De Frisia CZ Drachten tel: T.S.O De Bolder

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Frisia 152 9207 CZ Drachten tel: 0512 521100 www.obsdebolder.nl opo.info@obsdebolder.nl T.S.O De Bolder 06-17692320"

Transcriptie

1 De Frisia CZ Drachten tel: T.S.O De Bolder Nieuwe leerlingen Bij juf Sita zijn Roos van Bergen. Sherinna de Boer, Sanne Dijkstra,Tycho Hofkamp, Dea Morina en Jelle Schuurmans in de klas gekomen. Lynn Jellema, Jerryt Moes, Elize van der Schaaf en Tessa van der Wal zijn in de klas van juf Mirjam/joy gekomen. Bij juf Janneke/Sanne zijn Luna van Groningen à Stuling, Lars van der Iest, Dionne van der Meer, Amber Wesselius, Salina van der Brug, Dylana Zweytzer en Fenna van Wieren na de zomer vakantie gestart. In groep 4 kwam Precilla de Boer en in groep 6 Sifra Bolle. We wensen jullie allen een fijne tijd op de Bolder. Nieuws uit groepen 1 en 2 We zijn gestart met de eerste letter van de lettermuur. Het is de letter v. Vanaf morgen gaat de letterkoffer weer mee. Vanaf volgende week starten we met het nieuwe thema boeken. De kinderen mogen dan hun lievelingsboek meenemen. (Voorzien van naam) Meeneemdag: In alle groepen 1/2 mogen de kinderen op woensdag iets van huis meenemen om te laten zien of mee te spelen. Op de andere dagen wordt er niets meegenomen. Lio: In groep 1/2b is het eerste half jaar een lio stagiaire (vierde jaars Leraar In Opleiding); Juf Saskia Maat. Het is de bedoeling dat ze de lessen over neemt op de maandag, dinsdag en woensdag. Juf Mirjam/Joy gaan extra activiteiten doen met groep 2 leerlingen uit alle 3 groepen. Nieuws uit de groepen 3 De eerste week zit er op, voor iedereen toch weer spannend. Hierbij nog even wat info. Tijdens de gymles op maandag dragen de kinderen een t-shirt en korte broek of legging(of gympakje als ze hebben) en een paar gymschoenen, die ze zelf kunnen veteren! In groep 3 mag u s ochtends uw kind in de klas brengen tot 8.25 uur en even kijken wat ze weer hebben geleerd. s Middags gaan de kinderen bij de eerste bel bij de ramen wachten, tot ze met de juf naar binnen gaan. Dit om gedrang in de hal te vermijden. Het zal best even wennen zijn, maar samen gaat het vast lukken. In groep 3a komt Femke de Boer elke maandag en dinsdag stage lopen. Zij doet de opleiding voor klasse assistent. We wensen haar een fijne en leerzame tijd op de Bolder.

