Auxidirect, uw dagelijkse communicatietool

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Auxidirect, uw dagelijkse communicatietool"

Transcriptie

1 Auxidirect, uw dagelijkse communicatietool

2 De voordelen van Auxidirect Auxidirect Het Auxidirect-platform wordt krachtiger, aantrekkelijker, dynamischer, efficiënter en gebruiksvriendelijker. Zo kan u uw PR-acties en uw zichtbaarheid in de media nog beter beheren. Raadpleeg uw artikels en radio/tv-reportages. Consulteer het samenvattend dashboard. Maak uw gepersonaliseerd persoverzicht aan. Krijg toegang tot resultaten van kwantitatieve en kwalitatieve analyses. Maak zelf uw tabellen aan. Maak uw grafieken. Vergelijk uw eigen zichtbaarheid in de media met die van uw concurrenten. Voor preciezere resultaten: voer zelf uw zoekopdracht per sleutelwoord uit (ook in pdf-documenten). Krijg toegang tot de identiteitsfiche van publicaties. Vraag de vijf laatste geschreven artikels door een bepaalde journalist op. Bekijk de analyses die we voor u archiveren. Krijg dag en nacht, de hele week lang toegang tot Auxidirect waar u zich ook bevindt.

3 Toegang naar Auxidirect Adress: Breng uw gebruikersnaam en uw paswoord in en klik op Aanmelden om in te loggen op het platform Auxidirect. Als u uw paswoord vergeten bent, klik dan in het beginscherm op Paswoord vergeten? en er zal u een nieuw paswoord toegestuurd worden. Om uit te loggen, klikt u op de tab Afmelden net onder het logo Auxipress in de linkerbovenhoek van uw scherm.

4 Uw dashboard U krijgt onmiddellijk toegang tot het hoofdscherm van Auxidirect waar u op uw overzichtspagina (dashboard) de globale resultaten te zien krijgt sinds uw Sinds de vorige login tot op Vandaag of van de Laatste 7 dagen (zie de 3 tabs bovenaan het scherm).het cijfer links bij Resultaten geeft het totaal aantal nieuwe elementen op het platform aan Sinds uw laatste aanmelding tot op Vandaag of van De laatste 7 dagen, afhankelijk van welke optie u hebt aangeklikt. Dezelfde resultaten worden ook visueel voorgesteld aan de hand van een grafiek. In de eerste grafiek zijn de resultaten gebaseerd op de productiedatum, in de tweede op de datum van publicatie. Verder is er bij elke volgende stap van opzoeking een grafische voorstelling van de resultaten beschikbaar.

5 Uw dashboard In de rechterhelft van uw scherm, boven de grafieken, kunt u het aantal nieuwe elementen per rubriek aflezen : Persoverzicht en/of Analyses en/of Barometers. Links van uw scherm kunt u ofwel de rubrieken Persoverzicht, Analyses of Barometers openvouwen (door op het pijltje te klikken) ofwel kunt u rechtstreeks klikken op Persoverzicht, Analyses of Barometers. Als u een rubriek openvouwt, verschijnen de bestellingen waarvoor er elementen bijgekomen zijn.

6 Uw dashboard In de rubriek Persoverzicht, kunt u vervolgens elke bestelling openvouwen en door op de naam te klikken, krijgt u het detail per type media (Geschreven pers, Persagentschap, Website, Radio, Televisie).

7 Uw dashboard Als u op Grafieken klikt, krijgt u een grafische voorstelling van deze productieresultaten.

8 Uw dashboard Door op het gewenste type media te klikken, krijgt u de overeenkomstige selectielijst.

9 Uw dashboard In de rubriek Analyses, kunt u elke bestelling openvouwen en krijgt u het detail per land. Als u op de naam van de bestelling klikt, verschijnt het detail van de productiehoeveelheden per land.

10 Uw dashboard Als u op Grafieken, klikt, krijgt u een grafische voorstelling van deze productieresultaten. Als u vluchtig de grafiek doorneemt, kunt u de productiehoeveelheden per land aflezen. Met één klik op de grafiek is een detail voorhanden van alle geanalyseerde elementen van die dag.

11 Uw dashboard Door op het gewenste land te klikken, krijgt u de overeenkomstige selectielijst te zien.

12 Uw dashboard Als u rechtstreeks op Persoverzicht klikt, verschijnt rechts op het scherm de lijst bestellingen met hun respectievelijke productieniveau. Selecteer de gewenste bestelling en klik op Toegang tot de productie en u bekomt dadelijk de resultaten in de module PERSOVERZICHT van het platform.

