TESTIMONIALS. Dit is een greep uit de duizenden testimonials, die onze klanten ervaren bij het gebruik van de unieke producten van ARIIX.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TESTIMONIALS. Dit is een greep uit de duizenden testimonials, die onze klanten ervaren bij het gebruik van de unieke producten van ARIIX."

Transcriptie

1 TESTIMONIALS Dit is een greep uit de duizenden testimonials, die onze klanten ervaren bij het gebruik van de unieke producten van ARIIX. Ons lichaam is fascinerend: 75 triljard cellen, 15 miljoen celtransacties per seconde! En dan te bedenken wat we allemaal in ons lichaam stoppen? Dagelijks komen we met onvoorstelbaar veel gifstoffen in aanraking via de lucht, ons werk, de spullen die we in huis gebruiken, de persoonlijke verzorgingsmiddelen en het voedsel wat we eten. Van veel van deze stoffen en ingrediënten is inmiddels in de medische literatuur overtuigend bewezen dat deze een gevaar voor onze gezondheid vormen. En dan verwachten dat dit decennia lang blijft goed gaan, zonder negatieve gevolgen? Verwacht niet dat de overheid u hiervoor beschermd. Door een toenemende bewustwording van gezonde voeding kunnen wij onze lichaamscellen de juiste bouwstenen geven voor een optimale gezondheid. Op deze manier kom je meer in balans en ben je in staat om het maximale uit jezelf te halen. Vaak merken mensen snel dat ze meer energie krijgen, beter slapen, betere weerstand, mooier haar, nagels en huid. Laat staan wat er binnen in je lichaam allemaal gebeurd! Kortom, je gaat je gewoon beter voelen! Het is onmogelijk om via onze normale voeding alle nodige voedingsstoffen binnen te krijgen. Zelfs voor de mensen die hun best doen en goed op hun voeding letten is het onmogelijk om alles op die manier binnen te krijgen. Biologisch eten is prima, je krijgt dan minder gifstoffen binnen, maar dit zorgt er NIET voor dat je geen tekorten meer hebt! Een structureel tekort van voedingsstoffen en onder andere oxidatieve stress wordt in de medische literatuur gezien als 1 van de belangrijkste oorzaken van de meeste (degeneratieve) ziektes die we kennen. Neem bijvoorbeeld onze huidige "Aanbevolen dagelijkse Hoeveelheid (ADH), deze zijn absoluut niet volledig en toereikend! Volgens de huidige medische literatuur zijn de meeste van deze hoeveelheden net voldoende om niet in een acute medische noodsituatie te komen! De bekende schijf van 5 is in deze ook al lang achterhaald en met 2 ons groente en 2 stuks fruit kom je er ook al lang niet meer. Kijk maar eens goed om u heen wat er allemaal gebeurd! De statistieken liegen er niet om! 1

2 De meeste ziektes die we gedurende ons leven ontwikkelen zijn 100% te voorkomen en we doen er nagenoeg niets aan! Laat dit nu eens goed op u inwerken! Mensen grijpen steeds meer naar allerlei vormen van suppletie, maar ook hier geldt dat alleen het beste goed genoeg is voor uw lichaam. Ik adviseer iedereen etiketten te gaan lezen. Als je dan kijkt wat er bijvoorbeeld in de meeste supplementen zit, wordt je daar niet vrolijk van: e-nummers, anti-klontermiddelen, synthetische vulstoffen, lijmstoffen, conserveringsmiddelen, onnatuurlijke smaak- en kleurstoffen, goedkope niet door het lichaam opneembare ingrediënten en ga zo maar door! Men beseft gewoonweg niet wat men nu eigenlijk koopt, nog merkwaardiger is het dat dit gewoon verkocht mag worden. Dit is op zijn zachts gezegd niet echt in het voordeel van je gezondheid! ARIIX brengt hier nu definitief verandering in en komt met passende en unieke oplossingen die niemand anders heeft! Elk product dat ARIIX aanbiedt is onder nauw toezicht en advies ontwikkeld door wereldberoemde experts in gezondheids- en welzijn industrie. Onze producten zijn samengesteld en uitsluitend gebaseerd op de medische wetenschap en literatuur, niet op rages of hype en we gaan niet iets doen, alleen maar omdat iedereen het doet. Onze producten zijn zorgvuldig gemaakt en ontworpen om echte resultaten te leveren voor hedendaagse problemen op basis van een combinatie van onze eigen gepatenteerde "out-of-the-box ' ideeën en de nieuwste inzichten in medische studies uitgevoerd bij topuniversiteiten en gerenomeerde voedingslaboratoria. Voordat een ARIIX product wordt vrijgegeven, moet de kwaliteit altijd hoger zijn dan de conventionele industrie standaarden, die anderen als aanvaardbaar achten. Wij selecteren zorgvuldig elk ingrediënt dat in onze producten gaat, tot in het kleinste detail. Alles wat we produceren is 100% natuurlijk voor het lichaam, zonder schadelijke stoffen en zijn 100% vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Wij zijn zo overtuigd van ons ontwikkelingsproces, dat wij vrijwillig vragen om te worden gecontroleerd door inspecteurs van derden die onze normen, labels, de formuleringen, producttesten, klinische studies, toxicologie allemaal onderzoeken en beoordelingen. Alle ARIIX producten worden geproduceerd en vervaardigd in state-of-the-art faciliteiten die gecertificerd zijn met: Good Manufacturing Practices (GMP), OTC, Food and Drug Administration (FDA) en NSF International. 2

3 Bij ARIIX, komt kwaliteit altijd op de eerste plaats, omdat we geloven in het doen van dingen op de juiste manier. We gaan altijd voor het beste en dat is wat we altijd zullen leveren. Niets maar dan ook werkelijk niets komt ook maar in de buurt van de superieure kwaliteit en werkzaamheid van de ARIIX producten. Een kwaliteit die je nergens anders kunt vinden. Het bewijs vindt u in deze klantgetuigenissen. Dat is wat telt! Deze testimoials zijn door de mensen zelf uit eigen beweging gemaakt en aan ons opgestuurd. Vaak omdat dat zij hun leven of dat van hun dierbare weer terug hebben en niet meer durfden te geloven dat dit mogelijk was. De emotie spat er meestal vanaf en het roert mij elke keer weer diep. Bedankt dat u die moeite heeft willen nemen, anderen helpt u hier enorm mee. Dit is waarom wij het doen, daarom zijn we onstopbaar en zijn we de grootste van Nederland! Mijn dank gaat ook uit naar onze ARIIX professionals, die vaak hun nek uitsteken tegen al het geaccepteerde, gangbare en wat iedereen gewoon is gaan vinden. Die met hun passie, enthousiasme en tomeloze inzet deze wereld persoon voor persoon een betere plek maken! Jullie inzet doet er toe en maakt het verschil in deze wereld! Hou altijd het volgende in gedachte: Als u blijft doen wat iedereen doet dan krijgt u wat iedereen krijgt. Deze testimonials bewijzen dat het dus ook echt anders kan, dat er een betere weg is. Ook voor u! Neem de controle over uw eigen gezondheid terug. Zonder goede gezondheid heb je namelijk helemaal niets! Veel leesplezier en vooral veel inspiratie om ook zelf een 60 minuten gesprek met één van onze ARIIX vertegenwoordigers te doen. Het zal uw leven voor altijd in positieve zin veranderen. We ontvangen ook graag uw testimonial! Haal het maximale uit jezelf! Let s GO! John Lucardie 3

4 Ervaringen met ARIIX uit één gezin. Ik krijg 2 flesjes MOA. Mijn zoon (11 jaar) heeft exceem, al 10 jaar lang smeren met hormoonzalf. Op het moment dat hij MOA begint te nemen stop ik met de hormoonzalf. Na 2 weken beginnen de plekken op zijn benen (14 in totaal) uit te drogen. Hij geeft aan geen jeuk te hebben. Ongelooflijk maar echt waar! De plekken verdwijnen en na 2 maanden is alles weg. Paar maanden daarna komen een paar plekken terug maar geen jeuk. Weer een paar maanden later toch wat plekjes terug maar nog steeds geen jeuk. En nu sinds we begonnen zijn geen plek meer terug gehad. Ik heb dus als moeder ook geen hormoonzalf meer aangeraakt. Wat een bevrijding en een goed geweten. Sterker nog, mijn zoon maakt zelf reclame voor MOA, hij is nu inmiddels 15 jaar. Mijn dochter, had last van acné en drinkt MOA ook al anderhalf jaar. Het heeft heel goed geholpen. Eerlijk is eerlijk zij vind MOA nog steeds niet lekker maar drinkt het trouw elke dag, het moet van mij en stel je voor dat de pukkeltjes terug komen! Mijn echgenoot kampte met vaak hoofdpijn door stress ivm zijn baan. MOA heeft wel degelijk geholpen, veel minder hoofdpijn zonder paracetamol. Wat mij zelf betreft. Ik ben 45 jaar. Ik had een aantal ongemakken maar niet iets waarvoor je naar de dokter gaat, althans ik niet. Sinds mijn kindertijd te kampen met een slechte stoelgang, echt slecht. Je kunt er 100 mee worden maar toch...sinds ik MOA ga ik nu nog steeds elke dag naar het toilet. Toen merkte ik maanden later, dat ik s'ochtends wakker werd en dat ik s'nachts niet meer een paar keer wakker was geworden. Ik was een onrustige slaper.ik heb hier geen last meer van. Pijnlijke borsten rond de menstruatie, vrouwen zullen het begrijpen. Ook hier heeft MOA mee geholpen. Dit merkte ik na enkele maanden gebruik. Ook merk ik bij het haren wassen dat ik geen hele plukken verlies. Hier had ik ook altijd last van, ik kan het hebben maar ik merk nu wel degelijk verschil. Als aanvulling ben ik ook sinds een paar maanden geleden begonnen met de OmegaQ en ik moet zeggen dat ik toch wel verandering merk in geheugen. Ik had vaak last om namen te onthouden en ik merk dat dat eigenlijk niet meer zo veel is, omdat ik deze verandering heb gemerkt bij mijzelf geef ik nu ook de OmegaQ aan mijn zoon, 15 jaar, hij zit op school en kan deze extra aanvulling goed gebruiken voor zijn concentratie. Het gaat prima. Met vriendelijke groet, Jose van Vessem 4

5 3 dagen voordat ik een afspraak had in het ziekenhuis voor een operatie moest ik letterlijk via een vriend een aantal producten gaan nemen omdat dat misschien mijn been ging redden (zwarte open wond en ben diabeet). Ik was zelf sceptisch maar toch heb ik de producten genomen. Het advies: ik moest een superboost gaan innemen en ik moest afwijken van de normale hoeveelheden om wellicht in 3 dagen een hele kleine verandering te zien in huidskleur. Dit betekende 6x per dag MOA, veel Vinali en 2x per dag voetenbadjes met Restoriix. Ik heb de afspraak maandagmorgen verzet naar een week later omdat ik een hele kleine verandering zag in de huidskleur en wilde toch het voordeel van de twijfel geven. Een week later heb ik de operatie weer afgeblazen en niet meer verzet. Het was niet meer nodig, kortom mijn been zit er nog aan. Het gaat goed met mij. Chris. Mijn kind van 8 gedroeg zich als n kind van 18 met ADHD. Wij hadden al van alles geprobeerd, maar niks hielp. Sinds 4 weken gebruiken we de OmegaQ 2 x per dag 1 en na twee weken hadden we al een veel rustiger en gemoedelijker kind. Ook op school merken ze het, vooral met rekenend en met de tafels. Juf noemde dit specifiek naar ons toe, zonder dat ze wist dat we hem wat gaven. Zelf zit ik aan de MOA, heb meer energie, voel me fitter en kan alles beter handelen. Groetjes Josefien Ik heb al ruim 25 jaar last van eczeem. Het ziekenhuis, allerlei pilletjes en zalf brachten geen verbetering. Ik weet niet beter of ik had altijd jeuk. Ook sliep ik slecht. Toen mijn dochter begon met de producten van ARIIX werd ik ook enthousiast en ging aan het testen. Ik begon met de Restoriix. Ik had ook flink last gehad van een ontsteking achter de longen. De dag dat ik met de Restoriix begon, had ik er weer last van. Dat was de doorslag om ermee te beginnen. Sinds ik daarmee begonnen ben, heb ik er geen last meer van gehad. Na 4 dagen merkte ik al verschil met het eczeem. De jeuk werd minder en het eczeem begon langzaam te genezen. We waren heel verwonderd! De MOA en de Vináli ben ik ook gaan gebruiken. Normaal gesproken sliep ik heel laat en was soms ook zo weer wakker. Ik verwonder me erover dat ik zo goed slaap, sinds jaren! Eline 5

6 Mijn Ariix verhaal Ongeveer anderhalf jaar geleden kwam ik in aanraking met (100% natuurlijke) voedingssupplementen. Ik had een gezondheidshistorie die niet prettig was, vaak ziek en veel last van buikpijn en krampen. Ik was sceptisch over de producten, had al zoveel geprobeerd en gelaten. Ik gebruik geen melkproducten en zo min mogelijk E- nummers en had het idee dat ik gezond at. Sinds het gebruik van de MOA ging mijn gezondheid met sprongen vooruit, ik voelde me sterk en mijn weerstand kan tegen een stootje, beter nog, sinds ik MOA drink, ben ik niet meer ziek geweest! Eindelijk een winter zonder griep of verkoudheid en de energie om de dingen te doen die ik graag doe. Ook mijn buikpijn en krampen zijn verdwenen! Omdat ik toch last had van overgewicht, ben ik begonnen met Slenderiix en dat heeft ertoe geleid dat ik in 1,5 maand 9 kilo ben afgevallen. Het is een dieet wat je makkelijk kunt volhouden. Er is geen hongergevoel, ik heb wel trek, dus ik weet wanneer ik moet eten. Daarnaast voel ik me energiek en heb ik geen zin in zoetigheid. Het Slenderiix dieet gaat niet alleen over het verliezen van gewicht, maar ook over het onderhouden van een gezonde, vitale leefstijl. Het is een 100% homeopathische mix van ingrediënten die samen werken om je gewicht te laten verliezen door het hongergevoel te stillen en vet en gifstoffen uit je lichaam te halen. Samen met het Xceler8 supplement, dat zorgt voor een rustig en evenwichtig gevoel en de gevarieerde andere 100% natuurlijke supplementen van Ariix zorgt dit dieet voor niet alleen een gezonde manier van afvallen, maar ook een bewustwording van je eetpatroon en voedingsgewoontes, waardoor je minder snel zult terugvallen. Dit is wat mij aantrok om het te gebruiken, ik heb nog nooit van mijn leven een dieet gevolgd en dacht ook dat ik dat niet nodig had. Sinds de voedselallergie van ruim 6 jaar geleden ben ik me wel bewuster geworden van waar ik mijn lichaam mee voed en hoe ik ervoor kan zorgen dat dit lichaam zo lang mogelijk mee kan gaan. Denise van Dijk 6

7 11 Oktober 2011 staat op mijn netvlies gegrift en betekende ook de ommekeer in mijn leven; mijn vriend kreeg toen een ernstig scooter ongeluk waarbij hij hersenletsel heeft opgelopen. Vele ziekenhuisbezoeken in Utrecht en in Ede en ter revalidatie op Groot Klimmendaal, is hij bijna weer volledig hersteld. Maar in deze periode heb ik mij veel zorgen gemaakt, veel moeten zorgen en mijzelf op de achtergrond geplaatst. Dit heeft allemaal bij elkaar zo'n jaar geduurd. Dit uitte zich in slapeloze nachten, geen energie en puf meer en mezelf eigenlijk een beetje verwaarlozen. Maar toen kwam ik in september 2012 in contact met Gerard Nijkamp, oud klasgenoot van de Mavo tijd. We raakten aan de praat over en weer en vertelde hij waar hij zich mee bezig hield, de Ariix produkten. Hij stuurde mij wat informatie vooral gericht op "het weer lekker in je vel komen te zitten" maar ook over de afslankprodukten. Ben 2 keer met Gerard meegeweest naar een informatie avond over de produkten van Ariix en mijn interesse ging vooral uit naar de MOA, de rejuveniix, Slenderiix en Xceler 8 druppels en de PureNourisch shake poeder. In oktober 2012 begonnen met de produkten, woog 100 kilo en was mezelf echt zat, vond mezelf niet meer mooi, besloot om nu voor mezelf te zorgen en weer van mezelf te gaan houden. Nu een aantal maanden verder is de oude Bianca weer terug, maar in een ander jasje en een betere vorm ;) Deze meid barst weer van de energie, slaapt weer heerlijk en kan de hele wereld weer aan. Ik sport (als het kan 5 dagen in de week) en natuurlijk weer zelfverzekerd...in middels ben ik 26 kilo afgevallen...streefgewicht inmiddels behaald, maar we gaan nog even door...op naar de 30 kilo en een weddenschap lopen...dus we doen er nog 2 kilo bij. Lieve Rosa...dit is dus mijn verhaal en ben helemaal happy met mezelf. Dit had eerder op mijn pad moeten komen...maar deze meid is weer helemaal back!!! Grtzz en lieve groeten Bianca Knook 7

8 Mei 2013 Ik heb Moa gekregen van mijn buurvrouw ( Coby Boelen), omdat mijn bloedwaarde van mijn lever veel te hoog was. Coby wilde een weddenschap met mij aangaan, dat als ik Moa ging gebruiken, mijn bloedwaardes de volgende keer weer goed waren. Het is puur natuur, dus het kon geen kwaad en wat denk je?? na een week waren mijn bloedwaardes weer helemaal goed, dat zelfs de doktersassistentes er versteld van stonden hoe snel dit was gebeurd en wat ik eraan had gedaan, zij konden het niet geloven. Mijn man gebruikt ook Moa en heeft sindsdien nog geen maagtablet weer aangeraakt, en hij voelt zich veel fitter, en dat is al jaren geleden dat hij zich zo heeft gevoeld. Complimenten voor Moa. Hij gebruikt nu ook Omega Q, omdat hij al jaren overspannen is en niet goed kan slapen, omdat er geen knop zit om zijn hersenen stop te zetten. Hij neemt 2 keer per dag de Omega Q, en wat denk je?? Hij slaapt nog eerder als ik en krijgt eindelijk zijn nachtrust. Dat resulteert er weer in dat hij overdag niet meer moe is en steeds vrolijker wordt. Dit doet ons beide goed, ik heb eindelijk mijn man weer terug die, voordat hij overspannen raakte, altijd vrolijk was. Wij zijn er nog niet, maar wat een genot, hij is niet meer moe, slaapt goed, is weer vrolijk en ziet het nut van het leven weer in. Ook voor mijn schoonmoeder heb ik Moa gekocht, zij kon niet goed naar het toilet gaan en binnen 2 dagen was zij helemaal gelukkig dat ook zij normaal naar het toilet kon gaan. Ze heeft zoveel pilletjes gekregen van de huisarts wat niet mocht baten, ze vertelde mij dat de huisartsenpraktijk straks overbodig was hier in Valthermond en dat iedereen maar aan de Moa moest gaan. Het is goedkoper, effectiever, veel gezonder en het helpt al na een paar dagen. Ook zij komt nu met haar ellebogen van tafel omdat zij zich veel fitter en opgewekter voelt. Mijn zwager gebruikt nu ook Moa, hij had altijd hele rare rode plekken ( leek op brandplekken)op zijn lichaam, waarvan de huisarts niet wist wat het was. Zalfjes, pilletjes, alles geprobeerd maar geen resultaat. Hij gebruikte Moa 3 dagen en de plekken werden al minder en hij had veel meer energie. Nu na een week heeft hij nog 1 klein rood plekje op zijn lichaam, de rest is allemaal verdwenen. Weer iemand gelukkig gemaakt. Een kennis van mij heeft de Moa ook geprobeerd, hij wilde mij eerst niet geloven, totdat ik tegen hem zei dat het puur natuur was, baat het niet, het schaad ook niet. Hij had eczeem op zijn benen en ook al van alles gekregen van de huisarts, de jeuk en de pijn werd er niet minder op. Hij gebruikt Moa nu een week en zijn eczeem en jeuk is helemaal verdwenen. Hij vertelde mij dat als hij dit geweten had,dat het zo n goede werking had,hij jaren geleden met Moa had moeten beginnen. Er kwam een man bij ons met eczeem, over zijn hele lichaam heen, het was niet om aan te zien. Hij kon nog geen broek dragen, het bloed en pus stroomde hem bij de benen langs. Ook moest zijn vrouw elke dag het bed verschonen. Hij zit hier al 10 jaar mee, de dokters gaven hem zalf en pilletjes, ook is hij er mee naar het ziekenhuis geweest en ook daar konden ze hem niet verder helpen. Hij gebruikt nu ongeveer 2 weken Moa en het resultaat begint nu al te komen. Eerst werd het erger ( dat hadden wij ook tegen hem verteld) en nu begint het al uit te drogen. Hij is hier zo gelukkig mee, dat kan hij niet in woorden uitdrukken. Na 10 jaar geen resultaat en 2 weken aan de Moa en het helpt. Weer iemand zeer gelukkig gemaakt!!!! Dit is geweldig 8

