Dienstverleningsovereenkomst Schoonmaak en glasbewassing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dienstverleningsovereenkomst Schoonmaak en glasbewassing"

Transcriptie

1 Dienstverleningsovereenkomst Schoonmaak en glasbewassing Europese aanbesteding Schoonmaak- en glasbewassingsdiensten nr. 2012/S Datum : 20 september 2012 Versie : 1.0 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Pro Mereor B.V. te Arnhem. Bij overtreding van het bovenstaande, wordt het auteursrecht geschonden.

2 Ondergetekenden, Scholengroep Spinoza, vertegenwoordigd in deze door <invullen>, hierna te noemen Opdrachtgever ; en <invullen>, statutair gevestigd te <invullen>, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door <invullen>, hierna te noemen Opdrachtnemer ; In overweging nemende dat: Opdrachtgever structureel behoefte heeft aan Schoonmaak en de levering en dienstverlening hiervan wenst op te dragen aan Opdrachtnemer; Opdrachtnemer in het kader van de uitoefening van haar bedrijf diensten levert inzake Schoonmaak en bereid is dit aan Opdrachtgever te leveren; Opdrachtgever op 11 juni 2012 een Europese aanbesteding is gestart, die het referentienummer 2012/S heeft gekregen; Opdrachtnemer daartoe een inschrijving heeft ingediend op 29 oktober 2012; Partijen in de onderhavige overeenkomst, de bepalingen en voorwaarden wensen vast te leggen, die van toepassing zullen zijn tussen partijen; verklaren het navolgende te zijn overeengekomen: Artikel 1 Levering en diensten 1. Deze overeenkomst heeft betrekking op de door Opdrachtnemer te leveren Schoonmaak, een en ander conform hetgeen vermeld en omschreven in: Nota van Inlichtingen d.d. 15 oktober 2012 (hierna te noemen Nota ), zie Bijlage 1; Aanbestedingsdocumenten d.d. 20 september 2012 (hierna te noemen Aanbestedingsdocument ), zie Bijlage 2; Ingediende inschrijving door <invullen> (hierna te noemen Inschrijving ), zie Bijlage 3.

3 2. Van deze overeenkomst maken de volgende bijlagen integraal deel uit: Bijlage 1. Bijlage 2. Bijlage De bijlagen als genoemd in lid 1 van dit artikel maken integraal onderdeel uit van deze overeenkomst. Partijen verklaren deze bijlagen te hebben ontvangen en geaccepteerd. 4. Indien bepalingen in onderstaande documenten met elkaar in strijd zijn, prevaleert de bepaling in het hierna eerder genoemde document boven de bepaling in het hierna later genoemde document: 1 Nota( s) van inlichtingen; 2 Dienstverleningsovereenkomst; 3 Aanbestedingsdocumenten; 4 Inschrijving Ondernemer. Artikel 2 Overige bepalingen 1. Indien opdrachtnemer voor de uitvoering van haar werkzaamheden een onderaannemer wenst in te zetten dan dient opdrachtnemer dit kenbaar te maken aan opdrachtgever. Opdrachtnemer mag uitsluitend gebruik maken van deze onderaannemer indien hiervoor schriftelijk toestemming is verleend door opdrachtgever. 2. Ondernemer is verplicht tien (10) stageplaatsen aan te bieden aan jongereren tot 27 jaar. De stages mogen maximaal 25% van de totale inzet bedragen. U reserveert middelbaar, laag- en ongeschoold werk voor Social Return. Mogelijke functies: Kwaliteitscontroleur; Commerciele binnendienst medewerker; Calculator; Werkvoorbereider; Planner; Chauffeur; Administratieve functiionarissen. 3. Een verandering van zeggenschapsverhouding of de overname van opdrachtneer is eerst na schriftelijk akkoord van opdrachtgever mogelijk. Na akkoord zal de overeenkomst eventueel met aanvullende voorwaarden worden hervat.

4 4. Indien een verandering van zeggenschapsverhouding of de overname van opdrachtnemer niet tijdig wordt medegedeeld is opdrachtnemer een direct opeisbare boete van ,- per incident verschuldigd. De overeenkomst kan bovendien terstond worden opgeschort. 5. Bij een verandering in de zeggenschapsverhouding van meer dan 10% of al dan niet gedwongen overname van de onderneming door derden, dient terstond de aanbestedende dienst daarvan in kennis te worden gesteld. Artikel 3 Duur en beëindiging 1. Deze Overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van drie (3) jaar, ingaande op 1 januari De Overeenkomst kan na evaluatie van de geleverde prestaties maximaal drie (3) maal verlengd worden voor één (1) jaar. 2. De Overeenkomst kan met onmiddellijke ingang worden opgezegd indien: a. de wederpartij in staat van faillissement is verklaard of surséance van betaling is aangevraagd; b. Opdrachtnemer zijn verplichtingen betreffende de afdracht van de sociale premies en loonbelasting niet of niet volledig nakomt; c. de wederpartij zijn verplichtingen, c.q. de werkzaamheden, herhaaldelijk niet, niet tijdig of niet naar behoren nakomt, c.q. uitvoert en hiertoe door opdrachtnemer in gebreke is gesteld en de in de gebrekestelling genoemde redelijke termijn is verstreken; d. door Opdrachtnemer of een van zijn ondergeschikten enig voordeel is of wordt aangeboden of verschaft aan een persoon die deel uitmaakt van een orgaan van Opdrachtgever; e. de onderneming van Opdrachtnemer wordt geliquideerd of overgenomen, wanneer hij zijn huidige onderneming staakt, op een aanmerkelijk deel van het vermogen van Opdrachtnemer beslag wordt gelegd of Opdrachtnemer anderszins redelijkerwijs niet langer in staat moet worden geacht de verplichtingen uit deze Overeenkomst na te kunnen komen. 3. Lid 3, ad c, kan onder andere worden vastgesteld aan de hand van een door beide partijen geaccepteerde kwaliteitscontrolemethodiek in dit geval VSR-KMS, welke met een door Opdrachtgever vast te stellen frequentie zal worden uitgevoerd. 4. De opzegging zal in dit geval vooraf zijn gegaan door minimaal twee schriftelijke waarschuwingen, welke aangetekend verzonden zullen worden en waartussen een periode ligt van minimaal 4 weken en maximaal 6 maanden.

5 5. Indien tot opzegging met onmiddellijke ingang wordt overgegaan is Opdrachtnemer jegens Opdrachtgever verplicht tot vergoeding van de schade die door de opzegging mocht zijn ontstaan. Hieronder wordt tevens verstaan het verschil tussen de met Opdrachtnemer overeengekomen prijs en de kosten verbonden aan het doen uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden door derden, gedurende een periode van maximaal vier maanden, te tellen vanaf het moment van opzegging. 6. Bepalingen die naar hun aard bestemd zijn om ook na beëindiging van deze overeenkomst voort te duren, blijven tussen partijen na beëindiging van kracht. Artikel 4 Kwaliteitsbeheersing Schoonmaakdiensten en glasbewassing 1. Opdrachtnemer draagt er zorg voor dat er van elke locatie een logboekvoorziening aanwezig is, waar op- of aanmerkingen, betreffende de uitvoering van de werkzaamheden, vermeld kunnen worden. Opdrachtnemer zal deze logboekvoorziening dagelijks raadplegen en direct maatregelen nemen naar aanleiding van deze op- of aanmerkingen. Opdrachtgever zal navenant handelen in geval Opdrachtnemer bepaalde werkzaamheden niet kan uitvoeren. 2. Er zal minimaal één (1) kwaliteitsmeting per jaar met betrekking tot de schoonmaakkwaliteit worden uitgevoerd door een extern adviesbureau. 3. Betreffende de te hanteren kwaliteitscontrolemethodiek, evenals de hoogte van de financiële consequenties indien de beoogde kwaliteit (herhaaldelijk) niet wordt gehaald, wordt de VSR-KMS controle-methodiek toegepast. 4. Indien, gedurende de looptijd van de Overeenkomst, Opdrachtgever een andere methodiek dan deze wenst te hanteren zal dit minimaal drie maanden voor uitvoering van de eerste kwaliteitsmeting schriftelijk aan Opdrachtnemer kenbaar worden gemaakt. 5. Betreffende de financiële consequenties, indien de beoogde kwaliteit niet wordt gehaald, is de in de overeengekomen controlemethodiek opgenomen kortingstabel van toepassing. Deze kortingstabel wordt toegepast op locatieniveau. 6. De kortingen zullen worden toegepast over het maandbedrag met betrekking tot het gedeelte reguliere schoonmaakdiensten, vaste additionele werkzaamheden en toezicht. Verrekening dient plaats te vinden in de eerst daaropvolgende maand door middel van een creditfactuur.

6 7. Ingeval een hercontrole noodzakelijk is omdat bij de reguliere controle de beoordeling van het onderhoud niet overeenkomt met de afgesproken kwaliteit, komen de kosten van de hercontrole voor rekening van Opdrachtnemer. Verrekening dient plaats te vinden in de eerst daaropvolgende maand door middel van een creditfactuur. 8. Indien, gedurende de looptijd van de Overeenkomst, Opdrachtgever een negatieve indruk heeft over de geleverde kwaliteit, kan op ieder moment een extra kwaliteitsmeting worden uitgevoerd. Wanneer het eindoordeel overeenkomt met de afgesproken kwaliteit komen de kosten van deze meting voor rekening van Opdrachtgever. Indien het eindoordeel niet overeenkomt met de afgesproken kwaliteit komen de kosten van deze meting voor rekening van Opdrachtnemer. 9. Indien de dienstverlening van Ondernemer gedurende de looptijd van de overeenkomst, drie (3) maal als onvoldoende wordt gekwalificeerd, zal Ondernemer kosteloos een nul-beurt (opleveringsschoonmaak) uitvoeren en met aanzienlijke wijzigingen komen ten aanzien van de in te zetten schoonmaakuren en/of materialen. De kosten van de wijzigingen die worden doorgevoerd zijn te allen tijde voor Ondernemer. 10. Indien, gedurende de looptijd van de Overeenkomst, de werkzaamheden herhaaldelijk niet worden uitgevoerd conform de omschreven handelingen, heeft Opdrachtgever, na twee schriftelijke waarschuwingen in een periode van minimaal 5 dagen en maximaal 15 dagen, het recht om opdracht te verstrekken aan derden om de werkzaamheden alsnog uit te voeren. In dat geval is Opdrachtnemer jegens Opdrachtgever verplicht tot vergoeding van de schade die door de extra inzet mocht zijn ontstaan. Hieronder wordt tevens verstaan het verschil tussen de met Opdrachtnemer overeengekomen prijs en de kosten verbonden aan het doen uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden door derden. Artikel 5 Planning laagfrequente werkzaamheden Schoonmaak 1. De planning van laagfrequente werkzaamheden (uitvoering van handelingen van maximaal 52 maal per jaar) dient binnen twee maanden na aanvang der werkzaamheden bekend te worden gemaakt bij Opdrachtgever, conform het model planning laagfrequente werkzaamheden. 2. Indien deze planning niet binnen de gestelde termijn in het bezit is van Opdrachtgever is Opdrachtnemer een boete ad 5% van het maandelijkse factuurbedrag aan Opdrachtgever verschuldigd voor elke dag dat de planning te laat is ingeleverd. Deze boetes worden op locatieniveau vastgesteld. Deze boete zal worden verrekend door middel van een creditfactuur. 3. Opdrachtgever heeft de bevoegdheid om aan Opdrachtnemer dan wel zijn waarnemer/-ster, in afwijking van het Werkprogramma en/of de planning, schriftelijk tijdelijk vervangende

7 werkzaamheden op te dragen, indien omstandigheden dit naar oordeel van Opdrachtgever noodzakelijk maken. 4. Alle door Opdrachtnemer voorgenomen wijzigingen in het Werkprogramma dienen vooraf met Opdrachtgever besproken te worden, waarna laatstgenoemde (schriftelijk) toestemming dient te verlenen. Artikel 6 Tekortkoming en ontbinding 1. De Overeenkomst kan met onmiddellijke ingang worden opgezegd indien: f. de wederpartij in staat van faillissement is verklaard of surséance van betaling is aangevraagd; g. Opdrachtnemer zijn verplichtingen betreffende de afdracht van de sociale premies en loonbelasting niet of niet volledig nakomt; h. de wederpartij zijn verplichtingen, c.q. de werkzaamheden, herhaaldelijk niet, niet tijdig of niet naar behoren nakomt, c.q. uitvoert en hiertoe door opdrachtnemer in gebreke is gesteld en de in de gebrekestelling genoemde redelijke termijn is verstreken; i. door Opdrachtnemer of een van zijn ondergeschikten enig voordeel is of wordt aangeboden of verschaft aan een persoon die deel uitmaakt van een orgaan van Opdrachtgever; j. de onderneming van Opdrachtnemer wordt geliquideerd of overgenomen, wanneer hij zijn huidige onderneming staakt, op een aanmerkelijk deel van het vermogen van Opdrachtnemer beslag wordt gelegd of Opdrachtnemer anderszins redelijkerwijs niet langer in staat moet worden geacht de verplichtingen uit deze Overeenkomst na te kunnen komen. 2. In geval dat één der partijen een verplichting uit de overeenkomst niet, niet tijdig of niet deugdelijk nakomt, dan wel anderszins tekort schiet in de nakoming van één of meer van haar verplichtingen, stelt de andere partij haar deswege in gebreke, tenzij de nakoming van de betreffende verplichting reeds blijvend onmogelijk is, of een uiterlijke termijn is afgesproken, in welk geval de nalatige partij onmiddellijk in verzuim is. De ingebrekestelling geschiedt schriftelijk, waarbij aan de nalatige partij een redelijke termijn wordt gegund om alsnog zijn verplichtingen na te komen. Deze termijn heeft het karakter van een fatale termijn. 3. De partij die toerekenbaar tekort komt in de nakoming van haar verplichtingen tegenover de andere partij, is aansprakelijk voor vergoeding van de door de andere partij geleden c.q. nog te lijden schade, zowel direct als indirect, onverminderd diens overige rechten, waaronder begrepen het recht op ontbinding van de overeenkomst

8 4. Partijen kunnen zich jegens elkaar alleen op niet-toerekenbare tekortkoming beroepen indien de desbetreffende partij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen vijf (5) werkdagen na het intreden van de niet-toerekenbare tekortkoming, onder overlegging van de nodige bewijsstukken, de andere partij schriftelijk van een dergelijk beroep op niet-toerekenbare tekortkoming in kennis stelt. 5. Onder niet-toerekenbare tekortkoming wordt in ieder geval niet verstaan: gebrek aan personeel, staking van personeel, ziekte van personeel, verlate aanlevering door een toeleverancier, ongeschiktheid van artikelen, toerekenbare tekortkoming van door andere partij ingeschakelde derden, liquiditeits- c.q solvabiliteitsproblemen aan de zijde van andere partij. 6. Ondernemer is aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, inclusief productaansprakelijkheid en gevolgschade, die kan ontstaan in verband met de uitvoering van de verplichtingen die voortvloeien uit de overeenkomst. 7. Ondernemer is aansprakelijk voor schade aan eigendommen van Aanbestedende dienst, voor zover de schade het gevolg is van nalatigheid en/of schuld van Ondernemer of personen van Ondernemer bij het uitvoeren van de overeenkomst. 8. Ondernemer kan een verplichting uit hoofde van de overeenkomst of haar rechtsverhouding tot Aanbestedende dienst alleen met voorafgaande schriftelijke toestemming van Aanbestedende dienst overdragen aan een derde. Aan de toestemming kan Aanbestedende dienst voorwaarden verbinden. 9. Onverminderd alle andere rechten heeft Aanbestedende dienst het recht de overeenkomst door een schriftelijke verklaring zonder rechtelijke tussenkomst eenzijdig geheel of gedeeltelijk ontbinden indien: a. Ondernemer in verzuim is bij de nakoming van een verplichting uit de overeenkomst; b. de nakoming door Ondernemer van een opeisbare verplichting uit hoofde van de overeenkomst blijvend of tijdelijk onmogelijk is; c. Ondernemer surséance van betaling aanvraagt of wordt verleend, of Ondernemer haar faillissement aanvraagt of in staat van faillissement wordt verklaard, de onderneming van Ondernemer wordt geliquideerd of stilgelegd, beslag wordt gelegd op (een deel van) de bedrijfseigendommen van Wederpartij, of de eventuele vergunningen van Ondernemer worden ingetrokken; 10. Aanbestedende dienst is bij ontbinding van de overeenkomst als gevolg van bovengenoemde gevallen nimmer gehouden tot enige schadevergoeding.

9 11. Bepalingen die naar hun aard bestemd zijn om ook na beëindiging van deze overeenkomst voort te duren, blijven tussen partijen na beëindiging van kracht. Artikel 7 Aanvullingen en wijzigingen Aanvullingen en wijzigingen van deze overeenkomst en de daaraan verbonden bijlagen zijn uitsluitend van toepassing indien deze zijn vastgelegd in een schriftelijke aanvullende overeenkomst tussen partijen. Artikel 8 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 1 Op deze overeenkomst is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. 2 Alle geschillen betreffende of verbandhoudende met deze overeenkomst worden beslecht door de bevoegde Nederlandse rechter.

10 Bijlage 1 Nota van Inlichtingen Bijlage 2 Aanbestedingsdocumenten Bijlage 3 Inschrijving Ondernemer

11 Kortingstabel Indien Opdrachtnemer bij de kwaliteitsmeting een onvoldoende behaald zijn de volgende malusregelingen van toepassing. Malusregelingen worden berekend over de maandfactuur van de betreffende locatie in de maand waarin de kwaliteitsmeting onvoldoende werd beoordeeld. Indien in een maand meerdere malen een kwaliteitsmeting wordt uitgevoerd die met een onvoldoende wordt beoordeeld, worden de maluspercentages gecumuleerd. Kwaliteitscontrole Malus 1 ste herkeuring 0 % maandfactuur betreffende maand en locatie 2 de herkeuring 5 % maandfactuur betreffende maand en locatie 3 de herkeuring 10 % maandfactuur betreffende maand en locatie 4 e herkeuring 15 % maandfactuur betreffende maand en locatie 5 e herkeuring 25 % maandfactuur betreffende maand en locatie

12 Aldus overeengekomen en in tweevoud opgemaakt en ondertekend te <invullen> op <invullen> 2012, Scholengroep Spinoza <invullen > <invullen naam> <invullen functie> <invullen naam> <invullen functie>....

Concept (Dienstverlenings) Overeenkomst

Concept (Dienstverlenings) Overeenkomst Concept (Dienstverlenings) Overeenkomst Europese aanbesteding Administratieve diensten HRM/PSA Datum :19 april 2013 Versie : Concept Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties De ondergetekenden: A. Nova College statutair gevestigd te Haarlem en kantoorhoudende te Haarlem aan de Buitenrustlaan 9 te Haarlem, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

De Veiligheidsregio Haaglanden. <Naam bedrijf> Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk

De Veiligheidsregio Haaglanden. <Naam bedrijf> Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk De Veiligheidsregio Haaglanden en Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk Paraaf Opdrachtnemer: Paraaf Opdrachtgever: 1 Raamovereenkomst Bedrijfsmaatschappelijk

Nadere informatie

Bijlage 3 Overeenkomst. Overeenkomst levering mobilofoons bijbehorende dienstverlening

Bijlage 3 Overeenkomst. Overeenkomst levering mobilofoons bijbehorende dienstverlening Bijlage 3 Overeenkomst Overeenkomst levering mobilofoons bijbehorende dienstverlening Naam Opdrachtnemer Logo Opdrachtnemer DE ONDERGETEKENDEN: Veiligheidsregio Drenthe, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Model-overeenkomst voor onderzoeksopdrachten

Model-overeenkomst voor onderzoeksopdrachten Model-overeenkomst voor onderzoeksopdrachten De ondergetekenden: Het College voor zorgverzekeringen, gevestigd te Diemen, aan de Eekholt 4, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer drs. R.G.P.

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST EDUCATIE Samenwerkingsverband Hoogeveen en R.O.C. Alfa College

RAAMOVEREENKOMST EDUCATIE Samenwerkingsverband Hoogeveen en R.O.C. Alfa College RAAMOVEREENKOMST EDUCATIE 2008 2010 Samenwerkingsverband Hoogeveen en R.O.C. Alfa College Ondergetekenden: De gemeente Hoogeveen, gevestigd te Raadhuisplein 1, Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen, te dezen

Nadere informatie

Samenwerkingsverband Hoogeveen/De Wolden en ROC Drenthe College

Samenwerkingsverband Hoogeveen/De Wolden en ROC Drenthe College Raamovereenkomst Basiseducatie 2011-2014 Samenwerkingsverband Hoogeveen/De Wolden en ROC Drenthe College Ondergetekenden: De gemeente Hoogeveen, gevestigd te Raadhuisplein 1, Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen,

Nadere informatie

SCHOONMAAKOVEREENKOMST

SCHOONMAAKOVEREENKOMST SCHOONMAAKOVEREENKOMST met toepassing van de AVSN 2008 deel A en B Partijen: A. Omroep Brabant Mediafaciliteiten CV gevestigd en kantoor houdende te Son, aan Science Park Eindhoven 5550 (5692 EL) rechtsgeldig

Nadere informatie

OVEREENKOMST BETREFFENDE LEVERING VAN VERPLEEG- EN VERZORGINGSARTIKELEN VOOR KORAAL GROEP. tussen

OVEREENKOMST BETREFFENDE LEVERING VAN VERPLEEG- EN VERZORGINGSARTIKELEN VOOR KORAAL GROEP. tussen OVEREENKOMST BETREFFENDE LEVERING VAN VERPLEEG- EN VERZORGINGSARTIKELEN VOOR KORAAL GROEP tussen Koraal Groep Valkstraat 14 Postbus 5109, 6130 PC SITTARD vertegenwoordigd door de heer mr. drs. R.W.M. Quik

Nadere informatie

(Concept) Raamovereenkomst betreffende Europese openbare aanbesteding ademluchttoestellen Veiligheidsregio Fryslân

(Concept) Raamovereenkomst betreffende Europese openbare aanbesteding ademluchttoestellen Veiligheidsregio Fryslân (Concept) Raamovereenkomst betreffende Europese openbare aanbesteding ademluchttoestellen Veiligheidsregio Fryslân Perceel 2 ademluchtcilinders en dienstverlening Veiligheidsregio Fryslân EN Versie 0.2

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID. Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: ;

Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID. Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: ; Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: 18830000-6; Juni 2016 De ondergetekenden: De Gemeenschappelijke

Nadere informatie

CONCEPT RAAMOVEREENKOMST

CONCEPT RAAMOVEREENKOMST CONCEPT RAAMOVEREENKOMST ICT Hardware Stichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Heerhugowaard De ondergetekenden: Datum: 26 januari 2016 Dossier: 0320-412 26 januari 2016-1 - 1., gevestigd te Heerhugowaard,

Nadere informatie

(Concept)Overeenkomst Structuurvisie 2030

(Concept)Overeenkomst Structuurvisie 2030 (Concept)Overeenkomst Structuurvisie 2030 tussen Gemeente Waterland en naam Opdrachtnemer De ondergetekenden, De gemeente Waterland, rechtsgeldig vertegenwoordigd door Lucia Martha Brigitta Catharina Wagenaar-Kroon,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Overeenkomst. inzake. receptiedienstverlening. tussen. Stichting Nuffic. Opdrachtnemer

Overeenkomst. inzake. receptiedienstverlening. tussen. Stichting Nuffic. Opdrachtnemer Overeenkomst inzake receptiedienstverlening tussen Stichting Nuffic en Opdrachtnemer Contractnummer Datum : contractnummer : datum Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST Ondergetekenden: Stichting Nuffic, gevestigd

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

LICENTIEOVEREENKOMST

LICENTIEOVEREENKOMST LICENTIEOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. [NAAM ARCHITECT(ENBUREAU)], geboren op [ ] te [ ], wonende te [ ] aan de [ ]/ gevestigd en kantoorhoudende aan de [ ] te [ ], (ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bedrijven

Algemene Voorwaarden Bedrijven Algemene Voorwaarden Bedrijven Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Studio Zaanstreek : Studio Zaanstreek gevestigd te Koog aan de Zaan dienstverlening: stoelmassages

Nadere informatie

Gemeente Utrecht. Overeenkomst Beloningsmaatregel A2 Utrecht Bereikbaar kenmerk 17 SO 08

Gemeente Utrecht. Overeenkomst Beloningsmaatregel A2 Utrecht Bereikbaar kenmerk 17 SO 08 Overeenkomst Beloningsmaatregel A2 Utrecht Bereikbaar kenmerk 17 SO 08 Gemeente Utrecht, StadsOntwikkeling en ARS Traffic & Transport Technology B.V. Gemeente Utrecht Partijen: 1. De gemeente Utrecht,

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

2.1 Partijen zullen aan elkaar al die informatie verschaffen, welke nodig is of bevorderlijk is voor een goed verloop van de werkzaamheden.

2.1 Partijen zullen aan elkaar al die informatie verschaffen, welke nodig is of bevorderlijk is voor een goed verloop van de werkzaamheden. DE ONDERGETEKENDEN, OPDRACHTGEVER [Naam en functie gevolmachtigde] van de Algemene Rekenkamer, handelend namens de Algemene Rekenkamer, daartoe gemachtigd door de secretaris van de Algemene Rekenkamer

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Dienstverlener Dienst dienst kan zijn: Gezondheidsmanager Klant Werknemer Opdracht Contract Bots BodyWorks, gevestigd te Amsterdam die dienst die vermeld wordt

Nadere informatie

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie.

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij 2directIT partij

Nadere informatie

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: IMDES, handelend inzake arbeidsbemiddeling, die ten behoeve van een werkgever, een werkzoekende, dan wel beiden,

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT OPDRACHT

OVEREENKOMST TOT OPDRACHT OVEREENKOMST TOT OPDRACHT De ondergetekenden: 1 Delfin Interim Financials b.v. gevestigd aan Luchthavenweg 99a te Eindhoven, te dezer zake bevoegdelijk vertegenwoordigd door de heer M.J.M. Simons, Managing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Technicians: handelend inzake personeelsbemiddeling, die ten behoeve van een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

B4a Concept overeenkomst leerlingenvervoer

B4a Concept overeenkomst leerlingenvervoer B4a Concept overeenkomst leerlingenvervoer Ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente . Ten deze ingevolge artikel 171 Gemeentewet rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Definities: Algemene Voorwaarden A: Training Centre Holland handelsnaam van Wijvan10 B.V. : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Training Centre Holland handelsnaam van Wijvan10 B.V.,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties

Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties Adres: Telefoon: Mobiel: KvK: Btw: Bank: Grasgors 24 3271 XN Mijnsheerenland 0186-849173 06-22921754 62835696 39727087B02 NL 04 INGB 0006 7997 45 Algemene voorwaarden/huisregels Voor bedrijven en organisaties

Nadere informatie

Overeenkomst Schoonmaakonderhoud

Overeenkomst Schoonmaakonderhoud Overeenkomst Schoonmaakonderhoud Codarts en Ref.: MS/ c2014081 Datum: De ondergetekenden: Codarts, gevestigd te Rotterdam, vertegenwoordigd door XX, XX, hierna te noemen Opdrachtgever en XX, gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

(CONCEPT) RAAMOVEREENKOMST. Levering van hout en/of beschoeiingsmateriaal. Kenmerk: 2015/2752

(CONCEPT) RAAMOVEREENKOMST. Levering van hout en/of beschoeiingsmateriaal. Kenmerk: 2015/2752 (CONCEPT) RAAMOVEREENKOMST Levering van hout en/of beschoeiingsmateriaal Kenmerk: 2015/2752 Groningen, d.d. 19 oktober 2015 DE ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke rechtspersoon het waterschap Noorderzijlvest,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Italiaantje van Nederland wordt

Nadere informatie

RAAMCONTRACT. Betreffende Aanleg Natuurvriendelijke Oevers

RAAMCONTRACT. Betreffende Aanleg Natuurvriendelijke Oevers RAAMCONTRACT Betreffende Aanleg Natuurvriendelijke Oevers Kenmerk: Groningen, d.d. DE ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke rechtspersoon het waterschap Noorderzijlvest, gevestigd en kantoorhoudend te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden The Golf Teachers

Algemene voorwaarden The Golf Teachers Algemene voorwaarden The Golf Teachers 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Diensten: De door The Golf Teachers in het kader van deze algemene voorwaarden aangeboden en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

Transport van compost

Transport van compost Overeenkomst inzake Transport van compost tussen WATERSCHAP RIJN EN IJSSEL en OPDRACHTNEMER LOGO OPDRACHTNEMER De ondergetekenden: Waterschap Rijn en IJssel, gevestigd te Doetinchem, Liemersweg 2, te dezen

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Definities In deze Algemene voorwaarden van Connexting (hierna Connexting) gevestigd aan de Tijl Uilenspiegelstraat 36, 4906JB te Oosterhout, KvK 68857322, wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Opdrachtgever: Een persoon of rechtspersoon die een overeenkomst van opdracht is aangegaan met opdrachtnemer.

Opdrachtgever: Een persoon of rechtspersoon die een overeenkomst van opdracht is aangegaan met opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Tim Beeren Internet Marketing Advies Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert Tim Beeren Internet Marketing Advies de navolgende algemene voorwaarden.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN VEILIGHEIDSREGIO KENNEMERLAND

ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN VEILIGHEIDSREGIO KENNEMERLAND ALGEMENE INKOOPVOORWAARDEN VEILIGHEIDSREGIO KENNEMERLAND Vastgesteld d.d. 1 juli 2016 Auteur mr A.I.B. van West Artikel 1: Definities Diensten: Leveringen: Opdrachtnemer: Overeenkomst: Partijen/Partij:

Nadere informatie

Artikel 3. Looptijd van de overeenkomst

Artikel 3. Looptijd van de overeenkomst Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. Thuishulp

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies

Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies,

Nadere informatie

(CONEPT) ONDERHOUDSOVEREENKOMST. Perceel 3 Smalspoorgraafmachine. Kenmerk: 2016/2972

(CONEPT) ONDERHOUDSOVEREENKOMST. Perceel 3 Smalspoorgraafmachine. Kenmerk: 2016/2972 (CONEPT) ONDERHOUDSOVEREENKOMST Perceel 3 Smalspoorgraafmachine Kenmerk: 2016/2972 Groningen, d.d. 23 februari 2016 DE ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke rechtspersoon het waterschap Noorderzijlvest,

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

Overeenkomst. Gemeente Eindhoven en

Overeenkomst. Gemeente Eindhoven en Overeenkomst Gemeente Eindhoven en. Aanbesteding Deelproject 1a Tweedelijns specialistische zorg 2015 Overeenkomst aanbesteding Jeugdzorg Tweedelijns specialistische zorg 2015 pag 2 van 6 De ondergetekenden:

Nadere informatie

1 ARTIKEL 1: DEFINITIES

1 ARTIKEL 1: DEFINITIES AANGAAN EN UITVOEREN VAN OVEREENKOMSTEN VAN OPDRACHT 1 ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1 Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW waarbij Vocas Trainingen zich jegens opdrachtgever

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

Kimara Gevestigd te Utrecht aan de Surinamehof 6, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer:

Kimara Gevestigd te Utrecht aan de Surinamehof 6, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer: Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van: Kimara Gevestigd te Utrecht aan de Surinamehof 6, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer: 30230390 hierna te noemen: 'Kimara' Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

: Naam schoonmaakleverancier te plaats

: Naam schoonmaakleverancier te plaats Schoonmaakovereenkomst I Opdrachtgever : Gemeente Uithoorn Opdrachtnemer I : Naam schoonmaakleverancier te plaats Perceel : XX Schoonmaakovereenkomst I schoonmaak onderhoud en glasbewassing ONDERGETEKENDEN

Nadere informatie

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN Opgemaakt te Helenaveen, 4 oktober 2018 1. TOEPASSING Deze algemene voorwaarden, zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met Organized by Josefien

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN OPDRACHT De ondergetekenden: 1. [ ], gevestigd en kantoorhoudende te [ ] aan [ ], hierna te noemen: Opdrachtgever, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ]; 2. [ ], woonachtig en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer:

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN

2. OFFERTES, OPDRACHTBEVESTIGINGEN EN WIJZIGING IN GEGEVEN OPDRACHTEN ALGEMENE VOORWAARDEN Bianca Moolman - Personal Organiser Den Haag, 1 oktober 2015 1. TOEPASSING Deze algemene voorwaarden, zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

(concept)raamovereenkomst. inzake. de dienstverlening met betrekking tot het opleiden, trainen en oefenen van BHV en EHBO c.a.

(concept)raamovereenkomst. inzake. de dienstverlening met betrekking tot het opleiden, trainen en oefenen van BHV en EHBO c.a. Pagina 1 van 6 Bijlage 3. (concept)raamovereenkomst inzake de dienstverlening met betrekking tot het opleiden, trainen en oefenen van BHV en EHBO c.a. met kenmerk BHV.ca.ICZ/2015/HS ten behoeve van Inkoopcentrum

Nadere informatie

- Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement

- Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement Algemene Voorwaarden Betterbasics VAN: - Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement - gevestigd en kantoorhoudende te Leeuwarden, Bilderdijkstraat 34 - ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

Raamovereenkomst Print- en kopieerpapier. [Naam leverancier]

Raamovereenkomst Print- en kopieerpapier. [Naam leverancier] Raamovereenkomst Print- en kopieerpapier [Naam leverancier] Pagina 2 / 12 Colofon Datum [datum] Referentie 2016001977 Versie 0.1 Afdeling Servicecentrum Voorzieningen Auteur T. Brummel Saxion. Alle rechten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MediDiensten. Artikel 1. Definitie. Artikel 3. Offertes, tarieven en kosten

ALGEMENE VOORWAARDEN MediDiensten. Artikel 1. Definitie. Artikel 3. Offertes, tarieven en kosten ALGEMENE VOORWAARDEN MediDiensten label van: De Gezonde Leefstijl Groep (DGLG) BV, Hoofdweg 32, 8487 GL Nijelamer. KvK 54874505 Artikel 1. Definitie lid 1.1 In deze algemene voorwaarden geldt als opdrachtgever

Nadere informatie

Hierna beiden gezamenlijk aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij

Hierna beiden gezamenlijk aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij De ondergetekenden: 1. De Onderzoeksraad voor Veiligheid, gevestigd te Den Haag, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door mw. mr. C.A.J.F. Verheij, Secretaris Directeur, hierna te noemen 'Opdrachtgever',

Nadere informatie

INKOOPVOORWAARDEN. Artikel 1. Definities

INKOOPVOORWAARDEN. Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Inkoopvoorwaarden worden de hierna gebruikte begrippen en uitdrukkingen als volgt gedefinieerd: opdrachtgever; Wolfs Verlichting BV, gebruiker van deze Inkoopvoorwaarden;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST. tussen. Gemeente Leiden @@@@@@@

RAAMOVEREENKOMST. tussen. Gemeente Leiden @@@@@@@ Concept-Raamovereenkomst Bijlage Ga RAAMOVEREENKOMST tussen Gemeente Leiden en @@@@@@@ INHOUDSOPGAVE 1 Begrippen 2 Voorwerp van de raamovereenkomst 3 Samenwerking 4 Prijzen, tarieven, facturering en betalingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. A SIMPLE LIFE The Easy way of Living. Annemarie Nicholson Personal Organizer Hilversum 1 januari 2019

ALGEMENE VOORWAARDEN. A SIMPLE LIFE The Easy way of Living. Annemarie Nicholson Personal Organizer Hilversum 1 januari 2019 1. TOEPASSING a. Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met A Simple Life en alle daarmee verband houdende handelingen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau

Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Algemene voorwaarden Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Intentie koopovereenkomst roerende zaak. De ondergetekenden: hierna te noemen: Verkoper. hierna te noemen Koper;

Intentie koopovereenkomst roerende zaak. De ondergetekenden: hierna te noemen: Verkoper. hierna te noemen Koper; Intentie koopovereenkomst roerende zaak De ondergetekenden: hierna te noemen: Verkoper en hierna te noemen Koper; verklaren te zijn overeengekomen als volgt: Koper en Verkoper hierna te noemen Partijen

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Amace Audit & Assurance B.V. d.d. 1 januari 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN Amace Audit & Assurance B.V. d.d. 1 januari 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Amace Audit & Assurance B.V. d.d. 1 januari 2016 Artikel 1: Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever :de werderpartij onder de Overeenkomst; Opdrachtnemer

Nadere informatie

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave algemene voorwaarden IT-People Inhuur Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16 Artikel 17 Artikel 18 Artikel 9 Artikel 10 Definities Toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

Conceptovereenkomst Arbeidsmatige Activering kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx> Contractnummer:<xxx>

Conceptovereenkomst Arbeidsmatige Activering kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx> Contractnummer:<xxx> Conceptovereenkomst Arbeidsmatige Activering kenmerk 1100152515 Gemeente Utrecht en Contractnummer: Gemeente Utrecht Interne Bedrijven Inkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres

Nadere informatie

Mantelovereenkomst Uitzetten en/of bechippen van Minicontainers. tussen. Naam. Naam

Mantelovereenkomst Uitzetten en/of bechippen van Minicontainers. tussen. Naam. Naam Mantelovereenkomst Uitzetten en/of bechippen van Minicontainers tussen & De ondergetekenden: Adres PC + plaats ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door: Functie hierna te noemen: Opdrachtgever, en Adres

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol;

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; ALGEMENE VOORWAARDEN INCASSOLEED DEN HAAG Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op al onze diensten. 1. DEFINITIES

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INTELEO

ALGEMENE VOORWAARDEN INTELEO ALGEMENE VOORWAARDEN INTELEO Inteleo Grote Haag 54 3893 CN Zeewolde KvK 67830153 Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden,

Nadere informatie

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 Toepasselijkheid van algemene of andere voorwaarden van de opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 1 Aanbieding en overeenkomst 1.1 In deze overeenkomst wordt onder opdrachtgever verstaan: degene die een offerte van MIO Advies, gevestigd te Duiven, hierna MIO Advies, ontvangt of degene met MIO

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie