Voorwoord. Nieuwsbrief skeeler vereniging Oldebroek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord. Nieuwsbrief skeeler vereniging Oldebroek"

Transcriptie

1 Voorwoord Het seizoen is inmiddels alweer begonnen, en velen onder ons kunnen ook terug kijken op een mooi schaatsseizoen. We hebben met z`n allen van het natuurijs kunnen genieten en leden van de club hebben ook prachtige resultaten geboekt op het ijs. Voor het bestuur van de skeelerclub Oldebroek ging er voor dit seizoen een drukke winterperiode aan vooraf. Er werd een beleidsplan gemaakt om de vereniging van een goede organisatie te voorzien en deze is inmiddels ook in de algemene ledenvergadering gepresenteerd. En ook zijn we verheugd dat er weer een samenwerking is tussen STG Elburg en de skeelerclub Oldebroek. Inmiddels is het seizoen begonnen en kunnen we al een klein beetje terugkijken. We hebben een mooie promotiedag gehad met veel deelname van potentiële nieuwe leden. Ook hebben we de eerste cadomotus/bergthec wedstrijd gehad met veel deelnemers. Op Koninginnedag hebben we kunnen genieten van de KPN inline-cup. Diverse leden van onze vereniging stonden aan de start en deden het uitstekend. Andre Klompmaker won bij de veteranen en Gerco van de Beek kwam als eerste over de finish bij de beloften. De recreanten groep heeft inmiddels de trainingen hervat. De recreanten trainen op woensdagavond onder leiding van Jan Klompmaker en Henriet Wardenier. Henriet is dit seizoen begonnen als trainster van de recreanten,zij heeft deze functie overgenomen van Wim Bos die zijn functie als trainer bij de skeelerclub Oldebroek heeft neergelegd. Wij wensen Wim Bos veel succes in zijn verdere carrière. Helaas hebben we als bestuur afscheid moeten nemen van Ciska Blaak. Bij deze willen we haar nogmaals bedanken voor haar jarenlange actieve en trouwe inzet! Ciska succes met je studie en werk gewenst. Gelukkig hebben we ook versterking gekregen binnen het bestuur. Steven Van Klompenburg zal de taak van penningmeester op zich nemen. Ik wil verder alle leden van de club heel veel succes toewensen bij de wedstrijden die komen gaan. Maar bovenal wens ik alle leden heel veel plezier,want dat staat bij ons als bestuur van de club boven aan. Wim van de Beek

2 Baanselectie Sommige mensen gingen nog dagelijks naar de ijsbaan toen de selectie van skeelerclub begin maart de wijhe-ruit de skeelertrainingen weer oppakten. Lange duurtrainingen stonden op het programma om begin april de snelheid er weer in te krijgen. Veel van de rijders uit deze selectie rijden in verschillende wedstrijd competities dus gericht trainen is een noodzaak. De huidige selectie staat wekelijks met 15 personen klaar voor de trainingen. Een heel aantal van de rijders en rijdsters trainen met het oog op de laatste 2 weekenden van mei en de eerste zaterdag van juni wanneer de NK s op het programma staan. In de volgende nieuwsbrief hopen we hier resultaten van te kunnen vermelden. Jeugdtraining dinsdag Na het succes van de skeelerpromotiedag waren we benieuwd hoeveel kinderen er op de training zouden komen, dit viel niet tegen 42 kinderen op de eerste avond. We werken met 4 groepen onder leiding van Elzemiek Kortlever, André Wieberdink, Elona ten Klooster en Jan-Maarten Heideman. De komende weken zullen we gebruiken om waar nodig een beetje te schuiven zodat we 4 groepen krijgen waar ieder op zijn eigen niveau kan skeeleren. Op donderdag starten we met een nieuwe groep onder leiding van Jan-Maarten Heideman. Deze opleidingsgroep heeft als doel de rijders beter door te laten stromen naar de baanselectie. Het is niet zo dat je al goed moet kunnen skeeleren maar hier leer je juist om meer op snelheid te skeeleren. Lijkt het je leuk, kom en doe een keer mee. Dit seizoen zullen we om de 4 weken een trainingswedstrijdje houden met als doel de kinderen beter voor te bereiden op de wedstrijden, hoe deze wedstrijdjes eruit komen te zien gaan we nog bekijken. Op deze manier willen we de kinderen laten zien hoe leuk het is om aan wedstrijden mee te doen zoals de cadomotus/berghtec toernooi in Oldebroek en de Bruggeman cup in Heerde. Door aan deze wedstrijden mee te doen heb je een doel om ergens voor te trainen en daardoor gemotiveerd om elke training je best te doen. Namens alle train(st)ers veel plezier komend seizoen.

3 Grote opkomst UNIVE promotiedag 2012 De dag begon bewolkt en koud met een enkele regenbui, maar tegen uur was de baan weer droog en stroomden de belangstellenden binnen. Onder leiding van prominente toppers als Rene Ruitenberg, Klaas de Weerd, Erna Last-Kijk in de Vegte, Jan Maarten Heideman en Gerco van de Beek werden er skeelerclinics gegeven. De circa 65 deelnemers genoten zichtbaar van deze zinvolle lessen, jong en oud leerden de fijne kneepjes van deze mooie sport. Na de clinics waren er verlotingen van spullen die beschikbaar waren gesteld door diverse ondernemers uit Oldebroek, de lootjes vonden gretig aftrek en de clubkas werd daarmee gevuld, waardoor de club weer nieuwe activiteiten kan organiseren. Na een korte pauze waar de patat en hamburgers zich lieten smaken, was de sponsorronde aan de beurt. De kinderen mochten rondjes op de 400 meterbaan afleggen en werden door de jury bijgehouden, elke ronde bracht weer geld in het laatje ten behoeve van de tijdwaarneming waar onze club voor aan het sparen is. Leonie klompjan werd in het zonnetje gezet vanwege haar grote opbrengst voor deze sponsorronde en kreeg daarvoor een mooie beloning.. Ondanks de koude dag kan onze club terug kijken op een enorm geslaagde dag en wij willen dan ook een ieder die hier zijn of haar steentje aan heeft bijgedragen hartelijk dank zeggen.

4 Wedstrijden Cadomotus Berghtec toernooi Vrijdagavond 12 april werd de eerste wedstrijd verreden van het CadoMotus/Berghtec toernooi in Oldebroek. Op dit laagdrempelig toernooi waar iedereen gratis aan mag mee doen werd massaal ingeschreven. Maar liefs 82 deelnemers stonden aan de start, geweldig mooi om deze jonge sporters aan het werk te zien. Deze competitie gaat over 6 wedstrijden waarna er een eindklassement wordt opgemaakt, mits je er 5 van hebt gereden inclusief de finale. Er werd gestreden door alle deelnemers en niets weggegeven. De volgende wedstrijd staat gepland op 8 juni. Landelijke baanwedstrijden Ondertussen zijn er al weer 2 landelijke baanwedstrijden verreden. De eerste wer verreden in Staphorst voor oldebroek stonden 8 rijders aan de start. De dag begon met een natte baan vanwege de vele regen die er de nacht ervoor is gevallen. In de loop van de dag droogde de baan gelukkig weer op en kon er weer hard worden gereden. De 2 e landelijke baanwedstrijd werd verreden in Zeist. Wederom zat het weer niet mee en werd er gereden onder slechte weersomstandigheden. Opnieuw stonden er 8 rijders van Oldebroek aan de start.

5 KPN inline competitie Afgelopen konninginnedag was de eerste wedstrijd van het seizoen voor de KPN-inline competitie. Het werd een prachtige start van de competitie met schitterend weer en mooie winnaars. Winnaar Andre Klompmaker vergezeld door rondemiss Elona Ten Klooster André klompmaker reed samen met Tonnie van Tongeren een thuiswedstrijd, nadat Tonnie als organisator van deze happening vroegtijdig het strijdtoneel moest verlaten, dacht André Klompmaker hier geheel anders over. Hij wist met 2 medevluchters het hele peleton op een ronde te zetten en de finale met minimaal verschil het wieltje een fractie eerder over de streep te duwen en won daarmee de wedstrijd. Gerco van de Beek winnaar B rijders.

6 Bij de B rijders wist Gerco van de Beek na grondig ploegentactiek weg te springen en de wedstrijd naar zich toe te trekken. Na afgelopen weekend in Gross Gerau ook al top 3 te hebben gereden op de puntenkoers sloeg hij opnieuw toe in eigen woonplaats. Jan Korenberg wist ook in zijn eerste wedstrijd bij de beloften een goede uitslag te rijden, na een sterk optreden eindigde hij als 5de. Jaco Knikker moest erkennen dat dit peloton toch nog iets te hoog gegrepen was en haakte vroegtijdig af. Manon Kamminga reed solo met een ronde voorsprong naar de overwinning in Oldebroek, zij was duidelijk de sterkste in het damespeleton. Simone Blaak stond ook aan de start van dit peleton maar moest erkennen dat het haar te hoog gegrepen is. Bij de A rijders stond een sterk deelnemersveld aan de start, alle gevestigde namen verschenen aan het vertrek. Ruben WIeberdink maakte zijn debuut maar kon helaas de wedstrijd niet uitrijden, Crispijn Ariëns deed dit wel en op imponerende wijze, hij reed met een drietal rijders vooruit tijdens deze wedstrijd met een jagend peleton achter zich aan. De ontketende Ariëns was niet meer te achterhalen in de finale en kwam alleen over de streep om de felicitatie's aan te nemen. Nederlandse Kampioenschappen De wedstrijdrijders preparen zich voor de NK`s. Van mei worden de medailles verdeeld op de baan, een week later op de weg. En op 2 juni wordt er gestreden voor de meeste begeerde titel op de marathon. Bordsponsoren Van klompenburg en Bonestroo Een administraties en adviesbureau met ruim 20 jaar ervaring. Er worden diverse diensten aangeboden, voor zowel ondernemers als particulieren. Voor verdere informatie zie: Hartelijk dank voor jullie sponsoring. Inmiddels hangt het bord al op de baan. Kijk eens op de website voor het laatste nieuws, uitslagen en foto`s.

7

Voorwoord. Tot nu toe. Wedstrijden. Nieuwsbrief skeeler vereniging Oldebroek

Voorwoord. Tot nu toe. Wedstrijden. Nieuwsbrief skeeler vereniging Oldebroek Voorwoord Inmiddels is het seizoen in volle gang en zijn we zelfs al bijna aan een tussenstop toe. Van 24 juli tot en met 21 augustus zullen de clubtraining stil liggen om er daarna weer volop tegenaan

Nadere informatie

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA Het was afgelopen weekend een druk weekend, want er stonden 2 belangrijke toernooien op de agenda voor de RST-rijd(st)ers.

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap weg, baan en marathon

Nederlands Kampioenschap weg, baan en marathon Juni 2011 Beste skateliefhebbers, In deze nieuwsbrief blikken we terug op de Nederlandse Kampioenschappen inline skaten. Het laatste weekend van mei en de eerste 2 weekenden van juni stonden in het teken

Nadere informatie

Toplaag voor combibaan stap dichterbij

Toplaag voor combibaan stap dichterbij Toplaag voor combibaan stap dichterbij Goed nieuws voor de ijs- en skatebaan. Het college van b&w vraagt de gemeenteraad van Doetinchem namelijk om een extra subsidie van 68.500 te verstrekken aan de stichting

Nadere informatie

C- Selectie Hoorn Nieuwsbrief oktober 2016

C- Selectie Hoorn Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Even voorstellen Trainingsdagen Trainingskamp Erfurt Prestaties Twee rijders uitgelicht Wedstrijd data Het schaatsseizoen is begonnen! De eerste wedstrijden zijn verreden op schaatsbaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Groenehartsport.nl

Nieuwsbrief Groenehartsport.nl GROENEHARTSPORT.NL p/a Oosteinde 32 3466 LB Waarder T: 0653-221088 E: a.dekoning@koningwitzier.nl I: www.groenehartsport.nl IBAN: NL80 ABNA 0510 998 224 Nieuwsbrief Groenehartsport.nl Waarder, 5 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

Een sterke skeelervereniging vertelt".

Een sterke skeelervereniging vertelt. Van beginnersles Naar EK organisator Een sterke skeelervereniging vertelt". Locatie waar het allemaal gebeurt Hoe het allemaal begon! De start van het skeeleren in 1985 Trainen voor de wintermarathons

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Doorloper. April 2013, uitgave 1. ============================================= De eerste Doorloper nieuwsbrief. Onze adverteerders:

Nieuwsbrief. De Doorloper. April 2013, uitgave 1. ============================================= De eerste Doorloper nieuwsbrief. Onze adverteerders: Nieuwsbrief De Doorloper April 2013, uitgave 1 ============================================= De eerste Doorloper nieuwsbrief Zoals in de laatste Doorloper al aangegeven gaan wij de leden vanaf nu informeren

Nadere informatie

Selectienormen KNSB 2013/2014 Langebaan

Selectienormen KNSB 2013/2014 Langebaan Selectienormen 2013/2014 Langebaan voor deelname aan selectiewedstrijden, internationale wedstrijden en internationale kampioenschappen Definitieve versie, 05 oktober 2013 Selectiecommissie Langebaan:

Nadere informatie

Prettige Jaarwisseling

Prettige Jaarwisseling Prettige Jaarwisseling Namens alle rijders en begeleiders van de Baanselectie Amsterdam Het jaar 2015! In deze nieuwbrief In deze nieuwsbrief zullen wij het een en ander vertellen over de prestaties van

Nadere informatie

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe Februari 2017 Voorwoord Beste sponsor, Het NK Allround zit erop! Bijna alle rijders regen de persoonlijke records aan een, en we sloten af met twee

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Beste Thialffer, Het kan nog net voordat we allemaal gaan genieten van een heerlijke clubavond op de Leemputten. Ik ga er van uit dat we met velen zullen zijn aankomende vrijdagavond.

Nadere informatie

Voorwoord. Opening vernieuwde Scheg (tekst afkomstig van de website van de Scheg)

Voorwoord. Opening vernieuwde Scheg (tekst afkomstig van de website van de Scheg) Nieuwsflits Voorwoord Oktober 2011 Hoewel de temperaturen van de afgelopen week nog totaal geen associaties opriepen met de herfst en winter die er toch schijnen aan te komen, blikken we in deze nieuwsflits

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 Nieuwsbrief December 2016 De B-selectie Gewest Groningen Drenthe wenst u gezellige feestdagen en een sportief 2017 Voorwoord Beste sponsor, De B-selectie wenst u alvast hele fijne feestdagen en een sportief

Nadere informatie

SELECTIENORMEN KNSB 2016 Inline-Skaten

SELECTIENORMEN KNSB 2016 Inline-Skaten SELECTIENORMEN KNSB 2016 Inline-Skaten voor deelname aan internationale kampioenschappen Versie 3 mei 2016 Selectie Commissie Inline Skaten: Arjan Smit Frank Fiers Valentina Berga-Belloni Technisch Directeur:

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw, sporters, toeschouwers, donateurs en belangstellenden,

Geachte heer/mevrouw, sporters, toeschouwers, donateurs en belangstellenden, NIEUWSBRIEF / PERSBERICHT 9 januari 2014 Geachte heer/mevrouw, sporters, toeschouwers, donateurs en belangstellenden, NIEUW JAAR 2014 Aan het begin van het nieuwe jaar wensen wij u allen een goede gezondheid,

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Lidmaatschap en abonnementsaanvraag Seizoen 2012-2013

Lidmaatschap en abonnementsaanvraag Seizoen 2012-2013 Lidmaatschap en abonnementsaanvraag Seizoen 2012-2013 Kudelstaart, 31 mei 2012, Beste STG VZOD leden, Het is weer zover! De ijsbanen maken zich alweer op voor het seizoen 2012-2013. Ook wij treffen onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Beste leden, 2015 is in zicht dus tijd voor wat nieuws. Het afgelopen jaar is het me niet gelukt om regelmatig een clubblad uit te geven, redenen waarom zijn er genoeg maar een

