7 en 8 november 2013 Hotels van Oranje, Noordwijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "7 en 8 november 2013 Hotels van Oranje, Noordwijk"

Transcriptie

1 11 e DACT Treasury Beurs 7 en 8 november 2013 Hotels van Oranje, Noordwijk Sinds 2003 is de DACT Treasury Beurs hèt Nederlandse evenement waar aanbieders en afnemers van treasurydiensten en -producten elkaar ontmoeten. Dit jaar organiseert DACT de 11 e editie. De Treasury Beurs kent nog steeds een toenemend aantal belangstellenden en ook het palet van nationale en internationale exposanten neemt nog jaarlijks toe. Tijdens de Beurs kunnen de deelnemers door deelname aan de masterclass en praktische workshops hun kennis op treasurygebied op peil houden. De dag biedt tevens ruimte voor informele contacten en het onderhouden van netwerken.

2 Masterclass De drukbezochte masterclass is sinds 2009 een vast programmaonderdeel van de Treasury Beurs. Na de prominente hoogleraren Arnoud Boot, Sweder van Wijnbergen en Rick van der Ploeg is het podium dit jaar voor Willem Vermeend. Hij is een uitstekend spreker die zijn brede kennis combineert met een dosis aanstekelijke humor en daardoor zijn publiek weet te boeien en te laten lachen. Prof.dr. W.A.F.G. (Willem) Vermeend is één van de grote specialisten in ons land op sociaaleconomisch en financieel-fiscaal terrein. Hij is op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en trends, en schrijft hierover als columnist in de Telegraaf. Vermeend is hoogleraar European Fiscal Economy aan de Universiteit van Maastricht. Daarnaast vervult hij een aantal commissariaten en is hij onder meer lid van de raden van toezicht van de Erasmus Universiteit en Eramus MC en lid van het algemeen bestuur van VNO- NCW. Van 1984 tot 1994 was Willem Vermeend lid van de Tweede Kamer, als specialist op het fiscale, financiële en economische vlak en het vennootschapsrecht. Hij was onder meer voorzitter van de Vaste Kamercommissie voor de Rijksuitgaven. Van 1994 tot 24 maart 2000 was hij staatssecretaris van Financiën in het eerste en tweede kabinet-kok; op 24 maart 2000 werd hij benoemd tot minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Vermeend hervormde het belastingsysteem en zijn optreden dwong groot respect af in binnen- en buitenland. Locatie Het is inmiddels vaste gewoonte dat de Beurs één grote beursvloer kent waar de stands zijn gepositioneerd en de plenaire programmaonderdelen, de koffie-, thee- en lunchbreaks en de cocktailparty plaatsvinden. Door deze opstelling is een optimaal standbezoek gegarandeerd. In de voorgaande jaren werd de Beurs onder meer gehouden op het evenementenschip OCEANDIVA en de internationaal befaamde ministad MADURODAM. Sinds 2009 vormt Hotels van Oranje het vaste decor voor de Treasury Beurs. Voor sommige vérkomers kan de bereikbaarheid van Noordwijk wat lastig zijn. Daarom wordt de mogelijkheid geboden om tegen een zeer scherp tarief de avond vóór de Beurs in Hotels van Oranje te overnachten. Voor leden van DACT is de overnachting zelfs kosteloos. In 2012 maakten ruim 200 gasten van dit aanbod gebruik. Overnachten in het hotel betekent tevens dat men een toegangskaart ontvangt voor de populaire Meet&Greet! Meet & Greet De immens populaire Meet&Greet biedt de mogelijkheid om de avond voorafgaand aan de Beurs een borrel te drinken met collega s, wat vaak tot in de kleine uurtjes voortduurt. Alle beursbezoekers en de vertegenwoordigers van de exposanten die een 24-hour package hebben geboekt, zijn hier van harte welkom. Evenals vorig jaar wordt de Meet&Greet gesponsord door ABN AMRO.

3 Stands Aanbieders van treasuryproducten en -diensten kunnen een stand huren. De Treasury Beurs kenmerkt zich al vanaf de start door uniformiteit in materialen. Ook dit jaar is dit het geval; companystands zijn dus niet toegestaan. Wel is een banner of paneel mogelijk met een maximale afmeting van 1 meter breed en 2 meter hoog. Dubbele stands mogen een achterwand neerzetten van maximaal 3 meter breed en 2 meter hoog. Stands met achterwand kunnen uitsluitend tegen de wand worden geplaatst en niet in de middenring. Op het aanmeldingsformulier moet worden aangegeven of van een achterwand gebruik wordt gemaakt. Dit in verband met de indeling van de beursvloer. De koffie- en lunchbuffetten worden dichtbij geplaatst, zodat de gasten zich permanent voor en rondom de stands bewegen. Er zijn 35 stands beschikbaar: twintig dubbele en vijftien enkele. Bij een enkele stand behoren twee stoelen en bij een dubbele stand vier stoelen. Alle stands - de zogenaamde plexicubes - zijn van doorzichtig materiaal. Arrangementen Per enkele stand worden twee dagarrangementen en twee toegangsbewijzen voor de Meet&Greet verstrekt; voor een dubbele stand drie dagarrangementen en drie toegangsbewijzen voor de Meet&Greet. De kosten voor overnachting inclusief ontbijt zijn 140,00. Wilt u meer deelnemers afvaardigen, dan kunt u hen aanmelden voor één van de onderstaande arrangementen. Een dagarrangement geldt voor vrijdag 8 november In dit arrangement is begrepen: beursbezoek, deelname aan de masterclass en de workshops, lunch en cocktailparty. Leden: 0,00, niet-leden 150,00 excl. btw. Een 24-uurs-arrangement geldt voor donderdagavond 7 november tot en met vrijdag 8 november In dit arrangement is begrepen: deelname aan de Meet&Greet op donderdagavond, overnachting in Hotels van Oranje, luxe ontbijtbuffet, beursbezoek, deelname aan de masterclass en de workshops, lunch en cocktailparty. Leden: 0,00, niet-leden 395,00 excl. btw. Een M&G-dagarrangement geeft de deelnemer die in de buurt woont of niet in het hotel kan overnachten toegang tot de Meet&Greet, beursbezoek, deelname aan de masterclass en de workshops, lunch en cocktailparty. Leden: 0,00, niet-leden 300,00 excl. btw. Sponsoring Meet&Greet: Reeds verkocht Sponsoring opening: Reeds verkocht Sponsoring lunch: 3.750,00 Sponsoring afsluitende borrel: 3.000,00 Sponsoring masterclass: 5.000,00 Het is niet mogelijk uitsluitend deel te nemen aan de meet&greet!

4 Afmetingen De afmetingen van één plexicube zijn: Blad: 120 x 120 cm Poot: 50 x 50 cm; hoogte: 105 cm Bladdikte: 7 cm Vloeroppervlakte enkele stand: circa 220 x 220 cm Een dubbele stand bestaat uit twee plexicubes: 240 x 120 cm Vloeroppervlakte dubbele stand: circa 340 x 220 cm Verlichting De stands worden uitgelicht met led-verlichting op accu in de plexicube alsmede door de algemene locatieverlichting. Inhoud plexicube In de poot van de plexicube kan eigen materiaal worden geplaatst van de afmetingen 48 x 48 x 48, mits het origineel is, bijvoorbeeld een maquette of kunstwerk. Indien de exposant dit niet beschikbaar heeft, kan de leverancier de inhoud van een bloemstuk voorzien. Sponsormogelijkheden en kosten Exposanten worden met naam, logo en korte beschrijving vermeld in de gedrukte uitnodiging alsmede op de DACT-website. Desgewenst kan een link naar de site worden aangebracht. Ook dit jaar is het weer mogelijk om - naast het huren van een stand - een onderdeel van de Treasury Beurs te sponsoren. De sponsor krijgt de gelegenheid het onderdeel - na goedkeuring door het Beursteam - met een (ludieke) actie te omkleden. In tegenstelling tot voorgaande jaren behoort een korte toespraak tijdens de plenaire sessies niet meer tot de mogelijkheden. Specifieke sponsoring wordt in de gedrukte uitnodiging vermeld. Ook voor deze sponsoroptie geldt het adagium wie het eerst komt, die het eerst maalt. Standhuur Dubbele stand, inclusief drie dagarrangementen + drie toegangskaarten Meet&Greet: 4.050,00 Enkele stand, inclusief twee dagarrangementen + twee toegangskaarten Meet&Greet: 2.800,00 Standinrichting 42 inch ledscreen op statief, inclusief USB-aansluiting voor presentatie: 50 inch plasmascreen op statief (laptop of cd-speler voor presentatie benodigd): Laptop: Internetaansluiting (wireless high speed): Internetaansluiting (wired line): 350,00 500,00 185,00 50,00 115,00 Vulling plexicubepoot (zie Inhoud plexicube) Bloemen enkele stand: Bloemen dubbele stand: Hotelovernachting 75,00 100,00 140,00 Alle prijzen zijn exclusief BTW.

5 Standbezetting De Beurs start om uur. Het is dus belangrijk dat uw stand vóór uur is ingericht en bemenst. De stands moeten tot het einde van de Treasury Beurs uur- intact en bemand blijven. Workshops Naast de masterclass is er ruimte voor negen workshops. Alle exposanten krijgen de mogelijkheid een workshopvoorstel in te leveren. Het Beursteam beoordeelt de ingediende voorstellen en zal op basis van originaliteit en relevantie voor de doelgroep negen workshops uitkiezen. Eventueel kan het Beursteam overleg plegen over een ander onderwerp om een evenwichtig aanbod van workshops te realiseren. Bij de selectie wordt voorrang gegeven aan workshops in de vorm van een company case, waarbij de leverancier in samenwerking met een klant een casus presenteert. Ook wordt rekening gehouden met het aantal keren dat een aanbieder al eerder een workshop heeft verzorgd tijdens een Treasury Beurs. Programma Het programma ziet er - wijzigingen voorbehouden - als volgt uit: Donderdag 7 november uur Meet&Greet gesponsord door ABN AMRO Vrijdag 8 november uur Registratie en ontvangst gasten / bezoek aan de beursvloer uur Opening uur Masterclass uur Lunch, tussen de stands uur Workshop 1 en 2 en uur Workshop 4 en 5 en uur Workshop 7 en 8 en uur Borrel, tussen de stands

