Schaatsseizoen begint weer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schaatsseizoen begint weer"

Transcriptie

1 Nieuwsflits September 2013 Schaatsseizoen begint weer Zaterdag 5 oktober gaat de Scheg weer open. Je kunt die dag letterlijk voor een appel en een ei naar binnen (inkomsten gaan naar de voedselbank). Derk heeft een mail rondgestuurd om te inventariseren wie er dit jaar wil deelnemen aan de schaatstrainingen. Laat zo spoedig mogelijk weten wat je wilt (derk@tebokkel.com) dan kunnen we afspraken maken met de schaatsschool en de trainers. De verwachting is dat de trainingen half oktober zullen beginnen. De kosten zijn voor 14 trainingen en een seizoenskaart. Paul Koning heeft een mail rondgestuurd om te peilen of er belangstelling is om weer naar de Weissensee te gaan. Daarop zijn nog maar enkele reacties gekomen. Heb je belangstelling laat dat dan weten aan het secretariaat (info@stgrijnijssel.nl) dan kunnen we de belangstellenden met elkaar in contact brengen. Viering 3 e lustrum erg geslaagd! Zaterdag 7 september hebben we ons derde lustrum gevierd. Om uur verzamelden 20 leden bij het bezoekerscentrum op de Veluwe bij Rhenen. Vandaar vertrokken ze op fietsen om via een route via Kasteel Middachten en diverse plekken in en op de Posbank weer terug te keren op de plak van bestemming. Onderweg waren er allerlei activiteiten onder begeleiding van Peter Oversteegen. Het was een zeer ontspannen middag waarin nog eens duidelijk werd dat de sfeer onderling zeer goed is en dat er onderling competitie is maar ook zeer veel steun en respect voor elkaar. Hieronder enkele foto s.

2 Daarna werd er koers gezet naar Spankeren om bij de familie Degens de avond voort te zetten met een aperitief (in de clubkleuren: Blue Curaçao met prosecco) en een zeer goed verzorgde barbecue waarbij Patrick en Marco zich opwierpen als echte grill-meisters. Inmiddels was het gezelschap nog verder aangegroeid met mensen die s middags niet konden. De sfeer bleef net zo ontspannen als die middag en er werd nog veel bij gekletst. Dank aan de organisatie voor de zeer geslaagde middag en avond! Jammer dat de skeelertocht op de volgende dag niet door kon gaan in verband met de weersomstandigheden. Op naar het volgende lustrum? (zie hieronder) Club van de week op schaatsen.nl Eind augustus waren we Club van de week op schaatsen.nl ( Het is een erg leuk stukje geworden. De tekst vind je hieronder: 'Het scheelde maar een centimeter' schaatsen.nl Door Marjon Labordus, :24

3 De club van deze week is STG Rijn IJssel. De strijd om de eerste marathon op natuurijs gaat traditiegetrouw tussen Noordlaren in Groningen, Veenoord in Drente en de Overijsselse ijsclubs in Haaksbergen en Gramsbergen. Afgelopen winter mengde ook Arnhem, waar twee clubs de krachten bundelden, zich verrassend in de strijd. Rijn IJssel was daar één van. Voorzitter Marcel Wenker: "Omdat het erop leek dat met name het midden van het land die dagen in januari de meeste vorst kon verwachten hebben wij, samen met collega vereniging A.IJ.C. Thialf en Sportbedrijf Arnhem de handen ineen geslagen. Het leek ons wel leuk om de strijd aan te gaan. Het was prima promotie voor de baan en dus wilden we serieus proberen op de skatebaan van sportpark t Craneveld de vereiste drie centimeter ijs te krijgen en zo de eerste marathon op natuurijs binnen te slepen." Goede ijsvloer De baan werd op tijd onder water gezet en vervolgens was het afwachten of er genoeg vorst zou zijn voor een goede ijsvloer. Dat ging goed en op de dag van de waarheid maandag 14 januari lag er op een groot deel van de baan zelfs al vier centimeter ijs. "Dat was ruim voldoende om op te schaatsen. Maar in één bocht was het ijs slechts anderhalve centimeter dik, waardoor er zeker nog geen officiële KNSB-marathon verreden kon worden.

4 De minieme sneeuwlaag die op het ijs lag vormde niet eens een probleem, maar omdat het in de nacht van zondag op maandag niet helder genoeg was geweest, was het ijs in de betreffende bocht gewoon niet voldoende aangegroeid." En dus ging het feest niet door en ging de eer van de eerste marathon op natuurijs alsnog naar Noordlaren. Al kon er later in de week wel degelijk geschaatst worden op t Craneveld: op donderdagavond werd er de eerste landelijke wedstrijd voor B-rijders én masters verreden! Tochten Het natuurijs betekende een kans voor de leden van Rijn IJssel om tochten te rijden. Want daar trainen de meesten immers voor op de kunstijsbaan. De wekelijkse training is de kernactiviteit van de vereniging. En eenmaal goed voorbereid gaat jaarlijks bijvoorbeeld ook een flinke afvaardiging van de club naar Oostenrijk om te schaatsen op de Weissensee.

5 Wanneer de kunstijsbanen sluiten verleggen de leden hun activiteiten naar de skatebaan op sportpark t Craneveld. De thuishaven van ijsclub Thialf, maar dankzij een goede samenwerking en afspraken over een financiële vergoeding kunnen beide clubs trainen op deze fraaie baan. "De baan loopt licht naar binnen af waardoor het regenwater naar de binnenkant van de baan loopt. Aan de binnenkant zitten vervolgens putjes die voor de afvoer van het water zorgen. In de zomer hebben we op deze manier de beschikking over een uitstekende baan die ook snel weer droog is na een regenbui." Inline-skaten Ook wat betreft het inline-skaten is de training de kernactiviteit. Daarnaast gaan groepjes leden regelmatig het land door om deel te nemen aan toertochten of spreken met elkaar af om in de omgeving van Arnhem een rondje met elkaar te rijden. En omdat samenwerking hoog in het vaandel staat bij Rijn IJssel is er een uitwisseling geweest met de skateclub uit Apeldoorn (DNIJ). "Sinds de opening van de nieuwe skeelerbaan in Apeldoorn is goede bekende Dirk van Soest daar trainer. Zo werd het idee voor de uitwisseling geboren. In mei gingen onze leden naar Apeldoorn, een maand later kwam DNIJ een keer bij ons trainen!" Inmiddels worden alweer voorbereidingen getroffen voor het volgende evenement op de kalender van de club: het vijftienjarig bestaan. Dat gaat op 7 en 8 september op gepaste wijze gevierd worden. Met een feestje natuurlijk, maar ook met een skatetoertocht. Die voert de liefhebbers ook nog eens langs een jazz- en bluesfestival in de regio. Als dat geen leuk feestje wordt Clubpaspoort Naam club: Schaats- en skeeler-trainingsgroep Rijn en IJssel. Gevestigd in: Arnhem/Deventer. Bestaat sinds: 26 mei 1998 (het feitelijke besluit tot oprichting werd genomen op 23 september 1997). Aantal leden: 50 (allemaal al wat ouder).

6 Jongste lid: Marc Ruessink (van 1980). Oudste lid: Louis Bracco Gartner (van 1948). Bijzondere lid: Otto Broekhuizen, hij is de eerste penningmeester, jarenlang sponsor geweest en sinds kort Erelid. Toppers in de gelederen: Miranda v.d. Loo, Andrea Swenne, Ivo Bracco Gartner, Marcel v.d. Burgh, Patrick Degens & Theo Selman: zij zijn onze wedstrijdrijders. Accommodatie: sportpark 't Cranevelt in Arnhem voor de inline-skatetrainingen en ijsbaan de Scheg in Deventer voor de schaatstrainingen. Website: stgrijnijssel.nl. adres: Twitter: Facebook: hebben we niet, wel een YouTube pagina. Clubblad: Pootje over, maar tegenwoordig functioneert de electronische nieuwsbrief en de website als clubblad. Verenigingsmotto: samen genieten van de schaats- en skatesport. Feestelijkheden: we vieren het derde lustrum op 7 & 8 september We willen in de toekomst graag: iets groter groeien om alle leden trainingsmogelijkheden op hun eigen niveau te kunnen blijven aanbieden. Wij zijn de leukste ijsclub, omdat: iedereen respect heeft voor elkaar en elkaar stimuleert om progressie te maken, ongeacht het niveau waarop gesport wordt. Tot slot: onze Gouden Tip voor andere verenigingen: blijf je onderscheiden met je eigen sfeer en activiteiten, maar investeer ook in samenwerking met andere verenigingen in de omgeving. De toekomst van de vereniging Al eerder heeft het bestuur haar zorgen uitgesproken over de toekomst van onze vereniging. Het leden aantal loopt terug en dat maakt het moeilijk om voor iedereen trainingsmogelijkheden te bieden die passen bij haar/zijn niveau. Met name bij de skeelertrainingen is de belangstelling niet erg groot en neemt gedurende het seizoen het aantal mensen op de trainingen af. Dit is voor de trainers en degenen die er wel zijn niet erg motiverend. Des te meer reden om te zorgen dat we als vereniging gaan groeien en om onze samenwerking met andere verenigingen (met name A.IJ.C. Thialf) te intensiveren, zodat we in samenwerking met hen toch activiteiten aan kunnen bieden die bij ieders niveau passen. Opzeggen lidmaatschap Het blijkt dat veel leden niet weten dat het verenigingsjaar loopt van 1 oktober t/m 31 september. Als je je lidmaatschap/donateurschap wilt opzeggen, moet dit dan ook gebeuren voor 1 oktober. Zo niet dan wordt aangenomen dat je lid/donateur wilt blijven en word je dus ook geacht contributie te betalen.

7 Bestuurszaken Marcel stopt als vz. Marcel heeft aangegeven met ingang van de volgende jaarvergadering het voorzitterschap neer te willen leggen. Dat wil zeggen dat we op zoek moeten naar een nieuwe voorzitter. VOELT IEMAND ZICH GEROEPEN? Meld je dan bij het bestuur. Ook voor andere taken binnen het bestuur zoeken we nieuwe kandidaten. Skeelercompetities Een aantal van onze leden zijn zeer succesvol geweest in de twee skeelercompetities die er in het oosten van het land worden gehouden: de Mijnten midden Nederland Competitie en de Free Wheel Cup. Theo Selman heeft beide competities gewonnen in de categorie Ma50. Patrick degens heeft de Free Wheel Cup gewonnen in de categorie Ma40. Marcel v/d Burgh werd tweede. In de Mijnten competitie werden zij 3 e en 6 e. Miranda v/d Loo werd in deze competitie 6 e bij de categorie D2. Onze sponsoren

Nieuw sponsorcontract

Nieuw sponsorcontract Nieuwsflits Januari 2011 Nieuw sponsorcontract Op de ledenvergadering van afgelopen dinsdag is het nieuwe sponsorcontract ondertekend. De nieuwe sponsoren zijn: Heins schaatsshop, Aannemingsbedrijf Degens

Nadere informatie

Voorwoord. Opening vernieuwde Scheg (tekst afkomstig van de website van de Scheg)

Voorwoord. Opening vernieuwde Scheg (tekst afkomstig van de website van de Scheg) Nieuwsflits Voorwoord Oktober 2011 Hoewel de temperaturen van de afgelopen week nog totaal geen associaties opriepen met de herfst en winter die er toch schijnen aan te komen, blikken we in deze nieuwsflits

Nadere informatie

Otto benoemd tot erelid

Otto benoemd tot erelid Nieuwsflits Maart 2011 Otto benoemd tot erelid Op de Algemene ledenvergadering van 11 01-2011 hebben de aanwezige leden van STG Rijn IJssel unaniem besloten om Otto Broekhuizen te benoemen tot erelid van

Nadere informatie

Jeugdschaatsen 2014-2015

Jeugdschaatsen 2014-2015 Jeugdschaatsen 2014-2015 www.ijsverenigingwoubrugge.nl www.ijsclubhoogmade.nl Algemene inleiding Welkom bij De ijsvereniging Woubrugge en de IJsclub Hoogmade. Bij ons kun je leren schaatsen gewoon omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doorloper

Nieuwsbrief De Doorloper Nieuwsbrief De Doorloper oktober 2015, uitgave 6 Beste leden, Zo wens je elkaar nog een mooie zomer en zo is het schaatsseizoen alweer begonnen. Het belangrijkste nieuws hebben jullie al ontvangen en dat

Nadere informatie

Schaats- en skeelervereniging Hou Streek Hardenberg

Schaats- en skeelervereniging Hou Streek Hardenberg Schaats- en skeelervereniging Hou Streek Hardenberg Nieuwsbrief skeeleren seizoen 2015 Skeelertijd!! Helaas voor de schaatsliefhebber: er is ook de afgelopen winter geen natuurijs geweest. De schaatsers

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Beste leden, 2015 is in zicht dus tijd voor wat nieuws. Het afgelopen jaar is het me niet gelukt om regelmatig een clubblad uit te geven, redenen waarom zijn er genoeg maar een

Nadere informatie

Informatieboekje Shorttrack Groningen

Informatieboekje Shorttrack Groningen Informatieboekje Shorttrack Groningen Secretariaat: Annemieke Jager de Boer Talingeneiland 18 9613 AT Meerstad Shorttrack Groningen Opgericht 31 juli 2001 STG informatie boekje 2016-2017 Voorwoord In dit

Nadere informatie

BERICHT VAN DE VOORZITTER SEPTEMBER 2008

BERICHT VAN DE VOORZITTER SEPTEMBER 2008 1 BERICHT VAN DE VOORZITTER SEPTEMBER 2008 Eindelijk is het dan zover. We gaan van start!! Voor de meeste rijders betekent de zomer rust. Voor het bestuur was het deze zomer echter keihard werken om alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Doorloper. April 2013, uitgave 1. ============================================= De eerste Doorloper nieuwsbrief. Onze adverteerders:

Nieuwsbrief. De Doorloper. April 2013, uitgave 1. ============================================= De eerste Doorloper nieuwsbrief. Onze adverteerders: Nieuwsbrief De Doorloper April 2013, uitgave 1 ============================================= De eerste Doorloper nieuwsbrief Zoals in de laatste Doorloper al aangegeven gaan wij de leden vanaf nu informeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. C-selectie KNSB Gewest Drenthe. Trainingstijden. C-selectie

Nieuwsbrief. Voorwoord. C-selectie KNSB Gewest Drenthe. Trainingstijden. C-selectie December 2015 Nieuwsbrief C-selectie KNSB Gewest Drenthe C-selectie De C-selectie Gewest Drenthe bestaat uit 8 rijders in de leeftijdscategorie 13, 14 en 15 jaar oud. Voorwoord Dag allemaal, Door middel

