KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Ervaren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Ervaren"

Transcriptie

1 KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Ervaren Om even op te houden met rondrennen, rustig in het gras te zitten, de wereld 'af te draaien' en de aarde weer te voelen; om het oog toe te staan een wilg te zien, een wolk, een blad - dat is een onvergetelijke, wonderbaarlijke ervaring. Frederick Frank Agenda Vrijdag 11 maart uur: Oefenen Vormsel in Spoordonk uur: Deken Spijkers dient in Knegsel het heilig Vormsel toe uur: Jongens en meisjes van de groepen 7 en 8 van de scholen in Oirschot en Spoordonk maken in de kerk in Spoordonk en in het Koetshuis in Oirschot een levensboom vol met goede wensen voor alle mensen. Dit in het kader van M uur: Stabat Mater in de Basiliek in Oirschot. De kerk gaat open om uur. Zaterdag 12 maart uur: Stabat Mater in de Basiliek in Oirschot. De kerk gaat open om uur uur: In de kapel van Sint Joris Woord- en Communiedienst met seniorenkoor De Naklank uur: In Spoordonk Vormselviering met de Mixed Voices. Zondag 13 maart: De naakten kleden uur: In Spoordonk eucharistieviering met samenzang uur: In Oirschot eucharistieviering met het koor Een van Zin uit Son en Breugel uur: Stabat Mater in de Basiliek in Oirschot. De kerk gaat open om13.30 uur. Maandag 14 maart uur: In Spoordonk sponsorfietstocht met de vormelingen uur: In Oirschot gebedswake vanwege de Veertigdagentijd. Iedereen is hartelijk welkom.

2 Dinsdag 15 maart In de Basiliek in Oirschot rondleiding voor de communicantjes van basisschool de Plataan met pastoor Spijkers en pastor van Nunen uur: In Helvoirt netwerkbijeenkomst van het Bisdom Den Bosch uur: Viering in de kapel van Sint Joris met Corrie en Ans. Woensdag 16 maart uur: Pastoor Spijkers naar groep 4 van de Fonkeling vanwege de Eerste Communie uur: Bijeenkomst Parochiebestuur. Donderdag 17 maart uur: Pastoor Spijkers naar groep 8 van de Fonkeling als voorbereiding van de kruisweg op Goede Vrijdag uur: Oefenen presentatieviering eerste communie in Spoordonk uur: In de kapel van Sint Joris gedachtenisviering van de overledenen in de voorbije maand met het Avondwakekoor. Aansluitend is er koffie of thee in het restaurant uur: DB van de contactgroep van Oirschot en Spoordonk uur: Bijeenkomst pastoraal team van parochie Sint-Odulphus van Brabant. Overleden. Op 29 februari is Toke Rijnen - van Esch op 90 jarige leeftijd overleden. Mededeling. De rechtstreekse uitzending via Omroep Oirschot van de mis op zondagochtend vanuit de Basiliek kan tot nader order komen te vervallen. Via de website is de mis wel te volgen (KerkTV). Montfortkapel Op maandag 14 maart vindt de derde bijeenkomst plaats, die de werkgroep Bezinning en Spiritualiteit van de Stichting Behoud Montfortkapel organiseert in het kader van Spiritualiteit in beelden. Daarin worden films vertoond, die naar het oordeel van de werkgroep een diepere laag van het mens zijn aanroeren. De film wordt door een lid van de werkgroep ingeleid, en na vertoning is er gelegenheid, van gedachten te wisselen over de inhoud ervan. De film van deze avond is Poetry van de Zuid Koreaanse regisseur Lee Chang-Dong. Hoofdpersoon is Mija, een oudere vrouw, die te maken krijgt met de gevolgen van de ouderdom (Alzheimer), terwijl ze haar puberende kleinzoon probeert op te voeden, en een oude man verzorgt. Haar grote wens is: één keer een gedicht schrijven. Poetry is een intelligent drama over een gevoelige vrouw, met fijnzinnige bespiegelingen.

3 Plaats van samenkomst: Montfortzaal van Groot Bijstervelt. Zaal open: uur; aanvang: uur; einde ca uur. Kosten per persoon: 5,- (incl. koffie/thee). Wilt u deelnemen, dan graag uiterlijk 12 maart aanmelden bij Theo v.d. Geest, tel of info@montfortkapel.nl. Stabat Mater Op 11, 12 en 13 maart 2016 zijn er weer Stabat Materconcerten in de Sint-Petrusbasiliek in Oirschot. Dit jaar worden, naast het Gregoriaans Stabat Mater, Stabat Maters van Norbert Rosseau en Franz Ignaz Beck ten gehore gebracht, uitgevoerd door philharmonie zuidnederland, Brabant Koor, solisten, het koor Ex Tempore en de Mannheimer Hofkapelle. De Stichting Stabat Mater stelt een beperkt aantal vrijkaartjes beschikbaar voor de uitvoeringen op vrijdagavond (20.30u), zaterdagmiddag (17.00u) en zondagmiddag (14.30u). Het zijn kaartjes voor plaatsen in de zijbeuken, met geen of zeer beperkt zicht op het priesterkoor, maar het geluid is er even goed als in het middenschip. Als u hiervoor belangstelling heeft, kunt u vanaf 4 maart een kaartje afhalen op het parochiesecretariaat op maandag t/m vrijdag tussen 9 en 12 uur. OP = OP. Er is vanaf 18 januari een nieuwe website in de lucht voor de parochie Sint- Odulphus van Brabant onder : Om op de pagina van Oirschot en Spoordonk te komen, klikt u bovenaan op het plaatje van de Sint- Petrusbasiliek en de H. Bernadettekerk of kiest onderaan de pagina voor de gewenste kerk. Met ingang van 1 januari 2016 zijn we gestopt met de wekelijkse viering op zaterdagavond om uur in de Sint-Petrusbasiliek in Oirschot. U bent van harte welkom in de viering van zaterdagavond om uur in St. Joris of om uur in Spoordonk H. Bernadettekerk. Nieuw strooiveld H. Eik. Rechts van de Kapel (vanaf de weg gezien) is een nieuw strooiveld aangelegd, waarvan u gebruik kunt maken nadat u daarvoor toestemming aan de parochie heeft gevraagd (per via bestuur@petrusparochie.nl, of schriftelijk: Nieuwstraat 17a, 5688 BD Oirschot). Het huidige strooiveld blijft behouden als ereveld, maar is niet meer toegankelijk. Kerkdiensten Kapel Franciscanessen Zondag uur: Gezongen Eucharistieviering. Maandag uur: Woord en Gebedsdienst. Dinsdag uur: Eucharistieviering.

