Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Financiële zaken, belastingen en juridische hulp

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Financiële zaken, belastingen en juridische hulp"

Transcriptie

1 Financiële zaken, belastingen en juridische hulp Ansbertus & Partners is een snel groeiend, dienstverlenend kantoor. Onze klanten zijn B2B en B2C bedrijven en organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het beantwoorden van complexe financiële, fiscale en juridische vraagstukken. Financiële zaken Bent u een gevestigde of startende ondernemer? Dan kunt u uw bedrijfsadministratie met een gerust hart bij ons onderbrengen. Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij uw boekhouding geheel of gedeeltelijk. Belastingen Op fiscaal gebied kunnen wij veel voor u betekenen. Zo verzorgen wij uw belastingaangiften van inkomstenbelasting tot erfbelasting. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het verstrekken van fiscale adviezen. Bij dreigend beslag of een juridisch geschil behartigen wij uw belangen optimaal. Denk aan het opstellen van een bezwaarschrift of het voeren van een bestuurlijke procedure. Juridische hulp U kunt bij ons terecht voor juridische ondersteuning, waaronder procesvertegenwoordiging, bewindvoering en mediation. Wij werken uitsluitend met professionals. Onze juristen zijn gemotiveerd en betrokken. Zo bent u er altijd zeker van, dat zij uw belangen binnen en buiten de rechtbank optimaal behartigen. Ansbertus & Partners onderscheidt zich door: het werken op no cure, no pay basis bij juridische zaken het geven van persoonlijke aandacht het tonen van betrokkenheid bij uw bedrijf het leveren van maatwerk het bannen van uurtje-factuurtje het bieden van een bedrijfsjurist vanaf 0.63 per dag het verzorgen van uw salarisadministratie voor slechts 2.89 per maand per werknemer het verstrekken van meer dienstverlening voor een betaalbare prijs. Velen gingen u voor Steeds meer bedrijven en organisaties vinden hun weg naar Ansbertus & Partners. Dat is niet verwonderlijk. Daarnaast verjuridiseert onze samenleving in rap tempo, waardoor u als ondernemer meer behoefte krijgt

2 aan voordelig advies, juridische of financiële hulp en belastingadvies. Daarom is in deze tijd een zakelijk team van professionals op fiscaal, juridisch en financieel gebied onmisbaar. Kortom: zoekt u vakspecialisten? Dan zoekt u Ansbertus!

3 Over Ons Geschiedenis Het ontstaan van fiscaal juridisch adviesbureau Ansbertus & Partners is mede te danken aan zijn oprichter Geovani Ansbertus Martha. Sinds zijn jeugd droomde hij over het oprichten van een eigen bedrijf. Deze jongensdroom werd in 2005 werkelijkheid. Hij ging vanuit een kleine kamer aan huis de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren verzorgen. Zijn kennis op fiscaal gebied bleef niet onopgemerkt. Al snel zorgden tevreden klanten via mond-tot-mondreclame voor een explosieve groei van zijn bedrijf. Het gevolg was, dat zijn werkruimte te klein werd. Korte tijd later verhuisde hij naar de huidige kantoorunit aan de Brabantsestraat 16 te Rotterdam. Sindsdien is Ansbertus & Partners een fiscaal juridisch adviesbureau dat snel uitgroeit tot een landelijk opererend bedrijf. Ons team Diversiteit in het personeelsbestand staat bij ons hoog in het vaandel. Binnen onze organisatie werken de beste gediplomeerde professionals die u zich maar wenst. Zij zijn zeer gemotiveerd en staan u graag te woord. Visie Ansbertus & Partners zorgt ervoor dat ondernemen leuk blijft. U als ondernemer houdt zich immers het liefst bezig met het bedienen van de klanten. Daarom ontlasten onze professionals u van het noodzakelijke cijferwerk. Daarnaast wijzen zij u de weg in de complexe wetgeving. Ook op juridisch gebied zijn wij groot. Of het nu gaat om een buitengerechtelijke of gerechtelijke procedure, wij behartigen uw belangen optimaal. Missie Fiscaal juridisch adviesbureau Ansbertus & Partners is een snel groeiende dienstverlenende organisatie die u als ondernemer ondersteunt. Onze missie is om u de komende jaren te blijven voorzien van een eersteklas dienstverlening. Daarom zien wij erop toe dat onze professionals hun vakkennis op pijl houden. Bedrijfsvoering De markt is dagelijks onderhevig aan veranderingen. Wij hebben onze bedrijfsvoering zo ingericht dat wij op een snelle, efficiënte manier de nodige veranderingen kunnen doorvoeren. Waar mogelijk gaan wij onnodige procedures uit de weg. Dit levert u een aanzienlijke besparing op. Zo betaalt u alleen voor datgene wat noodzakelijk is. En om u nog beter van dienst te zijn, werken wij samen met collega s uit onze branche.

4 Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) Fiscaal juridisch adviesbureau Ansbertus & Partners is zich zeer bewust van zijn maatschappelijke positie binnen de samenleving. Daarom werken wij continue aan de verbetering van ons intern maatschappelijke beleid. Zo gaan wij binnenkort samenwerken met diverse onderwijsinstellingen. Waar nodig en mogelijk zullen wij een bijdrage leveren aan het tot stand komen van lesmaterialen. Voorts bieden wij in de toekomst mensen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid om binnen ons bedrijf een functie te bekleden. Wij letten niet op de beperking, maar juist op het werk dat zij nog wel kunnen. Tot slot doneert ons fiscaal juridisch adviesbureau ieder jaar een deel van de jaaromzet aan Stichting World Freedom. Deze stichting zet zich in voor de verkondiging van het Evangelie van Jezus Christus. Voor meer informatie verwijzen wij u naar hun website:

5 Informatie Als ondernemer hebt u de plicht om een deugdelijke bedrijfsadministratie op te zetten en bij te houden. Zo bepaalt onze wetgeving. Naast deze wettelijke plicht helpt een goede administratie u om tijdig nieuwe ontwikkelingen te signaleren, daarop in te spelen en op het juiste moment bedrijfsmatige beslissingen te nemen. Met een goede administratie legt u vast wat er in uw onderneming gebeurt en beschikt u bijtijds over uw jaarrekening. Zo hebt u altijd overzicht over de financiën van uw bedrijf. Maatwerk Ansbertus & Partners voert voor u een bedrijfsadministratie op maat. Van archiveren tot het opmaken van uw jaarrekening. Daarbij zijn spoedzaken of het wegwerken van achterstanden voor ons geen probleem. Prijsafspraken Onze afdeling administratieve zaken werkt uitsluitend met vaste prijsafspraken. In overleg inventariseren wij uw wensen en bepalen welke werkzaamheden nodig zijn voor uw bedrijf. Op basis daarvan sturen wij u een persoonlijke, gespecificeerde offerte. Uw voordeel U weet vooraf waar u aan toe bent U betaalt maandelijks een vast tarief U krijgt geen verassingen achteraf.

6 ZZP Boekhoudpakket U als kleine zelfstandige hebt de wettelijke plicht om een degelijke administratie te voeren. Ansbertus & Partners heeft speciaal voor ZZP'ers een dienstenpakket ontwikkeld. Zo kunt u altijd aan deze wettelijke verplichting voldoen. Ons ZZP boekhoudpakket bevat de volgende diensten: Verwerken van alle boekhoudkundige mutaties Verzorgen van uw kwartaalaangifte BTW Regelen van uw jaarlijkse IB-aangifte Samenstellen van een volledige financiële kwartaalrapportage Corresponderen met de belastingdienst Adviseren op fiscaal gebied Uitbreiden met online boekhouden naar keuze Ontvangen van10% korting op onze juridische abonnementen. Ons ZZP boekhoudpakket biedt u de volgende voordelen: Een zeer scherp tarief Een vaste prijsafspraak Een administratie die voldoet aan alle wettelijke normen Een fiscaal advies dat altijd gratis is Een specialistisch team dat het werk voor u verricht. Informatie Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen of hebt u behoefte aan meer informatie? Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot uur. U kunt ook mailen naar:

7 Salarisadministratie Het uitbesteden van uw administratie was nog nooit zo voordelig. Vanaf 2,89 per werknemer verrichten wij alle zaken rondom uw personeelsadministratie. Wij bieden u een gedegen dienstverlening tegen een zeer scherpe prijs. Wat krijgt u voor 2,89 per maand: De aanmelding van uw bedrijf bij de belastingdienst. De adviezen van uw persoonlijke salarisadministrateur De tussentijdse mutaties De digitale loonstroken De flexibele contracten De loonaangiften De druk- en verzendkosten voor uw personeelsadministratie inbegrepen. Extra voordeel: Tijdelijk geen opstartkosten voor uw salarisadministratie. Offerte Vraag vandaag nog een offerte aan. Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot uur. U kunt ook mailen naar:

8 Belastingadvies De belastingwetgeving in Nederland is complex. De professionele belastingadviseurs van Ansbertus & Partners stellen voor uw bedrijf of organisatie hoogwaardige fiscale plannen op. Daarnaast informeren wij u over de fiscale wet- en regelgeving. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen om belastingvoordelen te behalen of om een stamrecht BV op te richten. Onze belastingadviseurs verzorgen de volgende belastingaangiften: Buitenlandse aangiften Successierechten Inkomstenbelasting (IB) Loonbelasting (LB) Omzetbelasting (OB) Vennootschapsbelasting (VPB). Bezwaar- en beroepsprocedures Bent u het niet eens met een besluit van de Belastingdienst? Dan kunt u conform de algemene wet bestuursrecht (AWB) bezwaar aantekenen. Onze deskundige belastingadviseurs behartigen graag uw persoonlijke belangen. Zij geven u advies en stellen namens u een bezwaarschrift op dat voldoet aan alle wettelijke normen. Bovendien onderhouden zij tijdens de bezwaarprocedure het contact met de belastingdienst. Daarnaast houden ze de wettelijke termijnen nauwlettend in de gaten. Zonodig nemen zij een getuigenverhoor af en staan u bij in een hoorzitting. Beroepsmogelijkheden Wanneer u het niet eens bent met de uitspraak op een bezwaarschrift, kunt u bij de bestuursrechter in hoger beroep. Ook in een beroepsprocedure kunnen onze belastingadviseurs uw belangen optimaal te behartigen. Cassatie Naast de beroepsprocedure kunt u uw zaak voorleggen aan de Hoge Raad der Nederlanden. Dit traject verzorgen wij volledig voor u. Uw voordeel:

9 Het eerste gesprek voor een belastingadvies is gratis. Meer weten Hebt u een geschil met de belastingdienst? Wenst u meer informatie of wilt u advies? Wilt u een zaak bespreken? Neem dan direct contact met ons op. Een van onze professionals staat u graag te woord.

10 Juridisch advies Recht is een breed vakgebied waarin wij ons volledig thuis voelen. Juridisch advieskantoor Ansbertus & Partners procedeert voor B2B en B2C bedrijven en organisaties. Kortom: voor complexe en minder complexe juridische adviezen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren en procederen over de volgende zaken: Arbeidsrecht Bestuursrecht Bedrijfsovernames, fusies, aandelenoverdrachten, activa- en passiva overdrachten Due diligence-onderzoek Overname-financieringen (management buy out, management buy in, leveraged buy out, assed based lending, private equity) Financieringen en zekerheden Contracten en algemene voorwaarden opstellen en beoordelen Intellectuele eigendomskwesties zoals octrooien, handelsnamen, merken, modellen, auteursrechten, naburige rechten, domeinnamen Samenwerkingscontracten voor maatschappen, vennootschappen onder firma, commanditaire vennootschappen en joint ventures Geschillen tussen vennoten en tussen aandeelhouders Doorstart van bedrijven in moeilijkheden Overige ondernemingsrechtelijke zaken. Honorarium Ons juridisch advieskantoor werkt met vaste uurtarieven. Voor juridische zaken variëren deze tarieven van 85.- tot per uur exclusief 19% btw. Wanneer u dit wenst, kunt u met ons ook vaste prijsafspraken maken. Het tarief wordt dan bepaald naar de aard en de urgentie van uw zaak en de ervaring van de behandelende jurist. In sommige gevallen vragen wij een borgsom van Dit hangt af van de opdracht. Maak een afspraak Wilt u meer informatie, een persoonlijke offerte of een afspraak met een van onze juristen, neem dan contact op met ons secretariaat. U kunt ook mailen naar:

11 Juridisch abonnement Het ondernemerschap confronteert u dagelijks met juridische vragen en kwesties. Enkele praktijk voorbeelden: Waar moet ik op letten bij het sluiten van een huur- of koopovereenkomst? Wat kan ik doen als een leverancier wanprestatie pleegt jegens mij? Welke wettelijke bepalingen moet ik in acht nemen als ik mijn werknemers moet ontslaan? Welke incassomaatregelen laten mijn wanbetalers vlot betalen? Allemaal vragen waarop u een antwoord wilt. Het inwinnen van gedegen juridisch advies en het beantwoorden van uw juridische vragen is doorgaans een noodzaak. Hierbij denkt u direct aan een advocaat. Helaas zijn zij erg duur. De oplossing Om u te behoeden voor dure advocaatkosten, ontwikkelden wij voor u een juridisch abonnement. Dit abonnement geeft u recht op onbeperkt juridisch advies vanaf slechts per jaar exclusief btw. Zo krijgt u een antwoord op al uw juridische vragen. Voordelen van ons juridisch abonnement: Een eigen bedrijfsjurist vanaf 0.63 per dag Een onbeperkt advies per telefoon of . Een buitengerechtelijk incasso inbegrepen Een besparing van advocaatkosten De beschikking over deskundige en goed opgeleide juristen De voorwaarden zijn eenvoudig Een korte wachttijd Een kortlopend contract Een tariefkorting van 25% bij procesvertegenwoordiging of andere werkzaamheden. Uit te breiden met procesvertegenwoordiging! Tot slot Wilt u meer informatie over het juridisch abonnement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag.

12 Incasso no cure, no pay Bent u op zoek naar een incassobureau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze juristen zijn de specialisten bij uitstek die u graag bijstaan in een incassoprocedure. Maakt u zich geen zorgen over de kosten, want die verhalen wij op uw debiteur. Buitengerechtelijk incassotraject Voordat een gerechtelijke procedure wordt opgestart, trachten wij altijd om uw vordering buiten het gerecht te incasseren. De juristen van ons incassobureau onderzoeken hiervoor de verhaalsmogelijkheden en zorgen dat het dossier voldoet aan alle wettelijke eisen. Gerechtelijk incassotraject Soms is het vereist om een gerechtelijke procedure te starten. In dat geval stellen de juristen namens u een dagvaarding op. De deurwaarder betekent deze dagvaarding aan uw debiteur. Vervolgens moet uw debiteur zich verantwoorden voor de rechter. Na het behalen van het vonnis kan ons incassobureau diverse executiemaatregelen opleggen. Denkt u hierbij aan beslaglegging op de inboedel, auto, huis en/of andere waardevolle zaken. No cure, no pay U betaalt ons alleen het honorarium als wij erin slagen om uw vordering binnen het buitengerechtelijke traject te innen. Honorarium Buitengerechtelijk incasso: provisie van 7.5% over de hoofdsom. Gerechtelijk incasso: griffierechten en deurwaarderskosten. Uurtarief 85.- per uur exclusief btw. Opmerking U startte een buitengerechtelijk incassotraject. De rechter wijst uw vordering af. In dat geval betaalt u aan ons incassobureau de griffierechten, deurwaarderskosten en de kosten die wij voor u maakten. In alle andere gevallen verhalen wij deze kosten op uw debiteur.

13 Mediation Bij een juridisch conflict is procederen niet de beste keus. Een rechtszaak is vaak kostbaar en draagt niet bij aan een vreedzame oplossing. Een geschil kun je meestal oplossen door erover te praten. Helaas beëindigen de partijen voortijds het gesprek. Dit gebeurt als de gemoederen te hoog oplopen en zij de toedracht van het probleem uit het oog verliezen. Mediator Daarom is het inroepen van een mediator de juiste oplossing bij een juridisch conflict. Een mediator is onafhankelijk en onpartijdig. Beide partijen nemen vrijwillig deel. De sleutel tot succes is een flexibele opstelling en volledige inzet van de personen. Juridisch conflict Bij de bemiddelingsprocedure roepen wij beide partijen op voor een gesprek. Wanneer zij hiermee instemmen start het proces. De contractanten en de mediator maken eerst afspraken over het verloop van het gesprek. De mediator kiest geen partij, maar tracht partijen te sturen bij het vinden van een duurzame oplossing. Dit sturen gebeurt door te praten, te luisteren en soms door richting te geven aan het gesprek. Vaststellingsovereenkomst Het gevolg is, dat de partijen uiteindelijk tot elkaar komen en het juridisch conflict kan worden opgelost. Zodra dit het geval is, zetten wij de afspraken in een vaststellingsovereenkomst. De bepalingen die zijn opgenomen in deze overeenkomst zijn bindend. Bovendien zijn ze juridisch afdwingbaar. Dit houdt in dat partijen zich moeten houden aan de overeenkomst. Honorarium Wij rekenen voor mediation een vast uurtarief van exclusief btw.

14 Vacatures: freelance (ZZP) Juristen Wij zijn op zoek naar enthousiaste, ambitieuze en goed opgeleide freelance juristen. Je adviseert particulieren en bedrijven op verschillende gebieden. Zonodig treed je op als bemiddelaar of procedeer je bij de rechtbank. Beschik jij over een afgeronde HBO of WO opleiding rechten, ben je voldoende gemotiveerd en werk je graag op opdrachtbasis? In dat geval komen wij graag in contact met jou. Let op: Je dient in het bezit te zijn van een VAR verklaring. Solliciteren Je kunt je cv opsturen via ons sollicitatieformulier

15 Vacature: freelance (ZZP) Arbeidsjurist Wij zijn op zoek naar enthousiaste, ambitieuze en goed opgeleide freelance arbeidsjuristen. De inhoud van de functie spreekt voor zich. Je adviseert particulieren en bedrijven op het gebied van arbeidsgerelateerde zaken. Zonodig treed je op als bemiddelaar of procedeer je bij de rechtbank. Als jij beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding, voldoende gemotiveerd bent en graag op freelance basis werkt, dan komen wij graag in contact met jou. Let op: Je dient in het bezit te zijn van een VAR verklaring. Solliciteren Je kunt je cv opsturen via ons sollicitatie formulier

Uw partner in creditmanagement

Uw partner in creditmanagement Uw partner in creditmanagement In-Kas Intermediair In-Kas Intermediair is van mening dat u het geld beter In-Kas kunt hebben dan uitstaan bij uw klant dan wel debiteur. Intermediair staat voor bemiddelen

Nadere informatie

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay

Tekstbureau Copywriting en journalistiek. Kiki koning. Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay Incassobureau no cure no pay gezocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. XS to XL Incasso is een dynamisch, sterk groeiend incassobureau. U vindt ons in Leerdam en Woerden.

Nadere informatie

De incassovoorwaarden gelden wel voor natuurlijke personen die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken.

De incassovoorwaarden gelden wel voor natuurlijke personen die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken. Incassovoorwaarden voor incasso op zakelijke debiteuren (b2b) 1. Business to business incasso Incasso op zakelijke debiteuren Incasso op basis van deze incassovoorwaarden is bedoeld voor het incasseren

Nadere informatie

De incassovoorwaarden gelden wel voor particulieren die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken.

De incassovoorwaarden gelden wel voor particulieren die wel handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf, zoals eenmanszaken. 1. Business to business incasso Incasso op zakelijke debiteuren Incasso op basis van deze incassovoorwaarden is bedoeld voor het incasseren van zakelijke vorderingen op zakelijke debiteuren. De incassovoorwaarden

Nadere informatie

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Headline Headline Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Ondernemers ARAG Incasso Verzekering Zes op de tien ondernemers hebben ermee te maken: klanten die veel te laat

Nadere informatie

ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 -

ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 - DIENSTEN ACM INCASSO 2014 ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur ACM Incasso is onderdeel van Orduseven-Semerci Advocatuur - 1 - I N H O U D Over ACM Incasso 3 Services 4 Pre-Incasso:

Nadere informatie

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers

Headline Headline. Sach-, Haftpflicht, Kfz etc. ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers ARAG Incasso Verzekering voor ondernemers Ondernemers Sach-, ARAG Incasso Haftpflicht, Verzekering Kfz etc. Zes op de tien ondernemers hebben ermee te maken: klanten die veel te laat of niet betalen. En

Nadere informatie

Een no-nonsense en recht-door-zee mentaliteit

Een no-nonsense en recht-door-zee mentaliteit Administratiekantoor Kouwets richt zich met name op ZZP ers en het MKB in de regio Groot Amsterdam, alhoewel particulieren bij ons ook van harte welkom zijn. Diensten van Kouwets hebben onder andere betrekking

Nadere informatie

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN DE DIENSTEN VAN HET KUBUS PAKKET Belasting betalen en de administratie goed bijhouden hoort er voor elke ondernemer gewoon bij. Gelukkig wordt ondernemen een

Nadere informatie

LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN

LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN LIDMAATSCHAP WERK, ONTSLAG EN INKOMEN De economische crisis raakt ons allemaal, jong en oud. Misschien is uw arbeidsovereenkomst van bepaalde tijd recent verlengd of omgezet in een vast dienstverband.

Nadere informatie

ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap

ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap Tentoo vindt dat je als ondernemer moet kunnen springen en vliegen. Dat niets je klein of tegen mag houden. En als je wilt vliegen, moet je kunnen loslaten

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Ons kantoor en onze diensten... 3 3. Waarom dit dienstverleningsdocument?... 4 4. Onze gegevens... 4 5. Wat mag u van ons verwachten... 5 6.

Nadere informatie

Juridische zorgen of slecht betalende klanten?

Juridische zorgen of slecht betalende klanten? Juridische zorgen of slecht betalende klanten? Onze specialisten lossen juridische conflicten op en innen uw facturen DAS RechtsPartner: rechtsbijstandverzekering met incasso + Een vast team van juristen

Nadere informatie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS Growing into business met Young B&L Voor ondernemers met ambitie Growing into business met Young B&L Je talenten en ambities komen soms pas echt tot hun recht in een eigen

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

ZZP-pakket boekhouden online.

ZZP-pakket boekhouden online. ZZP-pakket boekhouden online. Wij bieden de volgende pakketten voor de ZZP-er en/of freelancer - ZZP-er online (Basis) - ZZP-er compleet pakket (Meekijkabonnement +) - ZZP-er totaal pakket (Online +) De

Nadere informatie

Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig?

Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig? Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig? Fijn dat onze specialisten direct voor u klaarstaan DAS voor ZZP: rechtsbijstandverzekering met incasso + Zeer uitgebreide dekking tegen een scherpe premie

Nadere informatie

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 Wuite Recherche en Incasso De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 E info@wuitereni.nl I www.wuiterechercheenincasso.nl Incassodiensten Versie 5.1 8 januari 2013 Wuite Recherche en

Nadere informatie

De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie

De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie LexPartners: uw full service juridische sparringpartner en huisadviseur Door het sterk gestegen belang voor ondernemingen

Nadere informatie

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS

RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS RAAD & DAAD OP HET JUISTE MOMENT VERNIEUWENDE, BETAALBARE JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS JURIDISCHE DIENSTVERLENING VOOR ONDERNEMERS Labor Advocaten is een ondernemersgericht advocatenkantoor

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Take Care of Your Business. Juridisch Contracten Procedures Incasso Credit Management

Take Care of Your Business. Juridisch Contracten Procedures Incasso Credit Management JuridischWerkt Take Care of Your Business Juridisch Contracten Procedures Incasso Credit Management JuridischWerkt Postbus 3700 AL Zeist Bezoekadres: (uitsluitend op afspraak) Maliebaan 45 Utrecht Tel:

Nadere informatie

Transparant in declareren

Transparant in declareren Transparant in declareren onze tarieven voor 2016 JPR staat voor transparantie in kosten JPR Advocaten kent een aantal methoden om de kosten van haar werkzaamheden in rekening te brengen. Iedere methode

Nadere informatie

Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening!

Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening! Buitengerechtelijke incasso uw debiteur betaalt onze rekening! 1. Pre-incasso Indien er sprake is van een particuliere debiteur is een zogenaamde 14-dagen brief verplicht. Bij B2B incasso s niet, maar

Nadere informatie

Alle genoemde bedragen en percentages zijn exclusief btw.

Alle genoemde bedragen en percentages zijn exclusief btw. Tarieven en Algemene voorwaarden van Bill incasso B.V. (Van toepassing op opdrachtgevers met een account aangemaakt op 01-07-2017 of later. Op basis van losse opdracht(en), er is geen abonnement van toepassing)

Nadere informatie

1. Opdrachtgever verleent Bill incasso B.V. een volmacht om namens haar de openstaande vordering bij debiteur te incasseren.

1. Opdrachtgever verleent Bill incasso B.V. een volmacht om namens haar de openstaande vordering bij debiteur te incasseren. Algemene Voorwaarden & Tarieven van Bill incasso B.V. (Van toepassing op opdrachtgevers met een account aangemaakt op 01-08-2017 of later. Op basis van losse opdracht(en), er is geen abonnement van toepassing)

Nadere informatie

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant.

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant. Gilles & Partner Incasso is dé partner op het gebied van credit management en incasso voor het midden- en kleinbedrijf. Ons dienstenpakket bestaat uit debiteurenbeheer, incasso, gerechtelijke incasso en

Nadere informatie

Procederen in geldzaken: hoe gaat dat en wat zijn de kosten daarvoor?

Procederen in geldzaken: hoe gaat dat en wat zijn de kosten daarvoor? 29 november 2012 Procederen in geldzaken: hoe gaat dat en wat zijn de kosten daarvoor? Aubrey Klerks-Valks 1. Wat zijn geldzaken? Geldzaken kunnen voortvloeien uit tal van (civiele) kwesties: incasso;

Nadere informatie

Accountancy. Profinis verzorgt:

Accountancy. Profinis verzorgt: Accountancy Wilt u weten hoe uw onderneming er financieel voor staat. Vraagt u zich af welke risico s uw onderneming loopt. Heeft u ondersteuning nodig in uw besprekingen met de bank of belastingdienst.

Nadere informatie

ACCOUNTNET VOOR BEDRIJVEN EN ZELFSTANDIGEN

ACCOUNTNET VOOR BEDRIJVEN EN ZELFSTANDIGEN ACCOUNTNET VOOR BEDRIJVEN EN ZELFSTANDIGEN Doet u uw bedrijf, doen wij de rest. Als ondernemer wilt u maar één ding: ONDERNEMEN Toch krijgt u ook met zaken te maken, die u liever niet doet, maar die toch

Nadere informatie

Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht

Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht Arbeidsrecht werknemer/werkgever werknemer/werkgever werknemer/werkgever als verweerder in ontbindingsprocedure bij de kantonrechter werknemer/werkgever als verzoeker

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE JOOST HEIJMANS ADMINISTRATIEKANTOOR

INFORMATIEBROCHURE JOOST HEIJMANS ADMINISTRATIEKANTOOR Deze brochure is bedoeld om u nader te informeren over mijn kantoor. De brochure bestaat uit de volgende 3 hoofdstukken: 1. Dienstverlening 2. Omschrijving van de werkzaamheden: Hier geef ik aan welke

Nadere informatie

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat.

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. 2015-01 ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. Artikel 1 Toepassingsgebied. 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Zachte aanpak of...incasso met pit!

Zachte aanpak of...incasso met pit! Zachte aanpak of......incasso met pit! GERECHTSDEURWAARDERS I INCASSOSPECIALISTEN I JURISTEN Wij zijn Hofman s, Incassospecialisten en Juristen. Hofman s, Incassospecialisten en Juristen is een toonaangevend

Nadere informatie

LIDMAATSCHAP ALLE DAAGS

LIDMAATSCHAP ALLE DAAGS LIDMAATSCHAP ALLE DAAGS In het dagelijks leven kunt u ermee te maken krijgen dat uw werkgever besluit dat hij u gaat ontslaan vanwege bedrijfseconomische gronden of om een andere reden, bijvoorbeeld disfunctioneren,

Nadere informatie

Voorbereid op juridische problemen?

Voorbereid op juridische problemen? Voorbereid op juridische problemen? DAS voor ZZP Rechtsbijstand verzekering met incasso + Zeer uitgebreide dekking tegen een scherpe premie + Vast team van juristen in de regio + Altijd juridisch advies

Nadere informatie

Case Study. Hoe een breed advocatenkantoor voor ondernemers en overheden haar visie en ambitie realiseerde en een moderne propositie realiseerde.

Case Study. Hoe een breed advocatenkantoor voor ondernemers en overheden haar visie en ambitie realiseerde en een moderne propositie realiseerde. Case Study Hoe een breed advocatenkantoor voor ondernemers en overheden haar visie en ambitie realiseerde en een moderne propositie realiseerde. CaseStudy Fifth Legal April 2017 Fifth Legal - Een moderne

Nadere informatie

De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen

De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen Met DAS Zeker bent u verzekerd van betaling powered by + Zeer lage afschrijving op uw debiteuren dankzij de unieke samenwerking tussen Atradius en DAS

Nadere informatie

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op!

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op! Niet groter, maar slimmer en kleiner is het antwoord op onze huidige economische problemen. Abel accountants is een klein accountantskantoor. Bewust klein omdat wij geloven in persoonlijke contacten, een

Nadere informatie

WOZ CONSULTANTS WONINGCORPORATIE & WOZ-WAARDE. Taxateurs :: Juristen :: Bouwkundigen. Waarom meer betalen als het minder kan?

WOZ CONSULTANTS WONINGCORPORATIE & WOZ-WAARDE. Taxateurs :: Juristen :: Bouwkundigen. Waarom meer betalen als het minder kan? WOZ CONSULTANTS Taxateurs :: Juristen :: Bouwkundigen WONINGCORPORATIE & WOZ-WAARDE Waarom meer betalen als het minder kan? n TANTS Woningcorporaties betalen vaak tienduizen teveel aan (gemeenteli Woningcorporatie

Nadere informatie

Productvoorwaarden MKB

Productvoorwaarden MKB Productvoorwaarden MKB Productvoorwaarden Ahrends Rechtsbijstand abonnement MKB, PVMKB104 Deze productvoorwaarden zijn naast de algemene voorwaarden van Ahrends Rechtsbijstand Algemeen, nummer AVA101 van

Nadere informatie

MKB Salarisadministratie. Aanleveren mutaties op vaste dag per maand. Starten met Tentoo HR. Gegevens naar Belastingdienst

MKB Salarisadministratie. Aanleveren mutaties op vaste dag per maand. Starten met Tentoo HR. Gegevens naar Belastingdienst Werkwijze Welkom bij Tentoo Om het werken met Tentoo HR zo eenvoudig mogelijk te maken, vind je in deze brochure een toelichting op onze dienstverlening, de werkwijze en andere relevante informatie. Professionals

Nadere informatie

Fiscaal voordeel. binnen het Koninkrijk der Nederlanden

Fiscaal voordeel. binnen het Koninkrijk der Nederlanden Fiscaal voordeel binnen het Koninkrijk der Nederlanden Inleiding Op 7.800 km afstand van Nederland kunt u als Nederlands ondernemer fiscaal voordeel behalen op Aruba. Dit kan in een deel van het Koninkrijk

Nadere informatie

Stappenplan voor de startende waarnemend huisarts

Stappenplan voor de startende waarnemend huisarts Stappenplan voor de startende waarnemend huisarts Stap Actiepunten Hoe lang voor afronding opleiding? Wat VvAA voor je kan betekenen Gereed 1. Aanvragen verklaring arbeidsrelatie (VAR) bij de belastingdienst

Nadere informatie

n onbeperkt telefonisch advies n onbeperkt door ons opgestelde en ondertekende betalingssommaties

n onbeperkt telefonisch advies n onbeperkt door ons opgestelde en ondertekende betalingssommaties Zeker van uw zaak. Ondernemers staan sterker met het Rechtshulp abonnement Als ondernemer heeft u een aantal rechten en plichten. Die werken alleen in uw voordeel als u daar optimaal gebruik van maakt.

Nadere informatie

Dé bemiddelaar uit de Achterhoek

Dé bemiddelaar uit de Achterhoek Gevestigd in het Achterhoekse Aalten, het juridisch adviesbureau Wevers heeft als doel het aanbieden van gespecialiseerde juridische diensten op een veelzijdigheid van rechtsgebieden. Niemand zit te wachten

Nadere informatie

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel Dé flexibele diensten voor elke ondernemer Huisvesting Backoffice Commercieel Juridisch Administratief Flexibel werken op unieke locaties in heel Nederland Wilt u als ondernemer een professionele uitstraling

Nadere informatie

inzetten als aftersales

inzetten als aftersales Debiteurenbeheer inzetten als aftersales Succesvol, en met behoud van klantrelatie! www.snelstart.nl is dit e-book voor mij? Ja, dit e-book is voor u! Mits u ondernemer bent en nog niet alles weet over

Nadere informatie

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering

VO Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering VO 18-05 Algemene voorwaarden rechtsbijstandverzekering Algemene voorwaarden rechtsbijstand Deze algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna gelden alleen als deze op uw polisblad staan. De

Nadere informatie

De Kluijver Actief voor uw zaak

De Kluijver Actief voor uw zaak De Kluijver Actief voor uw zaak De Kluijver. Actief voor uw zaak Actie ondernemen op een factuur die te lang uitstaat? Dan wordt het tijd voor De Kluijver. De Kluijver in Alphen aan den Rijn is al vele

Nadere informatie

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld Financiële Diensten Uw financiën efficiënt en goed geregeld n of diensten? Neem dan contact met ons op: rtfondsen.nl - www.sportfondsen.nl Wilt u meer weten over een van onze producte Telefoon: (020) 3550

Nadere informatie

MrLx. Juridische hulp, goed geregeld

MrLx. Juridische hulp, goed geregeld MrLx Juridische hulp, goed geregeld Als ondernemer wil je zoveel mogelijk bezig zijn met ondernemen. Het nemen van risico s, soms groot, soms klein, hoort bij ondernemen. Dan wil je bij juridische vraagstukken

Nadere informatie

Transparant in declareren

Transparant in declareren Transparant in declareren onze tarieven voor 2013 JPR staat voor transparante declaraties Declaraties van advocatenkantoren worden over het algemeen als weinig transparant ervaren. JPR neemt deze onduidelijkheid

Nadere informatie

WIK (Wet Incassokosten)

WIK (Wet Incassokosten) WIK (Wet Incassokosten) Per 1 juli 2012 is de Wet Incassokosten (WIK) in werking getreden. Wat moet u weten? In de WIK wordt de verschuldigdheid van de incassokosten wettelijk vastgelegd. De rechter mag

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden WIE ZIJN WIJ? Accountnet is een combinatie van accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, advocaten, gestors

Nadere informatie

7 tips voor het selecteren van een advocaat voor uw arbeidsconflict UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR

7 tips voor het selecteren van een advocaat voor uw arbeidsconflict UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR 7 tips voor het selecteren van een advocaat voor uw arbeidsconflict 7 tips voor het selecteren van een advocaat voor uw arbeidsconflict Een arbeidsconflict is

Nadere informatie

*) Mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

*) Mocht u nog geen inlogcode en handleiding hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Werkwijze: 1. Bij alle incasso opdrachten die wij voor 16.00 uur ontvangen hebben, versturen wij nog diezelfde dag de eerste sommatie (per fax, per e-mail en per post voor zover U die aan ons heeft medegedeeld).

Nadere informatie

Zachte aanpak of...incasso met pit!

Zachte aanpak of...incasso met pit! Zachte aanpak of......incasso met pit! GERECHTSDEURWAARDERS I INCASSOSPECIALISTEN I JURISTEN Wij zijn Hofman Gerechtsdeurwaarders, Incassospecialisten en Juristen. Hofman Gerechtsdeurwaarders, Incassospecialisten

Nadere informatie

Dé bemiddelaar uit de Achterhoek

Dé bemiddelaar uit de Achterhoek Gevestigd in het Achterhoekse Aalten, het juridisch adviesbureau Wevers heeft als doel het aanbieden van gespecialiseerde juridische diensten op een veelzijdigheid van rechtsgebieden. Niemand zit te wachten

Nadere informatie

Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s

Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s CashResults CV Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s Postbus 457 3700 AL Zeist Telefoon:0343-447658 of 06-11517726 Email: perdok@juridischenmanagement.nl Internet: www.cashresults.nl

Nadere informatie

Incasso dienstverlening Incassade 201 Incassade Deurwaarders en Incasso Postbus 1216 8900 CE Leeuwarden sales@incassade.

Incasso dienstverlening Incassade 201 Incassade Deurwaarders en Incasso Postbus 1216 8900 CE Leeuwarden sales@incassade. Incasso dienstverlening Incassade 2014 Incasso dienstverlening Incassade 201 Incassade Deurwaarders en Incasso Postbus 1216 8900 CE Leeuwarden sales@incassade.nl (0)888 444 111 Incassade Deurwaarders en

Nadere informatie

6 tips voor het selecteren van uw echtscheidingsadvocaat

6 tips voor het selecteren van uw echtscheidingsadvocaat UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR 6 tips voor het selecteren van uw echtscheidingsadvocaat 6 tips voor het selecteren van uw echtscheidingsadvocaat Helaas hebben u en uw partner besloten om te

Nadere informatie

Mr. Max Verhagen, Uw Advocaat en Mediator. Home. Kantoor. Particulier. Zakelijk. Kwaliteitsbewaking. Contact 1 / 23

Mr. Max Verhagen, Uw Advocaat en Mediator. Home. Kantoor. Particulier. Zakelijk. Kwaliteitsbewaking. Contact 1 / 23 Home Kantoor Particulier Zakelijk Kwaliteitsbewaking Contact 1 / 23 Sitemap Home Mr. Max Verhagen, Uw Advocaat en Mediator 2 / 23 Gaat het om: Incasso / scheiden / alimentatie / overig familierecht, of

Nadere informatie

WOZMeldpunt. Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemene voorwaarden

WOZMeldpunt. Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemene voorwaarden WOZMeldpunt. Gratis deskundig bezwaar voor de particulier Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemene voorwaarden 1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten

Nadere informatie

Informatie omtrent mijn werkwijze en honorarium.

Informatie omtrent mijn werkwijze en honorarium. Informatie omtrent mijn werkwijze en honorarium. Deze brief hoort bij de aanbiedingsbrief of wordt u op voorhand toegezonden omdat u overweegt een opdracht te verstrekken aan mijn kantoor. Het kan zijn

Nadere informatie

Tarieven overzicht Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders B.V.

Tarieven overzicht Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders B.V. Tarieven overzicht Van der Vleuten & Van Hooff Gerechtsdeurwaarders B.V. Deze tarieven gelden van 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012. Zowel de wet als de executoriale titel (bijvoorbeeld een vonnis)

Nadere informatie

Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig?

Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig? Juridische hulp bij conflicten of incasso nodig? Fijn dat onze specialisten direct voor u klaarstaan DAS voor ZZP: rechtsbijstandverzekering met incasso + Zeer uitgebreide dekking tegen een scherpe premie

Nadere informatie

"Ervaring krijg je wanneer je niet krijgt wat je wilt."

Ervaring krijg je wanneer je niet krijgt wat je wilt. "Ervaring krijg je wanneer je niet krijgt wat je wilt." (Pieter Klaas Jagersma) Belastingen voor veel starters iets waar ze liever niet over nadenken omdat het niet leuker te maken is en zo ingewikkeld

Nadere informatie

Daar ben ik het niet mee eens

Daar ben ik het niet mee eens uwv.nl werk.nl Daar ben ik het niet mee eens Wat als u bezwaar wilt maken tegen een beslissing van UWV Wilt u meer weten? Deze brochure geeft algemene informatie. Wilt u na het lezen meer informatie, kijk

Nadere informatie

De Keizersgracht Juristen Juridische continu-begeleiding

De Keizersgracht Juristen Juridische continu-begeleiding De Keizersgracht Juristen Juridische continu-begeleiding De ondernemer en de wet De structuur van onze samenleving wordt complexer. In een steeds hoger tempo voltrekken zich belangrijke veranderingen waardoor

Nadere informatie

Regelingen en voorzieningen CODE 6.7.2.71. Mediation bij UWV. brochure. bronnen brochure van het UWV, november 2008, www.uwv.nl

Regelingen en voorzieningen CODE 6.7.2.71. Mediation bij UWV. brochure. bronnen brochure van het UWV, november 2008, www.uwv.nl Regelingen en voorzieningen CODE 6.7.2.71 Mediation bij UWV brochure bronnen brochure van het UWV, november 2008, www.uwv.nl Waarom deze brochure? Wij doen ons best om u altijd zo goed mogelijk van dienst

Nadere informatie

Tarievenblad Klant en Syncasso

Tarievenblad Klant en Syncasso Tarievenblad Klant en Syncasso TARIEVEN KLANT 1. Definities Opdrachtgever: Alle klanten, die niet vallen onder de omschrijving van Tussenpersonen, zoals bedoeld in de algemene voorwaarden van Syncasso.

Nadere informatie

TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK. Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? Gespecialiseerd en betaalbaar. advocaten & mediators

TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK. Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? Gespecialiseerd en betaalbaar. advocaten & mediators TOPADVOCATUUR IN DE ACHTERHOEK Gespecialiseerd en betaalbaar Wie zijn wij, wat doen wij en wat kosten wij? nl nl & mediators advocatenadvocaten & mediators advocaten & mediators Wie zijn wij? Wij zijn

Nadere informatie

HUURINCASSO, EEN MODEL-SOMMATIEBRIEF

HUURINCASSO, EEN MODEL-SOMMATIEBRIEF HUURINCASSO, EEN MODEL-SOMMATIEBRIEF Hoewel we het woord crisi niet meer in de mond zouden moeten nemen, is het nog steeds een feit dat er slecht betaald wordt door huurders. Ter facilitering biedt Bogaerts

Nadere informatie

Welkom. Franchiseorganisatie

Welkom. Franchiseorganisatie zorg zonder zorgen Welkom U bent zelfstandig ondernemer in de zorg en wilt graag ondersteuning bij de administratieve en ondernemingstaken van uw bedrijf? Wilt u ook op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Welkom bij Loftsi. Loftsi.nl. Quick Start Guide. Fiscaal-juridisch advies voor Spanje

Welkom bij Loftsi. Loftsi.nl. Quick Start Guide. Fiscaal-juridisch advies voor Spanje Loftsi.nl Welkom bij Loftsi Fiscaal-juridisch advies voor Spanje Quick Start Guide Statement Ons statement: Loftsi wil dat je fiscaal-juridische zaken in Spanje net zo goed geregeld zijn als in Nederland.

Nadere informatie

Een advies kan niet los gezien worden van uw gehele financiële situatie. UW FINANCIEEL PLAN

Een advies kan niet los gezien worden van uw gehele financiële situatie. UW FINANCIEEL PLAN Een advies kan niet los gezien worden van uw gehele financiële situatie. (Pre) Pensioen Sparen en beleggen Zorg, inkomen en ontslag Echtscheiding UW FINANCIEEL PLAN Hypotheek en leningen Huwelijkse voorwaarden

Nadere informatie

2. Certa Legal Interim & Services is een geregistreerde handelsnaam van Law Fathers B.V.

2. Certa Legal Interim & Services is een geregistreerde handelsnaam van Law Fathers B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Deze algemene voorwaarden van Law Fathers B.V. liggen ter inzage bij de receptie van het kantoor Law Fathers B.V. te Amsterdam (1017 ER) aan de Keizersgracht 620. Deze algemene

Nadere informatie

Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht

Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht Maatwerk Tarievenlijst Arbeidsrecht Arbeidsrecht werknemer/werkgever werknemer/werkgever werknemer/werkgever als verweerder in ontbindingsprocedure bij de kantonrechter werknemer/werkgever als verzoeker

Nadere informatie

personeelsbeheer, een vak apart!

personeelsbeheer, een vak apart! personeelsbeheer, een vak apart! posd 3 payroll 4 outplacement 6 salarisadministratie 8 detachering 9 Contact 10 posd Wij zijn een klantgerichte organisatie die volledig personeelsbeheer aanbiedt. POSD

Nadere informatie

een reputatie om op te vertrouwen

een reputatie om op te vertrouwen een reputatie om op te vertrouwen Postbus 17213 2502 CE S-GRAVENHAGE T 070 753 41 25 F 070 891 05 51 info@deijssellanden.nl www.deijssellanden.nl specialist op het gebied van incassostrategie Een reputatie

Nadere informatie

Jurist Wevers Uw eigen juridisch specialist

Jurist Wevers Uw eigen juridisch specialist Gevestigd in het Achterhoekse Aalten, het juridisch adviesbureau Wevers heeft als doel het aanbieden van gespecialiseerde juridische diensten op een veelzijdigheid van rechtsgebieden. Niemand zit te wachten

Nadere informatie

7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht / vastgoedrecht

7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht / vastgoedrecht UW ADVOCAAT ZOEKEN VIA DE ADVOCATENMAKELAAR 7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht / vastgoedrecht 7 tips voor het selecteren van uw advocaat huurrecht/vastgoedrecht Bij het huren van een

Nadere informatie

Incassodienstverlening. ontzorgt curator

Incassodienstverlening. ontzorgt curator Incassodienstverlening ontzorgt curator Incassodienst bij faillissement Jongejan Wisseborn Gerechtsdeurwaarders (JWGD) werkt met een enthousiast team van deurwaarders, juristen en incasso- en executiemedewerkers,

Nadere informatie

Bedrijfsdocumentatie

Bedrijfsdocumentatie Bedrijfsdocumentatie 2 Contact Nouta Westland Gerechtsdeurwaarders Contactgegevens Bezoekadres s-gravenzandseweg 4a 2291 PE Wateringen Postadres Postbus 19 2290 AA Wateringen Telefoon 0174-298540 Telefax

Nadere informatie

Leerdam, april 2013. Beste relatie, Dit dienstverleningsdocument wordt u aangeboden door Simioli Assurantiën te Leerdam.

Leerdam, april 2013. Beste relatie, Dit dienstverleningsdocument wordt u aangeboden door Simioli Assurantiën te Leerdam. Leerdam, april 2013 Beste relatie, Dit dienstverleningsdocument wordt u aangeboden door Simioli Assurantiën te Leerdam. Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële

Nadere informatie

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning.

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning. Online Boekhouden Online boekhouden is ideaal als u overal en altiid inzicht wilt in uw administratie. De rapportage die u krijgt bevat niet meer gegevens die drie maanden oud zijn. Het geeft u de kans

Nadere informatie

Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s

Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s Cash Results CV Juridische dienstverlening Management Incasso Procedures Pleitnotitie s Postbus 457 3700 AL Zeist Telefoon:0611517726 Email: perdok@juridischenmanagement.nl Internet: www.cashresults.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies. Artikel 1 Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies. Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn vastgesteld door het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Journalisten

Nadere informatie

Flex Legal Service abonnementen. Abonnementsformules voor ondernemingen

Flex Legal Service abonnementen. Abonnementsformules voor ondernemingen Flex Legal Service abonnementen 1 Flex Silver Eerstelijnsadvies via mail of telefoon en nalezen van contracten en documenten kosteloos inbegrepen tot 4u per jaar Gereduceerd uurtarief -20% voor overige

Nadere informatie

Voorwaarden Huismr.service De Kempenaer Advocaten N.V.

Voorwaarden Huismr.service De Kempenaer Advocaten N.V. Voorwaarden Huismr.service De Kempenaer Advocaten N.V. INHOUD I. Het basisabonnement 2 II. Uw huismr. 3 III. Incasso s 4 IV. Vraagbaak 6 V. Contractenscan 6 VI. Spelregels 7 I. Het basisabonnement Het

Nadere informatie

10 onmisbare tips. Voor iedereen die een BV wil oprichten of zijn eenmanszaak om wil zetten naar een BV

10 onmisbare tips. Voor iedereen die een BV wil oprichten of zijn eenmanszaak om wil zetten naar een BV maakt een aparte notaris, jurist en boekhouder overbodig 10 onmisbare tips. Voor iedereen die een BV wil oprichten of zijn eenmanszaak om wil zetten naar een BV Beste ondernemer, Je hebt ervoor gekozen

Nadere informatie

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Waarom kiest u voor Graydon? Met 125 jaar ervaring in credit management hebben wij voor elk incassovraagstuk een oplossing. Uw voordeel: Realtime inzicht

Nadere informatie

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd Specialisten bedrijfsovernames Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk Al meer dan 15 jaar ondersteunt Company Brokers ondernemers bij de overdracht of aankoop van de onderneming en richt zich

Nadere informatie

MT Bijzondere voorwaarden rechtsbijstandverzekering

MT Bijzondere voorwaarden rechtsbijstandverzekering MT 17-05 Bijzondere voorwaarden rechtsbijstandverzekering Algemene voorwaarden rechtsbijstand Deze algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna gelden alleen als deze op uw polisblad staan.

Nadere informatie

PROFESSIONEEL INCASSOBEHEER De gerechtelijke fase

PROFESSIONEEL INCASSOBEHEER De gerechtelijke fase PROFESSIONEEL INCASSOBEHEER De gerechtelijke fase 1 Een juridische procedure: is voor rekening en risico opdrachtgever kan een langdurig proces zijn wordt actieve inbreng van u verwacht De gerechtelijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies

Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Algemene Voorwaarden NVJ voor rechtsbijstand en juridisch advies Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn vastgesteld door het bestuur van de Nederlandse Vereniging van Journalisten

Nadere informatie

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS ONZE AANPAK MAAKT HET VERSCHIL Onze visie maakt het verschil Transparantie op vlak van werking en erelonen Voordelige abonnementsformules Gepersonaliseerd, op maat

Nadere informatie

SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE (tarieven per 1 januari 2013)

SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE (tarieven per 1 januari 2013) SFA B.V. Postbus 6007 5700 ES HELMOND (t) 0492-780630 (f) 0492-780639 www.sfa-advies.nl info@sfa-advies.nl ING Bank 67.13.37.912 KvK 17113848 AFM 12005925 SERVICEABONNEMENT SFA B.V. VOOR PARTICULIERE RELATIE

Nadere informatie