9 Hoi amarins, het heeft even geduurd maar vandaag ben ik vrij dus alle tijd om te antwoorden. Het gaat goed met mij, qua afvallen op een plateau gestaan en viel weinig af. Afgelopen weekend met zussen weggeweest. Toen heb ik niet mijn dieet gevolgd en dan merk je dat je veel minder eet. Ik ben geen ons aangekomen. Dit vond ik echt winst. Inmiddels ben ik 10,5 kilo kwijt en voel me goed. Wat de bestelling betreft, de druppels zijn voor b het laatst besteld toch? Graag doorgaan met Moa, Rejuveniix, Pure Nourish doe hier eerst nog maar 2 zakken van. Kan later denk ik wel 1 worden. Verder wil Gerrit doorgaan met Restoriix, dit bevalt goed en hij merkt het verschil.. ben ik nu niets vergeten!! Misschien zie ik je de volgende keer in de zaak. Groetjes willy Ik had al een jaar buikpijn, buikklachten, kon weinig dingen nog eten zonder heftige krampen te krijgen. Veel poedertjes, pilletjes en drankjes van de dokter gekregen maar niks hielp. Na een jaar kwam Moa en restoriix en oure nourish in mijn keven. Na een maandje restoriix waren mijn klachten weg. Top! Ik gebruik nu iedere ochtend pure nourish en 2 x per dag moa, sinds december Daar wil ik nooit meer vanaf! Groetjes Gerwin Ik heb al vanaf mijn 16e ME, chronisch vermoeidheid. Ik werkte dan 3 dagen en dook daarna meteen op de bank en sliep dan 4 dagen. Mijn gezin wist niet beter en ik ook niet. Totdat ik moa en rejuveniix nam. Sinds dit jaar begin januari. zoveel energie en zo fit! ben niet moe te krijgen, mijn gezin weet niet wat mij en hun overkomt! Ik ben mijn leven weer aan het inhalen, niet normaal!! Ik voel me zo goed! Ik ben nu 40 en heb mijn leven weer terug gekregen...jiehaa! Groetjes Ingrid 9

10 Ik wil al jaren afvallen, wat ik doe, niks lukt. Heb al duizenden euro's uitgegeven aan pillen, apparaten, shakes enz... Van mijn man mocht ik niks meer doen qua afvallen. Toch ben ik met restoriix, slenderiix, rejuveniix en pure nourish gestart. Fantastisch!! Mijn buik werd al na een week lichter en de kilo's vliegen eraf, terwijl we gewoon met de pot meesten, zonder de koolhydraten. Dit werkt! Ik voel me ook veel fitter dan met alles wat ik al heb geprobeerd... Mijn naam is Magda Delmoitie en ik vertel graag mijn getuigenis over de Ariix producten. ik en mijn echtgenoot zijn hier reuze goed mee, wij voelen ons beter, fitter en gezonder. Na mijn geschiedenis met huidkanker ben ik me meer bewust gaan worden van mijn gezondheid en hoe om te gaan met mijn lichaam. De aften in mijn mond zijn helemaal verdwenen en bij vermoeidheid kreeg ik altijd grote koortsblazen op mijn lippen, dit is niet alleen vervelend maar soms ook behoorlijk pijnlijk. Deze probleempjes zijn helemaal verdwenen. Ik kijk uit naar de producten die ariix nog allemaal zal gaan lanceren, doe zo voort ariix! delmoitie magda Groetjes Minke Ik heb jaren thuis gezeten met een heftige burnout. Ik ben nu herintredend om weer tussen de mensen te komen. Op mijn eerste werkdag hoorde ik iemand over MOA spreken, dat ben ik dus meteen gaan gebruiken. Na 3 weken merkte ik dat ik nagels kreeg, heb ik mijn hele leven nog niet gehad! Mijn huid werd rustiger, vaak ontstekingen, en mijn bijholteontsteking wantij iedere winter heb, ging over... Nu neem ik sinds een week de restoriix en de rejuveniix erbij, geweldig! Wat geeft dit mij een positieve boost om weer wat van de dag te maken! Ben heel blij! Bedankt! Ik kan het iedereen aanraden. Groetjes Mascha 10

11 Mijn vader zit al jaren tegen een burnout aan, maar wilde dit niet toegeven. Na het gesprek over Ariix is hij met MOA, rejuveniix, restoriix en optimals begonnen. Hij merkt nu al het verschil, fitter, minder gestrest en mijn moeder ziet dat hij al heel anders uit zijn ogen kijkt en prettiger in omgang is. Wij hadden nooit verwacht dat met goede producten in een korte tijd zoveel resultaat kin worden geboekt. Prachtig! Bedankt... Jullie komen niet meer van ons af..;) Groetjes Carin *Gelukkig is mijn leven heel erg (positief) veranderd eindelijk geen migraine meer heb eindelijk geen hoofdpijn meer heb eindelijk geen fibromyalgie meer heb eindelijk niet meer jaren lang iedere week naar de Fysio en manuale therapie hoef eindelijk weer zonder nekpijn de dag door kom eindelijk geen longklachten meer, (had jaren geleden nog pufjes voor de astma etc..en naweeën van de pleuritis en de meerdere longembolieen) eindelijk goed slapen zonder dat ik vaak wakker wordt en fit wakker wordt eindelijk een normale stoelgang heb eindelijk geen spierpijn meer heb eindelijk veel uithoudingsvermogen heb eindelijk normale menstruatie, zonder een week lang te willen onderduiken haha minder eelt onder mijn voeten mijn schildklier gaat erg goed (werk veel te traag) eindelijk mijn medicatie afbouwen, wat de internist nog nooit is gelukt etc. ik ben veel vrolijker en kan beter en rustiger met de kinderen en drukte omgaan Dit wilde ik jullie wel even meegeven. Dit is voor mij onbetaalbaar! Groetjes van Amarins 11

12 Mijn vader heeft Alzheimer en zit al jaren in een tehuis. hij gebruikte 2 weken de Moa, en een paar dagen de omegaq en ondanks dat hij altijd maar met de minuut dingen kan herinneren, sprak hij over gister.. Dit is zo bizar! Dit heeft hij al jaren niet gedaan... Ik vind het geweldig de producten en ook dat het tehuis hieraan meewerkt om hem dit toe te dienen. Heel enthousiast dus! Groetjes Elien Met een druk leventje en veel energie gebruik zijn de producten van Ariix wel die mij in balans houden. Ben een moeder van 47 jaar en mijn energie was laag en heb heel veel last van Migraine. Met het gebruik van de Moa wat mij veel energie geeft een en gebruik van Rejuveniix is mijn migriane verdwenen. Voel ik migraine aan komen neem ik 2 rejuveniix capsules wacht 2 uur en neem dan weer 2 rejuveniix en mijn migriane is verdwenen. Ik heb al 30 jaar last hiervan en heb echt alles geprobeerd en niks heeft geholpen. En ik ben begonnen met mijn levenstijl te veranderen dit samen met de Slenderiix en Pure Nourisch en nu toch lekker 12 kg afgevallen. Vet kwijt waar ik het niet kon afkrijgen, geen honger gevoel, en niet chagrijnig. Je helpt jezelf... maar met deze produkten kunnen we zoveel mensen te helpen dus met zijn allen PAY IT FORWARD. Groetjes Coby Ik ben 77 jaar, wordt ouder met wat kwalen etc... Ik gebruik de optimals, omegaq, moa en bioproq. Ik merk dat ik beter en helderder kan nadenken en dat ik me meer Kan herinneren als ik over vroeger nadenk. Dit is heel prettig! Want ben een boek over mezelf aan het schrijven. Ik wordt ook wat minder stijf heb ik het idee. Gebruik alles nu 7 weken. Door de moa een betere stoelgang en fitter. Ook slaap ik beter. Groetjes Tine 12