4 Donderdag uur: Eucharistieviering. Gebedsintenties H. Bernadette. Zaterdag 12 en zondag 13 maart Overleden familie Swaans; Sjaan Matheeuwsen van de Schoot en Ton Dorssers, oma en opa van Louk; Jan van de Wal. Gebedsintenties Sint- Petrus Zondag 13 maart Grard Spanjers (1ste jrgt); Piet van Hersel (mg); Jet de Kroon (jrgt); Jac en Ied de Kroon - Breekelmans; Daan Laenen (mg); Tony Klaasen (mg); Frans de Bresser (mg); Frans Smetsers (verj.); Alle overleden leden van de Stille Omgang; Dries en Fien Roefs - van den Hout; Toos en Hein van Laarhoven - Raaymakers; Overleden ouders - Wolfs - van Summeren en overleden familie; Overleden ouders Joannes van der Hamsvoort, Hendrina van Beers en overleden familieleden; Els van der Vleuten - van der Steen; Overleden familie Verhagen - Klompers. Gebedsintenties kapel Sint Joris Zaterdag 12 maart Toon Kemps (mg) Miet van Woensel - Wolfs (Scherpenheuvel) Johannes van de Schoot en Anna van de Schoot - Smits Joannes Smits, Adriana van der Hijden en overleden familie Toon Hoppenbrouwers en overleden familie (verj,) Dinsdag 15 maart Grard Spanjers (jrgt) Gijsbertus Vingerhoets en echtgenote Maria Mulders Rica en Frans Spanjers - van den Heuvel en overleden familieleden (sterfdag moeder). Donderdag 17 maart Doortje Roefs - van Beek (mg) Jan Scheepens (mg) Mensen die ziek of aan huis gebonden zijn stellen een bezoekje vanuit de parochie vaak op prijs. Daar wordt graag aan voldaan. Wanneer men graag bezoek ontvangt kan men dat doorgeven aan voor Oirschot Annelies van de Ven, tel en voor Spoordonk Gon Roefs, Tel Parochiesecretariaat

5 Het parochiesecretariaat is open van maandag t/m vrijdag van tot uur, telefoon Men kan er terecht voor afspraken rond doop, huwelijk, gebedsintenties en voor de meest voorkomende vragen. Meestal kan men tussen en uur ook de pastores bereiken via het parochiesecretariaat. M.i.v. 18 januari is de website van de parochie: Weekjournaal. Gebedsintenties kunnen te allen tijde worden opgegeven. Wilt u echter dat uw intentie wordt opgenomen in Oirschots Weekjournaal, dan moet u er voor zorgen dat de intentie tenminste twee weken van tevoren is opgegeven. Pastores. L. Spijkers, priester. W. van Nunen, diaken. Via het telefoonnummer van het parochiecentrum kunt u de pastores doorgaans bereiken of een afspraak maken. Buiten openingstijden van het parochiecentrum wordt u via de telefoonbeantwoorder voor dringende situaties door verwezen naar een mobiel nummer.

VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Vrijdag 4 november: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering met de KBO.

VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Vrijdag 4 november: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering met de KBO. - VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Iets dat je zo ontroert verwarmt, verrukt iets waar je zo van glanst zo van opbloeit iets dat je zo verheldert zo bezielt het moet wel iets van God zijn.

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Verwachting In vergelijking met het licht naar waar wij wandelen, is de dag waarin wij leven nog een nacht. Wanneer de Heer Jezus Christus zal komen, met zoveel daglicht,

Nadere informatie

Vrijdag 10 november: uur: Bijeenkomst Rouwverwerking in het Koetshuis.

Vrijdag 10 november: uur: Bijeenkomst Rouwverwerking in het Koetshuis. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Hoe mooi zou het zijn. Hoe mooi zou het zijn, als ieder van ons 's avonds kon zeggen: vandaag heb ik een daad van liefde jegens mijn medemensen volbracht. Paus Franciscus.

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Gaandeweg vrede.

