Bericht uit het warme Spanje

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bericht uit het warme Spanje"

Transcriptie

1 In dit nummer: Najaarsledenvergadering 2 Verhuizing Twins 2 Honkbal 2 Softbal 2 Heren SB 3 Kantinebezetting 3 Junioren SB 4 Mixed Softbal Toernooi Opsporing verzocht Reunion Tournament Jaargang 7, nummer oktober 2006 VOLGENDE WEEK MAANDAG KOMT ER GEEN TWINS-TALK UIT. ALS ER NOG MEDEDELINGEN ZIJ VOOR DE HERFSTPERIODE IS DAT MIDDELS EEN TWINS-TALK OP 23 OKTOBER OF LATER!!!!! Bericht uit het warme Spanje Zondag 26 november is het weer zover, Sinterklaas bezoekt Twins Het begint om 10:30 uur en eindigt rond 12:30 uur het is voor kinderen in de leeftijd van 0t/m 8 jaar dus geef je zoon of dochter op als ze in die leeftijds categorie zitten. Het gaat om spelende leden maar zeker ook om de kinderen van spelende leden dus speelt je zoon/dochter bij de peanuts of pupillen geef ze op! Maar speel je zelf bij een senioren team en heb je een zoon/dochter in de leeftijd tot en met 8 jaar geef ze dan op!!! Opgeven gaat heel simpel, even een mailtje naar en alles is geregeld Opgeven vóór 1 november. Friendship toernooi 14 en 15 oktober 2006 Volgende week is het weer zover Ons jaarlijks terugkerend twee daags toernooi. We duimen voor mooi (droog) weer, zodat we lekker kunnen spelen en de tentjes van onze logees droog blijven. Tijdens het barbecue-en hebben we het eigenlijk nog nooit droog gehouden Dus daar zijn we al op voorbereid. Onder een party tentje eten gaat prima! Iedereen is van harte welkom op deze dagen en vergeet vooral niet onze disco avond, DJ Wouter komt als vanouds zijn kunstjes vertonen!!! Het beloven wederom een paar gezellige dagen te worden. Spierpijn en hoofdpijn meegerekend AU AU AU! Tot dan! Groetjes Christine Dennis Annette Heren Softbal 2 zoekt Coach. Na de oproep in de Twinstalk van 5 weken geleden hebben wij een voldoende aantal aanmeldingen ontvangen om te concluderen dat het zeer waarschijnlijk is dat Twins volgend jaar 2 heren softbal teams zal hebben. We hebben op dit moment 11 aanmeldingen plus een aantal mensen die bereid zijn indien nodig mee te spelen. Het grootste probleem op dit moment is het ontbreken van een coach. Wij zoeken iemand die met veel enthousiasme deze groep wil begeleiden en samen met de groep een leuke prestatie wil gaan leveren. Ook eventuele nieuwe spelers zijn natuurlijk nog van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met: Ton Broeken telefoon : of Hans Melissant telefoon :

2 Jaargang 7, nummer 33 Pagina 2 van 5 Najaarsvergadering Woensdag 1 november wordt in het clubhuis om uur de ALV (najaarsvergadering) gehouden. We zien daar graag alle leden om de begroting voor volgend jaar als belangrijkste agendapunt te kunnen bespreken. Jaargang 5, nummer 5 10 oktober 2006 De stukken zullen voor de vergadering in de kantine beschikbaar zijn De ALV en de Verhuizing van Twins Velen zullen het al wel via via gehoord hebben. De gemeente heeft plannen met het terrein waar wij momenteel ons sportpark hebben. Dat betekent dus dat wij zullen moeten verhuizen. Momenteel is alles nog in een zeer vroeg stadium en dus onduidelijk. Wel heeft de onlangs in het leven geroepen Commissie Vrachelen al de nodige energie gestoken in een plan waarin wij aangeven hoe we e.e.a. gerealiseerd zouden willen zien. Dit plan zal de Cie Vrachelen samen met de gemeente verder uit moeten werken om tot de uiteindelijke realisatie van ons nieuwe sportpark te komen. Een eerste gelegenheid om met dit concept plan kennis te maken, zal zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering van 1 november a.s. Wil je weten waar e.e.a. gerealiseerd gaat worden, hoe de Cie Vrachelen het nieuwe sportpark ziet, of wil je vragen stellen c.q. opmerkingen maken, kom dan op 1 november naar de ALV. Honkbal Hier (voorlopig ) de latste mededelingen van het wedstrijdsecretariaat (alleen uitslagen). Het Honkbalseizoen zit er op. Asp 2 - All- In 10-9 Sen 2 - Mustangs 12-2 Sen 3 - Keystone niet opkomen Keystone Junioren 3 - Kickers 10-3 Softbal zaterdag 14 oktober Junioren uit uur ADO (S32D- 099) zondag 15 oktober Aspiranten uit uur Storks (S43E-055) Op het veld van Starlights tijdens het toernooi Uitslagen: Heren SB Louvain la Neuve 18 1 Junioren Starlights 14 3 Pupillen Roef 3 11

