RH Lounge RH Session RH Visit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RH Lounge RH Session RH Visit"

Transcriptie

1 RH Lounge RH Session RH Visit

2 RH Lounge, RH Session en RH Visit. In deze brochure presenteren we drie stoelen die een aangenamere zitervaring bieden in wacht-, bezoekers-, conferentie-, opleidings- en vergaderruimtes. We noemen ze RH Lounge, RH Session en RH Visit namen die aangeven in welke omgeving ze het best tot hun recht komen. Tijdens vergaderingen, conferenties en in auditoria staat het concentratievermogen centraal. Voor een geslaagde en inspirerende vergadering moeten we in staat zijn om aandachtig te lezen, aantekeningen te maken, deel te nemen en actief te zijn. De stoelen moeten ons lichaam ontzien en ons comfortabel en ontspannen laten zitten. Tegelijkertijd moeten ze - volgens de traditie van RH - de ruimte waarin ze staan karakter en charisma geven. De RH Lounge, RH Session en RH Visit hebben allemaal een breed toepassingsgebied en samen vormen ze een aanvullend gamma op het klassieke kantoorstoelenprogramma van RH. Designed for human performance Elke RH-stoel is geconstrueerd voor uiterste precisie en topprestaties. Uw prestaties. Elke doordacht ontworpen RH-stoel optimaliseert uw houding en uw ademhaling. Daardoor voelt u zich altijd in topvorm en kunt u beter presteren. Test zelf een RH-stoel en ervaar het resultaat van 30 jaar geperfectioneerd precisiewerk. Visual Design anatomische, innovatieve en functionele prestaties Precisie-ergonomie. Veelzijdige functionaliteit. Een opvallende vormgeving, bedacht en geconstrueerd voor topprestaties. De constructie van elke RH-stoel staat volledig in dienst van de gebruiker. Functionaliteit bepaalt de vormgeving. Dynamic Ergonomics bewezen menselijk prestatievermogen vormt de kern van onze identiteit Onze nauwkeurige onderzoeks- en testmethoden bevestigen dat een RH-stoel individuele prestaties en die van de organisatie verbetert. Dat noemen wij waar voor uw geld. Onze RH Performance Study heeft aangetoond dat de prestaties verbeteren van iedereen die u in een RH-stoel laat zitten. Quality betere prestaties zijn hét bewijs van kwaliteit We verhogen het prestatieniveau van onze klanten, zowel op individueel als op organisatieniveau. Dat realiseren we door hoogstaande normen te hanteren. Doordat we de volledige productie van concept tot klant in ons eigen bedrijf realiseren, hebben we alle aspecten van design, productontwikkeling en assemblage tot logistiek en service onder controle. Zodoende kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Environment innovatieve oplossingen voor milieuprestaties We concentreren ons op prijs, continue prestaties van uw mensen en onze planeet. Deze aandacht resulteert in producten die gerecycled kunnen worden en soms zelfs biologisch afbreekbaar zijn. Dit zorgt voor een minimale belasting van ons leefmilieu.

3

4 LOUNGE Een stoel om in te ontspannen De RH Lounge is een stoel voor kleine én grote vergaderruimtes, recepties, wachtkamers en hotelfoyers. Zoals al onze stoelen is de RH Lounge uitgerust met intelligente en functionele details. Deze functie vormt de basis voor de vormgeving en samen zorgen ze voor karakteristieke RH-kenmerken zoals bijvoorbeeld de slanke rugleuning die de lendenen en de rug ontlast. Verder biedt de zitting een goede steun en zorgt de hellende voorkant ervoor dat er geen druk wordt uitgeoefend op de onderkant van de dijen. De armleggers bieden extra comfort en elegantie. De stoel is erg ruim, zodat u vaak van zithouding kunt veranderen, terwijl de dikte van het kussen ervoor zorgt dat u zacht zit. Als u comfortabel en ontspannen zit, kunt u beter denken en dat stimuleert uw creativiteit. Misschien worden uw beste ideeën wel geboren in een RH Lounge. Accessoires voor RH Lounge: Armleggers uit antracietgrijs gelakt hout met een met leer beklede armsteun. Bekleding Er is een ruime keuze aan combinatiemogelijkheden in stof of leer. Ze hebben allemaal een mooie siernaad die de vorm van de stoel benadrukt. Garantie 5 jaar garantie. Goede vrienden De RH Ambio, RH Extend en RH Logic 400/300 kunnen uitstekend met deze stoel gecombineerd worden.

5 RH Ambio Lounge Afmetingen in mm

6 Session Een stoel voor comfortabeler vergaderen In de RH Session lijken lange vergaderingen minder lang. De stoel is dan ook uitstekend geschikt voor kleinere opleidingsruimtes, kleine en grote vergaderruimtes en natuurlijk ook voor conferentieruimtes. Dankzij zijn goede ergonomie kan de RH Session ook dienst doen als eenvoudigere kantoorstoel. Iedereen weet hoe lastig het is om lang stil te zitten en daarom is de RH Session ontworpen om voor voldoende beweging tijdens het zitten te zorgen. De kantelfunctie maakt gevarieerd en open zitten mogelijk. De kantelfunctie kan in vijf verschillende posities vergrendeld worden. De hardheid wordt ingesteld op basis van uw lengte en gewicht. Dankzij het hoge zitcomfort blijft u goed zitten, ook als de vergadering uitloopt. Zoals al onze stoelen is de RH Session uitgerust met intelligente en functionele details. Deze functie vormt de basis voor de vormgeving en samen zorgen ze voor karakteristieke RHkenmerken zoals bijvoorbeeld de slanke rug die volledige bewegingsvrijheid voor de armen biedt. De rug is bovendien zo ontworpen dat uw lendenen volledig gesteund worden. De zitting ontlast de benen goed, terwijl de hellende voorkant ervoor zorgt dat er geen druk wordt uitgeoefend op de onderkant van de dijen. De stoel is eenvoudig in te stellen omdat de hoogte en de kantelfunctie aangepast worden met dezelfde hendel. Door de RH Session uit te rusten met armleggers, worden de armen beter ontlast. In de basisuitvoering is de stoel voorzien van een slede, maar hij kan ook geleverd worden met wielen. De kruisvoet heeft een slanke vormgeving uit stabiel staal en is ontworpen om weinig plaats in te nemen perfect wanneer er meerdere stoelen naast elkaar staan in een kleine ruimte. Accessoires voor RH Ambio Session: Met leer beklede armleggers voor extra comfort en elegantie. Bekleding Er is een ruime keuze aan combinatiemogelijkheden in stof of leer. Ze hebben allemaal een mooie siernaad die de vorm van de stoel benadrukt. GarantiE 5 jaar garantie. Goede vrienden De RH Ambio, RH Extend en RH Logic 400/300 kunnen uitstekend met deze stoel gecombineerd worden.

7 Designed for human performance RH Session Afmetingen in mm

8 VISIT In een stoel die beweegt, houdt u het langer vol Het is vooral tijdens lange vergaderingen en conferenties dat men het verdient om comfortabel te zitten. Als u een comfortabele stoel nodig heeft in de vergaderruimte, conferentieruimte, opleidingsruimte en de eetzaal, is de RH Visit dan ook de perfecte keuze. De stoel is vanzelfsprekend ook geschikt als bezoekers- en vergaderstoel. De RH Visit is voorzien van intelligente en functionele details. Deze functionele details vormen de basis voor de vormgeving en samen zorgen ze voor karakteristieke RH-kenmerken zoals bijvoorbeeld de actieve kantelfunctie voor zitting en rugleuning. De kantelfunctie zorgt voor bewegend en gevarieerd zitten, zodat u meer alert blijft tijdens vergaderingen. De slanke rug die de lendenen volledig steunt, biedt volledige bewegingsvrijheid voor de armen. Als u de stoel voorziet van armleggers, worden uw armen bovendien beter ontlast. De zitting is ontworpen om de benen goed te ontlasten, terwijl de hellende voorkant ervoor zorgt dat er geen druk wordt uitgeoefend op de onderkant van de dijen. Bovendien is de zitting zacht en comfortabel, zodat vergaderingen geen eeuwigheid lijken te duren. De RH Visit is stapelbaar en handig op te bergen en met de bijbehorende koppelstukken kunt u de stoelen opstellen in rijen erg handig in bijvoorbeeld auditoria. Als u een mobielere stoel wilt, kunt u de slede vervangen door wielen. De RH Visit is leverbaar met twee verschillende frames: RH Visit met vier poten. RH Visit met sledeframe. De RH Visit is leverbaar met de volgende accessoires: Koppelstuk zodat de stoelen opgesteld kunnen worden in rijen, wat bijvoorbeeld erg handig is in auditoria. Armleggers in antracietgrijs gelakt hout. Bekleding Er is een ruime keuze aan combinatiemogelijkheden in stof of leer. Ze hebben allemaal een mooie siernaad d<ie de vorm van de stoel benadrukt. GarantiE 5 jaar garantie. Goede vrienden De RH Ambio, RH Extend en RH Logic 400/300 kunnen uitstekend met deze stoel gecombineerd worden. bort m krom på bord, lika som stolsbenen:) + bort m gult i bilden + stolarna vitare:) De actieve kantelfunctie in zitting en rugleuning zorgt voor bewegend en gevarieerd zitten, zodat u meer alert blijft tijdens vergaderingen.

9 bort m krom på bord, lika som stolsbenen:) + bort m gult i bilden + vitare stolar:) RH Visit Afmetingen in mm

10 241 NORDIC ECOLABEL PRINTED MATTER 148 Designed for human performance RH Session CARBON NEUTRAL PRINTED MATTER

11 RH Lounge RH Visit

12 Het menselijk lichaam is een anatomisch wonder. Hoe beter we voor ons lichaam zorgen, hoe beter we presteren. Dat geldt niet alleen voor sportactiviteiten, maar ook voor het uitvoeren van taken die we als routinetaken beschouwen, zoals zitten. Wanneer we in een stoel zitten die rekening houdt met het natuurlijk bewegingspatroon van ons lichaam, kunnen we beter ademen en wanneer we beter ademen, kunnen we ons beter concentreren en beter presteren. Dat zijn de factoren waarmee we rekening houden wanneer we onze stoelen ontwerpen. Voor onze klanten kan dat het verschil maken tussen goed en geweldig zaken doen. Marketing and Brand Communication - Scandinavian Business Seating, Fyra Punkter 2011 RA NL Foto: Studio Wahlgren RH Stoelen. Designed for human performance Nederland RH Stoelen B.V. Guldenweg NL Etten-Leur P.O. Box AA Etten-Leur Tel: +31 (0) Fax: +31 (0) A Brand of Scandinavian Business Seating

Reachtrucks. modellen. service 24/7. wereldwijd netwerk. reachtrucks ULS UND UMS UHD UHX

Reachtrucks. modellen. service 24/7. wereldwijd netwerk. reachtrucks ULS UND UMS UHD UHX Reachtrucks 5 modellen wereldwijd netwerk reachtrucks 24/7 service ULS UND UMS UHD UHX Ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen: uw normen THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Met name mensen die zorgbehoevend zijn, hebben recht op respect en aandacht voor hun waardigheid. Daarvoor denken, ontwikkelen en produceren wij.

Met name mensen die zorgbehoevend zijn, hebben recht op respect en aandacht voor hun waardigheid. Daarvoor denken, ontwikkelen en produceren wij. Met name mensen die zorgbehoevend zijn, hebben recht op respect en aandacht voor hun waardigheid. Daarvoor denken, ontwikkelen en produceren wij. Völker Care Concept Meer tijd voor menswaardige verpleging

Nadere informatie

Schindler 6500 Stille, ruime en duurzame mobiliteit. Ervaar de voordelen van deze oplossing in uw gebouw. Schindler Modernisaties

Schindler 6500 Stille, ruime en duurzame mobiliteit. Ervaar de voordelen van deze oplossing in uw gebouw. Schindler Modernisaties Schindler 6500 Stille, ruime en duurzame mobiliteit. Ervaar de voordelen van deze oplossing in uw gebouw. Schindler Modernisaties Design of functionaliteit? Kies voor beide en maak kennis met een hoger

Nadere informatie

2.0. Gezond werken Slimme technologie Duurzaam Award winning. Axia designed and assembled by BMA Ergonomics in the Netherlands

2.0. Gezond werken Slimme technologie Duurzaam Award winning. Axia designed and assembled by BMA Ergonomics in the Netherlands 2.0 Gezond werken Slimme technologie Duurzaam Award winning Axia designed and assembled by BMA Ergonomics in the Netherlands We zetten ons al decennialang in voor het verbeteren van uw zithouding op het

Nadere informatie

uw zending in goede handen

uw zending in goede handen uw zending in goede handen nationaal en internationaal een vertrouwde naam TNT Express is een wereldwijd opererende express dienstverlener. Vele organisaties kennen ons als betrouwbare partner die zendingen

Nadere informatie

1.0 tot 1.5 ton. Elektrische Vorkheftruck. Verhuur Lease Verkoop Onderhoud Heftrucks Magazijntrucks Hoogwerkers Veegmachines

1.0 tot 1.5 ton. Elektrische Vorkheftruck. Verhuur Lease Verkoop Onderhoud Heftrucks Magazijntrucks Hoogwerkers Veegmachines Elektrische Vorkheftruck 1.0 tot 1.5 ton Van der Kreeft bv Veldwade 18 3439 LE Nieuwegein T +31 (0)30 280 55 50 F +31 (0)30 289 93 71 www.heftruck.com Verhuur Lease Verkoop Onderhoud Heftrucks Magazijntrucks

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN STILTE Stilte, het mooiste geluid dat er is. Het geluid van helemaal niets. Om in alle rust te genieten. Van alles wat zich in uw keuken afspeelt. Het

Nadere informatie

BMA Ergonomics DUURZAAMHEIDSVERSLAG 2013

BMA Ergonomics DUURZAAMHEIDSVERSLAG 2013 BMA Ergonomics DUURZAAMHEIDSVERSLAG 2013 Inhoud Voorwoord 5 Over dit verslag 6 De kringloop sluiten 8 Onze stakeholders 10 Ons bedrijf 12 Productie 18 Ontwikkeling 18 Leveranciers 20 Medewerkers 22 Gebruik

Nadere informatie

UW BELANG BEPAALT ONZE KOERS

UW BELANG BEPAALT ONZE KOERS De formule waar úw belangen centraal staan! UW BELANG BEPAALT ONZE KOERS Uw belang, VAKGARAGE, het énige echt onafhankelijke concept. Er zijn veel garageconcepten in Nederland. Toch is er maar één echt

Nadere informatie

Til- & verzorgingssystemen

Til- & verzorgingssystemen Til- & verzorgingssystemen MOBIELE TILLIFTEN LIFTEN VOOR ZELFSTANDIGE TRANSFERS PLAFONDLIFTEN DRAAGBARE LIFTEN WANDLIFTEN ZWEMBADLIFTEN HIPPOTHERAPIE Til- & verzorgingssystemen Handi-Move oplossingen

Nadere informatie

Hoe kun je comfortabel en productief werken met een tablet?

Hoe kun je comfortabel en productief werken met een tablet? Hoe kun je comfortabel en productief werken met een tablet? Een praktisch overzicht van het wat, hoe en waarom van (zakelijk) tabletgebruik Inleiding De tablet is de gadgetfase ontgroeid. Het zakelijk

Nadere informatie

People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie

People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie _AhrenD 500 1 I People Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie het Ahrend 500 meubelprogramma is cradle to cradle Silver gecertificeerd.

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Inzetbaarheidsscan 2 Ben jij duurzaam inzetbaar? Blijf van waarde in de wereld van werk Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier

Nadere informatie

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012 Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld 2 De mobiele trends: een wereld in verandering Groot of klein,

Nadere informatie

Het herkennen van minder leven

Het herkennen van minder leven Het herkennen van minder leven Leer uw baby kennen Het voelen van uw baby is een bijzonder maar bovenal geruststellend gevoel. Uw zwangerschap is nu zo ver gevorderd dat u de baby voelt bewegen. Tijdens

Nadere informatie

KOOPHULP Matrassen. Dekbedden, kussens en matrasbeschermers

KOOPHULP Matrassen. Dekbedden, kussens en matrasbeschermers KOOPHULP Matrassen Dekbedden, kussens en matrasbeschermers 2016 Mogelijk zijn niet alle (hier getoonde) producten verkrijgbaar in het woonwarenhuis. Spreek een medewerker aan of kijk op IKEA.be voor meer

Nadere informatie

geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi

geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi Bijeenkomsten in het centrum van Eindhoven Gele Kegels van Regardz is een uitstekende, goed bereikbare vergader- en congreslocatie in hartje Eindhoven.

Nadere informatie

geeft u de ruimte The Globe Den Haag

geeft u de ruimte The Globe Den Haag geeft u de ruimte The Globe Den Haag Free wifi Modern en vol inspiratie The Globe van Regardz is het verborgen pareltje van Den Haag. Met prachtige modern ingerichte zalen en een gebouw met veel glas en

Nadere informatie

geeft u de ruimte Planetarium Amsterdam Free wifi

geeft u de ruimte Planetarium Amsterdam Free wifi geeft u de ruimte Planetarium Amsterdam Free wifi Rust en ruimte voor uw inspiratie Het Planetarium van Regardz is een vergader- en congreslocatie die natuur, stad en vergaderen verenigt. Het Planetarium

Nadere informatie

Trends 2014 in facilitaire dienstverlening

Trends 2014 in facilitaire dienstverlening Trends 2014 in facilitaire dienstverlening Inhoud Inleiding Organisatietrends waar u op in kunt spelen Ontwikkelingen bij facilitaire afdelingen Zeven tips op een rijtje Slot Over Facilicom FACILICOM SERVICES

Nadere informatie

Matrix Solutions. Telecom designed by your business

Matrix Solutions. Telecom designed by your business Matrix Solutions Telecom designed by your business Mobistar Matrix Solutions voorziet in al uw specifieke telecombehoeften Waarom kiezen voor Mobistar Matrix Solutions Oplossingen op maat van de klant

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie

KrachtMeting Movisie. StuurKracht

KrachtMeting Movisie. StuurKracht KrachtMeting Movisie Zet per stelling een kruisje bij het antwoord dat het meest op uw organisatie van toepassing is. Tel per krachtenveld de uitslag op en kijk wat de uitslag betekent! Tel vervolgens

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie

DCN multimedia-vergadersysteem Informeren. Indruk maken. Inspireren.

DCN multimedia-vergadersysteem Informeren. Indruk maken. Inspireren. DCN multimedia-vergadersysteem Informeren. Indruk maken. Inspireren. 2 DCN multimedia-vergadersysteem van Bosch Informeren. Indruk maken. Inspireren. En mensen aanzetten tot actie Mensen aanzetten tot

Nadere informatie

Onderzoek stage portfolio

Onderzoek stage portfolio Onderzoek stage portfolio Dorigo Smit Inleiding Het is nu Februari 2015 en we zijn nu op het punt aangekomen dat we over gaan naar fase 3. In deze fase gaan wij ons voorbereiden op onze stage. Een goede

Nadere informatie

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt het gevoel van samen Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt U bent aan zet! Als cliënt van Archipel kunt u zelf aangeven op welke punten u ondersteuning

Nadere informatie

Audiovisuele & ICT Systeem Integratie + Hoogwaardige Ruimte-inrichting

Audiovisuele & ICT Systeem Integratie + Hoogwaardige Ruimte-inrichting Audiovisuele & ICT Systeem Integratie + Hoogwaardige Ruimte-inrichting Inhoudsopgave Introductie 4-9 Voorwoord 4 Divisies 4 BIS Concepten 6 Disciplines 8 Paketten 9 Maatwerkoplossingen 9 BIS Room Concepts

Nadere informatie

Casenso. Optimaliseer Uw Bedrijf. Casenso Consultancy

Casenso. Optimaliseer Uw Bedrijf. Casenso Consultancy Casenso Optimaliseer Uw Bedrijf Casenso Consultancy Internet : E-mail : office@casenso.nl Telefoon : +31 (0)24 322 0872 : Engels of Nederlands Consultancy Alle organisaties (bedrijven, non-profit, overheid)

Nadere informatie