Het wel en wee op de Twister

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het wel en wee op de Twister"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF KINDCENTRUM DE TWISTER Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u weer een nieuwsbrief waarin u leest over het wel en wee bij kindcentrum de Twister. We vertellen jullie graag waarmee we de afgelopen tijd bezig zijn geweest, over ons thema en alle leuke en leerzame activiteiten die daarbij hoorden! Nu gaan we het voorjaar in, het zonnetje laat zich al regelmatig zien, dus de komende tijd kunnen we weer lekker veel naar buiten! Het wordt sowieso een gezellige tijd, helemaal in het teken van het 25-jarig jubileum van t Nest. Het komende thema is dan ook FEEST! In het Twister journaal leest u meer over passende kinderopvang en de ontwikkelgroep die op 1 april is gestart. Wij wensen u veel lees- en kijkplezier! Groetjes team de Twister Het wel en wee op de Twister De afgelopen weken zijn we aan de slag gegaan met het thema We gaan ontdekken. In het peuterprogramma hebben we ons gericht op groeien en bloeien en in de BSO zijn we bezig geweest met proefjes. Na de meivakantie starten we met het thema Wij vieren feest!, dit is natuurlijk omdat t Nest 25 jaar bestaat. Op woensdagmiddag 3 juni hebben we een groot feest voor alle kinderen die een locatie bezoeken in Horst!!!

2 Peuterprogramma Tijdens ons thema hebben we allerlei activiteiten ondernomen. We hebben potgrond in de zandtafel gedaan en daarin allerlei bloemen gepoot. Ook hebben een aantal kinderen tuinkers gezaaid, water gegeven en hebben we gekeken hoe deze zijn gaan groeien. We hebben van de mama van Vivian kikkerdril gekregen, hier hebben we een aantal kikkervisjes uit zien komen, die rond zwommen in de kom. Helaas hebben ze het niet overleefd. Bij de oma van Sofie hebben ze schapen, op dinsdagochtend zijn we met de kinderen gaan kijken bij de lammetjes. Voor sommige kinderen was dit best spannend, andere kinderen liepen gelijk de stal mee in en hebben de lammetjes geaaid. Daarna hebben we nog bij de paarden gekeken en op de shetlander pony gezeten en gespeeld in de tuin. Bedankt oma van Sofie voor de gastvrijheid!!!

3 Voor het paasweekend hebben we op woensdag, donderdag en vrijdag een paasontbijt gehad. Dit was heerlijk! We hebben lekker gesmuld van de broodjes, eieren en paashagelslag. Ook hebben we eieren gezocht voordat ons ontbijt begon. Samen met de BSO ers hebben we onze activiteiten verzameld in een woordweb. De kinderen konden ideeën aandragen en we hebben bekeken welke geschikt waren om te gaan doen tijdens de BSO. Sommige activiteiten hebben we alle middagen uitgevoerd, andere maar 1 of 2 keer. Zo bieden we een afwisselend activiteitenaanbod. BSO We hebben allerlei verschillende proefjes gedaan de afgelopen tijd. Zo hebben we zelf van fruit en groenten natuurlijke kleurstof gemaakt en deze uiteindelijk gebruik om glazuur te kleuren. Ook hebben we verschillende vloeistoffen gemengd. Water, olie en stroop: het was fascinerend om de olie te zien drijven bovenop het water en de stroop weer door de olie te zien druppelen. Ook hebben we een proefje gedaan met gezichtsbedrog. Dat was toch wel interessant dat je je hersenen zo kunt bedriegen. We hebben geblinddoekt verschillende smaken geproefd, dat was spannend, vies en soms ook lekker!

