WEDSTRIJDREGLEMENT End of Year 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEDSTRIJDREGLEMENT End of Year 2016"

Transcriptie

1 WEDSTRIJDREGLEMENT End of Year 2016 Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd End of Year (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Mondelez Services Belgium bvba (hierna de organisator genoemd) met hoofdkantoor te 2800 MECHELEN, Stationsstraat De deelname aan de wedstrijd is zonder aankoopverplichting Deelname aan de wedstrijd impliceert de volledige en onvoorwaardelijke aanvaarding van de bepalingen van dit reglement, met inbegrip van eventuele wijzigingen die later nodig kunnen zijn, in overeenstemming met artikel 9.3. Artikel 2: Deelnamevoorwaarden 2.1. Iedere natuurlijke, meerderjarige persoon die in België of Luxemburg woont en die een Facebook profiel heeft, mag aan deze wedstrijd deelnemen. Deelname aan deze wedstrijd is uitgesloten voor iedereen die jonger is dan 18 jaar De personeelsleden van de organisator en de ontwerp- en reclamebureaus die aan de organisatie van deze wedstrijd hebben meegewerkt, evenals hun familieleden, mogen niet aan de wedstrijd deelnemen Alle personen die direct of indirect samenwerken door middel van een juridische vereniging, of anderszins op een andere manier om hun kansen op succes te vergroten, zijn eveneens uitgesloten van deelname aan de wedstrijd De organisator behoudt zich het recht voor om een audit uit te voeren voor de toepassing van dit artikel De organisator behoudt zich het recht voor om iedereen die heeft geprobeerd vals te spelen, heeft geprobeerd het goede verloop van de wedstrijd te verstoren of die dit reglement niet heeft nageleefd, uit te sluiten. In dit geval kan de winnaar geen aanspraak maken op een prijs. Artikel 3: Looptijd 3.1. De wedstrijd begint op 03/10/2016 om 00: Het einde van de wedstrijd is voorzien op 28/02/2017 om 23:59. Artikel 4: Deelnamewijze 4.1. Deelname aan de wedstrijd zal uitsluitend gebeuren via het Facebook pagina van LU tenzij anders vermeld. Deelname via enige andere manier van communicatie zal niet in rekening worden genomen bij het bepalen van de winnaars.

2 4.2. Om effectief deel te nemen aan de wedstrijd, moeten de deelnemers op de Facebook pagina van LU: De Facebook pagina van LU liken De gestelde vraag beantwoorden De voorgestelde uitdaging uitvoeren Voorwaarden waaraan de gepubliceerde foto s moeten voldoen: - De foto s van de deelnemers moeten persoonlijke creaties zijn. - De foto s moeten rechtenvrij zijn, hieronder wordt onder meer het gebruiksrecht, kopieerrecht, aanpassingsrecht, publicatierecht en verdeelrecht begrepen, dit voor alle media. - De foto s mogen geen ongepaste inhoud bevatten, dit wil zeggen: geen expliciete, sexuele inhoud, geen beledigende, intimiderende, discriminerende, lasterlijke, geweldadige, haatvolle of denigrerende inhoud ten opzichte van de producten of diensten van LU, zijn filialen of welke andere entiteit dan ook. - Elke persoon die deze voorwaarden niet respecteert, wordt automatisch gediskwalificeerd van de wedstrijd. De persoon in kwestie zal ook de organisatoren van de wedstrijd vrijwaren voor de schade als resultaat van het gebruik van deze foto Aansluitingskosten voor internet en anderen zullen volledig voor de rekening van de deelnemer zijn. In geen enkel geval kan de deelnemer aan de organisator een vergoeding voor deze kosten vragen. Naast een internetverbinding heeft de deelnemer ook een computer of een smartphone nodig om te kunnen deelnemen aan de wedstrijd Er mag niet worden deelgenomen met behulp van andere programma s dan het programma van de website/applicatie. Dit programma wijzigen/aanpassen is niet toegelaten en heeft uitsluiting van de betrokken deelnemers tot gevolg. Artikel 5: Bepaling van de winnaars 5.1. De wedstrijd zal in totaal 13 winnaars hebben gedurende de duur van de campagne (1 winnaar per week gedurende 12 weken + 1 winnaar in 2017) De winnaars van de wedstrijd worden door een jury gekozen op basis van de correctheid van het antwoord en/of de kwaliteit en originaliteit van hun uitdaging. De jury is een samenstelling van leden van het marketing team van LU (2 personen) en één account manager/executive van de agentschap Strategie In geval van een ex- aequo, zal de persoon die eerst geantwoord heeft aangeduid worden als winnaar De beslissing van de organisator bij het bepalen van de winnaars is definitief en is niet vatbaar voor beroep Er kan tijdens de volledige looptijd van de wedstrijd per gezin (zelfde familienaam, zelfde adres en/of zelfde e- mailadres) slechts één prijs worden gewonnen.

