Weekverslag nr. 3 Week van 10 maart tot 17 maart Naam en voornaam student: Thones Rani Naam stagebedrijf: St-Franciskus Ziekenhuis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekverslag nr. 3 Week van 10 maart tot 17 maart Naam en voornaam student: Thones Rani Naam stagebedrijf: St-Franciskus Ziekenhuis"

Transcriptie

1 Weekverslag nr. 3 Week van 10 maart tot 17 maart Naam en voornaam student: Thones Rani Naam stagebedrijf: St-Franciskus Ziekenhuis 1. Taakuitvoering 1.1. Welke taken heb je de afgelopen weken uitgevoerd? Maandag 10 maart 2014 We zijn de dag begonnen met een overleg over de verschillende afdelingen. Ik heb alles uitgetypt en verdeeld in de volgende 3 categorieën: drukwerk, benodigdheden en bijzondere. Elke afdeling had een aparte pagina, zodat we een goed overzicht hadden. Dit document werd uitgeprint en verdeeld. Nadien heb ik 2 vragenlijsten omgezet van een A4-formaat naar een A0-formaat. Ook heb ik de huisstijl aangepast en gezorgd voor een correcte opmaak. Vervolgens heb ik samen met Dr. De Cuyper nog een filmpje gemaakt. Zij had me eerder de beelden gegeven en samen hebben we overlopen welke video waar geplaatst moest worden. Ook heb ik enkele titels toegevoegd. Nadien heb ik samen met Diane stap voor stap overlopen welke affiches nog naar Spromax (=externe drukker) gestuurd moesten worden Dinsdag 11 maart 2014 Ik ben de dag begonnen met het aanvullen van het Excel-bestandje familie-eigen personeel. Hierin hou ik alles bij van het personeel, dat naar de Dag van de Zorg komt. Ook met hoeveel familieleden het personeelslid komt, neem ik hierbij op. Nadien heb ik mijn document met al de verschillende diensten (benodigdheden, drukwerk en bijzondere) aangepast. Dit omdat we nog wat zaken moesten veranderen en toevoegen. Ook ben ik even foto s gaan maken van een pasgeboren kindje, dat geboren was met een vlekje. Men wist niet goed vanwaar dit kwam en daarom zullen de foto s die ik gemaakt heb, verstuurd worden naar een professor, die dat verder zal bekijken. Vervolgens zijn we naar Spromax gegaan. Zij hadden al heel wat drukwerk klaar. Al dit drukwerk hebben Diane en ik verplaatst naar de auto. Nadien hebben we alles uitgeladen en verhuisd naar een apart lokaaltje. Daar staat alles veilig tegen de Dag van de Zorg. Tot slot ben ik begonnen aan het ontwerp van de affiches van de Kraamafdeling. Ik heb er 1 gemaakt over de kinderwens, de opvolging bij de gynaecoloog, de vroedvrouwenraadpleging en de kinelessen. Samen met Diane hebben we de affiches nadien bekeken en hier en daar nog wat aangepast. We hebben er vervolgens een definitieve versie van gemaakt.

