GEEF KLEUR AAN JE ZONNEBRIL pagina 2. Voor elke gelegenheid een passende zonnebril. Glasmarkers cadeau!*

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEEF KLEUR AAN JE ZONNEBRIL pagina 2. Voor elke gelegenheid een passende zonnebril. Glasmarkers cadeau!*"

Transcriptie

1 EYE SPECIAL Voor elke gelegenheid een passende zonnebril Een nieuw breed kleurenpalet aan brillenglazen. & Trends op het gebied van zonnebrillen en zonneglazen & Zorgeloos genieten dankzij Eye-Sun Protection Factor (E-SPF) GEEF KLEUR AAN JE ZONNEBRIL pagina 2 Glasmarkers cadeau!* Aarkade 1-2, Herenhof 56, Ridderhof 13 Alphen aan den Rijn Reghthuysplein 8 Nieuwkoop Dorpsstraat 116 Hazerswoude-Dorp

2 GEEF KLEUR AAN JE ZONNEBRIL FASHION Een breed palet aan nieuwe kleuren brillenglazen voor bijna alle modieuze monturen van deze zomer. ACTIVITY Natuurlijke kleuren en zicht zonder reflecties. Ideaal voor (water-)sporten en autorijden. PROTECTION Zorgeloos genieten dankzij E-SPF (Eye-Sun Protection Factor) 50 op alle zonneglazen.

3 Kom bij ons langs voor een persoonlijk advies zodat u onbezorgd kunt genieten van de juiste zonnebril voor elke gelegenheid! Fashion Activity Protection Wij zijn weer klaar voor de eerste warme zonnestralen van het jaar. Een nieuw breed kleurenpalet aan brillenglazen voor bijna alle modieuze monturen van deze zomer, geeft kleur aan ons en onze omgeving! Als de zon schijnt ziet alles er vrolijker uit. En met de prachtige nieuwe zonnebrillencollectie in combinatie met uw favoriete kleur zonneglas, is het extra leuk om een zonnebril te dragen. Trends Het wordt een kleurig voorjaar! Enkele trends op een rij: Geel is een echte voorjaarskleur. Ongeacht de tint, met een geel montuur bent u verzekerd van een opvallende bril! Ook prints blijven hip! Niet alleen de bekende bloemen- of dierenprints ziet u terug, ook stippen en strepen zijn te vinden dit voorjaar. Kiest u liever voor minimalisme? Dan past een prachtig eenvoudig montuur met simpele lijnen beter bij u. Sommige situaties vragen om zonneglazen die het beste presteren onder bepaalde omstandigheden. Zo hebben we voor het autorijden of voor actieve sportliefhebbers speciale brillenglazen die net wat extra bescherming bieden. XPERIO De gepolariseerde Xperio zonneglazen neutraliseren het weerkaatsende zonlicht. Deze zonneglazen voorkomen niet alleen deze hinderlijke en gevaarlijke schitteringen, u bent ook verzekerd van een natuurlijke kleurwaarneming. Nieuw! Met Xperio kunt u nu genieten van een modieuze look. Het assortiment is uitgebreid met zes nieuwe en verfrissende dégradé kleuren. U kunt de kleuren bekijken in onze winkel! Je huid insmeren tegen de zon is de gewoonste zaak van de wereld. Maar wat veel mensen niet weten is dat het net zo belangrijk is om uw ogen goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Met onze brillenglazen met de Eye-Sun Protection Factor (E-SPF) kunt u zorgeloos genieten. Crizal Sun UV Een Crizal Sun UV coating beschermt uw ogen tegen de schadelijke UV-stralen die uw ogen bereiken via de voor- en achterzijde van uw brillenglas. De mate van bescherming wordt uitgedrukt met de Eye-Sun Protection Factor (E-SPF). Een zonneglas met Crizal Sun UV heeft een E-SPF van maar liefst 50! Met uw zonnebril bent u 50 keer beter beschermd dan zonder. Of u nu een zonnebril wenst voor het autorijden, voor op vakantie of om mee te sporten; wij hebben altijd een passende oplossing met een uitgebreide collectie monturen en de juiste glazen!

4

5 voorjaarszon We zijn weer klaar voor de eerste warme zonnestralen van het jaar. Maar laten we vooral niet vergeten om onze ogen goed te beschermen in deze heerlijke zon. Met onze prachtige nieuwe zonnebrillencollectie is het extra leuk om een zonnebril te dragen die past bij uw uitstraling en bij uw leefstijl. Dit seizoen kunt u kiezen uit allerlei vormen, kleuren en materialen. Lees in dit magazine alles over de laatste modetrends en ontwikkelingen op het gebied van zonneglazen. En laat u vooral inspireren! extra aandacht voor Het nieuwe kleurenpalet van zonneglazen Trends: wat vindt u belangrijk wanneer u een zonnebril uitzoekt? De gezondheid en bescherming (E-SPF) van uw ogen De zonnebril geschikt voor specifieke activiteiten zoals autorijden of sporten Kom binnenkort langs om onze nieuwe collecties te bekijken en vraag onze medewerkers om een persoonlijk advies. Wij geven graag onze kijk op uw ogen!

6 belangrijker dan u denkt!

7 Bescherm uw ogen Als u goed voor uw ogen zorgt, blijven ze in conditie. Ogen hebben namelijk net als spieren, rust nodig om te kunnen herstellen. Daarbij kunt u ogen ook gericht trainen door niet altijd de makkelijkste weg te kiezen maar ze te dwingen om te focussen. Heeft u oogklachten zoals prikkende ogen of vermoeide ogen of trilt uw oog soms? Kom gerust langs en vraag onze experts om advies. Veel klachten kunnen gemakkelijk verholpen worden zonder dat u meteen een nieuwe bril of andere glazen nodig heeft. GOEDE ZORG Bij een goede oogzorg, hoort natuurlijk ook de juiste bescherming. Zo helpt een zonnebril om schadelijke UV-stralen te neutraliseren en beschermt een sportbril ook tegen zand en wind in uw ogen. Techniek En wist u dat pittig eten alle traanklieren prikkelt waardoor uw ogen natuurlijk gereinigd worden! Wij zijn altijd op de hoogte van de allerlaatste technieken zodat we uw bril nog beter op uw gezicht en ogen kunnen afstemmen. Zo wordt het dragen van een bril nog prettiger. EETWEETJE Wortels zijn goed voor uw ogen, dat weet iedereen. Of is dit juist een fabeltje om kinderen vooral veel wortels te laten eten? Het zit zo: wortels (en veel andere groenten) bevatten een grote hoeveelheid beta-caroteen dat door het lichaam wordt omgezet in vitamine A. En vitamine A is weer belangrijk voor het goed functioneren van de ogen. Ook voor lenzendragers zijn er zonnebrillen mét of zónder sterkte die comfortabel zitten en er mooi uitzien. Kom langs en vraag naar de mogelijkheden.

