De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Kangoo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Kangoo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht"

Transcriptie

1 Renault KANGOO

2 De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Kangoo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

3

4 Authentiek origineel Achttien jaar na het origineel vindt Renault Kangoo zichzelf altijd opnieuw uit. En hoe! Een modern design, een uitgesproken Renault-identiteit, een volledige uitrusting en laat het hele gezin genieten van authentiekere weekends!

5

6

7 Comfort voor iedereen! Dankzij zijn indrukwekkend interieurvolume, zijn comfortabele zetels en zijn grote zijdelingse schuifdeuren maakt hij het rijden aangenamer en rustgevender. Kinderen vergissen zich niet: in Kangoo kom je tot rust. Beter nog, ze amuseren zich, vooral met z n drieën achteraan!

8

9 Kangoo Intens, voor wie meer wil Stadspiloten, veelrijders en fans van het eerste uur hebben weer iets om naar uit te kijken! Kangoo Intens verdubbelt voor u het comfort, met zijn elegant design, zijn afwerking in 'gesatineerd grijs', zijn alu 16"-velgen, zijn lederen stuurwiel en zijn exclusieve uitrustingselementen: automatische airconditioning, koplampen met automatische ontsteking, snelheidsregelaar en -begrenzer,...

10 Grand Kangoo, voor XXL gezinnen Grand Kangoo, de verlengde versie uit het gamma, koppelt zeven volwaardige plaatsen aan een uitzonderlijke moduleerbaarheid voor kleine en grote reizen. Een beweging volstaat om de achterbank moeiteloos neer te klappen en een vlakke laadvloer te creëren, met een laadlengte tot 2,85 meter in combinatie met de neerklapbare passagierszetel vooraan. De passagiers op de derde rij* reizen even comfortabel als in een monovolume: 145 mm knieruimte, zijdelingse opbergvakken en zelfs specifieke luidsprekers! De gemakkelijk toegankelijke Grand Kangoo meet zich zeven plaatsen aan, speciaal voor u! * De individuele zitplaatsen op de 3 e rij zijn volledig aanpasbaar en uittrekbaar. De zitbank op de 2 e rij kan neergeklapt worden om een vlakke bodem vrij te maken.

11

12

13 Renault Kangoo onder de scanner Open uw ogen want Kangoo onthult al de rijkdom van zijn persoonlijkheid: energiek en zuinig, soepel en attent, rustig en geruststellend

14

15 Groene energie De krachtige en zuinige ENERGY-motoren kunnen schermen met innovaties ontsproten aan de superieure technologieën van Renault. Dat uit zich in recordcijfers op het gebied van verbruik en CO 2 -emissies. Één van de beste in hun klasse Als vrucht van Renaults engagement op motorvlak doen de ENERGY-motoren een beroep op een reeks oplossingen die hun energierendement verhogen. We denken bijvoorbeeld aan de recuperatie van remenergie, of aan de innovatieve turboarchitectuur die de drukverliezen beperkt. Een andere innovatie is de uitlaatgasrecirculatie onder lage druk, die de uitlaatgassen laat hercirculeren om de prestaties te versterken en het verbruik terug te dringen. Nog meer besparingen Forse acceleraties, dynamische hernemingen en soepelheid bij alle toerentallen mogen geen offers vragen: de gebruikskosten van de ENERGY-motoren gingen dan ook sterk omlaag. Minder uitgaven aan de pomp dankzij een verbruik van nauwelijks 4,3 tot 6,2 l/100 km en langere onderhoudsintervallen met slechts een onderhoudsbeurt om de kilometer of twee jaar (naargelang wat het eerst wordt bereikt).

16 Praktische intelligentie Kangoo past zich aan ieders levensstijl aan. Zijn ruime en praktische interieur plooit zich - letterlijk - naar al uw wensen om passagiers, bagage en lading op intelligente wijze en in alle zachtheid en comfort te vervoeren. De attente Kangoo recycleert de ingrediënten die hem zo succesvol hebben gemaakt: een royaal laadvermogen, een vlotte toegang tot het interieur, individueel verschuifbare en kantelbare zetels en alle mogelijke configuraties van 2 tot 7 plaatsen. Kangoo maakt zijn moduleerbaarheid tot een verleidelijk argument. Een hele waaier aan opbergvakken Van het opbergrek vooraan over de centrale opbergconsole tussen de voorzetels tot het handschoenenkastje: de inzittenden beschikken over tal van opbergvakken voorin. Achterin genieten de passagiers opbergkoffers in de vorm van vliegtuigvakken en verwijderbare tafeltjes op de rug van de voorzetels. Praktische en comfortabele ideeën Met zijn lage en vlakke laaddrempel is de koffer heel eenvoudig te beladen. Het bagagescherm is verplaatsbaar zodat gebruikers hun lading beter kunnen indelen of bepaalde voorwerpen kunnen isoleren om ze beter te beschermen. De individuele zetels van de derde zetelrij zijn volledig verstelbaar en verwijderbaar (Grand Kangoo). De 1/3-2/3 neerklapbare achterbank en de passagierszetel vooraan laten zich neerklappen tot een vlakke laadvloer. De elektrische ruiten achteraan verhogen het comfort van de passagiers en zijn vergrendelbaar vanaf de bestuurderspost. Met de automatische airconditioning kunt u de temperatuur en verluchting automatisch regelen. De innovative, exclusieve dakstaven laten zich zonder gereedschap omvormen tot een dakimperiaal.

17

18

19 Reizen met internettoegang Door innovatie plaatst Renault de auto beter in uw leven. Blijf online in de auto! Met Renault R-LINK hebt u op elk ogenblik toegang tot uw contacten, uw favoriete muziek en uw webtoepassingen. En dat alles met het aanraakscherm of de bediening aan het stuur. Dankzij de intuïtieve spraakbediening R-LINK Voice kunt u zelfs een adres ingeven, rechtstreeks een contactpersoon uit uw telefoonlijst bellen of een toepassing weergeven. Door te innoveren, maken we onze wagens nog gebruiksvriendelijker. Profiteer van de voorgeïnstalleerde apps, de LIVE services en de Coyote Series. Ontdek en download met R-LINK Store tal van andere informatieve, praktische, ludieke, culturele en toeristische apps voor onderweg, zonder de weersverwachtingen te vergeten... Door te innoveren bouwen we aan de toekomst, om uw verwachtingen te overstijgen. Dag na dag uw brandstofverbruik drukken wordt kinderspel dankzij het programma Driving ECO2 en de gepersonaliseerde rijtips. Met HD Traffic anticipeert u bovendien op mogelijke verkeersproblemen.

20 Besparen dankzij een ecologische rijstijl En de resultaten spreken voor zich: een gemiddelde besparing van 5 tot 10%! Met Driving ECO2 kunnen het brandstofverbruik en de CO 2 -emissies tot 25% verminderd worden (naargelang de rijomstandigheden, de rijstijl en de bestuurder). Kangoo stelt drie belangrijke instrumenten te uwer beschikking om uw rijstijl te beheersen en te verbeteren: De toerenteller met 'ECO-zone' met een pijl die het ideale moment aangeeft om te schakelen om het verbruik te doen dalen. De ECO-modus die bijdraagt tot een milieuvriendelijkere rijstijl

21 (daling van het koppel, vervroegde weergave op de toerenteller, wijziging van de respons op het gaspedaal) die het verbruik met maar liefst 10% kan terugdringen. Een forse trap op het gaspedaal volstaat om deze 'ECO-modus' uit te schakelen. Renault R-LINK waarmee u de afgelegde ritten kunt herbekijken en een eco-score per rit en/of per dag vragen (verslag van de brandstofkosten volgens de acceleraties, schakelovergangen, enz.). Het systeem geeft ook de kortste en meest vloeiende routes aan om u te helpen het verbruik en de CO 2 -emissies te verlagen.

22

23 Chromo zone De kleuren van uw Renault Kangoo of Grand Kangoo Creatief atelier De interieuraankledingen en uitrustingen Vrijloop De motoren Afmetingen Volumes en maatschema s Uitrusting en opties De volledige lijst Essentiële accessoires Uitrustingen die staan voor een stijl

24 Chromo zone Mineraalwit (QNG)* Molgrijs (KNU)* enkel op Life Helrood (719)* enkel op Life Zilvergrijs (KNX) Cassiopeiagrijs (KNG)

25 Sterblauw (RNL) Metaalzwart (GND) Mokkabruin (CNB) Kosmosblauw (RPR) * niet-metaalkleur

26 Creatief atelier LIFE - GRAND KANGOO 15"-velgen met sierwieldoppen "Brigantin" 15"-velgen met sierwieldoppen "Egée" STANDAARDUITRUSTING ABS met remhulpsysteem Vertrekhulp op hellingen HSA Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Bevestigingsringen in de koffer In de hoogte regelbare "komma"- hoofdsteunen achteraan In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan Zijdelingse beschermstrips Neerklapbare achterbank 1/3-2/3 (zitting en rugleuning) Bagagescherm met één enkele bevestigingsplaats 3-puntsveiligheidsgordels achteraan In de hoogte regelbare veiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanners Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Centrale opbergconsole tussen de voorzetels Elektronische trajectcontrole ESC met antislipsysteem ASR en Extended Grip Kofferverlichting Begeleidingsverlichting buiten ECO-modusfunctie 15"-velgen met sierwieldoppen "Brigantin" Bandenopblaaskit met compressor Elektrische ruiten vooraan Boordcomputer Zijschuifdeur links en rechts met openklapbare ruit Radiovooruitrusting 12V-aansluiting Elektrische en verwarmde buitenspiegels Stoffen zetelbekleding "Moonsoon" Isofix-bevestiging voor kinderstoel op de zijdelingse zitplaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem Vloerbekleding in tapijt Getinte ruiten In de hoogte regelbaar stuurwiel GRAND KANGOO = KANGOO LIFE + Opbergvak in de zijpanelen op de 3 de zetelrij Achterbumper in koetswerkkleur met ski in "gesatineerd grijs" Voorbumper in koetswerkkleur met stootstrip in "gesatineerd grijs" Manuele airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen Centrale opbergconsole met armsteun tussen de voorzetels Interieurfilter Aanduiding van de buitentemperatuur 15"-velgen met sierwieldoppen "Egée" Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Asymmetrische achterdeuren 180 met verwarmde ruit en ruitenwisser Koplampen met zwarte achtergrond Radio tuner, Bluetooth, Plug & Music met bediening aan het stuur Stoffen zetelbekleding "Airforce" In de hoogte regelbare bestuurderszetel In de lengte verschuifbare, opklapbare en uitneembare individuele achterzetels op de 3 de zetelrij Lederen stuurwiel

27 Creatief atelier ZEN 15"-velgen met sierwieldoppen "Egée" STANDAARDUITRUSTING = LIFE + Voor- en achterbumper in koetswerkkleur Bagagescherm met meerdere bevestigingsplaatsen en wegklapbaar achter de achterbank Manuele airconditioning Luchtroosters voor de achterste plaatsen Centrale opbergconsole met armsteun tussen de voorzetels Passagiersplafondlampje achteraan Aanduiding van de buitentemperatuur 15"-velgen met sierwieldoppen "Egée" Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde Deurpanelen vooraan met stofinleg Opbergzakje op de rugleuning van de voorzetels Radio tuner, Bluetooth, Plug & Music met bediening aan het stuur Buitenspiegels in "glanzend zwart" Stoffen zetelbekleding "Airforce" In de hoogte regelbare bestuurderszetel

28 Creatief atelier LIMITED Alu 15"-velgen "Aria" in "gesatineerd grijs" STANDAARDUITRUSTING = ZEN + Dakstaven in de lengte in "gesatineerd chroom" "Vliegtuig"-opbergvakken achteraan Alu 15"-velgen "Aria" in "gesatineerd grijs" Kinderobservatiespiegel 12V-aansluiting achteraan Mistkoplampen Koplampen met zwarte achtergrond Opbergrek vooraan Stoffen zetelbekleding "New Cube" Neerklapbare passagierszetel vooraan Vliegtuigtafeltjes op de rugleuning van de voorzetels Donkergetinte ruiten achteraan Lederen stuurwiel

29 Creatief atelier INTENS Alu 16"-velgen "Egeus" STANDAARDUITRUSTING = ZEN + Zijdelingse beschermstrips in koetswerkkleur Dakstaven in de lengte in "gesatineerd chroom" Achterbumper in koetswerkkleur met ski in "gesatineerd grijs" Voorbumper in koetswerkkleur met stootstrip in "gesatineerd grijs" "Vliegtuig"-opbergvakken achteraan Automatische airconditioning Ruitenwissers vooraan met regensensor Alu 16"-velgen "Egeus" Elektrische ruiten achteraan 12V-aansluiting achteraan Mistkoplampen Koplampen met zwarte achtergrond en automatische ontsteking Opbergrek vooraan Snelheidsregelaar en -begrenzer Elektrisch inklapbare buitenspiegels Donkergetinte ruiten achteraan Lederen stuurwiel