3 Jaargang 7, nummer 33 Pagina 3 van 5 Heren Softbal Twins - Phoenix de LLN 18 1 De laatste wedstrijd uit de promotieklasse was er een van een om maar snel te vergeten. Dat de tegenstanders voor Twins iets te zwak zijn is uit het gehele jaar wel gebleken. Dan verwacht je voor de wedstrijden om het kampioenschap in de 2 de klasse wel wat meer tegenstand. Zoals vorige week maakte Twins deze week weer een demonstratie van slaggeweld. Twins had 15 honkslagen waarvan 3 homeruns in een wedstrijd van Alex Peters 2x en Ben de Graaf 1x. Phoenix Jaargang de LLN 5, nummer kon dan 5 maar in de hele wedstrijd dan maar ook 4 honkslagen 10 tegen oktober 2006 produceren. In de eerste inning kwam Phoenix dan nog wel aan hun punt. Twins kon in deze gelijkmakende slagbeurt dan ook geen echt afstand nemen maar maakte wel 3 punten. In de 2 de inning ging het dan ook gelijkmatig op werd dan ook niet gescoord. In de 3 de inning kwam Twins weer aan slag en scoorde 8x, Aart Aaldijk en Ben de Graaf kamen in deze inning dan ook 2x aan slag. Alex sloeg in deze inning zijn eerste Homerun van de wedstrijd met 2 man op de honken. In de 4 de inning deed Alex Peters dat nog een keer over met weer 2 man op de honken. De laatste slagman van de wedstrijd Ben de Graaf dat door ook 2 man mee te nemen op zijn ronde langs de Honken. Dit betekende tevens het einde van de wedstrijd. Terwijl Tom Deelstra baalde van het feit dat hij het werpen zou overnemen van het goed gooien van Joost Bosschert. Heren softbal is hierdoor Algeheel Kampioen geworden gaan nu volgend jaar spelen in de hoogste klasse van België. Tevens willen wij een aantal mensen bedanken voor het afgelopen jaar: Mayke, wedstrijd secretariaat, Piet en Karin voor de vrijdagen achter de bar samen met Hans die bijsprong als het druk was, Willem voor het aanleggen van de velden, Materiaal commissie en voor de laatste wedstrijden Willem Nuijten voor het spiekeren en Natuurlijk onze vaste umpire: Louis Diependaal Tot slot het publiek bedanken, sorry voor de snelle wedstrijden maar dat zal volgend jaar wel anders worden. Namens HSB 1 Bedankt (zal dat er wel achter moeten gaan zetten nu het 2 de team steeds duidelijker gaat worden) 2 de HSB team succes volgend jaar Kantine bezetting zaterdag 14 oktober zondag 15 oktober BC John v. Wijk + Ed Kempen BC Natasja Andries + Rianne Oomen + Mevr. Thijsen + Dubravka Bekarovic einde BC Cees Baart + Michiel v.herpen + Terence v. Essen + Robin Kerstel einde BC Loius Diependaal + Arne Loonen + Monique Baars zaterdag 21 oktober zondag 33 oktober BC Christie Sieben +????? BC Ben Smeets + Joke Smeets einde BC Dick Hofman +????? einde BCPeter Hoogkamer +????? zaterdag 28 oktober BC Chantal Gillisse+ Joke Storimans en Jeroen Ropzaad BC????(tot 18.00) + Margreet OÇonnor en????? ( ) en????? ( ) einde BC????? +?????

4 Jaargang 7, nummer 33 Pagina 4 van 5 Junioren meiden tegen Starlights Het is Zondag 8 oktober om uur gaan thuis spelen tegen Starlights. Kim gaat gooien op Floor. De tweede bal die Kim gooit vertrekt direct voor een 2 honkslag diep in het buitenveld. Ze is dus gewaarschuwd maar is er niet van geschrokken en gaat lekker er verder tegenaan. Jaargang In de 1 ste 5, halve nummer inning 5 scoort Starlights 2 runs. Zelf zetten we daar ook 210 runs oktober tegenover Dan is Kim lekker op stoom gekomen, en gooit 3 man op rij uit met 3 slag. Kim begint ook als eerste in de 2 e inning voor ons aanslag, en opent met een honkslag net over het binnenveld. Daarna slaan Maureen, Floor, Laura en Femke een honkslag en met zijn alle scoren ze dan 6 runs, en lopen lekker uit op de tegenstander. Kim blijft lekker gooien en gooit in de hele wedstrijd 9 maal 3 slag en maar 2 maal 4wijd. Wij blijven lekker door scoren en komen uit op 14 runs tegen 3 runs. Floor was aanslag lekker op dreef en slaat 3 van de 7 honkslagen, waar onder een enkele, een dubbele en een homerun. Nog dank aan het goede scheidsen van Jolanda en Marlou. Nu nog 1 wedstrijd tegen Ado winnen en dan voor het kampioenschap tegen Blue-hitters. Want we staan dan gelijk met de nummer 1 in de competitie. Pitchers Twins Kim en Starlights samen Slaan: Femke 250, Laura en Kim 333, Maureen 500, Floor 1000 (3 uit 3) Mixed Softbal Toernooi Deze Twinstraditie zal dit jaar weer een spetterende seizoensafsluiter worden. Dit jaar wordt het toernooi gehouden op zaterdag 28 oktober. Dit is de kans om samen met je vrienden, familieleden en collega's onze mooie sport te beoefenen. Er wordt op 4 velden op allerlei niveaus gespeeld. De dag wordt afgesloten met een gezellig feestje waar we nog kunnen napraten over deze dag en over het afgelopen seizoen. Ieder jaar komen er meer leuke teams bij. Vorig jaar was zelf het maximum aantal deelnemers bereikt. Het is daarom zaak je zo spoedig mogelijk met een team in te schrijven. Zo ben je zeker van deelname aan deze mooie dag. Vanaf dit moment kun je een team inschrijven. Dus: regel een team, verzin een originele teamnaam, zorg voor een contactpersoon, schrijf het team per in. Bij voorkeur bestaat een team uit zowel dames als heren (vanaf 16 jaar). Tevens verzoeken wij je zoveel mogelijk niet Twins-leden te inviteren. Op deze manier wordt onze sport en vereniging op een positieve manier gepromoot. Inschrijving uitsluitend per Je inschrijving wordt vervolgens bevestigd. In de week voor zaterdag 28 oktober wordt alle benodigde informatie naar je toe g d. Tot 28 oktober!

5 Jaargang 7, nummer 33 Pagina 5 van 5 Signalement: Bovenshirt XS rugnummer 03 Ondershirt XS Broek Xs+10 met riem Twins cap Handschoen links ( Covee llab-11 Opsporing verzocht? Fons Groot is een Twins uniform, compleet met cap, riem en handschoen kwijt, en dat is extra pijnlijk omdat het niet eens van hem zelf is, maar van Marco Abbenhuis, die hem begin dit jaar verzocht om te proberen dit uniform te verkopen. Wie weet waar dat uniform nu is?? Volgens diverse betrokkenen zou het hierna vermelde uniform ter bewaring afgegeven zijn aan de bar.. maar aan wie dat is mijn vraag?? Kunt u mij de weg naar dit uniform vertellen.. dan graag even een telefoontje aan Fons Groot Tel Reunion Tournament 2007 Stand van zaken op 6 oktober 2006 Marlou Beumer kan helaas niet tot de Commissie toetreden i.v.m. haar drukke studie. Op dit moment zijn we druk bezig een eigen site te ontwikkelen. Als e.e.a. functioneert informeren wij u via de Twins-Talk. Ook de uitgenodigde teams worden dan door ons ingelicht. De teams zijn inmiddels geïnformeerd over de exacte toernooidagen, t.w. van 12 t/m 19 augustus Tevens hebben wij hun een lijst met logeermogelijkheden in en om Oosterhout toegestuurd. Per team worden 14 spelers (sters) en 2 coaches uitgenodigd, totaal moeten wij dus 64 personen onderbrengen in gastgezinnen. Het eerste toernooi sponsorbedrag is al binnen, maar helaas er is nog geen rekening waarop wij dit kunnen storten, hier wordt nog aan gewerkt. De volgende zaken zijn al aangepast op papier te weten: Toernooi reglement in het Engels en Nederlands. Brieven met informatie voor de sponsors en daaraan verbonden contracten Inmiddels werd deelname zwart op wit bevestigd door: Alphians bb/sb Twins sb Cupra bb Wij gaan de komende weken weer een rondje bellen met de overige kandidaten over de stand van zaken; JA we komen wel of NEE we komen niet!! Wordt vervolgd. Namens de cie Fons Groot

Najaars Ledenvergadering 16 oktober

Najaars Ledenvergadering 16 oktober HET INFORMATIEB TIEBULLETIN VAN HONK- EN SOFTBAL ALVERENIGING TWINS TwinsTalk In dit nummer : Kantinebezetting Toernooi-/ evenementen commissie Verjaardagen Friendship tournooi Inleveren Honkbalmateriaal

Nadere informatie

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 18, nummer 11 Talk 3 april 2017 In deze editie: Start of the Season toernooi voor U20 teams Start of the Season toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13 Vakantie voorbij. Hij begint en is zoweer voorbij de vakantie. Nu we allemaal weer uitgerust zijn hebben we ook weer zin om onze mooie sport te beoefenen en weer mooie wedstrijden te gaan spelen. Voorbereidingen

Nadere informatie

Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5

Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5 Blad 1 van 5 Jaargang 2, nummer 6, 9 april 2000 Blad 1 van 5 EERSTE PAASDAG ONS TRADITIONELE SLOTBOSSETOREN TOERNOOI Op 1e Paasdag, 15 april, wordt er weer gestreden door de teams van Hoofddorp Pioniers,

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

Jaargang 1, nummer 11, 8 mei 2000 Blad 1 van 5

Jaargang 1, nummer 11, 8 mei 2000 Blad 1 van 5 Blad 1 van 5 Jaargang 1, nummer 11, 8 mei 2000 Blad 1 van 5 ALGEMENE LEDENVERGADERING. Wij blijven u er aan helpen herinneren dat de Algemene Ledenvergadering zal worden gehouden op 20 juni a.s. Agenda

Nadere informatie

Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen. Geachte (wedstrijd)secretaris,

Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen. Geachte (wedstrijd)secretaris, Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen Afdeling: Contactpersoon: Referentie: Competitiezaken Jacco Lansbergen 2016/323 Datum: E-mail: Onderwerp: 4 januari 2017 competitie@knbsb.nl

Nadere informatie

Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi

Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi Tex Town Tigers Jeugd Lente Toernooi 26 & 27 maart 2016 textowntigers.nl 5 e Jeugd Lentetoernooi TEX TOWN TIGERS 2016 PROGRAMMA Zaterdag en zondag 26 en 27 maart 2016 Sportpark Kroedkotten- Kotkampweg

Nadere informatie

Binnentrainingen voorbij:

Binnentrainingen voorbij: Binnentrainingen voorbij: In november startte SB1 en de HB pitchers en catchers al met hun trainingen in de zaal. In december sloten daar de overige teams bij aan, hetgeen betekende dat de meeste leden

Nadere informatie

Dames Roef! promoveren naar de Overgangsklasse!

Dames Roef! promoveren naar de Overgangsklasse! Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins In deze editie: Dames Roef! promoveren naar de Overgangsklasse! 1 Wedstrijden Honkbal... 2 Wedstrijden Softbal.... 2 Foto s............... 3

Nadere informatie

We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten.

We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten. Welkom op het Jeugd Lente Toernooi 2017 van Tex Town Tigers! We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten. Gezien de invulling van de teams belooft het weer een sterk

Nadere informatie

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer juli Twins softbal steviger aan kop

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 15, nummer juli Twins softbal steviger aan kop HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Jaargang 15, nummer 26 Talk 21 juli 2014 Twins softbal steviger aan kop 1 Wedstrijden Honkbal 1 Wedstrijden Softbal 1 Waarneming

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

TwinsTalk. In deze editie: Heren 1. Dames 1. Brabant Twins. Topdrukte bij Twins. 25 mei 2009. Jaargang 10, nummer 16.

TwinsTalk. In deze editie: Heren 1. Dames 1. Brabant Twins. Topdrukte bij Twins. 25 mei 2009. Jaargang 10, nummer 16. Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins TwinsTalk In deze editie: Heren 1... 1 Dames 1... 1 Brabant Twins... 1 Topdrukte bij Twins... 1 Wedstrijden Honkbal... 2 Ballensponsor.... 2

Nadere informatie

TwinsTalk. In deze editie: USA here we come!!!!!! 28 juli Jaargang 9, nummer 27. softbalvereniging

TwinsTalk. In deze editie: USA here we come!!!!!! 28 juli Jaargang 9, nummer 27. softbalvereniging Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins TwinsTalk In deze editie: Jaargang 9, nummer 27 28 juli 2008 USA here we come!!!!!! 1 Het Junior League EK 2 Wedstrijdballen sponsor 4 Zwemparadijs

Nadere informatie

Jaargang 6, nummer augustus 2005 Jaargang Junioren 2 laat op stoom in Eersel

Jaargang 6, nummer augustus 2005 Jaargang Junioren 2 laat op stoom in Eersel HET INFORMATIEB TIEBULLETIN VAN HONK- EN SOFTBAL ALVERENIGING TWINS TwinsTalk In dit nummer : Wedstrijden honkbal Junioren topper Wedstrijden softbal Reünie oud softbalsters 2 wint Junioren 2 wint topper

Nadere informatie

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Of denk jij of jouw zoon of dochter erover na om te gaan honk- of softballen bij WSB? Lees dan dit informatiepakket door. Hier vind je alle informatie voor

Nadere informatie

Softbal slow pitch. Bijeenkomst 22 Feb Agenda: - Oorspronkelijk uitgangspunt. - Terugblik seizoen 2014 Plus Delta Leermomenten

Softbal slow pitch. Bijeenkomst 22 Feb Agenda: - Oorspronkelijk uitgangspunt. - Terugblik seizoen 2014 Plus Delta Leermomenten Softbal slow pitch Agenda: Bijeenkomst 22 Feb 2015 - Oorspronkelijk uitgangspunt - Terugblik seizoen 2014 Plus Delta Leermomenten - Wat is softbal slow pitch? Belangrijkste regels Overige regels - Regels

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail.

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail. BAT GIRLS Ik wil graag in deze nieuwsbrief een oproep doen aan alle meiden en jongens van de pupillen en aspiranten teams van Roef!. Voor de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 zoeken we Batgirls en

Nadere informatie

GEZOCHTGEZOCHTGEZOCHTGEZOCHT!!!!!!!!!!!!

GEZOCHTGEZOCHTGEZOCHTGEZOCHT!!!!!!!!!!!! Pagina 1 van 5 Jaargang 3, nummer 19, 1 juli 2002. Pagina 1 van 5 GEZOCHTGEZOCHTGEZOCHTGEZOCHT!!!!!!!!!!!! Zoals jullie allemaal weten komen eind augustus verschillende teams naar Oosterhout voor het internationaal

Nadere informatie

WIJZIGINGEN TEN OPZICHTE VAN VOORSTEL MET REGLEMENTSWIJZIGINGEN

WIJZIGINGEN TEN OPZICHTE VAN VOORSTEL MET REGLEMENTSWIJZIGINGEN Aan Alle Honkbal- en Softbalverenigingen Van Kolom Breedtesport CC Datum 8 december 2015 Onderwerp Definitieve reglementswijzigingen Wedstrijdsport-competities Jeugd en Senioren seizoen 2016 INLEIDING

Nadere informatie

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi.

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi. Versie 21-03-2016 Inhoudsopgave Welkom 3 The Orioles.. 4 Adres Parkeren Toernooi organisatie Contact informatie Algemene mededelingen.. 4 Kantine Foto s Veldindeling 5 Toernooireglement Warming-up Toernooi

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Heren 3. Dames maart Jaargang 11, nummer 12

Heren 3. Dames maart Jaargang 11, nummer 12 Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins In deze editie: Heren 3............. 1 Dames 3............. 1 Wedstrijden Honkbal... 2 Wedstrijden Softbal.... 2 Trainingskamp aspiranten 2 Wedstrijdbeelden

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN HONKBAL zaterdag 22 juni Senioren 1 uit Sparta/Feyenoord (HBTP-012) Toernooi bij PSV.

WEDSTRIJDEN HONKBAL zaterdag 22 juni Senioren 1 uit Sparta/Feyenoord (HBTP-012) Toernooi bij PSV. Pagina 1 van 4 Jaargang 3, nummer 17, 17 juni 2002. WEDSTRIJDEN SOFTBAL dinsdag 18 juni Senioren 1 uit 20.30 HCAW (SDL0100) Sch: C.Loggen en F.Duits Scorer: B.Goorts Senioren 1 thuis 18.00 Sparks (DH)(SDL0-107/108)

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Welkom! Je hoeft niet direct lid te worden Hoe word ik spelend lid van WSB? Vragen?

Welkom! Je hoeft niet direct lid te worden Hoe word ik spelend lid van WSB? Vragen? INFORMATIEFOLDER Welkom! Van harte welkom bij Honk- en Softbalvereniging WSB Apeldoorn. Nu je lid bent of lid wilt worden, heb je waarschijnlijk veel vragen. Middels deze informatiefolder proberen we de

Nadere informatie

Handleiding Slowpitch Softbal

Handleiding Slowpitch Softbal KNBSB Handleiding Slowpitch Softbal Een handleiding voor het opstarten van Slowpitch Softbal binnen uw honkbal- en softbalvereniging Corinne van de Griendt en Yaelle van Blanken 26-7-2017 Inhoud Wat is

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Roken verboden in sportkantines. 11 april, 2008. Beste leden en donateurs van O.V.V.O.

Roken verboden in sportkantines. 11 april, 2008. Beste leden en donateurs van O.V.V.O. 11 april, 2008 Opgericht: 17 oktober 1915 Jaargang 8 Nr. 2 Girorekening: 45 05 898 Internet:www. OVVO-Amsterdam.nl Kamer van Koophandel: 34153612 Voorzitter: Penningmeester: Josée van Erve 020-6933220

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8 SB1: Afgelopen zaterdag (20 april) speelde SB1 haar 1 e twee thuiswedstrijden van seizoen 2013. De 1th pitch werd gegooid door Gaby Hutten en de pupil van de week: Mayke van Doleweerd (zie inzet). Batgirls:

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

TwinsTalk. Hoosemans consultancy Oude Tilburgsebaan 67 4849 PM Dorst. In deze editie: Wateroverlast. Wedstrijdballen sponsor.

TwinsTalk. Hoosemans consultancy Oude Tilburgsebaan 67 4849 PM Dorst. In deze editie: Wateroverlast. Wedstrijdballen sponsor. HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS TwinsTalk In deze editie: Wateroverlast......... 1 Wedstrijdballen sponsor. 1 Wedstrijden Honkbal.... 2 Gezocht Gastgezin...... 2 Summercamp

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Talk. Heren 1. Het informatiebulletin. softbalvereniging twins. 29 augustus Jaargang 12, nummer 32. Heren 1...1

Talk. Heren 1. Het informatiebulletin. softbalvereniging twins. 29 augustus Jaargang 12, nummer 32. Heren 1...1 Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins Talk Jaargang 12, nummer 32 29 augustus 2011 In deze editie: Heren 1...........1 Dames 1 stellen door winst op TTT hoofdklasse veilig....1 Wedstrijden

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 16

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 16 Jaarafsluiting: Op zaterdag 28 december, de laatste zaterdag van het jaar 2013 zijn er de hele dag door activiteiten, voor Roef! leden en ook voor hun ouders. Tussen 14.30 en 17.00 is er de befaamde oliebollenbingo.

Nadere informatie

Per stadsbus van Connexxion richting Haarlem-Noord/Kennemer Gasthuis, locatie Noord, de lijnen 2,3, 73 en 75, halte Delftplein te Haarlem

Per stadsbus van Connexxion richting Haarlem-Noord/Kennemer Gasthuis, locatie Noord, de lijnen 2,3, 73 en 75, halte Delftplein te Haarlem R.K. HONKBAL en SOFTBALL VERENIGING "ONZE GEZELLEN" te Haarlem AAN: de Honkbal/Softbal-vereniging : TEAM: Aanvangstijd eerste wedstrijd:. uur. Dames en Heren, Hierbij heeft het bestuur van de R.K. Honkbal

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 14 SC MILLINGEN: VOETBALLEN, PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 8 mei SC Millingen 1 vv Ewijk 1 Sponsor van de week: Toyota Scholten Topscoorders - SC Millingen 2 nacompetitie

Nadere informatie

Bart van der Zalm Memorial

Bart van der Zalm Memorial Bart van der Zalm Memorial 1&2 april 2017 Beste Honkballers, Bedankt voor jullie inschrijving voor deelname aan het 4 e Bart van der Zalm Memorial Tournament van HSC Tilburg. Dit toernooi wordt periodiek

Nadere informatie

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015

Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Resultaten en analyse enquête Clubkampioenschappen (CK) januari- februari 2015 Respons De enquête is door 121 personen ingevuld. Als wij uitgaan van een bezetting van de toernooien door ongeveer 160 tot

Nadere informatie

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER

ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER ZOETERMEERSE BASE- & SOFTBALL VERENIGING SPONSOR INFORMATIEFOLDER Inhoudsopgave Introductie Pag. 3 Vervolg Introductie Pag. 4 Van en Voor Iedereen Pag. 5 Materiaal Pag. 6 Sponsormethode Pag. 7 Wat is uw

Nadere informatie

Richtlijnen Jeugdcoaches

Richtlijnen Jeugdcoaches Commissie Jeugd Visie Jeugdopleiding Wij maken van onze jeugd betere base- en softballers Auteur : Commissie Jeugd Datum : November 2012 Versie : 1.01 1. Inleiding De Commissie Jeugd van Braves ziet het

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Voorwoord. Donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei 2016

Voorwoord. Donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei 2016 Voorwoord Nu alvast wil de Commissie Veldhovense Schoolverlaters Sportdagen eenieder welkom heten op het Peanutbaltoernooi, dat dit jaar voor de 30 e keer gehouden gaat worden op: Donderdag 26 mei en vrijdag

Nadere informatie

Informatie voor (nieuwe) leden

Informatie voor (nieuwe) leden Informatie voor (nieuwe) leden Inhoud 1. Vereniging Almere 90 2. Beleidsplan 3. Wat kan Almere 90 u bieden 4. Wat vraagt Almere 90 van u 1 De Vereniging Almere 90 a) Historie A90 b) Maatschappelijk belang

Nadere informatie

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek

V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek V.H.C. Blue Socks Jubileumjaar 2015 Draaiboek Ideeën Boek Inleiding... 3 Commissie... 3 Opstarters:... 3 Voorzitter... 3 Penningmeester... 3 Sponsorcoördinator... 3 Coördinator / Organisator... 3 Team

Nadere informatie

Via SSK Schiedam-items bestellen. Nummer 2 4 februari In deze Eye Catcher o.a.

Via SSK Schiedam-items bestellen. Nummer 2 4 februari In deze Eye Catcher o.a. Nummer 2 4 februari 2015 In deze Eye Catcher o.a. Penningmeester van het jaar 2015 Graag alle wijzigingen via de site Oefenwedstrijden en trainingstijden op de Schiedam-site Pinkstertoernooi 2015 Gebruik

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

Nummer augustus In deze Eye Catcher o.a.

Nummer augustus In deze Eye Catcher o.a. Nummer 14 31 augustus 2015 In deze Eye Catcher o.a. De ziekenboeg HB2 op kampioenenspoor?? Afsluiting van het seizoen Zet alvast in je agenda: Jeugdtoernooi 17 oktober After-Season Toernooi Familie/vrienden

Nadere informatie

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor de Bruse Boys toernooien, die worden gehouden op de

Nadere informatie

MATRIX HONKBAL JEUGD 2013 Speelbal Artikel 6

MATRIX HONKBAL JEUGD 2013 Speelbal Artikel 6 Leeftijd Artikel 2 t/m 18 jaar Speelveld Artikel 4 Knuppel Artikel 5 Aluminium knuppels met verhouding -5, baumbats of houten knuppels MATRIX HONKBAL JEUGD 2013 Speelbal Artikel 6 Wedstrijd Artikel 7 na

Nadere informatie

Thuisblijvers hebben veel gemist

Thuisblijvers hebben veel gemist In dit nummer: Jaargang 6, nummer 17 27 juni 2005 Pupillen SB 2 Wedstrijden Softbal Wedstrijden Honkbal 3 3 Pagina van Louis 4 Junioren 2 HB 4 Adspiranten SB 4 ALV 4 Ballensponsors 5 Senioren 2 HB 5 Barbezetting

Nadere informatie

Technische Commissie honkbal

Technische Commissie honkbal Technische Commissie honkbal Honk- en softbalvereniging Houten Dragons Versie 21-02-2002 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Pagina 1 Voorwoord...2 2 Inleiding...2 3 Doelstelling...2 4 Taken voor de Technische

Nadere informatie

SPELREGELS HONKBAL & SOFTBAL

SPELREGELS HONKBAL & SOFTBAL SPELREGELS HONKBAL & SOFTBAL 2 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 4 2. Het veld en de veldposities 6 2.1. Het veld 6 2.2. De veldposities 8 3. De uitrusting en het materiaal 9 3.1. De uitrusting van de spelers

Nadere informatie

Talk. Het informatiebulletin. softbalvereniging twins. Jaargang 12, nummer september 2011

Talk. Het informatiebulletin. softbalvereniging twins. Jaargang 12, nummer september 2011 Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins Talk Jaargang 12, nummer 35 26 september 2011 In deze editie: Twins Team Chicago 1987 tegen Twins Team St. - Louis 1989.............. 1 Wedstrijden

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Herinnering Jeugdkamp 2014: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 3

Herinnering Jeugdkamp 2014: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 3 Herinnering Jeugdkamp 2014: Het jeugdkamp 2014 staat voor de deur en aanmelden kan nu al! In het weekend van vrijdag 21 t/m zondag 23 maart wordt voor alle jeugdteams een fantastisch programma in elkaar

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Beleidsplan Twins Sporting Club Oosterhout

Beleidsplan Twins Sporting Club Oosterhout 2013-2017 Beleidsplan Twins Sporting Club Oosterhout BELEIDSPLAN 1. Inleiding Twins is de roepnaam voor de in Oosterhout gevestigde vereniging Twins Sporting Club. Het beleid van Twins is gericht op het

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGD 2014

REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGD 2014 REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGD 2014 Tevens wordt verwezen naar de matrix 1 REGLEMENT VAN WEDSTRIJDEN WEDSTRIJDSPORT JEUGDHONKBAL Ter bevordering van de leesbaarheid is het honkbal jeugdreglement

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 20-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 7 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

TwinsTalk. Softbal Pupillen eindigen gedeeld 1 e in de competitie. Friendshiptoernooi 15 en 16 oktober 2005

TwinsTalk. Softbal Pupillen eindigen gedeeld 1 e in de competitie. Friendshiptoernooi 15 en 16 oktober 2005 HET INFORMATIEB TIEBULLETIN VAN HONK- EN SOFTBAL ALVERENIGING TWINS TwinsTalk In dit nummer : Wedstrijden honkbal 2 26 september 2005 Jaargang Softbal Pupillen eindigen gedeeld 1 e in de competitie. Afscheid

Nadere informatie

Talk. Het informatiebulletin. softbalvereniging twins. Jaargang 12, nummer 13. 18 april 2011

Talk. Het informatiebulletin. softbalvereniging twins. Jaargang 12, nummer 13. 18 april 2011 Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins Talk Jaargang 12, nummer 13 18 april 2011 In deze editie: Stadion De Slotbosse Toren 1 Twins Easter hitting contest op maandag 2 e Paasdag 25

Nadere informatie

TwinsTalk. In deze editie: Informatie 4 mei voor verenigingen. Jun 2 tegen Ado. 30 april Jaargang 8, nummer 9

TwinsTalk. In deze editie: Informatie 4 mei voor verenigingen. Jun 2 tegen Ado. 30 april Jaargang 8, nummer 9 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS TwinsTalk In deze editie: Informatie 4 mei voor verenigingen........... 1 Jun 2 tegen Ado........ 1 Wedstrijden Honkbal.... 2 Dringend vrijwilliger

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

TwinsTalk. Ad Rutters sleepbedrijf De Wetering CT Oosterhout Tel In deze editie: Wedstrijdballen sponsor

TwinsTalk. Ad Rutters sleepbedrijf De Wetering CT Oosterhout Tel In deze editie: Wedstrijdballen sponsor HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS TwinsTalk In deze editie: Jaargang 8, nummer 26 27 austus 2007 Wedstrijdballen sponsor. 1 Wedstrijden Honkbal.... 2 Wedstrijdballen sponsor.

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 14 April 2010 #20 Dames HCL overtuigen tegen DVS Afgelopen zondag stonden HCL en DVS voor de tweede keer dit seizoen tegenover elkaar. De eerste wedstrijd leverde

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 22-4-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 4 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

HEREN SOFTBAL KAMPIOEN

HEREN SOFTBAL KAMPIOEN In dit nummer: Pupillen 2 2 Kantinebezetting 2 Jaargang 7, nummer 28 4 september 2006 HEREN SOFTBAL KAMPIOEN Heren SB 2 3 Junioren HB 2 3 Medewerkersavond 4 Wedstrijden Honkbal 4 Te Koop 4 Pimps n Hooooos

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012 NIEUWSBRIEF No 2 November 2012! SAMENWERKINGSCLUSTER SCKlarenbeek VVVoorst SV Wilp SV Cupa t.b.v. meidenvoetbal SC Klarenbeek, VV Voorst, SV Cupa en SV Wilp zetten zich in om het meidenen meisjesvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2011 nr.79 Pagina 1 van 8

Nieuwsbrief december 2011 nr.79 Pagina 1 van 8 Nieuwsbrief nr. 79 jaargang 7 december 2011 Hallo allemaal, We kunnen terugkijken op een geslaagde feestavond waar je in deze nieuwsbrief meer over kunt lezen! Verder staan er diverse vacatures open binnen

Nadere informatie

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg

Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Nieuwsbrief 4, 3 mei 2014 Stichting HandbalSchool Brabant, Tilburg Secretariaat: Linge 23 5172 DP Kaatsheuvel handbalschoolbrabant@gmail.com www.handbalschoolbrabant.nl Geplande activiteiten 03-05-2014

Nadere informatie

Alle Honkbal- en Softbalverenigingen Competitiezaken CC Datum 10 november 2015 Onderwerp Opzet Softbal Topsport Jeugdcompetities voor seizoen 2016

Alle Honkbal- en Softbalverenigingen Competitiezaken CC Datum 10 november 2015 Onderwerp Opzet Softbal Topsport Jeugdcompetities voor seizoen 2016 Aan Alle Honkbal- en Softbalverenigingen Van Competitiezaken CC Datum 10 november 2015 Onderwerp Opzet Softbal Topsport Jeugdcompetities voor seizoen 2016 Inleiding Tijdens seizoen 2015 is een leuke en

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam Groep School : : : BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 22 februari 2017 Groep 5 t/m 8 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Blauw Wit, is één van de twee volleybalverenigingen in de

Nadere informatie

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 16, nummer augustus Twins softbal kan titel niet ontgaan

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. Jaargang 16, nummer augustus Twins softbal kan titel niet ontgaan HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Jaargang 16, nummer 30 Talk 31 augustus 2015 Twins softbal kan titel niet ontgaan1 Maximale support voor onze meiden a.s. zaterdag

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD Zondag 22 mei 2016 Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd- en invulschema s 5 Veldindeling 9 Toernooi regelement

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03.

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03. Date Clubblad april 2015 2 Inhoudsopgave 01. Voorzijde 02. Advertentiepagina 03. Inhoudsopgave Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar redactie@oeckorfbal.nl! 04. Advertentiepagina 05. OEC E1 zaalkampioen

Nadere informatie

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals:

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals: Correspondentieadres wedstrijd secretariaat Commissie Versiering & Verlichting Postbus 16 8100 AA Raalte versiering@stoppelhaene.nl www.stoppelhaene.nl Alle inwoners van Raalte die het Stöppelhaene feest

Nadere informatie

TwinsTalk. Euro Stars kampioen, Gryphons en Jeka degraderen. Heren 1 thuis tegen Gryphons

TwinsTalk. Euro Stars kampioen, Gryphons en Jeka degraderen. Heren 1 thuis tegen Gryphons Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins TwinsTalk In deze editie: 1e Klasse Honkbal beslist 1 Heren 1 thuis tegen Gryphons... 1 Heren 1... 1 Dames 1... 1 Top Junioren.... 2 Top Aspiranten...

Nadere informatie