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Gaandeweg vrede. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Gaandeweg vrede. een zal het koninkrijk komen. Op mensenvoeten komt het nabij: eens worden vreemden mijn vrienden In mensenharten bloeit het op: eens zullen grenzen

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei: uur: Pastoraal Beraad Dekenaat Bladel Oirschot uur: In de kapel van de Heilige Eik viering met pastor van Nunen.

Dinsdag 30 mei: uur: Pastoraal Beraad Dekenaat Bladel Oirschot uur: In de kapel van de Heilige Eik viering met pastor van Nunen. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. LOURDESBEDEVAART Van 14 t/m 21 oktober 2017 (herfstvakantie) gaat mgr. De Korte met het Bisdom van 's-hertogenbosch op bedevaart naar Lourdes. Vanuit onze parochie

Nadere informatie

Zaterdag 12 januari: uur: In de kapel van Sint Joris Woord- en Communiedienst met Mari en Marie Louise en seniorenkoor De Naklank.

Zaterdag 12 januari: uur: In de kapel van Sint Joris Woord- en Communiedienst met Mari en Marie Louise en seniorenkoor De Naklank. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Zeven wensen. de geest van liefde en vriendschap de geest van geduld en hoop de geest van warmte en aandacht, de geest van tedere zorg. de geest die heelt en beschermt.

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Daar waar liefde is:

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Daar waar liefde is: KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Daar waar liefde is: Waar liefde is en wijsheid, daar is geen vrees en onwetendheid. Waar geduld is en nederigheid, daar is geen toorn en geen opwinding. Waar armoede

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. De gastvrije aarde.

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. De gastvrije aarde. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE De gastvrije aarde. Wat is dit proces van ziel en zaad dat lege grond aanraakt en weer vruchtbaar maakt? Ik beweer niet dat ik de hogere werking ervan begrijp. Maar

Nadere informatie

Namens de mensen in Brazilië hartelijk dank voor uw steun.

Namens de mensen in Brazilië hartelijk dank voor uw steun. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. De Beerzen-Best-Oirschot- Spoordonk voor Brazilië Gedurende de 40-dagen tijd wordt er in De Beerzen, Best, Oirschot en Spoordonk aandacht gevraagd voor 4 projecten

Nadere informatie

Vrijdag 2 juni: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering voor de KBO.

Vrijdag 2 juni: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering voor de KBO. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. De boom Het begint als een zaadje. Het wordt een reusachtige boom met grote takken; in zijn schaduw nestelen zich alle vogels. Alle vogels - staat er - vogels van allerlei

Nadere informatie

Bijzondere predikant in de Basiliek op zondag 7 januari aanstaande.

Bijzondere predikant in de Basiliek op zondag 7 januari aanstaande. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Bijzondere predikant in de Basiliek op zondag 7 januari aanstaande. Op zondag 7 januari gaat in de Basiliek de Oirschotse kunstschilder Marcel Bastiaans het woord voeren

Nadere informatie

Stille Nacht. Toon Hermans. Agenda

Stille Nacht. Toon Hermans. Agenda KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Stille Nacht Vannacht gaat Jan ter kerke en naar de heilige mis dat doet hij één keer in het jaar omdat het Kerstmis is En Petrus op een hoge ster zegt: "Kijk es Lieve

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Heiligen uit onderwijs weg. Agenda:

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Heiligen uit onderwijs weg. Agenda: KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Heiligen uit onderwijs weg Dank aan Margot Kuijpers voor haar bijdrage in het ED van donderdag 10 januari. Al lezende bekroop me echter het gevoel dat de lezer er uit

Nadere informatie

Datumslijst! Van 1 januari januari 2020

Datumslijst! Van 1 januari januari 2020 Datumslijst! Van 1 januari 2019 1 januari 2020 Weekendvieringen. Zaterdagavond: 18u00: 1 ste en 3 de zaterdag van de maand: Kessenich 2 de en 4 de zaterdag van de maand: Kinrooi 5 de zaterdag van de maand:

Nadere informatie

Datumslijst! Van 1 januari januari 2019

Datumslijst! Van 1 januari januari 2019 Datumslijst! Van 1 januari 2018 1 januari 2019 Weekendvieringen. Zaterdagavond: 18u00: 1 ste en 3 de zaterdag van de maand: Kessenich 2 de en 4 de zaterdag van de maand: Kinrooi 5 de zaterdag van de maand:

Nadere informatie

Datumslijst! Van 31 december 2016 tot 1 januari 2018

Datumslijst! Van 31 december 2016 tot 1 januari 2018 Datumslijst! Van 31 december 2016 tot 1 januari 2018 Moeder Gods Maria V-I Zaterdag 31 december 2016 18u00 Molenbeersel Zondagskerkviering Zondag 1 januari 2017 Openbaring van de Heer, drie koningen. I-II

Nadere informatie

VRAAGBAAK Vragen die veel gesteld worden en die in eerste instantie hieronder een antwoord of directe verwijzing vinden.

VRAAGBAAK Vragen die veel gesteld worden en die in eerste instantie hieronder een antwoord of directe verwijzing vinden. VRAAGBAAK Vragen die veel gesteld worden en die in eerste instantie hieronder een antwoord of directe verwijzing vinden. Adventactie. In de voorbereidingsweken op het feest van kerstmis willen de geloofsgemeenschappen

Nadere informatie

Jaargang 39 nummer 11a zondag 13 maart 2011

Jaargang 39 nummer 11a zondag 13 maart 2011 Parochie Heilige Willibrordus Deken Holtkampstraat 9 4453 AH s-heerenhoek Telefoon parochiecentrum: 0113-351264 e-mail: info@rksheerenhoek.nl secretariaat: rksheerenhoek@zeelandnet.nl bank:rabobank: 1285.96538

Nadere informatie

Parochie Breda Centrum

Parochie Breda Centrum HIJ IS OPGESTAAN VOOR ONS Mei 2017 Parochie Breda Centrum Dinsdag 2 mei 11.00 Antoniuskathedraal: 3e dinsdag Antoniusnoveen ZATERDAG 6 mei ZATERDAG-ZONDAG 6 / 7 mei VIERDE ZONDAG VAN PASEN - ROEPINGENZONDAG

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

VOORBEREIDING OP HET H. VORMSEL

VOORBEREIDING OP HET H. VORMSEL VOORBEREIDING OP HET H. VORMSEL 2018-2019 1 VOOR DE KINDEREN Dag groep achter, Gedoopt Alweer lang geleden, waarschijnlijk toen je nog een baby tje was, kwam je voor het eerst in de kerk. Je bent daar

Nadere informatie

Werkgroep Petrus Tel: Nieuwsbrief 12

Werkgroep Petrus Tel: Nieuwsbrief 12 Werkgroep Petrus 2.0 info@petrus2puntnul.nl www.petrus2puntnul.nl Tel: 06-12 867 084 Nieuwsbrief 12 13 mei 2019 Geachte ouders, verzorgers, De werkgroep Petrus 2.0 komt op zaterdag 18 mei om 16.00 weer

Nadere informatie

Liturgische kalender

Liturgische kalender Liturgische kalender Mariakerke-centrum: zaterdag 18.00 u. Drongen: zondag 9.00 u. Ekkergem: zondag 11.00 u. FEBRUARI 2018 za 3 zo 4 9.00 u. eucharistieviering Drongen 15.30 u. gebedsviering in Drongen

Nadere informatie

no.1582 14 april 2007

no.1582 14 april 2007 no.1582 14 april 2007 Iedereen heeft wel eens een moment dat het allemaal teveel wordt: zorgen om de (klein) kinderen, stress op het werk, relatieproblemen, vragen bij de zin van het leven, angst voor

Nadere informatie

Federatie Tongeren-Jekervallei: liturgische kalender 2017 dag datum uur plaats. zondag 1/jan 'u Diets-H. St. -Cunibertus 10.

Federatie Tongeren-Jekervallei: liturgische kalender 2017 dag datum uur plaats. zondag 1/jan 'u Diets-H. St. -Cunibertus 10. Federatie Tongeren-Jekervallei: liturgische kalender 2017 dag datum uur plaats. zondag 1/jan.017 09.00'u Diets-H. St. -Cunibertus maandag 2/jan.017 09.00'u Rutten-Kapel dinsdag 03/jan. 09.00'u Nerem-Kapel

Nadere informatie

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed.

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed. Vaste kerkdiensten: Zaterdag: 18.30 u H.Mis Zondag: 10.00 u H.Mis Woensdag: 18.15 u Rozenkransgebed. Maandag t/m donderdag: 18.30 u H.Mis (m.i.v. 9-1-2017 op vrijdag geen H. Mis). Ziekencommunie: Iedere

Nadere informatie

Sint Odulphus van Brabant

Sint Odulphus van Brabant R.K. PAROCHIE Sint Odulphus van Brabant nieuwsbrief nummer 1, september 2013 Op 1 september 2013 zijn de parochies in Best, Oirschot-Spoordonk en de Beerzen opgegaan in de R.K. Parochie Sint Odulphus van

Nadere informatie

Vormsel Heilige Kruisverheffing

Vormsel Heilige Kruisverheffing Vormsel Heilige Kruisverheffing Dinsdag 19 mei was er ook voor de vormelingen van de H. Kruisverheffing een wake. In een eerste deeltje werden de voorbije catechesebijeenkomsten kort opgeroepen. Daarna

Nadere informatie

VOORBEREIDING OP HET H. VORMSEL

VOORBEREIDING OP HET H. VORMSEL VOORBEREIDING OP HET H. VORMSEL 2017-2018 1 2 VOOR DE KINDEREN Dag groep achter, Alweer lang geleden, waarschijnlijk toen je nog een baby tje was, kwam je voor het eerst in de kerk. Je bent daar toen gedoopt.

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2011 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Gemeenschappelijk Parochieteam 5 januari 2010

Gemeenschappelijk Parochieteam 5 januari 2010 Parochie VerrezenHeer Heilig Sacrament Aanwezig: Pastoor Paul Gemeenschappelijk Parochieteam 5 januari 2010 PT Verrezen Heer: Lucia (kosteres), Theo Decker (diaken), Patrick Claes, Arlette Lenaerts, Greta

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer, In deze brochure

Nadere informatie

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch JUNI

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch JUNI JUNI Zondag 11 juni 14.00 uur (Let op: er is deze dag géén H. Mis om 10.00 uur!!!) Hoogmis m.m.v. Kerkelijk Zangkoor St. Pancratius; uit dankbaarheid bij gelegenheid van het Zilveren Priesterjubileum van

Nadere informatie

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie Eerste Heilige Communie 3 juni 2018 Open Hof Thema: Iedereen telt mee Voor de kinderen Een stapje verder Toen je gedoopt werd, hebben je ouders de eerste stap gezet op de weg van Jezus. Nu je wat groter

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2017-2018 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 2 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Privacy

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Februari 2018

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Februari 2018 En Nieuwsbrief Aflevering 2018-2 Februari 2018 In deze aflevering: - Op goed geluk. - Aktie kerkbalans. - De veertigdagentijd en Goede Week. - Paasfakkeltocht. - Informatieavond Vormsel. - Taizéreis. -

Nadere informatie

Activiteitenkalender Federatie 2013-2014

Activiteitenkalender Federatie 2013-2014 Activiteitenkalender Federatie 2013-2014 FEDERATIE BRASSCHAAT Info doorgeven. Met deze kalender willen we u informeren over activiteiten die in onze federatie georganiseerd worden en die niet alleen bedoeld

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Liturgische kalender

Liturgische kalender Liturgische kalender Mariakerke-centrum: zaterdag 18.00 u. Drongen: zondag 9.00 u. Ekkergem: zondag 11.00 u. MAART 2017 wo 1 19.00 u. aswoensdag: viering Drongen za 4 zo 5 9.00 u. eucharistieviering Drongen

Nadere informatie

Wie één mens redt, redt de wereld.

Wie één mens redt, redt de wereld. Door: pastor Wilfred van Nunen Nieuwsbrief nummer 4 december 2015 WANT EEN KIND IS ONS GEBOREN... YES, IN OUR BACKYARD MET EEN OVERZICHT VAN ALLE VIERINGEN EN ACTIVITEITEN IN DE KERSTTIJD In de aangrijpende

Nadere informatie

Klankbordgroep 11 oktober 2017 WELKOM

Klankbordgroep 11 oktober 2017 WELKOM Klankbordgroep 11 oktober 2017 WELKOM Bijeenkomst zal bestaan uit een drietal onderwerpen: Onttrekken van de SPB kerk aan de eredienst Organisatie van de ontruiming van de kerkgebouw Voortgang nieuwbouw

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 33, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, 2015-2016 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer,

Nadere informatie

20/09/2016. Kring 12. Info-avond vormsel Algemene informatie

20/09/2016. Kring 12. Info-avond vormsel Algemene informatie Kring 12 Info-avond vormsel 2017 1 Algemene informatie 2 1 De W(eet)-vragen Waarom? Wanneer? Waar? Wat? Wie? 3 Wat? Vormsel is één van de 7 sacramenten Maakt deel uit van de initiatiesacramenten (samen

Nadere informatie

Nieuwsflits. 22 december Kalender website. Rapport groepen 1 en 2 Zwemlessen. Heilige Communie Kerstviering Uitnodiging.

Nieuwsflits. 22 december Kalender website. Rapport groepen 1 en 2 Zwemlessen. Heilige Communie Kerstviering Uitnodiging. Nieuwsflits 22 december 2016 Rapport groepen 1 en 2 Zwemlessen Kwink Toetsen Heilige Communie Kerstviering Uitnodiging Kalender website Donderdag 22 december Alle leerlingen om 12.00 uur vrij 17.00-19.00

Nadere informatie

Stabat Mater mediaoverzicht Norbert Rosseau - Franz Ignaz Beck

Stabat Mater mediaoverzicht Norbert Rosseau - Franz Ignaz Beck Mediaoverzicht 2016 Norbert Rosseau - Franz Ignaz Beck 2 Boxtel mei 2016 Dit media- overzicht is een jaarlijks verschijnende uitgave van alle door ons gevonden publicaties over het concertweekend van onze

Nadere informatie

Het is misschien nodig om te kijken naar onze wereld met een heel ander gevoel.

Het is misschien nodig om te kijken naar onze wereld met een heel ander gevoel. Nieuwsbrief Door: pastor Dré Brouwers nummer 5, december 2014 Op 1 september 2013 zijn de parochies in Best, Oirschot-Spoordonk en de Beerzen opgegaan in de R.K. Parochie Sint-Odulphus van Brabant. Met

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

1.Per TGV van 26 april tot 3 mei. We gaan dan per bus naar Tourcoing in Noord Frankrijk en vandaar overdag met de TGV naar Lourdes.

1.Per TGV van 26 april tot 3 mei. We gaan dan per bus naar Tourcoing in Noord Frankrijk en vandaar overdag met de TGV naar Lourdes. HEEFT U INTERESSE OM MET ONS MEE TE GAAN NAAR LOURDES? VIA DIT FORMULIER PEILEN WE HOE GROOT DE BELANGSTELLING IS EN WELKE MANIER VAN REIZEN DE VOORKEUR HEEFT. DE DEFINITIEVE INSCHRIJVING VOOR DE BEDEVAART

Nadere informatie

Sint-Jozefparochie - ACTIVITEITENKALENDER

Sint-Jozefparochie - ACTIVITEITENKALENDER SEPTEMBER 2016 01 do KWB wijkmeestervergadering 02 vr 03 za G 18.00 1 04 zo E 09.30 23 ste zondag dhj 05 ma 06 di 07 wo 08 do 09 vr 10 za G 18.00 2 11 zo E 09.30 24 ste zondag dhj 12 ma 20.00 Vormselcatechese:

Nadere informatie

Sassenheim, september 2014. Beste jongere,

Sassenheim, september 2014. Beste jongere, Sassenheim, september 2014 Beste jongere, Als je gedoopt bent en in groep 8 of de brugklas zit, wordt je nu uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende stap in je leven, de voorbereiding op het sacrament

