INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE. 27 november 2016 NIEUWS VAN HET IKC. Oudercommissie Kinderopvang/Peuterspeelzaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE. 27 november 2016 NIEUWS VAN HET IKC. Oudercommissie Kinderopvang/Peuterspeelzaal"

Transcriptie

1 INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 27 november 2016 NIEUWS VAN HET IKC Oudercommissie Kinderopvang/Peuterspeelzaal Na een periode van werven en enthousiasmeren is het gelukt om een oudercommissie voor de kinderopvang/peuterspeelzaal samen te stellen. De taken en bevoegdheden van de oudercommissie zijn vastgelegd in de Wet Kinderopvang. De oudercommissie heeft informatierecht en adviesrecht over het pedagogisch beleid en de praktijk, voorschoolse educatie, voeding, veiligheid en gezondheid, openingstijden, klachten en de tarieven van de kinderopvang. Afgelopen maandag kwam de oudercommissie voor het eerst bij elkaar. De leden zijn: Gerda van Triest, Joyce Burgmeyer, Suze van Winden, Bianca van Thiel en Bionda van Zomeren. Medezeggenschapsraad van de basisschool In de vorige nieuwsbrief heeft de MR van de basisschool zich voorgesteld en uitgelegd wat haar belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn. Ook de MR kent een wettelijke verankering en heeft informatie-, advies- en instemmingsrecht over tal van onderwerpen die de school aangaan. IKC-raad De oudercommissie en de MR houden zich (wettelijk gezien) elk bezig met dezelfde onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan het pedagogisch klimaat, veiligheid en gezondheid en de doorgaande educatieve lijn. Het is dus logisch dat beide medezeggenschapsraden zich gaan verenigen in de IKCraad. Dit wordt het overkoepelend orgaan, waarbij de oudercommissie en de MR elk hun eigen wettelijke bevoegdheden houden. De IKC-raad zal in de tweede helft van januari 2017 voor het eerst bij elkaar komen. Ouderraad van de basisschool Hoewel belast met hele andere taken is de ouderraad van de basisschool even zo belangrijk. De ouderraad bestaat uit het dagelijkse bestuur en de activiteitencommissie. Het dagelijks bestuur overlegt maandelijks met Carin en Wim (kernteam basisschool) over de gang van zaken op school en is zeer actief met het organiseren van allerlei vieringen en festiviteiten. IKC-kinderraad We hebben de afgelopen periode ook nagedacht over een IKC-kinderraad. We vinden het belangrijk dat ook de kinderen meedenken en advies geven over de gang van zaken in ons IKC. Voor de hele jonge kinderen (peuters en kleuters) is dat natuurlijk niet makkelijk. Daarom worden zij door de oudere leerlingen in de IKC Kinderraad vertegenwoordigd. De IKC-kinderraad zal worden samengesteld met kinderen uit de groepen 4 t/m 8. Binnenkort vinden er op anonieme wijze verkiezingen plaats. De vergaderingen worden begeleid door Harry (bovenbouwcoördinator) en Suzan (moeder van Julia en Ruben).

2 Surprisefestijn op het IKC Sinterklaas is weer in het land en dat hebben we gemerkt! Dinsdagmorgen jl. werden we allemaal enorm verrast door de prachtigste surprises die in de hal stonden. Tjee, wat mooi! Collega s, ouders en natuurlijk vooral de kinderen keken hun ogen uit. Ik heb natuurlijk die dag direct Sinterklaas gebeld om hem te bedanken. Hij vertelde mij dat er maandagavond zo n 80 Pieten druk in de weer waren geweest. Geweldig Pieten.. hartstikke bedankt! NIEUWS VAN DE BASISSCHOOL Na Sinterklaas alweer kerst Op woensdag 7 december wordt de school in kerstsfeer gebracht. Als je zin en tijd hebt om te komen helpen houden wij ons aanbevolen. We starten om uur in de grote hal. Jullie kunnen je aanmelden op de lijsten bij de groepen. Spontaan binnenlopen op de avond zelf mag ook. Vele handen maken licht werk. Hopelijk tot 7 december!

