Bericht uit het warme Spanje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bericht uit het warme Spanje"

Transcriptie

1 In dit nummer: Najaarsledenvergadering 2 Verhuizing Twins 2 Honkbal 2 Softbal 2 Heren SB 3 Kantinebezetting 3 Junioren SB 4 Mixed Softbal Toernooi Opsporing verzocht Reunion Tournament Jaargang 7, nummer oktober 2006 VOLGENDE WEEK MAANDAG KOMT ER GEEN TWINS-TALK UIT. ALS ER NOG MEDEDELINGEN ZIJ VOOR DE HERFSTPERIODE IS DAT MIDDELS EEN TWINS-TALK OP 23 OKTOBER OF LATER!!!!! Bericht uit het warme Spanje Zondag 26 november is het weer zover, Sinterklaas bezoekt Twins Het begint om 10:30 uur en eindigt rond 12:30 uur het is voor kinderen in de leeftijd van 0t/m 8 jaar dus geef je zoon of dochter op als ze in die leeftijds categorie zitten. Het gaat om spelende leden maar zeker ook om de kinderen van spelende leden dus speelt je zoon/dochter bij de peanuts of pupillen geef ze op! Maar speel je zelf bij een senioren team en heb je een zoon/dochter in de leeftijd tot en met 8 jaar geef ze dan op!!! Opgeven gaat heel simpel, even een mailtje naar en alles is geregeld Opgeven vóór 1 november. Friendship toernooi 14 en 15 oktober 2006 Volgende week is het weer zover Ons jaarlijks terugkerend twee daags toernooi. We duimen voor mooi (droog) weer, zodat we lekker kunnen spelen en de tentjes van onze logees droog blijven. Tijdens het barbecue-en hebben we het eigenlijk nog nooit droog gehouden Dus daar zijn we al op voorbereid. Onder een party tentje eten gaat prima! Iedereen is van harte welkom op deze dagen en vergeet vooral niet onze disco avond, DJ Wouter komt als vanouds zijn kunstjes vertonen!!! Het beloven wederom een paar gezellige dagen te worden. Spierpijn en hoofdpijn meegerekend AU AU AU! Tot dan! Groetjes Christine Dennis Annette Heren Softbal 2 zoekt Coach. Na de oproep in de Twinstalk van 5 weken geleden hebben wij een voldoende aantal aanmeldingen ontvangen om te concluderen dat het zeer waarschijnlijk is dat Twins volgend jaar 2 heren softbal teams zal hebben. We hebben op dit moment 11 aanmeldingen plus een aantal mensen die bereid zijn indien nodig mee te spelen. Het grootste probleem op dit moment is het ontbreken van een coach. Wij zoeken iemand die met veel enthousiasme deze groep wil begeleiden en samen met de groep een leuke prestatie wil gaan leveren. Ook eventuele nieuwe spelers zijn natuurlijk nog van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met: Ton Broeken telefoon : of Hans Melissant telefoon :

2 Jaargang 7, nummer 33 Pagina 2 van 5 Najaarsvergadering Woensdag 1 november wordt in het clubhuis om uur de ALV (najaarsvergadering) gehouden. We zien daar graag alle leden om de begroting voor volgend jaar als belangrijkste agendapunt te kunnen bespreken. Jaargang 5, nummer 5 10 oktober 2006 De stukken zullen voor de vergadering in de kantine beschikbaar zijn De ALV en de Verhuizing van Twins Velen zullen het al wel via via gehoord hebben. De gemeente heeft plannen met het terrein waar wij momenteel ons sportpark hebben. Dat betekent dus dat wij zullen moeten verhuizen. Momenteel is alles nog in een zeer vroeg stadium en dus onduidelijk. Wel heeft de onlangs in het leven geroepen Commissie Vrachelen al de nodige energie gestoken in een plan waarin wij aangeven hoe we e.e.a. gerealiseerd zouden willen zien. Dit plan zal de Cie Vrachelen samen met de gemeente verder uit moeten werken om tot de uiteindelijke realisatie van ons nieuwe sportpark te komen. Een eerste gelegenheid om met dit concept plan kennis te maken, zal zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering van 1 november a.s. Wil je weten waar e.e.a. gerealiseerd gaat worden, hoe de Cie Vrachelen het nieuwe sportpark ziet, of wil je vragen stellen c.q. opmerkingen maken, kom dan op 1 november naar de ALV. Honkbal Hier (voorlopig ) de latste mededelingen van het wedstrijdsecretariaat (alleen uitslagen). Het Honkbalseizoen zit er op. Asp 2 - All- In 10-9 Sen 2 - Mustangs 12-2 Sen 3 - Keystone niet opkomen Keystone Junioren 3 - Kickers 10-3 Softbal zaterdag 14 oktober Junioren uit uur ADO (S32D- 099) zondag 15 oktober Aspiranten uit uur Storks (S43E-055) Op het veld van Starlights tijdens het toernooi Uitslagen: Heren SB Louvain la Neuve 18 1 Junioren Starlights 14 3 Pupillen Roef 3 11

3 Jaargang 7, nummer 33 Pagina 3 van 5 Heren Softbal Twins - Phoenix de LLN 18 1 De laatste wedstrijd uit de promotieklasse was er een van een om maar snel te vergeten. Dat de tegenstanders voor Twins iets te zwak zijn is uit het gehele jaar wel gebleken. Dan verwacht je voor de wedstrijden om het kampioenschap in de 2 de klasse wel wat meer tegenstand. Zoals vorige week maakte Twins deze week weer een demonstratie van slaggeweld. Twins had 15 honkslagen waarvan 3 homeruns in een wedstrijd van Alex Peters 2x en Ben de Graaf 1x. Phoenix Jaargang de LLN 5, nummer kon dan 5 maar in de hele wedstrijd dan maar ook 4 honkslagen 10 tegen oktober 2006 produceren. In de eerste inning kwam Phoenix dan nog wel aan hun punt. Twins kon in deze gelijkmakende slagbeurt dan ook geen echt afstand nemen maar maakte wel 3 punten. In de 2 de inning ging het dan ook gelijkmatig op werd dan ook niet gescoord. In de 3 de inning kwam Twins weer aan slag en scoorde 8x, Aart Aaldijk en Ben de Graaf kamen in deze inning dan ook 2x aan slag. Alex sloeg in deze inning zijn eerste Homerun van de wedstrijd met 2 man op de honken. In de 4 de inning deed Alex Peters dat nog een keer over met weer 2 man op de honken. De laatste slagman van de wedstrijd Ben de Graaf dat door ook 2 man mee te nemen op zijn ronde langs de Honken. Dit betekende tevens het einde van de wedstrijd. Terwijl Tom Deelstra baalde van het feit dat hij het werpen zou overnemen van het goed gooien van Joost Bosschert. Heren softbal is hierdoor Algeheel Kampioen geworden gaan nu volgend jaar spelen in de hoogste klasse van België. Tevens willen wij een aantal mensen bedanken voor het afgelopen jaar: Mayke, wedstrijd secretariaat, Piet en Karin voor de vrijdagen achter de bar samen met Hans die bijsprong als het druk was, Willem voor het aanleggen van de velden, Materiaal commissie en voor de laatste wedstrijden Willem Nuijten voor het spiekeren en Natuurlijk onze vaste umpire: Louis Diependaal Tot slot het publiek bedanken, sorry voor de snelle wedstrijden maar dat zal volgend jaar wel anders worden. Namens HSB 1 Bedankt (zal dat er wel achter moeten gaan zetten nu het 2 de team steeds duidelijker gaat worden) 2 de HSB team succes volgend jaar Kantine bezetting zaterdag 14 oktober zondag 15 oktober BC John v. Wijk + Ed Kempen BC Natasja Andries + Rianne Oomen + Mevr. Thijsen + Dubravka Bekarovic einde BC Cees Baart + Michiel v.herpen + Terence v. Essen + Robin Kerstel einde BC Loius Diependaal + Arne Loonen + Monique Baars zaterdag 21 oktober zondag 33 oktober BC Christie Sieben +????? BC Ben Smeets + Joke Smeets einde BC Dick Hofman +????? einde BCPeter Hoogkamer +????? zaterdag 28 oktober BC Chantal Gillisse+ Joke Storimans en Jeroen Ropzaad BC????(tot 18.00) + Margreet OÇonnor en????? ( ) en????? ( ) einde BC????? +?????

4 Jaargang 7, nummer 33 Pagina 4 van 5 Junioren meiden tegen Starlights Het is Zondag 8 oktober om uur gaan thuis spelen tegen Starlights. Kim gaat gooien op Floor. De tweede bal die Kim gooit vertrekt direct voor een 2 honkslag diep in het buitenveld. Ze is dus gewaarschuwd maar is er niet van geschrokken en gaat lekker er verder tegenaan. Jaargang In de 1 ste 5, halve nummer inning 5 scoort Starlights 2 runs. Zelf zetten we daar ook 210 runs oktober tegenover Dan is Kim lekker op stoom gekomen, en gooit 3 man op rij uit met 3 slag. Kim begint ook als eerste in de 2 e inning voor ons aanslag, en opent met een honkslag net over het binnenveld. Daarna slaan Maureen, Floor, Laura en Femke een honkslag en met zijn alle scoren ze dan 6 runs, en lopen lekker uit op de tegenstander. Kim blijft lekker gooien en gooit in de hele wedstrijd 9 maal 3 slag en maar 2 maal 4wijd. Wij blijven lekker door scoren en komen uit op 14 runs tegen 3 runs. Floor was aanslag lekker op dreef en slaat 3 van de 7 honkslagen, waar onder een enkele, een dubbele en een homerun. Nog dank aan het goede scheidsen van Jolanda en Marlou. Nu nog 1 wedstrijd tegen Ado winnen en dan voor het kampioenschap tegen Blue-hitters. Want we staan dan gelijk met de nummer 1 in de competitie. Pitchers Twins Kim en Starlights samen Slaan: Femke 250, Laura en Kim 333, Maureen 500, Floor 1000 (3 uit 3) Mixed Softbal Toernooi Deze Twinstraditie zal dit jaar weer een spetterende seizoensafsluiter worden. Dit jaar wordt het toernooi gehouden op zaterdag 28 oktober. Dit is de kans om samen met je vrienden, familieleden en collega's onze mooie sport te beoefenen. Er wordt op 4 velden op allerlei niveaus gespeeld. De dag wordt afgesloten met een gezellig feestje waar we nog kunnen napraten over deze dag en over het afgelopen seizoen. Ieder jaar komen er meer leuke teams bij. Vorig jaar was zelf het maximum aantal deelnemers bereikt. Het is daarom zaak je zo spoedig mogelijk met een team in te schrijven. Zo ben je zeker van deelname aan deze mooie dag. Vanaf dit moment kun je een team inschrijven. Dus: regel een team, verzin een originele teamnaam, zorg voor een contactpersoon, schrijf het team per in. Bij voorkeur bestaat een team uit zowel dames als heren (vanaf 16 jaar). Tevens verzoeken wij je zoveel mogelijk niet Twins-leden te inviteren. Op deze manier wordt onze sport en vereniging op een positieve manier gepromoot. Inschrijving uitsluitend per Je inschrijving wordt vervolgens bevestigd. In de week voor zaterdag 28 oktober wordt alle benodigde informatie naar je toe g d. Tot 28 oktober!

5 Jaargang 7, nummer 33 Pagina 5 van 5 Signalement: Bovenshirt XS rugnummer 03 Ondershirt XS Broek Xs+10 met riem Twins cap Handschoen links ( Covee llab-11 Opsporing verzocht? Fons Groot is een Twins uniform, compleet met cap, riem en handschoen kwijt, en dat is extra pijnlijk omdat het niet eens van hem zelf is, maar van Marco Abbenhuis, die hem begin dit jaar verzocht om te proberen dit uniform te verkopen. Wie weet waar dat uniform nu is?? Volgens diverse betrokkenen zou het hierna vermelde uniform ter bewaring afgegeven zijn aan de bar.. maar aan wie dat is mijn vraag?? Kunt u mij de weg naar dit uniform vertellen.. dan graag even een telefoontje aan Fons Groot Tel Reunion Tournament 2007 Stand van zaken op 6 oktober 2006 Marlou Beumer kan helaas niet tot de Commissie toetreden i.v.m. haar drukke studie. Op dit moment zijn we druk bezig een eigen site te ontwikkelen. Als e.e.a. functioneert informeren wij u via de Twins-Talk. Ook de uitgenodigde teams worden dan door ons ingelicht. De teams zijn inmiddels geïnformeerd over de exacte toernooidagen, t.w. van 12 t/m 19 augustus Tevens hebben wij hun een lijst met logeermogelijkheden in en om Oosterhout toegestuurd. Per team worden 14 spelers (sters) en 2 coaches uitgenodigd, totaal moeten wij dus 64 personen onderbrengen in gastgezinnen. Het eerste toernooi sponsorbedrag is al binnen, maar helaas er is nog geen rekening waarop wij dit kunnen storten, hier wordt nog aan gewerkt. De volgende zaken zijn al aangepast op papier te weten: Toernooi reglement in het Engels en Nederlands. Brieven met informatie voor de sponsors en daaraan verbonden contracten Inmiddels werd deelname zwart op wit bevestigd door: Alphians bb/sb Twins sb Cupra bb Wij gaan de komende weken weer een rondje bellen met de overige kandidaten over de stand van zaken; JA we komen wel of NEE we komen niet!! Wordt vervolgd. Namens de cie Fons Groot

