Gepersonaliseerde bankkaart Frequently Asked Questions (FAQ)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gepersonaliseerde bankkaart Frequently Asked Questions (FAQ)"

Transcriptie

1 Gepersonaliseerde bankkaart Frequently Asked Questions (FAQ) Wat is een bankkaart met zelf gekozen foto of afbeelding? Je kiest zelf hoe je bankkaart er zal uitzien. Je kunt hiervoor ofwel gebruik maken van onze Hello Galerij met een uitgebreid aanbod van exclusieve foto's en afbeeldingen, ofwel kies je een eigen foto van je familieleden, je vrienden, je troeteldier, een tekening van je kinderen, je favoriete vakantiebestemming, je favoriete hobby,... Voor de rest is dit een kaart met dezelfde functies als een gewone bankkaart. Wie kan een bankkaart met zelf gekozen foto of afbeelding aanvragen? Je hoeft enkel een Hello4You of een Hello zichtrekening te hebben. Wat als ik nog geen Hello4You of Hello rekening of bankkaart heb? Als niet-klant kan je op al even kijken hoe je kaart er zou uitzien met de door jou gekozen afbeelding. Om een gepersonaliseerde kaart aan te vragen, dien je wel eerst een zichtrekening te openen via onze site of via de Hello app. Behoud ik mijn geheime code als ik mijn gewone bankkaart vervang door een bankkaart met gekozen afbeelding? Ja, je geheime code blijft ongewijzigd. Je kunt de nieuwe kaart onmiddellijk na ontvangst gebruiken. Uit veiligheidsoverwegingen moet je eerste verrichting met de nieuwe kaart wel een verrichting zijn met geheime code (en bijvoorbeeld geen verrichting bij een handelaar in Frankrijk, waar Maestro kan gebruikt worden door het zetten van een handtekening). Hoe kan ik een nieuwe kaart met zelf gekozen foto bestellen of mijn bestaande bankkaart (met of zonder zelf gekozen afbeelding) vervangen door een kaart met een (andere) zelf gekozen afbeelding? Je surft naar Ga naar de fotomodule en laad je foto op of kies een afbeelding uit onze galerij. In geval van een kaartvervanging moet je je gekozen foto linken aan de de kaart die je wenst te vervangen. Daarna vul je het formulier in en aanvaardt de voorwaarden. Let er op dat de gevraagde gegevens volledig en correct ingevuld worden. Anders loop je het risico dat jouw kaartaanvraag vertraging oploopt. Ik wil weer een gewone standaardkaart. Bel naar het Hello team ( ) en vraag de vervanging aan van je bankkaart met foto door een gewone bankkaart.

2 Welk foto's of afbeeldingen kan ik gebruiken om mijn bankkaart te personaliseren? Je kan: de door ons aangeboden afbeeldingen uit onze Galerij gebruiken. Die bevat een heel uitgebreid en gevarieerd aanbod. Je eigen afbeeldingen gebruiken indien ze voldoen aan de richtlijnen. Aan welke voorwaarden moet mijn EIGEN foto/afbeelding voldoen om ze als foto of afbeelding op mijn bankkaart te kunnen gebruiken? De afbeelding moet : voldoen aan de voorwaarden die in de richtlijnen vermeld zijn; bewaard zijn op de harde schijf van je PC of op je gsm; bewaard zijn in één van de volgende formaten: JPEG, GIF, TIFF of PNG; minstens 1059 X 686 pixels tellen om een goede kwaliteit op de kaart te waarborgen; een bestandsgrootte hebben van maximaal 3 Mb. Mag ik een zelfgemaakte foto van een bekende figuur gebruiken om op mijn bankkaart te plaatsen? Neen, want je hebt in principe geen portretrecht op deze foto. Mag ik een foto of afbeelding downloaden van internet om op mijn bankkaart te plaatsen? Neen, tenzij het gaat om foto's van een website waar rechtenvrije afbeeldingen aangeboden worden. Kan ik een foto genomen met mijn GSM gebruiken? Ja, er is geen probleem indien de foto voldoet aan de voorwaarden. Let er hier vooral op dat de resolutie (aantal pixels) van de foto voldoende groot is. Wij hebben een gemeenschappelijke rekening. Kunnen wij elk een verschillende foto opladen? Ja, de gekozen foto wordt altijd verbonden aan 1 enkele kaart. De titularissen van een rekening kunnen, naar eigen keuze, dezelfde foto of een verschillende foto opladen op hun respectievelijke kaarten. Wat betekent "opladen"? Als je een afbeelding oplaadt, wordt een kopie ervan naar onze foto tool overgebracht. Het is die kopie die je nog kunt bewerken. Aan de afbeelding die je op jouw PC bewaart, wordt dus niets gewijzigd.

3 Kan ik mijn gekozen afbeelding nog aanpassen na de oplading? Onze foto tool biedt je een aantal mogelijkheden om de door jou gekozen foto of afbeelding optimaal op je kaart te laten verschijnen. Je kunt jouw afbeelding verkleinen, vergroten, draaien, verplaatsen, omdraaien of spiegelen. Je ziet het resultaat onmiddellijk en zo lang je de aanvraagprocedure niet helemaal doorlopen hebt, kan je probleemloos aanpassen. Foto's uit de Galerij kunnen niet aangepast worden. In dit geval heb je dan geen toegang tot deze verschillende aanpassingsmogelijkheden. Hoe weet ik of mijn aanvraag aanvaard werd? Je ontvangt binnen de twee werkdagen na het doorsturen van je aanvraag een met de bevestiging van je aanvraag en met de vermelding of je afbeelding al dan niet aanvaard werd. Wat als mijn foto niet aanvaard wordt? In dat geval ontvang je binnen de twee werkdagen een met de mededeling dat uw afbeelding niet aanvaard is. Heb ik speciale software nodig om mijn foto of afbeelding op mijn kaart te zetten? De fotomodule maakt gebruik van HTML5. Om HTML5 te kunnen gebruiken via je PC, laptop of smartphone moet je browser aan volgende minimum vereisten voldoen : Internet Explorer 10, Chrome, Firefox, Apple IOS 6.2, Android 4.2 Je hebt ook een adres nodig, waar wij de bevestiging van je aanvraag naartoe kunnen sturen. Ik krijg een foutmelding dat mijn afbeelding niet het juiste formaat heeft. Enkel afbeeldingen in de formaten JPEG (JPG), GIF, TIFF of PNG kunnen aanvaard worden. Hoe kom ik te weten in welk formaat mijn foto of afbeelding opgeslagen is? In het algemeen is het formaat het gedeelte van de bestandsnaam dat achter het punt verschijnt (bv. paard.jpg). Indien het formaat niet in de bestandsnaam aanwezig is, kan je het opzoeken door de cursor op het bestand te plaatsen en rechts te klikken. Je vindt het bestandsformaat dan in de volledige benaming van het bestand onder "Eigenschappen/Algemeen" of "Properties/General". Hoe kom ik de grootte van mijn fotobestand te weten? Door rechts te klikken op je fotobestand. Onder "Eigenschappen/Algemeen" of "Properties/General" vindt je de bestandsgrootte terug onder de benaming.

4 Wat is de Foto-code? Dit is een referentie die meegegeven wordt aan Hello4You klanten, bij de bestelling of vervanging van een bankkaart met foto via een BNP Paribas Fortis-kantoor. Als deze Hello4You klanten hun foto aan hun bestelde kaart willen linken, moet deze referentie bij het opladen van de foto in het aanvraagformulier in de fotomodule ingevoerd worden. Ik krijg een foutmelding dat mijn bestand te groot is. In dit geval kan je jouw foto of afbeelding verkleinen/comprimeren met een fotobewerkingsprogramma: sla de foto met een lagere kwaliteit op. Let er wel op dat het bestand niet kleiner wordt dan 300Kb. Wordt mijn doorgestuurde afbeelding bewaard? Wanneer je de aanvraagprocedure helemaal hebt doorlopen en er dus werkelijk een kaartaanvraag geregistreerd is, wordt je gekozen afbeelding door de bank (of een onderaannemer) tot op de vervaldag van uw kaart bewaard. Zo kunnen we bij de vervanging van je verloren, gestolen of defecte kaart, een kaart met dezelfde foto/afbeelding afleveren. Hoe ontvang ik mijn bankkaart met eigen afbeelding? Standaard worden kaarten per post opgestuurd naar je bij ons gekend briefwisselingsadres (indien je een specifiek adres hebt voor al je briefwisseling bij de bank) of naar je woonplaatsadres. Hoelang duurt het voor ik mijn bankkaart met foto ontvang of kan ophalen in mijn kantoor? Zodra de afbeelding goedgekeurd is, wordt de aanvraag verder verwerkt en zal je ten laatste binnen de 10 bankwerkdagen je nieuwe kaart thuis ontvangen. Hoeveel kost een kaart met eigen afbeelding? Je betaalt een bijdrage van 9,50 EUR (BTW inbegrepen) bij de aanvraag van een kaart met een foto of afbeelding (indien de aanvraag aanvaard wordt). Dit bedrag wordt de daaropvolgende maand van de verbonden rekening afgehouden. Hello4You kaarthouders kunnen per kaart en per rekening 1 keer per jaar gratis personaliseren. Alle andere tarieven die verbonden zijn aan je kaart (diensten, vervanging van een verloren of gestolen kaart,...) blijven ongewijzigd. Moet ik bij een vervanging van een defecte, verloren of gestolen kaart opnieuw betalen voor mijn bankkaart met eigen afbeelding? Indien je op dat moment de bestaande foto niet wijzigt, betaal je enkel de eventuele kosten die verbonden zijn aan de vervanging zelf.

5 Mijn bankkaart komt op vervaldag. Moet ik bij de hernieuwing opnieuw betalen voor de afbeelding? Bij hernieuwingen op de vervaldag van de kaart wordt in principe een standaardkaart afgeleverd. Twee maand voor de geplande vervaldag zal je hiervan een herinnering ontvangen. Wens je bij de hernieuwing opnieuw een gepersonaliseerde kaart, kan je een nieuwe foto opladen tegen het tarief dat op dat moment geldig is. Mijn bankkaart met eigen foto of afbeelding is gestolen of verloren. Wat doe ik? Zoals voor een gewone bankkaart plaats je eerst en vooral verzet op jouw kaart, zodat ze zeker niet kan misbruikt worden. Bel onmiddellijk Card Stop op nummer 070/ of het Hello Team op 02/ Wanneer je een nieuwe kaart wil bestellen, kan dit eveneens via het Hello Team. Het antwoord op je vraag niet gevonden? Bel het Hello Team op (ma-vr 7-22 u., za 9-17 u.).

Stap 2: INLOGGEN Na de registratie kan je inloggen. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en je komt op volgend scherm

Stap 2: INLOGGEN Na de registratie kan je inloggen. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en je komt op volgend scherm HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN HET GROOTOUDERBERICHT Beste, Graag begeleiden wij jullie stap voor stap bij het ingeven van een grootouderbericht. Opmerkingen: Concentra behoudt zich het recht

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN FOTO S EN INFO

HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN FOTO S EN INFO HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN FOTO S EN INFO Geachte mevrouw, mijnheer, beste directie, Graag begeleiden wij jullie stap voor stap bij het opladen van de foto s en gegevens van de eerste klasjes.

Nadere informatie

DE MODULE FOTOGALERIJ

DE MODULE FOTOGALERIJ DE MODULE FOTOGALERIJ Inhoudsopgave Inhoud Pagina 1. INLEIDING... 2 2. PROCEDURE... 3 2.1. De module Fotogalerij openen... 3 2.2. Een galerij creëren.....4 2.2.1 Een galerij openen....4 2.2.2 Een galerij

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Nova - Wetteren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt dat je kiest voor cultuurcentrum

Nadere informatie

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen

Werken met SDD in PC banking Pro. professionelen Werken met SDD in PC banking Pro professionelen Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep invorderingen aanmaken. 8 Stap 4:

Nadere informatie

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro

Europese domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen. Werken met SDD in PC banking Pro domiciliëring in PC banking Pro: De eerste stappen Werken met SDD in PC banking Pro Inhoud Stap 1: De functies voor begunstigden openen. 3 Stap 2: De mandaten van uw betalers invoeren. 5 Stap 3: Een groep

Nadere informatie

Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016?

Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016? Hoe arbeidsovereenkomsten online ondertekenen vanaf januari 2016? 1. Vooraf 2. Wat heb je nodig? A. Besturingssoftware B. Browsers C. Kaartlezer D. Java plugin E. Wat kan er foutlopen? 3. Hoe ondertekenen?

Nadere informatie

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018

Handleiding. Online subsidie Vlabinvest aanvragen. Greet Matthijs Projectleider ICT. april 2018 Handleiding Online subsidie Vlabinvest aanvragen april 2018 Greet Matthijs Projectleider ICT Handleiding online subsidie Vlabinvest aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie van Vlabinvest aanvragen

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN JE FAMILIEBERICHT

HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN JE FAMILIEBERICHT HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN JE FAMILIEBERICHT NIEUWE ADVERTENTIE Na het invullen van je e-mailadres en wachtwoord kom je op volgend scherm STAP 1: ACTIECODE Vul een actiecode in indien je

Nadere informatie

Account registratie en aanvraag

Account registratie en aanvraag Account registratie en aanvraag 1 Surf naar www.shopenbeleef.be en klik rechtsboven op Login handelaars. Klik op Nieuwe account aanmaken en vul alle velden in. Gegevens categorie Categorie: Logo: Alternatieve

Nadere informatie

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS...

Concentra Selfservice. Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3. Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... Concentra Selfservice Veel gestelde vragen 1 ALGEMEEN... 3 Welke internet browser gebruiken?... 3 2 REGISTRATIE EN MIJN KLANTGEGEVENS... 4 Mijn straat is niet gekend... 4 De knop bevestig postcode werkt

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Nova - Wetteren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt om uw bestelling te plaatsen

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN JE ADVERTENTIE IN HET BELANG VAN UW GEMEENTE

HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN JE ADVERTENTIE IN HET BELANG VAN UW GEMEENTE HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN JE ADVERTENTIE IN HET BELANG VAN UW GEMEENTE NIEUWE ADVERTENTIE Na het invullen van je e-mailadres en paswoord kom je op volgend scherm voor algemene handelaars

Nadere informatie

Handleiding Online subsidies aanvragen

Handleiding Online subsidies aanvragen Handleiding Online subsidies aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie aanvragen doe je via de subsidiewebsite. Dit kan op 2 manieren. Ga naar http://www.vlaamsbrabant.be/info/subsidies-overzicht.jsp

Nadere informatie

A: Browsers waarvoor KIOSK geoptimaliseerd is, staan steeds op de hoofdpagina vermeld.

A: Browsers waarvoor KIOSK geoptimaliseerd is, staan steeds op de hoofdpagina vermeld. Vragen over KIOSK Mocht u na het lezen van onderstaande vragen toch nog bijkomende inlichtingen nodig hebben, dan kunt u contact opnemen via kiosk@vlaanderen.be. Gelieve altijd het dossier-id en de naam

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC Sint-Niklaas. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1

Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie. CC Sint-Niklaas. Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 Handleiding ticketkoper AntigoneCloud Editie CC Sint-Niklaas Handleiding ticketkoper Antigonecloud editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Let op: Voor een vlotte online reservatie

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

Stap 2: INLOGGEN Na de registratie kan je inloggen. Vul je e-mailadres en paswoord in en je komt op volgend scherm

Stap 2: INLOGGEN Na de registratie kan je inloggen. Vul je e-mailadres en paswoord in en je komt op volgend scherm HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN DE FELICITATIEBERICHTEN Geachte mevrouw, mijnheer, Graag begeleiden wij jullie stap voor stap bij het ingeven van de felicitatieberichtjes voor de in het voorbije

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1 123OPSLAAN.NL Gebruikershandleiding Pagina 1 Inhoudsopgave Welkom bij 123OPSLAAN.NL... 3 Dashboard... 4 Dozen bestellen.... 6 Dozen uploaden.... 6 Dozen laten ophalen.... 8 Dozen terug leveren.... 8 Dozen

Nadere informatie

Welk programma gebruiken we? Om onze foto s te verkleinen gebruiken we het programma IrfanView. Het icoontje van IrfanView ziet er als volgt uit:

Welk programma gebruiken we? Om onze foto s te verkleinen gebruiken we het programma IrfanView. Het icoontje van IrfanView ziet er als volgt uit: Inleiding Om het laden op de website vlot te laten verlopen zijn er enkele afspraken gemaakt m.b.t. tot het formaat van een foto. Het formaat van een foto gaan we MAXIMUM instellen op 640 * 480 pixels.

Nadere informatie

DOEL VAN DE TOEPASSING

DOEL VAN DE TOEPASSING OPLADEN VAN DIGITALE BACHELORPROEVEN (studenten) OPLADEN VAN DIGITALE BACHELORPROEVEN (studenten)... 1 Doel van de toepassing... 1 De toepassing opstarten... 1 Metadata... 2 Bestanden... 4 Hoofdtekst...

Nadere informatie

Handleiding inloggen met tweestapsverificatie

Handleiding inloggen met tweestapsverificatie Handleiding inloggen met tweestapsverificatie Inhoud Tweestapsverificatie... 2 Voorbereiding... 2 1 De eerste keer inloggen met tweestapsverificatie... 3 2 Code opvragen per e-mail... 6 3 Code opvragen

Nadere informatie

Aanvraag studietoelage als persoon ten laste

Aanvraag studietoelage als persoon ten laste Aanvraag studietoelage als persoon ten laste Beste student Wil je een aanvraag voor een studietoelage van de Vlaamse overheid indienen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Dan is dit document een

Nadere informatie

Sinds 16 oktober 2017 is een nieuwe versie van het reglement kredietkaarten in werking getreden.

Sinds 16 oktober 2017 is een nieuwe versie van het reglement kredietkaarten in werking getreden. Sinds 16 oktober 2017 is een nieuwe versie van het reglement kredietkaarten in werking getreden. De nieuwe kredietkaart voor professionelen Visa4pro vervangt nu de Mastercard Business. Bijgevolg werden

Nadere informatie

Greet Verhelst Indien je reeds een wiki-member bent klik je op Sign in en log je in met je gebruikersnaam en paswoord.

Greet Verhelst Indien je reeds een wiki-member bent klik je op Sign in en log je in met je gebruikersnaam en paswoord. Handleiding WIki Greet Verhelst 2010-2011 1 Registreren Surf naar http://www.wikispaces.com Indien je reeds een wiki-member bent klik je op Sign in en log je in met je gebruikersnaam en paswoord. Indien

Nadere informatie

Aanvraag huur van een laptop handleiding

Aanvraag huur van een laptop handleiding Aanvraag huur van een laptop handleiding 1. Huuraanvraagformulier invullen De aanvraag van de huurovereenkomst bestaat uit het invullen van verschillende velden. Zo is het belangrijk te weten voor wie

Nadere informatie

Wilt u meer tijd om te genieten? Ontdek onze digitale oplossingen!

Wilt u meer tijd om te genieten? Ontdek onze digitale oplossingen! Wilt u meer tijd om te genieten? Ontdek onze digitale oplossingen! Uw rekeningen online beheren? Da s heel wat meer dan alleen uw saldo controleren! U weet hoe dat gaat: u staat s morgens op, van het een

Nadere informatie

Stap 2: INLOGGEN Na de registratie kan je inloggen. Vul je adres en wachtwoord in en je komt op volgend scherm

Stap 2: INLOGGEN Na de registratie kan je inloggen. Vul je  adres en wachtwoord in en je komt op volgend scherm HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN DE FELICITATIEBERICHTEN Geachte mevrouw, mijnheer, Graag begeleiden wij jullie stap voor stap bij het ingeven van de felicitatieberichtjes voor de in het voorbije

Nadere informatie

Antigone Cloud Editie

Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper seizoen 16/17 GC den egger Antigone Cloud Editie 1 Beste ticketkoper, Allereerst bedankt voor uw interesse in het culturele programma

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Lokeren

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Lokeren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Lokeren 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt dat u kiest voor Cultureel Centrum Lokeren. Deze handleiding helpt u verder in het

Nadere informatie

e-derden advocaat PROFESSIONELEN

e-derden advocaat PROFESSIONELEN e-derden advocaat PROFESSIONELEN Al uw derdenrekeningen Startpagina PC banking. Meldt u aan in PC banking Pro en ga naar de pagina "Uw rekeningen en kaarten". Op die pagina ziet u enkel uw eigen rekeningen

Nadere informatie

Stap 2: INLOGGEN Na de registratie kan je inloggen. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en je komt op volgend scherm

Stap 2: INLOGGEN Na de registratie kan je inloggen. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en je komt op volgend scherm HANDLEIDING VOOR HET CORRECT OPLADEN VAN DE GEBOORTEAANKONDIGINGEN Geachte mevrouw, mijnheer, Graag begeleiden wij jullie stap voor stap bij het ingeven van de geboorteaankondigingen van de in het voorbije

Nadere informatie

Quick-Start handleiding

Quick-Start handleiding Uw online toegang tot de boekhouding van uw onderneming Quick-Start handleiding In dit document worden de basisfuncties van uw online portaal kort toegelicht. De Help- (inclusief de Veelgestelde vragen

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 18/04/2016 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Handleiding MijnZicht

Handleiding MijnZicht Handleiding MijnZicht In deze handleiding vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van uw digitale klantmap MijnZicht. Wat kunt u met MijnZicht? Overzicht zien van uw verzekeringen Wijzigingen

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

In 3 stappen verbinden!

In 3 stappen verbinden! Doccle activeren Als klant van De Watergroep kan je facturen eenvoudig en centraal op Doccle ontvangen, betalen en archiveren. Of maak het jezelf nog makkelijker door meteen een domiciliëring op je waterfactuur

Nadere informatie

e-derden advocaat Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u.

e-derden advocaat Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u. PROFESSIONELEN Advies? Informatie? Verrichtingen? BNP Paribas Fortis is er voor u. Kom langs in het kantoor (op afspraak ma-vrij tot 19 u.; za 9-12 u.) Bel ons op tel. 02 433 41 01 (ma-vrij 7-22 u.; za

Nadere informatie

Greet Verhelst 2011-2012. In het volgende scherm log je in met je gebruikersnaam of e-mailadres en paswoord.

Greet Verhelst 2011-2012. In het volgende scherm log je in met je gebruikersnaam of e-mailadres en paswoord. Greet Verhelst 2011-2012 1 Registreren Surf naar http://www.wikispaces.com Indien je reeds een wiki-member bent klik je op Sign In. In het volgende scherm log je in met je gebruikersnaam of e-mailadres

Nadere informatie

Fotoformaat aanpassen Foto s hernoemen

Fotoformaat aanpassen Foto s hernoemen Fotoformaat aanpassen Foto s hernoemen Wat doet IrfanView? Foto s en andere grafische bestanden Snel bekijken Gemakkelijk verwijderen Namen van fotobestanden hernoemen Individueel per foto In groep Foto

Nadere informatie

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud voor Studenten door middel van redemption code (inwisselingscode)

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud voor Studenten door middel van redemption code (inwisselingscode) Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud voor Studenten door middel van redemption code (inwisselingscode) Voorwaarden Deze stappen kan je pas volgen nadat je een redemption code (inwisselingscode)

Nadere informatie

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor.

2. Wat kost HBO GO? HBO GO is onderdeel van het HBO Pakket. Daarom betaalt u er niets extra voor. Q&A HBO GO Versie: 0 Versie: 1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Algemeen Instellingen Problemen oplossen

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

DOEL VAN DE TOEPASSING

DOEL VAN DE TOEPASSING OPLADEN VAN DIGITALE BACHELORPROEVEN: handleiding voor studenten OPLADEN VAN DIGITALE BACHELORPROEVEN: handleiding voor studenten... 1 Doel van de toepassing... 1 De toepassing opstarten... 1 Metadata...

Nadere informatie

HANDLEIDING E-LOKET VOOR AANVRAGEN INSCHRIJVINGSNUMMERS

HANDLEIDING E-LOKET VOOR AANVRAGEN INSCHRIJVINGSNUMMERS / handleiding HANDLEIDING E-LOKET VOOR AANVRAGEN INSCHRIJVINGSNUMMERS /versie 2.0-26.03.2018 26.03.2018 Handleiding e-loket voor aanvragen inschrijvingsnummers 1/13 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 Toegang

Nadere informatie

Vaak gestelde vragen over de nieuwe aflevering van A4 uittreksels in PC banking

Vaak gestelde vragen over de nieuwe aflevering van A4 uittreksels in PC banking Vaak gestelde vragen over de nieuwe aflevering van A4 uittreksels in PC banking Ik schakel over naar aflevering van mijn uittreksels in PC banking in het nieuwe A4-formaat. Hoe gaat het dan verder? Binnen

Nadere informatie

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Profiel invullen... 4 Hoe vinden andere zorgverleners mij?... 5 Andere zorgverleners zoeken... 5 Conversatie starten vanuit een groep... 6 Communiceren met niet zorgverleners

Nadere informatie

Handleiding Aanbieders

Handleiding Aanbieders Handleiding Aanbieders Collage-Almere is het centrum voor kunst- en cultuuronderwijs in Almere en vormt de schakel tussen kunst- en cultuuraanbieders en het primair en voortgezet onderwijs. Elke deelnemende

Nadere informatie

Olympus Portal. Inhoud

Olympus Portal. Inhoud Olympus Portal Inhoud 1. Naar de portal gaan 2. Een beheerder van de portal toevoegen 3. Een gebruiker van Office on Wheels toevoegen 4. Contactpersoon voor de facturatie toevoegen 5. Gebruikers wijzigen

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Professionelen. e-rubriek notaris

Professionelen. e-rubriek notaris Professionelen e-rubriek notaris Al uw rubriekrekeningen in een muisklik In het kader van uw beroepsactiviteit moet u geregeld rubriekrekeningen openen en afsluiten. Voortaan is dit alles online en in

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Nummerblokken tool. Gebruikershandleiding. Openbare informatie. Datum 17 maart Auteur Arjen Knibbe. Telefoon Versie 1.

Nummerblokken tool. Gebruikershandleiding. Openbare informatie. Datum 17 maart Auteur Arjen Knibbe. Telefoon Versie 1. Auteur Arjen Knibbe Telefoon 0800-0220606 Nummerblokken tool Gebruikershandleiding Openbare informatie Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2 1.1. Nummerblokkentool 2 1.2. Ondersteunde browsers 2 2. Werken met de

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

DOEL VAN DE TOEPASSING

DOEL VAN DE TOEPASSING OPLADEN VAN DIGITALE BACHELORPROEVEN: handleiding voor studenten OPLADEN VAN DIGITALE BACHELORPROEVEN: handleiding voor studenten... 1 Doel van de toepassing... 1 De toepassing opstarten... 1 Metadata...

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen

Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen Instructie online bestellen Aanvraagformulieren & afnamematerialen maart 2015 Mississippidreef 83 Postbus 9300 3506 GH Utrecht T 030 236 11 36 F 030 236 11 72 saltro@saltro.nl www.saltro.nl ING Bank 68

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Jeugddienst Ninove

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Jeugddienst Ninove Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Jeugddienst Ninove 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt dat je kiest voor jeugddienst Ninove. Deze handleiding helpt je verder in

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Nova - Wetteren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 Beste ticketkoper Bedankt dat je kiest voor cultuurcentrum Nova. Deze handleiding helpt

Nadere informatie

ONLINE HULP KREAMAN (NL)

ONLINE HULP KREAMAN (NL) ONLINE HULP KREAMAN (NL) Wat is KREMAN? KREAMAN is een tool waarmee de klassements-, organisatie- en presentatie-artikelen van EXACOMPTA kunnen worden gepersonaliseerd. Met KREAMAN kunt u uw eigen etiketten

Nadere informatie

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud door middel van redemption code (inwisselingscode)

Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud door middel van redemption code (inwisselingscode) Handleiding voor het activeren van Adobe Creative Cloud door middel van redemption code (inwisselingscode) Voorwaarden Deze stappen kan je pas volgen nadat je een redemption code (inwisselingscode) ontvangen

Nadere informatie

Provinciebelasting op Bedrijven 2014

Provinciebelasting op Bedrijven 2014 Provinciebelasting op Bedrijven 2014 Hoe uw aangifte invullen en indienen via het Internet? Waarom kiezen voor een elektronische aangifte? Bij het elektronisch indienen van uw aangifte voor de Provinciebelasting

Nadere informatie

Uw eigen website onderhouden. How To

Uw eigen website onderhouden. How To Uw eigen website onderhouden How To Over uw website Met uw website wordt uw bedrijf online goed gevonden. Het is als het ware een online visitekaartje voor uw (potentiële) klanten. Het voordeel van een

Nadere informatie

Aanvraag studietoelage als persoon. ten laste

Aanvraag studietoelage als persoon. ten laste Aanvraag studietoelage als persoon Beste student, ten laste Wil je een aanvraag voor een studietoelage van de Vlaamse overheid indienen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Dan heeft KdG Stuvo met

Nadere informatie

Jij - de concertganger - maakt filmpjes aan de hand van de SELVIE applicatie.

Jij - de concertganger - maakt filmpjes aan de hand van de SELVIE applicatie. SELVIE? Het SELVIE project laat concertgangers toe zelfgemaakte smartphone filmpjes (SELVIEs: video-gebaseerde selfies) door te sturen naar grote schermen op het evenement. Op die manier kan het publiek

Nadere informatie

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Profiel invullen... 4 Hoe vinden andere zorgverleners mij?... 6 Andere zorgverleners zoeken... 6 Conversatie starten vanuit een groep... 7 Communiceren met niet zorgverleners

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Hoe bestel ik losse tickets?

Hoe bestel ik losse tickets? Hoe bestel ik losse tickets? Tips bij start losse ticketverkoop Vernieuw je webbrowser op het moment dat de ticketverkoop start Sta je in de wachtrij? Even geduld! Vernieuw je scherm niet en sluit je internetprogramma

Nadere informatie

Voorschriften Moneycard

Voorschriften Moneycard Voorschriften Moneycard Voorschriften Moneycard Rabobank. Een bank met ideeën. Deze voorschriften zijn een onderdeel van de Algemene Voorwaarden Verstrekken en opladen Moneycards 2013. 1. Starten met de

Nadere informatie

Handleiding bij WSM MailformGenerator

Handleiding bij WSM MailformGenerator 1. Voorwoord Welkom bij de handleiding voor de WSM MailformGenerator. Deze handleiding hebben we gemaakt om je snel en gemakkelijk uit te leggen hoe de WSM MailformGenerator werkt. Deze handleiding is

Nadere informatie

GIDS Beheer online account fytolicentie (18/05/2015; v.4)

GIDS Beheer online account fytolicentie (18/05/2015; v.4) GIDS Beheer online account fytolicentie (18/05/2015; v.4) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave bij gebruik van

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank 1. Organisatie De wedstrijd Record Bank Mobile 2017 (hierna wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door Record Bank nv

Nadere informatie

Vul hier de naam, wachtwoord en emailadres in die je voor je wiki wilt gebruiken en klik op de knop [Join Now] gebruik een geldig e-mailadres.

Vul hier de naam, wachtwoord en emailadres in die je voor je wiki wilt gebruiken en klik op de knop [Join Now] gebruik een geldig e-mailadres. Algemeen Samenwerken. Het zal je regelmatig overkomen dat je met een groepje moet samenwerken. Iedereen moet iets uitzoeken en samen wordt er dan aan een document gewerkt. Je kunt dit document uitwisselen

Nadere informatie

Handleiding MijnZicht - zakelijk

Handleiding MijnZicht - zakelijk Handleiding MijnZicht - zakelijk In deze handleiding vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van uw digitale klantmap MijnZicht. Wat kunt u met MijnZicht? Overzicht zien van uw verzekeringen Wijzigingen

Nadere informatie

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP

Amstelring Wijkzorg. Mobiel declareren met SRXP Amstelring Wijkzorg Mobiel declareren met SRXP Jouw eerste stappen 1. Activeer je account 2. Download de SRXP app & login 3. Fotografeer je bonnetje of geef kilometers op 4. Maak je uitgave af 5. Maak

Nadere informatie

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009 HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE versie 4.0.2.0 januari 2009 Inhoudsopgave Downloaden Premie Berekening Software 3 Installatie Premie Berekening Software 7 Gebruik Premie Berekening Software 13 Algemene

Nadere informatie

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU INHOUD INLEIDING... 2 De account... 2 Inloggen... 2 GEBRUIKERS MENU... 3 MIJN TEAM... 4 Bewerk team... 4 Spelers... 6 Wedstrijden... 7 Gespeelde wedstrijden... 8 Nog

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Handleiding website Pax Christi

Handleiding website Pax Christi Handleiding website Pax Christi deel II Inhoudstafel 1. Invoegen van afbeeldingen... 1 1.1 Wat is een digitale afbeelding?...1 1.2 Het invoegen van een digitale afbeelding in een bericht... 2 2. Posten

Nadere informatie

Digitaal aangeven. Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? AL 549-1Z*10FD

Digitaal aangeven. Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? AL 549-1Z*10FD 12345 Digitaal aangeven Ondernemers doen digitaal aangifte. Wat betekent dit voor u? En hoe doet u digitaal aangifte? 1 Digitaal aangifte doen Als ondernemer bent u verplicht om digitaal aangifte te doen.

Nadere informatie

Handleiding Uw rekeninguittreksels in PC banking

Handleiding Uw rekeninguittreksels in PC banking Handleiding Uw rekeninguittreksels in PC banking I. Hoe kunt u overschakelen naar elektronische uittreksels in PC banking? II. III. Hoe kunt u uw uittreksels in PC banking raadplegen? Hoe kunt u uw uittreksels

Nadere informatie

Handleiding universitaire beeldbank

Handleiding universitaire beeldbank Handleiding universitaire beeldbank Inhoudsopgave 1. Inloggen... 1 2. Formaten van afbeeldingen... 1 3. Afbeelding toevoegen... 1 4. Afbeeldingen wijzigen en downloaden... 4 5. Trefwoorden beheren... 5

Nadere informatie

ESMINA WEBTOEPASSING

ESMINA WEBTOEPASSING ESMINA WEBTOEPASSING Gebruikershandleiding /versie 16.01.2019 www.omgevingvlaanderen.be 1 INHOUD 1 Inhoud... 2 2 Introductie... 3 3 De webtoepassing ESMINA gebruiken... 3 3.1 Inloggen 3 3.2 Overzichtspagina

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Wanneer u op www.filmfonds.nl bij een van de verschillende programma s op Aanvraag starten klikt, wordt u doorgeleid naar onderstaande inlogpagina https://aanvragen.filmfonds.nl/register/.

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bijkomende diensten - opties: U bespaart geld: Interesse of vragen?

Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bijkomende diensten - opties: U bespaart geld: Interesse of vragen? Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bij de eerste afspraak stellen wij samen met u een advertentie voorop aan de hand van een duidelijk en gedetailleerd canvas Wij publiceren uw advertentie

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

RECORD BANK

RECORD BANK RECORD BANK RECORD@HOME 1 1. INHOUD Inhoud...1 Wat is Record@Home?...2 Hoe uw Record@Home abonnement gebruiken?...3 Gebruik van de kaartlezer...4 Gebruik van de digipass...5 Gebruik van de elektronische

Nadere informatie

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com

Om met Symbaloo te werken, moet u zich aanmelden bij de website van Symbaloo. www.symbaloo.com Heeft u dat nou ook? Je typt het adres van een internetpagina in en dan krijg u een foutmelding. Uhh? O ja, ik heb het adres verkeerd ingetypt. Vanaf nu hoeft dat niet meer gebeuren. We werken gewoon met

Nadere informatie

Faststone enkele tips. Fotoclub Positief 25 augustus 2015

Faststone enkele tips. Fotoclub Positief 25 augustus 2015 Faststone enkele tips Fotoclub Positief 25 augustus 2015 Waarom deze uitleg? omdat we foto s van elkaar willen bespreken omdat we die dan digitaal aangeleverd willen hebben in een bepaald pixelformaat

Nadere informatie

De kaart van je budgetmeter herladen

De kaart van je budgetmeter herladen De kaart van je budgetmeter herladen Inhoud Wat zijn herlaadbare kaarten voor de budgetmeter?...3 Waar kun je herladen?... 4 Hoe kun je betalen?... 4 Hoe herlaad je je kaart met een bankkaart?...6 Overzicht

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

RECORD BANK

RECORD BANK RECORD BANK RECORD@HOME 1 1. INHOUD Inhoud Wat is Record@Home? Hoe uw Record@Home abonnement gebruiken? Gebruik van de kaartlezer Gebruik van de digipass Gebruik van de elektronische identiteitskaart Wat

Nadere informatie

Handleiding voor het digitaal tekenen van huurcontracten bij UGent

Handleiding voor het digitaal tekenen van huurcontracten bij UGent Handleiding voor het digitaal tekenen van huurcontracten bij UGent Inleiding Ondersteunde systemen Stap 1: noodzakelijke software installeren Stuurprogramma installeren van je eid reader Stap 2: Testen

Nadere informatie

Veiligheid is een fundamenteel element in het kader van informatie-uitwisseling via internet

Veiligheid is een fundamenteel element in het kader van informatie-uitwisseling via internet Gebruikersgids Eenvoud, Innovatie, Veiligheid 1. Veiligheid van de PrivateEstateLife websites 2. Minimumconfiguratie a. Windows b. Macintosh 3. Eerste verbinding a. Ontvangen informatie b. Beveiligde verbinding

Nadere informatie

FPP Web. De voordelen van FPP Web:

FPP Web. De voordelen van FPP Web: FPP Web FPP Web is het online polisadministratie systeem van Fiets Perfect Polis. Met uw dealer code en wachtwoord krijgt u toegang tot een beveiligde omgeving waar u nieuwe polissen kunt aanvragen en

Nadere informatie