30 Vrijloop Kangoo / Grand Kangoo Energy TCe 115 TCe 115 EDC Energy dci 75 Energy dci 90 Energy dci 110 HOMOLOGATIE Fiscaal vermogen (pk) Aantal plaatsen / 7 MOTOR Milieunorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Cilinderinhoud (cm 3 ) Aantal cilinders / kleppen 4 / 16 4 / 16 4 / 8 4 / 8 4 / 8 Max. vermogen kw (pk) bij tr/min 84 (114) (114) (75) (90) (110) Max. koppel Nm bij tr/min Type injectie turbo / direct turbo / direct turbo / direct / common rail turbo / direct / common rail turbo / direct / common rail Brandstof benzine benzine Diesel Diesel Diesel Stop & Start serie - serie serie serie Roetfilter - - serie serie serie VERSNELLINGSBAK Type manueel automatisch manueel manueel manueel Aantal versnellingen vooruit STUURINRICHTING Bekrachtiging WIELEN - BANDEN Banden Life/Zen : 6,0 J 15 staal 195/65 R15 91T Limited : 6,0 J 15 alu 195/65 R15 91T Intens : 6,0 J 16 alu 205/55 R16 91H - Limited : 6,0 J 15 alu 195/65 R15 91T Intens : 6,0 J 16 alu 205/55 R16 91H Elektrische, variabele stuurbekrachtiging Life/Zen : 6,0 J 15 staal 195/65 R15 91T Limited : 6,0 J 15 alu 195/65 R15 91T - Zen : 6,0 J 15 staal 195/65 R15 91T Limited : 6,0 J 15 alu 195/65 R15 91T Intens : 6,0 J 16 alu 205/55 R16 91H Grand Kangoo : 6,0 J 15 staal 195/65 R15 91T - Intens : 6,0 J 16 alu 205/55 R16 91H Stalen reservewiel 15" optie optie optie optie optie INHOUD Brandstoftank (l) PRESTATIES Topsnelheid (km/u) km/u (s) 11"70 11"70 16"30 13"30 12"30 THEORETISCH VERBRUIK - NEDC CYCLUS CO 2 -uitstoot (g/km) / 119 Categorie CO 2 / Verbruik C C B B C Stadscyclus (l/100 km) 7,3 7,9 4,7 4,7 4,8 / 4,9 Wegcyclus (l/100 km) 5,6 5,5 4,2 4,2 4,2 / 4,3 Volledige cyclus (l/100 km) 6,2 6,4 4,3 4,3 4,4 / 4,5 GEWICHTEN (kg) Rijklaar leeggewicht / 1505 Hoogst toegelaten gewicht / 2200 Hoogst toegelaten gewicht van de sleep / 3250 Aanhanger met remmen / 1050 Aanhanger zonder remmen / 715

31 Afmetingen Kangoo Grand Kangoo KOFFERINHOUD (dm 3 ) Kangoo Grand Kangoo Volume VDA mini / maxi 660 / / 4400 Met de 3 de zetelrij in portefeuillestand AFMETINGEN (mm) A Wielbasis B Totale lengte C Overbouw vooraan D Overbouw achteraan 710 / 732* 732 E Spoorbreedte vooraan F Spoorbreedte achteraan G Totale breedte zonder/met buitenspiegels 1829 / / 2138 H Totale hoogte leeg Totale hoogte leeg met dakstaven H1 Totale hoogte leeg met open achterdeuren H2 Totale hoogte leeg met open achterklep J Hoogte laaddrempel leeg 554 tot K Vrije hoogte leeg 158 tot Vrije hoogte geladen 125 tot M Breedte op ellebooghoogte vooraan Kangoo Grand Kangoo M1 Breedte op ellebooghoogte achteraan M2 Breedte op ellebooghoogte achteraan (3 de zetelrij) N Breedte op schouderhoogte vooraan N1 Breedte op schouderhoogte achteraan N2 Breedte op schouderhoogte achteraan (3 de zetelrij) Q1 Binnenhoogte achteraan Y Breedte kofferopening bovenaan Y1 Breedte kofferopening onderaan Y2 Binnenbreedte tussen wielkasten achteraan Hoogte kofferopening Z Laadlengte op de vloer: - achter de 2 de zetelrij - achter de 2 de zetelrij in portefeuillestand - achter de 3 de zetelrij - achter de 3 de zetelrij in portefeuillestand - met weggeklapte passagierszetel * Intens

32 Uitrusting en opties LIFE ZEN LIMITED INTENS GRAND KANGOO VEILIGHEID ABS met remhulpsysteem Bestuurdersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Ontkoppelbare passagiersairbag met geprogrammeerde ontplooiing Zijdelingse airbags vooraan en gordijnairbags voor- en achteraan - - In de hoogte regelbare veiligheidsgordels vooraan met geïntegreerde krachtbegrenzer en gordelspanners 3-puntsveiligheidsgordels achteraan Centrale deurvergrendeling met radiofrequentie afstandsbediening Automatische deurvergrendeling tijdens het rijden Dynamische stabiliteitsregeling ESC met antislipsysteem ASR Vertrekhulp op hellingen HSA Extended Grip Bandenopblaaskit met compressor Stalen reservewiel 15" (1) Isofix-bevestiging voor kinderstoel op de zijdelingse zitplaatsen achteraan Bandendrukcontrolesysteem Kinderobservatiespiegel - - Functionaliteitspack - Functionaliteitspack - Functionaliteitspack DESIGN BINNEN Voor- en achterbumpers in koetswerkkleur - Voorbumper met stootstrip in "gesatineerd grijs" Achterbumper met ski in "gesatineerd grijs" Buitenspiegels in "glanzend zwart" - Zijdelingse beschermstrips - Zijdelingse beschermstrips in koetswerkkleur Koplampen met zwarte achtergrond - - Dakstaven in de lengte in "gesatineerd chroom" "-velgen met sierwieldopppen "Brigantin" "-velgen met sierwieldopppen "Egée" Alu 15"-velgen "Aria" Alu 16"-velgen "Egeus" Metaalkleur DESIGN BUITEN Vloerbekleding in tapijt Dashboard met zwarte wijzerplaten en zwarte omrandingen Dashboard met zwarte wijzerplaten en omrandingen in "gesatineerd chroom" - Lederen stuurwiel - - Afwerking ventilatie/airconditioning in "gesatineerd chroom" Afwerking ventilatie/airconditioning in "warm metaal" - - Centrale totem in "glanzend zwart" ZETELS Stoffen zetelbekleding "Moonsoon" Stoffen zetelbekleding "Airforce" - - Stoffen zetelbekleding "New Cube" Neerklapbare achterbank 1/3-2/3 (zitting en rugleuning) In de hoogte regelbare veiligheidshoofdsteunen vooraan In de hoogte regelbare "komma"-hoofdsteunen achteraan Opbergzakje op de rugleuning van de voorzetels - - In de hoogte regelbare bestuurderszetel - In de lengte verschuifbare, opklapbare en uitneembare individuele achterzetels op de 3 de zetelrij Wegklapbare passagierszetel vooraan - - Functionaliteitspack - Functionaliteitspack - Functionaliteitspack RIJDEN Achteruitrijradar - Boordcomputer Snelheidsregelaar en -begrenzer - - Geluidsalarm bij niet-gedoofde lichten en verklikkerlichtje bij niet-gesloten deuren Geluidsalarm en verklikkerlichtje bij niet-vastgegespte bestuurdersgordel ECO-modusfunctie

