Veiling voor Villa Joep

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veiling voor Villa Joep"

Transcriptie

1 Veiling voor Villa Joep Catalogus

2 Villa Joep Programma & Locatie Villa Joep Joep Steijn is de naamgever van Villa Joep. Op 25 november 2002 ontdekten artsen bij hem een neuroblastoomtumor in zijn buik. Snel na dat moment kreeg Joep in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam een reeks van zeer zware chemokuren. Na zes intensieve maanden van behandelingen was Joep weer een beetje de oude. Daarna had de familie Steijn 3 heerlijke zomermaanden. Tot groot verdriet van de familie Steijn werden op 26 september 2003 weer uitzaaiingen ontdekt en is Joep op 21 oktober 2003 toch overleden. Joep werd 4,5 jaar oud. Joep heeft gevochten voor zijn leven en alle zware medische behandelingen moedig doorstaan. Helaas mocht het niet baten. Daarom hebben de ouders van Joep beloofd het gevecht tegen zijn ziekte voort te zetten. Hiervoor hebben ze Villa Joep (www.villajoep.nl) opgericht. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek dat specifiek gericht is op de genezing van neuroblastoom kinderkanker. De ouders van Joep hebben ook gezien dat er al genoeg geld gaat naar zaken rondom de patiënt zoals het welzijn van patiëntjes of naar het ontwikkelen van informatiemateriaal. Dit zijn ook goede doelen, maar Villa Joep wilt zich nu juist richten op de bestrijding van de ziekte zelf. Ook is het de ouders van Joep duidelijk geworden dat de huidige schrikbarend lage genezingskansen (30%) omhoog kunnen. Hiervoor is veel onderzoek nodig. Onderzoek kan slechts plaatsvinden bij voldoende financiële middelen. Deze middelen komen altijd van donaties. Dus steun Villa Joep, zodat nog meer onderzoeken gestart kunnen worden t.b.v. de genezing van de patiëntjes met neuroblastoom. Alle donaties die Villa Joep ontvangt worden voor 100% besteed aan onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. Onderzoekers kunnen daarvoor een voorstel indienen bij Villa Joep. Dat voorstel wordt vervolgens door een externe deskundige beoordeeld op een aantal criteria, zodat Villa Joep zeker weet dat het geld goed besteed wordt. Programma & Locatie - Ontvangst in de tent op het terrein bij Healthclub Juliën. Gelegenheid voor een hapje en een drankje. - Opening Leontine Steijn, moeder van Joep - Start veiling o.l.v. veilingmeester Meneer Wijdbeens - Pauze - Vervolg veiling. - Overhandiging cheque aan Leontine Steijn U kunt vanavond met pin betalen.

3 Veilingvoorwaarden De veiling wordt gehouden onder de navolgende voorwaarden: 1. Alle genoemde roerende zaken/diensten worden voetstoots verkocht bij opbod, in de staat waarin zij zich bevinden, door de kopers gezien of niet gezien, ook wanneer de roerende zaken aan de beschrijving, benaming, opgave van aantal, gewicht, maat of wat het ook moge zijn, niet beantwoorden. 2. De veilingmeester bepaalt de volgorde van verkoping. De volgorde kan afwijken van de volgorde in de catalogus. De veilingmeester kunnen nadere (verkoop)voorwaarden bepalen. Alsmede behouden zij zich het recht om de nummers te splitsen of bijeen te voegen. 3. De betaling geschiedt in handen van de veilingmeester en wel uiterlijk onmiddellijk na de verkoop. Betaling vindt uitsluitend plaats contant en/of per pinautomaat. De kopers ontvangen aansluitend de kwitantie. Er is BTW noch opgeld verschuldigd. 6. Vanaf de definitieve toewijzing liggen alle roerende zaken/diensten voor risico en rekening van de koper. De koper is verplicht de goederen af te halen binnen de gestelde termijn. 7. Een ieder wordt geacht voor zichzelf te hebben gekocht. De gekochte zaken/diensten zijn persoonsgebonden. Wij zijn van mening dat doorverkoop van gekochte zaken/ diensten aan derden niet bij deze veiling hoort. 8. Bij elk verschil of discussie over een bod heeft de veilingmeester de uiteindelijke beslissing. 9. In geval van vergissing van de veilingmeester heeft deze het recht zich te herstellen zonder dat hierop beroep gedaan kan worden. 4. De kopers mogen niet over de roerende zaken beschikken alvorens deze volledig zijn betaald. 5. De veilingmeester behoud zich uitdrukkelijk het recht voor om, zonder opgaaf van redenen, het bod van een bieder te weigeren. 10. Harteman Tentenverhuur, Ondernemers Vereniging De Hofstede, Ondernemers Vereniging Lienden Ommeren Ingen en Healthclub Juliën organiseren deze veiling maar is nimmer aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade die voortvloeit uit deze veiling en/of de zaken/diensten die verkocht zijn.

4 Frans Duijts Gesigneerd album van Frans Duijts - Oud & Vertouwd Het nieuwe album van Frans Duijts, Oud & Vertrouwd. De titel spreekt voor zich: op dit album zal Frans terug gaan naar zijn roots, daar waar alles is begonnen. Het gevoel dat de muziek op het album meebrengt is vertrouwd, zoals we Frans kennen en hebben leren kennen. Uiteraard ben ik erg trots op mijn nieuwe album. Er staat echt een aantal parels op. Om dit album tot stand te brengen ben ik terug gegaan naar mezelf en heb ik de liedjes gekozen die ik zelf het mooiste vond en waar ik het beste gevoel bij had. Ik hoop dat mijn fans dit ook zo ervaren. Aldus een enthousiaste Frans Duijts. Gesigneerd boek van Marianne Vos - Op De Troon Marianne Vos pedaleerde in 2012 over alle toppen van de wielersport. Fietsen als een malle heeft ze tot lijfspreuk verheven. De blinkende kroon op het onbegrensde labeur: olympisch goud op de weg in Londen. Queen Marianne Vos zit hoog op de troon, maar zal niet achterover leunen. Ze zoekt nieuwe uitdagingen en is vastbesloten om vanaf het gouden pluche dat te doen wat goed is voor háár geliefde wielersport en de wereld om haar heen. Op De Troon geeft een inkijk in het jachtige bestaan van een wielerkoningin in bewogen maanden, waarin ze terugblikt op een formidabel seizoen en toewerkt naar het wereldkampioenschap veldrijden in Louisville. Het toont de passie en onverzettelijkheid van Marianne Vos, wier leven is terug te voeren op twee aspecten: fietsen en winnen. Op De Troon is tevens een intiem familieportret van een bevlogen gezin dat alles opzij zet voor wielrennen. Marianne Vos 3 gesigneerde singles van Ferry Doedens Landelijk werd Ferry Doedens bekend door zijn rol in goede Tijden Slechte Tijden, waar hij vanaf 10 april 2009 te zien is als Lucas Sanders. Maar wat veel mensen niet weten is dat Ferry Doedens ook een aardig stukje kan zingen! In mei 2011 bracht Ferry zijn eerste single uit, Bij Mij. In februari 2013 volgde zijn twee single Hoger en Verder en in september van dat jaar Droom over jou samen met rapper Billy Dans. Bits Agency, Ferry Doedens

5 Gesigneerd boek van Epke Zonderland: London 2012 Olympic Games - Gouden Epke Op 7 augustus 2012 heeft Epke Zonderland een historische prestatie geleverd op de Olympische Spelen van Londen. De sportfotograaf Klaas Jan van de Weij was als geen ander in staat de kwaliteit van de prestatie van Epke te laten zien en monteerde, uit de 713 foto s die hij tijdens de finale maakte, onder meer de drie vluchtelementen tot een waar kunstwerk. Frans Wolfkamp die bij de finale aanwezig was beloofde hem er over te zullen gaan schrijven. Het resultaat is een exclusief 104 pagina s dik boek met de titel GOUDEN EPKE geworden waarin deze legendarische prestatie in woord en beeld is vastgelegd. Het boek bevat prachtige foto s van Klaas Jan en reactie s en teksten van onder meer journalisten en columnisten uit binnen en buitenland, officials en familie. Epke Zonderland 2 kaarten voor de voorstelling van Tineke Schouten - Moet niet gekker worden! in Stadsschouwburg Utrecht op Tineke neemt in haar nieuwe theatershow Moet niet gekker worden! alledaagse zaken, die vandaag de dag zorgen voor stress en drukte, eens flink onder de loep. Vanuit de ogen van haar hilarische types wordt u getrakteerd op bijzondere invalshoeken, zodat u nu eens met een glimlach tegen de crisis en persoonlijke rompslomp aankijkt. Vaak onnavolgbaar, soms hysterisch, maar lachen verzekerd! 4 kaarten voor de voorstelling van Sara Kroos - Van Jewelste! in Schouwburg Arnhem op Sara komt dit seizoen met een gloednieuw programma Van Jewelste! Het vaste publiek van Sara weet inmiddels: een avondje Kroos staat garant voor heel veel lach en nieuwe brandstof. Sara improviseert graag, zingt mooie liedjes, maar maakt er vooral een hilarische avond van. In van Jewelste vertelt Sara herkenbaar over het stuntelen dat we allemaal doen in dit leven. Met zelfspot en een scherpe blik vertelt ze over de onhandigheden die we allemaal kennen; in je gezin, met je ouders, in je liefdesleven en in alles wat het leven zo mooi, maar lastig maakt. Sara Kroos Pannenkoekenarrangement met huifkartocht voor 15 personen Bij aankomst kunt u eerst heerlijk genieten van een kopje koffie met een lekker stukje gebak. Dan stapt u met uw gasten in de huifkar om een tocht te maken door de prachtige omgeving van Giethmen. Na ongeveer een uur komt u terug bij het restaurant. De kinderen kunnen nog even op het luchtkussen of op de schommels spelen, en de volwassenen kunnen op het terras of in het restaurant nog even bij praten. Wanneer u trek krijgt kunt u aan tafel. U gaat dan genieten van een lekkere pannenkoek. U kunt kiezen uit 4 verschillende soorten.

6 2 kaarten voor een bezoek aan Paleis Het Loo In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor publiek. De ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes, terwijl de tuinen met fonteinen en bloemperken de sfeer van de 17de eeuw ademen. Door zijn ligging in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland is een bezoek aan Paleis het Loo in ieder jaargetijde uniek. 2 heats karten voor 2 personen De kartbaan van Van Der Ende Racing Inn is maar liefst 1,3 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten. Met een minimale breedte van 5 meter zijn er bovendien voldoende inhaalmogelijkheden. Dit alles maakt dit circuit tot een van de leukste en snelste kartbanen in Nederland! Van Der Ende Racing Inn 2 kaarten voor NEC - FC Twente op met een gesigneerde bal van NEC

7 Gesigneerde DVD Hete Vrede + Gesigneerde CD Alleen Van Claudia de Breij Exclusieve Venetiaanse Kruik van Michele Fatone Doornebal Interieurs Wie begrijpt de tijd waarin hij zelf leeft? Achteraf, ja, over vijftig jaar, als Geert Mak in een mooi zondagavondprogramma heeft uitgelegd hoe het allemaal zat, in de jaren 0 van deze eeuw. Dan weten we wie goed was en wie fout, tijdens de Hete Vrede. Want zo heeft Claudia de Breij (zelf zat ze in het verzet tijdens de Koude Oorlog) deze tijd genoemd, en haar voorstelling dus ook. In deze tijd waarin gelijk hebben het grootste goed is, twijfelt De Breij aan alles, en daar maakt ze grappen over. Wat ze zeker weet, dat zingt ze. Muziek in cabaretvoorstellingen kent diverse functies. Voor de een is het een cruciaal onderdeel van de show, voor de ander een curiositeit of noodzakelijk kwaad. De cabaretière en programmamaakster levert met Alleen een uiterst persoonlijk album af met liedjes die veelal gaan over de liefde en het loslaten van geliefde. De plaat volgt dan ook twee jaar na haar scheiding met presentatrice Conny Kraaijeveld. De titel lijkt hieraan te refereren, evenals aan haar album Niet Alleen uit Gesigneerd album van: Ilse DeLange - After the Hurricane / Greatest Hits & More Op Vrijdag 25 oktober 2013 bracht Ilse DeLange het album After The Hurricane: Greatest Hits & More uit. Op het album staan haar 15 grootste hits, waaronder World Of Hurt, The Great Escape, So Incredible, Miracle en Hurricane. Daarnaast bevat het album vier nieuwe nummers. Het album kijkt niet alleen terug op haar carrière tot nu toe, maar is tevens een vooruitblik op wat we nog van haar kunnen verwachten. Claudia de Breij Ilse DeLange

8 2 dinerbonnen voor een 3-gangendiner bij restaurant BuitenSporig! In het restaurant BuitenSporig! is het puur en eerlijk tafelen want de gerechten op de kaart zijn biologisch. BuitenSporig! is gehuisvest in het karakteristieke stationsgebouw van Tiel en biedt een informele, verzorgde sfeer. U vindt er een plek om te ontspannen, te eten en te drinken. BuitenSporig! biedt kwetsbare volwassenen in onze regio nieuwe kansen in een permanente of tijdelijke, beschermende werkomgeving. De maatschappelijke doelstellingen van het restaurant liggen hoog. Het restaurant is een écht horecabedrijf waar de werknemers, onder deskundige begeleiding, hun kwaliteiten kunnen ontplooien. Door - net als ieder ander - gewoon te werken, krijgen zorgvragers een volwaardige plek in de wereld. BuitenSporig! wil én gaat laten zien dat dit kan. Halsketting, armband en oorbellen van Iemkjes Jewels Mooie halskettingen, armbanden en oorbellen zijn een veel gezocht artikel. Zeker als ze exclusief en van hoge kwaliteit zijn zoals de sieraden van Iemkje. Iemkje van der Hoest studeerde in Amsterdam Creatieve handvaardigheid en werd met name geboeid door sieraden. De inspiratie haalt Iemkje uit Jugendstil, A r t D e c o, A r t N o u v e a u e n d e Amsterdamse school periode In deze strakke stijl maakt ze haar sieraden. Iemkjes Jewels Art Deco en Art Nouveau Sieraden.

9 2 tickets met boeken voor Body Worlds Amsterdam De gesigneerde Ukelele van Brigitte Kaandorp Ontdek hoe uw lichaam er van binnen uit ziet en verwonder u over het samenspel van de verschillende lichaamsfuncties. In Body Worlds staat het lichaam tijdens de verschillende levensfase centraal, van de verwekking tot aan de dood. Reis door uw eigen lichaam en ontdek de geheimen van de anatomie. Er staan meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen die de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van het lichaam tonen. Sinds begin dit jaar (2014) heeft de expositie een vaste plek gekregen in Amsterdam op het Damrak. Daarvoor deed de tentoonstelling al tientallen steden in Europa, Azië en Noord- Amerika aan. Brigitte Kaandorp Originele Chesterfield Fauteuil Plein 5 Body Worlds is een initiatief van de Duitse dokter, wetenschapper en anatoom Gunther von Hagens. Hij heeft de lichamen en organen geplastineerd, waardoor ze nog duizenden jaren mee kunnen. Body Worlds Amsterdam

10 Origineel schilderij van Hansje van Gogh ( ) nichtje van Vincent van Gogh Hansje van Gogh, nichtje van de beroemde Vincent van Gogh, werd in 1927 in Amsterdam geboren. Schilderen zat, net als bij haar oom, jong in het bloed. Zij volgde lessen bij bekende aquarellisten en exposeerde regelmatig met succes. Bloemen hadden haar grote voorkeur. Zij hield van heldere, sprekende tinten. Men zou haar stijl naturalistisch - expressionistisch kunnen noemen. Ze woonde in het pittoreske, Gooische dorp Blaricum. In 2007 is ze overleden. Dit schilderij wordt u aangeboden door de oudste dochter van Hansje van Gogh: Laura Mol-Kloek, Galeriehoudster en kunstenares. Van 30 maart tot en met 1 juni 2014 zal er een expositie plaatsvinden in de galerie van Laura Mol-Kloek, waar nog meer werken te bewonderen zijn van haar moeder Hansje van Gogh.

11 Starterscursus golf voor twee personen Ÿ Lesmethode volgens het 9-stappenplan van de Golf Academie Ÿ 6 golflessen + 1 baanles van steeds 1 uur o.l.v. een golfprofessional Ÿ 8 ronden op de 9-holes korte baan, waarvan 2 ronden o.l.v. een golfbuddy Ÿ Materiaal, zoals golfclubs en ballen tijdens de les Ÿ Onbeperkt oefenen op de driving range, putting green en ABC oefenholes gedurende de gehele lesperiode (excl. ballen) Ÿ Theorieboek, pitchfork & tees, doosje ballen en polsbandje met golfmarker. Eén van deze artikelen ontvangt u steeds ná iedere les Ÿ 15% korting op alle golfartikelen in de shop, bestemd voor eigen gebruik, gedurende de gehele lesperiode (ook op de grote baan) m.u.v. reeds afgeprijsde artikelen Ÿ Leuke gezamenlijke Golf Academie wedstrijd aan het einde van de lesperiode Aan het einde van de lesperiode heeft u, volgens de regels van het Golfcentrum, oefenpermissie korte baan / stap 1 behaald en bent u gereed voor lespakket 2 op naar je handicap. Grote Villa Joep Olifant Aangeboden door Villa Joep Dit wordt u aangeboden door: Betuws Golfcentrum De Batouwe in Zoelen

12 Schilderij Arjen Robben van Silvester Peperkamp ( ) Silvester Peperkamp was een echte kunstenaar. Pas rond zijn veertigste ontdekte Peperkamp - lange tijd woonachtig in Elst - zijn grote talent om te schilderen en begon zijn wonderbaarlijke artistieke reis. Geboren in café Peperkamp in Randwijk, had hij tot die tijd weinig met kunst te maken gehad. Getroffen door een enorme drang om te creëren, haalde hij met een noodgang de verloren tijd in. In korte tijd schilderde hij op hoog niveau in Amsterdam. Een rebelse tijd waar hij soms met weemoed aan terugdacht. Het Gelderlander-archief maakt melding van talloze acties waarmee hij de schilderkunst bedreef en onderdeel liet zijn van de samenleving. Gewoon onder de mensen, als een heel gewoon iemand met een uitzonderlijk talent. Peperkamp schilderde overal: op een terras, in de trein tussen Tiel en Elst, aan een rivier. Onophoudelijk geïnspireerd door kleuren, weer, sfeer, licht maar vooral door alle soorten mensen. Liefst authentieke mensen, aan wie je ziet dat het lever er overheen is gegaan. Twee Gieser Wildeman Perenbomen in veilingkist Dit schilderij wordt u aangeboden door: Wilma Peperkamp

13 AJAX Thuis-Shirt GESIGNEERD GO AHEAD EAGLES Thuis-Shirt GESIGNEERD FEYENOORD Thuis-Shirt GESIGNEERD FEYENOORD UIT-Shirt GESIGNEERD

14 Schaatspak met trainingsjack van Jan Blokhuijsen Jan Blokhuijsen (Zuid-Scharwoude, 1 april 1989) is een Nederlandse langebaanschaatser die uitkomt voor Team Corendon. Hij heeft tussen 2010 en 2013 bij de commerciële TVM-ploeg gereden. Daarvoor maakte hij deel uit van de VPZ-formatie ( ). Op 25 januari 2010 heeft Blokhuijsen zich op het OKT II geplaatst voor de 5000 meter op de Olympische Spelen van Vancouver. Op deze Olympische Spelen werd hij negende op de 5 kilometer en won brons op de ploegenachtervolging samen met Sven Kramer, Mark Tuitert en Simon Kuipers. Op 8 februari 2014 won Blokhuijsen een zilveren medaille op de 5000 meter op de Olympische Winterspelen in Sotsji. Later won hij goud bij de ploegenachtervolging. Hij werd 25 februari 2014 Ridder in de orde van Oranje Nassau. Sky Service Netherlands Rondvlucht van 1 uur boven de Betuwe (uw huis/bedrijf) voor 3 personen Wat dacht u van een rondvlucht boven uw eigen bedrijf of huis? Sky Service Netherlands op vliegveld Teuge is een vliegbedrijf met 40 jaar ervaring in de General Aviation (kleine luchtvaart). Speciaal voor de Veiling voor Villa Joep beiden zij een rondvlucht van een uur voor 3 personen boven de Betuwe (uw huis/bedrijf). Bij Sky Service Netherlands kunt u lekker genieten terwijl de piloten u van bovenaf laten zien hoe prachtig de Betuwe is. De vliegers van Sky Service Netherlands kennen het gebied op hun duimpje en laten u dit prachtigs van bovenaf zien. Kortom, een spannend uitje waarbij u beslist uw fototoestel niet mag vergeten! Jan Blokhuijsen

15 Met 2 personen over de rode loper bij de Galapremière van Wonderbroeders, Het wonder van Cuijk de nieuwste film van de makers van De Marathon België - Nederland 2014 Genre: Komedie Duur: 100 minuten Regisseur: Johan Timmers Scenario: Johan Timmers, Martin van Waardenberg Producent: Une coproduction avec Eyeworks Pays-Bas Release: 2014 Cast: Martin van Waardenberg, Thomas Acda, Ton Kas, Egbert-Jan Weber, Noortje Herlaar, Kees Hulst Het wonder van Cuijk, Wonderbroeders is een komedie over een groepje monniken dat zich staande probeert te houden in de jachtige, materialistische moderne wereld. Maar de gemeente wil hun klooster annexeren en dat leidt tot spanningen tussen de mannen. En dan gebeurt het wonder: er stroomt bloed uit het Jezusbeeld! Het klooster staat volop in de belangstelling, maar of de heren daar nu zo blij mee moeten zijn... RTL Nederland

16 Paars/Roze meisjesfiets Prachtig bloemstuk Aangeboden door Tuincentrum Van Ingen 2 vouchers voor Highdays Quadrijden Off-Road Motorrijden Jetskiën óf RIB-varen 2 Businesskaartjes Vitesse - Heracles + Parkeerkaart Aangeboden door Vitesse

17 20 Patio Fruitbomen appels/peren/kersen/pruimen Patriofruit is een vrij nieuw concept, bedoeld om op een decoratieve manier fruit te kweken. Het concept zit in dezelfde hoek als de orangerie en bonsai. Het betreft kleine fruitdragende bomen, bedoeld om op een klein oppervlak toch van het fleurige en smakelijke te kunnen genieten. Dit is perfect voor op uw zonnige terras of balkon. Sportarrangement voor max 50 personen Prima in te vullen als personeelsuitje met diverse sportactiviteiten!

Fijne Kerstvakantie gewenst!

Fijne Kerstvakantie gewenst! Er ligt weer een nieuwe info voor u. Het halfjaarlijks blad van Hoor Friesland. In het voor- en najaar kunt u een uitgave van ons verwachten. In de tussentijd houden we u op de hoogte door middel van onze

Nadere informatie

Boeijend Nieuws. Vanboeijen investeert in digitale communicatie. Het voelt als vrijheid. Ik hoop dat zingeving belangrijk blijft

Boeijend Nieuws. Vanboeijen investeert in digitale communicatie. Het voelt als vrijheid. Ik hoop dat zingeving belangrijk blijft Boeijend Nieuws Relatieblad Vanboeijen Optimale communicatie met onze doelgroepen Vanboeijen investeert in digitale communicatie Levensverhaal Het voelt als vrijheid Interview Ik hoop dat zingeving belangrijk

Nadere informatie

THEATER INNOVATIE 10.0

THEATER INNOVATIE 10.0 THEATER INNOVATIE 10.0 PORTFOLIO 2013-2014 THEATER INNOVATIE 10.0 Inhoud Onbekend raakt bemind 5 Wat is thinx? 7 Een horizonbatterij van LED licht 9 Best of the Fest 11 100FEMMES 13 Expositie nalatenschap

Nadere informatie

Regie over eigen leven; wonen, werken, vrije tijd

Regie over eigen leven; wonen, werken, vrije tijd Meninge Informatief magazine over leven met een beperking in Zuidoost-Brabant Jaargang 5, oktober 2009 Regie over eigen leven; wonen, werken, vrije tijd Nummer 19 4 Stichting Regie over Eigen Leven 10

Nadere informatie

Het Nije Magazine. Kanker heb je samen

Het Nije Magazine. Kanker heb je samen 5 JAAR DE NIJE STICHTING Het Nije Magazine 5 jaar de Nije Stichting Kanker heb je samen Terugkijken op vijf jaar de Nije Stichting met o.a. activiteiten als de Nije Beweegt, de Nije Live en interviews

Nadere informatie

Maandblad van het Informatie- en Adviescentrum voor iedereen die vragen heeft over de vuurwerkramp.

Maandblad van het Informatie- en Adviescentrum voor iedereen die vragen heeft over de vuurwerkramp. Nieuwskrant 13 Mei Uitgave 8, februari 2002 Informatief magazine betreffende de gevolgen van de vuurwerkramp Uitgave 1, april 2001 Maandblad van het Informatie- en Adviescentrum voor iedereen die vragen

Nadere informatie

Uitgave van Rabobank Private Banking. Ik ben vooral bezig met vandaag. Bezit & betekenis. Herman den Blijker

Uitgave van Rabobank Private Banking. Ik ben vooral bezig met vandaag. Bezit & betekenis. Herman den Blijker Wijzer Uitgave van Rabobank Private Banking Bezit & betekenis Ik ben vooral bezig met vandaag Herman den Blijker Samenleving Persoonlijk Kennis Topstuk 23 Conceptuele werken laten vaste conventies los.

Nadere informatie

Oss, het magazine najaar 2012. Is er leven na MSD?

Oss, het magazine najaar 2012. Is er leven na MSD? 6 Tekst: Gert-Jan Van Zoggel, Wilma Willemse, Roel Kuilder Fotografie: Frank Zwinkels Is er leven na MSD? Het bericht van MSD om haar vestiging in Oss grondig te reorganiseren, sloeg in de zomer van 2010

Nadere informatie

Wij zijn nog steeds aanwezig in de gemeente Nieuwkoop APRIL 2013. 100,- waardebon van Kameryck. Kijk snel op pagina 11

Wij zijn nog steeds aanwezig in de gemeente Nieuwkoop APRIL 2013. 100,- waardebon van Kameryck. Kijk snel op pagina 11 APRIL 2013 Zakenmagazine voor de gemeenten De Ronde Venen en Nieuwkoop en alle bijbehorende dorpskernen Wij zijn nog steeds aanwezig in de gemeente Nieuwkoop Jens Toornstra Vakgarage Van der Laan 100,-

Nadere informatie

Waarom vrienden, familie, buren en kennissen zo belangrijk zijn

Waarom vrienden, familie, buren en kennissen zo belangrijk zijn November 2014 editie 7 In dit nummer: Wat betekent vriendschap voor u? Hart voor een ander Hoe de panty s in Dordrecht kwamen Een rijk sociaal leven, zo doet u dat! Waarom vrienden, familie, buren en kennissen

Nadere informatie

op andere brieven of zelf een onderwerp aansnijden.

op andere brieven of zelf een onderwerp aansnijden. Voor u ligt de eerste Info vanaf onze nieuwe locatie in het Audiologisch Centrum! We zijn door het team daar hartelijk ontvangen en we hebben ons plekje gevonden. Onze oude ruimte in Greunshiem heeft een

Nadere informatie

Een Zinnig Woord. L. Beheydt

Een Zinnig Woord. L. Beheydt Een Zinnig Woord L. Beheydt In... zomer is het hier erg warm. Ik ga naar... stad. Jan speelt met... jongens van zijn klas. Joep is een vriend... mijn broer. An houdt... lekker eten. Dat boek is... mij.

Nadere informatie

Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers.

Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers. Hoe een doener zich staande houdt in de wereld van denkers. Ook dit boekje geeft je inzicht, ditmaal in de keuken van de realiteit. De hoe en waarom van het dagelijks leven. Natuurlijk kun je zelf de dingen

Nadere informatie

Op de. weg. The Glory of Christmas. Studie Bobby Schuller: Bent u op de goede weg? Mijn kruispunt. Persoonlijke verhalen

Op de. weg. The Glory of Christmas. Studie Bobby Schuller: Bent u op de goede weg? Mijn kruispunt. Persoonlijke verhalen hoop magazine is een uitgave van hour of power nederland en verschijnt zes keer per jaar nummer 70 - november 2014 losse verkoopprijs 2,95 via hourofpower.nl/winkel gratis uitgave voor donateurs i n d

Nadere informatie

AanZet. Gouden jubilaris. Paralympics 2012

AanZet. Gouden jubilaris. Paralympics 2012 Nummer 3 juli 2012 AanZet Gouden jubilaris Paralympics 2012 En verder Ouderwetse wijkzuster goedkoper en beter Maatschappelijke coalitie vraagt keuze voor Eigen Regie Tuinbouw van de Wereld in Limburg

Nadere informatie

januari 2015 Adviesrapport het beweegplein De Nije Veste Averil Verberkmoes 1634852 Averil.verberkmoes@student.hu.nl Stage docent: Boudewijn Visscher

januari 2015 Adviesrapport het beweegplein De Nije Veste Averil Verberkmoes 1634852 Averil.verberkmoes@student.hu.nl Stage docent: Boudewijn Visscher januari 2015 Adviesrapport het beweegplein De Nije Veste Averil Verberkmoes 1634852 Averil.verberkmoes@student.hu.nl Stage docent: Boudewijn Visscher Stage Begeleider: Diek Scholten en Carl Verheijen Stage

Nadere informatie

Interview: Ernst Daniël Smid. Jaargang 4 Nr. 2 2015. De Keppelse Golfclub al bijna 90 jaar oud. Een Messi of Ronaldo in uw huiskamer of op kantoor?

Interview: Ernst Daniël Smid. Jaargang 4 Nr. 2 2015. De Keppelse Golfclub al bijna 90 jaar oud. Een Messi of Ronaldo in uw huiskamer of op kantoor? Jaargang 4 Nr. 2 2015 Interview: Ernst Daniël Smid Een Messi of Ronaldo in uw huiskamer of op kantoor? De Keppelse Golfclub al bijna 90 jaar oud Terborgse Wijncentrale, een kijkje achter de wijnvaten.

Nadere informatie

In deze Plotsdoof schenken we wat extra aandacht aan ontspanning, letterlijk en figuurlijk. Waar knap je van op? Hoe doe je nieuwe energie op?

In deze Plotsdoof schenken we wat extra aandacht aan ontspanning, letterlijk en figuurlijk. Waar knap je van op? Hoe doe je nieuwe energie op? Energie Jaargang 24 nr. 3 september 2013 In dit nummer o.m. In deze Plotsdoof schenken we wat extra aandacht aan ontspanning, letterlijk en figuurlijk. Waar knap je van op? Hoe doe je nieuwe energie op?

Nadere informatie

Uit de toon. Voor Ilse staat muziek maken op 1 Muziektherapie OneArmed Goes China

Uit de toon. Voor Ilse staat muziek maken op 1 Muziektherapie OneArmed Goes China Een magazine voor jongeren die leven met kanker Uitgave van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker Jaargang 14, nummer 3 Uit de toon Voor Ilse staat muziek maken op 1 Muziektherapie OneArmed Goes China

Nadere informatie

13 e RAP. 2GETTHERE ARNHEM. Januari t/m juni 2015. ichange.uchange.wechange.

13 e RAP. 2GETTHERE ARNHEM. Januari t/m juni 2015. ichange.uchange.wechange. 13 e RAP. 2GETTHERE ARNHEM Januari t/m juni 2015 ichange.uchange.wechange. Inhoud INLEIDING 3 RESULTATEN 4 SPECIFIEKE INFORMATIE OVER JONGEREN MET EN ZONDER STARTKWALIFICATIE 4 AANVULLENDE INFORMATIE 4

Nadere informatie

duurzame relaties, da s het betere werk

duurzame relaties, da s het betere werk endenburg nummer 6 zomer 2009 duurzame relaties, da s het betere werk (ook hier...) ...om trots op te zijn... Job Knoester Met een fantastisch gevoel Binnen Endenburg zijn wij bezig met de invoering van

Nadere informatie

amerpoort jaarbeeld 2011 Werelden die bij elkaar komen

amerpoort jaarbeeld 2011 Werelden die bij elkaar komen amerpoort jaarbeeld 2011 Werelden die bij elkaar komen Amerpoort in 2011: Werelden die bij elkaar komen Als ik nu terugblik, is het eigenlijk wonderlijk dat we nog nooit een Jaarbeeld hebben gemaakt rond

Nadere informatie

WIJKKRANT Alkmaar-Noord De Mare - Daalmeer - Koedijk

WIJKKRANT Alkmaar-Noord De Mare - Daalmeer - Koedijk WIJKKRANT Alkmaar-Noord De Mare - Daalmeer - Koedijk Artieste Country Wilma geboren om te zingen Zangeres en podiumdier Country Wilma, geboren in Schagen en nu woonachtig in Alkmaar Noord, heeft in augustus

Nadere informatie

Vlietstreek-Zoetermeer

Vlietstreek-Zoetermeer ichterbij Vlietstreek-Zoetermeer Samen zijn we de bank Dialoog over krimp: we moeten trotser worden op Zoetermeer Wesley Verhoek heeft een goede klik met zijn adviseurs Dirk Duijzer en Wout Dekker Maak

Nadere informatie

dvent Op weg naar Pasen nieuws Vrouwen aan de slag in het Vormingscentrum nieuws wereldkerk Dr. Jan Paulsen ontvangt koninklijke onderscheiding

dvent Op weg naar Pasen nieuws Vrouwen aan de slag in het Vormingscentrum nieuws wereldkerk Dr. Jan Paulsen ontvangt koninklijke onderscheiding nieuws Vrouwen aan de slag in het Vormingscentrum nieuws wereldkerk Dr. Jan Paulsen ontvangt koninklijke onderscheiding aandacht voor Nederlandse zendeling naar centraal-thailand dvent 03 2012 Jaargang

Nadere informatie

Jonge telers als gastredacteur

Jonge telers als gastredacteur Maart 2014 2 [ 12 ] Dirk van Geest, Albert Solleveld en Bart van Os Jonge telers als gastredacteur Spotlight Orchidee [ 18 ] [ 30 ] [ 34 ] [ 38 ] Chaotische creatievelingen gezocht! Cao is toe aan moderniseringsslag

Nadere informatie

Durven en doorzetten

Durven en doorzetten 12 Gestaalde kaders 56 Durven en doorzetten 96 Business Dialogues 140 Four professionals had a dream 16 Leuk zeg, creativiteit 60 Ondernemen is pas eng 100 Plezier op het werk 144 Inspirerende organisaties

Nadere informatie

Nieuws. jaargang 7 nr 6 juli 2013 Informatief Magazine Nieuws is een uitgave van De Twentse Zorgcentra

Nieuws. jaargang 7 nr 6 juli 2013 Informatief Magazine Nieuws is een uitgave van De Twentse Zorgcentra Nieuws jaargang 7 nr 6 juli 2013 Informatief Magazine Nieuws is een uitgave van De Twentse Zorgcentra VB Raad van Bestuur De werkelijkheid te maken met forse overschrijdingen en er moet soms hard worden

Nadere informatie

We moeten af van het woord cliënt

We moeten af van het woord cliënt blad vier:layout 1 14-12-2011 11:57 Pagina 2 JAARGANG 6 NUMMER 4 DECEMBER 2011 ZIJLNIEUWS... VOOR VERWANTEN EN RELATIES Dit is heldere taal van Willem Kwakkel, sinds een kleine tien jaar medewerker van

Nadere informatie

BooghGoed verspreidt zich door

BooghGoed verspreidt zich door BooghGoed verspreidt zich door Midden-Nederland! -Margreet Takken Jaargang 7, nummer 3, december 2013 Opening BooghGoed webwinkel Column Steeds dichter bij elkaar Activiteit uitgelicht Productmatig werken

Nadere informatie