Genieten in de Natuur:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Genieten in de Natuur:"

Transcriptie

1 Wilt u de sfeer in en rond uw bedrijf een oppepper geven? En vindt u originaliteit, klasse en vormgeving essentieel? Dan bieden wij een formule en ambiance die u niet snel zult vergeten. Vanwege de professionaliteit kunt u rustig achterover leunen. Weer een zorg minder... Events2be creëert zelfs bij grotere evenementen een persoonlijke,warme sfeer. Wij organiseren stijlvolle corporate events, vernieuwende workshops, verrassende incentives en bedrijfsuitjes, precies zoals u het wenst. Events2be heeft hieronder wat ideeën voor u verzameld. Uiteraard is dit een kleine greep van wij wat organiseren. Laat u inspireren door de voorstellen en mocht u meer informatie wensen zoals prijzen of combinaties van activiteiten voor een bedrijfsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op. Genieten in de Natuur: Rondleiding met lunch op een biologische boerderij: Maak kennis met de biologische boerderijen in Nederland. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers. U krijgt daarna een excursie / rondleiding op een biologische boerderij waarbij verteld wordt over de natuur het mileu, over moestuinieren en over de biologische landbouw. Daarna gaat u lekker van een lunch genieten. Er is gelegenheid om biologische producten te proeven en te kopen. Bij goed weer ontvangen we groepen in de boomgaard. Bij regen, of in het winterseizoen hebben wij binnen voldoende ruimte. In overleg is het ook mogelijk een biologische kookworkshop te organiseren op de boerderij.

2 Nostalgische Solextour op Texel met picknick of boerengolf: Hebt u altijd al eens een tochtje willen maken op een ouderwetse Solex? Grijp dan nu uw kans! Wij bieden u tal van mogelijkheden. U kunt uw tocht op een Solex koppelen aan een picknick in het landschap of wat dacht u van een potje boerengolf? De arrangementen worden op maat voor u gemaakt voor elk budget kunnen we wat bedenken. Creatieve workshop: Schilderworkshop Modern Art Painting : Een schilderworkshop die zich onderscheid van anderen! Bij Kiddies-ART ga je samen met collega's, klanten, of sponsors in een ontspannen setting moderne kunstwerken maken op grote doeken. Deze doeken zijn 100x120x3.5 cm en kunnen zo aan de wand gehangen worden zonder lijst. Jezelf heerlijk uitleven met plamuurmessen, rollers, schrapers, schildersmessen normale penselen en nog veel meer. Events2be regelt het voor u op de mooiste locaties door heel Nederland.

3 Actief & Sportief: Organiseer een leuke voetbalavond met uw bedrijf rondom De wedstrijden van het Nederlands elftal. De kriebels gaan weer komen voor de echte voetbal liefhebber. Maak daar als bedrijf gebruik van en organiseer een leuke voetbalavond binnen uw bedrijf rondom de wedstrijden van het Nederlands elftal. Events2be organiseert complete voetbalavonden: Wedstrijden kijken op grote schermen voor uw medewerkers, klanten en andere relaties. Uitnodigingen in de vorm van uitklapbare visitekaartjes met het wedstrijdschema en uw logo. Uiteraard een bar met drankjes en hapjes naar keuze. Inclusief oranje accessoires, zoals de hoeden, sjaals, toeters ect.. De avonden kunnen zowel binnen als buiten worden georganiseerd. Avonden om nooit te vergeten. Vierdaagse Nijmegen: Wandel mee of support uw collega: Bevorder beweging en daag iedereen uit om mee te lopen aan de vierdaagse. Alles kan voor deze groep worden georganiseerd van support tijdens de wandeltocht, sponsor T-shirts tijdens de loop tot overnachtingen voor iedereen. Voor diegene de collega s willen binnenhalen kunnen er tribunekaarten worden gekocht. De sfeer is optimaal en de stad zal geheel in het teken van het feest staan. De kaarten moeten tijdig worden gereserveerd.

4 Bezoek de vlaggenparade van de Nijmegen, de officiële opening van de vierdaagse! Ieder jaar is er een grootse opening van de vierdaagse in het goffert stadion van Nijmegen. De Vlaggenparade - de officiële openingsceremonie van de Vierdaagse. Een vrolijk en spetterend spektakel. De anderhalf uur durende show is ieder jaar weer indrukwekkend. Ieder jaar vinden er optredens plaats en worden er paracutesprongen gehouden boven het stadion. Bovendien worden alle landen verwelkomd in de stad. Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar.voor de deelnemers is er gratis toegang. Dartcompetitie & Virtuele schiettent: De dart competitie gaat beginnen en de virtuele schiettent wordt geopend! We zijn reuze benieuwd wie van het gezelschap de echte Barney, of de koelste scherpschutter van het bedrijf zal zijn. Om de activiteiten nog stoerder te maken we hier een echte bedrijfscompetitie van met een echte prijsuitreiking aan het einde van de middag/avond waarbij de kampioenen gehuldigd zullen worden. Indoor laser shooting: Met behulp van decorstukken, camouflagenetten, rook- en lichteffecten wordt er een spannende speelarena ingericht. De locatie kan natuurlijk ook au-naturel blijven. Met andere woorden: er wordt in een realistische en herkenbare omgeving gespeeld. Het is een geheel ongevaarlijke ervaring waar nog lang over nagepraat wordt Snertwandeling & Klootschieten: U wordt eerst verwelkomt met een lekker kopje koffie of chocolademelk met iets lekkers waarna u goed aangekleed gaat klootschieten in de bossen, duinen of polders. (Klootschieten is een balsport waarbij deelnemers proberen een bal (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen.) Events2be zal een route voor u uitzetten en dat is mogelijk door heel Nederland. Na de wandeling wacht de snert met worst en roggebrood en een kleine prijsuitreiking. Een heerlijke winterse activiteit voor een klein budget.

5 Lucht, Wind & Water workshops: Vliegeren en powerkiten op het strand van Scheveningen & lunch/barbeque in de trendy strandtent! Op het strand, aan de rand van land en zee lekker sportief uitwaaien, tijdens een vliegerinstructie of vliegerworkshop. We starten met een kleine uitleg over de vliegers, een stukje veiligheid bij het vliegeren en hoe het werkt met de stuurbewegingen. De skyscooters en Nasawings zijn van de nieuwste soort, dus lichte materialen, aërodynamisch en bestuurbaar. We hebben voor elk weertype en windkracht een vlieger. Voor degene die zwaar wil, hebben we een zware vlieger, voor degene die de krachten iets minder ziet zitten en het sturen echt wil leren, hebben we een lichter type vlieger bij ons. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren! Sprongetje? U kunt deze workshop combineren met een lunch of barbeque in een trendy strandtent. Zeilworkshop voor beginners: Beleef 1 uur catamaran zeilen met een instructeur tijdens een proefvaart of korte zeilcursus. Heeft u nog nooit gezeild en lijkt catamaran zeilen u wel wat? U kunt kiezen om mee te varen met een instructeur of neem een les van 1 uur, waarin u in het kort het zeilen leert. Bij Event2be kunt u nu een proefvaart of zeilles volgen. Gebruik van wetsuit, trapeze en zwemvest is gratis. Introductie duikworkshop: Bij de duikworkshop leren gediplomeerde instructeurs u hoe u onder water met perslucht om moet gaan. Allereerst krijgt u instructie over het gebruik van het materiaal en de veiligheidsaspecten. Voorts leert u hoe er onder water met elkaar wordt gecommuniceerd. Vervolgens gaat u met de instructeur het water in en kan het echte werk beginnen. Deze duik duurt twintig minuten. Mocht het duiken u allemaal wat te snel gaan, dan kunt u er ook voor kiezen te gaan snorkelen. Voor de wat gevorderde duikers in de groep zijn er uiteraard diverse mogelijkheden.de duikworkshop is een geweldige ervaring en een niet te vergeten activiteit, waar uw gezelschap nog lang over zal napraten.

6 Strandactiviteiten eventueel met borrel, lunch en/of barbecue! De zomer leent zich uitstekend voor activiteiten die met het strand te maken hebben. Met je teenslippers heerlijk in het zand, de zomer proeven. Zo kun je een activiteit combineren met het pure genieten van de zon, de wind en van een lekker hapje en drankje erbij. Boogschieten, Beachvolleybal, Vliegeren, Blokarten, Discgolf, Beachgolf, Strandzeilen het is allemaal mogelijk. Borrelboot: U gaat heerlijk varen over het water met een boot en onder het genot van diverse tapas en drankjes. Uiteraard kunnen wij een programma samenstellen waar u diverse keren van boord gaat om iets te bezoeken of te bekijken. De borrelboot met programma is in diverse steden mogelijk. Workshop sky-diving! Zoek je een origineel teamuitje? Wil je ervaren hoe het is om parachute te springen? Maar geen zin om een hele opleiding te volgen? Maak dan eens kennis met de tandemsprong! Na enkele grondoefeningen en een uitgebreide instructie maak je, uiteraard vastgekoppeld aan een instructeur, de sprong die je altijd al hebt willen maken.

7 Mannen workshops: Rondleiding in een bierbrouwerij in combinatie met een huifkartocht: Ontvangst in café van de bierbrouwerij met koffie of thee en Limburgse vlaai. Rondleiding door de Brouwerij, inclusief een Hertog Jan Pilsener of een frisdrank na afloop van de rondleiding. Vertrek met luxe huifkar. U gaat door de bosrijke omgeving van Noord Limburg rijden met een luxe huifkar. Onderweg kunt u genieten van het steeds veranderend uitzicht en genieten van een drankje. Ergens halverwege de tocht zult u midden in een bos bij een café terecht komen. Hier ontvangt u een lekker biertje of frisdrankje, waarna de terug reis weer van start zal gaan. Weer terug bij de Brouwerij. Daarna kunt u genieten van een BBQ of van een van de andere heerlijke buffetten die we speciaal voor u bereiden.. Uiteraard zijn er vele mogelijkheden, U kunt o.a. de huifkartocht ook vervangen door een echte proeverij in het cafe van de brouwerij met bittergarnituur of een lunch verkiezen boven een BBQ. World of Ajax Inlooptour met Lunch of Diner: Dagelijks vinden er meerdere inlooprondleidingen plaats. Deze inlooptour bestaat uit een één uur durende rondleiding door het stadion, waarbij een van onze enthousiaste gidsen u graag alle ins&outs over de ArenA en Ajax vertelt. Eén van de hoogtepunten is het bezoek aan de rand van het 'Heilige gras". Uiteraard wordt dit speciale moment op foto vastgelegd door onze huisfotograaf FC Photo Support. Na de rondleiding is het bezoek aan het Ajax Museum bij de prijs inbegrepen. Deze tour is Nederlands en/of Engels. Duur: 1 uur (rondleiding) en ca. 30 minuten (museumbezoek) Het is ook mogelijk een wedstrijd bij te wonen met diner en parkeergelegenheid op loopafstand!

8 Vrouwen workshops: Workshop Tas maken: Vilten tas maken: In deze workshop wordt een tas gevilt. U gaat niet creatief aan de slag door een tas te maken maar u krijgt ook nog een entreekaartje voor het tassenmuseum, twee koppen koffie of thee met zoete lekkernij, begeleiding workshop en materiaal. Het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 8 personen. De workshop duurt 2,5 uur. Workshop Florale vormgeving met koffie en lunch en/of diner: Workshop florale vormgeving onder leiding van Gerrit Bosma. Als u denkt nu een leuk bloemstukje te gaan maken, zit u er naast. U gaat vanmiddag een stapje verder dan u van uw eigen creativiteit gewend bent. Gerrit laat uw gedachten langs creatieve weggetjes wandelen, die nog nooit door u werden bewandeld. Niet echt moeilijk, wel onverwacht. Er is ook een compleet dagprogramma mogelijk met 2 workshops zie hieronder:

9 Workshop Florale vormgeving met schoonheidspecialiste workshop: Ontvangst: Jan Cees Lont ontvangt u met koffie en gebak Ochtend: U maakt een werkstuk wat we van te voren hebben afgesproken. ± uur: Lunch Middag: Workshop florale vormgeving onder leiding van Gerrit Bosma. Als u denkt nu een leuk bloemstukje te gaan maken, zit u er naast. U gaat vanmiddag een stapje verder dan u van uw eigen creativiteit gewend bent. Gerrit laat uw gedachten langs creatieve weggetjes wandelen, die nog nooit door u werden bewandeld. Niet echt moeilijk, wel onverwacht. Tussendoor: Theetafel uur: Diner Avond: Schoonheidsspecialisatie onder leiding van een ervaren schoonheidsspecialiste. Vergankelijke schoonheid koesteren. Daarover hoort en ziet u vanavond alles. Uiteraard gaat u met het geleerde ook zelf aan de slag. Een ontspannen slot van deze gouden dag. Tussendoor: Tijdens het avondprogramma een goed gesorteerde tafel met drankjes voor u klaar. TV Workshops & bezoeken: Workshop Acteren Onze acteur / regisseur geeft les en uitleg over het vak acteren. Hoe kun je lichaamstaal gebruiken om een rol realistisch neer te zetten? Wat is de invloed van klemtonen? Aan de hand van een soapscène zal je de scene goed leren spelen. Een workshop vol humor! Workshop Presenteren leren Leer presenteren onder begeleiding van een professionele presentator of presentatrice. Je krijgt uitleg over presenteren. Er wordt ingegaan op jouw houding en worden er handige tips en trucs gegeven. Hoe kom je over op de camera? Houd jij van de camera? En nog belangrijker, houdt de camera van jou? Workshop DJforaDay Tijdens djforaday, kruip je achter de knoppen en ervaar je hoe het is om zelf platen te mixen. Je maakt kennis met de apparatuur, ritme en sounds. Je leert de basisprincipes van het mixen. Dit alles onder begeleiding van profs die je ondertussen spannende trucs leren om je plaatjes vloeiend en strak aan elkaar te mixen.

10 Maak je eigen televisieprogramma: Als de TV illusie werkelijkheid wordt, zal je merken dat TV maken keihard werken is. Na een uitgebreide uitleg wordt de groep verdeeld in redactieteams die elk een televisie item gaan produceren. Je doet alles zelf: storyboard maken, scenario schrijven, setdressen, geluid, camera, licht en de regie. Na de opnamen starten we direct met de montage. Na een inspirerend dagjetelevisiemaken.nl is er altijd een tastbaar eindresultaat: je eigengemaakte programma op DVD. Deze wordt vertoond op groot scherm, een hilarisch moment! Deze viewing kan gecombineerd worden met een Oscaruitreiking. Wie is de beste acteur/ actrice? Welk televisie item is het meest origineel of heeft het beste script? De jury beslist! Ga jij met een Oscar naar huis? Er zijn ook nog mogelijk om binnen een dag je eigen krant, musical, speelfim, commercial radio, reklame, theater, hoorspel, soap, comedy of magazine te maken Een compleet avondje uit bij de VARA: Maak van uw bezoek aan het programma De Wereld Draait Door een avondje uit. U woont de uitzending live bij en gaat daarvoor heerlijk eten in het media-café. U kunt er ook voor kiezen de Wereld draait Door te combineren met de uitzending van Paul en Witteman. Dans & Muziek workshops: Afrikaanse Workshop Djembé: D e Djembé (trommel) is een van de bekendste percussie instrumenten. Deze is voornamelijk afkomstig is uit West-Afrika. Goed kunnen trommelen in Afrika is van groot belang, zo kunnen mensen leren met elkaar te communiceren zonder te praten en te schrijven. Samen met de groep gaat u een aantal ritmes leren, zodat aan het einde van de workshop gezamelijk kan worden gespeeld. Met kleurrijke Afrikaanse kleding wordt de sfeer compleet gemaakt.

11 Braziliaans bewegen op het strand, park of binnen! Capoeira (spreek uit: kaapoeweeraa) is dé Braziliaanse martial art waar acrobatiek, dans, muziek en gevecht samenkomen. Capoeira speelt zich af in een kring, de roda, waarbinnen steeds twee spelers hun spel spelen, terwijl de rest van de groep hen opzweept met muziek en zang. Wij hebben een speciale methode ontwikkeld waarbij iedereen deze spectaculaire sport kan leren. In onze workshops staan fun en het Braziliaanse strandgevoel centraal. Speel ook het spel van elegantie en controle, schijnbewegingen, acrobatiek, aanvallen en verdedigingen. Laat je meenemen op het Braziliaanse ritme en geniet van deze unieke workshop. Dansen met houten stokken: Maculele (spreek uit: maakoeleelee) is een spectaculaire dans met houten stokken. Met deze Braziliaanse dans komt iedereen gegarandeerd helemaal los! Oorspronkelijk werd deze dans beoefend door de Afrikaanse slaven op de suikerrietplantages aan het einde van de oogst. Zij voerde de dans aanvankelijk uit met kapmessen, maar deze werden later vervangen door stokken. Het opzwepende Afrikaans-Braziliaanse ritme is gebleven. Maculele zorgt dan ook zeker voor dynamiek en spektakel. Met de energieke bewegingen en de muziek wordt het met maculele gegarandeerd een feest.

12 Disco-Dance feestavond met Workshop Saterday Night Fever : De disco-dance feestavond kan georganiseerd worden in tal van bijzondere locaties door heel Nederland. Zo kan de avond bijvoorbeeld in een discotheek, kapel, klooster of werf aan het water worden georganiseerd. De locatie zal volledig in stijl omgeturnd voor het thema Disco Dance Classics. Alle gasten zullen gekleed worden voor het feest met accessoires of kleding. Bij binnenkomst wordt er een glaasje Kirr Royal van Blanc Foussy geserveerd in diverse kleuren (oranje roze en blauw). Op de avond zal een d.j. draaien en zal er een dansvloer met led-verlichting van 6x4 meter worden neergelegd en er zal diverse verlichting achter de draaitafel komen van de d.j. De avond kan helemaal aangevuld worden met uw wensen van hapjes, tapas, buffetten tot overnachtingen. Workshop Saterday Night Fever: Aan het begin van het feest starten met een workshop Saterday Night Fever en gaan de remmen los. Iedereen zal de beroemde dans van de film Saterday Night Fever gaan leren. Deze workshop duurt 1 uur en de docent komt geheel in stijl. Er zijn vele thema-avonden mogelijk met ieder zijn eigen sfeer op iedere gewenste locatie.

13 Zumba Dance workshop! Deze nieuwe trend is overgewaaid uit Amerika. Zumba is een opzwepende dans, die je op Latijnsamerikaanse muziek heerlijk meeneemt in het ritme. Samen met je collega s lekker bewegen en vooral veel plezier beleven. De 1,5 uur durende workshop is geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijden. Iedereen die kan be wegen, kan meedoen! Het is een mooie combinatie van lichaamsbeweging en onbekommerd genieten. Iedereen danst los, zonder danspartner. Spel workshop: Poker workshop. Poker staat volop in de belangstelling, miljoenen mensen spelen het en de vraag is of er nog steeds sprake is van een hype? Wij denken van niet, kaartspelen zijn al eeuwen oud en poker is volledig ingeburgerd, inmiddels ook als gezellig bedrijfsuitje! Wij bieden u en uw collega's de kans om kennis te maken met dit spel. Wat kunt u van ons verwachten: leren pokeren van professionals spanning en veel pokerplezier voor zowel beginners als gevorderden! onderling Poker Tournament met leuke prijs voor de winnaar (wij spelen niet om geld!) gebruik van exclusieve professionele pokertafels gebruik van professionele poker chips en speelkaarten handige pocketkaartjes met de spelregels die meegenomen mogen worden De workshop wordt door heel Nederland gegeven. Vanaf 10 personen.

14 Zapcircus : Een energieke workshop van 2,5 uur waarin de verschillende circustechnieken u om de oren vliegen: jongleren, acrobatiek, chinese bordjes, diabolo...in sneltreinvaart zapt u van de ene naar de andere techniek. Wordt het koorddansen, touwtje springen, goochelen of toch acrobatiek? U kiest steeds een andere techniek en kunt van alles uitproberen. Tot slot kiest u 1 techniek voor een circusact. Oefenen, verkleden en schminken en voor u het weet bent u toeschouwer én speler in een heuse circusvoorstelling. Een verbazingwekkende kennismaking met verrassende kanten van uzelf en de collega s met wie u misschien al jaren samenwerkt. Een orginele manier om in de kerstsfeer te komen. Eten en drinken: Varende sushi workshop U stapt op in het centrum van Amsterdam voor een rondvaart van 2 uur door de Amsterdamse binnenstad. Tijdens de rondvaart geniet u een gezellige sushiworkshop aan boord. U leert verschillende soorten sushi maken. Deze zelfgemaakte sushi wordt tijdens de workshop opgegeten. De ingrediënten zijn erg gevarieerd, zodat ook overheerlijke vegetarische sushi kan worden gemaakt. Deze sushiworkshop is een maaltijdvullende workshop.

15 Koken in combinatie met een winetasting: Beleef deze avond hoe u van uw eigen huis een restaurant maakt! Onder deskundige leiding bereidt u ons gastronomisch 3- gangen seizoensmenu (zie menukaart) en geniet u aan tafel van uw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Na afloop krijgt u het boekje mee naar huis waarin de recepten helder worden beschreven inclusief veel beeldmateriaal én boodschappenlijstje zodat u deze avond eenvoudig nogmaals thuis kan beleven. Thuis restaurantje spelen is echt een bijzondere avond uit! Onder leiding van een vinoloog proeft u 6 verschillende wijnen! Wijnproeverij met lunch of diner: Nieuw in ons culinaire aanbod! Een middagvullend programma waarbij wijn centraal staat; voor gezelschappen vanaf 20 personen. Onder leiding van een vinoloog proeft u 7 wijnen. U krijgt o.a. inzicht in de verschillende karakters van druivensoorten, welke wijn past bij welk gerecht en hoe beoordeeld u wijn op een juiste manier. De 3 uur durende proeverij omvat: - ontvangst met koffie, thee en sweets - proeven van 7 wijnen o.l.v. een vinoloog - proef notitieboekje - een lekkere door ons bereid lunchbuffet - eventuele overige dranken tijdens de activiteit - afsluiting met koffie en thee

16 Diverse goedkope workshops: Speurtocht in de duinen of elders. Klootschieten in de bossen Picknicken en sport en spel activiteiten Oude gezelschapspellen avond (b.v. sjoelcompetitie) Strandbarbecue Steptocht Boerengolf Sport en speldag Boogschieten Stadswandelingen Winkeldag in combinatie met museumbezoek Kerstactiviteiten/workshop: Bezoek de grootste kerstmarkt in Berlijn met overnachting: Het kerstseizoen in Berlijn ruikt naar amandelen,glühwein. Deze heerlijke geuren zijn afkomstig van het grote aantal kerstmarkten in de stad Berlijn. Tijdens de kerstdagen verandert Berlijn in een romantische en gezellige stad die zijn weergave niet kent. Berlijn is dé stad om al je kerstaankopen te doen maar ook even heerlijk er tussen uit te zijn. En wie denkt dat Berlijn ver is heeft het mis. Op ca, 6 uur rijden zit u in een totaal andere wereld. Berlijn heeft de grootste kerstmarkt van europa en sprookjesachtig verlicht. Geniet van de winterbetovering bij sfeervolle adventsconcerten en laat u bekoren door het nostalgisch decor van de kerstbetovering op de meest fascinerende kerstmarkt van de stad. Deze trip wordt georganiseerd met vervoer en overnachting.

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring

Tipi s De Laro. Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring Tipi s De Laro Naast ons landgoed bieden wij u ook deze unieke ervaring TIPI S DE LARO Tipi s De Laro, grote Nordic Tipi s welke volledig naar wens kunnen worden ingericht, zeer geschikt voor personeelsfeesten

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Beware beach. brouwersd

Beware beach. brouwersd Beware beach brouwersd ents v e n e n e p e o r g * s bedrijfsuitje am over beware beach over beware beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt een uitgestrekt strand, namelijk

Nadere informatie

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT MODERNE SCHILDERWORKSHOPS VOOR DE ZAKELIJKE MARKT SCHILDERSCHORT VOOR EN AAN DE SLAG! Samen met collega s of klanten in een ontspannen setting schilderen. Alle barrières aan de kant, schilderschort voor

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN. Zakelijke evenementen Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw DRIMMELEN BV Zakelijke evenementen De zilvermeeuw 3 is uitermate geschikt voor gezelschappen tot 20 personen een kleine business meeting kan op deze manier een verrassend karakter

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4 Strandpaviljoen Beste lezer, In deze brochure nemen we u mee naar Strandpaviljoen De Staat. De perfecte locatie voor vergaderingen, seminars, presentaties, congressen, bedrijfsfeesten en (teambuildings)

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Feestje bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in onze Beachclub. Beachclub LEEF ligt middenin een van de meest prachtige en

Nadere informatie

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g # A R T P U B N L W W W. A R T P U B. N L A R T P U B O N S V E R H A A L ArtPub is hét creatieve

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2016/2017

Kookstudio brochure 2016/2017 Kookstudio brochure 2016/2017 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Bedrijfs- en teamuitjes

Bedrijfs- en teamuitjes Robert Jansen, 06 24911360, contact@surfkaravaan.nl, www.surfkaravaan.nl, Kvk: 24457022 Bedrijfs- en teamuitjes Surfschool SurfKaravaan In Oudddorp : genieten van een lekkere dag aan het strand op de surfspot

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten

De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes en personeelsfeesten De leukste bedrijfsuitjes in de mergelgrotten! Spannende activiteiten in de indrukwekkende mergelgangen. Actief, avontuurlijk,

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Wereldse Feestavond Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Wereldse Feestavond Van salsa dansen of smartlappen zingen tot doedelzak spelen en waterpijp roken. In één woord:

Nadere informatie

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u nog vragen na het lezen van onze brochure, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. zakelijk Bij de Agnietenberg kunt u zakelijk goed vertoeven, van een intiem diner tot een effectieve vergadering en van een ontspannen lunch tot een bruisend personeelsfeest. Wij verwelkomen u graag! Gelegen

Nadere informatie

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten!

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! GROEPSUITJES TEXEL Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! Er is ruimte genoeg en met zowel dorpen, bossen en het strand om de hoek is er voor iedere activiteit

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

De plek waar goede ideeën ontstaan!

De plek waar goede ideeën ontstaan! De plek waar goede ideeën ontstaan! Iselmar biedt verschillende mogelijkheden en locaties om een gezellig feestje te vieren. Onze meest bijzondere locatie is ons Partykasteel. Een sfeervolle locatie bestaande

Nadere informatie

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Trouwen bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in Beachclub LEEF! Trouwen bij Beachclub LEEF betekent de dag van je leven op

Nadere informatie

Arrangementen. Voor gezelligheid en zoveel meer

Arrangementen.  Voor gezelligheid en zoveel meer Arrangementen www.fanfaregiethoorn.nl Voor gezelligheid en zoveel meer Arrangementen Ontdek Giethoorn bij Fanfare 3 tot 3 1/2 uur vanaf 10 personen 19,50 p.p. Ontvangst in het bekende Grand Café Fanfare,

Nadere informatie

De plek waar goede ideeën ontstaan!

De plek waar goede ideeën ontstaan! De plek waar goede ideeën ontstaan! Iselmar biedt verschillende mogelijkheden en locaties om een gezellig feestje te vieren. Onze meest bijzondere locatie is ons Partykasteel. Een sfeervolle locatie bestaande

Nadere informatie

Het programma omvat een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid.

Het programma omvat een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid. 1 De Stichting Zomerschool voor Senioren (ZvS), waarin de drie ouderenbonden samenwerken met Stichting De Schoor, verzorgt ook dit jaar weer voor de 50-plussers van Almere een aantal activiteiten tijdens

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen.

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is de gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

Wintergoed arrangementen

Wintergoed arrangementen Wintergoed arrangementen Arrangement 1 Partytime Feestavond van 18.00 23.00 uur compleet met diner, drank, entertainment en activiteiten. Voor groepen van 50 tot 500 personen. Aankomst Bij aankomst worden

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2015

Zakelijke ontvangsten 2015 Zakelijke ontvangsten 2015 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Time after time Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Time after time Maak een reis door de tijd en beleef de jaren 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 en 2000 opnieuw of voor

Nadere informatie

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten!

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! GROEPSUITJES TEXEL Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! Er is ruimte genoeg en met zowel dorpen, bossen en het strand om de hoek is er voor iedere activiteit

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

Klaverjascompetitie De start van de jaarlijkse competitie is dit jaar op 28 januari. Altijd spannend, maar vooral heel gezellig.

Klaverjascompetitie De start van de jaarlijkse competitie is dit jaar op 28 januari. Altijd spannend, maar vooral heel gezellig. Jaarprogramma 2016 Januari De Vrienden van Amstel Live Een spetterend muziekspektakel in Ahoy Rotterdam. Klaverjascompetitie De start van de jaarlijkse competitie is dit jaar op 28 januari. Altijd spannend,

Nadere informatie

Bijzondere activiteiten

Bijzondere activiteiten Bijzondere activiteiten ZATERDAG 31 oktober 19.00 uur - 21.00 uur Halloween avond Een spannende discoavond, voor kinderen vanaf 8 jaar, vol met griezelige activiteiten! Durf jij het aan? 7,50 p.p. inclusief

Nadere informatie

Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum.

Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum. Donderdag 17 juli Start van de zomeractiviteiten. 10:00 12:00 uur Openingsfeest in het Ontmoetingscentrum. 13:30 15:00 uur Karaoke in het Ontmoetingscentrum. Het openingsfeest: Vandaag is het zover de

Nadere informatie

TUI Groups, Incentives & Sports

TUI Groups, Incentives & Sports staat voor Trusted, Unique & Inspiring Trusted Wij stellen ons graag aan u voor... Al jaren stellen wij de mooiste groepsreizen op maat voor personeelsverenigingen, bedrijven en talloze andere klanten

Nadere informatie

De kinderkunstbende. Your star is born!

De kinderkunstbende. Your star is born! De kinderkunstbende Het wordt een bende. Een leuke, té gekke kunstbende! Ontdek nieuwe dingen, kijk wat je leuk vindt, waar je goed in bent, waar je superveel plezier in hebt. Misschien wel lekker dansen,

Nadere informatie

Informatie. Have Fun Events. Have Fun Events. Info

Informatie. Have Fun Events. Have Fun Events. Info De Tender biedt in samenwerking met Have fun Events verschillende events, energyzers, workshops, entertainment en aanvullende faciliteiten. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden die

Nadere informatie

Informatie. Have Fun Events. Have Fun Events. Info

Informatie. Have Fun Events. Have Fun Events. Info Restaurant Benjamin biedt in samenwerking met Have fun Events events, clinics en workshops. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden die we uw gezelschap kunnen bieden om uw verblijf

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl 1 A R R A N G E M E N T E N Postbus 11068, 9700

Nadere informatie

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten!

Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! GROEPSUITJES TEXEL Texel is bij uitstek het eiland voor leuke, spannende of culturele activiteiten! Er is ruimte genoeg en met zowel dorpen, bossen en het strand om de hoek is er voor iedere activiteit

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant!

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Samen vieren Samen vieren Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Van verjaardag tot familiereünie Een babyshower,

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding Uitgebreid programma Combineren van verschillende activiteiten Ieder uitje is uniek,

Nadere informatie

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT!

WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! WELKOM BIJ SURFANA ZANDVOORT! Sinds 2007 organiseert Surfana Zandvoort evenementen waarin wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit. Onze liefde voor het strand en de passie voor het surfen combineren wij

Nadere informatie

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn

. food. busines. food. busine. food. busin s s s. ow f ow un sn snow. fun ss. b u. s d i n o e o f snow & teambuilding TEAMBUILDEN MET MEERWAARDE... In onze teambuildingsactiviteiten staan samenwerking, sociale binding, vertrouwen, communicatie en groepsdynamiek centraal.

Nadere informatie

Welkom op De Johanneshoeve!

Welkom op De Johanneshoeve! Brochure Vergaderen Welkom op De Johanneshoeve! Zoekt u een locatie voor een korte bespreking, lange vergadering of zelfs een hei-dag? Voor iedere gelegenheid biedt De Johanneshoeve u een passend voorstel

Nadere informatie

27-29 Mei 2016 P KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda. Inspire Your Yoga! Aan boord van de 2 mastklipper Kaat Mossel vanuit Stavoren.

27-29 Mei 2016 P KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda. Inspire Your Yoga! Aan boord van de 2 mastklipper Kaat Mossel vanuit Stavoren. 27-29 Mei 2016 P KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda Inspire Your Yoga! Aan boord van de 2 mastklipper Kaat Mossel vanuit Stavoren. OP KOERS! Zeilweekend met Yoga en Ayurveda Laat je een lang weekend

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Kies een activiteit + arrangement. Koffie. Prijs. Lunch Diner Diner Buffet

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Kies een activiteit + arrangement. Koffie. Prijs. Lunch Diner Diner Buffet De leukste indooractiviteiten voor jong en oud! Ontdek de kunstenaar in jezelf! Neem plaats in ons gezellige restaurant! Al onze activiteiten zijn te combineren met diverse arrangementen. Alle onder genoemde

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

Dagtochten. Combinatie Delft. www.uitindelft.nl Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! 015-2136403

Dagtochten. Combinatie Delft. www.uitindelft.nl Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! 015-2136403 Dagtochten Combinatie Delft www.uitindelft.nl Originele dagtrips vol cultuur, spanning en fun! 015-2136403 RONDVAARTEN DAGTOCHTEN GIDSENSERVICE SLOEPENTOCHTEN VERMEER-STAD DIVERSE MUSEA OUDE EN NIEUWE

Nadere informatie

Brochure

Brochure Brochure 2018 +31 6 30387334 info@thesandcompany.nl www.thesandcompany.nl The Sand Company The Sand Company organiseert actieve, creatieve en culinaire activiteiten op en rond het strand voor groepen van

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Groepen Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner Vinoloog van de wijnacademie Cerfiticate of excellence - tripadvisor Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke &

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Voorbeeld groepsarrangementen

Voorbeeld groepsarrangementen Voorbeeld groepsarrangementen Compleet verzorgde uitjes naar Texel! Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

Welkom bij FORT ROYALE

Welkom bij FORT ROYALE Welkom bij FORT ROYALE Hét programma om sfeervol het oude jaar af te sluiten of het nieuwe in te luiden op het Forteiland in IJmuiden INTRODUCTIE Het mysterieuze en veelzijdige Forteiland IJmuiden dient

Nadere informatie

GEEFT JE RUIMTE! Bedrijfsarrangementen en verhuur. Onderdeel van

GEEFT JE RUIMTE! Bedrijfsarrangementen en verhuur. Onderdeel van GEEFT JE RUIMTE! Bedrijfsarrangementen en verhuur Onderdeel van LOCATIE NAXT NAXT is een unieke ontmoetingsplek, onderdeel van Kaliber Kunstenschool, met een eigentijdse uitstraling waar het bruist van

Nadere informatie

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken Workshops De kinderen van groep 1 en 2 kunnen op zaterdag 17 mei één workshop doen. Binnenkort vragen wij de kinderen om een top 3 te maken. Zij kunnen kiezen uit: - Bamboestieken - Cupcakes maken - 3D

Nadere informatie

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW

Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! Groepen en bedrijven. www.duinrell.nl/groepen NIEUW Groepen en bedrijven Actie en plezier verzekerd op uw Duinrell-dag! NIEUW Beleef samen met collega s, relaties, vrienden of familie een onvergetelijke dag op het veelzijdige landgoed van Duinrell. Jong

Nadere informatie

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN Inspannen Ontspannen Verwelkomen Ontvangen Vieren van het leven. De unieke ambiance. GENIETEN MET VOLLE TEUGEN UITKIJKEN OVER HET WATER EN DANSEN ONDER DE STERREN Het leven

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN

VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADEREN BIJ HOTEL RESTAURANT JACHTHAVENS GALAMADAMMEN VERGADER BROCHURE 2017 VERGADEREN DINEREN - OVERNACHTEN Uw vergadering bij Hotel Galamadammen Wilt u een vergadering organiseren? Hotel Galamadammen

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN - INHOUD 4 CULINAIR GENIETEN EN TOPVOETBAL 6 BUSINESS CLUB 8 DE BLAUWE LOTUS 10 RESTAURANT AVANT-GARDE VAN GROENINGE 12 BUSINESS ROOM 14 PRIJZEN PER WEDSTRIJD WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Steven Voorn

Steven Voorn I n het hart van ederland ligt een fantastisch watersport- en natuurgebied: de Loosdrechtse Plassen. Hier vindt op 6 juni 2018 een bruisend nautisch netwerkevent plaats, tegelijk met de strijd om de eerste

Nadere informatie

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT HOSPITALITY GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT Kameraadschap vormt de bakermat van onze club: hard werken en een vanzelfsprekendheid anderen te helpen in goede, maar zeker ook in slechte tijden. Voor

Nadere informatie

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE ik en jij Wij gaan trouwen! GEFELICITEERD! IS HET NOG GEHEIM OF MAG IEDEREEN HET AL WETEN? EN... HOE VOELT HET DAT JE BINNENKORT JA, IK WIL GAAT ZEGGEN? GELUKKIG,

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Time after time Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Time after time Maak een reis door de tijd en beleef de jaren 30, 40, 50, 60, 70, 80 en 90 opnieuw of voor het eerst!

Nadere informatie