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Heensche

Nieuwsbrief De Heensche nr. 53 dec15-jan16 Nieuwsbrief De Heensche Voorwoord van de redactie De redactie wenst alle leden van onze golfclub een heel goed en gezond Nieuwjaar met veel golfplezier!!! Engelbert, Rita en Wim Oliebollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

KNSB SELECTIEDOCUMENT Inline-skaten, seizoen 2019

KNSB SELECTIEDOCUMENT Inline-skaten, seizoen 2019 KNSB SELECTIEDOCUMENT Inline-skaten, seizoen 2019 voor deelname aan internationale kampioenschappen Versie 19 maart 2019 Vastgesteld door de Directeur Bestuurder, d.d. 25-03-2019 Selectie Commissie Inline

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

BERICHT VAN DE VOORZITTER SEPTEMBER 2008

BERICHT VAN DE VOORZITTER SEPTEMBER 2008 1 BERICHT VAN DE VOORZITTER SEPTEMBER 2008 Eindelijk is het dan zover. We gaan van start!! Voor de meeste rijders betekent de zomer rust. Voor het bestuur was het deze zomer echter keihard werken om alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres:

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: FEBRUARI 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Beste mensen, Wat is het jammer dat badminton

Nadere informatie

Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief.

Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief. Nieuwsbrief W.I.K. Rheden November 2014. Beste Wikkers, Nog een paar weken te gaan en dan hebben we al weer 2015! Tijd om nog even alles op een rijtje te zetten in een WIK nieuwsbrief. In de vorige nieuwsbrief

Nadere informatie

Verslag Raps24Kika 4 & 5 september 2009

Verslag Raps24Kika 4 & 5 september 2009 Verslag Raps24Kika 4 & 5 september 2009 Algemeen verslag: Ruim 25.000 euro voor stichting KiKa opgehaald tijdens de Raps24KiKa!! Afgelopen weekend op vrijdag 4 en zaterdag 5 september is er maar liefst

Nadere informatie

Beleidsplan S.T.G. Elburg 2013-2018

Beleidsplan S.T.G. Elburg 2013-2018 Beleidsplan S.T.G. Elburg 2013-2018 Beleidsplan S.T.G. Elburg 2013-2018 1 Voorwoord Beste leden, Voor jullie ligt het beleidsplan 2013-2018; een leidraad waarmee we de komende jaren aan de slag gaan. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Jaarverslag CRT-Ren 2016

Jaarverslag CRT-Ren 2016 Jaarverslag CRT-Ren 2016 Het jaar 2016 heeft in het teken gestaan van het werven van nieuwe leden. In 2015 zagen wij, net als de trend landelijk ook liet zien, een terugloop in het aantal leden. Door zeer

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 Het seizoen nadert langzamerhand zijn einde. De laatste wedstrijden staan op het programma, maar de trainingen zijn nog in volle gang. Met het eind van het seizoen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN 2015-2016 Van het bestuur: NIEUWE ACTIVITEIT: Wandelen bij SV DUO In het seizoen 2016-2017 wil SV DUO starten met een wandelgroep. Hiervoor zijn we op zoek naar wandelaars

Nadere informatie

Nieuwsbrief loopgroepen AV De Gemzen nummer 45 (december 2017)

Nieuwsbrief loopgroepen AV De Gemzen nummer 45 (december 2017) Nieuwsbrief loopgroepen AV De Gemzen nummer 45 (december 2017) Hallo Gemzenlopers, De laatste maand van het jaar is aangebroken. Morgen doen we natuurlijk allemaal mee aan de Eurozorg Sintloop, dan crossen,

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog.

Tot eind augustus zijn jullie allemaal iedere vrijdag welkom om een balletje te slaan en/of voor een babbel aan de toog. TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Beste leden, tijdens de vakantiemaanden is het elke vrijdagavond gezellig in ons lokaal. Op 3 augustus werd zelfs het wereldkampioenschap vrije tijd van

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

SCHERP NIEUWSBRIEF. Inhoud: Van de voorzitter Bestuur Diploma s Algemene ledenvergadering Inline Skate Overige activiteiten Vrijwilligers gezocht!

SCHERP NIEUWSBRIEF. Inhoud: Van de voorzitter Bestuur Diploma s Algemene ledenvergadering Inline Skate Overige activiteiten Vrijwilligers gezocht! Inhoud: Van de voorzitter Bestuur Diploma s Algemene ledenvergadering Inline Skate Overige activiteiten Vrijwilligers gezocht! Copy voor volgende nieuwsbrief inleveren voor 15 september bij nieuwsbrief@aijv.nl

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Informatie Boekje Shorttrack Groningen

Informatie Boekje Shorttrack Groningen Informatie Boekje Shorttrack Groningen Secretariaat: Susanne Gierman De Waard 88 9734 CS Groningen www.stgroningen.nl, versie september 2014 Pagina 1 Shorttrack Groningen Opgericht 31 juli 2001 STG informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief oktober 2011 Nieuwsbrief oktober 2011 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Zo heb je te maken met 6 spelers en zo zijn het er 15! Dit betekent niet alleen dat ons systeem (met name kosten acceptabel

Nadere informatie

KNSB SELECTIEDOCUMENT Inline-Skaten, seizoen 2017

KNSB SELECTIEDOCUMENT Inline-Skaten, seizoen 2017 KNSB SELECTIEDOCUMENT Inline-Skaten, seizoen 2017 voor deelname aan internationale kampioenschappen Vastgesteld door de Directeur Bestuurder, d.d. 24 april 2017 Selectie Commissie Inline Skaten (SCIS):

Nadere informatie

Jeugdschaatsen 2014-2015

Jeugdschaatsen 2014-2015 Jeugdschaatsen 2014-2015 www.ijsverenigingwoubrugge.nl www.ijsclubhoogmade.nl Algemene inleiding Welkom bij De ijsvereniging Woubrugge en de IJsclub Hoogmade. Bij ons kun je leren schaatsen gewoon omdat

Nadere informatie

KNSB SELECTIEDOCUMENT Inline-skaten, seizoen 2018

KNSB SELECTIEDOCUMENT Inline-skaten, seizoen 2018 KNSB SELECTIEDOCUMENT Inline-skaten, seizoen 2018 voor deelname aan internationale kampioenschappen Versie 26 april 2018 Vastgesteld door de Directeur Bestuurder, d.d. 26 april 2018 Selectie Commissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Eerder hadden we met de rensters die voor deze wereldbeker geselecteerd waren, het parcours al verkend

Nieuwsbrief. Eerder hadden we met de rensters die voor deze wereldbeker geselecteerd waren, het parcours al verkend Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 3, 2012 Ronde van Vlaanderen Eerder hadden we met de rensters die voor deze wereldbeker geselecteerd waren, het parcours al verkend En zondag 1 april was het zover!

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en omgeving Uitgave 2 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het jaar 2017 is al weer een aantal maanden bezig. Het is daarom weer tijd voor een nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. C-selectie KNSB Gewest Drenthe. Trainingstijden. C-selectie

Nieuwsbrief. Voorwoord. C-selectie KNSB Gewest Drenthe. Trainingstijden. C-selectie December 2015 Nieuwsbrief C-selectie KNSB Gewest Drenthe C-selectie De C-selectie Gewest Drenthe bestaat uit 8 rijders in de leeftijdscategorie 13, 14 en 15 jaar oud. Voorwoord Dag allemaal, Door middel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU

Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU SPONSORPAKKET Een evenement waar we trots op mogen zijn KNWU Met de 66e Ronde van Limburg en de beide Omlopen van de Maasvallei was ons Wielerweekend Stein wederom een (Limburgse) parel op de Nationale

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel!

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel! Juni 2012 Nummer 1 Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief Gymnia stelt zich voor! Maak kennis met het 1e deel! De leiding (Besoyen) In deze nieuwsbrief stelt eerst de leiding van Gymnia Besoyen zich voor. In de volgende

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Teleurstellende races voor Winteb Racing.

Teleurstellende races voor Winteb Racing. Teleurstellende races voor Winteb Racing. Het Winteb Elcee de Boer Pirelli racingteam heeft in Assen tijdens de Speedchallenge een minder succesvol weekend gekend. Er was voor het weekend aan nog een trainingsdag

Nadere informatie

Informatie Leisure World Regio Oost, seizoen 2014-2015

Informatie Leisure World Regio Oost, seizoen 2014-2015 Informatie Leisure World Regio Oost, seizoen 2014-2015 Gewesten Overijssel en Gelderland In het seizoen 2014-2015 wordt opnieuw een regiocompetitie van de gewesten Overijssel en Gelderland verreden. De

Nadere informatie

Informatie voor wedstrijdrijders op De Uithof. Langebaan. Seizoen 2014-2015

Informatie voor wedstrijdrijders op De Uithof. Langebaan. Seizoen 2014-2015 Informatie voor wedstrijdrijders op De Uithof Seizoen 2014-2015 Wat leuk dat je gaat meedoen aan wedstrijden op De Uithof, de 400 meter baan in Den Haag. Met onderstaande informatie kun je je goed voorbereiden

Nadere informatie

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019

Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers. Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 De e-kwaker Elektronische Nieuwsbrief van zwemvereniging ZZG De Boskikkers Dé zwemclub van de gemeente Aa en Hunze Januari 2019 Hierbij de eerste e-kwaker van 2019! In deze e-kwaker worden jullie weer

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie Nieuwsbrief Jos Feron Cup / Wintercompetitie Afgelopen zondag hebben in totaal 24 leden van MTB Baarlo deelgenomen aan de eerste wedstrijden in de Jos Feron Cup. Deze wedstrijden werden gehouden in Baarlo

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief 24 01 mei 2016 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de derde nieuwsbrief van dit seizoen! Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen Scarabee en wij willen in deze nieuwsbrief zowel

Nadere informatie

KNSB - Gewest Noord-Holland / Utrecht HANDBOEK MARATHONSCHAATSEN

KNSB - Gewest Noord-Holland / Utrecht HANDBOEK MARATHONSCHAATSEN Versie 2013-2014 KNSB - Gewest Noord-Holland / Utrecht HANDBOEK MARATHONSCHAATSEN Voorwoord Dit Handboek is samengesteld door de Gewestelijke Technische Commissie Marathon van het Gewest Noord-Holland/Utrecht

Nadere informatie

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014)

Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Hallo (Nummer 13, 19-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Kerst Kerstacrobatiek voor de groepen 3, 4 en 5 Actie voedselbank Kerstmarkt Beek Nieuws van de MR Agenda

Nadere informatie

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015 Laatste qualifier voor Kings Lynn De laatste qualifier Formule 1 Stock Car zit er op en de coureurs mogen zich opmaken voor de World Final op 19 september in het Engelse Kings Lynn. Er zal een ware invasie

Nadere informatie

6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom

6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom 6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom Sponsor informatie 1 Menwedstrijd Heukelom 2013 In het weekend van 6 en 7 april 2013 organiseert Stichting Mensport Heukelom weer een samengestelde

Nadere informatie

Nieuwsbrief TC Groot Driene

Nieuwsbrief TC Groot Driene Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 12 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Clemens Tenniglo start als nieuwe trainer bij ons per 1-1-2017, hij volgt Gerco Hensema op. Helaas wordt

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie in 1952

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

digitil - oktober 2014

digitil - oktober 2014 digitil - oktober 2014 In deze digitil: Algemene Leden Vergadering Tennis clinic door de nieuwe Trainer LTVB Fotoalbum Oude tennisrackets verzamelen Reacties Algemene Leden Vergadering De Algemene Leden

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

COURANT. Seizoensopening

COURANT. Seizoensopening COURANT September 2018 Beste Klimoppers, Jaargang 6, nummer 1 Kalender 22-09 Kangoeroe training 24-09 Jaarvergadering 06-10 20-10 21-10 Kangoeroe training Kangoeroe training KlimOpen darttoernooi Pong

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2015-2016 Beste vrijwilligers, Het SVG seizoen 2015-2016 is al weer een tijdje afgelopen. Toch nog even een korte nieuwsbrief.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016

NIEUWSBRIEF NTC JEUGD WINTERWONDERTENNIS NTC JEUGD 19 februari 2016 NIEUWSBRIEF NTC JEUGD 01 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 Het tennis seizoen is vol aan de gang! De trainingen zijn begin april begonnen met een nieuwe trainster, de dorpen geel competitie is opgericht, en de reguliere

Nadere informatie

Als voorzitter van Inline Team Brugge wil ik jullie in eerste instantie bedanken om zo

Als voorzitter van Inline Team Brugge wil ik jullie in eerste instantie bedanken om zo Goedenavond iedereen Als voorzitter van Inline Team Brugge wil ik jullie in eerste instantie bedanken om zo talrijk aanwezig te zijn en een speciale dank gaat naar alle oud-leden die massaal op dit jubileum

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Abonnements- en Licentieaanvraag seizoen 18/ 19

Abonnements- en Licentieaanvraag seizoen 18/ 19 Abonnements- en Licentieaanvraag seizoen 18/ 19 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2. WAT MOET U DOEN 3. TRAININGSTIJDEN 3.1 Langebaan 3.2 Shorttrack 3.3 RTC-Selectie en opleidingsploeg 4. KOSTEN ABONNEMENTEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen Algemeen Het is alweer even geleden, maar voor jullie ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor dit seizoen. Vol met belangrijke informatie, maar ook leuke verslagen van activiteiten die zijn georganiseerd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen.. In deze nieuwsbrief Bouwcommissie 1 Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..5 Bouwcommissie Beste leden, Na onze

Nadere informatie

SELECTIENORMEN KNSB 2015 Inline-Skaten

SELECTIENORMEN KNSB 2015 Inline-Skaten SELECTIENORMEN KNSB 2015 Inline-Skaten voor deelname aan European Challenge Kadetten Gera 19-21 juni 2015 Definitieve versie 13 april 2015 Selectie Commissie Inline Skaten: Arjan Smit Valentina Berga Technisch

Nadere informatie

Week mei MEETKUNDE: - Aan het eind van dit blok kunnen wij getekende voorwerpen vergroten of verkleinen.

Week mei MEETKUNDE: - Aan het eind van dit blok kunnen wij getekende voorwerpen vergroten of verkleinen. Week 19 10 mei 2019 Spelling We oefen op dit moment de volgende onderdelen: Woorden met a, u, o, e aan het einde van het woord, de s/z en de lange klank/korte klank regel. Rekenen In blok 11 werken we

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Informatie Boekje Shorttrack Groningen

Informatie Boekje Shorttrack Groningen Informatie Boekje Shorttrack Groningen Secretariaat: Susanne Gierman De Waard 88 9734 CS Groningen www.stgroningen.nl, versie september 2013 Pagina 1 Shorttrack Groningen Opgericht 31 juli 2001 STG informatie

Nadere informatie

JAARGANG 23 NR 1 VOORJAAR 2016

JAARGANG 23 NR 1 VOORJAAR 2016 JAARGANG 23 NR 1 VOORJAAR 2016 Beste tennisliefhebbers, Hierbij ontvangen jullie de eerste digitale versie van ons clubblad SMASH. Het zal even wennen zijn,maar de tijden veranderen en zo ook de SMASH.

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Jeugdplan. Versie 1.0. Maart 2012

Jeugdplan. Versie 1.0. Maart 2012 Jeugdplan 2012 Versie 1.0 Maart 2012 Inhoudsopgave Blz. Hoofdstuk 1 - Inleiding... 3 Hoofdstuk 2 - De verantwoordelijkheid met betrekking tot de jeugd... 4 Hoofdstuk 3 - Werving nieuwe leden... 4 Hoofdstuk

Nadere informatie