Mijn School aan Zet. Uitleg voor experts. Inhoudsopgave

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mijn School aan Zet. Uitleg voor experts. Inhoudsopgave"

Transcriptie

1 Uitleg voor experts is het gedeelte van dat speciaal is ingericht voor experts, deelnemende scholen en besturen. Het gedeelte is alleen bereikbaar met een login en wachtwoord en biedt de gebruiker een persoonlijk dashboard voor het School aan Zet-proces. U heeft uw logingegevens gekregen via de en u kunt nu beginnen met! Deze handleiding legt u uit hoe u gebruikt. Inhoudsopgave 1. Wat kunt u als expert doen op? >> 2. Uw dashboard >> 3. Een afspraak plannen met een bestuur >> 4. Voorbereiding op een gesprek >> 5. Gespreksverslag uploaden >> 6. Wat doet de school? >> 7. Support >>

2 >> 1. Wat kunt u als expert doen op? U kunt: - Een overzicht bekijken van de scholen die aan u zijn gekoppeld. Dit overzicht is gesorteerd in scholen waarvan de gesprekken al zijn gehouden, scholen waarvan het gesprek is ingepland en scholen die nog geen gesprek hebben ingepland. - Van deze scholen kunt u de formulieren downloaden, die vormen de voorbereiding voor de gesprekken. - Indien dit van toepassing is, kunt u ook een afspraak inplannen met het bestuur van een aantal deelnemende scholen. - Na het gesprek uploadt u het gespreksverslag. - Via kunt u bij vragen of opmerkingen via een speciaal contactformulier voor experts contact met ons opnemen. Eerste keer inloggen Het -gedeelte is bereikbaar door op de homepage rechtsboven te kiezen voor inloggen. Er verschijnt dan een scherm waar u uw inloggegevens invoert. Bij de eerste keer inloggen stelt u uw eigen wachtwoord in. Dit is belangrijk voor de veiligheid van uw account. U logt eerst in met de inloggegevens die u per heeft gekregen. Daarna verschijnt een scherm waarmee u uw eigen wachtwoord kunt kiezen. U bent vervolgens gelijk ingelogd met dit nieuwe wachtwoord, bewaar dit goed! Wachtwoord kwijt? U ziet onder de inlogvelden wachtwoord vergeten staan. Als u hierop klikt, vult u daarna uw adres in. U ontvangt vervolgens een op dat adres met instructies hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

3 >> 2. Uw dashboard Na het inloggen ziet u rechtsboven dat u bent ingelogd. In het blokje staat uw gebruikersnaam en daaronder het aantal openstaande taken. Deze taken vindt u terug in uw dashboard op het midden van scherm. Een taak is het inplannen van een gesprek of het uploaden van een gespreksverslag. U ziet in uw dashboard een overzicht van alle scholen die aan u zijn gekoppeld. Dit koppelen gebeurt door de backoffice van School aan Zet. U ziet drie tabs: te plannen, gepland en gehouden. Tab 1: Te plannen Dit zijn scholen waarvoor nog geen gesprek staat gepland. Daarbinnen zijn twee mogelijkheden: - U ziet een button met afspraak maken. Het is de bedoeling dat u contact opneemt met het bestuur van de school om een afspraak te maken voor meerdere scholen, maximaal 6 per sessie van 3 uur. U vult in het formulier de gegevens in van de school en de datum, tijd en locatie van het gesprek. Zie ook 3. Afspraak maken met een bestuur. - U ziet toegewezen aan school Dit betekent dat de school zich zelfstandig inschrijft voor een inloopdag. Zij hebben daar een uitnodiging voor gekregen en zodra er een datum is gekozen, verschijnt de datum van het gesprek ook in uw dashboard. Tab 2: Gepland Dit is een overzicht met alle scholen die aan u zijn gekoppeld, en waarvoor een afspraak voor een gesprek gepland staat. U kunt de documenten per school bekijken en downloaden. Zie ook 4. Voorbereiding op gesprek. Tab 3: Gehouden Dit is een overzicht met alle scholen die aan u zijn gekoppeld en waarvan het gesprek is gehouden. U uploadt het gespreksverslag per school, Zie ook 5. Gespreksverslag uploaden.

4 >> 3. Een afspraak maken met een bestuur Deze functie is alleen van toepassing bij PO-en (V)SOscholen. VO-scholen plannen altijd zelf hun gesprek in. De administratie van School aan Zet verdeelt scholen in twee groepen. De eerste groep bestaat uit eenpitters en besturen met maximaal twee scholen. Deze noemen wij Inloopdagscholen. Deze scholen plannen zelf een gesprek in door middel van een planmodule. NB: U krijgt van ons ook de mogelijkheid uw beschikbaarheid aan te geven voor dezelfde inloopdagen. U wordt hier apart over geïnformeerd. Zodra de dagen zijn ingepland en wij scholen aan experts hebben gekoppeld, ziet u dit ook terug in. De andere groep wordt gevormd door besturen waarvan drie of meer scholen meedoen aan School aan Zet. Dit zijn de Op locatie-scholen. Voor deze scholen hebben wij de experts al gekoppeld. U ziet de scholen en besturen in uw tab Te plannen en neemt contact op met het bestuur voor een afspraak. Dit doet u als volgt: Stap 1: Het bestuur selecteren en de gegevens ophalen. Dit doet u door op een van de scholen uit dat bestuur te klikken. Stap 2: Het bestuur telefonisch of per benaderen en een afspraak maken. Stap 3: Is de afspraak gemaakt, dan registreert u deze vervolgens in. Dit doet u door weer op de school te klikken en bij het schooldossier te kiezen voor Afspraak maken. U ziet dan een formulier. Stap 4: In het formulier vult u de gegevens in van de school en welke datum is gekozen voor het gesprek. Belangrijk is ook om in het veld locatie het adres in te vullen waar het gesprek plaatsvindt. Deze informatie wordt opgeslagen in de projectadministratie en komt terug in uw dashboard. Het kan zijn dat hier een paar dagen overheen gaat. Klik op Maak afspraak.

5 >> 4. Voorbereiding op een gesprek Elke deelnemende school uploadt documenten ten bate van de gesprekken. Voor elke fase zijn deze documenten verschillend en zijn ze anders voor PO, VO en (V)SO. U kunt per school deze documenten bekijken en downloaden, zodat u goed bent voorbereid. Dit doet u zo: Stap 1: Ga naar de tab Gepland Stap 2: Klik op de betreffende school Stap 3: Ga naar de tab bestanden en kies bekijken. Het document opent en u kunt het vervolgens opslaan of printen. Het is ook mogelijk een schooldossier te printen. U krijgt dan een overzicht met de gegevens van de school en welke documenten zij hebben aangeleverd. De volledige documenten zitten hier echter niet bij. U print een dossier door te kiezen voor print dossier. >> 5. Gespreksverslag uploaden Na het gesprek uploadt u het gespreksverslag. U heeft dit verslag gemaakt in Excel. Uploaden doet u zo: Stap 1: Ga naar de tab Gehouden Stap 2: Kies de school waarvoor u het gespreksverslag wilt uploaden, vervolgens komt u in het schooldossier. Stap 3: Achter de regel met Overdracht gesprek / verslag ziet u voer uit staan. Klik hier op. Stap 4: Kies het bestand dat u wilt uploaden. Daarnaast vinkt u de thema s aan. Het opmerkingenveld: Is bedoeld voor opmerkingen die niet aan de school worden gecommuniceerd, maar die wel belangrijk zijn voor de overdracht naar de expert die het volgende gesprek gaat houden. Denk bijvoorbeeld aan vertrouwelijke informatie. De thema s: Dit is een belangrijk onderdeel, want na het uploaden van het gespreksverslag van het ambitiegesprek worden scholen gekoppeld aan thema s en ligt dit ook vast in de projectadministratie. U vinkt de thema s aan waarmee de school aan de slag gaat. Deze thema s zijn afgesproken in het ambitiegesprek. Klik op verstuur.

6 >> 6. Wat doet de school? School aan Zet voorziet alle deelnemende scholen van logingegevens. Zij kunnen hiermee op hun eigen Mijn School aan Zet-gedeelte komen. Hier uploaden zij de documenten. U haalt de documenten op uit het dossier en zo kunt u zich optimaal voorbereiden voor het gesprek. School aan Zet stuurt reminders naar de scholen (zie Reminders) om de school eraan te herinneren de documenten op tijd aan te leveren. Belangrijk is dat scholen alleen de documenten uploaden waarvoor School aan Zet formulieren heeft gemaakt, en ook alleen in het bestandstype dat is aangegeven (meestal is dit Excel). De te uploaden documenten zijn: PO: - Vertreksituatie PO (voor Ambitiegesprek): een Excelbestand waarin de school op de thema s aangeeft waar ze nu staat. - Bouwsteen-informatie (voor Themagesprek 1): de school geeft in een Excel-bestand aan binnen welk thema zij een bouwsteen gaat maken. - Bouwsteen (voor Themagesprek 2): de school maakt een poster van de bouwsteen in Powerpoint. - Zelfevaluatie (voor Reflectiegesprek): de school vult een zelfevaluatie in. VO: - Streefdoelen VO voor ambitiegesprek (voor datum Ambitiegesprek): een Excelbestand waarin de school op de thema s haar huidige situatie en doelen aangeeft. - VO-nulmeting (voor Ambitiegesprek): de school uploadt hier de informatie uit de Prestatiemonitor, afkomstig uit Vensters voor Verantwoording. Dit kan in Word of PDF. - Streefdoelen VO na ambitiegesprek (na datum Ambitiegesprek): het kan zijn dat er na het gesprek wijzigingen komen op het eerder geüploade Steefdoelenformulier. De school kan een nieuwe versie uploaden. - Bouwsteen-informatie (voor Verdiepingsgesprek): de school geeft in een Excel-bestand aan binnen welk thema zij een bouwsteen gaat maken. - Bouwsteen (voor Themagesprek): de school maakt een poster van de bouwsteen in Powerpoint. - Zelfevaluatie (voor Reflectiegesprek): de school vult een zelfevaluatie in. (V)SO: - Vertreksituatie (V)SO (voor Ambitiegesprek): een Excelbestand waarin de school op de thema s aangeeft waar ze nu staat. - Bouwsteen-informatie (voor Verdiepingsgesprek): de school geeft in een Excel-bestand aan binnen welk thema zij een bouwsteen gaat maken. - Bouwsteen (voor Themagesprek): de school maakt een poster van de bouwsteen in Powerpoint. - Zelfevaluatie (voor Reflectiegesprek): de school vult een zelfevaluatie in. Samenwerkingsovereenkomst Naast de te uploaden documenten vragen we de school ook de samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen. Deze gaat in op de wederzijdse verplichtingen. De school geeft middels een vinkje akkoord op de voorwaarden, zij moeten dit voor het tweede gesprek gedaan hebben. Reminders Via en de achterliggende projectadministratie worden reminders gestuurd naar scholen, maar ook naar u. Er zijn termijnen afgesproken waarbinnen scholen de benodigde documenten moeten uploaden. >> 7. Support Heeft u vragen of problemen? Neem dan contact op met de administratie van School aan Zet. Zij helpen u verder. U gebruikt hiervoor het formulier in uw dashboard Contact en support. Zet uw vraag in het opmerkingenveld en vermeld eventueel het SaZ-nummer van de school waar het om gaat. U kunt ons ook bellen, zie voor de contactgegevens of experts@schoolaanzet.nl

Inloggegevens Uw inloggegevens heeft u separaat per ontvangen. Op onze website vindt u via onze homepage de inlog rechtsboven

Inloggegevens Uw inloggegevens heeft u separaat per  ontvangen. Op onze website vindt u via onze homepage de inlog rechtsboven In deze handleiding hebben we de functionaliteiten van FAST voor u beschreven. Als u vragen heeft over het gebruik van FAST kunt u ons bellen of mailen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op,

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL Adfiz Freemium Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inloggen Advies.tevreden.nl... 3 Wijzig uw wachtwoord... 4 Dashboard... 5 Rapportcijfers... 5 Toon resultaten van:... 5 Bekijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding ERS. Gebruikershandleiding

Handleiding ERS. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Doel van het document 1.1 Inleiding 1.2 Login 2. Overzicht retourzendingen 3. Retourlabels maken 3.1 Enkele zending 3.2 Meerdere zendingen 4. Vragen 1. Doel van het document 1.1 Inleiding

Nadere informatie

Het ISD is voortdurend in ontwikkeling. Er zullen regelmatig uitbreidingen en/of wijzigingen zijn in de keuzemenu s.

Het ISD is voortdurend in ontwikkeling. Er zullen regelmatig uitbreidingen en/of wijzigingen zijn in de keuzemenu s. 1. Het Internet Schooldossier (ISD) Het Internet Schooldossier (ISD) is een beveiligde website van de Inspectie van het Onderwijs waarlangs de onderwijsinstellingen gegevens met de Inspectie kunnen uitwisselen.

Nadere informatie

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Inleiding Beste VO contactpersoon, Voor u ligt de handleiding DDD voor het VMBO. Het gebruik van het DDD wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het DDD ondersteunen

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen

Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen Index Inleiding 1 Stap 1: Inloggen 2 Stap 2: Dashboard 3 Stap 3: SMS Center 4 Stap 4: Nieuw bericht (ongepersonaliseerd) 5 Stap 5: Importeer CSV 7 Stap 6: Het

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier 1 2016-2017 1 Beste Intergrip gebruiker, Voor u ligt de handleiding voor het Digitaal doorstroomdossier. De werkwijze in het systeem wijst zoveel mogelijk voor zich.

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree Het instroomproces* Medewerkers Siza entree Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT TOEVOEGEN IN ONS... 5 3. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 4. LOCATIE TOEKENNEN... 7 5. MEDEWERKER RELATIE

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015

Inhoud. Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL. Handleiding mijnklas.nl. Maart 2015 Handleiding AmbraSoft mijnklas.nl met Basispoort SCHOOL Handleiding mijnklas.nl Maart 2015 Inhoud 1 Voorbereiding ICT-coördinator 2 1.1 Inloggen 2 1.2 Toevoegen leerkrachten en leerlingen 3 1.3 Leerstofaanbod

Nadere informatie

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT

Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Handleiding aanmelden bij Mijn SPRINT Is je e-mailadres nog niet bekend? Stuur deze dan eerst naar de administratie@avsprint.nl zodat deze verwerkt kan worden. Zodra dit gebeurd is, zal je hier bericht

Nadere informatie

Een initiatief van Tympaan- De Baat Kerkvaart 2, 3641 EP Mijdrecht, 0297 230280; debuurtverbinding@stdb.nl www.tympaan-debaat.nl

Een initiatief van Tympaan- De Baat Kerkvaart 2, 3641 EP Mijdrecht, 0297 230280; debuurtverbinding@stdb.nl www.tympaan-debaat.nl Een initiatief van Tympaan- De Baat Kerkvaart 2, 3641 EP Mijdrecht, 0297 230280; debuurtverbinding@stdb.nl www.tympaan-debaat.nl Gebruikershandleiding De Buurtverbinding Inhoud Wat is De Buurtverbinding

Nadere informatie

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount.

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount. INSTRUCTIE GEBRUIKERSBEHEER Toevoegen/wijzigen van gebruikersaccounts voor het Extranet van www.europeesche.nl/extranet Versie 1.0 21-10-2015 A. AANMAKEN EXTRA GEBRUIKERS ONDER HET HOOFDACCOUNT Het account

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Bestanden uploaden op StamrechtBV.com

Bestanden uploaden op StamrechtBV.com Bestanden uploaden op StamrechtBV.com Dit document beschrijft de stappen die nodig zijn om bestanden uit uw administratie met behulp van de StamrechtBV.com cliënten portal naar ons te versturen. Voordat

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

TT-Transfer. Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer

TT-Transfer. Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer Om gebruik te kunnen maken van TT-Transfer, dient u eerst een account aan te vragen. U doet dit door middel van een registratieverzoek. Wij krijgen

Nadere informatie

Handleiding ouderlogin Wasko

Handleiding ouderlogin Wasko Handleiding ouderlogin Wasko 1. Nieuwe ouders Om u als nieuwe ouder aan te melden klikt u op de button: Daarna klikt u op hier in het scherm: - u komt dan direct terecht in een scherm waar u inschrijfgegevens

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken

Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken Verkorte handleiding Tevredenheidsonderzoeken Opzet De enquêtes worden uitgevoerd m.b.v. de online mogelijkheden op tevreden.nl. Elke apotheek heeft hier zijn eigen account en kan ook zelf de resultaten

Nadere informatie

Handleiding Portal Schoonheidsbon

Handleiding Portal Schoonheidsbon Handleiding Portal Schoonheidsbon INLOGGEN U gaat naar www.schoonheidsbon.nl en klikt in de menubalk onder in het scherm op Salons. U vult uw e-mailadres en uw wachtwoord in. Mocht u uw wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Scovr discover English

Scovr discover English Scovr discover English v. 2.1 Augustus 2012 Inhoudsopgave Snel aan de slag met Scovr... 3 Ondersteuning, FAQ s en contact... 3 Inloggen... 4 Welkomstscherm... 5 Docenten... 5 Leerling... 5 Starten met

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed 1 2 3 4 5 6 TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken November 2014

Nadere informatie

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>.

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>. 1. Ga naar www.stoof-opleidingsportal.nl druk op . 2. Log in bij . Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij . 3. Kies voor . 4. Klik

Nadere informatie

Mijn PGB handleiding

Mijn PGB handleiding Mijn PGB handleiding Maak uw keuze door middel van een muisklik op één van de onderstaande onderwerpen. U kunt na afloop van iedere uitleg terug naar deze pagina door te klikken op terug naar home pagina

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding publiekspc s

Handleiding publiekspc s Handleiding publiekspc s 1. Wat zit waar? Figuur 1: beginscherm Hierboven ziet u een afbeelding van het beginscherm. Zonder in te loggen heeft u toegang tot een aantal gratis sites zoals de website en

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Instructie collectief aanleveren van gegevens voor de vooraanmelding

Instructie collectief aanleveren van gegevens voor de vooraanmelding Instructie collectief aanleveren van gegevens voor de vooraanmelding Stap 1: Maak eerst een werkgeversaccount aan (als u dat nog niet heeft) via: https://skjeugd.nl Klik eerst op Informatie en nieuws Klik

Nadere informatie

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick november 2010 1 Het gebruik van uw persoonlijke pagina Mijn Yellowbrick Als klant van Yellowbrick heeft u toegang tot uw account via

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

Invulinstructie Afmelden Overige Betrokkene(n) BI. Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden

Invulinstructie Afmelden Overige Betrokkene(n) BI. Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden Invulinstructie Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet u hier invullen? 5 3 Betrokkene(n)

Nadere informatie

Handleiding in stappen. Hoe bewerk ik een groepspagina?

Handleiding in stappen. Hoe bewerk ik een groepspagina? Handleiding in stappen Hoe bewerk ik een groepspagina? versie 1.1 - februari 2015 Stap A - Naar alle pagina s Stap B - Uw groepspagina zoeken Stap C - Titel en werkbalk Stap D - Schrijven Stap E - Woorden

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Log direct in. Je komt op het inlogscherm van het

Nadere informatie

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed 1 2 3 4 5 TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken November 2015

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Gebruikershandleiding -ICT BEHEERDER-

Gebruikershandleiding -ICT BEHEERDER- Gebruikershandleiding -ICT BEHEERDER- Inhoudsopgave 1. LET OP... 3 2. Inloggen... 4 3. Naar de beheeromgeving... 5 3.1 Tabbladen en menubalk... 5 4. School... 6 5. Licenties... 7 6. Groepen... 7 6.1 Licenties

Nadere informatie

Start hier met lezen!

Start hier met lezen! k s e d e n li n O s id g Snelstart Voor eigenaren 2 Snelstartgids Onlinedesk Start hier met lezen! U bouwt pensioen op bij BPF Schilders. Als zelfstandig ondernemer bepaalt u zelf hoeveel pensioen u jaarlijks

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Geachte heer, mevrouw,

Geachte heer, mevrouw, Geachte heer, mevrouw, In opdracht van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) voert KPMG Advisory N.V. de ondersteuning uit van de gegevensuitvraag honorariumomzet. Voor de gegevensuitvraag wordt gebruik

Nadere informatie

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING Inhoudsopgave 1. Belangrijkste spelregels... 3 2. Contact met tools4ever international support... 4 isupport webomgeving... 4 Eerste maal inloggen...

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Registratie Opleidingsregister

Registratie Opleidingsregister Registratie Opleidingsregister 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Opleiding kiezen 4. Opleidingsinstelling kiezen 5. Dossier indienen 6. Betalen 7. Aanmelding dossier afronden 8. Opleidingsschema toevoegen

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

ZorgInlogPortaal.nl. Geachte gebruiker, Handleiding Mijn Virtuele Schijf Versie 2.0

ZorgInlogPortaal.nl. Geachte gebruiker, Handleiding Mijn Virtuele Schijf Versie 2.0 Handleiding Mijn Virtuele Schijf Versie 2.0 ZorgInlogPortaal.nl Geachte gebruiker, Er zijn door ons een aantal aanpassingen gedaan in de achterliggende infrastructuur op de Mijn Virtuele schijf omgeving

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie Gebruikersinstructie Mijn Bol Voor gebruikers van Mijn Bol Instructie Versie april 2018 In deze Instructie: 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?... 2 1.1 Slimmer accorderen... 2 1.2 Eenvoudige toegang tot

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Versie 1.3 / 22 april 2016 Inhoud 1. Welkom bij Grant Manager... 3 2. Inloggen... 4 3. Handleiding en wachtwoord wijzigen... 6 4. Tijd schrijven... 7 5. Kosten en uitgaven... 12 6.

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

Handleiding veilige ontvangen voor (zorg)partners van het St. Antonius Ziekenhuis

Handleiding veilige  ontvangen voor (zorg)partners van het St. Antonius Ziekenhuis Handleiding veilige e-mail ontvangen voor (zorg)partners van het St. Antonius Ziekenhuis Veilig mailen in de zorg met KPN E-zorg Zorg Messenger Veilige mail ontvangen van het St. Antonius Vanaf 3 juli

Nadere informatie

Het overdrachtsformulier in KIJK! Webbased

Het overdrachtsformulier in KIJK! Webbased Handleiding Het overdrachtsformulier in KIJK! Webbased Een kind uit uw groep wordt binnenkort vier jaar en u wilt, volgens de afspraken die u heeft gemaakt met de ontvangende school, de gegevens van dit

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

Bestelprocedure huurkoop in termijnen

Bestelprocedure huurkoop in termijnen Bestelprocedure huurkoop in termijnen Login gegevens per e-mail Namens CVO Melanchthon heeft u via idealnet een e-mailbericht ontvangen met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord om te kunnen inloggen

Nadere informatie

Handleiding Digitaal logboek Diabetes

Handleiding Digitaal logboek Diabetes Handleiding Digitaal logboek Diabetes 2 INLEIDING Voor u ligt de handleiding voor het digitaal logboek. U vindt hierin antwoord op de vraag hoe u het digitaal logboek kunt gebruiken. Wij hopen dat u met

Nadere informatie

Handleiding. Obvion AdviseursPortaal 1.0 HOE WIL JIJ WONEN?

Handleiding. Obvion AdviseursPortaal 1.0 HOE WIL JIJ WONEN? Handleiding Obvion AdviseursPortaal 1.0 HOE WIL JIJ WONEN? Obvion AdviseursPortaal Op 7 september 2015 introduceert Obvion haar nieuwe AdviseursPortaal: Obvion Adviseur. Dit nieuwe portaal is in co-creatie

Nadere informatie

Instructie levering sociaal-emotionele leerlingvolggegevens. voor de monitor Onderwijstijdverlenging 2012-2013

Instructie levering sociaal-emotionele leerlingvolggegevens. voor de monitor Onderwijstijdverlenging 2012-2013 Instructie levering sociaal-emotionele leerlingvolggegevens voor de monitor Onderwijstijdverlenging 2012-2013 CED-Toetsservice 2013 2 van 10 Toetsservice De Toetsservice van de CED-Groep verzamelt in opdracht

Nadere informatie

Leiden - Roelofarendsveen. Handleiding Magister

Leiden - Roelofarendsveen. Handleiding Magister Leiden - Roelofarendsveen Handleiding Magister Inhoud Handleiding Magister Bonaventuracollege Leiden Roelofarendsveen.... 3 Toegang tot de site.... 4 Het vandaag scherm.... 5 Agenda... 6 Cijfers... 7 Aanwezigheid...

Nadere informatie

Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler. Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler

Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler. Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler Invulinstructie Afmelding (mede)beleidsbepaler Een toelichting bij het afmeldingsformulier (mede)beleidsbepaler Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet

Nadere informatie

Handleiding. self service adverteren in print.

Handleiding. self service adverteren in print. Handleiding self service adverteren in print. Met onze online tool maak je in drie simpele stappen een advertentie drukklaar. Gereed voor de krant van morgen. Kies een ontwerp. Bewerk de inhoud. En lever

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Handleiding Patiënten portaal Abakus

Handleiding Patiënten portaal Abakus Handleiding Patiënten portaal Abakus Versie 2.0 Abakus B.V. Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede The Netherlands T 088-9462225 F (0318) 657758 E informatie@abakus.nl W www.abakus.nl Inhoud Inhoud... 2 Wat is Abakus?...

Nadere informatie

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU

HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU HANDLEIDING TEAMPAGINA S MIJNCLUB.NU INHOUD INLEIDING... 2 De account... 2 Inloggen... 2 GEBRUIKERS MENU... 3 MIJN TEAM... 4 Bewerk team... 4 Spelers... 6 Wedstrijden... 7 Gespeelde wedstrijden... 8 Nog

Nadere informatie

Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts

Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts Contact Mocht u na of tijdens het lezen van deze handleiding toch nog vragen hebben, neemt u dan contact op met Sdu Klantenservice via (070)

Nadere informatie

Handleiding Ingis. Afnemer. Ontvanger van facturen. februari 2010. Initiatief van

Handleiding Ingis. Afnemer. Ontvanger van facturen. februari 2010. Initiatief van Handleiding Ingis Afnemer Ontvanger van facturen februari 2010 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING EN OPZET VAN DE HANDLEIDING... 3 2 ONTVANGER INGIS FACTUREN... 4 2.1 Ondersteunde Browsers... 4 2.2 Inloggen op

Nadere informatie

Handleiding nieuwe Carsom.nl site

Handleiding nieuwe Carsom.nl site Handleiding nieuwe Carsom.nl site Handleiding Handleiding nieuwe site Haal meer uit uw werkplaats met Carsom.nl Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 Inloggen in uw account 1 Uw bedrijfsprofiel wijzigen en beheren 3

Nadere informatie

Handleiding Myflex. Zzp met Oracle koppeling

Handleiding Myflex. Zzp met Oracle koppeling Handleiding Myflex Zzp met Oracle koppeling Versie 1.2-2016 Algemeen Inloggen en uitloggen Uw inloggegevens ontvangt u per mail van afzender noreply@salesforce.com. Deze e-mail heeft als onderwerp: Welkom

Nadere informatie

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Winkelcentra

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Winkelcentra Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Winkelcentra Nieuwe aanvraag Inloggen Beoordelen vergunningsaanvraag Overzicht van aanvragen waarvoor een vergunning is verleend Beschikbaarheid beheren Gegevens

Nadere informatie

- Inloggen 2. - De tour 3. - Vandaagscherm (ouders/leerlingen) 5. - Agenda 6. - Aanwezigheid 6. - Cijferoverzicht 7. - Techniek 8

- Inloggen 2. - De tour 3. - Vandaagscherm (ouders/leerlingen) 5. - Agenda 6. - Aanwezigheid 6. - Cijferoverzicht 7. - Techniek 8 Handleiding Magister voor ouders Ouders, verzorgers en leerlingen hebben via het internet toegang tot Magister; het leerlingvolgsysteem van onze school. In Magister kunnen het rooster, de aanwezigheid

Nadere informatie

Handleiding Peuterestafette DigiDoor.

Handleiding Peuterestafette DigiDoor. Handleiding Peuterestafette DigiDoor. Na inloggen kan een aanwezig dossier verder bewerkt worden óf er kan een nieuw dossier aangemaakt worden. Nieuw dossier aanmaken: Kies: Leerlingen -> Leerlingen [Toevoegen

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Krijgt u de melding sessie verlopen. Dan is RAET vastgelopen. U moet het internet dan helemaal uitzetten en weer opnieuw aanzetten.

Krijgt u de melding sessie verlopen. Dan is RAET vastgelopen. U moet het internet dan helemaal uitzetten en weer opnieuw aanzetten. HANDLEIDING INLOGGEN YOUFORCE VOOR DIGITALE SALARISSPECIFICATIES START: U gaat naar https://login.youforce.biz. Gebruikersnaam : invoeren. Wachtwoord : invoeren Eerste Vinkje : U kunt er voor kiezen om

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Mijn Woongoed Zeist. Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar. / handleiding MijnWoongoedZeist.nl /

Mijn Woongoed Zeist. Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar. / handleiding MijnWoongoedZeist.nl / Mijn Woongoed Zeist Gemakkelijk, snel en altijd beschikbaar / handleiding MijnWoongoedZeist.nl / Mijn woongoed Zeist Wist u dat u bij Woongoed Zeist veel zaken online kunt regelen? Dit kan via uw persoonlijke

Nadere informatie

2016 KindKans SWV VO Deventer (VO2303)

2016 KindKans SWV VO Deventer (VO2303) 1. Ga naar www.kindkans.net, klik op de juiste organisatie (fig. 1) en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord, klik op aanmelden (fig. 2) Je bent nu succesvol aangemeld als (naam, functie) in de regio

Nadere informatie

Handleiding klantportal

Handleiding klantportal Handleiding klantportal In deze handleiding vindt u uitleg over ons klantportal. Heeft u een vraag waarop u het antwoord niet in de handleiding kunt vinden, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u

Nadere informatie