volvo 7900 hybrid Een stap BIJ dichter groenere steden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "volvo 7900 hybrid Een stap BIJ dichter groenere steden"

Transcriptie

1 volvo 7900 hybrid Een stap BIJ dichter groenere steden

2 betere ZAKEN voor een betere wereld Milieuprestaties worden niet langer als onbelangrijk beschouwd. Voor bedrijven in openbaar vervoer is het een manier om te concurreren. Regeringen, steden en overheden worden steeds duidelijker in hun eisen voor duurzaam stadsvervoer, en de OV-bedrijven die hieraan kunnen voldoen, trekken uiteindelijk aan het langste eind. Bij Volvo zijn we deze uitdaging al jaren geleden aangegaan. Wij hebben de mogelijkheid om op allerlei gebieden verbeteringen aan te brengen. Hybridetechnologie vormt een belangrijke stap bij het verminderen van het gebruik van fossiele brandstoffen. We kunnen tevens verschillende jaren van succes in commercieel transport voorleggen. Volvo streeft naar op en top duurzaamheid op lange termijn. We zijn ervan overtuigd dat bussen de beste oplossing bieden voor efficiënt openbaar vervoer. Daarom zoeken we continu naar manieren en middelen ter verbetering.

3 Een Volvo is meer dan een bus En zelfs nog veel meer. De beschikbaarheid en de productiviteit voor uw onderneming, gezien vanuit de volledige levenscyclus van de bus, zijn onze hoogste prioriteiten. Daarom bieden wij Volvo Bus Services aan, een reeks services die erop zijn gericht om niet alleen de beschikbaarheid te garanderen maar ook een rendabele en ongecompliceerde werking. In nauwe samenwerking met u analyseren wij uw wensen en passen wij de oplossing aan zodat deze voldoet aan uw vereisten. De uitstekende restwaarde van Volvo is een resultaat van deze filosofie en onze services zorgen dat uw voertuigen echt winstgevend worden. Neem contact met ons op om het maximale uit uw investering te halen. Volvo Bus Telematics De gedetailleerde en up-to-date informatie over de prestaties en het verbruik van uw bus maken de planning gemakkelijker, helpen u bij het ontwikkelen en afstellen van uw bedrijfsactiviteiten en ondersteunen de besluitvorming. Volvo Bus-servicecontracten Onderhoud en reparaties met gegarandeerde kwaliteit, met uitsluitend Volvo Genuine Parts en conform een serviceplan op maat, zorgen voor optimale werkplaatsbezoeken en een minimaal risico op storingen. Genuine Volvo Parts Reserveonderdelen met een gegarandeerde kwaliteit die borg staan voor een betrouwbare werking en een lange levensduur. Grote beschikbaarheid en efficiënte distributie zorgen voor een goede bedrijfstijd. Volvo Action Service Voor hulp bij noodgevallen is slechts één telefoontje nodig, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Van snelle noodhulp en hulp bij reparaties tot juridische assistentie in geval van nood, en dat allemaal in de eigen taal van de chauffeur. Volvo Bus Training Verbeter de vaardigheden van uw chauffeurs en monteurs met de hulp van onze deskundige trainers, waar dan ook ter wereld. Ze zullen een trainingspakket samenstellen dat nauw aansluit bij uw wensen. Efficiënte chauffeurstraining is slechts één voorbeeld. Volvo Bus Financing Financiële oplossingen op maat om het inkoopproces te vereenvoudigen en dat de hele periode van eigendom. Eén contactpersoon voor voertuigen en financiering. lees meer over onze diensten op

4 Bespaar 39% brandstof met de nieuwe Volvo 7900 Hybrid De Volvo 7900 Hybrid is onze tweede in serie geproduceerde hybridebus. De voorloper ervan is al enkele jaren op de markt en heeft zich bewezen in zowel brandstofbesparingen als betrouwbare werking. Onze hybridetechnologie is wellicht de meest veelzijdige oplossing voor de aandrijflijn als het gaat om het combineren van milieuvriendelijkheid met prestaties, zuinig verbruik en bedrijfstijd. Een brandstofbesparing van maar liefst 39% betekent ook een reductie van de CO 2 -uitstoot met dezelfde hoeveelheid. En als het gaat om stikstofoxiden en deeltjes is de reductie nog groter: tot 50% vergeleken met de gemiddelde Euro 5 dieselbus. Het is geen geheim waarom Volvo betere cijfers kan voorleggen dan andere constructeurs. De oplossing zelf, de parallelle hybride, is uiterst efficiënt, de I-Shift versnellingsbak levert optimale omstandigheden, en we houden de accu s in de best mogelijke conditie doordat deze zowel kunnen worden gekoeld als verwarmd. Bespaar tot 39% brandstof en verminder de uitstoot nog verder. Geruisloos aankomen en wegrijden Uw passagiers profiteren ook van de hybridetechnologie. De Volvo 7900 Hybrid kan stil wegrijden met uitgeschakelde dieselmotor. Dit en het ontbreken van een stationair draaiende motor verminderen het lawaai aanzienlijk. En de passagiers bij de bushalte hebben geen last meer van uitlaatgassen. Dan zijn er nog de elektrische deuren die soepeler sluiten en bijdragen aan de brandstofbesparing. Intelligente energierecuperatie Volvo heeft een uniek principe voor het terugwinnen van remenergie, door middel van intelligente functies in de Volvo I-SAM. Bij het remmen kan het vermogen hoger worden dan de accu aankan. Via nauwgezette controle en een speciaal ontwikkeld algoritme kunnen zulke pieken worden geregeld en geoptimaliseerd om de levensduur van de accu te verlengen. Elektrische hulpapparatuur Veel systemen in een bus vereisen continue stroomtoevoer. Gewoonlijk verloopt dit via mechanische aandrijving vanaf de motor. In de Volvo 7900 Hybrid worden deze systemen elektrisch gevoed. Dit houdt in dat zelfs wanneer de dieselmotor compleet is uitgeschakeld, alle functies van de bus werken en de systemen worden gevoed.

5 Het gaat steeds verder Een Volvo is betrouwbaar Volvo heeft een solide kwaliteitsreputatie en het nieuwe carrosserieconcept is weer een stap op weg naar perfectie. Het principe van beste keus materialen houdt in dat we gebruikmaken van zowel staal als aluminium voor de opbouw. Aluminium is corrosiebestendig, wat een belangrijke factor is bij de verwachte levensduur van de bus. En van de aluminium opbouw kan maximaal 90% worden gerecycled. Chauffeurscompartiment van wereldklasse De chauffeursruimte is van topkwaliteit. Duidelijke en logische opstelling van instrumenten en bedieningen, uitstekend zicht en een stoel met erg veel instelmogelijkheden dragen allemaal bij tot een ergonomie van wereldklasse. De ideale rijpositie is zo gevonden, ongeacht de lengte van de chauffeur, de lichaamsbouw of persoonlijke voorkeuren. Snel en soepel De hoge passagierscapaciteit wordt verder geoptimaliseerd door brede elektrische of pneumatisch deuren en een interieur dat is afgestemd op de passagiers. Gemakkelijke inen uitstap dragen bij tot een vlotte passagiersdoorstroming en verbeterde productiviteit. De nieuwe elektrische deuren vragen om aanzienlijk minder bijstelling en onderhoud. Nieuw carrosserieconcept Het nieuwe carrosserieconcept wordt gedeeld met de rest van de Volvo 7900-reeks en met de Volvo Dit betekent dat uw gehele wagenpark kan profiteren van de 70% overeenkomst in onderdelen. Daar komen nog bij de uitgebreide garanties en de vereenvoudigde reparatiemethoden. Veel van de kleinere beschadigingen die regelmatig voorkomen in het stadsverkeer, kunnen zonder lassen worden gerepareerd.

6 Op-en-top betrouwbaar Sommigen zeggen dat hybridetechnologie een oplossing is voor de toekomst. Dat klopt, maar het is niet de hele waarheid. Volvo-hybrides rijden nu al door de straten van veel steden over de hele wereld. Onze oplossing biedt de beste resultaten voor een uitgebreide reeks toepassingen. Van binnensteden met extreme drukte tot verkeer in kleinere steden en voorsteden, en in allerlei klimaten. Het Volvo-hybridesysteem is in veel opzichten uniek, zowel technisch gezien als wat betreft prestaties en betrouwbaarheid. Parallelle hybride Deze oplossing betekent dat de dieselmotor en elektromotor samenwerken onder optimale omstandig heden. Het motormanagementsysteem beslist welke krachtbron moet worden ingeschakeld, en in welke mate en op elk gegeven moment. En, als een storing het elek trische aandrijfsysteem lam zou leggen, kan de bus nog steeds enkel op diesel rijden. Dit in tegenstelling tot veel andere oplossingen. Volvo hybridesysteem. Aanbevelingen van klanten Reacties op ons vorige model, de Volvo 7700 Hybrid. Meteen vanaf het begin zagen we een besparing van 35% in het stadsvervoer en 25% bij het regionale vervoer, terwijl we 20% hadden ingeschat. Dominik Steiner, eigenaar van Steinerbus AG, onder contract bij PostAuto. De meeste hybridebussen rijden in het stadsverkeer. Maar we wilden ook een oplossing voor het regionale vervoer. De parallelle hybride van Volvo bleek de beste keuze. Werner Blatter, bestuurslid van PostAuto, toonaangevend Zwitsers busbedrijf. Het is een imagokwestie voor het bedrijf, maar het is geen toevallige keuze, het is een berekende keuze. We wilden een goede investering doen die ook goed is voor onze planeet. Marc Sales, eigenaar, Sales-Lentz, Luxemburg. Ik ben gek op deze bus. Tanja Reed, buschauffeur Nettbuss, Trondheim Noorwegen. De vervoerders zeggen dat de hybridebus beter inzetbaar is en zelfs nog betrouwbaarder is dan een vergelijkbare bus op diesel. Edward Jobson, Prof. Environmental director, Volvo Bus Corporation.

7 Technische gegevens Chauffeurscompartiment De chauffeursomgeving is ruim, heeft een goede geluidsisolatie en een ergonomie van wereldklasse. De chauffeur beschikt over eenvoudig af te lezen instrumenten en een instelbaar stuur met gekoppelde bedieningssatellieten. Het goede zicht is nog verder verbeterd door bochtverlichting. Structuur Het nieuwe carrosserieconcept van Volvo is gebaseerd op de beste materialen. De toepassing van aluminium en onze gepatenteerde verbindingsmethode zorgt voor een sterke, corrosiebestendige en gemakkelijk te onderhouden bus met een laag gewicht en een lange levensduur. Passagiersomgeving en klimaatregeling Ruime, comfortabele en veilige passagiersomgeving met een klimaatregeling en een laag geluidsniveau. Er is een reeks opties beschikbaar, waaronder een volledig automatisch en krachtig ventilatiesysteem met een afzonderlijke klimaatregeling voor de chauffeur. Motor Volvo D5F215 (161 kw/800 Nm) + elektromotor (120 kw/800 Nm). De dieselmotor voldoet aan de Euro 5- norm en EEV en maakt gebruik van SCR-technologie. Ook beschikbaar in EEV-uitvoering en met DPF. Transmissie Het automatische schakelsysteem Volvo I-shift met 12 versnellingen. Achteras Portaalachteras met dubbele reductie en geoptimaliseerde overbrengingsverhoudingen voor de beste prestaties binnen elk toepassingsgebied. Vering Lage vloer, voorwielophanging met I-balk. Elektronisch geregelde luchtvering verkrijgbaar met knielfunctie. Remmen Volvo elektronisch geregelde schijfremmen (EBS). Brake Blending-functie (alle wielen). De elektromotor fungeert als een retarder die remenergie terugwint. Deuren Dubbele, elektrische of pneumatische deuren op alle posities. Opstellingen of Brutogewicht Maximaal totaalgewicht 19,0 ton. Capaciteit Maximaal 102 passagiers (12,0 m) of maximaal 90 passagiers (10,6 m). Koppel Elektromotor en dieselmotor Dieselmotor Elektromotor tpm De dieselmotor start wanneer de elektromotor de bus op gang heeft gebracht. De twee krachtbronnen werken als een tandem, waarbij de indrukwekkende eigenschappen van de elektromotor bij lage toeren bijdragen tot de superieure trekkracht van de dieselmotor bij hogere toeren Volvo 7900 Hybrid Lengte: 12,0 m, Volvo-hybridesysteem aan de achterzijde, beschikbaar voor uitvoeringen met het stuur rechts en links. Lengte: 10,6 m, Volvo-hybridesysteem aan de achterzijde, alleen beschikbaar voor uitvoering met het stuur links De hoofdonderdelen van het Volvo-hybridesysteem 1. Dieselmotor 2. Elektromotor/generator (I-SAM) 3. Transmissie 4. Powertrain Management Unit (PMU) 5. Energieomvormer DC/DC 600V/24V 6. Accu s 7. Elektrische hulpapparatuur

8 volvo buses. Driving quality of life Wees getuige van s werelds eerste Farathon en hoe de compleet nieuwe Volvo 7900 Hybrid u nog verder brengt. RSP Dutch/NL. Printed in Sweden. De in deze brochure getoonde of genoemde uitrustingen zijn mogelijk alleen verkrijgbaar als optie of als accessoire en kunnen per land verschillen. Wij behouden ons het recht voor om productspecificaties zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

met de Volvo 7900 komt u verder

met de Volvo 7900 komt u verder met de Volvo 7900 komt u verder de beste manier om er te komen Bij stadsverkeer vormt het milieuaspect een belangrijk aandachtspunt. Emissies, lawaai en verkeersopstoppingen zijn uitdagingen voor veel

Nadere informatie

volvo 9500 RENDEMENT OP DE WEG

volvo 9500 RENDEMENT OP DE WEG volvo 9500 RENDEMENT OP DE WEG Uw passagiers verdienen een Volvo De Volvo 9500 is de eerste stap in de wereld van Volvotouringcars. Betrouwbaar, veilig en comfortabel, een bus die uw bedrijf jaar na jaar

Nadere informatie

Volvo 7900 Hybride. Beter zaken doen voor groenere steden

Volvo 7900 Hybride. Beter zaken doen voor groenere steden Volvo 7900 Hybride Beter zaken doen voor groenere steden De Volvo 7900 Hybride-serie tilt groene efficiency naar een hoger niveau, ver boven de Euro 6-wetgeving. Het is de meeste brandstofefficiënte en

Nadere informatie

Volvo Buses. Driving quality of life. Volvo 7900 Hybride Beter zaken doen voor groenere steden

Volvo Buses. Driving quality of life. Volvo 7900 Hybride Beter zaken doen voor groenere steden Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 7900 Hybride Beter zaken doen voor groenere steden De Volvo 7900 Hybride-serie tilt groene efficiency naar een hoger niveau, ver boven de Euro 6-wetgeving. Het

Nadere informatie

volvo 9700 Van A naar B naar overal

volvo 9700 Van A naar B naar overal volvo 9700 Van A naar B naar overal Vertrouw op Volvo Vertrouw op uw touringcar De Volvo 9700 is de perfecte keuze, ongeacht of uw bedrijf nu middellange lijndiensten, busreizen of charters verzorgt. Meteen

Nadere informatie

Volvo 7900 Hybride. Beter zaken doen voor groenere steden

Volvo 7900 Hybride. Beter zaken doen voor groenere steden Volvo 7900 Hybride Beter zaken doen voor groenere steden Met de Volvo 7900 Hybrid serie worden de energiezuinigheid en emissies naar een hoger niveau getild, dat nog een stuk verder gaat dan de wetgeving.

Nadere informatie

Een eersteklas ervaring

Een eersteklas ervaring VOLVO 9900 Een eersteklas ervaring In de nieuwe generatie Volvo 9900 zit iedereen voorin. Het is een compleet uitgeruste touringcar die net dat beetje meer biedt wat het verschil maakt. Volop ruimte, grote

Nadere informatie

Volvo 7900 Electric hybrid Luister naar je stad. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 7900 Electric hybrid Luister naar je stad. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 7900 Electric hybrid Luister naar je stad Volvo Buses. Driving quality of life Inhoud Productoverzicht Achtergrond Toekomstige technologie Turnkey oplossingen Milieuprestaties Energie-efficiency

Nadere informatie

Volvo Buses. Driving quality of life. Solide platform voor een productieve bus

Volvo Buses. Driving quality of life. Solide platform voor een productieve bus Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B11 R Solide platform voor een productieve bus Betrouwbare bedrijfsresultaten De Volvo B11 R vormt de ruggengraat van elk goed touringcarbedrijf. Heeft u een

Nadere informatie

Volvo 8900 Uw partner. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 8900 Uw partner. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 8900 Uw partner Volvo Buses. Driving quality of life De Volvo 8900 richt zich volledig op het gebruik voor intercity- en pendelverkeer. De bus combineert flexibiliteit en variatie in modellen met

Nadere informatie

Volvo 7900 Electric hybrid. Luister naar je stad

Volvo 7900 Electric hybrid. Luister naar je stad Volvo 7900 Electric hybrid Luister naar je stad Inhoud 4. Productoverzicht 5. Achtergrond 6. Toekomstige technologie 7. Turnkey oplossingen 8. Milieuprestaties 9. Energie-efficiency 11. Inzetbaarheid 12.

Nadere informatie

Jan Schouten. Volvo Truck Nederland

Jan Schouten. Volvo Truck Nederland Jan Schouten Quality Safety Environmental care A company driven by strong core values CO 2 -neutrale productie Eerste 100 % CO 2 -neutrale truckfabriek in Gent Windenergie, zonne-energie, biobrandstoffen

Nadere informatie

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER!

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! 1 2 ZUINIGHEID EN VEILIGHEID hebben bij het transport van goederen de hoogste prioriteit. Een veeleisende gevarieerde topografie, druk verkeer evenals kostendruk en

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Volvo 7900 Electric hybrid. Luister naar je stad

Volvo 7900 Electric hybrid. Luister naar je stad Volvo 7900 Electric hybrid Luister naar je stad Stel dat je echt kon luisteren naar je stad Door onze oplaadmethode kan worden gekozen uit diverse ontwerpen en uit oplaadstations van meerdere leveranciers.

Nadere informatie

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications DAF voertuigconcepten LF Distributie Stedelijk CF XF Nationaal Lange afstand Rij-afstand DAF cabine-overzicht DAF

Nadere informatie

Volvo 9700 Van A naar B naar overal. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 9700 Van A naar B naar overal. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 9700 Van A naar B naar overal Volvo Buses. Driving quality of life De Volvo 9700 is het ultieme hulpmiddel voor uw bedrijfsvoering en levert bij elke gebruiksvorm zowel productiviteit als veelzijdigheid.

Nadere informatie

Innovatief hybride busconcept van Scania verlaagt brandstofverbruik met 25%

Innovatief hybride busconcept van Scania verlaagt brandstofverbruik met 25% PRESS info P09601NL/ Per-Erik Nordström Mei 2009 Innovatief hybride busconcept van Scania verlaagt brandstofverbruik met 25% Scania gaat beginnen met uitgebreide operationele tests van een unieke hybride-elektrische

Nadere informatie

DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL. Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen

DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL. Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen HOGE PRESTATIES, ZEER EFFICIËNT - ÉN EEN DUURZAME OPLOSSING De introductie van de Volvo FM Methaan-Diesel betekent

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG ELEMENTS SERVICE OP MAAT VOOR UW VOERTUIG ZORGELOOS REIZEN MET IVECO Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft IVECO Elements in het leven geroepen: een breed gamma

Nadere informatie

VOLVO FH FUEL CONCEPT

VOLVO FH FUEL CONCEPT VOLVO FH FUEL CONCEPT Trucks ontworpen voor maximale BRANDSTOFEFFICIËNTIE reduceer uw brandstofkosten VOLVO FH FUEL CONCEPT TRUCKS Meer kilometers. Minder brandstof. Onze Fuel Concept trucks zijn goed

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Welkom. Terence Otemann Area Service Manager DAF Nederland A PACCAR COMPANY DRIVEN BY QUALITY

Welkom. Terence Otemann Area Service Manager DAF Nederland A PACCAR COMPANY DRIVEN BY QUALITY Welkom Terence Otemann Area Service Manager DAF Nederland OP WEG NAAR NOG SCHONER TRANSPORT GLOBAL WARMING LUCHT KWALITEIT Local Nationaal Week + trip ~ 1500km 2-3 day trip ~ 500km 1 day trip ~ 250km DC

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

VOLVO TRUCKS SERVICES

VOLVO TRUCKS SERVICES VOLVO TRUCKS SERVICES DRIE UNIEKE PAKKETTEN BESPAAR DIRECT SLIMMER VEILIGER EFFICIËNTER DE TOEKOMST Er is meer dan alleen uw truck op de weg. Het gaat ook om goede prestaties, een laag brandstofverbruik,

Nadere informatie

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren.

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Performance in een nieuwe dimensie. In deze brochure zijn deels uitvoeringen afgebeeld die niet tot de standaarduitvoering behoren. 2. Fahrerhaus

Nadere informatie

E Series TRUCKS.COM. New Energy Efficiency Sustainability Safety

E Series  TRUCKS.COM. New Energy Efficiency Sustainability Safety E Series WWW.GINAF TRUCKS.COM New Energy Efficiency Sustainability Safety GINAF Trucks Nederland B.V. is een vrachtwagenfabrikant met 70 jaar ervaring in ontwikkeling en truckbouw voor de niche markt.

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl MAN EfficientLine 2 De zuinigste MAN nu nog zuiniger 6,5% minder verbruik www.man-trucks.nl MAN EfficientCruise De basis voor een grote besparing Door koppeling van GPS data aan de cruise control is het

Nadere informatie

Volvo 7900 Electric. Breng mensen waar ze willen zijn

Volvo 7900 Electric. Breng mensen waar ze willen zijn Volvo 7900 Electric Breng mensen waar ze willen zijn laadsysteem voor openbaar vervoer De Volvo 7900 Electric is zoveel meer dan een elektrische bus. Het is een totaal nieuwe mogelijkheid om uw openbaar

Nadere informatie

motor D16K euro 6 Nettovermogen volgens: EC 582/2011 D16K750 D16K650 D16K550 D16K550 Motortoerental (t/min)

motor D16K euro 6 Nettovermogen volgens: EC 582/2011 D16K750 D16K650 D16K550 D16K550 Motortoerental (t/min) motor Dk euro 6 motor D16K euro 6 Vermogen/koppel Vermogen/koppel Nettovermogen volgens: EC 582/2011 Nettovermogen volgens: EC 582/2011 Vermogen (pk) Koppel (Nm) Vermogen (pk) Koppel (Nm) 950 5 850 530

Nadere informatie

50 JAAR HOOGWAARDIGE TECHNOLOGISCHE INNOVATIE. Diafragmakoppeling

50 JAAR HOOGWAARDIGE TECHNOLOGISCHE INNOVATIE. Diafragmakoppeling Diafragmakoppeling De eerste innovatie die een belangrijke rol heeft gespeeld in het succesverhaal van LuK is de diafragmakoppeling, die in 1965 is geïntroduceerd. Dr. Wilhelm en Dr. Georg Schaeffler hebben

Nadere informatie

Volvo 9900 Uw dromen in zicht. Volvo Buses. Driving quality of life

Volvo 9900 Uw dromen in zicht. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo 9900 Uw dromen in zicht Volvo Buses. Driving quality of life Reizen in een Volvo 9900 is voor passagiers én chauffeurs een eersteklas beleving. Met zijn ongekende gevoel voor comfort en klasse biedt

Nadere informatie

Agenda. De uitdaging. Euro normen ENVIRONMENTAL VEHICLE STRATEGY. De uitdaging. Dubbele strategie. Hybride techniek & potentieel

Agenda. De uitdaging. Euro normen ENVIRONMENTAL VEHICLE STRATEGY. De uitdaging. Dubbele strategie. Hybride techniek & potentieel Agenda De uitdaging Dubbele strategie Hybride techniek & potentieel Methaan-diesel techniek & potentieel ENVIRONMENTAL VEHICLE STRATEGY p2 De uitdaging Euro normen Wettelijk kader Opwarming van de aarde

Nadere informatie

WB Evolving Design Hybride systemen

WB Evolving Design Hybride systemen WB3110 - Evolving Design Hybride systemen Marco de Beurs Examiner EPO Brandstof Electriciteit Voertuig met verbrandingsmotor: compact / licht, veel vermogen, vervuiling, complexe aandrijflijn. Voertuig

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Polo

Finnik Autorapport - Volkswagen Polo Finnik Autorapport - Volkswagen Polo Deze Volkswagen Polo komt uit 2015 en kostte toen 22.008. Deze geïmporteerde auto staat sinds 2016 op Nederlands kenteken en is voorzien van een diesel motor die 75

Nadere informatie

Finnik Autorapport - BMW 1-serie

Finnik Autorapport - BMW 1-serie Finnik Autorapport - BMW 1-serie Deze BMW 1-serie komt uit 2013 en kostte toen 46.262. Deze geïmporteerde auto staat sinds 2013 op Nederlands kenteken en is voorzien van een benzine motor die 218 PK levert.

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

CESAB M300 1.5 3.5 ton

CESAB M300 1.5 3.5 ton CESAB M300 1.5 3.5 ton Vorkheftruck met diesel- of -aandrijving Stel hem op de proef www.cesab-forklifts.eu De nieuwe CESAB M300 is uitvoerig getest door ons team, nu is het uw beurt. Duizenden uren onderzoek,

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Nissan Note

Finnik Autorapport - Nissan Note Finnik Autorapport - Nissan Note Deze Nissan Note komt uit 2015 en kostte toen 20.330. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 98 PK levert.

Nadere informatie

Productinformatie. Volvo FE hybride Volvo FE hybride. D7F-motor Euro 5. Specificatie D7F 300 pk 340 pk. Dieselmotor met parallelle hybride.

Productinformatie. Volvo FE hybride Volvo FE hybride. D7F-motor Euro 5. Specificatie D7F 300 pk 340 pk. Dieselmotor met parallelle hybride. Vlv FE hybride Vlv FE hybride Prductinfrmatie D7F-mtr Eur 5 Dieselmtr met parallelle hybride Kppel 3 2 1 TPM 1. Elektrmtr 2. Dieselmtr 3. Hybride stand Vergelijking Specificatie D7F 300 pk 340 pk distributie

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Astra

Finnik Autorapport - Opel Astra Finnik Autorapport - Opel Astra Deze Opel Astra komt uit 2011 en kostte toen 26.648. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 95 PK levert. Het

Nadere informatie

Lagere transportkosten

Lagere transportkosten TIME TO CHANGE Lagere transportkosten Gewone koelsystemen kunnen de temperatuur bij meerdere stops niet stabiel houden, waardoor vervoerders gedwongen worden om kwetsbare producten op een inefficiënte

Nadere informatie

De elektrische auto die je verder brengt. Opel Ampera.

De elektrische auto die je verder brengt. Opel Ampera. De elektrische auto die je verder brengt. Opel Ampera. Onze toekomst vraagt om positieve energie. De aarde is altijd goed voor ons geweest. Eeuwenlang heeft ze ons voedsel gegeven en ons voorzien van de

Nadere informatie

4-Serie CNG. ravo4.com

4-Serie CNG. ravo4.com 4-Serie CNG ravo4.com De schoonste in zijn soort met de grootste capaciteit ravo 4-serie s werelds eerste compacte CNG veegmachine Waarom CNG? Steeds meer gemeenten ontdekken de voordelen van CNG ten opzichte

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

DE nieuwe EuRo 6 BouwVoERtuIgEn DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.

DE nieuwe EuRo 6 BouwVoERtuIgEn DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF. De nieuwe Euro 6 Bouwvoertuigen DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM Nieuw: de CF Construction. Speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de bouw, waarbij regelmatig off road gereden wordt.

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Chevrolet Nubira Station Wagon

Finnik Autorapport - Chevrolet Nubira Station Wagon Finnik Autorapport - Chevrolet Nubira Station Wagon Deze Chevrolet Nubira Station Wagon komt uit 2008 en kostte toen 20.385. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2008 op kenteken en is voorzien

Nadere informatie

BlueTecEco. Bespaar brandstof. Spaar het milieu.

BlueTecEco. Bespaar brandstof. Spaar het milieu. BlueTecEco. Bespaar brandstof. Spaar het milieu. Inhoud. Wat is BlueTecEco? 2 3 Met voertuigtechniek brandstof besparen 4 9 en het milieu sparen. BlueTec 6 7 Economy-pakketten 7 Mercedes PowerShift 8 Motor

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse Estate 200 CDI Bns Class

Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse Estate 200 CDI Bns Class 75-LTZ-8 Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse Estate 200 CDI Bns Class Deze Mercedes-Benz E-klasse Estate komt uit 2010, werd geleverd van 21-11-2009 tot 31-03-2013 en kostte toen 56.962,-. Deze originele

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt

Oplossingen waarmee u écht verder komt Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations tot uitgebreide

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Meriva

Finnik Autorapport - Opel Meriva Finnik Autorapport - Opel Meriva Deze Opel Meriva komt uit 2011 en kostte toen 20.513. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 101 PK levert.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz R-klasse 320 CDI Lang 4-Matic

Finnik Autorapport Mercedes-Benz R-klasse 320 CDI Lang 4-Matic 25-ZHD-1 Finnik Autorapport Mercedes-Benz R-klasse 320 CDI Lang 4-Matic Deze Mercedes-Benz R-klasse komt uit 2006, werd geleverd van 01-03-2006 tot 31-08-2007 en kostte toen 95.841,-. Deze geïmporteerde

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Skoda Fabia Combi

Finnik Autorapport - Skoda Fabia Combi Finnik Autorapport - Skoda Fabia Combi Deze Skoda Fabia Combi komt uit 2011 en kostte toen 17.389. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 75

Nadere informatie

y Verwarming op brandstof 87

y Verwarming op brandstof 87 Klimat 5 1 y Verwarming op brandstof 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Benzine 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 excl. automaat Benzine 30618 095-1 Er is een nieuwe generatie verwarming geïntroduceerd

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Mercedes-Benz E-klasse Estate

Finnik Autorapport - Mercedes-Benz E-klasse Estate Finnik Autorapport - Mercedes-Benz E-klasse Estate Deze Mercedes-Benz E-klasse Estate komt uit 2014 en kostte toen 67.278. Deze geïmporteerde auto staat sinds 2016 op Nederlands kenteken en is voorzien

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Zafira

Finnik Autorapport - Opel Zafira Finnik Autorapport - Opel Zafira Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 34-SZ-LB

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Skoda Octavia Combi

Finnik Autorapport - Skoda Octavia Combi Finnik Autorapport - Skoda Octavia Combi Deze Skoda Octavia Combi komt uit 2014 en kostte toen 31.920. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2014 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions COMPACT TRACTOR GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions STATE OF THE ART TECHN VOOR GEAVANCEER TECHNOLOGIE DIE U VERWACHT YANMAR tractoren zijn ontwikkeld en gebouwd om de zware werkzaamheden

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 7-XHF-11

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Alfa Romeo Spider

Finnik Autorapport - Alfa Romeo Spider Finnik Autorapport - Alfa Romeo Spider Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd)

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer

Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer Deze Opel Astra Sports Tourer komt uit 2011 en kostte toen 27.359. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een diesel

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Ford Fiesta

Finnik Autorapport - Ford Fiesta Finnik Autorapport - Ford Fiesta Deze Ford Fiesta komt uit 2015 en kostte toen 15.259. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 65 PK levert.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura

Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura 58-SN-GD Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura Deze Ford Focus komt uit 2006, werd geleverd van 01-05-2005 tot 31-01-2008 en kostte toen 25.858,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Audi A6

Finnik Autorapport - Audi A6 Finnik Autorapport - Audi A6 Deze Audi A6 komt uit 2015 en kostte toen 52.642. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 150 PK levert. Het gebruik

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief:

In deze nieuwsbrief: Nr. 66-5 maart 2010 In deze nieuwsbrief: Onderzoek naar glazen overkapping deel A27 Het verkeer over de A27 neemt toe en een deel van de snelweg zal in de toekomst worden verbreed. Omdat meer verkeer ook

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Deze Volkswagen Up! komt uit 2014 en kostte toen 10.616. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2014 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 59 PK

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Daihatsu Materia

Finnik Autorapport - Daihatsu Materia Finnik Autorapport - Daihatsu Materia Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) JF-408-T

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

Airconditioners Wandmodellen. Creators of Air

Airconditioners Wandmodellen. Creators of Air Airconditioners Wandmodellen Creators of Air Bedieningen Fuji Electric en, voor elk wat wils. Met onze uitgebreide is het instellen en beheren van onze airconditioner kinderspel. Fuji Electric levert een

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns 5-XLJ-15 Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns Deze Skoda Octavia Combi komt uit 2014, werd geleverd van 01-01-2014 tot 30-06-2015 en kostte toen 29.380,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam.

GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam. KUBOTA Dieselzitmaaier GR1600-II Met de kenmerken van een maaier uit het topsegment, die toch eenvoudig te gebruiken is, maakt de GR1600-II maaien makkelijk en aangenaam. Een genoegen om te bezitten en

Nadere informatie

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta HB-400-R Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta Deze Nissan Note komt uit 2015, werd geleverd van 01-10-2013 tot 31-03-2017 en kostte toen 20.330,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Ford Focus

Finnik Autorapport - Ford Focus Finnik Autorapport - Ford Focus Personenauto 29-GVR-7 Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Geëxporteerd Kleur Zwart Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) Diesel G3 (is

Nadere informatie

DAF SERVICES DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE TRUCKS PARTS FINANCE

DAF SERVICES DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE  TRUCKS PARTS FINANCE DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.BE DAF CF 19T / LF 19T DISTRIFORCE AFMETINGEN LENGTE LAADKAST EXTERIEUR L = 7800 MM F Opbouwlengte inw 7720 mm G Opbouwbreedte inw.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition KR-126-R Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition Deze Mercedes-Benz GLC-klasse komt uit 2016, werd geleverd van 03-07-2015 tot 31-03-2017 en kostte toen 80.322,-. Deze originele

Nadere informatie

Finnik Autorapport - BMW 5-serie

Finnik Autorapport - BMW 5-serie Finnik Autorapport - BMW 5-serie Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 84-ZHV-8

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volvo XC90

Finnik Autorapport - Volvo XC90 Finnik Autorapport - Volvo XC90 Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 90-LT-VF

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Peugeot 108

Finnik Autorapport - Peugeot 108 Finnik Autorapport - Peugeot 108 Deze Peugeot 108 komt uit 2016 en kostte toen 12.810. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2016 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 69 PK levert.

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Seat Ibiza SC

Finnik Autorapport - Seat Ibiza SC Finnik Autorapport - Seat Ibiza SC Deze Seat Ibiza SC komt uit 2011 en kostte toen 16.444. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 75 PK levert.

Nadere informatie