8 ste editie. Come and. 13u tot 19u30 doorlopend. Flanders Expo. met actieve medewerking van prebes. Partners

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "8 ste editie. Come and. 13u tot 19u30 doorlopend. Flanders Expo. met actieve medewerking van prebes. Partners"

Transcriptie

1 Come and 8 ste editie 21 FEBRUARI u tot 19u30 doorlopend GENT Flanders Expo met actieve medewerking van prebes Partners

2 Prebes Welzijn op het werk Prebes Diestersteenweg Kermt tel fax info@prebes.be - PROFESSIONEEL RESPECT ECONOMISCH BETROUWBAAR ECOLOGISCH SOCIAAL Prebes, gegroeid vanuit een vereniging van preventieadviseurs, is een vooraanstaande vakvereniging voor alle professionelen die begaan zijn met het verbeteren van welzijn, preventie en bescherming op het werk. Met meer dan leden is Prebes de grootste en meest representatieve vereniging op vlak van preventie, bescherming en welzijn. Actieve medewerking

3 Amelior Beneluxpark Kortrijk tel fax info@amelior.be - Amelior biedt opleiding en advies op het vlak van kwaliteit, veiligheid, milieu, HR en management. Specifiek op de terreinen veiligheid en milieu kan u bij ons terecht voor opleiding en ondersteuning m.b.t. Iso14001 en ohsas18001, vca, wetgeving, audits, sensibilisering en gedragsverandering, energiemanagement, externe milieucoördinator, coaching van milieucoördinator en preventieadviseur, etc. Onze 50 medewerkers staan tot uw dienst!

4 Condor Safety bvba Kleine Weg 229A Roeselare tel fax info@condorsafety.be - P.B.M. s voor werken op hoogte en redding zijn één van de specialisaties van Condor Safety. Naast het adviseren van de juiste werkmethode en het aanbieden van het aangepaste materieelpakket, beschikken we over een eigen trainingsruimte waar we opleidingen op maat geven. Naast het nauwgezet opvolgen van de nieuwe evoluties, streven we steeds naar een veilige oplossing die het meeste comfort biedt. Een verhoging van de gebruiksvriendelijkheid van de P.B.M. s stimuleert tenslotte de werknemer tot het effectief dragen hiervan. U kunt bij ons eveneens terecht voor de traditionele P.B.M. s en mobiele LED verlichting.

5 Servaco nv - Wevelgem Puurs Hasselt Servaco Food Control nv - Wetteren Milieu-onderzoek (Servaco nv) bemonstering / boringen afvalwater / grondwater bodem afvalstoffen luchtemissiemetingen Bouwkundig onderzoek Textielonderzoek Onderzoek op levensmiddelen (Servaco Food Control nv) Bemonstering en analyse van: voedingsmiddelen diervoeder drinkwater (o.a. legionella)

6 SICLI nv Merlostraat Brussel tel fax info@sicli.be - Systemen: branddetectie, automatische blussystemen (inerte gassen, poeder, schuim), sprinkler. Opleidingen: brand met of zonder mobiele unit, EIP, EHBO,... Onderhoudsdienst: haspels, brandblussers, systemen, noodverlichting. Verkoop en verhuur van made in Belgium brandblussers. Verkoop van brandweermaterieel.

7 Klantendienst Durmakker 39 B-9940 Evergem tel fax sales.west@vangansewinkel.com - Bij Van Gansewinkel zien we afval als het begin van iets moois. Wij geven afval liever een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Ook van uw afval maken we iets moois. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron gescheiden inzameling. Voor elk type afval hebben wij een passende oplossing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan zeker even langs op onze stand. We geven u graag advies.

8 TVH PARTS NV Brabantstraat Waregem tel fax info@tvh.com - Met meer dan 40 jaar ervaring in de heftruckbranche is TVH in de loop der jaren groter geworden dan uw one-stop shop voor heftruckonderdelen. Vandaag kunnen we u veel meer bieden dan enkel heftruckonderdelen. Bij TVH kunt u onder andere terecht voor intern transport materieel: handpallettrucks, stapelaars, heftafels, hydraulische kriks, hefkranen, steekwagens, platformwagens,... Ook voor voorzetapparatuur, zowel hydraulisch als mechanisch, is TVH uw partner. Dankzij de snelle bestelservice en een jarenlange professionele ervaring geniet u van een optimale dienstverlening. Bijkomend geeft TVH graag vrijblijvend advies en een oplossing voor alle interne transportmiddelen, rekening houdend met de ideale ergonomie.

9 Covarmed bvba Roterijstraat Waregem tel fax info@covarmed.be - Covarmed is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van alle EHBO materiaal. Wij bieden een onberispelijke service en geven u alle informatie en advies i.v.m. Eerste Hulp. We beschikken over een uitgebreid gamma aan verbandmateriaal, oogspoelingen, draagberries, brandwondenverzorging en reanimatiemateriaal. Daarnaast hebben we een ruim aanbod aan onderzoekstafels, meubelen en alle overige toebehoren voor de inrichting van uw EHBO lokaal. We beschikken bovendien over een uitgebreide reeks verbandkoffers voor elke onderneming, ook voor de voedingsindustrie (HACCP). Daarenboven kunnen we uw eigen verbandkoffer samenstellen, specifiek op maat van uw bedrijf. Ook voor AED toestellen (defibrillator) kunt u bij ons terecht. Wij bieden tevens onderhoudscontracten aan zodat uw EHBO uitrusting ten allen tijde in orde is.