13 Beste Eddy, Ik heb op mijn elleboog steeds een roze vlek die soms groter wordt en soms kleiner, al naargelang ik meer of minder reageer op alergische stoffen.ik ben nu meer dan 10 jaar gehuwd en mijn man heeft mij nog nooit gezien zonder deze vlek. Sinds ik de MOA drink is deze vlek helemaal verdwenen, ze is even terug gekomen bij ziekte, maar is nu terug volledig weg. De MOA vind ik daarom geweldig, ik zou niet meer zonder kunnen. Als dit uiterlijk zo'n effect heeft op mijn lichaam ben ik ervan overtuigd dat het innerlijk ook wel zijn werk zal doen. Ik ben fan van de MOA! Cindy Vermeulen Al jaren heb ik last van eczeem op mijn ogen, in mijn gezicht en in mijn nek. Eerst ben ik begonnen met MOA en vinali en dit verbeterde alles al heel erg. Toen ik er na het advies van Dr. Strand gelezen te hebben ook de omegaq bij ging gebruiken heb ik helemaal geen hormoon creme meer nodig gehad en is de eczeem volledig weggetrokken. gr clarice MOA: meer energie, betere nachtrust, positief effect op darmen, bijna nooit meer verkouden of keelpijn. Rejuveniix: Beter resultaat van 60 minuten gesprek. Slendriix/Xceler8: 7 kilo kwijt geraakt in 30 dgn en niet meer terug gevonden! Groet, John Bouman 13

14 Ruim 2,5 jaar geleden ben ik in m n rechterenkel gestoken door een wesp. Op dat moment wist ik nog niet dat ik de ziekte van Lyme had. 2 dagen na de wespensteek kreeg ik flinke pijn in m n rechter onderbuik bij m n heup. Lopen, liggen en staan maakte de pijn heftiger. De huisarts nam me niet serieus. Ik zat als meisje van 17 in een moeilijke levensfase, vond hij. Uiteindelijk werd ik na een aantal bezoeken doorgestuurd naar de gynaecoloog. Die adviseerde de pil te slikken. Dat haalde de scherpe kantjes er van vanaf. Het probleem was echter niet opgelost. Een paar maanden later ben ik Aloë Vera producten gaan gebruiken. Daaruit volgde flinke koorts. Ik lag een week op bed met flinke pijn, kon niet lopen. Omdat het toch te gek werd toen het een maand later weer terug kwam, volgde er ziekenhuisonderzoeken. Ik had een ontstekingswaarde van 170 i.p.v. 10. Maar helaas, in het ziekenhuis konden ze niets vinden. Omdat ze uiteindelijk hier geen scan wilde maken ben ik naar Antwerpen geweest. Na 3 dagen kon ik er terecht. Maar ook dat bracht weinig duidelijkheid. Het vreemde was wel dat ik een dag na de scan een heel eind kon fietsen, zonder er last van te krijgen. Kort daarna constateerden ze bij een natuurgeneeskundige/homeopaat dat ik de ziekte van pfeiffer en de ziekte van Lyme had. Na 9 maanden intensieve behandeling, was ik de Lyme kwijt. Het onverklaarbare was dat m n been niet overging. Na een paar uur op zijn en bezig te zijn geweest, werd m n onderlichaam heel vermoeid en m n rechterheup en been loodzwaar. Ging ik over m n grens dan volgde er een flinke pijn in m n been. Uiteindelijk bleek bij een osteopaat dat m n bekken gekanteld was. Ik had door de pijn een totaal verkeerde houding aangenomen. M n spieren waren verkort. Ik liep en zat helemaal schreef. Gelukkig zit hij nu weer op z n plek: een verbetering. De osteopaat vond de vermoeidheid in m n onderlichaam en been onverklaarbaar. Waarschijnlijk heeft de wespensteek zitten vechten met de Lyme en is er daardoor wat beschadigt in m n heup: spiercellen? Een week of 6 geleden kwamen we aanraking met de producten van ARIIX. Ik kan nu al zeggen dat ik het top- producten vind! Ik begon alleen eerst met de Pour Nourish, de MOA hadden we nog niet in huis. Dat hielp al een beetje. De vermoeidheid werd iets minder als ik actief bezig was geweest. Toen ik de MOA ging gebruiken, kwam de doorbraak. Na een week kon ik 2 dagen supergoed. Ik leek onvermoeid en helemaal de oude. Helaas ging ik over m n grenzen, zodat ik het moest bezuren. Toen ben ik 2 keer daags de MOA gaan nemen en de rejuveniix. Langzamerhand knapte het langzamerhand weer op. Ik merk na 3 weken, dat ik door de ARIIX- producten al meer kan. Hopelijk komt er een stijgende lijn in! Een tevreden klant van Eline. 14

15 Testimonial ''MOA'' Distributeur: Mishel Namens : Moeder van Mishel Het verhaal Na de zwangerschap van mijn moeder kreeg zij opeens een paar onschuldige puisten. Mijn moeder dacht 'ach, ja steenpuisten komen toch vaak voor in de familie het gaat zowel weer over' maar dat was niet het geval! Deze onschuldige steenpuisten werden van een paar opeens 8 waarvan deze steenpuisten diepe wonden dus gaten werden en die maar enige tijd niet meer dicht gingen. (Even voor de duidelijkheid steenpuisten zijn puisten met pus in wanneer het openbarst, en kan behoorlijk gaan stinken.). De dokter wist er geen raad mee en gaf mijn moeder 2 maal antibioticakuur en daarna kreeg zij uit bloedonderzoek vitaminen want het bleek dat haar voedingsstoffen in haar lichaam zeer laag was. En wegens de hevige pijn slikte mijn moeder 4 a 5 pijnstillers van 550 per dag. En op een dag ging ik naar een meeting van ARIIX en ik luisterde heel goed naar wat er gesproken was en hoorde over de geweldige 100% natuurlijke producten, o.a de MOA waar je alle basisvoeding die je nodig hebt binnenkrijgt en dat het je lichaam op een natuurlijke wijze zichzelf helpt te herstellen. Na die avond vertelde ik mijn moeder over het product ''MOA''. Ze kocht 1 fles MOA die gebruikte ze een maand lang maar binnen enkele weken zag ze resultaat en zei: ''Mishel het werkt kijk die wonden en vooral die gat trekt dicht! Persoonlijk kon ik mijn ogen niet geloven en daadwerkelijk was dat zo! En daarna kocht ze 1 Familie MOA pakket van 5 flessen en dronk 4 a 5 shotjes per dag en nu zijn we bijna een ander halve maand verder en nog even zoals het er nu uit ziet is de wond al bijna dicht! ''Dank je wel ARIIX met zijn geweldige producten die werkelijk werken! Voorkomen is beter dan genezen. Voor uw basisvoeding is het raadzaam om elke dag een shot 1 a 2 maal per dag te gebruiken! Dit product is het meest KRACHTIGSTE natuur product op de markt! Geschreven door: REP Mishel Mota Namens: Moeder 15

16 Dit gaat heel veel jaren terug. In 1986 op mijn 27ste een hartinfarct gekregen door een te hoog cholesterol en een verkeerde leefstijl. Het verhoogde cholesterol bleek een familiaire aanleg te zijn, bleek later. In de jaren daarna erg wennen aan een andere leefstijl en veel medicijngebruik. Daarna statines gaan gebruiken om mijn cholesterol te verlagen en daar kwam ik niet meer vanaf. Door de jaren heen allerlei klachten opgebouwd: chronische vermoeidheid, opvliegerig, sterk wisselende emoties, spierklachten, neerslachtigheid en depressiviteit. Bezoeken aan huisartsen, neurologen, cardiologen, psychologen, magnetiseurs, helderzienden enz. enz. Niemand wist wat ik mankeerde en uiteindelijk besloot de neuroloog om een CT scan en een MRI scan van de hersenen te laten maken. Niets kwam daar uit en werd verwezen naar het RIAGG voor behandeling. 3 jaar antidepressiva gebruikt en de toekomst zag er somber uit. In ben in contact gekomen met John en begonnen met de revolutionaire antioxidant blend. Binnen 3 maanden ging de wereld weer voor mij open en wist niet wat ik meemaakte. Ik was binnen die tijd ook geheel van de antidepressiva af waar je normaal 2 jaar over doet om het af te bouwen!!! Sinds die tijd ben ik weer gaan leven! En met onze MOA gaat het alleen maar beter en beter. De Vinali is top en de Rejuveniix gebruik ik vaak. Het geeft mij rust, positiviteit en overzicht. De Ubiquinol is de perfecte aanvulling op je Co-enzym Q10 verbruik als je statines gebruikt. Eeuwig dankbaar voor deze radicale verandering in mijn leven!!!! Herman 16

17 Testimonia van; Arend Lichtenberg Ik ben Arend Lichtenberg, nu 59 jaar jong. Begin 2012 is er bij mij prostaatkanker geconstateerd, goed gezond en dan heb je dit. Na verschillende onderzoeken is er in april begonnen met externe bestraling, 20 behandelingen, elke dag. Na de externe bestraling volgde de brachy therapie, dat is een bestraling waarbij de chirurg tussen de 50 en 100 radioactieve bestandsdelen in de prostaat in brengt. Het gevolg is dat je 2 maand duidelijk radio actief bent en daar rekening mee hebt te houden en niet iedereen (kleine kinderen, zwangere vrouwen) te dicht bij laat komen. Met 4 weken begint de behandeling zijn werk te doen, er is een proces in beweging gezet wat niet meer tegen te houden is. Ik dacht het gehad te hebben maar het was net begonnen. De medicijnen die ik slikte, Tamsulosine HCI, was ik niet zo blij mee, met name de bijwerkingen op de lange termijn logen er niet om. Ik heb mij gewend tot een homeopaat, heb daar bioresonantie behandelingen ondergaan en ben het lichaam gaan ontgiften en samen hebben we er naar toe gewerkt om de medicijnen te kunnen laten staan. Daar moet wel wat tegenover staan natuurlijk, want je lichaam heeft een goeie opdonder gehad. Hij bracht me in contact met AriiX, de Moa en de Rejuvenix. Het is misschien niet de makkelijkste weg en ik ben er ook nog niet, maar?????? IK BEN NU, MAAND VRIJ VAN MEDICIJNEN. En het gaat goed met mij, natuurlijk nog handicaps, maar die had ik met de medicijnen ook gehad. BEDANKT ARIIX Ik mag niet zeggen dat ik de medicijnen heb vervangen door Ariix, maar het voelt wel zo. Vriendelijke groet; Arend Lichtenberg 17

18 Hierbij een verzameling van de resultaten en effecten van Slendriix van mijzelf en de mensen aan wie ik de Slendriix aanbevolen heb. Ik ben 12 kg afgevallen wat mijn kledigmaat heeft veranderd van maat naar Mijn gehele hormoonspiegel is volledig op peil gekomen alsmede mijn menstruatiecyclus (wat volgens de gynocoloog niet mogelijk was). Daarnaast merk ik dat mijn huid, haar en nagels mooier zijn geworden. Mijn collega was zeker 30 kg te zwaar en is thans 17 kg afgevallen. Haar hele houdig is veranderd en geloofd erin dat ze straks weer in maat 40 kan. Een vrouw van 74 met insulinepomp valt minimaal 1 pond in de week af, wat vooor diabetischpatienten een bijzonder resultaat is. Door het gebruik van de MOA lijkt het erop dat haar bloeddruk beter onder controle is. Een goede vriend van mij van 38 jaar is 21 kg afgevallen binnen 1 jaar zonder hongergevoel. Huidcorrectie is niet nog want zijn huid herstelt zich vanzelf. Voor een deel denken wij dat het gebruik van de MOA hieraan een bijdrage heeft geleverd. Van de week zijn 2 zussen gestart met de Slendriix (94,8 kg en 96,5 kg). In de eerste week is de één 1,8 kg en de andere 2,4 kg afgevallen. Ze willen zonder problemen de Slendriix blijven gebruiken en hun voedingspartoon aanpassen. Claudia. Ik heb mijn veelvuldig opstekende Voorhoofdsholteontsteking onder controle met MOA en Vinalli. De MOA en Vinalli neem ik drie keer op een dag, 30ml en 2 capsules. Hier ben ik heel gelukkig mee. -- Met vriendelijke groet, Ger Benne 18

19 Hier een testemonial van mijzelf. Jarenlang heb ik veel hinder onder vonden van eczeem aan handen en voeten, zowel privé als in mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik heb jaren stevig gerookt, en at niet altijd gezond en dronk veel te weinig water. Toen ik in contact kwam met ARIIX en hun geweldige producten, is mijn leven compleet veranderd. Ik ben veel gezonder gaan leven en bewuster geworden wat voeding met je lichaam doet. Ook ben ik met roken gestopt en dat bevalt prima. Normaal gesproken worden mensen dikker na stoppen met roken maar ik zit op mijn gewicht van 30 jaar terug. Mijn eczeem is totaal verdwenen mede door een gezondere levensstijl en de producten van ARIIX. Ik heb vanzelfsprekend eerst de Restoriix gebruikt om te ontgiften, daarna de MOA en daar ging mijn eczeem al mee weg. Ik gebruik nu dagelijks de MOA de Rejuveniix en de Vináli en voel me daar heel goed bij. Het geld wat ik eerst in roken stak investeer ik nu in mijn gezondheid. Dit geweldige resultaat wil ik natuurlijk niet voor me zelf houden. Hartelijke groet Ab Ruumpol Hierbij sturen we onze ervaringen door die wij hebben met het gebruik van de ARIIX producten. Ik kampte de laatste jaren met gewrichtspijn ín m'n handen via via zijn wij in contact gekomen met Gre Ruumpol. Zij raden ons aan om te starten met de MOA dit gebruik ik nu vanaf begin Februari na ongeveer 3 weken merkte ik verbetering. Ik was er nog niet vanaf hoor maar nu we 2 maanden verder zijn kan ik zeggen dat ik er nauwelijks meer last van heb. Hier ben ik natuurlijk ontzettend blij mee! Hartelijke groet, Wieger Wagtho 19

20 Hierbij een tweede ervaring en dat is er één van mijn schoonvader. Hij heeft een te hoge bloeddruk waar hij medicijnen voor heeft. Daarnaast ook diabetes 2 hiervoor heeft hij ook medicijnen, maar dit is slecht op pijl te krijgen. Het gevolgd hiervan is neuropathie. Nu neemt hij de MOA + Pure Nourish en Biopro Q voor de bloeddruk. Hij neemt zijn medicatie nog wel, maar het is nu onder controle. De bloeddruk is goed en de bloedsuiker schommelt niet meer zo. Hier is hij heel tevreden over. Hartelijke groet, Wieger Wagtho Een klant van mij had heel veel last van migraine, zij had ook weinig ernergie en lag dan ook 2 dagen in bed. Sinds ze in januari 2013 de MOA en de rejuveniix gebruikt, heeft ze geen migraine weer gehad. Joke Blom 20

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 0-3 maanden zwanger Veel te vroeg kocht

Nadere informatie

Elke miskraam is anders (deel 2)

Elke miskraam is anders (deel 2) Elke miskraam is anders (deel 2) Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten. In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar

Nadere informatie

De epilepsie van Annemarie Als je hersens soms op hol slaan

De epilepsie van Annemarie Als je hersens soms op hol slaan Annemarie begreep er niks van. Had ze zo raar op de grond liggen doen? Wat stom. Zelf wist ze alleen nog maar dat haar buik naar aanvoelde en dat ze heel bang werd. Van de rest wist ze niets. Annemaries

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Doe de Sugar Addiction test!

Doe de Sugar Addiction test! Doe de Sugar Addiction test! Geniet je van af en toe suiker of ben je de hele dag bezig met hoeveel koekjes er nog in de trommel zitten? Weet je tot op de gram hoeveel snoep er nog in huis is en waar het

Nadere informatie

veeg de tranen van me weg. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug.

veeg de tranen van me weg. Ik kijk nog eens rond en er valt een hoop spanning van me af. Er komt zelfs een kleine glimlach op me gezicht terug. Het DOC Ik kruip in één van de buikpijn terwijl ik in bed lig. Mijn gedachten gaan uit naar de volgende dag. Ik weet wat er die dag staat te gebeuren, maar nog niet hoe dit zal uitpakken. Als ik hieraan

Nadere informatie

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik.

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. juni 2014 Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie Eerste nummer Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. INHOUD juni 2014 Eten als een kind Op kamers

Nadere informatie

Bij de anamnese blijkt dat er een aantal littekens aanwezig zijn. Waarvan er enkele over belangrijke meridianen lopen.

Bij de anamnese blijkt dat er een aantal littekens aanwezig zijn. Waarvan er enkele over belangrijke meridianen lopen. Enkele opmerkelijke patiëntenvoorbeelden: Migraine Vrouw van 53 jaar, sinds 20 jaar migraine, eerst iedere maand 3 dagen, het laatste jaar elke week 2 dagen. Tevens; slecht slapen, rugklachten, last van

Nadere informatie

Gefeliciteerd. De allerbelangrijkste regel als we het hebben over kinderen en honden is:

Gefeliciteerd. De allerbelangrijkste regel als we het hebben over kinderen en honden is: Gefeliciteerd. Je bent zwanger en je hebt één of meerdere honden. Het wordt jullie eerste kind. Je bent net bij de verloskundige geweest, het gaat goed met je kindje, en je hebt deze folder meegekregen.

Nadere informatie

Zaken voor mannen. Verhalen van mannen met epilepsie

Zaken voor mannen. Verhalen van mannen met epilepsie Zaken voor mannen Verhalen van mannen met epilepsie Introductie Niet alle mannen vinden het prettig om over hun gezondheid te praten. Ieder mens is anders. Elke man met epilepsie ervaart zijn epilepsie

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier?

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Hey! Wil je van kilo s af? Beter en gezonder voelen? Afvalstoffen kwijt raken? Energiek voelen en lekker in je vel? Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Wil je weer lekker beginnen

Nadere informatie

Dit zijn Kelly en Karim. Ze willen graag een kind.

Dit zijn Kelly en Karim. Ze willen graag een kind. Dit zijn Kelly en Karim. Ze willen graag een kind. 1. Kelly en Karim willen over een half jaar zwanger zijn. Kelly en Karim willen zwanger worden. Ze willen graag dat hun kindje straks gezond is. Het is

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Een land waar. mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps

Een land waar. mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps Een land waar mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps Lilian (48) vraagt haar zoontje om even een handje te komen geven. Dat doet hij en dan gaat hij weer lekker verder spelen. Wij nemen plaats aan

Nadere informatie

Verlies 10% van je lichaamsgewicht!

Verlies 10% van je lichaamsgewicht! Verlies 10% van je lichaamsgewicht!...door simpelweg iedere ochtend 1 tasje afslankkoffie te drinken... Kaddy BVBA - Afslankkoffie/Café Style - Kwartelweg 16 - B/9080 Lochristi - Tel/Fax : 09 335 68 05

Nadere informatie

Wil je zwanger worden? In deze folder vind je tips en adviezen.

Wil je zwanger worden? In deze folder vind je tips en adviezen. Wil je zwanger worden? In deze folder vind je tips en adviezen. Dit zijn Kelly en Karim. Zij willen graag een kind. Kelly en Karim willen over een half jaar zwanger zijn. 1. Kelly en Karim willen over

Nadere informatie

Een goede behandeling. begint bij de juiste diagnose. Gewichtstoename is te vergelijken met koorts

Een goede behandeling. begint bij de juiste diagnose. Gewichtstoename is te vergelijken met koorts Een goede behandeling begint bij de juiste diagnose U zou heel raar staan te kijken als u bij uw huisarts binnenkwam en uw arts zei, nog voor u ging zitten: U krijgt van mij een ontstekingsremmer, zonder

Nadere informatie

Kanker. Inhoud. Inleiding. Wat is kanker? Inleiding

Kanker. Inhoud. Inleiding. Wat is kanker? Inleiding Kanker Inhoud Inleiding Inleiding Wat is kanker? Soorten kanker In het kinderziekenhuis Wat kan je doen tegen kanker? Afsluiting Bronvermelding Ik houd mijn werkstuk over kanker, omdat het mij een moeilijk

Nadere informatie

Voor Slim Fit (25,9 kg)

Voor Slim Fit (25,9 kg) Siërra. Mijn Engelse Cocker Spaniël is een teefje. Ze is nu 7 jaar jong. Nog voor haar eerste verjaardag werd zij met spoed geopereerd wegens een infectie in haar baarmoeder. De dierenarts zei: Alles moet

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

IN TOPVORM TIJDENS YEAR_END

IN TOPVORM TIJDENS YEAR_END IN TOPVORM TIJDENS YEAR_END 4 TIPS voor een TOP jaarafsluiting 2014 Anja Lefeber Vit4Life 2 Dank je voor je interesse in dit e-book! Hartelijk bedankt voor het downloaden van mijn e-book In topvorm tijdens

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

regio Gooi en Vechtstreek Niet uitgeslapen? Jongeren en slapeloosheid www.cjggooienvechtstreek.nl

regio Gooi en Vechtstreek Niet uitgeslapen? Jongeren en slapeloosheid www.cjggooienvechtstreek.nl regio Gooi en Vechtstreek Niet uitgeslapen? Jongeren en slapeloosheid www.cjggooienvechtstreek.nl n Niet uitgeslapen? Jongeren en slapeloosheid We slapen gemiddeld zo n zeven tot acht uur per nacht. Dat

Nadere informatie

Doe de Sugar Addiction test!

Doe de Sugar Addiction test! Doe de Sugar Addiction test! Geniet je van af en toe suiker of ben je de hele dag bezig met hoeveel koekjes er nog in de trommel zitten? Weet je tot op de gram hoeveel snoep er nog in huis is en waar het

Nadere informatie

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb

Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb Sanny van Helden Beoefend al 15 jaar Yoga Is lezing over Yoga wel interessant? Deze lezing is een ontdekkingsreis Lezing én oefeningen Interactie Heb je een vraag? Stel deze dan direct! Weet één van jullie

Nadere informatie

Lesbrief 6. Gezondheid

Lesbrief 6. Gezondheid www.edusom.nl Opstartlessen Lesbrief 6. Gezondheid Wat leert u in deze les? Praten met de dokter. Zinnen maken. Zeggen dat iets niet zo is. Veel succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente

Nadere informatie

Homeopathie voor paarden

Homeopathie voor paarden Artikel: http://horsefulness.be/homeopathie-voor-paarden/ site van Horsefulness van Karine Vanderborre Homeopathie voor paarden Homeopathie, niet iedereen heeft er vertrouwen in Ikzelf sta er volledig

Nadere informatie

Les 33. Zwangerschap

Les 33. Zwangerschap http://www.edusom.nl Thema Gezondheid Les 33. Zwangerschap Wat leert u in deze les? Informatie begrijpen over zwanger zijn. Zeggen dat u zwanger bent of dat u zich niet lekker voelt. Woorden die hetzelfde

Nadere informatie

P Doe de risicotest P Laat uw bloedsuikerwaarde meten P Lees wat u zelf kunt doen

P Doe de risicotest P Laat uw bloedsuikerwaarde meten P Lees wat u zelf kunt doen Diabetes en uw apotheek Als bij u diabetes is vastgesteld, dan kunt u natuurlijk terecht bij uw apotheek. Het apotheekteam zorgt ervoor dat u: Op tijd het juiste medicijn krijgt. Medicijnen krijgt die

Nadere informatie

Diabetes type 2 en erfelijkheid

Diabetes type 2 en erfelijkheid Diabetes type 2 en erfelijkheid Diabetes type 2 in uw familie? Wie in uw familie Iedereen kan diabetes type 2 krijgen. Diabetes type 2 wordt ook wel ouderdomsdiabetes (of ouderdomssuiker) genoemd. Dat

Nadere informatie

1,2 0,8. VOOR NA Lijn 2 0,6 0,4 0,2. 2007 2008 2009 2010 sep-10 nov-10

1,2 0,8. VOOR NA Lijn 2 0,6 0,4 0,2. 2007 2008 2009 2010 sep-10 nov-10 ,,,, VOOR NA Lijn, 9 sep- nov- In ernstige hielspoor opgelopen, wat maar niet overging. Deze mevrouw van jaar hield klachten ondanks therapie hier en daar. Ze gaf dit aan op de VAS-schaal met een waarde

Nadere informatie

Samenvatting Mensen ABC

Samenvatting Mensen ABC Samenvatting Mensen ABC Week 1ABC: Wie zijn wij? Info: Wie zijn wij mensen Mensen zijn verschillend. Iedereen is anders, niemand is hetzelfde. Dat noem je uniek. Een mens heeft een skelet van botten. Daarom

Nadere informatie

Medicijnen na een TIA

Medicijnen na een TIA Medicijnen na een TIA Albert Schweitzer ziekenhuis september 2013 pavo 1072 Inleiding In deze folder leest u meer over medicijnen die vaak worden voorgeschreven na een TIA. Een TIA is een kortdurende beroerte

Nadere informatie

Zwanger zijn en bevallen

Zwanger zijn en bevallen Zwanger zijn en bevallen PRAKTISCHE TIPS IN GEWONE TAAL MARJA VAN DEURSEN & WILMA VAN OS 6 ZWANGER ZIJN EN BEVALLEN Inleiding Gefeliciteerd. Je bent zwanger! Het is fi jn om zwanger te zijn. Maar je hebt

Nadere informatie

Cardiologie Leefregels na een hartkatheterisatie

Cardiologie Leefregels na een hartkatheterisatie Cardiologie Leefregels na een hartkatheterisatie Inleiding U heeft een hartkatheterisatie van de kransslagader ondergaan (coronair angiografie) dit is een onderzoek van de kransslagaders of de grote lichaamsslagader.

Nadere informatie

Medicatie bij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa Prednison (corticosteroïden)

Medicatie bij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa Prednison (corticosteroïden) Medicatie bij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa Prednison (corticosteroïden) Maag-, Darm- en Leverziekten IJsselland Ziekenhuis Uw MDL-arts (maag-, darm- en leverarts) heeft u Prednison voorgeschreven

Nadere informatie

Ervaringen van deelnemers Individuele begeleiding

Ervaringen van deelnemers Individuele begeleiding PRAKTIJK VOOR VERLIESVERWERKING Wilma Luyke Doetinchem Ervaringen van deelnemers Individuele begeleiding "Ik kan U vertellen dat ik in zak en as zat voordat ik bij Wilma aanklopte. Mijn vrouw is plotseling

Nadere informatie

We hebben verleden week nog gewinkeld. Toen wisten we het nog niet. De kinderbijslag was binnen en ik mocht voor honderd euro kleren uitkiezen.

We hebben verleden week nog gewinkeld. Toen wisten we het nog niet. De kinderbijslag was binnen en ik mocht voor honderd euro kleren uitkiezen. Woensdag Ik denk dat ik gek word! Dat moet wel, want ik heb net gehoord dat mijn moeder kanker heeft. Niet zomaar een kankertje dat met een chemo of bestraling overgaat. Nee. Het zit door haar hele lijf.

Nadere informatie

Meer bewegen minder benauwd

Meer bewegen minder benauwd Voorheen Astma Fonds Meer bewegen minder benauwd 1 2 Bewegen met een longziekte is niet altijd makkelijk. Wanneer u start met bewegen of sporten kunt u in het begin benauwder zijn. Daarom kan bewegen onnatuurlijk

Nadere informatie

Geef in chronologische volgorde vanaf uw geboorte uw ziektegeschiedenis weer. Denk ook aan kinderziektes.

Geef in chronologische volgorde vanaf uw geboorte uw ziektegeschiedenis weer. Denk ook aan kinderziektes. ORTHOBALANS ANAMNESEFORMULIER volwassene (graag zo volledig mogelijk invullen) Personalia Naam. Adres. Postcode. Plaats. Burgerlijke Staat Beroep.. Telefoon privé mobiel:.. Telefoon werk. Geboortedatum.

Nadere informatie

De PAAZ, wat is dat? Informatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar

De PAAZ, wat is dat? Informatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar De PAAZ, wat is dat? Informatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar De afgelopen weken was het niet zo leuk bij Pim thuis. Zijn moeder lag de hele dag in bed. Ze stond niet meer op, deed geen boodschappen

Nadere informatie

Behandeling chronische pijn en vermoeidheid bij tieners

Behandeling chronische pijn en vermoeidheid bij tieners Behandeling chronische pijn en vermoeidheid bij tieners Afdeling revalidatie mca.nl Inhoudsopgave Wat is chronische pijn en vermoeidheid? 3 Chronische pijn en vermoeidheid bij tieners 4 Rustig aan of toch

Nadere informatie

Chiropractie Brunssum intake formulier nieuwe klant

Chiropractie Brunssum intake formulier nieuwe klant 1. ALGEMENE EN PERSOONLIJKE GEGEVENS MEISJESNAAM: GESLACHT: M F GEBOORTEDATUM: LEEFTIJD: LENGTE: GEWICHT: ADRES: POSTCODE: WOONPLAATS: TELEFOON: PRIVE MOBIEL WERK E-MAIL ADRES: AANTAL KINDEREN: BEROEP:

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

A.L.S. Puk den Uijl, groep 7

A.L.S. Puk den Uijl, groep 7 A.L.S Puk den Uijl, groep 7 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 I. Wat is ALS?... 4 Welke spieren worden aangetast... 4 De klachten van ALS zijn:... 4 Behandeling van ALS... 5 2. Hoe kom je er achter dat je

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

Oplossingsgerichte vragen (Het Spel van Oplossingen IKB & TS)

Oplossingsgerichte vragen (Het Spel van Oplossingen IKB & TS) Oplossingsgerichte vragen (Het Spel van Oplossingen IKB & TS) Stel dat dat (te grote wonder) gebeurt, ik betwijfel of dat zal gebeuren, maar stel je voor dat, wat zou je dan doen dat je nu niet doet? (p36)

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Geef in chronologische volgorde vanaf uw geboorte uw ziektegeschiedenis weer. Denk ook aan kinderziektes.

Geef in chronologische volgorde vanaf uw geboorte uw ziektegeschiedenis weer. Denk ook aan kinderziektes. ORTHOBALANS ANAMNESEFORMULIER volwassene (graag zo volledig mogelijk invullen) Personalia Naam. Adres. Postcode. Plaats. Burgerlijke Staat Beroep.. Telefoon privé mobiel:.. Telefoon werk. Geboortedatum.

Nadere informatie

ERVARINGEN VAN GEBRUIKERS VAN PRO NATURA PRODUCTEN

ERVARINGEN VAN GEBRUIKERS VAN PRO NATURA PRODUCTEN ERVARINGEN VAN GEBRUIKERS VAN PRO NATURA PRODUCTEN Graag wil ik iets kwijt over mijn ervaring met de Propolis. Al sinds jaar en dag heb ik allergieën en astmatische bronchitis. Hiervoor kreeg ik van de

Nadere informatie

Prednison (corticosteroïden)

Prednison (corticosteroïden) Prednison (corticosteroïden) Medicatie bij de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa MDL-centrum IJsselland Ziekenhuis www.mdlcentrum.nl Uw MDL-arts (maag-, darm- en leverarts) heeft u Prednison voorgeschreven

Nadere informatie

van beugel tot burn-out

van beugel tot burn-out vier kant reeks van beugel tot burn-out 20 verhalen over gezondheid Uitgeverij Eenvoudig Communiceren Oren Je ziet op straat vaak mensen met een koptelefoontje in hun oren. Ze luisteren bijvoorbeeld naar

Nadere informatie

Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven

Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven Stiekem willen we het allemaal wel gezond en lekker leven. Volgens mij en voor mij klinkt het als muziek in de oren, vooral de combinatie

Nadere informatie

Tips voor een goede spreekbeurt

Tips voor een goede spreekbeurt Diabetes?! Een spreekbeurt die je alles vertelt over diabetes: Wat is het? Hoe ontstaat het? En vooral ook: Wat betekent het voor jou, je broer, zus, vader of moeder. Tips voor een goede spreekbeurt Vertel

Nadere informatie

Zwanger? Een goed moment om te stoppen met roken

Zwanger? Een goed moment om te stoppen met roken Zwanger? Een goed moment om te stoppen met roken Je bent in verwachting! Een nieuwe periode in je leven begint. Je wilt het beste voor je kindje. Stoppen met roken hoort daarbij. Het is goed voor je eigen

Nadere informatie

Behandeling met dexamethason bij een hersentumor

Behandeling met dexamethason bij een hersentumor Behandeling met dexamethason bij een hersentumor Informatie voor patiënten F0722-3111 december 2010 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411,

Nadere informatie

Netwerk Ouderenzorg Regio Noord

Netwerk Ouderenzorg Regio Noord Netwerk Ouderenzorg Regio Noord Vragenlijst Behoefte als kompas, de oudere aan het roer Deze vragenlijst bestaat vragen naar uw algemene situatie, lichamelijke en geestelijke gezondheid, omgang met gezondheid

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

DE VLUCHT & andere spannende verhalen

DE VLUCHT & andere spannende verhalen DE VLUCHT & andere spannende verhalen 2 Bianca Kruger DE VLUCHT & andere spannende verhalen Enschede 2015 3 Hoewel aan de totstandkoming van deze uitgave de uiterste zorg is besteed, aanvaarden auteur

Nadere informatie

Verslag van een ervaringsdeskundige. Nu GAP-deskundige.

Verslag van een ervaringsdeskundige. Nu GAP-deskundige. Burn out Verslag van een ervaringsdeskundige. Nu GAP-deskundige. Ik was al een tijd druk met mijn werk en mijn gezin. Het viel mij zwaar, maar ik moest dit van mezelf doen om aan de omgeving te laten zien

Nadere informatie

Sanghalid en 'donderdagavondbroeder' Garmt van Soest kreeg in de. zomer van 2013 te horen dat hij leed aan Amyotrofische Laterale

Sanghalid en 'donderdagavondbroeder' Garmt van Soest kreeg in de. zomer van 2013 te horen dat hij leed aan Amyotrofische Laterale Als...door een tijger achterna gezeten. door Maurice Maarssen Sanghalid en 'donderdagavondbroeder' Garmt van Soest kreeg in de zomer van 2013 te horen dat hij leed aan Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS),

Nadere informatie

Cardiologie Na een dotterbehandeling

Cardiologie Na een dotterbehandeling Cardiologie Na een dotterbehandeling Inleiding U heeft een dotterbehandeling (P.T.C.A. = Percutane Transluminale Coronaire Angioplastiek) ondergaan. Er kunnen thuis nog vragen ontstaan en mogelijk kunnen

Nadere informatie

Burn-out: een geluk bij een ongeluk

Burn-out: een geluk bij een ongeluk Burn-out: een geluk bij een ongeluk Als ik Els (39) voor het eerst spreek, is zij al bijna een jaar thuis vanwege een burn-out. Ze werkt zeven jaar als communicatiemedewerker voor een sportbond wanneer

Nadere informatie

Prednison (corticosteroïden) Voorgeschreven door de reumatoloog

Prednison (corticosteroïden) Voorgeschreven door de reumatoloog Prednison (corticosteroïden) Voorgeschreven door de reumatoloog Albert Schweitzer ziekenhuis juli 2013 pavo 0907 Inleiding De reumatoloog heeft met u besproken dat u prednison gaat gebruiken. In deze folder

Nadere informatie

Dagboek voor 9 maanden NÁ de bevalling. Roze wolk STINK LUIERS. en vergeetachtig. Pff... moe. Een uniek dagboek voor mama!

Dagboek voor 9 maanden NÁ de bevalling. Roze wolk STINK LUIERS. en vergeetachtig. Pff... moe. Een uniek dagboek voor mama! Irene de Kruijf Dagboek voor 9 maanden NÁ de bevalling Roze wolk STINK LUIERS Pff... moe en vergeetachtig Een uniek dagboek voor mama! Wat een Goeie moeder geld! Zweimel... Trots Vrolijk merk A of B? IK?

Nadere informatie

Premenstrueel syndroom (PMS) Poli Gynaecologie

Premenstrueel syndroom (PMS) Poli Gynaecologie 00 Premenstrueel syndroom (PMS) Poli Gynaecologie Inleiding Vrouwen met Premenstrueel syndroom (PMS) hebben lichamelijke en/of psychische klachten die enkele dagen tot 2 weken voor de menstruatie beginnen.

Nadere informatie

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE

Uitkomst onderzoek EFFECTEN ZELFREALISATIE Uitkomst onderzoek We geven in dit verslag een aantal samenvattende uitkomsten weer van het onderzoek onder de deelnemers die in de periode 2012-2015 hebben deelgenomen aan de zesdaagse Zelfrealisatie.

Nadere informatie

Depressie. Meer dan een somber gevoel. Deze folder is voor doven en slechthorenden die meer willen weten over depressie

Depressie. Meer dan een somber gevoel. Deze folder is voor doven en slechthorenden die meer willen weten over depressie ggz voor doven & slechthorenden Depressie Meer dan een somber gevoel Deze folder is voor doven en slechthorenden die meer willen weten over depressie Herkent u dit? Iedereen is wel eens somber of treurig.

Nadere informatie

De MS van Tess Als elke dag onzeker is

De MS van Tess Als elke dag onzeker is Morgen gaan we naar de huisarts, zegt haar moeder s middags. Ik weet niet wat er met je is. Je bent zo moe de laatste tijd. En nu heb je ook nog last van je oog. De juf zegt dat ik misschien een bril moet,

Nadere informatie

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over.

Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Pre-diabetes Pre-diabetes, wat is het en wat kan ik er zelf aan doen? In deze folder krijgt u hier meer informatie over. Wat is pre-diabetes Pre-diabetes is het stadium vóór diabetes (suikerziekte). Het

Nadere informatie

De invloed van ontstekingsreuma en -behandeling op hart- en vaatziekten

De invloed van ontstekingsreuma en -behandeling op hart- en vaatziekten De invloed van ontstekingsreuma en -behandeling op hart- en vaatziekten In Nederland hebben ongeveer 400.000 mensen last van ontstekingsreuma. Deze vorm van reuma kenmerkt zich door langdurige gewrichtsontstekingen.

Nadere informatie

Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters

Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters Kun jij de verleiding niet weerstaan als je versgebakken cake ruikt? Ga je eten als je verdrietig, boos, of gespannen bent? Lukt het je niet

Nadere informatie

Na een keizersnede naar huis

Na een keizersnede naar huis Na een keizersnede naar huis Algemeen U bent twee tot vijf dagen geleden bevallen per keizersnede. In deze folder vindt u informatie over uw vertrek uit het ziekenhuis en kunt u de adviezen nalezen. Om

Nadere informatie

6. Behandelingen. Wil jij dat jouw moeder zo snel mogelijk begint met de behandelingen of wil je dat ze nog even wacht? Waarom?

6. Behandelingen. Wil jij dat jouw moeder zo snel mogelijk begint met de behandelingen of wil je dat ze nog even wacht? Waarom? 6. Behandelingen De uitslagen van alle onderzoeken geven een duidelijk beeld van de ziekte. De artsen weten nu om welke soort borstkanker het gaat, wat de eigenschappen zijn van de kankercellen, hoe groot

Nadere informatie

Dagboek voor 9 maanden NÁ de bevalling. Roze wolk STINK LUIERS EN VERGEETACHTIG PFF... MOE. Een uniek dagboek voor mama!

Dagboek voor 9 maanden NÁ de bevalling. Roze wolk STINK LUIERS EN VERGEETACHTIG PFF... MOE. Een uniek dagboek voor mama! Irene de Kruijf Dagboek voor 9 maanden NÁ de bevalling Roze wolk STINK LUIERS PFF... MOE EN VERGEETACHTIG Een uniek dagboek voor mama! STINKLUIERS KRAAM- VERBAND? BORSTVOEDING GEVEN ONZEKER MOE NACHTDIENST

Nadere informatie

Vroeg Interventiedienst Drugs

Vroeg Interventiedienst Drugs VRIND Vroeg Interventiedienst Drugs Als aan ouders gevraagd wordt wat hun grootste bekommernissen zijn voor hun kinderen in de toekomst, dan scoort 'drugs' zeer hoog. Ouders maken zich zorgen over drugs.

Nadere informatie

Dialogen website Motiveren tot rookstop

Dialogen website Motiveren tot rookstop Dialogen website Motiveren tot rookstop Dialoog verandertaal uitlokken en versterken Goedemorgen. Heeft u problemen gehad sinds uw vorige controle? Ja, eigenlijk wel. Mijn tanden zijn sterk verkleurd.

Nadere informatie

02-01-2006-28-04-2014 (8 jaar)

02-01-2006-28-04-2014 (8 jaar) BELLA (II) 02-01-2006-28-04-2014 (8 jaar) In 2007 kwam je voor het eerst lessen op onze hondenschool. Je had als pup eerder getraind op een andere school maar moest daar stoppen vanwege ED operaties aan

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

Wat kunt u zelf doen?

Wat kunt u zelf doen? Hoofdpijn Bijna iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Altijd vervelend, maar niet altijd even ernstig, of van even lange duur. Er zijn dan ook verschillende soorten hoofdpijn: spanningshoofdpijn, migraine,

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

Leefregels na een maagverkleinende operatie

Leefregels na een maagverkleinende operatie Chirurgie Leefregels na een maagverkleinende operatie www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl CHI056 / Leefregels na een maagverkleinende operatie

Nadere informatie

Brandend maagzuur en andere maagklachten Last van uw maag of een beetje misselijk? Vaak weet u meteen de oorzaak. Het eten was te vet, te veel koffie

Brandend maagzuur en andere maagklachten Last van uw maag of een beetje misselijk? Vaak weet u meteen de oorzaak. Het eten was te vet, te veel koffie Brandend maagzuur en andere maagklachten Last van uw maag of een beetje misselijk? Vaak weet u meteen de oorzaak. Het eten was te vet, te veel koffie genomen of een glaasje te veel gedronken. Maar ook

Nadere informatie

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg Download De Nieuwste Versie! Dit is versie 1.1, download nu direct de nieuwste versie op: http://www.afslankenmetmarijke.nl Stop Met Alleen Je Buik Trainen Als Je Van Je Buik Vet Af Wilt!! Tot nu toe zijn

Nadere informatie

Vooraf. In dit boekje vind je allerlei tips die je helpen gezond te blijven en je prettig te voelen. Tips voor iedereen en voor elk moment van de dag.

Vooraf. In dit boekje vind je allerlei tips die je helpen gezond te blijven en je prettig te voelen. Tips voor iedereen en voor elk moment van de dag. Zo blijf je fit! Vooraf Gezond blijven. Je prettig voelen. Je leven lang. Wie wil dat niet? Maar gezond blijven gaat niet vanzelf. Daar moet je wel wat voor doen. Door aandacht te hebben voor je gezondheid.

Nadere informatie

Slaapproblemen? Gezonde slaap

Slaapproblemen? Gezonde slaap Dit is een folder van www.orthoconsult.nl geschreven door dhr. drs. Ard Nieuwenbroek, trainer/ therapeut bij Ortho Consult. Deze folder is op een aantal punten aangepast en aangevuld door de stressbegeleiders

Nadere informatie

Je mag toch geen suiker? Dat dacht mijn oma. Na drie jaar... Had ze een hele vieze taart voor me gemaakt, terwijl de hele familie iets lekkers at.

Je mag toch geen suiker? Dat dacht mijn oma. Na drie jaar... Had ze een hele vieze taart voor me gemaakt, terwijl de hele familie iets lekkers at. ~1~ s n a l a b n i Happy A ls ouder van een kind met een chronische ziekte weet u vast als geen ander hoe moeilijk de balans is tussen goede zelfzorg en een prettig en gelukkig leven. Om er achter te

Nadere informatie

Prod. oktober 2014, NL/TRIM/0001/14, Exp. oktober 2016. Triumeq. Starten met. Patiënteninformatie

Prod. oktober 2014, NL/TRIM/0001/14, Exp. oktober 2016. Triumeq. Starten met. Patiënteninformatie Prod. oktober 2014, NL/TRIM/0001/14, Exp. oktober 2016 Starten met Triumeq Patiënteninformatie Vooraf U krijgt deze folder omdat u Triumeq gaat gebruiken om hiv te remmen. In deze folder vindt u de belangrijkste

Nadere informatie

U in het middelpunt Die migraine hè Levenservaring verzilveren

U in het middelpunt Die migraine hè Levenservaring verzilveren Welzijn op recept Welkom bij SWOA. Uw huisarts heeft u met ons in contact gebracht. De dokter kan u op dit moment geen passende behandeling (meer) bieden. Toch voelt u zich niet lekker, of heeft u pijn.

Nadere informatie

Antibiotica VRAAG OVER UW MEDICIJNEN? WWW.APOTHEEK.NL

Antibiotica VRAAG OVER UW MEDICIJNEN? WWW.APOTHEEK.NL Antibiotica HOE GEBRUIKT U ANTIBIOTICA COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN BIJWERKINGEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN GEBRUIK TIJDENS ZWANGERSCHAP EN BORSTVOEDING RESISTENTIE TEGEN ANTIBIOTICA VRAAG OVER

Nadere informatie

Sporten Hoe begin je en hoe houd je het vol?

Sporten Hoe begin je en hoe houd je het vol? Sporten Hoe begin je en hoe houd je het vol? De norm is om elke dag minimaal een half uur te bewegen. Veel mensen weten dat sporten gezond is en nemen zichzelf steeds weer voor om het op te pakken. Maar

Nadere informatie

WAT IS HOOFDPIJN WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN

WAT IS HOOFDPIJN WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN Hoofdpijn WAT IS HOOFDPIJN WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN VRAAG OVER UW MEDICIJNEN? WWW.APOTHEEK.NL HOOFDPIJN

Nadere informatie

Hoofdpijn bij kinderen www.cjggooienvechtstreek.nl

Hoofdpijn bij kinderen www.cjggooienvechtstreek.nl regio Gooi en Vechtstreek Hoofdpijn bij kinderen www.cjggooienvechtstreek.nl n Hoofdpijn Hoofdpijn bij kinderen komt regelmatig voor. Vaak is de oorzaak duidelijk, bijvoorbeeld slaapgebrek, drukte of lawaai.

Nadere informatie

Anorexia. Inleiding. Wat betekent Anorexia Nervosa nu eigenlijk?

Anorexia. Inleiding. Wat betekent Anorexia Nervosa nu eigenlijk? Anorexia Inleiding Ik hou mijn spreekbeurt over Anorexia nervosa. Anorexia is een ernstige ziekte waarbij degene die het heeft zichzelf min of meer uithongert. Deze patiënten zijn dan ook extreem mager.

Nadere informatie

7 Gezondheids Hacks Handige Tips Die Je Meteen Kan Toepassen

7 Gezondheids Hacks Handige Tips Die Je Meteen Kan Toepassen 7 Gezondheids Hacks Handige Tips Die Je Meteen Kan Toepassen 7 Gezondheids Hacks Ik zal eerlijk met je zijn. Afvallen is één van de moeilijkste dingen die je kan doen als mens. Waarom? Omdat ons lichaam

Nadere informatie

Slachtoffers van mensenhandel en geestelijke gezondheidszorg

Slachtoffers van mensenhandel en geestelijke gezondheidszorg Slachtoffers van mensenhandel en geestelijke gezondheidszorg Informatie voor cliënten Cliënten en geestelijke gezondheidszorg Slachtoffers van mensenhandel hebben vaak nare dingen meegemaakt. Ze zijn geschokt

Nadere informatie

HET VERHAAL VAN KATRIN

HET VERHAAL VAN KATRIN HET VERHAAL VAN KATRIN Katrin begon heroïne te gebruiken toen ze ongeveer 12 was. In het begin deed ze dat nog af en toe. We hadden er niet genoeg geld voor. Door een ingrijpende gebeurtenis ging ze steeds

Nadere informatie

Gewichtstoename bij behandeling van kanker

Gewichtstoename bij behandeling van kanker Gewichtstoename bij behandeling van kanker Albert Schweitzer ziekenhuis Januari 2012 Pavo 0915 Inleiding U bent tijdens uw behandelingen tegen kanker ongewenst in gewicht aangekomen. In deze folder leggen

Nadere informatie