Bericht uit het warme Spanje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bericht uit het warme Spanje"

Transcriptie

1 In dit nummer: Najaarsledenvergadering 2 Verhuizing Twins 2 Honkbal 2 Softbal 2 Heren SB 3 Kantinebezetting 3 Junioren SB 4 Mixed Softbal Toernooi Opsporing verzocht Reunion Tournament Jaargang 7, nummer oktober 2006 VOLGENDE WEEK MAANDAG KOMT ER GEEN TWINS-TALK UIT. ALS ER NOG MEDEDELINGEN ZIJ VOOR DE HERFSTPERIODE IS DAT MIDDELS EEN TWINS-TALK OP 23 OKTOBER OF LATER!!!!! Bericht uit het warme Spanje Zondag 26 november is het weer zover, Sinterklaas bezoekt Twins Het begint om 10:30 uur en eindigt rond 12:30 uur het is voor kinderen in de leeftijd van 0t/m 8 jaar dus geef je zoon of dochter op als ze in die leeftijds categorie zitten. Het gaat om spelende leden maar zeker ook om de kinderen van spelende leden dus speelt je zoon/dochter bij de peanuts of pupillen geef ze op! Maar speel je zelf bij een senioren team en heb je een zoon/dochter in de leeftijd tot en met 8 jaar geef ze dan op!!! Opgeven gaat heel simpel, even een mailtje naar en alles is geregeld Opgeven vóór 1 november. Friendship toernooi 14 en 15 oktober 2006 Volgende week is het weer zover Ons jaarlijks terugkerend twee daags toernooi. We duimen voor mooi (droog) weer, zodat we lekker kunnen spelen en de tentjes van onze logees droog blijven. Tijdens het barbecue-en hebben we het eigenlijk nog nooit droog gehouden Dus daar zijn we al op voorbereid. Onder een party tentje eten gaat prima! Iedereen is van harte welkom op deze dagen en vergeet vooral niet onze disco avond, DJ Wouter komt als vanouds zijn kunstjes vertonen!!! Het beloven wederom een paar gezellige dagen te worden. Spierpijn en hoofdpijn meegerekend AU AU AU! Tot dan! Groetjes Christine Dennis Annette Heren Softbal 2 zoekt Coach. Na de oproep in de Twinstalk van 5 weken geleden hebben wij een voldoende aantal aanmeldingen ontvangen om te concluderen dat het zeer waarschijnlijk is dat Twins volgend jaar 2 heren softbal teams zal hebben. We hebben op dit moment 11 aanmeldingen plus een aantal mensen die bereid zijn indien nodig mee te spelen. Het grootste probleem op dit moment is het ontbreken van een coach. Wij zoeken iemand die met veel enthousiasme deze groep wil begeleiden en samen met de groep een leuke prestatie wil gaan leveren. Ook eventuele nieuwe spelers zijn natuurlijk nog van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met: Ton Broeken telefoon : of Hans Melissant telefoon :

2 Jaargang 7, nummer 33 Pagina 2 van 5 Najaarsvergadering Woensdag 1 november wordt in het clubhuis om uur de ALV (najaarsvergadering) gehouden. We zien daar graag alle leden om de begroting voor volgend jaar als belangrijkste agendapunt te kunnen bespreken. Jaargang 5, nummer 5 10 oktober 2006 De stukken zullen voor de vergadering in de kantine beschikbaar zijn De ALV en de Verhuizing van Twins Velen zullen het al wel via via gehoord hebben. De gemeente heeft plannen met het terrein waar wij momenteel ons sportpark hebben. Dat betekent dus dat wij zullen moeten verhuizen. Momenteel is alles nog in een zeer vroeg stadium en dus onduidelijk. Wel heeft de onlangs in het leven geroepen Commissie Vrachelen al de nodige energie gestoken in een plan waarin wij aangeven hoe we e.e.a. gerealiseerd zouden willen zien. Dit plan zal de Cie Vrachelen samen met de gemeente verder uit moeten werken om tot de uiteindelijke realisatie van ons nieuwe sportpark te komen. Een eerste gelegenheid om met dit concept plan kennis te maken, zal zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering van 1 november a.s. Wil je weten waar e.e.a. gerealiseerd gaat worden, hoe de Cie Vrachelen het nieuwe sportpark ziet, of wil je vragen stellen c.q. opmerkingen maken, kom dan op 1 november naar de ALV. Honkbal Hier (voorlopig ) de latste mededelingen van het wedstrijdsecretariaat (alleen uitslagen). Het Honkbalseizoen zit er op. Asp 2 - All- In 10-9 Sen 2 - Mustangs 12-2 Sen 3 - Keystone niet opkomen Keystone Junioren 3 - Kickers 10-3 Softbal zaterdag 14 oktober Junioren uit uur ADO (S32D- 099) zondag 15 oktober Aspiranten uit uur Storks (S43E-055) Op het veld van Starlights tijdens het toernooi Uitslagen: Heren SB Louvain la Neuve 18 1 Junioren Starlights 14 3 Pupillen Roef 3 11

3 Jaargang 7, nummer 33 Pagina 3 van 5 Heren Softbal Twins - Phoenix de LLN 18 1 De laatste wedstrijd uit de promotieklasse was er een van een om maar snel te vergeten. Dat de tegenstanders voor Twins iets te zwak zijn is uit het gehele jaar wel gebleken. Dan verwacht je voor de wedstrijden om het kampioenschap in de 2 de klasse wel wat meer tegenstand. Zoals vorige week maakte Twins deze week weer een demonstratie van slaggeweld. Twins had 15 honkslagen waarvan 3 homeruns in een wedstrijd van Alex Peters 2x en Ben de Graaf 1x. Phoenix Jaargang de LLN 5, nummer kon dan 5 maar in de hele wedstrijd dan maar ook 4 honkslagen 10 tegen oktober 2006 produceren. In de eerste inning kwam Phoenix dan nog wel aan hun punt. Twins kon in deze gelijkmakende slagbeurt dan ook geen echt afstand nemen maar maakte wel 3 punten. In de 2 de inning ging het dan ook gelijkmatig op werd dan ook niet gescoord. In de 3 de inning kwam Twins weer aan slag en scoorde 8x, Aart Aaldijk en Ben de Graaf kamen in deze inning dan ook 2x aan slag. Alex sloeg in deze inning zijn eerste Homerun van de wedstrijd met 2 man op de honken. In de 4 de inning deed Alex Peters dat nog een keer over met weer 2 man op de honken. De laatste slagman van de wedstrijd Ben de Graaf dat door ook 2 man mee te nemen op zijn ronde langs de Honken. Dit betekende tevens het einde van de wedstrijd. Terwijl Tom Deelstra baalde van het feit dat hij het werpen zou overnemen van het goed gooien van Joost Bosschert. Heren softbal is hierdoor Algeheel Kampioen geworden gaan nu volgend jaar spelen in de hoogste klasse van België. Tevens willen wij een aantal mensen bedanken voor het afgelopen jaar: Mayke, wedstrijd secretariaat, Piet en Karin voor de vrijdagen achter de bar samen met Hans die bijsprong als het druk was, Willem voor het aanleggen van de velden, Materiaal commissie en voor de laatste wedstrijden Willem Nuijten voor het spiekeren en Natuurlijk onze vaste umpire: Louis Diependaal Tot slot het publiek bedanken, sorry voor de snelle wedstrijden maar dat zal volgend jaar wel anders worden. Namens HSB 1 Bedankt (zal dat er wel achter moeten gaan zetten nu het 2 de team steeds duidelijker gaat worden) 2 de HSB team succes volgend jaar Kantine bezetting zaterdag 14 oktober zondag 15 oktober BC John v. Wijk + Ed Kempen BC Natasja Andries + Rianne Oomen + Mevr. Thijsen + Dubravka Bekarovic einde BC Cees Baart + Michiel v.herpen + Terence v. Essen + Robin Kerstel einde BC Loius Diependaal + Arne Loonen + Monique Baars zaterdag 21 oktober zondag 33 oktober BC Christie Sieben +????? BC Ben Smeets + Joke Smeets einde BC Dick Hofman +????? einde BCPeter Hoogkamer +????? zaterdag 28 oktober BC Chantal Gillisse+ Joke Storimans en Jeroen Ropzaad BC????(tot 18.00) + Margreet OÇonnor en????? ( ) en????? ( ) einde BC????? +?????

4 Jaargang 7, nummer 33 Pagina 4 van 5 Junioren meiden tegen Starlights Het is Zondag 8 oktober om uur gaan thuis spelen tegen Starlights. Kim gaat gooien op Floor. De tweede bal die Kim gooit vertrekt direct voor een 2 honkslag diep in het buitenveld. Ze is dus gewaarschuwd maar is er niet van geschrokken en gaat lekker er verder tegenaan. Jaargang In de 1 ste 5, halve nummer inning 5 scoort Starlights 2 runs. Zelf zetten we daar ook 210 runs oktober tegenover Dan is Kim lekker op stoom gekomen, en gooit 3 man op rij uit met 3 slag. Kim begint ook als eerste in de 2 e inning voor ons aanslag, en opent met een honkslag net over het binnenveld. Daarna slaan Maureen, Floor, Laura en Femke een honkslag en met zijn alle scoren ze dan 6 runs, en lopen lekker uit op de tegenstander. Kim blijft lekker gooien en gooit in de hele wedstrijd 9 maal 3 slag en maar 2 maal 4wijd. Wij blijven lekker door scoren en komen uit op 14 runs tegen 3 runs. Floor was aanslag lekker op dreef en slaat 3 van de 7 honkslagen, waar onder een enkele, een dubbele en een homerun. Nog dank aan het goede scheidsen van Jolanda en Marlou. Nu nog 1 wedstrijd tegen Ado winnen en dan voor het kampioenschap tegen Blue-hitters. Want we staan dan gelijk met de nummer 1 in de competitie. Pitchers Twins Kim en Starlights samen Slaan: Femke 250, Laura en Kim 333, Maureen 500, Floor 1000 (3 uit 3) Mixed Softbal Toernooi Deze Twinstraditie zal dit jaar weer een spetterende seizoensafsluiter worden. Dit jaar wordt het toernooi gehouden op zaterdag 28 oktober. Dit is de kans om samen met je vrienden, familieleden en collega's onze mooie sport te beoefenen. Er wordt op 4 velden op allerlei niveaus gespeeld. De dag wordt afgesloten met een gezellig feestje waar we nog kunnen napraten over deze dag en over het afgelopen seizoen. Ieder jaar komen er meer leuke teams bij. Vorig jaar was zelf het maximum aantal deelnemers bereikt. Het is daarom zaak je zo spoedig mogelijk met een team in te schrijven. Zo ben je zeker van deelname aan deze mooie dag. Vanaf dit moment kun je een team inschrijven. Dus: regel een team, verzin een originele teamnaam, zorg voor een contactpersoon, schrijf het team per in. Bij voorkeur bestaat een team uit zowel dames als heren (vanaf 16 jaar). Tevens verzoeken wij je zoveel mogelijk niet Twins-leden te inviteren. Op deze manier wordt onze sport en vereniging op een positieve manier gepromoot. Inschrijving uitsluitend per Je inschrijving wordt vervolgens bevestigd. In de week voor zaterdag 28 oktober wordt alle benodigde informatie naar je toe g d. Tot 28 oktober!

5 Jaargang 7, nummer 33 Pagina 5 van 5 Signalement: Bovenshirt XS rugnummer 03 Ondershirt XS Broek Xs+10 met riem Twins cap Handschoen links ( Covee llab-11 Opsporing verzocht? Fons Groot is een Twins uniform, compleet met cap, riem en handschoen kwijt, en dat is extra pijnlijk omdat het niet eens van hem zelf is, maar van Marco Abbenhuis, die hem begin dit jaar verzocht om te proberen dit uniform te verkopen. Wie weet waar dat uniform nu is?? Volgens diverse betrokkenen zou het hierna vermelde uniform ter bewaring afgegeven zijn aan de bar.. maar aan wie dat is mijn vraag?? Kunt u mij de weg naar dit uniform vertellen.. dan graag even een telefoontje aan Fons Groot Tel Reunion Tournament 2007 Stand van zaken op 6 oktober 2006 Marlou Beumer kan helaas niet tot de Commissie toetreden i.v.m. haar drukke studie. Op dit moment zijn we druk bezig een eigen site te ontwikkelen. Als e.e.a. functioneert informeren wij u via de Twins-Talk. Ook de uitgenodigde teams worden dan door ons ingelicht. De teams zijn inmiddels geïnformeerd over de exacte toernooidagen, t.w. van 12 t/m 19 augustus Tevens hebben wij hun een lijst met logeermogelijkheden in en om Oosterhout toegestuurd. Per team worden 14 spelers (sters) en 2 coaches uitgenodigd, totaal moeten wij dus 64 personen onderbrengen in gastgezinnen. Het eerste toernooi sponsorbedrag is al binnen, maar helaas er is nog geen rekening waarop wij dit kunnen storten, hier wordt nog aan gewerkt. De volgende zaken zijn al aangepast op papier te weten: Toernooi reglement in het Engels en Nederlands. Brieven met informatie voor de sponsors en daaraan verbonden contracten Inmiddels werd deelname zwart op wit bevestigd door: Alphians bb/sb Twins sb Cupra bb Wij gaan de komende weken weer een rondje bellen met de overige kandidaten over de stand van zaken; JA we komen wel of NEE we komen niet!! Wordt vervolgd. Namens de cie Fons Groot

Nieuwsbrief april 2013 nr.95 Pagina 1 van 18. Sponsor All In. Opbrengst mrt 20.97

Nieuwsbrief april 2013 nr.95 Pagina 1 van 18. Sponsor All In. Opbrengst mrt 20.97 Nieuwsbrief nr. 95 jaargang 9 April 2013 Hallo allemaal, De Algemene ledenvergadering is geweest, de competitie is bekend, en we zijn klaar om het seizoen te beginnen! Ondanks dat de winter voorbij is

Nadere informatie

TOFFELPROAT. # 4 2014 November. www.ttcv.nu. Ad Interim. Redactie

TOFFELPROAT. # 4 2014 November. www.ttcv.nu. Ad Interim. Redactie # 4 2014 November Redactie Maarten van Dijk moert666@hotmail.com Caroline Welten fam.welten@hotmail.nl Bep Klaren Eindredacteur bepklaren@hotmail.com Deadline nieuw kopij: 01-02-2015 Kijk voor meer info

Nadere informatie

Stukje van de voorzitter

Stukje van de voorzitter 7 www. spivo.nl 1 Stukje van de voorzitter Beste Spivo volleyballers, leden en vrijwilligers. Ik moet er nog even aan wennen om een stukje voor het Spivo nieuws op tijd bij de redactie in te leveren, dus

Nadere informatie

RUGBYCLUB ETTEN-LEUR. SCRUMPIE november 2013. Scrumpie, 42 te jaargang, nummer 2

RUGBYCLUB ETTEN-LEUR. SCRUMPIE november 2013. Scrumpie, 42 te jaargang, nummer 2 RUGBYCLUB ETTEN-LEUR SCRUMPIE november 2013 Scrumpie, 42 te jaargang, nummer 2 Colofon WWW.RUGBYCLUBETTENLEUR.NL Het Scrumpie is het clubblad van Rugbyclub Etten-Leur, opgericht 14 juni 1971 Bestuur Rugbyclub

Nadere informatie

PRAATPAAL Jaargang 20, Nr. 8 7-11-2010

PRAATPAAL Jaargang 20, Nr. 8 7-11-2010 1 2 Voorzitter: Erik Passchier COLOFON tel. 010-59 20 667 e-mail voorzitter@odomaasland.nl Secretariaat: Jan Bol tel. 010-59 23 565 e-mail secretaris@odomaasland.nl Penningmeester: Janneke van der Vaart

Nadere informatie

Informatiegids Honk- en Softbalclub De Sittard Condors

Informatiegids Honk- en Softbalclub De Sittard Condors 1 Informatiegids Honk- en Softbalclub De Sittard Condors 2 Voorwoord Via deze info-gids willen nieuwe leden wegwijs maken binnen onze vereniging. Natuurlijk is het ook een handige gids voor bestaande leden,

Nadere informatie

ALGEMENE MEDEDELINGEN

ALGEMENE MEDEDELINGEN VAN DE VOORZITTER Even dacht ik de afgelopen week dat de winter voorbij was. Veel zon en heerlijk lenteweer. Maar helaas, in de komende week worden we weer geconfronteerd met Koning Winter. Laten we hopen

Nadere informatie

Maar ja life is not perfect en we moeten er met zijn allen het beste van maken. Hopelijk doen we dat dan ook met zijn allen!

Maar ja life is not perfect en we moeten er met zijn allen het beste van maken. Hopelijk doen we dat dan ook met zijn allen! Jaargang 38, nummer 4, oktober 2004 Weer tijd gevonden om de Voltreffer in elkaar te zetten. Heel veel tijd was ditmaal hiervoor niet nodig omdat deze Voltreffer maar 18 bladzijdes dik is. Heb ik wat gemist?

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Juli 2013, Jaargang 2 nr. 2

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Juli 2013, Jaargang 2 nr. 2 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Juli 2013, Jaargang 2 nr. 2 Van de redactie: Het ene moment zijn we uiterst druk met het maken van nieuwe plannen voor de overgang

Nadere informatie

Voorwoord 2. Uitnodiging en agenda 3. Notulen jaarvergadering 2013-2014 4. Jaarverslag bestuur 9. Jaarverslag korfbal technische commissie 11

Voorwoord 2. Uitnodiging en agenda 3. Notulen jaarvergadering 2013-2014 4. Jaarverslag bestuur 9. Jaarverslag korfbal technische commissie 11 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Uitnodiging en agenda 3 Notulen jaarvergadering 2013-2014 4 Jaarverslag bestuur 9 Jaarverslag korfbal technische commissie 11 Jaarverslag accommodatiecommissie 17 Jaarverslag

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

Website Maaskanters: www.maaskanters.nl

Website Maaskanters: www.maaskanters.nl BELANGRIJKE ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS TE WELL Clubgebouw Maaijenstraat 9, Well Telefoon: 073-5994337 Secretariaat E-mail: secretariaat@maaskanters.nl Penningmeester Geertrude

Nadere informatie

TeamGeest. Woordje van de Voorzitter Kater en waardering. Inhoud. Clubkrant van V.V. De Meern, jaargang 40, nummer 2, December 2007

TeamGeest. Woordje van de Voorzitter Kater en waardering. Inhoud. Clubkrant van V.V. De Meern, jaargang 40, nummer 2, December 2007 Clubkrant van V.V. De Meern, jaargang 40, nummer 2, December 2007 Inhoud 1 Leden kiezen voor uitbreiding Woordje van de voorzitter 2 Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie In het zonnetje Jan Kerkhof : Lid van

Nadere informatie

Het eerste nieuws over Badmintonvereniging BC Epe

Het eerste nieuws over Badmintonvereniging BC Epe surf ook eens naar onze vernieuwde website www.badmintonepe.nl Het eerste nieuws over Badmintonvereniging BC Epe Gaat digitaal! Seizoen 2011-2012 Mei 2012 Jaargang 15 Nr. 4 1 Colofon Buitenkant Lijn: Buitenkant

Nadere informatie

Kom er ook bij!! clubblad van MLTV90

Kom er ook bij!! clubblad van MLTV90 MatchPoint clubblad van MLTV90 Kom er ook bij!! De tennisvereniging MLTV90 heeft sinds 2013 een nieuw initiatief in het leven geroepen: De Club van 100. Waarom? Veel activiteiten en projecten kunnen op

Nadere informatie

Scoop@Home. Jaargang 33, nr. 02 (33.02)

Scoop@Home. Jaargang 33, nr. 02 (33.02) Scoop@Home Jaargang 33, nr. 02 (33.02) 9 september 2008 REDACTIONEEL Hallo allemaal, Een hele uitgebreide Scoop@Home deze keer. Een hele mooie lange activiteitenkalender met van alles en nog wat voor alle

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: oktober 2013, Jaargang 2 nr. 3

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: oktober 2013, Jaargang 2 nr. 3 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: oktober 2013, Jaargang 2 nr. 3 Van de redactie: De redactionele beschouwing op de afgelopen maanden en een vaak ietwat kritische

Nadere informatie

Balkontakt !"#$%&'"$'(

Balkontakt !#$%&'$'( Balkontakt Balkontakt is het officiële cluborgaan van voetbalvereniging Woudia en handbalvereniging DTS 48 Jaargang 36, 5 maart 2009, nr. 14 Kopij inleveren vóór maandagavond 16 maart 2009 (vóór 21.00

Nadere informatie

De Waterdroppels. In dit nummer:

De Waterdroppels. In dit nummer: De Waterdroppels Januari 2013 De Waterdroppels Nummer 1 - jan. 2013 Jaargang 73 Redactie & medewerkers Michael Woolthuis Familie Tijman Robbert Henrichs Kopij De Waterdroppels wordt samengesteld door en

Nadere informatie

PluimPleiter. BBV Garage Wilgenlaan/PIP WWW.BBVPIP.NL. Seizoen 2014-2015, nummer 3

PluimPleiter. BBV Garage Wilgenlaan/PIP WWW.BBVPIP.NL. Seizoen 2014-2015, nummer 3 PluimPleiter BBV Garage Wilgenlaan/PIP WWW.BBVPIP.NL Seizoen 2014-2015, nummer 3 `DOESBURG Berkel en Rodenrijs, Westerwater 20 (010-5116670) en Kerksingel 13 (010-5116037) 15 % korting voor leden van BBV

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Nummer 285 september 2011. Kontakten. Smash. Tafeltennisvereniging. R i n u s N e d e r p e l z a a l Jan Steenstraat Monster Tel.

Nummer 285 september 2011. Kontakten. Smash. Tafeltennisvereniging. R i n u s N e d e r p e l z a a l Jan Steenstraat Monster Tel. Nummer 285 september 2011 Kontakten Tafeltennisvereniging Smash R i n u s N e d e r p e l z a a l Jan Steenstraat Monster Tel. 0174-242 395 Kontakten 285 september 2011 Kontakten is een uitgave van Tafeltennisvereniging

Nadere informatie

N E S S R A A M B A D M I N T O 2002/2003 N nummer 1

N E S S R A A M B A D M I N T O 2002/2003 N nummer 1 M A A R S S E N B A D M I N T O N 2002/2003 nummer 1 Alleen geldig bij McDonald s restaurant Maarssen, Planetenbaan 200, 3606 BB Maarssen, telefoon 0346-556 189, fax 0346-556 187 IJSHOORN GRATIS bij aankoop

Nadere informatie

INTRODUCTIEBOEKJE ONZE GEZELLEN VOETBAL

INTRODUCTIEBOEKJE ONZE GEZELLEN VOETBAL INTRODUCTIEBOEKJE ONZE GEZELLEN VOETBAL SEIZOEN 2015-2016 Bedankt voor een mooi seizoen Als trotse hoofdsponsor van Onze Gezellen Voetbal bedanken wij jullie voor een mooi seizoen. We hopen jullie ook

Nadere informatie

UITNODIGING. Inhoudsopgave: Redactiewoord

UITNODIGING. Inhoudsopgave: Redactiewoord 1 Redactiewoord De kop van het nieuwe competitiejaar is er af en hoewel de eerste twee wedstrijden verloren werden heeft de peptalk van onze nieuwe trainer, Bert Jan Heins, kennelijk zijn werk gedaan.

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 24 maart 2015

Notulen jaarvergadering 24 maart 2015 30 aanwezigen Notulen jaarvergadering 24 maart 2015 1. Opening Mark opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Mededeling vooraf -> Het financieel verslag dat verzorgt wordt door Miranda zal

Nadere informatie

Pinpost. Bowling Vereniging Noordwijkerhout Jaargang 14, nummer: maart 2009. Bewaarnummer

Pinpost. Bowling Vereniging Noordwijkerhout Jaargang 14, nummer: maart 2009. Bewaarnummer Pinpost Bowling Vereniging Noordwijkerhout Jaargang 14, nummer: maart 2009. Bewaarnummer Ja hooooooor daar is ie weer. (Dik voor mekaar show) de laatste Pinpost van dit seizoen. Boordevol informatie over

Nadere informatie

19 april 2014. nummer 35. Programma Opstellingen Uitslagen. De Korfpraat De Korfpraat is het wekelijkse mededelingenblad van C.K.V.

19 april 2014. nummer 35. Programma Opstellingen Uitslagen. De Korfpraat De Korfpraat is het wekelijkse mededelingenblad van C.K.V. 19 april 2014 nummer 35 doorloopl ink s Programma Opstellingen Uitslagen De Korfpraat De Korfpraat is het wekelijkse mededelingenblad van C.K.V. Excelsior DE VERENIGING DA GELIJK S BE STU UR Voorzitter:

Nadere informatie

Voorwoord. Van de voorzitter. Lieve sportieve positieve creatieve actieve badmintonners en pretmintonners,

Voorwoord. Van de voorzitter. Lieve sportieve positieve creatieve actieve badmintonners en pretmintonners, up shuttle 2014 1 Inhoudsopgave Van de voorzitter.3 Recreanten Activiteitenkalender 2014. 9 Dorpencompetitie.. 10 Jaarverslag Recreatiecommissie 2013...12 Kampioenen BVC 1 ste team...20 Wist u dat???...21

Nadere informatie

Antilopen: presterend, meeslepend en bindend! Maak kennis met een bruisende sportvereniging. Korfbal in Leusden!

Antilopen: presterend, meeslepend en bindend! Maak kennis met een bruisende sportvereniging. Korfbal in Leusden! ST P Verenigingsblad van Korfbalclub Antilopen Exclusieve editie Antilopen: presterend, meeslepend en bindend! Maak kennis met een bruisende sportvereniging Korfbal in Leusden! KC Antilopen wordt mede

Nadere informatie