33 Uitrusting en opties LIFE ZEN LIMITED INTENS GRAND KANGOO ZICHTBAARHEID - VERLICHTING Van binnenuit regelbare koplampen Elektrische en verwarmde buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels Cool & Comfort-pack - Cool & Comfort-pack Centraal plafondlampje vooraan Passagiersplafondlampje achteraan - - Kofferverlichting Begeleidingsverlichting buiten Ruitenwissers vooraan met regensensor Cool & Comfort-pack - Cool & Comfort-pack Koplampen met automatische ontsteking (noodzakelijk met mistkoplampen) Cool & Comfort-pack - Cool & Comfort-pack Mistkoplampen - COMFORT In de hoogte regelbaar stuurwiel Elektrische ruiten vooraan Elektrische ruiten vooraan met impulsbediening aan bestuurderszijde - Elektrische ruiten achteraan Cool & Comfort-pack - Cool & Comfort-pack Manuele airconditioning - Automatische airconditioning Cool & Comfort-pack - Cool & Comfort-pack Luchtroosters voor de achterste plaatsen met airco 12V-aansluiting 12V-aansluiting achteraan Vliegtuigtafeltjes op de rugleuning van de voorzetels - - Functionaliteitspack - Functionaliteitspack - Functionaliteitspack Aanduiding van de buitentemperatuur - OPBERGMOGELIJKHEDEN Centrale opbergconsole tussen de voorzetels Centrale opbergconsole met armsteun tussen de voorzetels - Opbergrek vooraan - - Opbergpack - Opbergpack "Vliegtuig"-opbergvakken achteraan - - Opbergpack - Opbergpack Opbergvak in de deuren vooraan Opbergvak in de zijschuifdeuren achteraan Opbergvak in de zijpanelen op de 3 de zetelrij Bagagescherm met één enkele bevestigingsplaats Bagagescherm met meerdere bevestigingsplaatsen en wegklapbaar achter de achterbank - - Bevestigingsringen in de koffer DEUREN EN RUITEN Zijschuifdeur links en rechts met openklapbare ruit Asymmetrische achterdeuren 180 met verwarmde ruit en ruitenwisser Getinte ruiten Donkergetinte ruiten achteraan COMMUNICATIE Radiovooruitrusting Radio tuner MP3, Bluetooth, Plug & Music met bediening aan het stuur Radio mono-cd MP3, Bluetooth, Plug & Music met bediening aan het stuur - Renault R-LINK : geïntegreerde multimediatablet met aanraakscherm 7" in kleur, bedieningssatelliet aan het stuur, spraakbediening, navigatiesysteem TomTom LIVE met Benelux-wegenkaart, radio mono-cd, Bluetooth, Plug & Music, 4x20 W, 4 LS en internetdiensten aan boord "Services LIVE + Connectivity" gedurende 1 jaar - - Europa-wegenkaart voor het navigatiesysteem - - : serie : optie - : niet beschikbaar (1) Vervangt de bandenopblaaskit met compressor.

34 Accessoires Fietsendrager op de trekhaak. De fietsendrager voor de originele trekhaak biedt plaats aan vier fietsen. 2. Trekhaak RDSO. Vrijwaart het esthetische karakter van uw Kangoo dankzij de in enkele seconden en zonder gereedschap demonteerbare kop. 3. Dakkoffer. Laat zich in enkele minuten op de dakstaven van Renault installeren en biedt een extra laadruimte. Kan aan de twee zijkanten geopend worden voor een praktischer gebruik. Blokkering van de koffer in open stand om het laden te vergemakkelijken. 4. Dakstaven. Deze set van twee aluminium dakstaven werd volgens de strengste normen getest. Hij past perfect op en bij de wagen. De staven zijn snel en gemakkelijk te monteren en laten u toe uw dakkoffer, skidrager of fietsendrager veilig te vervoeren.

35 Accessoires Vloertapijten Expression. Alle vloertapijten van Renault beschikken standaard over de originele bevestigingen van het merk. Ze garanderen een optimaal veiligheidsniveau voor de bestuurder. De op maat ontworpen loertapijten vormen een doeltreffende bescherming van het originele tapijt. 2. Bagagenet. Het bagagenet houdt voorwerpen op hun plaats en vermijdt dat ze tijdens de rit gaan rondslingeren. 3. Rubberen vloertapijten. De rubberen vloertapijten zijn een absolute aanrader voor vuile omstandigheden (modder, zand, sneeuw). Ze laten zich gemakkelijk reinigen met water. 4. Kofferbak. De kofferbak met compartimenten is ideaal om de vervoerde voorwerpen op te bergen. Hij beschermt de koffer ook tegen vuil.

36 Accessoires Kinderzitje. Renault biedt een compleet gamma kinderzitjes dat aan de strengste veiligheidseisen voldoet. 2. Dvd-speler. Ontdek de Nextbase dvd-speler met twee 9" schermen, twee bevestigingssteunen en twee koptelefoons. Kan gemakkelijk op de hoofdsteunen geïnstalleerd worden. Geschikt om dvd's te spelen, JPG-afbeeldingen weer te geven of mp3- bestanden te beluisteren. 3. Antidiefstalbouten. Door voor de antidiefstalbouten van Renault te opteren, beschermt u uw velgen tegen diefstal. Deze bouten worden rechtstreeks op de velgen bevestigd op de plaats van de originele bouten, en zijn enkel te verwijderen met de speciale sleutel die bij de bouten wordt geleverd. 4. GPS TOMTOM. U krijgt voortdurend nuttige informatie over uw traject om tijd, geld en brandstof te besparen. U beschikt over een realtime verbinding tot alle mogelijke informatie. 5. Achteruitrijcamera. Deze parkeercamera met weergave in de zonneklep van de bestuurder geeft een beeld van wat er achter de wagen gebeurt.

37 Renault diensten Garantie en bijstand Rijd met vertrouwen: u geniet van een constructeurswaarborg en van Renault Assistance gedurende 2 jaar, zonder kilometerbeperking. Constructeurswaarborg: gratis herstelling van mechanische, elektrische en elektronische storingen. Garantie op lakfouten en corrosie: de garantie op lakfouten en corrosie bedraagt respectievelijk 3 en 12 jaar zonder kilometerbeperking. Renault Assistance: 24 u/24 en 7 d/7 in geval van immobiliserende panne overal in Europa.* * raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor de details van de betrokken landen. Garantie-uitbreiding en onderhoudscontract Waarom voor een servicecontract kiezen? - U kiest het servicecontract dat het best past bij uw budget, uw aantal kilometers en het gebruik van uw wagen. - U geniet een volledige dekking, beheerd door de experts van het Renault-netwerk. - Het contract is overdraagbaar wanneer u de wagen doorverkoopt. - In combinatie met een financiering betaalt u slechts één maandaflossing, all-in en zonder verrassingen. - U krijgt toegang tot alle prestaties van het contract overal in Europa. Garantie-uitbreiding My Warranty Voor een steeds grotere gemoedsrust. Verleng uw constructeurswaarborg met het garantieuitbreidingscontract My Warranty, tot 5 jaar of km. Renault Assistance is in het contract inbegrepen. Onderhoudscontract EASYcare Zin om tijd te winnen en zonder zorgen van uw auto te genieten? Opteer voor ons onderhoudscontract EASYcare, tot 7 jaar of km. EASYcare, het onderhoudscontract alle kosten inbegrepen: al het onderhoud in overeenstemming met de normen van Renault, de garantie-uitbreiding My Warranty en Renault Assistance, alsook de ten laste neming van de slijtage-onderdelen (schokdempers, remblokken, remschijven, ruitenwissers, enz. met uitzondering van de banden). Connected Services Met het Renault R-LINK multimediasysteem, vergemakkelijk, bereid uw dagelijkse ritten voor en verhoog tegelijk uw rijcomfort. Navigatie Geniet van voorgeïnstalleerde wegenkaarten in uw auto met gratis updates tijdens het eerste jaar. Coyote Series-pack Anticipeer in real time op gevarenzones en ongevallen. Coyote Series past zich automatisch aan de wetgeving van het land waar u rijdt aan. Service LIVE & Connectivity-pack Blijf overal verbonden en ontvang real time verkeersinformatie. Win tijd dankzij dit pakket. Om uw wegenkaarten up te daten en om van de packs en andere functies te genieten, surf op de R-LINK Store en download de apps. Dat kan van in uw wagen of vanaf uw computer. Bezoek Schrijf u in op MYRENAULT.BE MY Renault is uw persoonlijk online onderhoudsboekje én een lifestyle magazine in één. Deze handige online dienst is helemaal gratis en biedt u tal van voordelen op maat. U vindt er ook tips, technische informatie, wedstrijden, de laatste nieuwtjes uit de Renault wereld, enz Surf naar en schrijf u gratis in. Klantendienst Voor verdere informatie is onze Klantendienst te uwer beschikking: - Telefoon: van maandag tot en met vrijdag van 7 u tot 22 u - Internet: - Post: Renault België Luxemburg, Klantendienst, W.A. Mozartlaan 20, 1620 Drogenbos

38 Het Renault netwerk verbindt zich om - Uw vraag via internet/ te beantwoorden binnen de 12 werkuren - U de mogelijkheid te bieden het door u gekozen voertuig onmiddellijk of op afspraak te testen - U te informeren over uw bestelling tot aan de levering - U op het afgesproken uur en aan de afgesproken prijs uw wagen te overhandigen - De door u niet bevestigde interventies gratis aan te bieden - U een mobiliteitsoplossing aan te bieden aan een voordelig tarief - Uw getrouwheid te belonen met bijzondere voordelen, aangeboden via MY Renault

39

40 Veiligheid voor iedereen Veiligheid staat bovenaan het prioriteitenlijstje van Renault. In Kangoo beschikt u over actieve en passieve veiligheidssystemen die tot de meest vernieuwende en performante systemen op de markt behoren. Bescherming Airbags vooraan, zijdelingse airbags voor hoofd/borst, veiligheidsgordels met gordelspanners (voorzetels) en krachtbegrenzers, antidoorschuifsysteem (bestuurder en voorpassagier). ABS Antiblokkeerremsysteem voor de wielen met elektronische remkrachtverdeling EBV, gekoppeld aan het remhulpsysteem om ervoor te zorgen dat de wagen bestuurbaar blijft bij forse remmanoeuvres.

41 Parkeerhulpsysteem Parkeermanoeuvres worden gemakkelijker, sneller en veiliger. De achteruitrijradar detecteert hindernissen achteraan de auto door middel van een geluidsalarm: hoe kleiner de afstand met het obstakel, hoe sneller de opeenvolgende geluidssignalen. Dynamische trajectcontrole ESC met ASR-antislipsysteem in combinatie met Extended Grip en de vertrekhulp op hellingen HSA. Extended Grip is een griphulpsysteem dat de tractie van uw Kangoo verhoogt in moeilijke rijomstandigheden (gladde wegen door modder, sneeuw, zand, enz.). De vertrekhulp op hellingen HSA is erg handig wanneer men moet wegrijden op een steile helling (stijgend of dalend). Snelheidsregelaar en -begrenzer Maakt het mogelijk om een kruis- of maximumsnelheid vast te leggen. De gekozen snelheid aanpassen kan met de toetsen op het stuur.

