3ostzaan Buiten gewoon

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3ostzaan Buiten gewoon"

Transcriptie

1 Gemeente 3ostzaan Buiten gewoon Aan de leden van de raad van Oostzaan Gemeentehuis Bezoekadres Kerkbuurt 4, BD Oostzaan Postadres Postbus 20, AA Wormer Telefoon Fax E-maii antwoord@over-gemeenten.nl Internet Bestuursondersteuning Uw kenmerk / Uw brief Onderwerp Toezegging raadsvraag meldingen openbare ruimte Ons kenmerk Daturr 21 december2016 Behandelend ambtenaar T. TannOUS Afdelmg BO/OOV Geacht raadslid, Naar aanleiding van een toezegging tijdens de commissieavond op 28 november 201 6, ontvangt u hierbij een overzicht van de meldingen openbare ruimte in de periode van 14 oktober tot en met 1 O oktober Het betreffende overzicht vindt u in de bijlage. Metyt:feTr9éTijke groet, Jïjrgemee5tèr en we A. van den Assem secretaris burgemeester Wilt u bij reacties altijd de datum en ons kenmerk vermelden.

2 Mei "gen openljare r.»an j c:.c Datum De melding zelf (geanonimiseerd) melding Mevr. wil graag anoniem blijven. In de weekenden iieeft mevrouw veel last van geluidsoverlast. Het geluid komt vanaf de sportvelden achter de Apollolaan in Oostzaan. De bass klinkt erg door en gaat soms tot 01:45 uur 's nachts door Overlast van café borrels. Moet volgens de vergunning doordeweeks s nacht sluiten maar dat gebeurd niet volgens aangever. Tevens is er een verbouwing geweest waarvan geen vergunning is afgegeven, waarvan eigenaar café toch isolatiemateriaal heeft weggehaald. De gemeente zal bezien of er nog actie nodig is Mevrouw ergert zich dood aan "De Noord" wordt dagelijks bijna van haar scootmobiel afgereden. Niemand houdt zich aan de snelheid, ze vindt het levensgevaarlijk, gaat ook brief sturen want heel boos Er staan regelmatig auto's geparkeerd op de invalide parkeerplaatsen, zonder vergunning Verkeerssituatie bij cbo De Korenaar. Wanneer schoolkinderen worden gehaald en gebracht is er regelmatig sprake van een onveilige verkeerssituatie. De brug wordt geheel of gedeeltelijk geblokkeerd door verkeerd geparkeerde auto's Bouwplaats van de Graft. Door de bouw is het trottoir en de parkeervakken door hekken omsloten Parkeren op de rijbaan Sinds enkele weken auto geparkeerd aan de Rietschoot Al geruime tijd een gesloopte vouwwagen op het parkeerterrein van de Dirk vd Broek het fietspad tussen de strekel en de dors wordt vaak gebruik als autoweg Meneer vindt sinds 4 weken vuilniszakken, karton etc, in zijn container die niet van hem zijn Al langer dan 3 weken staat er een witte kleine vrachtwagen geparkeerd. De laadbak is kapot, de bovenkant is er geheel af Mensen hangen plastic te vroeg aan de daarvoor bestemde haken Er staat een fiets bij de glasbak Overlast en aanval hond van buren Zijstuk vaart staan boten opgestapeld door jeugd Een grote container sinds weken half op een fietspad geplaatst. Het wachten is op een ongeluk Al maanden caravan op 1 van de parkeerplaatsen Zware vuurwerkbommen overdag, 31 december, de hele dag door. Zware overlast voor huisdieren Niet mogelijk met huisdieren te lopen. Geen handhaving van de na regel Buurman parkeert zijn auto direct naast die van mevrouw waardoor straat geblokkeerd raakt. Mensen willen er toch langs waardoor er schade wordt gereden aan de auto van mevrouw Stankoverlast door gebruik openhaard buiten. Mevrouw heeft beperkte longcapaciteit en wordt door de stank nog meer beperkt Buurman heeft vrachtwagen geparkeerd op openbare parkeerplek. Neemt 3 plekken in beslag.

3 Er staat al enkele maanden een illegaal geparkeerde caravan voor de deur geparkeerd Graag de wrakfietsen die voor het gemeentehuis staan tussen de fietsenhouders verwijderen Er staat al een aantal weken een aanhanger geparkeerd. De parkeerdruk rondom de Klaverweide is groot ivm de verbouwing van de AH Melding van wijkagent, op parkeerterrein staat al bijna een halfjaar een kar. De lantaarnpaal die daarbij staat is al maanden stuk en door de kar kan de monteur deze niet maken In de sloot bij Lishof bij bruggetje ligt een half gezonken aluminium bootje Dagelijks komt meneer met 2 honden langs die hij los laat lopen. Poep wordt niet opgeruimd en honden mogen hier niet loslopen Er lopen 2 pitbulls rond op het grasveld, lopen los waar dat niet mag en poep wordt niet opgeruimd. Man op aangesproken maar doet hier niets mee Donker rode Ford weggereden en heeft een in zeer slechte staat verkerende caravan achtergelaten Op de uitrit van tankstation Argos staan regelmatig auto's geparkeerd. Omdat het om medewerkers van AH gaat, hebben we het daar gemeld, maar er wordt niks aan gedaan Op de begraafplaats laat man 3 pitbulls uit en ruimt poep niet op. Andere inwoner heeft man hier al op aangesproken maar deze doet er niks mee Achterop het grasveld tussen de woningen ter hoogte van nummer 12 ligt diverse zwerfafval waaronder een boot, picknicktafel, trampoline etc Mevrouw heeft diverse hondenuitwerpselen verwijderd van graven op de begraafplaats. Er worden honden uitgelaten en de poep wordt niet opgeruimd Bij de speelplaats in de Slaperstraat thv 74 is er erg veel last van hangjongeren. Mensen in de straat zijn bang voor ze. Ze schelden mensen uit en maken er een grote troep van Klacht over Seat Ibiza. De auto is niet verzekerd. De wijkagent is ook gebeld Er is veel jeugdoverlast in de speeltuin achter de woning van meneer. Er wordt veel wiet gebruikt, luidruchtige jongeren, dingen worden stuk gemaakt en niks opgeruimd Parkeerplek te smal gemaakt door leggen van stenen op straat. Parkeerplek niet bruikbaar vanwege gevaarlijke situatie die ontstaat met losse stenen en autodeur beschadigt als je hem open doet. Bewoner reageert agressief Het steeds terugkerende gedrag van pubers, vandalisme, elkaar intimideren, schreeuwen, heen en weer racen op scooters. Geeft angst voor bewoners en wandelaars Nagenoeg voortdurend staat er een pick-up met aanhanger op 2 parkeervlakken. Deze hoort bij de bedrijven aan de overkant. Parkeervlakken zijn niet bedoeld voor het parkeren van bedrijfswagens voor langere termijn Lisweg/Klaverweide staat al een hele tijd een motor die niet van zijn plaats gaat Café de Huppelepub laat na uur in het weekend de mensen nog binnen en deze verlaten later dan uur de kroeg. Geluidsoverlast In onze sloot aan overzijde van het huis liggen 3 boten al bijna een halfjaar onder water Vrachtwagen staat al een hele tijd geparkeerd en steekt heel erg uit waardoor het zicht wordt belemmerd.

4 In de sloot voor de Rietschoot een bootje met motor gezonken. Op de parkeerplaats staat al een week een vrachtauto geparkeerd. Hij is hoger dan 2.40 en mag daar dus niet staan. Belemmert het zicht. Bootje ligt al 2 jaar op de kant. Bewoner is inmiddels vertrokken maar bootje ligt er nog. In de parkeervakken staat er constant een vrachtwagentje voor de deur. Voertuig is volgens de APV te hoog. Zorgt voor gevaarlijke situaties. Regelmatig staat er voertuig langer dan 6 meter in de parkeerhaven van De Wering die de straat of de stoep blokkeert. Vanochtend om 4:30 reed een auto luid toeterend meerdere rondjes door plantsoen, bandensporen achterlatend. Wordt daarbij ook vuurwerk afgestoken Al meerdere malen gebeurd. Al 3 maanden staat er een aanhangwagen. Er worden bestelbussen geparkeerd op parkeerterrein. Deze staan er de hele dag en nacht zodat bezoekers van centrum De Kolk niet kunnen parkeren. Gaat om 4 witte bussen en 1 gele. Boottrailer staat al 2 weken geparkeerd in deze straat, eigenaar woont ergens anders. Aanhangwagen zonder kenteken staat geparkeerd in de bosjes. Er wordt steeds een boot gerepareerd waardoor steeds meer rommel. Twee honden worden aan hun lot overgelaten en poepen overal. Vrachtwagen staat al 4 dagen geparkeerd voor het huis. Dit gebeurt meerdere malen. Houdt 3 parkeerplaatsen bezet. Vrachtwagen geparkeerd. Wekenlang twee fietsen tegen de schutting. Al eerder gemeld maar nog steeds geen reactie. Illegale kraanopstelling. Het verkeer moest over het voetpad en er was niets geregeld (melding uit eigen constatering). Illegale uitrit. Opslag in het plantsoen zonder vergunning. Parkeren op het voetpad bij de bakker. Gevolg dat het zebrapad onbruikbaar is. Melding over parkeeroverlast Hooivork/Strekel Heg op de hoek zuideinde daliasingel is te hoog, dit geeft een gevaarlijke situatie. 2 kleine boten aangespoeld Oostzanerveld Tegen over basketbal veld liggen 3 boten gezonken in de sloot. De buren parkeren de caravan voor het huis Auto geparkeerd op de stoep. Er staat al een week een camper van de buren voor het huis In de steeg achter Meerkoet staat hout met spijkers in een blauwe zaak, gevaarlijk voor kinderen die rennen door de steeg Overlast voetbalkooi De Bres

5 Overlast van scooters en van hondenbezitters die de poep van hun hond niet opruimen op pad wat is gemaakt om het Twisl<e in te gaan. Nabij Basisschool De Rietkraag Op de parkeerplaats nabij Anemoonstraat staat een aanhangwagen al enige tijd Er staat al weken een zwarte auto voor de poort en dit geeft overlast Op de parkeerplaats nabij Anemoonstraat staat al maanden een aanhangwagen scheef in parkeerhaven Zondagnacht op 17 juli 2016 werd er minimaal tot 00:30 vanaf een uur of 23:00 op ijzer getimmerd De buren hebben al 2 weken de caravan op een parkeerplek staan Overlast stank, buren hebben afval in de tuin met o.a. rottend vlees door open gescheurde vuilniszakken hierdoor heel veel vliegen en het stinkt enorm. Er lopen honden in de tuin en die poepen ook in de tuin Door het festival Welcome to the future stond het verkeer rondom Oostzaan muurvast Overlast festival Welcome to he future, fietspad wordt gebruikt voor auto's, filevorming etc Enorme verkeersoverlast door festival Welcome tot he future. Belachelijk dat hier vergunning voor wordt afgegeven Bij de Bres bij de voetbalkooi staat al maanden een caravan zonder kenteken Voor het gemeentehuis in de fietsenrek staat een fietswrak Er staat al 3 weken lang een Nissan voor de deur Aanhanger op het plein achter de woning staat er al maanden. Kenteken onbekend. De eigenaar woont op de Anemoonstraat Er reed net een gele tractor over het Zuideinde met een gangetje van 60. Meneer heeft laatst een enquête ontvangen over de snelheidsbeperking en wil graag dat er iets aan gedaan wordt. Vooral in de avond veel overlast van hardrijdend verkeer Grote boot ligt er al jaren. Is inmiddels een wrak. Ligt tussen de garages en Scholekster. Eigenaar is al aangesproken maar er gebeurt niets Skelter in de steeg, staat er al maanden Tuinafval in de steeg. Mevrouw kan nu niet met de wagen door de steeg heen Autowrak van ex-vriend staat bij mevrouw voor de deur. Het is een 45 km karretje Er staat al geruime tijd een gele auto voor de parkeerhaven. Onkruid groeit al flink in deze auto Verzoek te handhaven op Zuideinde /Het Twiske/Amsterdam Noord want er wordt veel te hard gereden

Jaarverslag 2015 Afdeling Toezicht en Handhaving Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA s) Ridderkerk

Jaarverslag 2015 Afdeling Toezicht en Handhaving Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA s) Ridderkerk Jaarverslag 2015 Afdeling Toezicht en Handhaving Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA s) Ridderkerk 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Taken... 3 2.1 Meldingen door burgers en ondernemers... 3 2.2 Hondenbeleid...

Nadere informatie

Bewonersavond Koggepark

Bewonersavond Koggepark Bewonersavond Koggepark Woensdag 22 April Aanwezig: 17 bewoners, directeur Digitalis, De Stek, Mooizogoedzo, De Schoor Historie Koggepark Monique van Zandwijk, directeur basisschool de Digitalis startte

Nadere informatie

Wijkschouw Groothandelsmarkt

Wijkschouw Groothandelsmarkt BUURTKAMER Lau Mazirellaan 232 2525 ZH Den Haag CONTACT bestuur@buurtplatformghm.nl www.buurtplatformghm.nl Facebook: buurtplatformghm Twitter: @BP_GHM Wijkschouw Groothandelsmarkt Den Haag, 16 mei 2018

Nadere informatie

Buurtonderzoek in Hellevoetsluis, Sportbuurt van 26 tot 31 januari 2015

Buurtonderzoek in Hellevoetsluis, Sportbuurt van 26 tot 31 januari 2015 BUURTONDERZOEK Sportbuurt Buurtonderzoek in Hellevoetsluis, Sportbuurt van 26 tot 31 januari 2015 Hierbij gaven 68 bewoners hun mening over hun buurt en over de voorgenomen bouw van een scholencluster

Nadere informatie

Buurtschouw Herdersveld, 22 mei 2015

Buurtschouw Herdersveld, 22 mei 2015 Buurtschouw Herdersveld, 22 mei 2015 Inleiding Op 22 mei 2015 is de derde buurtschouw uitgevoerd. De twee eerdere zijn gehouden in januari 2014 en april 2013. In november 2014 is een enquête gehouden over

Nadere informatie

1 Recreëer je wel eens in de bossen van Horst aan de Maas?

1 Recreëer je wel eens in de bossen van Horst aan de Maas? Onderzoeksresultaten TipHorstaandeMaas.nl Recreëren in de bossen 90% 80% 70% 60% 50% 40% 30% 20% 10% 0% 1 Recreëer je wel eens in de bossen van Horst aan de Maas? 82% 17% Ja Nee Weet niet 1% Toelichting

Nadere informatie

INVENTARISATIE KNELPUNTEN EN OPLOSSINGSRICHTINGEN HOOGSTRAAT BERLICUM

INVENTARISATIE KNELPUNTEN EN OPLOSSINGSRICHTINGEN HOOGSTRAAT BERLICUM Uitgevoerd door ruim 75 betrokken buurtbewoners in samenwerking met CDA en VVD December 2017 INVENTARISATIE KNELPUNTEN EN OPLOSSINGSRICHTINGEN HOOGSTRAAT BERLICUM INPUT ALGEMEEN Knelpunten die van plein

Nadere informatie

Woon- en leefregels Eengezinswoningen

Woon- en leefregels Eengezinswoningen Woon- en leefregels Eengezinswoningen Woon- en leefregels Eengezinswoningen Inleiding Prettig wonen wordt nog plezieriger, als iedereen zijn steentje bijdraagt: de Woningcorporatie, de Gemeente en de bewoners

Nadere informatie

Toezeggingen Beheergroep Hoogstraat 9 maart 2015 zonder historie, alleen het besprokene is beschreven

Toezeggingen Beheergroep Hoogstraat 9 maart 2015 zonder historie, alleen het besprokene is beschreven Toezeggingen Beheergroep Hoogstraat 9 maart 2015 zonder historie, alleen het besprokene is beschreven 12 Toezegging Project Groendiep / 18 november 2013 / 16 september 2013 / 27 mei 2013 / 4 maart 2013

Nadere informatie

Verslaglegging De Rietvink Bewonersavonden ronde maart

Verslaglegging De Rietvink Bewonersavonden ronde maart Verslaglegging De Rietvink Bewonersavonden ronde maart Woensdag 25 maart sessie 1 Lichtrood De Blauwe Tram, 11 bewoners Opmerkingen Verkeer en parkeren De parkeerdruk is hoog. Bewoners hebben vaak zelf

Nadere informatie

Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit binnenkort schoonmaken.

Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit binnenkort schoonmaken. Melding Actie Foto Tulpstraat. In het plantsoen ter hoogte van de Kamillestraat staat erg veel onkruid. Dit komt ook op meer plaatsen voor. Dit wordt doorgegeven aan Onderhoud Enschede. Zij zullen dit

Nadere informatie

Bewonersavond Nieuwstraat 29 maart T-splitsing maken tussen de Damhouderstraat/Nieuwstraat.

Bewonersavond Nieuwstraat 29 maart T-splitsing maken tussen de Damhouderstraat/Nieuwstraat. Bewonersavond Nieuwstraat 29 maart 2017 Nr. Suggesties/voorstellen 1. T-splitsing maken tussen de Damhouderstraat/Nieuwstraat. Follow-up gemeente Geen bomen tussen de parkeerplaatsen, mede voor veiligheid

Nadere informatie

Hoofdstuk 5. Leefbaarheid in eigen wijk

Hoofdstuk 5. Leefbaarheid in eigen wijk Hoofdstuk 5. Leefbaarheid in eigen wijk Samenvatting De Leidse burgers hebben vijf aspecten beoordeeld, die betrekking hebben op het onderhoud van de stad en als zodanig onder de medeverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Uitslag enquête vreugdevuur Marathonweg

Uitslag enquête vreugdevuur Marathonweg Uitslag enquête vreugdevuur Marathonweg Verzonden: 300 Ontvangen: 91 Er zijn in totaal 300 enquetes verzonden, hiervan zijn er 91 terug ontvangen. Op sommige vragen is zowel met Ja als Nee geantwoord c.q.

Nadere informatie

Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni

Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni 29-06-2018 Vragenlijsten Veiligheid - voetganger pag. 6 - fietser - automobilist Parkeren pag. 12 Groen pag. 16 Routes en Toegankelijkheid pag.

Nadere informatie

Bakboord- Speeltuin, komt aan de overzijde, verkeerssituatie wordt uitgezocht, overleg bewoners is afgerond en bestellingen kunnen weg.

Bakboord- Speeltuin, komt aan de overzijde, verkeerssituatie wordt uitgezocht, overleg bewoners is afgerond en bestellingen kunnen weg. Start 19-06-2009 om 9.30 uur bij bushalte Meeuwensingel Tussendeks- tuintjes Wordt nog voor zomervakantie afgerond, gemeente i.s.m. Ressort Wonen Bakboord- Speeltuin, komt aan de overzijde, verkeerssituatie

Nadere informatie

GESCAND OP 2 0 JUNI 2013. Gemeente Oostzaan. Gebied en wijkzaken 1511 BD Oostzaan

GESCAND OP 2 0 JUNI 2013. Gemeente Oostzaan. Gebied en wijkzaken 1511 BD Oostzaan GESCAND OP Gemeente Oostzaan Buiten gewoon Aan de gemeenteraad van de gemeente Kerkbuurt 4 2 0 JUNI 2013 B Gemeente Oostzaan kadres Gemeentehuis Kerkbuurt 4, 1511 BD Oostzaan t.dres Postbus 20, 1530 AA

Nadere informatie

Raadsvoorstel. BOA Oostzaan. Veiligheid. Gebied en Wijkzaken A. de Neef P.J. Möhlmann. Inzet BOA Oostzaan

Raadsvoorstel. BOA Oostzaan. Veiligheid. Gebied en Wijkzaken A. de Neef P.J. Möhlmann. Inzet BOA Oostzaan Titel BOA Oostzaan Nummer 10 / 49 Datum 8 september 2010 Programma Fase Onderwerp Veiligheid Inzet BOA Oostzaan Gemeentehuis Bezoekadres Kerkbuurt 4, 1511 BD Oostzaan Postadres Postbus 15, 1510 AA Oostzaan

Nadere informatie

Aangenaam wonen. Tips: wat te doen bij overlast

Aangenaam wonen. Tips: wat te doen bij overlast Aangenaam wonen Tips: wat te doen bij overlast Aangenaam wonen Overlast van buren kan ergernis veroorzaken en op den duur uw woongenot verstoren. Om er voor te zorgen dat het met elkaar prettig wonen is,

Nadere informatie

5. Ervaart u wel eens overlast door huisdieren?

5. Ervaart u wel eens overlast door huisdieren? Huisdieren 60% 5. Ervaart u wel eens overlast door huisdieren? 56% (n=197) 50% 40% 41% 30% 20% Toelichting: Ja Als er politie bij de buren komt, dan moet hun hond naar buiten. Die blaft dan alles bij elkaar.

Nadere informatie

Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord

Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord Zaterdag 6 mei 2017 1 Algemeen Op zaterdag 6 mei heeft de Dorpsraad een bezoek gebracht aan het centrumnoord, het gebied is begrensd door de Hoofdweg,

Nadere informatie

U en uw woonomgeving

U en uw woonomgeving U en uw woonomgeving Samen verantwoordelijk voor de woonomgeving Iedereen woont graag in een fijne buurt waar het schoon en netjes is. Als huurder kunt u samen met andere bewoners een bijdrage leveren

Nadere informatie

Bomen. Uitwerking enquête Meervalweg/Schuttebreek/Marsenbreek. Januari De enquête is ingevuld door 55 personen. Conclusie:

Bomen. Uitwerking enquête Meervalweg/Schuttebreek/Marsenbreek. Januari De enquête is ingevuld door 55 personen. Conclusie: Uitwerking enquête Meervalweg/Schuttebreek/Marsenbreek Januari 2019 De enquête is ingevuld door 55 personen. Bomen Alle bomen graag houden en liefst meer bomen in de wijk. Beplanting Meer groen in de straat.

Nadere informatie

Problemen rond bovengrondse afvalcontainers tegenover Mathenesserdijk 309

Problemen rond bovengrondse afvalcontainers tegenover Mathenesserdijk 309 Problemen rond bovengrondse afvalcontainers tegenover Mathenesserdijk 309 Historie 14 juni 2004 verspreidde de deelgemeente een brief onder bewoners rondom de hoek Mathenesserdijk Zoutziederstraat over

Nadere informatie

Parkeerbeleid Inspraakrapportage

Parkeerbeleid Inspraakrapportage Parkeerbeleid Inspraakrapportage 1/7 Ontwerp parkeerbeleid Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Cromstrijen bereidt het parkeerbeleid voor. Alvorens het parkeerbeleid vast te stellen,

Nadere informatie

Areaal beheer 2012 Meldingen dorpsplatform Oudkarspel De Spoorstraat hebben wij niet beoordeeld omdat we deze straat als een apart project zien

Areaal beheer 2012 Meldingen dorpsplatform Oudkarspel De Spoorstraat hebben wij niet beoordeeld omdat we deze straat als een apart project zien Areaal beheer 2012 Meldingen dorpsplatform Oudkarspel De Spoorstraat hebben wij niet beoordeeld omdat we deze straat als een apart project zien Kruispunt Liefdelaan/Voorburggracht Nr. 1 Kruispunt Liefdelaan/Voorburggracht.

Nadere informatie

000495201509/001 ENQUETE LEEFBAARHEID BINNENSTAD WEERT. Waarom deze enquête?

000495201509/001 ENQUETE LEEFBAARHEID BINNENSTAD WEERT. Waarom deze enquête? ENQUETE LEEFBAARHEID BINNENSTAD WEERT 000495201509/001 Waarom deze enquête? Dank u dat u wilt meewerken aan de Enquête Leefbaarheid Binnenstad Weert. De Bewonersorganisatie Binnenstad (BOB) onderzoekt

Nadere informatie

OMNIBUSENQUÊTE onderdeel HUISVUILINZAMELING. -bijlage met de antwoorden op de open vragen-

OMNIBUSENQUÊTE onderdeel HUISVUILINZAMELING. -bijlage met de antwoorden op de open vragen- OMNIBUSENQUÊTE 2010 onderdeel HUISVUILINZAMELING -bijlage met de antwoorden op de open vragen- Zoetermeer, 28 januari 2011 Gemeente Zoetermeer Hoofdafdeling Bestuur Afdeling Facilitair Bedrijf Onderzoek

Nadere informatie

į C ARCHIEF Gemeente Kerkrade

į C ARCHIEF Gemeente Kerkrade į C ARCHIEF Gemeente Kerkrade Sector Stedelijke Ontwikkeling ćv Beheer Bezoekadres: Markt 33 Fractie SP Kerkrade Mevr. M. Laumann Ambtenaar Kaardebol 26 W. Bosten 6467HS KERKRADE Telefoonnummer 14 045

Nadere informatie

Wij willen u bedanken voor het prettige gesprek, uw betrokkenheid en het meedenken in mogelijkheden. Hierbij maken we gebruik van uw uitnodiging.

Wij willen u bedanken voor het prettige gesprek, uw betrokkenheid en het meedenken in mogelijkheden. Hierbij maken we gebruik van uw uitnodiging. Bennebroek, 1 april 2015 Geachte heer Kokke, Op 25 maart 2015 j.l. hebben wij samen met buurtbewoners van de Jacob van Heemskerklaan e.o. met u gesproken in het gemeentehuis van Bennebroek. Tijdens dit

Nadere informatie

Vragen en antwoorden naar aanleiding van de bewonersbijeenkomst d.d. 25 april 2018 over de nieuwe MFA in Zwammerdam.

Vragen en antwoorden naar aanleiding van de bewonersbijeenkomst d.d. 25 april 2018 over de nieuwe MFA in Zwammerdam. Vragen en antwoorden naar aanleiding van de bewonersbijeenkomst d.d. 25 april 2018 over de nieuwe MFA in Zwammerdam. 1 Ik zou graag zien dat de huidige inrit richting MFA een stukje opschuift en de sloot,

Nadere informatie

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal

Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Totaal overzicht plus- en minpunten Omegawoningen en De Meerpaal Resultaten van de Omegawoningen De Woning Stank uit putje (riolering) 2 Sanitair is oud Afvoer is slecht Tocht en vocht; condens Enkel glas

Nadere informatie

RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK. Italiaanse buurt

RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK. Italiaanse buurt RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK Italiaanse buurt Doel van het onderzoek was een peiling hoe de buurt door de bewoners wordt beleefd, welke contacten men heeft, en wat men graag verbeterd wil zien. In

Nadere informatie

NR. VRAGEN/WENSEN ANTWOORD

NR. VRAGEN/WENSEN ANTWOORD NR. VRAGEN/WENSEN ANTWOORD 1 2 Uitrit nabij Kersenboomstraat 36 iets breder; Boom op Palmboomstraat, vlakbij Kersenboomstr.36 mag gesnoeid worden i.v.m. zonlicht in de vooravond. Lantaarnpaal op hoek Kersenboomstr/Palmboomstr

Nadere informatie

Groot onderhoud Voorburggracht Oudkarspel

Groot onderhoud Voorburggracht Oudkarspel Groot onderhoud Voorburggracht Oudkarspel Reacties, opmerkingen en vragen. Gemeentelijke reactie. Aanpassingen van het plan. Vastgesteld door het college van B&W op 25 maart 2014. Reacties, opmerkingen

Nadere informatie

Rijswijk moet veilig! Rapportage Meldpunt Onveilige situaties

Rijswijk moet veilig! Rapportage Meldpunt Onveilige situaties Rijswijk moet veilig! Rapportage Meldpunt Onveilige situaties CDA Rijswijk Johanna Besteman Maart 2014 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Meldingen...4 Conclusie...6 2 Inleiding Het CDA Rijswijk staat voor

Nadere informatie

Schouw 2015. Nr Wijk Aandachtspunt voorstel. 1 Binnenstad Zuidervesting

Schouw 2015. Nr Wijk Aandachtspunt voorstel. 1 Binnenstad Zuidervesting Schouw 2015 Nr Wijk Aandachtspunt voorstel door 1 Binnenstad Zuidervesting Brug bij zuidervesting bij de speeltuin. Aan de leuning ontbreken zijstukken, waardoor de kans dat er in het water gereden wordt

Nadere informatie

Tuinonderhoud en achterpaden

Tuinonderhoud en achterpaden Tuinonderhoud en achterpaden waar je thuis bent... Verzorgde tuin, kleine moeite De bewoner is verantwoordelijk voor het tuinonderhoud. Dit is wettelijk zo bepaald. In het besluit kleine herstellingen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6.

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6. Inhoudsopgave 1. Algemene regels 2. Voertuigen en betreden van de camping 3. Huisdieren 4. Regels voor bezoekers 5. Verhuren en verkopen 6. Bouwvoorschriften 7. Gas 8. Stroom 9. Water 10. Huisvuil 11.

Nadere informatie

Plek die als meest onveilig wordt ervaren:

Plek die als meest onveilig wordt ervaren: Plek die als meest onveilig wordt ervaren: 1. Oversteek Wandelmeent 2. Parkeerplaats Vuurvlindermeent 3. Zuidermeent, afslag Waterjuffermeent 4. Oversteekplaats Noordermeent 5. Oversteek Rioolhuisje 6.

Nadere informatie

VERKEER OP DE RINGDIJK ENQUÊTE ONDER BEWONERS, BEDRIJVEN EN DORPSRADEN

VERKEER OP DE RINGDIJK ENQUÊTE ONDER BEWONERS, BEDRIJVEN EN DORPSRADEN VERKEER OP DE RINGDIJK ENQUÊTE ONDER BEWONERS, BEDRIJVEN EN DORPSRADEN Beste Lezer, Met deze enquête willen we uw mening over de verkeersveiligheid op de Ringdijk in beeld brengen. Het verkeersadviesbureau

Nadere informatie

U en uw woonomgeving. Samen maken we er iets moois van

U en uw woonomgeving. Samen maken we er iets moois van U en uw woonomgeving Samen maken we er iets moois van Wonen doe je niet alleen. U heeft altijd te maken met uw woonomgeving. Rekening houden met elkaar en begrip tonen zijn daarbij erg belangrijk. Leystromen

Nadere informatie

Het Leiderdorppanel over

Het Leiderdorppanel over Het Leiderdorppanel over Resultaten peiling 10: beleving openbare ruimte Februari 2014 Inleiding Deze nieuwsbrief beschrijft de resultaten van de 10e peiling met het burgerpanel van Leiderdorp. Deze peiling

Nadere informatie

Wijkraadpleging Molenwijk. Gemeente Haarlem Augustus 2012

Wijkraadpleging Molenwijk. Gemeente Haarlem Augustus 2012 Gemeente Haarlem Augustus 2012 Colofon Uitgave : I&O Research BV Van Dedemstraat 6C 1624 NN Hoorn Tel. (0229) 282555 www.ioresearch.nl Rapportnummer : 2012-concept Datum : Augustus 2012 Opdrachtgever :

Nadere informatie

Volksbelang: Midden tussen haar klanten

Volksbelang: Midden tussen haar klanten Zorgeloos tuinieren Volksbelang: Midden tussen haar klanten Zorgeloos huren en wonen, dat is waar Volksbelang voor staat. Als sociale organisatie die midden tussen haar klanten staat, vindt Volksbelang

Nadere informatie

Groot onderhoud Bovenweg Sint Pancras

Groot onderhoud Bovenweg Sint Pancras Groot onderhoud Bovenweg Sint Pancras Reacties, opmerkingen en vragen. Gemeentelijke reactie. Aanpassingen van het plan. Vastgesteld door college van B&W van de gemeente Langedijk d.d. 4 maart 2014. Reacties,

Nadere informatie

parkeeroverlast Mondriaanpark Vlijmen

parkeeroverlast Mondriaanpark Vlijmen Samenvatting: Inleiding: Op 30 juni 2009 heeft u besloten de bewoners van het Mondriaanpark een oplossing voor te leggen om het parkeren in deze wijk in betere banen te leiden. Destijds is, na overleg

Nadere informatie

Verkeersveiligheidsplan. Veilig verkeer rond de Godelindeschool

Verkeersveiligheidsplan. Veilig verkeer rond de Godelindeschool Verkeersveiligheidsplan Veilig verkeer rond de Godelindeschool Inhoudsopgave Voorwoord 3 Hoofdgebouw 4 -Ingang Gerard Doulaan 4 -Ingang Godelindeweg 7 -Ingang Rotonde 8 Dependance 12 -Fietsers 12 -Automobilisten

Nadere informatie

RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK. Franse buurt

RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK. Franse buurt RESULTATEN ENQUETE NIEUW WALDECK Franse buurt Doel van het onderzoek was een peiling hoe de buurt door de bewoners wordt beleefd, welke contacten men heeft, en wat men graag verbeterd wil zien. In totaal

Nadere informatie

Veiligheid en overlast in Oud-West

Veiligheid en overlast in Oud-West Veiligheid en overlast in Oud-West In april 2009 is aan de panelleden van stadsdeel Oud-West gevraagd hoe zij de veiligheid in hun buurt ervaren en of er sprake is van overlast. Ook is nagegaan in hoeverre

Nadere informatie

Buurtschouw Kasperspad en omgeving

Buurtschouw Kasperspad en omgeving Buurtschouw Kasperspad en omgeving Inhoud SCHOUWGEBIED 2 ALGEMEEN 3 OVERLASTGEVERS 5 VERLOEDERING, AFVAL EN ZWERFVUIL 8 AANPASSINGEN IN DE OPENBARE RUIMTE 9 GROEN 10 VERKEER 11 Stichting de Twern kan u

Nadere informatie

Werkzaamheden Schoonenburg, reacties bewoners inloopavond

Werkzaamheden Schoonenburg, reacties bewoners inloopavond Werkzaamheden Schoonenburg, reacties bewoners inloopavond 8-6-2015 Tijdens een inloopavond op 8 juni 2015 presenteerde de gemeente Vlissingen haar plannen over werkzaamheden in de wijk Schoonenburg. Alle

Nadere informatie

Schouw Dorpsraad Dirksland eind september 2015

Schouw Dorpsraad Dirksland eind september 2015 Schouw Dorpsraad Dirksland eind september 2015 In de Secretarieweg de groenstrook verplaatsen naar de weg dus met de bomen geïntegreerd en het voetpad verplaatsen naar de ruimte tussen de groenstrook en

Nadere informatie

Reactienota Herinrichting Alkmaarseweg. Documentnummer: INT Informatiebijeenkomst: 21 februari 2018 Raadzaal, gemeentehuis

Reactienota Herinrichting Alkmaarseweg. Documentnummer: INT Informatiebijeenkomst: 21 februari 2018 Raadzaal, gemeentehuis Reactienota Herinrichting Alkmaarseweg Documentnummer: INT-18-42280 Informatiebijeenkomst: 21 februari 2018 Locatie: Raadzaal, gemeentehuis Reactietermijn: 12 februari 2018 tot en met 23 maart 2018 In

Nadere informatie

Woon- en leefregels Portiekwoningen

Woon- en leefregels Portiekwoningen Woon- en leefregels Portiekwoningen Woon- en leefregels Portiekwoningen Inleiding Prettig wonen wordt nog plezieriger, als iedereen zijn steentje bijdraagt: de woningcorporatie dan wel de V.V.E. (vereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief wijkplatform Voorthuizen Centrum januari 2007

Nieuwsbrief wijkplatform Voorthuizen Centrum januari 2007 Onder dit wijkplatform vallen de volgende straten: Apeldoornsestraat, Bakkersweg (gedeelte tussen de Koninginnelaan en de Apeldoornsestraat), van den Berglaan (gedeelte tussen de Beatrixlaan en de Hoofdstraat),

Nadere informatie

Wat blijkt het toch keer op keer lastig te zijn voor gemeenteambtenaren en gemeentelijke politieke ambtsdragers om te communiceren.

Wat blijkt het toch keer op keer lastig te zijn voor gemeenteambtenaren en gemeentelijke politieke ambtsdragers om te communiceren. Inwoner gemeente Teylingen, kern Sassenheim Nou ja zeg, wat is er toch allemaal aan de hand bij/binnen die gemeente Teylingen! Ik werd zojuist gebeld door een medewerker van de gemeente Teylingen. Hij

Nadere informatie

Vragen en antwoorden inloopavond Project Architectenbuurt Fasen E1, E2 en F2 5 februari 2019

Vragen en antwoorden inloopavond Project Architectenbuurt Fasen E1, E2 en F2 5 februari 2019 Op vond een eerste inloopavond over de geplande werkzaamheden in fase E1, E2 en F2 plaats. Bewoners konden aangeven of zij onderdelen in de buitenruimte anders zouden willen. Deze input wordt gebruikt

Nadere informatie

VERKEER OP SCHOOL. Haal- en breng-convenant, verkeersafspraken school, ouders en kinderen

VERKEER OP SCHOOL. Haal- en breng-convenant, verkeersafspraken school, ouders en kinderen VERKEER OP SCHOOL Haal- en breng-convenant, verkeersafspraken school, ouders en kinderen Voor de ouders. Rond veel basisscholen is sprake van een intensieve vermenging van snel- en langzaam verkeer. Tijdens

Nadere informatie

De bomen worden niet verwijderd. Akkoord. Niet akkoord. er word 1 boom verwijderd. Niet akkoord

De bomen worden niet verwijderd. Akkoord. Niet akkoord. er word 1 boom verwijderd. Niet akkoord Groot onderhoud Stedenwijk Midden Zuid, fase 1 Reactieformulieren binnengekomen op de inloopbijeenkomst van 4 juli 2017 Nr. Straat Bewonerswens/vraag/opmerking Reactie 1. Haarlemplein / Bomen vervangen

Nadere informatie

Verslag van de ter visie legging van het schetsontwerp Lange Tiendweg te Papendrecht.

Verslag van de ter visie legging van het schetsontwerp Lange Tiendweg te Papendrecht. GEMEENTE PAPENDRECHT Verslag van de ter visie legging van het schetsontwerp Lange Tiendweg te Papendrecht. Bijlage 3: Ingekomen zienswijze en gemeentelijke reactie Ingekomen zienswijzen: Gemeentelijke

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen Inhoudsopgave 1. Algemene regels 2. Voertuigen en betreden van de camping 3. Huisdieren 4. Regels voor bezoekers 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen 6. Bouwvoorschriften 7. Gas 8. Stroom 9. Water 10.

Nadere informatie

Conclusies bewonersenquête buurtpreventie 2013.

Conclusies bewonersenquête buurtpreventie 2013. Conclusies bewonersenquête buurtpreventie 2013. De bewonersenquête van mei 2013 werd 280 personen/huishoudens ingevuld. Dit is nagenoeg evenveel als bij de enquête van 2009. Ook deze keer werden er weer

Nadere informatie

Voorkeur variant* Reactie / opmerking van bewoner / belanghebbende Reactie van gemeente

Voorkeur variant* Reactie / opmerking van bewoner / belanghebbende Reactie van gemeente Voorkeur variant* Reactie / opmerking van bewoner / belanghebbende Reactie van gemeente 1 2 Heeft het geheel niet te maken met het weren van parkeerders die er niet horen ipv het toestaan van de parkeerders

Nadere informatie

Schouw Dirksland Afgehan- Opmerkingen Opname

Schouw Dirksland Afgehan- Opmerkingen Opname Afgehan- Opmerkingen Opname deld 1 In de Secretarieweg de groenstrook verplaatsen naar de weg dus met de bomen geïntegreerd en het voetpad verplaatsen naar de ruimte tussen de groenstrook en de parkeerplaats.

Nadere informatie

Gemeente Den Haag BELEIDSREGEL ANTI-PARKEERPAALTJES HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS,

Gemeente Den Haag BELEIDSREGEL ANTI-PARKEERPAALTJES HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, Gemeente Den Haag Ons kenmerk DSO/2014.593 RIS 276340 BELEIDSREGEL ANTI-PARKEERPAALTJES HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, overwegende dat: - er regelmatig door bewoners aanvragen worden gedaan

Nadere informatie

1) U hebt ooit gekozen om in De Steeg te gaan wonen. Wat waardeert u zo aan De Steeg?

1) U hebt ooit gekozen om in De Steeg te gaan wonen. Wat waardeert u zo aan De Steeg? De enquête 1) U hebt ooit gekozen om in De Steeg te gaan wonen. Wat waardeert u zo aan De Steeg? 4% 4% 3% 22% Natuur (bos en rivier) dicht bij huis Rust/ rustig dorp Prachtige ligging 8% 11% 22% Groene

Nadere informatie

Inventarisatie van verkeersknelpunten en oplossingen in de omgeving van Buytewech-Noord Verslag 25 april p 1

Inventarisatie van verkeersknelpunten en oplossingen in de omgeving van Buytewech-Noord Verslag 25 april p 1 Inventarisatie van verkeersknelpunten en oplossingen in de omgeving van Buytewech-Noord Verslag 25 april 2018 p 1 Tijdens participatiebijeenkomsten is een aantal keren aangegeven dat niet alleen gekeken

Nadere informatie

SPEERPUNTEN 2017 WIJKVERENIGING BERG EN BOS Uitkomsten enquête onder alle bewoners

SPEERPUNTEN 2017 WIJKVERENIGING BERG EN BOS Uitkomsten enquête onder alle bewoners SPEERPUNTEN 2017 WIJKVERENIGING BERG EN BOS Uitkomsten enquête onder alle bewoners Rapportage 22-3-2017 INHOUD 0. Over de enquête Inleiding Deelname Vraagstelling Wijze van rapporteren 1. Pluspunten van

Nadere informatie

Informatieavond Equestrum - 26 maart 2018

Informatieavond Equestrum - 26 maart 2018 Informatieavond Equestrum - 26 maart 2018 (personalia geanonimiseerd i.v.m. privacy) Naam: 1 - De uitbreiding van de begraafplaats naar het huidige dierenweitje naast mijn huis is niet nodig. Het alternatief

Nadere informatie

Samenvatting van de vraagstukken over: Verkeer (parkeren, langzaam verkeer, veiligheid, verkeerssysteem)

Samenvatting van de vraagstukken over: Verkeer (parkeren, langzaam verkeer, veiligheid, verkeerssysteem) Samenvatting van de vraagstukken over: Verkeer (parkeren, langzaam verkeer, veiligheid, verkeerssysteem) Verkeer (66) Bij de keuze voor een school heb ik me laten beïnvloeden door de onveiligheid op de

Nadere informatie

Uitslag van de enquête

Uitslag van de enquête Uitslag van de enquête Persoonlijke informatie Leeftijd : Van 18 jaar tot 30 jaar hebben er 9 mensen meegedaan. Van 30 jaar tot 50 jaar hebben er 11 mensen meegedaan. Van 50 jaar tot 70 jaar hebben er

Nadere informatie

Overal waar mensen wonen, gebeurt wel eens wat.

Overal waar mensen wonen, gebeurt wel eens wat. Overlast Overal waar mensen wonen, gebeurt wel eens wat. De tv staat te hard, de vuilniszakken blijven te lang liggen, de takken in de tuin hangen over Toch is er een groot verschil tussen ergens last

Nadere informatie

URBANOS. Experiment De Silleplein. Eerste ideeën tijdelijk inrichting. 6 maart 2017 DUURZAME STEDELIJK ONTWIKKELING.

URBANOS. Experiment De Silleplein. Eerste ideeën tijdelijk inrichting. 6 maart 2017 DUURZAME STEDELIJK ONTWIKKELING. Experiment De Silleplein Eerste ideeën tijdelijk inrichting 6 maart 2017 URBANOS DUURZAME STEDELIJK ONTWIKKELING Barentszstraat 40, 1013 NS Amsterdam T: +31 (0) 20 4218331 office@urbanos.nl www.urbanos.nl

Nadere informatie

Definitief ontwerp Vrachtwagenparkeren. Nota van beantwoording (geanonimiseerd) Datum: Naam + adres Opmerking (samengevat) Reactie

Definitief ontwerp Vrachtwagenparkeren. Nota van beantwoording (geanonimiseerd) Datum: Naam + adres Opmerking (samengevat) Reactie Definitief ontwerp Vrachtwagenparkeren Nota van beantwoording (geanonimiseerd) Datum: 20-10-2015 Naam + adres Opmerking (samengevat) Reactie 1 1.1 Maakt bezwaar tegen het definitief maken van 1.1 Er is

Nadere informatie

Uitslag enquête 'hangjongeren' 12 mei deelnemers

Uitslag enquête 'hangjongeren' 12 mei deelnemers Uitslag enquête 'hangjongeren' 12 mei 2007 21 000 deelnemers Voelt u zich veilig of onveilig in uw buurt? Heel veilig 26,7 Veilig 51,6 Niet veilig, niet onveilig 18,6 Onveilig 2,5 Heel onveilig,6 Zijn

Nadere informatie

RESULTAAT ENQUETE LEEFBAARHEID IN DE BINNENSTAD VAN HULST

RESULTAAT ENQUETE LEEFBAARHEID IN DE BINNENSTAD VAN HULST RESULTAAT ENQUETE LEEFBAARHEID IN DE BINNENSTAD VAN HULST Zomer 2015 Wijkraad Hulst Binnenstad Beste Hulstenaren, Voor u ligt het resultaat van een enquête die is samengesteld naar aanleiding van de Jaarvergadering

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten uit de wijkschouw Hindeloopen d.d

Overzicht aandachtspunten uit de wijkschouw Hindeloopen d.d Overzicht aandachtspunten uit de wijkschouw Hindeloopen d.d. 13-11-2017 1. Veel onkruid tussen de kinderkopjes t Oost 10. Dit wordt aangepakt. Zie verder punt 24. week 10 2 Eeltje Fokkes brug leuning los,

Nadere informatie

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc.

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc. ACTIEPUNTENLIJST BRUNSSUM NOORD November 2011 Toelichting op afkortingen = korte termijn uiterlijk na 1 maand klacht opgelost / aan verzoek voldaan = middellange termijn uiterlijk na 6 maanden klacht opgelost

Nadere informatie

oplossing parkeeroverlast Mondriaanpark Vlijmen

oplossing parkeeroverlast Mondriaanpark Vlijmen Samenvatting: Inleiding: Regelmatig raakt het verkeer in De Klok, ter hoogte van het appartementencomplex gestremd. Weggebruikers, zoals bijvoorbeeld fietsers, komen in de knel tussen de geparkeerde en

Nadere informatie

Aandachtspunten Als centrumbewoners ervaren wij meerdere vormen van overlast die rechtstreeks te herleiden zijn tot de markt.

Aandachtspunten Als centrumbewoners ervaren wij meerdere vormen van overlast die rechtstreeks te herleiden zijn tot de markt. Almere, 21 november 2013 Gemeente Almere t.a.v. de heer M. Lolkema Postbus 200 1300 AE ALMERE Betreft: toezicht en handhaving markt Geachte heer Lolkema, Vertegenwoordigers van Bewonerscommissies The Jewel

Nadere informatie

Presentatie bewonersbijeenkomst Midden (Vogelbuurt)

Presentatie bewonersbijeenkomst Midden (Vogelbuurt) Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt Presentatie bewonersbijeenkomst Midden (Vogelbuurt) Inhoud 1. Korte terugblik 2. Resultaten participatiewebsite 3. Algemene thema s 4. Gebiedsspecifieke

Nadere informatie

Foto-analyse Twijnstraat

Foto-analyse Twijnstraat Foto-analyse Twijnstraat Inhoudsopgave Inleiding p. 3 1. Terras bij De Poort p. 4 2. Laad- en losvakken Ekoplaza p. 5 3. Laad- en losvak Albert Heijn p. 6 4. Doorloop hoek Twijnstraat en Nicolaasstraat

Nadere informatie

Gemeente Uden: herinrichting Moleneind - Verslag bijeenkomst belanghebbenden - Datum Woensdag 13 juli 2016 Locatie Eigen Herd, Uden

Gemeente Uden: herinrichting Moleneind - Verslag bijeenkomst belanghebbenden - Datum Woensdag 13 juli 2016 Locatie Eigen Herd, Uden Gemeente Uden: herinrichting Moleneind - Verslag bijeenkomst belanghebbenden - Datum Woensdag 13 juli 2016 Locatie Eigen Herd, Uden Inhoudsopgave 1 Thema's uitgangspunten... 3 1.1 Overlast... 3 1.2 Alle

Nadere informatie

Gemeente Uden - Bijeenkomst bewoners Moleneind - Datum Locatie

Gemeente Uden - Bijeenkomst bewoners Moleneind - Datum Locatie Gemeente Uden - Bijeenkomst bewoners Moleneind - Datum Locatie 27 juni 2016 St. Jozefschool, Uden 1 Behouden en veranderen Herinrichting park Moleneind 1 Behouden en veranderen 1.1 Stap 1: behouden en

Nadere informatie

Tip: oefen het examen op http://www.veiligverkeernederland.nl/examen beschikbaar vanaf 7 maart

Tip: oefen het examen op http://www.veiligverkeernederland.nl/examen beschikbaar vanaf 7 maart Tip: oefen het examen op http://www.veiligverkeernederland.nl/examen beschikbaar vanaf 7 maart Enkele belangrijke pas op. Borden Pas op een gevaarlijk kruispunt Pas op er kunnen tegemoet komers zijn Pas

Nadere informatie

Tal van verbetersuggesties voor Alkmaar

Tal van verbetersuggesties voor Alkmaar Tal van verbetersuggesties voor Alkmaar Dit buurtonderzoek heeft 66 klachten en 220 verbetersuggesties voor Alkmaar opgeleverd. In de volgende sheets per Alkmaarse wijk de verbetersuggesties. n=723 Ik

Nadere informatie

Huisregels. Algemene gedragsregels

Huisregels. Algemene gedragsregels Huisregels Artikel 1 Reikwijdte 1. Ter handhaving van de goede gang van zaken binnen All-Inn gelden huisregels. De huisregels zijn van toepassing op studenten, medewerkers en andere personen, die zich

Nadere informatie

Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016

Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016 Kansen voor inrichting van Julianastraat e.o. Bijeenkomst 25 mei 2016 Ontwerpsessie Eerste Emmastraat en Tempeliersstraat Indrukken van de buurt - Fijne leefomgeving - Karakteristieke/monumentale panden

Nadere informatie

Herinrichting Velserduinplein

Herinrichting Velserduinplein INSPRAAKDOCUMENT Herinrichting Velserduinplein gemeente Velsen juni 2017 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2. Inspraakreacties en standpunten college 3. Conclusie 1. INLEIDING Begin 2016 heeft het college besloten

Nadere informatie

UITSLAG ENQUETE DE MEENTHOF (Bewoners) MAART 2013

UITSLAG ENQUETE DE MEENTHOF (Bewoners) MAART 2013 UITSLAG ENQUETE DE MEENTHOF (Bewoners) MAART 2013 Van de 107 formulieren zijn er 87 terugontvangen A. WOONOMGEVING 1. Heeft u zicht op het winkelcentrum? 2. Woont u boven het winkelcentrum? 3. Wat is uw

Nadere informatie

Voor jezelf, voor elkaar, voor Gorcum. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal

Voor jezelf, voor elkaar, voor Gorcum. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Voor jezelf, voor elkaar, voor Gorcum. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal 2018-2022 De SP bestuurde voor het eerst in Gorinchem mee. De SP heeft met onze wethouder veel dingen bereikt. We vertellen

Nadere informatie

Verkeerssituaties rondom Admiraalsplein. 27 september Situatie: Buiging in hoofdweg, verwarrende

Verkeerssituaties rondom Admiraalsplein. 27 september Situatie: Buiging in hoofdweg, verwarrende A Situatie: Buiging in hoofdweg, verwarrende inrichting en onduidelijke voorrangssituatie. Ideeën: C Dubbel fietspad aan zijde van de weg, wegverhoging verwijderen, haaientanden, duidelijkere verkeersborden.

Nadere informatie

Onderzoek. Fietsen in het centrum van Oss?

Onderzoek. Fietsen in het centrum van Oss? Onderzoek Fietsen in het centrum van Oss? mei/juni 2018 Aanleiding Al van meet af aan waren de meningen verdeeld over het wel of niet fietsen in het centrum van Oss. De een vond het reuze-handig, de ander

Nadere informatie

In Hoogstraat wordt dit najaar nog 1 bolacacia teruggeplaatst (mits hier niet alsnog bezwaar tegen wordt ingediend door bewoners).

In Hoogstraat wordt dit najaar nog 1 bolacacia teruggeplaatst (mits hier niet alsnog bezwaar tegen wordt ingediend door bewoners). Toezeggingen Beheergroep Hoogstraat 21 september 2015 zonder historie, alleen het besprokene is beschreven 12 Toezegging Project Groendiep 2013 / 17 september 2012 Marina Slijkerman en Stadwerken In Hoogstraat

Nadere informatie

Over honden, voor baasjes Hondenbezit in gemeente Overbetuwe

Over honden, voor baasjes Hondenbezit in gemeente Overbetuwe Over honden, voor baasjes Hondenbezit in gemeente Overbetuwe Samen prettig buiten. U woont met uw hond(en) in gemeente Overbetuwe. Wij vinden het belangrijk dat u de ruimte krijgt om samen te genieten

Nadere informatie

Eric Stuyfzand, Arie Pijp & Michael Fousert

Eric Stuyfzand, Arie Pijp & Michael Fousert Parkeerschouwen Schouwenbuurt en Hovenbuurt Eric Stuyfzand, Arie Pijp & Michael Fousert 1 Parkeerregelingen en looproutes Betaald parkeren ( 1,45/u) Blauwe zone (90 of 180 min) Ma. t/m za. 09-18u (Blauwe

Nadere informatie

Een prettige omgeving

Een prettige omgeving Een prettige omgeving Een prettige omgeving Overlast is er helaas in vele soorten. Wat u vervelend vindt, is voor een buurman misschien juist heel gewoon. Waar u geen erg in heeft, is voor uw buren een

Nadere informatie

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014 De VVE (en namens haar de beheerder van de Algemene Voorzieningen van de VVE) zal er op toezien, dat de afgesproken gedragsregels binnen de reikwijdte van het beheer van deze Algemene Voorzieningen (zwembad/

Nadere informatie

Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt. Presentatie bewonersbijeenkomst Noord (J.J. Allanstraat)

Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt. Presentatie bewonersbijeenkomst Noord (J.J. Allanstraat) Herinrichting J.J. Allanstraat Zuideinde Vogelbuurt Presentatie bewonersbijeenkomst Noord (J.J. Allanstraat) Inhoud 1. Terugblik 2. Resultaten 3. Algemene thema s 4. Gebiedsspecifieke thema s 5. Vervolg

Nadere informatie