Communicatiedoelgroep

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Communicatiedoelgroep"

Transcriptie

1

2 Communicatiedoelgroep Onze primaire doelgroep zijn jongere rolstoelgebruikers, maar we willen ons ook richten op: -Ouders/Verzorgers van de rolstoelgebruikers -Vrienden van de rolstoelgebruikers -Familie van de rolstoelgebruikers -Eigenaar/medewerkers van de sportscholen waar veel rolstoelgebruikers komen Deze doelgroepen kunnen wellicht informatie over onze site tegenkomen, zodat ze het kunnen doorgeven aan onze primaire doelgroep, de jongere rolstoelgebruikers. Voorbeelden: Iemand die een rolstoelgebruiker als vriend heeft, wil wellicht een keer uitgaan met hem, maar weet geen uitgaansgelegenheden waar ze samen naar toe zouden kunnen gaan. Als diegene daar naar zou zoeken op internet, zou hij wellicht op onze site komen, en de site tippen aan de rolstoelgebruiker. Ouders/Verzorgers/familie van de rolstoelgebruikers willen wellicht een keer uitgaan (iets drinken,een hapje eten, enzovoort) met de rolstoelgebruiker(s) die zij kennen, en dan kunnen ze via internet onze site makkelijk vinden. Anderzijds zou het ook kunnen dat ze merken dat de rolstoelgebruiker(s) die zij kennen juist niet zo vaak uitgaat, en via internet gaan ze dan zoeken naar uitgaansgelegenheden voor rolstoelgebruikers, zodat ze op onze site kunnen komen. Als de eigenaar van een sportschool (waar veel rolstoelgebruikers komen) een avondje uit wil organiseren met alle leden van de sportschool, kan hij ook door middel van het zoeken via internet op onze site terecht komen. Doelstelling promotie Onze doelstelling is om meer rolstoelgebruikers aan te zetten tot het gebruik van onze applicatie, waardoor ze meer uitgaan in Rotterdam. Wij willen dit bereiken omdat wij merken dat er maar weinig rolstoelgebruikers uitgaan, en dus iets voor ze willen bieden waardoor ze gestimuleerd worden om meer uit te gaan. We willen door middel van een enquête er achter komen of rolstoelgebruikers tevreden zijn over onze applicatie, om zo te zien of onze applicatie (en onze promotie) succesvol is. Er is genoeg draagvlak voor wat wij doen, want door middel van ons doelgroeponderzoek zijn wij er achter gekomen dat rolstoelgebruikers onze applicatie, en er zelf ook behoefte aan hebben om meer uit te gaan. Dit willen wij bereiken binnen één kwartaal (omdat het in onze ogen niet iets is wat direct erg populair wordt, omdat het om een beperkte doelgroep gaat). Positionering Wij hebben niet echt concurrenten, omdat er niet een soortgelijk product als dat van ons bestaat (althans niet voor rolstoelgebruikers).

3 Boodschap Wij bieden voor rolstoelgebruikers een site aan waarop ze makkelijk kunnen zien of er leuke, geschikte uitgaansgelegenheden voor ze te vinden zijn in Rotterdam. Promotiemix Wij willen de volgende instrumenten gebruiken om onze applicatie te promoten: - Een reclame banner (Drager/Kanaal) - Een flyer (Drager) - Hyves (Kanaal) -Google Adwords (Drager/Kanaal) Reclame Banner (Drager/Kanaal) We gaan een reclame banner plaatsen op Hyves. Het plaatsen gebeurt via de volgende link: Je kan hier precies instellen voor welke doelgroep je de banner wilt gebruiken. Als men hierop klikt worden ze automatisch doorgelinkt naar onze website. Wat kost het? Promotie van content op Hyves (zoals events) kost standaard 1,- per 1000 vertoningen van je banner(cpm). Bij 50,- krijg je dan vertoningen van je banner. Volgens de Vereniging van Gehandicaptenorganisaties Rotterdam zijn er zo n mensen met een beperking die wonen in Rotterdam. Hier vallen dus ook de rolstoelgebruikers onder. Omdat wij ons promotiedoel binnen een kwart jaar willen bereiken, gaan we niet voor views, maar voor views. Dat betekent 500,-. Echter, er moeten echter ook nog targets gekozen worden om echt onze specifieke doelgroep te bereiken. We moeten eerst een plaats kiezen, uiteraard wordt dat Rotterdam. Daarna moeten we ook nog onze specifieke doelgroep bereiken, dit doet we door alle hyves-groepen te kiezen waar rolstoelgebruikers (die in Rotterdam en omgeving wonen) lid van zijn. Per target komt er 50% bij de prijs, dan kosten 1000 views 1,50. Bij twee targets komt er nog eens 50% bij de prijs views kosten dan 2,25. Wij hebben dus twee targets gekozen. 2,25 x 500,- = 1125,- voor views van onze banner op Hyves. Ruim 100% duurder, maar dat betekent wel dat de advertentie veel effectiever is, omdat wij echt onze specifieke doelgroep willen bereiken.

4 Een Flyer (Drager) We gaan flyers verspreiden. Dit gaan we op een paar manieren doen. - We leggen de flyers in de uitgaansgelegenheden die op onze website komen. Deze zijn rolstoelvriendelijk, dus het is een geschikte plek om ze neer te leggen - We leggen de flyers in buurtsupermarkten in Rotterdam ( of in andere winkels die daar ruimte tot bieden ) - We leggen de flyers op sportscholen waar rolstoelsport word bedreven. Hier komen meestal de jongere rolstoelgebruikers, en dat is onze doelgroep. Wat kost het? We laten de flyers drukken door de volgende site: Je kan via deze site flyers laten drukken. Het kost minimaal 79,22 (excl. BTW) om flyers te laten drukken en 150,94 (excl. BTW) om er te laten drukken.. Met deze prijzen worden de flyers bezorgd binnen 3 a 5 werkdagen. Als je het versneld wilt laten bezorgen binnen 3 dagen, komt er zo n 33% bovenop de prijs. Als je de flyers binnen 1 dag wilt binnenkrijgen, komt er nog eens 33% bovenop de prijs. Bij dat laatste kan het drukken van flyers (wat normaal 150,94 kost) oplopen tot 200,94. We zijn van plan om 5000 flyers te laten drukken. Wij willen graag 200 flyers per plek gaan verspreiden. Wewillen ons product binnen een kwartaal promoten, dus denken wij dat 200 flyers genoeg zijn. Via de site Toegankelijk Rotterdam ben ik er achter gekomen dat er zo rond de 75 rolstoelvriendelijke uitgaansgelegenheden zijn. De flyers willen we ook verspreiden via buurtsupermarkten en sportscholen in Rotterdam, en dan denken wij aan rond de 100 plekken in totaal om de flyers te verspreiden. 200 flyers x 100 plekken = flyers in totaal.

5 Wij willen deze flyers betalen door middel van de mininumprijs: 150,94 (excl. BTW, want we zijn een bedrijf). Er moet wel toestemming gevraagd worden aan de eigenaren van de desbetreffende plekken waar we de flyers neerleggen of het wel mag, en hoeveel het (wellicht) kost om ze daar neer te leggen. In vergelijking met andere flyersites is flyeralarm de goedkoopste: Op Reclameland.nl kosten flyers minimaal 159,12. Deze worden dan binnen 5-6 werkdagen geleverd. Op logiprint.nl kosten flyers minimaal 276,05. Deze worden binnen 3-4 werkdagen geleverd. Op virtualprinter.nl kosten flyers minimaal 215,-. Deze worden ook binnen 3-4 werkdagen geleverd. Hyves (Kanaal) De Hyves-pagina van Connecting Wheels

6 Demo van onze applicatie op de Hyves-pagina We maken een speciale Hyves pagina aan voor ons product, en via andere al opgebouwde Hyves kunnen we ons opbouwen en verspreiden. Op onze hyvespagina komt dan een demo/gadget die mensen aan hun eigen Hyves kunnen toevoegen en uiteraard een link naar onze website. Wat kost het? Een hyves-pagina willen we laten maken door een webdeveloper. Het maandsalaris van een webdeveloper is 2500,-, het jaarsalaris is Wij willen ons promotiedoel binnen een kwartaal bereiken, dus: 2500,- x 4 maanden = Google Adwords (Drager/Kanaal) We adverteren de site via Google Adwords. Hierop kunnen we er voor zorgen dat de site makkelijk te vinden is via de Google zoekmachine dmv zoekwoorden. Als via Google wordt gezocht naar één van de zoekwoorden, wordt onze advertentie naast de zoekresultaten weergegeven. De site wordt dan opgenomen bij de gesponsorde links van de zoekresultaten en de ads door google die op steeds meer site s verschijnen.

7 Wat kost het? Adverteren via google Adwords gaat door het Pay-per-click -systeem. Er is een maximumbedrag van 10 cent voor elke klik op een advertentie. Het bedrag wordt bepaalt door de kwaliteit van de zoekwoorden (dwz of de zoekwoorden relevant zijn aan de advertentie). Door een goede kwaliteit van de zoekwoorden wordt het bedrag lager, tot een minimum van 1 cent per klik. Het handige aan Google Adwords is, dat je pas hoeft te betalen voor de advertentie als er effectief op wordt geklikt (en er dus mensen onze site bezoeken). Wat de precieze kosten dan gaan worden, is moeilijk in te schatten. Promotiekosten Aan de hyves gadget zitten geen kosten, en bij Google Adwords is het moeilijk in te schatten wat het uiteindelijk gaat kosten. We weten alleen dus de kosten van de Hyves-banner en de Flyers. 1125, , = 11275,94 totale kosten promotie. Wij willen onze promotie bekostigen door middel van sponsors. Als sponsors denken wij aan de uitgaansgelegenheden gebruiken die op onze site komen. Ook een sponsor zou kunnen zijn: de belangengroep voor gehandicapten Capelle in Capelle a/d IJssel en de Vereniging van Gehandicaptenorganisaties Rotterdam. Als laatste denken wij aan de sportscholen in Rotterdam waar veel rolstoelgebruikers komen. De Hyves-banner willen we laten bekostigen door het Grand Cafe/Restaurant Engels. Volgens de site Toegankelijk Rotterdam is dit de meest toegankelijke uitgaansgelegenheid voor rolstoelgebruikers (het is tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer). Voor deze uitgaansgelegenheid is het bekostigen van de Hyves-banner gunstig, omdat ze er meer klanten door kunnen krijgen (in dit geval de rolstoelgebruikers. De flyers willen wij laten bekostigen door de Vereniging Gehandicaptenorganisatie Rotterdam. Deze organisaties maken niet echt veel winst, maar door middel van het contributiegeld kunnen ze wellicht onze flyers bekostigen, omdat het niet echt duurt is om ze te laten drukken. De kosten van het inhuren van een webdeveloper voor de hyves-pagina willen wij laten bekostigen door de Hollywood Music Hall. Dit is één van de populairste uitgaansgelegenheden in Rotterdam, en deze is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ze hebben in 2006 de prijs gewonnen voor de beste uitgaansgelegenheid in Rotterdam. Doordat het één van de populairste uitgaansgelegenheden in Rotterdam is, hebben ze hoogstwaarschijnlijk wel genoeg geld om dit te bekostigen.

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Google AdWords binnen jouw marketingstrategie... 2 Branding... 2 Remarketing... 3 Aanzetten tot actie... 3 3. Wat is Google AdWords precies?... 4 Advertentiepositie...

Nadere informatie

OptimusAd. OptimusAd is gespecialiseerd in het opzetten, ontwerpen en beheren van online reclamecampagnes.

OptimusAd. OptimusAd is gespecialiseerd in het opzetten, ontwerpen en beheren van online reclamecampagnes. OptimusAd OptimusAd is gespecialiseerd in het opzetten, ontwerpen en beheren van online reclamecampagnes. Wij zijn uw partner als het gaat om online adverteren en zorgen ervoor dat uw boodschap op de juiste

Nadere informatie

Verdien model. Affiliate marketing

Verdien model. Affiliate marketing Verdien model Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met je site. Als je slim bent gebruik je alle manieren zo kan je op zo veel mogelijk manieren geld uit je site halen. Al deze manieren

Nadere informatie

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM)

Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Lesweek 7 Zoekmachinemarketing/ Search Engine Marketing (SEM) Voor dit hoofdstuk is gebruik gemaakt van teksten uit het boek: Interactieve Marketing, van Reijsen, M. Zweers, T. Jansen, H. Pearson Education

Nadere informatie

Adverteren via internet, schiet met scherp! Uitleg en Tips & Trucks voor online adverteren

Adverteren via internet, schiet met scherp! Uitleg en Tips & Trucks voor online adverteren Adverteren via internet, schiet met scherp! Uitleg en Tips & Trucks voor online adverteren Veel bedrijven zijn tegenwoordig actief op internet. De website ziet er fantastisch uit, alleen de bezoekers,

Nadere informatie

Courbois Software WebDesignEditor. Google AdWords

Courbois Software WebDesignEditor. Google AdWords Courbois Software WebDesignEditor Google AdWords Adverteren op Google De interface van Google 2006-2011 Courbois Software Beuningen Fazantlaan 63, 6641 XW Beuningen. www.courboissoftware.com & www.cs-webdesign.nl

Nadere informatie

Op http://www.hyves.nl/hyvesense/ kun je lezen welke mogelijkheden er zijn. Je kunt hier kiezen tussen Promoot binnen Hyves en Je website promoten.

Op http://www.hyves.nl/hyvesense/ kun je lezen welke mogelijkheden er zijn. Je kunt hier kiezen tussen Promoot binnen Hyves en Je website promoten. Banners op Hyves Op Hyves kun je adverteren vanuit je eigen, persoonlijke profiel óf vanuit een zogenaamd corporate account. Hoe dit in zijn werk gaat wordt hieronder uitgelegd. Hyvesense Op http://www.hyves.nl/hyvesense/

Nadere informatie

opgave 1 Gevraagd Wat zijn de promotiekosten per boeking via Google Adwords?

opgave 1 Gevraagd Wat zijn de promotiekosten per boeking via Google Adwords? opgave 1 Een bedrijf overweegt te adverteren voor een reis met Google Adwords. Daarvoor worden zoekwoorden opgegeven, die 0,15 per click kosten. Per maand komen er 6.000 bezoekers op de site waarvan 1/3

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Banners op Hyves. Hoe plaats ik een banner op Hyves? Ga naar mijn menu > banners > nieuw.

Banners op Hyves. Hoe plaats ik een banner op Hyves? Ga naar mijn menu > banners > nieuw. Banners op Hyves Op Hyves kun je adverteren vanuit je eigen, persoonlijke profiel óf vanuit een zogenaamd corporate account. Hoe dit in zijn werk gaat zal hieronder zo duidelijk mogelijk worden uitgelegd.

Nadere informatie

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be Google Als zoekmachine verzamelt en ordent Google informatie op het Internet. Wanneer men een zoekopdracht invoert geeft Google een hele reeks zoekresultaten weer, waaronder een lijst met bestanden, artikels,

Nadere informatie

Google AdWords (SEA)

Google AdWords (SEA) Door op de juiste zoekwoorden te adverteren met Google Adwords kunt u uw business en enorme boost geven! In 9 pagina s wat Google AdWords is en waarom het zo belangrijk is. Inhoudsopgave Voorblad. Pagina

Nadere informatie

Over Christmaholic. Bekend va. 250.000+ unieke bezoekers 5000+ Facebook-fans 1300+ Pinterest-volgers 1000+ nieuwsbriefabonnees. voor en door kerstfans

Over Christmaholic. Bekend va. 250.000+ unieke bezoekers 5000+ Facebook-fans 1300+ Pinterest-volgers 1000+ nieuwsbriefabonnees. voor en door kerstfans Over Christmaholic voor en door kerstfans C Christmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

Google Adwords: doen!

Google Adwords: doen! Google Adwords: doen! Met Adwords geef je pas geld uit aan advertenties als mensen daadwerkelijk je site bezoeken en niet van te voren. Dit is vrij uniek. De beslissing om via Adwords te gaan adverteren

Nadere informatie

Hoe bouw je een goede website/webshop?

Hoe bouw je een goede website/webshop? Hoe bouw je een goede website/webshop? Een website/blog zit zo in elkaar, maar om er dan een goede, mooie en succesvolle website van te maken is een tweede. Hierbij komt veel meer kijken dan dat men denkt.

Nadere informatie

Klik&Steen Dashboard. Wat zijn nou interessante statistieken bij websites?

Klik&Steen Dashboard. Wat zijn nou interessante statistieken bij websites? Klik&Steen Dashboard Wat zijn nou interessante statistieken bij websites? Inleiding Dit document dient als onderzoek naar de statistieken die interessant zijn om te laten zien in het dashboard van Klik&Steen.

Nadere informatie

SEA: een minicursus Google Adwords

SEA: een minicursus Google Adwords SEA: een minicursus Google Adwords : 1. Wat is Google Adwords? 2. Waarom zou je van Adwords gebruikmaken? 3. Hoe werkt Adwords? 3a. Wat is de kwaliteitsscore? 3b. Kwaliteitsscore in stappen 3c. SEA en

Nadere informatie

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines.

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines. Samenvatting In deze whitepaper wordt de vraag beantwoord: Hoe kan ik mijn website beter vindbaar maken in zoekmachines?. Om hier achter te komen wordt eerst achtergrond informatie gegeven over hoe zoekmachines

Nadere informatie

BOSS NEDERLAND INTERNET MARKETING: HOE VEEL MOET U WETEN?

BOSS NEDERLAND INTERNET MARKETING: HOE VEEL MOET U WETEN? BOSS NEDERLAND INTERNET MARKETING: HOE VEEL MOET U WETEN? Inhoud Inleiding... 3 Doel van online adverteren... 4 Ontwikkeling van offline naar online adverteren... 6 Waar te beginnen?... 7 Google AdWords

Nadere informatie

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf SEARCH Gevonden worden met uw bedrijf Agenda 1. Zoeken op internet 2. Zoekmachine optimalisatie 3. Zoekmachine adverteren 4. Vervolgstappen 2 Zoeken op internet 3 Eén van de meest populaire online activiteiten

Nadere informatie

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising De mogelijkheden van Facebook Advertising binnen de totale online marketingstrategie. Facebook Advertising Met 8,9 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Advertisingplan t SPEELTUYGH

Advertisingplan t SPEELTUYGH Advertisingplan t SPEELTUYGH Introductie Voor t SPEELTUYGH maakt team Level Up een advertisingplan. In dit plan wordt de huidige situatie geschetst van de kanalen en advertenties die door t SPEELTUYGH

Nadere informatie

Google Adwords INTRODUCTIE ADWORDS IS HET TE VERTROUWEN?

Google Adwords INTRODUCTIE ADWORDS IS HET TE VERTROUWEN? Google Adwords INTRODUCTIE Online advertising of online adverteren stijgt de afgelopen jaren absurd snel. Mensen gebruiken nu meer dan ooit het medium internet. Men bereikt meer mensen dan via radio, TV

Nadere informatie

Brochure zoekmachinemarketing

Brochure zoekmachinemarketing Brochure zoekmachinemarketing Bizzmarketing Bedrijfsnaam: Bizzmarketing Adres: De Tsjalk 18 Postcode: 8651CZ IJlst Telefoon: 06-14399097 Telefoon: 06-38393632 Telefax: 084 7154712 KvK nummer: 01113393

Nadere informatie

Help, ik heb een website!

Help, ik heb een website! Help, ik heb een website! Help, ik heb een website Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren: wat houdt dit in en wat kan/moet ik ermee? De zin en onzin van Zelf check: hoe doet mijn website

Nadere informatie

Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl. 50 tips voor uw webwinkel!

Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl. 50 tips voor uw webwinkel! Contact opnemen: www.pithmedia.nl info@pithmedia.nl 50 tips voor uw webwinkel! Inhoudsopgave 1. Webshop / layout... 4 2. Goede menu structuur... 4 3. USP s zichtbaar... 4 4. Een perfecte homepage?... 4

Nadere informatie

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Whitepaper Alles wat u moet weten over SEO Pagina overzicht Als ondernemer wilt u een goede website. Een website die voor uw doelgroep makkelijk vindbaar is en

Nadere informatie

CChristmaholic.nl is de grootste

CChristmaholic.nl is de grootste Over Christmaholic voor en door kerstfans CChristmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Google adwords 10 nuttige Google adwords tips Door Helene van der Meijs van Stad.nl

Google adwords 10 nuttige Google adwords tips Door Helene van der Meijs van Stad.nl STAD.NL Google adwords 10 nuttige Google adwords tips Door Helene van der Meijs van Stad.nl Welkom bij de presentatie over Google Adwords en goede alternatieven WELKOM 2 WAT IS HET DOEL VAN GOOGLE ADWORDS

Nadere informatie

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online wereld over hoe je met een goede online Marketing Strategie kunt groeien. Gustavsson Marketing Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online

Nadere informatie

Waarom displayadvertenties belangrijk zijn. Het Google Display Netwerk. Het Google Display Netwerk. Waarom displaycampagnes

Waarom displayadvertenties belangrijk zijn. Het Google Display Netwerk. Het Google Display Netwerk. Waarom displaycampagnes Het Google Display Netwerk. Waarom displaycampagnes Agenda. Waarom online adverteren? Wat is het Google Display Netwerk? Koopcyclus van klanten Waarom het Google Display Netwerk? De juiste targetingopties

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT.

WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT. WIJ CREËREN HET WO(W) EFFECT. WO Lease is een creatief internet bureau gespecialiseerd in website ontwikkeling, grafisch vormgeving & online marketing. Zo zijn wij er voor de startende ondernemers tot

Nadere informatie

Get Found and Get Social

Get Found and Get Social Get Found and Get Social Tom Zoethout en Tim Pellens Internet Marketing Specialisten WSI Webexperts 27 april 2010 Slides and more: /rabo2704 2 Rabobank 27-04-2010 1 WEL OF NIET EEN WEBSITE? 3 BEZOEKERS

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier!

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier! INLEIDING Google AdWords is een zeer krachtig advertentieplatform. Bijna geen enkel ander advertentienetwerk kan tippen aan AdWords. De vele functies maken het mogelijk om je doelgroep heel gericht te

Nadere informatie

klanten via internet Zoeken Ik doe een gok

klanten via internet Zoeken Ik doe een gok klanten via internet Zoeken Ik doe een gok klanten gezocht open klanten gezocht KLANTEN ZOEKEN VIA INTERNET Wist u dat 8 op 10 Belgen dagelijks het internet gebruikt? En dat de helft daarvan het medium

Nadere informatie

SEA. Doelgericht en efficiënt online adverteren met Google AdWords TM

SEA. Doelgericht en efficiënt online adverteren met Google AdWords TM SEA Doelgericht en efficiënt online adverteren met Google AdWords TM Gebruikers doorzoeken het internet naar producten en diensten zoals de uwe. Maar vinden ze u? 92% van de Belgen gebruikt zoekmotoren

Nadere informatie

Online communicatieplan Flame Games Amsterdam

Online communicatieplan Flame Games Amsterdam Online communicatieplan Flame Games Amsterdam Datum van Datum tot Kanaal Type content 1-feb-15 14-feb-15 Facebook Inhoud/actie Verspreiden via Doelgroep promoten van de Facebook pagina. Uitbreiden van

Nadere informatie

Adverteren op Linkedin

Adverteren op Linkedin Adverteren op Linkedin Linkedin heeft op iedere profiel en persoonlijke startpagina een positie gereserveerd voor advertenties. Dit kan een reguliere banner, Linkedin promo of een tekstadvertentie zijn

Nadere informatie

Search Engine Optimalization (SEO)

Search Engine Optimalization (SEO) Opdracht 1 Organische zoekresultaten zijn de resultaten die weergeven worden onder en naast de gesponsorde (betaalde) koppelingen. Deze positie is gratis en wordt bepaald door het algoritme van de zoekmachine

Nadere informatie

Schrijven voor SEO. Meer bezoekers, klanten en omzet door een beter vindbare website. SEO Zwolle

Schrijven voor SEO. Meer bezoekers, klanten en omzet door een beter vindbare website. SEO Zwolle Schrijven voor SEO Meer bezoekers, klanten en omzet door een beter vindbare website SEO Zwolle Even voorstellen Conversie Doel van je website? Wat weten jullie over SEO? Waarom SEO? Content marketing

Nadere informatie

Het Online Marketingplan. Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan

Het Online Marketingplan. Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan Het Online Marketingplan Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan 1 Wil je een online marketingplan voor jouw organisatie beschrijven? In dit document vind je de opzet voor zo n plan.

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

STAND VAN ZAKEN ZOEKMACHINEMARKETING

STAND VAN ZAKEN ZOEKMACHINEMARKETING STAND VAN ZAKEN ZOEKMACHINEMARKETING NEDERLAND 2010 SAMENVATTING AUTEUR: EDUARD BLACQUIÈRE DATUM: MAART 2010 Pagina 1 van 6 SAMENVATTING In 2007 heeft Eduard Blacquière voor het eerst de markt van zoekmachinemarketing

Nadere informatie

Whitepaper: Online adverteren

Whitepaper: Online adverteren Whitepaper: Online adverteren Google Adwords, Bing Advertising, Youtube, Facebook, Linkedin, Marktplaats en Beslist.nl; het is een greep uit de online platformen die op het internet beschikbaar zijn en

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling E-Commerce E-Commerce: Snelst groeiende omzet: De omzet via internet groeit spectaculair. Zowel consumenten als bedrijven weten steeds beter hun weg te vinden op internet. Internet biedt veel voordelen:

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Google AdWords: doen!

Google AdWords: doen! Google AdWords: doen! Je wilt meer bezoekers op je website zodat je meer mensen kunt informeren, een grotere naamsbekendheid opbouwen of meer (online) verkopen? AdWords is hiervoor het aangewezen middel!

Nadere informatie

Publisher Handleiding. Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account

Publisher Handleiding. Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account Publisher Handleiding Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account GETTING STARTED Deze handleiding helpt u om van start te gaan met uw eigen TradeDoubler account. Volg de onderstaande stappen om

Nadere informatie

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Facebook Advertising Met 9,6 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Hallo. Bouw een community. 5 stappen naar een succesvolle Facebook-campagne. wij zijn Social Media Kompas,

Hallo. Bouw een community. 5 stappen naar een succesvolle Facebook-campagne. wij zijn Social Media Kompas, Hallo 5 stappen naar een succesvolle Facebook-campagne wij zijn Social Media Kompas, Wij zijn een online marketing-platform dat mensen, bedrijven en instellingen helpt hun social media beter in te zetten.

Nadere informatie

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE WAT IS ROBBIENETWORKS? RobbieNetworks is een innovatief bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van avatars (alter ego). Onze missie is: het

Nadere informatie

15 GRATIS tips. om een geschikte domeinnnaam voor je website te kiezen

15 GRATIS tips. om een geschikte domeinnnaam voor je website te kiezen 15 GRATIS tips om een geschikte domeinnnaam voor je website te kiezen Om een website te maken heb je in ieder geval een domeinnaam nodig. Je domeinnaam is het internetadres van je website, de URL (Uniform

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie

Marketingmed. (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl. Aanvullende informatie

Marketingmed. (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl. Aanvullende informatie Marketingmed (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl Aanvullende informatie Inhoud Adverteren Marketingmed.nl Waarom adverteren? Waarom bij Marketingmed.nl adverteren? Onze

Nadere informatie

Hyves handleiding voor de Groenteman

Hyves handleiding voor de Groenteman Hyves handleiding voor de Groenteman In deze speciale Hyves handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist Hyves

Nadere informatie

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert!

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert! HOE VERHOOG JE JE OMZET MET ONLINE TEKSTEN? Webinar: online teksten Online trainer en schrijfcoach Blogger Auteur Journaliste Webinar: online teksten Mijn waarom: Ik wil ondernemers helpen om hun verhaal,

Nadere informatie

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Whitepaper Online vindbaarheid Allebedrijvenin augustus 2012 Pagina 1 Een woord vooraf Je hebt een prachtige

Nadere informatie

Hand-outs. Groei dankzij zoekmachinemarketing

Hand-outs. Groei dankzij zoekmachinemarketing Hand-outs Groei dankzij zoekmachinemarketing Hoeveel zoekopdrachten verwerkt Google per dag? 3,5 miljard Hoeveel km legt de gemiddelde zoekopdracht af? 2.400 km Uit hoeveel pagina s bestaat het internet?

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle Wat is RTV Focus Zwolle? RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle

Nadere informatie

Websitecheck. Taak en Tekst voor websites die werken. www.jouwsite.nl

Websitecheck. Taak en Tekst voor websites die werken. www.jouwsite.nl Taak en Tekst voor websites die werken www.jouwsite.nl Websitecheck Taak en Tekst, www.taakentekst.nl Buijs Ballotstraat 27A, 2563 ZH Den Haag 06-13935470 1 Websitecheck Website: Eigenaar: Datum: www.jouwsite.nl

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

Adverteren op Google in de praktijk

Adverteren op Google in de praktijk Adverteren op Google in de praktijk 2 97% van de consumenten gebruikt Google Google AdWords 5 stappen om in te stellen Hoe hoog komt jouw bedrijf Klikprijs en kwaliteit Campagne structuur Doelen 3 Warming-up:

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018

MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018 MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018 Agenda 10:30-10:45 Introductie 10:45-11:15 11:15-11:25 11:25-11:55 11.55-12.10 12:10-12:40 12:40-13:30 SEO Pauze SEA / PPC Pauze Social media Lunch MISSIE Wij helpen

Nadere informatie

Marketingmed. (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl. Aanvullende informatie

Marketingmed. (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl. Aanvullende informatie Marketingmed (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl Aanvullende informatie Inhoud Adverteren blz. 1 Marketingmed.nl blz. 2 Waarom adverteren? blz. 2 Waarom bij Marketingmed.nl

Nadere informatie

Travel. Economisch relevante doelgroep (werkende ouders) Spot-on in het hart van de doelgroep Een jaar lang op mamagoeshere.com

Travel. Economisch relevante doelgroep (werkende ouders) Spot-on in het hart van de doelgroep Een jaar lang op mamagoeshere.com Travel VAKANTIE! Vakantie met het gezin betekent voor onze volgers ook vakantie voor het héle gezin. Onze moeders gaan op zoek naar een plek waar de kindjes zich zullen vermaken, maar waar zij minstens

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

Woord vooraf. Deze handleiding geeft je inzichten in hoe SEO werkt en wat je moet doen om resultaat te behalen.

Woord vooraf. Deze handleiding geeft je inzichten in hoe SEO werkt en wat je moet doen om resultaat te behalen. Woord vooraf Een goede zoekmachine optimalisatie strategie gaat uit van een langere termijn commitment. SEO (search engine optimization) is niet iets wat je zomaar kunt implementeren. Er is een duidelijke

Nadere informatie

http://www.bierblad.nl/2008/03/hyvend_naar_de_kroeg.php

http://www.bierblad.nl/2008/03/hyvend_naar_de_kroeg.php In de marketingspecial van Bierblad kwam het medium nog niet voorbij, maar ook van Hyves wordt driftig gebruik gemaakt als marketinginstrument. Veel kroegen hebben al een eigen hyve compleet met agenda,

Nadere informatie

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing Zoekmachine marketing Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Wesley Plugers Zoekmachine marketing is topsport. Je moet elke dag trainen om te kunnen winnen @wesleyplugers

Nadere informatie

Zelf een website maken

Zelf een website maken Zelf een website maken Om een website te bouwen heb je drie dingen nodig. 1. De domeinnaam of URL, bijvoorbeeld www.massagepraktijk.nl of www.maakzelfjouwwebsite.nl 2. Een hostingpakket (dat is het huren

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment

Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment Werf& Media Vakmagazine, websites en events over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment Advertentiemogelijkheden 2013 Over Werf& Werf& is het onafhankelijke vakmagazine over arbeidsmarktcommunicatie &

Nadere informatie

Welkom. bij de Workshop Marketing & Promotie voor non-profit

Welkom. bij de Workshop Marketing & Promotie voor non-profit Welkom bij de Workshop Marketing & Promotie voor non-profit Programma Inleiding + Voorstelrondje Het marketingplan in vogelvlucht; de 6 p s De middelen, kosten, voor- en nadelen De promotie mix en de Quiz

Nadere informatie

burofoss.nl - focus op search strategie

burofoss.nl - focus op search strategie 5 MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN ADWORDS De top 5 fouten én 5 gratis tips Online marketeers weten dat Google AdWords een hele goede manier is om relevant verkeer naar hun site te trekken. Uitdaging is natuurlijk

Nadere informatie

1.Inleiding 2. De mogelijkheden 3. De prijzen & testen 4. Aanmelden als makelaar 5. Inloggen als makelaar 5.1 Overzicht van de huizen 5.

1.Inleiding 2. De mogelijkheden 3. De prijzen & testen 4. Aanmelden als makelaar 5. Inloggen als makelaar 5.1 Overzicht van de huizen 5. 1.Inleiding 2. De mogelijkheden 3. De prijzen & testen 4. Aanmelden als makelaar 5. Inloggen als makelaar 5.1 Overzicht van de huizen 5.2 Huizen toevoegen 5.3 Print de flyer 5.4 Statistieken 6. Tenslotte

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

Google AdWords Tips Stefan Rooyackers

Google AdWords Tips Stefan Rooyackers Google AdWords Tips Stefan Rooyackers Aan de inhoud van dit document kunnen geen rechten worden ontleend. Dit document is met grote zorg samengesteld door Stershop BV. Incidentele onvolkomenheden kunnen

Nadere informatie

Website optimalisatie zorgt voor omzet!

Website optimalisatie zorgt voor omzet! Inleiding Pakketten en tarieven Hoe werkt een zoekmachine? Maatwerk SEO diensten Uitgebreid adviesrapport Contact Website optimalisatie zorgt voor omzet! Inleiding Hoe werkt een zoekmachine? De zoektocht

Nadere informatie

DONKEYMAILS HANDLEIDING

DONKEYMAILS HANDLEIDING DONKEYMAILS HANDLEIDING Inleiding Donkeymails bestaat al sinds 2005 en heeft een betrouwbare Nederlandse webmaster. Zelf verdien ik tot wel $0,30 met Donkeymails per dag, met het linkspel ($0,50 per 1000

Nadere informatie

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier!

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier! Waarom dit e-book Breng jezelf en je bedrijf onder de aandacht bij LinkedIn. LinkedIn is voor iedereen die zichzelf, product of dienst en bedrijf onder de aandacht wilt brengen. Met dit e-book laat ik

Nadere informatie

Shopping. Economisch relevante doelgroep (werkende ouders) Spot-on in het hart van de doelgroep Perfecte timing in de aanloop naar (school)vakanties

Shopping. Economisch relevante doelgroep (werkende ouders) Spot-on in het hart van de doelgroep Perfecte timing in de aanloop naar (school)vakanties Shopping SHOPPEN! Onze mama s volgen de laatste trends. Welke handige en leuke! - snufjes zijn er om nóg meer te genieten van de vakantie? Van gezonde hapjes en hotte swimsuits tot koffers en entertainment

Nadere informatie

Digitaal Mediaproduct Elmar Hagen MM1A 18 mei 15

Digitaal Mediaproduct Elmar Hagen MM1A 18 mei 15 Digitaal Mediaproduct Elmar Hagen MM1A 18 mei 15 Ilost Een tijdje geleden was ik met een vriend naar België om vakantie vrienden op te zoeken. Eenmaal daar een beetje bijgepraat, gedobberd in de jacuzzi

Nadere informatie

YouTube handleiding voor de Groenteman

YouTube handleiding voor de Groenteman YouTube handleiding voor de Groenteman In deze speciale YouTube handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne. How To

Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne. How To Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne How To Inhoudsopgave U heeft een Google AdWords TM Campagne. Natuurlijk wilt u weten wat de effectiviteit van uw campagne is. Hoe vaak worden

Nadere informatie

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen!

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! In 1 weekend ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van Internet Marketing en Business Building.

Nadere informatie

Een zoekmachine optimalisatie van uw website is helemaal niet duur, en levert gegarandeerd nieuwe klanten op!

Een zoekmachine optimalisatie van uw website is helemaal niet duur, en levert gegarandeerd nieuwe klanten op! Algemeen Is uw site gemakkelijk terug te vinden in de zoekresultaten bij de zoekmachines zoals Google, MSN, Yahoo? Bent u tevreden over het aantal bezoekers op uw website? Levert uw website het resultaat

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT

Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT Haal meer boekingen uit uw website! Zoekmachine optimalisatie MEER BEZOEKERS VAN HOGE KWALITEIT De zoekmachine van Nederland - Google SEA SEA SEO SEA..??? Google adwords is een biedprincipe Bieden op zoektermen

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden

MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden MINI-WHITEPAPER Personeel werven de mogelijkheden Als uw bedrijf groeit of als één van uw werknemers het bedrijf verlaat, heeft u nieuw personeel nodig. U heeft echter zelf niet de tijd en/of de kennis

Nadere informatie

SEO advies door www.egosys.be

SEO advies door www.egosys.be Hoe met uw website hoger te scoren in Google 1 Point Reclame bvba Stationsstraat 47 3680 Maaseik Inhoud 1. Werkwijze SEO advies... 3 2. SEO advies volgens de methode... 4 3. Algemene opmerkingen... 6 4.

Nadere informatie