Verslag Participatiecommissie FBO - Aalst (BEST)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Participatiecommissie FBO - Aalst (BEST)"

Transcriptie

1 Verslag Participatiecommissie FBO - Aalst (BEST) 2 December 2014 Opvolging vorige vergaderingen 1. Toegang campus Aalst Vorig jaar werd er melding gemaakt dat de achterliggende school vaak op de campus zat en dit vuil achter liet. De toegang tot deze leerlingen zou nu ontzegd zijn waardoor zij enkel nog op de campus kunnen passeren om hun school te betreden. Mocht het toch blijken dat deze leerlingen nog altijd op de campus vertoeven tijdens hun pauze, dan mag dit altijd gemeld worden aan de werkgroep- of participatiecommissievoorzitter. 2. Parkeerprobleem Vorig jaar werd er melding gemaakt van een gemotoriseerd voertuig dat in de weg stond. Dit probleem zou opgelost moeten zijn. 3. cursus controleleer Dit werd doorgegeven aan de studenten die in de opleidingscommissie (OC) zetelen. Hier is echter nog geen feedback over gegeven. Een lid meldt dat dit ondertussen verbeterd is. 4. Feedback docent Ook dit werd doorgegeven aan de studenten die in de OC zetelen. ook hier is echter nog geen feedback over gegeven. 5. Keuzevakken Dit punt wordt nog aangekaart op de eerstvolgende opleidingscommissie. 6. Cursusshop Dit punt wordt nog verder besproken met de juiste instanties. 7. Verslagen Over de verslagen van de vorige vergaderingen zijn geen opmerkingen binnengekomen.

2 Agenda 1. Werkgroepvoorzitters Doordat Thomas Cloostermans-Huwaert volgend semester op Erasmus gaat komt deze werkgroep zonder werkgroepvoorzitter te zitten. Om de continuïteit te garanderen wordt er dus een opvolger gezocht. De taken van een werkgroepvoorzitter zijn als volgt: De werkgroepvoorzitter is naast de voorzitter ook een algemeen aanspreekpunt voor de studenten. De werkgroepvoorzitter heeft vooral een ondersteunende rol naar de voorzitter toe: De werkgroepvoorzitter leidt de werkgroepvergadering als de voorzitter verhinderd wordt deze te leiden en mag in dit geval een notulist aanduiden. De werkgroepvoorzitter notuleert tijdens de vergadering als de voorzitter in staat is deze zelf te leiden en maakt hiervan een verslag op. De werkgroepvoorzitter helpt, in de mate van het mogelijke, bij de georganiseerde activiteiten. De voorzitter meldt meermaals dat dit misschien veel werk kan lijken,maar dit uiteindelijk niet is. Voor de werkgroep Aalst werd Daan Van Nieuwenborgh aangesteld als nieuwe voorzitter. Hij zal in zijn takenpakket begeleid worden door Jonathan Cottenier. 2. Feedback Examenroosters (a) Communicatie De klasverantwoordelijke van 3FV liet weten dat ze een examen wou laten veranderen maar dat ze nooit antwoord kreeg van de klasverantwoordelijke in Gent. Mocht dit zich nog voordoen mag dit altijd direct doorgegeven worden aan de participatiecommissievoorzitter. (b) Schriftelijk Examen Een docent gaf aan dat een wijziging in het examenrooster van Toegepaste Informatica niet doorgevoerd kon worden omdat dit een een schriftelijk examen is. 3. Filmavond Doordat de onderhandelingen niet zo vlot verliepen als gedacht wordt deze filmavond uitgesteld naar het tweede semester

3 Varia 1. Verwarming Heel wat studenten gaven de opmerking dat de verwarming op de ontmoetingsruimte, de eerste en tweede verdieping te laag staat. Dit werd ook reeds aangekaart bij de verschillende instanties in Aalst. Dit zal doorgegeven worden naar aan de juiste persoon. 2. Gratis drinkwater Op de meeste campussen kunnen de studenten gratis drinkwater verkrijgen. Op campus Aalst is dit niet het geval. De studenten vragen of ook hier gratis water aangeboden kan worden. Hiervoor zijn 2 mogelijke opties. Een eerste optie is een gelijkaardig systeem als in de restaurants op campus Schoonmeersen en Mercator. Een tweede optie is werken met een dispensatiemachine waar een tonnetje in geplaatst moet worden. Hiervoor moet er dus geen waterleiding voorzien worden. Dit zal aangekaart worden bij de juiste instanties. 3. Microgolfoven Een student vraagt of het mogelijk is om een microgolfoven in de ontmoetingsruimte te voorzien. Een andere mogelijkheid is de microgolfoven in de keuken beschikbaar te stellen voor studenten. Zo kunnen studenten s middags toch een warme maaltijd nuttigen voor niet te veel geld. Dit zal nagevraagd worden bij de juiste instanties. 4. New York Over de reis naar New York & Washington waren er heel wat onduidelijkheden. ZO hadden de eerstejaars te horen gekregen dat deze reis enkel voor de derdejaars was. De derdejaars die vorig jaar mee geweest zijn kregen dan weer te horen dat ze dit jaar niet opnieuw mee mochten. Dit is natuurlijk spijtig voor deze studenten want beiden hadden natuurlijk ook graag mee gegaan. Deze reis is ook reeds overvol geboekt waardoor studenten die vorig jaar naar New York geweest zijn dit jaar geweigerd worden. 5. Bibliotheek Een lid meldt dat de bibliothecaresse niet altijd in de bib aanwezig is. Studenten die op dat moment een boek willen uitlenen moeten wachten tot deze persoon terug is. Dit is uitermate vervelend als zij niet lang kunnen wachten omdat de les begint. Dit zla doorgegeven worden aan de juiste personen. 6. Staking 1 december De studenten hebben op 1 december niet echt problemen ondervonden om op school te geraken. Wel wordt er gevraagd om geen 8u verplichte les of testen te geven op dagen waarop er gestaakt kan worden. 7. Taak Analyse Door afwezigheid van de docent konden de studenten hun vragen omtrent de bedrijfscase niet stellen. Dit maakt dat een aantal studenten dit nu nog op de laatste knip moeten doen. Er wordt gevraagd om hierop beter in te spelen naar de toekomst toe. Ook is deze bedrijfscase niet relevant voor de keuzepakketten Netwerken en E-Business. Er wordt gevraagd of hiervoor een meer keuzepakketgerelateerd project uitgewerkt kan worden.

4 8. Analyse De studenten op campus Aalst melden dat de vakinhoud voor het vak Analyse verschilt met de vakinhoud te Gent. Ook wordt dit vak anders gedoceerd door de verschillende docenten. Door deze verschillende aanpak worden ook de examens niet gelijk verbeterd, waardoor een antwoord voor de ene docent als juist beschouwd kan worden, terwijl het voor de andere docent als fout gezien wordt. Dit zal aangekaart worden bij de juiste personen. 9. Webapplicaties Volgens een lid wordt het vak Webapplicaties te moeilijk uitgelegd door de eigenlijke docent. De huidige vervanger legt dit veel beter uit. Ook moet de docent in staat zijn het examen op de helft van de tijd te kunnen oplossen. Dit lukt de vervanger echter niet. Dit zal worden doorgegeven aan de opleidingscommissie. 10. I x Talent De studenten vragen zich af welk nut de vakken I x Talent hebben. Er wordt weinig tot niets geleerd uit de gastsessies en moeten er te veel verslagen geschreven worden. Verder is er vaak onduidelijkheid over het vak zelf. Er werd ook voorgesteld om dit vak om te vormen tot een vak waarbij de student design, Photoshop of Illustrator kan leren. Dit zal aangekaart worden bij de opleidingscommissie. 11. Internationale Communicatie Tijdens de lessen internationale communicatie was er doorgaans een slechte communicatie. Zo kwam het voor dat er aangekondigd werd dat de studenten een bepaalde taak moesten indienen terwijl dit verkeerd was. Studenten kregen pas op het laatste moment te horen wat er exact moest gebeuren. Dit zal worden doorgeven aan de opleidingscommissie. 12. Programmeren Voor het vak Programmeren in het eerste jaar Toegepaste Informatica wordt er tijdens het semester een test gehouden. Studenten mogen hierop het handboek en de slides gebruiken. Eigen notities mogen echter niet gebruikt worden. Dit zorgt voor verwarring aangezien deze notities ook gebaseerd zijn op de slides en het boek. Dit zal nagevraagd worden bij de juiste instanties 13. Testen Voor de opleiding Toegepaste Informatica wordt de vraag gesteld waarom er de examens voor de computervakken nog steeds op papier gemaakt wordt terwijl het logischer is deze op de computer te maken. Dit zal worden voorgelegd op de opleidingscommissie. Voor een vak in het 2de jaar Marketing wordt alles aangeleerd via de computer terwijl de test op papier is. De studenten vragen of deze test in het vervolg op de computer gemaakt kan worden. Ook wordt er gevraagd om het Deloitte-gedeelte weg te laten en het gedeelte van Handson & Partners uit te breiden. Dit zal worden voorgelegd op de opleidingscommissie.

5 14. Engels Tweede- en derdejaars studenten uit de opleiding Accountancy-Fiscaliteit melden dat de vervangster voor het vak Engels te weinig kent van de specifieke termen en dus niet geschikt bevonden wordt om les te geven. Ook de woordenlijst is niet volledig en niet correct vertaald. De test omtrent deze woordenlijst was ingepland in de inhaalweek. Dit werd uiteindelijk herzien. Ook het lesmateriaal voor deze cursus is verouderd. Zo werken de studenten met een handboek, dat op Chamilo terug te vinden is, uit 2004 terwijl de docent een papieren versie van het jaar 2014 gebruikt. Er wordt gevraagd de laatste versie digitaal beschikbaar te stellen zodat er met de laatste versie gewerkt kan worden door studenten. Dit zal doorgegeven worden aan de juiste personen.

6 Bijlage 1: Handout Presentatie Vergadering WG Aalst 2 december 2014 Voorzitter: Jonathan Cottenier Werkgroepvoorzitter: Thomas Cloostermans-Huwaert Studentenmedewerker: David van der Rol Agenda Opvolging puntjes vorige vergaderingen Werkgroepvoorzitters Werkgroepgerichte puntjes Feedback examenroosters Varia

7 Opvolging vorige vergaderingen Toegang campus Aalst Parkeerprobleem Cursus controleleer Feedback docent Keuzevakken Cursusshop Verslag Werkgroepvoorzitters?

8 Werkgroepgerichte puntjes Filmavond STUBO Feedback examenroosters Verloop Examenroosters

9 Varia?

Verslag Groep14. Sander De Vos Christian Rosenhøj Ben Vandendriessche. & Dries Vandooren. 21 mei 2014

Verslag Groep14. Sander De Vos Christian Rosenhøj Ben Vandendriessche. & Dries Vandooren. 21 mei 2014 Verslag Groep14 Sander De Vos Christian Rosenhøj Ben Vandendriessche Dries Vandooren 21 mei 2014 Samenvatting Dit document geeft een algemeen verslag weer van het projectwerk voor het keuzevak systeembeheer

Nadere informatie

PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPLAN

PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPLAN 12-4-2015 HANZEHOGESCHOOL PERSOONLIJK ONTWIKKELINGSPLAN VERSIE 2 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Huidige inschatting kerntaken en competenties... 3 Self-assessment... 4 Doelstellingen... 9 Activiteiten...

Nadere informatie

Zelfreflectie Jaar 1 Marco Kleine Deters 1550275 Bedrijfskundige Informatica

Zelfreflectie Jaar 1 Marco Kleine Deters 1550275 Bedrijfskundige Informatica Zelfreflectie Jaar 1 Marco Kleine Deters 1550275 Bedrijfskundige Informatica Auteur: Marco Kleine Deters Opleiding: Bedrijfskundige Informatica Klas: BIEV2B Studentcode: 1550275 Datum: 8-6-2009 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Daniël Bijlsma Dennis Balk Peter Martens Mick Tozer Joey Rommers Sievajet Rahimbaksh. GD1 Team 1

Daniël Bijlsma Dennis Balk Peter Martens Mick Tozer Joey Rommers Sievajet Rahimbaksh. GD1 Team 1 Reflectie Verslag Daniël Bijlsma Dennis Balk Peter Martens Mick Tozer Joey Rommers Sievajet Rahimbaksh GD1 Team 1 1/23 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Project Outfit4you Wie heeft wat gedaan? Problemen

Nadere informatie

Procesverslag groepswerk. Kijk op leerlingen en leren

Procesverslag groepswerk. Kijk op leerlingen en leren Procesverslag groepswerk Kijk op leerlingen en leren Naam: Thomas Sluyter Nummer: 1018808 Jaar / Klas: 1e jaar Docent Wiskunde, deeltijd Datum: 17 januari, 2008 Samenvatting Bij de afsluiting van elk project

Nadere informatie

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A

Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A Presentatie Tekst Top plan (talentontwikkelingsplan) Amy Kouwenberg OABCE1A INLEIDING Ik heb vandaag een cadeautje meegenomen. Niet voor jullie, maar voor mijzelf. Het cadeautje staat voor de verrassingen

Nadere informatie

Final Report. Team : ETN206 Leden : Hilmi Yavuz, Rizky Fakkel, Salar Darwish, Samanjit Singh, Shahin Mokhtar Moshfegi, Jesper Plug

Final Report. Team : ETN206 Leden : Hilmi Yavuz, Rizky Fakkel, Salar Darwish, Samanjit Singh, Shahin Mokhtar Moshfegi, Jesper Plug Final Report Team : ETN206 Leden : Hilmi Yavuz, Rizky Fakkel, Salar Darwish, Samanjit Singh, Shahin Mokhtar Moshfegi, Jesper Plug Inhoudsopgave Versie beheer... 3 Inleiding... 4 Reflectie... 5 Presentatie

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelplan (POP)

Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) Shanilla Nazier II102 500676665 14 juni 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Curriculum Vitae... 3 3. Zelfportret... 6 4. SWOT-analyse... 7 5. Kernkwaliteiten... 9 5.1

Nadere informatie

Student: Maarten Zwinkels Studentnr: 1575769 Docent: Willy Siksma

Student: Maarten Zwinkels Studentnr: 1575769 Docent: Willy Siksma Student: Maarten Zwinkels Studentnr: 1575769 Docent: Willy Siksma Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: Inleiding bladzijde 3 Hoofdstuk 2: Literatuurverkenning bladzijde 4 Hoofdstuk 3: Methode bladzijde 6 Hoofdstuk

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk van het Industrieel Ontwerpen. Hoe ik mijn leerdoelen behaalde tijdens mijn stage

Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk van het Industrieel Ontwerpen. Hoe ik mijn leerdoelen behaalde tijdens mijn stage Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk van het Industrieel Ontwerpen Hoe ik mijn leerdoelen behaalde tijdens mijn stage Delft, 2009 Voorwoord Als studente Industrieel Ontwerpen heb ik

Nadere informatie

Projectmanagement, v2 KLJ & Groene Kring vzw

Projectmanagement, v2 KLJ & Groene Kring vzw IT & Management Projectmanagement, v2 3TI / 1B 29 december 2010 Katholieke Hogeschool Leuven Departement Gezondheidszorg en Technologie Herestraat 49 3000 Leuven Tel. +32 (0) 16 375 200 Fax +32 (0) 16

Nadere informatie

VERSLAG OPLEIDINGSSTUDENTENRAAD OLO NR 1 3 oktober 2013, van 12.30 tot 14.00 Opleidingsstudentenraad (OSR) academiejaar 2013-2014 Aantal pagina s: 6

VERSLAG OPLEIDINGSSTUDENTENRAAD OLO NR 1 3 oktober 2013, van 12.30 tot 14.00 Opleidingsstudentenraad (OSR) academiejaar 2013-2014 Aantal pagina s: 6 VERSLAG OPLEIDINGSSTUDENTENRAAD OLO NR 1 3 oktober 2013, van 12.30 tot 14.00 Opleidingsstudentenraad (OSR) academiejaar 2013-2014 Aantal pagina s: 6 Aanwezig: OLO 1A Laszlo Hamerlinck OLO 1B Anthony Audenaerd

Nadere informatie

HoGent Studentenraad Jaarverslag 2013-2014

HoGent Studentenraad Jaarverslag 2013-2014 HoGent Studentenraad Jaarverslag 2013-2014 You can leave your hat on Baby take off your coat Real slow And take off your shoes I'll take off your shoes Baby take off your dress Yes yes yes Ach, die studentenraad,

Nadere informatie

Jeroen Dusseldorp 17-12-2013

Jeroen Dusseldorp 17-12-2013 Groeidocument trainingen blok 2 Jeroen Dusseldorp 17-12-2013 Inleiding Voor u ligt mijn groeidocument van de trainingen die zijn gegeven in blok 2 van de minor Consultancy. Om een succesvolle consultant

Nadere informatie

Secretarieel halfjaarverslag 2014-2015

Secretarieel halfjaarverslag 2014-2015 Secretarieel halfjaarverslag 2014-2015 Irene Klaren Secretaris 14-15 der S.V. RealTime 20 januari 2015 Secretarieel halfjaarverslag 2014-2015 Irene Klaren Secretaris 14-15 Versie 1.2 Studievereniging RealTime

Nadere informatie

EVALUATIE VAN HET RECUP PC PROJECT VAN STAD GENT: DO S AND DON TS VOOR DE TOEKOMST MARIËN ILSE

EVALUATIE VAN HET RECUP PC PROJECT VAN STAD GENT: DO S AND DON TS VOOR DE TOEKOMST MARIËN ILSE iminds Digital Society Een onderzoeksrapport voor Digipolis Gent EVALUATIE VAN HET RECUP PC PROJECT VAN STAD GENT: DO S AND DON TS VOOR DE TOEKOMST MARIËN ILSE IMINDS- SMIT VRIJE UNIVERSITEIT BRUSSEL INHOUDSTAFEL

Nadere informatie

Usability test PERSONA S

Usability test PERSONA S Usability test PERSONA S Charlotte Dua, Sarah Amlal en Rebecca Lindner COMMUNICATIE 1 CMD-I 11/02/2014 Inhoudsopgave 1. INLEIDING 2. WERKWIJZE 3. DOELGROEPEN EN PERSONA S 3.1. Doelgroepen 3.2. Persona

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 03-12-2013 19.00 uur

Algemene Leden Vergadering 03-12-2013 19.00 uur Algemene Leden Vergadering 0-1-01 1.00 uur 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 Aanwezig: Bestuur 01-01: Jaleesa Chia, Fenna van den Eerenbeemt, Elyn Braat, Evelien Mulder, Eline Herrings, Job Zonneveld Bestuur

Nadere informatie

Wanneer één van je ouders ALS heeft

Wanneer één van je ouders ALS heeft Wanneer één van je ouders ALS heeft Introductie ALS komt niet zo vaak voor en het is onwaarschijnlijk dat je nog iemand kent die een ouder of stiefouder heeft met deze ziekte. Het is gemakkelijk te begrijpen

Nadere informatie

Beschrijving van het leerproces

Beschrijving van het leerproces Naam: Nathalie Kombolitis Land: Griekenland Studentennummer: 10070478 Supervisor NL: Dorien Voskuil Supervisor GR: Georgios A. Fragkiadakis Datum: 24-1-2013 Stageverslag Inleiding Voor u ligt het stageverslag

Nadere informatie

Bedrijf FISHEYE INTERACTIEF BOEK. datum. studenten Q. DE CORTE & K. DE MEESTER MENS-COMPUTER INTERACTIE

Bedrijf FISHEYE INTERACTIEF BOEK. datum. studenten Q. DE CORTE & K. DE MEESTER MENS-COMPUTER INTERACTIE Bedrijf FISHEYE INTERACTIEF BOEK studenten docent vak datum Q. DE CORTE & K. DE MEESTER J. SALDIEN MENS-COMPUTER INTERACTIE JANUARI 2013 Dossier Quinten De Corte & Klaas De Meester Inhoudsopgave Opdrachtstelling

Nadere informatie

Reflectie Verslag. 25 januari. Game Developement Informatica Hogeschool v. Amsterdam

Reflectie Verslag. 25 januari. Game Developement Informatica Hogeschool v. Amsterdam Reflectie Verslag 25 januari 2013 Het reflectie verslag met nabeschouwing en beoordelingen over de stage van Simon Karman bij het bedrijf Sticky Studios. Game Developement Informatica Hogeschool v. Amsterdam

Nadere informatie

Stageverslag. 1 Rick de Groot / 20051993 Stageverslag V2

Stageverslag. 1 Rick de Groot / 20051993 Stageverslag V2 Stageverslag 1 Rick de Groot / 20051993 Inhoudsopgave 1.0 Samenvatting... 4 2.0 Inleiding... 5 2.1 Probleemstelling... 6 3.0 Plan van aanpak... 7 3.1 Achtergronden... 7 3.2 Opdrachtomschrijving... 7 3.3

Nadere informatie

Enquêteresultaten havoleerlingen ondersteuningsaanbod instroom pabo. Landelijke rapportage

Enquêteresultaten havoleerlingen ondersteuningsaanbod instroom pabo. Landelijke rapportage Enquêteresultaten havoleerlingen ondersteuningsaanbod instroom pabo Landelijke rapportage Titel : Enquêteresultaten havoleerlingen ondersteuningsaanbod instroom pabo Project : www.goedvoorbereidnaardepabo.nl

Nadere informatie

Onze Nieuwe Toekomst vzw. Werken. op de gewone arbeidsmarkt. ONTmoetingsdagen Werk aan de Winkel

Onze Nieuwe Toekomst vzw. Werken. op de gewone arbeidsmarkt. ONTmoetingsdagen Werk aan de Winkel Onze Nieuwe Toekomst vzw Werken op de gewone arbeidsmarkt ONTmoetingsdagen Werk aan de Winkel Onze Nieuwe Toekomst vzw is een beweging van, voor en door mensen met een verstandelijke beperking. We willen

Nadere informatie

Jaarverslag 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur

Jaarverslag 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur Jaarverslag 2014-2015 Studievereniging PAP 13 e bestuur Brenda Renes Hanneke Vingerling Anne Stevers Puck van den Bosch Myrthe Overbeek Laura Peters Roos Vandebriel Voorzitter Secretaris Penningmeester

Nadere informatie

CMDA-toolkit. Afstudeerproject Document: Eindrapport Versie: 2.0

CMDA-toolkit. Afstudeerproject Document: Eindrapport Versie: 2.0 CMDA-toolkit Afstudeerproject Document: Eindrapport Versie: 2.0 Student: E-mail: Studentnummer: Projectnaam: Externe professional: Begeleider: Tweede lezer: Nadine Buizert Nadine.Buizert2@hva.nl 520808

Nadere informatie

ASSESSMENT REFLECTIEVERSLAG

ASSESSMENT REFLECTIEVERSLAG 1-5-2013 ADVANCED BUSINESS CREATION ASSESSMENT REFLECTIEVERSLAG Jos Kleinloog Inhoud Leerdoelen uitgewerkt... 2 Business school:... 2 Management School... 3 Project Raisin Hope:... 3 Science School, leengedrag

Nadere informatie

Onderzoek naar de pilots tweede correctie centraal examen vo

Onderzoek naar de pilots tweede correctie centraal examen vo Onderzoek naar de pilots tweede correctie centraal examen vo Onderzoek naar de pilots tweede correctie centraal examen vo Opdrachtgever: Vo-raad Utrecht, oktober 2014 Oberon Dr. Joke Kruiter & dr. Marleen

Nadere informatie

HOE KRIJG JIJ PUNTEN? WAT LEERLINGEN DENKEN OVER HET EVALUATIEBELEID IN HET SECUNDAIR ONDERWIJS

HOE KRIJG JIJ PUNTEN? WAT LEERLINGEN DENKEN OVER HET EVALUATIEBELEID IN HET SECUNDAIR ONDERWIJS HOE KRIJG JIJ PUNTEN? WAT LEERLINGEN DENKEN OVER HET EVALUATIEBELEID IN HET SECUNDAIR ONDERWIJS HET ONDERZOEKSRAPPORT VAN DE VLAAMSE SCHOLIERENKOEPEL > HOE KRIJG JIJ PUNTEN? : HET ONDERZOEKSRAPPORT Onderzoek

Nadere informatie