2 In groep 3b gaat Mark de Vries zijn Lio-stage (vierde jaars leraar in opleiding) doen. Op woensdag, donderdag en vrijdag gaat hij lessen van juf Ali overnemen, zodat zij extra hulp kan bieden aan leerlingen die dat nodig hebben. Nieuws uit groep 4 Na een prachtige zomervakantie zijn we weer gestart met het nieuwe cursusjaar Het schoolzwemmen, voor de leerlingen van groep 4, zal starten op maandagochtend 25 augustus. We hebben nog niet genoeg hulpouders voor het zwemmen, dus aanmeldingen hiervoor zijn van harte welkom. Tot oktober zijn juf Linda en meester Peter samen in de groep. Daarna gaat meester Peter het weer alleen doen. Nieuws uit groep 5 Gelukkig was maandag iedereen er weer! We hebben elkaar deze week iets beter leren kennen en al weer heel wat dingen geoefend en geleerd. Zo gaan we bijvoorbeeld met klokkijken nu ook met de vijf en de tien minuten aan de slag en blijven we oefenen met woorden zoals molen en mollen. Zelfstandig, samen en stil werken gaat al heel goed, ook al zitten we dit jaar met veel meer kinderen in de groep, heel knap dus! Nieuws uit groep 6 Het was een onstuimige start met veel regen deze week, maar toch hebben we behoorlijk wat gedaan. Gekletst, gewerkt en getekend, allemaal helemaal leuk. De binnenramen hangen al weer vol! Komende week gaan we voor het eerst naar de bibliobus. Er is altijd een geweldige voorraad informatieve boeken, dus kiezen zal lastig worden. Het wachten is op nog een beetje zon en droogte, want dat kunnen we nog even fijn naar buiten. Er zijn namelijk nieuwe schepnetjes Nieuws uit groep 7 Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. De leerlingen van groep 7 hebben heerlijk genoten van een welverdiende vakantie. Ze zijn goed uitgerust en klaar voor een nieuw schooljaar. Ook de meester en juf hebben ontzettend veel zin om met deze groep bezig te gaan. In groep 7 komen veel nieuwe dingen/onderwerpen aan de orde. Op de klassenouderavond wordt hierover nog meer verteld. U ontvangt binnenkort een uitnodiging hiervoor. De eerste week. De eerste week hebben we rustig kennis gemaakt met de manier van werken in groep 7. Vanaf volgende week starten we met de groep met weektaken. Leuk om te weten. Met rekenen zijn we gestart met breuken, afstanden berekenen, tijd en lengtematen. Met spelling gestart met woorden met meer klankgroepen en woorden met een ei. Met taal hebben we het gehad over het gezegde en onderwerp. Ook maken de leerlingen een eigen graffiti tekening met hun eigen naam.

3 Nieuws uit groep 8 De eerste week van het schooljaar zit er al weer op en er is een goede start gemaakt. Er hangt een zeer fijne sfeer in de klas en de groep gaat fijn met elkaar om. We hebben dit schooljaar 2 leerkrachten in groep 8, namelijk meester Peter Annema en meester Franky Koers. Meester Franky werkt op de dinsdagen in groep 8. Meester Peter doet s morgens de leerlingenzorg in groep 8. Op 16 woensdagen wanneer meester Peter zijn studiedagen heeft, staat meester Franky ook voor de groep. Tevens is meester Danny, klassenassistent in opleiding, tot februari bij ons in de klas op de maandagen, donderdagen en de vrijdagen. Daarna is hij klaar met zijn opleiding. Op de eerste donderdag van het schooljaar hebben de leerlingen van groep 8 een babyraadspel gespeeld. Dit hield in, dat de leerlingen elkaar moesten helpen bij deze ontdekkingstocht. Wie hoort bij welke foto. Hier ontstond een hele leuke samenwerkende en respectvolle sfeer, erg fijn om te zien. De komende week werken we, naast de reguliere taken, aan de levenslijn. De leerlingen maken een tijdslijn waar hun leven vanaf de geboorte tot nu op komt te staan. Dus zowel positieve als negatieve ervaringen die op hen indruk heeft gemaakt. Deze lijn presenteren ze op vrijdag 29 augustus in de klas. Op de lijn kunnen (kopieën van) foto s worden geplakt, zelfgeschreven stukjes tekst worden geplaatst en bijbehorende situaties worden getekend. De leerlingen kunnen thuis voorwerk doen, door met de ouders/verzorgers dit te bespreken. Dus welke ervaringen ga je wel en niet verwerken en benoemen naar je klasgenoten toe. De meeste leerlingen maken in groep 8 gebruik van een agenda. Dit is niet verplicht, maar wel erg handig. De komende weken zullen er regelmatig afspraken worden gemaakt en over een paar weken zal het huiswerk ook worden ingepland. Bijvoorbeeld Engels, Spelling, Topo en Geschiedenis. De zelfstandigheid en het taakgericht werken staat naast de leerlingenzorg centraal dit schooljaar. De verdere info. krijgt u nog op de informatieavond. Deze datum hoort u nog. Kinderkoor Het kinderkoor begint weer na de herfstvakantie. Wie niet meer mee wil doen kan zich afmelden bij juf Sita, zodat nieuwe kinderen zich op kunnen geven. Alleen uit de groepen 2,3 en 4. Het is op dinsdagmiddag van uur. Cursus typevaardigheid voor groep 6,7 en 8 Dinsdag 9 start ik weer met de het geven van de typecursus. De lessen zijn op dinsdagmiddag van uur.

4 De kosten zijn 135,= incl. examen. De cursus is bedoeld voor de kinderen van groep 6,7 en 8. In twaalf weken leer je blind typen. De cursus vindt plaats op De Bolder. Twaalf groepslessen, 13 e les examen, persoonlijke begeleiding, een leuk programma via het internet en tekst gericht op kinderen. Heb je interesse om ook goed en snel te leren typen? Meld je dan aan voor de typecursus door je naam, adres, woonplaats, school en groep te mailen naar Voor meer informatie Namens de oudervereniging De algemene ouderavond voor dit schooljaar vindt plaats d.d. 25 a.s. Nadere info volgt t.z.t. Noteert u dit alvast in uw agenda.? Tijdens de komende algemene ouderavond dd 25 a.s. zullen we helaas afscheid nemen van onze secretaresse Valerie vd Broek, moeder van Mels, Julie en Lindo Gouka. Om haar vacature binnen de oudervereniging weer op te vullen komen we graag in contact met ouders die het leuk vinden om als lid van de oudervereniging zich in te zetten bij het meedenken en organiseren van activiteiten voor u en alle andere kinderen op onze school. Bent u secretaresse of heeft u hier affiniteit mee en vindt u het leuk uw bijdrage te leveren dan verwelkomen we u graag binnen onze oudervereniging. Taken secretaresse o.a. -4 x per jaar de activiteitenvergaderingen notuleren, deze vergaderingen vinden allen op een verschillende dag in de week plaats op de avond van uur. Het rooster hiervoor wordt per van het schooljaar bekend gemaakt. -1x per jaar notuleren van de Algemene Ouderavond en hiervoor de notulen en stukken verzamelen die bij een algemene ouderavond horen, deze avond vindt altijd plaats tussen start schooljaar en 1 november. -Bijhouden van het archief. -Bijdrage leveren bij de voorbereidingen en het hulp bieden tijdens activiteiten; hiervoor werk je samen met andere ouders en teamleden binnen deelgroepen. Te denken valt aan het mee organiseren van kerst-, sinterklaas-, schoolfeest of bijvoorbeeld de avondvierdaagse. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Valerie vd Broek, Anneke vd Wal, voorzitster tel of de directeur dhr F. Adema, Nieuwe collega`s Helaas moest onze conciërge, Siebold de Jong vertrekken wegens maatregelen van de overheid. De overgebleven conciërges van OPO Furore zijn verdeeld over de scholen.

5 Wiep Steigstra is de nieuwe conciërge voor één dag per week. Hij werkt op vijf verschillende scholen. In groep 8 is meester Franky Koers er bij gekomen op dinsdag en nog 16 woensdagen. Op dinsdagochtend is meester Peter wel op school en kan hij zorg bieden aan kinderen die dit nodig hebben. Hulp! De oudervereniging blijft op zoek naar nieuwe ouders die de klas willen controleren op luizen en o.a. de was enkele keren per jaar willen doen. Reacties graag naar de voorzittter van de O.V. of de directeur Meldij De Meldij start met nieuwe leuke cursussen. De bovenbouw heeft een folder meegekregen. Zie ook: De Meldij organiseert o.a een muziekcursus voor kinderen op De Bolder. Met vriendelijke groeten, Het team van De Bolder Week 7 Agenda augustus Maandag 25 Schoolzwemmen groep 4 start Dinsdag 26 Woensdag 27 Meester Frits is jarig. Donderdag 28 Schoolzwemmen groep 3 start Vrijdag 29 Week 8 Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Week 10 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag 11 Vrijdag 12 Week 11 Maandag 15 Dinsdag 16 Woensdag 17 Donderdag 18 Vrijdag 19 De nieuwe Bolderberichten komen uit. 25 Algemene Ouderavond Let op! Op woensdag 1 oktober is de Personeelsdag van OPO Furore, de kinderen zijn deze ochtend vrij.

