Nieuwsbrief di. 17 t/m vr. 20 mei 16

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief di. 17 t/m vr. 20 mei 16"

Transcriptie

1 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z KS Emmer-Compascuum triangel@viviani.nl week(nr) 20 Nieuwsbrief di. 17 t/m vr. 20 mei 16 Zendingsproject Gambia: 1,65 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze opbrengst is bestemd voor onze sponsorschool Bojang school in Gambia (Serrekunda). Meer informatie kunt u vinden op onze website en Facebookpagina van de Triangel: AGENDA dag datum groep activiteit dinsdag 17 mei 1 t/m 8 Schoolprojectweken: Trots op Zie *1 t/m vrijdag 27 mei Drenthe woensdag 18 mei 5 t/m 8 Schoolvoetbaltoernooi CEC Zie *2 maandag en vanaf 23 1 t/m 8 Continurooster Zie *3 donderdag mei woensdag 25 mei 1 8 Kriebelteam Zie *4 5 mei Lukas groep 7 7 mei Dennis groep 8 9 mei Mike groep 7 15 mei Emma groep 5 Bijlage 1: Parnassys: problemen met ontvangen s/nieuwsbrieven Bijlage 2: Avond-4-Daagse Emmer - Compascuum Bijlage 3: Nieuwsbrief Voorschoolse Peutergroep en BSO Nieuwsbrief via Parnassys: Af en toe komen er meldingen, dat s nieuwsbrieven) via Parnassys laat of zelfs niet aankomen bij de ouders. Parnassys heeft hiervoor een informatiebrief gemaakt over mogelijke oorzaken (zie bijlage 1). Mochten zich desondanks nog steeds problemen voor doen bij het ontvangen van onze nieuwsbrief, laat het ons z.s.m. weten.. Afscheid: Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest op de cbs de Triangel, ga ik vanaf 1 juli 2016 een nieuwe uitdaging aan! Ik ga werken bij het COA in Hoogeveen als NT2 docent voor volwassenen. Ik heb vele jaren met veel plezier en met passie gewerkt met de kinderen en collega`s van de Triangel.Daarom wil ik ook alle ouders en opa`s en oma`s bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen dat ze mij altijd hebben gegeven. Lieve groet van juf Annelies Leffers. *1 Schoolprojectweken: Trots op Drenthe : In het kader van ons (Brede )scholenthema: Trots op Drenthe, maken wij een cultuuruitstapje naar de molen. Kinderen leren hiermee waar brood vandaan komt. Na de meivakantie zullen we onder schooltijd de Korenmolen: Grenszicht (Hoofdkanaal westzijde 109) bezoeken met alle basisschoolleerlingen in Emmer-Compascuum volgens Ook de kinderen van het speciaal onderwijs zijn uitgenodigd om deel te nemen. dinsdag 17 mei : uur groep 1 en uur groep 3 en uur groep 5 en 6 woensdag 18 mei: uur groep 7 en 8 Tijdens het uitje naar de molen, wordt de aangekomen groep in tweeën gesplitst waarvan een deel de rondleiding door de molen krijgt en de andere kinderen in de bezoekersruimte lesstof door de leerkracht aangeboden krijgt. Wij wensen alle kinderen (en begeleiders) een plezierig, veilig en bovenal leerzaam uitstapje toe!

2 Donderdagochtend 19 mei krijgt een officieel tintje.. Dhr. Henk Klaver (voormalig wethouder en Statenlid van de Gedeputeerde Staten) verdedigt de drentse belangen in Den Haag en Brussel: het gaat daarbij om contacten met bestuurders en het aanboren van fondsen. Hij komt s ochtends bij ons op school om verhalen in het Drents voor te lezen aan de onderbouw- en midden-bovenbouwgroepen. Daarna gaat hij om uur onze Drentse vlag in top hijsen! We zouden het leuk vinden, wanneer u in de pauze hier ook bij aanwezig kunt zijn. *2 Schoolvoetbaltoernooi CEC: Woensdag 18 mei wordt het schoolvoetbal-toernooi gehouden op de voetbalvelden van CEC. Het toernooi begint om ± uur en de laatste wedstrijd eindigt om ongeveer uur. Daarna volgt de prijs-uitreiking. Onze school doet mee met een mix groep 5/6 en groep 7/8. U bent van harte welkom om de kinderen aan te moedigen! *3 Continurooster: In verband met het continurooster op maandag en donderdag, zijn we nog op zoek naar ouders die van uur mee willen helpen met het overblijven. U kunt zich opgeven bij Inge Wiebing: fam.wiebing@ziggo.nl of tel *4 Kriebelteam: Het kriebelteam stond gepland voor: woensdag 18 mei. In verband met ons bezoek aan de Korenmolen op deze dag, komen ze nu op woensdag 25 mei kriebelen. (Lente)Fancy Fair: (27 mei) Omdat we veel extra buitenschoolse activiteiten hebben, moeten we keuzes maken om de tijd van de leerkrachten te bewaken. We hebben daarom als team besloten om de Fancy Fair te laten vervallen. Sommige spelletjes die we gebruiken op de Fancy Fair hebben de kinderen al gedaan tijdens de Koningsspelen (snoeprad, blikgooien, spiraal etc) Nieuws uit Lezen in groep 3 en 4: De kinderen in groep 3 werken al in kern 10 van VLL. Ze lezen al boekjes, mooi om te horen. Na ongeveer 8 maanden leesonderwijs gaat het spellend lezen over in vloeiend lezen. Om goede lezers te worden moeten de kinderen leeskilometers maken. Dat betekend: veel lezen op school en ook thuis. In de 2 e helft van het schooljaar gaat vooral in groep 3 en 4 het leestempo een belangrijke rol spelen. Dit leestempo gaat omhoog door veel hardop te lezen. Ook nu tijdens de 2 weken vakantie is het belangrijk om iedere dag even met uw kind te lezen. Een paar tips om het lezen thuis te stimuleren: -laat hem/haar iets voorlezen wat hij goed beheerst -zorg voor een gezellige sfeer tijdens het lezen. -lees bijvoorbeeld om de beurt een stukje. -zorg dat uw kind succes ervaart en lezen leuk vindt. -lees 10 / 15 minuten per keer. -lees ook voor. Ook als uw kind al zelf kan lezen, blijft voorlezen belangrijk. -meelezen met de vinger is voor veel kinderen een steun. Het kan ook met een bladwijzer. -hardop lezen is belangrijk. Zo hoort u hoe uw kind leest. En door hardop te lezen wordt uw kind gedwongen om correct en zorgvuldig te lezen. Veel leesplezier gewenst!!

3 Doopdienst (Liam) groep 4 Zondag 15 mei is het 1 e Pinksterdag. Op deze zondag wordt Liam uit groep 4 gedoopt. Deze dienst wordt gevierd in de PKN kerk het Anker aan de Runde Z.Z. De dienst begint om 9.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om bij deze dienst aanwezig te zijn. Creatieve middag groep 5 t/m 8: Binnenkort willen we met de technieklessen een vogelhuisje knutselen. Het is de bedoeling dat de afmetingen al klaar zijn, zodat de kinderen het kunnen schuren en daarna de onderdelen volgens tekening in elkaar kunnen timmeren. U begrijpt dat hier veel hout voor nodig is. Er is inmiddels hout voor een aantal kinderen op school maar nog niet voor alle kinderen uit de bovenbouw. Daarom vragen we of u hout voor ons heeft. En de volgende vraag wilt u of iemand anders het hout voor ons op maat zagen? Na de meivakantie gaan we hiermee aan de slag. De volgende afmetingen zijn nodig voor 1 vogelhuisje: 2 x multiplex (zijkant) 95 x 210 mm 1 x multiplex (deksel) 160 x 185 mm 2 x multiplex (bodem, dak) 95 x 95mm 1 x multiplex (voorkant) 130 x 210mm + gat doorsnee 3 cm 1 x multiplex (achterkant) 130 x 210mm Als u een andere houtsoort beschikbaar heeft, en het is ook wel geschikt, mag dat natuurlijk ook. Zelfstandig werken in groep 3 t/m 8: In alle groepen wordt een beroep gedaan op de zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en het kunnen samenwerken. Een hulpmiddel hierbij is het werken met de blokjes. In de groepen 3 t/m 8 gebruiken we de houten blokjes bij het zelfstandig werken.kinderen kunnen aangeven of ze wel of niet hulp nodig hebben en of ze wel of niet gestoord mogen worden tijdens hun werk. Tijdens een taak werken de leerlingen met blokjes. Deze blokjes zijn een hulpmiddel bij het zelfstandig werken. Als de leerkracht de taak heeft uitgelegd, kunnen de kinderen zelfstandig aan het werk. Alle kinderen hebben een houten blokje op hun tafel. Op het blokje staan een vraagteken, een groene en een rode stip (de oranje stip wordt nog niet gebruikt). Ze kiezen een van deze drie symbolen en zorgen ervoor, dat dit symbool aan de bovenkant ligt. De betekenis van de symbolen is als volgt: Rood : ik werk in stilte, niet storen a.u.b. Groen : je mag me iets vragen.? : ik wil iets vragen. Dit blokje is een handig hulpmiddel voor de leerling om aan te geven hoe er gewerkt wordt. Kinderen mogen elkaar dus ook helpen. Dit bevordert niet alleen de zelfstandigheid; het geeft dus de leerkracht ook de ruimte om kinderen die dat echt nodig hebben te helpen. Omdat de vorige ZW-blokjes zoveel gebruikt zijn, waren ze i.v.m. slijtage aan vervanging toe! Er zijn inmiddels nieuwe aangeschaft en deze zijn voorzien van een extra laklaag door een familielid van Harry (groep 6) en Suzanne (groep 4) Heel hartelijk dank daarvoor!

4 PBS-groepsbeloningen: Wat de PBS-groepsbeloningen voor deze week zijn en wanneer ze gedaan worden in de groepen kunt u lezen op de groepspagina s van onze website en Facebookpagina van de Triangel. PBS les 3: Sportveld/schoolplein We gaan oefenen hoe we met ons afval omgaan op het schoolplein en het sportveld Wat zijn ook alweer de regels die gelden over het afval op het schoolplein/sportveld? Ja, inderdaad, dat is: Ik gooi mijn afval in de afvalbak. Website: Er zijn interessante updates van onderstaande links. Deze zijn ook te vinden op onze website: 11x herkenbaar voor mama's met een zoon 10 originele traktaties (die zo gemaakt zijn) -Schoolkamp: leuk, maar ook spannend 4 mei herdenking Emmer-Compascuum Woensdag 4 mei 2016 wordt voor de tweede keer in Emmer-Compascuum een Stille Tocht gehouden ter herdenking van de oorlogsslachtoffers. De tocht start om uur in het centrum van het dorp. U wordt vriendelijk verzocht om uur aanwezig te zijn. De tocht leidt naar de Algemene Begraafplaats aan de Doumalaan waar aansluitend plechtigheden plaats vinden. Na afloop kunt u een kopje koffie of fris drinken in de aula. Ter nagedachtenis aan hen die hun leven gaven voor volk en vaderland, in verbondenheid voor vrijheid en vrede

5 Wanneer kan ik de Nederlandse vlag uithangen? Als u de Nederlandse vlag wilt uithangen, kunt u de dagen van de vlaginstructie (het vlagprotocol) volgen. Dit hoeft niet, u mag ook op andere dagen de vlag uithangen. Voor overheidsgebouwen is het wel verplicht om de vlag uit te hangen. Vlaginstructie Voor het uithangen van de vlag vanaf rijksgebouwen heeft de minister-president een vlaginstructie vastgesteld. De vlaginstructie is een instructie die het gebruik beschrijft van een vlag op bepaalde dagen. Deze vlaginstructie geldt ook voor lokale overheden. Er is verschil tussen 'uitgebreid vlaggen' (UV) en 'beperkt vlaggen' (BV). Verschil tussen beperkt of uitgebreid vlaggen Bij het uitgebreid vlaggen wordt de vlag uitgestoken van alle rijksgebouwen, zoals gebruikelijk is op Koningsdag. Bij beperkt vlaggen hoeft de vlag alleen te worden uitgestoken van de hoofdgebouwen van de ministeries en van instellingen zoals: de Kamers der Staten-Generaal; de Raad van State; de Algemene Rekenkamer; de Nationale Ombudsman; het Kabinet van de Koning; de Hoge Raad der Nederlanden. Dagen vlaginstructie De vlaginstructie houdt in dat de Nederlandse vlag op rijksgebouwen uithangt op de onderstaande dagen. Als de dagen op een zondag of christelijke feestdag vallen, geldt de datum tussen de haakjes. 31 januari (1 februari): verjaardag prinses Beatrix (BV); 27 april (26 april): Koningsdag, verjaardag koning Willem-Alexander (UV); 4 mei: Dodenherdenking, vlag halfstok, van uur tot zonsondergang (UV); 5 mei: Bevrijdingsdag (UV); 17 mei (18 mei): verjaardag koningin Máxima (BV); laatste zaterdag in juni: Veteranendag (UV); 15 augustus (16 augustus): formeel einde Tweede Wereldoorlog (UV); derde dinsdag van september: Prinsjesdag (alleen in Den Haag) (UV); 7 december (8 december): verjaardag prinses Catharina-Amalia (BV); 15 december (16 december): Koninkrijksdag (BV). Uithangen en hijsen van de vlag Een gehesen vlag mag nooit de grond raken of het verkeer hinderen. Ook niet als de vlag halfstok hangt. De vlaggenstok moet dus een goede lengte hebben. Vlaggen mogen niet tussen zonsondergang en zonsopgang worden gehesen of blijven hangen. De vlag mag wel blijven hangen als de kleuren duidelijk te zien zijn. De vlag halfstok Als de vlag halfstok moet hangen, wordt de vlag eerst vol gehesen. Daarna wordt de vlag langzaam en statig neergehaald, totdat het midden van de vlag op de helft van de normale hoogte is gekomen. Hierna wordt de vlaggenlijn vastgebonden. De vlag wordt niet opgebonden. Bij het neerhalen van een halfstok gehesen vlag wordt deze eerst langzaam en statig vol gehesen. Daarna wordt de vlag op dezelfde manier neergehaald. De Nederlandse vlag De Nederlandse vlag is het symbool van eenheid en onafhankelijkheid van het Koninkrijk der Nederlanden. De vlag moet altijd de ereplaats hebben als deze gebruikt wordt op Nederlands grondgebied. Er zijn geen voorschriften voor de afmeting. De lengte moet zich wel verhouden tot de breedte als 3:2. De kleuren zijn helder vermiljoen, helder wit en kobaltblauw. Het is niet toegestaan versieringen op de vlag aan te brengen. Oranje wimpel en bijzondere gebeurtenissen Op Koningsdag en op verjaardagen van leden van het Koninklijk Huis wordt de vlag met een oranje wimpel gehesen. Bij alle andere gelegenheden wordt er zonder oranje wimpel gevlagd. Bij bijzondere gebeurtenissen in de Koninklijke familie (zoals geboorte, huwelijk, overlijden), kan een speciale vlaginstructie afgekondigd worden. Tijdens officiële bezoeken van buitenlandse staatshoofden wordt alleen gevlagd in de plaatsen die worden bezocht. Vlaggen op verjaardag prinsessen Op de verjaardag van prinses Alexia en prinses Ariane hoeft er niet gevlagd te worden. Ze zijn niet opgenomen in de vlaginstructie. Dit komt omdat ze niet de eerstvolgenden in de troonopvolging zijn, na koning Willem-Alexander. Prinses Amalia is dat wel. Haar naam komt dan ook voor in de vlaginstructie.

6 Wij hebben meivakantie van: ma. 2 mei t/m ma. 16 mei. Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst en tot ziens op dinsdag 17 mei!

De Nederlandse vlag is het symbool van de eenheid en onafhankelijkheid de vlaginstructie volgen. Ook op andere dagen mag de vlag worden

De Nederlandse vlag is het symbool van de eenheid en onafhankelijkheid de vlaginstructie volgen. Ook op andere dagen mag de vlag worden Ter inleiding De Nederlandse vlag Bij het uithangen van de Nederlandse vlag kan men de dagen van De Nederlandse vlag is het symbool van de eenheid en onafhankelijkheid de vlaginstructie volgen. Ook op

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16

Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 4454r week(nr) 11 Nieuwsbrief ma. 14 mrt. t/m vr. 18 mrt. 16 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Blz. 1-5 Zendingsproject

Nadere informatie

10.0. Initiatiefvoorstel Nederlandse vlag permanent bij gemeentehuis

10.0. Initiatiefvoorstel Nederlandse vlag permanent bij gemeentehuis 10.0. Initiatiefvoorstel Nederlandse vlag permanent bij gemeentehuis Inhoudsopgave 10.0. Initiatiefvoorstel Nederlandse vlag permanent bij gemeentehuis... 2 Raadsvoorstel initiatiefvoorstel Nederlandse

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

De Nederlandse vlag. 1. Algemeen

De Nederlandse vlag. 1. Algemeen De Nederlandse vlag 1. Algemeen a. Onder de koninkrijksvlag of Nederlandse vlag (hierna ook te noemen: vlag) wordt verstaan de bij Koninklijk Besluit van 19 februari 1937, nummer 93, en Beschikking Minister

Nadere informatie

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37

Blz. 1 t/m 5 week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 4454r week(nr) 18 Nieuwsbrief ma. 27 apr. t/m vr. 1 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 11,37 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

Vlaginstructie van de gemeente Zaanstad

Vlaginstructie van de gemeente Zaanstad Vlaginstructie van de gemeente Zaanstad (Besluit burgemeester en wethouders d.d 29 augustus 1978, gewijzigd d.d. 20 augustus 1981, 19 juli 1988, 2 maart 1999, 21 mei 1999, 26 juli 2006, 13 september 2011,28

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15

Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 4454r week(nr) 46 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Nieuwsbrief maandag 9 november t/m vrijdag 13 november 15 Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16

Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 8 Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16

Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 6 Nieuwsbrief ma. 8 febr. t/m vr. 12 febr. 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

*1 MR/Klankbordgroep: Maandag 16 november is er om uur een vergadering van de MR/Klankbordgroep in school.

*1 MR/Klankbordgroep: Maandag 16 november is er om uur een vergadering van de MR/Klankbordgroep in school. 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 47 Nieuwsbrief maandag 16 t/m vrijdag 20 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15

week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 51 Nieuwsbrief maandag 14 t/m vrijdag 18 december 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

4454r. Blz. 1 t/m 5. AGENDA dag datum groep activiteit. Jarigen: datum: naam groep 20 mei Wiljan 8

4454r. Blz. 1 t/m 5. AGENDA dag datum groep activiteit. Jarigen: datum: naam groep 20 mei Wiljan 8 4454r week(nr) 21 Nieuwsbrief ma. 18 mei. t/m vr. 22 mei. 15 Zendingsproject Gambia: opbrengst van afgelopen maandag: 12,10 Op maandagochtend mogen de kinderen een (vrijwillige) bijdrage meenemen. Deze

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017

week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 5 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 30 januari t/m vr. 3 februari 2017

Nadere informatie

week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017

week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 3 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 16 januari t/m vr. 20 januari 2017

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief maandag 2 nov. t/m vrijdag 6 november. 15

Nieuwsbrief maandag 2 nov. t/m vrijdag 6 november. 15 4454r week(nr) 45 Nieuwsbrief maandag 2 nov. t/m vrijdag 6 november. 15 C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl Zendingsproject

Nadere informatie

Mei 2016 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) /

Mei 2016 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) / Nieuwsbrief Mei 2016 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591)357346 braakhekke@viviani.nl / www.braakhekkeschool.nl De komende weken tijdens Godsdienstige vorming: Kind op maandag schooljaar 2015/2016

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 03-05-2017

Nadere informatie

Protocol Uitvaartplechtigheid met beperkt ceremonieel

Protocol Uitvaartplechtigheid met beperkt ceremonieel Protocol Uitvaartplechtigheid met beperkt ceremonieel Oktober 2004 1 Inhoudsopgave AANLEIDING... 3 UITGANGSPUNTEN... 3 RICHTLIJN VOOR BEPERKT CEREMONIEEL... 3 HET AFVLAGGEN VAN DE LIJKKIST... 4 DODENWACHT...

Nadere informatie

week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16

week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16 Zendingsproject Gambia: 5,85

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 4 jan. t/m vr. 8 jan. 16

Nieuwsbrief ma. 4 jan. t/m vr. 8 jan. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 1 Nieuwsbrief ma. 4 jan. t/m vr. 8 jan. 16 Zendingsproject Gambia: opbrengst

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

week(nr) 46 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 14 nov. t/m vr.18 nov. 2016

week(nr) 46 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 14 nov. t/m vr.18 nov. 2016 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 46 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 14 nov. t/m vr.18 nov. 2016 Zendingsproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Tine Marcusschool. Vanuit het team

Tine Marcusschool. Vanuit het team Pagina 1 van 7 Tine Marcusschool Donderdag 31 maart 2016 Agenda 7 april Oudergespreksochtend 8 en 19 april Schoolfotograaf 22 april Koningsspelen op school 27 april Koningsdag leerlingen zijn vrij 2 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

week(nr) 6 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 6 februari t/m vr. 10 februari 2017

week(nr) 6 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 6 februari t/m vr. 10 februari 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 6 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 6 februari t/m vr. 10 februari 2017

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 17 Vrijdag 27 april 2018 De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender 30 april 04 mei Meivakantie Maandag 7 mei Luizenopsporingsteam Donderdag 10

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij?

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Nieuwsbrief 2017-12-01 Samenwijs Willibrordus Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Ma 4 Di 5 Do 7 Zo 10 Ik heet Fenna van Dal Welkom

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda 1 Entree toets groep 7 Op 25 april 2013 was het dan eindelijk zover. De naam Koningin Beatrixschool heeft plaatsgemaakt voor CBS de Koning. Deze naam is uit 115 inzendingen gekozen, omdat de naam verwijst

Nadere informatie

Datum: vrijdag 12 mei 2017 Schoolweek: 31

Datum: vrijdag 12 mei 2017 Schoolweek: 31 Datum: vrijdag 12 mei 2017 Schoolweek: 31 Verkeersbrigadiers Voor komend schooljaar zijn we op zoek naar verkeersbrigadier die de huidige komen versterken. Er gaan ons 6 vaste vrijwilligers verlaten en

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer:

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer: DE NIEUWSBRIEF A.J. Schreuderschool SO. Guido Gezelleweg 24 3076 EB Rotterdam tel. (010) 4196849 Postbus 91031 3007 MA Rotterdam Interessante informatie: Woensdag 2 november zijn alle leerlingen vrij i.v.m.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier!

DATUM: 15 juli De allereerste Globe van dit schooljaar! Veel leuke, maar ook belangrijke nieuwtjes! Heel Veel plezier! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 april 2016 Jaargang 22 nr. 17 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Agenda februari: Agenda begin maart:

Agenda februari: Agenda begin maart: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-3441 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda februari: 1 Oefenen schoolschaken 3 en 6 leerlingen lesvrij 7 Inschrijven gesprekken 10 Oefenen schoolschaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar nr. 31 week 18

Nieuwsbrief schooljaar nr. 31 week 18 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 nr. 31 week 18 Het thema van deze week is: Tien woorden voor tien dagen De Komende week en de week na de meivakantie is het thema De Tien Woorden. Het gaat om de Woorden:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 16 28 maart 2017 Schoolagenda Zondag 2 april Maandag 3 april Maandag 10 april Maandag 10 april 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering De volgende nieuwsbrief verschijnt Eten en musiceren op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

23 e jaargang nr.16 Donderdag 18 april 2019

23 e jaargang nr.16 Donderdag 18 april 2019 23 e jaargang nr.16 Donderdag 18 april 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Vandaag hebben we met de gehele school een mooie paasviering gehad met Marcel

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017

week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 40 Nieuwsbrief voor de week van: ma. 2 okt. t/m vr. 6 okt. 2017 Weekopbrengst

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag 14 april. Week 16; maandag 17 april t/m vrijdag 21 april. Week 17; maandag 24 april t/m vrijdag 28 april

Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag 14 april. Week 16; maandag 17 april t/m vrijdag 21 april. Week 17; maandag 24 april t/m vrijdag 28 april Bijbelse verhalen Week 14; maandag 3 april t/m vrijdag 7 april Weekthema: Met eigen ogen.. Verhalen en lied: paasliturgie; van intocht in Jeruzalem t/m Emmasgangers Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal.

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal. EVEN BIJPRATEN Nieuwsbrief 09 120417 Beste ouders, beste kinderen, www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschooldeoversteek http://twitter.com/de_oversteek Beste ouders, beste kinderen, Agenda voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie