In dit nummer - Agenda - Ouderenquête Schooltijden - Officiële opening - Directiepraat - Fancy Fair - Dienstenveiling - Op voeten en fietsen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In dit nummer - Agenda - Ouderenquête Schooltijden - Officiële opening - Directiepraat - Fancy Fair - Dienstenveiling - Op voeten en fietsen"

Transcriptie

1 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2015/ Nummer: 19 In dit nummer - Agenda - Ouderenquête Schooltijden - Officiële opening - Directiepraat - Fancy Fair - Dienstenveiling - Op voeten en fietsen Bijlagen - Avond4daagse Appelscha mede georganiseerd door onze eigen OV Agenda mei 2016 Tweede Pinksterdag 18 mei 2016 Schoolkorfbal 26 mei 2016 Officiële opening IKC in de middag (ongeveer tussen uur en uur) zal er een programma zijn waarbij ook u als ouder van harte welkom bent! 30 mei 2016 Schoolreisjes groepen 1 t/m 6 1 juni 2016 Rode Loper Loop 16 en 17 juni 2016 Studiedagen team 23 juni 2016 Schoolreis groep 7 27, 28 en 29 juni Schoolreis groep 8 27, 28 en 30 juni 10 minutengesprekken (allen digitaal intekenen) 13 juli 2016 (WOENSDAG) 8.30 uur tot uur -> Einde van het schooljaar viering + afscheid groep 8 leerlingen! Alle kinderen blijven over deze dag! Meer informatie volgt t.z.t. 14 juli 2016 Laatste schooldag van dit schooljaar 8.30 uur tot uur. Alle kinderen zijn in de middag vrij! 15 juli 2016 Start zomervakantie Nieuwe leerlingen Op 12 mei wordt Eowijn v/d Akker 4 jaar! Roos Zijlstra wordt op 14 mei 4 jaar! Eowijn en Roos van harte welkom en een plezierige schooltijd gewenst bij ons op school! OBS De Toekan Weemeweg 14 Postbus AD Oosterwolde Tel.nr.: of Mailadres: info@obsdetoekan.nl Website:

2 Directiepraat Wat hebben de kinderen kunnen genieten van een heerlijke zonnige meivakantie! We gaan alweer de laatste periode in van het schooljaar. Wat vliegt de tijd voorbij! Teammededelingen Graag breng ik jullie op de hoogte van een aantal teamzaken. Ik zal dit voortaan als een vast kopje opnemen in de nieuwsbrief, zodat u in de toekomst meer structureel geïnformeerd wordt over het wel en wee binnen ons team. Dirk is vlak voor de meivakantie op een ietwat andere wijze ingezet. Dirk staat nu op de dinsdag voor groep 4a van Miriam. Marleen staat deze dag in groep 5b. Op donderdagochtend is Dirk de ene week in groep 6, de andere week in groep 7. Zarah Martens zal tot de zomervakantie op de maandagmorgen, dinsdagmorgen en woensdagmorgen de kleutergroepen extra ondersteunen. De kleutergroepen zijn zo tegen het einde van het schooljaar al aardig vol geworden. Tot de zomervakantie zullen er in alle groepen nog 1 a 2 leerlingen instromen. We zitten daarmee in alle groepen zo rond de 30 leerlingen. Fijn om dan nog wat extra handen in de klas te hebben, naast de extra ondersteuning die er al is van onze onderwijsassistent Marisca, onze tutor Carla en onze oud tutor Agaath. Zarah heeft voor de meivakantie al een aantal maal met veel succes ingevallen bij ons in de kleutergroepen. We zijn heel erg blij dat Zarah ons team mag komen versterken tot de zomer. Marijke Rozeveld is voor de meivakantie een aantal dagen ziek geweest. Gelukkig is ze weer goed opgeknapt! Jannie is gisteren samen met Ime bij ons op bezoek geweest. Ze heeft tussen de middag gezellig een broodje meegegeten. Officieel zou Jannie haar werkzaamheden een week voor de start van de zomervakantie weer op moeten pakken. Nynke zal echter tot de zomervakantie de taken van Jannie waarnemen. Jannie zal de laatste schoolweek wel weer aanwezig zijn om zich in te werken en voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Anja is samen met haar man Sander op familiebezoek in Australië. Anja heeft hiervoor 2 weken onbetaald verlof opgenomen. Anja wordt vervangen door Dorieth van Diggelen. Dorieth is bij de kinderen goed bekend, aangezien zij een van onze vaste invalkrachten is. Formatie - Voor de meivakantie is het formatieplaatje doorgesproken met de MR. De MR kon zich goed vinden in het gepresenteerde plaatje en heeft hierop een positief advies gegeven. In het volgende Toekannieuws zult ook u uitgebreid geïnformeerd worden over het formatieplaatje! Fancy Hoekstra Ontvangt u de nieuwsbrief niet via de mail, zou u mij dat dan willen laten weten door een mailtje te sturen naar info@obsdetoekan.nl? In de toekomst willen we ook de briefjes, die kinderen nu nog af en toe mee krijgen, middels de mail communiceren met u. Het is dan wel belangrijk dat we alle mailadressen correct in ons administratiesysteem hebben staan. Alvast bedankt!

3 Wist u dat? Faya uit groep 4b de ronde, oranje instructietafel de rotonde noemt? Ze zei laatst: Juf, gaan we weer aan de rotonde werken? Carola en Wietske, twee enthousiaste moeders en verkeersouders bij ons op school, de lijnen van het voetbalveld hebben gezet! De kinderen hier superblij mee zijn! Duikelrekken locatie Tussen de Singels In het verleden is er miscommunicatie geweest tussen Arkema en school over het verplaatsen van de duikelrekken op locatie Tussen de Singels. Het team ging er van uit dat de kosten hiervan al betaald waren ten tijde van de aanschaf van het duikelrek, dit was helaas niet zo. Om het duikelrek te laten verplaatsen zijn we nu 1000,- kwijt. Heel veel geld. Om deze reden staat het duikelrek dus nog steeds op locatie Tussen de Singels. Wanneer er handige ouders en/of verzorgers zijn die het duikelrek voor ons van de ene locatie naar onze eigen locatie kunnen verplaatsen dan horen we dat graag!

4 Officiële opening Donderdag 26 mei zal IKC Wolderwijs officieel geopend worden. Van deze dag willen we een feestelijke, maar ook culturele en leerzame dag maken voor de kinderen. Een dag om nooit weer te vergeten! Vandaar dat we JAMBO AFRIKA hebben uitgenodigd deze dag aanwezig te zijn! De OV maakt het mogelijk dat JAMBO AFRIKA deze dag aanwezig is. Een groot bedankt dus voor onze Oudervereniging! Het programma zal er ongeveer als volgt uit zien uur Openingsoptreden v/d artiesten, indien mogelijk buiten 9.00 uur t/m uur Alle groepen krijgen workshops uur t/m uur Lunchen uur Generale repetities uur Presentaties v/d 12 groepen voor ouders en genodigden uur tot Interactief concert v/d 6 artiesten uur Afsluiting De kinderen hoeven deze dag geen pauzehap, drinken en lunch mee te nemen naar school. De Lidl heeft de school een pauzehap aangeboden deze dag en Hotel Van der Valk sponsort ons een geheel verzorgde lunch tussen de middag!!

5 Ouderenquête Schooltijden We zijn momenteel bezig met het uitwerken van de ouderenquête. Allen die de enquête ingevuld hebben, willen we alvast heel hartelijk danken! De enquête is door ruim 25% van de ouders ingevuld. Opvallend waren al wel de resultaten op de vraag Hoe tevreden bent u over de huidige schooltijden? Doorgaans bent u voldoende tevreden over de huidige schooltijden, echter is er wel een duidelijke voorkeur uitgesproken een continurooster te volgen in de toekomst. Over dit onderwerp hebben wij dan ook tijdens de laatste MR vergadering voor de meivakantie gesproken. Een serieus gesprek waarin we absoluut nog geen voorkeur hebben uitgesproken voor het een of het ander. Wel een gesprek waarvan we de inhoud graag met jullie willen delen. De volgende punten zijn aan de orde geweest... - vele scholen in onze omgeving zijn al overgestapt naar een continurooster of gaan het volgende schooljaar over op een continurooster - door deze veranderingen zullen er in de toekomst meer wijzigingen plaats kunnen vinden in de tijden van sportactiviteiten voor de kinderen, cursussen en/of workshops voor het team - een continurooster zal de piekmomenten in de verkeersdrukte rondom school door het halen en brengen van de kinderen reduceren tot nog maar één brengmoment en één haalmoment - een continurooster zal voor de vele overblijvende kinderen bij ons op school prettig zijn doordat de pauze ingekort wordt - anderhalf jaar geleden hebben we heel bewust gekozen voor het Hoorns Model alle kinderen van groep 1 t/m groep 8 hebben dezelfde lestijden drie lunchmomenten in de week en twee maal in de week een middag vrij - de invoering van een continurooster heeft nogal wat consequenties voor de organisatie van de school (o.a. in verband met de arbeids- en rusttijdenregeling) - door het continurooster worden kinderen min of meer verplicht tot overblijven, wat voor sommige huishoudens ingrijpend is voor het programma van de maaltijden thuis - veel ouders die geen baan hebben, parttime werken of vrijwilligerswerk doen, kunnen het contact met hun kinderen tussen de middag gaan missen - een continurooster kan in de eerste weken vermoeiend zijn voor kinderen alhoewel de praktijk leert dat ze er gauw aan gewend zijn - als de organisatie alleen op de leerkrachten neerkomt, betekent een continurooster een behoorlijke taakverzwaring, ook kunnen zij de pauzes niet meer gebruiken voor lesvoorbereiding (Hierdoor zal school vaker een beroep moeten doen op vrijwilligers/ouders. Dit heeft vooral te maken met de arbeids en rusttijden. Leerkrachten hebben tussen 8.30 uur en uur recht op een half uur pauze. Een continurooster kan hierin niet voorzien.) - een continurooster betekent doorgaans geen kosten meer voor het overblijven, echter zijn de kinderen met een continurooster wel weer eerder vrij (De kosten voor naschoolse opvang kunnen met een continurooster dus wel hoger worden.)

6 Hoe nu verder? De vraag over de schooltijden in de ouderenquête is een allereerste raadpleging geweest voor ons als team en MR om te beoordelen of wij überhaupt moeten gaan nadenken over een eventuele wijziging van onze huidige schooltijden. De reacties daarop zijn duidelijk geweest. Maar nu? Hoe gaan we verder? Wanneer wij als school onze schooltijden willen aanpassen, heeft de oudergeleding van de MR op basis van WMS artikel 13 sub h een instemmingsbevoegdheid. De WMS zegt in artikel 15 lid 3, dat een besluit met betrekking tot de wijziging van de schooltijden pas kan worden genomen na raadpleging van de ouders. Dat betekent dat wanneer een voorstel tot wijziging schooltijden wordt voorgelegd aan de oudergeleding van de MR deze zich daar niet meteen over kan uitspreken. Eerst dient de achterban, d.w.z. alle ouders van de school die met de nieuwe schooltijden te maken krijgen, te worden geraadpleegd. De WMS zegt niet wie de achterban moet raadplegen en op welke wijze dat dient te geschieden. Er kan een enquête worden gehouden, er kan een informatieavond worden georganiseerd waar alle ouders kunnen meedenken over het voorstel. De leden van de oudergeleding van de MR betrekken de resultaten van de achterbanraadpleging bij het besluit al dan niet in te stemmen met de voorgestelde schooltijden. Zij zijn niet verplicht het resultaat van de raadpleging zonder meer over te nemen. In die zin zorgt de ruggespraak met de ouders niet voor een last. In de praktijk zal het echter vaak voorkomen, dat een heel duidelijke stemming onder de ouder het voor de leden van de oudergeleding lastig maakt daarvan af te wijken bij hun uiteindelijke standpunt. Tot de zomervakantie zullen wij binnen het team en de MR nadenken of we de schooltijden willen wijzigen en op welke wijze. Zodra er een voorstel ligt, zullen we aan de start van het volgende schooljaar een informatieavond organiseren waarin alle ouders kunnen meedenken over het voorstel. Uiteindelijk zal de MR een besluit nemen.

7 Fancy Fair Dienstenveiling Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Dienstenveiling op de Fancy Fair op vrijdag 9 september! Je huis laten schoonmaken door Miep & Zwiep? Het kan Hoe? Door te bieden tijdens de veiling op de Fancy Fair op school. Naast het bieden tijdens de veiling op 9 september kunt u uiteraard ook zelf een dienst aanbieden. U kunt uw dienst aanbieden door een mail te sturen naar info@obsdetoekan.nl. De veiling geschiedt bij opbod en de hoogste bieder koopt. Het aanbieden van diensten kan heel simpel zijn: denk aan een middag meehelpen in de tuin, een onderhoudsbeurt voor een fiets, goten schoonmaken, massage, schilderwerk, gordijnen vermaken, een pan soep maken, computerhulp, de heg knippen, prive les, interieuradvies, pony verzorgen, de hond uitlaten, etc De opbrengsten van de Fancy Fair gaan naar licht en geluid bij het podium in de grote zaal. Reden genoeg dus om diensten aan te bieden en te kopen! De volgende diensten ontvingen wij al: Nr. Dienst Aanbieder 01 Een stamboom maken Mirjam Boersma 02 Een overheerlijke visschotel. Op bestelling Froukje Rietman bereid, hoeft alleen nog maar de oven in. 03 Kanovaren onder begeleiding. Jan Hoving 04 2 uur schoonmaken in een woning Miep en Zwiep Fancy Fair hulp gevraagd! De eerste ouders hebben zich aangemeld te komen helpen! Wilt u ons ook komen versterken, op welke wijze dan ook, in de voorbereiding en/of tijdens de Fancy Fair, geeft u zich dan op! Bij de hoofd en zij ingang van Wolderwijs hangt binnenkort een intekenlijst. Hierop kunt u ook uw voorkeur aangeven bij welke activiteit u eventueel graag ingezet zou willen worden. Verder zijn we benieuwd of er ouders/verzorgers zijn die een inklapbare partytent hebben, die we zouden mogen gebruiken tijdens de Fair!

8 Op voeten en fietsen naar school! Kom ook Op voeten en fietsen naar school! Van 17 mei tot en met 31 mei wordt op onze school de Op Voeten en Fietsen naar school-actie gehouden. Ken je het probleem? Zo tegen half negen s ochtends, tussen de middag en als de kinderen s middags naar huis komen: een onoverzichtelijke mengeling van voetgangers, fietsers en auto s. Doordat veel ouders hun kind(eren) met de auto brengen en halen, wordt het er in de omgeving van de school en op de schoolhuisroute niet verkeersveiliger op. Dit kan voor andere ouders weer een reden zijn om de kinderen ook met de auto te brengen en te halen, waardoor er een vicieuze cirkel ontstaat. Wij willen het belang van fietsend of lopend brengen en halen nog eens onder de aandacht brengen. Juist om alle kinderen elke dag weer veilig thuis te laten komen. Zo rond de leeftijd van 7/8 jaar gaan onze kinderen over het algemeen voor het eerst zelfstandig naar school. Dit betekent dat je als ouder vroeg moet beginnen met de verkeersopvoeding. Het begint al bij de keuze van de route: waar kan je kind straks het meest veilig fietsen of lopen als het alleen gaat? Het is aan jou, als ouder, om dit uit te zoeken en de route veelvuldig met je kind te oefenen. Alleen op die manier leert je kind waar het onderweg rekening mee moet houden en welk gedrag het meest veilig is. Dit leert een kind niet vanaf de achterbank van de auto. Een andere reden is de ontwikkeling van kinderen. De sociale ontwikkeling krijgt een boost met zelf doen. Lopend of op de fiets leren kinderen hun omgeving kennen en om te gaan met verschillende situaties, die zich onderweg voordoen. Ook kunnen zij eerder zelfstandig naar vriendjes, sport of speeltuin. Allemaal redenen waarom wij er voor gekozen hebben om in de periode van 17 mei tot en met 31 mei mee te doen aan de VVN actie Op voeten en fietsen naar school. De kinderen van groepen 3, 4 en 5 kunnen gedurende 4 weken stickers sparen voor elke dag dat zij lopend of fietsen naar school komen. Na afloop van de actie worden alle stickerkaarten verzameld in de verkeersdoos in de gang en wordt er een winnaar uitgetrokken. Bovenstaande met dank aan Wietske, Miralda en Carola (onze verkeersouders!!)

In dit nummer - Agenda - Formatie - Buiten spelen na schooltijd - Directiepraat - Fancy Fair Dienstenveiling

In dit nummer - Agenda - Formatie - Buiten spelen na schooltijd - Directiepraat - Fancy Fair Dienstenveiling - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2015/2016 24-05-2016 Nummer: 20 In dit nummer - Agenda - Formatie - Buiten spelen na schooltijd - Directiepraat - Fancy Fair Dienstenveiling Bijlagen - Stichting Leergeld -

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 01

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 01 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 30-08-2016 Nummer: 01 In dit nummer - Agenda - WC - gebruik - Directiepraat - Fancy Fair - Klankbordbijeenkomst - Binnenkomst groepen - Koptelefoons - Informatie

Nadere informatie

Aalayah Otter wordt op 24 maart 4 jaar! Kim Vos op 27 maart en Leejay Creutzburg op 4 april!

Aalayah Otter wordt op 24 maart 4 jaar! Kim Vos op 27 maart en Leejay Creutzburg op 4 april! - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2015-2016 22-03-2016 Nummer: 17 In dit nummer - Agenda - Luizenpluizers gezocht - Trakteren - Directiepraat - Open Avond - Schoolfotograaf - Schoolreisjes - Korfbal en schoolvoetbal

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 17. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Schoolreisjes - GVO/HVO - Schoolfotograaf

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 17. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Schoolreisjes - GVO/HVO - Schoolfotograaf HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 15-05-2017 Nummer: 17 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Schoolreisjes - GVO/HVO - Schoolfotograaf - Rode Loper Loop - Klankbordbijeenkomst - Activiteiten in

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. https://www.oypo.nl/840da3391bfc4df2. Schooljaar2016/ Nummer: 22

HET TOEKANNIEUWS. https://www.oypo.nl/840da3391bfc4df2. Schooljaar2016/ Nummer: 22 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 18-07-2017 Nummer: 22 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Gymrooster - Schooltijden - Laatste schooldag - Wie zit waar volgend jaar? - Foto s Fancy Fair - Actiepunten

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 20-02-2018 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - MR Jaarverslag - Fancy Fair Agenda 2017-2018 24 februari 2018 Start voorjaarsvakantie

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 21

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 21 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 18-06-2019 Nummer: 21 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Afscheid Arend en Marijke - Formatie - Parkeren rondom school - 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 11-02-2019 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren - Buurtsport in de voorjaarsvakantie - Schoolreisjes - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 19. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 19. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 20-05-2019 Nummer: 19 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Afscheid Arend en Marijke - Vakantieregeling - Formatie Agenda 2018-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 20

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 20 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-05-2019 Nummer: 20 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Schoolreizen - Afscheid Arend en Marijke - Vakantieregeling - VZ-jes - Schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF maart 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF maart 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda maart /april Dinsdag 5 maart Woensdag 13 maart Vrijdag 15 maart Maandag 18-22 maart Donderdag 21 maart Woensdag 27 maart Dinsdag 2 april Vrijdag 5 april Oud papier Open dag op de Kogge Landelijke

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 06

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 06 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 15-11-2016 Nummer: 06 In dit nummer - Agenda - Vrijwillige ouderbijdrage - Wist u dat? - Sinterklaas - Oproep beeldscherm - Directiepraat - AH Actie - Juf Froukje

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2015/ Nummer: 23

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2015/ Nummer: 23 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2015/2016 05-07-2016 Nummer: 23 In dit nummer - Agenda - Leerlingenenquête - WC - gebruik - Directiepraat - Fancy Fair - BLP - Vakantieplanning - Schooltijden - Laatste Schooldag

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 12

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2017/ Nummer: 12 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 05-02-2018 Nummer: 12 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Fancy Fair - Klankbordbijeenkomst - Nieuws vanuit de OV -

Nadere informatie

Wecycle inzamelingsactie

Wecycle inzamelingsactie HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2017/2018 19-09-2017 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - BLP - Nieuwe leerlingen - Leergeld - Jantje Beton - Activiteitenlijst - Fietsen op de stoep en parkeren

Nadere informatie

continurooster 4 of 5 gelijke dagen G.A. de Ridderschool, 12 oktober 2015 Jan de Vos

continurooster 4 of 5 gelijke dagen G.A. de Ridderschool, 12 oktober 2015 Jan de Vos continurooster 4 of 5 gelijke dagen G.A. de Ridderschool, 12 oktober 2015 Jan de Vos Programma Welkom (voorzitter MR) Informatieve uitleg 2 modellen (Jan de Vos) 4 gelijke dagen en woensdagochtend 5 gelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 15-01-2019 Nummer: 11 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Leerlingenraad - Doorgaande lijn taal en lezen - Jantje Beton en de weeskinderen

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2014-2015 20-08-2015 Nummer: 2

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2014-2015 20-08-2015 Nummer: 2 Schooljaar 2014-2015 20-08-2015 Nummer: 2 HET TOEKANNIEUWS In dit nummer Agenda Directiepraat Verkeer Informatie - inloopavond Vakantieregeling Luizencontrole Typecursussen Kek-project De oude school versus

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2015/2016 05-03-2016 Nummer: 18

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2015/2016 05-03-2016 Nummer: 18 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2015/2016 05-03-2016 Nummer: 18 In dit nummer - Agenda - Koningsspelen - Schoolreisjes - Directiepraat - Activiteiten in en rondom Oosterwolde - Verkeer in beeld - Fancy Fair

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

Notulen openbare vergadering Medezeggenschapsraad De Triangel

Notulen openbare vergadering Medezeggenschapsraad De Triangel Notulen openbare vergadering Medezeggenschapsraad De Triangel Datum: 20 december 2011 Aanwezig: Janny Hakkers, Colinda van Milligen, Gezien Stam Afwezig met kennisgeving: Jan-Matthijs Hulsman, Marianne

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 12. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 12. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-02-2019 Nummer: 12 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Rapportgesprekken - Talentmoment - Klankbordbijeenkomst Agenda 2018-2019 23 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 03

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 03 - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 28-09-2016 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Leerlingenraad - 10 minuten gesprekken - Directiepraat - Klankbordbijeenkomst - Even voorstellen - Kinderboekenweek

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Continurooster Jozefschool

Continurooster Jozefschool Continurooster Jozefschool beleid continurooster 1 / 11 Inhoud 1. Inleiding... 4 2. Totstandkoming... 5 3. Schooltijden... 6 3.1 Overgangsregeling.... 6 4. Voor- en nadelen continurooster... 7 5. De praktijk...

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 14. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 14. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 05-03-2019 Nummer: 14 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren - Schoolreizen - VZ-jes actie - Klankbordbijeenkomst Agenda 2018-2019 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 06

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 06 HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 29-10-2018 Nummer: 06 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Talentencircuit - BOON zoekt vrijwilligers - Wecycle - Nationaal Schoolontbijt -

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar Nummer: 16. In dit nummer - Agenda - Kinkhoest - Directiepraat - Open Avond.

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar Nummer: 16. In dit nummer - Agenda - Kinkhoest - Directiepraat - Open Avond. - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2015-2016 08-03-2016 Nummer: 16 In dit nummer - Agenda - Kinkhoest - Directiepraat - Open Avond Agenda 2015-2016 14 maart 2016 Start Project Zwerfafval 21 maart 2016 Studiemiddag

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 01. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren met de auto

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 01. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren met de auto HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2018/2019 03-09-2018 Nummer: 01 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren met de auto - Waar vind ik mijn klas het volgende schooljaar? - Waar parkeer

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

We willen voor dit traject 2 jaar uittrekken, zoals we al in een eerdere nieuwsbrief hebben aangegeven.

We willen voor dit traject 2 jaar uittrekken, zoals we al in een eerdere nieuwsbrief hebben aangegeven. Extra Nieuwbrief over Andere schooltijden. In een eerdere nieuwsbrief hebben we aangegeven dat we willen gaan verkennen of andere schooltijden een optie zijn voor onze school. We vinden de mening van de

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar Nummer: 3. In dit nummer Agenda Directiepraat BLP Building Learning Power Bouw

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar Nummer: 3. In dit nummer Agenda Directiepraat BLP Building Learning Power Bouw Schooljaar 2015-2016 03-09-2015 Nummer: 3 In dit nummer Agenda Directiepraat BLP Building Learning Power Bouw HET TOEKANNIEUWS Dopjesactie/pennenactie Fancy Fair Met 30 km TSO inventarisatie Agenda 2014-2015

Nadere informatie

Let op: De studiemiddag op 18 februari is komen te vervallen! De kinderen verwachten wij deze middag gewoon op school..

Let op: De studiemiddag op 18 februari is komen te vervallen! De kinderen verwachten wij deze middag gewoon op school.. HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2015-2016 19-01-2016 Nummer: 12 In dit nummer - Agenda - Handige timmervaders/opa s - Directiepraat - Klankbordbijeenkomst - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken Agenda

Nadere informatie

Respons enquête schooltijden

Respons enquête schooltijden 12 februari 2016 26 e jaargang nr 23 Weekjournaal 16 februari Open dag! 17 februari Studiedag team; alle kinderen vrij 18,22,23 febr. 10-minutengeprekken groepen 1 t/m 7 26 februari Meesters en juffendag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 14 22 maart-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 23 maart Duncan Schreuder (gr. 8) 1 april Jonna Kramer (gr. 4) Allemaal van harte

Nadere informatie

Continurooster Jozefschool

Continurooster Jozefschool Continurooster Jozefschool beleid continurooster 1 / 10 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Totstandkoming... 3 3. Voor- en nadelen continurooster... 4 4 Schooltijden... 5 4.1 Urenverantwoording leerlingen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In groep 8 allemaal aan het werk met een chromebook.

Nieuwsbrief. In groep 8 allemaal aan het werk met een chromebook. Nummer 32 28 e jaargang 24 t/m 31 mei 2019 27 mei Jeroen Oosterhof Voorpoort 29 mei Informatieavond groepen 6 30 mei Hemelvaartsdag (vrije dag) 31 mei Vrije dag extra in verband met Hemelvaartsdag 5 t/m

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar Nummer: 14

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar Nummer: 14 Schooljaar 2015-2016 23-02-2016 Nummer: 14 HET TOEKANNIEUWS In dit nummer - Agenda - Kosteloos materiaal verzamelen - > Afvalproject - Directiepraat - Leegverkoop locatie Schapekamp 18 - Gymrooster - Open

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

INFORMATIE RONDOM ENQUÊTE SCHOOLROOSTER MR JOZEFSCHOOL 15 JANUARI INFORMATIE AVOND

INFORMATIE RONDOM ENQUÊTE SCHOOLROOSTER MR JOZEFSCHOOL 15 JANUARI INFORMATIE AVOND INFORMATIE RONDOM ENQUÊTE SCHOOLROOSTER MR JOZEFSCHOOL 15 JANUARI INFORMATIE AVOND AGENDA DOELSTELLING ROL VAN DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD HUIDIGE SITUATIE VOOR- EN NADELEN VAN VERSCHILLENDE ROOSTERS UITLEG

Nadere informatie

Jaargang 24 Nieuwsbrief 28 november 2016

Jaargang 24 Nieuwsbrief 28 november 2016 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 24 Nieuwsbrief 28 november 2016 Belangrijke data 5 december Sinterklaas 13 december (Onder voorbehoud) Optreden

Nadere informatie

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart.

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart. 18 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen Website Pagina 2 Nieuwe groepsverdeling Wel en wee Vanuit VVT Pagina 3 Open ochtend Avondvierdaagse Pagina 4 Laatste schooldag Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

Kalender juni en juli. Maandag 9 juli Start rapportgesprekken (t/m 13 juli) Dinsdag 10 juli Sportdag scholen Broek op Langedijk (groep 5 t/m 8)

Kalender juni en juli. Maandag 9 juli Start rapportgesprekken (t/m 13 juli) Dinsdag 10 juli Sportdag scholen Broek op Langedijk (groep 5 t/m 8) obs De Phoenix Week 26-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken van het schooljaar zijn alweer aangebroken. Vorige week donderdag hebben we met elkaar het schoolproject Blink afgesloten, waarbij

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

Vervolg. 2 e informatieavond Andere schooltijden?

Vervolg. 2 e informatieavond Andere schooltijden? Vervolg 2 e informatieavond Andere schooltijden? Agenda Doel van deze avond Terugblik Concrete invulling van voorkeursmodellen Ouderraadpleging Vragen en slot Terugblik Twee informatieavonden in mei: Aanleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief (9) maart 2017

Nieuwsbrief (9) maart 2017 Nieuwsbrief (9) maart 2017 Facebook De Triangel is ook te vinden op Facebook. Er staat een link op de website. Mondriaanproject Vanaf maandag 27 februari zijn alle groepen bezig met de beeldende kunst

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Schooljaar Nummer: 5 Dinsdag 21 oktober 2014

Schooljaar Nummer: 5 Dinsdag 21 oktober 2014 Schooljaar 2014-2015 Nummer: 5 Dinsdag 21 oktober 2014 In dit nummer Agenda Directiepraat Kledingactie Klassenouders Gymrooster Melkgeld Vrijwillige ouderbijdrage Agenda 2014-2015 3 t/m 9 november 2014

Nadere informatie

basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 04-02-2014 In dit nummer: Opening Kulturhus Maandopening Schoolfruit

Nadere informatie

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 15 Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 IN DIT TILLE NIEUWS vanuit de directie agenda komende periode voetbaltoernooi nieuws vanuit de kleutergroepen nieuw spelmateriaal kleutergroepen

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2018/ Nummer: 03. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen. - Kinderboekenweek HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2018/2019 18-09-2018 Nummer: 03 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Kinderboekenweek Agenda 2017-2018 24 en 26 september 2018 Omgekeerde oudergesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden 6-6-2018 Jozefschoolnieuws In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - En qu êt e t ijden - Gr oepst ijden - Vak an t ier oost er - Sch oolr eisje! - Ver slag Sch oolh an dbal - M aan dvier in g - Woest e

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 39 e jaargang nr. 23 Staking 15 maart Vrijdag 15 maart is uitgeroepen tot landelijke stakingsdag door de Algemene Onderwijs Bond (AOB). Het betreft

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie