Aanbod gebruikte stacaravans / chalets

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanbod gebruikte stacaravans / chalets"

Transcriptie

1 Aanbod gebruikte stacaravans / chalets Welkom op recreatiepark de Boshoek. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste adres voor een prachtig chalet op de mooie Veluwe. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Laat u vrijblijvend informeren over de Veluwe, het chalet en eventuele fincanciering. Harremaatweg NJ Voorthuizen tel: info@deboshoek.nl

2 Geel 68 merk: ,- Bouwjaar: 1992 Materiaal: PVC Afmeting: 3 x 2.5 hout incl. Lengte: 12m Breedte: 4.00m Stageld 2017 Slaapkamers: 3 Aantal slaapplaatsen: 5 Losse bedden: ja stapelbedden: ja Een wat ouder enkel chalet met mogelijkheden. Het chalet is door zijn 4 meter breedte erg ruim en voorzien van 3 slaapkamers met maarliefst plek voor 5 personen. Het chalet staat centraal op het park met op steenworp afstand het zwembad. Het chalet staat in een autovrij gedeelte van het park en er is een speeltuin of circa 5 meter afstand. Ideaal voor uw kleine opgroeiende kinderen. De badkamer is voorzien van een ligbad met bubbels, een douchekraan, wastafel en toilet. Er is een stapelbed voor de kinderen, een oudere slaapkamer met een 2 persoons bed en een kinderkamer met 1x een 1 persoons bed. Het chalet word verkocht incl. inventaris.

3 Geel 90 merk: B veld ,- Bouwjaar: 1992 Materiaal: PVC Afmeting: 3 x 2.5 hout incl. Lengte: 12m Breedte: 3.75m Stageld 2017 Aantal slaapplaatsen: 4 Losse bedden: ja in de verkoop een zeer goed onderhouden en ruim opgezet enkel chalet welke perfect is afgewerkt. Het chalet heeft een prachtig verhoogd terras van steigerhout wat erg prakties maar vooral uniek is. Het chalet is voorzien van twee slaapkamers. De oudere slaapkamer is ruim en voorzien van genoeg kastruimte en een 2 persoons bed. De kinderkamer is voorzien van twee éénpersoons bedden en ook weer veel kastruimte. De keuken is recentelijk vernieuwd en voorzien van een combioven. De woonkamer is royaal te noemen en is voorzien van openslaande deuren naar het verhoogde terras. Het chalet staat op een ruim kavel met eigen parkeerplaats en een tuinhuis. Het chalet word inclusief inventaris verkocht.

4 Geel 125 merk: Nijbo Bouwjaar: 1989 Materiaal: Hout Lengte: x 3.75 Breedte: 8.00 x 3.75 Stageld 2017 Afmeting: 3 x 2.5 hout Aantal slaapplaatsen: 3 Losse bedden: ja Een zeer ruim L chalet in redelijke staat. Het chalet staat aan de rand van het park met uitzicht op het weiland. Het chalet heeft wat aandachtpunten qua onderhoud maar is in de basis keurig te noemen. De woonkamer is royaal met openslaande deuren naar een verhoogd terras. De ruime L keuken is voorzien van een eethoek. De keuken is voorzien van een combi oven, gasfornuis, koelkast en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. De kinderkamer is voorzien van een één persoons bed waar een 2de bed bij te plaatsen is. Het chalet word verkocht incl. ruime inventaris welke vorig jaar allemaal nieuw aangeschaft is. Onderandere zit hier een wasmachine en een koelvriescombinatie bij.

5 Groen 2 merk: B Veld Bouwjaar: 1992 Materiaal: kunststof ja in goede staat excl. Lengte: 12.50m Breedte: 3.75m Stageld 2017 Aantal slaapplaatsen: 2 Dit prachtig professioneel gerenoveerd chalet verkeerd in een top staat. Alles in het chalet is nog geen jaar oud. De grote oppervlakte van het chalet biedt twee slaapkamers waarvan een oudere slaapkamer met schuifwandkast en een kinderkamer voorzien van een stapelbed. In de kinderkamer is tevens de aansluiting voor een wasmachine. De moderne keuken is voorzien van alle apparatuur. De woonkamer is royaal en voorzien van openslaande deuren naar het verhoogde prachtig aangelegde terras. Het chalet is voorzien van een centrale verwarming en dubbele beglazing. Het chalet word verkocht excl. inventaris.

6 Groen 25 merk: Nijbo ,- Bouwjaar: 1995 Afmeting: 3.00 x 2.50 Materiaal: Hout gedeeltelijk incl. Lengte: Breedte: 3.70 Stageld 2017 Aantal slaapplaatsen: 4 ringverwarming Een zeer goed onderhouden enkel chalet voorzien van twee slaapkamers welke gelegen is op een prachtig kavel. Het chalet is in perfecte staat van onderhoud en is royaal en gezellig ingericht. De oudere slaapkamer is voorzien van een twee persoons bed en de kinderkamer is voorzien van een stapelbed. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De keuken is voorzien van een koelkast, wazemkap, fornuis en alle benodigde spullen om lekker te koken. De kavel is voorzien van mooie beplanting en een tuinhuis welke in goede staat verkeerd. Het chalet word verkocht incl. inventaris. Een prachtig chalet met alles erop en eraan.

7 Groen 27 merk: Nijbo ,- (2 stuks) Bouwjaar: 1989 Afmeting: 3.00 x 2.50 Materiaal: Hout gedeeltelijk incl. Lengte: x 3.5 Breedte: 6.00 x 3.5 Stageld 2017 Aantal slaapplaatsen: 4 ringverwarming In de verkoop hebben wij een zeer net L chalet gekregen. Het chalet staat op een prachtig ruim kavel met eigen parkeerplaats en een prachtig groen aangelegde tuin met veel privacy en zon. Door de L vorm van het chalet heeft hij een royale leefomgevind. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren en uitkijk in de tuin. De L keuken die van deze tijd is, is voorzien van een eethoek van modern meubilair. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. De kinderkamer is voorzien van een pullout bed en ingeboude kasten. De oudere slaapkamer is voorzien van een groot boxspringbed en 2 ramen met veel daglicht. Op het kavel staan twee blokhutten voor het opbergen van de fietsen en dergelijke. Het chalet word verkocht met grotendeels van de inventaris.

8 Groen 36 merk: B veld ,- Inclusief Stageld 2017 Bouwjaar: 1993 Afmeting: 3.00 x 2.50 Materiaal: PVC geheel incl. Lengte: Breedte: 4.00 Stageld 2017 INCL. Aantal slaapplaatsen: 6 4x1 persoons bed ringverwarming Dit 3 slaapkamer chalet met CV in het centrum van het park biedt zeer veel mogelijkheden. Het chalet is ruim ingedeeld. en voorzien van 4x1 persoons bedden en 1x een twee persoons bed. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en van alle gemakken. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wc, douche en wastafel. De woonkamer is voorzien van veel daglicht door de grote raampartijen. De ruime tuin is voorzien van een tuinhuis en een alluminium veranda waaronder je in de zomermaanden heerlijk buiten kunt zitten. Een ideaal gezinschalet in een zeer leuk straatje van het park. Het chalet word verkocht incl. ruime inventaris en inclusief stageld 2017!

9 Groen 68 merk: ,- Bouwjaar: 2002 Afmeting: 3.00 x 2.50 Materiaal: kunststof Incl. Lengte: 8.00m Breedte: 6.50 Stageld 2017 Aantal slaapplaatsen: 4 ringverwarming Een prachtig dubbel chalet welke zeer goed onderhouden is. Het chalet staat op een prachtig ruim en zonnig kavel. Door zijn ruime oppervlakte zijn alle vertrekken royaal. De woonkamer is gezellig ingericht en door de erker heeft de woonkamer een prachtig lichtinval. De aangrenzende L keuken met koelkast, fornuis en afzuigkap is grenzend aan een gezellige eethoek met openslaande deuren naar de tuin. De badkamer is voorzien van een ruime douche cabine, wastafel en toilet. De oudere slaapkamer heeft een ruim twee persoons bed met enorm veel kastruimte. De kinderkamer is voorzien van twee x één persoons bedden welke afgescheiden worden door een kast. Het chalet is voorzien van een ruime inventaris zoals een grote koel/vries combinatie, een wasmachine/droger, fietsen en gereedschap e.d. Het chalet word verkocht incl. inventaris.

10 Groen 78 merk: B Bouw ,- Bouwjaar: 1991 Materiaal: Hout Afmeting: 3 x 2.5 hout I.o.m. Lengte: 12.00m Breedte: 4.00m x 4.00 Stageld 2017 Aantal slaapplaatsen: 2 ringverwarming Een prachtig L chalet met een ruimte van 72m². Dit chalet verkeerd in een nette staat en heeft enorm veel ruimte en staat op een zeer groot kavel. Dit kavel ademt natuur uit. Met een tuin welke geniet van enorm veel privacy en een moestuin, heeft u ook nog eens een eigen parkeerplaats voor uw auto. Wanneer u dit chalet aanschaft hoeft u alleen maar uw tas te pakken. Alles is aanwezig in het chalet. Het chalet heeft een ruime slaapkamer met veel opbergruimte, een badkamer met douchecabine, wastafel en toegang vanuit de slaapkamer en vanuit de hal. Een appart toilet, een kinderkamer die momenteel als opbergkamer word gebruikt en een enorme woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Dit chalet wordt verkocht incl. zeer ruime inventaris.

11 Wit 20 merk: Nijbo Bouwjaar: 1995 Materiaal: Hout Afmeting: 3 x 2.5 hout incl. Lengte: 11.00m x 3.40m Breedte: 4.00m x 3.40m Stageld 2017 incl. Aantal slaapplaatsen: 4 Een zeer ruim L chalet in goede staat. Het chalet staat aan de rand van het park genoemd Wit. De royale woonkamer voorzien van laminaat beukenkleur/antislip en met openslaande deuren naar het verhoogde terras, met ruim uitzicht. De eenvoudige keuken is voorzien van alle benodigdheden koelkast afzuigkap en nieuwe gaskookplaat en geiser, magnetron en een oventje. Laminaat beukenkleur/antislip. De badkamer is voorzien van een ruime douche met deur en hoek regaal, losse wasbak met spiegel en verhoogd toilet. Elektrische verwarming. De grote slaapkamer heeft een vast 2 persoons bed met goede loopruimte en 2 vaste kasten, en voorzien van laminaat wit/grijs kleur. Elektrische verwarming. De kleine slaapkamer heeft een bed, met mogelijkheid voor een stapelbed. Een vaste 4 deuren kastenwand, en smalle losse kast, een toilettafel met rieten laden beide kanten. Voorzien van laminaat beukenkleur/antislip. Elektrische verwarming. Er is een werkkast annex was/droog en koelruimte, voorzien van was en droog apparatuur ( nieuw) een lade vriezer en een grote koelkast met boven vriezer. Laminaat wit/grijs kleur. Het chalet word verkocht incl. ruime inventaris werkelijk van A tot Z. De buitenkant en het tuinhuis/schuur zijn geheel opnieuw geschilderd Het terras heeft een knik arm zonnescherm, erker en de lange achterzijde zonneschermen.

12 Wit 22 merk: Arcabo Orlando ,- Bouwjaar: 2007 Materiaal: Canexel Afmeting: 3 x 3 incl. luifel incl. Lengte: 9.00 x 4.00 m Breedte: 3.50 x 4.00m Stageld 2017 incl. Aantal slaapplaatsen: 5 Losse bedden: ja + stapelbed Een prachtig zo goed als nieuw Arcabo L chalet voorzien van 2 slaapkamers met maarliefst 5 slaapplaatsen. Het chalet is van 2007 en zo goed als nieuw te noemen. Het chalet staat op een zeer ruim kavel inclusief een tuinhuis van hoogwaardig en duurzaam hout. Het L chalet is zeer ruim. De woonkamer heeft een stapuit naar het verhoogde terras. De L keuken is voorzien van een combioven, koelvriescombinatie en een eethoek. De slaapkamer is voorzien van een ruime kastenwand en een groot 2 persoons bed. De badkamer heeft een wasmachine, douchekabine en wastafel. Het chalet is voorzien van een appart toilet. Het hele chalet is onderhoudsvrij door zijn cancexel bekleding en kunststof kozijnen. Het dak is voorzien van alluminium panelen waardoor alleen het schoonhouden noodzakelijk is. Een prachtig chalet van een zeer hoogwaardige chaletbouwer. Meer informatie op: Het chalet word verkocht incl. ruime inventaris.

13 Wit 30 merk: Veca Bouwjaar: 2010 Materiaal: kunststof Afmeting: 3 x 2.5 hout incl. Lengte: 11.00m Breedte: 4.00m Stageld 2017 excl. Aantal slaapplaatsen: 4 Een zo goed als nieuw enkel chalet welke instapklaar is. Het chalet biedt veel ruimte door zijn ruime afmeting. Het chalet is geheel onderhoudsvrij. Het buitenmateriaal en de kozijnen is van kunststof en het dak is van aluminium. U geniet dus van zo min mogelijk onderhoud. Het chalet is voorzien van twee slaapkamers. De oudere slaapkamer heeft veel bergruimte met een twee persoons bed. De kinderkamer is voorzien van een stapelbed met 2 ramen. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelvries combinatie en een ingebouwde combioven. De ruime woonkamer heeft een goede lichtinval en is ruim opgezet. Het chalet staat op een ruim kavel van maarliefst 250m². Het chalet word verkocht incl. ruime inventaris.

14 Wit 33 merk: Nijbo Bouwjaar: 1996 Materiaal: PVC Afmeting: 3 x 2.5 hout incl. Lengte: 11.00m Breedte: 4.00m Stageld 2017 excl. Slaapkamers: 1 Aantal slaapplaatsen: 2 Op een zeer ruim kavel vol privacy vind u dit enkele chalet welke ruim is opgezet. Het chalet is voorzien van één 2 persoons slaapkamer vol met kasten en opberg ruimte. Het chalet heeft een tweede slaapkamer welke momenteel is ingericht als wasruimte met wasmachine aansluting. De badkamer is ruim en voorzien van een wastafel, douche en toilet. De woonkamer is met zijn grote raampartij lekker licht en heeft een mooie stapuit naar de tuin. De tuin is voorzien van een tuinhuis, een grote vijver en een overkapping voor de fietsen. Een heerlijk chalet waar u uw auto bij kunt zetten.

15 Wit 56 merk: NIJBO ,- Bouwjaar: 1992 Materiaal: Steenstrips I.o.m. Lengte: 12.00m Breedte: 7.30m Stageld 2017 Slaapkamers: 3 Afmeting: 3,5m x 6,75m hout Aantal slaapplaatsen: 6 In de verkoop hebben wij een dubbel chalet gekregen. Het chalet verkeerd in een nette staat en is van alle gemakken voorzien. Het chalet heeft 3 slaapkamers waarvan 2 met 2x1 persoons bedden en 1x2 persoons bed. Door zijn dubbele afmeting is de woonkamer en de eethoek zeer royaal te noemen. De keuken met inbouwapparatuur laat niets te wensen over. Het chalet is bekleed met kunststof steenstrips wat het voordeel geeft dat het onderhoudsvrij is. Geen groot lak of schilderwerk dus. Kortom een zeer royaal chalet.

16 Wit 61 merk: Heybo ,- Bouwjaar: 1998 Materiaal: Steenstrips Afmeting: 3,5m x 6,75m hout Geen (leeg opgeleverd) Lengte: 12.00m x 4.00m Breedte: 5.00m x 4.00m Stageld 2017 Slaapkamers: 3 Aantal slaapplaatsen: 2 Stapelbed: ja Een prachtig onderhoudsvrij L chalet in zeer goede staat. Het chalet staat op een zeer ruim kavel en is in perfecte staat. De luxe keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, fornuis met afzuigkap en een koelvriescombinatie. De oudere slaapkamer is groot met een inbouwkastenwand. De badkamer is voorzien van een bad, douchecabine, wastafel, wasmachine en toilet. De wasmachine blijft bij verkoop ook achter. De kinderkamer is voorzien van een stapelbed en tevens ook veel inbouwkasten. Het chalet is winterhard en word verwarmt door middel van een centrale verwarming. De tuin is voorzien van mooie planten en een prieel waaronder een zitje is gecreerd. Een prachtig chalet. Het chalet word excl. inventaris verkocht.

17 Wit 66 merk: NIJBO ,- Bouwjaar: 1994 Materiaal: PVC I.o.m. Lengte: 13 m Breedte: 4 m Stageld 2017 Aantal slaapplaatsen: 2 Afmeting: 3 x 2.5 die is ingericht als slaapkamer n de verkoop hebben wij een extreem ruim chalet gekregen. De staat van het chalet is goed. De indeling van het chalet is Binnenkomst in een klompenhok met entree in de hal waar tevens een ruime keuken gesitueerd is, 1 slaapkamer met 2 persoons bed, badkamer met douchecabine, hangend toilet en wastafel, een slaapkamer met 2x1 persoons bedden, ruime 6 persoons eethoek, en een royale woonkamer met schuifpui naar de tuin. Het chalet is zeer compleet met zonneschermen, horren voor de ramen en met ruime inventaris. Een chalet met veel mogelijkheden. Het chalet staat op een rustig gedeelte van het park met het terras op het zuiden. De auto is te parkeren bij het chalet.

18 Wit 91 merk: Nijbo ,- Bouwjaar: 1994 Materiaal: PVC Lengte:10.50m Breedte: 4.00m Stageld 2017 Slaapkamers: 3 Afmeting: 3,5m x 6,75m hout Aantal slaapplaatsen: 2 2 losse bedden: ja Een zeer goed onderhouden enkel chalet op een prachtig groen gedeelte van het park. Het chalet staat op een zeer ruim kavel in een bosrijke omgeving. Heerlijk om er helemaal uit te zijn. Het chalet heeft een ruime indeling met als binnenkomer een aanbouw om de jas op te hangen en de schoenen kwijt te kunnen. Het chalet is voorzien van 2 slaapkamers waarvan een kinderkamer met 2x1 persoons bedden en een oudere kamer met een 2 persoonsbed en veel kastruimte. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. De keuken heeft een combimagnetron, een koelvriescombi en een gasfornuis. De woonkamer is ruim en een mooie kijkuit in de ruime tuin. Het chalet word verkocht inclusief ruime inventaris.

19 Overige informatie is het gehele jaar geopend en beschikt over meer dan 300 jaarplaatsen van circa 200m2. U huurt de kavel per jaar waarmee alle faciliteiten zijn inbegrepen m.u.v. het binnenzwembad. hieronder vindt u alle tarieven en overige informatie. Jaarplaatst ,- incl. afvalstofheffing, rioolheffing, animatie, kabel tv en sportfaciliteiten, gebruik buitenzwembad. Onderhoud Nuts voorzieningen 650,- (eenmalig) Energie 150,- gas/water/electra word afgerekend op de meter Forensenbelasting 178,- Verzekering 50,- ( schatting/gemiddeld ) Voor meer informatie staan onze medewerkers voor u klaar. U kunt terecht in onze receptie of stuur een mail naar: Graag tot ziens op recreatiepark de Boshoek

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod 2017 Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod Welkom! Op Recreatiepark De Boshoek. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod 2017 Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod Welkom! Op Recreatiepark De Boshoek. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod 2017 Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod Welkom! Op Recreatiepark De Boshoek. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod 2017 Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod Welkom! Op Recreatiepark De Boshoek. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod 2017 Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod Welkom! Op Recreatiepark De Boshoek. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod 2017 Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod Welkom! Op Recreatiepark De Boshoek. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe!

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe! Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans Beleef de veluwe! Welkom Op. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste adres voor een prachtig

Nadere informatie

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe!

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe! Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans Beleef de veluwe! Welkom Op. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste adres voor een prachtig

Nadere informatie

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe!

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe! Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans Beleef de veluwe! Welkom Op. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste adres voor een prachtig

Nadere informatie

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe!

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe! Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans Beleef de veluwe! Welkom Op. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste adres voor een prachtig

Nadere informatie

Vraagprijs 49.500,- k.k.

Vraagprijs 49.500,- k.k. Vraagprijs 49.500,- k.k. BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Bospark Beekbergen, KAVEL 172, BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Fraai in bosrijk gebied gelegen RECREATIECHALET, bouwjaar 2004 met buitenterras

Nadere informatie

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe!

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe! Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans Beleef de veluwe! Welkom Op. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste adres voor een prachtig

Nadere informatie

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden.

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden. Plaats: - Delta caravans 29x11,5 2S Sunrise Bouwjaar 2012 Zeer nette stacaravan welke geschikt is voor 4 personen. Moderne inrichting, voorzien van eethoek en ruime woonkamer. Twee slaapkamers waarvan

Nadere informatie

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe!

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe! Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans Beleef de veluwe! Welkom Op. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste adres voor een prachtig

Nadere informatie

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe!

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe! Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans Beleef de veluwe! Welkom Op. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste adres voor een prachtig

Nadere informatie

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe!

Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans. Beleef de veluwe! Brochure gebruikt aanbod Chalets & stacaravans Beleef de veluwe! Welkom Op. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste adres voor een prachtig

Nadere informatie

Vraagprijs 39.500,- k.k.

Vraagprijs 39.500,- k.k. Vraagprijs 39.500,- k.k. Vraagprijs 49.500,- k.k. BEEKBERGEN ELDORADO, KAVEL 62 Op een van de mooiste plekjes van het park gelegen keurig onderhouden RECREATIEBUNGALOW, met houten berging en een fraaie

Nadere informatie

Ruime chalet met terras

Ruime chalet met terras Ruime chalet met terras Mooi ruim chalet met nieuw aangelegd terras op een ruime plaats. Ruime woonkamer. Moderne nieuwe keuken. Twee slaapkamers; waarvan één slaapkamer met 2-persoonsbed en voldoende

Nadere informatie

Hoge Bergweg 16 - H61 BEEKBERGEN

Hoge Bergweg 16 - H61 BEEKBERGEN Hoge Bergweg 16 - H61 BEEKBERGEN Vraagprijs: 229.000,- k.k. Optimaal genieten in het mooiste natuurgebied van Nederland? U vindt het op de Veluwe, in en om deze prachtige RECREATIEVILLA op royaal perceel!

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE VLISSINGEN VAN NISPENPLEIN 22 INLEIDING:

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE VLISSINGEN VAN NISPENPLEIN 22 INLEIDING: VAN NISPENPLEIN 22 VLISSINGEN VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Wat een plaatje! Met trots bieden wij u deze goed onderhouden en sfeervolle tussenwoning aan. Rustig gelegen aan het Van Nispenplein met voldoende

Nadere informatie

KERKLAAN 53 VINKEVEEN

KERKLAAN 53 VINKEVEEN KERKLAAN 53 VINKEVEEN 349.000 k.k. www.kerklaan53.nl Omschrijving Heerlijk wonen in deze lichte en ruime jaren 30 woning! Zoekt u een goed onderhouden en fijne twee-onder-een-kap woning die centraal is

Nadere informatie

Clematislaan JB Wassenaar. Herenhuis 225m². Vraagprijs p.m. ex.

Clematislaan JB Wassenaar. Herenhuis 225m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Clematislaan 53 2241JB Wassenaar Herenhuis 225m² Vraagprijs 4.800 p.m. ex. Vraagprijs 4.800 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort woonhuis Herenhuis Bouwjaar

Nadere informatie

Makelaardij Verkoop. Koopgrond/Huurgrond Oppervlakte kavel. Chalet 8

Makelaardij Verkoop. Koopgrond/Huurgrond Oppervlakte kavel. Chalet 8 Makelaardij Verkoop Object Chalet 8 Chalet 13 / Oppervlakte kavel 408 m² 282 m² Vraagprijs 75.000,- k.k. 139.500,- k.k. Omschrijving chalet Royaal, keurig afgewerkt recreatieverblijf op koopgrond met tuinhuis

Nadere informatie

BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Beekbergen/De Valouwe Lage Bergweg 31. BEEKBERGEN BUNGALOW M13 DroomPark

BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Beekbergen/De Valouwe Lage Bergweg 31. BEEKBERGEN BUNGALOW M13 DroomPark BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Vraagprijs 40.000,- k.k. Op leuke beschutte locatie gelegen nette goed onderhouden RECREATIEBUNGALOW met terras en tuin v.v. sierbestrating en grasgazon, alsmede een vrijstaande

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE SINT LAURENS VAN BORSSELENLAAN 13 INLEIDING:

VERKOOP DOCUMENTATIE SINT LAURENS VAN BORSSELENLAAN 13 INLEIDING: VAN BORSSELENLAAN 13 SINT LAURENS VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Wij bieden u deze zeer aantrekkelijk (geschakelde) twee-onder-een-kapwoning aan met een ruime garage, gelegen in Sint Laurens (tegen Middelburg

Nadere informatie

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k. VOORWEG 40 HOOGVLIET 184.500 k.k. www.voorweg40.nl Omschrijving Sfeervolle en zeer goed onderhouden ééngezinswoning met royale dakopbouw en keurig aangelegde tuin, gelegen in de wijk "Nieuw Engeland" op

Nadere informatie

BROCHURE K26 MOLENCATEN ,- Molencaten Leemkule Hattem. BRILJANT chalet bouw. Een uniek chalet op een uniek plekje Aan ieder detail is gedacht!

BROCHURE K26 MOLENCATEN ,- Molencaten Leemkule Hattem. BRILJANT chalet bouw. Een uniek chalet op een uniek plekje Aan ieder detail is gedacht! BROCHURE K26 MOLENCATEN 179.500,- Molencaten Leemkule Hattem BRILJANT chalet bouw. Een uniek chalet op een uniek plekje Aan ieder detail is gedacht! Meer info: Veluwe Chalets Makelaar Ronald Boswinkel

Nadere informatie

De Thun 105, Heerlen. Contact Email: welkom+ruijters.nl@rv-eb.nl Telefoon: Onbekend Website: http://huistekoop.nl/ De Thun 105, Heerlen.

De Thun 105, Heerlen. Contact Email: welkom+ruijters.nl@rv-eb.nl Telefoon: Onbekend Website: http://huistekoop.nl/ De Thun 105, Heerlen. Algemene informatie Straat: De Thun 105 Postcode: 6419XG Stad: Heerlen Perceeloppervlakte: 136 m² Woonoppervlakte: 120 m² Volume: 420 m³ Bouwjaar: 1976 Type: Tussenwoning Prijs: 174.900 k.k. Contact Email:

Nadere informatie

Gouden Slot 10 te VOLENDAM

Gouden Slot 10 te VOLENDAM Gouden Slot 10 te VOLENDAM Vraagprijs 895.000 k.k. Omschrijving: Wat een schitterende locatie om te wonen. Prachtig gelegen aan het ecologisch park met een heerlijk vrij uitzicht over groen en waterpartijen

Nadere informatie

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k.

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k. Tjaskerlaan 33 3052 HM Rotterdam 515.000 k.k. Tjaskerlaan 33 - Rotterdam Vraagprijs: 515.000 k.k. Zeer sfeervolle en geheel luxe verbouwde jaren 30 HOEKWONING met erker, riante woonkamer en-suite, luxe

Nadere informatie

Tramwei 17. Barendrecht. Vraagprijs: ,- k.k. BMP Wonen

Tramwei 17. Barendrecht. Vraagprijs: ,- k.k. BMP Wonen Tramwei 17 Barendrecht BMP Wonen Vraagprijs: 495.000,- k.k. INFO Laat u verrassen door de ruimte die deze woning te bieden heeft! Dit prachtige herenhuis met inpandige garage en maar liefst 6 ruime slaapkamers

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND STELLEWEG 167 C D INLEIDING:

VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND STELLEWEG 167 C D INLEIDING: STELLEWEG 167 C + 167 D HEINKENSZAND VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Wij bieden u een goed onderhouden compleet ingericht recreatie chalet aan gelegen aan de rand van het vakantiepark Stelleplas, welke

Nadere informatie

Kandijstraat 3, Stampersgat

Kandijstraat 3, Stampersgat In populaire, kindvriendelijke wijk gelegen, royale, moderne vrijstaande woning met aangebouwde garage en eigen achterom op een perceel van 310 m² ondergrond. Het woonhuis is in 2000 gebouwd en is afgewerkt

Nadere informatie

Jagersberg 30, Roosendaal

Jagersberg 30, Roosendaal Op een schitterende locatie in de kindvriendelijke woonwijk Tolberg ligt deze goed geisoleerde vrijstaande woning met ondergrondse garage op een perceel van 625 m². Deze ruime woning is traditioneel gebouwd

Nadere informatie

Op fraaie locatie nabij sportpark gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met grote vrijstaande garage en keurig aangelegde tuin.

Op fraaie locatie nabij sportpark gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met grote vrijstaande garage en keurig aangelegde tuin. Uden, Boekelsedijk 7 Op fraaie locatie nabij sportpark gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met grote vrijstaande garage en keurig aangelegde tuin. Bouwjaar: 1988 Perceeloppervlakte: 787 m 2 Inhoud woonhuis:

Nadere informatie

Vioolstraat 23, Roosendaal

Vioolstraat 23, Roosendaal Op een kindvriendelijke locatie gelegen, keurig onderhouden, royale 2^1 kap woning ( ± 415 m³) met grote aanpandige garage op een perceel van 195 m². Deze woning is gelegen in de wijk Burgerhout nabij

Nadere informatie

K.K. HAZENVELD LX ZWOLLE

K.K. HAZENVELD LX ZWOLLE HAZENVELD 25 8017 LX ZWOLLE 375.000 K.K. Gaaf woonhuis met veel ruimte en gezellige sfeer Voor degene die op zoek is naar een royale woning met garage (bijkeuken en berging) en een heerlijke tuin! INLEIDING

Nadere informatie

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL //

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL // DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES DOLDERSEWEG 3 C TE HUIS TER HEIDE VRAAGRPRIJS 475.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 116M2 INHOUD CIRCA 462M3

Nadere informatie

K.K. PLANTAGE VE LELYSTAD

K.K. PLANTAGE VE LELYSTAD PLANTAGE 78 8212 VE LELYSTAD 175.000 K.K. "Nu bieden vanaf 175.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 175.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Ravelstraat 58, Ridderkerk

Ravelstraat 58, Ridderkerk Ravelstraat 58, Ridderkerk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 298.500 k.k. Aangeboden sinds 31-05-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Nijenhuislaan WE Zwolle k.k.

TE KOOP. Nijenhuislaan WE Zwolle k.k. TE KOOP Nijenhuislaan 183 8043 WE Zwolle 285.000 k.k. KENMERKEN Prijs 285.000 k.k. Postcode 8043 WE Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Voortuin, Noord, 5 1.5m Woonruimte 126m² Perceeloppervlakte 136m² Inhoud

Nadere informatie

BROCHURE PANORAMAWEG 27-B ,- Bennekom

BROCHURE PANORAMAWEG 27-B ,- Bennekom BROCHURE PANORAMAWEG 27-B01 89.000,- Bennekom Een uitstekend park met faciliteiten gecombineerd met prachtige natuur! Geschikt voor een gezin met kinderen! Meer info: Veluwe Chalets Makelaar Ronald Boswinkel

Nadere informatie

ZUIDHORN van Houtenstraat 2

ZUIDHORN van Houtenstraat 2 ZUIDHORN van Houtenstraat 2 Vraagprijs: 245.000 kosten koper Omschrijving ZUIDHORN - van Houtenstraat 2 Op grote hoekkavel gelegen, ruim opgezette halfvrijstaande woning met meer dan 150 m2 woonoppervlakte!

Nadere informatie

Te Koop. Sumatrastraat CM Den Haag. Portiekwoning, Appartement, 58m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Sumatrastraat CM Den Haag. Portiekwoning, Appartement, 58m². Vraagprijs k.k. Te Koop Sumatrastraat 61 2585 CM Den Haag Portiekwoning, Appartement, 58m² Vraagprijs 264.500 k.k. Vraagprijs 264.500 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per per direct Soort appartement Portiekwoning, Appartement

Nadere informatie

Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde

Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 77.500 k.k. Aangeboden sinds 28-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND ROOFVOGELSTRAAT 37 INLEIDING:

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND ROOFVOGELSTRAAT 37 INLEIDING: ROOFVOGELSTRAAT 37 HEINKENSZAND VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Rustig gelegen aan een groenstrook, bieden wij u deze goed onderhouden, ruime en sfeervolle tussenwoning aan met een zonnige tuin en een

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE VLISSINGEN TALMALAAN 33 INLEIDING: ,- K.K.

VERKOOP DOCUMENTATIE VLISSINGEN TALMALAAN 33 INLEIDING: ,- K.K. TALMALAAN 33 VLISSINGEN VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: In de gewilde woonwijk Paauwenburg bieden wij u deze goed onderhouden twee-ondereen-kapwoning aan met garage. Deze modern afgewerkte woning is rustig

Nadere informatie

K.K. GALJOEN MB LELYSTAD

K.K. GALJOEN MB LELYSTAD GALJOEN 22 62 8243 MB LELYSTAD 195.000 K.K. "Nu bieden vanaf 195.000,- (k.k.). De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 195.000,- (k.k.) zullen door verkoper in behandeling

Nadere informatie

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl TE KOOP Vraagprijs : 138.000,00 k.k. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische centrum van Dordrecht met zonnige achtertuin en dakterras. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische

Nadere informatie

Te koop aangeboden Recreatiebungalow nr. A 023 Vraagprijs: ,-

Te koop aangeboden Recreatiebungalow nr. A 023 Vraagprijs: ,- Recreatiebungalow nr. A 023 Vraagprijs: 29.750,- Gunstige ligging met veel zon. De bungalow staat op een ruime zonnige plek en heeft een (grindtegels) terras. Achter de bungalow is een groot grasveld.

Nadere informatie

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Deze royale vrijstaande woning met inpandig te bereiken garage is gelegen op een perceel van maar liefst 445 m² ondergrond. De woning is gebouwd in 1998 waarna deze in 2009 is uitgebouwd met een ruime

Nadere informatie

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k.

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k. De Merodelaan 26 2985 BD Ridderkerk 259.500 k.k. De Merodelaan 26 - Ridderkerk Vraagprijs: 259.500 k.k. Zeer praktisch en sfeervol gezinshuis aan een mooie brede laan gelegen! Op loopafstand van het Oosterpark

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND HOF VAN ZEELAND 122 INLEIDING:

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND HOF VAN ZEELAND 122 INLEIDING: HOF VAN ZEELAND 122 HEINKENSZAND VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Wij bieden u deze goed onderhouden vrijstaande recreatiewoning aan, gelegen in een groene parkachtige omgeving, direct aan het water. Op

Nadere informatie

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Romanovhof 62 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Uitstekend onderhouden, luxe vrijstaande woning met verwarmd zwembad, garage

Nadere informatie

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k.

Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: 339.000,- k.k. Rijksweg 126 Velden Vraagprijs: 339.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud 570 m2 Soort Object Eengezinswoning Perceel 488 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte 137 m2 Bouwjaar 1959 Slaapkamers 3 Contact

Nadere informatie

K.K. EDAMSTRAAT DR LELYSTAD

K.K. EDAMSTRAAT DR LELYSTAD EDAMSTRAAT 19 8244 DR LELYSTAD 177.500 K.K. "Nu bieden vanaf 177.500,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen boven de 177.500,- k.k. zullen door verkoper in behandeling

Nadere informatie

Vrijstaand woonhuis met zeer royale tuin!

Vrijstaand woonhuis met zeer royale tuin! Vrijstaand woonhuis met zeer royale tuin! Spechtlaan 25 Almere www.spechtlaan25.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 1328 m² 1995 in overleg 585.000 k.k. Bijzonderheden Soort

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE MIDDELBURG VAN KLEFFENSLAAN 205 INLEIDING:

VERKOOP DOCUMENTATIE MIDDELBURG VAN KLEFFENSLAAN 205 INLEIDING: VAN KLEFFENSLAAN 205 MIDDELBURG VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Goed onderhouden, ruime tussenwoning, gelegen in de groene woonwijk De Griffioen. Deze woning is gebouwd omstreeks 1975 en is nagenoeg geheel

Nadere informatie

Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs 275.000,- k.k. Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Aan de rand van het Beatrixpark vindt u deze kant-en-klare 6-kamer eengezinswoning, gelegen op eigen grond.

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

KARWIJSTRAAT 63 HOOGVLIET 219.000 k.k. www.karwijstraat63.nl Omschrijving Verrassend ruime en goed ingedeelde ééngezinswoning, gelegen nabij het "Ruigeplaatbos" in een "groene" en geliefde omgeving. De

Nadere informatie

Appartement Te Huur. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

Appartement Te Huur. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Appartement Te Huur 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: High end en zeer hoogwaardig gerenoveerd 2 slaapkamer

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Peppellaan 3 A 3319 VM Dordrecht. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Peppellaan 3 A 3319 VM Dordrecht. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Peppellaan 3 A 3319 VM Dordrecht Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 info@rotterdamestate.com rotterdamestate.nl 795.000 K.K. RIANTE VILLA van 254 m2 met garage aan

Nadere informatie

TE KOOP. Veldweg K.K NT Denekamp

TE KOOP. Veldweg K.K NT Denekamp Veldweg 7 7591 NT Denekamp TE KOOP 285.000 K.K. Veldweg 7 7591 NT Denekamp Inleiding Op een heerlijke plek in het mooie Noord Deurningen staat deze zeer goed afgewerkte, vrijstaande woning op een ruim

Nadere informatie

Schaluinen 11B-392 Parklaan 14 Baarle-Nassau

Schaluinen 11B-392 Parklaan 14 Baarle-Nassau Recreatiewoning met 3 slaapkamers op een ruim perceel van 769 m² Schaluinen 11B-392 Parklaan 14 Baarle-Nassau Mooi gelegen op het bungalowpark L air Pur Op bungalowpark L air Pur in Baarle-Nassau, nabij

Nadere informatie

Mandenmakerstraat 7 TE KOOP k.k. Ammerstol TEL:

Mandenmakerstraat 7 TE KOOP k.k. Ammerstol TEL: TE KOOP 234.900 k.k. TEL: 0187.68.44.07 WWW.HAMEETEMANMAKELAARDIJ.NL Kenmerken Status Verkocht Bouwjaar 1981 Kamers 5 Slaapkamers 4 Perceeloppervlakte 120 m² Inhoud 365 m³ Woonoppervlakte 120 m² Aanvaarding

Nadere informatie

K.K. RINGDIJK BR LELYSTAD

K.K. RINGDIJK BR LELYSTAD RINGDIJK 284 8244 BR LELYSTAD 150.000 K.K. Nu bieden vanaf 150.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 150.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden.

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

VERHUURD. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

VERHUURD. 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland VERHUURD 145 m² - Cornelis Schuytstraat 6 hs 1071 JH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Woning type: High end en zeer hoogwaardig gerenoveerd 2 slaapkamer appartement

Nadere informatie

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Huurprijs 2.250 per maand OMSCHRIJVING: Mooi! Dit fraaie appartement,inclusief PARKEERPLAATS, is gelegen op de zesde verdieping in het prestigieuze complex Residentie Bellegarde.

Nadere informatie

Rodenbachstraat 28 4873BB Etten-leur 267.500,- k.k. 2-onder-1-kapwoning In woonwijk nabij het centrum gelegen, royale uitgebouwde, grotendeels gemoderniseerde, goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning,

Nadere informatie

Dotterbeek 6, Veldhoven

Dotterbeek 6, Veldhoven Dotterbeek 6, Veldhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 369.000 k.k. Aangeboden sinds 29-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout 5 redenen waarom u deze woning gezien moet hebben: 1. Vrijstaande jaren 30 woning met authentieke

Nadere informatie

Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE)

Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE) Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE) Kenmerken Overdracht Vraagprijs 429.000 k.k. Aangeboden sinds 29-07-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie

Anemonenweg 2 te DALUM

Anemonenweg 2 te DALUM Anemonenweg 2 te DALUM Vraagprijs 235.000 k.k. Deze brochure is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De verstrekte informatie is verkregen via de verkoper. Voor eventuele onjuiste of onvolledige

Nadere informatie

IJsvogel 2. Harmelen. Rien Treur Makelaardij

IJsvogel 2. Harmelen. Rien Treur Makelaardij IJsvogel 2 Harmelen Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Moderne, ruime villa Deze geschakelde villa met twee badkamers en vijf slaapkamers op ca. 295 m2 grond is aan twee zijden aan het water gelegen.

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE KOUDEKERKE CITHERSHILLSINGEL 17 INLEIDING:

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE KOUDEKERKE CITHERSHILLSINGEL 17 INLEIDING: CITHERSHILLSINGEL 17 KOUDEKERKE VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Goed onderhouden en sfeervolle twee-onder-aan-kapwoning met garage voorzien van een elektrische deur en een eigen oprit. Deze woning is gelegen

Nadere informatie

Te Koop. De Sillestraat VD Den Haag. Portiekwoning, Appartement, 91m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. De Sillestraat VD Den Haag. Portiekwoning, Appartement, 91m². Vraagprijs k.k. Te Koop De Sillestraat 210 2593 VD Den Haag Portiekwoning, Appartement, 91m² Vraagprijs 275.000 k.k. Vraagprijs 275.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Portiekwoning,

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE S-GRAVENPOLDER LAVENDELSTRAAT 16 INLEIDING:

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE S-GRAVENPOLDER LAVENDELSTRAAT 16 INLEIDING: LAVENDELSTRAAT 16 S-GRAVENPOLDER VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Wij bieden u deze flink uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning aan met veel leefruimte. De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen

Nadere informatie

Werfstraat 15, Breda

Werfstraat 15, Breda Werfstraat 15, Breda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 350.000 k.k. Aangeboden sinds 12-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde eengezinswoning met sierbestrate achtertuin en stenen berging. Hortensiastraat 26, 3261 BH Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde eengezinswoning met sierbestrate achtertuin en stenen berging. Hortensiastraat 26, 3261 BH Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde eengezinswoning met sierbestrate achtertuin en stenen berging. Hortensiastraat 26, 3261 BH Oud-Beijerland Algemeen Deze uitgebouwde tussenwoning, gebouwd rond 1965, staat in een gezellige

Nadere informatie

K.K. LANGEZAND WL LELYSTAD

K.K. LANGEZAND WL LELYSTAD LANGEZAND 149 8223 WL LELYSTAD 300.000 K.K. "Nu bieden vanaf 300.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 300.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

TE KOOP. Nansenstraat K.K BA Zetten. HETWoonhart. De Zandakkers DJ Herveld

TE KOOP. Nansenstraat K.K BA Zetten. HETWoonhart. De Zandakkers DJ Herveld TE KOOP 259.000 K.K. HETWoonhart De Zandakkers 2 6674 DJ Herveld 0488-481566 info@hetwoonhart.nl Nansenstraat 27 6671 BA Zetten Nansenstraat 27 6671 BA Zetten Inleiding Keurig en goed onderhouden 2-onder-1-kap

Nadere informatie

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND SLAAKWEG 2 INLEIDING: 139.000,- K.K.

0113 850 466 WWW.FACCHINMAKELAARS.NL 06 51 595 653 INFO@FACCHINMAKELAARS.NL VERKOOP DOCUMENTATIE HEINKENSZAND SLAAKWEG 2 INLEIDING: 139.000,- K.K. SLAAKWEG 2 HEINKENSZAND VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Wij bieden u deze bijzondere nagenoeg vrijstaande woning aan voor een aantrekkelijke prijs. Het casco van de woning bevindt zich in een goede staat,

Nadere informatie

Ruime twee onder één kap woning met prachtig zonnige tuin. Platanendreef 91 - Vlaardingen. Algemeen

Ruime twee onder één kap woning met prachtig zonnige tuin. Platanendreef 91 - Vlaardingen. Algemeen Ruime twee onder één kap woning met prachtig zonnige tuin Platanendreef 91 - Vlaardingen Algemeen Perceeloppvervlakte: 367 m 2 Bouwjaar: 1985 Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 479.000,- k.k. Bijzonderheden

Nadere informatie

KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM!

KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM! KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM! Deze karaktervolle tussenwoning midden in het centrum van Schijndel dateert uit 1870 en is volledig vernieuwd met behoud van unieke elementen. De woning is gunstig gelegen

Nadere informatie

Damstraat 3 te ZETTEN

Damstraat 3 te ZETTEN Damstraat 3 te ZETTEN Vraagprijs 450.000 k.k. Omschrijving: ***HET BETREFT HIER EEN BIEDEN VANAF VRAAGPRIJS. BIEDINGEN VANAF 450.000,- K.K. WORDEN DOOR VERKOPER SERIEUS IN OVERWEGING GENOMEN.*** OP EEN

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE MIDDELBURG JOHAN HIERONIMUS HUIJSSENSTRAAT 15

VERKOOP DOCUMENTATIE MIDDELBURG JOHAN HIERONIMUS HUIJSSENSTRAAT 15 JOHAN HIERONIMUS HUIJSSENSTRAAT 15 MIDDELBURG VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Recent gerenoveerde en uitgebouwde hoekwoning rustig gelegen in de Magistraatwijk. Deze ruime eengezinswoning is vrijwel geheel

Nadere informatie

K.K. GALJOEN MJ LELYSTAD

K.K. GALJOEN MJ LELYSTAD GALJOEN 01 46 8243 MJ LELYSTAD 330.000 K.K. Nu bieden vanaf 330.000,-. De gestelde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf 330.000,- zullen door verkoper in behandeling worden genomen.

Nadere informatie

DOCTOR BERLAGELAAN 61 EINDHOVEN 137.000 k.k. www.drberlagelaan61a.nl Omschrijving Compleet gemoderniseerd (2008) 2-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met eigen parkeerplaats, zonnig terras op

Nadere informatie

BOSZEGGE 23 ASSEN k.k.

BOSZEGGE 23 ASSEN k.k. BOSZEGGE 23 ASSEN 439.000 k.k. www.boszegge23.nl Boszegge 23, Assen Op een rustige, kindvriendelijke locatie in het Kloosterbos ligt dit sfeervolle vrijstaand familiehuis. De woningen in Kloosterveen zijn

Nadere informatie

K.K. STADSPARK ET LELYSTAD

K.K. STADSPARK ET LELYSTAD STADSPARK 53 8224 ET LELYSTAD 425.000 K.K. "Nu bieden vanaf 425.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 425.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl

Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Utrecht www.jouw-huis.nl Adres gegevens ricoligtvoet Hendrik Boersenlaan 1 3829CC Hooglanderveen Vraagprijs: 450000 Kosten Koper Bouwjaar: 1997 Aantal kamers: 5 Woon oppervlakte:

Nadere informatie

Florisstraat 23 SINT OEDENRODE

Florisstraat 23 SINT OEDENRODE Florisstraat 23 SINT OEDENRODE Overzicht foto's: Vraagprijs 275.000 k.k. Kenmerken: Soort woning : Eengezinswoning Bouwtype : Bestaande bouw Status : Beschikbaar Aanvaarding : in overleg

Nadere informatie

Zinkeling 90 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zinkeling 90 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zinkeling 90 Boskoop Vraagprijs 410.000,-- k.k. Uitgebouwde en met garage geschakelde halfvrijstaande woning met een zeer fraai aangelegde achtertuin van circa 50 meter diep, gesitueerd op het westen en

Nadere informatie

VERKOOP DOCUMENTATIE VLISSINGEN BEATRIXLAAN 51 INLEIDING: ,- K.K.

VERKOOP DOCUMENTATIE VLISSINGEN BEATRIXLAAN 51 INLEIDING: ,- K.K. BEATRIXLAAN 51 VLISSINGEN VERKOOP DOCUMENTATIE INLEIDING: Leuke hoekwoning (bouwjaar 1993) met garage welke vanuit de tuin te bereiken is. Deze prettige woning biedt veel lichtinval en fijne woonruimtes

Nadere informatie