Nadere informatie

Poelster jaargids 2014/2015

Poelster jaargids 2014/2015 Poelster jaargids 2014/2015 Informatie over de Amstelveense schaatsvereniging de Poelster Voorwoord Welkom bij de Amstelveense schaatsvereniging de Poelster! In deze digitale jaargids vind je als lid van

Nadere informatie

Informatie Boekje Shorttrack Groningen

Informatie Boekje Shorttrack Groningen Informatie Boekje Shorttrack Groningen Secretariaat: Susanne Gierman De Waard 88 9734 CS Groningen www.stgroningen.nl, versie september 2014 Pagina 1 Shorttrack Groningen Opgericht 31 juli 2001 STG informatie

Nadere informatie

Toplaag voor combibaan stap dichterbij

Toplaag voor combibaan stap dichterbij Toplaag voor combibaan stap dichterbij Goed nieuws voor de ijs- en skatebaan. Het college van b&w vraagt de gemeenteraad van Doetinchem namelijk om een extra subsidie van 68.500 te verstrekken aan de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief STC Roden

Nieuwsbrief STC Roden Jaargang 32. nummer 2 Van de redactie Deze goedgevulde nieuwsbrief hebben wij weer graag voor jullie verzorgd. Jullie hebben vorige week een Nieuwsflits gekregen met de informatie over het bestellen van

Nadere informatie

Informatie Boekje Shorttrack Groningen

Informatie Boekje Shorttrack Groningen Informatie Boekje Shorttrack Groningen Secretariaat: Susanne Gierman De Waard 88 9734 CS Groningen www.stgroningen.nl, versie september 2013 Pagina 1 Shorttrack Groningen Opgericht 31 juli 2001 STG informatie

Nadere informatie

Schaatsen en Inline skaten, het jaar rond. KNSB Verenigingsdag 2012

Schaatsen en Inline skaten, het jaar rond. KNSB Verenigingsdag 2012 Schaatsen en Inline skaten, het jaar rond KNSB Verenigingsdag 2012 Even voorstellen Eelco van der Werf Voorzitter Schaats en Inline skate Vereniging Zeist Lid Baancommissie Utrecht Lid RTC inline skate

Nadere informatie

Beleidsplan S.T.G. Elburg 2013-2018

Beleidsplan S.T.G. Elburg 2013-2018 Beleidsplan S.T.G. Elburg 2013-2018 Beleidsplan S.T.G. Elburg 2013-2018 1 Voorwoord Beste leden, Voor jullie ligt het beleidsplan 2013-2018; een leidraad waarmee we de komende jaren aan de slag gaan. De

Nadere informatie

Lidmaatschap en abonnementsaanvraag Seizoen 2012-2013

Lidmaatschap en abonnementsaanvraag Seizoen 2012-2013 Lidmaatschap en abonnementsaanvraag Seizoen 2012-2013 Kudelstaart, 31 mei 2012, Beste STG VZOD leden, Het is weer zover! De ijsbanen maken zich alweer op voor het seizoen 2012-2013. Ook wij treffen onze

Nadere informatie

Optimaal gebruik maken van natuurijs

Optimaal gebruik maken van natuurijs Optimaal gebruik maken van natuurijs IJs en vis, je moet het nemen 1 als het er is De Schaatsvereniging Woudenberg - Even voorstellen Robin Bergsma Gert Heslenfeld - Een paar gegevens van onze vereniging:

Nadere informatie

Leren schaatsen bij DKIJV, kinderen en ouders

Leren schaatsen bij DKIJV, kinderen en ouders September 2018 Leren schaatsen bij DKIJV, kinderen en ouders De afgelopen winter hebben we van onze toppers op de olympische spelen kunnen genieten. Schaatsen is een fantastische oer-hollandse sport, die

Nadere informatie

IJsbaan open voor inline-skaten!

IJsbaan open voor inline-skaten! IJsbaan open voor inline-skaten! Vanaf 1 april is de multifunctionele ijsbaan open als inline-skatebaan. Vanaf dat moment wordt er op de baan volop ge-inline-skatet oftewel geskeelerd. Inlineskaten is

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Abonnements- en Licentieaanvraag seizoen 18/ 19

Abonnements- en Licentieaanvraag seizoen 18/ 19 Abonnements- en Licentieaanvraag seizoen 18/ 19 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2. WAT MOET U DOEN 3. TRAININGSTIJDEN 3.1 Langebaan 3.2 Shorttrack 3.3 RTC-Selectie en opleidingsploeg 4. KOSTEN ABONNEMENTEN

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Wij hebben de schaatsen al uit het vet gehaald, jij toch ook?!

Wij hebben de schaatsen al uit het vet gehaald, jij toch ook?! Nieuwsbrief 1, 12 september 2018 Inhoud: 1. Agenda 2. Seizoen 2018/2019 3. Kleding ophalen 4. Eerste schaatles van het seizoen 2018/2019 5. Entreegeld 6. Nieuw bestuurslid 7. Easygliders! 8. Schaatsen

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

Ambitie door samenwerking

Ambitie door samenwerking Ferieningsdei Gewest Fryslân Op zaterdag 29 november 2014 wordt op Thialf te Heerenveen een gewestelijke Ferieningsdei georganiseerd met als thema: Ambitie door samenwerking Deze ferieningsdei, waar geen

Nadere informatie

Aan: Alle leden van STC De Preamkeskouwers

Aan: Alle leden van STC De Preamkeskouwers Aan: Alle leden van STC De Preamkeskouwers Betreft: contributie en aanvraag trainingszegel(s) seizoen 2015/2016 Beste lid, Hierbij het formulier contributie en trainingszegels voor het seizoen 2015/2016

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911

INHOUD. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Sportief

Nadere informatie

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres:

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: FEBRUARI 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Beste mensen, Wat is het jammer dat badminton

Nadere informatie

NIEUWS VAN HET BESTUUR

NIEUWS VAN HET BESTUUR NIEUWS VAN HET BESTUUR BESTE SPORTVRIENDEN De weergoden zijn beachhandballend Nederland gunstig gezind. Onder goede weersomstandigheden worden op dit moment immers de beachtraining en toernooien afgewerkt.

Nadere informatie

Sponsorbeleid 2012-2013

Sponsorbeleid 2012-2013 Sponsorbeleid 2012-2013 Visie op sponsoring Zowel recreatieve als competitieve sport is tegenwoordig niet meer mogelijk zonder financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. De leefbaarheid en de continuïteit

Nadere informatie

Sponsorbrief Sterre en Luna januari 2017

Sponsorbrief Sterre en Luna januari 2017 Sponsorbrief Sterre en Luna januari 2017 Inhoud: - Inzell kerstvakantie - plaatsingswedstrijden NK Allround - marathon - interessante websites en belangrijke data - sportverkiezing Emmen - Zonne Inzell

Nadere informatie

Pupillen (en ouders) van DKIJV, DVIJC en IJsclub-Nootdorp

Pupillen (en ouders) van DKIJV, DVIJC en IJsclub-Nootdorp September 2017 Pupillen (en ouders) van DKIJV, DVIJC en IJsclub-Nootdorp Aanstaande zaterdag 30 september, is het eindelijk zover. Dan verwachten we jullie allemaal op het ijs van de Uithof. Hebben jullie

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw, sporters, toeschouwers, donateurs en belangstellenden,

Geachte heer/mevrouw, sporters, toeschouwers, donateurs en belangstellenden, NIEUWSBRIEF / PERSBERICHT 9 januari 2014 Geachte heer/mevrouw, sporters, toeschouwers, donateurs en belangstellenden, NIEUW JAAR 2014 Aan het begin van het nieuwe jaar wensen wij u allen een goede gezondheid,

Nadere informatie

Verslag Algemene ledenraadvergadering 30 november 2017 KNSB Gewest Gelderland

Verslag Algemene ledenraadvergadering 30 november 2017 KNSB Gewest Gelderland Verslag Algemene ledenraadvergadering 30 november 2017 KNSB Gewest Gelderland Aanwezig: Herman Nijhoff, Erelid. P. Geurts KNSB Directie Ijsclub Wijchen, EIJV, DNIJ Apeldoorn, IJsclub Lelystad, SSV Nijkerk,

Nadere informatie

Voorwoord. Tot nu toe. Wedstrijden. Nieuwsbrief skeeler vereniging Oldebroek

Voorwoord. Tot nu toe. Wedstrijden. Nieuwsbrief skeeler vereniging Oldebroek Voorwoord Inmiddels is het seizoen in volle gang en zijn we zelfs al bijna aan een tussenstop toe. Van 24 juli tot en met 21 augustus zullen de clubtraining stil liggen om er daarna weer volop tegenaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief G voetbal. Broekster walden. 1e jaargang nr.2 juni t/m juli en augustus Terugblikken en vooruitblikken

Nieuwsbrief G voetbal. Broekster walden. 1e jaargang nr.2 juni t/m juli en augustus Terugblikken en vooruitblikken Nieuwsbrief G voetbal Broekster walden 1e jaargang nr.2 juni t/m juli en augustus 2017 Terugblikken en vooruitblikken Beste sperlers/speelsters en trainers voor jullie ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

C- Selectie Hoorn Nieuwsbrief oktober 2016

C- Selectie Hoorn Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Even voorstellen Trainingsdagen Trainingskamp Erfurt Prestaties Twee rijders uitgelicht Wedstrijd data Het schaatsseizoen is begonnen! De eerste wedstrijden zijn verreden op schaatsbaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Overstappen naar het. Wedstrijdschaatsen en. wat nu?

Overstappen naar het. Wedstrijdschaatsen en. wat nu? Overstappen naar het Wedstrijdschaatsen en wat nu? Versie 2014 1 1 Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Voorwoord.3 3. Beleid ten aanzien van de trainingen... 4 3.1.Periodisering.. 4 3.1.1 Zomerperiode........4

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Jaarverslag CRT-Ren 2016

Jaarverslag CRT-Ren 2016 Jaarverslag CRT-Ren 2016 Het jaar 2016 heeft in het teken gestaan van het werven van nieuwe leden. In 2015 zagen wij, net als de trend landelijk ook liet zien, een terugloop in het aantal leden. Door zeer

Nadere informatie

P R E S E N T A T I E G I D S 2 0 1 0. De IJsster

P R E S E N T A T I E G I D S 2 0 1 0. De IJsster P R E S E N T A T I E G I D S 2 0 1 0 De IJsster W W W. I J S S T E R. N L Het is tijd om te sporten. Sport is belangrijk. Omdat het leuk en gezond is, maar vooral omdat het mensen dichterbij elkaar brengt.

Nadere informatie

Update bestuur Badminton Club t Gooi

Update bestuur Badminton Club t Gooi Update bestuur Badminton Club t Gooi April 201 7 Martin Warmelink Voorzitter EN NU EVEN SERIEUS: WIE WORDT ONZE NIEUWE VOORZITTER?? Nog een maand of 2, dan zit het badminton-seizoen er weer op. We zijn

Nadere informatie

Een nieuwe combibaan Hoe skaten en schaatsen hand in hand gaan

Een nieuwe combibaan Hoe skaten en schaatsen hand in hand gaan Een nieuwe combibaan Hoe skaten en schaatsen hand in hand gaan 12 december 2009 KNSB Verenigingsdag Den Haag Tom Streng en Bert Vermeij SVO Oudewater Nog even terug naar 2008 Waar gaan we het over hebben

Nadere informatie

SCHAATSEN.NL ALTIJD IN BEWEGING

SCHAATSEN.NL ALTIJD IN BEWEGING SCHAATSEN.NL ALTIJD IN BEWEGING IN DEZE PRESENTATIE SCHAATSEN.NL, HET WAAROM EN HET WAAR EVEN WAT CIJFERS, WAT IS HET BEREIK? KANSEN, WAT ER ALLEMAAL MOGELIJK IS SCHAATSEN.NL IS VOOR IEDEREEN DIE DE SCHAATSBEWEGING

Nadere informatie

Sociaal programma van de Hengelose IJsclub. t.b.v. de aanvraag subsidie skeelerbaan INHOUD

Sociaal programma van de Hengelose IJsclub. t.b.v. de aanvraag subsidie skeelerbaan INHOUD Sociaal programma van de Hengelose IJsclub t.b.v. de aanvraag subsidie skeelerbaan INHOUD 1. Inleiding 2. Doelstelling van de HIJC 3. Soorten sociale activiteiten 4. Sociale activiteiten van de HIJC in

Nadere informatie

STG PURMEREND. Schaatstrainingsgroep Purmerend Informatiebrief aanvang schaatsseizoen Nieuws van de vereniging. Afhalen clubkleding

STG PURMEREND. Schaatstrainingsgroep Purmerend Informatiebrief aanvang schaatsseizoen Nieuws van de vereniging. Afhalen clubkleding Nieuws van de vereniging Na een goede voorbereiding in de zomer, staan we op het punt om het schaatsseizoen te beginnen. Graag informeren wij je met deze informatiebrief over de praktische zaken die voor

Nadere informatie

Prettige Jaarwisseling

Prettige Jaarwisseling Prettige Jaarwisseling Namens alle rijders en begeleiders van de Baanselectie Amsterdam Het jaar 2015! In deze nieuwbrief In deze nieuwsbrief zullen wij het een en ander vertellen over de prestaties van

Nadere informatie

STV EEMSMOND INFORMATIE

STV EEMSMOND INFORMATIE STV EEMSMOND INFORMATIE Seizoen 2014-2015 1 Bestuursleden STV Eemsmond Voorzitter: Vice voorzitter: Secretariaat: Penningmeester: Johan Feikens Anja Stulp Nely Schutte Zeerijp 0596-58 14 80 Marjanna Kooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Toekomstplan Schaats- en skeelervereniging DNIJ

Toekomstplan Schaats- en skeelervereniging DNIJ Toekomstplan 2017 2021 Schaats- en skeelervereniging DNIJ Concept, ALV maart 2017 Onze vereniging Schaats- en skeelervereniging DNIJ (De Nieuwe IJsbaan) is een sportvereniging met ca. 200 leden in alle

Nadere informatie

Welkom! 23 april 2017 Kick-Off van het zomerseizoen

Welkom! 23 april 2017 Kick-Off van het zomerseizoen Welkom! 23 april 2017 Kick-Off van het zomerseizoen sporten Wat gaan we doen Wanneer Waar 23 april Start inline-skaten jeugd en senioren De Struyck of DTS Iedere zondag 10:30uur Helm verplicht schone wielen

Nadere informatie

COMBIBAAN WARMOND. Presentatie voor Omwonenden

COMBIBAAN WARMOND. Presentatie voor Omwonenden COMBIBAAN WARMOND Presentatie voor Omwonenden Beleidsplan De WIJC wil in de regio één van de belangrijkste verenigingen zijn voor de schaatssport, waarin zowel gewerkt wordt aan het nastreven van prestaties

Nadere informatie

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur!

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur! Seizoen 2003-2004 PINGUÏN NIEUWS Hierbij ontvangt u onze alweer onze 3 e nieuwsbrief. Deze verspreiden we dit jaar onder alle leden, de vrijwilligers, donateurs (en onze oud leden). Vorig jaar was de nieuwsbrief

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

Stichting Peugeot 205 Event

Stichting Peugeot 205 Event Nieuwsbrief van de Stichting Peugeot 205 Event als onderdeel van het zelfstandige Peugeot 205-309 Register April 2016 Beste 205 en 309 liefhebbers, Het is al weer een aantal weken geleden dat wij als bezoeker

Nadere informatie

E31 Internationale weekendrit van 20 t/m 22 april 2007.

E31 Internationale weekendrit van 20 t/m 22 april 2007. E31 Internationale weekendrit van 20 t/m 22 april 2007. door: Dick Baars Deze meeting werd gehouden van uit het midden van het land richting het oosten. De start is in Hotel de Wipselberg te Beekbergen,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT BEGRIPSBEPALINGEN Artikel 1 Dit reglement verstaat onder a Vereniging: IJsvereniging Doetinchem 96 b bestuur: het bestuur van de Vereniging; c statuten: de statuten van de Vereniging;

Nadere informatie

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten

Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Ik daag u uit om mij uw bedrijf te laten promoten Jos de Vos Overzicht Wat ik voor u kan doen Blz. 3-5 Landelijke ijsbanen Blz. 6 Resultaten Blz. 7 Begroting Blz. 8 Sponsorpakketten Blz. 9 + 10 Contactgegevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

IHCL Indoor Hardrij Club Leiden

IHCL Indoor Hardrij Club Leiden IHCL Indoor Hardrij Club Leiden ALV-Borrel 2 september 2016 Programma - Het officiële gedeelte - Terugkijken afgelopen seizoen - Realisatie cijfers 2015-2016 - Algehele wijziging statuten / Inline - Decharge

Nadere informatie

school ijsvrij. Zo vaak vriest het niet, zei de directeur van de school. Daar mogen jullie van gaan genieten! Als Spekkie aanbelt, doet Sproet meteen

school ijsvrij. Zo vaak vriest het niet, zei de directeur van de school. Daar mogen jullie van gaan genieten! Als Spekkie aanbelt, doet Sproet meteen IJsvrij Met dikke wanten aan en een sjaal om loopt Spekkie naar het huis van Sproet. Brrr... wat is het koud! Sinds een week vriest het flink en alle sloten in de buurt zijn al dicht. Sproet rende na schooltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 Nieuwsbrief December 2016 De B-selectie Gewest Groningen Drenthe wenst u gezellige feestdagen en een sportief 2017 Voorwoord Beste sponsor, De B-selectie wenst u alvast hele fijne feestdagen en een sportief

Nadere informatie

Uitrol SchaatsUur Challenge uit Proeftuin Duursportief op 3 ijsbanen. Rapportage KNSB

Uitrol SchaatsUur Challenge uit Proeftuin Duursportief op 3 ijsbanen. Rapportage KNSB Uitrol SchaatsUur Challenge uit Proeftuin Duursportief op 3 ijsbanen Rapportage KNSB Hoogland, 30 maart 2012 Rapportage Project Uitrol Schaatsuur Challenge op drie ijsbanen 1. Inleiding Dit project had

Nadere informatie

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic

TrainingsCoach. Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic TrainingsCoach Hard work, magic moments: starting now! TrainingsCoach Kenya Classic De Kenya Classic voert door open savannegebied en dichte bergketens, steeds met uitzicht op paden van steenslag, zand

Nadere informatie

OVERZICHT. Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent?

OVERZICHT. Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent? VRAGEN OVERZICHT Bent u momenteel bardienstlid? Ja 34 Nee 6 Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent? 6 reacties Ivm werk; onregelmatige werktijden en niet op lange termijn vooruit

Nadere informatie

Schaatsclinics en sportieve evenementen

Schaatsclinics en sportieve evenementen STUUP sport Schaatsclinics en sportieve evenementen Stoomcursus schaatsen Schaatspret voor peuters & kleuters Schaatspret voor kinderen Schaatsles met vrienden Privéles Personeelsuitjes Wie zijn wij? STUUPsport

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

René Smaal update augustus 2016:

René Smaal update augustus 2016: René Smaal update augustus 2016: Bekijk nu de planning tot eind 2016 op www.renesmaal.nl/nieuws René Smaal Karate heeft nieuwe sporttassen besteld van natuurlijk Adidas. In september kunnen de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doorloper

Nieuwsbrief De Doorloper Nieuwsbrief De Doorloper april 2018, uitgave 11 Beste leden, Onze adverteerders: Lief en leed hebben we dit seizoen met elkaar gedeeld. Een aantal leden heeft het schaatsen om gezondheidsredenen moeten

Nadere informatie

Nieuwsbrief STC Roden

Nieuwsbrief STC Roden Jaargang 32. nummer 4 Van de redactie Alweer de 4e en laatste nieuwsbrief van dit schaatsseizoen. Nog heel even en dan kunnen de ijzers weer in het vet en de schaatsen opgeruimd. Maar tot die tijd is er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Participatie avond. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 15 september 2017 Inhoudsopgave Participatie avond Aanspreekpunten Staking Stagiaires Schoolkorfbal Schoolreisje Groep 8 Castricum 1967 Musical mix Typcursus Schaatsen Participatie avond Aanstaande

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Cross-, Ren- en Toervereniging CRT Raalte

Jaarverslag 2015 Cross-, Ren- en Toervereniging CRT Raalte Jaarverslag 2015 Cross-, Ren- en Toervereniging CRT Raalte Uit de afdelingen CRT is een multidisciplinaire fietsvereniging met 4 afdelingen waarin verschillende takken van de wielersport worden bedreven.

Nadere informatie

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer Februari 2017 Jaargang 7, nummer 1.1617 Leuke activiteiten in vooruitzicht!! In dit nummer: Talent op basisscholen 1 Oliebollen-toernooi als vanouds Vacatures 2 2 is druk bezig met het organiseren van

Nadere informatie

De Skeelerclub Zwanenburg is opgericht op 18 februari 1993 met in een notariële akte vastgelegde statuten en ingeschreven in het register van de KvK

De Skeelerclub Zwanenburg is opgericht op 18 februari 1993 met in een notariële akte vastgelegde statuten en ingeschreven in het register van de KvK De Skeelerclub Zwanenburg is opgericht op 18 februari 1993 met in een notariële akte vastgelegde statuten en ingeschreven in het register van de KvK te Amsterdam onder nummer 40597152. Beste leden van

Nadere informatie

Handleiding schaatswedstrijden voor de jeugd van IJCE

Handleiding schaatswedstrijden voor de jeugd van IJCE Handleiding schaatswedstrijden voor de jeugd van IJCE Everything you always wanted to know about competition but were afraid to ask Jos Dielis TC/Jeugdcie Update 2016 1 Contents 1. Wedstrijden... 3 1.1.

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Atletiek

Aanmeldingsformulier Atletiek Aanmeldingsformulier Atletiek Dit formulier invullen en uitprinten, ondertekenen en aan de trainer geven Achternaam: Roepnaam: M / V Voorletters: Geboortedatum: Lid per: E-mail adres: Straat + Huisnummer:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Groenehartsport.nl

Nieuwsbrief Groenehartsport.nl GROENEHARTSPORT.NL p/a Oosteinde 32 3466 LB Waarder T: 0653-221088 E: a.dekoning@koningwitzier.nl I: www.groenehartsport.nl IBAN: NL80 ABNA 0510 998 224 Nieuwsbrief Groenehartsport.nl Waarder, 5 februari

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Bij deze opgave horen de informatiebronnen 7 tot en met 11.

Bij deze opgave horen de informatiebronnen 7 tot en met 11. Opgave 5 Bij deze opgave horen de informatiebronnen 7 tot en met 11. Squashed is een squashvereniging in Huizen. Deze squashvereniging huurt in het seizoen 2011-2012 drie squashbanen bij sportcentrum All

Nadere informatie

Op zaterdag 1 oktober begint het schaatsseizoen weer!

Op zaterdag 1 oktober begint het schaatsseizoen weer! Nieuwsbrief 1, Augustus 2016 Op zaterdag 1 oktober begint het schaatsseizoen weer! Inhoud: 1. Nieuw jeugdbestuur 2. Afmelden / agenda 3. Helmen 4. Openingsdag 5. Komend seizoen alleen buitenbaan 6. Contributie

Nadere informatie

SC Gouda. Jaarverslag juni 2018

SC Gouda. Jaarverslag juni 2018 SC Gouda Jaarverslag 2017 2018 26 juni 2018 Voorwoord Beste lezer, Voor u ligt het jaarverslag van SC Gouda over het seizoen 2017-2018. We zijn een gezellige vereniging waarin regelmatig jong en oud, breedtesport

Nadere informatie

Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic

Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic TRAININGS COACH Great adventure, magic moments: starting now! Fietscoach special edition Kenya Classic De Kenya Classic voert over open savannegebied, steeds met uitzicht op steenslag, zand en stof: 350

Nadere informatie

IJshockeyschool Eindhoven Kemphanen Informatie voor ouders, seizoen 2015-2016.

IJshockeyschool Eindhoven Kemphanen Informatie voor ouders, seizoen 2015-2016. IJshockeyschool Eindhoven Kemphanen Informatie voor ouders, seizoen 2015-2016. Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey Voor sommigen zelfs de eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe Februari 2017 Voorwoord Beste sponsor, Het NK Allround zit erop! Bijna alle rijders regen de persoonlijke records aan een, en we sloten af met twee

Nadere informatie

Als vereniging aan de slag met Inline Skaten. Dick Nap Docent opleidingen KNSB

Als vereniging aan de slag met Inline Skaten. Dick Nap Docent opleidingen KNSB Als vereniging aan de slag met Inline Skaten Dick Nap Docent opleidingen KNSB Inline skaten Een toegevoegde waarde voor uw vereniging Als vereniging aan de slag met inline skaten Integreren van het inline

Nadere informatie