3 Presentatie wereldoriëntatie Wereldoriëntatie heeft een belangrijke plaats in ons curriculum. En daar beginnen we al vroeg mee. Het is niet alleen de inhoud van dit vak. Er komen ook vaardigheden bij kijken als presenteren en informatie verzamelen. Lars uit groep 1/2 hield een presentatie over vrachtwagens. En dat ging top! Belangrijke data 5 december : Sinterklaas op het IKC 7 december : IKC in kerstsfeer brengen 10 december : Schoolschaaktoernooi (zaterdag) 21 december : Kerstviering 23 december : Vrijdagmiddag alle kinderen vrij 26 december t/m 6 januari: Kerstvakantie Namens het team van het IKC, Wim Oosterman Directeur IKC de Hoge Hoeve ZIE OOK DE VOLGENDE PAGINA S!

4 Voorstellen stagiaires IKC Op ons IKC bieden wij graag aan veel studenten een stageplaats. Zij volgen meestal de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk niveau 3/4, HBO Pedagogiek of de PABO. Het mes snijdt altijd van twee kanten. Zij leren van ons, wij leren van hen! Hierna stellen zij zich graag aan jullie voor. Lobke Merz Mijn naam is Lobke Merz, ik ben 17 jaar en ik woon in Duiven. Ik zit nu in het 1 e jaar van de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster op het Graafschap College in Doetinchem. Aan het einde van mijn opleiding kan ik bijvoorbeeld werken op basisscholen en kinderdagopvangverblijven. Ik kom vanaf 17 november 2016 Mijn hobby s zijn sporten en afspreken met vriendinnen. Ik heb erg veel zin in mijn stage en hoop er veel van te kunnen leren voor mijn toekomstige baan. Michelle Roedoe Mijn naam is Michelle Roedoe (23). Sinds een maand loop ik stage in groep 6 & 7 bij juf Ank. Na mijn afgeronde opleiding Hbo Pedagogiek wilde ik graag de Pabo gaan doen. Ik volg nu de versnelde deeltijdopleiding aan de Pabo in Nijmegen. Naast mijn stage werk ik in een kindercentrum met baby s en kinderen tot 4 jaar. Het aller leukste vind ik om met kinderen te werken. Ik krijg er energie van en ik word er blij van. Tijdens mijn stage heb ik het erg naar mijn zin en leer ik enorm veel van Ank over het lesgeven. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sportief bezig te zijn met hardlopen, tennissen en hockeyen. Ook vind ik het leuk om piano te spelen en uitgebreid voor mijn familie te koken. Ik kijk uit naar de komende periode van mijn stage! Rodney Kiezenberg Mijn naam is Rodney Kiezenberg en ik kom uit Arnhem waar ik 21 jaar geleden ook ben geboren. Na het afronden van mijn opleiding Onderwijsassistent ben ik gestart met een nieuwe studie. Op dit moment studeer ik voor het eerste jaar Ecologische Pedagogiek aan de Hogeschool in Utrecht. Vrijdags zal ik aanwezig in groep 8 bij Juf Hanneke en Meester Fred. Mochten er vragen zijn, stel ze gerust! Dorien Bottema Mijn naam is Dorien Bottema en ben 21 jaar. Ik woon in Westervoort. Op dit moment volg ik de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang Niveau 3 op het Astrum College in Velp. Ik zit in mijn 2 e leerjaar. Ik kom vanaf t/m stage lopen op de Pimpelmees. Mijn stage dagen zijn maandag en dinsdag. In mijn vrije tijd maak ik graag lekkere dingen en doe ik leuke dingen met vrienden.

5 Isabel Reiding Mijn naam is Isabel Reiding. Ik ben 19 jaar en ik woon in Duiven. Op maandag, donderdag en vrijdag loop ik stage op de Roodborst. Ik studeer Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 aan het RijnIJssel in Arnhem. Hierbij kon ik de kop-opleiding beginnen. Dit betekent dat ik binnen anderhalf jaar klaar zal zijn met de opleiding. Gedurende deze tijd blijf ik waarschijnlijk op deze super leuke groep stage lopen (September 2016 tot februari 2018). Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik één jaar Pedagogiek gestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Door de uitgebreide doelgroep heb ik de beslissing genomen om me te concentreren op de jongere doelgroep, waar ik met veel plezier mee werk! Deze anderhalf jaar hoop ik nog veel te leren en veel plezier te hebben in mijn stageperiode en met deze leuke groep en fijne collega s komt dit zeker goed! Sophie Peters Mijn naam is Sophie Peters en dit schooljaar ben ik te zien als stagiaire op de dagbehandelingsgroep van Zozijn. Ik ben 22 jaar en woon in Doornenburg. Momenteel zit ik in het derde jaar van de studie Pedagogiek, die ik volg aan de HAN in Nijmegen. Ik ben van maandag tot en met donderdag aanwezig op de groep. Op vrijdag ga ik naar school om lessen te volgen. Mijn stage zal lopen tot het eind van het schooljaar. Ik vind het interessant om te werken met jonge kinderen waarbij de ontwikkeling toch iets anders verloopt. Dit is iets waar ik later ook mijn werk van zou willen maken. Tot nu toe vind ik het erg leuk op deze groep en heb ik ook al veel kunnen leren! Ik kijk er naar uit om de rest van mijn stage hier te mogen zijn. Sanne de Vries Mijn naam is Sanne de Vries, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Westervoort. Ik studeer aan de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 op het Rijn IJssel College en zit in het 3 e leerjaar. Ik heb het erg naar mijn zin in deze opleiding en ga hierna door studeren voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik loop stage op de Roodborst en op de Pimpelmees. Op woensdag ben ik op de Roodborst, op donderdag en vrijdag ben ik op de Pimpelmees.

6 Dominique Goderis Even voorstellen. Mijn naam is Dominique Goderis. Ik ben 38 jaar en woonachtig in Arnhem samen met mijn partner en onze dochters van 6 en 4 jaar oud. Na jaren in een andere sector werkzaam te zijn geweest, was ik toe aan een nieuwe uitdaging! Ik ben daarom in september 2016 begonnen aan de Deeltijd Flex variant van de HAN Pabo in Nijmegen. Vanaf 3 oktober 2016 tot en met eind januari 2017 loop ik op maandagochtend en donderdag stage in groep 4 bij Peter Lefevre. Ik vind het erg leuk om via deze stage kennis te maken met het vak van basisschoolleerkracht. De leerlingen van groep 4 heb ik tot nog toe ervaren als een energieke, leuke groep kinderen. Ik ga er dan ook vanuit dat ik eind januari kan terugkijken op een fijne, leerzame stage. Wellicht tot ziens en met een hartelijke groet!

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE. 5 oktober 2018 NIEUWS VAN HET IKC. Opening van kinderboekenweek door PodiumScool. Even voorstellen..

INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE. 5 oktober 2018 NIEUWS VAN HET IKC. Opening van kinderboekenweek door PodiumScool. Even voorstellen.. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 5 oktober 2018 NIEUWS VAN HET IKC Opening van kinderboekenweek door PodiumScool Jullie zullen het vast al gehoord hebben van de kinderen maar afgelopen donderdag en vrijdag

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

November Nieuwsbrief

November Nieuwsbrief November 2018 Nieuwsbrief November 2018 1 12 23 2 13 24 3 14 25 4 15 Elde doe dag groep 8 26 5 16 Mad Science 27 6 17 28 7 inloopuur 8.30-9.30 18 29 8 studiedag kinderen vrij 19 30 Maandinfo 9 20 31 10

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5. CBS De Adelaar. Jarigen januari. December Van de directie

Nieuwsbrief nr. 5. CBS De Adelaar. Jarigen januari. December Van de directie Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 5 December 2016 CBS De Adelaar Van de directie Nog nagenietend van de mooie en warme kerstviering die we gehad hebben, schrijf ik dit stukje. Wat fijn dat we met elkaar dit prachtige

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker.