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13 Vakantie voorbij. Hij begint en is zoweer voorbij de vakantie. Nu we allemaal weer uitgerust zijn hebben we ook weer zin om onze mooie sport te beoefenen en weer mooie wedstrijden te gaan spelen. Voorbereidingen

Nadere informatie

Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5

Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5 Blad 1 van 5 Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5 EERSTE PAASDAG ONS TRADITIONELE SLOTBOSSETOREN TOERNOOI Op 1e Paasdag, 15 april, wordt er weer gestreden door de teams van Hoofddorp Pioniers,

Nadere informatie

Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi

Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi 26 & 27 maart 2016 textowntigers.nl 5 e Jeugd Lentetoernooi TEX TOWN TIGERS 2016 PROGRAMMA Zaterdag en zondag 26 en 27 maart 2016 Sportpark Kroedkotten- Kotkampweg

Nadere informatie

Binnentrainingen voorbij:

Binnentrainingen voorbij: Binnentrainingen voorbij: In november startte SB1 en de HB pitchers en catchers al met hun trainingen in de zaal. In december sloten daar de overige teams bij aan, hetgeen betekende dat de meeste leden

Nadere informatie

TwinsTalk. In deze editie: Heren 1. Dames 1. Brabant Twins. Topdrukte bij Twins. 25 mei 2009. Jaargang 10, nummer 16.

TwinsTalk. In deze editie: Heren 1. Dames 1. Brabant Twins. Topdrukte bij Twins. 25 mei 2009. Jaargang 10, nummer 16. Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins TwinsTalk In deze editie: Heren 1... 1 Dames 1... 1 Brabant Twins... 1 Topdrukte bij Twins... 1 Wedstrijden Honkbal... 2 Ballensponsor.... 2

Nadere informatie

WIJZIGINGEN TEN OPZICHTE VAN VOORSTEL MET REGLEMENTSWIJZIGINGEN

WIJZIGINGEN TEN OPZICHTE VAN VOORSTEL MET REGLEMENTSWIJZIGINGEN Aan Alle Honkbal- en Softbalverenigingen Van Kolom Breedtesport CC Datum 8 december 2015 Onderwerp Definitieve reglementswijzigingen Wedstrijdsport-competities Jeugd en Senioren seizoen 2016 INLEIDING

Nadere informatie

GEZOCHTGEZOCHTGEZOCHTGEZOCHT!!!!!!!!!!!!

GEZOCHTGEZOCHTGEZOCHTGEZOCHT!!!!!!!!!!!! Pagina 1 van 5 Jaargang 3, nummer 19, 1 juli 2002. Pagina 1 van 5 GEZOCHTGEZOCHTGEZOCHTGEZOCHT!!!!!!!!!!!! Zoals jullie allemaal weten komen eind augustus verschillende teams naar Oosterhout voor het internationaal

Nadere informatie

TwinsTalk. Hoosemans consultancy Oude Tilburgsebaan 67 4849 PM Dorst. In deze editie: Wateroverlast. Wedstrijdballen sponsor.

TwinsTalk. Hoosemans consultancy Oude Tilburgsebaan 67 4849 PM Dorst. In deze editie: Wateroverlast. Wedstrijdballen sponsor. HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS TwinsTalk In deze editie: Wateroverlast......... 1 Wedstrijdballen sponsor. 1 Wedstrijden Honkbal.... 2 Gezocht Gastgezin...... 2 Summercamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8 SB1: Afgelopen zaterdag (20 april) speelde SB1 haar 1 e twee thuiswedstrijden van seizoen 2013. De 1th pitch werd gegooid door Gaby Hutten en de pupil van de week: Mayke van Doleweerd (zie inzet). Batgirls:

Nadere informatie

Roken verboden in sportkantines. 11 april, 2008. Beste leden en donateurs van O.V.V.O.

Roken verboden in sportkantines. 11 april, 2008. Beste leden en donateurs van O.V.V.O. 11 april, 2008 Opgericht: 17 oktober 1915 Jaargang 8 Nr. 2 Girorekening: 45 05 898 Internet:www. OVVO-Amsterdam.nl Kamer van Koophandel: 34153612 Voorzitter: Penningmeester: Josée van Erve 020-6933220

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Per stadsbus van Connexxion richting Haarlem-Noord/Kennemer Gasthuis, locatie Noord, de lijnen 2,3, 73 en 75, halte Delftplein te Haarlem

Per stadsbus van Connexxion richting Haarlem-Noord/Kennemer Gasthuis, locatie Noord, de lijnen 2,3, 73 en 75, halte Delftplein te Haarlem R.K. HONKBAL en SOFTBALL VERENIGING "ONZE GEZELLEN" te Haarlem AAN: de Honkbal/Softbal-vereniging : TEAM: Aanvangstijd eerste wedstrijd:. uur. Dames en Heren, Hierbij heeft het bestuur van de R.K. Honkbal

Nadere informatie

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail.

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail. BAT GIRLS Ik wil graag in deze nieuwsbrief een oproep doen aan alle meiden en jongens van de pupillen en aspiranten teams van Roef!. Voor de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 zoeken we Batgirls en

Nadere informatie

Informatie voor (nieuwe) leden

Informatie voor (nieuwe) leden Informatie voor (nieuwe) leden Inhoud 1. Vereniging Almere 90 2. Beleidsplan 3. Wat kan Almere 90 u bieden 4. Wat vraagt Almere 90 van u 1 De Vereniging Almere 90 a) Historie A90 b) Maatschappelijk belang

Nadere informatie

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek Inleiding... 3 Commissie... 3 Opstarters:... 3 Voorzitter... 3 Penningmeester... 3 Sponsorcoördinator... 3 Coördinator / Organisator... 3 Team

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Herinnering Jeugdkamp 2014: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 3

Herinnering Jeugdkamp 2014: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 3 Herinnering Jeugdkamp 2014: Het jeugdkamp 2014 staat voor de deur en aanmelden kan nu al! In het weekend van vrijdag 21 t/m zondag 23 maart wordt voor alle jeugdteams een fantastisch programma in elkaar

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Talk. Het informatiebulletin. softbalvereniging twins. Jaargang 12, nummer 13. 18 april 2011

Talk. Het informatiebulletin. softbalvereniging twins. Jaargang 12, nummer 13. 18 april 2011 Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins Talk Jaargang 12, nummer 13 18 april 2011 In deze editie: Stadion De Slotbosse Toren 1 Twins Easter hitting contest op maandag 2 e Paasdag 25

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 16

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 16 Jaarafsluiting: Op zaterdag 28 december, de laatste zaterdag van het jaar 2013 zijn er de hele dag door activiteiten, voor Roef! leden en ook voor hun ouders. Tussen 14.30 en 17.00 is er de befaamde oliebollenbingo.

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 14 April 2010 #20 Dames HCL overtuigen tegen DVS Afgelopen zondag stonden HCL en DVS voor de tweede keer dit seizoen tegenover elkaar. De eerste wedstrijd leverde

Nadere informatie

REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGD 2014

REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGD 2014 REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGD 2014 Tevens wordt verwezen naar de matrix 1 REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGDHONKBAL Ter bevordering van de leesbaarheid is het honkbal jeugdreglement

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Respons De enquête is door 121 personen ingevuld. Als wij uitgaan van een bezetting van de toernooien door ongeveer 160 tot

Nadere informatie

Technische Commissie honkbal

Technische Commissie honkbal Technische Commissie honkbal Honk- en softbalvereniging Houten Dragons Versie 21-02-2002 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Pagina 1 Voorwoord...2 2 Inleiding...2 3 Doelstelling...2 4 Taken voor de Technische

Nadere informatie

Concept Verslag van de Algemene Ledenvergadering Twins Sporting Club van 10 november 2014

Concept Verslag van de Algemene Ledenvergadering Twins Sporting Club van 10 november 2014 Concept Verslag van de Algemene Ledenvergadering Twins Sporting Club van 10 november 2014 Aanwezig zijn: Joop Schell, Conny van Dalen, Patrick van Gool, Peter Hoogkamer, Lotte Hoogkamer, Joke Storimans,

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Jaarvergadering. Schoenen en zo. De rekreanten HET INFORMATIEBULLETIN VAN HONK EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 4, nummer 8.

Jaarvergadering. Schoenen en zo. De rekreanten HET INFORMATIEBULLETIN VAN HONK EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 4, nummer 8. HET INFORMATIEBULLETIN VAN HONK EN SOFTBALVERENIGING TWINS Jaargang 4, nummer 8 22 april 2003 Jaarvergadering In dit nummer: Honkbal programma 2 Energie voor Twins 2 De jaarvergadering wordt binnenkort

Nadere informatie

TwinsTalk. In deze editie: Heren 1. 3 september 2007. Jaargang 8, nummer 27. softbalvereniging

TwinsTalk. In deze editie: Heren 1. 3 september 2007. Jaargang 8, nummer 27. softbalvereniging Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins TwinsTalk In deze editie: Heren 1... 1 Wedstrijden Honkbal... 2 Peanuts... 2 Wedstrijden Softbal... 3 Dames 1... 3 Word Series... 4 Barbezetting...

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals:

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals: Correspondentieadres wedstrijd secretariaat Commissie Versiering & Verlichting Postbus 16 8100 AA Raalte versiering@stoppelhaene.nl www.stoppelhaene.nl Alle inwoners van Raalte die het Stöppelhaene feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

Het doet ons veel plezier om voldoende nieuws te hebben voor een tweede Nieuwsbrief.

Het doet ons veel plezier om voldoende nieuws te hebben voor een tweede Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 2013 nr. 2 27 februari 2013 Geachte leden, Het doet ons veel plezier om voldoende nieuws te hebben voor een tweede Nieuwsbrief. In de eerste nieuwsbrief hebben we de nieuwe naam van de vereniging

Nadere informatie

Scorer Cursus A. Herhaalde oproep Darten. HET INFORMATIEBULLETIN VAN HONK EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 4, nummer 12.

Scorer Cursus A. Herhaalde oproep Darten. HET INFORMATIEBULLETIN VAN HONK EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 4, nummer 12. HET INFORMATIEBULLETIN VAN HONK EN SOFTBALVERENIGING TWINS Jaargang 4, nummer 12 20 mei 2003 Scorer Cursus A. In dit nummer: Honkbal programma 2 Verslag Sen 2 SB 2 Reunie 3 Softbalprogramma 3 GTST 3 Softbal

Nadere informatie

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012 Inleiding Het seizoen 2011-2012 is met de afsluitende week van de JeugdSportPas (JSP) tot een einde gekomen. Dat betekent dat het bestuur even gas kan terugnemen en iedereen een welverdiende vakantie geniet,

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen.

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 18 februari 20154 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in februari 3-2 Ron van der Maden 5-2 Remco van Loon 6-2 Leon Verheij

Nadere informatie

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015

9 e FVV JEUGDTOERNOOI 30 en 31 mei 2015 30 en 31 mei 2015 Wat kan Garage ter Veen voor u betekenen? Garage ter Veen beschikt over een moderne werkplaats waar alle werkzaamheden aan de auto kunnen worden verricht door onze vakbekwame monteurs.

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Dames 1. Karlijn en Tamara. Heren 1. Oproep Clinic. 3 mei 2010. Jaargang 11, nummer 17

Dames 1. Karlijn en Tamara. Heren 1. Oproep Clinic. 3 mei 2010. Jaargang 11, nummer 17 Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins In deze editie: Dames 1............. 1 Karlijn en Tamara...... 1 Heren 1............. 1 Oproep Clincic........ 1 Wedstrijden Honkbal... 2 Wedstrijdballen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering op 25 november 2013.

Vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering op 25 november 2013. Huishoudelijk reglement SHE Bedrocks Vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering op 25 november 2013. Artikel 1 Algemene bepalingen 1) De vereniging genaamd Soft en Honkbalvereniging Emmen, hierna te

Nadere informatie

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen

KS Voetbalnieuws. Voorzitter aan het woord. Agenda. Feestdagen December 2015 Agenda 18-12-2015 Leiders- en trainersvergadering 2-1-2016 Nieuwjaarsreceptie 14-1-2016 Vergadering Veldvoetbalbestuur 20-1-2016 Workshop: assistentscheidsrechter 5-2-2016 Klaverjasdrive

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers,

VOORWOORD. Beste voetballiefhebbers, VOORWOORD Beste voetballiefhebbers, Namens voetbalvereniging Moerse Boys heten wij iedereen van harte welkom op het 39 e jeugdtoernooi van onze vereniging. Ook dit jaar hebben onze hoofdsponsor van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2011 nr.79 Pagina 1 van 8

Nieuwsbrief december 2011 nr.79 Pagina 1 van 8 Nieuwsbrief nr. 79 jaargang 7 december 2011 Hallo allemaal, We kunnen terugkijken op een geslaagde feestavond waar je in deze nieuwsbrief meer over kunt lezen! Verder staan er diverse vacatures open binnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond)

Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) De OGTB organiseert een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Uit deze brochure blijkt dat de aandacht van de OGTB zowel naar de jeugd als naar de

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Informatie avond zaalhockey 02 december 2010

Informatie avond zaalhockey 02 december 2010 Informatie avond zaalhockey 02 december 2010 AGENDA 1e deel van de avond: Mededelingen Zaalleiding Scheidsrechters Wedstrijdformulieren Afgelastingen Boete maatregel Mededelingen Vragen en of opmerkingen

Nadere informatie

Technische Commissie

Technische Commissie Technische Commissie Titel Auteurs Jan van Dijk Versie 1.0 Blanco Pagina 2 00. INHOUD 00. Inhoud... 3 01. Register van wijzigingen... 4 02. Doel van dit document... 5 Pagina 3 01. REGISTER VAN WIJZIGINGENGEN

Nadere informatie

Baseball in the Woods 2011 Zaterdag 8 oktober, Honk- en Softbalvereniging Robur 58

Baseball in the Woods 2011 Zaterdag 8 oktober, Honk- en Softbalvereniging Robur 58 Baseball in the Woods 2011 Zaterdag 8 oktober, Honk- en Softbalvereniging Robur 58 Locatie: Sportpark Orderbos 41 7313 HN Apeldoorn T 055 355 34 74 Robur 58 heet u van harte welkom bij Baseball in the

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste leden,

Van de voorzitter. Beste leden, december Nr. 12-2014 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van de voorzitter Beste leden, Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2014, de kerst en nieuwsjaarseditie. Een jaarwisseling is altijd een mooi moment

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD

ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD 37e jaargang Nr 23 31 Januari 2011 ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD Ook deze winter werd er weer in de zaal gevoetbald door de E's. Het is altijd een verrassing hoe dat uitpakt met de team- en de poule-indeling.

Nadere informatie

Postbus 21 K.v.K. 40046286 7948 ZG Nijeveen

Postbus 21 K.v.K. 40046286 7948 ZG Nijeveen PROTOCOL LIEF & LEED Korfbalvereniging DOS 46 Opgericht 22 mei 1946 Algemeen Dit protocol beschrijft hoe wordt gehandeld en door wie bij bijzondere gebeurtenissen binnen de vereniging. Het protocol heeft

Nadere informatie

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

De regels van het spel

De regels van het spel De regels van het spel De oorsprong van het honkbal ligt in Amerika. Daar wordt nu meer dan 150 jaar baseball gespeeld. Aan de spelregels is in al die jaren weinig veranderd, wel aan de uitrusting van

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef!

Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef! Zondag 29 maart, Seizoensopening 2015 HSB Roef! Tijdens de seizoensopening op zondag 29 maart (begint om 11.00 uur) zal er van alles te doen zijn. Natuurlijk is er de presentatie van de verschillende Roef!

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN!

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

Wedstrijdsport Senioren HB en DSB. DOELGROEPENOVERLEG 22 november 2014

Wedstrijdsport Senioren HB en DSB. DOELGROEPENOVERLEG 22 november 2014 Wedstrijdsport Senioren HB en DSB DOELGROEPENOVERLEG november 0 Ambitie De KNBSB heeft als doel om de uitstroom van het aantal seniorenleden in de wedstrijdsport met 0% te laten afnemen. KNBSB Integraal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

Landelijke BEEBALLdag. 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging

Landelijke BEEBALLdag. 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging Landelijke BEEBALLdag 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging WELKOM OP DE LANDELIJKE BEEBALL DAG BIJ DE ROYALS Beste Sportvrienden, 7 juni staat Beeball centraal op 7 lokaties in Nederland.

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2015-2016 informatie 2015-2016 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Dit spelregelboekje is speciaal samengesteld voor het peanutbal tijdens de Veldhovense Schoolverlaters Sportdagen.

Dit spelregelboekje is speciaal samengesteld voor het peanutbal tijdens de Veldhovense Schoolverlaters Sportdagen. EEN SPEL VOOR JONGENS EN MEISJES Inleiding Dit spelregelboekje is speciaal samengesteld voor het peanutbal tijdens de Veldhovense Schoolverlaters Sportdagen. Alleen de spelregels, die u hierna aantreft,

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

2. Brede basis Om het bovengenoemd aantal op te vangen zal er een brede basis moet zijn aan trainers.

2. Brede basis Om het bovengenoemd aantal op te vangen zal er een brede basis moet zijn aan trainers. Doel van deze avond Eerste aanzet tot het opzetten van een 10 jaren plan Basisidee Visie wat over 10 jaar 1. Jeugd is de toekomst Het doel is om in elke leeftijdgroep 2 teams te hebben zodat je ieder niveau

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw Sponsortoernooi 20 juni 2015 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De

Nadere informatie

Informatie boekje. 5e dames en heren toernooi. Sv waalkanters

Informatie boekje. 5e dames en heren toernooi. Sv waalkanters Informatie boekje 5e dames en heren toernooi Sv waalkanters Hallo sportvrienden, Het aftellen is weer begonnen. Nog een paar weken en het terrein van Waalkanters wordt weer omgebouwd tot een gezellig kampeer

Nadere informatie

Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014)

Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014) Turnen Dames Workplan (voorlopig november 2014) s-hertogenbosch, Nederland 14 mei t/m 17 mei 2015 http://www.iagsportevent.nl/ TURNEN DAMES WORKPLAN IAG 2015 Pagina 1 1. Algemene informatie Voor de 3 e

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oranje Blauw

Nieuwsbrief Oranje Blauw Nieuwsbrief Oranje Blauw nr. 3 19-06-2013 Van de jubileumcommissie CSV Oranje Blauw een bruisende voetbalclub aan de Staddijk. Het is nu ongeveer twee weken geleden dat we ons spetterende jubileumfeest

Nadere informatie

EVC EVC. Keetzijde 20 1135 VX EDAM. Zondag 29 mei. Jeugd Voetbal Toernooi. 7e Rob Schut. Zaterdag 28 mei. 28-29 mei 2016

EVC EVC. Keetzijde 20 1135 VX EDAM. Zondag 29 mei. Jeugd Voetbal Toernooi. 7e Rob Schut. Zaterdag 28 mei. 28-29 mei 2016 EVC EVC Keetzijde 20 1135 VX EDAM Zaterdag 28 mei 7e Rob Schut Jeugd Voetbal Toernooi 2016 Zondag 29 mei FARONO - 2016 28-29 mei 2016 E d a m se V o e t b a l C l u b o p g e r i c h t 6 m e i 1 9 1 3

Nadere informatie

NOVEMBER 2012. Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.

NOVEMBER 2012. Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen. NOVEMBER 2012 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Op maandag 5 november j.l. vond onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Wedstrijdsport Senioren HB en SB. DOELGROEPENOVERLEG 25 oktober 2014

Wedstrijdsport Senioren HB en SB. DOELGROEPENOVERLEG 25 oktober 2014 Wedstrijdsport Senioren HB en SB DOELGROEPENOVERLEG 5 oktober 01 Doel Doel van deze bijeenkomst is te komen tot een advies aan de Kolom Breedtesport ten aanzien van seniorencompetities richting de toekomst.

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE PEELKORF

WELKOM BIJ DE PEELKORF WELKOM BIJ DE PEELKORF SV Ysselsteyn is een fusievereniging met voetbal-korfbal. Zij heeft een eigen dagelijks bestuur. Daarnaast heeft afd.voetbal en afd. korfbal ieder een eigen bestuur. De Peelkorf

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbulletin mei 2011. Kampioenen

Nieuwsbulletin mei 2011. Kampioenen 1 van 5 09/06/2011 13:45 LTC HARTEN Sportpark Wilhelmina Ginkelseweg Heelsum Introductie Nieuws Kalender Archief AC TC Harten Toernooi Nieuwsbulletin mei 2011 Kampioenen 21 mei was de laatste wedstrijd

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016)

Website ZV De Zaan. Nieuwe website online! Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Nieuwsbrief ZV De Zaan, 21 april 2016 (nummer 19, seizoen 2015-2016) Website ZV De Zaan Nieuwe website online! Sommige hebben het misschien van de week al gezien, maar sinds een paar dagen is onze nieuwe

Nadere informatie

BaroNieuws december 2013. Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013:

BaroNieuws december 2013. Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013: Wat vindt u in de BaroNieuws van december 2013: BaroNieuws december 2013 * Overlijden Monica Sweres * Kerstzaalvoetbal toernooi * Ruud Wiekema nieuwe voorzitter * Bestuursmededelingen * Zeer geslaagde

Nadere informatie

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Zaterdag 8 juni 2013 Pag. 2 van 21 Janneke Mandemaker 2013 Beste voetballers, voetballiefhebbers en supporters, Ik heet u namens de Toernooicommissie en alle meewerkende

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie