TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF"

Transcriptie

1 TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF ALGEMEEN Texel International Airport beleeft het drukste jaar sinds 1997 qua vliegbewegingen. In de eerste 10 maanden van 2009 noteerden wij vliegbewegingen. Over dezelfde periode vorig jaar was dit nog Een toename van 20,31%. Wij willen dan ook iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Zonder vliegverkeer is onze job toch een stuk minder interessant! Hartelijk dank! Uit de geluidsrapportage blijkt dat Texel nog voldoende geluidsruimte over heeft in de geluidszone. Overigens loopt onze zone over de periode 1 april 2009 tot en met 30 maart Dat betekent dat wij in de komende maanden gewoon door kunnen blijven vliegen! Dus... U blijft van van harte welkom op het Texelse gras. Figuur 1: Jaaroverzicht tot TOUCH & GO S BLIJVEN GOEDKOOP OP TEXEL! Tot het eind van het jaar 2009 blijven de touch and go s op Texel nog steeds spotgoedkoop, dus ook in de weekenden! De weekendtoeslag geldt namelijk alleen in de periode 1 april 1 oktober, omdat dan de vliegbewegingen zwaarder meetellen in de geluidszone. Vanaf slechts 3,99 euro per stuk kunt u al uw landingen oefenen op de mooiste grasbaan van Nederland. Ook toestellen boven de kg (DC-3 s, Dornier 228 s), Jets (Citations, L39 s), alle soorten twins én helikopers zijn van harte welkom op Texel! Vanaf 1 januari 2010 worden de touch & go s iets duurder, namelijk 4,00 euro per stuk. Overigens is de hoofdbaan een paar jaar terug voorzien van een laag lavakorrels met daarboven de groene grasmat. Dit zorgt voor een vlakke baan, snelle afwatering én de baan houdt heel lang zijn draagkracht! Ook tijdens een nattere periode kunnen wij daardoor lang gebruik blijven maken van de banen. Voor de zwaardere toestellen is het toch raadzaam om vooraf telefonisch contact met de havendienst op te nemen.

2 Even wat voorbeelden van touch & go s tot 1 januari 2010 (prijzen incl. 19% BTW). MTOW < KG Maandag t/m zondag Touch & Go s: 3,99 1 ste landing: 13,50 MTOW < KG Maandag t/m zondag Touch & Go s: 7,97 1 ste landing: 25,75 Tarieven uitsluitend geldend voor toestellen in geluidsklasse 3 t/m 8, maar incl. BTW. Voor andere tarieven, zoals een hogere gewichtsklasse of een geluidsklasse 1 of 2 vliegtuig kunt u contact met ons opnemen: Wij stellen het op prijs als u ons van te voren informeert over uw plannen. En.. op Texel slijten uw banden niet! LEUKE BEZOEKERS EN ANDERE WEETJES Afgelopen periode zijn er weer een aantal bijzondere bezoekers geweest op Texel International Airport! Hier een selectie. Op 19 april organiseerde Texel Airport een Open Dag voor de Texelaars. De bezoekers konden een kijkje nemen bij alle bedrijven en ook de verkeerstoren was open. Tevens stuurde Bristow Helicopters haar beide Coastguard helikopters die gestationeerd staan op Den Helder Airport. Rechts: Een paar dagen later (23 april) zorgden twee Yak-52 s en een Pitts voor een mooi plaatje. De Royal Netherlands Air Force kwam op 14 mei langs met vijf van de dertien PC-7 s. Rechts: De Belgische luchtmacht komt regelmatig met Siai Marchetti s en Agusta A109 s naar Texel. Bijzonder was de flyby van een Hercules op 13 mei. Een landing van een Hercules blijft vooralsnog op het wensenlijstje staan!

3 Toestellen uit Tsjechië zien wij wel vaker. Het gaat dan meestal om ultralights van Nederlanders. Op 3 juni landde er een echt Tsjechisch toestel, een Piper Matrix. Rechts: Voor de verandering eens een Cessna Caravan waaruit geen para s vallen... Deze opvallende C208 bezocht Texel op 14 juni. In de afgelopen jaren werd Texel door vijf verschillende PC12 s bezocht. De PH-XII kwam langs op 26 juni. Rechts: Een Deense Merlin maakte een flyby tijdens de afleveringsvlucht op 24 juli. Tijdens de Airtour van het Aviodrome, in het weekend van 25 en 26 juli, was het gezellig druk op vliegveld Texel. Met o.a. de Uiver (foto links), Casa Jungmann (foto rechts), de DC-3 PH-DDZ, de Catalina en andere historische toestellen was er veel te zien. Drie van de 8 nieuwe politieheli s zijn reeds op Texel geweest, resp. De PXA, PXB en PXF.

4 Op 25 augustus kwam AOPA Zwitserland met 15 vliegtuigen voor een dagje Texel. Een dag later stond een bezoek aan Den Helder en de marine op het programma. Instructeur Franz Brand van de Aero Club Maritiem uit Den Helder liet op 1 september zijn 82-jarige leerling Heinz Röttger (rechts) voor het eerst solo! Rechts: Een week later landde de Beech King Air 300 PH-ACE van Air Charters Europe voor het eerst op Texel. Op 23 september kwam een Italiaanse ultralight brandstof tanken om door te kunnen vliegen naar Engeland. Rechts: Een Citation 501 op een grasbaan blijft bijzonder. Hier de PH-DEZ op het platform op 25 september. Een straaljager op gras is een zeldzaamheid, maar op 17 oktober maakte de L-39 van Skyline Aviation probleemloos een touch and go op Texel. Leuk detail: Het was de ste vliegbeweging van 2009.

5 5th TEXEL TAILDRAGGER & OLD TIMER FLY-IN De 5 de Texel Taildragger & Old Timer Fly-in werd gehouden van 14 t/m 16 mei. Vanwege het weer had de organisatie te maken met behoorlijk wat annuleringen, met name op vrijdag waren de VFR condities slecht. Zaterdag was het weer echter wél goed en werd Texel Airport bezocht door 75 vliegtuigen. De organisatie stelde prijzen beschikbaar in drie categorieën: Bob Schreiner Memorial Trophy voor de oudste taildragger/old timer Texel Airport Trophy voor de mooiste taildragger/old timer in orginele staat Texel Airshow Trophy voor de taildragger die de langste afstand heeft afgelegd om Texel te bereiken G-AGYY, oudste taildragger. N295BS, de mooiste van de fly-in. Nr. 2 was de YAK-3. 3 de Prijs voor N298SQ. Langste afstand: N7600E. De volgende Texel Taildragger & Old Timer Fly-in staat gepland in mei st Dutch Light Aircraft Fly-in De 1st Dutch Light Aircraft Fly-in werd gehouden van 11 t/m 13 september 2009 op Texel Airport. We mochten ruim 200 kisten verwelkomen en zo'n 360 personen. Mede dankzij de medewerking en inzet van de NVAV, KNVvL en AOPA werd het een fantastisch evenement waarbij wij vele vrienden weer mochten zien en ook veel nieuwe vrienden hebben gemaakt. Op 12 september werd er een tribute formatie vlucht uitgevoerd ter ere van Cor Dijkman Dulkes die precies dit weekend 40 jaar geleden zijn zelf ontworpen en gebouwde PH-COR de lucht in zag gaan. Cor's prestatie markeerde de start van de amateur vliegtuigbouw in Nederland die zich heden ten dagen heeft verenigd in de NVAV.

6 Bezoekers van de fly-in: G-RVIO (RV-10), PH-UGO (Pulsar) en G-BZTH (Europa). De volgende Dutch Light Aircraft Fly-in staat gepland van vrijdag 17 tot en met 19 september 2010! Texel Airshow 31 juli 2010 Intro/Sponsors De volgende Texel Airshow is op 31 juli Om er weer een spetterende show van te maken zijn wij op zoek naar sponsors. Ook zullen wij bedrijven weer de mogelijkheid aanbieden om een VIP-tent met catering af te huren voor maximaal 50 personen. Geïnteresseerden, in welke vorm van sponsoring dan ook, kunnen contact opnemen met of en naar Bezoek per vliegtuig Vanaf 1 januari 2010 kunt u weer een slottijd aanvragen voor de Texel Airshow Slottijden zijn nodig voor binnenkomend verkeer op zaterdagochtend tussen en uur lokale tijd en voor vertrekkend verkeer na de airshow vanaf circa tot uur. Voor het aanvragen van slottijden, dient u een te sturen met de volgende informatie: Registration aircraft + type of aircraft PIC + POB Airport of departure and airport of destination Day of arrival, if Saturday please mention the requested slottime ( local time) Day of departure, if Saturday please mention the req. slottime ( local time) If nightstop, please mention your accommodation. U kunt ook kiezen voor een weekendje Texel door al op vrijdag 30 juli te arriveren en op zondag en/of maandag te vertrekken. Een slottijd is dan niet nodig, maar meldt u wel even aan, bij voorkeur per !!! TIP: Overnachting boeken voor één nacht is moeilijker dan voor meerdere nachten. Gedurende het weekend van de airshow is het ook mogelijk om te kamperen onder de vleugel van uw vliegtuig! Tribune U kunt ook alvast een Tribunekaart aanvragen voor een perfect uitzicht op de start- en landingsbaan en de AIRSHOW. De kaarten kosten 40,00 per stuk. FOTO S OP Alle vliegtuigen die sinds juni 2003 op Texel zijn geweest, staan op onze website onder het kopje Visitors met foto! Ontbreekt uw vliegtuig nog? Kom dan gauw langs en wij leggen het toestel vast op de gevoelige plaat. Uiteraard kunt u de foto in hoge resolutie doorgestuurd krijgen per . CIRCUIT HELE JAAR NAAR ft Ter herinnering: Begin mei werd in de AIP gepubliceerd dat de circuithoogte op Texel het hele jaar op ft ligt i.p.v. 700 ft. Overigens zijn de weekendroutes pas weer active vanaf 1 april De procedures kunt u vinden op onder Pilot Information.

7 BRANDSTOF VAN AIR BP Texel Airport heeft BP als leverancier en hanteert de BP-adviesprijzen als verkoopprijs. De actuele prijzen zijn terug te vinden op onze site onder Pilot Information en vervolgens Landing Fees. Helaas is het sinds maart 2009 niet meer mogelijk om met BP- Carnet te tanken op Texel, omdat BP is gestopt met het accepteren van de carnets in de hele Benelux. Ook de kaartlezers op Lelystad en Rotterdam worden (op korte termijn) vervangen door betaalautomaten. Uiteraard kunt u op Texel gewoon Avgas 100LL en Jet A1 tanken. U kunt contant betalen, per pin of creditcard (VISA of Eurocard). Ook het tanken op rekening behoort tot de mogelijkheden. VLIEGVELDRESTAURANT Het vliegveldrestaurant is net als het vliegveld het hele jaar dagelijks geopend. Ook in de winterperiode! Het restaurant is van plan om in de komende maanden interessante actiemenu s aan te bieden, zoals snertweekenden! Vanaf november staat er weer snert met roggebrood en katespek voor 4,50 op het menu. Het restaurant is te bereiken op: AIRPORT HOTEL TEXEL Het luxe Airport Hotel Texel heeft een 4 sterren hotelclassificatie en wordt aanbevolen door de Michelin Gids 2009 en ZOOVER Select. Speciale winteractie: Piloten die met het vliegtuig naar Texel komen en in het Airport Hotel Texel verblijven hebben recht op 10% korting, één GRATIS landing en GRATIS parkeren met het vliegtuig voor het hotel, gelieve te reserveren per info@airporthoteltexel.com of telefoon AGENDA: WAT TE DOEN OP TEXEL Bent u op zoek naar een excuus om naar Texel te gaan, hier volgen enkele tips van evenementen op Texel in het komende jaar: 13 mrt ste De Halve van De Waal, zie ook 5 apr 2010 Lammetjeswandeltocht, zie ook 30 april 2010 Koninginnedag: Paracentrum Texel Boogie 19 juni 2010 Ronde om Texel: Grootste Catamaran race ter wereld met feestavonden met bekende artiesten op het strand, zie ook Zomer 2010 Island Samba, zie ook 31 juli 2010 Texel Airshow, zie ook sept 2010 Texel Culinair, zie ook sept nd Dutch Light Aircraft Fly-in, zie ook okt 2010 Texel Blues Festival, zie ook Voor meer tips zie ook de website van VVV Texel Uiteraard kunnen u én uw toestel op Texel blijven overnachten. Wij zijn graag bereid om u te helpen om geschikte accommodatie te vinden. Wellicht is er zelfs plek in de hangaar voor uw vliegtuig.

8 TEXEL, MEER DAN ALLEEN VLIEGVELD... De meeste vliegers komen naar Texel voor een kop koffie en appelgebak met slagroom. Er zijn echter nog veel meer leuke dingen op Texel te doen. Bij het Paracentrum Texel kunt u het hele jaar door een tandemspring maken. Ook worden er via de havendienst fietsen verhuurd van de Firma Van der Linden. Texel beschikt immers over een zeer uitgebreid fietspadnetwerk. Uiteraard ontvangt u dan ook een prachtige Fietskaart van Texel. Ecomare is HET zeehondenopvangcentrum van Nederland en het Juttersmuseum is meer dan de moeite van een bezoek waard! Verder is De Slufter een ideaal navigatiepunt om het vliegveld te vinden. Dit prachtige natuurgebied ligt slechts op 2 kilometer van het vliegveld en is een heerlijke plek om even uit te waaien of tot rust te komen. Enkele tips: Bezoek aan Ecomare te De Koog, zie ook Het Juttersmuseum tussen De Koog en Den Burg, zie ook Even golfen in de Texelse duinen op golfbaan De Texelse op nog geen 5 km van Texel Airport, zie ook Of gewoon lekker een rondje fietsen door de bossen en duinen en een visje eten in de Texelse jacht- en vissershaven in Oudeschild. TOT SLOT Wilt u dit soort nieuwsbrieven in de toekomst niet meer ontvangen? Dan kunt u ons mailen op info@texelairport.nl, wij zullen u uit de mailinglist verwijderen. U ben altijd van harte welkom op het groenste vliegveld van Europa! Happy landings en tot ziens op Texel. Ed en Mike de Bruijn Texel International Airport - Postweg JS De Cocksdorp - Texel, The Netherlands - Tel: +31 (0) Fax: +31 (0) 222 info@texelairport.nl - I: - I:

TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF

TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF ALGEMEEN Texel International Airport heeft een goed vliegjaar 2008 achter de rug. In totaal noteerden wij 24.007 vliegbewegingen en dat is het beste jaar sinds 1999.

Nadere informatie

TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF

TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF Editie Maart 2013 Wilt u dit soort nieuwsbrieven in de toekomst niet meer ontvangen? Dan kunt u ons mailen op info@texelairport.nl, wij zullen u uit de mailinglist

Nadere informatie

Nieuwsbrief Texel International Airport: December 2011 TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF. Editie December 2011

Nieuwsbrief Texel International Airport: December 2011 TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF. Editie December 2011 TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF Editie December 2011 ALGEMEEN Hierbij ontvangt u weer een update vanaf het internationale vliegveld van Texel middels een nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt

Nadere informatie

TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF

TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF ALGEMEEN Hierbij ontvangt u weer een update vanaf het internationale vliegveld van Texel middels een nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt tweemaal per jaar. Ondanks

Nadere informatie

TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF

TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF Editie Juni 2012 ALGEMEEN Hierbij ontvangt u weer een update vanaf het internationale vliegveld van Texel middels een nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt tweemaal

Nadere informatie

TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF

TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF TEXEL INTERNATIONAL AIRPORT NIEUWSBRIEF ALGEMEEN Hierbij ontvangt u weer een update vanaf het internationale vliegveld van Texel middels een nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt tweemaal per jaar. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vliegbasis Leeuwarden juni 2018 editie

Nieuwsbrief Vliegbasis Leeuwarden juni 2018 editie Nieuwsbrief Vliegbasis Leeuwarden juni 2018 editie IN DEZE EDITIE: KLACHTENAFHANDELING HOOGVLIEGERDAG 75 JAAR 322 SQUADRON VERTREK STARFIGHTER KALENDER INTERESSANTE LINKS KLACHTENAFHANDELING We wijzen

Nadere informatie

AEROBATICS & SPONSORING. he sk is he limi!

AEROBATICS & SPONSORING. he sk is he limi! AEROBATICS & SPONSORING he sk is he limi! Frank van Houten Mijn naam is Frank van Houten. Ik ben captain en trainer bij NetJets Europe, onderdeel van de grootste corporate jet maatschappij ter wereld,

Nadere informatie

Luchthavens in Nederland

Luchthavens in Nederland Fact Sheet Luchthavens in Nederland In deze fact sheet worden de belangrijkste feiten, cijfers en ontwikkelingen weergeven die over de Nederlandse luchthavens gaan. Alleen de luchthavens die aangesloten

Nadere informatie

WOUDSEND Basis Informatie

WOUDSEND Basis Informatie WOUDSEND Basis Informatie Het gebied en landschap is rustig en bestaat uit groene velden en bossen waar kanalen, meren en waterwegen doorkruisen. Schrik niet als u witte zeilen van een kleine zeilboot

Nadere informatie

Budel (EHBD) Approach & Departure informatie

Budel (EHBD) Approach & Departure informatie Budel (EHBD) Approach & Departure informatie Kempen Airport organiseert een Fly-In om alle piloten GRATIS kennis te laten maken met Kempen Airport. De Fly-In zal plaatsvinden op 10 september 2011 van 10.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vliegbasis Leeuwarden mei 2018 editie

Nieuwsbrief Vliegbasis Leeuwarden mei 2018 editie Nieuwsbrief Vliegbasis Leeuwarden mei 2018 editie IN DEZE EDITIE: ENQUÊTERESULTATEN KLACHTENAFHANDELING TERUGBLIK RELATIECONCERT DRONRYP HOOGVLIEGERDAG OP 16 JUNI 75 JAAR 322 SQUADRON WISSELING VAN DE

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

HAVENGELDREGELING STICHTING VLIEGVELD DRACHTEN 2017

HAVENGELDREGELING STICHTING VLIEGVELD DRACHTEN 2017 HAVENGELDREGELING STICHTING VLIEGVELD DRACHTEN 2017 De Stichting Vliegveld Drachten, exploitant van het aangewezen luchtvaart Drachten; Overwegende, dat bij KB d.d. 6 april 1993, nummer 93.003101, van

Nadere informatie

Gastenverblijf Eenink

Gastenverblijf Eenink Gastenverblijf Eenink Bed & Breakfast Verhuur ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten en workshops Welkom Genieten in het groene hart van de Achterhoek, ook wel de parel van Gelderland genoemd, een veelzijdig

Nadere informatie

Foto van Flying Focus: Vlak voor aanvang van de Leaseweb Texel Airshow 2012.

Foto van Flying Focus: Vlak voor aanvang van de Leaseweb Texel Airshow 2012. Introductie Het eiland Texel is in binnen- en buitenland bekend als vakantie- en recreatie-eiland. De aantrekkingskracht op toeristen is groot. Dat is niet verwonderlijk, want Nederlands grootste Waddeneiland

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Technische bijlage. Notitie Aanvulling MER luchthavenbesluit Twente (adt140617.bijlage), 19 juni 2014 1

Technische bijlage. Notitie Aanvulling MER luchthavenbesluit Twente (adt140617.bijlage), 19 juni 2014 1 Technische bijlage Onderwerp : Aanvulling MER luchthavenbesluit Twente Kenmerk : adt140617.bijlage Opgesteld door : ir. I. Achterberg Datum : 19 juni 2014 In deze bijlage worden de invoergegevens weergegeven

Nadere informatie

Stichting Fokker F27 Friendship

Stichting Fokker F27 Friendship Inhoud: 1. Doelstelling van de stichting Fokker F27 Friendship 2. Introductie 3. Operationele plannen Praktische invulling 4. Financieel 1. Doelstelling van de De doelstelling van de Stichting is het operationeel

Nadere informatie

MAF VLIEGDAG. Algemene informatie. Voel je MAF-piloot. OP EEN MAF-VLIEGDAG

MAF VLIEGDAG. Algemene informatie. Voel je MAF-piloot.   OP EEN MAF-VLIEGDAG www.maf.nl MAF VLIEGDAG Algemene informatie Voel je MAF-piloot OP EEN MAF-VLIEGDAG Welkom IN DE HANGAAR U gaat een rondvlucht maken bij MAF. Een prachtige ervaring waarbij u over bijvoorbeeld Apeldoorn

Nadere informatie

WOUDSEND Basis Informatie

WOUDSEND Basis Informatie WOUDSEND Basis Informatie Het gebied en landschap is rustig en bestaat uit groene velden en bossen waar kanalen, meren en waterwegen doorkruisen. Schrik niet als u witte zeilen van een kleine zeilboot

Nadere informatie

t camperkrantje versie 6

t camperkrantje versie 6 t camperkrantje versie 6 Vrijdag 15 april 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco / Go West 10% korting op ALLE camperhuur!

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

6 TH Texel Taildragger & Old Timer Fly-in

6 TH Texel Taildragger & Old Timer Fly-in 6 TH Texel Taildragger & Old Timer Fly-in AANVULLENDE INFORMATIE Hartelijk dank voor uw inschrijving tot deelname aan de 6 th Texel Taildragger & Old Timer Fly-in 2011. In deze nieuwsbrief ontvangt u aanvullende

Nadere informatie

De theorielessen beginnen jaarlijks begin september en u kunt tussentijds instappen.

De theorielessen beginnen jaarlijks begin september en u kunt tussentijds instappen. Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw interesse in ons vliegcentrum en in de vliegopleidingen in het bijzonder. Vliegcentrum Lelystad leidt vliegers op voor het micro light- en het sportvliegbrevet.

Nadere informatie

NVAV Buitenlandvlucht. Marville (Montmedy-Marville)

NVAV Buitenlandvlucht. Marville (Montmedy-Marville) NVAV Buitenlandvlucht Marville (Montmedy-Marville) Briefing items Overzicht van de route Regelgeving Duitsland, België en Frankrijk Weer en notams Indienen vliegplan Radio procedures Plannen route Procedures

Nadere informatie

t camperkrantje versie 7

t camperkrantje versie 7 t camperkrantje versie 7 Woensdag 11 mei 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Go West 15% LAST MINUTE Special NIEUW! 31-05-11

Nadere informatie

Zaterdagmorgen vroeg arriveerden Ronald Niehoff, Rob van Overbeeke en Fred van Amesfoort per auto en hebben we samen de kraam opgebouwd.

Zaterdagmorgen vroeg arriveerden Ronald Niehoff, Rob van Overbeeke en Fred van Amesfoort per auto en hebben we samen de kraam opgebouwd. Met een bestorming van het vliegveld Twente door 120 vliegtuigen bij mooi weer, was de tweede AOPA fly-in wederom een groot succes! Bovenstaande foto toont de line-up op van de bezoekers op de klinkers

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

t camperkrantje versie 8

t camperkrantje versie 8 t camperkrantje versie 8 Woensdag 1 juni 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco/Air Transat Herfst Special

Nadere informatie

De Muy bungalowverhuur Slufterweg KP De Cocksdorp telefoon : fax : Prijslijst 2015 Prijzen

De Muy bungalowverhuur Slufterweg KP De Cocksdorp telefoon : fax : Prijslijst 2015 Prijzen De Muy bungalowverhuur Slufterweg 2 1795 KP De Cocksdorp telefoon : 0222-311 433 fax : 0222-311 435 e-mail : info@demuy.nl Prijslijst 2015 Prijzen zijn incl. toeristenbelasting en energiekosten. Vianen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

In 2007 is onderzocht of deze route verder geoptimaliseerd kon worden. Het resultaat van die optimalisatie vindt u onderaan als route 2.

In 2007 is onderzocht of deze route verder geoptimaliseerd kon worden. Het resultaat van die optimalisatie vindt u onderaan als route 2. Toekomstige vliegroutes De nu geplande uitbreiding van Lelystad Airport is mogelijk geworden doordat in 2004 een Planologische Kernbeslissing van kracht werd. Hierin zijn mogelijke aan- en uitvliegroutes

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

BASIS INFORMATIE WOUDSEND

BASIS INFORMATIE WOUDSEND BASIS INFORMATIE WOUDSEND Basis Le Boat Woudsend Le Boat Netherlands BV De Zwaan 18, Woudsend 8551 RK Tel: 0031 (0)514 591251 Fax: 0031 (0)514 592500 GPS: 52o56 31.62 N, 5o37 47.61 E Email: woudsend@leboat.com

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

rust, luxe & natuur Familie De Milliano Zwembad Behandelingen Wellness Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Restaurant Le Sommet Le Salon

rust, luxe & natuur Familie De Milliano Zwembad Behandelingen Wellness Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Restaurant Le Sommet Le Salon Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Zwembad Behandelingen Wellness Restaurant Le ommet Le alon rust, luxe & natuur Wij heten u hartelijk welkom in De Blanke Top, een bijzonder 4-sterren hotel gelegen

Nadere informatie

Gold E 10.000,- - Uw logo op kleding havenmeester - Banner op site - Uw logo op sponsor bord in toren - Uw logo op crew T-shirt - 50 Toegangskaartjes

Gold E 10.000,- - Uw logo op kleding havenmeester - Banner op site - Uw logo op sponsor bord in toren - Uw logo op crew T-shirt - 50 Toegangskaartjes Seppe Airshow Sponsorpakket 1 Gold - 40 VIP Area passen - Pagode op 27 juni 2009 - Advertentie 1/1 avertentie in het Seppe Airshow Magazine - Uw vlag op Seppe airport - Uw logo op kleding havenmeester

Nadere informatie

SOESTERBERG LUCHTVAARTDAGEN

SOESTERBERG LUCHTVAARTDAGEN SOESTERBERG LUCHTVAARTDAGEN PROGRAMMA - BEIDE DAGEN STAP IN DE COCKPIT Je beleeft het pas echt als je er zelf in mag! Tijdens de Luchtvaartdagen zijn de volgende vliegtuigen en helikopters van binnen te

Nadere informatie

Uitnodiging Mercedes-Benz 125 jaar Innovatie

Uitnodiging Mercedes-Benz 125 jaar Innovatie Uitnodiging Mercedes-Benz 125 jaar Innovatie Op 14, 15 en 16 januari 2011 wordt op de tentoonstelling InterClassics & TopMobiel in het MECC te Maastricht veel aandacht geschonken aan het jubileum van Mercedes-Benz

Nadere informatie

In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen.

In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen. In de directe omgeving en op rijafstand van Rokytnice zijn vele sportactiviteiten te doen, zoveel dat er teveel is om op te noemen. Een kleine greep uit het aanbod hebben wij voor u gedaan. 1 Inhoud Tennisen....

Nadere informatie

Night VFR. Nachtzicht

Night VFR. Nachtzicht Technische Informatie Nacht Zicht Zicht Tips Verlichting Illusies/ desoriëntatie Weer Minima Weer Tips Benodigde Brandstof Certificering regels voor nachtvluchten Recente ervaring eisen Night bijzondere

Nadere informatie

Dutch Open Air Rally 2015 (ochtendvlucht)

Dutch Open Air Rally 2015 (ochtendvlucht) Dutch Open Air Rally 2015 (ochtendvlucht) Beste Vliegvrienden, Hierbij treft u aanvullende gegevens en een opdrachtformulier aan betreffende de Dutch Open Air Rally 2015 waaronder de opdracht voor de ochtendvlucht

Nadere informatie

Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC:

Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC: Base Le Boat Dinan Le Boat 17 rue du quai 22 100 Dinan ALLE CORRESPONDENTIE MOET NAAR DE BASIS IN MESSAC: LE BOAT MESSAC Port de Plaisance, BP 8 35480 Messac France Tel : 0033 (0) 299 34 60 11 Fax: 0033

Nadere informatie

Beschikking van de Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, houdende de instelling van een tijdelijk gebied met beperkingen Texel

Beschikking van de Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, houdende de instelling van een tijdelijk gebied met beperkingen Texel Luchtvaart Postbus 575 2130 AN Hoofddorp Contactpersoon Nummer -2015/49653 Betreft Beschikking van de Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, houdende de instelling van een tijdelijk gebied met

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

Kwartaalrapportage. Vliegtuigmeldingen rondom Rotterdam The Hague Airport

Kwartaalrapportage. Vliegtuigmeldingen rondom Rotterdam The Hague Airport Kwartaalrapportage Vliegtuigmeldingen rondom Rotterdam The Hague Airport Robin DR-00 2 e kwartaal 201 Datum : 15-09-201 Auteur : J.P. van Nieuwenhuizen Organisatie: DCMR Milieudienst Rijnmond Postbus 8,

Nadere informatie

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl Sponsormap 2011 Algemeen Lions Tour Rally, 25 en 26 juni 2011 Geachte ondernemer / geachte Sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de Lions Tour Rally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Heensche

Nieuwsbrief De Heensche nr. 53 dec15-jan16 Nieuwsbrief De Heensche Voorwoord van de redactie De redactie wenst alle leden van onze golfclub een heel goed en gezond Nieuwjaar met veel golfplezier!!! Engelbert, Rita en Wim Oliebollen

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2012

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2012 Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2012 Zondag 23 september 2012 Door Davy Carmans Op zondag 23 september 2012 was het weer zover, Pampa Modelfighters organiseerde voor de zesde keer hun ondertussen zeer

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

t camperkrantje versie 6

t camperkrantje versie 6 t camperkrantje versie 6 Woensdag 6 april 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco / Air Transat Spring Special

Nadere informatie

Koninklijke Luchtmacht

Koninklijke Luchtmacht Koninklijke Luchtmacht > Retouradres Postbus 8762, 4820 BB Breda Secretariaat COVM Postbus 90004 MPC 55A Keegsdijkje7 3509 AA Utrecht MPC 80 A Postbus 8762 4820 BB Breda Nederland www.luchtmacht.nl Ministerie

Nadere informatie

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin

We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin vrijdag 16 oktober t/m vrijdag 23 oktober 2015 Recreatieprogramma Loodsmansduin Andere activiteiten Parkeren Gamehal op De Krim Openingstijden We wensen u een fijn verblijf bij Loodsmansduin Gratis Wifi

Nadere informatie

Donau & Altmühltal 7 dagen

Donau & Altmühltal 7 dagen Donau & Altmühltal 7 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Fietsrondreis langs de Donau en de Altmühl Deze rondreis is een combinatie van de mooiste trajecten van de Donau Radweg en de Altmühltal Radweg.

Nadere informatie

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA Camping De Waps TARIEVEN 2015 GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM Erkend 8,5 GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN

Nadere informatie

Aantal melders, vliegtuigbewegingen en baanonderhoud

Aantal melders, vliegtuigbewegingen en baanonderhoud 1 aantal melders aantal vliegtuigbewegingen (x50) Aantal melders, vliegtuigbewegingen en baanonderhoud melders focusgroep aantal weken onderhoud Polderbaan en Kaagbaan 12.000 10.000 aantal vliegtuigbewegingen

Nadere informatie

Good. times. let the. jingle. - k e r s t a r r a n g e m e n t e n -

Good. times. let the. jingle. - k e r s t a r r a n g e m e n t e n - let the Good times jingle - k e r s t a r r a n g e m e n t e n - Onbezorgd genieten van een gezellige kerst! De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. Samen met familie en vrienden genieten van het

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara. Informatie 2012 Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.nl Zakelijke meetings Beschrijving van de vergaderruimtes:

Nadere informatie

MESSAC Basis Informatie

MESSAC Basis Informatie MESSAC Basis Informatie is gelegen aan de rivier de Vilaine en is slechts een brug verwijderd van het bruisende centrum van Guipry aan de andere kant van de rivier. De stad herbergt een aantal interessante

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2013

Nieuwsbrief. Oktober 2013 Nieuwsbrief Oktober 2013 Agenda Oktober Di 01 Damescie Driebal Stableford Wo 02 Falcon Cup 2013 Do 03 Seniorencie 4-BBB Zo 06 Maandbeker 7 finale VEBEGO Di 08 Damescie Golf-Bridge wedstrijd 2 e 9 holes,

Nadere informatie

TEXEL AIRPORT: SPECIALE NADERINGS- EN VERTREKPROCEDURES OP SAT, SUN EN HOL / CIRCUITHOOGTE NAAR 1000 FT OP WERKDAGEN

TEXEL AIRPORT: SPECIALE NADERINGS- EN VERTREKPROCEDURES OP SAT, SUN EN HOL / CIRCUITHOOGTE NAAR 1000 FT OP WERKDAGEN ~~~eaip-amdt~~~ VFG Supplement - 01/08 Bladzijde 1 ontact Post: Luchtverkeersleiding ederland Aeronautical Information Service Postbus 75200 1117 ZT Schiphol Tel: 020 406 3521 Fax: 020 406 3532 AFS: EHAAYOYX

Nadere informatie

De Muy bungalowverhuur telefoon : Slufterweg 2 fax : KP De Cocksdorp Prijslijst 2018 Prijzen

De Muy bungalowverhuur telefoon : Slufterweg 2 fax : KP De Cocksdorp   Prijslijst 2018 Prijzen De Muy bungalowverhuur telefoon : 0222-311 433 Slufterweg 2 fax : 0222-311 435 1795 KP De Cocksdorp e-mail : info@demuy.nl Prijslijst 2018 Prijzen zijn inclusief energiekosten, bij een aantal objecten

Nadere informatie

AEROCLUB MARITIME VLIEGSCHOOL

AEROCLUB MARITIME VLIEGSCHOOL AEROCLUB MARITIME VLIEGSCHOOL Infopakket voor de vliegopleiding, lidmaatschap en verhuur toestellen bij Aeroclub Maritime. Infopakket van Aeroclub Maritime Vliegopleiding, lidmaatschap, verhuur toestellen.

Nadere informatie

Vele mooie helivluchten hebben we afgelopen jaar gemaakt, hieronder een selectie van foto s:

Vele mooie helivluchten hebben we afgelopen jaar gemaakt, hieronder een selectie van foto s: JAAROVERZICHT 2010 2010 een bijzonder luchtvaartjaar, er waren vele mooie, maar helaas waren er ook trieste luchtvaartmomenten. Het onverwachte afscheid van Wim Ravensbergen was het meest aangrijpend,

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

Rapportage geluidhinder eerste kwartaal 2014 Vliegbasis Eindhoven & Eindhoven Airport

Rapportage geluidhinder eerste kwartaal 2014 Vliegbasis Eindhoven & Eindhoven Airport Bezoekadres: Flight Forum 1550 5657 EZ Eindhoven Postadres: Postbus 90102 5600 RA Eindhoven Rapportage geluidhinder eerste kwartaal 2014 & Eindhoven Airport Stafvoorlichting@eindhovenafb.nl Inhoud 1. Inleiding

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk

Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze informatie zal de meeste vragen

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

Versie ten behoeve van de internetconsultatie

Versie ten behoeve van de internetconsultatie Regeling van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, van..., nr. IENW/BSK, tot wijziging van de Vrijstellingsregeling Besluit luchtverkeer 2014 in verband met het gedeeltelijk opheffen van het verbod

Nadere informatie

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 INTERcLASSICS MAASTRICHT 19 Business LOunGes 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 Trakteer uw relaties op een unieke belevenis tijdens InterClassics Maastricht InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Speciale Comfort. Aanbieding Veer. Aanbieding Echtpaar. Vanaf 175 Korting per week

Speciale Comfort. Aanbieding Veer. Aanbieding Echtpaar. Vanaf 175 Korting per week Speciale Comfort U openen of sluiten the seizoen met ons en van 15/01 tot 30/04 and van 01/10 tot 15/12, dan bieden wij u een type chalet luxe voor de prijs van een accommodatie type BS aan. Contact us

Nadere informatie

Trouwen op kasteel Ammersoyen

Trouwen op kasteel Ammersoyen Trouwen op kasteel Ammersoyen Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Graag informeren wij u over de mogelijkheden voor deze bijzondere gelegenheid in kasteel Ammersoyen. Ammersoyen is één

Nadere informatie

Vragen van omwonenden en antwoorden over Vliegveld Hilversum Vastgesteld door de Commissie Regionaal overleg vliegveld Hilversum, 25 maart 2015

Vragen van omwonenden en antwoorden over Vliegveld Hilversum Vastgesteld door de Commissie Regionaal overleg vliegveld Hilversum, 25 maart 2015 Vragen van omwonenden en antwoorden over Vliegveld Hilversum Vastgesteld door de Commissie Regionaal overleg vliegveld Hilversum, 25 maart 2015 1. Vliegtuigen Welke vliegtuigen mogen er vliegen op Vliegveld

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen

Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen 118 Juni 2017 Maandelijkse nieuwsbrief vanaf Flatåstoppen Lieve familie en vrienden, Juni is in Noorwegen mid-zomer met de langste dag van het jaar waarop het zelfs in Trondheim niet helemaal donker wordt

Nadere informatie

26ste Fly/Drive-In van Diest Aero Club is een groot succes

26ste Fly/Drive-In van Diest Aero Club is een groot succes 26ste Fly/Drive-In van Diest Aero Club is een groot succes De 26 ste Fly/drive-in van Diest Aero Club, op 15 en 16 augustus 2009, was de grootste en de meest succesvolle in de reeks. Na enkele edities

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

o.a. in de 3 e Take-Off van 2008: Basisbezoek Hyères Basisbezoek Reims The Wittmund Story

o.a. in de 3 e Take-Off van 2008: Basisbezoek Hyères Basisbezoek Reims The Wittmund Story NR.69 NR.69 o.a. in de 3 e Take-Off van 2008: Basisbezoek Hyères Basisbezoek Reims The Wittmund Story Op dinsdag 8 juli 2008 was ik samen met mijn reisgenoot Richard van Tilborg te gast op het Britse AAC

Nadere informatie

DORNIER 228 NG RUAG DURFT SERIEPRODUCTIE NEGENTIENZITTER WEL AAN MAIDEN FLIGHT BOEING 737 MAX 7 KLEINSTE MAX VARIANT NOG GEEN KASKRAKER

DORNIER 228 NG RUAG DURFT SERIEPRODUCTIE NEGENTIENZITTER WEL AAN MAIDEN FLIGHT BOEING 737 MAX 7 KLEINSTE MAX VARIANT NOG GEEN KASKRAKER 5 Het grootste Nederlandstalige luchtvaartmagazine www.pilootenvliegtuig.nl 25 e JAARGANG NR 5 2018 9,95 DORNIER 228 NG RUAG DURFT SERIEPRODUCTIE NEGENTIENZITTER WEL AAN BP MAIDEN FLIGHT BOEING 737 MAX

Nadere informatie

TIJD VOOR WADDENEILAND TEXEL

TIJD VOOR WADDENEILAND TEXEL TIJD VOOR WADDENEILAND TEXEL EVENEMENTEN OP TEXEL 2017 JULI EVENEMENTEN OP TEXEL 2017 Op Texel hoeft u zich geen moment te vervelen! Verspreid over het jaar vinden op het eiland veel bij zondere evenementen

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert juni 2009

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert juni 2009 Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert juni 2009 Lieve familie en vrienden, Juni stond in het teken van de koop en verkoop van een huis en twee flats. Daar kun je het aardig druk mee hebben Tussen

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

Base Le Boat St. Jean de Losne. LE BOAT St Jean de Losne La Gare D Eau St Jean De Losne France. GPS : Lat x Lon , 5.

Base Le Boat St. Jean de Losne. LE BOAT St Jean de Losne La Gare D Eau St Jean De Losne France. GPS : Lat x Lon , 5. Base Le Boat St. Jean de Losne LE BOAT St Jean de Losne La Gare D Eau 21 170 St Jean De Losne France GPS : Lat x Lon 47.1079067, 5.2604744 Tél 0033 (0) 380 270 350 Fax 0033 (0) 380 270 351 Email : losne@leboat.com

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Beste leden, Ook al mag het eigenlijk niet meer, alsnog de beste wensen voor 2017 aan iedereen! Een nieuw jaar om weer heerlijk te trainen en allerlei leuke dingen

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

APRIL & OCTOBER, NIEUWE! U

APRIL & OCTOBER, NIEUWE! U Speciale Comfort APRIL & OCTOBER, NIEUWE! U openen of sluiten the Seizoen met ons en u komt met 2 personen, of met 2 kinderen van 15/01 tot 30/04 and van 01/10 tot 15/12, dan bieden wij u een accommodatie

Nadere informatie