6 DACT DACT, Dutch Association of Corporate Treasurers, is dé beroepsvereniging van (corporate) treasurers en andere treasuryprofessionals in Nederland. De vereniging telt 460 leden, werkzaam bij multinationals, grote en middelgrote ondernemingen, woningbouwcorporaties, gezondheidszorg en overheid. DACT werkt nauw samen met zusterverenigingen in Europa, verenigd in de EACT, European Association of Corporate Treasury Organisations. DACT is tevens co-host van Eurofinance conferences. Voor meer informatie: Publiek De belangstelling voor de Treasury Beurs is groot. Gemiddeld zijn er de afgelopen jaren zo n 400 deelnemers geteld, maar tijdens de 10 e Treasury Beurs in 2012 oversteeg het bezoekersaantal de 500! De bezoekers zijn voornamelijk werkzaam op het gebied van treasury in de ruimste zin van het woord. Maar ook andere financiële specialisten, zoals controllers, accountants en fiscalisten, weten hun weg naar de Beurs te vinden. Beursteam Het DACT-bestuur heeft een Beursteam samengesteld dat belast is met de organisatie van de Treasury Beurs. Dit team bestaat uit Ingmar Bergmann, Bernd Haaksman, Frits Hensel, Cees Vletter en Erika Licht ( ). Via erikalicht@dact.nl is het Beursteam per te bereiken. Aanmelding De DACT Treasury Beurs is hèt jaarlijkse evenement om uw organisatie en diensten te profileren. Wilt u een stand huren? Mail dan het inschrijfformulier vóór 20 april 2013 naar erikalicht@dact.nl. Gezien de grote belangstelling van exposanten bij voorgaande beurzen adviseren wij u zo snel mogelijk te reageren. Er zijn maximaal 35 stands beschikbaar, dus ook dit jaar geldt weer op is op. DACT secretariaat Postbus AG BUSSUM T F info@dact.nl

DACT. 10 e TREASURY BEURS. DACT Treasury Beurs. 8 en 9 november 2012 Hotels van Oranje, Noordwijk

DACT. 10 e TREASURY BEURS. DACT Treasury Beurs. 8 en 9 november 2012 Hotels van Oranje, Noordwijk Treasury Beurs 8 en 9 november 2012 Hotels van Oranje, Noordwijk Sinds 2003 is de Treasury Beurs hèt Nederlandse evenement waar aanbieders en afnemers van treasurydiensten en -producten elkaar ontmoeten.

Nadere informatie

Vrijdag 13 november 2015 Hotels van Oranje, Noordwijk

Vrijdag 13 november 2015 Hotels van Oranje, Noordwijk DACT DOORBREEKT DE MYTHE: VRIJDAG 13 NOVEMBER 2015 BRENGT GELUK! 13 e DACT Treasury Beurs Vrijdag 13 november 2015 Hotels van Oranje, Noordwijk DACT, Dutch Association of Corporate Treasurers, is dé beroepsvereniging

Nadere informatie

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015

Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Ondernemersbeurs De Kempen, dat zijn wij! 4 en 5 juni 2015 Kempisch Bedrijvenpark te Hapert - - Bankrekening NL04RABO.0302.0666.16 Inhoudsopgave ALGEMENE INFORMATIE DEELNAMEMOGELIJKHEDEN PRAKTISCHE INFORMATIE

Nadere informatie

HEAD Congres juni 2013

HEAD Congres juni 2013 HEAD Congres 13-14 juni 2013 Sponsoring op drie niveaus HEAD is dé beroepsvereniging van en voor financials en hoger opgeleiden in financiële functies in de zorg. HEAD is een actieve beroepsvereniging

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op contacta.nl

Kijk voor meer informatie op contacta.nl Formulier : Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier 5: Exposantenkaarten/

Nadere informatie

DACT Treasury Beurs Vrijdag 24 november 2017 Hotel van Oranje, Noordwijk

DACT Treasury Beurs Vrijdag 24 november 2017 Hotel van Oranje, Noordwijk DACT Treasury Beurs Vrijdag 24 november 2017 Hotel van Oranje, Noordwijk DACT, Dutch Association of Corporate Treasurers, is dé beroepsvereniging voor (corporate) treasurers en treasuryprofessionals in

Nadere informatie

16 e DACT TREASURY BEURS VRIJDAG 16 NOVEMBER 2018

16 e DACT TREASURY BEURS VRIJDAG 16 NOVEMBER 2018 TREASURY BEURS 16 e DACT TREASURY BEURS VRIJDAG 16 NOVEMBER 2018 Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst Langelaan 3, 2211 XT Noordwijkerhout DE TITEL// BEURS// DACT, Dutch Association of Corporate