Nadere informatie

PRIKBORDje. Jaargang

PRIKBORDje. Jaargang Onderwerpen Agenda Ouder(-kind-)gesprekken Zoen en Zoefzone 11 december Wereldlichtjesdag Voorleeswedstrijd unit 3 Gastlessen korfbal Sinterklaas Kerstviering Onderzoek doen in unit 2 Herfstwandeling Verjaardagen

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 16 dd 20-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 24 april: Vijfde paaszondag: Een nieuw gebod geef ik u (Joh. 13, 31-35). Maandag 25 april: H. Marcus,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Parochie Breda Centrum. ZATERDAG-ZONDAG 3 / 4 juni HOOGFEEST VAN PINKSTEREN

NIEUWSBRIEF. Parochie Breda Centrum. ZATERDAG-ZONDAG 3 / 4 juni HOOGFEEST VAN PINKSTEREN DE GEEST DAALT NEER OVER DE APOSTELEN Juni 2017 Parochie Breda Centrum ZATERDAG 3 juni ZATERDAG-ZONDAG 3 / 4 juni HOOGFEEST VAN PINKSTEREN 17.00 Begijnhof: samenzang ZONDAG 4 juni 10.30 Antoniuskathedraal:

Nadere informatie

jaargang 45/week 12: zondag 26 maart 2017 Parochiekern s-heerenhoek H. Willibrorduskerk

jaargang 45/week 12: zondag 26 maart 2017 Parochiekern s-heerenhoek H. Willibrorduskerk LIEF EN LEED: OVERLEDEN: 21 maart: Antonia Apolonia van den Bulck-Goense, weduwe van Henricus van den Bulck, 90 jaar, voorheen wonend te s-heerenhoek. Haar afscheid in besloten kring was op zaterdag 25

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 4.

Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 4. Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit groep 4. Hierbij ontvangt u de kalender met alle activiteiten ter voorbereiding op de Eerste Heilige Communie, die plaats gaat vinden in mei 2015. Ook als uw

Nadere informatie

Vogelenzang OLV Tenhemelopneming. Heemstede BAVO. Heemstede OLV Hemelvaart Zaterdag 6 februari. Bennebroek Jozef. Datum. Jaar C

Vogelenzang OLV Tenhemelopneming. Heemstede BAVO. Heemstede OLV Hemelvaart Zaterdag 6 februari. Bennebroek Jozef. Datum. Jaar C Zaterdag 6 februari Zondag 7 februari W & C viering Eucharistieviering Eucharistieviering Eucharistieviering 5e zondag door het jaar Pastor Dekker Pastor Quadvlieg en Pastor Geels Senioren Diaken v. Peperstraten

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 25 17-03-2016 Vanuit de directie Beste ouders/verzorgers, Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is John van Assouw.

Nadere informatie

Informatieavond parochiefusie

Informatieavond parochiefusie Informatieavond parochiefusie Maandag 6 oktober 2014 Parochie Sint Jans Onthoofding Liempde Opgericht op 28 april 1603 Waar gaan we het over hebben? Wat de vorige keer Pijlers startdocument Pastorale team

Nadere informatie

Parochieberichten Geldrop

Parochieberichten Geldrop Parochieberichten Geldrop Contact: Stationsstraat 21, 5664 AP, Geldrop 040-2862364 mail: geldrop@parochienicasius.nl website: www.parochienicasius.nl Jaargang 3 nummer 11 December 2017 Met Maria op weg

Nadere informatie

VOORBEREIDING OP HET H. VORMSEL

VOORBEREIDING OP HET H. VORMSEL VOORBEREIDING OP HET H. VORMSEL 2016-2017 1 VOOR DE KINDEREN Dag groep achter, Alweer lang geleden, waarschijnlijk toen je nog een baby tje was, kwam je voor het eerst in de kerk. Je bent daar toen gedoopt.

Nadere informatie

Lam Gods Leiden. februari (-II) Mededelingenblaadje

Lam Gods Leiden. februari (-II) Mededelingenblaadje februari (-II) 2019 Lam Gods Leiden Mededelingenblaadje Secretariaat: Boshuizerlaan 13, 2321 SG Leiden telefoon 071-5310162 e-mail secr@lamgodsleiden.nl open op dinsdag van 09:30 tot 11:30 uur Lam Gods

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20.

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20. Agenda 2017 Het Korennieuws Oktober 2017 Maandag 16 Oktober 20.30 Kienen Woensdag 18 Oktober 10.00-15.00 Donderdag 19 Oktober 20.00 Kaarten Pompoenen snijden Zaterdag 21 Oktober 19.30 Spooktocht Vrijdag

Nadere informatie

Woensdag 6 maart om uur - Aswijding en begin van de veertigdagen/vastentijd). Lezingen: Joël 2, en Mattheüs 6,

Woensdag 6 maart om uur - Aswijding en begin van de veertigdagen/vastentijd). Lezingen: Joël 2, en Mattheüs 6, Januari 2019. Zaterdag 5 januari om 19.00 uur - Openbaring des Heren Hoogfeest. Lezingen: Jesaja 60, 1-6 en Matteüs 2,1-12. Zaterdag 12 januari om 19.00 uur -Doop van de Heer. Lezingen: Jesaja 42, 1-4

Nadere informatie

uitnodiging programma 100-jarig jubileum R.K. kerk Weiteveen 31 mei - 1 juni - 2 juni 2019

uitnodiging programma 100-jarig jubileum R.K. kerk Weiteveen 31 mei - 1 juni - 2 juni 2019 uitnodiging en programma 100-jarig jubileum R.K. kerk Weiteveen 31 mei - 1 juni - 2 juni 2019 vrijdag 31 mei 2019 19.30 uur Presentatie van de film: "Toen leeft nog! " een film over de geschiedenis van

Nadere informatie

Basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis Oostakker-Lourdes. Jaarkalender 2015

Basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis Oostakker-Lourdes. Jaarkalender 2015 Basiliek Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekte Ontvangenis Oostakker-Lourdes Jaarkalender 2015 JANUARI donderdag 1 januari Feest van de Heilige Moeder Gods 10u00: Plechtige Hoogmis De basiliek wordt gesloten om

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. juli / augustus 2015 (jrg. 15 nr. 8)

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. juli / augustus 2015 (jrg. 15 nr. 8) NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum juli / augustus 2015 (jrg. 15 nr. 8) St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 521 5764 e-mail: info@parbc.nl www.kathedraalbreda.nl Bank:

Nadere informatie

Biechten in de Goede Week. Communicatie is belangrijk voor de toekomst Wie helpt mee de kerk op de kaart te zetten?

Biechten in de Goede Week. Communicatie is belangrijk voor de toekomst Wie helpt mee de kerk op de kaart te zetten? Vrede zij U Biechten in de Goede Week Communicatie is belangrijk voor de toekomst Wie helpt mee de kerk op de kaart te zetten? Resultaten vitaliteitsonderzoek teruggekoppeld Stagiair Leer je intuitie gebruiken

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn informatie voorafgaand aan het gesprek over de uitvaart Hij is niet hier, hij is immers opgestaan, zoals hij gezegd heeft. Mt 28,6 Inleiding Het is belangrijk

Nadere informatie

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren.

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren. DE STEM VAN ZENDEREN Nr. 21 Website Zenderen: www.zenderen.nl 23 maart 2018 Voxbezorging: Klachten: tel. 074-2667736 KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 24 maart 2018 31 maart 2018 Parochie

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 15 dd 13-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 17 april: Vierde paaszondag: Ik geef eeuwig leven aan mijn schapen (Joh.10, 27-30) (roepingenzondag).

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. ZATERDAG-ZONDAG 1 / 2 april VIJFDE ZONDAG VAN DE VEERTIGDAGENTIJD

NIEUWSBRIEF. ZATERDAG-ZONDAG 1 / 2 april VIJFDE ZONDAG VAN DE VEERTIGDAGENTIJD VAN KRUIS NAAR OPSTANDING April 2017 Parochie Breda Centrum ZATERDAG 1 april ZATERDAG-ZONDAG 1 / 2 april VIJFDE ZONDAG VAN DE VEERTIGDAGENTIJD 17.00 Begijnhof: samenzang ZONDAG 2 april 10.30 Antoniuskathedraal:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. mei 2014 (jrg. 14 nr. 6)

NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum. mei 2014 (jrg. 14 nr. 6) NIEUWSBRIEF maandelijks informatieblad van Parochie Breda Centrum mei 2014 (jrg. 14 nr. 6) St. Janstraat 8, 4811 ZL Breda Telefoon: 521 5764 Bank: NL93 INGB 0001 0680 62 Rekeningnr. Parochiebijdrage: NL23

Nadere informatie

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL. Huiszegen Christus + Mansionem + Benedicat 20 C + M + B 19

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL. Huiszegen Christus + Mansionem + Benedicat 20 C + M + B 19 PAROCHIE H ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor P Backus Adviseur van de pastoor: mevr A Schoonbroodt Pastorie en parochiesecretariaat: Kerkstraat 8, 6223

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron mei Lichtbron-inspiratie

Nieuwsbrief De Lichtbron mei Lichtbron-inspiratie Nieuwsbrief De Lichtbron 11 18 mei 2018 Lichtbron-inspiratie Kliederkerk in de Lier Afgelopen dinsdag was op NPO2 in het programma Met hart en ziel de Kliederkerk in de Lier te zien. http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/434434/met_hart_en_ziel.html

Nadere informatie

Jaarplanner EMS 2019

Jaarplanner EMS 2019 januari 2019 1 di 1-jan Mis in Slenaken EMS EMS 10.45 Nieuwjaarsreceptie in Slenaken parochies EMS wo 2-jan do 3-jan avondmis 19.00 vr 4-jan avondmis 19.00 za 5-jan 18.00 GKZ 19.30 geruild met E (GKZ zaterdag

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

... een wereld waarin vrede en gerechtigheid heersen en waar de geschonden schepping geheeld is...

... een wereld waarin vrede en gerechtigheid heersen en waar de geschonden schepping geheeld is... Nieuwsbrief nummer 1 april 2019 MET EEN OVERZICHT VAN VIERINGEN EN ACTIVITEITEN IN DE GOEDE WEEK EN MET PASEN STIL MAAR, WACHT MAAR, ALLES WORDT NIEUW Door: pastor Wilfred van Nunen Het is de titel van

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Federatie Sint-Kruis Week 25 dd 24-06-2015 LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER Zondag 28 juni: Dertiende zondag door het jaar: Opwekking van het dochtertje van Jaïrus (Mc. 5, 21-43). Zondag

Nadere informatie

Parochie Sint Christoffel Het sacrament van het vormsel

Parochie Sint Christoffel Het sacrament van het vormsel Parochie Sint Christoffel Het sacrament van het vormsel St. Paulus Bekering St. Joseph RK Open Hof H. Maria Koningin St. Caecilia H. Jozef Inhoud Inhoudsopgave pag.: 2 Voorwoord pag.: 3 Wat betekent vormsel

Nadere informatie

Stabat Mater mediaoverzicht Hemelse schoonheid van Nederlandse bodem

Stabat Mater mediaoverzicht Hemelse schoonheid van Nederlandse bodem Mediaoverzicht 2015 Hemelse schoonheid Stabat van Mater Nederlandse mediaoverzicht bodem 2 Boxtel mei 2015 Dit media-overzicht is een jaarlijks verschijnende uitgave van alle door ons gevonden publicaties

Nadere informatie

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter verzorgden een dansje op de Peruviaanse muziek, onder leiding

Nadere informatie

KALENDER Werkjaar

KALENDER Werkjaar KALENDER Werkjaar 2018-2019 SEPTEMBER 2018 zondag 16 10.00 u. Begin werkjaar zondag 16 10.00 u. Gemeenschappelijke ziekenzalving Lucas dinsdag 18 19.30 u. Gemeenschappelijke doopselvoorbereiding donderdag

Nadere informatie

Volop actie in Hernen en Leur

Volop actie in Hernen en Leur Volop actie in Hernen en Leur 14 juni 2015, drukbezochte Hernense Stratenmarkt. 20 juni 2015, 9e Hernense Stratenloop. - 45 - Uw adres voor de verhuur en verkoop van: rolsteigers kamersteigers trappen

Nadere informatie

Geachte redacties, beste mensen,

Geachte redacties, beste mensen, Geachte redacties, beste mensen, Bijgesloten de Bisdom Berichten verzonden op 14 augustus 2018. U vindt een bericht over de startactiviteit voor Jongeren, een uitnodiging voor de Kostersdagen, een uitnodiging

Nadere informatie

Zondag 10 juli Eucharistieviering W&C viering Eucharistieviering - 15e zondag door het jaar Kapelaan Verhaegh Pastor Dekker Pastoor Quadvlieg

Zondag 10 juli Eucharistieviering W&C viering Eucharistieviering - 15e zondag door het jaar Kapelaan Verhaegh Pastor Dekker Pastoor Quadvlieg Zaterdag 2 juli - - - - Zondag 3 juli Eucharistieviering Eucharistieviering Eucharistieviering Eucharistieviering 14e zondag door het jaar Pastoor Quadvlieg Pastor Niesten Zaterdag 9 juli - - - Eucharistieviering

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT Voorwoord Vooreerst willen we jou een goeie dag wensen, jij die nu deze folder leest. Een goeie dag vanwege jullie

Nadere informatie

Januari - Februari Geloofsgemeenschap Heilig Hart van Jezus Vinkeveen en Waverveen

Januari - Februari Geloofsgemeenschap Heilig Hart van Jezus Vinkeveen en Waverveen Januari - Februari Geloofsgemeenschap Heilig Hart van Jezus Vinkeveen en Waverveen PERSONALIA: OVERLEDEN: 08 december: 67 jaar; Gerrit Hermanus van den Broek, echtgenoot van Trees Compier; Rietveld 26.

Nadere informatie

PESACH. Uit: Van feest naar feest van Site van der Gugten, Tineke Lous en Annette Noordhof. Nieuwsbrief. nummer 3, april 2014

PESACH. Uit: Van feest naar feest van Site van der Gugten, Tineke Lous en Annette Noordhof. Nieuwsbrief. nummer 3, april 2014 Nieuwsbrief nummer 3, april 2014 Op 1 september 2013 zijn de parochies in Best, Oirschot- Spoordonk en de Beerzen opgegaan in de R.K. Parochie Sint-Odulphus van Brabant. Met deze nieuwsbrief brengen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Plechtigheden Goede Week en Pasen

Plechtigheden Goede Week en Pasen Plechtigheden Goede Week en Pasen 1 april Palmzondag 10.00 uur Hoogmis Jezus wordt feestelijk onthaald in Jeruzalem. Wij vieren de Eucharistie met palmwijding en processie en nodigen jong en oud hierbij

Nadere informatie

Je hoeft niet bang te zijn, je kunt beter barmhartig zijn.

Je hoeft niet bang te zijn, je kunt beter barmhartig zijn. MET EEN OVERZICHT VAN VIERINGEN EN ACTIVITEITEN IN DE GOEDE WEEK EN MET PASEN op pag. 5 en 6 Nieuwsbrief nummer 1 maart 2016 ZALIG PAASFEEST Door: pastor Dré Brouwers Soms gaat door de wereld een woord

Nadere informatie

Sint-Jozefparochie Brasschaat Driehoek

Sint-Jozefparochie Brasschaat Driehoek AUGUSTUS 2018 27 ma 28 di 29 wo KWB: wijkmeestervergadering Vic thuis 30 do 31 vr SEPTEMBER 2018 01 za 1 02 zo 09.30 22 ste zondag dhj 03 ma 04 di 05 wo 06 do 07 vr 08 za 2 09 zo 09.30 23 ste zondag dhj

Nadere informatie