42

43 Renault KANGOO De referentie sinds 1998

44 Surf voor nog meer Renault Kangoo naar Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (december 2016). Dit document werd opgesteld aan de hand van voorreeksen of prototypes. De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Kangoo-gamma. In het kader van zijn beleid van voortdurende verbetering van de producten, behoudt Renault zich het recht voor op elk moment wijzigingen aan te brengen aan de kenmerken en aan de beschreven en afgebeelde voertuigen. Deze wijzigingen worden zo snel mogelijk gemeld aan de officiële Renault-verdelers. Afhankelijk van het land waar zij verhandeld worden, kunnen de versies verschillen en kunnen bepaalde uitrustingselementen niet beschikbaar zijn (standaard, als optie of als accessoire). Raadpleeg uw plaatselijke Renault-verdeler om de meest recente informatie te krijgen. Vanwege de technische beperkingen bij het drukken, kunnen de in dit document afgebeelde kleuren lichtjes verschillen van de werkelijke kleur van de lak of de binnenbekleding. Alle rechten voorbehouden. De reproductie, in welke vorm of met welk middel ook, van het geheel of een gedeelte van deze publicatie is verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Renault. Renault verkiet Crédits photo : D. Saylan, O. Banet, Cabinet Patriarche & CO architectes, Lin Architectes Urbanistes, cité Grüner-Saint-Étienne, Cité du Design-Saint-Étienne Métropole Dock 40 Printed in EC FR / NL december 2016 Renault s.a.s. Société par actions simplifiée au capital de ,00 / quai Le Gallo Boulogne-Billancourt Cedex R.C.S. Nanterre B / tél. :

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE

RENAULT HET GAMMA DRIVE THE CHANGE HET GAMMA DRIVE THE CHANGE KANGOO MÉGANE MÉGANE GRANDTOUR MÉGANE COUPÉ SCÉNIC & GRAND SCÉNIC U hebt een passie voor het leven en wil nog meer genieten? Gelijk hebt u! Met Renault Limited krijgt u toegang

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Juli Veiligheid, ecologie, budget Renault Juli 2017 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Mei Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Mei Veiligheid, ecologie, budget Renault Mei 2018 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften. En bent

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE. Van nature origineel. De technologie Renault R-Link RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO Van nature origineel De technologie Renault R-Link DRIVE THE CHANGE VOORWOORD RENAULT KANGOO VAN NATURE ORIGINEEL! Al bijna zeventien jaar speelt Kangoo de eerste viool in

Nadere informatie

Nog onweerstaanbaarder

Nog onweerstaanbaarder Renault CLIO Nog onweerstaanbaarder Elke ochtend uw Renault Clio zien staan, dat is dagelijks het spel van de verleiding spelen. Geen enkele andere auto binnen zijn segment heeft zoveel persoonlijkheid.

Nadere informatie

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

RENAULT BUSINESS 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE RENAULT 2014 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR IEDERE

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Oktober Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Oktober Veiligheid, ecologie, budget Renault Oktober 2018 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd DRIVE THE CHANGE De foto's en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Renault Clio Collection. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrusting en de

Nadere informatie

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget

Renault CORPORATE EDITION. Januari Veiligheid, ecologie, budget Renault Januari 2019 Veiligheid, ecologie, budget 1 Het gamma Geniet van de knowhow van onze teams in het Renault dealernetwerk. Ze geven u advies in functie van uw specifieke professionele behoeften.

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE EEN ADEMBENEMENDE COUPÉ OVATIE! OF STILTE RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC Nieuwe Renault SCENIC & GRAND SCENIC De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault SCENIC en GRAND SCENIC-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE

renault BUSINESS 2013 DRIVE THE CHANGE renault 2013 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE PRIJZEN - MODELLEN MET LAGE CO 2 -UITSTOOT - BESTEMD VOOR iedere

Nadere informatie

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE

RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE RENAULT KANGOO DRIVE THE CHANGE DE WAARBORGEN Vanaf de datum van levering geniet Kangoo twee jaar waarborg zonder kilometerbeperking, inclusief herstellingen vanwege gebrekkige onderdelen en/of fabricagefouten

Nadere informatie

Renault SpaceClass Volg uw intuïtie Laat u verleiden door zijn vertrouwenwekkende vormen, het radiatorrooster met chroomaccenten, de exclusieve lichtsignatuur, de 17" velgen met diamant-look (optie) Laat

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA BERLINE & GRANDTOUR DRIVE THE CHANGE De foto s in deze brochure gelden voor het hele Renault Laguna Berline & Grandtour gamma. Gelieve contact op te nemen met uw concessiehouder voor meer

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen achteraan in deze brochure om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen

Nadere informatie

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE

BUSINESS-GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW BUSINESS. RENAULT BUSINESS DRIVE THE CHANGE -GAMMA 2012 VEILIGHEID, ECOLOGIE, BUDGET : RENAULT RESPECTEERT UW. RENAULT DRIVE THE CHANGE HET -GAMMA DE STERKE TROEF VAN RENAULT VOOR ONDERNEMINGEN - EEN AANBOD VAN GOED UITGERUSTE WAGENS TEGEN AANTREKKELIJKE

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013

Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 Dacia PRIJSLIJST JUNI 2013 GRoUPe ReNaULT Dacia new sandero PRIJS SANDERO AMBIANCE LAURÉATE zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) zbtw BTWi (21%) 1.2 16V 135 6 603,31 7 990,00 7 190,08 8 700,00 7 933,88 9 600,00

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

renault clio R.S. 200 edc drive the change

renault clio R.S. 200 edc drive the change NIEUWE renault clio R.S. 200 edc drive the change De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele gamma Nieuwe Renault Clio R.S. 200 EDC. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Het avontuur begint bij Dacia.

Het avontuur begint bij Dacia. Ontdek het Dacia gamma. Vanaf 6990. Het avontuur begint bij Dacia. Saloncondities tot en met 31 januari Open op zondag 18, 25 januari en 1 februari Dacia Duster U hebt het helemaal begrepen Duster is guller

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de

De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de Renault KADJAR De foto s en teksten gelden voor het hele Renault Kadjar-gamma. Om de inhoud van de uitrustingen en de opties te kennen, gelieve de tabel in de CARLAB te raadplegen. Durf voor actie te

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Wenst u op een hoger niveau te zitten? Hoger, nog stijlvoller en nog beter uitgerust! Sandero Stepway komt overal... zonder ooit onopgemerkt voorbij te rijden. Voorzien van alle troeven

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault CAPTUR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Captur-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT TWINGO AVANT-PREMIÈRE DRIVE THE CHANGE De foto s en de teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Twingo-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd

Nadere informatie

Dacia Logan. De gezinsberline met de laagste prijs!

