Vierde nieuwsbrief De Huiskamer van Wijchen april 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vierde nieuwsbrief De Huiskamer van Wijchen april 2014"

Transcriptie

1 Vierde nieuwsbrief De Huiskamer van Wijchen april 2014 Wat doen we de komende tijd? Binnenkort beginnen de werkzaamheden voor het tweede deel van de verbouwing in t Mozaïek. Dit is de planning zoals die tot nu toe bij ons bekend is. De voorlopige planning van de aannemer geeft aan dat zij begin april kunnen beginnen met het inrichten van de bouwplaats aan de noordkant van de theaterzaal van t Mozaïek (Campuszijde). Half april wil de aannemer starten met de sloop van het oude lage gebouwdeel aan de kant van de campus. Dit is het deel dat grenst aan de nieuwe studio s van de Wijchense Omroep. Als de voorbereiding voorspoedig verloopt, beginnen we eind mei met de fundering van de nieuwbouw. En als alles goed gaat, kunnen de bouwwerkzaamheden in de laatste week van november klaar zijn. Met het inrichten van de bibliotheek en alle installatiewerken zijn we zeker nog tot eind december 2014 bezig. Voor de renovatie van de zuidwest gevel heeft de aannemer tien weken gepland. We verwachten daar medio juli mee te kunnen beginnen en zijn dan eind september klaar. Uitgangspunt is dat er wel doorgewerkt kan worden tijdens de bouwvak. Deze ambitieuze voorlopige planning moet uiteraard nog wel besproken worden met alle partijen, waaronder de installateurs en andere onder aannemers om tot een definitief tijdsplan te komen. De gemeente Wijchen gaat de uitdaging om deze ambitieuze planning te halen graag samen met alle meewerkende partijen aan! De eerste paal gaat de grond in! Binnenkort beginnen de werkzaamheden voor het tweede deel van de verbouwing in t Mozaïek. Bij dit startmoment willen we woensdag 7 mei graag even stilstaan. In samenwerking met de Bibliotheek, t Mozaïek en de Wijchense Omroep geven we een feestelijk tintje aan dit moment.

2 Nieuwe entree hèt visitekaartje voor De Huiskamer van Wijchen We zijn blij dat de lang gekoesterde wens van een professionele theater entree dit jaar echt gerealiseerd wordt. Hiermee hopen wij nòg meer het visitekaartje van de gemeente Wijchen te kunnen zijn. Of het nu gaat om officiële ontvangsten van de gemeente Wijchen of het lokale verenigings-en bedrijfsleven. Tussen april 2014 en januari 2015 gebeurt er heel veel in t Mozaïek. Dat brengt helaas soms overlast met zich mee voor de huurders en bezoekers van t Mozaïek. Maar we zijn ervan overtuigd dat t Mozaïek na de verbouwing met recht De Huiskamer van Wijchen is geworden. Deze entree verdwijnt in de loop van het jaar uit het landschap aan de Oosterweg. Wat merkt u op korte termijn van de werkzaamheden? De verbouwingen vinden vooral plaats aan de kant van de campus. Maar ook aan de kant van de Oosterweg beginnen we al vrij snel met de aanpassingen aan de gevel. Dat heeft nogal wat gevolgen voor de huurders die aan de kant van de Oosterweg zitten. Eerst gaat de oude pui eruit. Daarvoor in de plaats komt een pui met dubbel glas, betere isolatie en een betere aan-en afvoer van lucht. We realiseren ons dat deze grote verbouwing tijdelijk voor overlast zorgt. Maar in overleg met de aannemer zullen we ervoor zorgen dat de overlast tot een minimum beperkt wordt. Na de verbouwing behoort de ingang aan de Oosterweg tot het verleden. Aan de kant van de campus is dan een nieuwe entree gerealiseerd die bezoekers direct de nieuwe Huiskamer van Wijchen binnenleidt. We merken dat het gratis parkeren op de campus voor alle huurders nog steeds een fantastische bonus is. Veiligheid op het campusterrein Binnen het campusoverleg, waar in behalve t Mozaïek ook de Arcus, het Maaswaal College, Hockeyclub MHC en Sportschool Go4fit vertegenwoordigd zijn, hebben we de veiligheid op het campusterrein besproken. Na ons overleg hebben wij de dringende vraag bij de gemeente neergelegd om de aanrijroute andersom te leggen. Nu rijdt u langs het Maaswaalcollege naar het grote parkeerterrein. Het terrein verlaat u door langs de Arcus en de hockeyclub weer naar het Sint Jorispad te rijden. Wij willen de aanrijroute omdraaien en zo een nog betere en veiliger route maken voor alle bezoekers van de campus. Of zij nu met een (vracht)auto, te voet of op de fiets de campus bezoeken. Wij verwachten op korte termijn een antwoord van de gemeente Wijchen op ons verzoek te ontvangen. Vooruitkijken We kijken nu al vooruit naar hoe De Huiskamer van Wijchen er begin volgend jaar uitziet. Met de komst van de Wijchense Omroep en de Bibliotheek Wijchen krijgen we een mooie aanvulling van Mozaïek-huurders en bewoners van de campus. Samen met de huurders en betrokkenen binnen t Mozaïek beginnen we ook al met de voorbereidingen voor het openingsfeest dat medio april/mei 2015 plaatsvindt. Want zo n metamorfose mag natuurlijk best gevierd worden! Hans Jansen Directeur t Mozaïek

3 Bij de Bibliotheek Wijchen over de vloer: welkom! De Bibliotheek Wijchen ontwikkelt zich de komende tijd tot dé plaats voor informatie, verhalen, ontmoeting en allerlei activiteiten die daarbij horen. Nu het bouwplan klaar is en de aannemer (zo goed als) begonnen, kunnen we verder uitwerken hoe de binnenkant van de nieuwe Bibliotheek er uit gaat zien. We willen dat de nieuwe bibliotheek een wereld aan mogelijkheden biedt. Het wordt een lichte ruimte waar je lekker kan grasduinen tussen de kasten en displays. Waar je rustig kunt studeren. Waar je met elkaar afspreekt om samen aan je project te werken. Waar je met je groep van school op bezoek komt. Een plek waar je de digitale wereld kan verkennen of waar je één van de vele activiteiten bezoekt. Maar vooral waar je niks hoeft en waar je altijd geïnspireerd vandaan komt. Kortom een plaats waar iedereen zich thuis voelt. Als het inrichtingsplan klaar is, maken we een filmpje waarin we laten zien wat iedereen kan verwachten vanaf de opening begin volgend jaar. Lezen, leren en informeren Naast de vertrouwde ijkpunten vind je in de nieuwe bibliotheek in ieder geval ook een laagdrempelig podium en een tribune. Een ruimte met ongeveer 60 zitplaatsen die meteen de trap naar de eerste verdieping is. Daar is dus zeker plaats voor de vele groepen peuters, basisschoolleerlingen en leerlingen van het voortgezet onderwijs die jaarlijks de bibliotheek bezoeken. Daarnaast willen we dit podium en de tribune ook gebruiken voor allerlei activiteiten. Bijvoorbeeld voor lezingen, workshops, presentaties, instructies, dialogen enzovoort. Deze activiteiten willen we samen met anderen organiseren vanuit de bibliotheekfuncties Lezen, Leren en Informeren. Wat willen we in de toekomst organiseren? Samen met de Volksuniversiteit Wijchen zijn wij bijvoorbeeld aan het onderzoeken aan welke soorten workshops, lezingen en cursussen in de toekomst behoefte is. Daarna bekijken we hoe we dat met elkaar op een slimme en aantrekkelijke manier kunnen uitvoeren. Ook werken we met andere partijen, instellingen en ondernemers toe naar het organiseren van verschillende activiteiten. Sterker nog: je kunt zelf ook actief worden op het podium! Als je bijvoorbeeld je verhaal wil vertellen, een gedicht wil voordragen, je kennis wil delen of je idee wil toetsen. Óf je laat je vanaf de tribune verrassen en verrijken door wat anderen op het podium met jou gaan delen.

4 Dat gaan we allemaal vanaf begin 2015 mogelijk maken in de nieuwe Bibliotheek Wijchen. Zó dat t Mozaïek voor iedereen in Wijchen De Huiskamer van Wijchen wordt met een uitnodigend, inspirerend, uitdagend en leerzaam programma. Neem gerust contact op via als je mee wil denken over de nieuwe bibliotheek.

5 Wijchense Omroep is verhuisd! Lang hebben we er naar uitgekeken, maar eind maart was het dan zover. Na anderhalf jaar bouwen, verbouwen, praten, slim inkopen en installeren, verhuisden we van onze vertrouwde stek aan de Meerdreef naar De Huiskamer van Wijchen. De verhuizing vroeg de nodige voorbereiding. Natuurlijk moesten we er eerst voor zorgen dat het nieuwe pand helemaal klaar was. Op onze oude stek moesten we inpakken en liepen we behalve de kasten ook onze herinneringen na. Sinds 1981 hebben onze vrijwilligers met veel liefde de radio- en tv-uitzendingen verzorgd vanaf de Meerdreef. En sinds het weekend van 23 maart, zenden we uit vanuit de nieuwe studio in t Mozaïek. Het verhuizen van de "uitzendstraat" had nog wel wat voeten in aarde. Wist u dat: in Wijchen veel providers werkzaam zijn, zoals de XMS, KPN, UPC? de Wijchense Omroep de uitzendingen naar al deze providers moet sturen? alle signalen digitaal worden verzonden? de Wijchense Omroep in een groter gebied te ontvangen is? dit zelfs tot in Arnhem mogelijk is? Maar wist u ook dat: de Wijchense Omroep nog vele vrijwilligers kan gebruiken? Officiële opening en open dag De verhuizing vieren we op 12 april met de officiële opening. Wethouder Rob Engels opent rond uur de studio in het bijzijn van een klein gezelschap genodigden. Maar natuurlijk willen we onze nieuwe studio s aan iedereen laten zien. Daarom organiseren wij zondag 13 april 2014 een open dag. Tussen en uur kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen. Bezoekers maken dan kennis met het werk van de televisie, radio, website en kabelkrant. Bent u nieuwsgierig hoe alles werkt en ook eens proberen achter de camera te staan of achter de microfoon te zitten? Dan bent u vanaf uur van harte welkom!

6 Er wordt gewerkt aan de Oosterweg Medio mei beginnen ook de werkzaamheden voor het vervangen van de riolering en het herinrichten van de Oosterweg. Natuurlijk stemmen we de werkzaamheden aan De Huiskamer van Wijchen en de Oosterweg zo goed mogelijk op elkaar af. Medio mei begint de gemeente Wijchen met de vervanging van de riolering vanaf het parkeerterrein aan het Europaplein, via de Emilia van Nassaustraat, een klein stukje Mr. Van Coothlaan en dan de Oosterweg tot aan het Sint Jorispad. Behalve dat het riool vervangen wordt, willen we met de aanwonenden ervoor zorgen dat na de vervanging en de herinrichting van de straat een prettige leefomgeving is gerealiseerd. De werkzaamheden voor de vervanging van de riolering beginnen bij de Steenoven. Van daaruit werken dan verder in de richting van het centrum. De werkzaamheden hebben geen consequenties voor de werkzaamheden aan t Mozaïek maar wel voor de bereikbaarheid van het campusterrein. Scholieren die nu vanaf de Meerdreef via de Steenoven naar het Maaswaal College rijden, moeten vanaf mei omrijden via de Meerdreef en het Sint Jorispad. Als alle werkzaamheden zijn afgerond, kunnen zij weer gewoon via de Steenoven naar school fietsen. Ook al het andere verkeer kan het campusterrein tijdens de werkzaamheden alleen via het Sint Jorispad bereiken. Heeft u vragen tijdens de uitvoering? Dan kunt kun u contact opnemen met projectleider Nick Bos Wist u dat hij ook een blog bijhoudt? Iedere twee weken informeert hij belangstellenden over de laatste stand van zaken. U vindt het blog via

o W Thuisgevoel voor onze bewoners pagina 3 Video s met klantinformatie beschikbaar pagina 6 Staedion in een nieuw jasje pagina 8 a s t e t e m en

o W Thuisgevoel voor onze bewoners pagina 3 Video s met klantinformatie beschikbaar pagina 6 Staedion in een nieuw jasje pagina 8 a s t e t e m en t o p S n o o W edion a t S t e m m en a s t e h f e Bele azine # 1 g a m n o o w mei 2015 Thuisgevoel voor onze bewoners pagina 3 Video s met klantinformatie beschikbaar pagina 6 Staedion in een nieuw

Nadere informatie

HUURDERSMAGAZINE VAN TRIVIRE JAARGANG 2 NUMMER 1

HUURDERSMAGAZINE VAN TRIVIRE JAARGANG 2 NUMMER 1 HUURDERSMAGAZINE VAN TRIVIRE JAARGANG 2 NUMMER 1 colofon Vitirine is een uitgave van Stichting Trivire en verschijnt 4 keer per jaar. Teksten: Eindredactie: Redactieraad Trivire Communicatie Trivire Ontwerp

Nadere informatie

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Jan van Arkelstraat 37-39 5254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: obs@verschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Agenda 06/10: Dag van de leraar 07/10: Peuter Kijk Ochtend

Nadere informatie

G D0. Brugger info. GELOOF in je toekomst. Alles wat je wilt weten over het leven van een brugger op Guido de Brès. In dit nummer o.a.

G D0. Brugger info. GELOOF in je toekomst. Alles wat je wilt weten over het leven van een brugger op Guido de Brès. In dit nummer o.a. UI G D0 Brugger info In dit nummer o.a.: Schooldag van een brugger Verhalen van leerlingen! GELOOF in je toekomst Aandacht voor jou! Alles wat je wilt weten over het leven van een brugger op Guido de Brès

Nadere informatie

Via B Utrecht vernieuwt

Via B Utrecht vernieuwt Via B Utrecht vernieuwt Via B magazine mei 2013 Beste lezer en kijker, Van harte welkom in dit magazine. De resultaten van de organisatievernieuwing tot nu toe stemmen mij tevreden. Er is hard gewerkt

Nadere informatie

Zie je jezelf al zitten?

Zie je jezelf al zitten? 28 stad & esch & diever & meppel 29 Bij ons ben je in een omgeving waar leren en ontdekken als vanzelf gaat. Een omgeving die je de ruimte biedt die je nodig hebt. En wat je nodig hebt, is niet elk moment

Nadere informatie

www.amersfoortvernieuwt.nl

www.amersfoortvernieuwt.nl Nieuwsbrief Kruiskamp-Koppel nr 1 mei 2009 Voor u ligt de Amersfoort Vernieuwt - nieuwsbrief voor Kruiskamp en Koppel. Dit is een gezamenlijke uitgave van de gemeente Amersfoort, de Alliantie en Portaal.

Nadere informatie

Projectkrant Noordwijkerduin

Projectkrant Noordwijkerduin www.noordwijkerduin.nl Projectkrant Noordwijkerduin Een kwartaal uitgave voor iedereen die betrokken is bij Noordwijkerduin jaargang 4 maart 2012 www.noordwijkerduin.nl Dagbestedingsgebouwen Noordwijkerduin

Nadere informatie

Oudermemo. mrt/apr 14. Voorwoord. Cityrun Alkmaar doe je mee?

Oudermemo. mrt/apr 14. Voorwoord. Cityrun Alkmaar doe je mee? Voorwoord De kop van 2014 is er af en we staan te springen om de lente! Natuurlijk is het ook wel jammer dat we niet hebben kunnen schaatsen en spelen in de sneeuw maar wat is het heerlijk om zo vroeg

Nadere informatie

EEN STEDELIJK JONGERENCENTRUM IN DE GRUITPOORT >> INTERACTIEF EN BETROKKEN!<<

EEN STEDELIJK JONGERENCENTRUM IN DE GRUITPOORT >> INTERACTIEF EN BETROKKEN!<< EEN STEDELIJK JONGERENCENTRUM IN DE GRUITPOORT >> INTERACTIEF EN BETROKKEN!> INTERACTIEF EN BETROKKEN!

Nadere informatie

oonwijs Positief nieuws Feestelijke opening De Kleine Maatjes Geen onderhoud meer aan de woning? Het bewonersblad van de Stichting Wonen Wierden Enter

oonwijs Positief nieuws Feestelijke opening De Kleine Maatjes Geen onderhoud meer aan de woning? Het bewonersblad van de Stichting Wonen Wierden Enter Het bewonersblad van de Stichting Wonen Wierden Enter oonwijs Jaargang 16 December 2011 Nummer 3 winter Positief nieuws Feestelijke opening De Kleine Maatjes Geen onderhoud meer aan de woning? Terugblik

Nadere informatie

Beroepsproduct 1. De invloed van sociale media op het leren van leerlingen

Beroepsproduct 1. De invloed van sociale media op het leren van leerlingen Beroepsproduct 1 De invloed van sociale media op het leren van leerlingen Gemaakt door : Tristan van Leeuwen Stageschool : Altena College Sleeuwijk Begeleider : Peggy Winkelaar HU begeleider : Martin van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Week van West Laatste jaar Vogelaargelden Wijkhuis Brede School Laatste nieuws Goorloopzone Hertogstraat wordt Hertoghof Start bouw Suurhoffstraat Spelen in West Nieuwsbrief oktober

Nadere informatie

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven.

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. Beginnen met leidinggeven en dan Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. S o n j a v a n B e v e r e n, M e l k w e g 2 3, K l i j n d i j k R e g i e & R e s u l t a a t r e g i e @ s o n

Nadere informatie

Eigen Kracht! Eigen Kracht. neem gratis mee. Investeer in jezelf met dit programma op maat! projectkrant. .. die zich verder willen ontwikkelen

Eigen Kracht! Eigen Kracht. neem gratis mee. Investeer in jezelf met dit programma op maat! projectkrant. .. die zich verder willen ontwikkelen neem gratis mee projectkrant Eigen Kracht Eigen Kracht!.. die zich verder willen ontwikkelen.. die hun weg willen vinden.. van alle culturen.. die hun kansen op werk willen vergroten Investeer in jezelf

Nadere informatie

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

PLAN VAN AANPAK EEN RECEPT TOT MEER WAARDE RONALD ZEILSTRA - ZN DESIGN UIT EERBEEK & BERT WENSINK - BUREAU BAS UIT KLARENBEEK LOCATIE KERSTEN

PLAN VAN AANPAK EEN RECEPT TOT MEER WAARDE RONALD ZEILSTRA - ZN DESIGN UIT EERBEEK & BERT WENSINK - BUREAU BAS UIT KLARENBEEK LOCATIE KERSTEN D E S I G N & V I S U A L I S A T I O N PLAN VAN AANPAK EEN RECEPT TOT MEER WAARDE RONALD ZEILSTRA - ZN DESIGN UIT EERBEEK & BERT WENSINK - BUREAU BAS UIT KLARENBEEK LOCATIE KERSTEN versie 06-05-2013 Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder november december 2014 In deze nieuwsbrief leest u onder andere over: * het Sinterklaasfeest * het Kerstfeest * het speelgoedmuseum van groep ¾ * het gedragsprotocol

Nadere informatie

Gebiedsontwikkeling van start Nieuw perspectief voor Maastricht Oost

Gebiedsontwikkeling van start Nieuw perspectief voor Maastricht Oost A2 Maastricht / Speciale bijlage bovengrondse (her)inrichting / juni 2015 Gebiedsontwikkeling van start Nieuw perspectief voor Maastricht Oost 2 Ontwikkeling vastgoed is Anno 2015 moeten grote gebiedsontwikkelingen

Nadere informatie

stel je voor Het nieuwe team Bloemhof staat voor u klaar.

stel je voor Het nieuwe team Bloemhof staat voor u klaar. stel je voor Het nieuwe team Bloemhof staat voor u klaar. Voor het nieuwe regiokantoor Zuid, van links naar rechts: Lucinda Freire Monteiro (medewerker verhuur), Tineke Schnitzler (medewerker wijkbeheer),

Nadere informatie

Nieuwe Jeugdwet ingegaan

Nieuwe Jeugdwet ingegaan VAN PLURYN, LOCATIE Jan Pieter Heije JAARGANG 7 2015 NR 1 MAART Voorwoord De winter is bijna voorbij: tijd voor het voorjaar! Ook binnen Jan Pieter Heije is te merken dat er veel gaande is en ontwikkeld

Nadere informatie

De Witte Vogel. Digitale nieuwsbrief december 2014

De Witte Vogel. Digitale nieuwsbrief december 2014 De Witte Vogel Digitale nieuwsbrief december 2014 Snel naar: algemeen nieuws nieuws kdc nieuws so & vso overig nieuws bijzondere dagen INLEIDING Deze nieuwsbrief verschijnt op de drempel van de decembermaand.

Nadere informatie

Buurtbeheerders letten op uw wijk

Buurtbeheerders letten op uw wijk Buurtbeheerders letten op uw wijk Energieneutraal wonen in Olden Tempel Klooster Weurt: wonen en samenkomen Woongroep voor senioren in ônder onnes Jaargang 7 nr. 2 augustus 2013 Standpunt Eerlijk gezegd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Heistraatbraderie. Inhoud. H e l m o n d b i n n e n s t a d

Nieuwsbrief. Heistraatbraderie. Inhoud. H e l m o n d b i n n e n s t a d H e l m o n d b i n n e n s t a d Nieuwsbrief n a j a a r 2 0 1 3 Inhoud Semibungalows in aanbouw... 2 Buurtfeest Vossenberg... 3 Kunstwerk in Weverspark... 4 Binnen kijken in de groepswoningen... 5 Bouwen

Nadere informatie

13 e RAP. 2GETTHERE ARNHEM. Januari t/m juni 2015. ichange.uchange.wechange.

13 e RAP. 2GETTHERE ARNHEM. Januari t/m juni 2015. ichange.uchange.wechange. 13 e RAP. 2GETTHERE ARNHEM Januari t/m juni 2015 ichange.uchange.wechange. Inhoud INLEIDING 3 RESULTATEN 4 SPECIFIEKE INFORMATIE OVER JONGEREN MET EN ZONDER STARTKWALIFICATIE 4 AANVULLENDE INFORMATIE 4

Nadere informatie

Newsflash Q1 2015. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia.

Newsflash Q1 2015. Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Newsflash Q1 2015 Graag praten we jullie bij over alle projecten en ontwikkelingen in Kenia. Organisatie Kenia Zoals aangegeven in de vorige Newsflash, heeft Edward op ons verzoek het team verlaten. Dit

Nadere informatie

KidzFlitz 28 november 2011

KidzFlitz 28 november 2011 KidzFlitz 28 november 2011 Beste ouders, Jaarthema Liefde Het jaarthema van dit schooljaar is liefde. De geweldige liefde van God is te zien in Zijn Zoon Jezus. We zijn blij dat we juist ook op onze school

Nadere informatie

De duurzame school CSG- Comenius Mariënburg.

De duurzame school CSG- Comenius Mariënburg. CSG-COMENIUS Leeuwarden Profiel Natuur en Gezondheid VAK BIOLOGIE De duurzame school CSG- Comenius Mariënburg. Narmin Marroufi en Nilofar Karimi Schooljaar 2012-2013 Begeleider F.Sibers 1 Inhoud Voorwoord

Nadere informatie

Fietsenstallingen verhuizen

Fietsenstallingen verhuizen B O U W K R AN T n r Maart 2008 Fietsenstallingen verhuizen De fietsenstallingen bij Den Haag Centraal gaan de komende tijd verhuizen. De Biesieklette verdwijnt van het Koningin Julianaplein. Daarnaast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie