9600 Professionele beletteringsystemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "9600 Professionele beletteringsystemen"

Transcriptie

1 9600 Professionele beletteringsystemen 9600 Uw verdeler: Web: Alle technische kenmerken waren juist op het moment waarop de tekst ter perse ging. Brother is een geregistreerd handelsmerk van Brother Industries Ltd. Merkproductnamen zijn geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen. Gedrukt in UK 12/2002 Always at your side 6-36mm

2 Professionele beletteringsystemen Professionele beletteringsystemen P-touch 9600 Voor bedrijven Met de P-touch elektronische beletteringsystemen voor het maken van etiketten blijft Brother bedrijven over de hele wereld de ideale etiketteringsoplossingen aanreiken. Al onze toestellen maken gebruik van tapes die oersterke gelamineerde etiketten opleveren. Zij bieden dan ook een oplossing voor alle etiketteringsbehoeften, in welke werkomgeving ook.met de P-touch 9600 en de bijbehorende software kunt u allerlei etiketten afdrukken in verschillende formaten, voor uiteenlopende professionele behoeften. De P-touch 9600 werkt even doeltreffend met pc als met Macintosh, of als standalone elektronische beletteringsystemen. Talloze sectoren hebben etiketten nodig om hun goederen snel te identificeren. De P-touch beletteringsystemen bieden voor al deze situaties een professionele etiketteringsoplossing. Het assortiment P-touch beletteringsystemen van Brother is voldoende gevarieerd om te voldoen aan de meest uiteenlopende etiketteringsbehoeften van zowel kleine bedrijven als grote kantoren en detailhandels, van telecommunicatie- & engineeringbedrijven tot scheikundige producenten en zelfs kerncentrales. De P-touch 9600 is een van onze sterkste toestellen. Hij beschikt over nieuwe functies, zoals de geavanceerde geheugentransfert van pc naar P-touch en de rotatie- & printfunctie. De P-touch 9600 wordt geleverd met een stevige draagkoffer, en hij werd zodanig ontworpen dat u hem in deze koffer kunt gebruiken. Dat maakt van de P-touch 9600 het gedroomde labellingsysteem voor situaties waarin stevige materialen en componenten van primordiaal belang zijn. Duurzaam design De draagtas voor de P-touch 9600 werd zo ontworpen dat de gebruiker het toestel in de draagtas kan gebruiken.

3 P-touch 9600 P-Touch, een veelzijdig instrument De P-touch 9600 beschikt over alle hoogwaardige afdrukfuncties van P-touch. U kunt de fonts, opmaakprofielen en afdrukformaten in een handomdraai bewerken via het menu, dat toegankelijk is met de navigatieknop. Het algemene opmaakmenu beschikt over 10 ingebouwde fonts en niet minder dan 24 afdrukformaten (+auto). Het menu bevat ook een uitgebreide selectie courante veiligheidssymbolen voor elektriciteit, bouw, loodgieterij, onderhoud, enz. Met een assortiment van 449 symbolen en cliparts kan dit P-touch model de vereiste Barcodes Met de ingebouwde barcodefunctie kan de gebruiker niet minder dan 9 barcodetypes snel en eenvoudig integreren in de bestaande informatie voor het etiket. De barcodeopties zijn eenvoudig toegankelijk via het menu en via een extra sneltoets op het toetsenbord. Model PT-9200DX Serial No. - D X VAC -60Hz0.4A MADA IN JAPAN BROTHER INDUSTRIES. LTD FABRIQUE AU JAPON Printcapaciteit De P-touch 9600 beschikt over een uitstekende printcapaciteit met een afdruksnelheid van 20mm per seconde en een resolutie van 360 dpi kunt u professionele etiketten van hoogstaande kwaliteit afdrukken in minder dan geen tijd. De P-touch 9600 kan tot 16 regels tekst afdrukken, afhankelijk van de etiketbreedte die u kiest. gecertificeerde labels aanmaken die in talrijke vakgebieden worden gebruikt. In elke subsectie van het menu kunt u de verschillende elementen van uw etiket bekijken, inclusief font, grootte, breedte, opmaakprofiel, kaders, uitlijning, marges en lengte, evenals de nieuwe rotatie- & printfunctie. Voordat u het etiket afdrukt, kunt u de tekens en de gekozen opmaak eerst bekijken. Zo helpt de P-touch 9600 u gecompliceerde informatie af te drukken in de vorm van professionele etiketten. Geheugencapaciteit De P-touch 9600 beschikt over voldoende geheugencapaciteit om de teksten en formaten te onthouden. Daardoor kunt u de informatie voor het etiket wissen, zonder de vooraf ingestelde opmaak te verliezen die u had gecreëerd. Als u code kiest, en vervolgens clear en text only, onthoudt de P-touch 9600 Max. Print 27mm Hoogte 36mm Brother International Europe Ltd Brother House 1 Tame Street Audenshaw Manchester M34 5JE Tel: +44 (0) Fax: +44 (0) het laatst gebruikte formaat, zelfs nadat u het toestel hebt uitgeschakeld. *tot 27mm printhoogte voor één regel tekst op een etiket van 36mm LCD-scherm Op het grote semi-grafische LCD-scherm kunt u tot 20 tekens en 3 lijnen bekijken, evenals de opties voor fonts, grootte, breedte, opmaak, kaders, uitlijning, marges en lengte, en de NIEUWE rotatie & printfunctie.

4 P-touch 9600 Speciale kenmerken LCD-scherm Multifunctionele tapeafsnijder Verlicht scherm Rotatie- & printfunctie Op het grote, semi-grafische scherm, kunt u tot Zodra de etiketten zijn afgedrukt, snijdt de Ontworpen voor gebruik op het terrein, waar het Deze nieuwe functie van Brother laat de gebruiker 20 tekens bekijken in 3 regels, evenals de opties P-touch 9600 het etiket af aan het uiteinde. licht en de omstandigheden variëren. Hoe toe om de informatie die hij heeft getypt, om te voor font, grootte, breedte, opmaak, kaders, uitlijning, marges en lengte, en de NIEUWE rotatie- & printfunctie. Zo kunt u de verschillende De tape wordt aan de achterzijde half doorgesneden, zodat de gebruiker het etiket snel kan losmaken. minder licht, des te beter u de contrasterende etiketinformatie ziet op het verlichte scherm. draaien en ze vervolgens te herhalen en af te drukken over de breedte van het etiket. Het toestel bepaalt automatisch hoe vaak de componenten van uw etiket aanpassen voordat u de printopdracht geeft. Datum- en tijdfuncties De P-touch 9600 beschikt over een real-time klok, zodat u de datum en de tijd rechtstreeks Wat de tapeafsnijder van de P-touch 9600 zo aantrekkelijk maakt, is dat je er etiketten die achter elkaar werden afgedrukt half mee kunt doorsnijden. Zo beschikt u over een strook half doorgesneden identieke etiketten, klaar om af te trekken. USB-aansluiting De USB-poort biedt tijdbesparende links voor een aansluiting op de PC. Als dat niet makkelijk is! Seriële poort De seriële poort kan worden gebruikt om gespecialiseerd industrieel materiaal aan te informatie kan worden afgedrukt, aan de hand van de ingestelde bloklengte en de huidige tekengrootte. Hij maakt de tekst opnieuw op in overeenstemming met de breedte van de tape en drukt de informatie vervolgens zoveel keer opnieuw af als de lengte toelaat. kunt afdrukken en toevoegen aan de informatie sluiten, zoals toestellen om meters te lezen en op het etiket. U kunt deze functie ook gebruiken de elektrische spanning te meten. om van tevoren datums te berekenen Aanduiding batterijniveau bijvoorbeeld de datum over drie weken vanaf Het batterijniveau wordt verlicht weergegeven, vandaag, vanaf het laatste gedrukte etiket, enz. net als het LCD-scherm, en helpt de gebruiker het batterijniveau te beoordelen, zodat hij tijdig kan herladen. Macrofunctie De gebruiker kan de sneltoetsen naar zijn favoriete etikettenformaten opslaan in de acht speciale macrotoetsen op het toetsenbord. Ze onthouden een reeks commando s die u helpen de etiketbestanden sneller op te maken. Herlaadbare batterij De herlaadbare batterij verhoogt de standalone capaciteit en kan het equivalent van 16 meter tape afdrukken.

5 Compatibiliteit Fonts en grafische gegevens Compatibiliteit Downloadfunctie Flexibiliteit De P-touch 9600 voor pc wordt geleverd met Zodra de etikettenbestanden zijn gecreëerd, kan de Naast de fonts die bij de P-touch Editor worden P-touch Editor*, de kwalitatief hoogstaande gebruiker bewerkbare velden programmeren in de geleverd, kunt u met beide softwareversies ook alle opmaaksoftware van Brother. U kunt de etiketten op het scherm ontwerpen en opmaken met de software vooraleer u ze afdrukt. Bovendien kunt u de nieuwe P-touch Quick Editor downloaden voor de P-touch Tekst die u selecteert in andere open applicaties, wordt door deze software automatisch opgemaakt en aangepast aan het formaat van het etiket**. De etiketten kunnen meteen worden afgedrukt, zonder enige verdere opmaak. Een handige en eenvoudige oplossing voor alle etiketteringsbehoeften op kantoor. Nieuwe functies De nieuwe opties van de P-touch 9600 vullen de P-touch Editor software aan met twee nieuwe functies. lay-out alvorens de bestanden te exporteren naar de P-touch 9600 en ze op te slaan. Zo krijgt hij snel toegang tot veelgebruikte etikettenformaten en kan hij ze bewerken zonder gebruik te maken van een pc. Met deze functie kunt u ook bedrijfslogo s opslaan, zodat u snel over veel gebruikte etiketsjablonen beschikt. Database download Dankzij de geavanceerde communicatie tussen databaseapplicaties op pc en de P-touch 9600 kunt u belangrijke informatie op uw pc snel overbrengen naar een etiketformaat. De superieure geheugencapaciteit stelt u in staat om de TrueType fonts gebruiken die reeds op de computer geïnstalleerd zijn. Met een resolutie van 360 dpi kan de P-touch 9600 etiketten met grafische gegevens afdrukken van hoogstaande kwaliteit. NEXT TEST: 17/01/2004 TESTED ON: 18/01/2003 TESTED BY: John Smith Logo s en grafische gegevens Als u de software gebruikt in combinatie met een pc, kunt u bestanden zoals logo s en foto s kopiëren naar uw etiketbestanden. U kunt Bitmap-, JPEG-, TIFF-, ICON- en Windows Meta-bestanden * Bevat ook de NIEUWE SpotSn@p screen capturing software ** Automatische tapebreedtemonitor enkel voor Windows software pc-gegevens op te slaan, klaar om ze op te roepen en af te drukken. importeren naar de P-touch Editor en ze vervolgens afdrukken op een etiket. In combinatie met de afdrukcapaciteit van 360dpi stelt deze functie u in staat om een waaier van gevarieerde en professionele etiketten te creëren. P-touch Quick Editor P-touch Quick Editor is de ideale software om snel etiketten af te drukken; hij biedt bovendien de mogelijkheid om tekst over te nemen uit andere applicaties die op uw pc geïnstalleerd zijn.

6 Duurzame etiketten 6-36mm Brothers unieke, gepatenteerde TZ-tapes zijn speciaal ontwikkeld om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen schuren, tegen blootstelling aan elektrische stroom en ze mogen langdurig worden blootgesteld aan chemicaliën, zonlicht, water en extreme temperaturen. Brother gelaagde tapes De gelaagde tapes van Brother bestaan uit zes lagen, die een dun, maar ijzersterk etiket vormen. De tekens, die worden gevormd met thermische overdrukinkt, worden in feite op de onderzijde van het laminaat gedrukt. Ze zitten gekneld tussen twee PET-lagen (polyesterfilm), wat nagenoeg onverwoestbare tekens oplevert. Papieren achterkant Kleefmiddel Kleurlaagje voor de basisfilm Basis (PET) Kleefmiddel (Acryl) Belettering Beschermende laminaatlaag (PET) 38 µm Brothers gamma TZ Tapes Veel industrietakken hebben speciale etiketten nodig voor specifieke toepassingen. De fluorescerende tapes van Brother lenen zich uitstekend voor omgevingen waar gevaarsignalen vereist zijn, en zij vormen de ideale oplossing voor waarschuwingsetiketten. Alle TZ-tapes werden bekleed met een kleefmiddel dat geschikt is voor alle industriële omgevingen. Toch is soms extra kleefkracht vereist. Voor dergelijke situaties biedt Brother een extra klevende versie van de gelaagde TZ-tape. Tests tonen aan dat Strong Adhesive Tape beter kleeft op verschillende materialen (vb. roestvrij staal, glas, pvc, acryl, polypropyleen en hout met polyesterbekleding). Onder de tapes die geschikt zijn voor de PT-9600, onderscheiden we zes breedtes variërend van 6 tot 36mm. Met deze tapes creëert u duurzame zelfklevende etiketten met een professionele uitstraling en lost u meteen ook al uw etiketteringsproblemen op. A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 36mm 24mm 18mm 12mm 9mm 6mm N.B Niet alle tapekleuren zijn in alle landen verkrijgbaar. Technische kenmerken P-touch 9600 Compatibel met pc en Macintosh, of als standalone elektronische etikettenmaker Groot, verlicht, semi-grafisch LCD-scherm (tot 20 tekens en 3 regels). USB (V1.1) en RS-232 seriële poort (met ESC/P emulatie) Herlaadbare batterij Aanduiding batterijniveau Real-time klok en tijdstempelfunctie AZERTY-toetsenbord PT-9600 speciale kenmerken Multifunctionele tapeafsnijder Rotatie- & printfunctie Macrofunctie Database download Downloadfunctie Wisfunctie Text only Printcapaciteit 10 ingebouwde fonts 24 (+auto) afdrukgroottes 18 opmaakprofielen 449 symbolen en cliparts 9 barcodetypes Code 39, Interleaved 2/5, EAN13, EAN 8, UPC-A, UPC-E, Codabar, EAN 128, Code 128. Printhoogte 27mm Kan tot 16 regels printen (36mm tape) Afdruksnelheid: 20mm/sec. Afdrukresolutie: 360dpi Geheugen van tekens (max.100 bestanden) 30 kaders en invulpatronen Tabulatorfunctie Instelling etiketlengte (Auto / 0,6 99,9 cm) Instelling tapemarges (0,2 9,9 cm) Horizontaal en verticaal uitlijnen Spiegelbeeld, verticaal en roterend afdrukken Kopieën afdrukken (1-999) en nummeringsfunctie Conversie munteenheid Automatisch uitschakelen Contrastinstellingen LCD PC-software Bij P-touch Editor inbegrepen. U kunt er extra grafische beelden en andere opties mee benutten en bovendien gebruik maken van alle fonts die reeds in uw computer aanwezig zijn. Opties voor etiketten Standaard gelaagde tape, inclusief fluorescerende en transparante etiketten. Speciale tapes, zoals niet-gelaagde tape, matte, sterk zelfklevende en veiligheidstape. Al deze tapes zijn verkrijgbaar in uiteenlopende breedten, met verschillende tekens en in verschillende kleuren. Breedte van de tape: 6, 9, 12, 18, 24 en 36mm Standaard tapelengte: 8m* *Goed voor ongeveer 100 etiketten (uitgaande van 10 tekens en een standaard etiketlengte van 8cm) Inbegrepen: Draagkoffer Handleiding 24mm zwart op wit gelaagde TZ-tape Cd-rom met P-touch Editor* USB-snoer Herlaadbare batterij (Ni-MH) Wisselstroomadapter (AD-9000) *Software voor Windows verkrijgbaar in het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Spaans, Italiaans, Deens, Zweeds en Noors. Software voor Macintosh uitsluitend verkrijgbaar in het Engels. TZ-Tapes bieden etiketteringsoplossingen voor de meest gespecialiseerde en veeleisende omgevingen.

Breng je labels tot leven

Breng je labels tot leven Breng je labels tot leven De VC-500W full-colour labelprinter van Brother met ZINK Zero Ink TM technologie www.brother.be Print fullcolour labels on demand en zonder inkt Print labels on demand vanaf je

Nadere informatie

Kantoor- en professionele labelmakers

Kantoor- en professionele labelmakers Kantoor- en professionele labelmakers Inhoud Professionele DYMO-labels kunnen de efficiëntie in uw kantoor verhogen. Snel en eenvoudig, in het oog springende LabelManager 120P 4 Compacte basislabelmaker

Nadere informatie

Professionele labelprinters voor installateurs P-touch 7100VP P-touch 7500VP P-touch 7600VP

Professionele labelprinters voor installateurs P-touch 7100VP P-touch 7500VP P-touch 7600VP Specificaties P-touch 7100VP P-touch 7500VP P-touch 7600VP Type toetsenbord ABCD met apart nummertoetsenblok ABCD met apart nummertoetsenblok ABCD met apart nummertoetsenblok Snijder Handmatig Handmatig

Nadere informatie

Professionele labelprinters voor installateurs P-touch 1260VP P-touch 7500VP P-touch 7600VP

Professionele labelprinters voor installateurs P-touch 1260VP P-touch 7500VP P-touch 7600VP Professionele labelprinters voor installateurs P-touch 1260VP P-touch 7500VP P-touch 7600VP De behoefte aan labels Specifieke, op maat gemaakte labels bieden elektriciens, kabelinstallateurs en andere

Nadere informatie

P-touch beletteringsystemen

P-touch beletteringsystemen P-touch beletteringsystemen PT-90 PT-H105 PT-1080BTS PT-E100VP PT-7500 PT-7600 Model draagbaar- / bureaumodel draagbaarmodel draagbaarmodel draagbaarmodel draagbaarmodel draagbaarmodel Toepassing voor

Nadere informatie

Vergelijkingstabel - Beletteringsystemen

Vergelijkingstabel - Beletteringsystemen Vergelijkingstabel - Beletteringsystemen PT-90 PT-1090 PT-7100 PT-7500 PT-7600 Model Draagbaarmodel

Nadere informatie

P-touch 7100VP. Industrieel beletteringsysteem PT-E100VP E300VP E550WVP

P-touch 7100VP. Industrieel beletteringsysteem PT-E100VP E300VP E550WVP P-touch 7100VP Industrieel beletteringsysteem PT-E100VP E300VP E550WVP Voordelen van labeling Het ontwerpen en printen van uw eigen labels biedt een aantal belangrijke concurrentievoordelen in de elektra,

Nadere informatie

Zorg dat u alle items hebt die worden getoond in Afbeelding 1. (De etiketten in het pakket kunnen verschillend zijn.)

Zorg dat u alle items hebt die worden getoond in Afbeelding 1. (De etiketten in het pakket kunnen verschillend zijn.) Insert % Shift Beknopte handleiding Zorg dat u alle items hebt die worden getoond in Afbeelding 1. (De etiketten in het pakket kunnen verschillend zijn.) Garantiekaart D1 etikettencassette warranty card

Nadere informatie

P-touch Editor starten

P-touch Editor starten P-touch Editor starten Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van dit product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. Brother behoudt

Nadere informatie

PT1005F. verp/1. Beletteringsysteem P-Touch 9600

PT1005F. verp/1. Beletteringsysteem P-Touch 9600 Beletteringsystemen Beletteringsystemen P-Touch 80 Draagbaar model. LCD-display: 1 regel van 12 tekens. 351 tekens en symbolen. Alle Europese accenten en symbolen. Afdrukopties: horizontaal, verticaal

Nadere informatie

Professionele draagbare & draadloze labelprinter D800W

Professionele draagbare & draadloze labelprinter D800W D800W Professionele draagbare & draadloze labelprinter Ontwerp en druk duurzame labels af via het LCDscherm en het toetsenbord, of vanaf uw PC, Mac, smartphone of tablet. Maak duurzame labels tot 36mm

Nadere informatie

QL PROFESSIONELE LABELPRINTERS

QL PROFESSIONELE LABELPRINTERS T RESOLUTION SY-TO-USE QL LABEL PRINTERS QL LABEL PRINTERS professional simply professional simply uk * Op basis van standaard-adreslabels ** Kijk op http://solutions.brother.com voor de meest recente

Nadere informatie

QL labelprinters op het werk. QL labelprinters op het werk. Ciabatta

QL labelprinters op het werk. QL labelprinters op het werk. Ciabatta QL labelprinters op het werk QL labelprinters op het werk Delicatessen- en voedingsmiddelenindustrie: De versheid van voedsel aangeven en dit correct labelen met de juiste ingrediënten en prijs, is slechts

Nadere informatie

De compacte naai- en borduurmachine

De compacte naai- en borduurmachine 900 De compacte naai- en borduurmachine 900 LCD touchscreen Automatische naaldinrijger Verlengtafel 170 borduurontwerpen 129 functionele en decoratieve steken Snel spoelsysteem Maakt het opwinden van

Nadere informatie

QL-720NW. www.brother.nl

QL-720NW. www.brother.nl QL-720NW Professionele labelprinter met draadloze netwerkverbinding De QL-720NW biedt een professionele labeloplossing en beschikt over zowel een bekabelde als een draadloos netwerkverbinding. www.brother.nl

Nadere informatie

Beletteringsystemen PT

Beletteringsystemen PT Beletteringsystemen PT Beletteringsystemen PT PT-M95 PT-H0 PT-H500 PT-E0VP PT-E300VP PT-E550WVP Model draagbaarmodel bureaumodel draagbaarmodel draagbaarmodel draagbaarmodel draagbaarmodel draagbaarmodel

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

QL - 710W. www.brother.nl

QL - 710W. www.brother.nl QL - 710W Professionele labelprinter met draadloze netwerkverbinding Dankzij de ingebouwde draadloze netwerkverbinding, is de QL-710W de ideale labeloplossing voor uw kantoor. - Ingebouwd draadloos netwerk

Nadere informatie

Technische gegevens voor CZ kleurenlabels.

Technische gegevens voor CZ kleurenlabels. Technische gegevens voor CZ kleurenlabels www.brother.nl Print kleuren labels zonder inkt Print labels op de gewenste lengte Dankzij ZINK Paper kunt u kleurenlabels printen voor een groot aantal toepassingen.

Nadere informatie

NIEUW! Bonus USB met 100 extra borduurmotieven ingesloten

NIEUW! Bonus USB met 100 extra borduurmotieven ingesloten 955 NIEUW! Bonus USB met 100 extra borduurmotieven ingesloten 955 De compacte naai- en borduurmachine LCD touchscreen Automatische naaldinrijger Verlengtafel 296 borduurontwerpen 129 functionele en decoratieve

Nadere informatie

P-touch 9700PC/9800PCN Professionele PC labelprinters met geavanceerde functies.

P-touch 9700PC/9800PCN Professionele PC labelprinters met geavanceerde functies. Systeemvereisten Besturingssystemen PT-9700PC Microsoft Windows 2000 Professional (SP4 of hoger) PT-9800PCN Microsoft Windows 2000 Professional (SP4 of hoger) Microsoft Windows XP Microsoft Windows XP

Nadere informatie

P-touch 9700PC/9800PCN Professionele PC beletteringsystemen met geavanceerde functies.

P-touch 9700PC/9800PCN Professionele PC beletteringsystemen met geavanceerde functies. P-touch 9700PC/9800PCN Professionele PC beletteringsystemen met geavanceerde functies. Print hoogwaardige, duurzame labels tot 36 mm breed, met gebruik van de ingebouwde USB- of netwerkpoort en de meegeleverde

Nadere informatie

Badge it. Inhoudsopgave. 1. Installatie... 3

Badge it. Inhoudsopgave. 1. Installatie... 3 Badge it voor Windows 95/98/NT/2000/XP Inhoudsopgave 1. Installatie... 3 2. Start... 4 2.1. Nieuwe database maken... 5 2.2. De geselecteerde database openen... 5 2.3. De naam van de geselecteerde database

Nadere informatie

QL PROFESSIONELE LABELPRINTERS

QL PROFESSIONELE LABELPRINTERS QL LABEL PRINTERS professional simply * Op basis van standaard-adreslabels ** Kijk op http://solutions.brother.com voor de meest recente informatie over ondersteunde besturingssystemen Diversen Cd-rom-station

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

EFFICIËNTE IDENTIFICATIE, VINGERVLUG!

EFFICIËNTE IDENTIFICATIE, VINGERVLUG! EFFICIËNTE IDENTIFICATIE, VINGERVLUG! Tijdswinst, gebruiksvriendelijkheid en eenvoud: dit zijn enkele elementen die uw identificatietaken beslist zullen vereenvoudigen! U hoeft enkel op het scherm aan

Nadere informatie

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be PocketJet 600 series Mobiele Printers Deze compacte mobiele printers bieden altijd en overal een degelijke en duurzame mobiele printoplossing voor verkoop, service en logistieke doeleinden, en voor veiligheids-

Nadere informatie

VM-100VP. Software voor bezoekersregistratie en het printen van badges

VM-100VP. Software voor bezoekersregistratie en het printen van badges VM-100VP Software voor bezoekersregistratie en het printen van badges Een complete oplossing om gegevens over alle bezoekers van uw organisatie bij te houden en hoogwaardige bezoekersbadges te printen

Nadere informatie

Gebruik van het Brother SmartUI Control Center op basis van Windows voor PaperPort 8.0 en Windows XP

Gebruik van het Brother SmartUI Control Center op basis van Windows voor PaperPort 8.0 en Windows XP Gebruik van het Brother SmartUI Control Center op basis van Windows voor PaperPort 8.0 en Windows XP Brother SmartUI Control Center Het Control Center van Brother is een hulpprogramma waarmee u gemakkelijk

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING ELBAPRINT SERVICE

GEBRUIKERSHANDLEIDING ELBAPRINT SERVICE Softwarevereisten Stap 1: Inloggen of een account aanmaken Stap 2: Etiketformaat kiezen Stap 3: Achtergrond kiezen of vanuit een onbedrukt etiket werken Stap 4: Uw gegevens importeren in de etiketten of

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

Stroomvoorziening Interne voeding V AC Interne voeding V AC Interne voeding V AC Interne voeding V AC

Stroomvoorziening Interne voeding V AC Interne voeding V AC Interne voeding V AC Interne voeding V AC * Standaard adreslabels (29 mm x 90 mm)zz Bekabeld netwerk (10/100 Base-TX ethernet) Serial (RS-232C 9-pin D-sub) Seriële poort (RS-232C 9-pin D-sub) Interface(s) USB 1.1, 2.0 protocol USB 1.1, 2.0 protocol

Nadere informatie

UW EIGEN PICTOGRAMMEN & LABELS IN EEN HANDOMDRAAI MET DE GLOBALMARK MONOCOLOR! DO-IT-YOURSELF SIGNMAKING

UW EIGEN PICTOGRAMMEN & LABELS IN EEN HANDOMDRAAI MET DE GLOBALMARK MONOCOLOR! DO-IT-YOURSELF SIGNMAKING UW EIGEN PICTOGRAMMEN & LABELS IN EEN HANDOMDRAAI MET DE GLOBALMARK MONOCOLOR! Touch screen technologie en het intelligent besturingssysteem Windows CD*, zijn samengebracht om u een ongeëvenaard gebruiksgemak

Nadere informatie

DE MOEILIJKSTE LABELTAKEN WORDEN GEMAKKELIJK.

DE MOEILIJKSTE LABELTAKEN WORDEN GEMAKKELIJK. Industriële labeloplossingen DE MOEILIJKSTE LABELTAKEN WORDEN GEMAKKELIJK. NOG NOOIT WAS HET ZO GEMAKKELIJK OM MET INDUSTRIËLE LABELOPLOSSINGEN TE WERKEN! De DYMO XTL 300 en XTL 500 Labelmakers zijn op

Nadere informatie

Slimme inkjet printers in een compact design

Slimme inkjet printers in een compact design Slimme inkjet printers in een compact design Brother mini inkjet multifunctionals zijn niet alleen ruimtebesparend, maar beschikken ook over tal van aansluitmogelijkheden en handige opties voor papierverwerking.

Nadere informatie

Professionele PC labelprinters P900W / P950NW. Druk duurzame labels af vanaf uw PC, Mac, smartphone of tablet via de Wi-fi of Ethernetverbinding.

Professionele PC labelprinters P900W / P950NW. Druk duurzame labels af vanaf uw PC, Mac, smartphone of tablet via de Wi-fi of Ethernetverbinding. P900W / P950NW Professionele PC labelprinters Druk duurzame labels af vanaf uw PC, Mac, smartphone of tablet via de Wi-fi of Ethernetverbinding. Maak duurzame labels tot 36mm breed Afdrukken in hoge snelheid

Nadere informatie

QL - 700. Professionele labelprinter

QL - 700. Professionele labelprinter QL - 700 Professionele labelprinter De veelzijdige QL-700 is geschikt voor alle soorten label toepassingen en biedt gebruiksvriendelijke software die eenvoudig geïntegreerd kan worden binnen Microsoft

Nadere informatie

Het gebruikersinterface, bedoeld voor de productiemedewerkers, waarmee etiketlay-outs en productgegevens eenvoudig geselecteerd worden.

Het gebruikersinterface, bedoeld voor de productiemedewerkers, waarmee etiketlay-outs en productgegevens eenvoudig geselecteerd worden. Waarom Produlabel? Standaard etiketsoftware voldoet vaak niet aan alle eisen van de moderne productiebedrijven. Er is behoefte aan oplossingen die voor het productiepersoneel zeer eenvoudig te bedienen

Nadere informatie

LEITZ ICON DE ETIKETTEN ALLESKÖNNER

LEITZ ICON DE ETIKETTEN ALLESKÖNNER LEITZ ICON DE ETIKETTEN ALLESKÖNNER GEMAK 3-IN-1 VEELZIJDIG MOBIEL SMART SNEL www.leitz.com/icon De Leitz Icon De Etiketten Alleskönner Leitz staat er om bekend innovatieve oplossingen te ontwikkelen die

Nadere informatie

P-touch Transfer Manager gebruiken

P-touch Transfer Manager gebruiken P-touch Transfer Manager gebruiken Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Nadere informatie

Professionele labelprinters voor elektriciens en kabelinstallateurs

Professionele labelprinters voor elektriciens en kabelinstallateurs Specificaties P-touch 7100VP P-touch 7500VP P-touch 7600VP Type toetsenbord ABCD met apart nummertoetsenblok ABCD met apart nummertoetsenblok ABCD met apart nummertoetsenblok Snijder Handmatig Handmatig

Nadere informatie

Professionele labelprinter met USB en Wi-Fi D800W

Professionele labelprinter met USB en Wi-Fi D800W D800W Professionele labelprinter met USB en Wi-Fi Print duurzame en slijtvaste labels met behulp van het grafische display en het professionele toetsenbord. Of print direct vanaf een PC, Mac, smartphone

Nadere informatie

HANDLEIDING VAN DATARECORDER SOFTWARE (FOR WS-9010)

HANDLEIDING VAN DATARECORDER SOFTWARE (FOR WS-9010) HANDLEIDING VAN DATARECORDER SOFTWARE (FOR WS-9010) Inleiding Dit Temperatuurstation en de bijbehorende software van de datarecorder vormen een kwalitatief hoogstaand dataverwerkingsysteem. Nadat u de

Nadere informatie

Versie 1.0. Gebruikshandleiding. van de Stereo Controle (art. L4561N) TiStereoControl. Software voor de configuratie 06/08-01 PC

Versie 1.0. Gebruikshandleiding. van de Stereo Controle (art. L4561N) TiStereoControl. Software voor de configuratie 06/08-01 PC Versie 1.0 06/08-01 PC Gebruikshandleiding TiStereoControl Software voor de configuratie van de Stereo Controle (art. L4561N) TiStereoControl 2 3 INHOUD 1. Vereisten Hardware en Software 4 2. Installatie

Nadere informatie

De compacte TD-2000 printerlijn overbrugt de kloof tussen desktop en mobiel printen.

De compacte TD-2000 printerlijn overbrugt de kloof tussen desktop en mobiel printen. TD-2020/TD-2120N/TD-2130N Professionele label- en ontvanstbewijsprinters De compacte TD-2000 printerlijn overbrugt de kloof tussen desktop en mobiel printen. - Verbetert de productiviteit van medewerkers

Nadere informatie

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu 1. Aan de slag: Het uiterlijk bekijken: Sensor voor afstandsbediening 2. Knoppen en aansluitingen: (1). Menu/Terug;

Nadere informatie

De snelste en makkelijkste manier om stempels te produceren. En winst te maken! SC-2000. Professioneel systeem om stempels te maken.

De snelste en makkelijkste manier om stempels te produceren. En winst te maken! SC-2000. Professioneel systeem om stempels te maken. De snelste en makkelijkste manier om stempels te produceren. En winst te maken! SC-2000 nu met USB Professioneel systeem om stempels te maken Maak een goede indruk met uw resultaten Of u nu een gevestigde

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing AMS Labelmaker Versie 2.0

Gebruiksaanwijzing AMS Labelmaker Versie 2.0 Voordat je begint De onderstaande stappen beschrijven het gebruiksklaar maken van een Excel bestand voor gebruik in All Modul Software Labelmaker (AMS Labelmaker). Ons advies is om een basis bestand te

Nadere informatie

Van website naar e-zine Composer template

Van website naar e-zine Composer template Van website naar e-zine Composer template Inleiding In dit document wordt beschreven hoe u te werk zou kunnen gaan om van een bestaande website een template te maken voor een digitale nieuwsbrief. Bij

Nadere informatie

iphone app - Rapporten

iphone app - Rapporten iphone app - Rapporten Rapporten - iphone App Net2 AN1114-NL Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie

Nadere informatie

2. Uw digitale fotocamera en de computer

2. Uw digitale fotocamera en de computer 67 2. Uw digitale fotocamera en de computer Fotograferen met een digitale fotocamera is vandaag de dag erg populair. Het voordeel van een digitale camera is dat u de foto s direct kunt bekijken op uw camera.

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

SNELLE GIDS WWW.GEOLIVES.COM. Zich voor geolives.com inschrijven. Onze software oplossingen. Hoe kunt u met Geolives PC Editor starten?

SNELLE GIDS WWW.GEOLIVES.COM. Zich voor geolives.com inschrijven. Onze software oplossingen. Hoe kunt u met Geolives PC Editor starten? Geolives SNELLE GIDS WWW.GEOLIVES.COM 1. Zich voor geolives.com inschrijven 2. Op uw account inloggen 3. Onze software oplossingen 4. Hoe kunt u met Geolives PC Editor starten? 5. Hoe kunt u met Geolives

Nadere informatie

QL-500 / QL-560 / QL-650TD / QL-570 / QL-1050. Softwarehandleiding

QL-500 / QL-560 / QL-650TD / QL-570 / QL-1050. Softwarehandleiding QL-500 / QL-560 / QL-650TD / QL-570 / QL-1050 Softwarehandleiding QL-500 QL-560 QL-650TD QL-570 QL-1050 De inhoud van deze handleiding en de specificaties van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving

Nadere informatie

Voeler ingang van de ilog recorder. Stop de temperatuurvoeler

Voeler ingang van de ilog recorder. Stop de temperatuurvoeler 1) Standaard interface (EA-INT) Oud model. 2) Universele interface (EA-INT-U) Nieuw model. Beide interfaces hebben een DB9 (9 pins) connector en uw PC heeft een RS232 seriële poort nodig. Escort ilog Dataloggers

Nadere informatie

Hooi en Graan vochtmeters Waarom vochtgehalte testen?

Hooi en Graan vochtmeters Waarom vochtgehalte testen? Hooi en Graan vochtmeters Waarom vochtgehalte testen? Volgens de voedingsdeskundigen in de landbouwsector is één van de meest belangrijke factoren die de kwaliteit van graan of hooi beïnvloedt de vochtigheid.

Nadere informatie

Afdrukken van barcode-etiketten met Avery Designpro

Afdrukken van barcode-etiketten met Avery Designpro Afdrukken van barcode-etiketten met Avery Designpro Doel: Korte handleiding om met Designpro software etiketten af te drukken met een barcode met automatische doornummering. Het stroomschema om met Designpro

Nadere informatie

EPSON-kleureninkjetprinters

EPSON-kleureninkjetprinters EPSON-kleureninkjetprinters De EPSON Stylus C86 is een rechttoe, rechtaan printer voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Hij drukt zowel documenten, afbeeldingen als foto s met een toonaangevende resolutie

Nadere informatie

SIM SAVER KORTE HANDLEIDING

SIM SAVER KORTE HANDLEIDING SIM SAVER KORTE HANDLEIDING (WinXP en 2000: Indien u het toestel niet in dezelfde USB-poort steekt, zal de drive voor de tweede poort opnieuw moeten worden gedefinieerd. Dit probleem heeft te maken met

Nadere informatie

2. Pagina-instellingen

2. Pagina-instellingen 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Pagina-instellingen... 4 3. Inloggen... 5 4. Zendingen aanmaken... 7 5. Verzendlabels printen... 8 6. Pickupaanvraag... 9 7. Instellingen Dymo 4XL Laberprinter (PostNL labels)...

Nadere informatie

SCS Data Manager. Publicatie informatie. Versie 3.00

SCS Data Manager. Publicatie informatie. Versie 3.00 SCS Data Manager Publicatie informatie Versie 3.00 Hoofdvestiging Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 935 Stewart Drive Sunnyvale, California 94085 U.S.A. Tel.: +1-408-481-8000

Nadere informatie

Compacte en krachtige document scanners.

Compacte en krachtige document scanners. Compacte en krachtige document scanners SCAN WIRELESS WIFI www.brother.be Minder papier, meer efficiëntie op kantoor Dagelijkse scantaken worden eenvoudig met een compacte documentscanner Papieren documenten

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 multifunctionele printers DCP-L5500DN Afdrukken, scannen en kopiëren ADF 40 vellen Touchscreen van 9,3 cm USB & Ethernet Ondersteuning

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 printers HL-L5000D LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB & parallelle poort HL-L5100DN LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB &

Nadere informatie

Professionele labelprinters

Professionele labelprinters TD-2020/TD-2120N/TD-2130N Professionele labelprinters De compacte TD-2000 printerlijn overbrugt de kloof tussen desktop en mobiel printen. - Verbeter de productiviteit van uw medewerkers. De TD-2000 serie

Nadere informatie

Het maken, plaatsen en beheren van symbolen (blocks) In deze beschrijving zijn de afbeeldingen uit de windows versie van AutoCad 2013

Het maken, plaatsen en beheren van symbolen (blocks) In deze beschrijving zijn de afbeeldingen uit de windows versie van AutoCad 2013 Symbolen in AutoCad Het maken, plaatsen en beheren van symbolen (blocks) In deze beschrijving zijn de afbeeldingen uit de windows versie van AutoCad 2013 Introductie In AutoCad is het mogelijk om veelgebruikte

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MFP kleur systemen. Aanteken vel. infotec kenniscentrum. Infotec gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding MFP kleur systemen. Aanteken vel. infotec kenniscentrum. Infotec gebruikershandleiding Gebruikershandleiding MFP kleur systemen Aanteken vel Het Bedieningspaneel Functie paneel Functietoetsen Geeft de keuze om te wisselen tussen de functies: Kopiëren - Doc. Server Faxen - Printen - Scannen

Nadere informatie

3.5'' Digitale Fotolijst

3.5'' Digitale Fotolijst 3.5'' Digitale Fotolijst PL-DPF 351B User Manual Dank u voor het kiezen en kopen van deze digitale fotolijst. Leest u vooral eerst deze ebruikershandleiding zorgvuldig door, zodat mogelijke fouten en storingen

Nadere informatie

sweex_jb000040_man_nl 21-09-2004 17:34 Page 1 Nederlandse versie 2

sweex_jb000040_man_nl 21-09-2004 17:34 Page 1 Nederlandse versie 2 sweex_jb000040_man_nl 21-09-2004 17:34 Page 1 Index 2 1 sweex_jb000040_man_nl 21-09-2004 17:34 Page 2 Bovenkant van de Digitale Camera 1. Power Druk gedurende één seconde op de Power-knop om de digitale

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. AirPrint

Gebruikershandleiding. AirPrint Gebruikershandleiding AirPrint VOORWOORD We hebben ernaar gestreefd de informatie in dit document volledig, accuraat en up-to-date weer te geven. De fabrikant is niet aansprakelijk voor de gevolgen van

Nadere informatie

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014

HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 HANDLEIDING INFOGRAPHIC SOFTWARE Versie 2.3 / jan 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Systeemvereisten... 3 3. Installeren van de software... 4 4. Programma instellingen... 5 5. Importeren van een

Nadere informatie

D4600 Duplex Photo Printer

D4600 Duplex Photo Printer KODAK D4000 Duplex Photo Printer D4600 Duplex Photo Printer Handleiding printerstuurprogramma januari 2015 TM/MC/MR-licentie van Eastman Kodak Company: Kodak Kodak Alaris Inc. 2400 Mount Read Blvd., Rochester,

Nadere informatie

Voor alle toepassingen moeiteloos de juiste labels printen Technische specificaties Meegeleverd Systeem vereisten PC/Mac

Voor alle toepassingen moeiteloos de juiste labels printen Technische specificaties Meegeleverd Systeem vereisten PC/Mac QL - 700 Professionele labelprinter De veelzijdige QL-700 is geschikt voor alle soorten label toepassingen en biedt gebruiksvriendelijke software die - Aansluiten en labels printen (geen software installatie

Nadere informatie

MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP. Handleiding Slagersplein

MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP. Handleiding Slagersplein MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP Handleiding Slagersplein Inhoudsopgave Pagina - Uitleg beginscherm 3 - Aanmaken Profiel 5 - Maak Printmateriaal: Stap 1, kies doel 8 - Maak printmateriaal: Stap 2, kies

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

AARHE - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARH

AARHE - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARH AARHE - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARH 5 www. pro-pen.com EENVOUDIG & VEELZIJDIG De P5000 is eenvoudig te installeren en te gebruiken;

Nadere informatie

Getting Started Guide Nederlands

Getting Started Guide Nederlands Getting Started Guide Nederlands Inhoud De technologie van PrintShop Mail... 2 Systeemvereisten voor PrintShop Mail... 4 Inhoud van de cd-rom... 5 PrintShop Mail installeren (Windows)... 6 PrintShop Mail

Nadere informatie

22, 99 38, 99 54, 99 43, 99 53, 49 74, 99. Kantoormachines. 1-3 gebruikers 1-3 gebruikers. 1-3 gebruikers. Papiervernietiger Powershred P-20

22, 99 38, 99 54, 99 43, 99 53, 49 74, 99. Kantoormachines. 1-3 gebruikers 1-3 gebruikers. 1-3 gebruikers. Papiervernietiger Powershred P-20 Papiervernietiger Powershred P-20 Capaciteit: 5 blad ft A4 70 g/m² Snelheid: 5 m/min.. Veiligheidsniveau: 1 Capaciteit opvangbak: 11 l Ft 299 x 286 x 153 mm Gewicht: 1,6 kg referentie verp. 3251801 22,99

Nadere informatie

RFID transponder en of barcode scanner

RFID transponder en of barcode scanner RFID transponder en of barcode scanner Connectie, keuze uit: - met vaste kabel vast aan de PC; - of mobiel op accu en geheugen-opslag; Uitvoering: - met of zonder display; - met of zonder toetsen; - eventueel

Nadere informatie

Net2 kaarten bedrukken

Net2 kaarten bedrukken kaarten bedrukken kaarten bedrukken - Welke methode? Er bevinden zich twee pakketen om kaarten te bedrukken in de software. Een basis vast formaat dat al aanwezig is in de software sinds 2003 (V3.16) en

Nadere informatie

Voeler ingang van de ilog recorder. Stop de temperatuurvoeler

Voeler ingang van de ilog recorder. Stop de temperatuurvoeler 1) Standaard interface (EA-INT) Oud model. 2) Universele interface (EA-INT-U) Nieuw model. Beide interfaces hebben een DB9 (9 pins) connector en uw PC heeft een RS232 seriële poort nodig. Escort ilog Dataloggers

Nadere informatie

input for your imagination. Het ideale input gereedschap voor ieder computer-programma

input for your imagination. Het ideale input gereedschap voor ieder computer-programma Het ideale input gereedschap voor ieder computer-programma Verdubbel uw mogelijkheden met muis & pen! De Graphire Muis en de Graphire Pen helpen u stappen vooruit in élke software applicatie. We weten

Nadere informatie

VIDEOSCOOP. Model Turbotech TTBS050. Handleiding

VIDEOSCOOP. Model Turbotech TTBS050. Handleiding VIDEOSCOOP Model Turbotech TTBS050 Handleiding Waarschuwing Alvorens dit instrument te gebruiken, eerst aandachtig de veiligheidsinformatie en de specificaties van de videoscoop lezen. 1. Toepassingen

Nadere informatie

Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort

Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort V3 V3 De borduurmachine met een groot werkgebied en geavanceerde functies. Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort

Nadere informatie

Cijfers & letters in B-500: binnengebruik

Cijfers & letters in B-500: binnengebruik Cijfers & letters in B-500: binnengebruik Identieke cijfer- of letterkaarten Bestellen: Verpakt per: Materiaal: Vervang de asterisk naast het bestelnummer door de gewenste letter (A-Z), cijfer (0-9), koppelteken

Nadere informatie

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Handleiding voor de installatie van de software Nederlands LB9153001A Inleiding Opties P-touch Editor Printerstuurprogramma P-touch Address Book (uitsluitend Windows

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Inhoudsopgave Voordat u uw Brother-machine gebruikt... Definities van opmerkingen... Handelsmerken... Inleiding... Brother iprint&scan

Nadere informatie

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android )

Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iprint&scan (Android ) Voordat u uw Brother-machine gebruikt Definities van opmerkingen In deze gebruikershandleiding worden de volgende symbolen en conventies

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Gastenboek creëren Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1 Contactformulier

Nadere informatie

Revolutionair Toegangscontrolesysteem

Revolutionair Toegangscontrolesysteem Revolutionair Toegangscontrolesysteem A complete sense of satisfaction with everything from Stanley Security Products whatever your business. Stanley Security Products, een verkoopdivisie van de wereldwijde

Nadere informatie

NETWERKHANDLEIDING. Afdruklogboek op netwerk opslaan. Versie 0 DUT

NETWERKHANDLEIDING. Afdruklogboek op netwerk opslaan. Versie 0 DUT NETWERKHANDLEIDING Afdruklogboek op netwerk opslaan Versie 0 DUT Definities van opmerkingen Overal in deze handleiding gebruiken we de volgende aanduiding: Opmerkingen vertellen u hoe u op een bepaalde

Nadere informatie

Handleiding X-keys XK-24 installatie en gebruik

Handleiding X-keys XK-24 installatie en gebruik Handleiding X-keys XK-24 installatie en gebruik Handleiding X-keys XK-24 installatie en gebruik Gebruik deze handleiding voor het installeren en programmeren van het X-keys XK-24 programmeerbaar toetsenbord.

Nadere informatie

Etiketformaat aanpassen

Etiketformaat aanpassen Compad P R A K T I J K T I P 1 Etiketformaat aanpassen Uw software wordt geleverd met een aantal standaard rapporten en etiketten. Het kan voorkomen dat u een afwijkend etiket formaat wil gebruiken dan

Nadere informatie

Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele kleurenprinter Bedieningspaneel

Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele kleurenprinter Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. 3 4 5 Aanraakscherm

Nadere informatie

PC Docking Station voor gebruik met (RA109, RP109, RS109 / RA107, RP107, RS107) CD-ROM met on-line Help informatie OVER DEZE GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD

PC Docking Station voor gebruik met (RA109, RP109, RS109 / RA107, RP107, RS107) CD-ROM met on-line Help informatie OVER DEZE GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD PC Docking Station voor gebruik met (RA109, RP109, RS109 / RA107, RP107, RS107) CD-ROM met on-line Help informatie Model Nr.: RZ910 Gebruiksaanwijzing INHOUD Over deze gebruiksaanwijzing... 1 PC-vereisten...

Nadere informatie

Laser. afstandsmeters

Laser. afstandsmeters Laser afstandsmeters Elke professionele klus begint MET STANLEY Het assortiment Stanley laserafstandsmeters werden ontworpen vanuit het standpunt van de gebruiker. Het aanbod varieert van een eenvoudig

Nadere informatie

Aan de slag met L2S. versie 8

Aan de slag met L2S. versie 8 Aan de slag met L2S versie 8 1 Aan de slag met L2S Deze handleiding geeft u de basisinformatie over L2S. Een uitgebreide handleiding vindt u in de werkbalk van het programma onder Help. Hieronder staat

Nadere informatie

Palmtop - Aqua-Max Servicehandleiding

Palmtop - Aqua-Max Servicehandleiding Palmtop - Aqua-Max Servicehandleiding Inleiding Deze handleiding geeft een beschrijving van de Aqua-Max Palmtop en de Terminal software die nodig is om software op de Aqua-Max en de Palmtop te installeren.

Nadere informatie