Dacia Logan. De gezinsberline met de laagste prijs! De gezinsberline met de laagste prijs! Moderne lijnen met extra dynamiek Het design van Dacia Logan krijgt een update. Het zet nog meer zijn robuustheid en betrouwbaarheid in de verf en voegt er een

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

Dacia Dokker & Dokker Stepway

Dacia Dokker & Dokker Stepway & Dokker Stepway Maak uw dagelijkse leven gemakkelijker! Dacia Dokker Ontdek de Stepway look De Dacia Dokker Stepway is gemaakt voor het avontuur! Wees klaar om verrast te worden! De offroad-look met

Nadere informatie

Prijslijst. April 2017

Prijslijst. April 2017 Prijslijst April 2017 Al 119 jaar lang delen we dezelfde visie : om mee te zijn met zijn tijd, moet een auto altijd een vooruitgang zijn, een duurzaam engagement, een bron van enthousiasme en duurzame

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

DaciaSandero DACIA_SANDERO_B52_BE 1 07/11/13 14:15

DaciaSandero DACIA_SANDERO_B52_BE 1 07/11/13 14:15 DaciaSandero Dacia Sandero... Perfect op uw maat. Wat verwacht u van uw wagen? Een aantrekkelijk en hoogstaand design, een verzorgd interieur met tal van functies, een royaal plaatsaanbod om het hele gezin

Nadere informatie

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE

twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE twizy plug & join the community! DRIVE THE CHANGE TWIZY WE WILLEN DE WERELD VERANDEREN, EN WEL NU U bent niet zo te vinden voor gevestigde opvattingen. U wilt nieuwe dingen ervaren. U bent één van die

Nadere informatie

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR. FOCUS Design en Technologie. INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en Technologie INNOVATION BY RENAULT Zoom op de multimediatablet R-Link DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO GRANDTOUR FOCUS Design en technologie p.

Nadere informatie

Renault TWINGO Een knap design De pitch? "Een auto bedenken die lacht, vrolijkheid uitstraalt, met een leuke snuit die aan vroeger doet denken ". Volg je mij? Eén brok levenslust, kleurrijk en modern

Nadere informatie

Dacia viert zijn 10 de verjaardag

Dacia viert zijn 10 de verjaardag Dacia viert zijn 10 de verjaardag Ontdek onze 'Anniversary nu zaterdag 28 maart. En maak kans uw verjaardagsfeest te winnen in het hele Dacia-netwerk. Dacia lanceert de Anniversary Dacia is 10 geworden

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Dacia Sandero & Sandero Stepway

Dacia Sandero & Sandero Stepway & Sandero Stepway Moderne lijnen, dynamiek en comfort Voor alle wegen Probeer de crossover-look! Dacia Sandero Stepway toont al bij de eerste aanblik zijn karakter. Een stoerder radiatorrooster, lijnen

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan. Royale uitrusting tegen een scherpe prijs, u zult er weg van zijn

Nieuwe Dacia Logan. Royale uitrusting tegen een scherpe prijs, u zult er weg van zijn Nieuwe Dacia Logan Nieuwe Dacia Logan Royale uitrusting tegen een scherpe prijs, u zult er weg van zijn Van bij de eerste aanblik verleidt hij met zijn lijn en robuustheid. Hij is van nature erg gul en

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg uw Renault-verdeler om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen NIEUWE BERLING BETELWAGEN 4 Februari 2009 CITRËN BERLING BETELWAGEN TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motorisaties BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU Cilinderinhoud

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR

RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR RENAULT MEGANE BERLINE & GRANDTOUR FOCUS Design en technologie SCANNER Motoren en leven aan boord DRIVE THE CHANGE EDITORIAAL RENAULT MEGANE NEEM VOORSPRONG Echte waarden

Nadere informatie

Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway

Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway & Logan MCV Stepway De superruime breaks die het allemaal kunnen De break die zin geeft in avontuur! Nog meer verlangen naar avontuur en dat in stijl! Met zijn robuuste look maakt Dacia Logan MCV Stepway

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk

NISSAN e-nv200 VAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS. 80 kw / 109 pk NISSAN e-nv200 VAN GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING VISIA 4D / 5D STIJL 15" Stalen velgen Asymmetrische achterdeuren Zijschuifdeur

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT TRAFIC

NIEUWE RENAULT TRAFIC NIEUWE RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE UITNODIGING TOT REIZEN NIEUWE RENAULT TRAFIC NODIGT U UIT OM DE BAAN OP TE GAAN ZIJN ROBUUST DESIGN, DYNAMISCHE LIJNEN EN RUIME AFMETINGEN ZORGEN VOOR EEN NOG COMFORTABELERE

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan MCV

Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuw Dacia Logan MCV De superruime break die het allemaal kan. Krachtigere vormgeving Nieuwe Dacia Logan MCV krijgt een update en wordt net zo aangenaam om mee te rijden als om

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Een professionele partner,

Een professionele partner, Dacia Dokker Van Een professionele partner, net als u. Laadvolume, rijcomfort, verbeterde toegang... Dacia Dokker Van heeft op alles een antwoord en vergemakkelijkt uw dagelijks werk. Met deze wagen stapelt

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault TALISMAN De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Talisman-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te

Nadere informatie

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België

807 MOTION & EMOTION. Prijzen mei 2014 - België Prijzen mei 2014 - België Peugeot stelt heel wat services voor : Peugeot garantie, Peugeot Assistance, Optiway contracten (verlengde garantie, onderhoud en/ of slijtagestukken), Peugeot Driving Academy,

Nadere informatie

Dacia Lodgy. & Lodgy Stepway

Dacia Lodgy. & Lodgy Stepway & Lodgy Stepway Comfort in de afmetingen van een monovolume Profiteer met stijl van het leven Dacia Lodgy Stepway, een geweldige monovolume tegen een Daciaprijs! Verchroomd radiatorrooster en verchroomde

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

voor uw dagelijks leven.

voor uw dagelijks leven. Dacia Dokker Praktisch onmisbaar voor uw dagelijks leven. Dacia Dokker is de eerste echte combispace van het Dacia-gamma. Met het gezin of voor het werk, in de week en in het weekend... Hij speelt op intelligente

Nadere informatie

Nog onweerstaanbaarder

Nog onweerstaanbaarder Nieuwe Renault CLIO Nog onweerstaanbaarder Elke ochtend uw Nieuwe Renault Clio zien staan, dat is dagelijks het spel van de verleiding spelen. Zijn sensuele rondingen geven hem een unieke uitstraling

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan De gezinsberline met de laagste prijs!

