Hier is hij dan: de allereerste nieuwsbrief van het schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hier is hij dan: de allereerste nieuwsbrief van het schooljaar"

Transcriptie

1 Hallo iedereen! Hier is hij dan: de allereerste nieuwsbrief van het schooljaar Wie nieuw schooljaar zegt, zegt dan ook nieuw presidium en vooral een hoop nieuwe activiteiten! Clinics, uitstapjes, allerhande vree wijze Paardenlessen en veel meer staan al zeker op de agenda. Ik wens jullie een aangenaam leesmoment! Zo gezegd, zo gedaan. Hieronder een korte voorstelling van ons vooruitstrevend team. Een kleine verandering dit jaar, die we toch even willen vermelden, is dat de functie verantwoordelijke paard in 3 subfuncties verdeeld is volgens de diensten. Dit om betere werkverdeling mogelijk te maken. Praeses Dit jaar ben ik alweer voor het derde jaar bestuurslid bij Centaur en vul ik de functie van praeses in. Als praeses ben ik eigenlijk manusje van alles en help ik alle bestuursleden waar nodig. Wanneer er echter problemen zijn is het ook mijn taak om die netjes op te lossen. Voor degene die mij nog niet kennen: Ik ben Michelle Moelands, inmiddels alweer 6e jaar student in Gent, maar de studie wilde niet zo vlotten en begin nu pas aan mijn master. Op de faculteit is Kappa mijn verzorgpaardje en thuis heb ik mijn eigen paard Femma. Een af en toe zure, maar o zo lieve zwarte Groninger merrie. De tijd die buiten de paarden en school overblijft vul ik met zwemmen en uitgaan.

2 Vice- Praeses Ik ben Charlotte, de vice praeses voor dit jaar en daarnaast verzorgster van Muffin en Roy. De meeste van jullie kennen me natuurlijk als verantwoordelijke paard van vorig jaar. Dit jaar zal ik dus vooral bezig zijn met het helpen van andere bestuursleden waar nodig en natuurlijk zal ik opnieuw lessen geven. Ook wil ik me blijven inzetten om een aangename, rustgevende omgeving te creëren voor paard én mens. Als we allemaal een beetje meer moeite willen doen om te begrijpen wat de andere wilt zeggen, moet dat vast lukken! Er staan alvast een hoop nieuwe initiatieven op het programma, maar daar horen jullie later nog veel meer over. Als je ergens mee zit, of misschien een voorstel hebt om dingen anders te doen, laat het zeker weten! Wij zijn er (ook dit jaar weer) om jullie te helpen. Tot in stal VIII! Verantwoordelijke Paard: Verloskunde Ik ben Jozefien Missinne, en dit jaar ben verantwoordelijke paard voor de paarden van verloskunde. Vorig jaar was ik verantw. Materiaal en dit jaar zullen er enkele dingen veranderen in de zadelkamer. We gaan zorgen voor wat meer opbergruimte zodat het er weer wat netter uit gaat zien. Zo kunnen jullie weer alles wat makkelijker vinden in de zadelkamer. En kunnen jullie spulletjes ook in een kast. Maar dit jaar ben ik dus verantwoordelijke paard van verloskunde. Zelf verzorg ik Upsala, een lieve eigenwijze merrie van verloskunde. Ik ben dan dus ook vaak daar te vinden. Moesten jullie vragen hebben over de merries of er is iets mis mee, stuur me dan gerust een mailtje. Of moest het niet klikken met je paard, zoeken we rustig verder met de andere verantwoordlijken achter een ander paardje of pony. Als oud verantw. materiaal wil ik ook nog vragen om alle spullen terug te leggen waar je ze gevonden hebt, zo vinden de leden na jou ook alles terug Ik ben te bereiken via de of wanneer je me ziet in de stal VIII natuurlijk

3 Verantwoordelijke Paard: Inwendige ziektes Mijn naam is Janneke Nieuwenhuizen. Ondanks dat ik nog maar enkele weken hier op de campus van Gent rondzwerf, kan ik toch al met trots zeggen dat ik dit jaar Verantwoordelijke Paard van de afdeling Inwendige ziekten ben. Afgelopen drie jaar heb ik mijn studietijd versleten in Antwerpen en de tijd was daar goed! Het laatste jaar was ik scriptor & PR bij de studentenvereniging Hera. Hier heb ik echt van genoten en wie weet, komt deze bestuurservaring nu van pas. Ondertussen heb ik, als 1emaster student, een nieuwe start gemaakt in Gent en al snel vond ik stal 8. Na de inschrijving bij Centaur kon ik me de trotse verzorgster van Roy noemen. Samen met Charlotte, ga ik ervoor zorgen dat deze jongeman regelmatig de stal uitkomt! In het weekend en de vakanties breng de tijd door met mijn ondertussen alweer 25 jarige paardje. Al 10 jaar verzorg ik haar en ze is dan ook niet weg te denken uit mijn leven. Dit komende jaar gaan ik en de andere Verantwoordelijk Paard onze uiterste best doen om de paarden te laten genieten van de nodige zorg en plezier! En jullie hulp kunnen we hier goed bij gebruiken!:) Hopelijk tot snel! Verantwoordelijke Paard: Heelkunde Ik ben Sharleen Vancanneyt en vanaf nu dus verantwoordelijke paard samen met Jozefien Missine en Janneke Nieuwenhuizen. Ik sta in voor de dienst heelkunde. Dus als er wat is, kun je altijd bij mij terecht. Ik zit in een git van 2e en 3e bach en de vorige jaren was ik de verzorgster van Sultan, een vrolijke veel te dikke pony die het toch leuk vond om op mijn tenen te gaan staan. Sinds dit jaar ben ik overgestapt op een groter paardje en ben ik verzorgster van Prutser, een lieve, maar wat angstige merrie van verloskunde, waarvan ik hoop veel te leren. Behalve studeren en Centaur, heb ik thuis ook nog 2 lieve schatten van honden op me wachten, 2 mechelse herders van 4 en 6 jaar, die toch ook wel om aandacht durven vragen (schreeuwen zou misschien zelfs nog iets beter klinken ) Nu ja, je zult me nog wel tegen komen in de stallen, Tot dan!

4 Penningmeester en Secretaris Ik ben Sasha en voor het tweede jaar op rij secretaris en penningmeester. Ik ben in mijn 2e bach begonnen aan de LOMP-cursus en ik was zo enthousiast dat ik het volgende jaar in het bestuur gestapt ben. Ik heb thuis één hond (Alaskan Malamute) en twee katten en wilde graag mijn kennis over paarden uitbreiden omdat ik het fascinerende dieren vind en omdat ik als student en als toekomstig dierenarts sowieso ooit wel eens met de dieren zou moeten werken. Dit is me zo goed meegevallen dat ik ondertussen ook één van de paarden verzorg, meer specifiek één van onze dikste maar sympathiekste pony s, Sultan. Sultan en zijn vriendjes Jeroentje en Gertje staan altijd klaar voor een wandeling dus als je klein wilt beginnen, zijn zij het ideale trio. Zo zie je maar dat je geen paardenkenner moet zijn om bij Centaur te komen, onze paarden een leuke tijd willen bezorgen terwijl ze op school verblijven wordt evenzeer geapprecieerd. Naast mijn studies en het werk voor Centaur speel ik in mijn vrije tijd ook volleybal in mijn thuisdorp Dessel en hou ik mij bezig met mijn eigen huisdieren. Daarom zal je mij nooit vrijdag s of in het weekend in de stallen tegen komen. Maar jullie kunnen mij altijd bereiken via het adres of een briefje in onze blauwe brievenbus deponeren in stal VIII. Tot dan! Webmaster Ik ben Linde, en hou me voor het tweede jaar op rij bezig met de Website up to date te houden. Ook verzorg ik de liefste (en dikste) pony van de wereld: Maxima. (ivm. Maxima: als je je verveelt tijdens de middag: neem in plaats van een beagle eens een pony mee uit wandelen, die kunnen de extra beweging ook wel gebruiken!) Ik hoop dat we dit jaar weer een superdeluxe Centaur jaar tegemoed gaan, vol met leuke activiteiten! Tot in stal XIII!

5 Verantwoordelijke lessen Ik ben Jolien en neem dit jaar de taak van Verantwoordelijke Lessen op mij. Dit houdt in dat ik de VKP-avond, de LOMP-cursus, rij-, grondwerk- en andere lessen organiseer. Dit jaar kunnen jullie dus opnieuw lessen volgen. Als je geïnteresseerd zou zijn kan je altijd meer informatie vinden op de website ( of door mij een sturen op Je kan natuurlijk ook altijd eens langskomen in stal VIII. Een beetje informatie over mezelf: dit jaar ben ik 1ste master student en dit is mijn 3de jaar bij Centaur, de eerste 2 jaar als gewoon lid en nu dus als bestuurslid. Ik verzorg Kleine Bult, een typische verloskundemerrie en dat doe ik met veel liefde. Natuurlijk moet er veel gewerkt worden voor school maar naast al dat studeerwerk ontspan ik me bij Centaur, voornamelijk door met mijn eigen verzorgpaard te werken en haar te vertroetelen. In het weekend rijd ik op een manege en ben ik bezig met mijn eigen dieren: mijn hondje en cavia s. Veel succes komend academiejaar, met de studies en met jullie verzorgpaard! PR externen Wij zijn Roos Tavenier en Henriette Hoogeveen en wij vervullen dit jaar samen de functie PR-extern en gaan ons best doen om weer leuke en interessante activiteiten voor jullie te organiseren. We hebben al een aantal activiteiten op de planning staan, maar ideeën zijn altijd welkom! De paarden die we verzorgen zijn redelijk elkaars uitersten. Roos verzorgt Anneke, na 3 jaar blijft deze lieve verloskunde merrie nog steeds leuk om mee te werken. Af en toe een eigen willetje maar een schat van een paard! Henriette verzorgt het kleine etterbakje Hans, die zich zelf beschouwd als grootste hengst van de faculteit. Meestal kunnen we goed samen door een deur, al moet die deur soms iets breder zijn. Groetjes en tot in stal VIII!

6 PR Intern Ik ben Laura en als PR intern is het mijn taak om julie steeds op de hoogte te houden van wat er bij centaur allemaal leeft. Het is mijn eerste jaar in het praesidium, en ik hoop dat ik er wat van kan maken! Toen ik aan de studie begon, ondertussen ook al drie jaar geleden, hoorde ik praten van Centaur. Meteen was ik ingeschreven en mijn verzorgpony was Lotte. Het jaar daarop vroeg ik of ik bij een paard mocht. En zo leerde ik dus de pittige Anouk van heelkunde kennen en haar verzorgster Julie. Inmiddels hebben we veel plezier met z'n drieën, want met Noukie hebben we zeker altijd iets te doen! Het kwispelend hondje dat je soms treft in de zadelkamer is mijn makker Kyero. Hij is een lieve kruising Mechelaar- Whippet wan ongeveer 5jaar die mij af en toe vergezeld en dan overal volgt. Ik hoop dat julie dankzij centaur heel wat kunnen bijleren en vooral dat julie er fun bij hebben. De prachtige centaur-pulls zijn besteld! Er zijn ondertussen ook een aantal activiteiten gepasseerd zoals: de VKP-dagen, de LOMP lessen, de Fysiotherapeut Herbots, de strandrit, de gym- khana,... Hieronder een stukje over de strandrit en wat uitleg over de gym- khana. De Strandrit Donderdag 27 oktober was het zover: de buitenrit van Centaur stond op het programma. Het weer beloofde die week niet zoveel goeds, maar als een wonder was er die donderdag geen wolkje aan de lucht. Na een korte kennismaking op de parking vertrokken we met heel veel zin en energie richting de paardenmelkerij in Laarne. Toen we toekwamen werden we welkom geheten door de hinnikende paarden op de wei. Onder de indruk van de ruime omgeving maakten we kennis met de paardenmelkerij. Daar stonden prachtige Haflingers voor ons klaar. De bazin polste naar ons rijniveau en daarna kregen we elk een paardje aangewezen. Er was voor ieder wat wils. Ook in de keuze van het zadel hadden we voldoende mogelijkheden. Na het poetsen en opzadelen, waren we klaar om te vertrekken. De zon scheen, de temperatuur was zacht, het beloofde een mooie rit te worden. En dat was het ook. We startten langs rustige baantjes en gingen al snel een bosje in. Daarna kwamen op velden uit en was het tijd om de paarden zich ten volle laten uitleven. We galoppeerden tussen de maïsvelden en op zandweggetjes. Dat werd afgewisseld met stukken stap en een rustig drafje door het dorp. Na een tocht van ongeveer 2 uur kwam de melkerij weer in zicht. En dat merkten we al gauw aan onze paarden. Ze hinnikten erop los naar hun veulentjes, die in de stallen achterbleven. Toen we aankwamen werden ze dan ook gauw weer verenigd en konden we genieten van het beeld van 10 veulentjes die dolenthousiast rond hun moeders dartelden. Nadien kochten we nog wat paardenmelk en andere spulletjes en vertrokken we weer richting Merelbeke. Het was een toffe ervaring, zeker voor herhaling vatbaar! Sofie Janssens

7 Kort geleden (7 december om 19h30 in de Manege; kost 2,5) vond de Gym-Khana plaats. Het beloofde heel leuk te worden, en dat bleek het ook te zijn. Kom dus zeker af volgende keer! Maar eigenlijk, wat is dat gym-khana? Een soort rek-oefeningen voor Mongoolse heersers? Neen hoor! Hier een woordje uitleg: Wat is Gym-Khana? Gym-Khana is in teams spelletjes doen naast en op het paard. Iedereen die het leuk vind om met paarden bezig te zijn is welkom, ongeacht je rijniveau, enige voorwaarde is dat je lid moet zijn van VDK en/of Centaur. Deze teams hoeven niet van te voren gemaakt te worden maar kunnen ter plekke worden samengesteld. Het beste team wordt natuurlijk beloond met een geweldige prijs! Cap(Tok) verplicht! Een verslagje om jullie alvast een beter idee te geven van wat er allemaal gebeurt is... Gym- khana zijn echter niet zomaar spelletjes! Bij elk spelletje is namelijk wel een paard of pony van de faculteit betrokken! Met Snotneus en Anneke hebben we onder andere naar koeken gehapt en zakgelopen. Suzy heeft daarentegen meegedaan met het ringsteken, net zoals Anneke. De pony's hebben we gepakt voor de spelletjes op de grond. Een van deze spelletjes was een parcours, waarbij we zelf achter de pony's liepen en we hun dus alleen konden sturen door middel van lange touwen. Dit zorgde voor de nodige miscommunicaties en dus de verkeerde richtingen, maar uiteindelijk kwam elk team over de finish! Uiteindelijk konden er nog wat punten gescoord worden door een quiz. De vragen waren moeilijk en er werd veel gegokt. Wie weet dan ook hoe ver er ooit gesprongen is met een paard? Gelukkig kwam er wel een duidelijke winnaar naar voren en dit gaf een mooi einde aan de gezellige avond:) En een bericht van algemeen nut :-) Ze zijn niet dik... gewoon zware botten, toch? Ok, we geven het toe! We hebben een probleem! Ze zijn te dik... En daar willen we NU verandering in brengen! De ponys moeten afvallen. En daarom willen we iedereen die af en toe een beetje tijd over heeft uitnodigen om met ze te komen wandelen. We hebben het dan vooral over Maxima, Jeroentje, Sultan en Gertje. Hoe vaker zij gewandeld kunnen worden, hoe beter. En natuurlijk onze kleine Maxim, hij mag ondertussen ook weer 2 keer per dag een kleine wandeling maken en verdiend natuurlijk ook vooral nog heel veel TLC. Voor Maxim zullen we een 'wandelbord' maken waarop je kan aanduiden of hij die voormiddag of namiddag er al uit is geweest.

8 Activiteiten van het tweede semester worden spoedig aangekondigd. Je kan nog steeds lid worden van centaur! Je hoeft alleen maar bij de vdk ingeschreven te zijn en langs te komen in de zadelkamer vanachter in stal 8! Heb je een vraag, een suggestie, zit je in de knoop of wat dan ook: aarzel niet om iemand van het bestuur aan te spreken of te mailen (alle contactinfo zijn op de site terug te vinden). We zijn er om elkaar verder te helpen en ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. En per slot van rekening, geniet allemaal nog van de blok! Studeer goed maar vergeet niet te ontspannen en see you in februari! Tot binnenkort voor de volgende nieuwsbrief! Het centaur bestuur Zalige kerst en gelukkig nieuwjaar!

Nieuwsbrief van oktober

Nieuwsbrief van oktober Nieuwsbrief van oktober Beste leden, hier is de eerste nieuwsbrief van het schooljaar! Maar zeker niet de laatste, houd dus je mailbox in het oog ;) Dit schooljaar geniet Centaur van een nieuw Praesidium.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2013

Nieuwsbrief maart 2013 Nieuwsbrief maart 2013 Voorwoord Beste Centaur leden, Het heeft even op zich laten wachten, maar hier is dan eindelijk de nieuwe nieuwsbrief! Ondertussen is de zesde week van het tweede semester aangebroken

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2010

Nieuwsbrief oktober 2010 Nieuwsbrief oktober 2010 Nieuw bestuur Het bestuur heet alle nieuwe leden van harte welkom bij onze vereniging. We hopen er een gezellig en leerzaam jaar van te maken met jullie en ervoor te zorgen dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011

Nieuwsbrief januari 2011 Nieuwsbrief januari 2011 Beste leden, De blok is alweer volop bezig, maar hier is dan toch nog een nieuwsbrief voor het nieuwe jaar. Het eerste semester is alweer achter de rug en hier kunnen we tevreden

Nadere informatie

Karper praat Januari 2017

Karper praat Januari 2017 Karper praat Januari 2017 Welkomswoord! Droevig nieuws! Barney heeft een groot deel van zijn leven op de Karperhoeve door gebracht. Wanneer hij precies op de Karperhoeve is gekomen kan ik helaas niet terug

Nadere informatie

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine April 2017 Hallo Honteruiters! Wat een bewogen jaar hebben we achter de rug! En wat heeft iedereen hard gewerkt om er een super jubileum van te maken! Het jaar 2016 stond in het teken van 50 jaar Honteruiters

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Voor iedereen die een les wilt rijden, of met zijn paard er een keer uit wilt. Grijp deze leuke kans aan, om mee te lessen.

Voor iedereen die een les wilt rijden, of met zijn paard er een keer uit wilt. Grijp deze leuke kans aan, om mee te lessen. Volgende onderneming! De volgende is, 11 April! Voor iedereen die een les wilt rijden, of met zijn paard er een keer uit wilt. Grijp deze leuke kans aan, om mee te lessen. De lessen lopen als volgt: Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom. Het nieuwe bestuur: Praeses. Activiteitenoverzicht. Geweest:

Nieuwsbrief. Welkom. Het nieuwe bestuur: Praeses. Activiteitenoverzicht. Geweest: Nieuwsbrief Activiteitenoverzicht Oktober 2008 Geweest: Inschrijving 1 okt. SO Parafrid LOMP-dagen Binnenkort: Vet-in Borrel (22/10) Strandrit Workshop Prof. Ödberg Ghym Kana (20/11) Deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 WELKOM ALLEMAAL! Blind Vertrouwen Evenwaardig Op maandag 1 september begonnen we er weer aan. Van harte welkom aan alle kinderen,

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen September t/m December 2017 Hoi allemaal! Het eerste deel van het scouting seizoen is weer begonnen. Dit programma boekje is voor september 2017 t/m december

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend Manege De Eilandruiters 1 oktober 2017 Editie 1, Nr. 3 MANEGENIEUWS Ponyweekend 22/23/24 September was het ponyweekend met dit jaar circus als thema. Er waren een speurtocht en buitenrit georganiseerd,

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

SLB reflectie eindverslag. Docent: Mieke Vissers Naam: Lynn Duijs Studentnummer: Datum: Vak: SLB.

SLB reflectie eindverslag. Docent: Mieke Vissers Naam: Lynn Duijs Studentnummer: Datum: Vak: SLB. SLB reflectie eindverslag Docent: Mieke Vissers Naam: Lynn Duijs Studentnummer: 12043273 Datum: 05.11.2012 Vak: SLB 1 Inhoudsopgave Bijeenkomst 1 Blz. 3 Bijeenkomst 2 Blz. 4 Reflectie 3 + competenties

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Nieuwsbrief april 2010 Beste leden, Hier is dan alweer de nieuwe nieuwsbrief. De paasvakantie staat weer voor de deur en daarna is het weer langzaam aan uitkijken naar de komende examens. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer:

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Manege De Eilandruiters 1 september 2017 Editie 1, Nr. 2 MANEGENIEUWS De nieuwsbrief Op de site Misschien heb je het al gezien, maar de nieuwsbrief verschijnt ook elke maand op de site van De Eilandruiters.

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

FRIGODOCS De komende week in vliegervlucht Maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 oktober 2017

FRIGODOCS De komende week in vliegervlucht Maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 oktober 2017 FRIGODOCS De komende week in vliegervlucht Maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 oktober 2017 Deze week forum door de klas van Phoebe Opgelet: woensdag 11 oktober = pedagogische studiedag, geen school dus die dag

Nadere informatie

Handleiding Endomondo voor recreatieve ruiters en menners. Uitgave van RRZLV Mei 2014 Opgesteld door Anjo de Bruijckere

Handleiding Endomondo voor recreatieve ruiters en menners. Uitgave van RRZLV Mei 2014 Opgesteld door Anjo de Bruijckere Handleiding Endomondo voor recreatieve ruiters en menners. Uitgave van RRZLV Mei 2014 Opgesteld door Anjo de Bruijckere Welkom. Hallo iedereen, Voor je ligt de handleiding van Endomondo, de app die door

Nadere informatie

dan stonden we hier nu niet zo verloren in het land

dan stonden we hier nu niet zo verloren in het land Goh, wat is de wereld groot, of zijn wij zo klein? En waar zou de brievenbus zijn? Want ik wil zo graag mijn brief posten voor de poes, is de brievenbus soms achter de roze bloem? Waarom heeft ze die er

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Kriebelnieuws Maand juni 2015

Kriebelnieuws Maand juni 2015 Kriebelnieuws Maand juni 2015 Beste ouders, kinderen, begeleiders, vrienden, familie en sympathisanten! Dit is onze laatste nieuwsbrief voor dit schooljaar! Er staat nog veel op het programma deze maand!

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic Beste ouders,- verzorgers, Inhoud Vic Impressie kerst 2016 Impressie schoolont bijt 9 januari Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! 29 december zijn juf Geertje en haar man Roel de trotse ouders

Nadere informatie

Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1

Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1 Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1 Disclaimer Bij het samenstellen van het E-book voor manegeruiters niveau 1 is grote zorg besteed aan de juistheid van de informatie. Ik

Nadere informatie

Bedankt Merci Danke Thank you

Bedankt Merci Danke Thank you Beste vrijwilliger Vooreerst een welgemeend Bedankt Merci Danke Thank you voor je quasi belangeloze inzet gedurende die twee mooie maanden. De kinderen hebben zich te pletter geamuseerd en de ouders hebben

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Nieuwsbrief SPGE april 2014

Nieuwsbrief SPGE april 2014 Nieuwsbrief SPGE april 2014 Hierbij de tweede nieuwsbrief van dit jaar van de SPGE. Mede dankzij een aantal leuke reacties en enthousiaste inzendingen naar aanleiding van de nieuwsbrief van januari is

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2015-2016 Datum: 2016-02-26 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2015-2016 Datum: 2016-02-26 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2015-2016 Datum: 2016-02-26 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Donderdag 3 maart AGENDA Ouderraadvergadering Dinsdag 8 maart Excursie groep 5 en 6 Woensdag 9

Nadere informatie

Christelijk Kampwerk Maassluis onderdeel van Protestantse Gemeente Maassluis

Christelijk Kampwerk Maassluis onderdeel van Protestantse Gemeente Maassluis Christelijk Kampwerk Maassluis onderdeel van Protestantse Gemeente Maassluis Hallo allemaal! Wat vliegt de tijd hartje winter, maar wij zijn alweer bezig met zomer 2018. De voorbereidingen voor het kamp

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Agenda: 24-11-2015 Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Nieuws vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, *24 november tweede sint-filmpje 26 november schoen zetten *1 december

Nadere informatie

naam: mijn agenda derde graad

naam: mijn agenda derde graad naam: mijn agenda klas: derde graad nr.: Dit ben ik Ik ben Mijn adres is Ik ben geboren op / / Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn tweede adres

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 1 Januari 2015 Van de redactie Hallo, Een nieuw jaar en ook weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

Dus het opsturen van startcoupons stopt geheel per 31 december 2011.

Dus het opsturen van startcoupons stopt geheel per 31 december 2011. Hallo allemaal, Hierbij weer een leuke nieuwsbrief met veel nieuwtjes. Veel plezier bij het lezen van de nieuwsbrief. Groetjes, Annida Eerst even dit: Hallo allemaal, De KNHS is al enige tijd bezig om

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes Maart 2018 Jaargang 2, nummer 6 Inhoud: Hight Tea & High Beer! Wat is een Bixie-parcours? Vrijwilligers in beeld Spreekbeurt over paarden? Tips en verbeterpunten gevraagd! Stuur je

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

The Lake - augustus/september 2018

The Lake - augustus/september 2018 The Lake - augustus/september 2018 Lieve mensen, Wat een bijzondere tijd hebben we hier in Zambia. We gaan nog een aantal dagen genieten van het Zambiaanse leven en dan gaan we weer richting Zuid-Afrika.

Nadere informatie

mijn agenda tweede graad naam: klas: nr.:

mijn agenda tweede graad naam: klas: nr.: naam: mijn agenda klas: nr.: tweede graad Dit ben ik Ik ben Mijn adres is Ik ben geboren op / / Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn tweede adres

Nadere informatie

Nr 14, 7 juli2017. Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 14 e Boemerang van dit schooljaar.

Nr 14, 7 juli2017. Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 14 e Boemerang van dit schooljaar. Nr 14, 7 juli2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 14 e Boemerang van dit schooljaar. We schieten lekker op met de voorbereidingen voor de nieuwbouw en de verhuizing. Het nieuwe meubilair is besteld.

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Erasmusbestemming: Queen Mary University London... Academiejaar: Één/twee semester(s) Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen

Erasmusbestemming: Queen Mary University London... Academiejaar: Één/twee semester(s) Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen Erasmusbestemming: Queen Mary University London... Academiejaar: 2012-2013 Één/twee semester(s) Universiteit Waar is de universiteit ergens gelegen (in het centrum/ ver uit het centrum)? De universiteit

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: juni

Nadere informatie

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer:

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer: De Bron Oktober 2014 Bijna jarig! Jonathan, 15 oktober Sem, 27 oktober Allebei een hele fijne dag! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12 In dit nummer:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Klasnieuws week 9. Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie!

Klasnieuws week 9. Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie! Klasnieuws week 9 Deze week maandag mocht Lieze op het podium staan, want ze was jarig in de vakantie! Maandag speelden we het spelletje Vlotte geesten, maar ook Sem had een balans spelletje mee. Leuk!

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

PRAAD. Voorwoord. Overname manege. Activiteiten. Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas. So Parafrid

PRAAD. Voorwoord. Overname manege. Activiteiten. Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas. So Parafrid PRAAD november 2010 Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas Voorwoord Verder hebben we een gezellig bowlinguitje gehad. Daar wordt in deze praad ook nog aandacht aan besteed. Ik wens jullie veel leesplezier.

Nadere informatie

VRIJDAG 12 APRIL ZATERDAG 13 APRIL

VRIJDAG 12 APRIL ZATERDAG 13 APRIL VRIJDAG 12 APRIL 21:00 uur Bingo Vanavond spelen we 6 ronden bingo! Per ronde zijn er 2 poedelprijzen en één bingo geldprijs. Een boekje kost 10,00 (een boekje is persoonsgebonden en mag niet gedeeld worden

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

Velo Volleybal. Kamp 2013

Velo Volleybal. Kamp 2013 Velo Volleybal Kamp 2013 Kamp 2012 Een terugblik Thema: BOOTCAMP Men neme 22 uitzinnige jeugdleden, 7 ge- rebootcampte kampleiders, 2 eindbazen van de keuken, kamphuis De Blokken in Baarle- Nassau, in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden,

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden, De Nieuwe Breugel Beste vrienden, Vooreerst wil ik jullie allen en familie een liefdevol nieuw jaar 2018 toewensen met heel veel warmte van mensen om u heen, geluk en vooral een goede gezondheid. Het afgelopen

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

Avondvierdaagse. Kinderraad

Avondvierdaagse. Kinderraad Nieuwsbrief 7 juni 2019 maandag 10 juni dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni maandag 17 juni t/m vrijdag 21 juni vrijdag 21 juni Tweede Pinksterdag Avondvierdaagse Schoolkamp groep 8 Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand!

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand! STAL T REELAER NIEUWSBRIEF Interessante informatie: De nieuwe cross hindernissen zijn inmiddels in gebruik genomen. Op 17 april is het lente concours. Nog niets te doen in de mei vakantie? Kijk op pagina

Nadere informatie

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga Hieronder staan de teksten van nieuwe liedjes, zodat jullie ze thuis ook kunnen oefenen: 'k Heb Jezus nodig heel mijn leven 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n

Nadere informatie

Intro. Veel leesplezier en tot gauw op de manege! De redactie

Intro. Veel leesplezier en tot gauw op de manege! De redactie 1 Intro Heerlijk! De lente is begonnen. Het zonnetje begint alweer aardig door te komen. De paarden staan weer tevreden in de wij en het buiten rijden is heerlijk na zo n lange winter binnen rond tuffen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF #2. In deze uitgave. Nieuwsbrief Broeders Humaniora november 2016

NIEUWSBRIEF #2. In deze uitgave. Nieuwsbrief Broeders Humaniora november 2016 NIEUWSBRIEF #2 Nieuwsbrief Broeders Humaniora november 2016 In deze uitgave De directie aan het woord Proefwerken, hoe werkt dat? Euro student award Wiskunde - B - dag Verbeke Foundation Ondertussen...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juli dameskoor BINAEH ZUUVER. Secr. Isaak Beeckmanstraat DD Middelburg. Van de voorzitter,

NIEUWSBRIEF juli dameskoor BINAEH ZUUVER. Secr. Isaak Beeckmanstraat DD Middelburg. Van de voorzitter, NIEUWSBRIEF juli 2018 50+ dameskoor BINAEH ZUUVER Secr. Isaak Beeckmanstraat 12 4336 DD Middelburg 0118 629050 Van de voorzitter, Lastig hoor, een stukje schrijven als je de laatste tijd meer af- dan aanwezig

Nadere informatie

Olivijn Nieuwsbrief 1

Olivijn Nieuwsbrief 1 Olivijn Nieuwsbrief 1 Jaargang 4 30-8-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De tweede editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Donderdag 26 september 10 minuten gesprekken Woensdag

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Inhoud: - Jaarvergadering - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers - Rabobank Clubkas Campagne - Donateurs

Nadere informatie

Karperpraat Kwartaal nr

Karperpraat Kwartaal nr Karperpraat Kwartaal nr. 4 2017 Welkomstwoord! Welkom, December! Afwas! Wist u dat: De afwasborstel geen handjes heeft, hij dus ook niet kan slaan! Hij ook geen tandjes heeft hij dus ook niet kan bijten!

Nadere informatie

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009

paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 paaskamp 13 tot en met 18 april 2009 Reporters: Camille, Hannah, Margot, Emma, July, Valentijn, Louise Het tweede kampje van dit jaar. We hadden prachtig weer, nou ja..één regendagje. We hebben zelfs al

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs,

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs, Onze sponsoren: Nummer 1, maart 2018 Van onze voorzitter: Beste Motovatiërs, Hier is-ie dan; de eerste MTC Motovatie Nieuwsbrief! Alle bestuursleden hebben hun zegje gedaan in deze nieuwsbrief; we hopen

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

Nr september 2018

Nr september 2018 Nr. 03 21 september 2018 Inhoud Nr. 03 21 september 2018... 1 ALGEMEEN... 1 Kennismakingsgesprekken en informatiemarkt... 1 Ouderhulp... 1 Brandbrief overblijf... 1 Studiedag... 2 Stagiaires... 3 GROEPSINFORMATIE...

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

PRAAD. Voorwoord. Onderlinge Wedstrijd Manege. Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas. Februari Beste leden,

PRAAD. Voorwoord. Onderlinge Wedstrijd Manege. Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas. Februari Beste leden, PRAAD Februari 2010 Nieuwsbrief T.S.R. Cave ne Cadas Voorwoord Beste leden, Met carnaval in het vooruitzicht is het weer tijd voor een nieuwe Praad! 4 dagen lang even geen colleges, maar flink feesten

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Elke maandagmorgen gaan we de week van start met een eigenwijsje. Ons filosofeermomentje!

Elke maandagmorgen gaan we de week van start met een eigenwijsje. Ons filosofeermomentje! Week 2 Elke maandagmorgen gaan we de week van start met een eigenwijsje. Ons filosofeermomentje! Een eigenwijsje is meestal de basis van prach- ge kringgesprekken en gee ons aljd een beetje stof tot nadenken.

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

Burg. Kooimanweg KK Hensbroek Tel www. skowf.nl/site/deark/ Ark-Nieuws

Burg. Kooimanweg KK Hensbroek Tel www. skowf.nl/site/deark/ Ark-Nieuws Burg. Kooimanweg 1 1711 KK Hensbroek Tel. 0226-452072 www. skowf.nl/site/deark/ directie.deark@skowestfriesland.nl Ark-Nieuws Nummer 1 31 augustus 2018 Agenda: ma. 3-9 di. 4-9 wo. 5-9 vr. 7-9 di. 11-9

Nadere informatie