8 De Serengeti zonnebrillen zijn ook op sterkte verkrijgbaar.

9 speciaal voor u U gaat in het voorjaar weer heerlijk genieten van de zon. Daarom hebben wij alvast een aantal mooie zonnebril monturen voor u geselecteerd. Profiteer nu van ons speciale aanbod! Kom langs in de winkel, dan helpen wij u graag verder. u Calvin Klein ,- inclusief glazen op sterkte u Calvin Klein ,- inclusief glazen op sterkte u Ray Ban RB2132 / Kleur: ,- inclusief glazen op sterkte u Rayban RB3362 / Kleur: ,- inclusief glazen op sterkte

10 Alles wat u over uw bril moet weten

11 tips n tricks Een zonnebril dragen we niet voor niets. Een paar redenen waarom het dragen van een goede zonnebril zo belangrijk is: Comfort Natuurlijk moet de zonnebril ook gewoon goed zitten. Dat wil zeggen dat de poten goed om de oren zitten, zodat de bril niet verschuift of afzakt. Verder is het van belang dat de bril goed aansluit bij de wenkbrauwen en dat de wimpers vrij kunnen bewegen. ZOMERSE KLEUREN De zomer staat synoniem voor kleuren en dat is terug te zien in de zonnebrillentrend waarbij gekleurde glazen een grote rol spelen. Van geel tot bruin naar blauw, zolang het gekleurde glas maar is afgestemd op het montuur en vooral bij uw outfit past. De trend voor kleuren is bij het brilmontuur terug te zien, waarbij kleuren als rood, blauw en combinaties van meerdere kleuren te zien zijn. Natuurlijk wordt de kleur van het montuur volledig afgestemd op de glazen, zodat het een harmonieus geheel wordt. Bescherming Op nummer 1 staat natuurlijk de bescherming die een zonnebril biedt tegen de (schadelijke) UV-stralen. Als het oog langdurig blootgesteld wordt aan ultraviolet (UV) licht, kan dit staar veroorzaken. Met het consequent dragen van een goede zonnebril kan dit proces aanzienlijk vertraagd dan wel voorkomen worden. Kies bij de aanschaf voor een goede bril altijd voor een zonnebril die 100% UV-bescherming biedt of dat de bescherming 400 UV is. HUID Ten slotte zal de huid om de ogen, bij veelvuldig knijpen, eerder rimpeltjes laten zien. En dit staat nog los van de snellere veroudering van de huid om de ogen. Ook om die reden is een goede zonnebril aan te raden. En dit jaar zijn de grote glazen weer in de mode, dus we doen onze ogen en omliggende huid nog extra veel plezier! Zonnebrillen zijn helemaal hot in Uw zonnebril moet dit jaar gewoon opvallen! Een paar trends willen we er even voor u uitlichten: 1. Kleuren (spiegelglazen, degradé glazen, gekleurde glazen en monturen) 2. Lichtgekleurde en witte monturen 3. Ronde, ovale maar ook vierkante monturen, vaak met vrij dikke randen 4. Retro monturen met een knipoog naar de jaren 60 en Oversized monturen Lichtgekleurde en witte monturen Witte monturen maken hun rentree deze zomer en verhogen het zomerse gevoel. De witte brilmonturen komen in de meest uiteenlopende vormen voor en worden vooral gecombineerd met verschillende tinten bruine brilglazen voor een klassiek contrast. Oversized zonnebrillen Hoe groter hoe beter, is het motto in De oversized zonnebrillen bieden naast veel comfort ook bescherming aan het gebied rondom uw ogen en zijn bovendien bijzonder vrouwelijk en charmant te noemen.

12 Aarkade Alphen aan den Rijn Reghthuysplein Nieuwkoop Herenhof Alphen aan den Rijn Ridderhof Alphen aan den Rijn Dorpsstraat Hazerswoude-Dorp De snelste weg naar de beste bril. Aarkade 1-2, Alphen aan den Rijn T E. Herenhof 56, Alphen aan den Rijn T E. Ridderhof 13, Alphen aan den Rijn T E. Dorpsstraat 116, Hazerswoude T E. Reghthuysplein 8, Nieuwkoop T E. Volg ons ook op Glasmarkers cadeau!* Bij aanschaf van een zonnebril op sterkte ontvangt u dit voorjaar deze kleurrijke glasmarkers cadeau!* * Geldig t/m 31 mei Vraag naar de voorwaarden. Een greep uit onze collectie:

De brillentrends van 2015

De brillentrends van 2015 De brillentrends van 2015 Een bril is niet enkel een nuttig voorwerp, het is ook een stijvol accessoire en een modeartikel. Bij New Optics vindt u naast tijdloze klassiekers steeds de ruimste nieuwe collecties

Nadere informatie

Altijd uw perfecte partner in de zon ZEISS Zonneglazen

Altijd uw perfecte partner in de zon ZEISS Zonneglazen // OPENNESS MADE BY ZEISS Altijd uw perfecte partner in de zon ZEISS Zonneglazen ZEISS Zonneglazen Goede vooruitzichten voor zonnebrildragers Welk type zonnebrildrager bent u? URBAN DRIVE ACTIVE Bescherming

Nadere informatie

De brillentrends van 2015

De brillentrends van 2015 De brillentrends van 2015 Een bril is niet enkel een nuttig object, het is ook een stijvol accessoire en een mode-artikel. Bij New Optics vindt u naast tijdloze klassiekers steeds de ruimste nieuwe collecties

Nadere informatie

Belgen hechten te weinig belang aan hun ogen!

Belgen hechten te weinig belang aan hun ogen! Persbericht September 2012 Belgen hechten te weinig belang aan hun ogen! Groot marktonderzoek naar de kwaliteit van onze ogen wijst erop dat 97% van 45-plussers last heeft van oogklachten. Toch verhelpen

Nadere informatie

Optiek Staelens Optiek de man. zonnebrillen. vanaf. met gratis glazen op sterkte *

Optiek Staelens Optiek de man. zonnebrillen. vanaf. met gratis glazen op sterkte * Optiek Staelens Optiek de man RAY-BAN zonnebrillen met gratis glazen op sterkte * vanaf 129 gucci 259 giorgio armani 229 prada 189 tom ford 279 gucci 249 gucci 209 DIOR 269 TOM FORD 255 boss 229 TOM FORD

Nadere informatie

Hello sunshine. Hello sunsh. Hello sunshine. De beste bescherming voor je ogen. Kies voor. brillenglazen. met E-SPF* met E-SPF* brillenglazen

Hello sunshine. Hello sunsh. Hello sunshine. De beste bescherming voor je ogen. Kies voor. brillenglazen. met E-SPF* met E-SPF* brillenglazen Vind ons ook [straatnaam] [postcode] [woonplaats] Met vriendelijke groet, [Naam opticien] c o n k i_ x c o d e 2611 PC Stad Zo ga je modieus én beschermd de zomer in. brillenglazen, voorzien van de beste

Nadere informatie

SPRING SUMMER eyewear. OPTIEK MATUSZCZAK Stationsstraat EEKLO MICHAEL KORS 170 * FENDI MICHAEL KORS

SPRING SUMMER eyewear. OPTIEK MATUSZCZAK Stationsstraat EEKLO MICHAEL KORS 170 * FENDI MICHAEL KORS OPTIEK MATUSZCZAK Stationsstraat 18 9900 EEKLO MICHAEL KORS 170 * eyewear SPRING SUMMER 2016 FENDI MICHAEL KORS ESPRIT VOGUE MAX MARA HUGO BOSS BOSS ORANGE TOMMY HILFIGER ETNIA BARCELONA CALVIN KLEIN SUPERDRY

Nadere informatie

... zon, trends & beeldschermen

... zon, trends & beeldschermen ... zon, trends & beeldschermen BEWUST GENIETEN VAN DE ZON... We hebben dit jaar al een paar keer van de zon mogen genieten en hopen dat hij deze zomer nog vaker schijnt. Wie aan zon denkt, ziet zonnebrand

Nadere informatie

eyewear SPRING SUMMER 2017 UW OPTICIEN

eyewear SPRING SUMMER 2017 UW OPTICIEN eyewear SPRING SUMMER 2017 UW OPTICIEN De trends voor 2017 zijn best gedurfd. Houten zonnebrillen speelden vorig jaar al mee, maar doen dit jaar nog beter. En voor wie graag mysterieus is, is er keuze

Nadere informatie

m a g a z i n e z o m e r

m a g a z i n e z o m e r magazine zomer 2017 REDACTIE: YELLOW AND THE UNICORNS, BARCELONA // VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: PHILIPPE VERBRUGGEN // VORMGEVING: SOFIE MATHEUSSEN NIETS UIT DEZE UITGAVE MAG WORDEN OVERGENOMEN ZONDER

Nadere informatie

De brillentrends van 2016

De brillentrends van 2016 De brillentrends van 2016 Een bril is niet enkel een nuttig voorwerp, het is ook een stijlvol accessoire en een modeartikel. Wil jij volledig mee zijn met de brillenmode van 2016? We zetten voor jou de

Nadere informatie

oog gratis contact voorjaar 2013 zonneglazen op sterkte bij aankoop van een zonnebril vanaf 99,- *

oog gratis contact voorjaar 2013 zonneglazen op sterkte bij aankoop van een zonnebril vanaf 99,- * oog contact voorjaar 2013 eye fashion is de grootste zelfstandige opticien in regio leiden & de bollenstreek zonneglazen op sterkte gratis bij aankoop van een zonnebril vanaf 99,- * EYE FASHION leiden

Nadere informatie

OPTIEK VAN VAERENBERGH EYEWEAR SS18 CALVIN KLEIN 154*

OPTIEK VAN VAERENBERGH EYEWEAR SS18 CALVIN KLEIN 154* OPTIEK VAN VAERENBERGH EYEWEAR SS18 CALVIN KLEIN 154* You can cut all the flowers but you cannot keep Spring from coming. Pablo Neruda De eerste zonnestralen zijn een feit! Diezelfde zon bezorgde ons een

Nadere informatie

De zon te vriend houden Hoe bescherm je je kind goed?!

De zon te vriend houden Hoe bescherm je je kind goed?! Jeugdgezondheidszorg De zon te vriend houden Hoe bescherm je je kind goed?! In Nederland hebben wij niet het hele jaar zon en als de zon schijnt, willen wij daar graag van genieten. De zon zorgt ervoor

Nadere informatie

SEE AND BE SEEN. eyewear. OPTIEK MATUSZCZAK. Stationsstraat 18. 9900 EEKLO 180 * HUGO BOSS RAY-BAN VOGUE BOSS ORANGE BOSS HUGO BOSS TOMMY HILFIGER

SEE AND BE SEEN. eyewear. OPTIEK MATUSZCZAK. Stationsstraat 18. 9900 EEKLO 180 * HUGO BOSS RAY-BAN VOGUE BOSS ORANGE BOSS HUGO BOSS TOMMY HILFIGER OPTIEK MATUSZCZAK. Stationsstraat 18. 9900 EEKLO RAY-BAN VOGUE BOSS ORANGE 180 * HUGO BOSS BOSS HUGO BOSS TOMMY HILFIGER MARC BY MARC JACOBS ESPRIT SERENGETI CALVIN KLEIN MICHAEL KORS eyewear SEE AND BE

Nadere informatie

VOORDEEL OP STERKTE 249,- 129,- Emporio Armani bril inclusief glazen op sterkte. Merkzonnebrillen op sterkte

VOORDEEL OP STERKTE 249,- 129,- Emporio Armani bril inclusief glazen op sterkte. Merkzonnebrillen op sterkte Merkzonnebrillen op sterkte 3051/EA3050 98x146.indd 1 02-03-15 16:46 Emporio Armani bril inclusief glazen op sterkte 249,- 349.- VANAF 129,- VOORJAAR 2015 VOORDEEL OP STERKTE Zonnebril op sterkte cadeau

Nadere informatie

De beste OOGZORG De mooiste COLLECTIES Deskundig ADVIES NUMMER 03 - WINTER 2016 SPORT& ZIEN

De beste OOGZORG De mooiste COLLECTIES Deskundig ADVIES NUMMER 03 - WINTER 2016 SPORT& ZIEN Magazine NUMMER 03 - WINTER 2016 SPORT& ZIEN Straks op wintersport? Profiteer van onze wintersport aanbieding! Handige clip-in op sterkte in uw sportbril al vanaf 119 euro De beste OOGZORG De mooiste COLLECTIES

Nadere informatie

MAGAZINE VOOR DYNAMISCHE KIJKERS

MAGAZINE VOOR DYNAMISCHE KIJKERS NAJAAR 2009 I VOORJAAR 2010 POWERED BY HOYA LIFE BEGINS @ 40 Als kleine letters een groot probleem worden ENKEL U SCHITTERT! Zorgeloos genieten van uw veredelde glazen Knijpt u ook een oogje dicht? BESCHERM

Nadere informatie

UW OPTIEKZAAK CALVIN KLEIN EYEWEAR FW 2017

UW OPTIEKZAAK CALVIN KLEIN EYEWEAR FW 2017 UW OPTIEKZAAK CALVIN KLEIN 195 EYEWEAR FW 2017 EYEWEAR FW 2017 EYEWEAR FW 2017 RAY BAN 162 thanks to our models Griet, Michelle, Lisa, Ilona, Céleste & Stephen photo & design toech.be MUA Wena Laperre

Nadere informatie

maandag 17 april ZONNE BRILLEN TRENDS 2017 Online lenzen kopen ZONNEBRILLEN LENZEN Special

maandag 17 april ZONNE BRILLEN TRENDS 2017 Online lenzen kopen ZONNEBRILLEN LENZEN Special maandag 17 april 2017 www.deswollenaer.nl 17 ZONNE BRILLEN TRENDS 2017 Online lenzen kopen ZONNEBRILLEN LENZEN Special maandag 17 april 2017 www.deswollenaer.nl 18 scherp geprijsd! Freshlook One-Day 10

Nadere informatie

ZIEN. bril of contact lenzen. brillen. kinder. brillen. Concourslaan 5 A 2132 DH HOOFDDORP. Tel. 023-5639837. www.zienoptiek.nl.

ZIEN. bril of contact lenzen. brillen. kinder. brillen. Concourslaan 5 A 2132 DH HOOFDDORP. Tel. 023-5639837. www.zienoptiek.nl. ZIEN bril of contact lenzen de nieuwste brillen kinder brillen Concourslaan 5 A 2132 DH HOOFDDORP Tel. 023-5639837 www.zienoptiek.nl GOEd ZIEN Begint met een goed advies van Zien! OOGmETING Alles begint

Nadere informatie

OPTIEK LOTTE EYEWEAR SS18 CALVIN KLEIN

OPTIEK LOTTE EYEWEAR SS18 CALVIN KLEIN OPTIEK LOTTE EYEWEAR SS18 CALVIN KLEIN 154 You can cut all the flowers but you cannot keep Spring from coming. Pablo Neruda De eerste zonnestralen zijn een feit! Diezelfde zon bezorgde ons een ware energieboost.

Nadere informatie

KINDERBRILLEN Vergeet je je ogen niet? BLUE FOR YOU Zonnebrillenactie! BESCHERM JE OGEN TEGEN DE ZON Op maat gemaakt

KINDERBRILLEN Vergeet je je ogen niet? BLUE FOR YOU Zonnebrillenactie! BESCHERM JE OGEN TEGEN DE ZON Op maat gemaakt EYE SPECIAL MAGAZINE VOORJAAR 2017 POWERED BY ESSILOR KOM LANGS VOOR EEN ZONNEBRIL MET DE BESTE BESCHERMINGS- FACTOR! Kijk op pagina 12 KINDERBRILLEN Vergeet je je ogen niet? BLUE FOR YOU Zonnebrillenactie!

Nadere informatie

Deken Darraslaan 85-8700 Tielt - 051 40 74 35

Deken Darraslaan 85-8700 Tielt - 051 40 74 35 Deken Darraslaan 85-8700 Tielt - 051 40 74 35 COVER: Samuel carrera 115 - Laetitia MISS Dior (Special Edition) 279 Ralph Lauren 99 D&G 120 D&G 149 De beste zonneglazen aangepast aan de noden van de automobilist

Nadere informatie

Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente. zomer

Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente. zomer Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente zomer 2008 VERSTEVIGENDE LICHAAMSVERZORGING Wie heeft nog nooit een of ander wonderproduct geprobeerd dat veel belooft maar uiteindelijk

Nadere informatie

De plaats op aarde. Hoe dichter bij de evenaar en hoe hoger in de bergen hoe sterker het UV-licht.

De plaats op aarde. Hoe dichter bij de evenaar en hoe hoger in de bergen hoe sterker het UV-licht. Verstandig zonnen Zonnestraling De zon geeft ons warmte, daglicht, maar ook UV-straling. Twee soorten UV-straling, bereiken de aarde. Het UV-A licht is het gedeelte van het zonlicht waardoor de huid bruin

Nadere informatie

Arena Zonnebril. Zonnebril gemaakt van plastic. UV 400-bescherming

Arena Zonnebril. Zonnebril gemaakt van plastic. UV 400-bescherming Zonnebrillen Arena Zonnebril Basic Zonnebrillen Nederlands Ga het gevecht aan met de meest heftige ultraviolet straling. De Arena Zonnebril garandeert je overwinning. Laat de zonnebril bedrukken, bescherm

Nadere informatie

Stufkens Oogzorgweken

Stufkens Oogzorgweken Stufkens Oogzorgweken 5 oktober t/m 7 november OOG GEZONDHEIDS- ONDERZOEK COMFORTABEL ZIEN MET VISION PLUS (V+) STYLE TRENDS AL EENS GEDACHT AAN CONTACTLENZEN? HERFSTVOORDEEL TIJDENS DE STUFKENS OOGZORGWEKEN

Nadere informatie

Trends herfst/winter

Trends herfst/winter Trends herfst/winter 2014-2015 Oversized De grote trend voor dit seizoen is oversized. Vooral bij mantels / truien kunnen we dit terug vinden. Is dit niets voor jou of heb je het idee dat je het maar vlug

Nadere informatie

EYEWEAR FW18. Optiek Gekiere JABBEKE - MALDEGEM. Ontdek de brillentrends van dit najaar RAY BAN GIORGIO ARMANI HUGO BOSS MAX MARA ETNIA CALVIN KLEIN

EYEWEAR FW18. Optiek Gekiere JABBEKE - MALDEGEM. Ontdek de brillentrends van dit najaar RAY BAN GIORGIO ARMANI HUGO BOSS MAX MARA ETNIA CALVIN KLEIN EYEWEAR FW18 199 Optiek Gekiere JABBEKE - MALDEGEM Ontdek de brillentrends van dit najaar RAY BAN GIORGIO ARMANI HUGO BOSS MAX MARA ETNIA CALVIN KLEIN 210 Tussen de brillencollecties voor het najaar van

Nadere informatie

OGENBLIKJE! Vergeet je je ogen niet? BLUE FOR YOU Lekker ontspannen kijken BESCHERM JE OGEN TEGEN DE ZON Op maat gemaakt ZONNEBRILLENACTIE

OGENBLIKJE! Vergeet je je ogen niet? BLUE FOR YOU Lekker ontspannen kijken BESCHERM JE OGEN TEGEN DE ZON Op maat gemaakt ZONNEBRILLENACTIE EYE SPECIAL MAGAZINE VOORJAAR 2017 POWERED BY ESSILOR KOM LANGS VOOR EEN ZONNEBRIL MET DE BESTE BESCHERMINGS- FACTOR! Kijk op pagina 6 OGENBLIKJE! Vergeet je je ogen niet? BLUE FOR YOU Lekker ontspannen