13 Uw dashboard Als u rechtstreeks op Analyse klikt, verschijnt rechts van het scherm de lijst bestellingen met hun respectievelijke productieniveau. Selecteer de gewenste bestelling en klik op Toegang tot de productie : deze toepassing zal u dadelijk naar het onderdeel Opzoekingen van de module ANALYSES brengen met al ingevulde zoekfilters. U hebt eveneens toegang tot het detail van de resultaten als u in de kolom menu op Productie klikt in de module PERSOVERZICHT of op Opzoekingen in de module ANALYSES.

14 Uw dashboard Opzoeking in het algemeen Om het even wanneer kan er een Uitgebreide zoekopdracht worden gelanceerd op basis van een sleutelwoord. Dit woord moet dan ingebracht worden in het veld Uitgebreid zoeken bovenaan rechts op het scherm. Via deze tool krijgt u dan de resultaten in de vorm van een lijst en er wordt gezocht in alle ingebrachte informatie en alle beschikbare documenten (PDF bestanden). Deze zoekfunctie kan natuurlijk beperkt worden door de aanwezige filters in te schakelen. Als de uitgevoerde opzoeking niet dadelijk resultaten oplevert, kunt u deze altijd beëindigen door te klikken op Yes, cancel.

15 Uw Persoverzicht Bestellingen Als u klikt op de tab Bestellingen in de module PERSOVERZICHT, krijgt u toegang tot de details van uw bestellingen. U krijgt volgende gegevens te zien : de data waarop uw bestellingen begonnen of verlengd zijn alsook de einddata van de bestellingen, het type abonnement en de status (actief of niet actief). Met één enkele klik krijgt u het profiel van de bestelling te zien en het aantal nieuwe elementen dat beschikbaar is sinds uw laatste aanmelding. U kunt deze lijst ofwel uitvoeren door te klikken op Lijst (PDF) of u kunt ze ook Printen. U kunt een bestelling selecteren en als u dan op Productie klikt, krijgt u de details van de productie.

16 Uw Persoverzicht Productie Om onmiddellijk toegang te krijgen tot de artikels en/of de fragmenten radio en tv, klikt u op de tab Productie in de module PERSOVERZICHT. U komt dan in een scherm terecht waarin u doelgericht een zoekopdracht kan lanceren door de aanwezige filters te gebruiken. Er zijn 9 verschillende filters beschikbaar die allemaal optioneel zijn, behalve de aanduiding van de periode van opzoeking (keuze tussen productiedata en publicatiedata). Het is bijvoorbeeld mogelijk om maar te zoeken naar één of naar enkele van uw bestellingen, of om de zoekopdracht te beperken tot één of meerdere Journalisten of tot één of meerdere Bronnen of ook om enkel de Types media als uitgangspunt te nemen. U kunt een woord opzoeken dat voorkomt in de titel van het artikel of in het beschikbare korte fragment. Tenslotte kunt u ook het Aantal af te beelden regels bepalen per pagina resultaten. Rechts bovenaan het scherm kunt u een sleutelwoord intikken om zo te zoeken in alle elementen die voorkomen in de resultatenlijst (ingebrachte gegevens en tekst van de beschikbare PDF bestanden). Na de instelling van uw filters, klikt u op Start zoeken.

17 Uw Persoverzicht De resultaten worden onderverdeeld in drie tabs Geschreven pers, Online pers, Persagentschappen - Social Media /Twitter / Facebook - Radio / Televisie. Het is mogelijk om te klikken op de hoofding van elke tab om zo de resultatenlijst alfabetisch te sorteren. Het is mogelijk om een combinatie te maken van meerdere sorteringen. Als u het detail wenst te bekijken van elk resultaat, klik dan op het resultaat zelf of vouw het geheel aan resultaten open door te klikken op de tab rechts van de kolom Publicatiedatum. Klik vervolgens op het vignet om toegang te krijgen tot het artikel of tot het fragment.

18 Uw Persoverzicht Geschreven pers, online pers, persagentschappen :

19 Uw Persoverzicht Social Media / Twitter / Facebook :

20 Uw Persoverzicht Radio / Televisie :

21 Uw Persoverzicht Met een simpele klik op het vignet van het audiovisuele fragment kunt u dit bekijken of beluisteren. U kunt het ook Downloaden.

22 Uw Persoverzicht Als u de lijst artikels en fragmenten op een andere manier wenst te bekijken ; kunt u ook klikken op de tab Overzicht. U zult dan ontdekken dat u door de resultaten heen kunt bladeren (afbeeldingen van het type itunes).

23 Uw Persoverzicht Om het even wanneer kunt u een Persoverzicht creëren, een Lijst (PDF) of een Lijst (Excel), of kunt u ook de lijsten Printen. In de resultatenlijst vindt u allerlei informatie terug die verband houdt met het geselecteerde artikel of het fragment, namelijk de categorie, het formaat, de oplage, de website en de periodiciteit van de bron. Eveneens wordt er een kort fragment uit de tekst van het artikel weergegeven of de samenvatting van het audiovisuele fragment. Indien de naam van de auteur bekend is, wordt deze eveneens vermeld.

24 Uw Persoverzicht Als u klikt op de naam van de bron, krijgt u een identificatiefiche te zien op uw scherm.

25 Uw Persoverzicht Als u klikt op de naam van de journalist, krijgt u eveneens een identificatiefiche te zien waarop de titel en specialisatie van de journalist vermeld wordt, alsook het detail van de recentste artikels (max. vijf) die hij geschreven heeft in het kader van de geselecteerde bestelling.

26 Uw Persoverzicht Als u een persoverzicht creëert, kunt u uw artikels per categorie sorteren en aan dit overzicht een titel toevoegen. Kies de artikels en sleep ze met middelste pijl naar het rechtergedeelte van uw scherm. Bepaal de volgorde waarin de artikels in het persoverzicht moeten verschijnen door ze met de muis naar boven of naar onder te verplaatsen. Optioneel kunt u ook aan elk artikel een categorie toekennen door te klikken op de tab Categorie. Als u een categorie wenst te creëren, klikt u op het icoon rechts van de tab Lijst. Vervolgens klikt u op het teken + om een categorie toe te voegen of op het teken om een categorie te schrappen. Breng de naam van de categorie in en bevestig met de knop Enter op uw klavier. Als u aan alle artikels een categorie hebt toegekend, klikt u op Persoverzicht creëren. De artikels zonder categorie zullen in de inhoudstafel van het persoverzicht automatisch in de categorie Andere geplaatst worden.

27 Uw Persoverzicht Bronnen Als u klikt op de tab Bronnen in de module PERSOVERZICHT, krijgt u toegang tot de details van alle bronnen die door Auxipress worden opgevolgd. Om een bron op te zoeken, kunt u ofwel de volledige naam of een stuk van de naam van de bron ingeven en u kunt eveneens gebruik maken van de beschikbare filters (Type media en/of Periodiciteit).

28 Analyses Scherm opzoekingen : Klik in de module ANALYSES op de tab Zoekopdracht en u komt in een scherm terecht waarin u de opzoekingsfilters en de afbeedingsfilters kunt instellen. Klik op het vergrootglas naast Merken, Bronnen en Journalisten als u de opzoeking wenst te beperken tot één of meerdere merken, bronnen of journalisten. Duid een periode aan (productiedata en /of publicatiedata). Hou er rekening mee dat op de dag dat een analist artikels inbrengt in het systeem, deze artikels soms al meerdere dagen oud maar ook evengoed van een latere datum kunnen zijn. Kies eventueel één of meerdere Groepen onderwerpen, Onderwerpen, Landen, Talen, Types media, Periodiciteit. Elk weerhouden element komt op een lijst terecht maar kan vervolgens ook weer weggevinkt worden. Als een bepaald land al standaard geselecteerd is, betekent dit dat deze parameter al ingebracht is om u automatisch toegang te geven tot de resultaten van dat land. Als u toegang wenst tot alle landen waarin uw bestelling wordt opgevolgd, vink dan gewoonweg het land weg door te klikken op het bijbehorende - teken. Als u, behalve de periode, geen enkele andere filter instelt, zal er gezocht worden in alle geanalyseerde elementen.

29 Analyses Klik daarna op de tab Afbeeldingsfilters en u zult niet alleen kunnen kiezen van welke gegevens u de resultaten wenst maar u zult die resultaten ook kunnen groeperen of sorteren op basis van de gekozen criteria. Er zijn 17 verschillende soorten informatie beschikbaar en elk type info dat u hebt aangevinkt zal in de resultaten weergegeven worden. Om het even wanneer kunt u uw opzoeking Bewaren en er een welbepaalde naam aan geven. Zo kunt u deze opnieuw activeren bij een volgende aanmelding. U zult dan enkel nog de periode voor de opzoeking moeten aangeven. De bewaarde opzoekingen kunt u terugvinden onder de tab Opzoekingen bovenaan links van uw scherm. Na de instelling van de opzoekingsfilters en afbeeldingsfilters, klikt u dan op de knop Start zoeken.

