7 en 8 november 2013 Hotels van Oranje, Noordwijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "7 en 8 november 2013 Hotels van Oranje, Noordwijk"

Transcriptie

1 11 e DACT Treasury Beurs 7 en 8 november 2013 Hotels van Oranje, Noordwijk Sinds 2003 is de DACT Treasury Beurs hèt Nederlandse evenement waar aanbieders en afnemers van treasurydiensten en -producten elkaar ontmoeten. Dit jaar organiseert DACT de 11 e editie. De Treasury Beurs kent nog steeds een toenemend aantal belangstellenden en ook het palet van nationale en internationale exposanten neemt nog jaarlijks toe. Tijdens de Beurs kunnen de deelnemers door deelname aan de masterclass en praktische workshops hun kennis op treasurygebied op peil houden. De dag biedt tevens ruimte voor informele contacten en het onderhouden van netwerken.

2 Masterclass De drukbezochte masterclass is sinds 2009 een vast programmaonderdeel van de Treasury Beurs. Na de prominente hoogleraren Arnoud Boot, Sweder van Wijnbergen en Rick van der Ploeg is het podium dit jaar voor Willem Vermeend. Hij is een uitstekend spreker die zijn brede kennis combineert met een dosis aanstekelijke humor en daardoor zijn publiek weet te boeien en te laten lachen. Prof.dr. W.A.F.G. (Willem) Vermeend is één van de grote specialisten in ons land op sociaaleconomisch en financieel-fiscaal terrein. Hij is op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en trends, en schrijft hierover als columnist in de Telegraaf. Vermeend is hoogleraar European Fiscal Economy aan de Universiteit van Maastricht. Daarnaast vervult hij een aantal commissariaten en is hij onder meer lid van de raden van toezicht van de Erasmus Universiteit en Eramus MC en lid van het algemeen bestuur van VNO- NCW. Van 1984 tot 1994 was Willem Vermeend lid van de Tweede Kamer, als specialist op het fiscale, financiële en economische vlak en het vennootschapsrecht. Hij was onder meer voorzitter van de Vaste Kamercommissie voor de Rijksuitgaven. Van 1994 tot 24 maart 2000 was hij staatssecretaris van Financiën in het eerste en tweede kabinet-kok; op 24 maart 2000 werd hij benoemd tot minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Vermeend hervormde het belastingsysteem en zijn optreden dwong groot respect af in binnen- en buitenland. Locatie Het is inmiddels vaste gewoonte dat de Beurs één grote beursvloer kent waar de stands zijn gepositioneerd en de plenaire programmaonderdelen, de koffie-, thee- en lunchbreaks en de cocktailparty plaatsvinden. Door deze opstelling is een optimaal standbezoek gegarandeerd. In de voorgaande jaren werd de Beurs onder meer gehouden op het evenementenschip OCEANDIVA en de internationaal befaamde ministad MADURODAM. Sinds 2009 vormt Hotels van Oranje het vaste decor voor de Treasury Beurs. Voor sommige vérkomers kan de bereikbaarheid van Noordwijk wat lastig zijn. Daarom wordt de mogelijkheid geboden om tegen een zeer scherp tarief de avond vóór de Beurs in Hotels van Oranje te overnachten. Voor leden van DACT is de overnachting zelfs kosteloos. In 2012 maakten ruim 200 gasten van dit aanbod gebruik. Overnachten in het hotel betekent tevens dat men een toegangskaart ontvangt voor de populaire Meet&Greet! Meet & Greet De immens populaire Meet&Greet biedt de mogelijkheid om de avond voorafgaand aan de Beurs een borrel te drinken met collega s, wat vaak tot in de kleine uurtjes voortduurt. Alle beursbezoekers en de vertegenwoordigers van de exposanten die een 24-hour package hebben geboekt, zijn hier van harte welkom. Evenals vorig jaar wordt de Meet&Greet gesponsord door ABN AMRO.

3 Stands Aanbieders van treasuryproducten en -diensten kunnen een stand huren. De Treasury Beurs kenmerkt zich al vanaf de start door uniformiteit in materialen. Ook dit jaar is dit het geval; companystands zijn dus niet toegestaan. Wel is een banner of paneel mogelijk met een maximale afmeting van 1 meter breed en 2 meter hoog. Dubbele stands mogen een achterwand neerzetten van maximaal 3 meter breed en 2 meter hoog. Stands met achterwand kunnen uitsluitend tegen de wand worden geplaatst en niet in de middenring. Op het aanmeldingsformulier moet worden aangegeven of van een achterwand gebruik wordt gemaakt. Dit in verband met de indeling van de beursvloer. De koffie- en lunchbuffetten worden dichtbij geplaatst, zodat de gasten zich permanent voor en rondom de stands bewegen. Er zijn 35 stands beschikbaar: twintig dubbele en vijftien enkele. Bij een enkele stand behoren twee stoelen en bij een dubbele stand vier stoelen. Alle stands - de zogenaamde plexicubes - zijn van doorzichtig materiaal. Arrangementen Per enkele stand worden twee dagarrangementen en twee toegangsbewijzen voor de Meet&Greet verstrekt; voor een dubbele stand drie dagarrangementen en drie toegangsbewijzen voor de Meet&Greet. De kosten voor overnachting inclusief ontbijt zijn 140,00. Wilt u meer deelnemers afvaardigen, dan kunt u hen aanmelden voor één van de onderstaande arrangementen. Een dagarrangement geldt voor vrijdag 8 november In dit arrangement is begrepen: beursbezoek, deelname aan de masterclass en de workshops, lunch en cocktailparty. Leden: 0,00, niet-leden 150,00 excl. btw. Een 24-uurs-arrangement geldt voor donderdagavond 7 november tot en met vrijdag 8 november In dit arrangement is begrepen: deelname aan de Meet&Greet op donderdagavond, overnachting in Hotels van Oranje, luxe ontbijtbuffet, beursbezoek, deelname aan de masterclass en de workshops, lunch en cocktailparty. Leden: 0,00, niet-leden 395,00 excl. btw. Een M&G-dagarrangement geeft de deelnemer die in de buurt woont of niet in het hotel kan overnachten toegang tot de Meet&Greet, beursbezoek, deelname aan de masterclass en de workshops, lunch en cocktailparty. Leden: 0,00, niet-leden 300,00 excl. btw. Sponsoring Meet&Greet: Reeds verkocht Sponsoring opening: Reeds verkocht Sponsoring lunch: 3.750,00 Sponsoring afsluitende borrel: 3.000,00 Sponsoring masterclass: 5.000,00 Het is niet mogelijk uitsluitend deel te nemen aan de meet&greet!

4 Afmetingen De afmetingen van één plexicube zijn: Blad: 120 x 120 cm Poot: 50 x 50 cm; hoogte: 105 cm Bladdikte: 7 cm Vloeroppervlakte enkele stand: circa 220 x 220 cm Een dubbele stand bestaat uit twee plexicubes: 240 x 120 cm Vloeroppervlakte dubbele stand: circa 340 x 220 cm Verlichting De stands worden uitgelicht met led-verlichting op accu in de plexicube alsmede door de algemene locatieverlichting. Inhoud plexicube In de poot van de plexicube kan eigen materiaal worden geplaatst van de afmetingen 48 x 48 x 48, mits het origineel is, bijvoorbeeld een maquette of kunstwerk. Indien de exposant dit niet beschikbaar heeft, kan de leverancier de inhoud van een bloemstuk voorzien. Sponsormogelijkheden en kosten Exposanten worden met naam, logo en korte beschrijving vermeld in de gedrukte uitnodiging alsmede op de DACT-website. Desgewenst kan een link naar de site worden aangebracht. Ook dit jaar is het weer mogelijk om - naast het huren van een stand - een onderdeel van de Treasury Beurs te sponsoren. De sponsor krijgt de gelegenheid het onderdeel - na goedkeuring door het Beursteam - met een (ludieke) actie te omkleden. In tegenstelling tot voorgaande jaren behoort een korte toespraak tijdens de plenaire sessies niet meer tot de mogelijkheden. Specifieke sponsoring wordt in de gedrukte uitnodiging vermeld. Ook voor deze sponsoroptie geldt het adagium wie het eerst komt, die het eerst maalt. Standhuur Dubbele stand, inclusief drie dagarrangementen + drie toegangskaarten Meet&Greet: 4.050,00 Enkele stand, inclusief twee dagarrangementen + twee toegangskaarten Meet&Greet: 2.800,00 Standinrichting 42 inch ledscreen op statief, inclusief USB-aansluiting voor presentatie: 50 inch plasmascreen op statief (laptop of cd-speler voor presentatie benodigd): Laptop: Internetaansluiting (wireless high speed): Internetaansluiting (wired line): 350,00 500,00 185,00 50,00 115,00 Vulling plexicubepoot (zie Inhoud plexicube) Bloemen enkele stand: Bloemen dubbele stand: Hotelovernachting 75,00 100,00 140,00 Alle prijzen zijn exclusief BTW.

5 Standbezetting De Beurs start om uur. Het is dus belangrijk dat uw stand vóór uur is ingericht en bemenst. De stands moeten tot het einde van de Treasury Beurs uur- intact en bemand blijven. Workshops Naast de masterclass is er ruimte voor negen workshops. Alle exposanten krijgen de mogelijkheid een workshopvoorstel in te leveren. Het Beursteam beoordeelt de ingediende voorstellen en zal op basis van originaliteit en relevantie voor de doelgroep negen workshops uitkiezen. Eventueel kan het Beursteam overleg plegen over een ander onderwerp om een evenwichtig aanbod van workshops te realiseren. Bij de selectie wordt voorrang gegeven aan workshops in de vorm van een company case, waarbij de leverancier in samenwerking met een klant een casus presenteert. Ook wordt rekening gehouden met het aantal keren dat een aanbieder al eerder een workshop heeft verzorgd tijdens een Treasury Beurs. Programma Het programma ziet er - wijzigingen voorbehouden - als volgt uit: Donderdag 7 november uur Meet&Greet gesponsord door ABN AMRO Vrijdag 8 november uur Registratie en ontvangst gasten / bezoek aan de beursvloer uur Opening uur Masterclass uur Lunch, tussen de stands uur Workshop 1 en 2 en uur Workshop 4 en 5 en uur Workshop 7 en 8 en uur Borrel, tussen de stands

6 DACT DACT, Dutch Association of Corporate Treasurers, is dé beroepsvereniging van (corporate) treasurers en andere treasuryprofessionals in Nederland. De vereniging telt 460 leden, werkzaam bij multinationals, grote en middelgrote ondernemingen, woningbouwcorporaties, gezondheidszorg en overheid. DACT werkt nauw samen met zusterverenigingen in Europa, verenigd in de EACT, European Association of Corporate Treasury Organisations. DACT is tevens co-host van Eurofinance conferences. Voor meer informatie: Publiek De belangstelling voor de Treasury Beurs is groot. Gemiddeld zijn er de afgelopen jaren zo n 400 deelnemers geteld, maar tijdens de 10 e Treasury Beurs in 2012 oversteeg het bezoekersaantal de 500! De bezoekers zijn voornamelijk werkzaam op het gebied van treasury in de ruimste zin van het woord. Maar ook andere financiële specialisten, zoals controllers, accountants en fiscalisten, weten hun weg naar de Beurs te vinden. Beursteam Het DACT-bestuur heeft een Beursteam samengesteld dat belast is met de organisatie van de Treasury Beurs. Dit team bestaat uit Ingmar Bergmann, Bernd Haaksman, Frits Hensel, Cees Vletter en Erika Licht ( ). Via is het Beursteam per te bereiken. Aanmelding De DACT Treasury Beurs is hèt jaarlijkse evenement om uw organisatie en diensten te profileren. Wilt u een stand huren? Mail dan het inschrijfformulier vóór 20 april 2013 naar Gezien de grote belangstelling van exposanten bij voorgaande beurzen adviseren wij u zo snel mogelijk te reageren. Er zijn maximaal 35 stands beschikbaar, dus ook dit jaar geldt weer op is op. DACT secretariaat Postbus AG BUSSUM T F

DACT Treasury Beurs. 5 november 2009 Hotels van Oranje Noordwijk

DACT Treasury Beurs. 5 november 2009 Hotels van Oranje Noordwijk DACT Treasury Beurs 5 november 2009 Hotels van Oranje Noordwijk De DACT Treasury Beurs is hèt Nederlandse evenement voor iedereen die werkzaam is in het vakgebied treasury, maar ook voor andere (financiële)

Nadere informatie

DACT TREASURY BEURS 2011

DACT TREASURY BEURS 2011 1 DACT TREASURY BEURS 2011 dact.nl DACT Treasury Beurs: educatie, informatie en interactie Praktijkgerichte workshops en vakinhoudelijke presentaties over actuele trends en ontwikkelingen. Informatie over

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG 2012

INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG 2012 DACT Jaarverslag 2012 INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG 2012 Walking dinner nieuwe leden (invitation only) DACT Annual Conference Round Table Conference (invitation only) Autumndiner / workshop IFRS DACT Treasury

Nadere informatie

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes!

Introductie. Zakenplatform Eindhoven: samen groeien naar meer zakelijk succes! Introductie De regio Eindhoven is en heeft een voorbeeldfunctie voor de rest van Nederland op zakelijk gebied, zeker qua innovatief vermogen. En dat willen we natuurlijk graag zo houden! Visie: Dat gaat

Nadere informatie

DACT TREASURY BEURS 2014

DACT TREASURY BEURS 2014 Steek uw licht op bij DACT! DACT TREASURY BEURS 2014 Hotels van Oranje 13/14-11-'14 Noordwijk STEEK UW LICHT OP TIJDENS DE 12 e DACT TREASURY BEURS Praktijkgerichte workshops en vakinhoudelijke presentaties

Nadere informatie

Treasury Topsport & Teamwork. DACT Annual Conference donderdag 7 juni 2012 FC Utrecht Stadion

Treasury Topsport & Teamwork. DACT Annual Conference donderdag 7 juni 2012 FC Utrecht Stadion Treasury Topsport & Teamwork DACT Annual Conference donderdag 7 juni 2012 FC Utrecht Stadion Uitnodiging 2012 In navolging van de de succesvolle Annual Conferences rond de thema s enterprise risk management,

Nadere informatie

DACT Jaarverslag. dact.nl

DACT Jaarverslag. dact.nl DACT Jaarverslag dact.nl Als sneeuw voor de zon... Voor het tweede jaar op rij hebben we mogen genieten van een witte kerst. Zou de financiële crisis behalve op ons economisch leven ook effect hebben op

Nadere informatie

Accountants in business (RA/AA) en registercontrollers (RC)

Accountants in business (RA/AA) en registercontrollers (RC) NBA-VRC Opleidingen Voorjaar 2012 Accountants in business (RA/AA) en registercontrollers (RC) www.nbavrc.nl voorheen sopgave Voorwoord 3 Overzicht per kennisgebied voorjaar 2012 4 Chronologisch overzicht

Nadere informatie

ORGANISATIE: IN SAMENWERKING MET: HOOFDSPONSOR FIETSVAK DAG:

ORGANISATIE: IN SAMENWERKING MET: HOOFDSPONSOR FIETSVAK DAG: ORGANISATIE: IN SAMENWERKING MET: HOOFDSPONSOR FIETSVAK DAG: NATIONALE (E-)BIKE TESTDAGEN EN FIETSVAK DAG 2015 DE OPTIMALE START VAN HET FIETS- SEIZOEN FietsVAK opent in het voorjaar van 2015 haar deuren

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Vakbeurs voor Credit Management Sponsor & Expositiemogelijkheden Woensdag 14 november 2012 Nieuwegein Business Center www.creditexpo.nl WAT IS CREDITEXPO? Credit Expo is een landelijk evenement op het

Nadere informatie

Sponsorbrochure. CvA. 17 mei 2014. Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten?

Sponsorbrochure. CvA. 17 mei 2014. Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten? Sponsorbrochure CvA 17 mei 2014 Koninklijk Genieten Wilt u op één dag 400 hoogopgeleide ondernemende professionals uit heel Nederland ontmoeten? Zet uw organisatie in de spotlight bij deze doelgroep, de

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

Amsterdam, 6 februari 2015. Beleidsplan 2015-2017

Amsterdam, 6 februari 2015. Beleidsplan 2015-2017 Amsterdam, 6 februari 2015 Beleidsplan 2015-2017 Inhoud 1. Waar willen we naar toe met de vereniging?... 3 1.1. Voorwoord van de voorzitter... 3 1.2. Het gemeenschappelijk belang... 3 1.3. Waarom lid worden,

Nadere informatie

Nationale Marketing Strijd 2013. Studenten Strijden Samen

Nationale Marketing Strijd 2013. Studenten Strijden Samen Nationale Marketing Strijd 2013 Studenten Strijden Samen Inhoudsopgave 1. De Nationale Marketing Strijd 2013 2. Kiezen voor de Nationale Marketing Strijd! 3. Programma 4. Mogelijkheden tot bedrijfsdeelname

Nadere informatie

Asset SBIT Tilburg University Room E116 P.O. Box 90153 5000 LE Tilburg

Asset SBIT Tilburg University Room E116 P.O. Box 90153 5000 LE Tilburg Partnermogelijkheden Asset SBIT 2014-2015 Asset SBIT Tilburg University Room E116 P.O. Box 90153 5000 LE Tilburg Tel +31 (0)13-466 2998 info@asset-sbit.nl www.asset-sbit.nl NL32 RABO 0185 2829 62 Letter

Nadere informatie

WAT JE WILT BEREIKEN LIGT MAAR EEN STAP BUITEN JE COMFORTZONE DE TRAINING IS BEGONNEN

WAT JE WILT BEREIKEN LIGT MAAR EEN STAP BUITEN JE COMFORTZONE DE TRAINING IS BEGONNEN Opleidingsinformatie WAT JE WILT BEREIKEN LIGT MAAR EEN STAP BUITEN JE COMFORTZONE Sales en Klantgerichtheid Succesvol Pitchen programma Onder leiding van deskundige trainers wordt aandacht besteed aan

Nadere informatie

PARTNERPROGRAMMA 2012

PARTNERPROGRAMMA 2012 PARTNERPROGRAMMA 2012 Management Drives BV Herenlaan 2 030 63 55 400 info@managementdrives.com INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding 3 1.1 Algemeen 3 1.2 Achtergrond 3 2 Partners 5 2.1 Selling partner 5 2.2 Business

Nadere informatie

ALL THE E-COMMERCE YOU CAN GET

ALL THE E-COMMERCE YOU CAN GET DEELNAME INfORMATIE 8E EDITIE ALL THE E-COMMERCE YOU CAN GET WEbWINKEL vakdagen 2014 22-23 JANUARI JAARBEURS UTRECHT HAL 1 WWW.WEbWINKELvAKDAGEN.NL MARKETING // LOGISTIEK & FULFILMENT // WEBWINKEL ONTWIKKELING

Nadere informatie

2014 / 2015 Opleiding Training Coaching

2014 / 2015 Opleiding Training Coaching 2014 / 2015 Opleiding Training Coaching EEN TRAINING WAARIN U VEEL VOORUITGANG BOEKT PRESENTATIETECHNIEKEN UW INVESTERING [code: B-TPT] 1.090,- Trainingsmateriaal: 30,- Arrangementskosten: zie bijlage.

Nadere informatie

veel gestelde vragen Het Talenhuis

veel gestelde vragen Het Talenhuis Het Talenhuis Heeft u nog een vraag over studeren bij Het Talenhuis? Op deze pagina vindt u de antwoorden op de. Staat uw vraag er niet tussen, stel hem dan via het contactformulier. Overzicht : Het Talenhuis

Nadere informatie

Congres organisatie Checklist

Congres organisatie Checklist Congres organisatie Checklist Checklist pagina 1. Binnen budget blijven 2 2. Perfecte congresdatum 3 3. Vakantieplanning 4 4. Congres Marketing 5 5. Uitnodiging 9 6. Kengetallen catering en locatie 10

Nadere informatie

Beleidsplan De Jozef 2010-2015

Beleidsplan De Jozef 2010-2015 Beleidsplan De Jozef 2010-2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Het instituut Sint Jozef... 4 3. Sturing en structuur... 5 3.1 Organisatievorm... 5 3.2 Organisatiestructuur... 5 3.3 Bestuur... 7 3.4

Nadere informatie

Accountants in business (RA/AA) en registercontrollers (RC)

Accountants in business (RA/AA) en registercontrollers (RC) NBA-VRC Opleidingen Voorjaar 2013 Accountants in business (RA/AA) en registercontrollers (RC) OMDAT KENNIS TELT OMDAT KENNIS TEL DAT KENNIS TELT OMDAT KENNIS TELT O KENNIS TELT OMDAT KENNIS TELT OMDA NIS

Nadere informatie

Maximaal functioneren

Maximaal functioneren Maximaal functioneren Wat een slachtoffer bezighoudt 1 2 3 Drie evenementen op één dag: Supportbeurs Symposium PIV Letselplaza donderdag 10 mei 2012 Jaarbeurs Utrecht, Prins Claus Congreszaal thema Waar

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Seizoen 2014-2015. Foto: Henri Santing

Sponsorbrochure. Seizoen 2014-2015. Foto: Henri Santing Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015 Foto: Henri Santing 1 VOORWOORD Foto: Theo Smits Samen scoren Voor u ligt de sponsorbrochure van PEC Zwolle voor het seizoen 2014-2015. Wij nemen u graag mee in de nieuwe

Nadere informatie

Intern accountants en overheidsaccountants

Intern accountants en overheidsaccountants NBA Opleidingen Voorjaar 2012 Intern accountants en overheidsaccountants nbaopleidingen.nl Permanente educatie voor RA s en AA s Binnenkort OPLEIDINGEN voorheen sopgave Voorwoord 3 Overzicht per kennisgebied

Nadere informatie

deelname INfoRMATIE 9E EDITIE WEBWINKEL vakdagen 2015 21-22 JANUARI All THE E-COMMERCE YOU CAN GET www.webwinkelvakdagen.nl JAARBEURS UTRECHT HAL 1

deelname INfoRMATIE 9E EDITIE WEBWINKEL vakdagen 2015 21-22 JANUARI All THE E-COMMERCE YOU CAN GET www.webwinkelvakdagen.nl JAARBEURS UTRECHT HAL 1 deelname INfoRMATIE 9E EDITIE All THE E-COMMERCE YOU CAN GET WEBWINKEL vakdagen 2015 21-22 JANUARI JAARBEURS UTRECHT HAL 1 WWW.WEBWINKELvAKdAgEN.NL MARKETiNG // logistiek & KlANTCONTACT // TECHNOlOGiE

Nadere informatie

VOORSTEL STUDIEVERENIGINGEN VAN

VOORSTEL STUDIEVERENIGINGEN VAN VOORSTEL STUDIEVERENIGINGEN VAN DE FACULTEIT MAATSCHAPPIJ- EN GEDRAGSWETENSCHAPPEN RUIMTE IN HET NIEUWE ROETERSEILAND COMPLEX 1 VOORWOORD 12 NOVEMBER 2012 FV-FMG UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Voor u ligt

Nadere informatie

Amsterdam, Amsterdam, de stad waar alles kan

Amsterdam, Amsterdam, de stad waar alles kan 18 DE TAFEL VAN AMSTERDAM Amsterdam, Amsterdam, de stad waar alles kan De tafel vindt plaats in het Muziekgebouw aan t IJ, één van de vier locaties die bij ijvenues hoort, het samenwerkingsverband tussen

Nadere informatie

Introductie cursus GROEN MANAGEMENT. Zakelijke Bedrijfsvoering voor Hoveniers. 23 e aflevering

Introductie cursus GROEN MANAGEMENT. Zakelijke Bedrijfsvoering voor Hoveniers. 23 e aflevering GROEN MANAGEMENT Introductie cursus GROEN MANAGEMENT Zakelijke Bedrijfsvoering voor Hoveniers 23 e aflevering EEN ANDERE KIJK OP DE BEDRIJFSVOERING MET GROEN MANAGEMENT De in het bedrijf aanwezige vakkennis

Nadere informatie