Profiel Legal Counsel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Profiel Legal Counsel"

Transcriptie

1 Profiel Legal Counsel Over ENNIA Met 65 jaar ervaring en meer dan 200 medewerkers, werkzaam op onze vestigingen in Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten, is ENNIA ( grootste verzekeraar in de Dutch Caribbean. Als een van de weinige full service verzekeringsbedrijven in de regio, bieden wij onze klanten een breed aantal producten met veel keuzemogelijkheden. Onze betrouwbare en aantrekkelijk geprijsde verzekeringsproducten zijn bestemd voor zowel particulieren als bedrijven. Particuliere klanten kunnen bij ons kiezen uit een breed palet inzichtelijke auto-, woning- en reisverzekeringen, naast meer complexe maatwerkproducten op het gebied van levensverzekeringen, hypotheken en pensioenplannen. Zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor auto-, eigendoms-, aansprakelijkheids- en commerciële verzekeringen, naast een scala aan verzekeringsproducten voor werknemers en pensioenplannen voor directeuren / meerderheidsaandeelhouders. Onze getalenteerde professionals werven wij zorgvuldig via lokale en internationale kanalen, omdat wij als geen ander beseffen hoe waardevol ons menselijk kapitaal is. Onze professionals staan bekend als deskundig, professioneel, communicatief, servicegericht en zeer bereid om bij te dragen aan de gemeenschap. Als marktleider in een snel veranderende wereld, heeft innovatie onze topprioriteit. Wij investeren permanent in moderne, gedigitaliseerde communicatie met onze klanten en in innovatieve producten en processen, die gebruik maken van de modernste technologie. Korte historie ENNIA is al sinds 1948 actief in de Dutch Caribbean en is voortgekomen uit de Nederlandse Verzekeringsmaatschappij Eerste Nederlandsche / Nieuwe Eerste Nederlandsche (EN/NEN). In 1981 fuseert ENNIA met AGO Verzekeringen, waarna het moederbedrijf haar naam in AEGON verandert. In de Dutch Caribbean heeft de naam ENNIA echter zo veel power, dat de naam hetzelfde blijft. In 1998 wordt ENNIA door Nuts OHRA overgenomen en een jaar later door Delta Lloyd. In 2002 neemt ENNIA De Amersfoortse Antillen over. Vier jaar later verkoopt Delta Lloyd haar aandelen in ENNIA Caribe Holding NV aan Parman International BV, dat de enige aandeelhouder wordt van de ENNIA bedrijvengroep. Tegenwoordig is ENNIA Caribe Holding NV een volledig onafhankelijk bedrijf onder Curaçaose wetgeving. De verzekeringsactiviteiten worden uitgevoerd door 5 operationele bedrijven: ENNIA Caribe Schade NV (Schadeverzekeringen). ENNIA Caribe Leven NV (Levensverzekeringen). ENNIA Caribe Zorg NV (Zorgverzekeringen). ENNIA Caribe Schade (Aruba) NV (Schadeverzekeringen).

2 ENNIA Caribe Leven (Aruba) NV (Levensverzekeringen). De komende jaren staan in het teken van verdere groei en professionalisering en zijn er ambitieuze kwalitatieve- en kwantitatieve doelstellingen geformuleerd. In het verlengde daarvan is ENNIA voor het hoofdkantoor op Curaçao per direct opzoek naar een ervaren en ambitieuze legal counsel. Plaats en doelstelling van de functie: De legal counsel is primair verantwoordelijk voor het opstellen van het Juridisch beleid binnen ENNIA en zorgdragen voor de uitvoering hiervan, binnen het strategisch beleid van ENNIA en in samenwerking met de Financiële, Commerciële en Back Office disciplines, teneinde invulling te geven aan corporate housekeeping en daarmee ENNIA s risico s verbonden aan de bedrijfsvoering te mitigeren. De legal counsel geeft direct leiding aan twee medewerkers. Rapporteert aan: De Chief Executive Officer. Functiegebieden: Juridisch beleid Vertalen van de vastgestelde strategie en organisatiedoelstellingen naar een Juridisch beleid, in lijn met het Commerciële en Back Office beleid en met wet- en regelgeving, teneinde de juridische risico s behorend bij de bedrijfsvoering van ENNIA inzichtelijk te maken en te beheersen.

3 Vertalen van het strategisch beleid naar het Juridisch beleid. Analyseren van potentiële juridische risico s en deze verankeren in het beleid. Formuleren van doelstellingen voor de afdeling. Monitoren in hoeverre de doelstellingen behaald worden en het Juridisch beleid eventueel moet worden aangepast. Monitoren van naleving van het juridisch beleid door de organisatie. Advies Gevraagd en ongevraagd adviseren ten aanzien van de juridische structuur van de organisatie, aansprakelijkheid van de Directie, (potentiële) acquisities en samenwerkingsverbanden, arbeidsovereenkomsten en ten aanzien van verzekeringstechnische en beleggingsrisico s, vanuit een juridisch perspectief en waar van toepassing in samenwerking met de directie en de Assistant Managing Director Strategy, teneinde bij te dragen aan een optimale inrichting en uitvoering van de bedrijfsvoering van ENNIA. Analyseren van de operationele processen, signaleren van potentiële operationele risico s en op basis hiervan opstellen van verbetervoorstellen. Adviseren van de Directie ten aanzien van de juridische structuur van ENNIA. Analyseren van de vragen gesteld door de organisatie en deze beantwoorden. Monitoren van naleving van juridisch advies door de organisatie. Analyseren van de organisaties die aangemerkt zijn als kandidaat voor overname of samenwerkingsverband voor wat betreft het inzichtelijk maken van de juridische implicaties en van risico s voortkomend uit de samenwerking of overname. Contracten en polissen Eindredactie van polisvoorwaarden en clausules van verzekeringen alsmede redigeren van contracten, screening van aangeboden contracten, evenals het beheren van deze contracten en polisvoorwaarden, binnen het juridisch beleid en in samenwerking met desbetreffende afdelingen, teneinde de wensen vanuit de organisatie mogelijk te maken zonder de organisatie aan juridische risico s bloot te stellen. Inbrengen van de risico s verbonden aan het verstrekken Claims Begeleiden van de Back en Front Office in het behandelen van claims, regres- en personenschaden en tekortkomingen in nakoming van contractuele verplichtingen, het beoordelen hiervan en indien nodig initiëren van en begeleiden van rechtsprocedures, eventueel in samenwerking met een andere betrokken verzekeraar, al dan niet door inschakeling van een advocaat op basis van de polisvoorwaarden en het juridisch beleid van ENNIA, ten einde de claims, regresschaden en tekortkomingen in nakoming van contractuele verplichtingen af te handelen met een maximum resultaat voor ENNIA. Beoordelen van de rechtmatigheid van de claim en adviseren van de Back Office hieromtrent.

4 Analyseren van de financiële situatie van de verzekerden die claims hebben ingediend. Analyseren van de noodzakelijkheid polisvoorwaarden of clausules in de toekomst aan te passen vanuit een juridisch perspectief. Analyseren en beoordelen van de regres- en personenschaden en op grond hiervan deze zorgdragen voor afhandeling. Ondersteunen van de Commerciële en Financiële disciplines bij het nemen van correctieve acties in het geval van contractuele tekortkomingen evenals adviseren over en bemiddelen bij de terugvordering van uitstaande gelden. Onderzoeken van mogelijkheid tot samenwerking met andere verzekeraars met betrekking tot contractuele tekortkomingen door intermediairs. Rapportage Opstellen van periodieke- en jaarrapportages ten aanzien van de status en ontwikkeling van juridische kwesties, regresschaden en juridische adviezen aan de diverse afdelingen binnen ENNIA, teneinde de CEO inzicht te verschaffen in de juridische situatie van ENNIA en de mogelijkheid te bieden hierin tijdig bij te sturen. Analyseren en interpreteren van de juridische situatie, incasso van regresschades, alsmede de adviesverlening door juridische zaken en deze verwerken in een rapportage. Indien gewenst toelichten van de rapportage aan de CEO. HR Aansturen, beoordelen en motiveren van de medewerkers binnen de juridische afdeling, in lijn met het HR-beleid, zodanig een optimale kwalitatieve en kwantitatieve bezetting te waarborgen. Zorgen voor en zelf voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met medewerkers en bewaken van de kwaliteit daarvan. Zorgdragen voor het stimuleren en begeleiden van medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling. Beoordelingscriteria: Kwaliteit van inbreng voor het tactisch beleggingsbeleid. Toepasbaarheid van de opgestelde operationele plannen. Kwaliteit en tijdigheid van signalering van kansen en bedreigingen in de markt evenals de toepasbaarheid van adviezen en voorstellen hieromtrent voor ENNIA. Realisatie van operationele doelstellingen. Kwaliteit van de analyse van en advisering ten aanzien van acquisities en samenwerkingsverbanden. Compleetheid, up-to-date en correcte registratie en beheer ten aanzien van contracten en polisvoorwaarden. Kwaliteit en mate van afdekking risico s door contracten en polisvoorwaarden. Toepasbaarheid adviezen vanuit juridisch perspectief voor de bedrijfsvoering (flexibiliteit, vindingrijkheid). Kwaliteit van afhandeling claims. Kwaliteit van afhandeling disputen met intermediairs. Mate van naleving wet- en regelgeving. Tevredenheid en kwaliteit van medewerkers binnen de Legal afdeling. Mate waarin functionerings- en beoordelingsgesprekken met medewerkers zijn gevoerd.

5 Kennis en Ervaring: Academisch werk- en denkniveau, aangevuld met 5 tot 10 jaar werkervaring. In het bezit van een afgeronde juridische opleiding. Verzekeringstechnische achtergrond is wenselijk. Vennootschappelijk onderlegd, goede beheersing van het aansprakelijkheid- en verzekerings en personen schaderecht, evenals kennis van arbeidsrecht. In bezit van uitstekende adviesvaardigheden, strategisch inzicht en overtuigingskracht. Is gewend in oplossingen te denken. Peoplemanager en teamspeler met een pragmatische en hands-on instelling die in staat is om mensen met uiteenlopende achtergronden te motiveren, te enthousiasmeren en te overtuigen. In bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Papiamentu, Engels, Nederlands). Vereiste competenties: Visie Reflecteert voortdurend over trends en ontwikkelingen en weet deze te vertalen naar de rol en positie van ENNIA in de toekomst. Ontwikkeld op basis van deze analyse een inspirerend en aansprekend toekomstbeeld. Houdt rekening met de veranderde externe omgeving. Integriteit Handelen in overeenstemming met persoonlijke en sociale normen en opvattingen over zakelijk ethiek. Probleem oplossend vermogen Oplossen van problemen door situaties, processen en vraagstukken uiteen te rafelen en systematisch te bekijken en te beoordelen. Expertise delen Laat anderen delen in opgedane deskundigheid. Doet dat schriftelijk, coachend, presenterend of door het geven van (leer)opdrachten. Organisatie bewustzijn Kennen en herkennen van onderlinge relaties en verhoudingen binnen organisaties en hier effectief mee om weten te gaan. Overtuigingskracht Anderen overtuigen van een bepaald standpunt gericht op het verkrijgen van instemming met bepaalde plannen, ideeën of producten. Klantgerichtheid Richt de aandacht op een vlotte, efficiënte en persoonlijke service aan (in- en externe) klanten; zorgt ervoor dat aan de behoefte van de klant wordt voldaan; verliest daarbij het zakelijk belang van ENNIA niet uit het oog. Groepsgericht leiderschap Richting en sturing geven aan een groep, samenwerkingsverbanden tot stand brengen en deze handhaven om een beoogd doel te bereiken.

6 Resultaatgerichtheid Voortdurend streven naar de realisatie van optimale resultaten en gericht zijn op continue verbetering. Initiatief Uit eigen beweging mogelijkheden onderzoeken of uitproberen. Liever uit zichzelf beginnen dan afwachten tot anderen het initiatief nemen. De arbeidsvoorwaarden Er wordt gestart met een jaarcontract. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. Het vaste salaris (fulltime) bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal Nafl ,- en maximaal Nafl ,- afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Afhankelijk van de realisatie van de individuele-, team- en organisatiedoelstellingen keert ENNIA een additionele jaarlijkse bonus uit tot maximaal 20% van 12x het bruto maandsalaris. Een 13 e maand, auto en telefoon van de zaak maken verder onderdeel uit van het arbeidsvoorwaardenpakket. Voor kandidaten die woonachtig zijn in de EU geld een passende tegemoetkoming in de verhuiskosten en een bijdrage in de woonkosten voor de eerste drie maanden. Voor meer info over de functie Kunt u contact opnemen met Kenneth Erselina ( ), partner van Bushwick, telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 16:00 uur 18:30 uur en/of via kenneth@wearebushwick.com. Een assesssment kan onderdeel uit maken van de procedure en zal een gehele dag in beslag nemen.

Profiel Managing Director Aruba

Profiel Managing Director Aruba Profiel Managing Director Aruba Over ENNIA Met 65 jaar ervaring en meer dan 200 medewerkers, werkzaam op onze vestigingen in Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten, is ENNIA (www.ennia.com)de grootste

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Vacature Business Development & Sales

Vacature Business Development & Sales Vacature Business Development & Sales Functieomschrijving 0 1 20.10. 2016 Vacature Business development &sales 01 Zelfstandige denker, met gevoel voor het ontwikkelen en benutten van commerciële kansen.

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 March 2018 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van een of

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

info@bronneberg.nl www.bronneberg.nl KvK Eindhoven: 17136847 BTW/VAT/MwSt: NL 810049429B01

info@bronneberg.nl www.bronneberg.nl KvK Eindhoven: 17136847 BTW/VAT/MwSt: NL 810049429B01 Functieomschrijving office-coördinator Taken en Werkzaamheden Tot de aandachtsgebieden van office-coördinator behoren 'Beleid', Externe contacten, Communicatie en Relatiebeheer, Financiën, Advisering,

Nadere informatie

MUTSAERTS FUNCTIEBESCHRIJVING. Pensioenadviseur / lid Management Team

MUTSAERTS FUNCTIEBESCHRIJVING. Pensioenadviseur / lid Management Team MUTSAERTS FUNCTIEBESCHRIJVING Pensioenadviseur / lid Management Team MUTSAERTS INHOUDSOPGAVE 1) Doel van de functie..blz. 3 2) Plaats in de organisatie..blz. 3 3) Taken & resultaatgebieden..blz. 3 4) Verantwoordelijkheden..blz.

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

Competenties op het gebied van Management en Leidinggeven

Competenties op het gebied van Management en Leidinggeven P E O P L E I M P R O V E P E R F O R M A N C E Com puterw eg 1,3542 D P U trecht Postbus 1087,3600 BB Maarssen tel.0346-55 90 10 fax 0346-55 90 15 w w w.picom pany.nl servicedesk@ picom pany.nl Het PiCompany

Nadere informatie

Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland Slachtofferhulp Nederland Profielschets Directeur Juridische Dienstverlening Baarn, 3 juni 2016 Rutgers van Rozenburglaan 2, 3744 MC Baarn tel.: 035 69 48 000; e-mail: office@galangroep.nl www.galangroep.nl

Nadere informatie

Profiel. Manager Adviesgroep Apothekers. VvAA Groep B.V.

Profiel. Manager Adviesgroep Apothekers. VvAA Groep B.V. Profiel Manager Adviesgroep Apothekers VvAA Groep B.V. Inhoudsopgave Beschrijving organisatie 1 Situatieschets 1 Doel van de functie 2 Plaats in de organisatie 2 Werkzaamheden/Verantwoordelijkheden 2 Functieprofiel

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord FUNCTIEPROFIEL LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle 1. LTO Noord LTO Noord is dé belangenbehartiger en partner voor boeren en tuinders in de negen provincies

Nadere informatie

Functieprofiel: Directeur Service Eenheid Functiecode: 0206

Functieprofiel: Directeur Service Eenheid Functiecode: 0206 Functieprofiel: Directeur Service Eenheid Functiecode: 0206 Doel Voorbereiden en uitvoeren van het beleid van in het algemeen en van de eigen service in het bijzonder, alsmede het leidinggeven aan de werkzaamheden

Nadere informatie

DE CIO VAN DE TOEKOMST

DE CIO VAN DE TOEKOMST MIC 2015 DE CIO VAN DE TOEKOMST 30 oktober 2015 Mark van der Velden principal adviseur, interim manager EVEN VOORSTELLEN ONDERWERPEN De complexiteit van ICT in de zorg ICT ontwikkeling in drie stappen

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

Functieomschrijving Sales Manager

Functieomschrijving Sales Manager Functieomschrijving Sales Manager Algemeen Functienaam Salaris Bonus Inzet (fte) Doelstelling Rapporteringslijn Dagelijkse verantwoordelijkheid Specifieke verantwoordelijkheden Sales Manager Afhankelijk

Nadere informatie

Gezocht: Krachtige Stafmanager Financiën en Bedrijfsvoering. Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs?

Gezocht: Krachtige Stafmanager Financiën en Bedrijfsvoering. Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Gezocht: Krachtige Stafmanager Financiën en Bedrijfsvoering Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Ben jij de krachtige, financiële duizendpoot die behalve

Nadere informatie

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE MANAGEMENT & BESTUURSONDERSTEUNING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING VERSIE 3 APRIL 2017

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE MANAGEMENT & BESTUURSONDERSTEUNING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING VERSIE 3 APRIL 2017 Directeur bedrijfsvoering Doel Zorgdragen voor de beleidsontwikkeling en, na vaststelling van het te voeren beleid door anderen, voor beleidsimplementatie en -evaluatie van (deel)processen in de bedrijfsvoering

Nadere informatie

> Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen Telefoon 024 3277571 www.gitp.

> Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen Telefoon 024 3277571 www.gitp. Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen Telefoon 024 3277571 www.gitp.nl > Profiel Kenmerk > WS.2014.0033/14.103 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR A. DOEL VAN DE FUNCTIE: Het beleidsthema vanuit theoretische en praktische deskundigheid implementeren en uitbouwen teneinde toepassingen

Nadere informatie

Beleidsmedewerker Onderwijs

Beleidsmedewerker Onderwijs Horizon College Beleidsmedewerker Onderwijs Sector BMO Alkmaar C70) Afdeling Communicatie en Onderwijs (C&O) Contract: Vervanging wegens zwangerschapsverlof Periode: 1 mei 2015 tot 1 oktober 2015 Omvang:

Nadere informatie

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en door het geven van adviezen bijdragen aan de uitvoering van het beleid binnen de Hogeschool Utrecht kaders en de ter

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken. FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Graadnaam: AFDELINGSHOOFD Afdeling TECHNISCHE ZAKEN Functienaam: AFDELINGSHOOFD Dienst TECHNISCHE ZAKEN Functionele loopbaan: A4a A4b Omschrijving van de afdeling en dienst

Nadere informatie

Brinklaan GB Bussum DIENSTENWIJZER

Brinklaan GB Bussum DIENSTENWIJZER DIENSTENWIJZER Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. Deze Dienstenwijzer

Nadere informatie

PROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR

PROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR Vastgesteld in de bestuursvergadering van 24 mei 2007 PROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR Binnen de voor de stichting geldende statuten en reglementen, is het College van Bestuur het bevoegd gezag van de stichting,

Nadere informatie

Position leadership development consultant

Position leadership development consultant Position leadership development consultant Q uæstus E XECUTIVE L EADERSHIP Consult Search Develop DE ORGANISATIE Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie

De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie LexPartners: uw full service juridische sparringpartner en huisadviseur Door het sterk gestegen belang voor ondernemingen

Nadere informatie

Wat doet het Diabetes Fonds precies?

Wat doet het Diabetes Fonds precies? Het Diabetes Fonds 1 miljoen Nederlanders heeft diabetes, een ziekte die je je gezondheid en toekomst afneemt. Onacceptabel, vindt het Diabetes Fonds. Daarom ziet het Diabetes Fonds het als zijn belangrijkste

Nadere informatie

privacyverklaring klanten Financiële Diensten

privacyverklaring klanten Financiële Diensten voor klanten Financiële Diensten versie 1.0 mei 2018 Kijk ook op www.broekhuis.nl/privacy Broekhuis Financiële Diensten De statutaire naam van Broekhuis Financiële Diensten is Broekhuis Assurantie B.V.

Nadere informatie

Jurist (32-36 uur) met kennis van informatierecht en affiniteit met de mediasector

Jurist (32-36 uur) met kennis van informatierecht en affiniteit met de mediasector Jurist (32-36 uur) met kennis van informatierecht en affiniteit met de mediasector Propositie: Met een team van juridische professionals werken aan een goed functionerende mediasector. Een functie dicht

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control Unitmanager EAD Organisatiecontext Het Baken wil een werkomgeving bieden die plezierig, inspirerend en lerend is. Wij zien onze medewerkers als mensen met talenten, competenties, passie en ambities, die

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

INDIVIDUELE ONTWIKKELROUTEKAART

INDIVIDUELE ONTWIKKELROUTEKAART INDIVIDUELE ONTWIKKELROUTEKAART t Pie rbeeld voo Kwaliteiten Ontwikkelpunten Conceptueel denkvermogen Luistervaardigheid Bouwen aan teams Sensitief vermogen Visie Communicatieve vaardigheden Prioriteiten

Nadere informatie

Functieprofiel Functioneel Beheerder Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Functioneel Beheerder Functieprofiel titel Functiecode 00 Functieprofiel Functioneel Beheerder Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Zorgdragen voor adequaat beheer en onderhoud van systemen en applicaties, voor tijdige en effectieve ondersteuning van en kennisontwikkeling

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Medior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

Reglement RvT Bijlage C: profielschets bestuur

Reglement RvT Bijlage C: profielschets bestuur Reglement RvT Bijlage C: profielschets bestuur Versie: 2016.01 Vastgesteld door RvT: 31 oktober 2016 Inhoudsopgave 1. Profielschets Bestuur... 2 1.1. Verantwoordelijkheden... 2 1.2. Kenmerken directeur-bestuurder...

Nadere informatie

Directeur onderzoeksinstituut

Directeur onderzoeksinstituut Directeur onderzoeks Doel College van van Bestuur Zorgdragen voor de ontwikkeling van het van het en uitvoering en organisatie van onderzoek en onderzoeksondersteuning binnen het, uitgaande van het faculteitsplan

Nadere informatie

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Datum > Maart 2015

>Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht  Datum > Maart 2015 Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht www.gitp.nl >Profiel Onderwerp > Profiel Algemeen Directeur Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC BV Opdrachtgever

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Junior Research Consultant Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 17 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE MANAGEMENT & BESTUURSONDERSTEUNING AFDELINGSHOOFD VERSIE 4 APRIL 2017

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE MANAGEMENT & BESTUURSONDERSTEUNING AFDELINGSHOOFD VERSIE 4 APRIL 2017 Afdelingshoofd Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van één of meerdere werkprocessen, binnen

Nadere informatie

Reglement Raad van Toezicht Bijlage C: profielschets bestuur

Reglement Raad van Toezicht Bijlage C: profielschets bestuur Reglement Raad van Toezicht Bijlage C: profielschets bestuur Versie: 2017.01 Vastgesteld door Raad van Toezicht: 23 november 2017 Inhoudsopgave 1. Profielschets Bestuur... 2 1.1. Verantwoordelijkheden...

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH RECRUITMENT EN WERVING & SELECTIE FUNCTIEPROFIEL B.V. Februari 2014 ALGEMENE INFORMATIE Als internationale beursgenoteerde onderneming, met een zevental vestigingen in zowel Europa als Australië, produceert de Hilton Food Group smakelijke

Nadere informatie

BNG Compliance Charter

BNG Compliance Charter BNG Compliance Charter Koninginnegracht 2 2514 AA Den Haag T 070 3750 750 www.bng.nl Contactpersoon Compliance, Integriteit en Veiligheidszaken T 070 3750 677 N.V. Bank Nederlandse Gemeenten, statutair

Nadere informatie

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers Voor meer informatie over de functie: Marcel Bogaarts, directeur Bazalt T 06 21 82 17 91 sluitingsdatum: 7 januari 2019 Organisatie Stichting Bazalt is

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Profielschets. Manager Vastgoedbeheer. Woonwaard. ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Woonwaard

Profielschets. Manager Vastgoedbeheer. Woonwaard. ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Woonwaard Profielschets Manager Vastgoedbeheer Woonwaard ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Woonwaard Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan Vos Telefoonnummer: 035 543 00 88 Inleiding Woonwaard

Nadere informatie

Bochane Services Dienstenwijzer Biedt helderheid over de dienstverlening van Bochane Services B.V.

Bochane Services Dienstenwijzer Biedt helderheid over de dienstverlening van Bochane Services B.V. Bochane Services Dienstenwijzer Biedt helderheid over de dienstverlening van De verschillende bedrijfstakken van financiële dienstverlening en in het bijzonder hechten grote waarde aan goede voorlichting

Nadere informatie

Titel: Procurement Assistant Referentie: Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Luc Carsauw

Titel: Procurement Assistant Referentie: Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Luc Carsauw I. IDENTIFICATIE Titel: Procurement Assistant Referentie: 000465 Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Luc Carsauw II. ORGANOGRAM Schatbewaarder Directeur

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

1. Doel profielschets Functie van de Raad van Commissarissen Algemeen Kwaliteitsprofiel 2

1. Doel profielschets Functie van de Raad van Commissarissen Algemeen Kwaliteitsprofiel 2 Stichting Mozaïek Wonen Profielschets Raad van Commissarissen Met ingang van 12-05-2016 Inhoudsopgave 1. Doel profielschets 1 2. Functie van de Raad van Commissarissen 1 3. Algemeen Kwaliteitsprofiel 2

Nadere informatie

Profielschets. Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard

Profielschets. Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard Profielschets Procesmanager Bouw & Onderhoud Woonwaard ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woonwaard Datum: maart 2015 Inleiding Woonwaard is een klantgerichte en vernieuwende woningcorporatie,

Nadere informatie

Apeldoorn, april 2019 PROFIELSCHETS. Financieel (vastgoed) specialist. De Goede Woning Apeldoorn

Apeldoorn, april 2019 PROFIELSCHETS. Financieel (vastgoed) specialist. De Goede Woning Apeldoorn Apeldoorn, april 2019 PROFIELSCHETS Financieel (vastgoed) specialist De Goede Woning Apeldoorn Organisatie De Goede Woning is de oudste en grootste wooncorporatie in Apeldoorn. De Goede Woning is uit nood

Nadere informatie

Profielschets algemeen directeur/bestuurder AveleijnSDT

Profielschets algemeen directeur/bestuurder AveleijnSDT Profielschets algemeen directeur/bestuurder AveleijnSDT De organisatie Kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke handicap hebben behoefte aan ondersteuning en begeleiding

Nadere informatie

Beoordelingsformulier

Beoordelingsformulier Beoordelingsformulier Naam beoordeelde Divisie/afdeling Beoordelingsperiode Naam beoordelaar Toelichting De beoordelingsgesprekken worden door de direct leidinggevende gevoerd. Het verdient de aanbeveling

Nadere informatie

Doel van de rol Iedere Compliance Officer heeft als doel het beheersen van de risico s die BKR loopt in haar strategische en operationele processen.

Doel van de rol Iedere Compliance Officer heeft als doel het beheersen van de risico s die BKR loopt in haar strategische en operationele processen. FUNCTIEPROFIEL Opdrachtgever: Functienaam: BKR Compliance Officer Security & Risk BKR is een onafhankelijke stichting met een maatschappelijk doel. BKR streeft sinds 1965, zonder winstoogmerk, een financieel

Nadere informatie

Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00 1 Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Ontwikkelen, implementeren en evalueren van beleid en adviseren op één of meerdere aandachtsgebieden/beleidsterreinen ten behoeve

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Bootverzekering en wonen op het water

Dienstenwijzer. Bootverzekering en wonen op het water Bootverzekering en wonen op het water Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In dit document geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs in de dienst verlening van Noord Nederland

Nadere informatie

VACATURE-INVENTARISATIE

VACATURE-INVENTARISATIE VACATURE-INVENTARISATIE Algemeen Bedrijf: Adres: Telefoon: Reden vacature: uitdiensttreding huidige functionaris overplaatsing huidige functionaris promotie huidige functionaris uitbreiding Datum ingang

Nadere informatie

Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM

Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM Profielschets voor de vacature Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM Profielschets Sales Manager Pagina 1 Karakteristieken van de organisaties Rond consulting is opgericht in 2007 en is de eerste 100%

Nadere informatie

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Pagina 1 van 5 Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Doel Het vastleggen van taken, verantwoordelijkheden van een functionaris, met inbegrip van opleidingseisen en salarisindicatie. Van

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd Omgeving Functiefamilie: Functionele loopbaan: A4a-A4b Afdeling: Omgeving Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De afdeling staat in

Nadere informatie

Juridisch adviseur bescherming persoonsgegevens (AVG/Wpg) 2 fte Den Haag

Juridisch adviseur bescherming persoonsgegevens (AVG/Wpg) 2 fte Den Haag Juridisch adviseur bescherming persoonsgegevens (AVG/Wpg) 2 fte Den Haag Startdatum 16-09-2019 Einddatum 31-08-2020 Optie tot verlenging Verlenging optioneel tot een totale inhuurduur van maximaal 24 maanden

Nadere informatie

Wat doet het Diabetes Fonds precies?

Wat doet het Diabetes Fonds precies? Het Diabetes Fonds 1 miljoen Nederlanders heeft diabetes, een ziekte die je je gezondheid en toekomst afneemt. Onacceptabel, vindt het Diabetes Fonds. Daarom ziet het Diabetes Fonds het als zijn belangrijkste

Nadere informatie

Directeur Hotel Papendal

Directeur Hotel Papendal Directeur Hotel Papendal Namens de aandeelhouder NOC*NSF, is de Raad van Commissarissen van Hotel Papendal op zoek naar een daadkrachtige Directeur, die zijn/haar sporen met bewezen resultaten in de hotel

Nadere informatie

Bijlage A: Competenties van de opleiding

Bijlage A: Competenties van de opleiding Bijlage A: Competenties van de opleiding In deze bijlage heeft een rectificatie plaatsgevonden per 30 oktober 2012. Na voltooiing van de opleiding moet de student als beroepsbeoefenaar zelfstandig en met

Nadere informatie

Functieprofiel: Controller Functiecode: 0304

Functieprofiel: Controller Functiecode: 0304 Functieprofiel: Controller Functiecode: 0304 Doel Bijdragen aan de formulering van het strategische en tactische (financieel-)economische beleid van de instelling of onderdelen daarvan, alsmede vorm en

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Bedrijfsvoering, waartoe behoren datakwaliteit, informatisering en analyse, registratie en boekhouding, compliance

Nadere informatie

Functiebeschrijving OCMW Schoten. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie. DIRECTEUR PERSONEELSZAKEN Periode van tot: Mei 2018

Functiebeschrijving OCMW Schoten. Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie. DIRECTEUR PERSONEELSZAKEN Periode van tot: Mei 2018 Functiegegevens Functie: DIRECTEUR PERSONEELSZAKEN Periode van tot: Mei 2018 Graad: A1a-A3a Niveau: A Dienst: Personeelsdienst Departement: Gedeelde diensten Hoofddepartement: Doel van de functie Je bent

Nadere informatie

Facilitair accountmanager

Facilitair accountmanager Facilitair accountmanager Doel Inventariseren en analyseren van de wensen en ervaringen van klanten van de dienst ten aanzien van de dienstverlening en het uitzetten van daaruit voorvloeiende activiteiten,

Nadere informatie

Profiel. Manager Bibliotheken. 20 maart 2015. Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam

Profiel. Manager Bibliotheken. 20 maart 2015. Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam Profiel Manager Bibliotheken 20 maart 2015 Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam Voor meer informatie over de functie Manon Min, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Willem de Zwijger College

Willem de Zwijger College Functieprofiel Raad van Toezicht 17 september 2018 Willem de Zwijger College 1 Functieprofiel Raad van toezicht Hoofdtaak De raad van toezicht functioneert als eenheid en waakt over het integrale belang

Nadere informatie

Informatie over onze dienstverlening. Naam en adres. Registratie Autoriteit Financiële Markten (AFM). Aard van onze dienstverlening.

Informatie over onze dienstverlening. Naam en adres. Registratie Autoriteit Financiële Markten (AFM). Aard van onze dienstverlening. DIENSTENWIJZER INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF als gevolg van Europeese privacy wetgeving General Data Protection Regulation (GDPR) / Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG). Informatie over onze dienstverlening.

Nadere informatie

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het ontwikkelen, coördineren en realiseren van campagnes en acties binnen een team en/of thema met als doel het bereiken, benaderen en activeren van de doelgroepen. Welke

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE

FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE Oktober 2016 DE ORGANISATIE is een ondernemende, maatschappelijk gedreven wooncorporatie met circa 10.000 woningen en zeven verzorgingscomplexen in de

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL BID MANAGER CONNEXXION

FUNCTIEPROFIEL BID MANAGER CONNEXXION FUNCTIEPROFIEL BID MANAGER CONNEXXION DE ONDERNEMING Connexxion, ontstaan in 1999, heeft sinds 2007 het internationale Transdev als aandeelhouder. Daarnaast is BNG minderheidsaandeelhouder. Connexxion

Nadere informatie

Polyplastic BV. Professionele teamspeler bij het selecteren van strategische partners. Mariëtte Hermens, Lotte Terwel. Profielschets Inkoopmanager

Polyplastic BV. Professionele teamspeler bij het selecteren van strategische partners. Mariëtte Hermens, Lotte Terwel. Profielschets Inkoopmanager Profielschets Inkoopmanager Polyplastic BV Professionele teamspeler bij het selecteren van strategische partners Mariëtte Hermens, Lotte Terwel 30 maart 2010 Profielschets Inkoopmanager Profielschets Inkoopmanager

Nadere informatie

Naam en adres Onze gegevens luiden: Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, gevestigd aan de Beatrixlaan 2a,4213 CJ te Dalem.

Naam en adres Onze gegevens luiden: Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, gevestigd aan de Beatrixlaan 2a,4213 CJ te Dalem. Pagina 1 Informatie over onze dienstverlening Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening en de bijbehorende kosten. In deze brochure leest u daar meer over. Wij gaan hierbij verder

Nadere informatie

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO)

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Operationeel Manager Codering 102 Organisatie Stichting Professionele Kinderopvang Bonaire Functieschaal

Nadere informatie

Functiebeschrijving 01. FUWA5 NORM 2010

Functiebeschrijving 01. FUWA5 NORM 2010 Functienaam Functiecode 00.20 Human Resource Advisor Functiedatum 1 augustus 2011 Organisatie Functiefamilie Afdeling FUNCTIECONTEXT: POSITIE IN DE ORGANISATIE: Rapporteert aan: Geeft leiding aan: Anoniem

Nadere informatie

Profielschets. Drie regiodirecteuren KION. ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos Katherine Diaz MSc.

Profielschets. Drie regiodirecteuren KION. ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos Katherine Diaz MSc. Profielschets Drie regiodirecteuren KION ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos Katherine Diaz MSc. Inleiding KION is de grootste kinderopvangorganisatie van Nijmegen en

Nadere informatie

Schatbewaarder. Directeur Overheidsopdrachten. Coördinator. Procurement assistant

Schatbewaarder. Directeur Overheidsopdrachten. Coördinator. Procurement assistant I. IDENTIFICATIE Titel: (Junior) Procurement Assistant Referentie: 000465 Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Mieke Vanmarcke II. ORGANOGRAM Schatbewaarder

Nadere informatie

Naam en adres Onze gegevens luiden: Boveko Bedrijfsverzekeringen, gevestigd aan de Beatrixlaan 2a, 4213 CJ te Dalem.

Naam en adres Onze gegevens luiden: Boveko Bedrijfsverzekeringen, gevestigd aan de Beatrixlaan 2a, 4213 CJ te Dalem. Bladzijde 1 Informatie over onze dienstverlening Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening en de bijbehorende kosten. In deze brochure leest u daar meer over. Wij gaan hierbij verder

Nadere informatie

FUNCTIEDOCUMENT. Sector : Management Datum : december 2011 Functie : Manager Functienummer : 1.1

FUNCTIEDOCUMENT. Sector : Management Datum : december 2011 Functie : Manager Functienummer : 1.1 FUNCTIEDOCUMENT RWS Sector : Management Datum : december 2011 Functie : Manager Functienummer : 1.1 CONTEXT RWS heeft vier afdelingen (Strategie & Beleid, Klant, Vastgoed en Bedrijfsvoering). Deze afdelingen

Nadere informatie

Voorlopig Functieprofiel

Voorlopig Functieprofiel Voorlopig Functieprofiel Functienaam Organisatie Onderdeel Teamleider ROC Service Center Service Center Indicatie functieschaal 11 Datum 07-10-2013 Context van de functie Het Service Center is een resultaatverantwoordelijke

Nadere informatie

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze.

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Dienstenwijzer Geachte cliënt, Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij

Nadere informatie

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in:

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in: Heutink & Heij Financieel Adviseurs Pr. Julianastraat 3 8281 CK Genemuiden Telefoon 038-3768380 Email adres info@heutinkenheij.nl Internet adres www.heutinkenheij.nl AFM vergunningnummer 12010565 KvK dossiernummer

Nadere informatie

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in:

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in: De Goede Verzekeringen,Geldleningen en Hypotheken Burg. Falkenaweg 101 8442 LB Heerenveen Telefoon 0513-624000 Email adres info@de-goede.nl Internet adres www.de-goede.nl AFM vergunningnummer 12039811

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A8a A8b (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL De strategie van de organisatie uitdragen en realiseren door het leiden, organiseren en beheren van

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Senior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het Abonnement Financiële Planning Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.

Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het Abonnement Financiële Planning Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V. Toelichting specifieke diensten zoals genoemd in het Abonnement Financiële Planning Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V. BEHEER HYPOTHEEKOVEREENKOMST Archivering van documenten Wij archiveren

Nadere informatie

Functieprofiel directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra

Functieprofiel directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra Functieprofiel directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra directeur Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra (AFNL) is een landelijke koepel van zelfstandige

Nadere informatie

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in:

Op basis van deze vergunning kunnen wij u adviseren en bemiddelen in: De Man Advies Zuid Voorstraat 48 3295 BW 's Gravendeel Telefoon 078-6737650 Email adres info@demanadvies.nl Internet adres www.demanadvies.nl AFM vergunningnummer 12044782 KvK dossiernummer 67703348 Kifid

Nadere informatie

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Deze voorbeelden van een functieprofiel kunnen je prima helpen bij het opstellen van je eigen profiel We zijn er van overtuigd dat deze praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud

BluefieldFinance. BluefieldFinance. Toegevoegde waarde vanuit inhoud Toegevoegde waarde vanuit inhoud De Organisatie 1 De Organisatie Bluefield Finance is als onderdeel van Bluefield Partners in 2007 opgericht door 2 ervaren financials met een uitgebreide expertise in business-

Nadere informatie

Inleiding. TKA Verzekeringen biedt u deskundig advies en bemiddelingsdiensten aan op het gebied van:

Inleiding. TKA Verzekeringen biedt u deskundig advies en bemiddelingsdiensten aan op het gebied van: Inleiding Hierbij overhandigen wij u het dienstverleningsdocument (tevens dienstenwijzer) van Assurantiekantoor TKA Verzekeringen, Gronausestraat 65, 7533 BW te Enschede. Het dienstverleningsdocument heeft

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Versie 0.10 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts

Nadere informatie