Externe opbouw. : Kopers opties type Mispelboom : : : : : : : : : Projectomschrijving : Deventer plan "Steenbrugge" Projectnummer :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Externe opbouw. : Kopers opties type Mispelboom : : : : : : : : : Projectomschrijving : Deventer plan "Steenbrugge" Projectnummer :"

Transcriptie

1 Datum: Pagina: 1 van 9 Projectomschrijving : Deventer plan "Steenbrugge" Projectnummer : Betreft : Kopers opties type Mispelboom Naam koper Naam partner Adres Postcode + woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer mobiel adres privé adres zakelijk Bouwnummer

2 Pagina: 2 van 9 Externe Opbouw Woning uitvoeren als NUL OP DE METER Het beleid van de Rijksoverheid is erop gericht dat nieuwe woningen in 2020 (bijna) energieneutraal moeten zijn. Per 1 januari 2015 is hier een belangrijke tussenstap in gezet om de woningen te bouwen met een EPC van 0.4. De woningen in het plan "Steenbrugge worden, vooruitlopend op de huidige eisen, al gebouwd met een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,0. Indien gewenst kunnen wij voor u onderzoeken en aanbieden wat er mogelijk is om de woning als Nul op de meter uit te voeren. Wij zien u verzoek hiertoe dan graag tegemoet. Wij willen u verder wel op attenderen dat enkele opties niet zomaar toepasbaar zijn zonder de huidige norm te overschrijden. De kans bestaat dat wanneer u de keuze maakt uit bepaalde of gecombineerde ruwbouwopties de EPC-norm niet wordt behaald en er aanvullende maatregelen moeten worden genomen. Wanneer van uw woning de externe ruwbouwopties bij ons bekend zijn, zullen wij dit gaan beoordelen en separaat aan u kenbaar maken Uitbouw achterzijde won 1,20 meter 9.400,00 Uitbreiding volgens de optietekening met 1200 mm. Uitvoering en afwerkingsniveau uitbouw conform omschrijving in de verkoopbrochure. Inclusief het aanpassen van de verwarmings- en elektrische installaties. Prijs is inclusief architect- en constructeurskosten en leges Uitbouw achterzijde won 2,4 meter ,00 Uitbreiding volgens de optietekening met 2400 mm. Uitvoering en afwerkingsniveau uitbouw conform omschrijving in de verkoopbrochure. Inclusief het aanpassen van de verwarmings- en elektrische installaties. Prijs is inclusief architect- en constructeurskosten en leges.

3 Pagina: 3 van Dubbele openslaande deuren i.p.v. standaard schuifpui 1.190,00 De standaard aluminium schuifpui wijzigen voor een hardhouten kozijn met dubbele openslaande deuren met zijlichten. Openslaande deuren voorzien van standaard hang- en sluitwerk van inbraakwerendheidsklasse 2. Een en ander volgens tekening. Prijs is incl. architect kosten en leges Wijzigen schuifrichting schuifpui 45,00 De schuifrichting van het schuivende deel van de schuifpui wijzigingen Dakvenster type MK04, afm. ca. 780 x 980 mm 995,00 Dakvenster Velux GGL MK04 met afmetingen ca. 780 x 980 mm. Inclusief afwerking aan de binnenzijde (dagkant) van het dakraam met materiaal conform onderzijde dakplaat. Plaats van het dakraam nader te bepalen. Deze kan beperkt worden door de positie van eventuele PV panelen en de technische uitwerking van de dakconstructie en of pannenmaat. Let op: door het plaatsen van een dakraam voldoet de ruimte nog niet automatisch aan alle eisen van het bouwbesluit welke gesteld worden aan een verblijfsruimte op het gebied van lichttoetreding, ventilatie, verwarming en elektra. Prijs is inclusief architect- en constructeurskosten en leges Dakvenster type SK06, afm. ca. 1140x1180 mm 1.135,00 Dakvenster Velux GGL SK06 met afmetingen ca x 1180 mm. Inclusief afwerking aan de binnenzijde (dagkant) van het dakraam met materiaal conform onderzijde dakplaat. Plaats van het dakraam nader te bepalen. Deze kan beperkt worden door de positie van eventuele PV panelen en de technische uitwerking van de dakconstructie en of pannenmaat. Let op: door het plaatsen van een dakraam voldoet de ruimte nog niet automatisch aan alle eisen van het bouwbesluit welke gesteld worden aan een verblijfsruimte op het gebied van lichttoetreding, ventilatie, verwarming en elektra. Prijs is inclusief architect- en constructeurskosten en leges.

