Vergadering Week 2. Datum: Maandag 5 September Tijd: Aanwezig

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vergadering Week 2. Datum: Maandag 5 September Tijd: Aanwezig"

Transcriptie

1 Vergadering Week 2 Datum: Maandag 5 September Tijd: In de les van maandag 5 september van Remco van Bebberen hebben we rollen ingedeeld voor het komende project. zal de rol van voorzitter innemen, wordt de notulist voor de komende projectperiode. Na de les hebben we de eerste vergadering gehouden. Hans kon vanwege ziekte niet aanwezig zijn. Als eerste punt hebben we een vaste vergaderdatum geprikt. Elke maandag van een nieuwe week om wordt er vergaderd. De notulist zorgt ervoor dat er na elke vergadering diezelfde dag de notulen gedeeld worden. Ook zijn er contactgegevens uitgewisseld om contact te houden voor afspraken en eventuele problemen. Als derde punt hebben we gekeken over hoe we het Plan van Aanpak gaan aanpakken. De hoofdstukken zullen onderling worden verdeeld en later gezamenlijk worden uitgewerkt. Deze bestanden zullen worden opgeslagen op onze Google Docs die we hebben aangemaakt. Dinsdagmiddag om gaan we een start maken gezamenlijk. Deze avond zullen we ook een teambuilding uitje gaan houden om elkaar beter te leren kennen en inspiratie op te doen in de binnenstad van Rotterdam. Agenda - Dinsdagmiddag om gaan we start maken aan het Plan van Aanpak - Iedereen upload zijn conceptversie van zijn Plan van Aanpak voor woensdagavond op Google Docs. - Dinsdagavond na de start van het Plan van Aanpak gaan we in de binnenstad van Rotterdam een teamuitje houden. - Elke maandag om wordt er vergaderd op de Pieter de Hoochweg.

2 Vergadering Week 3 Datum: Maandag 12 September Tijd: Tijdens de tweede vergadering hebben we de agendapunten van vorige week besproken. Iedereen had zijn documenten op tijd geüpload op onze Google Docs map. We hebben elkaars spullen door lopen kijken en kwamen tot de conclusie dat er nog enig tijd moet worden gemaakt om het wat verder uit te werken. Daarom zullen we dinsdagmiddag er verder aan werken zodat woensdag een conceptversie geüpload kan worden. Verder we besproken over het doelgroeponderzoek dat we deze week uit gaan voeren. We gaan dinsdagmiddag een vragenlijst maken die we gaan gebruiken tijdens de fieldresearch die avond in Rotterdam. We zullen verschillende kroegen langsgaan in twee groepen die onderzoek gaan doen over onze doelgroep. Deze gegevens zullen we dan later verwerken deze week. Agenda - Dinsdagmiddag gaan we de vragen maken voor het doelgroeponderzoek, en later die avond uitvoeren in de binnenstad van Rotterdam. - Dinsdagmiddag maken we een conceptversie van het Plan van Aanpak - Mareille en Hans nemen een camera mee voor dinsdagavond. - Voor woensdagmiddag hebben we een conceptversie van ons Plan van Aanpak geüpload.

3 Vergadering/Afspraak 4 Datum: Dinsdag 20 September Tijd: Wegens ziekte konden Hans en Sietze Jan niet aanwezig zijn vanmiddag. Ondanks dat hebben we besloten om toch te gaan vergaderen vanmiddag. Als eerste hebben we het plan van aanpak besproken. Uit de les gisteren was gebleken dat er nog een aantal hoofdstukken toegevoegd/aangepast moesten worden. Daarom zijn Mareille en Arnout deze middag wegens nakijken en aanpassen. Bram heeft er het de kosten-baten analyse aan toegevoegd. Verder hebben we gesproken over de drie concepten die deze week ingeleverd moeten worden. Door de aanwezigheid van Hans en Sietze Jan hebben we besloten om dit te gaan op splitsen. Hans en Sietze Jan zullen ieder voor zich een concept bedenken voor het eindproduct. Mareille, Bram en Arnout zullen er gezamenlijk ook een gaan bedenken. Deze zullen we dan gezamenlijk gaan bespreken op de donderdagmiddag, met daarbij het maken van een presentatie. Agenda - Donderdag voor hebben Sietze Jan en Hans een concept op Google Docs geplaatst. Ook Mareille, Bram en Arnout zullen dit gaan doen. - Donderdagmiddag gaan we gezamenlijk de concepten bespreken/aanpassen en een presentatie bij maken.

4 Vergadering Week 5 Datum: Maandag 26 September 2011 Tijd: Mededelingen De aanwezige leden hebben besloten een mail te sturen waarin: - hij op zijn vele afwezigheid wordt aangesproken. - de vraag wordt gesteld hoelang hij wegblijft. - voorstellen worden gedaan over hoe we opdrachten mee kunnen geven. Deze zal dinsdag 27 september verstuurd worden indien hij op deze dag weer niet aanwezig is. Definitief Concept We hebben besproken over wanneer een definitief concept zullen gaan ontwerpen. Wegens de drukte van andere huiswerkopdrachten en de feedback van het Plan van Aanpak hebben we besloten om er donderdag 29 september en 30 september hier aan te zullen gaan werken. Weblog Gezamenlijk is besproken wanneer onze weblog online gaat. zal dit voor dinsdag 27 september geregeld. Deze dag zullen ook de andere leden worden toegevoegd, en zorgt ervoor dat de notulen en agenda online komen te staan. Planning Er is besproken dat er een wijziging van de planning moet doorgevoerd worden. Dit zal plaatsvinden op dinsdag 27 september. Op deze datum zal het ook bekend worden welke wijzigingen er gedaan worden. Plan voor deze week We hebben het plan voor deze week doorgenomen. Eind deze week moet er een definitief concept en een plan van aanpak ingeleverd zijn. Er is besloten om dinsdagmiddag hier verder over te vergaderen, met het feit dat we dan ook de feedback hebben op ons concept plan van aanpak. Afspraken De afspraken zijn verwerkt in actiepunten Actiepunten - Dinsdagmiddag 27 september om wordt er een nieuwe vergadering gehouden. Arnout zal een agenda doorsturen voor deze vergadering op maandagavond. - Dinsdag 27 september zal er gezamenlijk mail worden verstuurd naar, indien hij bij de volgende vergadering weer niet aanwezig is. - Bram heeft voor dinsdag 27 september een weblog aangemaakt voor onze projectgroep.

5 Vergadering Week 5 Datum: Dinsdag 27 September 2011 Tijd: Mededelingen Er waren verder geen bijzondere mededelingen dinsdag 27 september 2011 Bram heeft de weblog geactiveerd, maar Arnout heeft nog niet de agenda en notulen online kunnen krijgen wegens technische problemen. Er is afgesproken dat hij dit later deze dag toe zal voegen. Tevens hebben we nog geen feedback ontvangen van onze plan van aanpak van Remco van Bebberen wegens technische problemen. Deze feedback zullen we ontvangen op dinsdagavond 27 september. Mail Er is gezamenlijk een mail gemaakt en gestuurd naar wegens zijn vele aanwezigheid tijdens het project. We hopen hier binnenkort een antwoord over te krijgen. Planning Door het ontbreken van feedback is de datum waarop de planning gewijzigd veranderd. Dit zal gaan plaatsvinden op donderdag 29 september en vrijdag 30 september Plannen voor vandaag Wegens het ontbreken van feedback van onze plan van aanpak is onze planning gewijzigd. We hebben besproken dat de dinsdagmiddag 27 september een start wordt gemaakt aan een definitief concept. Hierdoor verschuift de werkzaamheden voor het plan van aanpak naar donderdag 29 september en vrijdag 30 september. Hier zullen we later op terugkomen in volgende besprekingen. Actiepunten - Dinsdagmiddag 27 september zal een start worden gemaakt aan het definitief concept. - Donderdagmiddag en vrijdagochtend wordt er via de feedback van het plan van aanpak een definitief plan van aanpak gemaakt.

6 Vergadering Week 6 Onderwerp: Project Conncecting Vibes Datum/tijd: Dinsdag 4 Oktober Plaats: Pieter de Hoochweg : Voorzitter: Notulist: Onderwerpen vergadering dinsdag 27 september Het definitieve concept is vorige week uitgewerkt en vrijdag gepresenteerd. We hebben vorige week geen feedback ontvangen van het Plan van Aanpak. Dit hebben we opgelost door zelf maar enige verbeteringen op te zoeken en hem maandag maar in te leveren. Doelgroep Uit de feedback van de projectles van is uitgekomen dat we misschien een aanpassing moet van de doelgroep, door hem wat breder te maken. Ook zullen we meer moeten kijken naar de locaties waar sport gekeken zou kunnen komen. Na de bespreking zijn we er niet gezamenlijk uitgekomen wat we nu willen, en is er besloten om er later op terug te komen. Promotieposter/Schetsen Deze week moet er een promotieposter gemaakt worden van ons concept. We zullen dit na de vergadering gezamenlijk met elkaar gaan doen. Deze zullen we dan eind deze week uitprinten en ophangen. De schetsen hebben we verdeeld over de groepsleden. Door het gebrek door andere schoolwerkzaamheden is er besloten om het op te splitsen, en ieder 8 schetsen individueel te maken. Deze zullen we dan samen vrijdagochtend bekijken en meenemen naar de les. Product Aan de hand van de schetsen en de feedback zullen we volgende week een definitief eindproduct gaan maken. Wanneer we dit zullen gaan doen, weten we nog niet. Dit zal later terugkomen in een vergadering. Vorige week is er veel contact opgenomen met, maar hier hebben we geen gehoor aan gekregen. Daarom is er besloten om hem uit de projectgroep te zetten. We willen doorgaan met de projectleden die gemotiveerd zijn om een goed eindproduct neer te zetten. Afspraken Ieder zal vrijdag 7 oktober zijn schetsen van het eindproduct meenemen, om het gezamenlijk te laten zien in de projectles. Daarnaast heeft iedereen zijn evaluatieformulieren ingeleverd en neemt hij ze mee naar de les

7 Vergadering week 7 Onderwerp: Project Conncecting Vibes Datum/tijd: Dinsdag 10 Oktober Plaats: Pieter de Hoochweg : Voorzitter: Notulist: Onderwerpen Mededelingen Besproken over. Er is afgesproken om een officiële mail te sturen naar Hans om hem uit de groep te zetten. Ook kwam Arnout met de opmerking over het adviesrapportage dat gemaakt moet worden. Waarschijnlijk zullen we het teamgedeelte onderverdelen, en zal ieder individueel zijn deel maken. We zullen hier op terug komen in een latere bespreking. vergadering dinsdag 4 Oktober Iedereen heeft zich aan de afspraak gehouden, door vorige week vrijdag zijn schetsen mee te nemen naar de projectles. Doelgroep Er is gesproken over de doelgroep. Er is afgesproken dat we de doelgroep gaan verbreden, naar sportfans in plaats van sportfans uit het buitenland. We zullen dit door gaan voeren in alle documenten Wordpress Uit eerdere besprekingen is naar voren gekomen dat de Wordpress op de server nog steeds niet actief is. Er is wel een alternatieve Wordpress gemaakt, waar ook de notulen op komen te staan. Er is afgesproken dat Mareille een mail zal sturen naar de IT afdeling van de school om de Wordpress op de server te herstellen Planning Op de Planning voor deze week staat dat we Product klaar zouden hebben en een Promotieplan gemaakt. Wegens het feit dat we vorige week pas in de les schetsen moesten inleveren, is dit een week op geschoven. We hebben een nieuwe deadline gezet voor vrijdag 14 oktober om een definitief product in te leveren. Dinsdagochtend zullen we hier een start aan gaan maken. Verder in de week zullen we hier ook aan gaan werken. Het promotieplan zal ook deze week gemaakt worden. We zullen informatie gaan vragen welke onderdelen hier in teruggevonden moeten worden. Afspraken - Dinsdag 11 oktober om zullen we gezamenlijk een start gaan maken aan het definitief product - Mareille zal een mail gaan sturen op 10 oktober naar de IT afdeling over de Wordpress - Gezamenlijk wordt er op 10 oktober een mail gestuurd naar om hem definitief uit de groep te zetten. - Daarnaast wordt er op 10 oktober de doelgroep aangepast in al de documenten