4 Ook hebben we dromenvangers gemaakt, om al onze dromen in te vangen. Dromenvangers maken Op vrijdagmiddag zijn we naar kinderboerderij Hagerhof geweest, de kinderen hebben koe Bella geaaid, de lammetjes van de geiten en schapen geaaid en de dieren gevoerd. Varkens Miep en Zus sliepen helaas de hele middag. Kinderboerderij Hagerhof Ook hebben we verschillende sportactiviteiten gedaan. We hebben trefbal en apenkooi gespeeld en buiten een parcours in estafettevorm afgelegd. We hebben ook nog een fotospeurtocht door de wijk gedaan, dit was een leuke manier om de wijk eens te ontdekken!

5 Fotospeurtocht Oudercommissie Over de oudercommissie Van en voor ouders De oudercommissie is opgericht om de kwaliteit en de dienstverlening van het kindcentrum te waarborgen. Kindcentrum de Twister beschikt over een enthousiaste oudercommissie! Vanuit de peuterspeelzaal en de BSO zijn ouders hierin vertegenwoordigd. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Doelstellingen Vertegenwoordigen van kinderen en hun ouders en het behartigen van hun belangen. Het bevorderen van goede communicatie tussen leiding en ouders en tussen ouders onderling. Het gevraagd en ongevraagd adviseren van de organisatie. Het bevorderen van de betrokkenheid van ouders. Ondersteunen van leidsters bij activiteiten en taken. Waarvoor kunt u ons benaderen? De oudercommissie heeft een adviserende functie op: - het pedagogisch beleid - gezondheid en hygiëne - afhandeling van klachten - veiligheid - voedingsbeleid Heeft u vragen, wensen of zijn er knelpunten? Wij horen het graag.

6 Even voorstellen Ik ben Sabine Craenmehr, mama van 2 jongens Jort en Len. Jort zit nog tot juni van dit jaar op de peuterspeelzaal en Len start na de zomervakantie. Ik ben begonnen bij de ouderraad omdat ik graag betrokken ben, om wat er allemaal speelt rondom de peuterspeelzaal Hallo allemaal, Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Miranda Cox, sinds kort lid en tevens voorzitter van de Oudercommissie van t Nest, locatie Twister. Ik ben moeder van Sam (3 jaar) en Tess (2 jaar). Sam gaat al zo n anderhalf jaar op dinsdag- en donderdagochtend naar de peuterspeelzaal bij de Twister en als hij na de zomervakantie naar de basisschool mag, is het Tess haar beurt om deel te gaan nemen aan het peuterprogramma. Zij kan haast niet wachten, afgaand op de moeite die het meestal kost om haar weer mee naar buiten te krijgen, als we Sam gebracht hebben. Sam en Tess zitten dus nog midden in deze fase en daarom ben ik lid geworden van de OC. Ik wil graag betrokken zijn bij de ontwikkelingen binnen t Nest die van invloed (kunnen) zijn op onze kinderen en in de gelegenheid zijn om daarover mee te denken. Uitganspunt dient altijd het belang van onze kinderen te zijn. Daarvoor is input van ouders natuurlijk hartstikke waardevol, dus schroom niet om me even aan te spreken, mocht u tips of vragen hebben. Graag tot ziens!

7 U bent van Harte welkom! Nieuwe leden zijn altijd welkom! Je mag ook altijd een keer komen kijken of het iets voor je is. We vergaderen ongeveer 4 keer per jaar. Heeft u interesse, laat het ons weten! Hoe kunt u ons bereiken? Oudercommissie Kindcentrum De Twister postadres: Pr. Marijkestraat CE HORST octwister@outlook.com Het Twister journaal Let op!!!! Gedurende de meivakantie zijn wij op locatie De Doolgaard!!! PASSENDE KINDEROPVANG. Samen bouwen, zo gewoon mogelijk. In de gemeente Horst aan de Maas zijn wij een pilot gestart samen met PSW, Kentalis, Rubicon, Dynamiek Scholengroep en Akkoord om kinderen uit de gemeente bij wie de ontwikkeling niet vanzelf gaat, op een passende manier te ondersteunen. We werken samen omdat we elkaar kunnen versterken in de zorg en ondersteuning voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Uiteraard werken wij ook samen met zorgpartners die bij de aangemelde kinderen betrokken zijn of moeten worden. Dit zal de komende tijd verder uitgediept worden. Samen maken we ons sterk om alle kinderen maximaal te laten participeren in de kinderopvang. Mocht een kind net iets extra s nodig hebben (tijdelijk of voor langere duur) dan kan hij een plekje krijgen in een meer afstemde omgeving b.v. in ons specialistische ontwikkelgroepje. Binnen kinderopvang t Nest zijn we per 1 april 2015 gestart met een ontwikkelgroep in kindcentrum de Twister in Horst. Kinderen worden binnen deze groep begeleid door pedagogisch medewerkers van t Nest en specialisten van Kentalis en PSW. In onze aanpak staat het kind en zijn gezin centraal. Om de hulpvraag te beantwoorden, kiezen we voor een integrale aanpak. Hierdoor zijn we een sterke partner voor het kind en het gezin, alsook voor de gemeente, onderwijs en andere organisaties.

8 Wat levert onze aanpak op? - Maximale ontwikkelingsmogelijkheden met een duurzaam effect - Onbezorgde kinderjaren in een professionele, gewone omgeving dicht bij huis - De regie ligt bij de ouders - Preventie van duurdere vormen van onderwijs en jeugdhulp, ook op latere leeftijd Feestmiddag 3 juni!!! Reserveer alvast in jullie agenda s: WOENSDAGMIDDAG 3 JUNI HEBBEN WIJ FEEST!!!! t Nest bestaat dit jaar 25 jaar, dus dat is wel een feestje waard! Op onze 3 locaties in Horst centrum (de Weisterbeek, de Twister en de Doolgaard) zullen allerlei leuke activiteiten voor de kinderen plaatsvinden. De uitnodigingen volgen nog!

9 Feest- en sluitingsdagen 2015 Feestdagen op week Nieuwjaarsdag 2015 Donderdag 1 januari e Paasdag 2015 Maandag 6 april Koningsdag 2015 Maandag 27 april Bevrijdingsdag 2015 Dinsdag 5 mei Hemelvaartsdag 2015 Donderdag 14 mei e Pinksterdag 2015 Maandag 25 mei e Kerstdag 2015 Vrijdag 25 december Gezamenlijke sluitingsdagen Carnavalsmaandag Maandag 16 februari 8 vrijdag na Hemelvaartsdag Vrijdag 15 mei Alleen voor peuterprogramma: Kermis maandag Maandag 21 september 39 Op donderdag 24 december en 31 december zijn onze locaties om uur gesloten!

Inleiding. Het wel en wee op de locatie

Inleiding. Het wel en wee op de locatie Nieuwsbrief kindcentrum De Twister April 2016 Inleiding Beste ouder(s)/verzorger(s), Er is weer een nieuwe nieuwsbrief vanuit onze locatie. Wij hebben de afgelopen tijd verschillende thema s behandeld

Nadere informatie

Het wel en wee op de Twister

Het wel en wee op de Twister Nieuwsbrief Kindcentrum De Twister Horst Februari 2016 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze weer een nieuwsbrief van kindcentrum de Twister. We kijken terug op het wel en wee in de groepen.

Nadere informatie

Inleiding. Het wel en wee op de Twister

Inleiding. Het wel en wee op de Twister Nieuwsbrief Kindcentrum De Twister Horst December 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze de laatste nieuwsbrief van het jaar. We kijken terug op een gezellige periode met sinterklaas- en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst Februari 2016. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst Februari 2016. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst Februari 2016 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze weer een nieuwsbrief van BSO de Weis. De afgelopen tijd stond in het teken van carnaval, het

Nadere informatie

Het wel en wee op de Twister

Het wel en wee op de Twister NIEUWSBRIEF KINDCENTRUM DE TWISTER juli 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze de laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. We kijken terug op het thema feest, zie de verhaaltjes en foto

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder

daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder daar krijg je zin in Juni 2015 SKH Ceder Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van SKH Ceder. Verhuizing Ceder: Ja u leest het goed. De BSO gaat verhuizen. Volgend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. Mei 2013. De Koekenbieren 10 jaar! Inhoud Nieuwsbrief Mei 2013 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Colofon Dit is de nieuwsbrief van mei 2013. In deze nieuwsbrief vindt u allerlei

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Juni 2015 SKH het Spectrum

Juni 2015 SKH het Spectrum Juni 2015 SKH het Spectrum Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2015 Personele bezetting Wij als teamleden van SKH het Spectrum hebben sinds 15 juni 2015, het genoegen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016

Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016 Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016 kinderopvang 0-4 en buitenschoolse opvang Beste ouder(s)/verzorger(s), De lente is begonnen!!! Bij de kinderopvang is de lente 1 van de favoriete thema s

Nadere informatie

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2018

Lijzijde LA Groningen Tel Nieuwsbrief januari 2018 1. SPEELopvang 2. Nationaal Voorleesontbijt 3. Welkom / Afscheid 4. BSN 5. Belangrijke data 2018 Lijzijde 4 9733LA Groningen Tel. 050-3642685 info@juffiesspeelopvang.nl Nieuwsbrief januari 2018 1. SPEELopvang

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

Oktober 2014 SKH Wereldwijs

Oktober 2014 SKH Wereldwijs Oktober 2014 SKH Wereldwijs Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van SKH Wereldwijs van oktober 2014 Personele zaken: Op 21 oktober zal onze wijkmanager Wendy Visser afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Hallo allemaal, De winter was af en toe prachtig maar de dagen worden alweer langer en de vogels horen we alweer fluiten! Heerlijk de lente is in aantocht! Veel leesplezier! Team

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, na regen komt zonneschijn! We hebben de winderige dagen inmiddels achter ons gelaten en ontzettend veel zin in de lente!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Gezocht: leden voor de gecombineerde

Nieuwsbrief Juni Gezocht: leden voor de gecombineerde Nieuwsbrief Juni 2016 Gezocht: leden voor de gecombineerde oudercommissie Zomerfeest bij Haantje de Voorste Zomervakantie Verzoek Nieuws van de BSO Nieuws van de PSZ Risico inventarisatie (RIE) Gezocht:

Nadere informatie

Inleiding. Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid gewenst.

Inleiding. Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid gewenst. Nieuwsbrief kindcentrum de Weis januari 2017 Inleiding Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid gewenst. Dit nieuwe jaar staat weer garant voor vele

Nadere informatie

Buitenspelen goed voor ogen, maakt je rustiger. vergadering oudercommisie start Nationale Voorleesdagen donderdag 24 voorleesontbijt donderdag 3

Buitenspelen goed voor ogen, maakt je rustiger. vergadering oudercommisie start Nationale Voorleesdagen donderdag 24 voorleesontbijt donderdag 3 kalender 2019 2019 is begonnen vol met nieuwe kansen. Word je 1 jaar?. dan mag je een van deze feestmutsen op! dinsdag 1 nieuwjaarsdag Torteltuin dicht woensdag 2 Buitenspelen goed voor ogen, maakt je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 20 april Beste ouder(s)/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 20 april Beste ouder(s)/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 20 april 2018 Beste ouder(s)/verzorgers, Op dinsdag 3 april hebben we een interessante studiedag gehad. De leerkrachten van de groepen 1 t/m 3, de leidsters van de peuterspeelzaal en

Nadere informatie

DATUM KLEREN OVERPLAATSEN en EXAMENINSCHRIJVING EXAMEN maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26

DATUM KLEREN OVERPLAATSEN en EXAMENINSCHRIJVING EXAMEN maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26 maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] woensdag 27 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4]

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2017 Nr. 30 Inleiding Hallo allemaal, De zomer is in aantocht en gelukkig hebben we veel van het mooie en warme kunnen genieten. Onze zwembadjes zijn al veelvuldig gebruikt

Nadere informatie

De Doolhof. nummer 09 24-05-2015. In deze Doolhof vindt u o.a.:

De Doolhof. nummer 09 24-05-2015. In deze Doolhof vindt u o.a.: De Doolhof nummer 09 24-05-2015 In deze Doolhof vindt u o.a.: Informatieavond Andere schooltijden Sponsorloop basisschool de Doolgaard Help je mee, Meike Bouwmans Bankbattle groep 8 Laatste blok Padxpress

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender Kalender 2018-2019 ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 eerste schooldag

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Stef, Bella, Roos en Nicky met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag komt Luisa voor het eerst bij ons op school

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Inleiding Hallo allemaal, Heerlijk om weer meer buiten te zijn en te genieten van de lente die in volle gang is. Het ouder tevredenheidonderzoek is bijgevoegd

Nadere informatie

Koningsspelen 20 april

Koningsspelen 20 april V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Vrije dag groep 1&2: 13 april Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag: 21 mei 2018 Zomervakantie: 16 juli t/m 24 augustus 2018 NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Inleiding Hallo allemaal, 2018 is alweer een feit. Een jaar waarin de nieuwe Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang van kracht is gegaan. Deze Wet brengt

Nadere informatie

het Toetertje 29 maart 2018

het Toetertje 29 maart 2018 het Toetertje Agenda Schoolvoetbal jongens Nationale buitenlesdag Schoolvoetbal meisjes Directie 2 daagse Studiemiddag Koningsspelen Meivakantie 29 maart 2018 4 april 10 april 11 april 12 en 13 april 17

Nadere informatie

Januari. zaterdag 23. vrijdag 1 Nieuwjaarsdag. dinsdag 12. zondag 24. zaterdag 2. woensdag 13 Vergadering oudercommissie. zondag 3 Einde kerstvakantie

Januari. zaterdag 23. vrijdag 1 Nieuwjaarsdag. dinsdag 12. zondag 24. zaterdag 2. woensdag 13 Vergadering oudercommissie. zondag 3 Einde kerstvakantie Januari vrijdag 1 Nieuwjaarsdag zaterdag 2 zondag 3 Einde kerstvakantie maandag 4 dinsdag 5 Kim en Marije jarig woensdag 6 donderdag 7 vrijdag 8 zaterdag 9 zondag 10 maandag 11 Bijeenkomst Startblokken

Nadere informatie

Juli 2016 SKH de Tweemaster SKH Pontonnier SKH de Musketiers

Juli 2016 SKH de Tweemaster SKH Pontonnier SKH de Musketiers Juli 2016 SKH de Tweemaster SKH Pontonnier SKH de Musketiers Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van SKH de Tweemaster /Pontonnier en Musketiers met belangrijke zaken over uw

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Super mooie traktatie! zaterdag 14 kinder EHBO en BHV voor team. maandag 16 teamoverleg

Super mooie traktatie! zaterdag 14 kinder EHBO en BHV voor team. maandag 16 teamoverleg kalender 2017 Harry de Sneeuwpop Hmmm...warme chocolade melk met slagroom Super mooie traktatie! Proosten op het nieuwe jaar! Start van de Nationale Voorleesdagen zondag 1 nieuwjaarsdag donderdag 12 maandag

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

BSO de Beukelseberg. Januari 2017

BSO de Beukelseberg. Januari 2017 EXTERNE NIEUWSBRIEF Inhoudsopgave BSO de Beukelseberg Januari 2017 In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Nieuwe stagiaire; wijziging in sluitingsdagen; terugblik Kerstvakantie; BSN

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in april

Agenda. Jarigen in april Nieuwsbrief nr. 8 Agenda 3 april Grote Rekendag Schoolvoetbal meisjes groep 5 t/m 8-13.00-17.00 uur Koffie uurtje met Tinta Hendriks 8.30-9.30 uur 9 april Biebbus 9.45-12.00 uur 10 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben 16 maart 2018 - nummer 13 Belangrijke data (17 maart-6 april) Maandag 19 maart Week van de lentekriebels Start Kleuterthema: lente en Pasen Donderdag 22 maart Let s do it (André vd Maatdag) Donderdag 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief van OBS De Lindenboom in Koog aan de Zaan

Nieuwsbrief van OBS De Lindenboom in Koog aan de Zaan Nieuwsbrief van OBS De Lindenboom in Koog aan de Zaan Even voorstellen Ik zal mijzelf even voorstellen: Ik ben Ingrid Pasman en ik vervang zolang dat nodig is Sandra Hoogeveen als interne begeleider op

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Augustus 2014 Agenda - VTC-jeugd Seizoen 2014 / 2015

Augustus 2014 Agenda - VTC-jeugd Seizoen 2014 / 2015 Augustus 2014 Agenda - VTC-jeugd Seizoen 2014 / 2015 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 1 2 3 Schoolvakantie Basis- en vervolg 4 5 6 7 8 9 10 Schoolvakantie Schoolvakantie Schoolvakantie Schoolvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO S Zeester en Neptunus Juni 2017

Nieuwsbrief BSO S Zeester en Neptunus Juni 2017 Nieuwsbrief BSO S Zeester en Neptunus Juni 2017 Beste ouders/verzorgers, Dagje strand In deze nieuwsbrief vindt u informatie en vooral veel foto s van activiteiten van BSO de Zeester en de Neptunus. Algemeen

Nadere informatie

SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN

SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN SPELEN ONTMOETEN ONTWIKKELEN Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe jaar is begonnen en wij hebben er zin in!! Ook ontbreekt het ons niet aan goede voornemens. We willen de (pedagogische) kwaliteit van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben leuk nieuws voor alle ouders, verzorgers en kinderen van. Meer weten? Lees

Nadere informatie

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus.

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus. Augustus 01 maandag 1 augustus dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Iedereen is aardig voor groot en klein. September 01 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 16 november 2018 nr.6 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 7 juli 2017 - nummer 19 Belangrijke data Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 Vrijdag 14 juli Laatste schooldag Maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantie Maandag 28 augustus 1 ste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari-Februari 2014. De Speelhoeve 15 jaar! Nieuwe website

Nieuwsbrief. Januari-Februari 2014. De Speelhoeve 15 jaar! Nieuwe website Nieuwsbrief De Speelhoeve 15 jaar! Aanstaande zaterdag 1 februari bestaat de Speelhoeve 15 jaar. Deze dag heeft het team een herhaling van EHBO en aansluitend gaan we gezamenlijk feestelijk lunchen op

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers,

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers, Erichem, 29 april 2016 Beste ouders/ verzorgers, We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan de thema's bouwen en lente. Tussendoor hebben we ook stil gestaan bij de feesten zoals: Pasen, Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Woord vooraf van onze voorzitter

Woord vooraf van onze voorzitter Woord vooraf van onze voorzitter Beste ouders, Hierbij de nieuwe editie van de OC-Special. Het OC-jaar loopt van april 2012 tot en met maart 2013 In deze special wordt de OC aan jullie voorgesteld; we

Nadere informatie

Oktober SKH de Tweemaster SKH de Pontonnier SKH de Musketiers. Beste ouder(s), verzorger(s),

Oktober SKH de Tweemaster SKH de Pontonnier SKH de Musketiers. Beste ouder(s), verzorger(s), Oktober 2015 SKH de Tweemaster SKH de Pontonnier SKH de Musketiers Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de locaties. Personeel: Het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 3: maart 2015

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 3: maart 2015 Belangrijke data: 6 april: 2 e paasdag Kindercentrum gesloten 14 april: open dag kdv en pto 20 april OC vergadering 27 april: koningsdag Kindercentrum gesloten 5 mei Bevrijdingsdag Kindercentrum gesloten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2018 Nr. 35 Inleiding Hallo allemaal, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Het jaar waarin de nieuwe Wet IKK is ingegaan en ook de nieuwe Privacywet (AVG) welke

Nadere informatie

DIRECTIE. Jaarfeest 2016

DIRECTIE. Jaarfeest 2016 DIRECTIE Jaarfeest 2016 Op 21 mei hebben we met alle groepen van stichting kinderopvang Liemeer een feestje gevierd! Gelukkig scheen de zon en konden de kinderen een vossenjacht doen waarbij de kinderen

Nadere informatie

PROGRAMMA MEIVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE

PROGRAMMA MEIVAKANTIE 2018 BSO BRUINISSE Vakantie is feest! Het Kinderpaleis zorgt niet alleen voor opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. We organiseren een afwisselend vakantieprogramma met activiteiten en uitstapjes. De ene keer

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Voetstapjes

Nieuwsbrief De Voetstapjes Het nieuwe jaar is al weer goed onderweg! Februari is al weer achter de rug en wij hebben zeker niet stil gezeten met de kinderen. De thema s winter en lichaam zijn zeker niet onopgemerkt aan jullie voorbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juli 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 4 juli Maandopening groep 4 4 juli 2 e Rapport 6 en 10 juli 10 minuten gesprekken 13 juli Presentatie

Nadere informatie

Met een goed gevoel kijk ik terug op deze maand. Een maand met veel hoogtepunten waarbij onze kijkavond toch wel het topstuk was!

Met een goed gevoel kijk ik terug op deze maand. Een maand met veel hoogtepunten waarbij onze kijkavond toch wel het topstuk was! April 2019 jaargang 32 nr 9 Samen zorgen we voor structuur en veiligheid, zodat alle kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Bezoek onze website www.kindcentrumdenieuwelinde.nl voor het laatste nieuws.

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

De 10 minutenavonden zijn goed verlopen, ook de oudercommissie heeft dit zo ervaren.

De 10 minutenavonden zijn goed verlopen, ook de oudercommissie heeft dit zo ervaren. Vergadering oudercommissie Kinderopvang/BSO Admiraal de Ruyter 7-4-2015 Aanwezig: Lieke (Voorzitter), Saskia S, Saskia B, Menno, Marinda Afwezig: Judith Agendapunten: Vorige notulen: Is door iedereen goedgekeurd.

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 23 13-05-2016 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Koningsspelen Na een heerlijk lange meivakantie zijn we deze week weer fris begonnen. Net voor de vakantie waren er de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf oktober 2016 Nr. 27 Inleiding Hallo allemaal, Oktober is een feit! De zomerperiode is omgevlogen en we hebben mede dankzij onze vakantie kracht Manouk en onze assistent leidster

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 Niet vergeten woensdag 27 maart Kinderraad donderdag 28 maart Studiedag, alle kinderen vrij woensdag 3 april Grote Rekendag, groep 1 t/m 8 donderdag 4 april Theoretisch

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 27 maart

Post op Stelten vrijdag 27 maart Post op Stelten vrijdag 27 maart Vanuit de directie Integraal Kindcentrum In Nederland zijn Brede Scholen sinds een aantal jaren een begrip. Gebouwen waar meerdere partijen samenwerken zijn massaal in

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Goed inspectierapport! Anita Verweij Schoolleider. Inspectiebezoek 2 Teddybear hospital.

[Geef de titel van het document op] Goed inspectierapport! Anita Verweij Schoolleider. Inspectiebezoek 2 Teddybear hospital. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 15 KBS De Kameleon 17 maart 2016 1 inspectierapport! Oog voor talent Ik ben heel trots dat ik u kan melden dat de inspectie van onderwijs onze school een

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maart 2016

Nieuwsbrief. Maart 2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Bij het schrijven van deze nieuwsbrief schijnt er een heerlijk voorjaarszonnetje. Lente kom maar op! De afgelopen periode hebben we af en toe mogen proeven van de winter. Een klein

Nadere informatie