Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012. www.zakenbeursdrechtsteden.nl"

Transcriptie

1 Concept De Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 is een zakenbeurs met een vernieuwend concept. Geen stands in alle soorten en maten, maar een eenduidig totaalconcept voor elke beursdeelnemer. Dit houdt in dat u ruimte reserveert inclusief inrichting, catering en een artikel in het beursboek, zonder kosten voor standbouw. Met recht dus een open en transparant totaalconcept. Het beursboek verschijnt na de beurs met daarin een impressie van de twee beursdagen en ruime aandacht voor u als deelnemer. Dit beursboek ontvangen bezoekers van de beurs en de lezers van het zakenmagazine Drechtsteden BUSINESS. U kunt extra exemplaren van dit beursboek bestellen om naar uw eigen relaties te sturen. Tijdens de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 heeft u één op één contact met uw doelgroep. Op en rondom de beursvloer presenteren de deelnemers zich op een herkenbare en op elkaar afgestemde wijze. Deelnemers en bezoekers gaan de vloer op om te netwerken. Deelnemers zijn grote-, middelgrote- en kleinere bedrijven, organisaties, instellingen en lokale overheden uit de regio. Naast de beursactiviteiten is er een gevarieerd programma bestaande uit entertainment, sprekers en een goede en smaakvolle catering. Dit alles zorgt er voor om in een goede sfeer uw bedrijf of organisatie te promoten. Tijdens de beurs bieden we eveneens de mogelijkheid om in aparte ruimtes een interessante workshop en/of bedrijfspresentatie te verzorgen. Vergroot uw netwerk door uw bedrijf te presenteren en laat u inspireren en informeren door mede-deelnemers en bezoekers. Kortom, tijdens de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 is het prettig zaken doen!

2 Ambiance De Biesboschhal Scheepswerf De Biesbosch is opgericht in 1917 en sloot haar poorten in Op de laatste grote werf van het eiland van Dordrecht hebben velen zich ingezet bij de productie van schepen en duwbakken. Bij De Biesbosch zijn een kleine 900 schepen gebouwd. De Biesboschhal roept dus gevoelens op van noeste arbeid en daarom is de voormalige machinefabriek van deze scheepswerf een locatie die uitstekend bij deze beurs past en de gedachte daarachter weergeeft. De beursambiance is gericht op het bevorderen van informele zakelijke contacten. U zult zich thuis voelen op de voormalige werkvloer, waar een uitgekiend beursconcept optimaal tot zijn recht komt. Ook de bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het zowel de beursdeelnemer als de bezoeker gemakkelijk. Een belangrijke bijdrage aan een goede ambiance is natuurlijk ook een goed verzorgde catering. Zowel de beursdeelnemers als de bezoekers voorzien wij gedurende de twee beursdagen van hapjes en drankjes die geheel in het jaar 2012 passen. Dit kenmerkt het vernieuwende karakter van de beurs en zal bijdragen om in een informele sfeer te netwerken.

3 Beursboek Na de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 verschijnt er een beursboek met een redactioneel artikel (bedrijfsprofiel) + foto + NAW-gegevens van alle beursdeelnemers. In het beursboek uiteraard ook een impressie van de twee beursdagen. Hiervoor maakt een van onze journalisten en fotografen een afspraak met u. De publicatie van het redactionele artikel (ter waarde van 1.750,-) is inbegrepen in het deelnametarief van de beurs. Extra publicatiemogelijkheden in het beursboek in de vorm van meerdere redactionele pagina s en advertenties zijn mogelijk. Dit beursboek wordt verspreid naar de bezoekers van de beurs en de lezers van het zakenmagazine Drechtsteden BUSINESS. Oplage ca stuks. U kunt extra exemplaren van dit beursboek bestellen om naar uw eigen relaties te sturen.

4 Comité van Aanbeveling De volgende personen hebben zitting in het Comité van Aanbeveling van Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012: Bert Blase Burgemeester gemeente Alblasserdam Ad Boom Directeur Rabobank Drechtsteden Gerard Deen Directeur Deen Shipping Teun Muller Voorzitter Werkgevers Drechtsteden Theo Schut Voorzitter Kring Drechtstreek KvK Rotterdam Plv. voorzitter KvK Rotterdam

5 Exposure pakket 1 Deelnemers aan de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 bieden wij uitgebreide en veelomvattende exposuremogelijkheden: Expositieruimte 3,00 x 2,00 meter inclusief zitje bestaande uit statafel en vier barkrukken inclusief logo foto presentatiewand van 280 bij 350 cm inclusief twee dinerbuffetten per dag inclusief een pagina redactie met foto en naw-gegevens in het Drechtsteden BUSINESS beursboek In overleg met u leveren wij maatwerk. Bovengenoemde proposities zijn basispakketten voor een vastgesteld tarief. Over deze tarieven en extra propositie- / exposuremogelijkheden informeren wij u graag.

6 Exposure pakket 2 Deelnemers aan de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 bieden wij uitgebreide en veelomvattende exposuremogelijkheden: Expositieruimte 3,00 x 2,00 meter plus het verzorgen van een workshop voor maximaal 20 deelnemers inclusief zitje bestaande uit statafel en vier barkrukken inclusief logo foto presentatiewand van 280 bij 350 cm inclusief twee dinerbuffetten per dag inclusief een pagina redactie met foto en naw-gegevens in het Drechtsteden BUSINESS beursboek Workshop bedrijfspresentatie maximaal 20 deelnemers: inclusief AV-middelen inclusief hand-out van uw workshop bedrijfspresentatie In overleg met u leveren wij maatwerk. Bovengenoemde proposities zijn basispakketten voor een vastgesteld tarief. Over deze tarieven en extra propositie- / exposuremogelijkheden informeren wij u graag.

7 Exposure pakket 3 Deelnemers aan de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 bieden wij uitgebreide en veelomvattende exposuremogelijkheden: Expositieruimte 3,00 x 2,00 meter plus het verzorgen van een workshop voor maximaal 40 deelnemers inclusief zitje bestaande uit statafel en vier barkrukken inclusief logo foto presentatiewand van 280 bij 350 cm inclusief twee dinerbuffetten per dag inclusief een pagina redactie met foto en naw-gegevens in het Drechtsteden BUSINESS beursboek workshop bedrijfspresentatie maximaal 40 deelnemers: inclusief AV-middelen inclusief hand-out van uw workshop bedrijfspresentatie inclusief hapje en drankje In overleg met u leveren wij maatwerk. Bovengenoemde proposities zijn basispakketten voor een vastgesteld tarief. Over deze tarieven en extra propositie- / exposuremogelijkheden informeren wij u graag.

8 Extra Exposure mogelijkheden Sponsoring keycord Maximaal 1 sponsor U heeft de mogelijkheid om de keycords te sponsoren die elke beursdeelnemer en bezoeker ontvangt bij binnenkomst. Deze manier van promoten levert een enorme naamsbekendheid onder de beursbezoekers op. U dient zelf de keycords aan te leveren. Sponsoring bezoekersbadge Maximaal 1 sponsor Beursdeelnemers kunnen ook kiezen om de gehele achterzijde van de bezoekersbadge te gebruiken. Bezoekers lopen de gehele dag met uw duidelijk zichtbare logo en/of slogan om hun nek. Presentatie buitenterrein/ingang Maximaal 3 bedrijven U kunt producten of promotiemateriaal op het buitenterrein bij de ingang presenteren. De ideale manier om elke bezoeker onmiddellijk met u te laten kennismaken.

9 Extra Exposure mogelijkheden Digitale presentatie Maximaal 10 bedrijven Op de beursvloer staan schermen waarop u uw presentatie kan vertonen. Duur van uw presentatie: maximaal 30 seconden in een doorlopende lus. Een mooie manier om uw bedrijf of producten/diensten onder de aandacht te brengen. Banners Al bij aankomst vestigt zich de aandacht op u. Mogelijkheid tot ophangen van een banner aan één van de vijf masten (banner zelf aan te leveren). De banners zullen twee dagen voor aanvang van de beurs al opgehangen worden. Bedrijvenwand Mogelijkheid tot het plaatsen van een logo op de bedrijvenwand in de lobby (logo in EPS-bestand zelf aan te leveren). Eigen idee Natuurlijk kunt u ook zelf - in overleg met ons - uw exposurepakket samenstellen. Definitieve invulling van deze pakketten in overleg en na goedkeuring organisatie.

