vrijdag 4 september 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "vrijdag 4 september 2015"

Transcriptie

1 vrijdag 4 september 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen julianavanstolberg Agenda: 7 september: Informatieavond groep 2 en 3 (19.00 uur) 8 september: Informatieavond groep 1 en 4 (19.00 uur) 8 en 9 september: Schoolfotograaf De jarigen: 5 sept.: Mariska Rolden 6 sept.: Danny van Kempen 6 sept.: Meester Jonkman 9 sept.: Michelle Grave 10 sept.: Mik Zanders september: OR 9 september: Start Jantje Beton Loterij 14 en 15 september: Startgesprekken groep 5 t/m 8 15 september: verkiezing leerlingenraad 8 Mariska, Danny, Meester Jonkman, Michelle en Mik: jullie zijn straks jarig. Een dag met taart, cadeautjes, slingers en vast gezellige visite. Geniet ervan omdat jij het middelpunt van de dag bent! 24 september: zwemuurtje groep 5 De bijbel: Onderwerp: Een nieuw begin Het gaat niet goed op de aarde, de mensen maken ruzie met elkaar. God wil opnieuw beginnen. Hij laat Noach een boot bouwen. Samen met de dieren gaan Noach en zijn familie aan boord van de ark: met hen maakt God een nieuw begin. Als je zelf ergens mee begint wil je graag dat alles goed gaat. Als er iets mis gaat kun je de neiging hebben helemaal te stoppen omdat het niet meer perfect is. We kunnen leren van God. Van alle dieren groot en klein moet er een mannetje en vrouwtje zijn om te varen twee aan twee in de ark met Noach mee. Van alle dieren groot en klein moet er een mannetje en vrouwtje zijn om te varen twee aan twee in de ark op de grote zee.

2 Overlijden Mandy Kuiper Vanmorgen nemen we afscheid van Mandy Kuiper. Moeder van Cheyenne en Gilvano. Fijn dat we horen dat er ook ouders en kinderen komen. Het voelt goed om tijdens zo n verdrietig moment te zien dat klasgenootjes en ouders er voor jou zijn. Gisteren hebben we aan de familie het troostboek dat door de kinderen uit beide groepen is gemaakt overhandigd. Er staan werkelijk prachtige verhalen, gedichten en tekeningen in. De kinderen hebben vol overgave aan hun woord/ tekening van troost gewerkt. Echt ontroerend om te zien en te lezen. We zijn trots op wat we aan mogen bieden en hopen dat het veel troost mag bieden in vele moeilijke uren die nog zullen komen. Ook het boek met troostende kaarten en gedichten van ouders hebben we overhandigd, iedereen bedankt voor de prachtige lieve, ontroerende, sterkende woorden die we mogen overbrengen. Informatieavond groep 1,2,3 en 4 Volgende week staat de informatieavond van de groepen 1-4 gepland. Net als ieder jaar vertellen de juffen dan wat u dit schooljaar kunt verwachten. Wat gaan ze leren, hoe gaan ze dit leren, welke materialen gebruiken we, hoe dagen we uit, wat bieden we aan als kinderen meer kunnen, wat als ze dingen moeilijk vinden, het digibord, gym, uitjes, Teveel op even op te sommen. Deze belangrijke avond start om uur, een avond die u beslist niet wilt / mag missen. We verwachten dan ook iedereen! Nieuwe schommel! Zoals wellicht iedereen al wel opgevallen is hebben we op het grote plein een nieuwe schommel. Deze schommel hebben we te danken aan de OR maar indirect ook aan onze leerlingen en ouders. Deze schommel is namelijk voor een groot deel bekostigd uit de opbrengst van onze Kerstmarkt. De Kerstmarkt waar ook de Smederijen een rol in speelt. De Smederijen stelt ook jaarlijks voor deze Kerstmarkt een bedrag beschikbaar omdat het naast een schoolactiviteit ook een buurtactiviteit is. Hoe mooi is het dan dat er een schommel is aangeschaft. Een schommel die overdag voor de schoolkinderen een speelattribuut is maar na schooltijd voor de kinderen uit de buurt. Aanschaf van dit soort grote speeltoestellen is zeer kostbaar. Daarom zijn we ook zo blij dat we onze Kerstmarkt hebben. Een grote bron van inkomsten om dit soort zaken te bekostigen. In december hebben we weer onze Kerstmarkt. Vrijdag de 11e om precies te zijn. Dit is een dag later dan op onze schoolkalender vermeld staat. Om diverse redenen is binnen de OR dit keer gekozen voor de vrijdag. Misschien kunnen we er stiekem al voor gaan sparen? Jantje Beton! Woensdag is het dan zover! Alle kinderen krijgen een lotenboekje mee en mogen de loten aan kennissen, vrienden, buren gaan verkopen. We zijn heel benieuwd! Stilletjes hopen we dat alle boekjes leeg terug komen en dat we zo heel veel kinderen in Nederland blij kunnen maken. ( en onszelf )

3 Schoolfotograaf Dinsdag en woensdag komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor een schoolfotograaf uit Hoogeveen, Fons Evers. Naast dat we het belangrijk vinden om onze plaatselijke economie te steunen liet Fons ons prachtige foto s zien. Foto s anders dan we gewend zijn. We hopen dat u net zo enthousiast zult zijn over het resultaat als wij toen we zijn portfolio zagen. Omdat de fotograaf alleen is hebben we twee dagen gepland die er als volgt uit zullen zien. Dinsdag: * Groepsfoto s gevolgd door * broers/zus foto s van de kinderen die op school zitten * portretfoto s per groep Woensdagmorgen: * portretfoto s per groep Woensdagmiddag vanaf 12:30: * gelegenheid om met broertjes/zusjes van thuis op de foto te gaan (hier geldt: op volgorde van binnenkomst worden de foto s genomen) We weten niet hoeveel gezinnen gebruik zullen maken om met een broertje/zusje van thuis op de foto te gaan. Daarom willen we graag dat zij wel tijdig op school zullen zijn. Vanuit de Medezeggenschapsraad Wij, leden van de MR, hebben maandagavond 21 september een MR vergadering. Heeft u punten die wij in deze MRvergadering zouden moeten bespreken dan kunt u die doorgeven aan MR-lid Dana Streutker. Dit kan uiteraard mondeling of via haar mail. Haar mailadres is; d.streutker@alfa-college.nl. Wij zouden het fijn vinden als u met ons meedenkt. Vacature medezeggenschapsraad Joost Moes, onze voorzitter, stopt in juni Daardoor ontstaat er aan het eind van het volgend schooljaar ( ) een vacature voor voorzitterschap in de Medezeggenschapsraad (MR). De MR denkt, praat en beslist mee over schoolzaken en levert daarmee een bijdrage aan de kwaliteit van het onderwijs op school. Lid zijn van de MR brengt je dichter bij de school. Op een formelere manier ben je bezig met toepassing van beleid en de wijze van uitvoering. Er wordt 6 maal per jaar vergaderd met alle geledingen (onze MR bestaat uit vier leden: 2 ouders en 2 leerkrachten). Natuurlijk moeten hiervoor stukken worden doorgenomen. Wil je meer betrokken zijn bij, en invloed hebben op het beleid van de school dan is het zeker leuk om lid te zijn van de MR. Meer informatie over de MR is te vinden op de website van school. Je hoeft geen kennis te hebben van onderwijsbeleid, een portie gezond verstand en betrokkenheid bij het wel en wee van de Juliana is genoeg. Heb je interesse in deze functie, of wil je meer informatie, neem dan contact op met Joost Moes, voorzitter van de MR. joost@moesinstallatietechniek.nl

4 PBS We gaan extra letten op de regels en afspraken die we gemaakt hebben voor de gymzaal. Kleren ophangen Wat doe ik als ik klaar ben met omkleden Hoeveel tijd heb je nodig om je om te kleden. Hoe gedraag ik me in de gymzaal? Fuchsia wedstrijd! Voor de vakantie hebben alle leerlingen ter ere van de 2400 e PricoH leerling een fuchsia ontvangen met een groeiwijzer. Maandagmiddag 7 september is het zover! Wie heeft de mooiste fuchsia gekweekt? We kiezen eerst een klassenwinnaar en uit die winnaars worden 2 gekozen die doorgaan voor de PricoH ronde! Zij gaan door naar de 2 e ronde die op 14 september plaats vindt op het Roelof van Echten college afd. groen. Spannend dus! Niet vergeten: Maandag Fuchsia mee te nemen! Groep 1 (juf Polstra / juf Hoogeveen) De afgelopen week werkten we in groep 1 over rupsen en vlinders n.a.v. het boek Rupsje Nooitgenoeg. We stempelden Rupsje Nooitgenoeg met wc rolletjes en versierden een vlinder door 1 vleugel te beschilderen en dit te stempelen op de andere vleugel. In de kring deden we spelletjes op het digibord over vlinders tellen en cijfers zoeken, we lazen het boek van Rupsje Nooitgenoeg een aantal keer en maakten ook een tekening van wat er in het verhaal gebeurde. Deze tekening was voor Pom Pom; zo kon hij beter onthouden hoe het verhaal ook alweer ging. Ook leerden we een spelletje waarbij we allemaal een kaartje kregen waarmee we door de kring moesten lopen. Op een bepaald teken moesten we een ander kindje opzoeken en delen wat er op onze kaartjes stond. Hierna ruilden we de kaartjes en ging het spel weer verder. Verder vierden we de verjaardag van Jalou, die 4 jaar is geworden! Bedankt voor je lekkere traktatie, Jalou! En op dinsdag kwam er iemand van de bibliotheek om ons wat dingen te vertellen én te geven; we kregen een krat vol met allemaal spullen die horen bij de biep! U weet nu vast waarover wij volgende week gaan werken. Fijn weekend allemaal!

5 Woordenschat: fruit, pruim, pols, cocon, kubus, bol, spinnen, pellen, schillen, plukken Goede doelen: 1,50 Groep 2 (juf Tempel / juf Fidom) Deze week hebben wij een hele bijzondere week gehad in groep 2. Zoals u allemaal al heeft gelezen is afgelopen weekend Mandy Kuiper, de moeder Gilvano bij ons uit de klas overleden. In de klas hebben wij hier natuurlijk bij stil gestaan. Elk kind verwerkt dit verdriet op zijn of haar eigen manier en voor kinderen in deze jonge leeftijd is een afscheid als dit nog niet te bevatten en te begrijpen. Toch hebben wij de kinderen wat willen leren over ziek zijn, overlijden en begraven. Wij hopen op deze manier Gilvano en zijn familie te helpen en te steunen. Op maandag en dinsdag hebben de kinderen gewerkt aan een troostboek voor Gilvano. We hebben als thema Vlinders gekozen. De kinderen zijn er ontzettend goed mee bezig geweest en we hebben een heel mooi boek kunnen maken. Op donderdag hebben wij het boek aan Gilvano meegegeven, wij hopen dat hij het boek mooi vindt! In de vorige weekbrief heeft u kunnen lezen dat wij deze week zouden gaan werken aan het thema je bent bijzonder. Een prachtig thema die zeker ook past in een verdrietige week als deze. Volgende week gaan wij weer aan dit thema werken en dan gaan we ook het boekje over een heel bijzonder bos, met hele bijzondere dieren gebruiken. Maandagavond staat de informatieavond voor groep 2 gepland. Een avond waarin we alles gaan vertellen over de dagelijkse gang van zaken in groep 2. We hopen u allen te mogen verwelkomen! goede doelen: 2,80

6 Groep 3: (juf Drent / juf Hallink): De weken vliegen voorbij. Wij hebben nu 3 weken les gehad en een heleboel geleerd. Met taal hebben wij de woorden aan en pen geleerd en de letters aa en de n. Ook hebben wij deze week onze eerste rekentoets gemaakt. Dat was best spannend, hoor. Je zit tijdens de toets alleen en je moet een lange tijd stil zijn. Pas wanneer iedereen zijn of haar toets af had, mocht je weer praten met de ander. De kinderen deden dit toch al heel goed. Vanaf maandag beginnen wij met blok 2 Naar de dierentuin. Wij leren o.a. om te gaan met de getallenlijn (t/m 12). Naast het werken is er tijd voor ontspanning en heerlijk (buiten) spelen. Er worden de meest prachtige dingen gemaakt buiten (zie foto s). Maar dat we al letters hebben geleerd en woorden is ook te merken. Zo hebben Djowena en Ismaël al voorgelezen voor de groep. Super knap! Elke vrijdagochtend hebben wij leefstijl. In de eerste les hebben wij het gehad over de verschillen, die je ziet tussen jezelf en de ander. Hoe kun je nu een ander helpen? Wij hebben een aantal leuke oefeningen gedaan in tweetallen. Vandaag hebben wij het over 'aardig zijn voor de ander'. Klassendienst: Abdulsalam en Damian Woordenschat: lakei, visser, rimpels, meeuw, kudde, verschil Goede doelen: 1,10 Groep 4 (juf van Goor): Afgelopen week hebben we hard gewerkt. Met spelling hebben we nieuwe categoriewoorden geleerd, woorden die horen bij slak en woorden die horen bij hert. Bij slak staan er twee medeklinkers naast elkaar aan het begin van het woord. Bij hert staan de twee medeklinkers aan het eind van het woord. Met taal hebben we nieuwe woorden geleerd: aaien, bespreken, de dierenarts, het hondenhok, het huisdier, de mand, onderzoeken, de staart, uitlaten, de vacht, verzorgen, het voer en nog veel meer! Vandaag hebben we de eerste rekentoets gemaakt. De kinderen horen maandag hoe ze het gedaan hebben. In de rekentoets zaten geldsommen en splitssommen. Ook moesten de kinderen plattegronden met hoogtegevallen zoeken bij een blokkenbouwsel. Best lastig, maar hier hebben we veel me geoefend. In het begin hebben we de hoogtekaarten nagebouwd met blokjes. Later was dit niet meer nodig.

7 Wilt u aan het meenemen van het rapport denken? Klassendienst: Caithlyn en Christiaan Goede doelen: 1,20 Huiswerk: Tafel van 2 en 10 oefenen. Groep 5 (meester jonkman / juf Hallink): Maandag hebben wij ook in groep 5 stil gestaan bij het verdrietige nieuws van het overlijden van de moeder van Cheyenne en Gilvano. Juf Hallink en meester Jonkman hebben samen met de kinderen erover gesproken en we hebben een kaars aangestoken en deze kaars hebben we elke dag deze week tijdens de kring opnieuw aangestoken. Met Spelling hebben we deze week extra geoefend met woorden die horen bij muisje, zwarte mieren en gebak. Vandaag hebben we hier nog een dictee over gehad. Met Rekenen hebben we het deze week o.a. over spiegelen gehad en we gingen verder met sommen tot 1000, vooral d.m.v. getallenlijn oefeningen. We hebben dinsdag tijdens de muziekles een leuk lied over een jongen uit Senegal, Jamero, geleerd. Omdat het ook over ritme ging hebben we de website ook weer gebruikt en deze keer hebben enkele kinderen het ook voor gedaan op het digibord. Dus als u de komende dag ritmische klanken in uw huiskamer hoort komt dat omdat uw dochter/zoon deze website heeft opgestart! Over websites gesproken: Het is nog steeds handig dat uw kind de website gebruikt om de tafels te oefenen want we blijven ze herhalen in groep 5. Wilt u aan het meenemen van het rapport denken?

8 Klassendienst: Julia en Winter Goede doelen: 1,50 Huiswerk: De kinderen moeten in september de tafel van 3 oefenen thuis. Groep 6 (meester Brand / juf de Boer): Nog niet alle rapporten zijn binnen. Wilt u er nog even aan denken? Het blijft voor veel kinderen moeilijk om te bepalen wanneer een woord twee medeklinkers krijgt en wanneer één. Het heeft te maken met een korte klank (à, è, i, ò en ù). Na de korte klank volgen er twee medeklinkers bv. in ballen, mollen, lekker, putten. Hoor je een lange klank (aa, ee, oo, uu), dan schrijf je toch maar één klinker bv. zaken, beker, molen, muren. De rekensommen vragen ook best wat van de kinderen. Wat te denken van: 20 kinderen zijn op het strand. Een kwart heeft gezwommen. Hoeveel kinderen zijn dat? En dan: Er zijn 3 meisjes in zee. Dat is het vierde deel van alle meisjes. Hoeveel meisjes zijn er in totaal? Klassendienst: Dean en Dean Goede doelen: 0,50 Huiswerk: Groep 7/8 (juf Baldé / juf de Boer): We hebben een verdrietige week achter de rug, fijn om te merken en te zien dat wij er voor elkaar en vooral voor Cheyenne zijn. Vanaf aanstaande donderdag komt Juf Klunder op dinsdag bij ons in de groep stagelopen. Juf Klunder zal zichzelf in de volgende weekbrief voorstellen. Op 14 en 15 september staan de startgesprekken gepland mocht u voorkeur hebben voor een dag wilt u dit z.s.m. aangeven? Klassendienst: Rink en Danny Koffiedienst: Rob en Jylan Beldienst: Lisa Goede doelen: 0,30 Huiswerk: vanaf aankomende week starten we voor groep 8 met het huiswerk n.a.v. de entreetoets. Hierover vertellen wij meer tijdens de startgesprekken.

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

vrijdag 5 september 2014

vrijdag 5 september 2014 vrijdag 5 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 sept.: juf Schut trouwt 9 sept.: schoolfotograaf 15 sept.:

Nadere informatie

Vrijdag 24 april 2015

Vrijdag 24 april 2015 Vrijdag 24 april 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 24 april: Bingo in school voor ouders en buurtbewoners 27 april:

Nadere informatie

Vrijdag 12 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 12 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 12 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 16-19 juni: avond4daagse 17 juni: groep 1 t/m. 4 vrij 18 juni:

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 3 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 okt.: Dag van de leraar 6 okt.: OPA 7 okt.: OR

Nadere informatie

vrijdag 23 januari 2015

vrijdag 23 januari 2015 vrijdag 23 januari 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 jan.: Bekendmaking excellentie 27 jan.: Filmfestival 28jan.:

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas!

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas! weekbrief Vrijdag 14 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow groep 5/6

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

vrijdag 26 september 2014

vrijdag 26 september 2014 vrijdag 26 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 29 sept.: Koffieuurtje nieuwe ouders 1 okt. : Start kinderboekenweek

Nadere informatie

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 9 & 10 febr. : 10 minuten gesprekken 11

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 19 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 21 juni: vaderdag 22-23 juni: 10 minuten gesprekken 22 juni:

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Eerste SCHOOLJOURNAAL 2015/2016

Eerste SCHOOLJOURNAAL 2015/2016 Eerste SCHOOLJOURNAAL 2015/2016 Jaargang 14, nummer 1, woensdag 26 augustus van Goghlaan 5 7901 GK Hoogeveen T 0528-262460 E hetpalet@pricoh.nl W www.hetpalethoogeveen.nl Belangrijke data komende periode

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 nov.: Knutselavond Sint ( 1-4) 27 nov.: Natte

Nadere informatie

Weekbrief 14 mei 2018

Weekbrief 14 mei 2018 Weekbrief 14 mei 2018 Algemene mededelingen Kwaliteitszorg Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen Dit is een brochure, gemaakt voor leerlingen met NLD. Naast deze brochure is er ook: - een brochure met informatie voor ouders van kinderen met NLD en - een brochure

Nadere informatie

Vrijdag 22 sept. 2017

Vrijdag 22 sept. 2017 Vrijdag 22 sept. 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 25 & 26 sept.: startgesprekken gr. 1-4 26 & 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr

Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes en Fuutjes Opvang 2-4 jaar 2-4 groepen; de Bevers, Otters, Guppies

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 13 t/m. 17 okt.: Herfstvakantie 20, 21, 22 okt.: Kriebelteam 22 okt.: KIKA

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag.

De kinderen ontvangen nog een brief met informatie over deze gezellige dag. Weekbrief 25 mei 2015 Algemene mededelingen Schoolreis Maandag 8 juni gaan de kinderen van groep1/2 op schoolreis naar het Plaswijckpark. De kinderen van groep 3 t/m 7 gaan maandag 22 juni naar Drievliet.

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Wat waren we blij en dankbaar toen de familie Vogel naar onze school kwam. Helaas moet ik u meedelen dat de familie toch besloten heeft terug te

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

Welkom in. groep 3-4a

Welkom in. groep 3-4a Welkom in groep 3-4a EVEN VOORSTELLEN Lonneke Vleugels: maandag, dinsdag en woensdag Loes Oelers: donderdag en vrijdag INLOOPTIJDEN s Morgens van 8.20 uur tot 8.30 uur. s Middags van 13.00 uur tot 13.15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Vrijdag 16 sept. 2016

Vrijdag 16 sept. 2016 Vrijdag 16 sept. 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 19 & 20 september: startgesprekken groep 4-8 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl weekbrief Agenda: 4 dec.: Kijkavond Surprise 18.30 19.00 uur 10

Nadere informatie

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij?

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij? Het schooljaar is weer begonnen. Dit jaar zijn we gestart met groep 1 tot en met 5. Het was eerst voor iedereen even wennen, maar het gaat nu heel erg goed! Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Vrijdag 4 september 2015

Vrijdag 4 september 2015 Vrijdag 4 september 2015 En de Heere zeide tot Abram, nadat Lot van hem gescheiden was: Hef uw ogen op, en zie van de plaats, waar gij zijt noordwaarts en zuidwaarts, en oostwaarts en westwaarts. Want

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Alle jarigen deze week: van harte gefeliciteerd!

AGENDA. Weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2E 3C 5C (09.00); groep: 1/2B 4B 8C (10.45) Alle jarigen deze week: van harte gefeliciteerd! AGENDA Donderdag 3 september Info avond groep 5 (19.30-20.30 uur) 03 september 2015 jaargang 18 nr. 03 Vrijdag 4 september Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2A 4A 7A (10.45 uur) Vrijdag 11 september

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 19 sept. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 19 sept. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 19 sept. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 22 & 23 sept.: Startgesprpekken groep 5-8 23 sept.:

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Springnieuws Obs de Springplank

Springnieuws Obs de Springplank Springnieuws Obs de Springplank Poststraat 1 9628 AA Siddeburen 0598-431212 mailbox@obs-de-springplank.nl http://www.obs-de-springplank.nl/ http://obsdespringplank.blogspot.com Agenda Woensdag 19 september:

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

W E E K B R I E F BOSCH EN HOVENSCHOOL

W E E K B R I E F BOSCH EN HOVENSCHOOL Datum W E E K B R I E F BOSCH EN HOVENSCHOOL WEEKBRIEF 4-11 september 2015 Omschrijving A G E N D A Di. 15 september Schoolfotograaf Woe 16 september Luizencontrole Do. 17 september Studiedag alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 november 2014

Nieuwsbrief groep 3 november 2014 Nieuwsbrief groep 3 november 2014 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van november. Nieuws uit de groep: Dinsdag 3 november hebben de kinderen de derde veilig en vlot toets gedaan. Hierbij moesten

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. In de nieuwsbrief vindt u informatie, tips om thuis te oefenen en de leerdoelen. Handig om

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2 CBS DE VAART 2015-2016 Informatieboekje groep 1/2 De schoolregels Op onze school zijn 3 hoofdregels. Alle andere afspraken zijn terug te leiden tot deze hoofdregels 1. Ik accepteer en respecteer een ander

Nadere informatie

Heel gewoon en toch bijzonder!

Heel gewoon en toch bijzonder! 014 r h issc te Eers s e ba t n e ll exce D van ool e2 enth schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! 2015 2016 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending.

DE BASISKRANT. 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2. Agenda. Verjaardagen. Zending. DE BASISKRANT 12 september 2014 Jaargang 16 Nummer 2 Agenda. 24 september Basiskrant nummer 3 gaat uit 1 oktober Studiedag voor personeel, kinderen zijn vrij! 3 oktober Open dag! GBS De Schakel, 10.00

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 7 november 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 nov: optocht Sint Maarten (1/2) 18 nov.: OR/

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie