VERSLAG VERGADERING 16 JUNI 2009

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERSLAG VERGADERING 16 JUNI 2009"

Transcriptie

1 Voor de glimlach van het kind en ook een beetje van de leerkracht VERSLAG VERGADERING 16 JUNI 2009 AANWEZIG: EVELIEN, KATIE, ILSE D, ILSE G, LIN, LINDSEY, HEIDI, JOKE, KATRIEN G, KATRIEN D, GEERT, JUF NELE VERONTSCHULDIGD: - START: 20H45 EINDE: 23H45 INLEIDING Bedankt aan Ilse en Rino voor de zon, de drank, de pizza, de gezelligheid Een mooie voorbereiding op Lupi s, zoals iemand het zo mooi verwoordde Dank u! EVALUATIE SCHOOLFEEST TRAITEUR De traiteur was duurder dan vorig schoolfeest, maar het was zeer lekker en goed georganiseerd. Iedereen was er tevreden over en dit zal er wellicht voor zorgen dat de mensen volgende keer weer afkomen. In het vervolg brengen we beter tupperware potten mee, zodat we eventuele overschotten kunnen verdelen. HELPERS We hebben 70 zuipkaarten uitgedeeld aan helpers. Dit toont aan dat er veel helpers waren! Carol voorzag de helpers van broodjes. Is heel warm onthaald, en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor het initiatief! Er werden 25 stokbroden verorberd. Dank zij het overzicht van de optredens (wie treedt wanneer op, welke volgorde) heeft iedereen zijn eigen kinderen kunnen zien optreden. EXTRA VERLONING Helpers die niet op de lijst stonden, maar die zich wel uitzonderlijk inzetten, werden achteraf beloond (cf. Hasnah) De 3 meisjes olv Linda Danneels (dansen) krijgen elk 10 EUR voor hun optreden. VISPUT De visput is chaotisch verlopen. Mede door het wisselvallige weer en de daarmee gepaard gaande verhuis, maar hoe dan kunnen we dit beter aanpakken. De visput moet beter afgeschermd worden. Nadars zijn eigenlijk niet zo goed geschikt omdat er onderaan teveel pakjes door kunnen vallen.

2 2 Het zou ook beter zijn als enkel de kinderen die vissen echt bij de visput kunnen. Het idee werd geopperd om 2 visputten te maken. Een voor kleuters en een voor lager. KOFFIETAFEL Aan de koffietafel was het veel te druk. Taarten moeten vooraf gesneden worden (groot taartmes nodig!). Er moet stromend water zijn, zodat er vlot koffie gemaakt kan worden. De tafel moet ook goed afgeschermd worden. Mensen nemen taarten/koffie, zonder dat er overzicht is of die wel degelijk betaalden ervoor. BAR OPDIENEN Er is meer plaats nodig voor de bar. Dit was voorzien, maar door de weersomstandigheden werd alles verplaatst. Achter de bar is ook veel plaats nodig. Op een bepaald moment stonden er rond de 12 mensen achter de bar! Misschien moet er toch eens uitgekeken worden naar taps voor cola, pils, leffe. Lindsey kan een gratis tap versieren Op die manier win je tijd en mensen! Ook het heen en weer lopen met bakken zou sterk verminderen. Er kwam een voorstel om 2 bars te voorzien. Een voor mensen die zelf hun drank ophalen en een voor de mensen die rondgaan met drank. Nadeel is dat je dan op 2 plaatsen alles moet voorzien, maar misschien zijn 2 toegangswegen een oplossing? Ook hier is hoge nood aan stromend water! Er moeten veel,veel, veel meer chips voorzien worden! IJS Bij het scheppen van de ijsjes moet er in het vervolg zeker iemand aanwezig zijn van de vriendenkring om zuipkaarten af te tekenen. Misschien moeten we ook potjes voorzien voor de kleintjes. De hoorntjes zorgen voor veel verdriet HET NUT VAN EEN SPOEDVERGADERING De spoedvergadering, waarin een noodscenario werd uitgedacht voor het slechte weer, heeft zijn vruchten afgeworpen! Dank zij het briefje dat net voor het schoolfeest werd verspreid was iedereen op de hoogte van welke locaties gebruikt konden worden bij regen het feit dat iedereen hoe dan ook z n eten zou moeten betalen, ook al kwam die niet af slechts 1 iemand is niet afgekomen!

3 3 KASSA In het vervolg moet het eten aangerekend worden via de schoolfactuur. Op die manier zit er veel minder in de kassa (minder risico) en zijn we zeker dat alles betaald wordt, ook al komen mensen niet af. TOMBOLA De tombola is heel vlot verlopen. De bonnetjes werden voor de pauze verkocht en tijdens de pauze werden al heel wat spullen opgehaald. We moeten in het vervolg uitkijken voor een grotere tombola! Veel mensen hebben niet eens de kans gekregen een lotje te kopen. SCHORTJES Ilse D. is bereid zich over de schortjes te ontfermen (wassen, strijken, bijhouden, ) OVERZICHT MAKEN Ilse D (en Katrien D) zijn bereid een overzicht te maken van wat allemaal aangekocht werd voor het schoolfeest. Dit kan dan dienen als referentiepunt voor volgende schoolfeesten. Belangrijk is hier dat alle facturen zo snel mogelijk doorgegeven worden aan Ilse D. Hoe sneller dit kan opgemaakt worden, hoe minder informatie er verloren gaat. Ilse G Zo snel mogelijk alles doorgeven aan Ilse D. Ilse G en Katrien D. stellen het schema op. BESLUIT Het schoolfeest was druk, maar gezellig, ook voor de helpers We hoorden langs vele kanten dat het opviel dat de ouders en leerkrachten goed samen werkten, als een goed geoliede machine. Dikke pluim voor iedereen! Wil Geert aan de leerkrachten onze appreciatie uiten voor hun hulp. FINANCIEEL Dat het schoolfeest goed was, blijkt al uit wat hierboven staat. Maar ook financieel zit het goed! Zie financieel verslag. Uitgaven voor heel binnenkort zijn cadeau voor juf Caroline en juf Stefanie eindejaarsreceptie NIEUWE VOORSTELLEN 1. Speelplaats Naast de 5000 EUR die al beloofd werd, wordt nog eens 1500 EUR geschonken om de speelplaats te voorzien van losse speelstukken (Ludomodule)

4 4 2. Klasmeubilair Er wordt 6000 EUR geschonken om meubilair aan te kopen voor de klassen. De vriendenkring is er van overtuigd dat ook dit bijdraagt tot de glimlach van het kind. In een nette, frisse, moderne klas voelt een kind zich ongetwijfeld beter! VARIA DE SCHOOL WORDT GROOT Na 31 dec 2009 is er een klaslokaal te kort. Na overleg met het zaalcomité werd beslist om de garage uit te breiden en er een klas van te maken. Hopelijk is dit voldoende en komt er dan heel binnenkort geld vrij om een sporthal met oa 4 klaslokalen te bouwen. VCOV Evelien en Juf Inge waren aanwezig op de vergadering van VCOV. Daar kwamen volgende projecten uit voort. SLIMME TUSSEN D OORTJES Bij elk gezond tussendoortje krijgt een leerling een stempel. De klas die het meeste stempels verzamelt, krijgt voor elke leerling een T-shirt. PERIODE: 12 Oktober tot 23 oktober (net na voor elke hap een stap ) VERKEERSPARK NIEUWE PERIODE VASTGELEGD: week van 15 maart. Opgelet, op 15 maart is er geen school!! Is dit een probleem? Voor het ophalen van het verkeerspark is een rijbewijs B-E nodig. VERVANGING VOOR PAUL MAES? Er worden heel wat voordrachten aangeboden die misschien de dure toespraak van Paul Maes kunnen vervangen. Er wordt gekozen voor voordrachten die zoveel mogelijk ouders aanspreekt. Titels die aangeboden werden Huiswerkbegeleiding Werd weerhouden voor Opvoeden van drukke kinderen Spreekt niet genoeg ouders aan. Verkeersveiligheid rond de school Overlapt teveel met de verkeersweek Pesten, daar doen we iets aan Overlapt met de voordracht omtrent de axenroos (gepland schooljaar )

5 5 Hoe dan ook is een intakegesprek nodig. Dit omdat het belangrijk is dat de visie van de school hieromtrent wordt gevolgd. Let wel: het is duidelijk dat Paul Maes zeer goed is, en dat z n studiemethoden blijven hangen bij de kinderen. Maar gezien de voordracht ook in veel middelbare scholen wordt gehouden, is het misschien niet de taak aan de lager school om dit ook al te doen? Kan er nagegaan worden in welke middelbare scholen (van de arkorumgroep of misschien zelfs uitgebreider) dit hoe dan ook al doorgaat? KELDER Begin juli kan die in gebruik worden genomen. De kelder werd opgemeten. Rino kijkt uit of hij aan 2 de handsrekken kan geraken. Het zou leuk zijn mocht Sammy een deur kunnen plaatsen zodat de kelder van de vriendenkring kan afgesloten worden. Misschien zijn de deuren die nu nog in de kelder liggen bruikbaar? Kan iedereen uitkijken om dozen van bananen en sinaasappels te bewaren (mee te nemen van bij de warenhuizen). Dit zijn ideale dozen om dingen in op te bergen. Ilse D en Katrien D. zorgen voor een inventaris. KUNST- EN CULTUURPROJECT Geert lichtte het Kunst- en cultuurproject van toe. De school is op zoek naar mensen die anders zijn, onder het motto: iedereen is anders, anders is heel gewoon. Deze mensen zouden de leerlingen op weg moeten kunnen helpen op school om poëzie te maken. NIEUWE LEDEN, ANDERE LEDEN, EN VOORAL MEER MANNEN! Evelien laat weten dat ze kandidaat is om voorzitter te blijven, maar dat iedereen de kans heeft dit voorzitterschap over te nemen. De vriendenkring is het er unaniem over eens dat Evelien het goed doet, en ze krijgt de volle steun om het voorzitterschap verder op te nemen. Er wordt ook opgeroepen om te blijven uitkijken naar nieuwe leden. In kwam Joke Dezeure erbij, in stapt Marijke in de kerngroep. Maar we zijn ook vooral op zoek naar mannen. Misschien kunnen we, om te starten, al eens afwisselen met onze partners. Maar hoe dan ook, misschien zitten de mannen niet in de vergadering, toch komen er veel ideeën van onze mannen op tafel!

6 6 DATA ACTIVITEITEN Zondag 11 oktober: Voor elke hap een stap Woensdag 27 oktober: brief mee met de kinderen ivm pannenkoeken- en truffelverkoop Vrijdag 27 november: verdeling pannenkoeken en truffels Vrijdag 4 december: Sint Zaterdag 20 en zondag 21 maart: kaarting (volgens vergadering van 5 mei) Zondag 6 juni: schoolfeest DATA VERGADERING Di 8 september Di 13 oktober Di 10 november Di 8 december Di 12 januari Di 9 februari Di 9 maart Di 13 april (paasvakantie) Di 11 mei Di 8 juni Volgende afspraak: 3 juli, Lupi s om 19h30, met partners Verslaggever: Katrien D.

VERSLAG VERGADERING 2 JUNI 2009

VERSLAG VERGADERING 2 JUNI 2009 Voor de glimlach van het kind en ook een beetje van de leerkracht VERSLAG VERGADERING 2 JUNI 2009 AANWEZIG: EVELIEN, ILSE D, ILSE G, LIN, LINDSEY, HEIDI, JOKE, KATRIEN G, KATRIEN D, GEERT, JUF INGE VERONTSCHULDIGD:

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 23 oudercomité. oktober 2018 Aanwezig: Juf Kirsten, Juf Sofie, Kirsten, Werner, Koen, Lin, Els, Hilde Verontschuldigd: Juf Karolien, Jo, Esmerald,Ann,

Nadere informatie

Grootoudersfeest. alle kleuterjuffen. sofie geldhof wendy declerck kaat embo / mieke muylle

Grootoudersfeest. alle kleuterjuffen. sofie geldhof wendy declerck kaat embo / mieke muylle Grootoudersfeest jorien sofie geldhof wendy declerck kaat embo / mieke muylle alle kleuterjuffen Persoon te contacteren om activiteit te coördineren: _Chantal Deze activiteit gaat door in de periode: 22

Nadere informatie

Verslag vergadering OR 25 februari 2016

Verslag vergadering OR 25 februari 2016 Aanwezig : Annelies K, Irmine V, Hanne DC, Nicky, Hannelore S, An P, Karen, Marjan, Tim G, Valerie, Leen DR,Toon, Kristoff, Carole, Tine B Leerkrachten : Kim DR Directie : Didier, Suzy Verontschuldigd:

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015

Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Verslag Vergadering Ouderraad 9 november 2015 Aanwezig: Ouderraad: Ilse Van Rompaey, Veerle Vandensteen (verslag), Mark Vanhamme, Kim Daniëls, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Jan Haegemans School: Mevrouw

Nadere informatie

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR

VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR VERSLAG LAATSTE VERGADERING OUDERCOMITÉ SCHOOLJAAR 2010-2011 OUDERCOMITÉ Met een voor uw kind 1. Aanwezigen Dominique RYNGAERT, Hilde BEERNAERT, Johan LOGGHE, Joris ROOSE, Daisy HUBRECHTS, Mieke DEROUS,

Nadere informatie

Verslag oudervergadering 29/09/2016

Verslag oudervergadering 29/09/2016 Verslag oudervergadering 29/09/2016 Aanwezigen Evelien Tonnet, Griet Vandewynckel, Evy Dumoulin, Veerle Henckens, Lien Van Echelpoel, Jan Willems, Pascale Ackermans, Luk Geldof, Jérémie Cambier, juf Veronique,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 15 mei 2018

Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Aanwezig: Liesbet, Pipke, Els, Lieve, Eef, Joke, Nel (met heerlijk ijs), juf Melaney en Kris (verslag) Verontschuldigd: meester Jimmy, juf Shari, Anne en Leen 1. Goedkeuring

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van woensdag 10 december 2014 Oudercomité AW AW AW Bart De Ketelaere A Jan Naessens V Conny De Pestel Els Tijtgat A Maaike De Porre V Steven De Clerck

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014.

Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014. Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014. Aanwezig: Kurt Houwenhuyse, Ann Van Hecke, Annick Blomme, Kristof Lamote, Veerle De Maesschalk, Eveline Remorie, Evelyn Gyssels, Edward Vandedrinck, juf Margot,

Nadere informatie

Verslag vergadering 21 maart 2012

Verslag vergadering 21 maart 2012 Ouderraad Vrije Basisschool de 5-sprong Afdeling Ganzenberg 6 9220 Kastel www.vcov.be e-mail: de.5sprong@skynet.be website: www.de5sprong.be Verslag vergadering 21 maart 2012 Aanwezig Gracy Segers, Melinda

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u

1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u 1 e samenkomst Oudercomité - 21 september 2017 leraarslokaal: 19:30 22:15u Aanwezig: Hilde, Sofie, Evelien, An M, An DK, Sara, Kim, Leen V., Vanessa, Koen. Verontschuldigd: Evelien J., Sonje B., Tom, Anja,

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst.

Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014. De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. Vrije Basisschool Hunnegem Verslag ouderraad met team van 2 juni 2014 De directie opent de vergadering en heet alle aanwezigen welkom. Het verloop van de avond wordt geschetst. 1. Hoe is de werking van

Nadere informatie

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 1 ste trimester

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 1 ste trimester t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 1 ste trimester 2015-2016 Even voorstellen OpenKLASdag 1 september WELKOM! Nieuwe leden WELKOM! Vele handen maken licht werk de HULPCHEQUE Verfraaiingswerken

Nadere informatie

De Kleine Prins basisschool voor vrijeschool onderwijs

De Kleine Prins basisschool voor vrijeschool onderwijs De Kleine Prins basisschool voor vrijeschool onderwijs 6 oktober 2016 wk 40 5 t/m 16 okt Kinderboekenweek, thema: Voor altijd jong Zat 8 okt Open dag 10.00-12.00 uur Ma 10 okt Alle klassen 12.00 uur vrij

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

school: Luc Hamels (Directeur) Daan (verantwoordelijke voor-en naschoolse opvang Parkschool en SKLO)

school: Luc Hamels (Directeur) Daan (verantwoordelijke voor-en naschoolse opvang Parkschool en SKLO) VERSLAG OUDERCOMITÉ 03/03/2015 Aanwezig: ouders: Catherine Cols (D-Anja) Hilde Libbrecht (V-Elke) Jan De Rijck (I-Katleen) Klara Gijsbers (I-Katleen) Leen Eelen (I-Noella) Peggy Janssens (I-Erica) (verslag)

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 04-09-2018 Aanwezig: Philippe, Penny, Glenn, Pieter, Jan, Ilse, Jolanta, Viki, Annick, Cyndi, Marie-Anne, Sofie, Christel, juf Vicky, juf Katrien Verslaggever: Sofie Welkom We verwelkomen

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

In overleg maakten wij een aantal afspraken om het middaggebeuren nog beter te doen verlopen.

In overleg maakten wij een aantal afspraken om het middaggebeuren nog beter te doen verlopen. Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare tel. 051/ 20 70 87 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders In dit nummer informatie over Maaltijden Bal en

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Ann Van Campfort, Griet Defloor,

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 11 december 2012 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Vanessa De Wulf, Wim Verstraete, Ludo Vereecken, Els De

Nadere informatie

ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/ ZELZATE 9060 ZELZATE VB. 09/ / MUZEJA!!!

ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/ ZELZATE 9060 ZELZATE VB. 09/ / MUZEJA!!! VRIJE BASISSCHOOL SINT-LAURENS ZELZATE-WEST ASSENEDESTEENWEG 115 KON. ASTRIDLAAN 10 GSM 0478/25.79.13 9060 ZELZATE 9060 ZELZATE VB. ZELZATE@SLZW.BE 09/344.00.32 09/344.05.16 SCHOOLFEEST 2016: MUZEJA! Beste

Nadere informatie

Onze voorzitter wenst iedereen een Gelukkig Nieuwjaar en spreekt de wens uit om in 2008 de goed lopende werking van de ODR te bestendigen!!

Onze voorzitter wenst iedereen een Gelukkig Nieuwjaar en spreekt de wens uit om in 2008 de goed lopende werking van de ODR te bestendigen!! Ouders De Twijg vzw Verslag vergadering DIR-LKR-ODR 08-01-2008 Aanwezigen : Leden ouderraad Vertegenwoordiging leerkrachten Directie 1. Welkom Onze voorzitter wenst iedereen een Gelukkig Nieuwjaar en spreekt

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie

TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie NIEUWSBRIEF GVB OOSTNIEUWKERKE TOUWLADDER LOOPBRUG jaargang 15 krokusvakantie Beste ouder, De voorbije weken was er opnieuw heel wat te beleven op onze school. In de loopbrug in Westrozebeke blikken we

Nadere informatie

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1

Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Kleutercontact jaargang 20 nummer 1 Beste ouders, Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. We wensen al onze kleuters een fijne start

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 http://godsheide.kt-scholengroep.be BESTE WENSEN Tot eind januari mag je blijkbaar nog Gelukkig Nieuwjaar wensen. Dat willen wij, de ouderraad, via deze weg ook dit

Nadere informatie

Inventaris Kelder vervaldatum 2010 --> verdelen onder leden OC vervaldatum 2010 --> verdelen onder leden OC

Inventaris Kelder vervaldatum 2010 --> verdelen onder leden OC vervaldatum 2010 --> verdelen onder leden OC AFWAS doekjes voor glazen af te drogen 4 gele bak AFWAS gele schotelvod 2 gele bak ALGEMEEN armbandjes - papier 190 ALGEMEEN stukken verduisterplastiek (zwart) 4 ALGEMEEN zak om 6 flessen te dragen (Delhaize)

Nadere informatie

Aanwezig: Iliana, Mevr.Bossu, Mevr.Glorieux, Fauve, Shana, Veronique, Jolien

Aanwezig: Iliana, Mevr.Bossu, Mevr.Glorieux, Fauve, Shana, Veronique, Jolien Naam vakwerkgroep: leerlingenraad 3 de graad Datum: 21/11/2013 Aanwezig: Iliana, Mevr.Bossu, Mevr.Glorieux, Fauve, Shana, Veronique, Jolien Verontschuldigd: 5OH (stage) Verslag opgemaakt door Mevr.Glorieux

Nadere informatie

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00 20171012 - Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober 2017 20:00 Onderwerp Bijeenkomst ouderraad Datum en plaats donderdag 12 oktober 2017 20:15-22:15 refter GBS Sleutelbos, Stevensveld

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 30-04-2019 Aanwezig: Philippe, Penny, Viki, Sofie, Jan, Els, Ilse, Marie-Anne, Katrin, Cyndi, Nathalie, Glenn, Pieter, Annick, juf Noor, juf Ellen Verontschuldigd: Jolanta Verslaggever:

Nadere informatie

Verslag oudervergadering 20/11/2014

Verslag oudervergadering 20/11/2014 Verslag oudervergadering 20/11/2014 Aanwezigen Evelien Tonnet, Griet Vandewynckel, EvyDumoulin, Lisa Custers, Veerle Henckens, Kim Wijnants, Lien Van Echelpoel, Wendy Van den Branden Agenda 1. Activiteiten/werkgroepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019 NIEUWSBRIEF 10 mei 2019 BASISSCHOOL We hebben leuke herinneringen aan het schoolfeest van vorige week. Het werd een heus festival, met alles erop en eraan: boeiende en gevarieerde optredens, aan elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Jaarthema = Jij kleurt De Lettertuin Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien en juf. Hilde K1 : juf. Annick

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Verslag vergadering oudercomité Koornbloem

Verslag vergadering oudercomité Koornbloem Datum: 22/04/2009 Aanwezigen: Andy Vandierendonck, Bart Colpaert, Miranda Segaert, Roos Verplancke, Jan Verplancke, Caroline Eecloo, Geert Jaques, Nele Van Caeneghem, Wim Leuridan en Greet, Geert Goethals,

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Verslag oudercomité 28 mei 2015

Verslag oudercomité 28 mei 2015 Verslag oudercomité 28 mei 2015 Aanwezig: Verontschuldigd: Els, Lieve, Wim, Joke, Miranda, Inge, Elise, Steffie, Melaney (juf), Hilde (juf), Valerie (juf), Shari (juf), Björn (directeur), Tine en Marian

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

VZW DORPSCOMITE ACTIEF TERHAGEN. Jan, Katleen, Diane, Michel, Bart V., Bart VK, Rosie, Nancy, Patrick, Els, Curd, Arnout

VZW DORPSCOMITE ACTIEF TERHAGEN. Jan, Katleen, Diane, Michel, Bart V., Bart VK, Rosie, Nancy, Patrick, Els, Curd, Arnout Vergadering AT AGENDA Terhaagse Feesten: evaluatie Weekend AT Magazintje opruimen + snoeien Rupelkleipad VZW boekhouding Ontmoeting op de Trage weg Kleiputten: Bodemsaneringsproject deelgebied2 RUP Kloosterstraat

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 06-05-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), An Sevenants (AS),

Nadere informatie

Schoolfeest VBS Eke 26 mei 2019

Schoolfeest VBS Eke 26 mei 2019 Schoolfeest VBS Eke 26 mei 2019 Ten voordele van de aankoop van laptops voor de leerlingen 1 Beste ouders, Graag nodigen wij u uit op ons jaarlijks schoolfeest, met dit jaar als thema Stap je mee. De kinderen

Nadere informatie

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering

2. Stand van zaken puntjes vorige vergadering VERSLAG OUDERCOMITE 25 oktober 2016 Aanwezig voor het Oudercomité: Sylvie, Ine V., Miranda, Eva, Liselotte, Jo, Kelly, Ann-Sofie Aanwezig voor de school: Juf Yvonne, Juf Stien, Dir. Veronique Verontschuldigd:

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM?

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? VLAAMSE CONFEDERATIE VAN OUDERS EN OUDERVERENIGINGEN, 2006 GEBASEERD OP DE BROCHURE VAN SCHOOLOPBOUWWERK BRUSSEL WAT IS EEN OUDERRAAD? Een ouderraad is een

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019

Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Leden ouderraad Verslag vergadering ouderraad donderdag 14 maart 2019 Naam Anja Smet Annelies De Beuf Astrid Verboven Cindy Verdoorent Désirée De Maesschalck Ellen Heyrman Geert Vanhove (voorzitter) Hannelore

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur, Beste Maatjes, Bijna paasvakantie hé! Twee weken de tijd om te rusten, te ravotten, op de Nieuwmoer. Iedereen snakt zo naar een warm lentezonnetje Hopelijk

Nadere informatie

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun!

PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI. Basisschool St.- Lodewijkscollege Christus-Koning PPP * K. Mercierstraat 56 * 8000 Brugge. Hartelijk dank voor uw steun! PPP 1. SAMEN VOOR BANGLABARI Hartelijk dank voor uw steun! 2. INFODAG: WELKOM OP ZATERDAG 21 APRIL 9u30-12u De schoolpoorten van De Wimpel en Pim Pam Poen staan op zaterdag 21 april van 9.30u - 12.00u

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 17 oudercomité. november 2016 Aanwezig: Karolien Willems, Koen Goedons, Kirsten Van Broekhoven, Annemie Geubbelmans, Leen Peeters, Werner Meeuwissen,

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

De Klimopper. 3de kleuters ontdekken de ipads in de klas. Woordje directeur : Onze Klimopper is terug.

De Klimopper. 3de kleuters ontdekken de ipads in de klas. Woordje directeur : Onze Klimopper is terug. De Klimopper Jaargang 1 nr 2 Woordje directeur : Onze Klimopper is terug. Het krantje geeft een beeld van een aantal activiteiten uit onze tweede trimester. In deze laatste trimester pakken we buiten een

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.24 10 maart 2017 22 maart Open dag 24 maart Pannenkoekendag (7/8) 14 t/m 17 april Paasvakantie De data van dit schooljaar staan ook op www.vensterschool.net button

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM Kaoutar bij Juf Chandra Juf Nele: turnjuf voor de kleuters in vervanging van juf Janne Juf Ilse Rothier in vervanging van Juf Caroline Juf Tine zal binnenkort vervangen

Nadere informatie

Marleen moet ook bedankt worden, omdat er vanaf volgend jaar geen zedenleer meer wordt gegeven verlaat zij ook de school. VK zorgt voor bloemen.

Marleen moet ook bedankt worden, omdat er vanaf volgend jaar geen zedenleer meer wordt gegeven verlaat zij ook de school. VK zorgt voor bloemen. Geheim Verslag V.K. 16/06/2005 Pagina 1 van 5 V.Z.W. VRIENDENKRING v.d. St.-Paulusschool Minister vanden Pereboomlaan 88 8500 Kortrijk Geheime bestuursvergadering van 16 JUNI 2005 Aanwezig : Luc Koen Jan

Nadere informatie

Beste ouders, Lizzy Van den Berge directie

Beste ouders, Lizzy Van den Berge directie Beste ouders, Een heel jaar lang hebben we geprobeerd samen een sterke school te vormen. Sterre, Storm en Superstar hebben ons aangespoord om voor een vijf-sterren-school te gaan. En dat deden we ook.

Nadere informatie

1) Nieuwjaarsballet 2019 op 25, 26 en 27 januari 2019

1) Nieuwjaarsballet 2019 op 25, 26 en 27 januari 2019 INFO NIEUWJAARSBALLET 2019 25, 26 en 27 januari 2019 Info / Deelname / Kaarten Hulp / Desserten / Sponsoring Schooljaar 2018 2019 Vollezele, 10 december 2018 Beste ouders, lieve danser(s)essen, Graag bezorg

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2017 2018!

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Verslag ouderraad 11 oktober 2016

Verslag ouderraad 11 oktober 2016 1. Aanwezigen Verslag ouderraad 11 oktober 2016 Katrien De Man Pieter Barremaecker Lutgarde Van der Eeken Petra Steenhout Juf Wendy Herssens Juf Lut Vermeir Sara Paidaens Annelies De Grauwe Dominique Jorg

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Verslag oudercomité dinsdag 09/06/2015

Verslag oudercomité dinsdag 09/06/2015 Sint-Juliaanskerklaan 16 1160 Oudergem 02 673 79 98 Pas.luyckfasseel@gmail.com Verslag oudercomité dinsdag 09/06/2015 Aanwezig : Julie de Bergeyck, Dhr. Linard, Dhr. de Haan, mevr. Farneti, Dhr. Marie,

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013 16/10/2013 Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. x Greet X Pieter X gie X Griet V X X X X X x Sofie L X nick verslag Isabelle X Srivaidehirui Bart X X X Chris X X Tineke X Els DT

Nadere informatie

Klaverblad. -zomereditie-

Klaverblad. -zomereditie- Klaverblad -zomereditie- Afscheid juf Lieve SCHOOLNIEUWS In de lagere school moeten we na een jarenlange fijne en succesvolle samenwerking afscheid nemen van juf Lieve. We hebben ervoor gekozen jullie

Nadere informatie

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan Verslag ouderraad Kleuterschool Sint Jansschool Leuven Aanwezig : Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan (als ik nog iemand niet vermeld heb

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 5 februari 2013 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Jan Naessens, Els De Clercq, Maaike De Porre, Bart Onderbeke,

Nadere informatie

OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING

OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING 28-04-2015 Aanwezig : Suzanne Offner, Els Tiberghien, Henk Visser, Charles Vandezande, Jean-François Distave, Isabelle (mama van Felicia), Linda De Bruyn, Peter Spruyt,

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 19 april 2012 :

Verslag ouderraad van 19 april 2012 : Verslag ouderraad van 19 april 2012 : Aanwezig : Ilona, Lien, Vicky, Isabelle, Nele, Kristof, Nele, Greet, Joke, Wendy, Evy, Karen, Marian, Sonja, directeur Jan en juf An Verontschuldigd: Tom, Peter, Bas,

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE MEANDER OOTMARSUM

BASISSCHOOL DE MEANDER OOTMARSUM Huishoudelijk reglement Tussenschoolse Opvang (TSO) BASISSCHOOL DE MEANDER OOTMARSUM Overblijfkrachten Duur van de activiteit De kinderen worden van 12.00 uur tot 13.05 opgevangen. Alle overblijfkrachten

Nadere informatie

OUDERTEAM van de Gesubsidieerde officiële Basisschool Lusthovenlaan 12 B-2640 MORTSEL TEL/FAX

OUDERTEAM van de Gesubsidieerde officiële Basisschool Lusthovenlaan 12 B-2640 MORTSEL TEL/FAX OUDERTEAM van de Gesubsidieerde officiële Basisschool Lusthovenlaan 12 B-2640 MORTSEL TEL/FAX 03-449.77.41 Secretariaat ANNEMIE BONROY Telefoon 0477/498 673 E-mail annemie.bonroy@gmail.com Argenta 979-6408145-39

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 U komt toch ook? Binnenkort vieren we met z n allen feest op school. Na alweer een heel jaar hard werken mag er eens tijd gemaakt worden om leuke dingen te doen, lekkere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

We hebben deze avond 2 nieuwe leden mogen ontvangen Heidi Merckx en Valerie Dufaux Wij verwelkomen ze van harte.

We hebben deze avond 2 nieuwe leden mogen ontvangen Heidi Merckx en Valerie Dufaux Wij verwelkomen ze van harte. Verslag ouderraad 14-09-2009 Aanwezig: Anneleen, Annelies, Carine, Sylvie, Hélène, Ilse, Karoline, Kristof, Patricia, Heidi, Valerie, Leen, Nele, Marijke, Mieke Verontschuldigd: Myriam, Gert, Conny, Sandra,

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda Sterrennieuws Nummer 4 14 oktober 2016 Agenda Datum Zat 15-10 t/m zon 23-10 Herfstvakantie 14 en 15 november Studiedagen: alle leerlingen vrij In de week van 21 november Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Nieuws

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

Verslag ouderraad nr. 6

Verslag ouderraad nr. 6 Verslag ouderraad nr. 6 Aanwezig KS/LS Ann OR DIR Mario, Marc, Katrijn, Jos Dirk Verontschuldigd KS/LS Patricia OR Rina, Nele, Geert, Jorre, Wouter, Loesje, Sophie, Kaat, Leen, David, Annemieke DIR / Verslag

Nadere informatie