30 Analyses Resultatenscherm : De resultaten worden weergegeven in een listing, op basis van de groepering of sortering die u voordien hebt ingesteld. U kunt de artikels bekijken (de PDF bestanden blijven 12 maanden toegankelijk op het platform) door te muis te bewegen over het icoon dat aan het begin van elke resultatenregel staat.

31 Analyses U kunt de artikels ook bekijken door te klikken op de tab Overzicht (afbeelding type itunes) Als u geen enkele groepering van de resultaten had ingesteld of geen enkele Afbeeldingsfilter had geselecteerd, of als u eerdere keuzes wenst aan te passen, dan kunt u dit doen in het resultatenscherm zonder te hoeven terug te keren naar het vorig scherm. Klik op de tabs Groeperen per om tot 3 achtereenvolgende groeperingen uit te voeren. - Het aanmaken van een persoverzicht of van grafieken zal altijd gebeuren op basis van de eerste groepering. -Als u de resultaten wenst te groeperen per periode, maak dan de eerste twee tabs leeg en selecteer enkel de derde tab volgens de gewenste periodiciteit. Klik op het icoon kolom rechts van het scherm op dezelfde regel als Groeperen per als u kolommen wenst te schappen of toe te voegen aan het eindresultaat.

32 Analyses U kunt om het even wanneer een Persoverzicht creëren, een PDF lijst of een Excel lijst aanmaken of het bestand Printen. U kiest best een aanvaardbaar aantal kolommen als u een duidelijker en beter leesbaar einddocument wenst te bekomen.

33 Analyses Er zijn twee uitgebreide zoekopdrachten mogelijk: - Bij Zoeken op trefwoord gebeurt de opzoeking in de afgebeelde resultaten (in de listing en in de tekst van de beschikbare PDF bestanden). -Bij een algemene opzoeking rechts bovenaan het scherm, Uitgebreid zoeken, wordt gezocht in alle nog beschikbare resultaten. Als u minimum één groepering hebt uitgevoerd, kan de tab Grafieken geactiveerd worden. Er worden 4 grafieken gecreëerd per type toegankelijke informatie: -De cumulatie van de oplage en van de kijk - en luistercijfers

34 Analyses - De cumulatie van de Publicitaire waarden. - De cumulatie van de Mediascore impact met aanduiding van de positieve, negatieve of neutrale waardering. - De cumulatie van het Aantal artikels en audiovisuele items. Als u de grafieken wenst te printen of als u een PDF bestand wenst te creëren, selecteer dan één of meerdere grafieken en klik op de tab PDF of Print. Het thema van de grafieken kunt u aanpassen door het afrollend menu van het icoon «penseel» te gebruiken. U kunt de grafieken vergroten of verkleinen op het scherm aan de hand van de cursor rechts van de grafieken

35 Afmelden Om uit te loggen, klikt u op de tab Afmelden onder het Auxipress logo links bovenaan uw scherm. Neem gerust contact op met onze klantendienst indien u meer informatie wenst te ontvangen: Tel:

UPDATE HANDLEIDING IMPACTXRM. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com

UPDATE HANDLEIDING IMPACTXRM. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com UPDATE HANDLEIDING IMPACTXRM IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Inhoud Inhoud... 1 Wist u dat...... 3 IMPACTXRM GENERAL... 4 Aanpassing benaming Beveiligingsrollen...

Nadere informatie

Handleiding Management Dashboard

Handleiding Management Dashboard Handleiding Management Dashboard Versie 3.5.2 www.howardshome.com Fultonbaan 30 Telefoon +31 (0)30 6083 540 KvK 20093764 Postbus 1092 Fax +31 (0)30 6083 549 ABN AMRO 54.85.62.202 3430 BB Nieuwegein E-mail

Nadere informatie

Handleiding Management Dashboard

Handleiding Management Dashboard Handleiding Management Dashboard Versie 3.5.0 www.howardshome.com Fultonbaan 30 Telefoon +31 (0)30 6083 540 KvK 20093764 Postbus 1092 Fax +31 (0)30 6083 549 ABN AMRO 54.85.62.202 3430 BB Nieuwegein E-mail

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Internet Quotations: Handleiding voor bestuurders

Internet Quotations: Handleiding voor bestuurders Internet Quotations: Handleiding voor bestuurders 1. Inloggen op leaseplan.be 3 2. Aanmelden op My LeasePlan en Internet Quotations 4 3. Een offerte aanmaken 4 3.1 Wat moet u doen om een nieuwe offerte

Nadere informatie

Handleiding voor de MaxEngine van MaxMind Technologies

Handleiding voor de MaxEngine van MaxMind Technologies Handleiding voor de MaxEngine van MaxMind Technologies 2 MaxEngine Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over hoe u hotels kunt beheren via de Backoffice van de MaxEngine.

Nadere informatie

PERSOONLIJKE INSTELLINGEN...

PERSOONLIJKE INSTELLINGEN... Handleiding Bouwberichten INLEIDING... 1 TOEGANG TOT BOUWBERICHTEN... 2 VASTE SCHERMONDERDELEN... 2 PERSOONLIJKE INSTELLINGEN... 4 NAAM, MAILADRES EN EXCEL-VERSIE... 4 ZOEKFILTERS... 4 EXCEL-RAPPORTAGES...

Nadere informatie

Centraal dossierbeheer Plus

Centraal dossierbeheer Plus Centraal dossierbeheer Plus 1 Centraal dossierbeheer Inhoud 1 Welkom bij Centraal dossierbeheer Plus...3 2 Werken met deze helpfile...5 2.1 Zo werkt dit helpsysteem...5 2.2 Navigatie via de knoppen Terug

Nadere informatie

Handleiding. klantenwebsite

Handleiding. klantenwebsite Handleiding klantenwebsite Overzicht 1. CREDITEL 4 1.1 ZOEKEN VAN BEDRIJVEN 4 1.2 SERIEEL AANVRAGEN 7 1.3 BEDRIJFSLEIDING ZOEKEN 8 1.4 AKTES (PUBLICATIES VAN VENNOOTSCHAPPEN EN VZW S) 9 1.5 NEERGELEGDE

Nadere informatie

Pleio instructie voor de gebruiker

Pleio instructie voor de gebruiker Pleio instructie voor de gebruiker Marcel Ziemerink Versie 0.9.21 Inhoudsopgave Account aanmaken op Pleio 2! Met Facebook, Twitter of LinkedIn 5! Facebook 6! LinkedIn 7! Twitter 8 Dashboard 9! Widgets!

Nadere informatie

e-masspost User Guide

e-masspost User Guide e-masspost User Guide Laatste wijziging: januari 2011 1 Inleiding... 3 1.1 Wat is e-masspost?...3 1.2 Welke zijn de principes om tot e-masspost toegang te hebben?...3 2 Hoe toegang krijgen tot e-masspost?...

Nadere informatie

Handleiding voor Werkgevers

Handleiding voor Werkgevers Handleiding voor Werkgevers Deze handleiding werd specifiek ontwikkeld voor werkgevers die vacatures willen plaatsen en/of op zoek zijn naar kandidaten. De meeste onderwerpen die in de handleiding beschreven

Nadere informatie

Handleiding Cubigo MKB

Handleiding Cubigo MKB Handleiding MKB Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke wijze.

Nadere informatie

Registratie als energiemeester (als je je voor het eerst aanmeldt).

Registratie als energiemeester (als je je voor het eerst aanmeldt). Handleiding website Energiejacht voor energiemeesters In deze handleiding vind je de nodige informatie over hoe je met de website van Energiejacht aan de slag kunt gaan. Met vragen over de website kun

Nadere informatie

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services Handleiding versie 1.8 18 oktober 2011 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN...

Nadere informatie

HANDLEIDING INSUSITE

HANDLEIDING INSUSITE HANDLEIDING INSUSITE Gentseweg 203-8792 Waregem T. 056 36 14 94 - F. 056 36 14 96 info@crm.be - www.crm.be 2 INHOUD Inleiding 1. Wordpress Basics 1.1 Inloggen in het adminpaneel 1.2 Het Dashboard 1.3 De

Nadere informatie

Omniwize. Handleiding

Omniwize. Handleiding Omniwize Handleiding www.omniwize.net Handleiding Omniwize pag. 1 Handleiding Omniwize... 1 1. Omniwize... 5 1.1 De modules... 5 1.1.1 Agenda... 5 1.1.2 Rapport... 5 1.1.3 Leerlingen... 5 1.2 Het gebruik

Nadere informatie

ISIS. Gebruikershandleiding

ISIS. Gebruikershandleiding ISIS Gebruikershandleiding 7-8-2012 Inleiding Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Aanvragen... 3 Het creëren van een nieuwe aanvraag... 3 Uw meldingen inzien... 5 Het afdrukken van de melding... 5 Het toevoegen

Nadere informatie

Eindgebruikershandleiding Jira

Eindgebruikershandleiding Jira Eindgebruikershandleiding Jira Datum: 19-11-2012 Auteur: ing. N. Jonathans Versie: 2.1 Green Valley heeft als missie software te ontwikkelen waardoor de burger en het bedrijfsleven nog prettiger en makkelijker

Nadere informatie

Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool

Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool 2014 Handleiding carpool.be registratie, matching & fiscale tool Met deze handleiding helpen wij jou om onze website www.carpool.be te gebruiken. We doorlopen met jou de registratie, de matching en het

Nadere informatie

Handleiding voor content managers. Versie 1.0

Handleiding voor content managers. Versie 1.0 Handleiding voor content managers Versie 1.0 Versiebeheer Versienummer Fast2web D7 Versie Auteur Datum 1.0 v1.2 Thibault Dujardin 19/11/2013 Fast2webD7_User manual_content manager_nl_1.0.docx 2/32 Inleiding

Nadere informatie

KashExpert v2014.1 Handleiding. http://www.kashexpert.be

KashExpert v2014.1 Handleiding. http://www.kashexpert.be v2014.1 Handleiding http://www.kashexpert.be Inhoudsopgave 1 Inleiding 1 2 Kennismaking 3 2.1 installeren.................................... 4 2.2 opstarten..................................... 4 2.2.1

Nadere informatie

MediaHaven Handleiding - Website. 02 juli 2015 12:46 PM

MediaHaven Handleiding - Website. 02 juli 2015 12:46 PM MediaHaven Handleiding - 02 juli 2015 12:46 PM Inhoudsopgave 1.... 1 1.1. Aanmelden... 1 1.2. Zoeken... 2 1.2.1. Zoeken met zoekterm... 3 1.2.2. Zoeken zonder zoekterm via facetten... 3 1.2.3. Zoeken op

Nadere informatie

bpost Shipping Manager

bpost Shipping Manager bpost Shipping Manager bpost packet & express oplossingen Gebruikershandleiding Versie 0.5 Inhoudsopgave. Inleiding.... Hoe de Shipping Manager openen?.... Algemene beschrijving van het programma... 4

Nadere informatie

Leer KineQuick gebruiken in 10 eenvoudige stappen!

Leer KineQuick gebruiken in 10 eenvoudige stappen! Agenda Handleiding Leer KineQuick gebruiken in 10 eenvoudige stappen! Welkom in de korte handleiding van KineQuick. In tien stappen leggen we u het gebruik van de agenda uit. Een methode die u toelaat

Nadere informatie

SMS INFO & KLANT DASHBOARD. Met Cloud Communication Solution (C.C.S).

SMS INFO & KLANT DASHBOARD. Met Cloud Communication Solution (C.C.S). INFO & KLANT DASHBOARD. INFO & KLANT DASHBOARD Inhoud Presentatie CCS... 3... 3 Kanalen... 3 Soorten tools voor uw SFU WEB solutie :... 3 Vereisten... 3 1.1 Voordat u zich aanmeldt... 4 1.2 GEBRUIKTE SYMBOLEN...

Nadere informatie

Handboek voor het Drupal content systeem

Handboek voor het Drupal content systeem Handboek voor het Drupal content systeem Versie 007 Datum 19-11-2012 Auteur Tom A. Kooy Handboek voor het Drupal content systeem - Inhoudsopgave Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE 2 INLEIDING 3 OVER HET HANDBOEK

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

DigiSave OptimDrive GEBRUIKERS- HANDLEIDING

DigiSave OptimDrive GEBRUIKERS- HANDLEIDING DigiSave OptimDrive GEBRUIKERS- HANDLEIDING V 3.0 1 We danken u voor de aankoop van onze DigiSave software bestemd voor de opslag van de gegevens uit de digitale tachografen, uit de kaarten en visualisatie

Nadere informatie

MKB Werkplek Basis. Installatie handleiding. Versie 1.0

MKB Werkplek Basis. Installatie handleiding. Versie 1.0 MKB Werkplek Basis Installatie handleiding Versie 1.0 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Licenties selecteren en gebruikers aanmaken... 4 Stap 1 Inloggen in Zelfservice ICT-diensten... 4 Stap 2 Abonnement

Nadere informatie