Dag 1 Amsterdam - Washington Dag 2 Washington, bezoek Capitool en Supreme court Dag 3 Washington, bezoek Witte Huis Dag 4 Washington, bezoek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dag 1 Amsterdam - Washington Dag 2 Washington, bezoek Capitool en Supreme court Dag 3 Washington, bezoek Witte Huis Dag 4 Washington, bezoek"

Transcriptie

1 S t e de nt rip W a shingt on, v e rkie zinge n, 7 da ge n

2 Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Washington Dag 2 Washington, bezoek Capitool en Supreme court Dag 3 Washington, bezoek Witte Huis Dag 4 Washington, bezoek Arlington nationale begraafplaats en Georgetown Dag 5 Washington, museumdag Dag 6 Washington - Amsterdam Dag 7 aankomst Amsterdam

3 Dag tot dag be sc h ri j v i n g Het mediacircus zal neerstrijken in Washington en de boeiende ontwikkelingen en smakelijke schandalen verslaan. Alle reden om naar dit spektakel een reis te organiseren. Tijdens deze trip zal je Nederlands sprekende gids en politiek junkie je bijpraten over de laatste ontwikkelingen en roddels rond de verkiezingsstrijd. Hij zal je leiden langs de afdelingen van de Amerikaanse regering en de gebouwen waarbinnen zich dit allemaal afspeelt. Je zult onder de indruk zijn van de media die met hun rapportagewagens de stadsparken onbegaanbaar maken. Geniet van de architectuur, de historische monumenten en de verhalen die Washington tot een aantrekkelijke hoofdstad maken. Dag 1 Amsterdam - Washington Dag 2 Washington, bezoek Capitool en Supreme court Je vliegt in ongeveer 9 uur van Amsterdam naar Washington DC, de hoofdstad van de Verenigde Staten. Bij aankomst word je naar het hotel gebracht. Onderweg vergaap je je aan de verlichte monumenten. In je vrije tijd of in de avonden kun je de verschillende buurten ontdekken. Adams Morgan is cultureel divers, met clubs en restaurants uit de hele wereld. Foggy Bottom, bekend van Watergate, George Washington University en het Kennedy Center. In Dupont Circle vind je musea en ambassades gehuisvest in historische gebouwen. De Mall is een autovrij gebied, dat aan de ene kant wordt geflankeerd door het Capitool en aan de andere kant door het Lincoln Memorial. Rondom zijn de meeste bezienswaardigheden te vinden. De dag na aankomst nemen we je mee naar het Capitool en het Huis van Afgevaardigden. Het Capitool is herkenbaar aan zijn koepel en is de zetel van de volksvertegenwoordiging van de Verenigde Staten. In het Capitool zetelen zowel de Amerikaanse Senaat (vertegenwoordiging van twee senatoren per staat) als het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden (evenredige vertegenwoordiging naar grootte van de staat), samen het Congres genoemd. In het Capitool wonen we een lezing bij over het verkiezingsproces. Mocht in het congres een sessie gaande zijn, dan nemen we hier natuurlijk een kijkje. We bezoeken ook het Amerikaanse Hooggerechtshof, waar het hoogste gerecht van het land, het Supreme Court, zetelt. Na de wandeling is de middag ter vrije besteding. Bezoek de botanische tuin of het interessante Newseum. Hier vind je een presentatie van de stroom dagelijks nieuws en de industrie hierachter.

4 Dag 3 Washington, bezoek Witte Huis en Washington Monument De volgende dag nemen we je mee naar het Witte Huis, de verblijfplaats van de presidentiële familie en het Washington Monument. De National Mall (ook wel alleen The Mall genoemd) is de aanduiding voor een gebied tussen het Capitool en het Washington Monument. Hier vind je tuinen, fonteinen, bomen, bloemenperkjes en monumenten die open zijn voor het publiek. Rond de Mall liggen memorials om presidenten of oorlogen te herdenken. Het Lincoln Memorial, waar Lincoln, met een ontspannen hand en een gebalde vuist uitkijkt, ligt aan de westkant. Aan de voet van dit monument word je gegrepen door de intense blikken van een regiment soldaten bij het Korea memorial. Verderop langs het Tidal Basin, dat als decor diende voor veel historische speeches, vind je een aantal herdenkingsmonumenten waarvan het Roosevelt Memorial, een beeld van de president en zijn hond misschien wel het bekendst is. Dag 4 Washington, bezoek Arlington nationale begraafplaats en Georgetown Op een heuvel net buiten Washington ligt Arlington National Cemetary. Hier rusten soldaten en bekende Amerikanen. De begraafplaats is verdeeld in secties waar slachtoffers van de tweede Wereld oorlog, de Vietnam en de Irak oorlog bij elkaar liggen. De meest bezochte sectie is die waar de slachtoffers van terrorisme sinds 2001 begraven worden. Wij brengen natuurlijk ook een bezoek aan het graf van John F. Kennedy waar de eeuwig brandende vlam nog steeds indruk maakt. Niet ver hier vandaan liggen ook zijn broers Robert en Edward begraven. We vervolgen onze tocht om Georgetown te ontdekken. Deze buurt was al bekend onder Thomas Jefferson, maar raakte pas echt populair toen verschillende stafleden van Roosevelt hier hun intrek namen en een bewoner van deze buurt, John F. Kennedy, uiteindelijk tot president werd verkozen. Dit gedeelte van de stad is eigenlijk ouder dan Washington zelf en is nu één van de duurste delen van de stad met zijn historische18de -eeuwse huizen. Dag 5 Washington, vrije dag

5 Dag 6 Washington - Amsterdam Dag 7 aankomst Amsterdam Op je laatste dag in Washington ben je vrij er zelf op uit te trekken om de musea te ontdekken. De meeste musea worden door het Smithsonian Instituut beheerd. Dit is het erfgoed van James Smithson, een wetenschapper, die zijn fortuin aan het Amerikaanse volk naliet. Dit betekent niet alleen een scala aan musea, maar ook dat de entree gratis is. Het National Air en Space Museum is het meest bezochte museum. Hier word je meegevoerd in de geschiedenis van de luchtvaart. Daarnaast is een planetarium en een IMAX theater. Bekende filmset is het National Museum of Natural History met levensgrote dinosaurusskeletten. Maar er is hier meer te zien, zoals juwelen, edelstenen en s werelds grootste diamant. Ernaast ligt het National Museum of American History, waar alles over de Amerikaanse geschiedenis te vinden is. Dames kunnen zich vergapen aan de baljurken van de presidentsvrouwen. Serieuzer is de materie in het United States Holocaust Memorial Museum.Met een koffer vol impressies vliegen we terug naar Amsterdam, waar we de volgende ochtend aankomen. Op weg met Djoser: Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. Het principe 'vrijheid-blijheid' houdt in, dat enkele excursies die bij de reis zijn inbegrepen vastliggen, maar dat de resterende tijd vrij is in te vullen. Uiteraard ben je nooit verplicht om aan een excursie deel te nemen. Bij alle excursies zijn entreegelden dan ook exclusief zodat je zelf kunt bepalen of je mee naar binnen wilt. Wie er liever zelf op uitgaat heeft daartoe alle vrijheid. Op die manier leer je Washington immers het beste kennen. De maximale groepsgrootte voor deze reis is 20 personen.

6 Prak ti sc h e i n f orm ati e Accommodatie We overnachten in een middenklasse hotel, waarbij de kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet. Het hotel is centraal gelegen. V l i e g re i s De vluchten worden uitgevoerd met United. De deelnemers ontvangen ongeveer 8 weken voor vertrek een voorlopig vluchtschema. Het meest voorkomende vluchtschema ziet er als volgt uit, onder voorbehoud van wijzigingen: Amsterdam - Washington 12:00-14:55 Washington - Amsterdam 17:30-07:15* *aankomst volgende dag In Washington DC is het 6 uur vroeger dan in Nederland. V e rv o e r De stad zal voornamelijk te voet ontdekt worden. Het openbaar vervoer is een goedkoop en makkelijk alternatief om je van de ene naar de andere bezienswaardigheid te verplaatsen. B i j d e re i s i n b e g re p e n Vluchten met United Alle vluchttoeslagen Hotelovernachtingen inclusief ontbijt Excursies volgens programma Lokale Nederlandssprekende reisbegeleiding Diensten Djoser servicebalie Schiphol Re i s d o c u m e n t e n Voor deze reis heb je de volgende reisdocumenten nodig:

7 E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek. Een geldig paspoort. Een ESTA-formulier: dit is een document dat toestemming geeft om zonder visum naar de Verenigde Staten te reizen (ook als je een overstap hebt in de Verenigde Staten). Via de website van de Amerikaanse overheid dien je dit formulier aan te vragen. Deze toestemming is 2 jaar geldig en kost US$ 14. Dit bedrag kan overigens alleen betaald worden met een creditcard van MasterCard, VISA, American Express of Discover. Ongeveer 1 week na boeking ontvang je meer gegevens over hoe je precies het formulier aan kunt vragen. Meer informatie is ook te vinden op deze website. Houdt er rekening mee dat vanaf januari 2016 reizigers die op of na 1 maart 2011 Iran, Irak, Syrië of Soedan hebben bezocht (of een tweede nationaliteit hebben van de genoemde landen), niet meer in aanmerking komen voor het online aanvragen van een elektronische visum (ESTA). Ze moeten dan een regulier toeristenvisum aan vragen bij het Amerikaanse consulaat in Amsterdam of bij de Amerikaanse ambassade in Brussel. Meer informatie over deze nieuwe wet vind je op deze website. Ge l d z a k e n In AMerika wordt er betaald met de Amerikaanse dollar. Kijk voor de actuele koersen op oanda.com. Pinnen: is overal mogelijk. Contant: euro s of dollars Reischeques: zijn te gebruiken als gewone betaalmiddelen. Creditcards: kun je op heel veel plaatsen, in onder meer restaurants en winkels gebruiken. Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven, geldt een minimum van 325, - per persoon per week. Het is gebruikelijk om in de Verenigde Staten voor een verleende dienst en na afloop van een reis een fooi te geven. Ma a l t i j d e n Tijdens de reis zijn, behalve het ontbijt, de maaltijden niet inbegrepen. De stad barst van de leuke, lekkere en gezellige eetgelegenheden. In Washington kun je zelf kiezen uit de vele restaurants die de stad biedt, de reisleiding zal je graag advies geven.

8 Ge z o n d he i d Inentingen zijn voor de VS niet nodig. De hygiënische omstandigheden zijn vergelijkbaar met die in Nederland. We raden je echter met klem aan om een goede (reis)verzekering af te sluiten die medische kosten vergoedt tegen kostprijs, want een opname in een Amerikaans ziekenhuis kan behoorlijk duur zijn. De gewone ziekenfondsverzekering dekt dit vaak niet voldoende. We adviseren je een kleine reisapotheek mee te nemen met o.a. verbandmiddelen, pijnstillers, een middel tegen darmstoornissen, een glucosezoutoplossing (ORS), een goed anti-muggenmiddel en middelen tegen insectenbeten en zonnebrand. Het is wel verstandig goed te letten op wat je eet. De reisbegeleiding is overigens ook in het bezit van een medische set, met daarin steriel medisch hulpmateriaal. Informeer in elk geval bij je huisarts of de plaatselijke GGD, die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Voor een advies per land kun je ook de website raadplegen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering Ho t e l v e rl e n g i n g Een hotelverlenging in Washington is mogelijk, de prijzen en beschikbaarheid zijn echter op aanvraag. Kl i m a a t e n g e o g ra f i e Washington kent koude strenge winters en warme, benauwde zomers. De ideale tijd om de stad te bezoeken is dan ook het voor- of najaar. Re i s b e g e l e i d i n g e n Gi d s e n Een enthousiaste Nederlandse reisbegeleider begeleidt de reis. Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers en vertellen onderweg leuke weetjes over de bestemming. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en wensen. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit. Een lokale gids vertelt uitgebreid over het land; van de lokale gebruiken, religieuze invloeden tot culturele achtergronden.

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Thema Sportief Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Boedapest - Kiskunsag Dag 2 Kiskunsag nationaal park Dag 3 Kiskunsag nationaal park Dag 4 Kiskunsag nationaal park Dag 5 Kiskunsag

Nadere informatie

Thema Cultuur en Religie

Thema Cultuur en Religie Thema Cultuur en Religie Cowboyreis naar Texas, Verenigde Staten, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Dallas Dag 2 Dallas, bezoek aan Southfork en Forth Worth Stockyards Dag 3 Dallas - San Antonio Dag 4

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Salt Lake City Dag 2 Salt Lake City - Lava Hot Springs Dag 3 Lava Hot Springs - Yellowstone NP Dag 4 Yellowstone NP, excursie per

Dag 1 Amsterdam - Salt Lake City Dag 2 Salt Lake City - Lava Hot Springs Dag 3 Lava Hot Springs - Yellowstone NP Dag 4 Yellowstone NP, excursie per N a t u u rre is A me rika, 1 0 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Salt Lake City Dag 2 Salt Lake City - Lava Hot Springs Dag 3 Lava Hot Springs - Yellowstone NP Dag 4 Yellowstone NP, excursie

Nadere informatie

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen Thailand Kookreis in Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa - Khao Yai NP

Nadere informatie

Thema Cultuur en Religie

Thema Cultuur en Religie Thema Cultuur en Religie Shanghai en Wereldexpo, 6 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Shanghai Dag 2 aankomst Shanghai Dag 3 Shanghai Dag 4 Shanghai Dag 5 Shanghai Dag 6 Shanghai - Amsterdam Dag tot dag

Nadere informatie

Washington DC * Washington, 3 dagen, het machtige en cultuurhistorische hart van Amerika

Washington DC * Washington, 3 dagen, het machtige en cultuurhistorische hart van Amerika Rondreizen / Noord-Amerika / Verenigde Staten Code 244691 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Washington DC * Washington, 3 dagen, het machtige en cultuurhistorische hart van Amerika Washington DC is

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

Citytrip USA - Washington D.C.

Citytrip USA - Washington D.C. Citytrip USA - Washington D.C. VIJFDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Washington D.C. is de hoofdstad en het politieke kloppende hart van de Verenigde Staten van Amerika met tal van interessante gebouwen

Nadere informatie

Junior: Turkije. Stedentrip Istanbul, 5 dagen

Junior: Turkije. Stedentrip Istanbul, 5 dagen Junior: Turkije Stedentrip Istanbul, 5 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Istanbul Dag 2 Istanbul Dag 3 Istanbul, excursie Prinseneilanden Dag 4 Istanbul Dag 5 Istanbul - Amsterdam Dag tot dag beschrijving

Nadere informatie

Brazilië. Ontdek het bruisende Rio, 7 dagen

Brazilië. Ontdek het bruisende Rio, 7 dagen Brazilië Ontdek het bruisende Rio, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rio de Janeiro Dag 2 Rio de Janeiro Dag 3 Rio de Janeiro, bezoek suikerbroodberg / Rio de Janeiro Dag 4 Rio de Janeiro Dag 5 Rio

Nadere informatie

Washington en New York

Washington en New York Tailor Made Travel Presenteert Washington en New York Van 30 mei 7 juni 2016 De hoogtepunten van 2 wereldsteden in één 9-daagse combitrip met Nederlandstalige begeleiding. Dag 1 maandag 30 mei 2016 Brussel

Nadere informatie

Junior: Verenigde Staten. Verenigde Staten Oost, 22 dagen

Junior: Verenigde Staten. Verenigde Staten Oost, 22 dagen Junior: Verenigde Staten Verenigde Staten Oost, 22 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Chicago Dag 2 Chicago Dag 3 Chicago Lake Erie Dag 4 Lake Erie Dag 5 Lake Erie - Niagara watervallen Dag 6 Niagara watervallen

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Lapland, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Inari Dag 3 Inari, bezoek aan het Siida-museum en rendiersafari Dag 4 Inari, sledetocht met

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

Washington en New York

Washington en New York Tailor Made Travel Presenteert Washington en New York Van 30 mei 7 juni 2016 De hoogtepunten van 2 wereldsteden in één 9-daagse combitrip met Nederlandstalige begeleiding. Dag 1 maandag 30 mei 2016 Brussel

Nadere informatie

Ontdek het 'andere' New York, 7 dagen

Ontdek het 'andere' New York, 7 dagen Ontdek het 'andere' New York, 7 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Amsterdam - New York New York wandeling met gids door Chinatown, Little Italy en Soho New York wandeling met gids

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 4 Zagora - Tirgui-oase Dag 5 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar

Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 4 Zagora - Tirgui-oase Dag 5 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar W oe nst ij nre is Ma rokko, 1 0 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Marrakech Dag 2 Marrakech Dag 3 Marrakech - Ouarzazate - Zagora Dag 4 Zagora - Tirgui-oase Dag 5 Tirgui-oase - Tamegrout - Ksar

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Junior: Lapland. Lapland, 7 dagen

Junior: Lapland. Lapland, 7 dagen Junior: Lapland Lapland, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Inari Dag 3 Inari, bezoek aan het Siida-museum en een rendierenboerderij Dag

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - New Orleans Dag 2 New Orleans Dag 3 New Orleans Dag 4 New Orleans - Jackson - Clarksdale Dag 5 Clarksdale - Memphis Dag 6 Memphis

Dag 1 Amsterdam - New Orleans Dag 2 New Orleans Dag 3 New Orleans Dag 4 New Orleans - Jackson - Clarksdale Dag 5 Clarksdale - Memphis Dag 6 Memphis Mu zie kre is V e re nigde S t a t e n, 1 0 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - New Orleans Dag 2 New Orleans Dag 3 New Orleans Dag 4 New Orleans - Jackson - Clarksdale Dag 5 Clarksdale - Memphis

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 K ookre is Tha ila nd, 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6

Nadere informatie

New York en Washington

New York en Washington Tailor Made Travel Presenteert New York en Washington Van 1 tot 9 juni 2018 Dag 1 vrijdag 1 juni 2018 Brussel New York Uw reisleider Wilfried Geraerts wacht u op vanaf 07u30 op aan de check-in balie van

Nadere informatie

KLTV. Washington en New York

KLTV. Washington en New York KLTV Presenteert Washington en New York Van 30 september tot 8 oktober 2017 De hoogtepunten van 2 wereldsteden in één 9-daagse combitrip met Nederlandstalige begeleiding. Dag 1 Zaterdag 30 september Brussel

Nadere informatie

Rondreis Oezbekistan, 16 dagen

Rondreis Oezbekistan, 16 dagen Rondreis Oezbekistan, 16 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Tasjkent Dag 2 aankomst Tasjkent Dag 3 Tasjkent, nachttrein naar Khiva Dag 4 Khiva Dag 5 Khiva Dag 6 Khiva Boechara Dag 7 Boechara Dag 8 Boechara

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Calcutta Dag 2 aankomst Calcutta Dag 3 Calcutta - vlucht Paro - Thimphu Dag 4 Thimphu Dag 5 Thimphu - Gangteyvallei Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Calcutta Dag 2 aankomst Calcutta Dag 3 Calcutta - vlucht Paro - Thimphu Dag 4 Thimphu Dag 5 Thimphu - Gangteyvallei Dag 6 Rondre is Bhu t a n, 1 3 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Calcutta Dag 2 aankomst Calcutta Dag 3 Calcutta - vlucht Paro - Thimphu Dag 4 Thimphu Dag 5 Thimphu - Gangteyvallei Dag 6 Gangteyvallei

Nadere informatie

Fietsreis Verenigde Staten. Fietsvakantie Verenigde Staten, 10 dagen

Fietsreis Verenigde Staten. Fietsvakantie Verenigde Staten, 10 dagen Fietsreis Verenigde Staten Fietsvakantie Verenigde Staten, 10 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Boston Dag 2 Boston Dag 3 Boston - Great Barrington Dag 4 Great Barrington Lee Dag 5 Lee Lenox Dag 6 Lenox

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Thema Sportief. Buikdansen in Egypte, 6 dagen

Thema Sportief. Buikdansen in Egypte, 6 dagen Thema Sportief Buikdansen in Egypte, 6 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo, buikdanscursus, excursie naar de Piramides van Gizeh Dag 3 Cairo, buikdanscursus, bezoek Egyptisch museum en

Nadere informatie

Hier komt een hoofdstuk

Hier komt een hoofdstuk Boeing 777-200 Nicaragua Datum Vluchtschema Vlucht Van Naar Vertrek Aankomst Za 15 Nov UA 59 Amsterdam Houston 10:00 14:00 Za 15 Nov UA 1421 Houston Managua 16:05 19:25 Vr 28 Nov UA 1423 Managua Houston

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

Rondreis Myanmar, 15 dagen

Rondreis Myanmar, 15 dagen Rondreis Myanmar, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Mandalay Dag 2 aankomst Mandalay Dag 3 Mandalay Dag 4 Mandalay Dag 5 Mandalay - Bagan Dag 6 Bagan Dag 7 Bagan - Inlemeer Dag 8 Inlemeer Dag 9 Inlemeer,

Nadere informatie

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig!

BE SUPPORTTEAM. Belgische atleten hebben uw steun nodig! BE SUPPORTTEAM Belgische atleten hebben uw steun nodig! 11-14 Juli 2013 Hotel Stadion TAMPERE Praktisch! Paspoort / Identiteitskaart Een geldig paspoort of identiteitskaart. Inwoners van de Europese Unie

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Overzicht. Geplande activiteiten Reis. Praktisch Vragen. Vluchten Hostel Tarief Verzekering Reisdocumenten

Overzicht. Geplande activiteiten Reis. Praktisch Vragen. Vluchten Hostel Tarief Verzekering Reisdocumenten NEW YORK Overzicht Geplande activiteiten Reis Vluchten Hostel Tarief Verzekering Reisdocumenten Praktisch Vragen 2 Datum 31 januari 7 februari 3 New York & Manhattan Hostelling International Madison Square

Nadere informatie

TRADITIONELE AMBACHTEN IN HET OOSTEN VAN LETLAND

TRADITIONELE AMBACHTEN IN HET OOSTEN VAN LETLAND TRADITIONELE AMBACHTEN IN HET OOSTEN VAN LETLAND 8 DAGEN 21-28 juli 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Natuur, cultuur, ambachten, pottenbakken, weven, workshop brood bakken, geneeskrachtige

Nadere informatie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie EASY LANGUAGES 15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie Van 15 tot 19 jaar 3 weken Studenten stad Meest Europees lijkende stad in U.S.A. School in de buurt van het beroemde Boston Commons Park

Nadere informatie

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis nepal 9-25 oktober 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis nepal Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Nepal. In Kathmandu

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Thema Sportief. Buikdansen in Egypte, 6 dagen

Thema Sportief. Buikdansen in Egypte, 6 dagen Thema Sportief Buikdansen in Egypte, 6 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo, buikdanscursus, excursie naar de Piramides van Gizeh Dag 3 Cairo, buikdanscursus, bezoek Egyptisch museum en

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Vilnius Dag 2 Vilnius Dag 3 Vilnius - Heuvel der Kruisen - Rundalepaleis - Riga Dag 4 Riga Dag 5 Riga Dag 6 Riga - Silgulda -

Dag 1 Amsterdam - Vilnius Dag 2 Vilnius Dag 3 Vilnius - Heuvel der Kruisen - Rundalepaleis - Riga Dag 4 Riga Dag 5 Riga Dag 6 Riga - Silgulda - Rondre is Lit ou we n, Le t la nd & Est la nd, 8 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Vilnius Dag 2 Vilnius Dag 3 Vilnius - Heuvel der Kruisen - Rundalepaleis - Riga Dag 4 Riga Dag 5 Riga Dag 6 Riga

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Pafos - Lefkosia Dag 2 Lefkosia, Noord-Cyprus Dag 3 Lefkosia Dag 4 Lefkosia - Troödosgebergte - Pafos Dag 5 Pafos, Agios

Dag 1 Amsterdam - Pafos - Lefkosia Dag 2 Lefkosia, Noord-Cyprus Dag 3 Lefkosia Dag 4 Lefkosia - Troödosgebergte - Pafos Dag 5 Pafos, Agios Rondre is Cypru s, 8 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Pafos - Lefkosia Dag 2 Lefkosia, Noord-Cyprus Dag 3 Lefkosia Dag 4 Lefkosia - Troödosgebergte - Pafos Dag 5 Pafos, Agios Neophytos-klooster,

Nadere informatie

Junior: Egypte. Egypte, 9 dagen

Junior: Egypte. Egypte, 9 dagen Junior: Egypte Egypte, 9 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Amsterdam - Cairo Cairo Cairo, excursie Sakkara en Gizeh - nachttrein naar Luxor aankomst Luxor, feluccatocht

Nadere informatie

Junior: Verenigde Staten. Stedenreis New York, 7 dagen

Junior: Verenigde Staten. Stedenreis New York, 7 dagen Junior: Verenigde Staten Stedenreis New York, 7 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - New York Dag 2 New York, wandeling door o.m. Chinatown, Chelsea en Soho Dag 3 New York, wandeling door o.m. Brooklyn,

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Chisinau Dag 2 Chisinau, excursie Gagaoezië & Comrat Dag 3 Chisinau - Cricova - Clisova Noua - Orhei Vechi - Butuceni Dag 4

Dag 1 Amsterdam - Chisinau Dag 2 Chisinau, excursie Gagaoezië & Comrat Dag 3 Chisinau - Cricova - Clisova Noua - Orhei Vechi - Butuceni Dag 4 Rondre is Molda v ië & Tra nsnist rië, 8 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Chisinau Dag 2 Chisinau, excursie Gagaoezië & Comrat Dag 3 Chisinau - Cricova - Clisova Noua - Orhei Vechi - Butuceni

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

Thema Sportief. Met een 4x4 door IJsland, 8 dagen

Thema Sportief. Met een 4x4 door IJsland, 8 dagen Thema Sportief Met een 4x4 door IJsland, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Keflavik - Thingvellir Dag 2 Thingvellir - Geysir - Gullfoss - Hveravellir Dag 3 Hveravellir - Akureyri - Godafoss - Mývatn

Nadere informatie

Argentinië en Chili. Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen

Argentinië en Chili. Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen Argentinië en Chili Tangoles in Buenos Aires, 9 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Buenos Aires Dag 2 Aankomst Buenos Aires, dansles Dag 3 Buenos Aires, dansles Dag 4 Buenos Aires, dansles Dag 5 Buenos Aires,

Nadere informatie

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Introductie Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Uitgangspunten MWC 2015 reis: Ontmoeting met Mennonite gemeenten en Mennonite organisaties als MCC. Mennonite

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Fietsvakantie Sardinië, 8 dagen

Fietsvakantie Sardinië, 8 dagen Fietsvakantie Sardinië, 8 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Amsterdam - Olbia - Bosa Marina Bosa Marina; Vilanova Monteleone - Alghero Bosa Marina; Temovallei en Malvasia-wijngaard

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Sam Roi Yot nationaal park Dag 5 Sam Roi Yot NP Dag 6 Sam Roi Yot NP -

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Sam Roi Yot nationaal park Dag 5 Sam Roi Yot NP Dag 6 Sam Roi Yot NP - Rondre is Tha ila nd Zu id, 21 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Sam Roi Yot nationaal park Dag 5 Sam Roi Yot NP Dag 6 Sam Roi Yot

Nadere informatie

Accommodatie in gastgezin of residentie in New York

Accommodatie in gastgezin of residentie in New York EASY LANGUAGES Accommodatie in gastgezin of residentie in New York Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar Vanaf 2 weken Ontdek de "Big Apple" zonder beperkingen Gastgezin of residentie Bestemming New-York

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

Thema Vrijwilligerswerk

Thema Vrijwilligerswerk Thema Vrijwilligerswerk Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika, 16 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Johannesburg Dag 2 aankomst Johannesburg Durban St. Lucia Dag 3 St. Lucia; oriëntatieprogramma Dag 4 St.

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Boston, MIT. kader. Samenvatting:

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Boston, MIT. kader. Samenvatting: EASY LANGUAGES Zomercursus in Boston, MIT Samenvatting: Van 14 tot 17 jaar Minimaal 2 weken De stad waar de geschiedenis en het hedendaagse samengaan De beroemde Amerikaanse campus van MIT Pakket: cursussen

Nadere informatie

13-18 jaar - New York Summer camp

13-18 jaar - New York Summer camp EASY LANGUAGES 13-18 jaar - New York Summer camp Waarom dit programma? Van 13 tot 18 jaar Wereldtaal Een mozaïek van culturen Amerikaanse campus Tripjes naar de stad New York Mix van nationaliteiten Toezicht

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Kilimanjaro - Arusha Dag 2 Arusha - Mto wa Mbu Dag 3 Mto wa Mbu, optionele excursie Lake Manyarameer Dag 4 Mto wa Mbu - Serengeti

Dag 1 Amsterdam - Kilimanjaro - Arusha Dag 2 Arusha - Mto wa Mbu Dag 3 Mto wa Mbu, optionele excursie Lake Manyarameer Dag 4 Mto wa Mbu - Serengeti Rondre is Ta nza nia & Za nzib a r lodge /hot e l 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Kilimanjaro - Arusha Dag 2 Arusha - Mto wa Mbu Dag 3 Mto wa Mbu, optionele excursie Lake Manyarameer Dag

Nadere informatie

Wandelreis Italië. Wandelvakantie Cinque Terre, 8 dagen

Wandelreis Italië. Wandelvakantie Cinque Terre, 8 dagen Wandelreis Italië Wandelvakantie Cinque Terre, 8 dagen Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Amsterdam Pisa Bonassola Bonassola, Monterosso Bonassola, Monterosso - Corniglia Bonassola,

Nadere informatie

Atlantische Kust * Casablanca * overnachting in hotel Diwan, 2 dagen, overnachting in goed stadshotel

Atlantische Kust * Casablanca * overnachting in hotel Diwan, 2 dagen, overnachting in goed stadshotel Rondreizen / Afrika & Midden-Oosten / Marokko Code 258519 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Atlantische Kust * Casablanca * overnachting in hotel Diwan, 2 dagen, overnachting in goed stadshotel Casablanca,

Nadere informatie

Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeiltocht, 11 dagen

Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeiltocht, 11 dagen Rondreis Egypte, Nijlvallei en zeiltocht, 11 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Cairo Dag 2 Cairo, excursie Memphis, Sakkara en Gizeh - vlucht naar Aswan Dag 3 Aswan, optioneel bezoek Philae-eiland en

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam St. Petersburg Dag 2 St. Petersburg Dag 3 St. Petersburg nachttrein naar Petrozavodsk Dag 4 aankomst Petrazavodsk Kudama Dag 5

Dag 1 Amsterdam St. Petersburg Dag 2 St. Petersburg Dag 3 St. Petersburg nachttrein naar Petrozavodsk Dag 4 aankomst Petrazavodsk Kudama Dag 5 W int e rre is Ru sla nd 8 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam St. Petersburg Dag 2 St. Petersburg Dag 3 St. Petersburg nachttrein naar Petrozavodsk Dag 4 aankomst Petrazavodsk Kudama Dag 5 Kudama,

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Manchester - Santon Bridge Dag 2 Santon Bridge, Grasmere Dag 3 Santon Bridge, Hawkshead-Coniston Dag 4 Santon Bridge, Great

Dag 1 Amsterdam - Manchester - Santon Bridge Dag 2 Santon Bridge, Grasmere Dag 3 Santon Bridge, Hawkshead-Coniston Dag 4 Santon Bridge, Great W a n d el r ei s L a k e D i s t r i c t - Eng el a n d 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Manchester - Santon Bridge Dag 2 Santon Bridge, Grasmere Dag 3 Santon Bridge, Hawkshead-Coniston Dag

Nadere informatie

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN

2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN 2-DAAGSE GILDE EXCURSIE LEUVEN-IEPER-MECHELEN Zomer 2016 Dinsdag 16 en woensdag 17 augustus: 2-daags stedenbezoek aan Leuven - Ieper - Mechelen. Het stadhuis van Leuven nabij de Oude Markt Vervoer per

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Osios Loukas - Delphi Dag 4 Delphi - Olympia Dag 5 Olympia - Messene - Mystras (Sparta) Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Osios Loukas - Delphi Dag 4 Delphi - Olympia Dag 5 Olympia - Messene - Mystras (Sparta) Dag 6 Rondre is Grie ke nla nd, 9 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Osios Loukas - Delphi Dag 4 Delphi - Olympia Dag 5 Olympia - Messene - Mystras (Sparta) Dag 6 Mystras

Nadere informatie

26 th WORLD ROAD CONGRESS. Abu Dhabi oktober Art Of Travel 1

26 th WORLD ROAD CONGRESS. Abu Dhabi oktober Art Of Travel 1 26 th WORLD ROAD CONGRESS Abu Dhabi oktober 2019 Art Of Travel 1 Programma Zaterdag 5 oktober 2019 10u55 Vertrek van de Etihad Airways vlucht met bestemming Abu Dhabi. 19u45 Aankomst in Abu Dhabi. Vluchtduur

Nadere informatie

Junior: Transiberie. Transsiberie Express, 21 dagen

Junior: Transiberie. Transsiberie Express, 21 dagen Junior: Transiberie Transsiberie Express, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Moskou Dag 2 Moskou Dag 3 Moskou, trein naar Omsk Dag 4 trein Dag 5 trein, aankomst Omsk Dag 6 Omsk Dag 7 Omsk, trein naar

Nadere informatie

12-18 jaar - Florida, Bocan Raton Summer camp

12-18 jaar - Florida, Bocan Raton Summer camp EASY LANGUAGES 12-18 jaar - Florida, Bocan Raton Summer camp Programma overzicht: Van 13 tot 18 Vanaf een week Leuke kleine stad aan de kust Amerikaanse campus Pakket cursussen en begeleide activiteiten,

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 aankomst Nairobi - Mount Kenya Dag 3 Mount Kenya - Samburu nationaal park Dag 4 Samburu NP - Nyahururuwaterval Dag 5

Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 aankomst Nairobi - Mount Kenya Dag 3 Mount Kenya - Samburu nationaal park Dag 4 Samburu NP - Nyahururuwaterval Dag 5 Rondre is K e nia, Ta nza nia & Za nzib a r ka mpe re n, 21 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Nairobi Dag 2 aankomst Nairobi - Mount Kenya Dag 3 Mount Kenya - Samburu nationaal park Dag 4 Samburu

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja

Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja Programma overzicht: Vrijwilligerswerk Huisvesting met de andere vrijwilligers, volpension Vanaf 18 jaar Vanaf 1 week Een buitengewone ervaring

Nadere informatie

Egypte. Klooster en Kopten in Egypte, 10 dagen

Egypte. Klooster en Kopten in Egypte, 10 dagen Egypte Klooster en Kopten in Egypte, 10 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Cairo Dag 2 Cairo, excursie Gizeh en Egyptisch museum Dag 3 Cairo, excursie citadel en oud-cairo Dag 4 Cairo, excursie Wadi Natrun

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

Washington * Seattle citytrip, 3 dagen, stadsverblijf vanuit comfortabel hotel

Washington * Seattle citytrip, 3 dagen, stadsverblijf vanuit comfortabel hotel Rondreizen / Noord-Amerika / Verenigde Staten Code 244627 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Washington * Seattle citytrip, 3 dagen, stadsverblijf vanuit comfortabel hotel Seattle is een erg hippe

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Tanger Dag 2 Tanger - Asilah Dag 3 Asilah - Fès Dag 4 Fès Dag 5 Fès - Taza - Al Hoceima Dag 6 Al Hoceima, bezoek Nador Dag 7 Al

Dag 1 Amsterdam - Tanger Dag 2 Tanger - Asilah Dag 3 Asilah - Fès Dag 4 Fès Dag 5 Fès - Taza - Al Hoceima Dag 6 Al Hoceima, bezoek Nador Dag 7 Al Rondre is Ma rokko N oord, 1 0 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Tanger Dag 2 Tanger - Asilah Dag 3 Asilah - Fès Dag 4 Fès Dag 5 Fès - Taza - Al Hoceima Dag 6 Al Hoceima, bezoek Nador Dag 7 Al

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Egypte, 9 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Caïro Dag 2 Caïro Dag 3 Caïro, excursie Sakkara en Gizeh - vlucht naar Luxor Dag 4 Luxor, feluccatocht naar Bananeneiland Dag 5 Luxor, excursie Westoever en

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

KAMEROEN BUEA. Leeftijd: 18+ Periode: 3-23 juli 2016

KAMEROEN BUEA. Leeftijd: 18+ Periode: 3-23 juli 2016 KAMEROEN BUEA Leeftijd: 18+ Periode: 3-23 juli 2016 Kameroen Buea Periode: 3-23 juli 2016 Leeftijd: 18+ Naast deze vaste periode, verwelkomt het project in Buea ook vrijwilligers in de volgende periode:

Nadere informatie

Wandelvakantie Marokko, 8 dgn

Wandelvakantie Marokko, 8 dgn Wandelvakantie Marokko, 8 dgn Reisschema Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Amsterdam - Marrakech Marrakech - Bougmez Vallei / Ikfn N'Ighir, Tabant Ikfn N'Ighir, vallei Ahbak Ikfn N'Ighir,

Nadere informatie

Family: Tunesie. Tunesie, 18 dagen

Family: Tunesie. Tunesie, 18 dagen Family: Tunesie Tunesie, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Tunis Dag 2 Tunis, excursie Carthago Dag 3 Tunis El Kef Dag 4 El Kef Kairouan Dag 5 Kairouan Dag 6 Kairouan Gafsa Dag 7 Gafsa Dag 8 Gafsa Tozeur

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN

KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN 6 20 maart 2020 2599 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Safari s in 3 nationale parken, workshops met gerenommeerde kunstenaars, lezing over kunstgeschiedenis

Nadere informatie

Nationale Parken van Amerika @ www.ontdek-amerika.nl. Last Update : 29 December, 2011

Nationale Parken van Amerika @ www.ontdek-amerika.nl. Last Update : 29 December, 2011 Washington District of Columbia Inleiding Washington DC is de hoofdstad van de Verenigde Staten. Het bekendste gebouw hier is ongetwijfeld Het Witte Huis, de ambstwoning van de Amerikaanse president; in

Nadere informatie

India. Ayurveda in Zuid-India, 14 dagen

India. Ayurveda in Zuid-India, 14 dagen India Ayurveda in Zuid-India, 14 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Chennai - Mahabalipuram Dag 2 Mahabalipuram Dag 3 Mahabalipuram Dag 4 Mahabalipuram - Swamimalai Dag 5 Swamimalai Dag 6 Swamimalai -

Nadere informatie

Thailand. Kookreis Thailand, 15 dagen

Thailand. Kookreis Thailand, 15 dagen Thailand Kookreis Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie