FINANCIEEL ADVIES. Raad & Daad Maak optimaal gebruik van professioneel advies.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FINANCIEEL ADVIES. Raad & Daad Maak optimaal gebruik van professioneel advies."

Transcriptie

1 FINANCIEEL ADVIES Raad & Daad Maak optimaal gebruik van professioneel advies.

2 Dienstverlening van Waterman Advies Kosteloos een oriëntatiegesprek samen met een van onze adviseurs. U heeft gekozen voor ons kantoor als onafhankelijk adviseur om uw belangen te behartigen en omdat u het belangrijk vindt om service te krijgen. We willen onze service uiteraard zo goed mogelijk aan laten sluiten bij uw wensen en behoeftes. Daarom willen we u in deze brochure informeren over de verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bepalen welke onderdelen van onze dienstverlening u gebruik wilt maken en welke service het best aansluit bij uw wensen. U weet na het lezen van de brochure ook precies wat u van ons kunt verwachten en wat de kosten van de gewenste service zijn. U leest ook hoe u ervoor kunt zorgen dat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Vanzelfsprekend hebben we van u de juiste informatie nodig om u te kunnen adviseren. Alle informatie vindt u ook op

3 1. Orientatie Voordat u kiest voor Waterman Advies, wilt u weten of wij uw vragen kunnen beantwoorden en u in uw specifieke situatie goed van dienst kunnen zijn. Dat doet u samen met een van onze adviseurs in een kosteloos oriëntatiegesprek via de telefoon, bij ons op kantoor of door informatie in te winnen op onze website: Tijdens de orientatie: vragen wij naar uw wensen en eisen ten aanzien van onze diensten; inventariseren wij waarmee wij u van dienst kunnen zijn; geven we algemene informatie over de producten waarin u geïnteresseerd bent; lichten wij toe wat u van een advies van Waterman kunt verwachten en welke stappen we doorlopen; maken we afspraken over de kosten die verbonden zijn aan onze dienstverlening. Wat vragen we van u? Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen we u een aantal documenten mee te nemen naar het oriëntatiegesprek. Voor een hypotheekgesprek zijn dit bijvoorbeeld een geldig legitimatiebewijs, een recente salarisstrook, pensioenopgaven en polissen van uw huidige hypotheek en levens verzekeringen. Voor een gesprek over verzekeringen zijn dit uw huidige polissen en kentekenbewijzen. Wat kost het? Oriënteren is bij Waterman kosteloos. Vanzelfsprekend waarderen wij het als u na het oriëntatie gesprek ook gebruik van onze diensten gaat maken, maar u bent nergens aan gebonden. In de nieuwe situatie moet de hypotheek bij u passen.

4 Ons advies is op uw persoonlijke situatie toegespitst. Wij helpen u graag bij het nemen van de goede beslissingen voor de toekomst.

5 2. Advies Het aangaan van een hypotheek of het afsluiten van een verzekering is een belangrijke financiële beslissing. Wij helpen u graag bij het nemen van deze beslissing. Ons advies is op uw persoonlijke situatie toegespitst. Het past niet alleen bij uw huidige situatie, maar het houdt ook zoveel mogelijk rekening met uw toekomstige omstandig heden. Immers, een hypotheek of verzekering sluit u meestal af voor een langere periode. In die tijd kan veel veranderen; ook in de nieuwe situatie moet de hypotheek of verzekering bij u passen. Wij staan onze klanten op veel gebieden ter zijde. U kunt daarbij denken aan: Hypotheken Schadeverzekeringen Levensverzekeringen Pensioenen Echtscheiding Belastingen en toeslagen Sparen en beleggen Kredieten Makelaardij Op een aantal van deze terreinen heeft u specialistisch advies nodig, bijvoorbeeld van een makelaar, notaris, mediator of advocaat. Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken over een groot netwerk van vakkundige specialisten in uw regio. We zijn volledig onafhankelijk en brengen u in contact met de specialist die uw vraag het beste kan beantwoorden. Wat vragen wij van u? Wij vragen u gegevens en documenten aan te leveren die nodig zijn voor een goed advies. Welke dit zijn en hoe u die kunt aanleveren leggen wij u graag uit bij het maken van een afspraak. Wat kost het? Aan ons advies zijn kosten verbonden. Daarom vragen wij u eerst een (mondeling) akkoord om het traject te starten. Wat onze tarieven zijn leest u in ons tarievenoverzicht. Een actuele versie hiervan staat altijd op onze website.

6 3. Afsluiten Als u na ons advies een financieel product, bijvoorbeeld een hypotheek of verzekering, wenst af te sluiten verzorgen wij de aanvraag bij de bank of verzekeraar. Dit geldt ook voor het openen van een bankrekening. Adviesvrij Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te laten kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of hypotheek verstrekkers. Wij adviseren u altijd de best passende aanbieder in uw specifieke situatie. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die verzekeringsmaatschappijen en banken voeren. Wat vragen wij van u? Voordat u een product afsluit of een offerte ondertekent, vragen we u alle documenten en voor waarden goed door te lezen. Heeft u dan nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wat kost het? Voor het afsluiten van een financieel product betaalt u afsluitkosten. Voor verzekeringen waarvoor wij provisie ontvangen, betaalt u geen afsluitkosten. Wat onze tarieven zijn leest u in ons tarieven overzicht. Een actuele versie hiervan staat altijd op onze website. 4. Beheer Als er na het afsluiten van het financiële product veranderingen in uw situatie zijn, geeft u dat aan ons door. Samen bekijken we dan of de gekozen producten nog passen bij de gewijzigde situatie. Daaruit kan voortvloeien dat we een afspraak maken voor advies. Maar er kunnen meer redenen zijn om met ons in gesprek te gaan. Bijvoorbeeld omdat de overheid wetten of regels verandert en u denkt dat dit gevolgen heeft voor u. Uiteraard nemen wij ook contact met u op als wij denken dat dat verstandig is. Zo zorgen we er samen voor dat uw financiële producten bij u blijven passen. Wat vragen wij van u? Om u goed van dienst te kunnen zijn is het vanzelfsprekend erg belangrijk dat u wijzigingen in uw persoonlijke situatie en wijzigingen van verzekerde zaken of bestemmingen van onroerend goed tijdig aan ons doorgeeft. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij verandering van werkgever of dienstverband, gezinsuitbreiding, samenwonen, huwelijk, echtscheiding of beëindiging samenleving, overlijden en verhuizen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw financiële zaken up-to-date blijven. Wat kost het? Voor onze basiswerkzaamheden met betrekking tot schadeverzekeringen (bijvoorbeeld uw auto- of inboedelverzekering) ontvangen wij doorgaans provisie van uw bank of verzekeraar. Voor de aan vullende service hebben wij Waterman Raad & Daad Beheer. Voor uitleg hierover verwijzen wij u naar het volgende hoofdstuk. Wat onze tarieven zijn leest u in ons tarieven overzicht. Een actuele versie hiervan staat altijd op onze website.

7 5. Waterman Raad & Daad In voorgaande onderwerpen heeft u gelezen welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren. Wij willen u graag op onze vertrouwde en toegankelijke wijze van dienst zijn. Daarom kunt u met Waterman Raad & Daad bij ons terecht zonder direct een factuur te ontvangen en blijft financieel advies laagdrempelig, betaalbaar en gemakkelijk bereikbaar voor u. Raad & Daad Beheer Een groot deel van onze werkzaamheden kunnen wij aanbieden op basis van de provisie die wij ontvangen van uw bank of verzekeraar. Wij willen u echter zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen en een zo scherp mogelijke premie aanbieden. Om deze diensten te kunnen verlenen hebben wij Waterman Raad & Daad Beheer. Door Waterman Raad & Daad Beheer zijn onze inkomsten minder afhankelijk van de hoogte van de door u te betalen premie. Wij kunnen u hiermee altijd een zo scherp mogelijk premie aanbieden. Tevens bestaat hierdoor de mogelijkheid om provisievrije producten aan te bieden tegen een lage, transparante beloning. In dat geval ontvangt u vooraf een opgave van de afwijkende beheerskosten. Raad & Daad Advies Basis Wij krijgen dagelijks een grote hoeveelheid financiële vragen over berichten in de media, aflopende contractstermijnen, veranderingen in de persoonlijke situatie en bijvoorbeeld het wel of geen recht hebben op belastingvoordelen. Met Raad & Daad Advies Basis kunt u deze vragen op elk gewenst moment aan ons stellen. U krijgt duidelijk en snel antwoord en we nemen hiermee de aanwezige onduidelijkheden weg. U mag daarnaast ook vragen aan ons voorleggen over een ergens anders afgesloten hypotheek of verzekering. Hiermee kunt u financiële onrust voorkomen en kunnen wij oplossingen aandragen. Vervolgens spreken we af wat u zelf kunt doen of welke stappen wij kunnen zetten om uw financiële zaken eenvoudig te regelen. Bij Advies Basis ligt het initiatief bij u. Op het moment dat u de behoefte heeft kunt u altijd en op ieder moment contact met ons opnemen om vragen te stellen. De antwoorden en oplossingen krijgt u van ons; dat geeft rust. Zonder verrassingen professioneel advies.

8 Raad & Daad Advies Plus Als aanvulling op Advies Basis nemen wij bij Advies Plus het initiatief om eens per twee jaar een afspraak te maken. Tijdens dit gesprek nemen wij al uw verzekeringen en overige financiële producten met u door. Samen met u kijken we of alles nog aansluit bij de regelgeving en uw leefsituatie. Na afloop van het gesprek ontvangt u van ons een financieel adviesrapport. Het rapport wordt geheel op uw situatie afgestemd, het is uniek en persoonlijk. U krijgt inzage in uw financiële situatie, in welk scenario dan ook. Of het nu uw huidige netto besteed baar inkomen is, uw netto maandinkomen voor u nabestaande als u komt te overlijden, uw netto maandinkomen als u met pensioen gaat of het netto maandinkomen als u werkloos of arbeids ongeschikt wordt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en samen kunnen we de conclusie trekken of dit voldoende is en wat de mogelijke oplossingen zijn. Bij Advies Plus ligt het initiatief bij ons. Op het moment dat u er behoefte aan heeft, kunt u altijd en op ieder moment contact met ons opnemen om vragen te stellen. Daarnaast weet u op ons initiatief exact of uw financiële situatie nog is zoals u het wenst, dat geeft nog meer rust! Wat kost Waterman Raad & Daad? Onze tarieven zijn zeer scherp en transparant en maken het mogelijk dat u zonder direct een factuur te ontvangen bij ons terecht kunt. Wat onze tarieven zijn leest u in ons tarievenoverzicht. Een actuele versie hiervan staat altijd op onze website. U ontvangt van ons een persoonlijk overzicht van de kosten van uw Waterman Raad & Daad pakket.

9 Service Waterman Advies Basis zorgplicht Waterman Raad & Daad Beheer Advies Basis Advies Plus Helpdesk tijdens kantooruren (telefonisch of ) Oriëntatiegesprek bij ons op kantoor Verwerken wijzigingen bestaande verzekeringen Verwerken wijziging adres Verwerken wijziging incasso Archivering van uw documenten en data Premie- en poliscontrole bestaande verzekeringen Hulp bij invullen schadeaangifte (telefonisch of ) Administratieve afwikkeling schadedossier Raad & Daad Beheer Vergelijk / selectie door ons van verzekeraars Overstapservice elders lopende verzekeringen Opschonen papieren polismap Informatieve digitale nieuwsbrief Digitale polismap Controle inboedelwaarde Controle herbouwwaarde woning Premievergelijking bij autowijziging Hulp bij invullen schadeaangifte op kantoor Controle correct afwikkelen schade door verzekeraar Inschakelen taxateur en/of expert Aanwezig bij (grote) schades op locatie Raad & Daad Advies Basis Recht op één adviesuur per jaar op eigen initiatief Complexe producten 100% provisievrij Vragen over ergens anders afgesloten verzekeringen Overleg / informatie accountant, fiscus, notaris Voorbeelden waarover u ons advies kunt vragen: n Besteding uitkering lijfrenteverzekering n Jaarruimteberekening lijfrente n Wat kan ik het beste doen met mijn woekerpolis n Wat is mijn maximale hypotheek n Nieuwe rentevastperiode hypotheek n Extra aflossing hypotheek n Verzekerd bedrag uitvaartverzekering n Herberekening alimentatie na verandering situatie n (Maandelijkse) belastingteruggave of toeslagen n Alle overige financiële en fiscale vragen Raad & Daad Advies Plus Recht op drie extra adviesuren per twee jaar Adviesgesprek eens per twee jaar op ons initiatief Financieel adviesrapport met scenario: n Netto besteedbaar inkomen bij overlijden n Netto besteedbaar inkomen bij arbeidsongeschiktheid n Netto besteedbaar inkomen bij werkloosheid n Netto besteedbaar inkomen bij pensionering

10 Meest gestelde vragen over Waterman Raad & Daad (R&D) Waarom deze veranderingen? De wetgever heeft voor complexe financiële producten sinds 1 januari 2013 een provisieverbod ingesteld. Hierdoor moet iedere dienstverlener de kosten voor zijn werkzaamheden rechtstreeks bij zijn of haar cliënt in rekening brengen. Deze nieuwe regels gelden voor de gehele branche, dus ook voor banken of internetaanbieders. Waarom de invoering van Waterman R&D? Waterman R&D geeft u de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van professioneel advies. U kunt gerust uw financiële vragen bij ons neerleggen zonder daarvoor direct een factuur te ontvangen. Zo houden wij onze dienstverlening toegankelijk en betaalbaar. Ben ik verplicht gebruik te maken van Waterman R&D? Wij staan voor laagdrempelige toegang tot onze diensten en willen u graag in de toekomst optimaal van dienst blijven. Het is geen verplichting om gebruik te maken van Waterman R&D. U blijft te allen tijde van harte welkom. U moet zich echter realiseren dat u dan voor al onze diensten betaalt op het moment dat u een beroep op ons doet. Welke vragen kan ik stellen binnen Waterman R&D? Alle financieel, verzekering, hypotheek, echtscheiding en belasting gerelateerde vragen kunt u aan ons stellen, onze medewerkers kunnen hier een snel en begrijpelijk antwoord op geven. Kan ik op internet niet zelf de antwoorden vinden? Op internet is heel veel informatie te vinden. Wij horen echter steeds vaker dat de informatie vaak tegenstrijdig is en dat het juiste antwoord op uw vraag op basis van uw persoonlijke omstandig heden vaak niet te vinden is. Wij weten hoe uw situatie is en kunnen op basis hiervan vaak direct het antwoord geven. Duidelijk, gemakkelijk en het bespaart u veel tijd.

11 Hoe kan ik mijn probleem, zorg of vraag uiten? Het is op verschillende manieren mogelijk contact met ons op te nemen. Vanzelfsprekend kunt u altijd bij één van onze kantoren binnenlopen, ook zonder afspraak. Telefonisch zijn we tijdens kantoor uren bereikbaar en via onze website of per kunt u ons 24 uur per dag vragen om hulp. Wie kunnen er bij Waterman R&D terecht? Waterman R&D geldt voor het hele huishouden, dus ook voor uw partner en inwonende en/of studerende kinderen. Kan ik met Waterman R&D ook zonder bijkomende kosten een financieel product afsluiten? Wij willen de kosten zo laag mogelijk houden en het is vaak niet nodig om een nieuw product af te sluiten. Indien toch nodig blijkt dat wij een financieel product afsluiten, betaalt u ons hiervoor afsluitkosten. Deze kosten worden apart in rekening gebracht. Ik wil graag mijn verzekeringen doorlichten om premie te besparen. Wat moet ik doen? Neem contact met ons op om dit kenbaar te maken en stuur ons een kopie van uw lopende verzekeringen die niet via ons kantoor afgesloten zijn. Wij maken een vergelijking en zorgen dat u zonder rompslomp kunt overstappen. Kan ik bij Waterman Advies ook verzekeringen afsluiten waarin geen provisie is opgenomen? De provisie op schadeverzekeringen zal blijven bestaan. Hiervoor verlenen wij de diensten die onder de wettelijke zorgplicht vallen. Voor de overige diensten zijn de kosten voor Raad & Daad laag. Voor de verzekeringen waarbij provisie niet van toepassing is, zijn de kosten voor Raad & Daad hoger. Wat gebeurt er als ik de kosten van mijn Waterman R&D niet betaal? Indien u na meerdere verzoeken niet betaalt, beëindigen wij Waterman R&D en dient u te betalen voor onze dienstverlening op het moment dat u daar gebruik van maakt. Kan ik Waterman R&D gemakkelijk opzeggen? Ja, de overeenkomst kunt u na het eerste jaar maandelijks opzeggen. Dit kan gemakkelijk per of brief. Is Waterman R&D een onderdeel van mijn verzekeringsof hypotheekovereenkomst? Nee, deze overeenkomst sluit u met Waterman Advies BV en staat los van uw overeenkomst met de bank of verzekeraar. U kunt ook bij ons terecht voor raad en daad over zelf of elders afgesloten hypotheek en verzekeringen. Heeft u andere vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst!

12 FINANCIEEL ADVIES HYPOTHEKEN & VERZEKERINGEN & ECHTSCHEIDINGEN Apeldoorn Koninginnelaan BR Apeldoorn Tel (055) Fax (055) Almelo Wierdensestraat BK Almelo Tel (0546) Fax (0546) n

Lees deze brochure zorgvuldig door. Samen sterker

Lees deze brochure zorgvuldig door. Samen sterker Uw hypotheekadvies bij de Rabobank Lees deze brochure zorgvuldig door. Samen sterker Uw hypotheekadvies bij Rabobank U hebt uw droomhuis gevonden, een prachtig idee voor de verbouwing of u vraagt zich

Nadere informatie

Informatiebrochure Zicht Ons advies is helder en onze manier van werken is transparant. www.zichtadviseurs.nl

Informatiebrochure Zicht Ons advies is helder en onze manier van werken is transparant. www.zichtadviseurs.nl Informatiebrochure Zicht Ons advies is helder en onze manier van werken is transparant www.zichtadviseurs.nl Welkom bij Zicht! Wij zijn u graag van dienst Inhoudsopgave Over Zicht pagina 3 Onze aandachtsgebieden

Nadere informatie

Uw zakelijke verzekeringsadvies bij de Rabobank. Samen sterker

Uw zakelijke verzekeringsadvies bij de Rabobank. Samen sterker Uw zakelijke verzekeringsadvies bij de Rabobank Samen sterker U wilt inzicht in de risico s die u loopt en de financiële consequenties daarvan. U wilt weten hoe u met deze risico s kunt omgaan, of het

Nadere informatie

Brochure Particuliere Dienstverlening

Brochure Particuliere Dienstverlening Brochure Particuliere Dienstverlening Waarom Levers Ter Braak? Wij zijn Levers Ter Braak. Wij zijn ontstaan uit de samenvoeging van drie gerenommeerde intermediairs. Met een persoonlijke benadering brengen

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & ADVIESWIJZER (2013.1)

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & ADVIESWIJZER (2013.1) DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & ADVIESWIJZER (2013.1) ALGEMEEN Naam relatie Soort relatie: Dit document: Doel gesprek: Wijze beloning: Ondertekening: [ ] Bestaand, [ ] Nieuw [ ] Vooraf toegezonden [ ] Vooraf

Nadere informatie

Persoonlijk Financieel Plan

Persoonlijk Financieel Plan Het leven is vol onzekerheden. Sommige zijn acceptabel. Andere niet. Daar treft u voorzieningen voor. Vaak financiële investeringen voor later. Daar vertrouwt u op en ontleent u zekerheden aan. Maar is

Nadere informatie

Advieswijzer. Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten.

Advieswijzer. Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van financiële diensten. Advieswijzer Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

INLEIDING... 3 1 WIE ZIJN WIJ?... 3 2 VOOR WELK ADVIES KUNT U BIJ ONS TERECHT?... 3 3 HOE WERKEN WIJ?... 5 4 HOE WORDEN WIJ BELOOND?...

INLEIDING... 3 1 WIE ZIJN WIJ?... 3 2 VOOR WELK ADVIES KUNT U BIJ ONS TERECHT?... 3 3 HOE WERKEN WIJ?... 5 4 HOE WORDEN WIJ BELOOND?... INLEIDING... 3 1 WIE ZIJN WIJ?... 3 1.1 Onze relatie met geldverstrekkers en verzekeraars... 3 2 VOOR WELK ADVIES KUNT U BIJ ONS TERECHT?... 3 2.1 Vergunningen... 3 3 HOE WERKEN WIJ?... 5 3.1 Stappenplan...

Nadere informatie

Alles over de kosten van ons advies

Alles over de kosten van ons advies Alles over de kosten van ons advies Alles wat u vooraf wilt weten over de kosten van onze dienstverlening bij advies en bemiddeling van uw verzekeringen en financiële producten. Advies en abonnementstarieven

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument M.N. Zuppelli Hypotheken & Verzekeringen/Financepoint

Dienstverleningsdocument M.N. Zuppelli Hypotheken & Verzekeringen/Financepoint Dienstverleningsdocument M.N. Zuppelli Hypotheken & Verzekeringen/Financepoint M.N. Zuppelli Hypotheken & Verzekeringen/Financepoint Assumburg 49 4385 EH Vlissingen Website: www.zuppelli.nl Telefoon: 0118-463485

Nadere informatie

Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten...

Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten... Introductie... 3 Onze dienstverlening... 3 Kortingen... 3 Gemiddeld 20% korting op premies... 3 Extra korting op adviesuren... 4 Extra Diensten... 4 Chatten met een adviseur... 4 Klantenservice... 4 Mobiele

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: AdviesVisie

DIENSTENWIJZER. Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: AdviesVisie Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: AdviesVisie Voordat u besluit om van onze dienstverlening gebruik te maken wilt u weten waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten. In deze dienstenwijzer

Nadere informatie

Tarieven per 1 augustus 2015

Tarieven per 1 augustus 2015 Tarieven per 1 augustus 2015 Product Vaste prijs Hypotheekadvies en bemiddeling 1.450,- Hypotheekbemiddeling execution only 750,- Overlijdensrisicoverzekering 150,- Toeslag Hypotheek bemiddeling ondernemer

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Graag willen wij u informeren over onze werkwijze. In onze werkwijze staat u als klant centraal. In dit dienstverleningsdocument

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. EAC advies is uw aanspreekpunt voor al uw financiële vraagstukken. Wij bieden u advies en ondersteuning op het gebied van:

DIENSTENWIJZER. EAC advies is uw aanspreekpunt voor al uw financiële vraagstukken. Wij bieden u advies en ondersteuning op het gebied van: DIENSTENWIJZER EAC advies is uw aanspreekpunt voor al uw financiële vraagstukken. Wij bieden u advies en ondersteuning op het gebied van: verzekeringen hypotheken leningen pensioenen beleggingen sparen

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Paraaf: 1

Dienstenwijzer. Paraaf: 1 Dienstenwijzer Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door Poundwise Financial Coaching B.V. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Samengevat: Poundwise biedt u uitgebreide

Nadere informatie

DienstverleningsdocumenT

DienstverleningsdocumenT DienstverleningsdocumenT ASYA FINANCE BosenLommerweg 307 1055 Dx Amsterdam Tel : 020-612 22 16 Fax : 020-612 10 81 Site: www.asyafinance.nl KvK : 34161409 A S Y A F I N A N C E F I N A N C I E L A D V

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument / Dienstenwijzer Bert Kruijer Financiele Diensten B.V.

Dienstverleningsdocument / Dienstenwijzer Bert Kruijer Financiele Diensten B.V. Dienstverleningsdocument / Dienstenwijzer Bert Kruijer Financiele Diensten B.V. Inleiding Geachte cliënt, 1. De verzekeringsbedrijfstak hecht veel waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument voor consumenten

Dienstverleningsdocument voor consumenten Dienstverleningsdocument voor consumenten Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Op de activiteiten van onze onderneming is de Wet op het financieel toezicht (Wft) van toepassing.

Nadere informatie

Cliëntenbrochure AFAB Geldservice B.V.

Cliëntenbrochure AFAB Geldservice B.V. Cliëntenbrochure AFAB Geldservice B.V. www.afab.nl Deze cliëntenbrochure geeft een beschrijving van de diensten die AFAB Geldservice B.V. (AFAB) voor u kan verrichten. Daarnaast geeft de brochure informatie

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument en dienstenwijzer Krooswijk & Van Hoof Financieel Advies BV

Dienstverleningsdocument en dienstenwijzer Krooswijk & Van Hoof Financieel Advies BV Dienstverleningsdocument en dienstenwijzer Krooswijk & Van Hoof Financieel Advies BV U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken

Nadere informatie

Hypoinsur Dienstenwijzer -2015. Pagina 1

Hypoinsur Dienstenwijzer -2015. Pagina 1 Hypoinsur - Dienstenwijzer Wij hechten grote waarde aan helderheid en transparantie, duidelijke uitleg over onze werkwijze en beloning. Om u vooraf te informeren over onze dienstverlening, ontvangt u dit

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden Folkertsma Financiële Diensten

Abonnementsvoorwaarden Folkertsma Financiële Diensten Abonnementsvoorwaarden Folkertsma Financiële Diensten Inleiding Folkertsma Financiële Diensten biedt consumenten aan om hun belangen op het gebied van particuliere schadeverzekeringen te behartigen door

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Dienstverleningsdocument Boer Assurantiën Wij hechten aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Buitenerf 118-4824 HK Breda - 06-25086676 www.venadvies.nl info@venadvies.nl

DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Buitenerf 118-4824 HK Breda - 06-25086676 www.venadvies.nl info@venadvies.nl DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Buitenerf 118-4824 HK Breda - 06-25086676 www.venadvies.nl info@venadvies.nl Voordat u besluit om van onze dienstverlening gebruik te maken wilt u weten waar u aan

Nadere informatie

Onze Dienstenwijzer. www.huis-hypotheek.nl/rotterdam-capelle

Onze Dienstenwijzer. www.huis-hypotheek.nl/rotterdam-capelle Onze Dienstenwijzer Huis & Hypotheek Rotterdam-Capelle (statutair: HMJ Makelaardij B.V.) Jacob van Campenplein 67 3067 LA Rotterdam KVK 24302924 AFM 12006938 Dienstenwijzer Huis & Hypotheek Rotterdam-Capelle

Nadere informatie

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602.

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602. Dienstenwijzer Oranjeland Ltd Ons kantoor heeft een adviserende en bemiddelende functie op het gebied van hypotheken, pensioenen en assurantiën voor zowel de particuliere als zakelijke relatie. Daarbij

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Adviesgroep Reijnders BV

Dienstverleningsdocument Adviesgroep Reijnders BV Dienstverleningsdocument Adviesgroep Reijnders BV Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Bijgaand ontvangt u onze dienstenwijzer. Hierin leest u waar wij voor staan, hoe onze dienstverlening

Nadere informatie

VERBOEKET HYPOTHEKEN & VERZEKERINGEN. Ver2013-2

VERBOEKET HYPOTHEKEN & VERZEKERINGEN. Ver2013-2 In deze Wegwijs geeft Verboeket Hypotheken & Verzekeringen u een omschrijving van haar dienstverlening. We zetten voor u op een rij wie we zijn en wat u van ons kan en ook mag verwachten. Wie zijn wij?

Nadere informatie

VB HA. Dienstenwijzer

VB HA. Dienstenwijzer VB HA Dienstenwijzer Deze Dienstenwijzer van Van Brecht Hypotheken & Assurantiën (VBHA) geeft een algemene beschrijving van de diensten die wij voor u kunnen verrichten. Het geeft bovendien informatie

Nadere informatie