4 Pagina: 4 van Indeling 2e verdieping Op verzoek kunnen wij u een vrijblijvende offerte maken voor het indelen van de 2e verdieping. U kunt hiervoor een tekening in dienen welke wij zullen afprijzen. Let op: door het plaatsen van wanden voldoet de ruimte nog niet automatisch aan alle eisen van het bouwbesluit welke gesteld worden aan een verblijfsruimte op het gebied van lichttoetreding, ventilatie, verwarming en elektra Badkamer tot 500 mm vergroten 465,00 De standaard badkamer met 500mm. vergroten ten koste van slaapkamer 2 en conform tekening Nikkels bouwbedrijf - Vergrote badkamer d.d De optie is inclusief : - het verplaatsen van de binnenwand conform tekening - extra binnenwand ten behoeve van de vergroting - verplaatsen aansluitpunten elektra - verplaatsen standaard wastafelaansluiting - aanvullend vloertegelwerk - aanvullend wandtegelwerk Badkamer vanaf 500mm tot 1000 mm vergroten 665,00 De standaard badkamer met 500mm. vergroten ten koste van slaapkamer 2 en conform tekening Nikkels bouwbedrijf - Vergrote badkamer d.d De optie is inclusief : - het verplaatsen van de binnenwand conform tekening - extra binnenwand ten behoeve van de vergroting - verplaatsen aansluitpunten elektra - verplaatsen standaard wastafelaansluiting - aanvullend vloertegelwerk - aanvullend wandtegelwerk Zwakke plekken rond 300 mm 310,00 Twee stuks zogenaamde 'zwakke plekken' in de 1e en in de 2e verdiepingsvloer voor door koper na oplevering te maken sparingen (voor bijvoorbeeld een rookafvoerkanaal). De zwakke plekken van rond 30 cm worden dicht gemaakt met een zacht materiaal en de plafonds worden gespoten met standaard wit spuitwerk. Een en ander volgens tekening. Wij wijzen u erop dat er, door krimp en dergelijke, na oplevering kleine scheurtjes in het spuitwerk kunnen ontstaan. Wij geven derhalve geen garantie op het ontstaan van krimpscheurtjes op deze plaatsen.

5 Pagina: 5 van Uitstortgootsteen met koud water aansluiting 525,00 Het leveren en aanbrengen van een plaatstalen uitstortgootsteen met koudwaterkraan op de 2e verdieping bij de wasmachine/droger opstel plaats Uitstortgootsteen met mengkraan Het leveren en monteren van een plaatstalen uitstortgootsteen met een koud- en warmwater mengkraan op de 2e verdieping bij de wasmachine/droger opstel plaats Vorstvrije buitenkraan voorgevel 715,00 305,00 Het leveren en aansluiten van een vorstvrije buitenkraan aan de voorgevel Vorstvrije buitenkraan achtergevel 405,00 Het leveren en aansluiten van een vorstvrije buitenkraan aan de achtergevel Vorstvrije buitenkraan zijgevel (nabij voordeur) 305,00 Het leveren en aansluiten van een vorstvrije buitenkraan aan de zijgevel Schrobput onder buitenkraan 465,00 Het leveren en monteren van een schrobputje onder de buitenkraan aan de voor-, zij- en/of achtergevel. Optie alleen mogelijk in combinatie met buitenkraan Mantelbuis met loze leiding door fundatie 230,00 Het leveren en aanbrengen van een loze leiding van rond 70 mm, vanuit de meterkast door de fundatie naar de voor- en/of achtergevel, tweezijdig afgedopt Verplaatsen riolering keuken 150,00 Het aanpassen van de riolering, incl. verplaatsen warmen koudwater ten behoeve van de keukenindeling. In verband met de uitwerking en bestelling van de vloerplaten dient dit vroegtijdig bekend te zijn. Zodra u de installatietekening van uw keukenleverancier heeft ontvangen kunt u deze aan ons aanleveren. U ontvangt vervolgens een opgave voor de eventuele overige wijzigingen en aanvullingen op het installatiewerk ten behoeve van uw keuken.

6 Pagina: 6 van Grondkabel 15 meter op rol - geschakeld 310,00 Het leveren van een grondkabel 15 meter op rol bij de achtergevel voor bijv. toekomstige tuinverlichting. Geschakeld door een schakelaar bij de achtergevel aan de binnenzijde Extra grondkabel per 5 meter 45,00 Extra grondkabel t.b.v. de optie Meerprijs per extra 5 meter kabel Enkele spatwaterdichte wandcontactdoos buiten 125,00 Het leveren en aanbrengen van een enkele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) buiten tegen de gevel Enkele spatwaterdichte wandcontactdoos buiten - geschakeld 150,00 Het leveren en aanbrengen van een enkele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) buiten tegen de gevel. De wandcontactdoos te bedienen met een schakelaar binnen in de woning Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos buiten 235,00 Het leveren en aanbrengen van een dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) buiten tegen de gevel Dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos buiten - geschakeld 185,00 Het leveren en aanbrengen van een dubbele spatwaterdichte wandcontactdoos (opbouw) buiten tegen de gevel. De wandcontactdoos te bedienen met een schakelaar binnen in de woning Extra buiten lichtpunt 160,00 Het leveren en monteren van een extra buitenlichtpunt met een schakelaar binnen in de woning (excl. armatuur) Extra buiten lichtpunt op een al aanwezige schakelaar 95,00 Het leveren en monteren van een extra buitenlichtpunt op bestaande schakelaar binnen (excl. armatuur).

7 Pagina: 7 van Extra binnen lichtpunt 150,00 Het leveren en monteren van een extra (wand- of plafond) lichtpunt met schakelaar. Een en ander volgens tekening. Let op: plaats van het plafondlichtpunt afhankelijk van de kanalen in de verdiepingsvloer, waardoor (kleine) afwijkingen in de gewenste plaats niet uit te sluiten zijn. Uiteindelijke plaats plafondlichtpunt pas definitief na goedkeuring vloerleverancier Extra binnen lichtpunt op een al aanwezige schakelaar 85,00 Leveren en monteren van een extra (wand- of plafond) lichtpunt op een al aanwezige schakelaar. Een en ander volgens tekening. Let op: plaats van het plafondlichtpunt afhankelijk van de kanalen in de verdiepingsvloer, waardoor (kleine) afwijkingen in de gewenste plaats niet uit te sluiten zijn. Uiteindelijke plaats plafondlichtpunt pas definitief na goedkeuring vloerleverancier Verplaatsen binnen lichtpunt 55,00 Verplaatsen van een centraaldoos in het plafond voor een lichtpunt naar een andere plaats in dezelfde ruimte. Een en ander volgens tekening. Let op: plaats van het plafondlichtpunt afhankelijk van de kanalen in de verdiepingsvloer, waardoor (kleine) afwijkingen in de gewenste plaats niet uit te sluiten zijn. Uiteindelijke plaats plafondlichtpunt pas definitief na goedkeuring vloerleverancier Inbouwspot (LED) op dimmer ipv standaard lichtpunt 275,00 Het leveren en aanbrengen van 1 inbouwspot met LED verlichting op dimmer. Algemeen: * Spots worden in het werk geboord, waardoor kleine afwijkingen in de gewenste plaats niet uit te sluiten zijn, * Merk: Afhankelijk van installateur * De spot is tot 20 % terug te dimmen, * Maximaal aantal spots op 1 dimmer is 10 stuks, * Kleur: Afhankelijk van installateur, * Het standaard lichtpunt KOMT TE VERVALLEN. Let op: plaats van de spot afhankelijk van de kanalen in de verdiepingsvloer. Uiteindelijke plaats van de spot pas definitief na goedkeuring vloerleverancier.

8 Pagina: 8 van Inbouwspot (LED) op dimmer, standaard lichtpunt blijft 315,00 Het leveren en aanbrengen van 1 inbouwspot met LED verlichting op dimmer. Algemeen: * Spots worden in het werk geboord, waardoor kleine afwijkingen in de gewenste plaats niet uit te sluiten zijn, * Merk: Afhankelijk van installateur * De spot is tot 20 % terug te dimmen, * Maximaal aantal spots op 1 dimmer is 10 stuks, * Kleur: Afhankelijk van installateur, * Het standaard lichtpunt BLIJFT GEHANDHAAFD. Let op: plaats van de spot afhankelijk van de kanalen in de verdiepingsvloer. Uiteindelijke plaats van de spot pas definitief na goedkeuring vloerleverancier Extra inbouwspot (LED) 185, Veiligheidsglas Het leveren en aanbrengen van een extra inbouwspot (LED) op optie of Prijs per stuk. Een en ander volgens tekening. * Spots worden in het werk geboord, waardoor kleine afwijkingen in de gewenste plaats niet uit te sluiten zijn, * Merk: Afhankelijk van installateur, * incl. Ledspot, * De spot is tot 20 % terug te dimmen, * Maximaal aantal spots op 1 dimmer is 10 stuks, * Kleur: Afhankelijk van installateur * Optie alleen mogelijk in combinatie met optie of Let op: plaats van de spot afhankelijk van de kanalen in de verdiepingsvloer. Uiteindelijke plaats van de spot pas definitief na goedkeuring vloerleverancier. De toe te passen beglazing in de woning voldoet volledig aan het Bouwbesluit, echter niet aan de NEN 3569 "veiligheidsglas in gebouwen". Wanneer de koper dit wenst, is het uit te voeren als veiligheidsglas. U ontvangt hiervoor een separate offerte. Graag aan te geven op tekening welke kozijn(en) gewijzigd moeten worden. (Als indicatie dient u rekening te houden met een meerprijs van 75,00 per m2) Geen externe opbouw wensen De kopers hebben geen wensen m.b.t. de externe opbouw opties.

9 Pagina: 9 van 9 Voor akkoord: Naam koper. Bouwnummer. Handtekening. Datum. Heeft u het voorblad volledig ingevuld en elke pagina voorzien van een paraaf en bouwnummer?

Afbouw. : Kopers opties Bouwnummer : : : : : : : Projectomschrijving : 6 2^1 kap woningen De Bem, Zevenaar Projectnummer : 13.

Afbouw. : Kopers opties Bouwnummer : : : : : : : Projectomschrijving : 6 2^1 kap woningen De Bem, Zevenaar Projectnummer : 13. Afbouw Datum: 11-12-2015 Pagina: 1 van 6 Projectomschrijving : 6 2^1 kap woningen De Bem, Zevenaar Projectnummer : 13.007 Betreft : Kopers opties Bouwnummer Naam koper Naam partner Adres Postcode + woonplaats

Nadere informatie

Standaard optielijst

Standaard optielijst Datum: 08-11-2016 Pagina: 1 van 21 Projectomschrijving : Deventer, 3 VS woningen vijfhoek Projectnummer : 16.019.0 Betreft : Basislijst Kopersopties Naam koper Naam partner Adres Postcode + woonplaats

Nadere informatie

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening.

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuze aankruisen. Indien u vragen heeft kunt u uw koperbegeleider hierover benaderen. Bouwkundig B01-HT Het uitbreiden van de woning aan de achterzijde (woonkamer)

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening.

met circa 2400 mm Het uitbreiden van de woonkamer aan de achterzijde van de woning met circa 2400 mm. Uitvoering conform optietekening. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuze aankruisen. Indien u vragen heeft kunt u uw koperbegeleider hierover benaderen. Bouwkundig B01-V Het uitbreiden van de woning aan de achterzijde (woonkamer)

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10040 Uitbouw begane grond 1200 mm 19.800,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 17.770,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 17-536 Wooneiland D Fase 2 Koper(s): Woningtype: Hoekwoning 5400 mm Bouwnummer: 103, 104, 117, 118, 119, 120, 121, 122 en 123 Woningtype: Eigentijds Sluitingdatum:??-??-????

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 16-521 Veenderij Koper(s): Woningtype: Bungalow Bouwnummer: 2, 3, 8, 9, 92, 93, 96, 97, 110, 111, 114 en 115 Gewijzigd: Optie B45 lengte van carport is gewijzigd

Nadere informatie

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen)

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.00 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5100mm 10.245,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

Keuzelijst De Uitkijk te Cuijk Woningtype A, B, C en D

Keuzelijst De Uitkijk te Cuijk Woningtype A, B, C en D Pagina: 1 van 17 Keuzelijst De Uitkijk te Cuijk Woningtype A, B, C en D Pagina: 2 van 17 Keuze Code Omschrijving Prijs Kopersmeer- en minderwerkopties 22.02ab Uitbreiding begane grond type A en B achterzijde

Nadere informatie

KOPERSKEUZELIJST KAO-OPTIES

KOPERSKEUZELIJST KAO-OPTIES VAN DIJKSTRATEN KOPERSKEUZELIJST KAO-OPTIES DE DONK VAN DIJKSTRATEN - BEST Bouwnummers 1-12 (geschakelde semi-bungalows) Koperskeuzelijst Offerte keuzelijst : KAO-opties Datum lijst : 7 december 2018 Bouwnummer

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10050 Uitbouw begane grond 1200 mm 18.615,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Adres: Postcode: Woonplaats Bouwnummer: Telefoon prive: Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: 990 Extra opmerkingen: 2 00 Aanzicht woningen

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

MAKELAARSOPTIES MENSEN VOOR GEBOUWEN. Kleinrijk (fase5) te Rotterdam KOOPWONINGEN HUURWONINGEN

MAKELAARSOPTIES MENSEN VOOR GEBOUWEN. Kleinrijk (fase5) te Rotterdam KOOPWONINGEN HUURWONINGEN MAKELAARSOPTIES 19 & 12 KOOPWONINGEN HUURWONINGEN Kleinrijk (fase5) te Rotterdam MENSEN VOOR GEBOUWEN OE-01 Uitbreiding 1,20m aan achterzijde woning 14.650,00 Het met ca. 1,20m uitbreiden van de woonkamer

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 17-536 Wooneiland D Fase 2 Koper(s): Woningtype: Hoekwoning 5700 mm Bouwnummer: 75, 82, 125 en 133 Woningtype: Klassiek Sluitingdatum:??-??-???? Datum: woensdag 6

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 17-536 Wooneiland D Fase 2 Koper(s): Woningtype: Twee kapper beukmaat 5,7 meter Bouwnummer: 92 t/m 95, 107 en 108 Woningtype: Klassiek Sluitingdatum:??-??-???? Datum:

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Openslaande deuren linker kozijn type J O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Openslaande deuren linker kozijn type J O ,00... Standaard optielijst Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

3 woningen Karmoy in (Wateringseveld) Den Haag

3 woningen Karmoy in (Wateringseveld) Den Haag Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Bouwnummer :... Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) 3 woningen Karmoy in

Nadere informatie

Weespersluis Lanenrijk fase 1B1

Weespersluis Lanenrijk fase 1B1 Weespersluis Lanenrijk fase 1B1 Koperskeuzelijst type H ruwbouw VT-KK-H01 d.d. 09-05-2018 Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) E-mail Weespersluis1B1 @adriaanvanerk.nl Project Weesp, plan Weespersluis fase 1B1

Nadere informatie

Koperskeuzelijst Exterieur Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : Bouwnummer

Koperskeuzelijst Exterieur Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : Bouwnummer Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype Alle typen Versiedatum 30-6-2017 Bouw Naam verkrijger(s) Adres Woonplaats

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst "Hoefweide" te Utrecht

Meer- en minderwerklijst Hoefweide te Utrecht Meer en minderwerklijst Uw gegevens Project Hoefweide Type A1/A2/A3/A4 Projectnummer 20150221 Bouwnummer Naam Adres Postcode en woonplaats De koper wenst gebruik te maken van de optie(s) zoals aangegeven

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s)

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s) Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Woningtype Bouw Naam verkrijger(s) Adres Woonplaats Telefoon privé Telefoon mobiel E-mail Handtekening verkrijger(s) N.B.

Nadere informatie

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s)

Bos en Water fase 3 te Haastrecht Woningtype: Type Cascade V10.4 (s) Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) Vrijstaande woning in het plan Waterhof

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 16-521 Veenderij Koper(s): Woningtype: Hoekwoning 5700 mm Bouwnummer: 102 en 105 Woningtype: Klasiek Sluitingdatum: maandag 21 augustus 2017 (Sanitair, tegelwerk

Nadere informatie

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00

Optie Omschrijving Aantal Prijs Totaal. 020 Uitbouw woning 1,2 meter , Uitbouw woning 2,4 meter ,00 Pagina 1 van 8 Ruwbouw Bouwkundig 010 Openslaande tuindeuren met zijlichten i.p.v. raamkozijn en loopdeur in achtergevel - Raamkozijn en loopdeur vervangen door kozijn met openslaande tuindeuren met zijlichten.

Nadere informatie

Optielijst meer- en minderwerk

Optielijst meer- en minderwerk Bouwmij Janssen B.V. Keizersveld 28 5803 AN VENRAY Postbus 2 5800 AA VENRAY Telefoon 0478 55 44 55 Inschrijfnr. KVK 14103022 Btw-nummer NL819556415B01 SWIFT-code ABNANL2A IBAN NL89ABNA0553180258 Email

Nadere informatie

Woonwensenlijst (keuzelijst meer en minderwerken) Woningtype B1 B1k B2 C2 D Project : Berckelbosch dpl 6A - 37 woningen

Woonwensenlijst (keuzelijst meer en minderwerken) Woningtype B1 B1k B2 C2 D Project : Berckelbosch dpl 6A - 37 woningen 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 Uitbouw achtergevel diepte 2,4 m1 x x x 18.481,00 1.1 Uitbouw achtergevel diepte 2,4 m1 x 19.015,00 1.1 Uitbouw achtergevel diepte 2,4 m1 n.v.t. Het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 12-3-23 Afdruk Eerste opgave met voorblad, bedragen in EUR M/ GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel:

Nadere informatie

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Waddinxveen, 47 woningen Park Triangel deelplan E-3 fase 2. Bouwnummer... / woningtype James

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Waddinxveen, 47 woningen Park Triangel deelplan E-3 fase 2. Bouwnummer... / woningtype James Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) Behandeld door S. (Stefan) Brand E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl Project Waddinxveen, 47 woningen Park Triangel deelplan E-3 fase 2 Betreft Bouwnummer... / woningtype

Nadere informatie

Optiekeuzelijst Pagina 1

Optiekeuzelijst Pagina 1 Pagina 1 ACHTERGEVEL Loodgieterswerk L 003 Buitenkraan met schrobput 775,00 Het leveren en aansluiten van een koudwater buitenkraan met slangwartel en gevelplaat t.p.v. de terrasdeur. De buitenkraan wordt

Nadere informatie

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven KEUZELIJST plein (tweekappers) De Hoven zaterdag 1 juni 29 06 GARAGE / BERGING / CARPORT 04 berging 06.04.00 Het verplaatsen van de deur in de berging incl. het meeverplaatsen van het eventuele elektra

Nadere informatie

Optie Omschrijving Aantal Keuze Prijs per stuk. Bouwkundig ruwbouw 101 Uitbouw achterzijde circa 1,2 meter ,00

Optie Omschrijving Aantal Keuze Prijs per stuk. Bouwkundig ruwbouw 101 Uitbouw achterzijde circa 1,2 meter ,00 Project: 16346 Omschrijving: 44 woningen Mercatorhof te Waalwijk Versiedatum: 7 juni 2018 Naam: Adres: PC + Plaats: Telefoon: 038-4274767 Email: info@schuttebouw.nl Bouwkundig ruwbouw 101 Uitbouw achterzijde

Nadere informatie

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

k e u z e l i j s t k a o o p t i e s waalwijk - landgoed driessen 12 geschakelde semi-bungalows

k e u z e l i j s t k a o o p t i e s waalwijk - landgoed driessen 12 geschakelde semi-bungalows k e u z e l i j s t k a o o p t i e s waalwijk - landgoed driessen 12 geschakelde semi-bungalows 1 van 6 Offerte keuzelijst : KAO-opties Datum lijst : maart 2019 Bouwnummer : Project Projectnummer Type

Nadere informatie

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Moordrecht, plan De Binkhorst fase 2b 43 woningen. Bouwnummer... / woningtype Markies.

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Moordrecht, plan De Binkhorst fase 2b 43 woningen. Bouwnummer... / woningtype Markies. Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) Behandeld door S. (Stefan) Brand E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Moordrecht, plan De Binkhorst fase 2b 43 woningen Betreft Bouwnummer... / woningtype Markies

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 Keuzelijst Ruwbouw Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst gaarne deze

Nadere informatie

11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof fase 2 Volgerlanden

11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof fase 2 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KPERSKEUZENLIJST BEHRENDE BIJ DE KP-/AANNEMINGSVEREENKMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) 11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof

Nadere informatie

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Waddinxveen, 47 woningen Park Triangel deelplan E-3 fase 2. Bouwnummer... / woningtype George

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Waddinxveen, 47 woningen Park Triangel deelplan E-3 fase 2. Bouwnummer... / woningtype George Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) Behandeld door S. (Stefan) Brand E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl Project Waddinxveen, 47 woningen Park Triangel deelplan E-3 fase 2 Betreft Bouwnummer... / woningtype

Nadere informatie

Meerprijs Omschrijving meerwerk

Meerprijs Omschrijving meerwerk Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 12 woningen type Vivaldi plan Baanhoek West fase 3 Betreft

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Vergroten van de badkamer type J O 1 900,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Vergroten van de badkamer type J O 1 900,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Kopers keuzelijst Ruwbouw Ceres (kavel 25 t/m 28)

Kopers keuzelijst Ruwbouw Ceres (kavel 25 t/m 28) Kopers keuzelijst Ruwbouw Ceres (kavel 25 t/m 28) Project : Lange Streeken II te Peize Ruwbouwlimiet: xx-xx-xxxx Ca. 3 weken voor start bouw. Voor deze datum dient de opdracht bij ons binnen te zijn. Naam:

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Waddinxveen, 47 woningen Park Triangel deelplan E-3 fase 2. Bouwnummer... / woningtype Charlie

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Waddinxveen, 47 woningen Park Triangel deelplan E-3 fase 2. Bouwnummer... / woningtype Charlie Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) Behandeld door S. (Stefan) Brand E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl Project Waddinxveen, 47 woningen Park Triangel deelplan E-3 fase 2 Betreft Bouwnummer... / woningtype

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst Taets van Amerongen te Renswoude

Meer- en minderwerklijst Taets van Amerongen te Renswoude Project Taets van Amerongen Projectnr. 20163546 Datum 9-7-2018 De heer/mevrouw Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer Bouwnummer Type 1, 4, 50, 54 Hoekwoning, eengezinswoning A1, A2, A3 en D1 De koper

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum :

Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum : Zeeduinse poort (deelplan IV) te Oostkapelle Bouwnummer : 6 t/m 15 & 18 t/m 23 Koper : Datum : Basiswoning V.O.N. Meerwerk KAO.009 Uitbreiding woning aan de achterzijde met 2,4 m1 15.500 - D e standaard

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2

Ruwbouw Keuzelijst Achter de Kockerse 16 Woningen De Vaert fase 2 Ruwbouw Dakraam t.p.v. het schuine dakvlak zolder, positie conform meer- en minderwerk tekening. B15 1.075,00 Ttuimelvenster met een afmeting ca. 114(b) x 118(h) cm voorzien van HR++ glas. Het dakvenster

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

KOPERSKEUZELIJST KAO-OPTIES

KOPERSKEUZELIJST KAO-OPTIES VAN DIJKSTRATEN KOPERSKEUZELIJST KAO-OPTIES DE DONK VAN DIJKSTRATEN - BEST Bouwnummers 13-20 (gezinswoningen) Koperskeuzelijst Offerte keuzelijst : KAO-opties Datum lijst : 7 december 2018 Bouwnummer :

Nadere informatie

OPTIEKEUZELIJST STANDAARD OPTIES. Nuenen-West 87 Woningen bouwveld-d

OPTIEKEUZELIJST STANDAARD OPTIES. Nuenen-West 87 Woningen bouwveld-d STANDAARD OPTIES Nuenen-West 87 Woningen bouwveld-d RUWBOUW Optie Omschrijving Prijs incl. BTW Keuze Aantal LOODGIETERSINSTALLATIES 50.10.01 Aanbrengen van een buitenkraan Het leveren en aanbrengen van

Nadere informatie

Rehorst Bouw. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Sliedrecht, 25 woningen plan Baanhoek-West fase 4. Bouwnummer... / woningtype Woningtype Vivaldi

Rehorst Bouw. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Sliedrecht, 25 woningen plan Baanhoek-West fase 4. Bouwnummer... / woningtype Woningtype Vivaldi Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) Behandeld door P. (Paul) Heijstek E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 25 woningen plan Baanhoek-West fase 4 Betreft Bouwnummer... / woningtype Woningtype

Nadere informatie

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk

19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19. Overzicht meer- en minderwerk 19 Woningen Kasteelhof Bouwnummer 1 t/m 19 Overzicht meer- en minderwerk d.d. 30 maart 2010 KASTEELHOF TE OEGSTGEEST Woningtypen H = Hertogin bouwnummer 1 en 8 G = Gravin bouwnummer 2 t/m 7 M = Markies

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen ruwe afbouw

Optielijst Woonwensen ruwe afbouw Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

1022001 Trapkast in woonkamer 1,00 à 925,00

1022001 Trapkast in woonkamer 1,00 à 925,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem'

18 2^1 kapwoningen Bouwvelden O2, O3 en O4 'Vijverpark Haarlem' R 10.00.00 BOUWKUNDIG R 10.20.00 Deur van woonkamer naar garage - Bouwnummer 2, 3, 4, 5, 10, 11, 15, 16 & 17 Het realiseren van een doorgang tussen woonkamer en garage door middel van een kozijn en deur

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Aspirant koper(s)

Aspirant koper(s) Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) E-mail koperskeuze @rehorstbouw.nl Project Waddinxveen, 39 woningen in Park Triangel, deelplan Parksingel fase 3 Betreft Bouwnummer... / woningtype Woningtype Meghan Geachte

Nadere informatie

OPTIELIJST. 16-495 RENGERSWETERING TE BUNSCHOTEN Hoekwoningen

OPTIELIJST. 16-495 RENGERSWETERING TE BUNSCHOTEN Hoekwoningen OPTIELIJST 16-495 RENGERSWETERING TE BUNSCHOTEN Hoekwoningen Sluitingsdatums ten behoeve van bouwnummer 6, 9, 12, 13, 18, 19, 24, 25 en 30 Aangezien er sprake is van een seriematig bouwproces, zijn de

Nadere informatie

Adriaan van Erk BOUW. Aanvullende koperskeuzelijst. Aspirant koper(s) Pijnacker, 18 woningen plan Keijzershof fase 3A. Bouwnummer...

Adriaan van Erk BOUW. Aanvullende koperskeuzelijst. Aspirant koper(s) Pijnacker, 18 woningen plan Keijzershof fase 3A. Bouwnummer... Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Pijnacker, 18 woningen plan Keijzershof fase 3A Betreft Bouwnummer... / woningtype D1 Geachte kopers(s), In

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen Ruwbouw

Optielijst Woonwensen Ruwbouw Optielijst Woonwensen Ruwbouw Project: 16-521 Veenderij Koper(s): Woningtype: Vrijstaand Bouwnummer: 1, 11, 12, 63 en 106 Woningtype: Klassiek Sluitingdatum: maandag 21 augustus 2017 (Sanitair, tegelwerk

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Exterieur. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes

Koperskeuzelijst. Exterieur. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Berkel & Rodenrijs, 26v69 woningen Woningtype 26 woningen Gouden Podium Versiedatum 16-1-2016 Bouw Naam verkrijger(s) Adres

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C5 - Bouwnummer 16 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C5 - Bouwnummer 16 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype C5 - Bouwnummer 16 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen ruwbouw

Optielijst Woonwensen ruwbouw Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

20 woningen Frank & vrij wonen

20 woningen Frank & vrij wonen 20 woningen Frank & vrij wonen Bouwnr: Naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telnr.: Keuzelijst meer- minderwerk Nr Omschrijving Meerprijs * Aantal ja/nee** Bouwkundig ruwbouw 101 Dakkapel achterzijde Aan

Nadere informatie

4 woningen type Waterlelie in het plan Waterhof Volgerlanden

4 woningen type Waterlelie in het plan Waterhof Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) 4 woningen type Waterlelie in het plan

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst Taets van Amerongen te Renswoude

Meer- en minderwerklijst Taets van Amerongen te Renswoude Project Taets van Amerongen Projectnr. 20163546 Datum 9-7-2018 De heer/mevrouw Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer Bouwnummer Type 28, 32 Hoekwoning, levensloopbestendig E1 De koper wenst gebruik

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

13 woningen Frankhuis

13 woningen Frankhuis GALJOEN 13 woningen Frankhuis 1081 13 woningen - Frankhuis - Stadshagen 03 UITBOUWEN begane grond 03..0100 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5400mm 12.900,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 200010 Keuken aansluitingen standaard volgens 0-tekening (excl. Elektra) De keukenaansluitingen worden volgens 0-tekening van de keuken aangebracht. Geen verrekening 0,00 200020 Verwerken

Nadere informatie

Bouwnummer... / woningtype Grutto, Ooievaar, Keizergans en Zwaan

Bouwnummer... / woningtype Grutto, Ooievaar, Keizergans en Zwaan Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Bergambacht, 13 woningen plan Dijklaan-West II fase 1c Betreft Bouwnummer...

Nadere informatie

Aspirant koper(s)

Aspirant koper(s) Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) E-mail koperskeuze @rehorstbouw.nl Project Waddinxveen, 39 woningen in Park Triangel, deelplan Parksingel fase 3 Betreft Bouwnummer... / woningtype Woningtype Charlotte en

Nadere informatie

Standaard optielijst P

Standaard optielijst P Naam: Woningmodel: P216810 12 Doetinchem Projectnr.: P216810 - Doetinchem, 12 woningen IJsseltuinen Bouwnr.: 12 Behandeld door: 1. Extern Keuze Aantal Verkoopprijs Bouwkundige werkzaamheden 1.05.1.130

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 en in EUR GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 en in EUR 1

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier

Koperskeuzelijst. Werknummer : Projectomschrijving : Woningtype. : Woningtype Lombardier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 Zolderindeling met 2 onbenoemde ruimten + overloop F 7300 OH Het wijzigen van de indeling op de tweede verdieping door middel van het creëren van twee onbenoemde ruimten

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen ruwe afbouw

Optielijst Woonwensen ruwe afbouw Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

Project meer- en minderwerklijst

Project meer- en minderwerklijst Project: De Verwondering Project meer- en minderwerklijst Uitbreiden Begane grond woning 1200 mm (30) De begane grond van de woning aan de achterzijde uitbreiden met 1200 mm conform tekening(en). Inclusief

Nadere informatie

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Moordrecht, plan De Binkhorst fase 2b 43 woningen. Bouwnummer... / woningtype Korbeel.

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Moordrecht, plan De Binkhorst fase 2b 43 woningen. Bouwnummer... / woningtype Korbeel. Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) Behandeld door S. (Stefan) Brand E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Moordrecht, plan De Binkhorst fase 2b 43 woningen Betreft Bouwnummer... / woningtype Korbeel

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype D1 - Bouwnummer 10 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype D1 - Bouwnummer 10 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype D1 - Bouwnummer 10 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek

Nadere informatie

Meer- en minderwerk keuzelijst

Meer- en minderwerk keuzelijst Meer- en minderwerk keuzelijst Projectnummer : 724 Projectomschrijving : Geleen 12 woningen in het plan De Haese Woningtype : A, A, A1, B en B Bouwnummer : kavel AG1 t/m AG12 Koper(s) : Vlassak Aannemersmaatschappij

Nadere informatie

Weespersluis Lanenrijk fase 1B1

Weespersluis Lanenrijk fase 1B1 Weespersluis Lanenrijk fase 1B1 Koperskeuzelijst type J ruwbouw VT-KK-J01 d.d. 09-05-2018 Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) E-mail Weespersluis1B1 @adriaanvanerk.nl. Project Weesp, plan Weespersluis fase

Nadere informatie

MAATWERKLIJST DUINGEEST

MAATWERKLIJST DUINGEEST leefid Duingeest wordt gebouwd met een totaal nieuwe filosofie: leefid. U als koper krijgt meer keuzevrijheid dan u gewend bent. U kunt namelijk naar eigen inzicht de woning indelen; de plaats van binnenwanden

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum :

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum : Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : 30-6-2017 Bouw : Naam verkrijger(s) : Adres

Nadere informatie