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C

Aanvang 10.45 uur; er zijn schoenhoesjes verkrijgbaar voor 0,50 per paar weeksluiting Erflanden: groep 1/2E-3C-5C Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

In Vogelvlucht Nieuwsbrief van de Minister Marga Klompéschool en PSZ De Beestenboel

In Vogelvlucht Nieuwsbrief van de Minister Marga Klompéschool en PSZ De Beestenboel In Vogelvlucht Nieuwsbrief van de Minister Marga Klompéschool en PSZ De Beestenboel september 02-09-2011 Belangrijke data: 12-09 MR-vergadering (20:00 uur) 20-09 Prinsjesdag 22-09 Sportdag groep 1 t/m

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 19 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 2 22-8-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 2 22-8-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 2 22-8-2013 Algemeen De eerste week zit er al weer bijna op. In een schone en opgeruimde school zijn we gestart aan

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

Schooljaar: 2014 2015 Nummer 16 / 9-1 2015. Met vriendelijke groet, mede namens ouderraad, medezeggenschapsraad en team, Ton Kuiters

Schooljaar: 2014 2015 Nummer 16 / 9-1 2015. Met vriendelijke groet, mede namens ouderraad, medezeggenschapsraad en team, Ton Kuiters Nieuwsbrief O.B.S. Elckerlyc Rembrandt van Rijnsingel 19 2371 RE Roelofarendsveen telefoon: 0713312735 de.elckerlyc@ssba.net www.obselckerlyc.nl Schooljaar: 2014 2015 Nummer 16 / 9-1 2015 1 Algemene informatie:

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool

e-mail: obs@verschoor.nl Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Jan van Arkelstraat 37-39 5254CW Sleeuwijk Tel. O183-301507 e-mail: obs@verschoor.nl Burg. Verschoor School Nieuwsbrief Burg. Verschoorschool Agenda 06/10: Dag van de leraar 07/10: Peuter Kijk Ochtend

Nadere informatie

Terwestenstraat 105, 2525 GG Den Haag Directeur: Els de Jeu Telefoon:070-3883594 e.dejeu@obsspectrum.nl

Terwestenstraat 105, 2525 GG Den Haag Directeur: Els de Jeu Telefoon:070-3883594 e.dejeu@obsspectrum.nl 1 Terwestenstraat 105, 2525 GG Den Haag Directeur: Els de Jeu Telefoon:070-3883594 e.dejeu@obsspectrum.nl Weekkrant 06-02-2015 Voorwoord: Wat gaan de weken toch snel en wat wordt er toch hard gewerkt op

Nadere informatie

Inleiding In de startdienst stond het lied van de Herder centraal. In het geloof dat Hij voor ons zorgt zijn we samen dit nieuwe schooljaar gestart.

Inleiding In de startdienst stond het lied van de Herder centraal. In het geloof dat Hij voor ons zorgt zijn we samen dit nieuwe schooljaar gestart. Nieuwsbrief no. 2 14e jaargang schooljaar 2014-2015 t SamuBelletje Radarschool Samuël - Dinsdag 30 juni 2014 Welkom h Inleiding In de startdienst stond het lied van de Herder centraal. In het geloof dat

Nadere informatie

Maandag 24 maart 2014, week 13

Maandag 24 maart 2014, week 13 Maandag 24 maart 2014, week 13 Open dag 13 maart jl. cbs Koning Willem Alexander Op de open dag (donderdagmiddag en avond) hebben we een aantal ouders met jonge kinderen mogen ontmoeten. Jodocus stond

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Dinsdag 26 mei studiedag Reminder.. Dinsdag 26 mei zijn de kinderen vrij in verband met een studiedag van het team.

Dinsdag 26 mei studiedag Reminder.. Dinsdag 26 mei zijn de kinderen vrij in verband met een studiedag van het team. obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@demerwedonk.nl www.demerwedonk.nl Nummer 29 22 mei 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na al de vrije dagen (met Pinksteren

Nadere informatie

Nummer 18 24 januari 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding?

Nummer 18 24 januari 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding? obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 18 24 januari 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hebben we verbinding?

Nadere informatie

nieuwsbrief Activiteitenkalender Algemeen Schooljaar 2014-2015 Nummer 1 Dinsdag 9 september 2014

nieuwsbrief Activiteitenkalender Algemeen Schooljaar 2014-2015 Nummer 1 Dinsdag 9 september 2014 Activiteitenkalender Activiteitenkalender Do. 16-09: Groepsinformatie avond 17.30-18.30 Di. 23-09: Algemene ledenvergadering Ouderraad 19.30-22.00 Woe. 1-10: Start Kinderboekenweek 2014 Ma. 6-10: studiedag,

Nadere informatie

School met de Bijbel. Nr.4. nieuwsbrief. School met de Bijbel. Kalender

School met de Bijbel. Nr.4. nieuwsbrief. School met de Bijbel. Kalender Nr.4 26 september 2014 nieuwsbrief School met de Bijbel School met de Bijbel Nieuwe leerlingen Vanaf aanstaande maandag starten er twee nieuwe leerlingen bij ons op school: Marit (groep 6) en Ruben (groep

Nadere informatie

Nr. 308 Week 06 / 2015

Nr. 308 Week 06 / 2015 Algemeen Agenda: 9/2/15: 15.45 17.00 uur, teamvergadering met de teams van de Waarborg en de Blinke 11/2/15: s middags voor het team de Cursus Meervoudige intelligentie Aanwezigheid van directeur Henk

Nadere informatie

Een goede start na de vakantie

Een goede start na de vakantie Jaargang 5, nummer 1 Volgende: 11 september Een goede start na de vakantie Het is alweer de tweede week van het nieuwe schooljaar en we zijn goed gestart. De kinderen hebben zin in leren, zijn nieuwsgierig

Nadere informatie

Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl jaargang 6 vrijdag 3 oktober 2014 Agenda 6 oktober GMR 8 november Oud papier 11 oktober Oud papier 17 november GMR vergadering 13 t/m 19 oktober Herfstvakantie 19 november Luizencontrole

Nadere informatie

Januari 2015 Jaargang 20, nummer 1

Januari 2015 Jaargang 20, nummer 1 Nieuwsbrief Januari 2015 Jaargang 20, nummer 1 Beste ouders, verzorgers, vrienden en vriendinnen van De Globe, beste leerkrachten, beste Ib-ers, conciërges, administratieve krachten en vrijwilligers, beste

Nadere informatie

Info oktober 2013. Beste ouders/ verzorgers,

Info oktober 2013. Beste ouders/ verzorgers, Info oktober 2013 Beste ouders/ verzorgers, Deze week zijn de noodlokalen geplaatst. Deze worden voor dit schooljaar geplaatst. Komende week zullen wij ze in gebruik nemen. Komende week zullen we ook bekijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014

Nieuwsbrief November 2014 Nieuwsbrief November 2014 Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief informeren wij u over de volgende onderwerpen: De lat omhoog bij de vakken rekenen, lezen, begrijpend lezen en spelling. Voor uw

Nadere informatie

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Seizoensluiting J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Nieuws uit de groepen Groep 1-2A De afgelopen periode hebben we gewerkt over het thema eten. We hebben geleerd wat gezond en ongezond

Nadere informatie

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

Horizontaal e-mail: gbsdehorizon@vgponn.nl Marijkelaan 3 website: www.gbsdehorizonbedum.nl 9781 EG Bedum 050-3015459

Horizontaal e-mail: gbsdehorizon@vgponn.nl Marijkelaan 3 website: www.gbsdehorizonbedum.nl 9781 EG Bedum 050-3015459 Horizontaal e-mail: gbsdehorizon@vgponn.nl Marijkelaan 3 website: www.gbsdehorizonbedum.nl 9781 EG Bedum 050-3015459 Agenda: 6 februari 2015 10 februari Opa en oma morgen 11 februari TSO-evaluatievergadering

Nadere informatie