8 Vergadering week 8 Onderwerp: Project Conncecting Vibes Datum/tijd: Maandag 24 Oktober Plaats: Pieter de Hoochweg : Voorzitter: Notulist: Onderwerpen vergadering maandag 10 Oktober Door verschillende omstandigheden zijn we een aantal afspraken niet nagekomen sinds de laatste vergadering. Zo is de doelgroep nog niet volgens de criteria aangepast en is er nog geen compleet definitief product. Dit zullen we gaan doen de komende week. Adviesrapportage Er is besproken welke route we gaan volgen voor het adviesrapportage. Na de verschillende routes besproken te hebben, hebben we gekozen om voor de opgeleverde producten te gaan. Na de vergadering zullen we met elkaar gaan kijken welke hoofdstukken en onderwerpen daarin we zullen gaan behandelen Eindproducten Deze week moet alle producten ingeleverd worden. Om alles goed in beeld te hebben zullen we na deze vergadering een planning op gaan stellen voor de komende week, wat we nog gaan doen, wie nog wat moet doen en wanneer we dit gaan doen. Planning Door onze strakke planning die we hadden gemaakt in de beginfase van het project, lopen we nu door verschillende omstandigheden achter. Daarom is er besloten om voor de laatste week een nieuwe planning te maken voor de komende week om alle producten op tijd in te leveren. Afspraken - Na de vergadering zullen we gezamenlijk een nieuw voorstel gaan maken over het adviesrapportage - Na de vergadering zullen we een nieuwe planning gaan maken voor de komende week om alle eindproducten op tijd in te leveren.

Projectles Edwin Rooseman week 2. Aanwezig Mareille Mulder Bram Rietveld Hans Mol Sietze Jan Sietzema Arnout Kooij

Projectles Edwin Rooseman week 2. Aanwezig Mareille Mulder Bram Rietveld Hans Mol Sietze Jan Sietzema Arnout Kooij Overige notulen Projectles Edwin Rooseman week 2 Na de presentatie van ons team en de feedback daarop zijn we verder gaan kijken over welke specifieke doelgroep we gaan kiezen. We zijn een aantal vragen

Nadere informatie

Inleiding Projectmatig Werken

Inleiding Projectmatig Werken Adviesrapportage Inleiding Projectmatig Werken Arnout Kooij Mareille Mulder Bram Rietveld Sietze- Jan Sietzema Communication and Multimedia Design Hogeschool Rotterdam CMD1H 7 November 2011 Inleiding Projectmatig

Nadere informatie

Connecting Vibes Rotterdam is ook een uitgaansstad!

Connecting Vibes Rotterdam is ook een uitgaansstad! Team 5 CMD1G Robert Stomp 0852978 r.stomp@live.nl Samentha van der Weiden 0851440 sammetje155@hotmail.com Stefan Roest 0804235 stefan@roest-computers.nl Michelle van Seters 0844096 mvseters88@gmail.com

Nadere informatie

Plan van aanpak. Project: Connecting Vibes. Bedrijf: Gemeente Rotterdam

Plan van aanpak. Project: Connecting Vibes. Bedrijf: Gemeente Rotterdam Plan van aanpak Project: Connecting Vibes Bedrijf: Versie 3.1 Plaats: Rotterdam Datum: 3-10-2011 Klas: CMD1G Opgesteld door: Team 5 Wave [Samentha van der Weiden] [0851440] [0851440@hro.nl] [Stefan Roest]

Nadere informatie

Notulen eerste ontmoeting 7 mei

Notulen eerste ontmoeting 7 mei Notulen eerste ontmoeting 7 mei Project 4 Cultuur & Kunst Gegevens: Naam: Rick van Willigen e-mail: rickvwilligen@hotmail.com Studentnummer: 0822845 Mobiel: 0620975242 Naam: Sanjay Sheombar e-mail: Sanjaysheombar@gmail.com

Nadere informatie

PLAN VAN AANPAK. Conceptipedia onderwerp: Web. Selwyn Cohen Remco Taken

PLAN VAN AANPAK. Conceptipedia onderwerp: Web. Selwyn Cohen Remco Taken PLAN VAN AANPAK Conceptipedia onderwerp: Web Selwyn Cohen Remco Taken Inhoudsopgave Projectbeschrijving...1 Strokenplanning...2 Activiteitentabel...3 Risicoanalyse...4 Navigatieschema...5 Projectbeschrijving

Nadere informatie

Handleiding Paper AIP deel B

Handleiding Paper AIP deel B Handleiding Paper AIP deel B 0. Samenvatting en planning 1. Inleveren conceptversie paper 2. Feedback geven op conceptversie medestudent 3. Feedback lezen op jouw conceptversie 4. Definitieve versie paper

Nadere informatie

Vergaderen In dit document maak ik een sommatie van alle agendapunten die wij de afgelopen weken hebben verwerkt. In de volgende pagina begin ik met

Vergaderen In dit document maak ik een sommatie van alle agendapunten die wij de afgelopen weken hebben verwerkt. In de volgende pagina begin ik met ergaderen In dit document maak ik een sommatie van alle agendapunten die wij de afgelopen weken hebben verwerkt. In de volgende pagina begin ik met alle vergaderpunten. Nr. 1 donderdag Notulen (LC1) 1/3

Nadere informatie

sietzevergeer@gmail.com pascalrops@planet.nl f.verloop@gmail.com Namens de opdrachtgever (gemeente Rotterdam) is er het verzoek gekomen het al bruisende uitgaansleven van de haven stad nog wat verder uit

Nadere informatie

PLANVANAANPAK Project: Connecting Vibes

PLANVANAANPAK Project: Connecting Vibes PLANVANAANPAK Project: Connecting Vibes Groep: Hipdesign Voorbereid door: Ivan Rodriguez (opsekee@gmail.com) Sietze Vergeer (sietzevergeer@gmail.com) Pascol Rops (pascalrops@planet.nl) Floris Verloop (f.verloop@gmail.com)

Nadere informatie

Onderzoeksopzet field research

Onderzoeksopzet field research Onderzoeksopzet field research versie 1.0 Robin van Straaten Welsey van Komen Lennard van Diggelen Inleiding Naar aanleiding van het deskresearch dat is uitgevoerd op basis van onze deelvragen voor Toegepast

Nadere informatie

PLAN VAN AANPAK. Studentnummer: - Mario Dujic 0810258. - Rajen Gadjradj 0811931. - Meric Dagli 0795533. - Geffrey Barendregt 0813328

PLAN VAN AANPAK. Studentnummer: - Mario Dujic 0810258. - Rajen Gadjradj 0811931. - Meric Dagli 0795533. - Geffrey Barendregt 0813328 PLAN VAN AANPAK Naam: Studentnummer: - Mario Dujic 0810258 - Rajen Gadjradj 0811931 - Meric Dagli 0795533 - Geffrey Barendregt 0813328 1 Inhoudsopgave 1 ) Achtergronden blz. 3 2 ) Project opdracht blz.

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Uitwerking interne communicatiemiddelen

Uitwerking interne communicatiemiddelen Uitwerking interne communicatiemiddelen Middel Doelgroep Frequentie Betrokkenen a. E-mail E-mail wordt gebruikt om berichten, boodschappen c.q. documenten naar het team of naar elkaar te versturen. We

Nadere informatie

K now w here to go! PLAN VAN AANPAK CONNECTING VIBES. Rotterdam, Ashley Bick. Yvo van Oosterum. Lydia van Driel.

K now w here to go! PLAN VAN AANPAK CONNECTING VIBES. Rotterdam, Ashley Bick. Yvo van Oosterum. Lydia van Driel. R O T T E R D A M P A R T K now w here to go! PLAN VAN AANPAK CONNECTING VIBES Rotterdam, 12-09-2011 Ashley Bick Yvo van Oosterum Lydia van Driel Rob Weerman Melangelo Prince Rotterdam Party Crew projectgroep

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST T E A M S E C O N D L I F E V E H I C L E

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST T E A M S E C O N D L I F E V E H I C L E Hogeschool Rotterdam Studierichting Autotechniek Second Life Vehicle SAMENWERKINGSOVEREENKOMST T E A M S E C O N D L I F E V E H I C L E Studenten: Adeel Din (0868474) Jacco Hak (0847289) Tom Nispen tot

Nadere informatie

VWO Inleveren van de boeken VWO. Lees deze brief goed door, volg de instructies nauwkeurig op en voorkom onnodig lang wachten.

VWO Inleveren van de boeken VWO. Lees deze brief goed door, volg de instructies nauwkeurig op en voorkom onnodig lang wachten. VWO Inleveren van de boeken VWO Het inleveren vindt plaats op: maandag 27 juni a.s. in lokaal B 2.10 12.30 13.00 u A t/m H 13.30 14.00 u I t/m R 14.30 15.00 u S t/m Z VMBO Inleveren van de boeken VMBO

Nadere informatie

Professional Skills, Opdracht samenwerken. Teake Kastelein, Hanze hogeschool Groningen Industrieel Product Ontwerpen

Professional Skills, Opdracht samenwerken. Teake Kastelein, Hanze hogeschool Groningen Industrieel Product Ontwerpen 15 Professional Skills, Opdracht samenwerken Teake Kastelein, 348344 Hanze hogeschool Groningen Industrieel Product Ontwerpen Behoeftes _ Ambities Mijn ambitieniveau ligt dit jaar erg hoog. Omdat ik geen

Nadere informatie

Plan van aanpak. Project : HINT

Plan van aanpak. Project : HINT Plan van aanpak Project : HINT Bedrijf : Hogeschool Rotterdam Plaats, datum: 20-02-2008 Opgesteld door: Jesper Monteny, Camiel Flohr, Rudolf Kromojahjo, Myrene Zuiderwijk Plan van Aanpak project HINT pagina

Nadere informatie

OVERLEGVERGADERING RAAD VAN BESTUUR EN OR

OVERLEGVERGADERING RAAD VAN BESTUUR EN OR 1 OVERLEGVERGADERING RAAD VAN BESTUUR EN OR NOTULEN Vastgesteld d.d. 25 juni 2014 Vergaderdatum 21 mei 2014 Vergaderplaats Service Center, Middelburg Aanwezig: dames Bakhuizen, Van den Dorpel, Van Haasteren,

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Aanwezig: Haiko, André, Anja, Ilse, Janneke, Tim, Corrie, Marga en Yvonne

Aanwezig: Haiko, André, Anja, Ilse, Janneke, Tim, Corrie, Marga en Yvonne Notulen MR-vergadering dinsdag 1 maart 2016 OBS De Kaardebol Aanwezig: Haiko, André, An, Ilse, Janneke, Tim, Corrie, Marga en Yvonne Afwezig: Notulist: Yvonne 1. Opening/ vaststellen agenda Besloten wordt

Nadere informatie

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist)

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist) Notulen MR deelraad Kaap vergadering Locatie: Kaap Datum: donderdag 7 november 2013 Aanvang: 19.00 Einde: 21.20 Aanwezig: Kramer (voorzitter), ten Vergert, Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Hurst (notulist)

Nadere informatie

Plan van aanpak Connecting Vibes

Plan van aanpak Connecting Vibes Plan van aanpak Connecting Vibes 1 Plan van aanpak Project Connecting Vibes Connect Effect Opdrachtgever: Datum: Auteur(s): Projectleden: HRO Gemeente Rotterdam 21/09/2010 Sanjay Twisk Sanjay Twisk Tim

Nadere informatie

Verslag vergadering 11-11-2003 11-11-2004 Versie 1 Projectgroep 13 D. Liauw

Verslag vergadering 11-11-2003 11-11-2004 Versie 1 Projectgroep 13 D. Liauw 11-11-2003 11-11-2004 Projectgroep 13 D. Liauw Datum: 11-11-2004 Begin: 9.00 uur Einde: 9.30 uur Locatie: zaal MM Gebouw: Zuidplantsoen 4 Voorzitter: J. Bijl Notulist: D. Liauw Aanwezigen: H. Boomsma,

Nadere informatie

Plan van aanpak. Project : HINT

Plan van aanpak. Project : HINT Plan van aanpak Project : HINT Bedrijf : Hogeschool Rotterdam Plaats, datum: 20-02-2008 Opgesteld door: Jesper Monteny, Camiel Flohr, Rudolf Kromojahjo, Myrene Zuiderwijk Plan van Aanpak project HINT pagina

Nadere informatie

Plan van aanpak. Wij zetten de puntjes op de i. Opdrachtgever: Rolf den Otter

Plan van aanpak. Wij zetten de puntjes op de i. Opdrachtgever: Rolf den Otter Wij zetten de puntjes op de i Plan van aanpak Opdrachtgever: Rolf den Otter Denise van der Burg Rozemarijn Thys Enneke Flinterman Nina Annaert Thien Bui Project Vloeken in de kerk Ontwerp schetsen Logo