2 Ook hebben we een perslijst gemaakt aan de hand van haar perscontactgegevens en de mijne. We hebben deze vergeleken en nadien een kort persbericht rondgestuurd naar de verschillende media. De persmeeting zal vrijdag doorgaan en we hopen natuurlijk om zoveel mogelijk pers te bereiken. Deze persmeeting zal gaan over de nieuwe 3D laparoscopische camera. Dankzij deze techniek kunnen operaties nu nog beter en efficiënter kunnen uitvoeren, met een 3D-brilletje weliswaar Woensdag 13 maart 2014 Ik heb de feedback, die ik dinsdag 12 maart gekregen heb op de brochure van de diëtisten, infofiche en flyer, nauwkeurig bekeken en aangepast. Vervolgens heb ik ook de laatste aanpassingen aan de flyer van de PAAZ gedaan. Ook de brochure werd aangepast. Nadien heb ik een gehele nieuwe brochure opgesteld rond gezonde voeding. Vervolgens heb ik nog een drietal affiches op A3_formaat ontworpen voor de afdeling Anesthesie. Eentje met informatie over de epidurale verdoving, eentje over plexus en eentje met informatie over nuchter zijn. Ook heb ik enkele tekeningen opgezocht die gelinkt kunnen worden aan het ziekenhuis (bv. Micky Mouse met een dokters tenue). Deze heb ik opgeslagen in PDF en zullen op de Dag van de Zorg uitgedeeld worden aan de kinderen. Ook heb ik nog 2 bewegwijzeringspijlen gemaakt, zowel op A3 als op A4. Er zijn ook nog een heleboel inschrijvingen binnen gekomen voor de Dag van de Zorg. Dus het Excel-bestandje, met het personeel dat naar de Dag van de Zorg komt, heb ik bij aangevuld. Ook heb ik nog enkele etiketten afgeprint voor de wafelverkoop. Deze etiketten zullen geplakt worden op de wafelpakketten, voor de Dag van de Zorg. Tot slot heb ik nog geprobeerd om het hoedje (wit hoedje met rood kruisje) dat ze willen namaken bij de Dag van de Zorg, in te scannen. De kwaliteit van de afbeelding bleek na het scannen niet zo ideaal, dus gaat Diane dit morgen nog eens proberen Donderdag 14 maart 2014 Ik heb feedback gekregen over de brochure (gezond eten). Deze heb ik dan uiteraard helemaal aangepast. Ook ben ik begonnen met het ontwerpen van een flyer over orthopedie. Nadien heb ik nog een flyer gemaakt over voeding voor ouderen. De tekst werd aangeleverd, maar ik heb ze herschreven. Dit was nodig omdat de tekst ingekort moest worden. Nadien zijn we nog op zoek gegaan naar materiaal dat nodig is op de Dag van de Zorg.

3 Vervolgens heb ik een flyer ontworpen (incl. plannetje) met informatie over parkeren. Deze flyer zal uitgedeeld worden aan de mensen, wanneer de parking in het SFZ, tijdens de Dag van de Zorg, volzet is. Op deze flyer staan namelijk richtlijnen hoe ze op een andere parking kunnen geraken. Nadien heb ik ook nog een infofiche gemaakt op een A5, voor patiënten. Met daarop informatie over het feit dat we een druk weekend tegemoet gaan. We hebben daarin vermeld dat de patiënten best hun bezoek verwittigen dat de parkeerplaatsen beperkt zijn. Deze infofiche werd bekeken en hier en daar wat aangepast. Nadien werd dit geprint en heeft Diane deze infofiche bij het ontbijt laten meegeven. Nadien was er nog de diensthoofdenvergadering. Hier heb ik notities genomen en we hebben bij elke dienst kort overlopen, wat zij gaan doen op de Dag van de Zorg. Nadien hebben Diane en ik zoveel mogelijk affiches proberen klaar te maken. Het ging om affiches met daarop informatie over wat ze aanbieden op hun afdeling. We hebben de tekst rondgestuurd voor feedback Vrijdag 15 maart 2014 Ik ben de dag begonnen met het verder ontwerpen van affiches voor elke dienst (31). Op deze affiche staat een nummer en de naam van de afdeling. Daarnaast heb ik er ook op vermeld wat er te doen zal zijn bij deze afdeling. De feedback die ik gekregen heb, heb ik er uiteraard mee in opgenomen. Vervolgens heb ik een brochure ontworpen met daarin al de afdelingen nog eens apart vermeld. Deze brochure zal uitgedeeld worden en zo weten de bezoekers meteen hoe de rondleiding in elkaar zit en waar welke afdeling zich bevindt. Uiteraard komen de nummers van de afdelingen in de brochures, overeen met de nummers van de affiches. Ook heb ik mogen assisteren bij de persconferentie over de 3D laparoscopische camera. Ik heb de twee journalisten die wat later waren, opgevangen aan de multifunctionele ruimte en nadien naar binnen verwezen. Ook heb ik ze drank aangeboden. Vervolgens zijn we met zijn allen naar het operatiekwartier gegaan, waar we een glimp hebben kunnen opvangen van de 3D laparoscopische camera. Ook heb ik de flyer voor orthopedie een klein beetje aangepast. Het lettertype van de flyer was namelijk iets te groot voor druk. Nadien heb ik nog een Excel-bestandje gemaakt met een accrediteringslijst (lijst met aanwezige dokters, referentienummer, adres)

4 Zaterdag 16 maart 2014 We zijn de dag begonnen met de affiches rond te brengen op de juiste afdelingen. Deze affiches hebben we opgehangen. We hebben de affiches van de verschillende afdelingen (met informatie over wat er allemaal te doen is op deze afdeling) ook opgehangen. Vervolgens hebben mijn medestagiaire, Eline, en ik al de voetjes in het hele ziekenhuis geplakt. De rondleiding bevat 31 afdelingen verspreid over 4 verdiepingen. Dus het was belangrijk dat de voetjes duidelijk en zichtbaar geplakt zouden worden. Tot slot hebben we nog enkele stoelen en tafels helpen klaarzetten in de inkomhal. Deze tafels blijven tijdens de Dag van de Zorg daar staan, zodat de mensen kunnen gaan zitten en gezellig kunnen bijpraten Zondag 17 maart 2014 We zijn de dag begonnen met het wandelen van de route voor de Dag van de Zorg. We hebben enkele voetjes meegenomen en waar nodig was hebben we er nog enkele bijgeplakt. Vervolgens hebben we nog gezorgd voor extra bewegwijzering. Zo hebben we nog enkele pijlen opgehangen tegen de muren. Vervolgens hebben we mensen onthaald aan de inkomhal en de mensen erop gewezen dat ze nog 10 minuutjes moesten wachten, vooraleer ze konden beginnen aan de rondleiding van de Dag van de Zorg. Dit omdat het de bedoeling was dat de artsen, studenten en familie van personeel vlot naar buiten konden gaan. We hebben ook nog brochures uitgedeeld. Vervolgens ben ik even gaan staan aan de dienst radiologie. Er was wat verwarring bij de mensen, die niet meteen wisten dat radiologie een bijlus was. Ik gaf dus richtlijnen en ik vermeldde kort dat ze op deze dienst radiologie informatie kregen over mammografie en de botdensitometer. Maar het was wel belangrijk dat ze nadien terugkwamen om terug de hoofdlus te volgen. Vervolgens ben ik mijn medestagiaire Eline gaan helpen met het afnemen van enquêtes. We hebben in totaal zo n 150-tal mensen aangesproken. De enquête ging uiteraard over de Dag van de Zorg. We vroegen aan deze mensen hoe ze nu eigenlijk geïnformeerd zijn over deze dag, wat ze ervan vonden en of ze nog enkele suggesties hadden. Toen het event op zijn einde liep, hebben we meteen al de affiches van de verschillende afdelingen eraf gehaald. Vervolgens zijn we ook de pijlen er al meteen gaan verwijderen. Ook hebben we enkele voetjes al opgeruimd in onze gang.

5 1.2. Heb je moeilijkheden ondervonden bij het uitvoeren van deze taken? Zo ja, welke? Wat zijn daarvoor de redenen? Wat heb je er aan gedaan? Wat verliep goed? Als ik zaken moet gaan uitprinten/scannen/kopiëren, is het in het begin nog wat zoeken. Het is een niet het type printer dat ik gewoon ben en ik kan er dus nog niet heel vlot mee werken. Toch ben ik niet verlegen om hulp te vragen. Ik heb alles voor mezelf opgeschreven en hoop in het vervolg er vlotter mee om te kunnen gaan. Toen mijn medestagiaire en ik nog enkele pijlen waren gaan ophangen, hebben we er niet bij stilgestaan dat dubbelzijdige plakband weleens zeer stevig kan blijven kleven. Op 2 muren is het namelijk zo dat de verf er mee afkwam, wanneer we de pijl ervan af trokken. Uiteraard hebben we meteen Diane geïnformeerd en zij liet weten dat ze de technische dienst hierover zal aanspreken. Gelukkig werd het voorval goed opgenomen, want dit was eigenlijk het enige probleempje tijdens de hele Dag van de Zorg. De technische dienst zal zorgen dat de muur terug een likje verf krijgt Beschik je over voldoende kennis om de taken uit te voeren? Zo ja, waar heb je die kennis verworven? (wee specifiek en verwijs naar opleidingsonderdelen uit de opleiding) Zo nee, waarover heb je dan onvoldoende kennis? Moet die kennis tijdens de opleiding aangeleerd worden? Motiveer je antwoord. Opnieuw kwam Excel en Indesign zeer vaak aan bod. Dit omdat er nog enorm veel drukwerk was dat het laatste moment nog moest opgemaakt worden. Toch is het zo dat we nooit echt hebben geleerd hoe we bepaalde zaken moeten opmaken als we iets willen drukken. Het is namelijk belangrijk dat je voldoende insprong hebt bij een brochure aan de linker en rechter kant van je pagina s. Anders kan bepaalde tekst niet kan worden gedrukt. Gelukkig had de drukker het op tijd gezien en het kleine foutje aangepast. Het vak Evenementen tijdens het tweede jaar, kwam deze week ook zeker van pas. Een evenement organiseren is niet niks, en ik merkte veel tijdsdruk tijdens de laatste week. Toch heb ik zoveel mogelijk als ik kon Diane bijgestaan. Als het nodig was ben ik langer gebleven om te werken. We hebben uiteindelijk alles klaargekregen Wat gebeurde er met je werk? Hoe tevreden ben jij? Wat ga je de volgende keer anders doen? Het gaf een zeer leuk gevoel om hier en daar wat gerealiseerd materiaal te zien. Tijdens de Dag van de Zorg zag ik ook iedereen rondlopen met de brochure die ik had opgesteld. Ik ga vanaf nu wel mijn marges altijd correct in stellen, zodat er bij het drukken geen problemen meer kunnen voorvallen.

6 2. Competenties (na week 3, week 6, week 9 en week 12) 2.1. Welke competenties heb je verworven? Toon dit duidelijk aan met voorbeelden. 1. Ik heb ondertussen veel inzicht gekregen in mijn rol voor de organisatie. Ik weet wat er van mij verwacht wordt. De dienst communicatie van het Sint- Franciskus Ziekenhuis draait om het organiseren van tal van evenementen, het ontwerpen en drukken van flyers, folders, brochures en dergelijke meer. (De student heeft inzicht in zijn of haar eigen rol voor de organisatie, zowel binnen de organisatie als in een bredere maatschappelijke context.) 2. Door de Dag van de Zorg heb ik zeer veel inzicht gekregen in de structuur van het ziekenhuis. Het is namelijk zo dat het ziekenhuis van Heusden zeer groot is, je zou zelfs kunnen zeggen een klein doolhofje. Maar toch begin ik mijn weg ondertussen zeer goed te kennen. Ik heb ook meerdere keren het ziekenhuis rondgelopen tijdens de Dag van de Zorg, dus heb zeker en vast een goed zicht op de verschillende afdelingen. (De student heeft inzicht in de structuur van een bedrijf) 3. Ik heb geleerd om eenvoudig informatie te verzamelen over de organisatie en de sector. Het Sint-Franciskus Ziekenhuis heeft ook intranet. Hierop staat al de informatie van het ziekenhuis. Ik heb geleerd om hierop eenvoudig nummers te vinden van bijvoorbeeld personeelsleden. (De student kan informatie verzamelen over de organisatie en de sector waarbinnen de organisatie actief is) 4. Ik probeer zoveel mogelijk als ik kan creativiteit toe te voegen in de verschillende opdrachten. Zo was het mijn idee om het haar van een mevrouw bij te werken in Photoshop (dit omdat ze een kale plak had op haar haren). Ook probeer ik creatief te zijn met het ontwerpen van brochures en flyers. Zo had ik voorgesteld om de flyer van de PAAZ-afdeling in de kleuren van de PAAZ te ontwerpen. Ik had deze lay-out dan helemaal aangepast, met de correcte kleuren. (De student geeft blijk van creativiteit in de uitvoering van de opdrachten) 5. Ik probeer zoveel mogelijk als ik kan assertief te zijn en mijn ideeën of standpunten te verduidelijken. Als ik een idee heb, zoals bijvoorbeeld het photoshoppen van het haar, dan geef ik ook meteen een voorstel hoe ik dit zou aanpakken. Ook toen we in de eerste week Diane haar montagefilmpje aan het bekijken waren, probeerde ik tips te geven. Zo stelde ik voor om bijvoorbeeld in te zoomen op een foto. (De student geeft blijk van assertiviteit om op een correcte en beleefde manier zijn of haar ideeën en standpunten te verduidelijken)

7 6. Ik heb de afgelopen weken al heel wat vergaderingen/overlegmomenten mogen bijwonen. Ik ben hierbij altijd zeer aandachtig en probeer zo goed mogelijk alles op te schrijven. Ik heb geleerd om hierbij doelgericht te vergaderen en te notuleren. (De student kan doelgericht vergaderen en notuleren (inhoudelijk correct weergeven) 7. Ik ben iemand die altijd veel respect toont voor andere mensen hun mening en ik kan opkomen voor mezelf. Ik ben al redelijk wat gegroeid en mag wel van mezelf zeggen dat ik assertiever ben geworden. (De student is assertief) 8. Ik heb een grote luistervaardigheid voor de boodschap en/of vragen van anderen. Als men aan mij iets vraagt of uitlegt, doe ik er natuurlijk alles aan om het tot een goed einde te brengen. (De student heeft een grote luistervaardigheid voor de boodschap en/of de vragen van de anderen) 9. Ik heb de afgelopen 3 weken regelmatig de telefoon mogen opnemen van Diane Mombers. Meestal laat het personeel een boodschap achter voor Diane, maar steeds vaker kan ik ook wel eens op een vraag antwoorden. Dit omdat ik nu al wat langer in het ziekenhuis meedraai. Ik kan dus van mezelf zeggen dat ik efficiënt kan telefoneren. (De student kan efficiënt telefoneren) 10. Ik plan mijn tijd zeer goed in en ik stel prioriteiten. Wanneer men verwacht dat ik een aanpassing doe aan een brochure, doe ik dit meteen. Ik kan dus van mezelf zeggen dat ik deadlines haal. Ook wanneer ik meerdere taken krijg om te doen, zal ik deze zo vlot en efficiënt mogelijk uitvoeren. Het was de afgelopen weken druk en toch kwam er soms een beetje stress bij kijken. Ik kan dus zegen dat ik zaken kan inplanten, prioriteiten kan stellen, deadlines haal, zelfs als ik onder stress sta. (De student plant zijn werk in tijd, stelt prioriteiten, haalt deadlines, ook als hij onder (zware) stress staat.) 2.2. Aan welke competenties zal je de volgende week werken? Ik wil nog meer groeien in het bedrijf, waardoor ik nog wat meer verantwoordelijkheid kan nemen.

Eindverslag stage The Heating Company

Eindverslag stage The Heating Company HOGESCHOOL PXL DEPARTEMENT MEDIA AND TOURISM Eindverslag stage The Heating Company Kevin Janssen Professionele Bachelor Communicatiemanagement Afstudeerrichting Commerciële Communicatie Stagebegeleider:

Nadere informatie

Eindverslag stage Droomgroep.nl

Eindverslag stage Droomgroep.nl HOGESCHOOL PXL DEPARTEMENT MEDIA AND TOURISM Eindverslag stage Droomgroep.nl Thomas CRAENEN Professionele Bachelor Communicatiemanagement Afstudeerrichting Commerciële Communicatie Afstudeerrichting Public

Nadere informatie

Eindverslag stage Dienst Communicatie Stad Bilzen

Eindverslag stage Dienst Communicatie Stad Bilzen 1 HOGESCHOOL PXL DEPARTEMENT MEDIA AND TOURISM Glenn Knapen Eindverslag stage Dienst Communicatie Stad Bilzen Professionele Bachelor Communicatiemanagement Afstudeerrichting Commerciële Communicatie Stagebegeleider:

Nadere informatie

ASSESSMENT REFLECTIEVERSLAG

ASSESSMENT REFLECTIEVERSLAG 1-5-2013 ADVANCED BUSINESS CREATION ASSESSMENT REFLECTIEVERSLAG Jos Kleinloog Inhoud Leerdoelen uitgewerkt... 2 Business school:... 2 Management School... 3 Project Raisin Hope:... 3 Science School, leengedrag

Nadere informatie

Stageverslag jaar 2. Naam: Sanne Terpstra. Studentnummer: 500646500. Stageplek: Sint Jacob (Osira)

Stageverslag jaar 2. Naam: Sanne Terpstra. Studentnummer: 500646500. Stageplek: Sint Jacob (Osira) Stageverslag jaar 2 Naam: Sanne Terpstra Studentnummer: 500646500 Stageplek: Sint Jacob (Osira) Stageafdeling: W1 PG & Huntington Plantage Middenlaan 52 1018 DH Amsterdam Stagebegeleider: Ireen Kleinmeulman

Nadere informatie

PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPLAN

PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPLAN 12-4-2015 HANZEHOGESCHOOL PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPLAN VERSIE 2 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Huidige inschatting kerntaken en competenties... 3 Self-assessment... 4 Doelstellingen... 9 Activiteiten...

Nadere informatie

Applicatie voor het zaalbeheer van het CultuurCentrum Ieper in vb.net en SQLserver

Applicatie voor het zaalbeheer van het CultuurCentrum Ieper in vb.net en SQLserver Applicatie voor het zaalbeheer van het CultuurCentrum Ieper in vb.net en SQLserver 2000 Project aangeboden door Bart Defoort voor het behalen van de graad van Bachelor in de Multimedia en Communicatie

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk van het Industrieel Ontwerpen. Hoe ik mijn leerdoelen behaalde tijdens mijn stage

Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk van het Industrieel Ontwerpen. Hoe ik mijn leerdoelen behaalde tijdens mijn stage Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk van het Industrieel Ontwerpen Hoe ik mijn leerdoelen behaalde tijdens mijn stage Delft, 2009 Voorwoord Als studente Industrieel Ontwerpen heb ik

Nadere informatie

Stageverslag 2e periode 2006. Cityboard. Travelboard. Nic. Oud Direct Mail. Kelly Bakker

Stageverslag 2e periode 2006. Cityboard. Travelboard. Nic. Oud Direct Mail. Kelly Bakker Stageverslag 2e periode 2006 Cityboard Travelboard Nic. Oud Direct Mail Kelly Bakker Collega s p. 6 Inleiding p. 9 Cityboard p. 11 Golf p. 12 Horeca p. 13 Huisstijl p. 14 Commercials p. 18 Verschillen

Nadere informatie

Procesmap: Co-creatie

Procesmap: Co-creatie Procesmap: Co-creatie MEDMEC CMD kwartaal Lente Door: Bart Nederveen Diana van der Sprek Jasper van Vugt Justin Dijkshoorn 0799083 0779757 0801790 0796711 Inhoudsopgave Inleiding 3 Onderzoek Kwalitatief

Nadere informatie

Stageverslag. 1 Rick de Groot / 20051993 Stageverslag V2

Stageverslag. 1 Rick de Groot / 20051993 Stageverslag V2 Stageverslag 1 Rick de Groot / 20051993 Inhoudsopgave 1.0 Samenvatting... 4 2.0 Inleiding... 5 2.1 Probleemstelling... 6 3.0 Plan van aanpak... 7 3.1 Achtergronden... 7 3.2 Opdrachtomschrijving... 7 3.3

Nadere informatie

Onze Nieuwe Toekomst vzw. Werken. op de gewone arbeidsmarkt. ONTmoetingsdagen Werk aan de Winkel

Onze Nieuwe Toekomst vzw. Werken. op de gewone arbeidsmarkt. ONTmoetingsdagen Werk aan de Winkel Onze Nieuwe Toekomst vzw Werken op de gewone arbeidsmarkt ONTmoetingsdagen Werk aan de Winkel Onze Nieuwe Toekomst vzw is een beweging van, voor en door mensen met een verstandelijke beperking. We willen

Nadere informatie

Procesverslag groepswerk. Kijk op leerlingen en leren

Procesverslag groepswerk. Kijk op leerlingen en leren Procesverslag groepswerk Kijk op leerlingen en leren Naam: Thomas Sluyter Nummer: 1018808 Jaar / Klas: 1e jaar Docent Wiskunde, deeltijd Datum: 17 januari, 2008 Samenvatting Bij de afsluiting van elk project

Nadere informatie

OCP Portfolio. Beschrijf jezelf:

OCP Portfolio. Beschrijf jezelf: OCP Portfolio Beschrijf jezelf: Mijn naam is Rajen Gadjradj. Ik ben 24 jaar en heb voor mijn huidige HBO opleiding, een opleiding op het MBO afgerond. Deze opleiding is commercieel medewerker marketing

Nadere informatie

Student: Maarten Zwinkels Studentnr: 1575769 Docent: Willy Siksma

Student: Maarten Zwinkels Studentnr: 1575769 Docent: Willy Siksma Student: Maarten Zwinkels Studentnr: 1575769 Docent: Willy Siksma Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: Inleiding bladzijde 3 Hoofdstuk 2: Literatuurverkenning bladzijde 4 Hoofdstuk 3: Methode bladzijde 6 Hoofdstuk

Nadere informatie

STARR REFLECTIES ELISE WALTA - 2035670 ADVANCED BUSINESS CREATION - E2B DINSDAG 7 MEI 2013

STARR REFLECTIES ELISE WALTA - 2035670 ADVANCED BUSINESS CREATION - E2B DINSDAG 7 MEI 2013 STARR REFLECTIES ELISE WALTA - 2035670 ADVANCED BUSINESS CREATION - E2B DINSDAG 7 MEI 2013 INHOUDSOPGAVE Leeswijzer...... 3 Deel I Samenvatting TOP.... 4 Deel II Leidinggeven STARR 1 Plannen...... 7 STARR

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Gezondheidscentrum Helmersstraat

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Gezondheidscentrum Helmersstraat Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Vervolgmeting Rapportage Gezondheidscentrum Helmersstraat ARGO BV 2015 Vervolgmeting voor Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra In het gezondheidscentrum

Nadere informatie

Daniël Bijlsma Dennis Balk Peter Martens Mick Tozer Joey Rommers Sievajet Rahimbaksh. GD1 Team 1

Daniël Bijlsma Dennis Balk Peter Martens Mick Tozer Joey Rommers Sievajet Rahimbaksh. GD1 Team 1 Reflectie Verslag Daniël Bijlsma Dennis Balk Peter Martens Mick Tozer Joey Rommers Sievajet Rahimbaksh GD1 Team 1 1/23 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Project Outfit4you Wie heeft wat gedaan? Problemen

Nadere informatie

Maatschappelijke stage

Maatschappelijke stage Maatschappelijke stage MAVO leerjaar 4 2011-2012 NEWMANCOLLEGE BREDA Verviersstraat 4, 4826 HT BREDA telefoon 076-5810450 Inhoudsopgave Algemeen bladzijde Inleiding 3 Draaiboek 4 Uitleg stappenplan en

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

Succesverhaal. over pesten op het werk

Succesverhaal. over pesten op het werk Supermarktmedewerkster Fenny gaat met plezier naar haar werk. Dat is zeer opmerkelijk als je bedenkt dat ze lange tijd werd gepest. Op het dieptepunt hoopte ze zelfs dat haar onderweg naar de supermarkt

Nadere informatie

TRAINING WERKBEGELEIDING

TRAINING WERKBEGELEIDING TRAINING WERKBEGELEIDING Door Martje Kuijlenburg Student no: 500618854 Jaar 3 Hogere Beroepsopleiding Verpleegkunde In opdracht van: de Hogeschool van Amsterdam Docent: Yvonne van Marle INHOUDSOPGAVE Inleiding...

Nadere informatie

Haal 42% meer resultaat uit je Marketing met12 Direct Mail strategieën. Bonus:

Haal 42% meer resultaat uit je Marketing met12 Direct Mail strategieën. Bonus: Haal 42% meer resultaat uit je Marketing met12 Direct Mail strategieën Bonus: Hoe verzamel je adressen zonder te spammen. Prijs 29,95 wwwwwwwwwwww De auteur Jan Kosters is geboren in 1980 en vanaf 1998

Nadere informatie

Reflectie Verslag. 25 januari. Game Developement Informatica Hogeschool v. Amsterdam

Reflectie Verslag. 25 januari. Game Developement Informatica Hogeschool v. Amsterdam Reflectie Verslag 25 januari 2013 Het reflectie verslag met nabeschouwing en beoordelingen over de stage van Simon Karman bij het bedrijf Sticky Studios. Game Developement Informatica Hogeschool v. Amsterdam

Nadere informatie

Logboek Instituut voor brein leiderschap

Logboek Instituut voor brein leiderschap Logboek Instituut voor brein leiderschap logboek instituut voor breinleiderschap Beste deelnemer, Je hebt je ingeschreven voor de Basistraining Breinleiderschap. Het is onze goede gewoonte om deelnemers

Nadere informatie

Beschrijving van het leerproces

Beschrijving van het leerproces Naam: Nathalie Kombolitis Land: Griekenland Studentennummer: 10070478 Supervisor NL: Dorien Voskuil Supervisor GR: Georgios A. Fragkiadakis Datum: 24-1-2013 Stageverslag Inleiding Voor u ligt het stageverslag

Nadere informatie

HANDLEIDING. Time-management met resultaat. TFC TrainingsMedia

HANDLEIDING. Time-management met resultaat. TFC TrainingsMedia HANDLEIDING Time-management met resultaat TFC TrainingsMedia Melrose Film Productions Ltd Nederlandstalige bewerking: TFC TrainingsMedia Oorspronkelijke titel: Making Time In Nederland en België uitgebracht

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bijlagen 1. Handleiding procesbegeleider 2. Uitwerking thema s MTO 3. Voorbeeld actielijst 4. Vragenlijst omgaan met conflicten

Inhoudsopgave. Bijlagen 1. Handleiding procesbegeleider 2. Uitwerking thema s MTO 3. Voorbeeld actielijst 4. Vragenlijst omgaan met conflicten 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Overzichtskaart Steeds Beter Sessie 3 2.1 De thema s uit het MTO 6 2.2 Het stappenplan 6 2.3 De werkvormen 7 2.4 Rol leidinggevende 8 2.5 Ondersteuningsmogelijkheden 8

Nadere informatie

Usability test PERSONA S

Usability test PERSONA S Usability test PERSONA S Charlotte Dua, Sarah Amlal en Rebecca Lindner COMMUNICATIE 1 CMD-I 11/02/2014 Inhoudsopgave 1. INLEIDING 2. WERKWIJZE 3. DOELGROEPEN EN PERSONA S 3.1. Doelgroepen 3.2. Persona

Nadere informatie

Einddocument V1.2. Brand a Band Brugklas Beatz. Datum 16-4-2015 PTM 21. Projectleden Tim Frakking

Einddocument V1.2. Brand a Band Brugklas Beatz. Datum 16-4-2015 PTM 21. Projectleden Tim Frakking Einddocument V1.2 Brand a Band Brugklas Beatz Datum 16-4-2015 Opdrachtgever Brugklas Beatz PTM 21 Klas Projectgroep M21 left 2 foot Projectleden Tim Frakking Tutor Koos Driessen Robin laurenssen Daan Kuhlmann

Nadere informatie