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

17 DACT TREASURY BEURS VRIJDAG 15 NOVEMBER 2019

17 DACT TREASURY BEURS VRIJDAG 15 NOVEMBER 2019 TREASUR BEURS 7 DACT TREASUR BEURS VRIJDAG 5 NOVEMBER 09 e Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst Langelaan 3, XT Noordwijkerhout DE TITEL// BEURS// DACT, Dutch Association of Corporate Treasurers,

Nadere informatie

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM

UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG 2015 DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM UITNODIGING EXPOSANTEN BETONDAG DONDERDAG 19 NOVEMBER - DE DOELEN ROTTERDAM Inclusief Inschrijfformulier Algemene beursinformatie De Betondag is hét jaarlijkse ontmoetingspunt van betonminnend, bouwend

Nadere informatie

Woonbeurs Den Haag + regio Grote Kerk, Den Haag

Woonbeurs Den Haag + regio Grote Kerk, Den Haag + regio Grote Kerk, Zaterdag 3 november 2018 Maak kennis met uw doelgroep Tijdens de woonbeurs voor en regio maakt u persoonlijk kennis met ruim 6.500 bezoekers. Mensen met interesse in een nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding

Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding FORMULIEREN Formulier 1: Bedrijfsprofiel en Naamsvermelding Formulier 2: Standinrichting Formulier 3: Ophangen van materialen Formulier 4: Demovoertuig op het buitenterrein/demoruimte binnen Formulier

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN VNSG CONGRES 2015. 1931 Congrescentrum s-hertogenbosch OKTOBER. 13, 14 en 15

SPONSORMOGELIJKHEDEN VNSG CONGRES 2015. 1931 Congrescentrum s-hertogenbosch OKTOBER. 13, 14 en 15 SPONSORMOGELIJKHEDEN VNSG CONGRES 2015 1931 Congrescentrum s-hertogenbosch 13, 14 en 15 OKTOBER 2015 ALGEMENE CONGRES INFORMATIE Congreslocatie Het congres wordt gehouden op 13, 14 en 15 oktober 2015 in

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN VNSG CONGRES 2015 C O N G R E S C E N T R U M 1931 S- H E R T O G E N B O S C H

SPONSORMOGELIJKHEDEN VNSG CONGRES 2015 C O N G R E S C E N T R U M 1931 S- H E R T O G E N B O S C H SPONSORMOGELIJKHEDEN VNSG CONGRES 2015 13, 14 en 15 OKTOBER 2015 C O N G R E S C E N T R U M 1931 S- H E R T O G E N B O S C H ALGEMENE CONGRES INFORMATIE Congreslocatie Het congres wordt gehouden op 13,

Nadere informatie

ONTMOET UW DOELGROEP OP

ONTMOET UW DOELGROEP OP ONTMOET UW DOELGROEP OP Woonmarkt Den Haag, Zaterdag 31 oktober 2015 Van 11.00 tot 16.00 uur, Grote Kerk Den Haag Woonmarkt Den Haag is een evenement van Focus Vanuit Kracht Projecten B.V., Postbus 9720,

Nadere informatie

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI

Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI 1 Intakeformulier Collectieve stand VHZC Hiswa 2014 Klassieke Schepen ~ 5 t/m 9 maart ~ Amsterdam RAI Uitvoering : Stichting Verenigde Hollandse Zeil Compagnie Datum intake : Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam

Nadere informatie

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus.

Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus. Dé ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus www.denetwerkvloer.nl Van ontmoeting naar succes Nieuwe mensen, nieuwe ideeën, nieuwe zaken Het echte verschil maken we samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe

Nadere informatie

Driving Business 2012

Driving Business 2012 Zaken- en Bestelauto van het Jaar 2013 AMbitieprijs 2013 Nationaal Zakenauto Onderzoek 2012 Driving Business 2012 Automobiel Management organiseert ook dit jaar weer Driving Business, het meest feestelijkste

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen

The perfect fit 20 MAART 2013. 10 % vroegboekkorting. Der Aa-kerk Groningen The perfect fit Hoe vind je werknemers die in alle opzichten bij uw organisatie passen? Jong talent dat nu én in de toekomst het verschil maakt? Ontmoet hoger opgeleid talent en doe nieuwe inspiratie op

Nadere informatie

Enquête 43ste Reuvensdagen Groningen, 15 en 16 november 2013

Enquête 43ste Reuvensdagen Groningen, 15 en 16 november 2013 Enquête 43ste Reuvensdagen Groningen, 15 en 16 november 213 1. U heeft de 43ste Reuvensdagen bezocht. Hoe is uw algemene oordeel over het congres? N.v.t. 119 88 11 1 2. Er volgen nu enkele vragen over

Nadere informatie

Promoot uw organisatie, producten en/of diensten onder 500 trainers & coaches

Promoot uw organisatie, producten en/of diensten onder 500 trainers & coaches Promoot uw organisatie, producten en/of diensten onder 500 trainers & coaches Op vrijdag 9 december organiseert NLcoach het Nationaal Coach Congres. Dit is hét evenement voor trainers en coaches om in

Nadere informatie

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS?

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? De 19de VOV-beurs wordt een waar L&D-festival, met verschillende podia en een unieke sfeer. Het is dé dag voor iedereen die met Leren en Ontwikkelen te maken heeft. De

Nadere informatie

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014 HORECABEURSGOES Formulier : Formulier 2: Formulier 3: Formulier 4: Formulier 5: Formulier 6: Formulier 7: Formulier 8: Bedrijfsprofiel en naamsvermelding Exposantenkaarten / parkeerkaarten / uitnodigingskaarten

Nadere informatie

10 T/M 12 JUNI 2016 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN

10 T/M 12 JUNI 2016 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN 10 T/M 12 JUNI 2016 BUITENPLAATS SPARRENDAAL DRIEBERGEN EXPOSANTEN INFORMATIE HET JUWEEL OP SPARRENDAAL LOCATIE: Buitenplaats Sparrendaal Hoofdstraat 89, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg Rond de 25 juweliers,

Nadere informatie

PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS

PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS PRESENTEER UW ORGANISATIE AAN 200 ZORGPROFESSIONALS Na een zeer succesvolle eerste congres in 2017 organiseert De Zorg Brandveilig op dinsdag 27 maart opnieuw een bijzonder congres over risicogestuurde

Nadere informatie

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden!

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! 3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! Dit jaar organiseert de KNMvD voor de vierde keer de Landelijke Open Dag Dierenartsen.

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie

TALX 2016. The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april. Beursinformatie TALX 2016 The Amsterdam Leadership Xchange 21 en 22 april Beursinformatie The Amsterdam Leadership Xchange B.V. WTC F toren 3e verdieping Strawinskylaan 381 1077 XX Amsterdam Tel: +31 20 7239 777 E-mail:

Nadere informatie

Presteren met energieprestatie! Symposium over de nieuwe norm voor Energieprestatie van Gebouwen - NEN Dinsdag 21 september 2010 CineMec Ede

Presteren met energieprestatie! Symposium over de nieuwe norm voor Energieprestatie van Gebouwen - NEN Dinsdag 21 september 2010 CineMec Ede Presteren met energieprestatie! Symposium over de nieuwe norm voor Energieprestatie van Gebouwen - NEN 7120 Dinsdag 21 september 2010 CineMec Ede Presteren met energieprestatie! Dinsdag 21 september a.s.

Nadere informatie

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland & SPONSORINFORMATIE Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland Na 10 jaar ervaring met het Nationaal Symposium Makelaardij hét evenement voor de woningmarkt in Nederland en een meer dan geslaagde

Nadere informatie

Brochure informatieplein

Brochure informatieplein Brochure informatieplein Dè kans om uw bedrijf te profileren Donderdag 12 april 2012 Ahoy Rotterdam Inleiding Op 12 april 2012 organiseert SBR voor de zesde keer op rij het Nationaal Brandveiligheidscongres.

Nadere informatie

Beursinformatie voor sponsoren en exposanten Zaterdag 25 maart 2017

Beursinformatie voor sponsoren en exposanten Zaterdag 25 maart 2017 Beursinformatie voor sponsoren en exposanten Zaterdag 25 maart 2017 INHOUDSOPGAVE WELKOM BIJ DE KNMG CARRIÈREBEURS... 3 WELKE EXPOSURE MOGELIJKHEDEN BIEDT DE CARRIÈREBEURS?... 4 SPONSORMENU... 5 BEURSVLOER

Nadere informatie

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag

Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag Nationale Diabetes Dag 2014 vrijdag 28 maart 2014, Fokker Terminal, Den Haag MOGELIJKHEDEN PARTNERS/SPONSOREN/INFORMATIEMARKT De tweejaarlijkse Nationale Diabetes Dag (NDD) verbindt alles en iedereen rondom

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Vakbeurs voor Credit Management Sponsor & Expositiemogelijkheden Woensdag 14 november 2012 Nieuwegein Business Center www.creditexpo.nl WAT IS CREDITEXPO? Credit Expo is een landelijk evenement op het

Nadere informatie

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018

EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 EXPOSANTEN INFORMATIE VVE & VASTGOEDONDERHOUD BEURZEN 2018 VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Haaglanden 15 februari Locatie: GIA Trade & Exhibition Center VvE & Vastgoedonderhoud Beurs Utrecht 22 maart Locatie:

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van Verkeer & Mobiliteit. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden,

Nadere informatie

Informatie voor exposanten

Informatie voor exposanten Informatie voor exposanten LOCATIE Adres: Expo Houten Meidoornkade 24 3992 AE Houten TIJDEN Opbouw Woensdag 8 maart 10.00 20.00 Donderdag 9 maart 08.00 09.30 alleen voor kleine spullen en promotiemateriaal

Nadere informatie

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren.

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. WERKEN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING! Voor teambuilding, workshops, vergaderingen etc. De Digital Groep heeft een omgeving waarin

Nadere informatie

EEN BEURS STIMULEERT EN ONDERSTEUNT DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES. vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten

EEN BEURS STIMULEERT EN ONDERSTEUNT DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES. vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten EEN BEURS DIE KERKEN, GEMEENTEN EN PAROCHIES STIMULEERT EN ONDERSTEUNT vrijdag 8 & zaterdag 9 maart 2013 Fries Congrescentrum Drachten Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2013 Evenementenhal van het Fries Congrescentrum

Nadere informatie

17 e. SeniorenExpo. Editie. De leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant!

17 e. SeniorenExpo. Editie. De leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant! SeniorenExpo 17 e Editie De leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant! NH Conference Centre Koningshof Veldhoven 15 t/m 20 januari 2019 Senioren Expo, dé leukste beurs voor 50 plussers in Brabant! De

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 INTERcLASSICS MAASTRICHT 19 Business LOunGes 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 Trakteer uw relaties op een unieke belevenis tijdens InterClassics Maastricht InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé

Nadere informatie

dé communicatiekans van 2015

dé communicatiekans van 2015 - OVER INNOVATION CHALLENGE dé communicatiekans van 2015 X-OVER X-OVER OVERSTEKENDE ONDERNEMERS De Cross-over Innovation Challenge is hét innovatie congres voor de Regio Zwolle. Ondernemers worden gestimuleerd

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden. Heeft u andere ideeën? Dan gaan wij graag met u in gesprek.

In de brochure vindt u de verschillende sponsormogelijkheden. Heeft u andere ideeën? Dan gaan wij graag met u in gesprek. GGZ Kennisdag Psychische gezondheid van de jeugd U heeft deze brochure ontvangen omdat wij u willen vragen om sponsor te worden van de GGZ Kennisdag 2015. De GGZ Kennisdag biedt u een unieke gelegenheid

Nadere informatie

Evenementen in Store of the Future kunnen op twee verschillende tijdstippen plaatsvinden:

Evenementen in Store of the Future kunnen op twee verschillende tijdstippen plaatsvinden: Store of the Future kan worden gezien als speeltuin voor retailers, ICT-bedrijven én consumenten. In deze winkelomgeving kunnen de nieuwste innovaties worden getest, er wordt inzicht gegeven in de toepassingen

Nadere informatie

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE Haal alles eruit wat erin zit NEVACON 2018 jaar is ERVAREN en DOEN! De De huizenmarkt is volop in beweging.

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven

Beurs Domotica. Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven Beurs Domotica & Slim Wonen 19 en 20 november 2014 Evoluon Eindhoven DE BEURS DOMOTICA & SLIM WONEN 2014 Editie 9 komt eraan! 19 en 20 november opent Smart Homes weer de deuren van het Evoluon te Eindhoven.

Nadere informatie

ļll II ii l i.»j 'i! l ľ l! l ľlľ l lľ l!ih»ll Deltacommissaris

ļll II ii l i.»j 'i! l ľ l! l ľlľ l lľ l!ih»ll Deltacommissaris Deltacommissaris > Retouradres Postbus 9Ũ653 2509 LR Den Haag Waterschap Peel en Maasvallei De weledelgestrenge heer mr. A.M.G. Gresel Postbus 3390 5902 RJ Venlo ii l i.»j 'i! l ľ l! l ľlľ l lľ l!ih»ll

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Donderdag Vakbeurs voor Credit Management 7 November www.creditexpo.nl Sponsor & Expositiemogelijkheden Wat is Credit Expo? Credit Expo is een landelijk vakevenement op het gebied van creditmanagement

Nadere informatie

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur

Openingstijden Bio-beurs januari uur 24 januari uur Openingstijden Bio-beurs 2019 23 januari 11.00-21.00 uur 24 januari 10.00-19.00 uur Bio-beurs, dé biologische vakbeurs De Bio-beurs is de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de biologische

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Het Bemiddelingstraject : Uitdieping en Knelpunten. Gespreksvaardigheden en Vrageninstrumentarium van de Bemiddelaar

Het Bemiddelingstraject : Uitdieping en Knelpunten. Gespreksvaardigheden en Vrageninstrumentarium van de Bemiddelaar organiseert : 2 MASTER CLASSES PERMANENTE VORMING TE BRUSSEL EN TE ANTWERPEN.. Het Bemiddelingstraject : Uitdieping en Knelpunten. Gespreksvaardigheden en Vrageninstrumentarium van de Bemiddelaar Uw Docenten

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem

STANDHOUDERSHANDBOEK. Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek. 3, 4 en 5 juni 2015. Zelhem Locatie: Ruurloseweg Hoek Petersdijk Zelhem Data: Woensdag 3 juni 2015 Donderdag 4 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 STANDHOUDERSHANDBOEK Land- & Tuinbouwbeurs Oost-Nederland / Achterhoek Organisatie: CNO-Expo

Nadere informatie

Bastion Deluxe Hotel Almere

Bastion Deluxe Hotel Almere Vergaderen bij: Audioweg 1 1322 AT Almere + 31 (0)30-2670824 zalen@bastionhotels.nl www.bastionhotels.nl Welkom bij het! Het is gelegen in de snelst groeiende stad van Nederland. Het hotel biedt u ondermeer

Nadere informatie

EmPowered by Innovation

EmPowered by Innovation Sponsorinformatie Inhoud Wie is de BPUG Hoe ziet de vereniging eruit? BPUG seminar: de vorige editie Hoe ziet het seminar eruit BPUG 2019: EmPowered by Innovation Waarom sponsor worden? Sponsorpakketten

Nadere informatie

Factsheet p. 1 7 maart 2011, De Reehorst, Ede www.school-computer.nl

Factsheet p. 1 7 maart 2011, De Reehorst, Ede www.school-computer.nl Factsheet p. 1 Algemene informatie Wij maken ons op voor de negende editie van het Didactiek en ICT Congres. De eerdere edities kenmerkten zich door hun informatieve en gezellige karakter. Bezoekers waardeerden

Nadere informatie

Exposantenbrochure. Vakantiebeurs Limburg. editie 2017

Exposantenbrochure. Vakantiebeurs Limburg. editie 2017 Exposantenbrochure editie 2017 Grootse van Zuid-Nederland Gratis entree Hoge opkomst; in 2016 meer dan 2300 bezoekers Centrale locatie & brede doelgroep Professionele uitstraling: uniforme en complete

Nadere informatie

CleanTech. Business Day 2013. Profileringsvoorstel. 11 december 2013

CleanTech. Business Day 2013. Profileringsvoorstel. 11 december 2013 CleanTech Business Day 2013 Het event voor ontwikkelaars, producenten, afnemers en financiers van duurzame en schone technologieën die samen nieuwe business willen ontwikkelen 11 december 2013 Profileringsvoorstel

Nadere informatie

Brochure. FRESH Alumni Zeilregatta. Vrijdag 27 & zaterdag 28 mei 2011

Brochure. FRESH Alumni Zeilregatta. Vrijdag 27 & zaterdag 28 mei 2011 Brochure FRESH Alumni Zeilregatta Vrijdag 27 & zaterdag 28 mei 2011 27 & 28 mei 2011 FRESH Alumni Zeilregatta Deze brochure biedt informatie over de mogelijkheden waarmee uw bedrijf zich kan verbinden

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

-day HTSM Automotive. Datum: 22 januari 2013 Tijd: 13:00 18:00 uur Locatie: AutomotiveCampusNL, Helmond

-day HTSM Automotive. Datum: 22 januari 2013 Tijd: 13:00 18:00 uur Locatie: AutomotiveCampusNL, Helmond -day HTSM Automotive Datum: 22 januari 2013 Tijd: 13:00 18:00 uur Locatie: AutomotiveCampusNL, Helmond SAMenvAT Ting In 2012 is er een start gemaakt met het Topsectorenbeleid. De automotive sector vertegenwoordigt

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. kennisdeling voor een ieder werkzaam in de podiumkunsten. Van directeur tot marketeer, van ... ...

Sponsormogelijkheden. kennisdeling voor een ieder werkzaam in de podiumkunsten. Van directeur tot marketeer, van ... ... Sponsormogelijkheden Uw product of dienst onder de aandacht brengen van 500+ professionals in podiumkunsten. Het congres podiumkunsten is een moment van ontmoelng, inspirale en kennisdeling voor een ieder

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

Vergaderruimtes LSNed

Vergaderruimtes LSNed Vergaderruimtes LSNed Leidingenstraat Nederland, oftewel LSNed is gevestigd in Roosendaal. Roosendaal ligt tussen Rotterdam en Antwerpen in en is hierdoor voor veel mensen gemakkelijk bereikbaar. Het kantoor

Nadere informatie

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden Door met AEGEE- Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE- Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

Presenteer uw bedrijf op hét belangrijkste platform voor de automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika!

Presenteer uw bedrijf op hét belangrijkste platform voor de automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika! 1 Beursdeelname AUTOMECHANIKA DUBAI Presenteer uw bedrijf op hét belangrijkste platform voor de automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika! Messe Frankfurt Nederland organiseert

Nadere informatie

Praktijkworkshop Credit Management De praktijk van snel betalende klanten

Praktijkworkshop Credit Management De praktijk van snel betalende klanten Inleiding Programma Aanmelden Route Praktijkworkshop Credit Management De praktijk van snel betalende klanten Credit management of debiteurenbeheer staat volop in de belangstelling. Een gezonde financiële

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Hospitality. Kosten: 4.950,-

Hospitality. Kosten: 4.950,- Sponsorbrochure 2014 2 Hospitality De Zesdaagse van Amsterdam is een uitstekend (business)evenement om de banden met uw zakelijke relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Optimale gastvrijheid

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

early bird 5 t m 9 november

early bird 5 t m 9 november early bird 5 t m 9 november 2018 www.like2shareontour.nl 5 t m 9 november 2018 Alles over ICT & Onderwijs bij u in de buurt! Like to Share ON TOUR is een beurs over de impact van Technologie op Leren.

Nadere informatie

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart.

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart. nschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be Op deze website kunt u ook terecht voor alle verdere praktische informatie. Expo Lux 2015 19 en 20 maart LABORAMA

Nadere informatie

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4 VOEL JE THUIS! Voel je thuis De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek is

Nadere informatie

Informatiedag over speelgelegenheden. Veilig spelen... Dinsdag 30 maart 2010 CineMec Ede

Informatiedag over speelgelegenheden. Veilig spelen... Dinsdag 30 maart 2010 CineMec Ede Informatiedag over speelgelegenheden Veilig spelen... Dinsdag 30 maart 2010 CineMec Ede Informatiedag Speelgelegenheden Dinsdag 30 maart a.s. organiseert de NEN normcommissie Speeltoestellen een informatiedag

Nadere informatie

& apeldoorn ac apeldoorn:

& apeldoorn ac apeldoorn: & AC Restaurant Meeting Centre apeldoorn Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC apeldoorn: Gratis parkeren Makkelijk bereikbaar In het hart van Nederland Gevarieerd buffet aanbod

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

doe mee aan Overheid & ICT! 7.000 klanten en prospects leggen Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd

doe mee aan Overheid & ICT! 7.000 klanten en prospects leggen Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd www.overheid-en-ict.nl doe mee aan Overheid & ICT! Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd 7.000 klanten en prospects leggen contact met 140 exposanten, 34% voor het eerst! 2 Inhoud

Nadere informatie

Contactgegevens Rowan Schaaf

Contactgegevens Rowan Schaaf Het Congres Podiumkunsten is een moment van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor professionals werkzaam in de podiumkunsten: van directeur tot marketeer, van zakelijk leider tot horecamanager, maker

Nadere informatie

BETONMARKT - BETONDAG 2018

BETONMARKT - BETONDAG 2018 UITNODIGING EN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN BETONMARKT - BETONDAG 2018 Hét kennisnetwerk voor de betonbouw IN DEZE FOLDER: ALGEMENE BEURSINFORMATIE INSCHRIJFFORMULIER STAND INFORMATIE STANDBOUW INFORMATIE

Nadere informatie

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Feiten & cijfers 2011 Impressie eerdere edities Wat is het? Fysieke presentatie van een Online Winkelcentrum via de gezamelijke paraplu van Babyplaats.nl

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Maak uw eigen marktbewerkingsplan

Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Maak uw eigen marktbewerkingsplan Inleiding Programma Aanmelden Route Hoe kom ik aan nieuwe klanten? U hebt mooie producten en diensten. En u wilt deze graag aan zoveel mogelijk organisaties aanbieden. Niet alleen aan bestaande relaties,

Nadere informatie

Elke slag raak! Badminton Congres. Het Klooster Amersfoort. Zaterdag 8 juni 2013

Elke slag raak! Badminton Congres. Het Klooster Amersfoort. Zaterdag 8 juni 2013 Elke slag raak! Zaterdag 8 juni 2013 Het Klooster Amersfoort Nederland organiseert op zaterdag 8 juni de eerste editie van het. De dag staat in het teken van actuele onderwerpen die van belang zijn voor

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN Hierin vindt u alle informatie die u nodig heeft voor uw deelname aan de Dag van de Openbare Ruimte. Onderdeel Pagina OPERATIONEEL Inlogpagina exposanten 2 Locatie, tijden, routebeschrijving

Nadere informatie

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht 18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht Het congres podiumkunsten is een moment van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor professionals werkzaam in de podiumkunsten; van directeur tot

Nadere informatie

Donderdag 15 maart 2012. Van der Valk Hotel Almere, 16.00-21.00 uur. Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder.

Donderdag 15 maart 2012. Van der Valk Hotel Almere, 16.00-21.00 uur. Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Startersevent Ondernemen iets voor u? Donderdag 15 maart 2012 Van der Valk Hotel Almere, 16.00-21.00 uur Kamer van Koophandel. Wie vraagt komt verder. Kijk op www.kvk.nl/starterseventgef Programmaboekje

Nadere informatie

Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012. www.zakenbeursdrechtsteden.nl

Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012. www.zakenbeursdrechtsteden.nl Concept De Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 is een zakenbeurs met een vernieuwend concept. Geen stands in alle soorten en maten, maar een eenduidig totaalconcept voor elke beursdeelnemer. Dit houdt in

Nadere informatie

Sponsoringofferte. 26-28 maart 2015. Foto van Bram Goots. Werk mee aan het grootste dermatologische congres van België

Sponsoringofferte. 26-28 maart 2015. Foto van Bram Goots. Werk mee aan het grootste dermatologische congres van België Sponsoringofferte 26-28 maart 2015 Foto van Filip Dujardin Werk mee aan het grootste dermatologische congres van België Positioneer uw bedrijf als voorname speler in de sector Uw producten en/of diensten

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober.

TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015. Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. TT05 - Brochure verhuur + Prijslijst Taart & Trends 2015 Opbouw dag: donderdag 1 oktober. Beursdagen: vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. 1. Omschrijving tariefopbouw standruimtes: Standruimtes zijn er in

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VNSG 2015

SPONSORBROCHURE VNSG 2015 SPONSORBROCHURE VNSG 2015 Een advertentie in het VNSG Magazine Vier keer per jaar verschijnt het VNSG Magazine. Bijna 3.000 mensen ontvangen het VNSG Magazine op papier en ruim 8.500 mensen lezen het VNSG

Nadere informatie