10 BTV Brusselsesteenweg Melle tel professional.btvcontrol.be BTV is de referentie voor technische controles in vele vakgebieden: elektriciteit, gas, LPG-houders, persluchtinstallaties, drukapparatuur, opslagtanks, liften, hef- & hijswerktuigen, milieucoördinatie, zoneringen, brandveiligheid, water, Daarnaast verzorgt BTV technische opleidingen, VCA- en energie-audits.

11 CGK-Group bvba Westlaan 7 - Industriezone Gullegem/Moorsele B-8560 GULLEGEM tel fax info@cgk-online.be - CGK Chemical Process & Storage Solutions beschikt over een uitgebreid gamma standaard producten om veilig om te gaan met chemicaliën en maatwerk installaties om productiever te werken met deze chemicaliën. CGK is een meedenkende partner die zorgt voor de veiligheid van uw personeel en zorgt dat uw productie rendabeler wordt.

12 Inofec kantoormeubelen b.v.b.a. Gentseweg Waregem tel fax info@inofec.be - INOFEC is uw specialist in kantoormeubelprojecten. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment kantoormeubelen en accessoires. Wij werken samen met u een voorstel op maat uit. INOFEC heeft een team van interieurspecialisten die naar uw wensen luistert en zorgt voor vakkundig interieuradvies. Van ontwerpfase tot en met de oplevering van uw project wordt u begeleid in het maken van de juiste keuzes. Wij zijn de specialist in ergonomisch zitmeubilair. INOFEC beschikt over een eigen gamma ergonomisch schoolmeubilair. Ontdek tijdens de unieke See-days: De nieuwe bureelstoel van Girsberger de YANOS. Ergonomisch, functioneel en betaalbaar!! DOE NU EEN PROEF ZIT!

13 Eco-Vision bvba Ambachtslaan 14 - B-3665 As tel fax info@eco-vision.be - Eco-Vision verzorgt de totale begeleiding van bedrijfsprojecten, met de focus op milieu en kostenefficiëntie. Door milieuconsultancy te combineren met een pragmatische aanpak wil Eco-Vision oplossingen aanbrengen die milieuwinst combineren met bedrijfswinst. Dit veronderstelt maatwerk en een totaalservice, van eerste analyse tot voltooiing.

14 Boplan bvba Muizelstraat Wevelgem/Moorsele tel fax sales@boplan.com - Boplan ontwikkelt en produceert hoogtechnologische veiligheidsproducten voor industriële toepassingen. Ons hoofddoel is het leveren van producten die Innovatief, Kwalitatief & Veilig zijn. Wij geloven dat Site Safety vandaag een heel belangrijk issue is. Bedrijven die investeren in veiligheid kiezen voor minder ongevallen en geldbesparing. Boplan producten representeren een uitermate meerwaarde, met ondersteuning van een uitgekiende kwaliteitsgarantie voor elk product. Boplan blijft verder investeren in nieuwe materialen teneinde onze internationale positie te versterken als specialist in High Performance Site Safety.

15 BRADY NV Lindestraat ZELE tel fax seedays@brady.be - BRADY is dé specialist in signalisatie en identificatie. Van labels voor kleine componenten tot volledige signalisatie van magazijnen, burelen en productieruimtes. Brady biedt kwalitatieve totaaloplossingen die resulteren in een veiligere werkplek én een verhoogde productiviteit. Het productgamma omvat onder meer performante labels, pictogrammen, labelprinters, leidingmerkers, software, scanners, producten voor zoneafbakening, logistieke labelling, Lockout/Tagout maar ook SPCabsorptiematerialen die tot 20 keer hun eigen gewicht opnemen en dus uitermate geschikt zijn voor industriële onderhouds werkzaamheden en voor de bescherming van het milieu.

16 Eco-scan Noise bvba Bruggestraat Torhout tel fax info@eco-scan.be - Geluidsproblemen zijn nooit simpel. Het vergt immers een gedegen opleiding om lawaai en geluid te begrijpen, laat staan problemen op te lossen. De ingenieurs van Eco-scan weten dit. Maar weten ook dat dagelijks volhardend zoeken naar oplossingen wordt beloond. Industriële of bouwtechnische lawaaiproblemen zijn onze uitdaging. Van metingen en analyse, over akoestische engineering en productontwikkeling, tot en met de effectieve uitvoering van geluidseffecten. Silence the noise: de missie.

17 Bata Industrials Europe Postbus DB Best - Nederland tel. +31 (0) fax.+31 (0) nl.info@bata.com - Bata Industrials maakt deel uit van de Bata Shoe Organisation, de grootste schoenenfabrikant ter wereld en is marktleider in de Benelux op het gebied van industriële schoenen. Bata Industrials heeft productievestigingen over de hele wereld. In Best zit het hoofdkantoor, waar ruim 130 medewerkers werken. Jaarlijks ontwikkelt en verkoopt Bata Industrials in Best meer dan paar veiligheidsschoenen en paar sokken. Bata Industrials heeft een vooruitstrevende afdeling research en development en beschikt over gecertificeerde testruimtes.

18 Lapperre hearing systems Stationsstraat Groot-Bijgaarden tel. +32 (0) fax. +32 (0) info@lapperre.be Lapperre hearing systems, actief in België en Luxemburg, is reeds 65 jaar de specialist bij uitstek in kwalitatieve dienstverlening voor hooroplossingen en gehoorbescherming. Onze troeven: eigen netwerk waar onze audiologen en assistenten, in meer dan 72 Lapperre hoorcentra en 170 agentschappen klaar staan om klanten te adviseren op aanvraag komen wij ter plaatse samenwerking met de beste leveranciers kennis van verschillende gehoorbeschermingsproducten eigen labo waar op maat gemaakte oordoppen worden vervaardigd Ons doel: voor iedere unieke situatie de beste hooroplossing vinden.

19 Amotec Kleine Tapuitstraat Deerlijk tel fax Sedert zijn oprichting in 2000 is AMOTEC NV gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricatie en montage van ontstoffingsinstallaties. Van stuklevering tot totaalproject en van offerte tot oplevering; AMOTEC staat u bij in elke fase van uw project. Dankzij zijn eigen ontwerp- en productieafdeling beschikt AMOTEC daarnaast over een enorme flexibiliteit die slimme innovatie, een korte levertermijn en een uiterst concurrentieel prijsbeleid mogelijk maakt. Zo is AMOTEC de eerste Belgische fabrikant die zijn filters thermisch en akoestisch volledig isoleert. Met zijn standvastige jaarlijkse groei ontpopt AMOTEC zich dan ook meer dan ooit als hét aanspreekpunt voor al uw stofzorgen!

20 UGA Stijn Streuvelslaan Heule tel. +32 (0) fax. +32 (0) abonn@uga.be Uitgeverij UGA is gespecialiseerd in het publiceren van juridische en professionele info voor diverse doelgroepen, waaronder preventieadviseurs en milieucoördinatoren. Wetgeving welzijn op het werk, Milieu en de online applicatie PreventLex zijn echte standaardwerken. Een greep uit onze nieuwste handboeken: Praktijkgids milieuvergunning, Aansprakelijkheid van de preventieadviseur en de V&G-coördinator, Risicobeoordeling bij de welzijnswetgeving, (On)veilig gedrag observeren, Preventie van de psychosociale belasting op het werk, Arbeidsongevallen, Een preventief alcohol- en drugsbeleid, Vervoer van gevaarlijke goederen,

21 Contactbeurs

22 Seminaries Programma 13u30-14u15 Seminarie 1 Opslag van gevaarlijke stoffen volgens Vlarem Spreker: Geert Denutte, Gedelegeerd bestuurder (CGK Group) Seminarie 2 Het beheersen van risico s bij het betreden van besloten ruimtes: van theorie naar praktijk Spreker: Rodney Sebregts, Zaakvoerder van de firma Rescue 3 Benelux (voor Condor Safety) Seminarie 3 Geïntegreerd risk-based auditeren ISO 19011, goede praktijken en aandachtspunten Spreker: Tine Bernaerts en Bruno Van Bogaert, Consultants (Amelior) 15u00-15u45 Seminarie 4 Stofafzuigingen Spreker: Geert Viaene, Gedelegeerd bestuurder (Amotec) Seminarie 5 VlareA wordt VlareMA, van Afval naar Materialen. Het nieuwe materialen-decreet in Vlaanderen Spreker: Patrick Deprez, Directeur Waste & Materials Management (van Gansewinkel) Seminarie 6 Wat betekent de nieuwe pictogrammen richtlijn ISO-7010 voor u(w) (bedrijf)? Spreker: Tom Bieseman, Product Expert (Brady Benelux) 16u30-17u15 Seminarie 7 Obsessed by vibrating air molecules (sound measurements) Spreker: Georges Hart, Audioloog (Lapperre), Nederlandstalig Seminarie 8 Trends en evoluties rond duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in België - Spreker: David Leyssens, Network Director (Kauri vzw) Seminarie 9 Gevaarlijke stoffen: esds en blootstellingsscenario s, wat u moet weten Spreker: Lieve Brillant, Consultant (Amelior)

23 Buffet

24 contactbeurs seminaries buffet REF BA

26 FEBRUARI 2015 13U TOT 19U30 DOORLOPEND KORTRIJK KORTRIJK XPO PARTNERS

26 FEBRUARI 2015 13U TOT 19U30 DOORLOPEND KORTRIJK KORTRIJK XPO PARTNERS 26 FEBRUARI 2015 13U TOT 19U30 DOORLOPEND KORTRIJK KORTRIJK XPO PARTNERS Prebes Welzijn op het werk Prebes Diestersteenweg 88-3510 Kermt tel. 011 28 83 40 - fax. 011 28 83 49 info@prebes.be - www.prebes.be

Nadere informatie

DONDERDAG 23 FEBRUARI U TOT 19U30 DOORLOPEND KORTRIJK XPO PARTNERS

DONDERDAG 23 FEBRUARI U TOT 19U30 DOORLOPEND KORTRIJK XPO PARTNERS DONDERDAG 23 FEBRUARI 2017 13U TOT 19U30 DOORLOPEND KORTRIJK XPO PARTNERS Prebes Welzijn op het werk Prebes Diestersteenweg 88-3510 Kermt tel. 011 28 83 40 - fax. 011 28 83 49 info@prebes.be - www.prebes.be

Nadere informatie

25 FEBRUARI 2016 13U TOT 19U30 DOORLOPEND GENT FLANDERS EXPO PARTNERS

25 FEBRUARI 2016 13U TOT 19U30 DOORLOPEND GENT FLANDERS EXPO PARTNERS 25 FEBRUARI 2016 13U TOT 19U30 DOORLOPEND GENT FLANDERS EXPO PARTNERS Prebes Welzijn op het werk Prebes Diestersteenweg 88-3510 Kermt tel. 011 28 83 40 - fax. 011 28 83 49 info@prebes.be - www.prebes.be

Nadere informatie

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014 LDA Belgium Bedrijfsprofiel Versie 2014 LDA Uw partner met visie en ervaring LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

Vinçotte. KUNT U uw reputatie. veilig en duurzaam. Bouwen aan reputatie. YoUr reputation is Mine.

Vinçotte. KUNT U uw reputatie. veilig en duurzaam. Bouwen aan reputatie. YoUr reputation is Mine. Vinçotte MILIEU en veiligheid KUNT U uw reputatie versterken door veilig en duurzaam te werken? Bouwen aan reputatie YoUr reputation is Mine. Kunt u uw winst doen stijgen door uw risico s te laten dalen?

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Process safety VDL Industrial Products is actief op verschillende terreinen: Explosie-onderdrukking Explosie-ontlasting (venting) Explosie-ontkoppeling

Nadere informatie

INNI publishers. Division of INNI group 11/10/2016. Juridische en professionele publicaties. Overheden, juristen, bedrijven, preventieadviseurs,...

INNI publishers. Division of INNI group 11/10/2016. Juridische en professionele publicaties. Overheden, juristen, bedrijven, preventieadviseurs,... INNI publishers Juridische en professionele publicaties Overheden, juristen, bedrijven, preventieadviseurs,... Vast- en losbladige uitgaven Apps, e-publicaties en seminaries Division of INNI group Historiek

Nadere informatie

Experts in Noise Control Solutions

Experts in Noise Control Solutions Experts in Noise Control Solutions Alles in huis... Bij Alara-Lukagro zijn alle mogelijke technieken voor het oplossen van een lawaaiprobleem onder één dak te vinden. Vanuit ons eigen terrein van bijna

Nadere informatie

INFINITE PURIFICATION SOLUTIONS. I bedrijfspresentatie I

INFINITE PURIFICATION SOLUTIONS. I bedrijfspresentatie I I bedrijfspresentatie I Desotec I mission statement DESOTEC s missie bestaat in het ontwikkelen en toepassen van innovatieve zuiveringsoplossingen op basis van mobiele actievekoolfilters inclusief het

Nadere informatie

Arbeidsveiligheid: - Conformiteit nagaan in het kader van de welzijnswetgeving, - Begeleiding op projectbasis en in regie,

Arbeidsveiligheid: - Conformiteit nagaan in het kader van de welzijnswetgeving, - Begeleiding op projectbasis en in regie, Arbeidsveiligheid: - Conformiteit nagaan in het kader van de welzijnswetgeving, - Begeleiding op projectbasis en in regie, - Begeleiding op abonnementsbasis (welzijnsmap KMO ), - Periodieke rondgang met

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

VINÇOTTE IN DE REAL ESTATE SECTOR

VINÇOTTE IN DE REAL ESTATE SECTOR VINÇOTTE IN DE REAL ESTATE SECTOR KUNT U DE KWALITEIT BEPALEN ALVORENS DE PRIJS TE BETALEN? bouwen op reputatie YOUR REPUTATION IS MINE. Een sterke reputatie krijg je pas na vele goede daden. Ze verliezen

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

Arbeidsveiligheid: - Conformiteit nagaan in het kader van de welzijnswetgeving, - Begeleiding op projectbasis en in regie,

Arbeidsveiligheid: - Conformiteit nagaan in het kader van de welzijnswetgeving, - Begeleiding op projectbasis en in regie, Arbeidsveiligheid: - Conformiteit nagaan in het kader van de welzijnswetgeving, - Begeleiding op projectbasis en in regie, - Begeleiding op abonnementsbasis (welzijnsmap KMO ), - Periodieke rondgang met

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

VEILIGHEIDS-CHECKLIST AANNEMERS: VOOR LEIDINGGEVENDEN

VEILIGHEIDS-CHECKLIST AANNEMERS: VOOR LEIDINGGEVENDEN Succes Invest Movan Cash Flow Management BVBA 1 Opleiding PRODUCTFICHE 2018 CODE: VCL Faraday Safety Training VZW Faraday Safety VOF VEILIGHEIDS-CHECKLIST AANNEMERS: VOOR LEIDINGGEVENDEN Veiligheid Checklist

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid.

VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid. VIVIUM UNIVERSAL SOLUTIONS. De eerste stap naar kilometerslange zekerheid. CASCO en CMR: twee oplossingen op maat voor het Belgische wegvervoer. Onze expertise In de verzekeringswereld neemt VIVIUM een

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

WIJ LATEN U NIET IN DE KOU

WIJ LATEN U NIET IN DE KOU WIJ LATEN U NIET IN DE KOU WELKOM Met deze brochure geven wij u een eerste beeld van ons bedrijf, wie we zijn en waar we voor staan. Dagelijks voeren we bij Mortier ons werk uit met veel passie en drive

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

Opleidingsaanbod heftruckbestuurder hoogwerker reachtruck verreiker

Opleidingsaanbod heftruckbestuurder hoogwerker reachtruck verreiker Opleidingsaanbod heftruckbestuurder hoogwerker reachtruck verreiker TVH - Group thermote & vanhalst Brabantstraat 15 8790 Waregem tel +32 56 43 42 11 fax +32 56 43 44 88 e-mail info@tvh.com web www.tvh.com

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

SPECIALIST IN OPLEIDINGEN OP HET GEBIED VAN LOGISTIEKE ARBEIDSMIDDELEN, VEILIGHEID, EN VCA WWW. YOUR SAFETY IN GOOD HANDS.BE

SPECIALIST IN OPLEIDINGEN OP HET GEBIED VAN LOGISTIEKE ARBEIDSMIDDELEN, VEILIGHEID, EN VCA WWW. YOUR SAFETY IN GOOD HANDS.BE SPECIALIST IN OPLEIDINGEN OP HET GEBIED VAN LOGISTIEKE ARBEIDSMIDDELEN, VEILIGHEID, EN VCA WWW. YOUR SAFETY IN GOOD HANDS.BE INHOUD Overzicht van de opleidingen Logistieke arbeidsmiddelen Werken op hoogte

Nadere informatie

Gelijk aan S1 plus tussenzool tegen doordringen. De composiet neus beschermt de voet tegen zware, vallende voorwerpen tot 200 joules.

Gelijk aan S1 plus tussenzool tegen doordringen. De composiet neus beschermt de voet tegen zware, vallende voorwerpen tot 200 joules. Normen en pictogrammen Norm EN ISO 20345:2011 Beschermend schoeisel voor professioneel gebruik met een neus die op een impact van 200 joules is getest. Antistatische eigenschappen, energieabsorberende

Nadere informatie

NORMEN EN PICTOGRAMMEN

NORMEN EN PICTOGRAMMEN NORMEN EN PICTOGRAMMEN NORM EN ISO 20345:2011 Beschermend schoeisel voor professioneel gebruik met een neus die op een impact van 200 joules is getest. Antistatische eigenschappen, energieabsorberende

Nadere informatie

ISO stappenplan voor legal compliance management: een of een strategie? Prenne, 16 juni 2015

ISO stappenplan voor legal compliance management: een of een strategie? Prenne, 16 juni 2015 ISO 19600 stappenplan voor legal compliance management: een 4 3 3 of een 4 5 1 strategie? Prenne, 16 juni 2015 Myriam Van der Steen Konsilo bvba 0497-47 35 38 myriam@konsilo.be http://www.chezkonsilo.org

Nadere informatie

uw vakmanschap is het onze waard

uw vakmanschap is het onze waard uw vakmanschap is het onze waard Herbekestraat 71 2620 Hemiksem Belgium www.quadralis.be info@quadralis.be Concept & Ontwikkeling: Gaga Imagogesticht Foto s: Deceuninck, Sapa, Gaga, Quadralis 2 Als schrijnwerker

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

Welkom bij VEMOFLEX. Z.5 Mollem 191 1730 Asse T: +32 2 454 01 90 F: +32 2 452 89 31 www.vemoflex.be. Know how makes the difference

Welkom bij VEMOFLEX. Z.5 Mollem 191 1730 Asse T: +32 2 454 01 90 F: +32 2 452 89 31 www.vemoflex.be. Know how makes the difference Welkom bij VEMOFLEX Z.5 Mollem 191 1730 Asse T: +32 2 454 01 90 F: +32 2 452 89 31 www.vemoflex.be VEMOFLEX wil in al haar marktgebieden een toonaangevende, innovatieve, internationale toeleverancier van

Nadere informatie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Medical Services Textile Services Logistic Services Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Facts & Figures Geïntegreerd procesmanagement STERIMA-VANGUARD wil de first in mind regionale en

Nadere informatie

ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en

ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en fiscaliteit - Herstructureringen en overgang van ondernemingen

Nadere informatie

GentLevert : een uniek concept gebouwd op 4 pijlers

GentLevert : een uniek concept gebouwd op 4 pijlers Making change happen. GentLevert : een uniek concept gebouwd op 4 pijlers Vlaams symposium stedelijke logistiek 7 November 2017 Doc.ref. : Vlaams symposium v1.1 2017 ARCH NV Even kort voorstellen Onafhankelijke

Nadere informatie

WAAROM KIEZEN VOOR ELECTROTEST?

WAAROM KIEZEN VOOR ELECTROTEST? RISICOANALYSE BRAND KB 28/03/2014 NL WIE IS ELECTROTEST? ELECTROTEST is een dynamisch bedrijf dat een activiteitenprogramma heeft in de domeinen veiligheid en energie. De knowhow werd gedurende meer dan

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

Praktische tools om de taken als preventieadviseur uit te voeren. Paul Van Hauwermeiren Werkgroep Multimedia Prebes

Praktische tools om de taken als preventieadviseur uit te voeren. Paul Van Hauwermeiren Werkgroep Multimedia Prebes Praktische tools om de taken als preventieadviseur uit te voeren Paul Van Hauwermeiren Werkgroep Multimedia Prebes Soorten tools Onderwerp Licht Temperatuur Geluid Registratie Apps en metingen Zoekterm

Nadere informatie

Abird Continu energie & verlichting

Abird Continu energie & verlichting Abird Continu energie & verlichting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

V.C.A. belang voor de industrie. Koen Bollaerts Nationaal Adviseur Preventie & Kwaliteit Antwerpen 27 oktober 2009

V.C.A. belang voor de industrie. Koen Bollaerts Nationaal Adviseur Preventie & Kwaliteit Antwerpen 27 oktober 2009 V.C.A. belang voor de industrie Koen Bollaerts Nationaal Adviseur Preventie & Kwaliteit Antwerpen 27 oktober 2009 Koen Bollaerts Veiligheidskundige niveau 1 15 jaar ervaring met veiligheid en kwaliteit

Nadere informatie

Abird is georganiseerd naar specialisme

Abird is georganiseerd naar specialisme Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische kennis en kunde binnen onze afdelingen.

Nadere informatie

VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN.

VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. WWW.KI-TS.COM OVER ONS "Geweldige bedrijven bieden hun klanten, naast de producten die ze vragen, ook oplossingen voor hun problemen. Knauf Insulation streeft

Nadere informatie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie Your partner for all premium & private brands Nederlandse editie Inhoud Bedrijfsprofiel 2 Facts & Figures 6 Producten 8 Magazijn 14 Distributie 16 Contactgegevens 18 Bedrijfsprofiel Deldo is één van de

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Infratechniek Recreatietechniek Telecommunicatie Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

MERFORD SPECIAL DOORS

MERFORD SPECIAL DOORS MERFORD SPECIAL DOORS Inhoudsopgave 4 5 Merford Special Doors 6 7 Bijzondere bouwwerken 8 9 Infrastructurele (bouw)werken 10 11 Industriële werken 12 13 Energie & Offshore 14 15 Safety & Security 16 17

Nadere informatie

O N D E R D E L E N VA N :

O N D E R D E L E N VA N : ONDERDELEN VAN: De Witteveen Groep heeft sinds 1976 alles in huis om uw project tot een succes te maken. Naast leverancier van duurzaam en innovatief kantoormeubilair treden wij op als expert op het gebied

Nadere informatie

Veilig werken met chemicaliën

Veilig werken met chemicaliën Veilig werken met chemicaliën Vlaams Instituut voor sportbeheer en recreatiebeleid 3 e Trefdag Zwembaden Docent: David Bogaert Inhoud 1. Producten met gevaarlijke eigenschappen 2. Veranderende wetgeving

Nadere informatie

MEASUREMENT CONCEPTS.

MEASUREMENT CONCEPTS. MEASUREMENT CONCEPTS www.vdp.com de meest efficiënte maatname beperkt zich niet tot 1 type aanmeetservice, maar stemt de oplossing af op uw specifieke behoeften. Het resultaat is een aanmeetservice die

Nadere informatie

COMFORTLIFT ORONA THUIS IN JE HUIS.

COMFORTLIFT ORONA THUIS IN JE HUIS. 0800 20 950 e fortlift.b www.com COMFORTLIFT ORONA THUIS IN JE HUIS www.comfortlift.be meest uitgebreide gamma onze missie & visie Comfortlift Orona biedt het meest uitgebreide gamma aan trapliften en

Nadere informatie

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT!

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! De Optimum Group is een veelzijdige groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen

Nadere informatie

Klanten inspireren met een nieuwe manier van denken en doen

Klanten inspireren met een nieuwe manier van denken en doen Kwaliteitshandboek van Klanten inspireren met een nieuwe manier van denken en doen INHOUD BELEIDSVERKLARING TEN AANZIEN VAN ISO- 9001:2008 INLEIDING Kantoorinrichter voor nieuw en gebruikt Breed assortiment

Nadere informatie

PRODUCTASSORTIMENT SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID EXTRA INFO

PRODUCTASSORTIMENT SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID EXTRA INFO Your Assembly Workspace Partner PRODUCTASSORTIMENT A> SCHROEFTECHNOLOGIE Schroeftechniek 6 Automatisatie 10 Luchtmotoren 14 Luchtgereedschap 16 Momentsleutels 18 B> Werkplaatsinrichting 26 Rekken en ladekasten

Nadere informatie

HORIZON. www.sobinco.com

HORIZON. www.sobinco.com HORIZON www.sobinco.com HORIZON DESIGN Sobinco heeft een gamma handgrepen ontwikkeld waarbij het unieke design van de Horizon greep voor ieder type element kan gebruikt worden. De handgrepen voor ramen,

Nadere informatie

RTA LEIDEND IN AFDICHTINGSTECHNOLOGIE IN ALLE MARKTSEGMENTEN.

RTA LEIDEND IN AFDICHTINGSTECHNOLOGIE IN ALLE MARKTSEGMENTEN. Vaak onzichtbaar Altijd Noodzakelijk RTA LEIDEND IN AFDICHTINGSTECHNOLOGIE IN ALLE MARKTSEGMENTEN www.fst.com Freudenberg Sealing Technologies UW STRATEGISCHE PARTNER EN LEVERANCIER VAN AFDICHTINGEN Freudenberg

Nadere informatie

SECTORAAL BEROEPSPROFIEL

SECTORAAL BEROEPSPROFIEL SECTORAAL BEROEPSPROFIEL MAGAZIJNIER VRACHTWAGENS Datum uitgave: november 2011 ASBL EDUCAM VZW Avenue J. Bordetlaan 164, Bruxelles 1140 Brussel T 02 778 63 30 F 02 779 11 32 Magazijnier vrachtwagens Situering

Nadere informatie

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Vergroot uw gezichtsvermogen SAFETY TROUGH TECHNOLOGY Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Camera identificatie observatie Toegangscontrole Kluizen en safes

Nadere informatie

Onze belangrijkste succesfactoren

Onze belangrijkste succesfactoren NL 01/2015 Onze belangrijkste succesfactoren Meest betrouwbare bedrijf Bij Balta weten we dat betrouwbare partners de sleutel tot succes zijn. Daarom streven we ernaar om voor al onze belanghebbenden de

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

professionals in lastechniek en industriële gassen

professionals in lastechniek en industriële gassen professionals in lastechniek en industriële gassen LASSEN EN GASSEN IN GOEDE HANDEN Welkom bij Lastraga-Cryogas Sinds 1976 uw partner in lastechniek en industriële gassen, die dagelijks klaar staat om

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Roland Geurts Directeur

Roland Geurts Directeur Roland Geurts Directeur Onze opdrachtgevers zijn specialisten op hun eigen vakgebied en vragen om een leverancier die met hun meedenkt en de vaktaal spreekt. Zij zijn regelmatig blij verrast met de oplossingen

Nadere informatie

- Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte

- Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte - Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte Veldeman Structure Solutions: bedrijfsvoorstelling Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

PRODUCTIECENTRALES VOOR PERSLUCHT EN INDUSTRIEEL VACUÜM

PRODUCTIECENTRALES VOOR PERSLUCHT EN INDUSTRIEEL VACUÜM p. 4 PRODUCTIECENTRALES VOOR PERSLUCHT EN INDUSTRIEEL VACUÜM p. 8 COMPETENT TECHNISCH-COMMERCIEEL TEAM MET ERVARING IN DE DIMENSIONERING VAN CENTRALES MAINTENANCEDIENST OP MAAT 15 GESPECIALISEERDE EN ERVAREN

Nadere informatie

DISTRIBUTION SOLUTIONS

DISTRIBUTION SOLUTIONS DISTRIBUTION SOLUTIONS www.vdp.com een verhoogde veiligheid, een optimale BesCHIkBaarHeId tegen een LaGere kostprijs waarom werken experts met distributieautomaten? Voor uw medewerkers: een gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

TRANSPORT & LOGISTIEK

TRANSPORT & LOGISTIEK TRANSPORT & LOGISTIEK Module 1 A.E.O.-Authorised Economic Operator Frank Gielen, Senior Consultant De Putter & Co 1 december 2011 Flanders Expo Gent PreBes vzw Diestersteenweg 88 3510 Kermt Hasselt Tel.

Nadere informatie

De aanpak van psychosociale aspecten: praktijkvoorbeeld. OCMW Kortrijk de nieuwe lente 07/09/2016

De aanpak van psychosociale aspecten: praktijkvoorbeeld. OCMW Kortrijk de nieuwe lente 07/09/2016 De aanpak van psychosociale aspecten: praktijkvoorbeeld OCMW Kortrijk de nieuwe lente 07/09/2016 Prebes nieuws & kalender (in uw regio) Wetgeving Wikiprebia Programma In uw regio: Prebes Nationaal & Provinciaal

Nadere informatie

SECTORAAL BEROEPSPROFIEL

SECTORAAL BEROEPSPROFIEL SECTORAAL BEROEPSPROFIEL DEMONTEUR PERSONENWAGENS EN LICHTE BEDRIJFSVOERTUIGEN Datum uitgave: 2015 ASBL EDUCAM VZW Avenue J. Bordetlaan 164, Bruxelles 1140 Brussel T 02 778 63 30 F 02 779 11 32 info@educam.be

Nadere informatie

Onze belangrijkste succesfactoren

Onze belangrijkste succesfactoren NL - 02/2016 Onze belangrijkste succesfactoren Meest betrouwbare bedrijf Bij Balta weten we dat betrouwbare partners de sleutel tot succes zijn. Daarom streven we ernaar om voor al onze belanghebbenden

Nadere informatie

In 10 stappen naar een managementsysteem

In 10 stappen naar een managementsysteem In 10 stappen naar een managementsysteem Luc Bortels Publisher HSE 9/2/2017 Luc Bortels Publisher Health, Safety & Environment bij Wolters Kluwer meer dan 25 jaar ervaring in het opzetten van systemen

Nadere informatie

HEFTRUCK - OPLEIDING

HEFTRUCK - OPLEIDING Succes Invest Movan Cash Flow Management BVBA 1 Opleiding PRODUCTFICHE 2018 CODE: LHB Faraday Safety Training VZW Faraday Safety VOF HEFTRUCK - OPLEIDING In het bedrijfsleven is de heftruck een belangrijk

Nadere informatie

ISO stappenplan voor legal compliance management: een of een strategie? Navorming PVI, februari 2017

ISO stappenplan voor legal compliance management: een of een strategie? Navorming PVI, februari 2017 ISO 19600 stappenplan voor legal compliance management: een 4 3 3 of een 4 5 1 strategie? Navorming PVI, februari 2017 Myriam Van der Steen Konsilo bvba 0497-47 35 38 myriam@konsilo.be http://www.chezkonsilo.org

Nadere informatie

GESCHIEDENIS 1898: 1959: 1989: 1995: 1999: 2007: 2009: 2010:

GESCHIEDENIS 1898: 1959: 1989: 1995: 1999: 2007: 2009: 2010: Kijk! dit doen wij. IDENTITY-KIT GESCHIEDENIS 1898: Start Drukkerij Wils - Wiels 1959: Oprichting vennootschap Drukkerij Ignace Wils pvba 1989: omvorming vennootschap naar Drukkerij Ignace Wils nv 1995:

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte

Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte Veldeman Structure Solutions: bedrijfsvoorstelling Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

Functieomschrijving. Accountmanager Partsline

Functieomschrijving. Accountmanager Partsline Functieomschrijving Accountmanager Partsline Contactgegevens Bakker & Partners: Charlotte Castelein, Partner 0476/97 21 45 Charlotte.Castelein@bakker.be Bieke Janssens, Senior Consultant 0477/700 243 Bieke.Janssens@bakker.be

Nadere informatie

Water Treatment. Gateway to Altijd solutions. een oplossing verder

Water Treatment. Gateway to Altijd solutions. een oplossing verder Water Treatment Gateway to Altijd solutions een oplossing verder Afvalwater DHV heeft sinds jaar en dag een leidende positie op het gebied van afvalwaterzuivering en afvalwatertransport. Of het nu gaat

Nadere informatie

leadership in energy transition

leadership in energy transition leadership in energy transition Petersburg Consultants is een energiek en flexibel ingenieursbureau op het gebied van hoogspannings- en buisleidingeninfrastructuur. Sinds 1998 bieden wij engineering, consultancy

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry Leading Professional Recruitment in the Technology Industry People Linking Performance Strategy Wie is Top Job TOP JOB is een Belgisch, internationaal wervings-en selectiekantoor gespecialiseerd in het

Nadere informatie

3 Services. Onze winning game voor úw efficiency. Graag tot uw dienst met totaaloplossingen rondom gassen.

3 Services. Onze winning game voor úw efficiency. Graag tot uw dienst met totaaloplossingen rondom gassen. 3 Services Onze winning game voor úw efficiency. Graag tot uw dienst met totaaloplossingen rondom gassen. 02 Services Een forse stap verder dan het leveren van gasmoleculen. Uw concurrentie mijlen voor

Nadere informatie

LEDERUPGRADE Alle leders voor de prijs van de goedkoopste*

LEDERUPGRADE Alle leders voor de prijs van de goedkoopste* IN HET LEVEN WIL U HOGEROP. DE REFERENTIE IN COMFORT SINDS 1959 VERLEG UW GRENZEN. GA VOOR DE ULTIEME UPGRADE. HET ULTIEME COMFORT BESTAAT Ultiem comfort. Vervaardigd met onze passie, toewijding en ervaring.

Nadere informatie

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende 2014 Complete maatwerkpakketten Specifiek voor woningbouw Voor alle configuraties Standaard op voorraad Direct geleverd Uitgebreide kennis aanwezig Training mogelijk PV systemen Foto: residentiële systemen

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

Uitwerken Hoofdstuk III Wet Welzijn. Marc Hoppenbrouwers Occupational Health & Safety Counsel Brussels Airport Company

Uitwerken Hoofdstuk III Wet Welzijn. Marc Hoppenbrouwers Occupational Health & Safety Counsel Brussels Airport Company Uitwerken Hoofdstuk III Wet Welzijn Marc Hoppenbrouwers Occupational Health & Safety Counsel Brussels Airport Company an Han - quan -sjen Wie zijn wij? Brussels Airport Company Even voorstellen Dagelijks

Nadere informatie

Onze belangrijkste succesfactoren

Onze belangrijkste succesfactoren NL - 07/2015 Onze belangrijkste succesfactoren Meest betrouwbare bedrijf Bij Balta weten we dat betrouwbare partners de sleutel tot succes zijn. Daarom streven we ernaar om voor al onze belanghebbenden

Nadere informatie

EEN TOEKOMST VOOR DE LANDBOUW. Michel Guiot. Gedelegeerd Bestuurder Directeur

EEN TOEKOMST VOOR DE LANDBOUW. Michel Guiot. Gedelegeerd Bestuurder Directeur EEN TOEKOMST VOOR DE LANDBOUW Michel Guiot Gedelegeerd Bestuurder Directeur TIENEN, 27 JUNI 2014 EEN TOEKOMST VOOR DE LANDBOUW Marcel Logist Burgemeester van de stad van Tienen TIENEN, 27 JUNI 2014 EEN

Nadere informatie

INFOVERGADERING Wevelgem 25 mei 2011

INFOVERGADERING Wevelgem 25 mei 2011 INFOVERGADERING Wevelgem 25 mei 2011 Pascal Demarets Vice President Operations Alliance International José Vandendriessche Production Engineering Manager Alliance International Géry Quatanne Quality Safety

Nadere informatie

Copyright by Katoen Natie en by Dicky voor de illustraties. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van

Copyright by Katoen Natie en by Dicky voor de illustraties. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van The Safety Bible Copyright by Katoen Natie en by Dicky voor de illustraties. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2 ITN Ontzorgt Voorwoord ITN Installatietechniek b.v. Ede opgericht in 1973 is een allround technisch dienstverlener. In deze interactie zijn transparantie in doen en laten en het nakomen van afspraken van

Nadere informatie

Naar een optimale relatie tussen mens en werk

Naar een optimale relatie tussen mens en werk Naar een optimale relatie tussen mens en werk Wij optimaliseren de mens-werkrelatie In een veranderende omgeving kan uw bedrijf of organisatie niet achterblijven. Meer dan ooit wordt u uitgedaagd om de

Nadere informatie