10 Workshops en bedrijfspresentaties De Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 richt zich op beslissers bij zowel profitals non-profitorganisaties. Hierbij behoort natuurlijk ook de mogelijkheid dat u uw (toekomstige) relaties een workshop of bedrijfspresentatie aanbiedt waarin u de gelegenheid krijgt informatie kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen. Het is de deelnemers aan de Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 exclusief voorbehouden workshops en/of bedrijfspresentaties te organiseren. Voor de workshops en bedrijfspresentaties zijn er twee ruimtes beschikbaar, een afgesloten ruimte voor maximaal 40 personen en een afgescheiden ruimte voor maximaal 20 personen. In overleg met u verzorgen wij uw workshop en/of bedrijfspresentatie tot in de puntjes. Workshop bedrijfspresentatie Studio 1 voor 40 personen [afgesloten ruimte] Studio 2 voor 20 personen [afgescheiden ruimte] De hiervoor gestelde tarieven zijn inclusief hand-out, presentatiemiddelen en summary in het beursboek. Realiseer uw eigen netwerkbijeenkomst. Drechtsteden BUSINESS faciliteert!

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

Nationale Marketing Strijd 2013. Studenten Strijden Samen

Nationale Marketing Strijd 2013. Studenten Strijden Samen Nationale Marketing Strijd 2013 Studenten Strijden Samen Inhoudsopgave 1. De Nationale Marketing Strijd 2013 2. Kiezen voor de Nationale Marketing Strijd! 3. Programma 4. Mogelijkheden tot bedrijfsdeelname

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

ALL THE E-COMMERCE YOU CAN GET

ALL THE E-COMMERCE YOU CAN GET DEELNAME INfORMATIE 8E EDITIE ALL THE E-COMMERCE YOU CAN GET WEbWINKEL vakdagen 2014 22-23 JANUARI JAARBEURS UTRECHT HAL 1 WWW.WEbWINKELvAKDAGEN.NL MARKETING // LOGISTIEK & FULFILMENT // WEBWINKEL ONTWIKKELING

Nadere informatie

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek.

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek. SPONSORGIDS 2015 Voorwoord Zwolle is de laatste jaren steeds meer gegroeid tot een studentenstad. Dagelijks vinden ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht MBO- en HBO-instellingen in Zwolle. De HBO

Nadere informatie

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes!

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes! Introductie De regio Eindhoven is en heeft een voorbeeldfunctie voor de rest van Nederland op zakelijk gebied, zeker qua innovatief vermogen. En dat willen we natuurlijk graag zo houden! Visie: Dat gaat

Nadere informatie

deelname INfoRMATIE 9E EDITIE WEBWINKEL vakdagen 2015 21-22 JANUARI All THE E-COMMERCE YOU CAN GET www.webwinkelvakdagen.nl JAARBEURS UTRECHT HAL 1

deelname INfoRMATIE 9E EDITIE WEBWINKEL vakdagen 2015 21-22 JANUARI All THE E-COMMERCE YOU CAN GET www.webwinkelvakdagen.nl JAARBEURS UTRECHT HAL 1 deelname INfoRMATIE 9E EDITIE All THE E-COMMERCE YOU CAN GET WEBWINKEL vakdagen 2015 21-22 JANUARI JAARBEURS UTRECHT HAL 1 WWW.WEBWINKELvAKdAgEN.NL MARKETiNG // logistiek & KlANTCONTACT // TECHNOlOGiE

Nadere informatie

Klant centraal. Behoefte aan meer 25. Meer producten en diensten om uw rendement te verhogen. Contact

Klant centraal. Behoefte aan meer 25. Meer producten en diensten om uw rendement te verhogen. Contact Behoefte aan meer 25 Klant centraal Inspelen op uw behoefte Uw mediabehoefte staat bij Rodi Media centraal. Met Meer Media kunt u meer dan alleen een advertentie plaatsen, krant drukken of drukwerk verspreiden.

Nadere informatie

FC Utrecht: de perfecte ambiance en optimale exposure!

FC Utrecht: de perfecte ambiance en optimale exposure! FC Utrecht: de perfecte ambiance en optimale exposure! FC Utrecht: de perfecte ambiance en optimale exposure! De perfecte ambiance! e uitstraling van Stadion Galgenwaard is uniek en op Dwedstrijddagen

Nadere informatie

BitterBallenBorrel Concept

BitterBallenBorrel Concept Pancras Pouw Datum: 11 oktober 2014 Naam: BitterBallenBorrel Concept Versie: 2014-10-11-01 Inhoudsopgave I. BitterBallenBorrel... 3 II. Organisatie BitterBallenBorrel... 4 III. Host team... 5 IV. Locatiehouder...

Nadere informatie

West Magazine VNO-NCW West Online SEM-diensten Incompanytrainingen

West Magazine VNO-NCW West Online SEM-diensten Incompanytrainingen 2013 West Magazine VNO-NCW West Online SEM-diensten Incompanytrainingen Communiceer gericht met ondernemers in Noord- en Zuid Holland Wilt u gericht communiceren met ondernemers in Noord- en Zuid Holland?

Nadere informatie

Inhoudsopgave. VVSAE Algemeen 3. Evenementen 4

Inhoudsopgave. VVSAE Algemeen 3. Evenementen 4 Informatiefolder Inhoudsopgave VVSAE Algemeen 3 Evenementen 4 Actuariaatcongres 4 Beroependagen 5 Econometric Game 6 International Study Project 7 The Experience: Business Battle 8 Adverteren 9 Aenorm

Nadere informatie

C.S.R. Delft Informatie Brochure

C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Een studentenvereniging, bruisend, levend, actief en juist daarom interessant om te adverteren. In deze brochure laten wij u kennis maken met C.S.R. Delft.

Nadere informatie

Hét Drupal evenement van de Lage Landen. Sponsorbrochure

Hét Drupal evenement van de Lage Landen. Sponsorbrochure Hét Drupal evenement van de Lage Landen Sponsorbrochure v1.8/2015 2 Sponsorbrochure Sponsorbrochure DrupalJam 2015 v1.8/07032015 #drupaljam Drupaljam 2015 Met trots kondigen we DrupalJam 2015 aan! Met

Nadere informatie

ORGANISATIE: IN SAMENWERKING MET: HOOFDSPONSOR FIETSVAK DAG:

ORGANISATIE: IN SAMENWERKING MET: HOOFDSPONSOR FIETSVAK DAG: ORGANISATIE: IN SAMENWERKING MET: HOOFDSPONSOR FIETSVAK DAG: NATIONALE (E-)BIKE TESTDAGEN EN FIETSVAK DAG 2015 DE OPTIMALE START VAN HET FIETS- SEIZOEN FietsVAK opent in het voorjaar van 2015 haar deuren

Nadere informatie

Start met Ondernemen van droom naar werkelijkheid

Start met Ondernemen van droom naar werkelijkheid Pagina 1 In 2014 is het totaal aantal bedrijven in Nederland toegenomen met 5%. Vorig jaar zijn 187.177 startende bedrijven bijgeschreven in het Handelsregister. Om deze starters zo goed mogelijk te informeren

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015

PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015 PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015 2014 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam - Partnerplan 2014-2015 MKB Rotterdam - 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden

Nadere informatie

geeft u de ruimte Regardz WTC Arnhem Free wifi

geeft u de ruimte Regardz WTC Arnhem Free wifi geeft u de ruimte Regardz WTC Arnhem Free wifi Kleurrijk en zeer centraal Regardz WTC Arnhem is een uitstekende vergader- congres- en trainingslocatie, gelegen direct naast Centraal Station Arnhem. Het

Nadere informatie

Food Hospitality. Food-Hospitality.nl. Wilt u meer verkopen aan Facilitair Managers? Uw imago versterken onder Hoofden Voeding?

Food Hospitality. Food-Hospitality.nl. Wilt u meer verkopen aan Facilitair Managers? Uw imago versterken onder Hoofden Voeding? 2011 Vakblad voor management van eten & drinken in de zorg Food Hospitality Food Hospitality Vakblad Food-Hospitality.nl Food Hospitality Nieuwsbrief Food Hospitality Bijeenkomsten Food Hospitality Vind

Nadere informatie

Kleurrijke ondernemers kijken naar u uit! Colourful Business. Een uniek concept. Business halen en business brengen. Wat is colourful business?

Kleurrijke ondernemers kijken naar u uit! Colourful Business. Een uniek concept. Business halen en business brengen. Wat is colourful business? Colourful Business Kleurrijke ondernemers kijken naar u uit! Wilt u zaken doen met onze unieke doelgroep van ruim 1200 enthousiaste en geïnteresseerde ZZP ers, ondernemers, zakenvrouwen, topondernemers

Nadere informatie

Sponsorbrochure. CvA. 17 mei 2014. Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten?

Sponsorbrochure. CvA. 17 mei 2014. Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten? Sponsorbrochure CvA 17 mei 2014 Koninklijk Genieten Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten? Zet uw organisatie in de spotlight bij deze doelgroep, de

Nadere informatie

geeft u de ruimte The Globe Den Haag

geeft u de ruimte The Globe Den Haag geeft u de ruimte The Globe Den Haag Free wifi Modern en vol inspiratie The Globe van Regardz is het verborgen pareltje van Den Haag. Met prachtige modern ingerichte zalen en een gebouw met veel glas en

Nadere informatie

Gezondheidsbeurs Limburg 2015

Gezondheidsbeurs Limburg 2015 Inhoud Gezondheidsbeurs Limburg 2015 Een vitaal dagje uit voor iedereen die actief bezig is met een gezonde levensstijl Intro 2 Thema s 3 Breed aanbod 4 Subthema s 5 Waarom deelnemen? 6 Bezoekers & Standhouders

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2014 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi

geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi geeft u de ruimte Gele Kegels Eindhoven Free wifi Bijeenkomsten in het centrum van Eindhoven Gele Kegels van Regardz is een uitstekende, goed bereikbare vergader- en congreslocatie in hartje Eindhoven.

Nadere informatie

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Adverteren op maat! Elke onderneming uit de industriemarkt kan adverteren op vraagenaanbod.nl. U hoeft geen groot bedrijf, geen marketingkennis

Nadere informatie

Draaiboek EasyEvent. Stap-voor-stap naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt

Draaiboek EasyEvent. Stap-voor-stap naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt Draaiboek EasyEvent Stap-voor-stap naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt Voorwoord Samen met Microsoft naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt Een evenement is een uitstekend

Nadere informatie

Exposanten Handboek. Material Xperience 2015 9 13 februari 2015, Jaarbeurs Utrecht

Exposanten Handboek. Material Xperience 2015 9 13 februari 2015, Jaarbeurs Utrecht Exposanten Handboek Material Xperience 2015 9 13 februari 2015, Jaarbeurs Utrecht Versie 1.0, 22 januari 2015 Inhoudsopgave Checklist & deadlines Material Xperience 2015 4 1. Concept Material Xperience

Nadere informatie

De Horeca-App. Verhoog uw omzet door promotie van uw aanbiedingen en door uw klant uitgebreide bestelopties per artikel aan te bieden.

De Horeca-App. Verhoog uw omzet door promotie van uw aanbiedingen en door uw klant uitgebreide bestelopties per artikel aan te bieden. De Horeca-App De Horeca-App is de meest complete App die op dit moment op de markt leverbaar is voor mobiel bestellen in de branches van horeca en fastfood. Hiermee krijgt u de beschikking over een modern

Nadere informatie