Cookies beleid. Click here to opt-out of Google Analytics

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cookies beleid. Click here to opt-out of Google Analytics"

Transcriptie

1 Cookies beleid Op sommige plaatsen op onze website gebruikt Celgene een technologie die cookies wordt genoemd. Een cookie is een gegevensbestandje dat een server aan uw browser geeft wanneer u een webpagina bezoekt. Wij gebruiken cookies voor de volgende doeleinden: Efficiënter, sneller en makkelijker maken van uw gebruikservaring: door uw voorkeuren zoals voorkeurstaal, scherm- en andere instellingen, te onthouden, uw sessie bij te houden, en voor verificatiedoeleinden. Deze cookies worden ook wel Session-Id cookies, authentication cookies, en User Interface customization cookies genoemd. Nuttige kennis opdoen over hoe deze site wordt gebruikt: door informatie te verzamelen over het aantal bezoekers en andere gebruiken. Dit helpt ons onze sites te verbeteren. Deze cookies worden ook wel analytische cookies genoemd. Voor dit doel gebruiken we Google Analytics, hetgeen betekent dat Google ook toegang tot deze informatie zal hebben (inclusief uw IP-adres). Google Analytics is een gratis tool voor web analytics, die voornamelijk eigenaren van websites helpt te begrijpen hoe bezoekers met hun website omgaan. Het verzamelt informatie anoniem en rapporteert website trends zonder individuele bezoekers te identificeren. Voor meer informatie over Google Analytics klikt u op de volgende link: https://developers.google.com/analytics/resources/concepts/gaconceptscookies Click here to opt-out of Google Analytics Uw web browser kan ingesteld worden om cookies te beheren en zelfs af te wijzen. Als u uw browser instelt om cookies automatisch af te wijzen, zal uw gebruikerservaring bij het bezoeken van websites niet hetzelfde zijn: uw voorkeuren kunnen wellicht niet onthouden worden, sommige functionaliteiten kunnen verloren gaan en u kunt wellicht geen toegang krijgen tot bepaalde delen of aspecten van de site. Voor meer informatie over cookies, soorten cookies en hoe om te gaan met cookies, inclusief hoe cookies te blokkeren en te verwijderen, bezoekt u ASP.NET_SessionId Session information

2 _utma (google.analytics.com) Page visits Used to distinguish users and sessions. The cookie is created when the javascript library executes and no existing utma cookies exists. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics. _utmb (google.analytics.com) Used to determine new sessions/visits. The cookie is created when the javascript library executes and no existing utmb cookies exists. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics. _utmc (google.analytics.com)

3 Not used in ga.js. Set for interoperability with urchin.js. Historically, this cookie operated in conjunction with the utmb cookie to determine whether the user was in a new session/visit. _utmz (google.analytics.com) Stores the traffic source or campaign that explains how the user reached your site. The cookie is created when the javascript library executes and is updated every time data is sent to Google Analytics. _sm_au_c

4 _sm_au_c google.analytics.com Visitor sessions tsize Font size selected by user or by default For Font size 1 hrs noshowwelcome If user clicks on cookies accepted option on Home page Storing data - user cookies accepted flag ga-disable-ua-xxxxxx-y

5 If user click on opt-out of Google Analytics option on Cookies Policy page Storing data - user opt-out of Google Analytics option flag Cookies banner Wij gebruiken cookies om deze website en uw navigatie-ervaring te verbeteren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geeft u aan hiermee akkoord te gaan. Voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken en hoe u deze uitzet, gaat u naar onze Cookies beleid.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid. 3V cookiebeleid. Een cookie is een klein tekstbestand dat naar uw internetbrowser wordt gestuurd. Voorbeelden van internetbrowsers zijn Internet Explorer, Safari, Google Chrome en Mozilla. De cookie wordt

Nadere informatie

READER S DIGEST COOKIEBELEID

READER S DIGEST COOKIEBELEID READER S DIGEST COOKIEBELEID Sinds 1 juni 2012 geldt de nieuwe telecomwet. Elke website is nu verplicht om uit te leggen welke cookies ze plaatst en waarom. Reader s Digest respecteert de privacy van alle

Nadere informatie

Cookieverklaring Bel Group

Cookieverklaring Bel Group Cookieverklaring Bel Group Deze verklaring betreffende cookies (hierna: "Cookieverklaring") is van toepassing op de websites www.boursin.nl, www.lvqr.nl, www.babybel.nl, www.belgroup.nl, www.leerdammer.nl,

Nadere informatie

Wij gebruiken een cookie om je cookie-voorkeur te onthouden, hetgeen een paar gevolgen heeft

Wij gebruiken een cookie om je cookie-voorkeur te onthouden, hetgeen een paar gevolgen heeft Cookies Wij gebruiken een cookie om je cookie-voorkeur te onthouden, hetgeen een paar gevolgen heeft Als je al je cookies schrapt, zul je jouw voorkeuren telkens moeten bijwerken. Als je een ander apparaat,

Nadere informatie

Sinterklaas Privacy statement

Sinterklaas Privacy statement Sinterklaas Privacy statement Sinterklaasgedichten.net respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

Cookiegebruik per politieke partij

Cookiegebruik per politieke partij Cookiegebruik per politieke partij Dit is een overzicht van alle cookies en bugs die sites van politieke partijen serveren aan hun gebruikers. Deze gegevens zijn opgehaald op 5 juni 2012 door middel van

Nadere informatie

Privacyverklaring. voor de MyLyconet-website

Privacyverklaring. voor de MyLyconet-website Privacyverklaring voor de MyLyconet-website De bescherming van uw persoonlijke gegevens is voor Lyoness en de eigenaar van deze MyLyconet-website [naam van eigenaar invoegen] zeer belangrijk. De volgende

Nadere informatie

Welke persoonlijke informatie gebruikt de Academie voor Kindercoaching?

Welke persoonlijke informatie gebruikt de Academie voor Kindercoaching? Privacy en Cookies Uw privacy is belangrijk voor ons. We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft. Daarom beschermen we iedere persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt. Dit document, wat zo nu

Nadere informatie

Privacyverklaring Doeleinden van de gegevensverwerking Klikgedrag en bezoekgegevens Google Analytics Gebruik van cookies

Privacyverklaring Doeleinden van de gegevensverwerking Klikgedrag en bezoekgegevens Google Analytics Gebruik van cookies Privacyverklaring Privacyverklaring Wij respecteren privacy van bezoekers van website en dragen er zorg voor dat persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behanld. Verwerking van

Nadere informatie

Cookie-beleid. Inleiding Over cookies

Cookie-beleid. Inleiding Over cookies Inleiding Over cookies Cookie-beleid De meeste websites die u bezoekt, gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren door de betreffende website in staat te stellen om u te onthouden, hetzij

Nadere informatie

Ardennes Etape: Cookie beleid

Ardennes Etape: Cookie beleid : Cookie beleid Informatie over s Op onze site maken wij gebruik van s. Een is een klein data of tekstbestand dat op uw computer bewaard wordt. De bevat informatie over het surfgedrag op de pagina s van

Nadere informatie

Cookie-beleid. Inleiding Over cookies

Cookie-beleid. Inleiding Over cookies Inleiding Over cookies Cookie-beleid De meeste websites die u bezoekt, gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren door de betreffende website in staat te stellen om u te onthouden, hetzij

Nadere informatie

Naam script/cookie/webbaken Domein Beschrijving script/cookie/webbaken

Naam script/cookie/webbaken Domein Beschrijving script/cookie/webbaken _RequestVerificationToken transavia.com Met deze cookie kunnen wij controleren of de webverzoeken die wij krijgen ook daadwerkelijk van onze website komen. Dit is een bescherming tegen CSRF (Cross-Site

Nadere informatie

De verantwoordelijke voor het verzamelen van persoonsgegevens via deze website (www.timo.nl) is:

De verantwoordelijke voor het verzamelen van persoonsgegevens via deze website (www.timo.nl) is: PRIVACY STATEMENT en COOKIE POLICY Verantwoordelijke De verantwoordelijke voor het verzamelen van persoonsgegevens via deze website (www.timo.nl) is: CRH Bouwmaterialenhandel Nederland B.V. Stationsweg

Nadere informatie

Cookies Maar wat is nou een cookie? Waar worden cookies voor gebruikt? Noodzakelijk Functioneel Prestatie Targeting Afmelden cookies

Cookies Maar wat is nou een cookie? Waar worden cookies voor gebruikt? Noodzakelijk Functioneel Prestatie Targeting Afmelden cookies Cookies Op de website van Bobshop.nl wordt gebruik gemaakt van cookies. Deze cookies gebruiken wij om je ervaring binnen onze website zo optimaal mogelijk te laten zijn. Zo is het noodzakelijk om cookies

Nadere informatie

Privacy en cookie beleid

Privacy en cookie beleid Privacy en cookie beleid 1. Introductie 1.1 We zijn toegewijd aan de bescherming van de privacy van bezoekers van onze website; dit beleid omschrijft hoe wij met uw persoonlijke gegevens om zullen gaan.

Nadere informatie

COOKIE STATEMENT DEWIT WINES (LEGAL CORNER)

COOKIE STATEMENT DEWIT WINES (LEGAL CORNER) - 1 - COOKIE STATEMENT DEWIT WINES (LEGAL CORNER) 1. Wat zijn cookies? Cookies zijn kleine data- of tekstbestanden die door websites op je lokale computer worden geplaatst. Dergelijke cookies kunnen verschillende

Nadere informatie

COOKIE STATEMENT MOMENTS FURNITURE (LEGAL CORNER)

COOKIE STATEMENT MOMENTS FURNITURE (LEGAL CORNER) 1 COOKIE STATEMENT MOMENTS FURNITURE (LEGAL CORNER) 1. Welke partijen zijn er? In deze Cookie Statement ( Cookieverklaring ) wordt verstaan onder: MOMENTS FURNITURE : De website en online handelsplatform

Nadere informatie

Cookies Beleid. A. Wat zijn Cookies?

Cookies Beleid. A. Wat zijn Cookies? Cookies Beleid HUGO BOSS AG ( HUGO BOSS ) en HUGO BOSS International Markets AG ( HB IM ) gebruiken overal op de Website en de Webwinkel cookies om hun functioneren en uw gebruikersbeleving te verbeteren.

Nadere informatie

Wij maken op onze site, gebruik van cookies. Hieronder lees je alles over deze cookies en over ons privacy beleid.

Wij maken op onze site, gebruik van cookies. Hieronder lees je alles over deze cookies en over ons privacy beleid. Cookies en Privacy Wij maken op onze site, gebruik van cookies. Hieronder lees je alles over deze cookies en over ons privacy beleid. Wanneer je onze site bezoekt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat

Nadere informatie

Vrijgeven van volledige gedetailleerde technische cookies

Vrijgeven van volledige gedetailleerde technische cookies Vrijgeven van volledige gedetailleerde technische cookies Website geauditeerd: Datum audit: 2015-12-04 Auditor: http://fynshovedcampi/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dit document

Nadere informatie

Veel gestelde vragen nieuwe webloginpagina

Veel gestelde vragen nieuwe webloginpagina Veel gestelde vragen nieuwe webloginpagina Op deze pagina treft u een aantal veel gestelde vragen aan over het opstarten van de nieuwe webloginpagina http://weblogin.tudelft.nl: 1. Ik krijg de melding

Nadere informatie

Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics

Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics Gebruikt u Google Analytics, dan verwerkt u met analytische cookies persoonsgegevens van uw websitebezoekers. Zorgt u ervoor dat de cookies

Nadere informatie

Firewall van de Speedtouch 789wl volledig uitschakelen?

Firewall van de Speedtouch 789wl volledig uitschakelen? Firewall van de Speedtouch 789wl volledig uitschakelen? De firewall van de Speedtouch 789 (wl) kan niet volledig uitgeschakeld worden via de Web interface: De firewall blijft namelijk op stateful staan

Nadere informatie

Cookie overzicht asr.nl

Cookie overzicht asr.nl Cookie overzicht asr.nl Wie plaatst het cookie? Naam van het cookie Doel van het cookie Hoe lang blijft het cookie a.s.r. ASP.NET_SessionId Als u ingelogd bent op Mijn a.s.r. slaat deze cookie uw naam-

Nadere informatie

Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics

Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics Gebruikt u Google Analytics, dan verwerkt u met analytische cookies persoonsgegevens van uw websitebezoekers. Om Google Analytics privacyvriendelijk

Nadere informatie

WAT VOOR REIZIGER BEN JIJ?

WAT VOOR REIZIGER BEN JIJ? WAT VOOR REIZIGER BEN JIJ? PRIVACYBELEID De promotor is het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme (CNTB). De door u ingevoerde aanvraag wordt behandeld door of namens het Kroatisch Nationaal Bureau

Nadere informatie

Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics

Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics Gebruikt u Google Analytics, dan verwerkt u met analytische cookies persoonsgegevens van uw websitebezoekers. Om Google Analytics privacyvriendelijk

Nadere informatie

Internet Explorer:

Internet Explorer: Cookiebeleid Zoals vereist door artikel 129 van de Wet van 13/06/2005 betreffende de elektronische communicatie (WEC), wil onze maatschappij de bezoekers van haar websites informeren over het gebruik van

Nadere informatie

(C) Uw gegevens worden geanalyseerd om de informatie en aanbiedingen zo veel mogelijk op uw interesse af te stemmen.

(C) Uw gegevens worden geanalyseerd om de informatie en aanbiedingen zo veel mogelijk op uw interesse af te stemmen. Privacy en cookie policy Dit is de privacy en cookie policy van Linked2Work B.V. Linked2Work is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via deze website. Verwerkte

Nadere informatie

innocent Cookie Beleid

innocent Cookie Beleid innocent Cookie Beleid Dit innocent Cookie Beleid beschrijft de verschillende typen cookies die mogelijk gebruikt worden met de website die eigendom is van, en beheerd wordt door, ons en vanaf welk jij

Nadere informatie

Privacy & Cookie Policy

Privacy & Cookie Policy * * * Privacy & Cookie Policy Laatste wijziging op 30 maart 2015 1. ALGEMEEN De bvba Claim it, met maatschappelijke zetel te 1050 BRUSSEL, Louizalaan 500, in de Belgische Kruispuntbank der Ondernemingen

Nadere informatie

Cookieverklaring Nestlé Waters

Cookieverklaring Nestlé Waters Cookieverklaring Nestlé Waters Cookieverklaring Nestlé Waters Bedankt voor uw bezoek aan [www.contrex.be] ("Website"). Deze cookieverklaring is van toepassing op de Website, websites of "branded" pagina's

Nadere informatie

Cookies. Krishna Tateneni Jost Schenck Vertaling van het handboek: Niels Reedijk Vertaler/Nalezer: Tom Albers Vertaler/Nalezer: Alexander S.

Cookies. Krishna Tateneni Jost Schenck Vertaling van het handboek: Niels Reedijk Vertaler/Nalezer: Tom Albers Vertaler/Nalezer: Alexander S. Krishna Tateneni Jost Schenck Vertaling van het handboek: Niels Reedijk Vertaler/Nalezer: Tom Albers Vertaler/Nalezer: Alexander S. Koning 2 Inhoudsopgave 1 Cookies 4 1.1 Beleid.............................................

Nadere informatie

Privacy & Cookie. Laatste wijziging op 9 mei 2014

Privacy & Cookie. Laatste wijziging op 9 mei 2014 Privacy & Cookie Laatste wijziging op 9 mei 2014 1. Algemeen Buysse Christine, met maatschappelijke zetel te Victor van Sandelaan 1, 9230 Wetteren, in de Belgische Kruispuntbank der Ondernemingen ingeschreven

Nadere informatie

Dashboard. 1 Apr Apr 2012 Comparing to: Site % Bounce Rate. 125 Visits. 535 Pageviews. 00:02:23 Avg. Time on Site. 4.

Dashboard. 1 Apr Apr 2012 Comparing to: Site % Bounce Rate. 125 Visits. 535 Pageviews. 00:02:23 Avg. Time on Site. 4. Atoomclub Dashboard 1 Apr 212-3 Apr 212 2 2 1 1 2 Apr 9 Apr 16 Apr 23 Apr 3 Site Usage 125 24.% Bounce Rate 535 Pageviews :2:23 Avg. Time on Site 4.28 Pages/Visit 64.8% % New Traffic Sources Overview Map

Nadere informatie

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen Privacybeleid Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens wij verzamelen

Nadere informatie

Welke informatie kunnen wij van u vragen/verzamelen?

Welke informatie kunnen wij van u vragen/verzamelen? Privacy Beleid MailExpert doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en neemt alle nodige maatregelen om dit te bewerkstelligen. Dit document helpt u te begrijpen hoe wij de persoonlijke informatie

Nadere informatie

COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX

COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX zanox maakt gebruik van verschillende technieken om uw leads en sales te meten. Om u te helpen te voldoen aan de informatieverplichting van de privacy-wetgeving, bieden wij

Nadere informatie

Dashboard. 1 Jan Jan 2012 Comparing to: Site. 156 Visits % Bounce Rate. 00:02:38 Avg. Time on Site. 558 Pageviews. 3.

Dashboard. 1 Jan Jan 2012 Comparing to: Site. 156 Visits % Bounce Rate. 00:02:38 Avg. Time on Site. 558 Pageviews. 3. Atoomclub Dashboard 1 Jan 212-31 Jan 212 2 Jan 9 Jan 16 Jan 23 Jan Jan Site Usage 6 32.5% Bounce Rate 558 Pageviews :2:38 Avg. Time on Site 3.58 Pages/Visit 74.36% % New Traffic Sources Overview Map Overlay

Nadere informatie

Doeleinden van gebruik Cookies

Doeleinden van gebruik Cookies PRIVACY POLICY Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst geldt onderstaand privacybeleid. Onder en worden alle webshops bedoeld die vallen onder de en het label. Doeleinden van gebruik verwerkt uw

Nadere informatie

Nidito.nl Privacy Beleid

Nidito.nl Privacy Beleid Nidito.nl Privacy Beleid klik hier om het document te downloaden. Of klik hier voor meer informatie over cookies. Deze privacy beleid is opgesteld om te informeren hoe NIDITO.nl omgaat met uw persoonlijke

Nadere informatie

Het instellen van Internet Explorer 6 zodat alle cookies geaccepteerd worden (tijdelijk)

Het instellen van Internet Explorer 6 zodat alle cookies geaccepteerd worden (tijdelijk) Mocht u problemen hebben met het inloggen op de site, en heeft u onlangs Internet Explorer 6 geïnstalleerd (of Windows XP waar Internet Explorer 6 bij hoort), of wilt u voor het eerst inloggen op deze

Nadere informatie

Dashboard. 1 Feb Feb 2012 Comparing to: Site. 257 Visits % Bounce Rate. 935 Pageviews. 00:02:07 Avg. Time on Site. 78.

Dashboard. 1 Feb Feb 2012 Comparing to: Site. 257 Visits % Bounce Rate. 935 Pageviews. 00:02:07 Avg. Time on Site. 78. Atoomclub Dashboard 1 Feb 212-29 Feb 212 5 5 6 Feb 13 Feb 2 Feb 27 Feb Site Usage 7 32.3% Bounce Rate 935 Pageviews :2:7 Avg. Time on Site 3.64 Pages/Visit 78.21% % New Traffic Sources Overview Map Overlay

Nadere informatie

Het beheren van mijn Tungsten Network Portal account NL 1 Manage my Tungsten Network Portal account EN 14

Het beheren van mijn Tungsten Network Portal account NL 1 Manage my Tungsten Network Portal account EN 14 QUICK GUIDE C Het beheren van mijn Tungsten Network Portal account NL 1 Manage my Tungsten Network Portal account EN 14 Version 0.9 (June 2014) Per May 2014 OB10 has changed its name to Tungsten Network

Nadere informatie

Dit is de privacy- en cookie policy van Sportaneous B.V. [i.o] ("Sportaneous"). Sportaneous is de

Dit is de privacy- en cookie policy van Sportaneous B.V. [i.o] (Sportaneous). Sportaneous is de Privacybeleid Sportaneous B.V. [i.o] Algemeen Dit is de privacy- en cookie policy van Sportaneous B.V. [i.o] ("Sportaneous"). Sportaneous is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

Cookiestatement Beveiligde server Vragen?

Cookiestatement Beveiligde server Vragen? Cookiestatement Een cookie is een klein tekstbestand dat bij jouw bezoek aan een website naar jouw computer wordt gestuurd. Zowel Hotel Booker B.V. als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Met behulp

Nadere informatie

Statistieken op je Joomla! website. Presentatie 1 december 2015 Joomla! Heerenveen

Statistieken op je Joomla! website. Presentatie 1 december 2015 Joomla! Heerenveen Statistieken op je Joomla! website Presentatie 1 december 2015 Joomla! Heerenveen Waarom statistieken? Website statistieken kun je omschrijven als het meten, analyseren en rapporteren van het gedrag van

Nadere informatie

ailexpert Privacy beleid MailExpert

ailexpert Privacy beleid MailExpert ailexpert Privacy beleid MailExpert MailExpert BV is onderdeel van de PPOM groep vestigings- en correspondentieadres : Zambezilaan 189 1448 ME PURMEREND MailExpert BV Algemene Gouw 60 inlichtingen: 1441

Nadere informatie

Maillijsten voor medewerkers van de Universiteit van Amsterdam

Maillijsten voor medewerkers van de Universiteit van Amsterdam See page 11 for Instruction in English Maillijsten voor medewerkers van de Universiteit van Amsterdam Iedereen met een UvAnetID kan maillijsten aanmaken bij list.uva.nl. Het gebruik van de lijsten van

Nadere informatie

De nieuwe Cookiewet: Wat gaat er veranderen? Wat houdt de Cookiewet nu precies in? Waarom zijn cookies juist zo nuttig?

De nieuwe Cookiewet: Wat gaat er veranderen? Wat houdt de Cookiewet nu precies in? Waarom zijn cookies juist zo nuttig? De nieuwe Cookiewet: Wat gaat er veranderen? Misschien heeft u er al iets over gehoord of gelezen, vanaf 5 juni 2012 heeft de nieuwe cookiewet zijn intrede gedaan. Hierbij wil Invest Online u informeren

Nadere informatie

COOKIE & TRACKING INFORMATIE

COOKIE & TRACKING INFORMATIE COOKIE & TRACKING INFORMATIE COOKIEWETGEVING AUGUSTUS 2012 COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX-M4N zanox-m4n maakt gebruik van verschillende technieken om uw leads en sales te meten. Om u te helpen te voldoen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Paiq.nl

Algemene voorwaarden Paiq.nl Algemene voorwaarden Paiq.nl d.d. 2012 06 25 Uitgever paiq.nl is een website van Paiq BV. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Paiq BV houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Nadere informatie

PRIVACYBELEID. Welke gegevens worden op deze website verzameld?

PRIVACYBELEID. Welke gegevens worden op deze website verzameld? PRIVACYBELEID Welkom bij AV-id, een website ( Website ), een mobiele applicatie ( App ) en dienst (gezamenlijk: de Dienst ) van Added Value Limited ( Added Value ) voor het uitvoeren van online marktonderzoek

Nadere informatie

2.1. De gegevens die je ons meedeelt bij je bestelling of registratie

2.1. De gegevens die je ons meedeelt bij je bestelling of registratie Privacy & Cookie Policy Make Your Own Spirit 1. Vennootschap De vennootschap Make Your Own Spirit BVBA, met maatschappelijke zetel te Oudburgweg 56, 9830 Sint-Martens-Latem, België (hierna MYOS ), is verantwoordelijk

Nadere informatie

KvK 54992060. Orlyplein 89 (4e verdieping) www.bunq.com. Versie: 10-09-2015. 1043 DS Amsterdam +31(0) 20 205 1337.

KvK 54992060. Orlyplein 89 (4e verdieping) www.bunq.com. Versie: 10-09-2015. 1043 DS Amsterdam +31(0) 20 205 1337. www.bunq.com +31(0) 20 205 1337 Orlyplein 89 (4e verdieping) 1043 DS Amsterdam KvK 54992060 Versie: 10-09-2015 Privacy Statement Inhoudsopgave PERSOONSGEGEVENS Inleiding 3 1 Welke gegevens verzamelt bunq?

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

Privacy- en cookie-beleid

Privacy- en cookie-beleid Privacy- en cookie-beleid Privacyverklaring Verantwoordelijke voor persoonsgegevens Deze privacyverklaring heeft uitsluitend betrekking op de informatie die u via deze website aan ons verstrekt. Threadneedle

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIE BELEID ALDA

PRIVACY- EN COOKIE BELEID ALDA Privacy- en cookie policy Deze Privacy- en cookiepolicy ziet op de wijze waarop ALDA Holding B.V en haar gelieerde ondernemingen (Alda) de informatie van gebruikers (individueel: "Gebruiker", gezamenlijk:

Nadere informatie

2. Venturespring gaat vertrouwelijk om met alle persoonsgegevens van gebruikers. Wij verstrekken deze persoonsgegevens alleen aan derden wanneer:

2. Venturespring gaat vertrouwelijk om met alle persoonsgegevens van gebruikers. Wij verstrekken deze persoonsgegevens alleen aan derden wanneer: Privacy PRIVACYBESCHERMING Venturespring vindt de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de gebruikers van klanten en bezoekers van haar website(s) van groot belang. Wij behandelen en beveiligen

Nadere informatie

VPN verbinding maken HCCnet (Windows XP)

VPN verbinding maken HCCnet (Windows XP) VPN verbinding maken HCCnet (Windows XP) Deze beknopte handleiding geeft uitleg hoe via het Wireless Leiden netwerk een VPN (PPTP) verbinding kan worden opgezet naar het HCC internet. We gaan er voor het

Nadere informatie

Tim Akkerman - Head of Mobile

Tim Akkerman - Head of Mobile Tim Akkerman - Head of Mobile Emesa is the largest e-commerce company for searching, comparing and booking travel and leisure packages in the following categories: Holidays - Other accommodations - Hotels

Nadere informatie

Privacy-policy Horizon

Privacy-policy Horizon Privacy-policy Horizon In deze Privacy-policy beschrijven we hoe wij bepaalde gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen en welke mogelijkheden je hebt met betrekking jou gegevens. Onze Privacy-policy

Nadere informatie

PRIVACY POLICY MENUEZ INTERNATIONAL B.V.

PRIVACY POLICY MENUEZ INTERNATIONAL B.V. PRIVACY POLICY MENUEZ INTERNATIONAL B.V. Privacy policy Artikel 1 Inleiding 1. MENUEZ exploiteert een systeem (het systeem) ten behoeve van orderopvolging voor de creatie van marketing communicatiemiddelen.

Nadere informatie

05 juni 2012 Workshop Google Analytics

05 juni 2012 Workshop Google Analytics 05 juni 2012 Workshop Google Analytics voor gevorderden Wie zijn wij? Klaas Knook k.knook@yonego.nl Dimitri Claerbout d.claerbout@yonego.be Programma Aangepaste rapporten maken & delen Geautomatiseerde

Nadere informatie

Case 4 Consultancy. 28 April 2015. F.J.H. Bastiaansen. D.A.J. van Boeckholtz. Minor Online Marketing

Case 4 Consultancy. 28 April 2015. F.J.H. Bastiaansen. D.A.J. van Boeckholtz. Minor Online Marketing Case 4 Consultancy 28 April 2015 Auteurs L.A. van Aart F.J.H. Bastiaansen D.A.J. van Boeckholtz Opleiding Minor Online Marketing Beoordelend docent Arlon Biemans Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Remarketing...

Nadere informatie

Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl

Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl In dit privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de website van Wijzorg, te

Nadere informatie

Cookies Beleid. A. Wat zijn Cookies?

Cookies Beleid. A. Wat zijn Cookies? Cookies Beleid HUGO BOSS AG ( HUGO BOSS ) en HUGO BOSS International Markets AG ( HB IM ) gebruiken overal op de Website en de Webwinkel cookies om hun functioneren en uw gebruikersbeleving te verbeteren.

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIESTATEMENT

PRIVACY- EN COOKIESTATEMENT PRIVACY- EN COOKIESTATEMENT Privacy- en cookiestatement Voor elk(e) sitebezoek, transactie of overeenkomst geldt onderstaand privacy- en cookiestatement. Dit privacy- en cookiestatement kan van tijd tot

Nadere informatie

DEALS VOOR JOU Privacybeleid

DEALS VOOR JOU Privacybeleid DEALS VOOR JOU Privacybeleid In dit privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de DEALS VOOR JOU Website te laten werken

Nadere informatie

Dashboard. 1 Nov 2011-30 Nov 2011 Comparing to: Site. 27.14% Bounce Rate. 409 Visits. 2,197 Pageviews. 00:02:58 Avg. Time on Site. 5.

Dashboard. 1 Nov 2011-30 Nov 2011 Comparing to: Site. 27.14% Bounce Rate. 409 Visits. 2,197 Pageviews. 00:02:58 Avg. Time on Site. 5. Dashboard 1 Nov 211-3 Nov 211 4 4 2 2 Site Usage 49 27.14% Bounce Rate 2,197 Pageviews :2:58 Avg. Time on Site 5.37 Pages/Visit 69.44% % New Traffic Sources Overview Map Overlay Direct Traffic 293. (71.64%)

Nadere informatie

Leeftijdcheck (NL) Age Check (EN)

Leeftijdcheck (NL) Age Check (EN) Leeftijdcheck (NL) Age Check (EN) [Type text] NL: Verkoopt u producten die niet aan jonge bezoekers verkocht mogen worden of heeft uw webwinkel andere (wettige) toelatingscriteria? De Webshophelpers.nl

Nadere informatie

COOKIEWETGEVING EN DE GEVOLGEN. UNIT4 Internet Solutions 10 07 2012

COOKIEWETGEVING EN DE GEVOLGEN. UNIT4 Internet Solutions 10 07 2012 COOKIEWETGEVING EN DE GEVOLGEN UNIT4 Internet Solutions AGENDA 1. Cookies 2. Wetgeving 3. Informatieplicht 4. Toestemmingsplicht 5. Google Analytics 6. Bewijs 7. Stappenplan 8. Manieren van informeren

Nadere informatie

Settings for the C100BRS4 MAC Address Spoofing with cable Internet.

Settings for the C100BRS4 MAC Address Spoofing with cable Internet. Settings for the C100BRS4 MAC Address Spoofing with cable Internet. General: Please use the latest firmware for the router. The firmware is available on http://www.conceptronic.net! Use Firmware version

Nadere informatie

Cookiesbeleid 1. Wat zijn cookies? 2. First-party en third-party cookies 3. Sessie- en permanente cookies 4. Andere technologie

Cookiesbeleid 1. Wat zijn cookies? 2. First-party en third-party cookies 3. Sessie- en permanente cookies 4. Andere technologie Cookiesbeleid De Groupon-website waar vanaf u naar dit Cookiesbeleid wordt doorgelinkt (de "Website") wordt geëxploiteerd door Groupon International GmbH ("Groupon International", "wij", we, "ons", onze

Nadere informatie

Privacy & Cookie : KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU

Privacy & Cookie : KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Privacy & Cookie : KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Laatste aanpassing: 09 april 2015 1. Algemeen De firma SaaSForce BV, met maatschappelijke zetel te Breda Business Park Lijndonk 4, unit 00.1B 4825 BG BREDA Nederland,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden DoelgroepenDashboard Jobdigger IG!

Algemene Voorwaarden DoelgroepenDashboard Jobdigger IG! Algemene Voorwaarden DoelgroepenDashboard Jobdigger IG! Het DoelgroepenDashboard is een product van Jobdigger en Intelligence Group. Met het gebruik van het DoelgroepenDashboard van Jobdigger IG! en/of

Nadere informatie

Datum van inwerkingtreding: 1 juni 2015. Privacybeleid mbt Bobbi Brown wedstrijd Smokey Eye Mascara op de Femmefab netwerk

Datum van inwerkingtreding: 1 juni 2015. Privacybeleid mbt Bobbi Brown wedstrijd Smokey Eye Mascara op de Femmefab netwerk Datum van inwerkingtreding: 1 juni 2015 Privacybeleid mbt Bobbi Brown wedstrijd Smokey Eye Mascara op de Femmefab netwerk Estee Lauder Companies B.V. ( wij/we, ons of onze ), Safariweg 50, Maarssen, 3605

Nadere informatie

privacy statement WerkvoorWerk.nl Privacy Statement aandachtig door te nemen. De schuin geschreven gebruiksvoorwaarden van WerkvoorWerk.nl.

privacy statement WerkvoorWerk.nl Privacy Statement aandachtig door te nemen. De schuin geschreven gebruiksvoorwaarden van WerkvoorWerk.nl. privacy statement WerkvoorWerk.nl WerkvoorWerk.nl neemt de privacy van haar gebruikers zeer serieus en zal informatie over u op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit document wordt het Privacy

Nadere informatie

Profile visitors NRC Q

Profile visitors NRC Q NRC Media presents About NRC Q A unique concept Business news platform for ambitious people on the go Short, sharp articles with professional infographics Daily newsletter at 5.30am News updates via WhatsApp

Nadere informatie

Privacy Statement Snippit

Privacy Statement Snippit Privacy Statement Snippit Imagine IC neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Imagine IC altijd in

Nadere informatie

THE ORTHO COMPANY B.V. POLICY/COOKIES. Privacy Beleid Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst geldt onderstaand privacybeleid.

THE ORTHO COMPANY B.V. POLICY/COOKIES. Privacy Beleid Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst geldt onderstaand privacybeleid. THE ORTHO COMPANY B.V. POLICY/COOKIES Privacy Beleid Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst geldt onderstaand privacybeleid. Doeleinden van gebruik The Ortho Company B.V. verwerkt uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy policy. DoctorPill.com 2016

Privacy policy. DoctorPill.com 2016 Privacy policy DoctorPill.com 2016 Inhoudsopgave Algemeen Doeleinden van gebruik Privacy op internet en cookies Beveiligde server Vragen Privacy policy Algemeen Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst

Nadere informatie

Netwerkprinter Dell 1320C installeren op Ubuntu 10.04 LTS - Lucid Lynx

Netwerkprinter Dell 1320C installeren op Ubuntu 10.04 LTS - Lucid Lynx Netwerkprinter Dell 1320C installeren op Ubuntu 10.04 LTS - Lucid Lynx Er is geen Linux driver voor deze printer, maar het werkt ook met de driver van de Fuji Xerox DocuPrint C525A Direct link to Linux

Nadere informatie

Privacy- en Cookie verklaring

Privacy- en Cookie verklaring Privacy- en Cookie verklaring Via de website van OpenMobile B.V. (hierna: OpenMobile ), worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. OpenMobile acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens

Nadere informatie

Dashboard. Jan 1, 2011 - Dec 31, 2011 Comparing to: Site. 36.99% Bounce Rate. 191,914 Visits. 00:02:46 Avg. Time on Site.

Dashboard. Jan 1, 2011 - Dec 31, 2011 Comparing to: Site. 36.99% Bounce Rate. 191,914 Visits. 00:02:46 Avg. Time on Site. Dashboard Jan 1, 211 - Dec 31, 211 6, 6, 3, 3, Jan 1 - Jan 1 Feb 27 - Mar 5 May 1 - May 7 Jul 3 - Jul 9 Sep 4 - Sep 1 Nov 6 - Nov 12 Site Usage 191,914 36.99% Bounce Rate 78,413 Pageviews :2:46 Avg. Time

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy Inhoud 1. Toepasselijkheid privacybeleid en verantwoordelijke. 2. Welke gegevens worden gebruikt en waarvoor 3.

Privacy en Cookie Policy Inhoud 1. Toepasselijkheid privacybeleid en verantwoordelijke. 2. Welke gegevens worden gebruikt en waarvoor 3. Privacy en Cookie Policy Inhoud 1. Toepasselijkheid privacybeleid en verantwoordelijke 2. Welke gegevens worden gebruikt en waarvoor 3. Aankopen doen 4. Klantenservice 5. America Today nieuwsbrieven 6.

Nadere informatie

De Basis voor Succes

De Basis voor Succes De Basis voor Succes Privacy Policy Kees van Dijk Voorwoord De Privacy Policy die hieronder genoemd wordt mag jij gebruiken voor je webwinkel. De Privacy Policy is uiterste zorg opgesteld en heeft betrekking

Nadere informatie

Privacy & Cookie. In het aanmeldingsformulier op de Website: adres, uw naam en uw zoekcriteria

Privacy & Cookie. In het aanmeldingsformulier op de Website:  adres, uw naam en uw zoekcriteria Privacy & Cookie 1. Algemeen De Growners n.v., met maatschappelijke zetel te Chaussée de Louvain 431 F 1380 Lasne, in de Belgische Kruispuntbank der Ondernemingen ingeschreven onder het nummer BE0860.002.790

Nadere informatie

U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren.

U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren. HELP BIJ HET RAADPLEGEN VAN HET PORTAAL HDP Hoe internet-cookies aanvaarden? U krijgt de melding dat uw browser geen cookies aanvaardt? Volg dan onderstaande weg om ze wel te accepteren. Internet Explorer

Nadere informatie

Privacyverklaring ViopTo

Privacyverklaring ViopTo Privacyverklaring ViopTo Voor ons is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen

Nadere informatie

PageSpeed Insights. Wanneer u bronnen comprimeert met gzip of deflate, kan het aantal bytes worden verlaagd dat via het netwerk wordt verzonden.

PageSpeed Insights. Wanneer u bronnen comprimeert met gzip of deflate, kan het aantal bytes worden verlaagd dat via het netwerk wordt verzonden. PageSpeed Insights Mobile 30 / 100 Snelheid Dit moet worden gecorrigeerd: Comprimeren inschakelen Wanneer u bronnen comprimeert met gzip of deflate, kan het aantal bytes worden verlaagd dat via het netwerk

Nadere informatie

Privacyverklaring en juridische mededeling

Privacyverklaring en juridische mededeling Privacyverklaring en juridische mededeling Toepassingsgebied Deze privacyverklaring en juridische mededeling gelden voor deze website en domeinen. Deze gelden ook voor alle websites en domeinen waarvan

Nadere informatie

Privacy & Cookie. Laatste wijziging op 26 februari 2017

Privacy & Cookie. Laatste wijziging op 26 februari 2017 Privacy & Cookie Laatste wijziging op 26 februari 2017 1. Algemeen Midweeks.net bvba, met maatschappelijke zetel te rue des champs, 28A, 6800 Libramont- Chevigny, in de Belgische Kruispuntbank der Ondernemingen

Nadere informatie

Als u dit dan probeert te doen dan zal hij zeggen dat de versie van Silverlight al geïnstalleerd is.

Als u dit dan probeert te doen dan zal hij zeggen dat de versie van Silverlight al geïnstalleerd is. GPS-eSuite werkt niet meer in Google Chrome versie 42. Indien uw Google Chrome een update heeft gehad naar de laatste versie 42 of hoger dan zal u merken dat hij constant komt vragen om Microsoft Silverlight

Nadere informatie

DE COOKIEWET EN AFFILIATE MARKETING

DE COOKIEWET EN AFFILIATE MARKETING DE COOKIEWET EN AFFILIATE MARKETING VOORWOORD Op 5 juni 2012 is de wetswijziging artikel 11.7a van de Telecommunicatiewet, ook wel de cookiewet genoemd, van kracht geworden. zanox-m4n wil affiliates en

Nadere informatie

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE,

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE, ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE, OFWEL SEO: WAT VERANDERT ER IN 2010? AUTEURS: EDUARD BLACQUIÈRE, JOOST DE VALK DATUM: JANUARI 2010 Pagina 1 van 5 SEO: WAT VERANDERT ER IN 2010? Het begin van het nieuwe jaar

Nadere informatie

[BP-ebMS-H-000] Welke versie van Hermes moet er gebruikt worden?

[BP-ebMS-H-000] Welke versie van Hermes moet er gebruikt worden? [BP-ebMS-H-000] Welke versie van Hermes moet er gebruikt worden? Gebruik altijd de laatste versie omdat er serieuse bug-fixes in kunnen zitten. Check altijd de release notes en openstaande bugs. Er is

Nadere informatie

SEO SCAN. evolveconsulting.nl. Uitgevoerd door: Content Stream. SEO specialist: Erik Pols

SEO SCAN. evolveconsulting.nl. Uitgevoerd door: Content Stream. SEO specialist: Erik Pols SEO SCAN evolveconsulting.nl Uitgevoerd door: Content Stream SEO specialist: Erik Pols Datum: 14/9/2015 Inleiding Voor u ligt de gepersonaliseerde SEO scan van uw website. Dit rapport is ingedeeld in drie

Nadere informatie

CENTEXBEL CLIENT WEB

CENTEXBEL CLIENT WEB CENTEXBEL CLIENT WEB Table of Contents Wat is de Centexbel Client web?... 2 Hoe een account activeren in het programma?... 2 Schermen... 4 Log in... 4 Wat als er een personeelslid met de account gegevens

Nadere informatie