Landelijke netwerkdag! 6 oktober 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Landelijke netwerkdag! 6 oktober 2012"

Transcriptie

1 Landelijke netwerkdag! (Toegang: Alléén voor (proef)leden van CZP) 6 oktober 2012 (Driebergen) Aanmelding per (klik op de link) Zaterdag 6 oktober 2012 van uur te Driebergen?subject=Inschrijving-6-oktober U kunt zich inschrijven via bovenstaande link. De bijdrage voor deze bijeenkomst is gesteld op 69,50 excl. BTW per persoon, inclusief het lunchbuffet Hotel Bergse Bossen, Traaij 299, 3971 GM DRIEBERGEN, tel. (0343) , TOEGEKENDE PE-STUDIEPUNTEN: 4 PE punten (hele dag) 3,5 MBO punt (1/2 punt per uur) 6 PE punten (hele dag) 5 PE punten (hele dag) 4 PE punten (hele dag) 1 PE punt (hele dag)

2 Het programma: Aanvang en inloop (De hele dag gelegenheid tot CZP beurs-bezoek) Lezing zijn voor alle aanwezigen: Korte opening en aankondiging van de dag Centraal ZorgPortaal korte uitleg en update Marion de Wit Een lezing aan de hand van enkele voorbeelden over de risico s van het reguliere medisch bedrijf. Hoe deze risico s tot stand komen en wat de patiënt kan doen om deze risico s te vermijden. Voorts wil ik graag enige aandacht besteden aan kindervaccinaties waarvan ik inmiddels weet, i.t.t. doorsnee artsen, dat deze minder nuttig en minder veilig zijn dan de overheid ons wil doen geloven. Jannes Koetsier kent het medisch bedrijf van binnenuit. Hij werkte als huisarts, verzekeringsarts en bedrijfsarts. Hij schreef het boek de gezonde patiënt en werkt als panellid voor het tv-programma AVROmissers. Meer informatie zie zijn biografie Coach Pauline van den Berg zet u kort in actie, zodat de adrenaline even lekker gaat stromen Korte koffie/thee pauze Een lezing over Multimedia als brug naar de reguliere zorg. Jan Poot is Socioloog en is docent aan de TUDelft faculteit Bouwkunde bij de afdeling mediastudies en tevens freelance docent verbonden aan de Hogeschool Wageningen. Hij doceert Media studies. Hij heeft zijn informatica achtergrond verder uitgebouwd met inzichten uit de sociologie met als specialisatie technologie ontwikkeling in relatie tot maatschappelijke ontwikkeling Coach Pauline van den Berg van EigenWijs Training en Coaching vervolgt Opnieuw een korte ludieke actie waar u weer actief van wordt. Afsluiten gezamenlijke gedeelte Marion de Wit Vrij programma, zie alle bijlagen! Lunchbuffet elkaar ontmoeten uur Netwerken voor alle leden onder het genot van een heerlijke lunch (lunch tot uur) Vrije inloop tijdens de lunch bij de SBNT (zie bijlage) Vanaf uur kunnen geïnteresseerden tijdens de netwerktijd vrijwillig workshops en lezingen volgen van telkens 45 minuten! Gelegenheid tot het bezoeken van de CZP beurs Gelegenheid tot het ervaren van massage methoden Sluiting met uiterlijk uitloop naar uur.

3 EXTRA VRIJE INLOOP EN VOORLICHTING TIJDENS DE LUNCHPAUZE! uur - ZAAL 1/B2 - Martinus Ceelen Ontwikkeling SBNT betreffende schadeclaim op RBNG Martinus Ceelen, voorzitter SBNT, geeft uitleg over zijn schadeclaim op de RBNG! Het moge duidelijk zijn dat er nu juridisch wat staat te gebeuren. Een van de grootste kantoren van Nederland Deterink Advocaten heeft zich duidelijk uitgesproken naar de DAS dat er voldoende en gedegen juridische gronden zijn om te gaan procederen naar de RBNG. Onze inschattingen wijzen erop dat met name vele BATC therapeuten (maar wellicht ook anderen) door het onverantwoord handelen van de RBNG recht hebben op een schadeclaim. Houdt u er wel rekening mee dat als het erop aankomt u zich heeft opgegeven bij de stichting SBNT! Na ruim 40 weken hard werken is het zover. Na een second opinion door Deterink Advocaten over het negatieve haalbaarheid standpunt van DAS, moet DAS mijn zaak tegen TBNG/RBNG overdragen aan een externe advocaat (onder voorbehoud dat deze externe advocaat de hoogte van mijn schadeclaim verdedigbaar vindt). Zodra DAS formeel opdracht gegeven heeft aan en een overeenkomst gesloten heeft met de externe advocaat van mijn keuze, gaat deze met het dossier aan de slag. Dit kan nog even duren, maar dan is het zover dat we verder kunnen in onze strijd voor rechtvaardigheid. Hoe de zaak zal verlopen is op voorhand niet te voorspellen. Maar gezien de conclusie van de second opinion: Hoewel aansprakelijkheidstelling van TBNG/RBNG zeker niet eenvoudig zal zijn, kan ik op basis van de thans beschikbare informatie niet concluderen dat er geen redelijke mogelijkheid is om het beoogde resultaat te behalen, mogen we wel enige hoop/vertrouwen hebben dat een procedure positief kan uitvallen. Nu deze mijlpaal bereikt is, kan SBNT zich ook gaan richten op haar subdoelen. Namelijk de mogelijkheid onderzoeken om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering op collectieve basis aan te bieden en een vorm van rechtshulp, vergelijkbaar met een rechtsbijstandsverzekering. Alleen moet dit beduidend goedkoper/beter zijn dan het huidige aanbod en, vooral ook ten aanzien van rechtshulp, klantvriendelijk en proactief. Het doel hiervan is dat een goede verzekering voor alle therapeuten betaalbaar wordt. Martinus Ceelen heeft hiertoe een stichting opgericht, de Stichting Belangenbehartiging Natuurgeneeskundige Therapeuten, SBNT. Loopt u tijdens de lunchpauze even bij Martinus binnen en kijk wat zijn stichting voor u kan betekenen. Dit kan zijn in de vorm van een andere beroepsaansrprakelijkheidsverzekering in de toekomst, of wellicht aansluiten bij zijn actie richting de RBNG. Dit is alleen van toepassing wanneer u bent uitgesloten bij de RBNG en NIET binnen de overgangsregeling viel.

4 GERESERVEERDE WORKSHOP INZICHT GEVEND TEKENEN IN : ZAAL: 10/B2 Van uur! Germa Borst Vooraf aan deze dag kon u zich per opgeven voor de workshop inzicht gevend tekenen. Dit is de enige workshop waar u zich voor moest opgeven. Dit vanwege het specifieke karakter en de kleine groep mensen die geplaatst kan worden. Workshop van ruim 1,5 uur! (maximum van 14 personen! Dit om de kwaliteit en de individuele aandacht die iedere deelnemer krijgt te waarborgen) Een droom manifesteren. Een ideaal realiseren via visualiseren, tekenen, onbewuste blokkades identificeren, neutraliseren en vervangen door ondersteunende affirmaties. In de workshop Inzichtgevend Tekenen kun je de helende werking van je eigen (ter plekke gemaakte) tekening ervaren. Aan de hand van specifieke aandachtspunten ontdek je hoe je de beeldtaal van een tekening kunt lezen en hoe je de betekenis voor jezelf er in kunt ontdekken. Tekenvaardigheid is niet nodig. De volgende personen zijn voor deze workshop aangemeld: Naam 1 Elien de Wit 2 Loes Liebrand 3 Anky Floris 4 Anne Heijer - Donker, 5 Annelies Haverkate 6 Gerda van Etten 7 Lidy van Oort Wijnen 8 Angela Dol 9 Sandra B. Kneefel 10 Sandra Alfares Dias 11 Joan Nijenhuis 12

5 Aankondiging Workshops en lezingen: U kunt telkens kiezen uit 3 Workshops of de doorlopende massage, in totaal 4 verschillende zalen. - Kies per tijd een workshop of massage uit; - Elke workshop duurt 45 minuten - U hebt telkens pauze voor zaalwissel U bent niet verplicht een workshop te volgen. - U kunt ook de beus bezoeken, een drankje drinken en netwerken! Veel plezier! Vanaf uur: doorlopend massage demonstraties. Ervaar deze methode door de massage te ondergaan uur Corine Tripaldelli Kamer 14 (naast zaal 6/7) U DIENT VOORAF BIJ DE ZAAL IN TE SCHRIJVEN! (Er hangt een lijst bij de ingang van deze zaal) Combinatietherapie van shiatsu, cranio-sacraal therapie, fascia therapie en Chi Nei Tsang (orgaanmassage) Wil jij je weer vrij voelen om te zijn wie je van nature bent? Je lichaam is het beste medicijn. Onze lichaamswijsheid wil graag helpen in het loslaten van onze blokkades. Als we een kleine stap doen, doet het lichaam de rest. Om het contact met jezelf weer te kunnen voelen is het nodig om de in het lichaam opgeslagen blokkades op te lossen. Tijdens de behandeling volg ik datgene wat zich in je lichaam aandient. Ik stem de techniek af op de prioriteit die op dat moment nodig is. De juiste techniek op het juiste moment. In deze manier van werken kan ik mijn passie, mijn gevoel, mijn aandacht en respect voor de mens kwijt. Een demonstratie duurt telkens 10 minuten. U hoeft niet te wachten. U kunt bij de ingang van de zaal intekenen en uw tijd vastleggen! OPENBARE RUIMTE of LOUNCHE Huub Koning Voorzitter VBAG Huub Koning is ongeveer een uur vrij beschikbaar in de functie als voorzitter van de VBAG in vrije ruimten, zoals de lounge of lunchroom. VBAG leden die dit wensen kunnen hun VBAG vragen stellen. Hij beantwoordt al uw specifieke VBAG vragen en geeft uitleg waar nodig.

6 uur ZAAL 1/B2 KEUZE UIT 4 WORKSHOPS, de BEURS of NETWERKEN VAN UUR (LET OP: Eén workshop gaat door tot 16 uur (1,5 uur) Jim Geduld uur ZAAL: 8/B2 Hester Visser Intervention -Nederland Vaccinatieraad Leven met een verslaafde is een onmogelijke opgave. Wat moet u doen? Intervention Nederland past een radicaal nieuwe methode toe om de verslaafde te confronteren met het gevolg van zijn of haar ziekte. Voor familieleden, partners en geliefden die de verslaving van hun dierbare een halt willen toe roepen. Doorbreek de keten! Tijdens een korte lezing uitleg over dit onafhankelijke orgaan, dat de ontwikkelingen en publicaties rondom vaccins & vaccinaties tegen het licht houdt, o.a. binnen haar Raad van Advies. Aansluitend aan de lezing zal een actuele stelling gespreksonderwerp zijn uur ZAAL: 9/B2 Martin Smeets uur! ZAAL: 10/B2 Germa Borst Eerlijk over gezonde voeding Inzichtgevend Tekenen Onderzoek toont aan dat veel onze chronische ziekten samenhangen met ons voedingspatroon. Gezonde voeding is dan ook erg belangrijk. Maar eten we ook gezond? wat is dat eigenlijk... gezonde voeding? Het is bijna onmogelijk je een betrouwbaar beeld te vormen. Ik reik in mijn lezing concrete handvatten aan voor het maken van gezonde keuzes. U kon zich hiervoor vooraf inschrijven. Zie bijlage als u bent aangemeld uur Doorlopende massage in Kamer 14 (naast zaal 6/7) uur Wissel van zalen, 15 minuten pauze! gelegenheid tot netwerken en stand bezoek. (De workshop tekenen houdt pauze van uur) KEUZE UIT WORKSHOPS, de BEURS of NETWERKEN VAN uur

7 KEUZE UIT WORKSHOPS, de BEURS of NETWERKEN VAN uur uur ZAAL 1/B2 Menno Prins uur ZAAL:8/B2 Pauline van den Berg Trainer, coach, adviseur uur ZAAL: 9/B2 Peter de Goede Hoofddocent en supervisor bij coachen in zorg. Tijd voor een herziening van het zgn. paradigma waarbinnen de wetenschap over natuurgeneeskunde! The needs of the many outweight the needs of the few or the one. Geldt deze beroemde uitspraak van doctor Spock uit Star Trek (1982 The Wrath of Khan) ook voor de gezondheidszorg? En zo ja, welke consequenties zouden wij daar dan aan moeten verbinden? Als maatschappij (the many), als beroepsgroep (the few) en als individu (the one)? Het thema van deze workshop heet: passie. Als je doet wat bij je past is het geloof in jezelf duidelijk zichtbaar naar anderen (enthousiasme/ inspirerend/ authentiek) waarbij je jezelf aan de hand van een klein handvat goed kan wegzetten. Pauline geeft met deze workshop een vervolg aan haar bijdrage tijdens het ochtend programma. Wetenschappers in hoofdstroom van de. Het doel van deze workshop is collega's te 'wapenen' met de juiste argumenten in situaties waarin natuurgeneeskunde en wetenschap weer eens tegenover elkaar komen te staan. We hoeven de natuurgeneeskunde niet langer te verdedigen volgens verouderde 'wetenschappelijke' maatstaven. Er blijken verbazend veel aannamen en weten- schappelijke dogma's te circuleren binnen de hoofdstroom van de wetenschap en het grote publiek! Tijd voor een herbezinning dus! VERVOLG TEKEN WORKSHOP TOT UUR Deelnemers houden pauze van uur uur Doorlopende massage in Kamer 14 (naast zaal 6/7) Wissel van zalen, 15 minuten pauze, gelegenheid tot netwerken en stand bezoek.

8 KEUZE UIT 3 WORKSHOPS, de BEURS of NETWERKEN VAN uur uur ZAAL 1/B2 Marie-josé en Jim Rietdijk LifePlus Do more. Be more. Live More. Marie José en Jim leggen tijdens deze workshop het LifePlus concept aan u uit. Dit concept bestaat uit natuurlijke voedingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. U kunt deze producten zelf gebruiken of doorverkopen in uw praktijk, waardoor u inkomsten kunt genereren uur ZAAL: 8/B2 Mischa Philippsborn uur ZAAL: 9/B2 Yvonne Schreurs- Tauber Spininversion Ontzuren middels Hydroxypathie. Een lezing over elektromagnetische straling en de gezondheidsrisico s op lichaam en geest. Welk effect dit heeft op het zelf bewustzijn en het zelf helend vermogen. Wat therapeuten daar aan kunnen doen voor zich zelf en hun patiënten d.m.v. een nieuw therapeutisch instrument. Een workshop over Intracellulaire ontzuring. Een gemakkelijk toegankelijke methode voor therapeut en cliënt. Te gebruiken als diagnostiek en middel uur ZAAL: 10/B2 Jeroen van Cuijk Micro-elementen therapie Micro-elementen zetten de intelligentie van onze lichaamscel om in daadkracht. Zelfherstelprocessen worden in gang gezet middels osmose en de energie van de microelementen. Micro-elementen zijn inzetbaar naast elke therapievorm. Voor meer informatie zie: uur Doorlopende massage in Kamer 14 (naast zaal 6/7) Netwerken/naborrel uiterlijk sluiting.

9 De CZP BEURS: Deelnemer 1. Shodo Christine de Vries 2. Spininversion Mischa Philippsborn Bezoek ook de workshop op de landelijke netwerkdag van CZP 3. Sonja Buijs 4. Nurani Consultants Tonja Koudijs Omschrijving De weg van creatief & reflectief schrijven. Shodo betekent in het Japans "de weg van het schrijven". Onder deze naam presenteer ik mijn creatieve schrijfcursussen, trainingen en supervisie, waarin niet het product, maar het creatieve proces centraal staat, met aandacht voor persoonlijke en spirituele groei en zingeving. Schrijven is voor mij een creatieve weg, die de verbinding met mijn innerlijke zelf (opnieuw) kan vormgeven en herstellen. Bent u steeds moe, futloos of depressief? Heeft u problemen met slapen, geheugen, stress, burn-out of andere vage gezondheidsklachten? Dan zou u wel eens last kunnen hebben van de door elektrosmog veroorzaakte elektrostress. Elektrosmog is de schadelijke elektromagnetische straling die afkomstig is van alle elektronica zoals mobiele telefoons, computers, zendmasten etc.. Het vermindert uw algehele gezondheid en "levens''energie!!! Spininversion beschermt, corrigeert en optimaliseert uw gezondheid en levensenergie en die van uw omgeving. De Alternatieve kadobon: Ben je op zoek naar een kado dat goed is voor mens, dier en natuur? Een kado dat zowel origineel als persoonlijk is. Kortom, een kado waarmee je iemand echt raakt? Koop dan de Alternatieve Kadobon. De ontvanger kan deze inwisselen voor tal van inspirerende, spirituele, gezonde, milieuvriendelijke, fair trade en/of wellness producten en diensten (ook online). Denk bijvoorbeeld aan een ontspannende massage, leuke workshop voor spirituele groei, diervriendelijke make-up, biologische voeding, esoterische oliën of een motiverende coachingsessie. Nurani Consultants combineert met Vitaliteits Management kennis en ervaring op het gebied van human resource management, bedrijfsadvies, communicatie, training, coaching en mediation. DENKWIJZE(-R) is een inspirerend en motiverend spel om persoonlijke en professionele doelen daadwerkelijk te realiseren. In het spel staan 16

10 5. Kyrgyzstan Vilt Adri de Koning 6. Dry Needle Eunice Rudge 7. Oermoeders Michel & Hanneke Koeman 8. Jan van Maanen JochTom 9. Droomfontein Martin Uljée denkstijlen centraal, met als inspiratiebron de metaprogramma's zoals toegepast in de NLP (Neuro Lingustisch Programmeren). De spelontwerpers willen met dit spel de toepassing van de denkstijlen toegankelijk maken voor een breed publiek. Namens Ecotour verkopen wij handgemaakte viltproducten uit Kyrgyzstan. Vrouwengroepen in Kyrgyzstan maken deze voorwerpen ( hoeden, zijden shawls,, slippers, babyslofjes en allerlei vilten kerstversieringen ) van natuurlijke materialen. Met een groepje vrijwilligers proberen we de mensen daar te helpen door deze producten voor hen te verkopen. Het geld gaat (na aftrek van kraam huur e.d.) in zijn geheel naar Kyrgyzstan. Wij voorzien therapeuten en artsen van een groot aanbod aan acupunctuurnaalden en andere benodigdheden voor de uitoefening van dryneedling en acupunctuur. Ook sportmasseurs vinden hier hun materialen (kinesio/acu-tape en massage-olieën). In onze stand vindt u Natuurprodukten, goed voor het lichaam en veilig voor de planeet. In de stan Aleppon in Syrieé is de productie van de Moeder der Zepen al 4000 jaren of langer onveranderd gebleven. Een weldaad voor het lichaam voor jong en oud! Wij maken in eigen Atelier Biotensers en wichelroedes. De Biotensers worden van geselecteerde materialen gemaakt en worden op maat gemaakt en of aangepast naar de wens van de klant. Het draaiwerk geschiedt op de hout en metaal draaibank. Tevens verkopen wij verschillende soorten zoals onder andere: (meditatie) kaarsen, chakra, bijbelse, OHM, Boedha en Engelen kaarsen. Prachtige klankschalen, zoutlampen, wellness artikelen, natuurstenen binnen fonteinen, rituele voorwerpen, meditatiekussens etc. Droomartikelen is ontstaan vanuit de behoefte om producten aan te bieden die direct rust en ontspanning creëren in en rondom uw huis. We leven in een wereld waarin we continu moeten presteren, waarin we continu iemand moeten zijn. Laat in ieder geval uw huis en tuin een omgeving zijn waarin u zich kunt ontspannen.

11 10 CPSS centrum Hilda Gijsen 11. Marjan Marinissen Coach Confetti 12. Amazing Unigrace Liselot Steehouwer Staat op de beurs met een auracamera! Incl. reading en waarnemingen! 13. Sander van Kleef Zapper https://shop.zapper.nu 14. ÉQUILIBRE Yvonne Schreurs-Tauber Bezoek ook de workshop op de landelijke netwerkdag van CZP 15. Silvia Derks Handvol V Coachsessies tegen kleine vergoeding Informatie over het Chronische Pijn Syndroom en Stress, het CPSS Centrum en de opleiding voor therapeuten. Verder kleden wij de stand aan met het cliëntenwerkboek en andere materialen die in de opleiding worden gebruikt. CoachConfetti is een groep zelfstandig ondernemende counsellors, coaches en trainers die samen meer bekendheid willen geven aan hun vak en passie. Met gratis speedcoachsessies laten ze mensen ervaren wat dat voor hen kan betekenen. Dat doen zij op beurzen als de Libelle ZomerWeek, de Margriet WinterFair, op de Secretary Business Days en de Nationale Gezondheidsbeurs. Liselot is Edelsteen-chakra en aura therapeute. Sunny maakt sjamanistische en rituele voorwerpen. Het centrum richt zich op spiritualiteit, intuïtieve, persoonlijke en emotionele ontwikkeling. Ontdek de kleuren van je persoonlijke aura. Wat zeggen deze kleuren over jouw karakter, je gezondheid en je ontwikkeling? Daarnaast verkopen wij uitsluitend natuur zuivere edelstenen en mineralen die stuk voor stuk door henzelf zijn uitgezocht om hun zuivere kwaliteit en hoge trilling. Dit betreffen producten te ondersteuning van de gezondheid gebaseerd op elektrotherapie (Zappers, Pulsers), frequentiepatronen (Personal Therapy Device) en dr. Beck protocol. Praktijk en cursuscentrum voor Complementaire Geneeskunde: Erkende bij- en nascholingen voor de therapeut op gebied van Medische Basisvakken, testen, ontzuren, Bachbloesemtherapie e.v.a. Praktijk met als speerpunt allergietesten, darmgezondheid Kleuren en vormen hebben mij altijd geboeid. Ik heb gemerkt dat er bij mij er al iets veranderde van binnen, door een penstreek op het doek te zetten. Hierin ben ik gaan verdiepen om als kunstzinnig coach met mensen aan de slag te gaan. Nu werk ik met groepen en ook individueel. Kunstzinnig werken is een vriendelijk manier om de mensen te benaderen om een andere kijk op hun visie te geven, waar het nodig is.

12 16. Naomi Albrechts Sisters Remedies Korte sessies mogelijk. 17. Alexandra Giesberts (Inspirator, katalysator & handlijnspecialist) CHAPEAU CoachingPlus Handlezing tegen kleine vergoeding Counselling en alternatieve geneeswijze vinden elkaar! Aanpak van lichaam en geest komt bij elkaar in 1 behandelmethode. De zussen die dit hebben ontwikkeld noemen deze behandelmethode het Ontstresspakket. Daarbij is nog een verdere ontwikkeling gemaakt in de preventieve zorg en dit wordt de Ontstressbehandeling genoemd. Beide methodes worden op de beurs uitgelegd en mensen krijgen een gelegenheid om een klein gedeelte te kunnen ervaren. De handvorm, de vorm en stand van de vingers en de huidpatronen zijn erfelijk bepaald en dus onveranderlijk. Ze liggen aan de basis van het karakter. De lijnen en de tekens in de hand zijn veranderlijk en laten zien HOE we met onze karaktereigenschappen omgaan: wat willen we, hoe denken we en wat voelen we. De lijnen en tekens in de hand veranderen als je veranderingen doorvoert in je leven (bewust wordt van patronen en die los kunt laten. 18. India Bazaar Karin Beukeboom. N.v.t René van der Weerd PlanVicient / I-Coaching BV Tel Vergroot u uw toegankelijkheid en bereik van uw dienstverlening, omdat via internet dit een locatieonafhankelijk manier van werken is: Het Nieuwe Werken! Werkt dat dan ook voor coaching en supervisie? Jazeker, en kunt het vrijblijvend uitproberen! Siebren van Hoog Coachen in de Zorg Arendshorst HM Deventer Verkoop van Oosterse en spirituele artikelen zoals, wierook, boeddha s, etherische olie, salie, heilig hout, beschermengeltjes, zorgenpopjes etc. I-coaching biedt een innovatief platform aan om online zorgverleners en cliënten op afstand te spreken en te zien via internet mbv een standaard PC + webcam. Onder de nieuwe naam Planvicient kunnen niet alleen coaches zich aanmelden, maar elke professionele dienstverlener die bij een beroepsgroep is aangesloten, dus ook psychologen, supervisoren, docenten en andere specialisten. I-coaching bestaat al 5 jaar lang en heeft een uniek en innovatief concept. Met dit online-systeem, geeft u uw klant een veilige en gebruikersvriendelijke manier om online vrijblijvend een afspraak in te plannen in een automatisch agenda/reserveringssysteem. Mobiele stand: Coachen in de Zorg nodigt per mobiele stand je uit voor een gratis workshop, met een uitdagende inhoud om de Zorg te verbeteren. Vraag hem naar de data! Siebren is initiator van Coachen in de Zorg en Life University. Sluiting uur uiterlijk Bedankt voor uw aanwezigheid!

13 Aanmelden 6 oktober 2012: Aanmelding per (klik op de link) Zaterdag 6 oktober van uur te Driebergen?subject=Inschrijving-6-oktober U kunt zich inschrijven via bovenstaande link. De bijdrage voor deze bijeenkomst is gesteld op 69,50 excl. BTW per persoon, inclusief het lunchbuffet (Inschrijven is niet vrijblijvend. Zodra u de factuur ontvangt bent u aangemeld en rekenen wij op uw aanwezigheid. U dient vooraf de factuur te voldoen. U kunt niet contant betalen bij binnenkomst. Afmelden kan tot 20 dagen vooraf. Na deze 20 dagen vindt er geen restitutie van gelden plaats. Aanmelden kan tot maximaal 5 dagen voor aanvang). Alle licht beige zalen + KAMER 14, zijn gereserveerd voor CZP!

De CZP-Krant. Het Centraal ZorgPortaal CZP info@centraal-zorgportaal.nl Marion de Wit (Oprichtster CZP)

De CZP-Krant. Het Centraal ZorgPortaal CZP info@centraal-zorgportaal.nl Marion de Wit (Oprichtster CZP) Het Centraal ZorgPortaal CZP info@centraal-zorgportaal.nl Marion de Wit (Oprichtster CZP) www.centraal-zorgportaal.nl Het Centraal ZorgPortaal krijgt steeds meer erkenning en groeit nog elke dag. We zijn

Nadere informatie

Djoj programmakrant. Djoj: voedsel voor je ziel SEPTEMBER-DECEMBER 2015. Tantra Festival gaat over liefdevolle aandacht

Djoj programmakrant. Djoj: voedsel voor je ziel SEPTEMBER-DECEMBER 2015. Tantra Festival gaat over liefdevolle aandacht Djoj programmakrant SEPTEMBER-DECEMBER 2015 Psychosynthese: ontdek wie je bent Feng-Shui tips Energetisch Tantra Weg met je Relateren doe 3 voor je huis 5 coachen 6 Festival 11 verslaving 17 je zo 23 Djoj:

Nadere informatie

Alternatieve Beurs Oberon 13 april 2013. Beursnieuwsbrief

Alternatieve Beurs Oberon 13 april 2013. Beursnieuwsbrief Alternatieve Beurs Oberon 13 april 2013 Beursnieuwsbrief Hierbij stellen enkele therapeuten zich vast voor aan u. In totaal zijn er op de beurs ongeveer 39 therapeuten aanwezig. Karima Chafia Mijn werk

Nadere informatie

PROGRAMMABOEK 2. healingveld. workshops. Van 6 t/m 9 juni 2013. Vier dagen feest met zielsverwanten! 20e. Eigentijds Festival

PROGRAMMABOEK 2. healingveld. workshops. Van 6 t/m 9 juni 2013. Vier dagen feest met zielsverwanten! 20e. Eigentijds Festival PROGRAMMABOEK 2 workshops healingveld Van 6 t/m 9 juni 2013 Vier dagen feest met zielsverwanten! 20e Eigentijds Festival 2 Eigentijds Festival 2013 Healingveld en Workshops Dit programmaboek bevat een

Nadere informatie

Ruimte voor iedereen

Ruimte voor iedereen Programma najaar 2010 32 lezingen, workshops, gesprekken en meer bewustwording inspiratie ontmoeting Ruimte voor iedereen Welkom bij het Huis voor Zingeving! Ruim een jaar geleden opende het Huis voor

Nadere informatie

Oefentherapie Cesar voorkomt ziekteverzuim

Oefentherapie Cesar voorkomt ziekteverzuim kant en anderzijds de verhalen van de strijdende partijen herformuleert, zodat zij beide ook de overtuiging hebben dat ze goed begrepen zijn. Emoties spelen vaak een grote rol, weet Paul Walters. En door

Nadere informatie

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN INTRODUCTIE... 5 MINDSET ALS BASIS VOOR SUCCES... 6 DE MEEST VOORKOMENDE ANDERE WERKZAAMHEDEN VAN ONDERNEMERS:... 6 UITSTELGEDRAG... 7 STARTEN MAAR SNEL WEER AFHAKEN... 8 HET GEVAAR VAN UITSTELGEDRAG...

Nadere informatie

SPEELWIJZE LEIDERSCHAPSSPEL

SPEELWIJZE LEIDERSCHAPSSPEL SPEELWIJZE LEIDERSCHAPSSPEL Bij werken, zowel betaald als vrijwillig, hoort leiding krijgen of leiding geven. De vraag wat effectief leiderschap is houdt dan ook veel mensen bezig. De meningen hierover

Nadere informatie

Iedereen zei dat het onmogelijk was, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist

Iedereen zei dat het onmogelijk was, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist ERVARINGSPROFESSIONALS IN EETSTOORNISSEN Iedereen zei dat het onmogelijk was, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist Kennismaken met Human Concern 1 Als je een muur opricht, denk dan aan wat er

Nadere informatie

Een plek voor persoonlijke ontwikkeling, samenzijn, plezier, geluk en gezondheid in de regio Wageningen. voorjaar 2014. Zin in.

Een plek voor persoonlijke ontwikkeling, samenzijn, plezier, geluk en gezondheid in de regio Wageningen. voorjaar 2014. Zin in. Happiness4all Een plek voor persoonlijke ontwikkeling, samenzijn, plezier, geluk en gezondheid in de regio Wageningen voorjaar 2014 Zin in Werk Over Happiness4all Happiness4all is in 2009 ontstaan op initiatief

Nadere informatie

Cursusprogramma najaar 2012

Cursusprogramma najaar 2012 ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Cursusprogramma najaar 2012 Open dag 1 & 2 september www.djoj.nl .. Welkom Open dag 1 en 2 september 2012 kom dansen, mediteren, masseren, leren com municeren en nog

Nadere informatie

InCompany workshops 2015. Empower your talents and Fuel your future

InCompany workshops 2015. Empower your talents and Fuel your future InCompany workshops 2015 Empower your talents and Fuel your future TOON LEF, MAAK HET VERSCHIL EN FUEL YOUR FUTURE Werk is tegenwoordig te vergelijken met topsport. Goede kwaliteit leveren, je best doen

Nadere informatie

Communicatie & Leven

Communicatie & Leven Academie voor Communicatie & Leven Stef de Beurs - - - Erkend als onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs: Inhoud Even voorstellen 3 Dagworkshop Spreken vanuit je Hart 4 Dagworkshop Speaking Circle de

Nadere informatie

Direct aan de slag! Duurzame tips voor werkgevers en werknemers

Direct aan de slag! Duurzame tips voor werkgevers en werknemers Advies Coaching Training Denken in mogelijkheden Direct aan de slag! Duurzame tips voor werkgevers en werknemers Denken Delen DoenDuurzaam powered by DHC uitgave 2014 1 euro 1 DeHaanCoaching AdviesCoachingTraining

Nadere informatie

Welkom bij Midi-Action!

Welkom bij Midi-Action! Welkom bij Midi-Action! Praktijk voor Psychologie, Personal Coaching Relatietherapie, Mediation, Familie-, Omgangs- & Scheidingsbemiddeling Professionele hulp, zowel privé als zakelijk Velen van ons komen

Nadere informatie

Cursusprogramma najaar 2013

Cursusprogramma najaar 2013 ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Cursusprogramma najaar 2013 Open dagen 31 augustus & 1 september www.djoj.nl .. Welkom Open dag 31 augustus & 1 september 2013 kom dansen, mediteren, masseren, leren

Nadere informatie

Neem je leven in eigen hand

Neem je leven in eigen hand NLP & Communicatie NLP Practitioner & meer... - 22 november 2013 Neem je leven in eigen hand Herken je jezelf? Je vraagt je af of je je talenten wel genoeg kent en inzet. Je wilt meer uit jezelf halen

Nadere informatie

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015

INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INCOMPANY WORKSHOPS NAJAAR 2014 / 2015 INHOUDSOPGAVE WORKSHOPS THINK DIFFERENT? FUTURE PROOF? TOON LEF EN MAAK HET VERSCHIL! FUEL YOUR FUTURE HOE? Gezien de veranderingen in je vak, ben je gespitst op

Nadere informatie

academie voor gezonde levensstijl

academie voor gezonde levensstijl academie voor gezonde levensstijl 2012 2013 academie voor gezonde levensstijl 2012 2013 Sonnevelt Opleidingen staat voor persoonlijke aandacht en is mensgericht. Inhoudsopgave Voorwoord 3 Basisopleidingen

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma najaar 2011 Welkom bij Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit en improvisatievermogen

Nadere informatie

Pleit voor vitaliteit. Een wegwijzer voor human resources

Pleit voor vitaliteit. Een wegwijzer voor human resources Pleit voor vitaliteit hart Een wegwijzer voor human resources ziel Auteur: Maaike Kluft Met medewerking en inspiratie van Annelies Kooiman en Mieke Verbaarschot Eindredactie: afdeling communicatie MOVISIE

Nadere informatie

Onze dienstverlening voor coaches

Onze dienstverlening voor coaches Onze dienstverlening voor coaches Platform voor mensen en organisaties met een hulp- of ontwikkelvraag Mensen en organisaties in contact brengen met de beste coaches Ondersteunend initiatief voor de ondernemende

Nadere informatie

Academie voor Counselling en Coaching (ACC) Counselling en Coaching opleidingen door heel Nederland www.counselling.nl - www.coachacademie.

Academie voor Counselling en Coaching (ACC) Counselling en Coaching opleidingen door heel Nederland www.counselling.nl - www.coachacademie. Academie voor Counselling en Coaching (ACC) Counselling en Coaching opleidingen door heel Nederland www.counselling.nl - www.coachacademie.nl Praktijkboek De dagen waarop we de praktijktrainingen geven

Nadere informatie

Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit Hand-out behorende bij de training Persoonlijke Effectiviteit Itasc Nederland B.V. Itasc Nederland B.V. Strijp-S, Videolab 3.038 WTC Amsterdam Torenallee 20 Toren C, level 14 5617 BC EINDHOVEN 1077 NX

Nadere informatie

Kanker... in gesprek met je arts

Kanker... in gesprek met je arts Kanker... in gesprek met je arts Inhoud Voor wie is deze brochure? 3 Het eerste contact met uw arts 4 Artsen zijn ook mensen 8 Begrijpen en onthouden 10 Vragen vóór de diagnose 13 Vragen over diagnose

Nadere informatie

Studiegids Ananta Opleidingen

Studiegids Ananta Opleidingen Studiegids Ananta Opleidingen 2014/2015 Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken, blijf ik denken zoals ik altijd dacht. Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht, blijf ik geloven zoals ik

Nadere informatie

NOTA 4. Coaching. In dit nummer onder andere... De coachtrend. APK voor je loopbaan. Een unieke set aan kwaliteiten. Drijfveren en patronen

NOTA 4. Coaching. In dit nummer onder andere... De coachtrend. APK voor je loopbaan. Een unieke set aan kwaliteiten. Drijfveren en patronen NOTA 4 Coaching In dit nummer onder andere... De coachtrend APK voor je loopbaan Een unieke set aan kwaliteiten Drijfveren en patronen Professionele coach heeft de toekomst Eigen doelen helder Van GW naar

Nadere informatie

Academie voor Counselling en Coaching (ACC) Counselling en Coaching opleidingen door heel Nederland www.counselling.nl - www.coachacademie.

Academie voor Counselling en Coaching (ACC) Counselling en Coaching opleidingen door heel Nederland www.counselling.nl - www.coachacademie. Academie voor Counselling en Coaching (ACC) Counselling en Coaching opleidingen door heel Nederland www.counselling.nl - www.coachacademie.nl Syllabus Deeltijdopleidingen tot Meesterschap in Counselling

Nadere informatie

The manager in me. 1. Achtergrond van de methodiek Interactief leren Empowerment Action learning Peercoaching en netwerken Zelfmanagement

The manager in me. 1. Achtergrond van de methodiek Interactief leren Empowerment Action learning Peercoaching en netwerken Zelfmanagement The manager in me Inhoudsopgave pagina 1. Achtergrond van de methodiek Interactief leren Empowerment Action learning Peercoaching en netwerken Zelfmanagement 2. Toepassing van de methodiek Opzet/trainingsonderdelen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F w i n t e r 2 0 0 7-2 0 0 8 K r a c h t i g i n h e t c o n t a c t m a k e n m e t i e d e r s ( v e r b o r g e n ) t a l e n t e n. De Verbinding Hoe kan mijn team optreden als

Nadere informatie