Nadere informatie

PLAN VAN AANPAK. Mijn lens en ik. 23 april 2015 Mediacollege Amsterdam MM2B Daphne de Jager

PLAN VAN AANPAK. Mijn lens en ik. 23 april 2015 Mediacollege Amsterdam MM2B Daphne de Jager PLAN VAN AANPAK Mijn lens en ik 23 april 2015 Mediacollege Amsterdam MM2B Daphne de Jager MIJN LENS EN IK MIJN LENS EN IK 2 IHOUDSOPGAVE Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7,8,9 Pagina 10 Pagina 11,12,13

Nadere informatie

Samenwerkingscontract

Samenwerkingscontract Samenwerkingscontract Groep 22 Lars Kramer Handtekening :. Darrian Brammerloo Mark Kampers Wesley Kreuger Femke de Bruijn Diana Neven Handtekening Begeleider:. Hierbij accepteert u de overeenkomsten en

Nadere informatie

Plan van Aanpak Connecting Vibes

Plan van Aanpak Connecting Vibes Plan van Aanpak Connecting Vibes Gemaakt door: Renee van IJperen Ferinio Asandikromo Jasper Lammens Jurgen Schouten Ibrahim Kondu Hogeschool Rotterdam MED1F 1 Inhoudsopgave Achtergronden blz. 3 Projectopdracht

Nadere informatie

Facilitair richting GM: Resultaten medewerkers enquête (dat al gedaan is) zullen worden doorgestuurd naar GM

Facilitair richting GM: Resultaten medewerkers enquête (dat al gedaan is) zullen worden doorgestuurd naar GM Agenda 22/11/18 Datum: 22-11-18 Tijd: 10:30 12:30 Plaats: C2.01 / C Terras Voorzitter: Levi (GM) Notulist: Jordy (GM) Aanwezig: Sil (GM), Josephine (GM), Bjarne (GM), Yarik & Lesley (Legal), Thijs (ICT),

Nadere informatie

Urenverantwoording Ewout Boers. Datum activiteit opmerkingen tijd besteed projectles Introductieles, 2,5 uur. groep, taken verdelen

Urenverantwoording Ewout Boers. Datum activiteit opmerkingen tijd besteed projectles Introductieles, 2,5 uur. groep, taken verdelen Urenverantwoording Datum activiteit opmerkingen tijd besteed 04-09-2009 projectles Introductieles, groep, taken verdelen 07-09-2009 Vergaderd over het PvA en de presentatie 08-09-2009 Planning voor het

Nadere informatie

Actielijst. 3. Vaststellen notulen De Notulen zijn doorgenomen en aangepast. Nu goedgekeurd. Olga mag de notulen op de website plaatsen.

Actielijst. 3. Vaststellen notulen De Notulen zijn doorgenomen en aangepast. Nu goedgekeurd. Olga mag de notulen op de website plaatsen. KBS Crescendo MR Luitstraat 9 1312 LHAlmere Telefoon (036) 536 09 82 mr.crescendo@outlook.com www.kbscrescendo.nl Datum/tijd: Locatie de Luit, 19.30 21.30 uur Onderwerp: Notulen MR 29 september 2018 _

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Datum: 28 oktober 2014 Locatie: Schoolgebouw De Vogels Tijd: 19.30u Aanwezig: Afgemeld: Ancion (voorzitter), Jeroen van der Meulen (penningmeester/secretaris),

Nadere informatie

INTERNATIONAL LIFESTYLE STUDIES. Studiegids LSW 1 DROMEN Jaar 1

INTERNATIONAL LIFESTYLE STUDIES. Studiegids LSW 1 DROMEN Jaar 1 INTERNATIONAL LIFESTYLE STUDIES Studiegids LSW 1 DROMEN Jaar 1 HEALTH LEISURE APPEARANCE FOOD HUMAN MOVEMENT LIVING Pagina Stagegids 3 INHOUDSOPGAVE Pagina 4 Pagina 7 Pagina 8 Pagina 10 Pagina 11 1 INLEIDING

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB.

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB. NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB. 2018 Aanwezig: Afwezig: Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter, Martin Romeijn, Judith Aust, Marie- Thérèse Gillessen, Niek Verbeek, Kees Verspaandonk(notulist),

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang 17

Riemslootnieuws Jaargang 17 Riemslootnieuws 685 26-1-2016 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkidz

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.30 uur NOTULEN MR -VERGADERING Aanwezig: 9-7-2015 Evelien de Klerk, Melanie van Benthem, Liesbeth

Nadere informatie

Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, Paul van Warmerdam (secretaris), Rian Waterval, Wanda Stoop.

Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, Paul van Warmerdam (secretaris), Rian Waterval, Wanda Stoop. Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 15 mei 2013 Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, van Warmerdam (secretaris),

Nadere informatie

van A naar Beter app

van A naar Beter app Procesverslag RWS: Doorontwikkeling van A naar Beter app Uitgave: 6-12-2012, versie 1.0 Door JBLT ; Jonathan Marchal, Bas van Agten, Laurens Carbo, Thijs Blaas Inhoudsopgave 1. Inleiding... 03 2. Organisatie

Nadere informatie

Samenwerkingscontract Interdisciplinair is beter! Klas C2

Samenwerkingscontract Interdisciplinair is beter! Klas C2 Samenwerkingscontract Interdisciplinair is beter! Klas C2 Projectgroep klas C2 Studentnummer Jobke ten Berge 10067248 Esther Boers 10043632 Le Thuy Dinh Xuan 10060480 Linda Knijnenburg 10059857 Kaya Looije

Nadere informatie

Installatietechniek. Beroepsproduct: Groep: Periode: Blok H1.2. Ingeleverd op: Vrijdag 18 november 2011 om 12.00. Projectleden: Ingeleverd door:

Installatietechniek. Beroepsproduct: Groep: Periode: Blok H1.2. Ingeleverd op: Vrijdag 18 november 2011 om 12.00. Projectleden: Ingeleverd door: Installatietechniek TISD WH1.2 Plan Van Aanpak Beroepsproduct: Groep: Plan Van Aanpak WH11B2 Periode: Blok H1.2 Ingeleverd op: Vrijdag 18 november 2011 om 12.00 Projectleden: Ingeleverd door: Tutor: Luuk

Nadere informatie

De 10 minutenavonden zijn goed verlopen, ook de oudercommissie heeft dit zo ervaren.