Nadere informatie

Hellooooo Sunshine. Zomer 2015. THIERRY LASRY prijzen op aanvraag

Hellooooo Sunshine. Zomer 2015. THIERRY LASRY prijzen op aanvraag Hellooooo Sunshine Zomer 2015 THIERRY LASRY prijzen op aanvraag ZOMERTRENDS 2015 De zomer heeft weer heel wat moois in petto. We hebben ons uiterste best gedaan om jullie een aantal prachtige zonnebrillen

Nadere informatie

welkom bij specsavers Prijs revolutie

welkom bij specsavers Prijs revolutie welkom bij specsavers Prijs revolutie waar voor je Geld! Het leveren van kwalitatieve oog- en hoorzorg voor iedereen. Met de beste en nieuwste kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Dat is de filosofie

Nadere informatie

PERSBERICHT. Collectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 1 augustus 2017

PERSBERICHT. Collectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 1 augustus 2017 Oss, 1 augustus 2017 Collectie Dutz Eyewear herfst-winter 2017-2018 Met het najaar op komst is het tijd voor de presentatie van de Dutz herfst/wintercollectie 2017-2018! De Dutz designers hebben zich wederom

Nadere informatie

JACKSON SAFETY* Oog en gelaatsbescherming

JACKSON SAFETY* Oog en gelaatsbescherming JACKSON SAFETY* Oog en gelaatsbescherming 23 Wetgeving met betrekking tot oog en gelaatsbescherming De wettelijke verantwoordelijkheden Volgens de Europese wetgeving moeten werkgevers de noodzaak van persoonlijke

Nadere informatie

Ergoline apparatuur. Lekker in je vel! Zonnen op hypermoderne Ergoline zonnebanken

Ergoline apparatuur. Lekker in je vel! Zonnen op hypermoderne Ergoline zonnebanken Zonnen op hypermoderne Ergoline zonnebanken Lekker in je vel! Welkom bij Zon&Sier! In Zonnecentrum Zon&Sier schijnt de zon het hele jaar door. Zonzoekers in Maarssen en omgeving zijn van harte welkom om

Nadere informatie

Laptops, smartphones, tablets, flatscreens, ledverlichting... Bij langdurig gebruik kan het blauwe licht van deze toestellen je ogen overbelasten.

Laptops, smartphones, tablets, flatscreens, ledverlichting... Bij langdurig gebruik kan het blauwe licht van deze toestellen je ogen overbelasten. Blauw licht kan je ogen schaden! Gezondheid Preventie ISTOCK Laptops, smartphones, tablets, flatscreens, ledverlichting... Bij langdurig gebruik kan het blauwe licht van deze toestellen je ogen overbelasten.

Nadere informatie

INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE. Mode van nu voor de man van nu. U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt

INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE. Mode van nu voor de man van nu. U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE Mode van nu voor de man van nu mix & match Bij het mix & match kostuum van Roy Robson kunt u een colbert en

Nadere informatie

Optiek VAN RENTERGHEM

Optiek VAN RENTERGHEM EYEWEAR FW18 259* Optiek VAN RENTERGHEM RUISELEDE Ontdek de brillentrends van dit najaar RAY BAN GIORGIO ARMANI HUGO BOSS MAX MARA ETNIA CALVIN KLEIN 270 * Tussen de brillencollecties voor het najaar van

Nadere informatie

Wij hebben oog voor uw rug!

Wij hebben oog voor uw rug! Wij hebben oog voor uw rug! Het dragen van een bril is door de enorme verscheidenheid aan monturen geen noodzakelijk kwaad meer. De brildrager van deze tijd heeft gemiddeld twee of meerdere monturen, die

Nadere informatie

OPENDEURDAGEN -10% monturen en zonnebrillen nieuwe collectie. vrij 09, zat 10 & zon 11 nov (van 10 tot 18 uur)

OPENDEURDAGEN -10% monturen en zonnebrillen nieuwe collectie. vrij 09, zat 10 & zon 11 nov (van 10 tot 18 uur) OPENDEURDAGEN -10% op monturen en zonnebrillen nieuwe collectie vrij 09, zat 10 & zon 11 nov (van 10 tot 18 uur) 1 OPTIEK VERMEULEN ZIE HET LEVEN DOOR DE JUISTE BRIL! Stap bij ons binnen, voel en zie dat

Nadere informatie

Voorhangers Flip up klapbaar, zeer fijne uitvoering

Voorhangers Flip up klapbaar, zeer fijne uitvoering Inclusief soft etui Voorhangers Flip up klapbaar, zeer fijne uitvoering In twee maten en kleuren verkrijgbaar Extreem lichte en slanke constructie (10 g), ook zeer geschikt voor glasbrillen Gepatenteerd

Nadere informatie

ELLE PERSBERICHT ZONNEBRILLEN 2016

ELLE PERSBERICHT ZONNEBRILLEN 2016 ELLE PERSBERICHT ZONNEBRILLEN 2016 Zonnebrillencollectie 2016 2 De ELLE-vrouw combineert haar passie voor mode met haar passie voor Parijs. Parijs is voor haar een urban jungle waar ze elke dag modieuze

Nadere informatie

dossier de presse / pers bericht alain mikli international

dossier de presse / pers bericht alain mikli international dossier de presse / pers bericht alain mikli international De MATT collectie Voor een sobere en intieme luxe ervaring, MATT bedekt de ogen met stoute bescheidenheid en kleed ze aan met een galante camouflage,

Nadere informatie

Herfst/ Winter Collectie

Herfst/ Winter Collectie Herfst/ Winter 2017-2018 Collectie De nieuwe herfst/ winter 2017-2018 GUESS Eyewear collectie reflecteert op perfecte wijze een symbool van een jonge, sexy, glamour levensstijl waar het wereldberoemde

Nadere informatie

A MANDA RIJFF X SPECSAVERS Over hoe (oog)make-up en je bril elkaar kunnen versterken

A MANDA RIJFF X SPECSAVERS Over hoe (oog)make-up en je bril elkaar kunnen versterken A MANDA RIJFF X SPECSAVERS Over hoe (oog)make-up en je bril elkaar kunnen versterken Je ogen zijn je ziel. Of je nu wel of geen brildrager bent, je wilt je ogen laten spreken. Vaak denken brildragers dat

Nadere informatie

Optometrist MAGAZINE MET ZORG VOOR OGEN. P. 3: optometrie is topsport. P. 5: herkent u deze houding? P. 7: maak kans op een stedentrip!

Optometrist MAGAZINE MET ZORG VOOR OGEN. P. 3: optometrie is topsport. P. 5: herkent u deze houding? P. 7: maak kans op een stedentrip! De MAGAZINE MET ZORG VOOR OGEN Optometrist P. 3: optometrie is topsport P. 5: herkent u deze houding? P. 7: maak kans op een stedentrip! 5e JAARGANG - NUMMER 5-2012 DE KWALITEIT VAN RODENSTOCK. ERVAAR

Nadere informatie

Laat het mooie weer maar komen! Heerlijk zorgeloos genieten van een zonnige dag. Maar wel met een goede bescherming!

Laat het mooie weer maar komen! Heerlijk zorgeloos genieten van een zonnige dag. Maar wel met een goede bescherming! Open avond - 28 mei 2015 Laat het mooie weer maar komen! Heerlijk zorgeloos genieten van een zonnige dag. Maar wel met een goede bescherming! Zelfs achter de wolken schijnt de zon Als wij de zon zien dan

Nadere informatie

ʻAmbachtelijk vakmanschap, kwaliteit en stijlʼ

ʻAmbachtelijk vakmanschap, kwaliteit en stijlʼ Magazine nummer 01 - winter 2015 ʻAmbachtelijk vakmanschap, kwaliteit en stijlʼ Leisure Society Gastvrije winkels Oog Welzijn Centrum Saton & Graafstal samen verder Gediplomeerde en ervaren medewerkers

Nadere informatie

nummer 02 - zomer 2016 Met lekker veel aanbiedingen

nummer 02 - zomer 2016 Met lekker veel aanbiedingen Magazine nummer 02 - zomer 2016 Met lekker veel aanbiedingen Goed zien én er goed uitzien. GENIETEN VAN DE ZOMER! Voor u ligt het So Magazine boordevol mooie aanbiedingen. Het voorjaar is goed begonnen

Nadere informatie

Sun Verstandig zonnen

Sun Verstandig zonnen Sun Verstandig zonnen De Zon De zon heeft letterlijk en figuurlijk een enorme aantrekkingskracht. Zodra de eerste zonnige lentedagen verschijnen wordt iedereen vrolijker, vakantieplannen worden gemaakt,

Nadere informatie

Warmte Protocol Versie maart 2019

Warmte Protocol Versie maart 2019 Warmte Protocol Versie maart 2019 1. Introductie Het is heerlijk als de zon schijnt. Maar voor de medewerkers van madelief betekent het wel dat zij extra moeten oppassen voor de schadelijke gevolgen van

Nadere informatie

Zonlicht en de huid: verstandig omgaan met de zon

Zonlicht en de huid: verstandig omgaan met de zon Zonlicht en de huid: verstandig omgaan met de zon Ervaren dermatologen. Zeer persoonlijke zorg. Korte wachttijden. Mohs Klinieken. Uw zorg in ervaren handen. Zonlicht en de huid: verstandig omgaan met

Nadere informatie

Zonlicht en de huid: verstandig omgaan met de zon

Zonlicht en de huid: verstandig omgaan met de zon Zonlicht en de huid Zonlicht en de huid: verstandig omgaan met de zon Een beetje zonlicht is goed voor iedereen. Ultraviolette stralen zorgen voor de aanmaak van vitamine D. Dit is nodig voor sterke botten.

Nadere informatie

SAMENVATTING ONDERZOEKSRESULTATEN TRANSITIONS HEALTHY SIGHT RESEARCH 2009

SAMENVATTING ONDERZOEKSRESULTATEN TRANSITIONS HEALTHY SIGHT RESEARCH 2009 SAMENVATTING ONDERZOEKSRESULTATEN TRANSITIONS HEALTHY SIGHT RESEARCH 2009 Over het onderzoek Transitions Optical, bekend van de meekleurende brillenglazen, zet zich in om mensen te informeren over het

Nadere informatie

BRILLENmode. [ 259 incl.glazen** ] OPTIEK VAN VAERENBERGH Winderickxplein 2 1652 Alsemberg

BRILLENmode. [ 259 incl.glazen** ] OPTIEK VAN VAERENBERGH Winderickxplein 2 1652 Alsemberg LOOK GOOD BRILLENmode [ 259 incl.glazen** ] OPTIEK VAN VAERENBERGH Winderickxplein 2 1652 Alsemberg BORN TO BE "De nieuwe collectie van Hugo Boss zet de man modieus maar krachtig neer. Ready for the hunt."

Nadere informatie

ZONNESLIMME SCHOLENPROGRAMMA FACTSHEET

ZONNESLIMME SCHOLENPROGRAMMA FACTSHEET Factsheet ZONNESLIMME SCHOLENPROGRAMMA FACTSHEET WAT IS HUIDKANKER? Kanker is een ongeremde deling van lichaamscellen, die in het omliggende weefsel kunnen ingroeien en via de bloed-of lymfbanen kunnen

Nadere informatie

Beste Ann, Hoe bevalt de nieuwe bril?

Beste Ann, Hoe bevalt de nieuwe bril? Hoe bevalt de nieuwe bril? 0,84 U heeft recent een mooie nieuwe bril in onze winkel aangeschaft. Een bril met topkwaliteit glazen die er voor zorgen dat u weer een perfect zicht heeft. Bent u niet helemaal

Nadere informatie

SEE AND BE SEEN. eyewear OPTIEK GEKIERE. JABBEKE & MALDEGEM 180 HUGO BOSS RAY-BAN VOGUE BOSS ORANGE BOSS HUGO BOSS TOMMY HILFIGER MARC BY MARC JACOBS

SEE AND BE SEEN. eyewear OPTIEK GEKIERE. JABBEKE & MALDEGEM 180 HUGO BOSS RAY-BAN VOGUE BOSS ORANGE BOSS HUGO BOSS TOMMY HILFIGER MARC BY MARC JACOBS OPTIEK GEKIERE. JABBEKE & MALDEGEM RAY-BAN VOGUE BOSS ORANGE 180 HUGO BOSS BOSS HUGO BOSS TOMMY HILFIGER MARC BY MARC JACOBS ESPRIT SERENGETI CALVIN KLEIN MICHAEL KORS eyewear SEE AND BE SEEN spring &summer

Nadere informatie

Uw ogen gezond houden in een digitale wereld

Uw ogen gezond houden in een digitale wereld Uw ogen gezond houden in een digitale wereld Oog voor detail Oog voor detail Digitaal leven Lang leve het digitale tijdperk! Dankzij toestellen, zoals smartphones, tablets, laptops en flatscreentv s, kunt

Nadere informatie

Informatie over verstandig zonnen en bescherming van de huid.

Informatie over verstandig zonnen en bescherming van de huid. Informatie over verstandig zonnen en bescherming van de huid. Ieder jaar gaan er miljoenen mensen op vakantie naar zonnige oorden. Maar ook in eigen land kunnen we van de zon genieten. En daar is niets

Nadere informatie

Zon. Grote collectie van Sun clips met montage tips. Hoge kwaliteit zonnebrillen voor kinderen. Breed assortiment van overzetzonnebrillen

Zon. Grote collectie van Sun clips met montage tips. Hoge kwaliteit zonnebrillen voor kinderen. Breed assortiment van overzetzonnebrillen 94 QUALITY MADE TIPS & TRICKS Zon Grote collectie van Sun clips met montage tips Hoge kwaliteit zonnebrillen voor kinderen Breed assortiment van overzetzonnebrillen Zonnebrillen voor kinderen trapezium

Nadere informatie

lentekriebels en -kleur

lentekriebels en -kleur 14 actie BROEKEN 5% + 5% korting 09 we steunen actie PASEN gratis paasei 14 lentekriebels en -kleur ARTEX FASHION EEN MULTIBRANDSTORE MET PASSIE VOOR MODE. STERKE MERKENMODE VOOR DE HELE FAMILIE. ZOWEL

Nadere informatie

GIORGIO ARMANI 235 MARC JACOBS 200

GIORGIO ARMANI 235 MARC JACOBS 200 LENTE/ZOMER2017 GIORGIO ARMANI 235 MARC JACOBS 200 JIMMY CHOO 395 COVER GUCCI 315 4 6 12 16 23 EXCLUSIEF DESIGN MULTIFOCALE LENZEN 1 GLAS GRATIS! GEPOLARISEERDE ZONNEGLAZEN AIRFORCE De aviator is Luxe

Nadere informatie

M E I J U N I JOUW HUID EN DE ZOMER. beautybyexperts.nl

M E I J U N I JOUW HUID EN DE ZOMER. beautybyexperts.nl M E I J U N I 2013 JOUW HUID EN DE ZOMER beautybyexperts.nl VADERDAG 16 JUNI GOMMAGE DETOX Voor een gladde en frisse huid Vaderdagcadeau tijdelijk 14,95 BAUME APRÈS RASSAGE Voor een zachte huid na het

Nadere informatie

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 Eigenwijs Carel van der Meer Exclusief Eigentijds Wat er zo leuk is aan het schoenenvak en de inkoop ervan? Dare to be different Samen met de

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

Zonlicht en de huid. Verstandig omgaan met de zon

Zonlicht en de huid. Verstandig omgaan met de zon Zonlicht en de huid Verstandig omgaan met de zon Een beetje zonlicht is goed voor iedereen. Ultraviolette stralen zorgen voor de aanmaak van vitamine D. Dit is nodig voor sterke botten. Pas op voor teveel

Nadere informatie

, een vrolijk eind, een goed begin. Met scherpe blik en trendy bril!

, een vrolijk eind, een goed begin. Met scherpe blik en trendy bril! , een vrolijk eind, een goed begin. Met scherpe blik en trendy bril! januari 2011 1 za Nieuwjaar 2 zo 3 ma 4 di 5 wo 6 do 7 vr 8 za 9 zo 10 ma 11 di 12 wo 13 do 14 vr 15 za 16 zo 17 ma 18 di 19 wo 20 do

Nadere informatie

Spring. www. l i nefootwear. nl

Spring. www. l i nefootwear. nl www. l i nefootwear. nl Spring 2014 Vlotte sneaker in drie trendy kleuren taupe, pink en blue. Alleen verkrijgbaar in onze winkels! Nu van De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies,

Nadere informatie

Spring. Dorpstraat 9a AK Geffen - (073)

Spring. Dorpstraat 9a AK Geffen - (073) Spring 2014 Vlotte sneaker in drie trendy kleuren taupe, pink en blue. Alleen verkrijgbaar in onze winkels! Nu van 109 95 De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht

Nadere informatie

De SUNWAY Hout Collectie

De SUNWAY Hout Collectie Hout Collectie De SUNWAY Hout Collectie Hout, de natuurlijke sfeermaker Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving, zowel binnen als buiten. Hout is dé natuurlijke sfeermaker en biedt

Nadere informatie

ALISUN ZONNEAPPARATUUR

ALISUN ZONNEAPPARATUUR Zwembaden en Wellnessprojecten op maat Sun Sauna & Poolworld Molenveldweg 1 5953 KT REUVER Tel: 0774742707 WWW.SSPW.NL WWW.fit-wellnessshop.nl ALISUN ZONNEAPPARATUUR Wellness ~ alle aspecten die bijdragen

Nadere informatie

LEZEN. Eigen B & S collectie. Kant en klare leesbrillen met etuis. Leesbrillen op sterkte vogens DIN EN QUALITY MADE

LEZEN. Eigen B & S collectie. Kant en klare leesbrillen met etuis. Leesbrillen op sterkte vogens DIN EN QUALITY MADE LEZEN Eigen B & S collectie Kant en klare leesbrillen met etuis Leesbrillen op sterkte vogens DIN EN 14139 QUALITY MADE B & S Leesbrillencollectie Van het idee tot de kant-en-klare leesbril Van jaar tot

Nadere informatie

fact sheet zonneslimmescholenprogramma

fact sheet zonneslimmescholenprogramma 30 fact sheet zonneslimmescholenprogramma WAT IS HU IDKANKER? Kanker is een ongeremde deling van lichaamscellen. Die kunnen ingroeien in het omliggende weefsel en via de bloed-of lymfbanen uitzaaien naar

Nadere informatie

Brillenmode. herfst-& wintercollectie

Brillenmode. herfst-& wintercollectie OPTIEK GEKIERE Brillenmode. herfst-& wintercollectie ACTIE merkbril op sterkte vanaf 159** [ 269 incl.glazen** ] OPTIEK GEKIERE. JABBEKE OPTIEK GEKIERE. MALDEGEM GO WILD Dierenprints zijn nog steeds hot.

Nadere informatie

Voorwaarden, service en brillenonderhoud. Glasses

Voorwaarden, service en brillenonderhoud. Glasses Voorwaarden, service en brillenonderhoud Glasses se s Voorwaarden en bepalingen De minimale duur van het lidmaatschap is twee jaar. Het eerste jaar wordt bij eerste aankoop direct in rekening gebracht.

Nadere informatie

s u n Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de

s u n Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Nederland: HAPARKO cosmetics Postbus 129 3340 AC Hendrik Ido Ambacht (NL) www.haparko.nl s u n MALU WILZ producten

Nadere informatie

SUMMER S IN THE AIR HEAVEN S IN YOUR EYES

SUMMER S IN THE AIR HEAVEN S IN YOUR EYES MAGAZINE ZOMER 2018 LINDA FARROW PRIJS OP AANVRAAG COVER: TOM FORD 319 RAY-BAN 149 GUCCI 290 WIN TICKETS VOOR BEAUVILLE! 7 JULI 2018 KASTEEL VAN OOIDONK www.beau-ville.be Net als de voorbijgaande maanden,

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

OPTIEK MATUSZCZAK Brillenmode-herfst/winter collectie

OPTIEK MATUSZCZAK Brillenmode-herfst/winter collectie OPTIEK MATUSZCZAK Brillenmode-herfst/winter collectie ACTIE merkbril op sterkte vanaf 159** [ 269 incl.glazen** ] OPTIEK MATUSZCZAK. Stationsstraat 18. 9900 EEKLO GO WILD Dierenprints zijn nog steeds hot.

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

Bescherming van je lichaam tegen UV licht

Bescherming van je lichaam tegen UV licht Bescherming van je lichaam tegen UV licht Document LC16002 Dr Jan H. Lichtenbelt Haren (GN) 2016. 1 Inleiding We hebben zonlicht nodig. Zonlicht voelt lekker warm en behaaglijk aan en het maakt ook nog

Nadere informatie

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver WINTER 2009/2010 Feest! Extra Voordeel! Feestelijke acties in goud en zilver Exclusief: Kim&Fatima showen de nieuwste Zinzi collectie! Mix&Charm Kies uit 200 Charms en maak je eigen stijl WinterMode De

Nadere informatie

Verstandig zonnen. J.L.M. van Houtum, dermatoloog. 8 mei 2012

Verstandig zonnen. J.L.M. van Houtum, dermatoloog. 8 mei 2012 Verstandig zonnen J.L.M. van Houtum, dermatoloog 8 mei 2012 Inhoud Wat is zonlicht? Ultraviolet licht Huidtypes Effecten van zonlicht: acuut en chronisch Zonnebrandcrèmes Hoe beschermt u uw huid het best

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Verstandig zonnen

Patiënteninformatie. Verstandig zonnen Patiënteninformatie Verstandig zonnen Inhoud Inleiding... 3 Zonnestraling... 3 Effecten van de zon... 4 Positieve effecten... 4 Negatieve effecten... 4 Wat kunt u doen om negatieve effecten van de zon

Nadere informatie

ZEVEN TIPS OM GOED TE GAAN ZIEN

ZEVEN TIPS OM GOED TE GAAN ZIEN ZEVEN TIPS OM GOED TE GAAN ZIEN ZONDER BRIL, LENZEN OF LASEREN KARIN HOGENBOOM VOLZICHT.NL Ontspannen van de ogen Voorwoord Ik was tien jaar toen ik voor het eerst een bril kreeg. De oogarts had mijn ogen

Nadere informatie

NAJAARSTRENDS VAN OOGSTIJL DE OOGSTIJL VAN DO DE NIEUWSTE COLLECTIE DESIGNERBRILLEN VAN OGENBLIKJE OPTIEK

NAJAARSTRENDS VAN OOGSTIJL DE OOGSTIJL VAN DO DE NIEUWSTE COLLECTIE DESIGNERBRILLEN VAN OGENBLIKJE OPTIEK NAJAARSTRENDS VAN OOGSTIJL Het zijn vaak de klassieke modellen waar ik voor val DE OOGSTIJL VAN DO DE NIEUWSTE COLLECTIE DESIGNERBRILLEN VAN OGENBLIKJE OPTIEK Meer brillen op: www.oogstijl.nl OGENBLIKJE

Nadere informatie

LEERLINGENBLAD 7 NECTAR EN STUIFMEEL vlag 2

LEERLINGENBLAD 7 NECTAR EN STUIFMEEL vlag 2 LEERLINGENBLAD 7 NECTAR EN STUIFMEEL vlag 2 Lees de informatie : wat weten bijen en hommels over bloemen? Wat trekt de bijen aan, de kleur van bloemen of de geur van nectar? Nectar Daarom is het belangrijk

Nadere informatie

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ ICI PARIS XL

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ ICI PARIS XL EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ ICI ARIS XL BE Creative Spring / summer 18 Your golden glow Wie kent hem niet? Die net-terug-van-een-exotischestrandvakantie look. Met deze collectie van BE Creative Make Up

Nadere informatie

Verstandig zonnen Er wordt veel gezegd en geschreven over zonlicht en zonnebaden, over het gebruik van zonnebanken en zonnebrandcrèmes. Het grote aanbod van informatie kan ervoor zorgen dat u door de bomen

Nadere informatie

MAGAZINE LENTE ZOMER 2019

MAGAZINE LENTE ZOMER 2019 MAGAZINE LENTE ZOMER 2019 LINDA FARROW 635 04 08 11 16 Gucci pakt het groots aan. Blader snel verder om onze favoriete zonnebrillen te ontdekken. The cool kids are in town! Bescherm de ogen van de allerkleinsten

Nadere informatie

MAGAZINE LENTE ZOMER 2019

MAGAZINE LENTE ZOMER 2019 MAGAZINE LENTE ZOMER 2019 LINDA FARROW 635 04 08 11 16 Gucci pakt het groots aan. Blader snel verder om onze favoriete zonnebrillen te ontdekken. The cool kids are in town! Bescherm de ogen van de allerkleinsten

Nadere informatie

Reglement gezichtshulpmiddelen 2019

Reglement gezichtshulpmiddelen 2019 Postbus 2705 6401 DE Heerlen T 088-35 35 763 www.aevitae.com info@aevitae.com Inhoudsopgave pag. Algemeen 2 Eyes + More 3 Hans Anders 4 Pearle / Eye Wish 5 Specsavers 6 AEV-19448 (A) ALGEMEEN Dit Reglement

Nadere informatie

verfrissen door een waaier aan attenties

verfrissen door een waaier aan attenties Laat u deze zomer verfrissen door een waaier aan attenties remederm intensieve verzorging voor de zeer droge of geïrriteerde huid Louis Widmer, expert in de verzorging van de zeer droge huid Als de huid

Nadere informatie

Te veel zon is niet gezond

Te veel zon is niet gezond Te veel zon is niet gezond Dat beetje zon in Nederland... Als u zorgt voor de nodige bescherming, dan is de zon beslist ook goed voor u. In deze folder vindt u 10 tips om verstandig te zonnen. Veel mensen

Nadere informatie

VT Wonen bekerset cadeau!* *Vraag naar de voorwaarden. ALC_cartesfeernajaar2013.indd 1

VT Wonen bekerset cadeau!* *Vraag naar de voorwaarden. ALC_cartesfeernajaar2013.indd 1 Aangenaam wonen met VT Wonen bekerset cadeau!* *Vraag naar de voorwaarden ALC_cartesfeernajaar2013.indd 1 Het zit m in de details Robin oranje uni gordijnstof 140 cm breed 24,95 Vico Witte inbetween met

Nadere informatie

Hoe willen senioren wonen? Helouise Engeldal 13 november 2013

Hoe willen senioren wonen? Helouise Engeldal 13 november 2013 Hoe willen senioren wonen? Helouise Engeldal 13 november 2013 Een vitale woningcorporatie voor kwetsbare ouderen Ruim 27.000 woningen in 174 gemeenten Ruim 16.000 intramurale eenheden Partnerships met

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie