Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Financiële zaken, belastingen en juridische hulp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Financiële zaken, belastingen en juridische hulp"

Transcriptie

1 Financiële zaken, belastingen en juridische hulp Ansbertus & Partners is een snel groeiend, dienstverlenend kantoor. Onze klanten zijn B2B en B2C bedrijven en organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het beantwoorden van complexe financiële, fiscale en juridische vraagstukken. Financiële zaken Bent u een gevestigde of startende ondernemer? Dan kunt u uw bedrijfsadministratie met een gerust hart bij ons onderbrengen. Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij uw boekhouding geheel of gedeeltelijk. Belastingen Op fiscaal gebied kunnen wij veel voor u betekenen. Zo verzorgen wij uw belastingaangiften van inkomstenbelasting tot erfbelasting. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het verstrekken van fiscale adviezen. Bij dreigend beslag of een juridisch geschil behartigen wij uw belangen optimaal. Denk aan het opstellen van een bezwaarschrift of het voeren van een bestuurlijke procedure. Juridische hulp U kunt bij ons terecht voor juridische ondersteuning, waaronder procesvertegenwoordiging, bewindvoering en mediation. Wij werken uitsluitend met professionals. Onze juristen zijn gemotiveerd en betrokken. Zo bent u er altijd zeker van, dat zij uw belangen binnen en buiten de rechtbank optimaal behartigen. Ansbertus & Partners onderscheidt zich door: het werken op no cure, no pay basis bij juridische zaken het geven van persoonlijke aandacht het tonen van betrokkenheid bij uw bedrijf het leveren van maatwerk het bannen van uurtje-factuurtje het bieden van een bedrijfsjurist vanaf 0.63 per dag het verzorgen van uw salarisadministratie voor slechts 2.89 per maand per werknemer het verstrekken van meer dienstverlening voor een betaalbare prijs. Velen gingen u voor Steeds meer bedrijven en organisaties vinden hun weg naar Ansbertus & Partners. Dat is niet verwonderlijk. Daarnaast verjuridiseert onze samenleving in rap tempo, waardoor u als ondernemer meer behoefte krijgt

2 aan voordelig advies, juridische of financiële hulp en belastingadvies. Daarom is in deze tijd een zakelijk team van professionals op fiscaal, juridisch en financieel gebied onmisbaar. Kortom: zoekt u vakspecialisten? Dan zoekt u Ansbertus!

3 Over Ons Geschiedenis Het ontstaan van fiscaal juridisch adviesbureau Ansbertus & Partners is mede te danken aan zijn oprichter Geovani Ansbertus Martha. Sinds zijn jeugd droomde hij over het oprichten van een eigen bedrijf. Deze jongensdroom werd in 2005 werkelijkheid. Hij ging vanuit een kleine kamer aan huis de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren verzorgen. Zijn kennis op fiscaal gebied bleef niet onopgemerkt. Al snel zorgden tevreden klanten via mond-tot-mondreclame voor een explosieve groei van zijn bedrijf. Het gevolg was, dat zijn werkruimte te klein werd. Korte tijd later verhuisde hij naar de huidige kantoorunit aan de Brabantsestraat 16 te Rotterdam. Sindsdien is Ansbertus & Partners een fiscaal juridisch adviesbureau dat snel uitgroeit tot een landelijk opererend bedrijf. Ons team Diversiteit in het personeelsbestand staat bij ons hoog in het vaandel. Binnen onze organisatie werken de beste gediplomeerde professionals die u zich maar wenst. Zij zijn zeer gemotiveerd en staan u graag te woord. Visie Ansbertus & Partners zorgt ervoor dat ondernemen leuk blijft. U als ondernemer houdt zich immers het liefst bezig met het bedienen van de klanten. Daarom ontlasten onze professionals u van het noodzakelijke cijferwerk. Daarnaast wijzen zij u de weg in de complexe wetgeving. Ook op juridisch gebied zijn wij groot. Of het nu gaat om een buitengerechtelijke of gerechtelijke procedure, wij behartigen uw belangen optimaal. Missie Fiscaal juridisch adviesbureau Ansbertus & Partners is een snel groeiende dienstverlenende organisatie die u als ondernemer ondersteunt. Onze missie is om u de komende jaren te blijven voorzien van een eersteklas dienstverlening. Daarom zien wij erop toe dat onze professionals hun vakkennis op pijl houden. Bedrijfsvoering De markt is dagelijks onderhevig aan veranderingen. Wij hebben onze bedrijfsvoering zo ingericht dat wij op een snelle, efficiënte manier de nodige veranderingen kunnen doorvoeren. Waar mogelijk gaan wij onnodige procedures uit de weg. Dit levert u een aanzienlijke besparing op. Zo betaalt u alleen voor datgene wat noodzakelijk is. En om u nog beter van dienst te zijn, werken wij samen met collega s uit onze branche.

4 Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) Fiscaal juridisch adviesbureau Ansbertus & Partners is zich zeer bewust van zijn maatschappelijke positie binnen de samenleving. Daarom werken wij continue aan de verbetering van ons intern maatschappelijke beleid. Zo gaan wij binnenkort samenwerken met diverse onderwijsinstellingen. Waar nodig en mogelijk zullen wij een bijdrage leveren aan het tot stand komen van lesmaterialen. Voorts bieden wij in de toekomst mensen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid om binnen ons bedrijf een functie te bekleden. Wij letten niet op de beperking, maar juist op het werk dat zij nog wel kunnen. Tot slot doneert ons fiscaal juridisch adviesbureau ieder jaar een deel van de jaaromzet aan Stichting World Freedom. Deze stichting zet zich in voor de verkondiging van het Evangelie van Jezus Christus. Voor meer informatie verwijzen wij u naar hun website:

5 Informatie Als ondernemer hebt u de plicht om een deugdelijke bedrijfsadministratie op te zetten en bij te houden. Zo bepaalt onze wetgeving. Naast deze wettelijke plicht helpt een goede administratie u om tijdig nieuwe ontwikkelingen te signaleren, daarop in te spelen en op het juiste moment bedrijfsmatige beslissingen te nemen. Met een goede administratie legt u vast wat er in uw onderneming gebeurt en beschikt u bijtijds over uw jaarrekening. Zo hebt u altijd overzicht over de financiën van uw bedrijf. Maatwerk Ansbertus & Partners voert voor u een bedrijfsadministratie op maat. Van archiveren tot het opmaken van uw jaarrekening. Daarbij zijn spoedzaken of het wegwerken van achterstanden voor ons geen probleem. Prijsafspraken Onze afdeling administratieve zaken werkt uitsluitend met vaste prijsafspraken. In overleg inventariseren wij uw wensen en bepalen welke werkzaamheden nodig zijn voor uw bedrijf. Op basis daarvan sturen wij u een persoonlijke, gespecificeerde offerte. Uw voordeel U weet vooraf waar u aan toe bent U betaalt maandelijks een vast tarief U krijgt geen verassingen achteraf.

6 ZZP Boekhoudpakket U als kleine zelfstandige hebt de wettelijke plicht om een degelijke administratie te voeren. Ansbertus & Partners heeft speciaal voor ZZP'ers een dienstenpakket ontwikkeld. Zo kunt u altijd aan deze wettelijke verplichting voldoen. Ons ZZP boekhoudpakket bevat de volgende diensten: Verwerken van alle boekhoudkundige mutaties Verzorgen van uw kwartaalaangifte BTW Regelen van uw jaarlijkse IB-aangifte Samenstellen van een volledige financiële kwartaalrapportage Corresponderen met de belastingdienst Adviseren op fiscaal gebied Uitbreiden met online boekhouden naar keuze Ontvangen van10% korting op onze juridische abonnementen. Ons ZZP boekhoudpakket biedt u de volgende voordelen: Een zeer scherp tarief Een vaste prijsafspraak Een administratie die voldoet aan alle wettelijke normen Een fiscaal advies dat altijd gratis is Een specialistisch team dat het werk voor u verricht. Informatie Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen of hebt u behoefte aan meer informatie? Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot uur. U kunt ook mailen naar:

7 Salarisadministratie Het uitbesteden van uw administratie was nog nooit zo voordelig. Vanaf 2,89 per werknemer verrichten wij alle zaken rondom uw personeelsadministratie. Wij bieden u een gedegen dienstverlening tegen een zeer scherpe prijs. Wat krijgt u voor 2,89 per maand: De aanmelding van uw bedrijf bij de belastingdienst. De adviezen van uw persoonlijke salarisadministrateur De tussentijdse mutaties De digitale loonstroken De flexibele contracten De loonaangiften De druk- en verzendkosten voor uw personeelsadministratie inbegrepen. Extra voordeel: Tijdelijk geen opstartkosten voor uw salarisadministratie. Offerte Vraag vandaag nog een offerte aan. Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot uur. U kunt ook mailen naar:

8 Belastingadvies De belastingwetgeving in Nederland is complex. De professionele belastingadviseurs van Ansbertus & Partners stellen voor uw bedrijf of organisatie hoogwaardige fiscale plannen op. Daarnaast informeren wij u over de fiscale wet- en regelgeving. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen om belastingvoordelen te behalen of om een stamrecht BV op te richten. Onze belastingadviseurs verzorgen de volgende belastingaangiften: Buitenlandse aangiften Successierechten Inkomstenbelasting (IB) Loonbelasting (LB) Omzetbelasting (OB) Vennootschapsbelasting (VPB). Bezwaar- en beroepsprocedures Bent u het niet eens met een besluit van de Belastingdienst? Dan kunt u conform de algemene wet bestuursrecht (AWB) bezwaar aantekenen. Onze deskundige belastingadviseurs behartigen graag uw persoonlijke belangen. Zij geven u advies en stellen namens u een bezwaarschrift op dat voldoet aan alle wettelijke normen. Bovendien onderhouden zij tijdens de bezwaarprocedure het contact met de belastingdienst. Daarnaast houden ze de wettelijke termijnen nauwlettend in de gaten. Zonodig nemen zij een getuigenverhoor af en staan u bij in een hoorzitting. Beroepsmogelijkheden Wanneer u het niet eens bent met de uitspraak op een bezwaarschrift, kunt u bij de bestuursrechter in hoger beroep. Ook in een beroepsprocedure kunnen onze belastingadviseurs uw belangen optimaal te behartigen. Cassatie Naast de beroepsprocedure kunt u uw zaak voorleggen aan de Hoge Raad der Nederlanden. Dit traject verzorgen wij volledig voor u. Uw voordeel:

9 Het eerste gesprek voor een belastingadvies is gratis. Meer weten Hebt u een geschil met de belastingdienst? Wenst u meer informatie of wilt u advies? Wilt u een zaak bespreken? Neem dan direct contact met ons op. Een van onze professionals staat u graag te woord.

10 Juridisch advies Recht is een breed vakgebied waarin wij ons volledig thuis voelen. Juridisch advieskantoor Ansbertus & Partners procedeert voor B2B en B2C bedrijven en organisaties. Kortom: voor complexe en minder complexe juridische adviezen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren en procederen over de volgende zaken: Arbeidsrecht Bestuursrecht Bedrijfsovernames, fusies, aandelenoverdrachten, activa- en passiva overdrachten Due diligence-onderzoek Overname-financieringen (management buy out, management buy in, leveraged buy out, assed based lending, private equity) Financieringen en zekerheden Contracten en algemene voorwaarden opstellen en beoordelen Intellectuele eigendomskwesties zoals octrooien, handelsnamen, merken, modellen, auteursrechten, naburige rechten, domeinnamen Samenwerkingscontracten voor maatschappen, vennootschappen onder firma, commanditaire vennootschappen en joint ventures Geschillen tussen vennoten en tussen aandeelhouders Doorstart van bedrijven in moeilijkheden Overige ondernemingsrechtelijke zaken. Honorarium Ons juridisch advieskantoor werkt met vaste uurtarieven. Voor juridische zaken variëren deze tarieven van 85.- tot per uur exclusief 19% btw. Wanneer u dit wenst, kunt u met ons ook vaste prijsafspraken maken. Het tarief wordt dan bepaald naar de aard en de urgentie van uw zaak en de ervaring van de behandelende jurist. In sommige gevallen vragen wij een borgsom van Dit hangt af van de opdracht. Maak een afspraak Wilt u meer informatie, een persoonlijke offerte of een afspraak met een van onze juristen, neem dan contact op met ons secretariaat. U kunt ook mailen naar:

11 Juridisch abonnement Het ondernemerschap confronteert u dagelijks met juridische vragen en kwesties. Enkele praktijk voorbeelden: Waar moet ik op letten bij het sluiten van een huur- of koopovereenkomst? Wat kan ik doen als een leverancier wanprestatie pleegt jegens mij? Welke wettelijke bepalingen moet ik in acht nemen als ik mijn werknemers moet ontslaan? Welke incassomaatregelen laten mijn wanbetalers vlot betalen? Allemaal vragen waarop u een antwoord wilt. Het inwinnen van gedegen juridisch advies en het beantwoorden van uw juridische vragen is doorgaans een noodzaak. Hierbij denkt u direct aan een advocaat. Helaas zijn zij erg duur. De oplossing Om u te behoeden voor dure advocaatkosten, ontwikkelden wij voor u een juridisch abonnement. Dit abonnement geeft u recht op onbeperkt juridisch advies vanaf slechts per jaar exclusief btw. Zo krijgt u een antwoord op al uw juridische vragen. Voordelen van ons juridisch abonnement: Een eigen bedrijfsjurist vanaf 0.63 per dag Een onbeperkt advies per telefoon of . Een buitengerechtelijk incasso inbegrepen Een besparing van advocaatkosten De beschikking over deskundige en goed opgeleide juristen De voorwaarden zijn eenvoudig Een korte wachttijd Een kortlopend contract Een tariefkorting van 25% bij procesvertegenwoordiging of andere werkzaamheden. Uit te breiden met procesvertegenwoordiging! Tot slot Wilt u meer informatie over het juridisch abonnement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

12 Incasso no cure, no pay Bent u op zoek naar een incassobureau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze juristen zijn de specialisten bij uitstek die u graag bijstaan in een incassoprocedure. Maakt u zich geen zorgen over de kosten, want die verhalen wij op uw debiteur. Buitengerechtelijk incassotraject Voordat een gerechtelijke procedure wordt opgestart, trachten wij altijd om uw vordering buiten het gerecht te incasseren. De juristen van ons incassobureau onderzoeken hiervoor de verhaalsmogelijkheden en zorgen dat het dossier voldoet aan alle wettelijke eisen. Gerechtelijk incassotraject Soms is het vereist om een gerechtelijke procedure te starten. In dat geval stellen de juristen namens u een dagvaarding op. De deurwaarder betekent deze dagvaarding aan uw debiteur. Vervolgens moet uw debiteur zich verantwoorden voor de rechter. Na het behalen van het vonnis kan ons incassobureau diverse executiemaatregelen opleggen. Denkt u hierbij aan beslaglegging op de inboedel, auto, huis en/of andere waardevolle zaken. No cure, no pay U betaalt ons alleen het honorarium als wij erin slagen om uw vordering binnen het buitengerechtelijke traject te innen. Honorarium Buitengerechtelijk incasso: provisie van 7.5% over de hoofdsom. Gerechtelijk incasso: griffierechten en deurwaarderskosten. Uurtarief 85.- per uur exclusief btw. Opmerking U startte een buitengerechtelijk incassotraject. De rechter wijst uw vordering af. In dat geval betaalt u aan ons incassobureau de griffierechten, deurwaarderskosten en de kosten die wij voor u maakten. In alle andere gevallen verhalen wij deze kosten op uw debiteur.

13 Mediation Bij een juridisch conflict is procederen niet de beste keus. Een rechtszaak is vaak kostbaar en draagt niet bij aan een vreedzame oplossing. Een geschil kun je meestal oplossen door erover te praten. Helaas beëindigen de partijen voortijds het gesprek. Dit gebeurt als de gemoederen te hoog oplopen en zij de toedracht van het probleem uit het oog verliezen. Mediator Daarom is het inroepen van een mediator de juiste oplossing bij een juridisch conflict. Een mediator is onafhankelijk en onpartijdig. Beide partijen nemen vrijwillig deel. De sleutel tot succes is een flexibele opstelling en volledige inzet van de personen. Juridisch conflict Bij de bemiddelingsprocedure roepen wij beide partijen op voor een gesprek. Wanneer zij hiermee instemmen start het proces. De contractanten en de mediator maken eerst afspraken over het verloop van het gesprek. De mediator kiest geen partij, maar tracht partijen te sturen bij het vinden van een duurzame oplossing. Dit sturen gebeurt door te praten, te luisteren en soms door richting te geven aan het gesprek. Vaststellingsovereenkomst Het gevolg is, dat de partijen uiteindelijk tot elkaar komen en het juridisch conflict kan worden opgelost. Zodra dit het geval is, zetten wij de afspraken in een vaststellingsovereenkomst. De bepalingen die zijn opgenomen in deze overeenkomst zijn bindend. Bovendien zijn ze juridisch afdwingbaar. Dit houdt in dat partijen zich moeten houden aan de overeenkomst. Honorarium Wij rekenen voor mediation een vast uurtarief van exclusief btw.

14 Vacatures: freelance (ZZP) Juristen Wij zijn op zoek naar enthousiaste, ambitieuze en goed opgeleide freelance juristen. Je adviseert particulieren en bedrijven op verschillende gebieden. Zonodig treed je op als bemiddelaar of procedeer je bij de rechtbank. Beschik jij over een afgeronde HBO of WO opleiding rechten, ben je voldoende gemotiveerd en werk je graag op opdrachtbasis? In dat geval komen wij graag in contact met jou. Let op: Je dient in het bezit te zijn van een VAR verklaring. Solliciteren Je kunt je cv opsturen via ons sollicitatieformulier

15 Vacature: freelance (ZZP) Arbeidsjurist Wij zijn op zoek naar enthousiaste, ambitieuze en goed opgeleide freelance arbeidsjuristen. De inhoud van de functie spreekt voor zich. Je adviseert particulieren en bedrijven op het gebied van arbeidsgerelateerde zaken. Zonodig treed je op als bemiddelaar of procedeer je bij de rechtbank. Als jij beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding, voldoende gemotiveerd bent en graag op freelance basis werkt, dan komen wij graag in contact met jou. Let op: Je dient in het bezit te zijn van een VAR verklaring. Solliciteren Je kunt je cv opsturen via ons sollicitatie formulier

ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 -

ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 - DIENSTEN ACM INCASSO 2014 ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 - I N H O U D Over ACM Incasso 3 Services 4 Pre-Incasso:

Nadere informatie

Accountancy. Profinis verzorgt:

Accountancy. Profinis verzorgt: Accountancy Wilt u weten hoe uw onderneming er financieel voor staat. Vraagt u zich af welke risico s uw onderneming loopt. Heeft u ondersteuning nodig in uw besprekingen met de bank of belastingdienst.

Nadere informatie

Aan de slag met mijn talent! Je eigen bedrijf in de creatieve sector

Aan de slag met mijn talent! Je eigen bedrijf in de creatieve sector Aan de slag met mijn talent! Je eigen bedrijf in de creatieve sector Inhoud 1 Voorwoord Oriëntatie 2 3 4 Marktverkenning Netwerken Rechtsvormen 5 Huisvesting 6 7 8 Organisatie Administratie Financiën 9

Nadere informatie

Wat kan IN BALANS voor u betekenen??

Wat kan IN BALANS voor u betekenen?? Wat kan IN BALANS voor u betekenen?? Voor het zelf voeren van een administratie door zelfstandige ondernemers wordt te vaak nog uitgegaan van een financiële besparing, echter deze besparing is ons inziens

Nadere informatie

Welkom bij Accountnet

Welkom bij Accountnet Welkom bij Accountnet Bedrijven Pagina : 1 Even voorstellen Graag willen wij Accountnet aan u voorstellen. Daarom treft u in deze brochure een overzicht van onze diensten voor particulieren aan, en tevens

Nadere informatie

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. XS to XL Incasso is een dynamisch, sterk groeiend incassobureau. U vindt ons in Leerdam en Woerden.

Nadere informatie

Ondernemen in de Zorg

Ondernemen in de Zorg Ondernemen in de Zorg 1 Ondernemen in de Zorg Ondernemen in de zorg Voorwoord Ondernemen in de Zorg Zelfstandig ondernemers zonder personeel die behoefte hebben aan advies, een breed netwerk en collectieve

Nadere informatie

Gravenberch Consulting. omdat jouw idee het waard is. omdat jouw idee het waard is

Gravenberch Consulting. omdat jouw idee het waard is. omdat jouw idee het waard is Een wegwijzer handig boekje naar als het je ondernemerschap erover nadenkt voor en je hoe zelf wij te je starten. daarbij helpen. Gravenberch Consulting Uit Jaargang ISBN NUR de 780 978 serie 194 omdat

Nadere informatie

Productvoorwaarden MKB

Productvoorwaarden MKB Productvoorwaarden MKB Productvoorwaarden Ahrends Rechtsbijstand abonnement MKB, PVMKB104 Deze productvoorwaarden zijn naast de algemene voorwaarden van Ahrends Rechtsbijstand Algemeen, nummer AVA101 van

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Paraaf: 1

Dienstenwijzer. Paraaf: 1 Dienstenwijzer Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door Poundwise Financial Coaching B.V. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Samengevat: Poundwise biedt u uitgebreide

Nadere informatie

Wegwijs bij Van t Riet Assurantie Advies B.V.

Wegwijs bij Van t Riet Assurantie Advies B.V. Wegwijs bij Van t Riet Assurantie Advies B.V. Kennismaking met onze dienstverlening Graag introduceren wij onze organisatie, Van t Riet Assurantie Advies, aan u. Wij zijn zeer verheugd dat u overweegt

Nadere informatie

Informatiebrochure Zicht Ons advies is helder en onze manier van werken is transparant. www.zichtadviseurs.nl

Informatiebrochure Zicht Ons advies is helder en onze manier van werken is transparant. www.zichtadviseurs.nl Informatiebrochure Zicht Ons advies is helder en onze manier van werken is transparant www.zichtadviseurs.nl Welkom bij Zicht! Wij zijn u graag van dienst Inhoudsopgave Over Zicht pagina 3 Onze aandachtsgebieden

Nadere informatie

Wilmink & Muijs Master Financieel Planner

Wilmink & Muijs Master Financieel Planner Wilmink & Muijs Master Financieel Planner E E N A N D E R E K I J K O P G E L D Z A K E N HARTELIJK WELKOM BIJ WILMINK & MUIJS! Geachte cliënt, U bent van plan de zorg voor bepaalde voorzieningen toe te

Nadere informatie

Informatie over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Informatie over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering Informatie over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Inhoud. 1 Inleiding. 3 2 Het wettelijk kader en uw mogelijkheden. 5 2.1 U heeft verschillende mogelijkheden om de financiële risico s van arbeidsongeschiktheid

Nadere informatie

Gemeente Leeuwarden. Servicepunt Bedrijven

Gemeente Leeuwarden. Servicepunt Bedrijven Bezoekadressen Servicepunt Bedrijven: Stadskantoor gemeente Leeuwarden, Oldehoofsterkerkhof 2, Leeuwarden. Bureau Zelfstandigen Fryslân bij de Kamer van Koophandel, Heliconweg 62, Leeuwarden. Bureau Zelfstandigen

Nadere informatie

Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. Dit zijn onder andere:

Lidmaatschappen en registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. Dit zijn onder andere: DIENSTVERLENINGSDOCUMENT A. Inleiding Geachte cliënt, Met dit dienstverleningsdocument (hierna dvd te noemen) laten wij u kennis maken met Victoraad Financieel Advies. Naast algemene informatie over ons

Nadere informatie

Arbeidsongeschikt. AOV-advies voor zorgprofessionals Om de impact, in het geval dát, te beperken

Arbeidsongeschikt. AOV-advies voor zorgprofessionals Om de impact, in het geval dát, te beperken Arbeidsongeschikt AOV-advies voor zorgprofessionals Om de impact, in het geval dát, te beperken Berry Aarnoudse, zelfstandig psychotherapeut, lid sinds 2004 Advies dat bij u past Arbeidsongeschiktheid.

Nadere informatie

SelectiePunt Diensten

SelectiePunt Diensten Diensten SelectiePunt Diensten We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen

Nadere informatie

Hettema & van Bambost Juristen

Hettema & van Bambost Juristen Hettema & van Bambost Juristen INHOUDSOPGAVE Algemene informatie 3 Profielschets 4 Werkwijze incasso 5 Tarieven 7 Voorbeeld sommatie 9 Algemene voorwaarden 10 ALGEMENE INFORMATIE Naam onderneming : Hettema

Nadere informatie

GEMEENTE LEEUWARDEN WIJST STARTERS DE WEG.

GEMEENTE LEEUWARDEN WIJST STARTERS DE WEG. GEMEENTE LEEUWARDEN WIJST STARTERS DE WEG. LEEUWARDEN, BUSINESS CLASS VOOR ONDERNEMERS INHOUDSOPGAVE VOORWOORD: GEMEENTE LEEUWARDEN GAAT VOOR UW ZAAK 4 GEMEENTE LEEUWARDEN WIJST STARTERS DE WEG 5 BUREAU

Nadere informatie

Voorwaarden ARAG ProRechtCombinatie (Para)medici en Particulier juli 2015

Voorwaarden ARAG ProRechtCombinatie (Para)medici en Particulier juli 2015 Voorwaarden ARAG ProRechtCombinatie (Para)medici en Particulier juli 2015 2 Voorwaarden ARAG ProRechtCombinatie (Para)medici en Particulier juli 2015 Altijd juridische hulp, verzekerd of niet U heeft een

Nadere informatie

Uw partner in Seniorenhuisvesting

Uw partner in Seniorenhuisvesting Uw partner in Seniorenhuisvesting Inhoud 3 Voorwoord 4 Advies, onderzoek, herontwikkeling en revitalisering 7 Beleid en ontwikkeling 9 Bestuurszaken 11 Bouwtechnische diensten 13 Administratieve diensten

Nadere informatie

Bij accountancy draait het om de mensen

Bij accountancy draait het om de mensen ALGEMENE INFORMATIE OVER DEMAC Al 20 jaar úw partner in automotive Bij accountancy draait het om de mensen Peter Beelen Gregor Kruijssen DEMAC ACCOUNTANTS / CONSULTANTS B.V. Bellweg 2a, 4104 BJ Culemborg

Nadere informatie

Uw start als zorgprofessional

Uw start als zorgprofessional Uw start als zorgprofessional Begin uw carrière met een voorsprong. Drie pijlers voor een goede start Als je voor het eerst aan de slag gaat als zorgprofessional wil je graag weten welke risico s je allemaal

Nadere informatie

De 20 meest gestelde vragen aan de AA als Accountant-Adviseur voor het mkb. Internetversie

De 20 meest gestelde vragen aan de AA als Accountant-Adviseur voor het mkb. Internetversie De 20 meest gestelde vragen aan de AA als Accountant-Adviseur voor het mkb Internetversie De 20 meest gestelde vragen aan de AA als Accountant-Adviseur voor het mkb Internetversie 2006 NOvAA Niets uit

Nadere informatie

CompleetVerzekerd Mijn bedrijf Rechtsbijstand

CompleetVerzekerd Mijn bedrijf Rechtsbijstand CompleetVerzekerd Mijn bedrijf Versie 1.0 Informatie voor de ondernemer Belangrijk De vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden zijn op het hele pakket van toepassing. In deze

Nadere informatie

De meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen De meest gestelde vragen Inhoudsopgave Wat heb ik aan een financiële administratie? 3 Waarmee moet ik rekening houden bij het inrichten van de (financiële) administratie? 4 Welke gegevens moet ik opnemen

Nadere informatie

Mandema en Partners B.V.

Mandema en Partners B.V. Mandema en Partners B.V. Onze dienstverlening, dienstverleningsdocumenten en Algemene Voorwaarden WWW.MANDEMA.NL Relevante informatie voor u U treft hier een informatiepakket aan dat belangrijk is om te

Nadere informatie

Dienstenwijzer inclusief algemene voorwaarden

Dienstenwijzer inclusief algemene voorwaarden versie 01-01-2015 Dienstenwijzer inclusief algemene voorwaarden Powered by Schouten Zekerheid 1 INHOUD 1. Waarom deze dienstenwijzer 3 2. Over Schouten Zekerheid 5 2.1 Missie, visie en kernwaarden 6 2.2

Nadere informatie

Nuchtere zakelijkheid gecombineerd met Brabantse gemoedelijkheid. Burg. Woltersstraat 1 5241 EH Rosmalen. www.geertsadviesgroep.nl

Nuchtere zakelijkheid gecombineerd met Brabantse gemoedelijkheid. Burg. Woltersstraat 1 5241 EH Rosmalen. www.geertsadviesgroep.nl Nuchtere zakelijkheid gecombineerd met Brabantse gemoedelijkheid Centraal telefoonnummer: 0800 433 787 Dorpstraat 13 5293 AL Gemonde Burg. Woltersstraat 1 5241 EH Rosmalen Nieuwstraat 33 A 5690 AA Son

Nadere informatie