De 10 minutenavonden zijn goed verlopen, ook de oudercommissie heeft dit zo ervaren. Vergadering oudercommissie Kinderopvang/BSO Admiraal de Ruyter 7-4-2015 Aanwezig: Lieke (Voorzitter), Saskia S, Saskia B, Menno, Marinda Afwezig: Judith Agendapunten: Vorige notulen: Is door iedereen goedgekeurd.

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening en vaststellen agenda Hannah opent de agenda om 17: Vaststellen notulen

Agenda. 1. Opening en vaststellen agenda Hannah opent de agenda om 17: Vaststellen notulen Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail Maandag, 31 augustus 2015 17:30 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Hannah van

Nadere informatie

Voorlichtingstijdschrift maken over leefstijl Preventie en Gezondheidsvoorlichting

Voorlichtingstijdschrift maken over leefstijl Preventie en Gezondheidsvoorlichting Voorlichtingstijdschrift maken over leefstijl Preventie en Gezondheidsvoorlichting Opleiding: Verzorgende IG / Verpleegkunde Cohort: 2016-2017 Mijlpaal: 2 Auteurs: R. de Graaff en J. van der Veen 1 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Oosterlicht College Vianen

Oosterlicht College Vianen Oosterlicht College Vianen /verzorgers Speciaal en alléén voor ouders/verzorgers van groep 8 organiseren wij van 19.30 21.00 uur een informatieavond op maandagavond 19 januari 2015 over ons VMBO, TL/HAVO

Nadere informatie

Hogeschool Rotterdam Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie Communicatie Digitale Media Inleiding Communicatie

Hogeschool Rotterdam Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie Communicatie Digitale Media Inleiding Communicatie 7 september 2010 Versie 1 Opdrachtgever: School: Instituut: Opleiding: Vak: Will Goderie Hogeschool Rotterdam Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie Communicatie Digitale Media Inleiding

Nadere informatie

Rieke Voorstad (notulist)

Rieke Voorstad (notulist) Notulen MR vergadering (70) te Rotterdam op 15 september 2014 Aanwezig namens ouders: Aanwezig namens leerkrachten: Kim Vlot, Elma Geluk en Suzanne Goudriaan Margreeth Radenborg, Drea Severins en Rieke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Notulen vergadering Medezeggenschapsraad

Notulen vergadering Medezeggenschapsraad Notulen vergadering Medezeggenschapsraad Datum : 31-05-2017 Tijd : 20.00 uur Plaats : Hoofdgebouw, teamkamer Bestemd voor : Hans Janssen, Ilone Gevers, Lily Engelen, Ghislaine Hulstein Bert van Ewijk,

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad Tafelronde St. Joris Aanwezig

Medezeggenschapsraad Tafelronde St. Joris Aanwezig Medezeggenschapsraad Tafelronde St. Joris Aanwezig Marieke, Kevin, Agnes, Gepke, Karin vertegenwoordiging OR: Marcel, Loubna, Petri, Casper Afwezig Datum 27-11-2018 Locatie/tijd Joris 19.30-21.30 (OR en

Nadere informatie

Project Kwantitatief onderzoek Module 12 HDT H830-11

Project Kwantitatief onderzoek Module 12 HDT H830-11 Project Kwantitatief onderzoek Module 12 HDT H830-11 Onderzoeksplan Bernice Havermans 10016112 b.l.havermans@gmail.com Esmee Kramer 10012478 esmeeschiedam@hotmail.com Birgit Nieuwenburg 09035168 birgit-nieuwenburg@hotmail.com

Nadere informatie

Les 3: Plannen en organiseren

Les 3: Plannen en organiseren Les 3: Plannen en organiseren Waarom is plannen en organiseren zo belangrijk? Een goede planning en organisatie zijn handige hulpmiddelen om je leer- en maakopdrachten binnen een redelijke tijd te kunnen

Nadere informatie

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Oudergesprekken. Vervangers

Belangrijke data. Inhoudsopgave. Oudergesprekken. Vervangers Belangrijke data Dinsdag 31 januari 17 Maandag 6 februari 17 Woensdag 8 februari 17 Donderdag 9 februari 17 Inhoudsopgave Belangrijke data Inhoudsopgave Oudergesprekken Vervangers Agenda MR 8 februari

Nadere informatie

Plan van aanpak. (Naam nog onbekend)

Plan van aanpak. (Naam nog onbekend) Plan van aanpak (Naam nog onbekend) Jenel Gyasi Mediacollege Amsterdam Vrijdag 22 mei 2015 Inhoudsopgave Inhoud van het plan van aanpak Inhoudsopgave Achtergronden Projectopdracht Projectactiviteiten Projectgrenzen

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal Medezeggenschapsraad Notulen MR vergadering Aanwezig Notulist Gast : Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal : Maatman :

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Respons enquête schooltijden

Respons enquête schooltijden 12 februari 2016 26 e jaargang nr 23 Weekjournaal 16 februari Open dag! 17 februari Studiedag team; alle kinderen vrij 18,22,23 febr. 10-minutengeprekken groepen 1 t/m 7 26 februari Meesters en juffendag

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

Desiree, Agnes, Bernadette, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn Directie: Gert de Wit, Nardy. IB: Lisanne van Dijk

Desiree, Agnes, Bernadette, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn Directie: Gert de Wit, Nardy. IB: Lisanne van Dijk MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 25 FEBRUARI PLAATS:AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Desiree, Agnes, Bernadette,, Ingrid, Jeroen, Martijn Directie: Gert de Wit, Nardy. IB: Lisanne van Dijk

Nadere informatie

Het product voorstel Wat is het is? Een mobiele applicatie die meer informatie over pubs in Rotterdam geeft waar er sport gekeken kan worden.

Het product voorstel Wat is het is? Een mobiele applicatie die meer informatie over pubs in Rotterdam geeft waar er sport gekeken kan worden. Titel van het concept Sportfans United applicatie Beschrijving doelgroep - Sportvolgers - 20 tot 49 jaar - Wonen/verblijven in Rotterdam - Volgen sport wekelijks en kijken /luisteren er wekelijks na -

Nadere informatie

Plan van aanpak. Integrale opdracht blok 2.4. De Haagse Hogeschool

Plan van aanpak. Integrale opdracht blok 2.4. De Haagse Hogeschool De Haagse Hogeschool Plan van aanpak Integrale opdracht blok 2.4 Het opzetten en uitvoeren van een voorlichtingsactiviteit ter preventie van overgewicht. Docent: H. Feenstra Studenten Nathalie Kombolitis

Nadere informatie

Plan van Aanpak. Media, Informatie en Communicatie CV204C. Trends

Plan van Aanpak. Media, Informatie en Communicatie CV204C. Trends Media, Informatie en Communicatie Plan van Aanpak Trends CV204C Anouk Bogaarts, Bjorn van der Burgt, Linde van Dyck, Beshji Demirel, Fleur Hofland, Robert Lammé en Kimberley van der Weerden Tutor: H Grooteman

Nadere informatie

a. Verslag : pag. 2: Naam van Tim is van de website gehaald, adres in de voetnoot wordt nog aangepast.

a. Verslag : pag. 2: Naam van Tim is van de website gehaald, adres in de voetnoot wordt nog aangepast. Notulen MR-vergadering maandag 20 juni OBS De Kaardebol Aanwezig: Haiko, André, An, Ilse, Janneke, Marga, Corrie en Yvonne Afwezig: - Notulist: Janneke 1. Opening/ vaststellen agenda Punt 5 Vaststelling

Nadere informatie

Korte notulen van de 9 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 7 december 2007, half 9 tot 9 uur.

Korte notulen van de 9 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 7 december 2007, half 9 tot 9 uur. Korte notulen van de 9 e vergadering Stuur- en Organisatiegroep Symposium. Vrijdag 7 december 2007, half 9 tot 9 uur. Op vrijdag 7 december was het weer eens erg druk in de Kantine, a. enerzijds omdat

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad CBS De Bron

Medezeggenschapsraad CBS De Bron Medezeggenschapsraad CBS De Bron Notulen 17-9 - 2012 Aanwezig: Aemile Roos, Linda den Hartog, Monique Meulenkamp, Marianne Bestebreur, Kirsten v.d.plas, Frank Hoebeek en Sjoerdje Korteweg - 1.Welkom. -

Nadere informatie

Release notes September 2017

Release notes September 2017 Release notes September 2017 ibabs Inhoud VOORWOORD 3 WIJZIGINGEN VOOR DE FUNCTIONEEL BEHEERDER 4 PRULLENBAK VOOR GEBRUIKERS 4 NOTIFICATIE BIJ WIJZIGEN MAILADRES 4 WIJZIGING IN WACHTWOORDBEHEER 5 VERWIJDEREN

Nadere informatie

Aanmeldings- en toelatingsprocedure Examen Meester Boulanger en Meester Patissier2015

Aanmeldings- en toelatingsprocedure Examen Meester Boulanger en Meester Patissier2015 Aanmeldings- en toelatingsprocedure Examen Meester Boulanger en Meester Patissier2015 Hieronder wordt in het kort uitgelegd hoe de aanmeldings- en toelatingsprocedure tot de verschillende onderdelen van

Nadere informatie

Docentenhandleiding. Project Storesafari

Docentenhandleiding. Project Storesafari Docentenhandleiding Project Storesafari Docentenhandleiding project Storesafari Inhoud opdracht Storesafari De opdracht bestaat uit: 1 Links naar project Storesafari en retailquiz. 2 Docentenhandleiding

Nadere informatie

Samen werken: het moet wel leuk blijven!!

Samen werken: het moet wel leuk blijven!! Samen werken: het moet wel leuk blijven!! Kwaliteitsproject in het kader van de AVG opleiding Door: Marian de Jeu Jaargroep 2007 s Heerenloo Midden Nederland Lokatie Apeldoorn Periode kwaliteitsproject:

Nadere informatie

MR vergadering d.d 12 mei 2014

MR vergadering d.d 12 mei 2014 MR vergadering d.d 12 mei 2014 Aanwezig: Erik (vz), Rijk, Janet, Ingeborg, Loes, Jan, Margriet, Jeroen en Saskia (notulist) Afwezig: -- Agendapunt 1. Opening, Voorzitter heet iedereen welkom. mededelingen

Nadere informatie

Executieve functie: Planning en priorisering

Executieve functie: Planning en priorisering Executieve functie: Planning en priorisering De onderstaande werkbladen kunnen gebruikt worden om aan de slag te gaan met bovenstaande functie. Zie de volgende werkbladen, waarbij eerst uitleg wordt gegeven

Nadere informatie

1 Goedkeuring verslag vorige vergadering... 2 2 Algemene afspraken... 2 3 Volgende vergadering... 2 4 Actielijst... 2

1 Goedkeuring verslag vorige vergadering... 2 2 Algemene afspraken... 2 3 Volgende vergadering... 2 4 Actielijst... 2 Google Vergadering van 15 februari 2011 Aanwezig: Pieter-Jan Van Aeken Eric Stevens Steyn Slagmolen Cindy Jansen Mathi De Pauw Verontschuldigd: / Afwezig: / Voorzitter: Cindy Jansen Verslaggever: Pieter-Jan

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Plan van aanpak. Connecting Vibes. Groep 7 Team 4

Plan van aanpak. Connecting Vibes. Groep 7 Team 4 Plan van aanpak Connecting Vibes Groep 7 Team 4 Daniel Louwe Kooijmans daniel.louwekooijmans@gmail.com Wesley Delmee wessels22@gmail.com Nina Bakker ninabakkergmt@gmail.com Djenna Perreijn djenna.perreijn@gmail.com

Nadere informatie

Analyseverslag Enquête Daginvulling Leunen. Oktober 2013. Stuurgroep WMO. Wmo: We gaan het samen doen!

Analyseverslag Enquête Daginvulling Leunen. Oktober 2013. Stuurgroep WMO. Wmo: We gaan het samen doen! Analyseverslag Enquête Daginvulling Leunen Oktober 2013 Stuurgroep WMO Wmo: We gaan het samen doen! 45 ochtend middag 40 avond 35 30 25 20 15 10 5 0 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag

Nadere informatie

Handleiding profielwerkstuk. Mavo 4

Handleiding profielwerkstuk. Mavo 4 Handleiding profielwerkstuk Mavo 4 2018 2019 Inleiding: Je gaat dit jaar een profielwerkstuk maken. Het doel van het profielwerkstuk is dat je leert op een zelfstandige manier onderzoek te doen. Daarnaast

Nadere informatie

Van: STICHTING ONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ ENCI-GEBIED - BESTUUR CONCEPT Verslag. EXTRA Vergadering dd om uur bij ENCI-Maastricht

Van: STICHTING ONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ ENCI-GEBIED - BESTUUR CONCEPT Verslag. EXTRA Vergadering dd om uur bij ENCI-Maastricht Memo Stichting Ontwikkelingsmaatschappij ENCI-gebied SOME - Verslag 27/2015 Aan: J. Mans, G. van der Bijl (afw), W. Gerardu (afw), J. de Jong, F. de Schepper, P. Mergelsberg Van: M. Meertens C.c.: W. Hazeu,

Nadere informatie

DATUM WIE? TAKEN RESULTATEN & OPMERKINGEN

DATUM WIE? TAKEN RESULTATEN & OPMERKINGEN DATUM WIE? TAKEN RESULTATEN & OPMERKINGEN 26-02-2018 David Zoeken naar meerdere mogelijke opdrachtgevers. De bedrijven Ruesink en Marku bouw leken ons wel wat als eventuele opdrachtgever, als de andere

Nadere informatie

Aan: Leden FR-TNW Van: Secretaris FR-TNW Uw kenmerk:

Aan: Leden FR-TNW Van: Secretaris FR-TNW Uw kenmerk: Aan: Leden FR-TNW Van: Secretaris FR-TNW Uw kenmerk: Ons kenmerk: TNW/FR/KvdS/201705-11 Telefoon: 06 12729830 Fax: - e-mail: k.m.vandersluijs@student.utwente.nl Datum 11 mei 2017 Betreft Notulen vergadering

Nadere informatie

Aanwezig: Rianne van de Brink, Janita van den Brink, Eveline Timmer, Carolien van

Aanwezig: Rianne van de Brink, Janita van den Brink, Eveline Timmer, Carolien van Notulen vergadering oudercommissie Bijdehandjes, locatie het Kinderhuisje te Bennekom. Dinsdag 12 mei 2015 Voorzitter: Carolien van de Wakker Notulist: Susanne Zeggelaar 1 2 Aanwezig: Rianne van de Brink,

Nadere informatie

Doorkiesnummer : (0495) 575 452 Agendapunt: 8 ONDERWERP

Doorkiesnummer : (0495) 575 452 Agendapunt: 8 ONDERWERP Bulk, Petra PUZA S2 RAD: RAD130130 2013-01-30T00:00:00+01:00 BW: BW121218 voorstel gemeenteraad Vergadering van de gemeenteraad van 30 januari 2013 Portefeuillehouder : A.A.M.M. Heijmans Behandelend ambtenaar

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

VERGADEREN VOOR DUMMIES

VERGADEREN VOOR DUMMIES VERGADEREN VOOR DUMMIES DE AGENDA VASTSTELLEN Er zijn verschillende soorten agendapunten: Open Bij open agendapunten zijn er nog geen plannen gemaakt, er is nog geen concreet voorstel. De discussie is

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

Excursiegids S.G. De Rietlanden. 16 tot en met 20 oktober 2017

Excursiegids S.G. De Rietlanden. 16 tot en met 20 oktober 2017 Excursiegids S.G. De Rietlanden 16 tot en met 20 oktober 2017 Inleiding Beste leerlingen, in deze excursiegids vind je het programma voor de excursieweek van 16 tot en met 20 oktober 2017. We hebben geprobeerd

Nadere informatie

Digitaal schrift bij het vak natuur- en scheikunde

Digitaal schrift bij het vak natuur- en scheikunde Digitaal schrift bij het vak natuur- en scheikunde Bernard juni 2009 Inleiding Leerlingen hebben in de eerste klas een half jaar lang 2 lessen natuur- en scheikunde in de week. In de tweede klas is het

Nadere informatie

Teams voor medewerkers

Teams voor medewerkers Teams voor medewerkers FCLive Versie 7 maandag 3 september 2018 Na het volgen van deze module kun je: uitleggen wat je met Teams kunt doen een nieuw team starten personen toevoegen en verwijderen communiceren

Nadere informatie

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst

Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst Notulen Medezeggenschapsraad NBS Burgst 15 januari 2014 1. Opening Anjo opent de vergadering. 2. Aanwezig Kroeten: Pender (LL) Jaimy Sormani (OL), Helga Spelt (OL), Audrey Dankers (LL), Masja de Groene

Nadere informatie

Inspectierapport BSO Overstegen (BSO) Houtsmastraat 11D 7002 KA DOETINCHEM Registratienummer 131055926

Inspectierapport BSO Overstegen (BSO) Houtsmastraat 11D 7002 KA DOETINCHEM Registratienummer 131055926 Inspectierapport BSO Overstegen (BSO) Houtsmastraat 11D 7002 KA DOETINCHEM Registratienummer 131055926 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: DOETINCHEM Datum inspectie:

Nadere informatie

Vanmorgen is gesproken met het DB van de HSR. Er is gesproken over:

Vanmorgen is gesproken met het DB van de HSR. Er is gesproken over: Verslag PR vergadering op 6 juni 2017 Aanwezig: Rieneke Scholten Voorzitter PR Hans Kramer Vicevoorzitter PR Daniel van Winsum Joost Innemee Nico Kwak Gert de Geus Afwezig: Samantha Bresser DB lid Jenny

Nadere informatie

Aanbiedingsbrief commissies

Aanbiedingsbrief commissies Aanbiedingsbrief commissies Van College Voor Commissie Bestuur en Middelen Datum 11 april 2013 Onderwerp Openingstijden en werken op afspraak. Registratienummer 13.007350 Ter kennisneming. Onderwerp Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief 16 16 juli 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 zit er bijna op! Nog een weekje en dan begint de zomervakantie. In de bijlage van deze nieuwsbrief lees je de

Nadere informatie

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00 NOTULEN 19 APRIL 2018 19:30 21:00 19:30 VOORZITTER OPENT DE VERGADERING AANWEZIG Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter (notulist), Martin Romeijn, Perre v. Beek, Hans Nuhn, Jeroen Verhoeven, Sander

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Teams voor studenten. FCLive. Versie 3 maandag 3 september 2018

Teams voor studenten. FCLive. Versie 3 maandag 3 september 2018 Teams voor studenten FCLive Versie 3 maandag 3 september 2018 Na het volgen van deze module kun je: uitleggen wat je met Teams kunt doen communiceren in het team communiceren via chat een opdracht zoeken

Nadere informatie