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker. maandag 3 september 2018 NIEUWSBRIEF Beste ouder(s)/verzorgers, Het schooljaar is alweer twee weken oud. Nadat iedere groep op maandagochtend het nieuwe schooljaar in is gesprongen zijn we allemaal weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 18 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 18 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 OBS De Driekleur Daltonlocatie 18 oktober 2018 4 Oktober Nieuwsbrief 4 22 t/m 26 Oktober Herfstvakantie 29 Oktober Studiedag team; leerlingen zijn vrij 30 Oktober Weer naar school, geen schoolmelk

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Algemene ouderavond Excursie groep Oranje Ouderbijdrage Eigen bijdrage schoolverlaterskamp Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Januari Vanuit het MT

Januari Vanuit het MT Belangrijke data & mededelingen Maandag 9 januari: Luizencontrole Woensdag 11 januari: Opening Jeelo Thema: Maken van een Product. Woensdag 18 januari t/m 24 januari: Afname Cito midden toetsen in groep

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

HuifkarInformatieKrant

HuifkarInformatieKrant Beste ouders, HuifkarInformatieKrant Het nieuwe schooljaar is alweer zeven weken onderweg, de tijd vliegt. De herfstvakantie staat alweer voor de deur. Zoals gebruikelijk brengen wij voor elke vakantie

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 27 maart 2015

Nieuwsbrief 14 27 maart 2015 Nieuwsbrief 14 27 maart 2015 Wie kiezen voor talent! Ramona Leemkuil zond mij deze brief toe en ik vond hem zo de moeite waard en zo goed passen bij onze visie, dat hij vandaag de inleiding is van deze

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. En op naar de Kerst. Studiedagen dit schooljaar

Nieuwsbrief. En op naar de Kerst. Studiedagen dit schooljaar Nieuwsbrief Nr. December 018 In dit nummer: De Anne Frank: dat is STERK! Gymles vrijdag aangepast En op naar de Kerst Wat een vrolijk Sinterklaasfeest hebben we weer met elkaar gevierd. En wat is er weer

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Goed gestart! Inmiddels zitten de eerste twee weken van ons nieuwe schooljaar er weer op. De kinderen en de leerkrachten zijn weer hard aan het werk

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 8 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data. Reminder studiedagen

Belangrijke data. Reminder studiedagen Subscribe Share Past Issues Transla View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - oktober 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 17 t/m 21 oktober HERFSTVAKANTIE groep 1 t/m 8 24 t/m

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Nr 14, 7 juli2017. Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 14 e Boemerang van dit schooljaar.

Nr 14, 7 juli2017. Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 14 e Boemerang van dit schooljaar. Nr 14, 7 juli2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 14 e Boemerang van dit schooljaar. We schieten lekker op met de voorbereidingen voor de nieuwbouw en de verhuizing. Het nieuwe meubilair is besteld.

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com WIJ FELICITEREN: Hessel Broekman uit groep 6 was op 4 november jarig en werd 9 jaar! Aniek Polman uit groep 4 is op 9 november jarig en wordt 8 jaar! Fijne

Nadere informatie

Voor de peuterspeelzaal waterhoen Maandag 25 september, dinsdag 26 september en woensdag 27 september

Voor de peuterspeelzaal waterhoen Maandag 25 september, dinsdag 26 september en woensdag 27 september INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 15 september 2017 NIEUWS VAN HET IKC Staking basisonderwijs 5 oktober aanstaande Op 5 oktober 2017 wordt er in het basisonderwijs gestaakt. Ook onze school doet hieraan mee.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief februari Nieuwsbrief 11 14 februari 2019 2018 Oudergesprekken voor de groepen 1 t/m 7 In de week van 25 t/m 28 februari zijn de oudergesprekken voor de groepen 1 t/m 7. De uitnodigingen voor deze gesprekken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011 Nieuwsbrief Wijziging kerstvakantie Vanwege de uiteenlopende vakantieperiodes van de verschillende scholen, hebben wij de vakantie periode aangepast. Wij zijn buiten week 51 en 52 nu ook de eerste week

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben leuk nieuws voor alle ouders, verzorgers en kinderen van. Meer weten? Lees

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! We staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad en weer helemaal uitgerust zijn. Er staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Even voorstellen Kinderopvang / Peuteropvang / Buitenschoolse Opvang

Even voorstellen Kinderopvang / Peuteropvang / Buitenschoolse Opvang Wij zijn: Graag willen wij u voorstellen aan de leidsters (en medewerkers) van ons Kindcentrum Supertof. Ik ben: Melanie Stein- van Regteren: Eigenaar/ Directeur (en pedagogisch medewerker). Werkzaam op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht

Schooljaar 2015-2016 nummer 11- juni 2016* Belangrijke data in juni. Afscheid. Talentenjacht Belangrijke data in juni 3 juni schoolreis voor groep 1 tot en met 6 7 juni ouder/kind activiteit voor Nino Coloso en groep 1/2 thema Verkeer Praktisch verkeersexamen groep 8 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

Lijkt handbal u ook een gave sport? Kijk dan een keertje op de site van HV. LIDO voor meer informatie:

Lijkt handbal u ook een gave sport? Kijk dan een keertje op de site van HV. LIDO voor meer informatie: Handbalclinics HV LIDO Tijdens de 2 e week van de Nationale Sportweek heeft HV LIDO zich bezig gehouden met de kinderen van de Triangel in Leende. De kinderen van de groepen 3t/m5 waren welkom op de thuislocatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Uitgave 2 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het jaar 2017 is al weer een aantal maanden bezig. Het is daarom weer tijd voor een nieuwsbrief.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T:

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: WIJCKPRAAT FEBRUARI 2019 Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Mijn liefste wens opnieuw geloven in de mens, niet altijd wijzen op zijn falen maar duizend malen weer

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 kinderdagverblijf, peuterschool, bso ZieZaZo Nieuwsbrief maart 2019 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van maart! Wij hebben leuke weken gehad met sneeuw, zon, carnaval en de nationale voorleesdagen!

Nadere informatie

Na de rapporten en de eerste ronde 10- minuten gesprekken staan Sinterklaas en de Kerst voor de deur. We gaan samen een gezellige tijd tegemoet.

Na de rapporten en de eerste ronde 10- minuten gesprekken staan Sinterklaas en de Kerst voor de deur. We gaan samen een gezellige tijd tegemoet. Berg en Dal, 27-11- 15 Betreft: nieuwsbrief 3 Bijlagen: 1) Brief van de ouderraad. 2) Brief m.b.t. Sinterklaas. 3) Kennismakingsbrief van logopediste en fysiotherapeute. 4) Brief eenmalige actie t.b.v.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media.

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media. Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014 Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: Ouderavond Media In de maanden mei en juni krijgen de kinderen van groep 7/8 een aantal medialessen.

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019.

HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. HOI nr. 13 woensdag 20 maart 2019 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 3 april 2019. Agenda Datum Activiteit 21 maart 2019 Lentefeest Xpect 60 jaar 28

Nadere informatie

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe octopost 19-9-2018 - nr. 5 Studiedag 26 september Op woensdag 26 september a.s. hebben wij onze eerste studiedag van dit schooljaar. De schoolkinderen zijn dan allemaal vrij, ons peuterwerk is wel gewoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2017 Jaargang: Nieuwsbrief November 2017 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in november en december 6 november Bijeenkomst leerlingenraad (2) 7 en 9 november Voorlopig advies gesprekken groep 8 9 november Feestelijke

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 Het Kompas schooljaar , 27 januari 2017

Nieuwsbrief 13 Het Kompas schooljaar , 27 januari 2017 Nieuwsbrief 13 Het Kompas schooljaar 2016-2017, 27 januari 2017 Inleiding De afgelopen weken zijn er naast de gewone lessen veel extra activiteiten voor de (hogere) groepen. Zo zijn de zwemlessen begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie