Landelijke netwerkdag! 6 oktober 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Landelijke netwerkdag! 6 oktober 2012"

Transcriptie

1 Landelijke netwerkdag! (Toegang: Alléén voor (proef)leden van CZP) 6 oktober 2012 (Driebergen) Aanmelding per (klik op de link) Zaterdag 6 oktober 2012 van uur te Driebergen?subject=Inschrijving-6-oktober U kunt zich inschrijven via bovenstaande link. De bijdrage voor deze bijeenkomst is gesteld op 69,50 excl. BTW per persoon, inclusief het lunchbuffet Hotel Bergse Bossen, Traaij 299, 3971 GM DRIEBERGEN, tel. (0343) , TOEGEKENDE PE-STUDIEPUNTEN: 4 PE punten (hele dag) 3,5 MBO punt (1/2 punt per uur) 6 PE punten (hele dag) 5 PE punten (hele dag) 4 PE punten (hele dag) 1 PE punt (hele dag)

2 Het programma: Aanvang en inloop (De hele dag gelegenheid tot CZP beurs-bezoek) Lezing zijn voor alle aanwezigen: Korte opening en aankondiging van de dag Centraal ZorgPortaal korte uitleg en update Marion de Wit Een lezing aan de hand van enkele voorbeelden over de risico s van het reguliere medisch bedrijf. Hoe deze risico s tot stand komen en wat de patiënt kan doen om deze risico s te vermijden. Voorts wil ik graag enige aandacht besteden aan kindervaccinaties waarvan ik inmiddels weet, i.t.t. doorsnee artsen, dat deze minder nuttig en minder veilig zijn dan de overheid ons wil doen geloven. Jannes Koetsier kent het medisch bedrijf van binnenuit. Hij werkte als huisarts, verzekeringsarts en bedrijfsarts. Hij schreef het boek de gezonde patiënt en werkt als panellid voor het tv-programma AVROmissers. Meer informatie zie zijn biografie Coach Pauline van den Berg zet u kort in actie, zodat de adrenaline even lekker gaat stromen Korte koffie/thee pauze Een lezing over Multimedia als brug naar de reguliere zorg. Jan Poot is Socioloog en is docent aan de TUDelft faculteit Bouwkunde bij de afdeling mediastudies en tevens freelance docent verbonden aan de Hogeschool Wageningen. Hij doceert Media studies. Hij heeft zijn informatica achtergrond verder uitgebouwd met inzichten uit de sociologie met als specialisatie technologie ontwikkeling in relatie tot maatschappelijke ontwikkeling Coach Pauline van den Berg van EigenWijs Training en Coaching vervolgt Opnieuw een korte ludieke actie waar u weer actief van wordt. Afsluiten gezamenlijke gedeelte Marion de Wit Vrij programma, zie alle bijlagen! Lunchbuffet elkaar ontmoeten uur Netwerken voor alle leden onder het genot van een heerlijke lunch (lunch tot uur) Vrije inloop tijdens de lunch bij de SBNT (zie bijlage) Vanaf uur kunnen geïnteresseerden tijdens de netwerktijd vrijwillig workshops en lezingen volgen van telkens 45 minuten! Gelegenheid tot het bezoeken van de CZP beurs Gelegenheid tot het ervaren van massage methoden Sluiting met uiterlijk uitloop naar uur.

3 EXTRA VRIJE INLOOP EN VOORLICHTING TIJDENS DE LUNCHPAUZE! uur - ZAAL 1/B2 - Martinus Ceelen Ontwikkeling SBNT betreffende schadeclaim op RBNG Martinus Ceelen, voorzitter SBNT, geeft uitleg over zijn schadeclaim op de RBNG! Het moge duidelijk zijn dat er nu juridisch wat staat te gebeuren. Een van de grootste kantoren van Nederland Deterink Advocaten heeft zich duidelijk uitgesproken naar de DAS dat er voldoende en gedegen juridische gronden zijn om te gaan procederen naar de RBNG. Onze inschattingen wijzen erop dat met name vele BATC therapeuten (maar wellicht ook anderen) door het onverantwoord handelen van de RBNG recht hebben op een schadeclaim. Houdt u er wel rekening mee dat als het erop aankomt u zich heeft opgegeven bij de stichting SBNT! Na ruim 40 weken hard werken is het zover. Na een second opinion door Deterink Advocaten over het negatieve haalbaarheid standpunt van DAS, moet DAS mijn zaak tegen TBNG/RBNG overdragen aan een externe advocaat (onder voorbehoud dat deze externe advocaat de hoogte van mijn schadeclaim verdedigbaar vindt). Zodra DAS formeel opdracht gegeven heeft aan en een overeenkomst gesloten heeft met de externe advocaat van mijn keuze, gaat deze met het dossier aan de slag. Dit kan nog even duren, maar dan is het zover dat we verder kunnen in onze strijd voor rechtvaardigheid. Hoe de zaak zal verlopen is op voorhand niet te voorspellen. Maar gezien de conclusie van de second opinion: Hoewel aansprakelijkheidstelling van TBNG/RBNG zeker niet eenvoudig zal zijn, kan ik op basis van de thans beschikbare informatie niet concluderen dat er geen redelijke mogelijkheid is om het beoogde resultaat te behalen, mogen we wel enige hoop/vertrouwen hebben dat een procedure positief kan uitvallen. Nu deze mijlpaal bereikt is, kan SBNT zich ook gaan richten op haar subdoelen. Namelijk de mogelijkheid onderzoeken om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering op collectieve basis aan te bieden en een vorm van rechtshulp, vergelijkbaar met een rechtsbijstandsverzekering. Alleen moet dit beduidend goedkoper/beter zijn dan het huidige aanbod en, vooral ook ten aanzien van rechtshulp, klantvriendelijk en proactief. Het doel hiervan is dat een goede verzekering voor alle therapeuten betaalbaar wordt. Martinus Ceelen heeft hiertoe een stichting opgericht, de Stichting Belangenbehartiging Natuurgeneeskundige Therapeuten, SBNT. Loopt u tijdens de lunchpauze even bij Martinus binnen en kijk wat zijn stichting voor u kan betekenen. Dit kan zijn in de vorm van een andere beroepsaansrprakelijkheidsverzekering in de toekomst, of wellicht aansluiten bij zijn actie richting de RBNG. Dit is alleen van toepassing wanneer u bent uitgesloten bij de RBNG en NIET binnen de overgangsregeling viel.

4 GERESERVEERDE WORKSHOP INZICHT GEVEND TEKENEN IN : ZAAL: 10/B2 Van uur! Germa Borst Vooraf aan deze dag kon u zich per opgeven voor de workshop inzicht gevend tekenen. Dit is de enige workshop waar u zich voor moest opgeven. Dit vanwege het specifieke karakter en de kleine groep mensen die geplaatst kan worden. Workshop van ruim 1,5 uur! (maximum van 14 personen! Dit om de kwaliteit en de individuele aandacht die iedere deelnemer krijgt te waarborgen) Een droom manifesteren. Een ideaal realiseren via visualiseren, tekenen, onbewuste blokkades identificeren, neutraliseren en vervangen door ondersteunende affirmaties. In de workshop Inzichtgevend Tekenen kun je de helende werking van je eigen (ter plekke gemaakte) tekening ervaren. Aan de hand van specifieke aandachtspunten ontdek je hoe je de beeldtaal van een tekening kunt lezen en hoe je de betekenis voor jezelf er in kunt ontdekken. Tekenvaardigheid is niet nodig. De volgende personen zijn voor deze workshop aangemeld: Naam 1 Elien de Wit 2 Loes Liebrand 3 Anky Floris 4 Anne Heijer - Donker, 5 Annelies Haverkate 6 Gerda van Etten 7 Lidy van Oort Wijnen 8 Angela Dol 9 Sandra B. Kneefel 10 Sandra Alfares Dias 11 Joan Nijenhuis 12

5 Aankondiging Workshops en lezingen: U kunt telkens kiezen uit 3 Workshops of de doorlopende massage, in totaal 4 verschillende zalen. - Kies per tijd een workshop of massage uit; - Elke workshop duurt 45 minuten - U hebt telkens pauze voor zaalwissel U bent niet verplicht een workshop te volgen. - U kunt ook de beus bezoeken, een drankje drinken en netwerken! Veel plezier! Vanaf uur: doorlopend massage demonstraties. Ervaar deze methode door de massage te ondergaan uur Corine Tripaldelli Kamer 14 (naast zaal 6/7) U DIENT VOORAF BIJ DE ZAAL IN TE SCHRIJVEN! (Er hangt een lijst bij de ingang van deze zaal) Combinatietherapie van shiatsu, cranio-sacraal therapie, fascia therapie en Chi Nei Tsang (orgaanmassage) Wil jij je weer vrij voelen om te zijn wie je van nature bent? Je lichaam is het beste medicijn. Onze lichaamswijsheid wil graag helpen in het loslaten van onze blokkades. Als we een kleine stap doen, doet het lichaam de rest. Om het contact met jezelf weer te kunnen voelen is het nodig om de in het lichaam opgeslagen blokkades op te lossen. Tijdens de behandeling volg ik datgene wat zich in je lichaam aandient. Ik stem de techniek af op de prioriteit die op dat moment nodig is. De juiste techniek op het juiste moment. In deze manier van werken kan ik mijn passie, mijn gevoel, mijn aandacht en respect voor de mens kwijt. Een demonstratie duurt telkens 10 minuten. U hoeft niet te wachten. U kunt bij de ingang van de zaal intekenen en uw tijd vastleggen! OPENBARE RUIMTE of LOUNCHE Huub Koning Voorzitter VBAG Huub Koning is ongeveer een uur vrij beschikbaar in de functie als voorzitter van de VBAG in vrije ruimten, zoals de lounge of lunchroom. VBAG leden die dit wensen kunnen hun VBAG vragen stellen. Hij beantwoordt al uw specifieke VBAG vragen en geeft uitleg waar nodig.

6 uur ZAAL 1/B2 KEUZE UIT 4 WORKSHOPS, de BEURS of NETWERKEN VAN UUR (LET OP: Eén workshop gaat door tot 16 uur (1,5 uur) Jim Geduld uur ZAAL: 8/B2 Hester Visser Intervention -Nederland Vaccinatieraad Leven met een verslaafde is een onmogelijke opgave. Wat moet u doen? Intervention Nederland past een radicaal nieuwe methode toe om de verslaafde te confronteren met het gevolg van zijn of haar ziekte. Voor familieleden, partners en geliefden die de verslaving van hun dierbare een halt willen toe roepen. Doorbreek de keten! Tijdens een korte lezing uitleg over dit onafhankelijke orgaan, dat de ontwikkelingen en publicaties rondom vaccins & vaccinaties tegen het licht houdt, o.a. binnen haar Raad van Advies. Aansluitend aan de lezing zal een actuele stelling gespreksonderwerp zijn uur ZAAL: 9/B2 Martin Smeets uur! ZAAL: 10/B2 Germa Borst Eerlijk over gezonde voeding Inzichtgevend Tekenen Onderzoek toont aan dat veel onze chronische ziekten samenhangen met ons voedingspatroon. Gezonde voeding is dan ook erg belangrijk. Maar eten we ook gezond? wat is dat eigenlijk... gezonde voeding? Het is bijna onmogelijk je een betrouwbaar beeld te vormen. Ik reik in mijn lezing concrete handvatten aan voor het maken van gezonde keuzes. U kon zich hiervoor vooraf inschrijven. Zie bijlage als u bent aangemeld uur Doorlopende massage in Kamer 14 (naast zaal 6/7) uur Wissel van zalen, 15 minuten pauze! gelegenheid tot netwerken en stand bezoek. (De workshop tekenen houdt pauze van uur) KEUZE UIT WORKSHOPS, de BEURS of NETWERKEN VAN uur

7 KEUZE UIT WORKSHOPS, de BEURS of NETWERKEN VAN uur uur ZAAL 1/B2 Menno Prins uur ZAAL:8/B2 Pauline van den Berg Trainer, coach, adviseur uur ZAAL: 9/B2 Peter de Goede Hoofddocent en supervisor bij coachen in zorg. Tijd voor een herziening van het zgn. paradigma waarbinnen de wetenschap over natuurgeneeskunde! The needs of the many outweight the needs of the few or the one. Geldt deze beroemde uitspraak van doctor Spock uit Star Trek (1982 The Wrath of Khan) ook voor de gezondheidszorg? En zo ja, welke consequenties zouden wij daar dan aan moeten verbinden? Als maatschappij (the many), als beroepsgroep (the few) en als individu (the one)? Het thema van deze workshop heet: passie. Als je doet wat bij je past is het geloof in jezelf duidelijk zichtbaar naar anderen (enthousiasme/ inspirerend/ authentiek) waarbij je jezelf aan de hand van een klein handvat goed kan wegzetten. Pauline geeft met deze workshop een vervolg aan haar bijdrage tijdens het ochtend programma. Wetenschappers in hoofdstroom van de. Het doel van deze workshop is collega's te 'wapenen' met de juiste argumenten in situaties waarin natuurgeneeskunde en wetenschap weer eens tegenover elkaar komen te staan. We hoeven de natuurgeneeskunde niet langer te verdedigen volgens verouderde 'wetenschappelijke' maatstaven. Er blijken verbazend veel aannamen en weten- schappelijke dogma's te circuleren binnen de hoofdstroom van de wetenschap en het grote publiek! Tijd voor een herbezinning dus! VERVOLG TEKEN WORKSHOP TOT UUR Deelnemers houden pauze van uur uur Doorlopende massage in Kamer 14 (naast zaal 6/7) Wissel van zalen, 15 minuten pauze, gelegenheid tot netwerken en stand bezoek.

8 KEUZE UIT 3 WORKSHOPS, de BEURS of NETWERKEN VAN uur uur ZAAL 1/B2 Marie-josé en Jim Rietdijk LifePlus Do more. Be more. Live More. Marie José en Jim leggen tijdens deze workshop het LifePlus concept aan u uit. Dit concept bestaat uit natuurlijke voedingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. U kunt deze producten zelf gebruiken of doorverkopen in uw praktijk, waardoor u inkomsten kunt genereren uur ZAAL: 8/B2 Mischa Philippsborn uur ZAAL: 9/B2 Yvonne Schreurs- Tauber Spininversion Ontzuren middels Hydroxypathie. Een lezing over elektromagnetische straling en de gezondheidsrisico s op lichaam en geest. Welk effect dit heeft op het zelf bewustzijn en het zelf helend vermogen. Wat therapeuten daar aan kunnen doen voor zich zelf en hun patiënten d.m.v. een nieuw therapeutisch instrument. Een workshop over Intracellulaire ontzuring. Een gemakkelijk toegankelijke methode voor therapeut en cliënt. Te gebruiken als diagnostiek en middel uur ZAAL: 10/B2 Jeroen van Cuijk Micro-elementen therapie Micro-elementen zetten de intelligentie van onze lichaamscel om in daadkracht. Zelfherstelprocessen worden in gang gezet middels osmose en de energie van de microelementen. Micro-elementen zijn inzetbaar naast elke therapievorm. Voor meer informatie zie: uur Doorlopende massage in Kamer 14 (naast zaal 6/7) Netwerken/naborrel uiterlijk sluiting.

9 De CZP BEURS: Deelnemer 1. Shodo Christine de Vries 2. Spininversion Mischa Philippsborn Bezoek ook de workshop op de landelijke netwerkdag van CZP 3. Sonja Buijs 4. Nurani Consultants Tonja Koudijs Omschrijving De weg van creatief & reflectief schrijven. Shodo betekent in het Japans "de weg van het schrijven". Onder deze naam presenteer ik mijn creatieve schrijfcursussen, trainingen en supervisie, waarin niet het product, maar het creatieve proces centraal staat, met aandacht voor persoonlijke en spirituele groei en zingeving. Schrijven is voor mij een creatieve weg, die de verbinding met mijn innerlijke zelf (opnieuw) kan vormgeven en herstellen. Bent u steeds moe, futloos of depressief? Heeft u problemen met slapen, geheugen, stress, burn-out of andere vage gezondheidsklachten? Dan zou u wel eens last kunnen hebben van de door elektrosmog veroorzaakte elektrostress. Elektrosmog is de schadelijke elektromagnetische straling die afkomstig is van alle elektronica zoals mobiele telefoons, computers, zendmasten etc.. Het vermindert uw algehele gezondheid en "levens''energie!!! Spininversion beschermt, corrigeert en optimaliseert uw gezondheid en levensenergie en die van uw omgeving. De Alternatieve kadobon: Ben je op zoek naar een kado dat goed is voor mens, dier en natuur? Een kado dat zowel origineel als persoonlijk is. Kortom, een kado waarmee je iemand echt raakt? Koop dan de Alternatieve Kadobon. De ontvanger kan deze inwisselen voor tal van inspirerende, spirituele, gezonde, milieuvriendelijke, fair trade en/of wellness producten en diensten (ook online). Denk bijvoorbeeld aan een ontspannende massage, leuke workshop voor spirituele groei, diervriendelijke make-up, biologische voeding, esoterische oliën of een motiverende coachingsessie. Nurani Consultants combineert met Vitaliteits Management kennis en ervaring op het gebied van human resource management, bedrijfsadvies, communicatie, training, coaching en mediation. DENKWIJZE(-R) is een inspirerend en motiverend spel om persoonlijke en professionele doelen daadwerkelijk te realiseren. In het spel staan 16

10 5. Kyrgyzstan Vilt Adri de Koning 6. Dry Needle Eunice Rudge 7. Oermoeders Michel & Hanneke Koeman 8. Jan van Maanen JochTom 9. Droomfontein Martin Uljée denkstijlen centraal, met als inspiratiebron de metaprogramma's zoals toegepast in de NLP (Neuro Lingustisch Programmeren). De spelontwerpers willen met dit spel de toepassing van de denkstijlen toegankelijk maken voor een breed publiek. Namens Ecotour verkopen wij handgemaakte viltproducten uit Kyrgyzstan. Vrouwengroepen in Kyrgyzstan maken deze voorwerpen ( hoeden, zijden shawls,, slippers, babyslofjes en allerlei vilten kerstversieringen ) van natuurlijke materialen. Met een groepje vrijwilligers proberen we de mensen daar te helpen door deze producten voor hen te verkopen. Het geld gaat (na aftrek van kraam huur e.d.) in zijn geheel naar Kyrgyzstan. Wij voorzien therapeuten en artsen van een groot aanbod aan acupunctuurnaalden en andere benodigdheden voor de uitoefening van dryneedling en acupunctuur. Ook sportmasseurs vinden hier hun materialen (kinesio/acu-tape en massage-olieën). In onze stand vindt u Natuurprodukten, goed voor het lichaam en veilig voor de planeet. In de stan Aleppon in Syrieé is de productie van de Moeder der Zepen al 4000 jaren of langer onveranderd gebleven. Een weldaad voor het lichaam voor jong en oud! Wij maken in eigen Atelier Biotensers en wichelroedes. De Biotensers worden van geselecteerde materialen gemaakt en worden op maat gemaakt en of aangepast naar de wens van de klant. Het draaiwerk geschiedt op de hout en metaal draaibank. Tevens verkopen wij verschillende soorten zoals onder andere: (meditatie) kaarsen, chakra, bijbelse, OHM, Boedha en Engelen kaarsen. Prachtige klankschalen, zoutlampen, wellness artikelen, natuurstenen binnen fonteinen, rituele voorwerpen, meditatiekussens etc. Droomartikelen is ontstaan vanuit de behoefte om producten aan te bieden die direct rust en ontspanning creëren in en rondom uw huis. We leven in een wereld waarin we continu moeten presteren, waarin we continu iemand moeten zijn. Laat in ieder geval uw huis en tuin een omgeving zijn waarin u zich kunt ontspannen.

11 10 CPSS centrum Hilda Gijsen Marjan Marinissen Coach Confetti 12. Amazing Unigrace Liselot Steehouwer Staat op de beurs met een auracamera! Incl. reading en waarnemingen! 13. Sander van Kleef Zapper ÉQUILIBRE Yvonne Schreurs-Tauber Bezoek ook de workshop op de landelijke netwerkdag van CZP 15. Silvia Derks Handvol V Coachsessies tegen kleine vergoeding Informatie over het Chronische Pijn Syndroom en Stress, het CPSS Centrum en de opleiding voor therapeuten. Verder kleden wij de stand aan met het cliëntenwerkboek en andere materialen die in de opleiding worden gebruikt. CoachConfetti is een groep zelfstandig ondernemende counsellors, coaches en trainers die samen meer bekendheid willen geven aan hun vak en passie. Met gratis speedcoachsessies laten ze mensen ervaren wat dat voor hen kan betekenen. Dat doen zij op beurzen als de Libelle ZomerWeek, de Margriet WinterFair, op de Secretary Business Days en de Nationale Gezondheidsbeurs. Liselot is Edelsteen-chakra en aura therapeute. Sunny maakt sjamanistische en rituele voorwerpen. Het centrum richt zich op spiritualiteit, intuïtieve, persoonlijke en emotionele ontwikkeling. Ontdek de kleuren van je persoonlijke aura. Wat zeggen deze kleuren over jouw karakter, je gezondheid en je ontwikkeling? Daarnaast verkopen wij uitsluitend natuur zuivere edelstenen en mineralen die stuk voor stuk door henzelf zijn uitgezocht om hun zuivere kwaliteit en hoge trilling. Dit betreffen producten te ondersteuning van de gezondheid gebaseerd op elektrotherapie (Zappers, Pulsers), frequentiepatronen (Personal Therapy Device) en dr. Beck protocol. Praktijk en cursuscentrum voor Complementaire Geneeskunde: Erkende bij- en nascholingen voor de therapeut op gebied van Medische Basisvakken, testen, ontzuren, Bachbloesemtherapie e.v.a. Praktijk met als speerpunt allergietesten, darmgezondheid Kleuren en vormen hebben mij altijd geboeid. Ik heb gemerkt dat er bij mij er al iets veranderde van binnen, door een penstreek op het doek te zetten. Hierin ben ik gaan verdiepen om als kunstzinnig coach met mensen aan de slag te gaan. Nu werk ik met groepen en ook individueel. Kunstzinnig werken is een vriendelijk manier om de mensen te benaderen om een andere kijk op hun visie te geven, waar het nodig is.

12 16. Naomi Albrechts Sisters Remedies Korte sessies mogelijk. 17. Alexandra Giesberts (Inspirator, katalysator & handlijnspecialist) CHAPEAU CoachingPlus Handlezing tegen kleine vergoeding Counselling en alternatieve geneeswijze vinden elkaar! Aanpak van lichaam en geest komt bij elkaar in 1 behandelmethode. De zussen die dit hebben ontwikkeld noemen deze behandelmethode het Ontstresspakket. Daarbij is nog een verdere ontwikkeling gemaakt in de preventieve zorg en dit wordt de Ontstressbehandeling genoemd. Beide methodes worden op de beurs uitgelegd en mensen krijgen een gelegenheid om een klein gedeelte te kunnen ervaren. De handvorm, de vorm en stand van de vingers en de huidpatronen zijn erfelijk bepaald en dus onveranderlijk. Ze liggen aan de basis van het karakter. De lijnen en de tekens in de hand zijn veranderlijk en laten zien HOE we met onze karaktereigenschappen omgaan: wat willen we, hoe denken we en wat voelen we. De lijnen en tekens in de hand veranderen als je veranderingen doorvoert in je leven (bewust wordt van patronen en die los kunt laten. 18. India Bazaar Karin Beukeboom. N.v.t René van der Weerd PlanVicient / I-Coaching BV Tel mail@i-coaching.net Vergroot u uw toegankelijkheid en bereik van uw dienstverlening, omdat via internet dit een locatieonafhankelijk manier van werken is: Het Nieuwe Werken! Werkt dat dan ook voor coaching en supervisie? Jazeker, en kunt het vrijblijvend uitproberen! Siebren van Hoog Coachen in de Zorg Arendshorst HM Deventer info@coachenindezorg.nl Verkoop van Oosterse en spirituele artikelen zoals, wierook, boeddha s, etherische olie, salie, heilig hout, beschermengeltjes, zorgenpopjes etc. I-coaching biedt een innovatief platform aan om online zorgverleners en cliënten op afstand te spreken en te zien via internet mbv een standaard PC + webcam. Onder de nieuwe naam Planvicient kunnen niet alleen coaches zich aanmelden, maar elke professionele dienstverlener die bij een beroepsgroep is aangesloten, dus ook psychologen, supervisoren, docenten en andere specialisten. I-coaching bestaat al 5 jaar lang en heeft een uniek en innovatief concept. Met dit online-systeem, geeft u uw klant een veilige en gebruikersvriendelijke manier om online vrijblijvend een afspraak in te plannen in een automatisch agenda/reserveringssysteem. Mobiele stand: Coachen in de Zorg nodigt per mobiele stand je uit voor een gratis workshop, met een uitdagende inhoud om de Zorg te verbeteren. Vraag hem naar de data! Siebren is initiator van Coachen in de Zorg en Life University. Sluiting uur uiterlijk Bedankt voor uw aanwezigheid!

13 Aanmelden 6 oktober 2012: Aanmelding per (klik op de link) Zaterdag 6 oktober van uur te Driebergen?subject=Inschrijving-6-oktober U kunt zich inschrijven via bovenstaande link. De bijdrage voor deze bijeenkomst is gesteld op 69,50 excl. BTW per persoon, inclusief het lunchbuffet (Inschrijven is niet vrijblijvend. Zodra u de factuur ontvangt bent u aangemeld en rekenen wij op uw aanwezigheid. U dient vooraf de factuur te voldoen. U kunt niet contant betalen bij binnenkomst. Afmelden kan tot 20 dagen vooraf. Na deze 20 dagen vindt er geen restitutie van gelden plaats. Aanmelden kan tot maximaal 5 dagen voor aanvang). Alle licht beige zalen + KAMER 14, zijn gereserveerd voor CZP!

Landelijke netwerkdag! 3 september 2011

Landelijke netwerkdag! 3 september 2011 Landelijke netwerkdag! (Toegang: Alléén voor (proef)leden van CZP) 3 september 2011 (Nieuwegein) Aanmelding per e-mail: (klik op de link) Zaterdag 3 september van 10.30-18.00 uur te Nieuwegein?subject=Inschrijving-3-september

Nadere informatie

Beroepsopleiding 2015

Beroepsopleiding 2015 Beroepsopleiding 2015 School of Life is een gecertificeerd opleidingsinstituut voor toegepaste spiritualiteit en energetische Levenstherapie. De part-time beroepsopleiding van vier jaar, plus een stage

Nadere informatie

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal Studiegids Opleidingscentrum Bergkristal Ontwikkel jezelf in jouw eigen unieke stijl Holistisch Natuurgeneeskundig Specialist Opleidingscentrum Bergkristal Adriana Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Positionering dienstverlening. uitdaging. Preventief: focus op groei. probleem. klachten. huisarts. psycholoog. Curatief: focus op genezen

Positionering dienstverlening. uitdaging. Preventief: focus op groei. probleem. klachten. huisarts. psycholoog. Curatief: focus op genezen Positionering dienstverlening uitdaging Preventief: focus op groei probleem klachten huisarts psycholoog Curatief: focus op genezen Ik wil iets in mijn leven veranderen en ik zoek daar ondersteuning in,

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven?

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? 0031 (0) 6 25 51 69 15 0031 (0) 70 369 76 41 INFO@SUDASHI.NL VOEDING Waarom ik schrijf

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Alexander Concept

Aanmeldingsformulier Alexander Concept Voorkeur trainingsdatum: Stuurt u deze vragen geheel ingevuld en ondertekend aan ons terug. Wanneer wij dit formulier ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om samen met u te bespreken of u klaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

Op niveau 2 en 3 heeft de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) deze training 5 PE punten toegekend.

Op niveau 2 en 3 heeft de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) deze training 5 PE punten toegekend. Module 1 Coaching, kanker & vermoeidheid Vermoeidheid bij kanker is misschien wel de meest voorkomende klacht van mensen die kanker hebben (gehad). 80-90% van de patiënten herkent vermoeidheid gedurende

Nadere informatie

training in tien stappen

training in tien stappen 2016 training in tien stappen Vanuit je eigen kracht naar succes en vitaliteit I really need a day between saturday and sunday Wist je dat? 99% van je gedrag bepaald wordt door je onbewuste? tot 75% van

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE 2 0 1 4 OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE Beste NEI-ers, NLP-ers, Collega s en geïnteresseerden. Trots kunnen we weer een nieuwsbrief vol met workshops en opleidingen laten zien. Het

Nadere informatie

Coaching en Mindfulness op Sardinië

Coaching en Mindfulness op Sardinië Coaching en Mindfulness op Sardinië Za 16 september tot dinsdag 19 september 2017 Wij (Jeanne Goossens en Ilse Buijtels) hebben de ervaring dat door het creëren van ruimte en door bewust aandacht te geven

Nadere informatie

OPLEIDING. Marma-Yoga. Basis opleiding Marma-Yoga. studiegids 2012/2013

OPLEIDING. Marma-Yoga. Basis opleiding Marma-Yoga. studiegids 2012/2013 OPLEIDING Marma-Yoga Basis opleiding Marma-Yoga studiegids 2012/2013 1. Inleiding De basis opleiding Ayurvedisch marmatherapie is een unieke opleiding, die nergens anders wordt gegeven. De samensteller

Nadere informatie

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE

OPLEIDINGSINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE 2 0 1 4 SINSTITUUT VOOR INTEGRALE COACHING & THERAPIE Beste NEI-ers, NLP-ers, Collega s en geïnteresseerden. De zomer heeft nieuwe inzichten en ook verandering met zich meegebracht. Zo heb ik besloten

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Mindful Coachen Amsterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Amsterdam tweejarige opleiding Mindful Coachen Amsterdam Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen?

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling. Businesscoaching

Persoonlijke ontwikkeling. Businesscoaching Persoonlijke ontwikkeling Caroline Verdonk Sense2sense Lichaamswerk (wandel)coaching Opstellingen Drukke vrouwen Ik help je om mild voor jezelf te zijn, de lat lager te leggen en tijd voor jezelf te creëren.

Nadere informatie

Persoonlijk leiderschaps programma

Persoonlijk leiderschaps programma Persoonlijk leiderschaps programma Zet binnen acht weken grote stappen in je persoonlijke ontwikkeling en leer te werken vanuit jouw persoonlijke kracht! Ben jij een druk bezette (young) professional en

Nadere informatie

Programma Stichting Educatie Atrium Innovations GEZONDHEID

Programma Stichting Educatie Atrium Innovations GEZONDHEID Programma Stichting Educatie Atrium Innovations GEZONDHEID Groeien in gezondheid door kennis Onze gezondheid is ons belangrijkste bezit. Daarom is het goed dat we ons er steeds meer van bewust worden dat

Nadere informatie

Is iemand in jouw omgeving verslaafd?

Is iemand in jouw omgeving verslaafd? Is iemand in jouw omgeving verslaafd? Verslaafd aan Jou ondersteunt en informeert de omgeving van verslaafden. Vaak gaat alle aandacht uit naar de verslaafde en daardoor wordt soms niet gezien dat familie

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Minor Creatieve Intelligentie

Minor Creatieve Intelligentie Minor Creatieve Intelligentie Het creëren van flow in je organisatie Faculteit Economie en Management Minor Creatieve Intelligentie Ontwikkel jezelf in relatie tot je vakgebied Verbredende minor toegankelijk

Nadere informatie

Agenda Najaar 2015. De agenda voor het najaar 2015: Inloopspreekuur

Agenda Najaar 2015. De agenda voor het najaar 2015: Inloopspreekuur Agenda Najaar 2015 De agenda voor het najaar 2015: - Inloopspreekuur (wekelijks vanaf 28 augustus a.s.) - Coach- en counseling trajecten (op maat, doorlopend) - Familie- en organisatieopstellingen (maandelijks

Nadere informatie

Waarom Running Therapie?

Waarom Running Therapie? Ben jij een vreugdevolle looptrainer of fysiotherapeut en zoek je naar verdieping om jouw lopers en patiënten meer te kunnen geven dan alleen een schema? Dan is deze unieke bijscholing absoluut iets voor

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

01 Kritische zelfreflectie Een coach of manager of leidinggevende die anderen naar verandering of groei wil stimuleren of brengen moet ook de bereidheid hebben naar zijn of haar eigen functioneren te

Nadere informatie

Ik innovatief, mijn organisatie innovatief

Ik innovatief, mijn organisatie innovatief Ik innovatief, mijn organisatie innovatief Workshop - 28 februari 2011 Koningssteen People practices in innovation Energize your professional growth programma Ik innovatief, mijn organisatie innovatief

Nadere informatie

Online Coaching. Creatieve & Persoonlijke Ontwikkeling. Ontwikkel creatief denken! Vind inspiratie in je leven! Maak kennis met superleuke technieken!

Online Coaching. Creatieve & Persoonlijke Ontwikkeling. Ontwikkel creatief denken! Vind inspiratie in je leven! Maak kennis met superleuke technieken! Ontwikkel creatief denken! Vind inspiratie in je leven! Maak kennis met superleuke technieken! Leer spelenderwijs beter tekenen en schilderen! Leer technieken voor expressie in woord en beeld! Vind balans

Nadere informatie

Basic Life Coaching. Het beste uit jezelf naar boven halen. Copyright 2013 Health Balance Group

Basic Life Coaching. Het beste uit jezelf naar boven halen. Copyright 2013 Health Balance Group Basic Life Coaching 2014 Het beste uit jezelf naar boven halen Copyright 2013 Health Balance Group Wat houdt Basic Life Coaching van de Health Balance Group in? Een Health Balance Group Life Coach is een

Nadere informatie

Het gedragmodel. 1. Inleiding

Het gedragmodel. 1. Inleiding Het gedragmodel 1. Inleiding Het gedragmodel is een NLP-techiek, ontwikkeld door Peter Dalmeijer (zie www.vidarte.nl) en Paul Lenferink. Het model leert ons feedback te geven waarbij we anderen op hun

Nadere informatie

HEADS LARGER THAN HANDS

HEADS LARGER THAN HANDS HEADS LARGER THAN HANDS Op zoek naar meer balans Drs. Annemarije Struik Psycholoog HOE ZIT HET MET JOU?? Quotes uit de praktijk Ik vind het allemaal zo leuk Ik geef dingen niet graag uit handen Als ik

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatie over de ontwikkelingen met Soul Body Fusion.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatie over de ontwikkelingen met Soul Body Fusion. Soul Body Fusion nieuwsbrief, maart 2014. Beste Soul Body Fusion practitioner of geïnteresseerde, Deze nieuwsbrief is bedoeld voor informatie over de ontwikkelingen met Soul Body Fusion. Zondag 16 maart

Nadere informatie

Verlies en Verlangen Praktijk voor psychodynamische therapie en persoonlijke ontwikkeling. Nieuwsbrief 1 jaargang 2013

Verlies en Verlangen Praktijk voor psychodynamische therapie en persoonlijke ontwikkeling. Nieuwsbrief 1 jaargang 2013 Verlies en Verlangen Praktijk voor psychodynamische therapie en persoonlijke ontwikkeling Nieuwsbrief 1 jaargang 2013 Afwezigheid van oordeel, een mooi onderwerp om eens bij stil te staan of over te praten

Nadere informatie

Mindfulness op het werk

Mindfulness op het werk Mindfulness op het werk Mindfulness op het werk Werken vanuit rust en aandacht Veel mensen ervaren hun werk als een plek waar nooit rust is, met een doorlopende activiteit aan lijstjes die af moeten, mensen

Nadere informatie

Brochure Vitaliteitstraining

Brochure Vitaliteitstraining Brochure Vitaliteitstraining Persoonlijke grip op vitaliteit 1 Vitaliteitstrainingen met een blijvend effect Het is wetenschappelijk bewezen dat vitale medeers zich niet alleen beter voelen, maar ook productiever

Nadere informatie

Weddingplanning Bootcamp Weekend

Weddingplanning Bootcamp Weekend Weddingplanning Bootcamp Weekend 2012 is het jaar van ontwikkelen. Een jaar waarin Personal branding, imago en performance centraal staan. In het Weddingplanning Bootcamp Weekend komen deze eigenschappen

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer.

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer. http://www. Welkom Organisaties die afscheid gaan nemen van medewerkers helpen wij door deze medewerkers te begeleiden op weg naar nieuw werk: tijdig, passend en in een goede sfeer. Dat scheelt organisaties

Nadere informatie

Je motivatie vormt de basis om dingen te veranderen.

Je motivatie vormt de basis om dingen te veranderen. Je motivatie vormt de basis om dingen te veranderen. Om iets te bereiken moet je actie ondernemen. Je moet vanuit jezelf iets doen. Om iets te doen moet je gemotiveerd zijn. Je zou dus kunnen stellen dat

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid

Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding en leeswijzer 2. Energie Psychologie 3. Gedachten jouw jouw 4. Verantwoordelijkheid Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Inleiding en leeswijzer 3 2. Energie Psychologie 7 3. Gedachten 10 Het zijn jouw gedachten die jouw wereld creëren 11 4. Verantwoordelijkheid 13 5. Persoonlijk Plan, jouw blauwdruk

Nadere informatie

Focus Group Seminar Versterk je persoonlijke balans en effectiviteit Zaterdag 23 Januari 2016

Focus Group Seminar Versterk je persoonlijke balans en effectiviteit Zaterdag 23 Januari 2016 Focus Group Seminar Versterk je persoonlijke balans en effectiviteit Zaterdag 23 Januari 2016 olv Annemieke Meurs en Saskia van Wijngaarden Focus Group Seminar Focus Group is een workshop gefocust op creatieve

Nadere informatie

Van Egmond Coaching. Voor wie?

Van Egmond Coaching. Voor wie? Van Egmond Coaching Heb je behoefte aan iemand die goed kan luisteren, met je meedenkt, kritisch kijkt, ondersteunend is en je kan helpen bij het doorbreken van vastgelopen situaties? Zoek je voor jezelf

Nadere informatie

DEELGEBIED FQ VERDIEPINGSTRAINING.

DEELGEBIED FQ VERDIEPINGSTRAINING. DEELGEBIED FQ VERDIEPINGSTRAINING www.rightinplace.nl info@rightinplace.nl FQ Zonder beweging, voldoende ontspanning, rust en voeding kunnen we niet optimaal leren en presteren. Als we uit balans en vermoeid

Nadere informatie

Passie en Effect. Passie. themabijeenkomst 55. Effect Resultaat Opbrengst Uitwerking Gevolg Uitkomst Gewin

Passie en Effect. Passie. themabijeenkomst 55. Effect Resultaat Opbrengst Uitwerking Gevolg Uitkomst Gewin Passie en Effect themabijeenkomst 55 TQC-Net Blad 1 Passie Bezieling Inspiratie Hartstocht Vuur Geestdrift Enthousiasme Effect Resultaat Opbrengst Uitwerking Gevolg Uitkomst Gewin Blad 2 1 1. Vraagstelling

Nadere informatie

Mijn naam is Susanne Meijer, Guasha / Massage Therapeut en Psychosociaal therapeut, wonende in Bergen op Zoom.

Mijn naam is Susanne Meijer, Guasha / Massage Therapeut en Psychosociaal therapeut, wonende in Bergen op Zoom. Even voorstellen Graag wil ik me aan u voorstellen Mijn naam is Susanne Meijer, Guasha / Massage Therapeut en Psychosociaal therapeut, wonende in Bergen op Zoom. Voordat ik aan mijn praktijk begon heb

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

Happy Health Week 2016

Happy Health Week 2016 Happy Health Week 2016 Ellecom BEAT HIV PROGRAMMA Middlaan 2-6955 JC Ellecom Rehoboth@ZDAreformatie.org Maandag 25 juli Hoe laat Wat Met wie Waar 10:00-10:30 Inchecken 10:45-11:00 Welkom en uitleg van

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie

Cursus in Gestalt-psychologie.

Cursus in Gestalt-psychologie. Cursus in Gestalt-psychologie. De grondbeginselen uit de gestalt-psychologie en -therapie bevatten een schat aan kennis en wijsheid. Ze zijn zeer praktisch toepasbaar op persoonlijk vlak en in werksituaties

Nadere informatie

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen:

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: 1. Workshop: Ontdek jouw communicatietalent! Data: woensdag 10 september, woensdag 24 september, woensdag 29 oktober,

Nadere informatie

Van Egmond Coaching. Voor wie?

Van Egmond Coaching. Voor wie? Van Egmond Coaching Heb je behoefte aan iemand die goed kan luisteren, met je meedenkt, kritisch kijkt, ondersteunend is en je kan helpen bij het doorbreken van vastgelopen situaties? Zoek je voor je instelling

Nadere informatie

Online Life Coaching Opleiding

Online Life Coaching Opleiding Online Life Coaching Opleiding De Life Coaching Opleiding laat je in 2 maanden ongelooflijk veel groeien en alle kennis verzamelen die je nodig hebt als Life Coach om jezelf en anderen succesvol te begeleiden

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Extra Nieuwsbrief 19 juni 2015 De komende tijd zullen er bij Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn meerdere activiteiten

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn

Jade-Opleidingen - Doorn Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Cursus: Meridiaan Qigong (medicinale Qigong) Studiegids 2015/2016 Meridiaan Qigong Qigong (uitgesproken als:

Nadere informatie

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg Trainingen Coaching Intervisie Supervisie Voor de zorg Professioneel communiceren met 2013 Training Professioneel communiceren met Voor wie? De training is bedoeld voor mensen in de zorg die hun communicatie

Nadere informatie

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren

Lééf je dag. Prikkelende workshops om samen te leren Lééf je dag Prikkelende workshops om samen te leren Vier je dag, vier het moment Wilt u een personeelsbijeenkomst organiseren waarbij u ontspanning combineert met leren? Kies dan voor de workshops van

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren voor technische professionals 20 juni 2013 Jullie doelen? Workshop Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter

Nadere informatie

Resultaat vanuit zingeving

Resultaat vanuit zingeving Resultaat vanuit zingeving WIE ZIJN WE? WAT DOEN WE? Berry de Boer en Edwin Luijendijk 2 training-nu Training-NU We leven in een tijd waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen. Eén gouden idee

Nadere informatie

Nieuwsbrief editie 4. April/Mei 2012

Nieuwsbrief editie 4. April/Mei 2012 Nieuwsbrief editie 4 April/Mei 2012 Inleiding Deze nieuwsbrief heeft als thema: Beweging. Een actueel thema, waarmee ik de afgelopen periode weer regelmatig ben geconfronteerd. Mijn column met als titel:

Nadere informatie

Individuele creatieve therapie als onderdeel van de oncologische revalidatie

Individuele creatieve therapie als onderdeel van de oncologische revalidatie Individuele creatieve therapie als onderdeel van de oncologische revalidatie Eveline Bleiker Minisymposium Oncologische Creatieve therapie in ontwikkeling 26 mei 2015 Achtergrond Even voorstellen Creatieve

Nadere informatie

Soul revival s aanbod: Self-healing trainingen Individuele therapie Helende verhalen Workshops Coaching Lezingen

Soul revival s aanbod: Self-healing trainingen Individuele therapie Helende verhalen Workshops Coaching Lezingen Soul revival s aanbod: Self-healing trainingen Helende verhalen Workshops Coaching Lezingen Elk lichaam wil gezond zijn. Buiten antibiotica is er vrijwel geen medicijn op de markt dat geneest, hooguit

Nadere informatie

De opleiding tot NLP Practitioner

De opleiding tot NLP Practitioner De opleiding tot NLP Practitioner Wat is Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP)? Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP ) wordt gedefinieerd als: de structuur van de subjectieve ervaring en wat daaruit verwacht

Nadere informatie

Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt!

Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt! Wie niet stil kan staan raakt de weg kwijt! Wat is TimeOut? TimeOut is een indringend proces van persoonlijke leiderschapontwikkeling met rust, ruimte en diepgang als basis. TimeOut gaat door waar andere

Nadere informatie

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP Voor iedereen die: Gezonder wil eten Wil stoppen met schadelijke verslavingen Meer wil bewegen Minder stress en meer ontspanning wil Inclusief werkboek Leopoldstraat

Nadere informatie

Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen

Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen 2014 Je beste jaar! De kracht van kiezen en doelen stellen Je wordt als professional gewaardeerd binnen de organisatie waar je werkt. Je bent duidelijk

Nadere informatie

Of Ben je een beetje aan het indutten Draai je teveel op routine Wil je jezelf weer uitdagen

Of Ben je een beetje aan het indutten Draai je teveel op routine Wil je jezelf weer uitdagen Personal Branding Plus Programma 2011 voor zelfstandig ondernemers in de zakelijke dienstverlening Een stevige impuls voor inspiratie, ideeën en realisatie. Voor wie: Voor alleen werkende of in - klein

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

WAARDE VAN ADVIES - 2013 DE WAARDE VAN ADVIES VAN INTERMEDIAIRS. Avéro Achmea P13628

WAARDE VAN ADVIES - 2013 DE WAARDE VAN ADVIES VAN INTERMEDIAIRS. Avéro Achmea P13628 WAARDE VAN ADVIES - 2013 DE WAARDE VAN ADVIES VAN INTERMEDIAIRS P13628 INHOUDSOPGAVE KARAKTERISTIEKEN CONCLUSIE WAARDE VAN ADVIES KARAKTERISTIEKEN ONDERZOEKSOPZET CONCLUSIE CONCLUSIES DE WAARDE VAN ADVIES

Nadere informatie

Programma Stichting Educatie Atrium Innovations

Programma Stichting Educatie Atrium Innovations Programma Stichting Educatie Atrium Innovations Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding Hippocrates Groeien in gezondheid door kennis Gezondheid is een kostbaar bezit. Wij willen graag

Nadere informatie

Gaat u elke ochtend fluitend aan de slag?

Gaat u elke ochtend fluitend aan de slag? Gaat u elke ochtend fluitend aan de slag? CONSULT COACHING TRAINING Voorbij je grenzen: stuur je kracht training persoonlijke kracht Gaat u elke ochtend fluitend aan de slag? Waarschijnlijk niet. En u

Nadere informatie

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk

Gandhitraining. Ongekende effecten in de praktijk Gandhitraining Ongekende effecten in de praktijk Van persoonlijk naar inspirerend leiderschap Wil je jouw persoonlijke leiderschap verdiepen tot inspirerend leiderschap; je ambities vormgeven en anderen

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren 24 november2015 Jullie doelen? Training Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter niet te zeggen Meer JA s van

Nadere informatie

PLE SCH BV Coaching, Consultancy en Conflictoplossing

PLE SCH BV Coaching, Consultancy en Conflictoplossing PLE SCH BV Coaching, Consultancy en Conflictoplossing In company Workshop Inspirerend Leiderschap Een workshop voor leidinggevenden die authentiek contact willen met de bronnen van persoonlijk leiderschap

Nadere informatie

Professioneel Effectief & Persoonlijk

Professioneel Effectief & Persoonlijk Professioneel Effectief & Persoonlijk Data & Prijzen Opleidingen 2013-2014 w010113ep Academie voor NLP is onderdeel van Personal Development Janse Overzicht opleidingsaanbod - NLP Practitioner - NLP Master

Nadere informatie

Nieuwsbrief Isabelle Duchene

Nieuwsbrief Isabelle Duchene Nieuwsbrief Isabelle Duchene Persoonlijk Life coach en spiritueel medium Najaar 2015 Onze activiteiten in Brugge, Antwerpen, Geel Antwerpen Spiritueel Lifecoach Isabelle Duchêne zal in samenwerking met

Nadere informatie

Hypno- Psychotherapie bij kanker:

Hypno- Psychotherapie bij kanker: Hypno- Psychotherapie bij kanker: Unieke oncologieweek in Alicante te Spanje Maandag 2 juni 2014 Dinsdag 3 juni 2014 Woensdag 4 juni 2014 Donderdag 5 juni 2014 Vrijdag 6 juni 2014 C/Berenguer de Marquina

Nadere informatie

weeknieuws 24 cursus 2014 2015 6 maart 2015

weeknieuws 24 cursus 2014 2015 6 maart 2015 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

Organisatie: Yvonne Roosen Uitvoering: Koekkoek en co vertegenwoordigd door:

Organisatie: Yvonne Roosen Uitvoering: Koekkoek en co vertegenwoordigd door: Cursussen bij Dressuurstal (Website: www.cursustotaal.nl) Organisatie: Yvonne Roosen Uitvoering: Koekkoek en co vertegenwoordigd door: Nel Koekkoek, sportpsycholoog, GZ- psycholoog BIG Marie-José Hulsman

Nadere informatie

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016

RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 RELATIE COACH OPLEIDING WEEKEND 2016 Health Balance Group Generaal Eisenhowerweg 4, 5056 CR Berkel-Enschot, Nederland T: +31 6 11424494 - I: www.healthbalance.nu - E: info@healthbalance.nu Voorwoord Je

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

Shiatsu en het Prikkelbaar Darm Syndroom. de zoektocht naar een behandeling

Shiatsu en het Prikkelbaar Darm Syndroom. de zoektocht naar een behandeling Shiatsu en het Prikkelbaar Darm Syndroom de zoektocht naar een behandeling Bianca Vollering Dutch Shiatsu Academy Groep 2004 Begeleidend docent Renske de Jong Naaldwijk, oktober 2009 Inleiding Als afsluiting

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Carefulness AANDACHT VOOR ZORG ZORG VOOR AANDACHT

Carefulness AANDACHT VOOR ZORG ZORG VOOR AANDACHT Carefulness AANDACHT VOOR ZORG ZORG VOOR AANDACHT Inleiding Aandacht is een essentieel onderdeel in de zorg. Aandacht voor de patiënt en de zorgverlener vergroot de vitaliteit, de effectiviteit en de kwaliteit

Nadere informatie

Wandel coaching Beleef jouw introductie

Wandel coaching Beleef jouw introductie Wandel coaching Beleef jouw introductie Blad-veer: Make people successful in work and life! Bedrijfsleider, op zoek naar meer omzet bij de juiste klanten én naar meer vrije tijd en nieuwe inzichten? Sales,

Nadere informatie

Informatie brochure. Integratieve Kindertherapie

Informatie brochure. Integratieve Kindertherapie Informatie brochure Integratieve Kindertherapie De Praktijk Rijksstraatweg 39a (ingang aan de zijkant) 2121 AA BENNEBROEK Tel: 06-24223671 depraktijk@quicknet.nl Mijn naam is Linda Wennekers, moeder van

Nadere informatie

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Inleiding Kinderen zijn volop in ontwikkeling. Coaching met behulp van paarden geeft op het terrein van denken, doen en voelen veel beweging.om al die veranderingen

Nadere informatie

Doorbreek je belemmerende overtuigingen!

Doorbreek je belemmerende overtuigingen! Doorbreek je belemmerende overtuigingen! Herken je het dat je soms dingen toch op dezelfde manier blijft doen, terwijl je het eigenlijk anders wilde? Dat het je niet lukt om de verandering te maken? Als

Nadere informatie

Alternatieve behandelmethoden Mening en ervaring van mensen met reuma

Alternatieve behandelmethoden Mening en ervaring van mensen met reuma Alternatieve behandelmethoden Mening en ervaring van mensen met reuma 4 juli 2014 Drs. Patrick Pijnenburg Senior Marktonderzoeker Reumafonds Achtergrond Onderzoek onder het Reumafonds Panel (3.742 leden)

Nadere informatie