3 Artikel 6: Prijs 6.1. De te winnen prijzen van het gehele wedstrijd zijn: 13 etentjes aan huis voor 6 personen, klaargemaakt door een professionele chef- kok. De winnaars worden gecontacteerd door het agentschap Strategie Dit etentje aan huis houdt in: - Een menu voor 6 personen (met wijn) - Menu: o Aperitiefhapje o Koud of warm voorgerecht o Soep of sorbet o Hoofdgerecht o Zoet dessert - Bediening en materiaal inbegrepen (behalve het tafelkleed en de servetten) 6.3. De winnaars moeten meerderjarig zijn op het moment van hun deelname De prijs is persoonlijk en niet- overdraagbaar en kan in geen geval worden ingeruild, zelfs niet tegen een waarde in geld of tegen andere goederen of diensten De organisator behoudt zich het recht om de prijs te vervangen door een andere prijs van gelijke waarde en met vergelijkbare kenmerken als de omstandigheden dat vereisen. Zijn verantwoordelijkheid kan daardoor niet worden ingeschakeld De organisatie en de follow- up valt volledig onder de verantwoordelijkheid van Mondelez Belgium Services BVBA, onverminderd artikel Zonder afbreuk te doen aan elke mogelijke juridische betwisting blijft de organisator vrij van elke verplichting om een prijs uit te reiken aan een winnaar indien deze laatste zijn gegevens niet correct heeft doorgegeven op het moment van inschrijving, of wanneer deze er manifest en met gebruikmaking van om het even welk middel in is geslaagd het resultaat van de wedstrijd te vervalsen of zich niet conform aan de bepalingen van onderhavig reglement heeft gedragen. In al deze gevallen blijft de voorziene prijs eigendom van de organisator, die vrij is om hem dan al dan niet toe te kennen aan een andere persoon van zijn keuze. Artikel 7: Prijsuitreiking 7.1. De winnaar wordt publiek geïnformeerd via de Facebook- pagina van LU. Als de winnaar niet op de Facebook- post reageert en/of niet terugbelt binnen de 14 dagen na het publiceren van de post, gaan we er van uit dat hij afziet van zijn prijs De organisator en het reclamebureau zullen in geen geval aansprakelijk worden gesteld in geval van niet- ontvangst van de post, om welke reden dan ook.

4 Artikel 8: Aansprakelijkheid 8.1. De organisator en het reclamebureau Strategie wijzen elke aansprakelijkheid van de hand - en kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld - voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade mocht de wedstrijd door overmacht en/of een gebeurtenis buiten hun wil om worden geannuleerd, gewijzigd, onderbroken of uitgesteld De organisator kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de uitsluiting van deelnemers en / of in geval van ontneming van de winnaars hun prijs omwille van een schending van de voorwaarden vervat in dit wedstrijdreglement De organisator kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die wordt geleden door een verbinding (of een gebrek aan verbinding) met haar website. Surfen naar de Facebook- pagina Lu.Life.Belgiume en deelnamen aan de wedstrijd doen de deelnemers volledig op eigen verantwoordelijkheid. Iedere deelnemer dient de nodige maatregelen te treffen om de data en/of de software op zijn computer en/of site te beschermen tegen mogelijke aanvallen De organisator is niet aansprakelijk in geval van onbeschikbaarheid van de Facebook- pagina Lu.Life.Belgium, evenmin voor het slecht functioneren van het internetnetwerk, onderbrekingen, vertragingen van overdracht van gegevens, computerstoringen of een ander probleem met betrekking tot communicatienetwerken, servers en ISP's De organisator is niet aansprakelijk voor ontevredenheid tijdens of na de ontvangst van de prijs De organisator behoudt zich in ieder geval het recht voor om iedere aangekondigde datum te verschuiven naar een later tijdstip. Artikel 9: Aanvaarding van het reglement 9.1. Dit wedstrijdreglement kan worden geraadpleegd op de website opgevraagd worden via het e- mailadres contact@lu.be of worden verkregen op eenvoudig verzoek, gericht aan: LU End Of Year Contest Mondelez Belgium Services BVBA Stationsstraat Mechelen Dit verzoek moet samen met een voorgeadresseerde en voldoende gefrankeerde enveloppe (met vermelding van de juiste naam en adresgegevens van de deelnemer) opgestuurd worden Iedere vorm van correspondentie of communicatie over dit wedstrijd (per brief, fax of telefoon), tenzij het versturen van dit reglement en de uitwisselingen met de winnaars, is uitgesloten.

5 9.3. De organisator mag het reglement te allen tijde wijzigen en hoeft dit dan gewoonweg op de Facebook- pagina en de website te vermelden. Op deelnemers die al aan de wedstrijd hadden deelgenomen vóór de eventuele wijziging van de voorwaarden van de koopactie, blijven de oude voorwaarden van toepassing en gelden de gewijzigde voorwaarden niet Met betwistingen die betrekking hebben op dit reglement zal geen rekening worden gehouden De organisator behoudt zich het recht voor om een deelnemer te diskwalificeren en hem de gewonnen prijs te ontnemen indien de deelnemer de regels niet respecteert, het goede verloop van de wedstrijd verstoren of niet zich niet aan het reglement houden Op dit reglement is het Belgisch recht van toepassing Voor geschillen die verband houden met de toepassing van dit reglement zijn alleen de rechtbanken van Brussel bevoegd. Artikel 10: intellectuele eigendomsrechten: 10.1 Alle intellectuele eigendomsrechten van en in verband met de organisator, het platform dat hij aanbiedt en alle materialen die ermee in verband staan, zoals, maar niet beperkt tot teksten, beelden, databases, software, logo s, gedeponeerde en niet- gedeponeerde handelsmerken, zijn en blijven de uitsluitende en exclusieve eigendom van de organisator (of van derden die licentiegever ten opzichte van de organisator zijn) en niets in dit Wedstrijdreglement kan betekenen dat een deelnemer enige rechten op deze materialen zou verwerven, behalve deze die strikt noodzakelijk zijn om het aangeboden wedstrijd en/of deel te nemen aan de wedstrijd. De deelnemer garandeert dat hij de eigenaar of rechtenhouder is van alle content die hij indient in het kader van deze wedstrijd en hij vrijwaart, vergoedt en verdedigt de organisator voor alle kosten, schade en aansprakelijkheden die hij zou kunnen oplopen indien hij deze waarborg ten onrechte zou verlenen. De deelnemer kent de organisator exclusieve rechten toe om alle content die in het kader van deze wedstrijd wordt ingediend, te exploiteren, wereldwijd en voor de volledige duur van de intellectuele eigendomsrechten op die bepaalde indiening van content, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het recht om de ingediende content vast te leggen, met welke techniek dan ook, het recht om de ingediende content te reproduceren en te dupliceren in een onbeperkt aantal exemplaren en met welke techniek dan ook en het recht om de ingediende content geheel of gedeeltelijk mede te delen en te distribueren aan het publiek (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, op de website van de organisator of openbare of privé sociale media- accounts, in gedrukte advertenties en via alle andere media). De deelnemer stemt er uitdrukkelijk mee in dat de ingediende content wordt gebruikt voor commerciële doeleinden, reclame, interne en communicatiedoeleinden en om geld in te zamelen, zowel tijdens als na de wedstrijd. De deelnemer verleent de organisator ook alle rechten om rechtsvorderingen in te stellen die voortvloeien uit of vermeerderen in verband met de intellectuele eigendomsrechten op die ingediende content, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het recht om gerechtelijke stappen te zetten, schadeloosstelling te verkrijgen en elke andere genoegdoening te verkrijgen met betrekking tot inbreuken op dergelijke intellectuele eigendomsrechten. In het kader van dit wedstrijdreglement betekent het begrip intellectuele

6 eigendomsrechten alle intellectuele, industriële en andere eigendomsrechten, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, copyright en naburige rechten in elk rechtsgebied, op de ingediende content van de deelnemer. Artikel 11: Sociale netwerken 11.1 Deze wedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door of in verband gebracht met Facebook. Door zijn deelname aan de wedstrijd stemt elke deelnemer ermee in om Facebook en al hun respectieve kaderleden, directeurs, personeelsleden, vertegenwoordigers en agenten te ontslaan van elke aansprakelijkheid, schade, verlies of verwonding die volledig of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks het gevolg is van de deelname van de deelnemer aan de wedstrijd en de aanvaarding, het gebruik of het misbruik van elke prijs die hij eventueel wint Facebook hanteert eigen algemene voorwaarden en privacybeleid. Door uw deelname aan de wedstrijd erkent u dat u deze documenten hebt gelezen en begrijpt en dat u ermee akkoord gaat om erdoor gebonden te zijn. De Organisator is niet verantwoordelijk voor om het even welke verwerkingsactiviteit van Facebook of andere derden. Artikel 12: Bescherming van de persoonsgegevens Door deel te nemen aan de wedstrijd, geeft de deelnemer aan dat hij/zij akkoord is dat zijn/haar voornaam en gemeente gecommuniceerd zal worden. De deelnemer heeft het recht om deze gegevens te laten verwijderen, zonder enig gevolg op zijn/haar winkansen De persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden om de resultaten van het onderzoek te communiceren en de winnaars te informeren. De persoonsgegevens voor geen andere doeleinden gebruikt worden Onder de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, zoals gewijzigd bij de wet van 11 december 1998, hebben de deelnemers het recht om zich te verzetten tegen verwerking van hun persoonsgegevens, toegang verzoeken tot de gegevens en het verzoek tot correcties. Een dergelijk verzoek moet schriftelijk worden ingediend bij: Mondelez Services Belgium BVBA Customer Service Stationsstraat Mechelen

WEDSTRIJDREGLEMENT Côte d Or Chocolade Familierecepten

WEDSTRIJDREGLEMENT Côte d Or Chocolade Familierecepten WEDSTRIJDREGLEMENT Côte d Or Chocolade Familierecepten Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Familierecepten (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Mondelez Services Belgium

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win your True Pleasure (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Mondelez Services Nederland b.v.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT TUC APERO GOLD CARD

WEDSTRIJDREGLEMENT TUC APERO GOLD CARD WEDSTRIJDREGLEMENT TUC APERO GOLD CARD Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Maak kans op de ultieme TUC apero (hierna wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Mondelez Belgium Services

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman WEDSTRIJDREGLEMENT betfirst- wedstrijd Trumpman Artikel 1: Organisatie 1.1. De betfirst- wedstrijd Trumpman (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door SAGEVAS NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza WEDSTRIJDREGLEMENT Balade- wedstrijd Pairi Daiza Artikel 1: Organisatie 1.1. De Balade- wedstrijd Pairi Daiza (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een Ecoview van uw bedrijf

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een Ecoview van uw bedrijf WEDSTRIJDREGLEMENT Win een Ecoview van uw bedrijf Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win een Ecoview (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Lampiris Belgium NV (hierna

Nadere informatie

2.1. Iedere natuurlijke, meerderjarige persoon waarvan de woonplaats in België is mag als individu aan deze Wedstrijd deelnemen.

2.1. Iedere natuurlijke, meerderjarige persoon waarvan de woonplaats in België is mag als individu aan deze Wedstrijd deelnemen. WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Carlsbourg - Ardenne Artikel 1: Organisatie 1.1. De Wedstrijd Carlsbourg - Ardennen (hierna de Wedstrijd genoemd) is een Wedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Wedstrijd weekend Balade

WEDSTRIJDREGLEMENT. Wedstrijd weekend Balade WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd weekend Balade Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Weekend Balade (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna de organisator genoemd)

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Chef Boterham Win een chef-kok aan huis

Wedstrijd Balade Chef Boterham Win een chef-kok aan huis WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Chef Boterham Win een chef-kok aan huis Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Chef Boterham: Win een chef-kok aan huis (hierna de wedstrijd genoemd) is een

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Oreo Lick Race

WEDSTRIJDREGLEMENT Oreo Lick Race WEDSTRIJDREGLEMENT Oreo Lick Race 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de vennootschappen Mondelez Belgium Services bvba Stationsstraat 100, 2800 Mechelen en Mondelez Nederland Services

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een citytrip naar Rome

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een citytrip naar Rome WEDSTRIJDREGLEMENT Win een citytrip naar Rome Artikel 1. Organisatie 1.1. De wedstrijd Win een citytrip naar Rome (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd met aankoopverplichting die wordt georganiseerd

Nadere informatie

- WEDSTRIJD ZONDER AANKOOPVERPLICHTING - WEDSTRIJDREGLEMENT FUNNY SANDWICH WIN EEN JAAR LANG GRATIS SANDWICHES

- WEDSTRIJD ZONDER AANKOOPVERPLICHTING - WEDSTRIJDREGLEMENT FUNNY SANDWICH WIN EEN JAAR LANG GRATIS SANDWICHES - WEDSTRIJD ZONDER AANKOOPVERPLICHTING - WEDSTRIJDREGLEMENT FUNNY SANDWICH WIN EEN JAAR LANG GRATIS SANDWICHES ARTIKEL 1: ALGEMEEN Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd Funny sandwich

Nadere informatie

"Site": website toegankelijk op het volgende internetadres:

Site: website toegankelijk op het volgende internetadres: Officieel reglement van de online Wedstrijd «Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Leve Voetbal win een shirt getekend door de Rode Duivels

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6

Artikel 4b Artikel 5a Artikel 5b Artikel 6 INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Pimen met Pompons wordt georganiseerd door Veritas nv, De

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

Wedstrijd Nutella X-Mas

Wedstrijd Nutella X-Mas WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Nutella X-Mas Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Nutella X-mas (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd, die loopt van 01/12/2018 tot 24/12/2018, georganiseerd

Nadere informatie

Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini

Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Creëer het origineelste vegetarische recept

Wedstrijdreglement Creëer het origineelste vegetarische recept Wedstrijdreglement Creëer het origineelste vegetarische recept ARTIKEL 1: Organisator IKEA Belgium NV/SA, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Weiveldlaan 19 en ingeschreven in de KBO met ondernemingsnummer

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd I Love Mama zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv met zetel

Nadere informatie

"Wedstrijd": de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn»

Wedstrijd: de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn» Officieel reglement van de online Wedstrijd «Carrefour market Sint-Valentijn» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Carrefour market - Sint- Valentijn wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv

Nadere informatie

REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL DIXAN YOUR CHAMPION WEEK END 2016

REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL DIXAN YOUR CHAMPION WEEK END 2016 REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL DIXAN YOUR CHAMPION WEEK END 2016 Artikel 1: organisatie 1.1. De wedstrijd Dixan Your Champion Week-End (hierna de wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door Henkel Belgium

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018" - Algemeen Persoonsgegevens

Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018 - Algemeen Persoonsgegevens Wedstrijdreglement Extensa Naming the streets 2018" - Algemeen Persoonsgegevens Artikel 1 Onderwerp van het reglement 1.1. Dit reglement bepaalt alle modaliteiten van de wedstrijd Extensa (hierna de Wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijd reglement Best Publishing Liefdevol Trouwen & #Trouwen -beurzen

Wedstrijd reglement Best Publishing Liefdevol Trouwen & #Trouwen -beurzen Wedstrijd reglement Best Publishing Liefdevol Trouwen & #Trouwen -beurzen Artikel 1 Onderwerp van het reglement 1.1. Dit reglement bepaalt alle modaliteiten van de wedstrijd (hierna de Wedstrijd genoemd

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS.

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS. INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ONLINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd Made by you wordt georganiseerd door Veritas nv, De Villermontstraat

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR Belgetarische recepten

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR Belgetarische recepten WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR Belgetarische recepten Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd Belgetarische recepten is een wedstrijd zonder aankoopverplichting en wordt georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement My Colourful Resolutions

Wedstrijdreglement My Colourful Resolutions ARTIKEL 1: Organisator Wedstrijdreglement My Colourful Resolutions Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd #MyColourfulResolutions ( de Wedstrijd ) georganiseerd door Akzo Nobel Paints

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Art. 1 - Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Bebat Batterijker dan je denkt. De wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator.

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator. REGLEMENT FACEBOOKWEDSTRIJD DICTATOR Dictator Quiz ARTIKEL 1 De UNIVERSAL PICTURES INTERNATIONAL BELGIUM, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Rue Royale 288 Koningsstraat, 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 10/06/2016

Wedstrijdreglement 10/06/2016 Wedstrijdreglement 10/06/2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Win een gesigneerd T- shirt van de Rode Duivels (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op

Nadere informatie

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd)

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Producten Grote Publiek (hierna de Organisator genoemd) met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland

WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de vennootschap Mondelez Nederland Services B.V. Postbus 409 4900 AK Oosterhout hierna genoemd de organisator.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/12/2015

Wedstrijdreglement 01/12/2015 Wedstrijdreglement 01/12/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Gin memory games (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.bierenwijnhuis.be (hierna:

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT "Prince Fietswedstrijd" i

WEDSTRIJDREGLEMENT Prince Fietswedstrijd i WEDSTRIJDREGLEMENT "Prince Fietswedstrijd" i Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd "Prince Fietswedstrijd" (hierna "de wedstrijd" genoemd) wordt georganiseerd door Mondelez Services Belgium bvba (hierna

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Artikel 1 ORGANISATIE Selexion, met maatschappelijke zetel Euronics Belgium CVBA, Uilenbaan 90 K3 2160 Wommelgem en KBO-nr. BE 0404.109.324 HR Antwerpen (hierna SELEXION

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/09/2015

Wedstrijdreglement 01/09/2015 Wedstrijdreglement 01/09/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Sleep een van onze energieke prijzen in de wacht (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

PRIJSVRAAG REGLEMENT "Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland

PRIJSVRAAG REGLEMENT Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland ALGEMEEN PRIJSVRAAG REGLEMENT "Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland 1. Deze prijsvraag wordt georganiseerd door: ACCOR HOTELS BELGIË NV / SA Leonardo Da Vincilaan 25 B-1831

Nadere informatie

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma

Reglement voor de wedstrijd Selfpharma Reglement voor de wedstrijd Selfpharma ARTIKEL 1 ORGANISEREND BEDRIJF Selfpharma bvba, waarvan het hoofdkantoor zich bevindt op het Baraplein n 2 te 1070 Brussel in België, ondernemingsnummer BE 0806 621

Nadere informatie

TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT. "["Win een weekend in Toscane met Carapelli]"

TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT. [Win een weekend in Toscane met Carapelli] TOEPASSELIJK WEDSTRIJDREGLEMENT "["Win een weekend in Toscane met Carapelli]" Artikel 1: Algemeen 1.1 De BVBA Carapelli België, met maatschappelijke zetel te Carapelli Belgium Diamantstraat 8/210 B-2200

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau"

Reglement van de wedstrijd krasjecadeau Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau" Artikel 1: Algemene informatie 1.1. De NV bpost, met maatschappelijke zetel in het Muntcentrum, 1000 Brussel, ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE 214.596.464

Nadere informatie

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Consumentenproducten (hierna de

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank 1. Organisatie De wedstrijd Record Bank Mobile 2017 (hierna wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door Record Bank nv

Nadere informatie

REGLEMENT WEDSTRIJD IKEA Belgium - IKEA #koffiekop

REGLEMENT WEDSTRIJD IKEA Belgium - IKEA #koffiekop REGLEMENT WEDSTRIJD IKEA Belgium - IKEA #koffiekop ARTIKEL 1 IKEA Belgium NV/SA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1930 Zaventem, Weiveldlaan 19, organiseert een wedstrijd (hierna IKEA

Nadere informatie

Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement

Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement Alpro Pur Enjoy Wedstrijdreglement Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de online wedstrijd Alpro Pur Enjoy (hierna genoemd: de Wedstrijd ) die zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas ARTIKEL 1: ORGANISEREND BEDRIJF De naamloze vennootschap Savencia Fromage & Dairy Benelux nv (BE 0406.658.741), gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1050 ELSENE,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent wordt georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 ARTIKEL 1 De vennootschap BRUSSELS MAJOR EVENTS vzw met maatschappelijke zetel in de Korte Museumstraat 6-8, 1000 Brussel, België, organiseert een wedstrijd,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/09/2015

Wedstrijdreglement 01/09/2015 Wedstrijdreglement 01/09/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Decoranda goes New York, New York (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.decoranda.be

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT DE BESTE BELGETARISCHE STOEMP BIJ CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour market, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup)

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie BEKERFINALE KAA GENT wordt georganiseerd door NEOBULLES SA

Nadere informatie

CASHBACK ACER LIQUID M330

CASHBACK ACER LIQUID M330 CASHBACK ACER LIQUID M330 HTTP://WWW.SPECIALPROMOS.BE/ACER/LIQUIDM330 ACTIE GELDIG TEM 31/08/2016 Lees deze Algemene Actievoorwaarden en de bijhorende Bijzondere Actievoorwaarden zorgvuldig door. ARTIKEL

Nadere informatie

Wedstrijdreglement voor Maak kans op een waardebon van 100 bij Fun

Wedstrijdreglement voor Maak kans op een waardebon van 100 bij Fun Wedstrijdreglement voor Maak kans op een waardebon van 100 bij Fun Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd Maak kans op een waardebon van 100 bij de Fun (hierna genoemd: de Wedstrijd )

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT - SOLO MAMA IS GOUD WAARD - MOEDERDAG

WEDSTRIJDREGLEMENT - SOLO MAMA IS GOUD WAARD - MOEDERDAG WEDSTRIJDREGLEMENT - SOLO MAMA IS GOUD WAARD - MOEDERDAG Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd die wordt georganiseerd door Unilever Belgium NV, gevestigd te 1190 Brussel (Vorst), Humaniteitslaan

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL

WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL WEDSTRIJDREGLEMENT WERKEN MET STIHL Artikel 1 ORGANISATIE ANDREAS STIHL NV, met maatschappelijke zetel te Veurtstraat 117, 2870 Puurs en met KBOnr. 0427.714.768 (hierna STIHL ) organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BERGHOFF

WEDSTRIJDREGLEMENT BERGHOFF WEDSTRIJDREGLEMENT BERGHOFF Artikel 1: Inleiding 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door BergHOFF Worldwide, met statutaire zetel te 3550 Heusden-Zolder, Boterbosstraat 6/1, ingeschreven in het rechtspersonenregister

Nadere informatie

VOLLEDIG REGLEMENT Insider Track spel

VOLLEDIG REGLEMENT Insider Track spel VOLLEDIG REGLEMENT Insider Track spel ARTIKEL 1 Organiserende vennootschap The Grapevine BVBA, handeldrijvende onder de handelsnaam "The Insiders, (hierna de Organiserende Vennootschap ), beheerder van

Nadere informatie

REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA

REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA Artikel 1 De wedstrijd COMME CHEZ BADOIT wordt georganiseerd door NV Danone Waters Benelux SA met zetel te Jules

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR #PimpMyDevil

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR #PimpMyDevil WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR #PimpMyDevil Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd Leve Voetbal is een fotowedstrijd met aankoopverplichting van minstens één van de officiële miniduivels

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

PROCTER & GAMBLE REGLEMENT ACTIE Oral-B: Smile n Shine met Oral-B

PROCTER & GAMBLE REGLEMENT ACTIE Oral-B: Smile n Shine met Oral-B PROCTER & GAMBLE REGLEMENT ACTIE Oral-B: Smile n Shine met Oral-B De actie Procter & Gamble/ Smile n Shine met Oral-B wordt georganiseerd door Procter & Gamble DCE bvba (hierna Procter & Gamble DCE genoemd),

Nadere informatie

OVER HET THEMA: Post een foto van je bad hair day en win een uitnodiging voor 2 voor de Hair Fashion Night.

OVER HET THEMA: Post een foto van je bad hair day en win een uitnodiging voor 2 voor de Hair Fashion Night. WEDSTRIJD: L Oréal Professionnel Hair Fashion Night OVER HET THEMA: Post een foto van je bad hair day en win een uitnodiging voor 2 voor de Hair Fashion Night. Artikel 1: Voorwerp van de wedstrijd L Oréal

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare NV-SA Avenue Pascal 2-4-6 1300 Wavre - Belgium (hierna

Nadere informatie

NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT

NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT NISSAN REVERSE RUN REGLEMENT ARTIKEL 1 Onderwerp 1.1. De naamloze vennootschap NISSAN BELUX, gevestigd te BIST 12, 2630 Aartselaar, ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 403.433

Nadere informatie

Voorwaarden WIKO Longboard promotie!

Voorwaarden WIKO Longboard promotie! Voorwaarden WIKO Longboard promotie! Artikel 1 : Organisatie De onderneming WIKO Netherlands BV, hierna genoemd de Organisator, gevestigd te Amersfoort, Databankweg 20-22, 3821AL, Nederland ingeschreven

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/07/2015

Wedstrijdreglement 01/07/2015 Wedstrijdreglement 01/07/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Tijd om te Winnen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op www.graceandglory.be/lanceringsactie

Nadere informatie

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD

REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour Hypermarkten, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO 0448.826.918), organiseert een

Nadere informatie

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009

Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Mobistar Wedstrijdreglement Abonneer je gratis op Hello Get More Lente 2009 Het reglement van de Abonneer je gratis op Hello -wedstrijd beschrijft de regels en de voorwaarden die gelden voor enerzijds

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Come a casa "Come a Peppe"

Wedstrijdreglement Come a casa Come a Peppe Wedstrijdreglement Come a casa "Come a Peppe" Algemeen Dit reglement legt de modaliteiten en deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd Come a Peppe (hierna wedstrijd ), georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vlogging Contest V2.0

Algemene Voorwaarden Vlogging Contest V2.0 Voorwaarden Tata steel Chess Tournament Vlogging Contest 1. Algemeen I. Deze voorwaarden (de Voorwaarden zijn van toepassing op de Tata steel Chess Tournament Vlogging Contest (hierna te noemen: "de Contest")

Nadere informatie

Wedstrijdreglement myshopi - Harrys

Wedstrijdreglement myshopi - Harrys Wedstrijdreglement myshopi - Harrys Artikel 1 Organisator en context De myshopi wedstrijd wordt georganiseerd door de N.V. Barilla BELGIUM, hierna vernoemd als de Organisator, waarvan de maatschappelijke

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook

Wedstrijdreglement The Love Game Facebook Wedstrijdreglement "The Love Game" Facebook ARTIKEL 1 ORGANISERENDE VENNOOTSCHAP Center Parcs Europe N.V. (Belgium), een bijkantoor gevestigd aan de Lambroekstraat 5A, B-1831 Diegem, België van Center

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland Wedstrijdreglement Logeren in Vlaanderen Vakantieland - 2019 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Logeren in Vlaanderen Vakantieland (hierna: Wedstrijd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer

Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer Wedstrijdreglement Win bed- en badlinnen van De Witte Lietaer Art. 1 Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Blan Win bed- en badlinnen van De Witte

Nadere informatie

Algemeen wedstrijdreglement

Algemeen wedstrijdreglement Algemeen wedstrijdreglement 1. Algemene bepalingen 1.1 De wedstrijd wordt georganiseerd door de nv nmg, met maatschappelijke zetel gelegen te 3200 Aarschot, Betekomsesteenweg 69D, met ondernemingsnummer

Nadere informatie

REGLEMENT Unilever Food Solutions WEDSTRIJD

REGLEMENT Unilever Food Solutions WEDSTRIJD REGLEMENT Unilever Food Solutions WEDSTRIJD Artikel 1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Waste zoek de 7 verschillen" hierna te noemen: actie, die wordt georganiseerd door Unilever Belgium

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night

WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night Artikel 1 Definities 1.1 Actie: wedstrijd zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2 Actieperiode: de hierna in artikel 3.2. bedoelde periode

Nadere informatie

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Sanofi Belgium, ingeschreven bij de KBO onder het nummer 0464435901, gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Airport

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Shareatattoo

Wedstrijdreglement Shareatattoo Wedstrijdreglement Shareatattoo ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Lutti Bongo

Wedstrijdreglement Lutti Bongo Wedstrijdreglement Lutti Bongo Art. 1 Organisatie 1.1. Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd met aankoopverplichting georganiseerd door Continental

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Gevaarsymbolen - Red de emoji

Wedstrijdreglement Gevaarsymbolen - Red de emoji Wedstrijdreglement Gevaarsymbolen - Red de emoji Laatste wijziging: 28 mei 2018 Art. 1 Organisatie 1.1. Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd

Nadere informatie