Nieuwe Dacia Logan De gezinsberline met de laagste prijs! Nieuwe Dacia Logan Nieuwe Dacia Logan De gezinsberline met de laagste prijs! Modernere lijnen met extra dynamiek Het design van Nieuwe Dacia Logan krijgt een update. Het zet nog sterker zijn robuustheid

Nadere informatie

Renault CLIO & CLIO GRANDTOUR

Renault CLIO & CLIO GRANDTOUR Renault CLIO & CLIO GRANDTOUR De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de

Nadere informatie

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be

01.06.2009 Nl. Nieuwe FordKa. Prijslijst. DestinationFootball. www.ford.be Nieuwe FordKa Prijslijst 01.06.2009 Nl DestinationFootball www.ford.be Prijslijst nr. B 09/055 Datum: 01/06/2009 In voege: 01/06/2009 Vervangt: 01/02/2009 New Ka Klantenprijslijst Catalogusprijzen inclusief

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

U houdt van uw gezin. Hij ook.

U houdt van uw gezin. Hij ook. Dacia Lodgy U houdt van uw gezin. Hij ook. De monovolume Dacia Lodgy beantwoordt aan de behoeften van hedendaagse gezinnen. Hij is leverbaar met 5 of 7 gemakkelijk toegankelijke plaatsen en toont zich

Nadere informatie

renault clio drive the change

renault clio drive the change NIEUWE renault clio originele accessoires BERLINE EN GRANDTOUR drive the change Reislogistiek ideeën voor meer ruimte Past perfect bij u. In het dagelijks leven, in uw vrije tijd of op reis de originele

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen JUMPY 1 Februari 2009 CITRËN JUMPY TECHNICHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1.6 HDi 16v 90 FAP Fiscale PK / Cilinderinhoud (cm³) 1560 1997 1997 Type Euro

Nadere informatie

e-nv200 EVALIA 5/7 PLAATSEN

e-nv200 EVALIA 5/7 PLAATSEN NISSAN e-nv200 EVALIA 5/7 PLAATSEN GAMMA CONNECT EDITION 80kW / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING CONNECT EDITION COMFORT Bumpers in koetswerkkleur Automatische

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero et Sandero Stepway

Nieuwe Dacia Sandero et Sandero Stepway Nieuwe Dacia Sandero et Sandero Stepway Nieuwe Dacia Sandero et Sandero Stepway Moderne lijnen, dynamiek en comfort Voor alle wegen Probeer de cross-over-look! Nieuwe Dacia Sandero Stepway toont al bij

Nadere informatie

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht

De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht Renault ESPACE De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Renault Espace-gamma. Raadpleeg de tabellen in de CARLAB om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen en de opties te verkrijgen.

Nadere informatie

voor uw dagelijks leven.

voor uw dagelijks leven. Dacia Dokker Praktisch onmisbaar voor uw dagelijks leven. Dacia Dokker is de eerste echte combispace van het Dacia-gamma. Met het gezin of voor het werk, in de week en in het weekend... Hij speelt op intelligente

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

voor uw dagelijks leven.

voor uw dagelijks leven. Dacia Dokker C4-C1_B_Dokker_K67.indd 2 1C1 16/10/12 23/10/12 13:27:10 21:47:53 17:27:42 Praktisch onmisbaar voor uw dagelijks leven. Dacia Dokker is de eerste echte combispace van het Dacia-gamma. Met

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

Renault Clio & Clio Grandtour

Renault Clio & Clio Grandtour Surf voor nog meer Renault Clio naar www.renault.be Renault Clio & Clio Grandtour Alles werd in het werk gesteld opdat deze publicatie exact en up-to-date zou zijn op de dag van het drukken (januari 2017).

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan MCV

Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuwe Dacia Logan MCV De superruime break die het allemaal kan. Een nieuw design met moderne lijnen, een ruim interieur, een stevigheid die van bij de eerste aanblik duidelijk is Nieuwe Logan MCV heeft

Nadere informatie

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen

Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen Nissan NIEUWe PRIMATAR Makkelijk te laden, Moeilijk te vullen De Primastar werd ontworpen om u tijd, hoofd en rugpijn te besparen. Deze bestelwagen heeft een lage vlakke vloer die makkelijk bereikbaar

Nadere informatie

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look!

Grand Vitara 3 deurs. Samenvatting. Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht kg Sportieve en elegante look New look! Grand Vitara 3 deurs Uitstekende terreincapaciteiten Compacte SUV Trekkracht 1.600 kg Sportieve en elegante look New look! Samenvatting Grand Vitara 3 deurs 1.9 DDiS 5 M/T (), 4 x 4, 5 manueel JX-E 25.599,00

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Stadsavontuur Steden, verheug u. Renault Captur, de succesrijke cross-over, vindt zichzelf opnieuw uit. Met zijn nieuwe kleuren, zijn nieuw ontworpen radiatorrooster met fijne chroomrand

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44

S01006BHV Leaflet PUNTO 2012 NL 3.indd /12/11 18:44 www.fiat.be De uitrusting van de modellen en de opties die daarmee overeenstemmen, kunnen variëren naargelang de specifieke vereisten van elke markt of de lokale legale bepalingen. De gegevens van deze

Nadere informatie

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015

NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 NISSAN NV200 FRIDGE GAMMA 2015 GAMMA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES ACENTA TECHNOLOGIE Radio-CD MP3 met Bluetooth, bediening aan het stuur en

Nadere informatie

De nieuwe Kia. www.kia.com

De nieuwe Kia. www.kia.com De nieuwe Kia www.kia.com UITRUTING NEW oul EV VERNELLINGBAK Warmtepomp, energierecupererende remmen, lage rolweerstandbanden Voorverwarming interieur: verwarming of airconditioning Oplaadpunt vooraan

Nadere informatie

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO RENAULT CLIO DRIVE THE CHANGE Renault Clio en de concept-car DeZir. VOORWOORD RENAULT CLIO GEÏNSPIREERD DOOR VERLANGEN Auto s zijn er om rond te rijden maar ze wekken ook dromen en verlangens

Nadere informatie

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST. Elefantino zbtw BTWi 21 %

ELEFANTINO STYLISH BY NATURE OPTIELIJST.  Elefantino zbtw BTWi 21 % OPTIELIJST Elefantino zbtw BTWi 21 % Buitenuitrusting 070 Donkergetinte ruiten achteraan O 123,97 150 5B2 Speciale pastelkleur Bianco Neve O 289,26 350 241 Metaalkleur O 330,58 400 58B Micakleur "Porpore

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12.

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. Swift 5 deurs. 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel. Grand Luxe Airco 12. Swift 5 deurs Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe Airco 12.199,00 * Bright Red Swift 0,00 * Standaardinterieur Swift @ttitude 0,00 * Standaardvelg

Nadere informatie