Jaarverslag bestuur 2014 WDN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag bestuur 2014 WDN"

Transcriptie

1 Jaarverslag bestuur 2014 WDN Middels dit jaarverslag stellen wij u op de hoogte van de gang van zaken van WDN. Het is een terugblik over het jaar 2014 en een vooruitblik naar de zaken die zullen gaan spelen in het jaar Dit jaarverslag zal worden aangevuld met de jaarrekening van onze penningmeester, daarom zult u in dit eerste schrijven geen bedragen aantreffen. Zoals u wellicht weet bestaat WDN uit verschillende werkgroepen, zie ook de organogram, ook daarover zal er een korte terugblik en toekomstvisie in dit jaarverslag verwerkt worden. Bestuurlijke zaken. Als eerste om te vermelden is dat op 8 januari 2015 de voorzitter haar werkzaamheden, op dringend verzoek van het toenmalige alg. bestuur heeft neergelegd, ook de penningmeester en secretaris stonden achter dit besluit van het alg bestuur, er was helaas een onthoudbare samenwerkingsverband tussen het bestuur en de voorzitter ontstaan die onomkeerbaar was. De voorzitter heeft daarop dan ook te kennen gegeven gelijk op 8 januari jl. haar functie neer te leggen als voorzitter van WDN. Dhr. E Ladage heeft na instemming van het bestuur haar functie overgenomen als Interim Voorzitter. Tijdens de algemene ledenvergadering zal vast komen te staan of hij voor de zittende periode voorzitter zal blijven. Het Dagelijks bestuur bestaat uit Dhr. E Ladage (interim voorzitter), Mevr. A. Klooster (secretaris) en mevr. S. v.d. Laan (Penningmeester) Het Algemeen bestuur bestaat uit: Mevr. M. Zwiers (kwelderland en vestingbuurt), Dhr. C. Mieris (Bornholm), Mevr. J. Kreeft (Bornholm), Mevr. A.Olinga (Zandplatenbuurt), Zowel mevr. Visser- Elderman, als Dhr. A. Boer hebben afscheid genomen als alg. Bestuurslid, beide zijn lange tijd vertegenwoordigd geweest binnen het bestuur, maar hebben te kennen gegeven door andere drukke werkzaamheden te willen stoppen. Het gehele bestuur wil hun hartelijk dank hierbij uitspreken voor hun inzet en input. Zowel het DB als het AB vertegenwoordigen allen een buurt in Delfzijl Noord, voor alle duidelijkheid vermeld ik graag dat alles in goed overleg is gegaan met onze notaris. Op de 1 ste maandag van de maand wordt er s avonds vergaderd door het AB en DB in onze eigen ruimte in de bredeschool Noord, bij de ingang direct naar links en dan de eerste ruimte aan de linkerkant, deze avonden worden aangevuld door vertegenwoordigers van onze werkgroepen, zij zijn aanwezig tot de pauze, daarna gaat het over op bestuurlijke zaken. Op deze avonden worden o.a. besluiten genomen t.a.v. aanvragen uit het wijkbudget, die wij als bestuur geheel onder ons beheer hebben. In 2014 heeft WDN vanuit het bestuur of vanuit werkgroepen diverse activiteiten opgezet of ondersteund.

2 Onderstaand de activiteiten en toekomst visie van de verschillende werkgroepen van WDN Werkgroep Mindervaliden In 2013 is er een start gemaakt met het opzetten van een sport en belevingsdag, hiervoor zijn er al diverse gesprekken geweest met de gemeente Delfzijl, het was de bedoeling dat er op die dag zowel valide als mindervaliden met elkaar gaan sporten, om op die manier de valide kennis te laten maken met hoe het is als je sport met een beperking. Verder hoopt men dat hierdoor sportvereningen in de DEAL gemeenten inspelen op het meer toegankelijk maken van hun sport voor mindervaliden. De planning was dat in november 2014 dit evenement zou plaatsvinden in de Bredeschool Noord. Helaas kon de organisatie de veiligheid van de deelnemers en bezoekers niet garanderen, waardoor er voorlopig geen sport en belevingsdag in de brede school zal plaatsvinden. De mindervaliden werkgroep heeft zich tijdens Koningsdag 2014 in het centrum van Delfzijl geprofileerd, men kon meedoen met verschillende sporten aangepast op mindervaliden. Dit zal in 2015 wederom gaan gebeuren tijdens Koningsdag. Werkgroep Ledenkrant In 2014 zijn we gestart met een ledenkrant, de redactie bestaat uit Annemarie Olinga, Cees Mieris, Edo Ladage en Annet Klooster. Het streven is om deze ledenkrant 4 keer per jaar uit te brengen, met leuke puzzels, kleurplaten, recepten en nieuws vanuit de werkgroepen om u zo op de hoogte te houden van het wel en wee van WDN. Een enkele keer zal ook de gemeente informatie verstrekken via het ledenblad. Doelstelling voor 2015 is dat er meer input komt van de leden zelf. PROJECT GROEN VOOR ROOD 2013 Vanuit Wijkbelangen Noord is het project opgestart in 2012 en daadwerkelijk aan de gang gegaan in Dit project is in 2014 overgenomen door wijkbedrijf Delfzijlnoord. Welkom in de wijk De commissie welkom in de wijk streeft ernaar om inwoners in Delfzijl Noord te leren kennen en te benaderen. Nieuwe inwoners welkom heten door middel van het aanbieden van kennismakingsbezoek ( informatie Delfzijl Noord ) en bestaande inwoners op de hoogte blijven houden van het wel en wee in ons gebied. Welkom in de wijk heeft 3 buurten. Bornholm, Kwelderland, Zand-Platenbuurt. Voor alle 3 buurten zijn er 2 of meerdere personen vertegenwoordigd. Als er nieuwe bewoners in de wijk komen wonen, brengen we ze een bezoekje, met een tasje met informatie en een gasten handdoekje er in.(als ze een bezoekje op prijs stellen). Er zijn al een aantal bezoekjes afgelegd, en de bewoners waarderen het zeer. Ze vinden het een leuk idee, waar we mee bezig zijn. Eind 2014 is er een samenwerkingsverband met Stichting SI! aangegaan. Samen met een vrijwilliger van deze stichting te weten. Dhr. Mohammed Egal zullen ook de bewoners die nog geen Nederlands spreken worden bezocht. Dhr. Mohammed Egal spreekt diverse talen waaronder Arabisch. We hopen op deze manier ook onze Medelanders meer betrokken te laten voelen binnen onze wijk. In 2015 zal hiermee worden gestart.

3 Wijkfeest werkgroep 20 september 2014 Met een grote groep bewoners en de middenstanders zijn wij in 2014 weer in staat geweest om een fantastisch evenement te organiseren op 20 september jl., mede door het mooie weer was het een zeer geslaagde dag. We hebben kunnen samen werken met diverse organisaties als SGIND, Novo, Betingestaete,, diverse kerken etc. Naast de vele optredens was er een grote braderie met maar liefst 50 kraampjes. Dit jaar waren we genoodzaakt om het podium te verplaatsen naar het vestingpark. Ook gezien de groei van aanvragen voor de braderie kan het zijn dat we in 2015 gaan uitbreiden door het vestingpark er nog meer bij te betrekken. Dit was de derde keer dat we dit organiseerden en ook dit jaar hebben we ervaren dat het feest erg belangrijk is voor de saamhorigheid en om weer een stuk gezelligheid terug te brengen in Delfzijl Noord. Wat als zeer positief ervaren werd, was de enorme betrokkenheid van jongeren (20+ ers) uit onze wijk, zij werkten en dachten mee binnen de organisatie en waren de hele dag aanwezig als vrijwilliger. Voor 2015 is er alweer geld gereserveerd om weer een pracht van een wijkfeest te organiseren. De voorbereidingen hiervan zullen weer in maart/april starten. Hierbij zullen ook de jongeren aanschuiven en komt er zoals het nu in de planning ligt een speciaal jongeren programma. Delfgoud Sinds september 2013 valt Delfgoud onder WDN, we hebben een keuze moeten maken, of dit project stopt (van oorsprong opgezet door de Hanze hogeschool) of wordt ondersteund door WDN. Aangezien we het van groot belang vinden dat ouderen in beweging blijven hebben we gekozen om Delfgoud ook in 2014 te blijven ondersteunen. Alle 55+ ook met een laag inkomen zijn zo in staat om mee te doen met de gymnastiek lessen die bijna dagelijks in de bredeschool Noord worden gegeven. Ook In 2015 zullen wij dit blijven ondersteunen. Digitaal wegwijs In 2014 is digitaal wegwijs weer opgepakt. Hieronder verstaan we op dit moment dat we de website onder onze hoede hebben genomen en dus de website is van WDN. hierop kunt u alle spelende en informatieve informatie vinden, zoals ons ledenblad digitaal, nieuwsfeiten, foto s etc. ook kunt u via diverse links direct op de website van b.v. gemeente Delfzijl komen. Ook kunt u daar het jaarverslag vinden van Doelstelling voor 2015 is om meer te gaan filmen, foto s te plaatsen en u nog meer informatie geven. Digitaal wegwijs is in bezit van een prachtige filmcamera en fototoestel als ook mede een compleet muziekinstallatie. Dit is voor een aantal jaren geleden aangeschaft via een speciaal potje uit het 40+ gebeuren. Ook op Facebook kunt u ons volgen onder de naam delfzijlnoord.

4 Bewonersplatform Delfzijl (acantus) 2 bestuursleden van WDN vertegenwoordigen Bornholm bij het Bewonersplatform van Acantus. Op deze manier staan we dicht bij het vuur en word er opgekomen voor het huurdersbeleid en krijgen we de nieuwste informatie uit eerste hand. Jolanda Kreeft en Siska van der Laan vertegenwoordigen Bornholm. Activiteiten Werkgroep Onze doelstelling was om in 2014 te beginnen met leuke activiteiten en dit is gelukt. Er zijn regelmatig bingoavonden, bloemschikavonden en sinds kort zijn we met een enthousiaste groep begonnen met de schildercursus. De data van de activiteiten kunt u terug vinden in ons ledenblad. Maar ook op de website. De activiteiten worden prima bezocht en worden in 2015 ook voortgezet en evt. uitgebreid. Werkgroep Kwelderland/Vestingbuurt Deze werkgroep bestaat helaas tot nu toe uit 2 personen, zij maken zich hard voor de buurt en zullen dat blijven doen, zo is er een aanvraag binnengekomen voor een ooievaarsnest, deze is al geruime tijd in behandeling bij de gemeente, WDN heeft hiervoor al wel vanuit het wijkbudget geld gereserveerd. Ook is er een buurt BBQ geweest in 2014, ook WDN heeft daar een bijdrage aan geleverd om de kosten voor de bewoners niet te hoog op te laten lopen. Verder blijven zij de ogen en oren van de buurt, doelstelling voor 2015 is om de werkgroep groter te maken met buurtbewoners. Werkgroep Zandplatenbuurt Deze werd o.a. vertegenwoordigd door Wupke Visser en Annemarie Olinga, de werkgroep is bezig met allerlei zaken zoals opvulling van lege plekken in hun wijk. Aangezien de Zandplatenbuurt een eigen vereniging heeft lopen op dit moment de meeste zaken via hun. Tijdens de landelijke straatspeeldag is er een samenwerkingsverband ontstaan tussen SW en D, CJG, WDN en vereniging zandplatenbuurt. Of dit in 2015 ook weer het geval zal zijn is op dit moment nog niet duidelijk. Werkgroep Bornholm De werkgroep is ontstaan na de problemen die ontstonden in de wijk Bornholm en specifiek op de Kleine Belt De rust is in de afgelopen periode redelijk teruggekeerd maar wat ons nog steeds verontrust zijn de recentelijke overvallen in Delfzijl-noord en dan vooral in de wijk Bornholm Wat hebben we in 2014 allemaal besproken: Brandgangen; Riolering; Overlast door jeugd; Gladheidsbestrijding;

5 Buurtbus c.q. service bus; Hoe maken we van Bornholm een leuke buurt; Aanpassingen speeltoestellen, Steunpunt c.q. informatie/klussenbord voor Delfzijl-noord in de Brede school, Uitbreidingen woonerf Kleine Belt-Skagerrak, Gepraat over: openbaar vervoer; Burendag. De wijkkrant; Ook uit deze werkgroep in de redactie van de wijkkrant ontstaan waarbij inmiddels mensen uit andere wijken bij zijn aangeschoven Prullenbakken; Koffiekar; Dit is een initiatief van de gemeente wat volgens de werkgroep nog steeds niet op een acceptabele manier georganiseerd wordt Begaanbaarheid trottoirs en groenvoorziening: Wijkschouw; Volkstuintjes op de plaats van de Viking. Dit is een lopend project van twee nieuwe leden in de werkgroep en zal in 2015 verder zijn beslag krijgen Niet bij alles wat er besproken is zijn we tot goede oplossingen gekomen maar daarbij zijn we ook afhankelijk van andere partijen zoals o.a. de gemeente en Acantus Tevens zijn er ook nog lopende zaken die in het komende jaar afgerond dienen te worden Het aantal leden in de werkgroep Bornholm varieert nogal en we hopen dat er in het komende jaar werkgroep leden bij zullen komen die ook weer hun inbreng en ideeën meebrengen Verdere wensen voor en van de werkgroep Een vaste notulist voor de vergaderingen; (cursus notuleren) Meer werkgroep leden Meer/betere terugkoppeling van mensen en instanties waar wij afspraken mee maken Een eigen buurthuis in 2015 in de Brede school Werkgroep Nieuw Buurthuis 2 leden van WDN zijn vertegenwoordigt in deze werkgroep, de bedoeling is om een nieuw buurthuis te creëren binnen de brede school, het gaat dan om het gedeelte (bij de ingang naar links) het betreft zo n 500 m2. In 2014 zijn we vooral bezig geweest om voor dit plan goedkeuring te krijgen van de gemeente wat ook gelukt is. Er is een bewonersavond georganiseerd vanuit de werkgroep, zodra er weer meer te melden is zal er wederom zo n avond georganiseerd. Eis van WDN blijft een eigen ingang, dus eigen identiteit, Laagdrempeligheid en vooral een hoop gezelligheid. De werkgroep is inmiddels uitgebreid

6 met een projectleider die voor ons de zaken op en een rij houdt momenteel, zijn we bezig binnen de werkgroep met het ondernemingsplan en gaan we weer met de architect om tafel. Doelstelling is om in 2015 echt ons eigen buurthuis te hebben!!!!!!! Waar heeft WDN nog meer aan meegewerkt of bijgedragen in 2014 In november hebben we samen met de brede school een winterfair georganiseerd! Samen met de brede school een open dag gehouden om meer bekendheid te geven aan alle activiteiten die daar plaatsvinden. Bijdrage geleverd aan de kinderspeelweek Bijdrage aan speeltoestellen skagerrak Bijdrage geleverd aan ooievaarsnest kwelderland Kidsclub ondersteund Bijdrage geleverd aan steunpunt verlies en rouw Tot slot Hebben wij alle doelstellingen van 2014 gerealiseerd, wat wij als doelstelling voor 2015 voor ogen hebben is om een huishoudelijk regelement te maken, WDN meer bekendheid te geven via media en andere kanalen. Nog meer mensen in Delfzijl Noord te bereiken en aan te moedigen om zich aan te sluiten bij één van de werkgroepen of projecten die Delfzijl Noord rijk is. Verder is er een klein groepje bezig om samen met SW en D, STIP op te zetten naar voorbeeld van STIP in Groningen. Dit is een voorportaal van de gemeente. Kijkt u voor meer info over STIP op internet. Jaarverslag 2014 Dagtekening: 1 maart 2015 Gemaakt door: Annet Klooster ( secretaris) Aanvullende informatie verkregen van: Wupke Visser-Elderman, Annemarie Olinga en Cees Mieris

Penningmeester: Werkgroep Buurtpreventie: Activiteiten commissie:

Penningmeester: Werkgroep Buurtpreventie: Activiteiten commissie: jaargang 41 nummer 2 Beste mensen, COLOFON Het Molenbekertje is een communicatie medium van de Wijkvereniging Molenbeke. wordt gratis huis-aan-huis verspreid in de wijk Molenbeke. verschijnt in een oplage

Nadere informatie

Sociaal Jaarverslag 2014

Sociaal Jaarverslag 2014 Sociaal Jaarverslag 2014 Voor u ligt het sociaal jaarverslag 2014 van Dorpsraad Lieshout. Waarom dit jaarverslag? Graag willen wij u informeren over het doel van de Dorpsraad en welke activiteiten we in

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA 17 April 2014 Inhoudsopgave Inleiding Secretariaat o Lesaanbod o Wedstrijden & Evenementen o Huisvesting o Vooruitblik 2014 Technische Commissie o Kaderleden

Nadere informatie

Stichting Werken met Eric en Cindy

Stichting Werken met Eric en Cindy Jaarverslag 2007 Stichting Werken met Eric en Cindy Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. De Stichting a. aanleiding b.bestuursleden c. doelstelling d. werkwijze 3. Ontwikkelingen in 2007 a. bestuur b. scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015. Van de voorzitter

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015. Van de voorzitter Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015 Van de voorzitter Het nieuwe jaar is al weer ruim 2 maanden oud en we zijn weer druk aan het bewegen. Allemaal goede voornemens. Dat is goed te merken, want het is gezellig

Nadere informatie

Buurtvereniging De Onderstal Berlicum. Jaarverslag 2013

Buurtvereniging De Onderstal Berlicum. Jaarverslag 2013 Buurtvereniging De Onderstal Berlicum Inhoud 1. Algemeen 2. Leden 3. Vergaderingen 4. Activiteiten 5. Lief en Leed 6. Financiële verantwoording 7. Vrijwilligers 1. Algemeen Het bestuur bestond in 2013

Nadere informatie

WELKOM. 22 april 2015

WELKOM. 22 april 2015 WELKOM 22 april 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Voorstelling bestuursleden 4. Goedkeur Statuten en huishoudelijk reglement 5. Vaststellen bijdrage 6. Begroting 7. Aanstellen Kascommissie 8. Vesteda

Nadere informatie

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief december 2013

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Nieuwjaars Borrel Carry Premsela Het bestuur van VBH wenst u allen fijne kerstdagen en een goed 2014. Op woensdag 8 januari houden we vanaf 19.00 uur in het Grand Café Lubeck

Nadere informatie

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Als u dit leest, zijn we alweer ruim een maand onderweg in het nieuwe jaar 2014, waarbij we ons aan het begin van dit nieuwe jaar hebben afgevraagd wat dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2012, aflevering 4, oktober. Maatschappelijk nuttig. Hulp bij verhuizing. In dit nummer:

Nieuwsbrief 2012, aflevering 4, oktober. Maatschappelijk nuttig. Hulp bij verhuizing. In dit nummer: Nieuwsbrief 2012, aflevering 4, oktober In dit nummer: Hulp bij verhuizing/ Burendag/Samenwerking met Stichting Present/Alzheimertuin/ Salomon gastlocatie voor Dag van Dialoog/ Taalcoach/Fietscursus en

Nadere informatie

Jaarverslag Studie Vereniging Pedagogiek Boekjaar 2012-2013

Jaarverslag Studie Vereniging Pedagogiek Boekjaar 2012-2013 Jaarverslag Studie Vereniging Pedagogiek Boekjaar 2012-2013 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene informatie... 3 Beschrijving functies... 5 Voorzitter... 5 Secretaris... 5 Penningmeester... 5 Algemeen

Nadere informatie

Openbare Daltonschool De Achtbaan. Jaarverslag Oudervereniging

Openbare Daltonschool De Achtbaan. Jaarverslag Oudervereniging Openbare Daltonschool De Achtbaan Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2014-2015 Inhoud Voorwoord 3 Over de oudervereniging 4 Samenstelling bestuur 2014-2015 5 Samenstelling bestuur 2015-2016 6 Vergaderingen

Nadere informatie

Voordracht nieuw lid voor de Raad van Commissarissen

Voordracht nieuw lid voor de Raad van Commissarissen Inhoudsopgave: Inleiding Samenstelling Algemeen Bestuur Adviezen en werkzaamheden Werkgroep Bewonerscommissies Werkgroep Communicatie Werkgroep Huuradvies Scholing Algemeen Bestuur Voordracht nieuw lid

Nadere informatie

INFOBOEKJE. 1. Waarom dit infoboekje? 2. De wijkvereniging. Uitgave 2009

INFOBOEKJE. 1. Waarom dit infoboekje? 2. De wijkvereniging. Uitgave 2009 1. Waarom dit infoboekje? Secr.: Graaf Arnulfstraat 7, 5491 GK Sint-Oedenrode Tel.:0636156336 Regiobanknr.: NL82 RBRB 0919 2668 78 Internet: http://www.armenhoef.nl E-mail: bestuur@armenhoef.nl INFOBOEKJE

Nadere informatie

Opzet duurzame structuur verenigingsleven Espel

Opzet duurzame structuur verenigingsleven Espel Opzet duurzame structuur verenigingsleven Espel Espel Espel is een zeer actief en respectvol dorp (ruim 1400 inwoners) met een enthousiast verenigingsleven Er is veel bereikt met een zeer grote inzet van

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013/2014

JAARVERSLAG 2013/2014 Kansplus afdeling Vlaardingen Afd. Vlaardingen H17 Clubhuis De Voggel Broekweg 82 3132 HE Vlaardingen Tel. 010-475 23 32 www.kansplusvlaardingen.nl info@kansplusvlaardingen.nl Stichting Vrienden van de

Nadere informatie

De Bouwen werkt aan een mooie toekomst

De Bouwen werkt aan een mooie toekomst De Bouwen werkt aan een mooie toekomst Sociaal programma de Bouwen Het was een mooie wijk, het is een mooie wijk en blijft een mooie wijk Sociaal Programma De Bouwen is een prettige woonwijk! Daar is bijna

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Besluitenlijst Regiegroep Wijkenwensen West 2 februari 2017

Besluitenlijst Regiegroep Wijkenwensen West 2 februari 2017 2 februari 2017 Nummer Naam wijkwens Gevraagd Aanvrager Advies regiegroep Motivatie Toegekend 2017.1 Aanvraag kweekkast om plantjes voor de tuin Crabbehoeve 4.320,10 Bewoner Goedgekeurd Gezien het verdwijnen

Nadere informatie

2. Vaststelling agenda. Punt GMR wordt in het eerste deel van de vergadering besproken.

2. Vaststelling agenda. Punt GMR wordt in het eerste deel van de vergadering besproken. Notulen MR-vergadering 8 december 2014. Aanwezig: ouders en leerkrachten van de MR Afwezig: 2 ouders en 1 leerkracht Deel 1: met directie 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen

Nadere informatie

Activiteitenplan 2017

Activiteitenplan 2017 Activiteitenplan 2017 KBO afdeling Apeldoorn en Epe Katholieke Belangenorganisatie voor Senioren 2 Activiteitenplan 2017 - KBO afd. Apeldoorn en Epe Inhoud Inleiding 4 Ledenaantal 4 Jaarvergadering 4 Organisatie

Nadere informatie

van het raadslid dhr. F. van den Broek (VVD) over Woensel - West

van het raadslid dhr. F. van den Broek (VVD) over Woensel - West gemeente Eindhoven Raadsnummer 14R6054 Inboeknummer 14bst01542 Beslisdatum B&W 28 oktober 2014 Dossiernummer 14.44.103 (2.7.1) Raadsvragen van het raadslid dhr. F. van den Broek (VVD) over Woensel - West

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Wijkvereniging Westeinde

Wijkvereniging Westeinde 2014 Wijkvereniging Westeinde Beleidsplan Wijkvereniging Westeinde 23-3-2014 Wijkvereniging Westeinde Beleidsplan 2014/2015-2 - INHOUD Inhoud... - 2 - Bestuursorganisatie & vergaderingen... - 3 - Algemeen

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz.

JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN. Inhoudsopgave. Inhoudsopgave... blz. 2. Voorwoord... blz. JAARVERSLAG 2014 JAARVERSLAG 2014 STICHTING VRIENDEN VAN HET JEUGD- EN JONGERENCENTRUM DON BOSCO APELDOORN Inhoudsopgave Inhoudsopgave... blz. 2 Voorwoord... blz. 3 Jaarverslag... blz. 4 Ondernomen activiteiten

Nadere informatie

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2012

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2012 DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2012 Vastgesteld door het bestuur op 9 april 2013 INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 3 BALANS PER 31 DECEMBER 2012 5 STAAT VAN BATEN EN LASTEN 2012

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Wie heeft er goede ideeën? 5 e jaargang - juli-aug nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën.

NIEUWSBRIEF. Wie heeft er goede ideeën? 5 e jaargang - juli-aug nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën. NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - juli-aug. 2017 - nr. 6-7 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Workshops en ideeën. Zowel vanuit de begeleiding als vanuit de deelnemers leven ideeën om workshops te

Nadere informatie

Wijkvereniging Westeinde

Wijkvereniging Westeinde 2015 Wijkvereniging Westeinde Beleidsplan Wijkvereniging Westeinde 1-1-2015 Wijkvereniging Westeinde Beleidsplan 2015/2016-2 - INHOUD Inhoud... - 2 - Bestuursorganisatie & vergaderingen...- 3 - Algemeen

Nadere informatie

BIJEENKOMST. Supporters. van waterland

BIJEENKOMST. Supporters. van waterland BIJEENKOMST Supporters van waterland SEIZOEN 2014-2015 Terugblik seizoen 2013/2014 Agenda Opening Terugblik 2013-2014 Financien Benoeming bestuursleden Ingekomen ideeën - Bordjes en cadeau Gala - Bierviltjes

Nadere informatie

Eigen kracht van ouders en kinderen. Behoefte aan/vraag naar deze activiteit.

Eigen kracht van ouders en kinderen. Behoefte aan/vraag naar deze activiteit. Hoe verder na 25 mei Op 25 mei 2011 werden door de deelnemers aan de LEA conferentie in twee fasen acties benoemd. In eerste instantie actie-ideeën per wijk, deze wijkacties staan al op de site. Daarna

Nadere informatie

NCB Jaarverslag 2013. Bij de AVA in juni 2013 is Mevr. A.N. Leeuwenhage benoemd tot bestuurslid.

NCB Jaarverslag 2013. Bij de AVA in juni 2013 is Mevr. A.N. Leeuwenhage benoemd tot bestuurslid. NCB Jaarverslag 2013 Het jaar 2013 ligt al weer geruime tijd achter ons. Het is een jaar geweest waarin de NCB bestuurlijk weer was versterkt met twee nieuwe bestuursleden. Helaas moest de heer B.A. Huigens

Nadere informatie

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Stichting Beheer Oudergelden Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Aanwezig: Bestuursleden: Aafje ter Avest, Karin Hogervorst en Janke Verheij,

Nadere informatie

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:De Pleisterplaats. Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Voorzitter Harold Soffner 5941442 Secretaris Henriëtte

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Uitgave:Mei 2018 Een kleine terugkoppeling uit de Algemene leden vergadering van 01 mei 2018. Er zijn enkele wijzigingen binnen het bestuur. Gerda Evers heeft besloten het bestuur te verlaten. Marijke

Nadere informatie

Jaarverslag Blue Water Whiskyclub Zwolle

Jaarverslag Blue Water Whiskyclub Zwolle Jaarverslag 2015 Blue Water Whiskyclub Zwolle 1 Jaarverslag 2015 Blue Water Whiskyclub Zwolle Bestuur Blue Water Whiskyclub Zwolle Nico Feima Voorzitter Bas Marquering Secretaris Anne Feima Penningmeester

Nadere informatie

De Nederlandse Christelijke Blinden- en slechtziendenbond

De Nederlandse Christelijke Blinden- en slechtziendenbond De Nederlandse Christelijke Blinden- en slechtziendenbond 94 ste Jaarverslag 2017 Inleiding Hieronder volgt het Jaarverslag van 2017. Dit jaar is er 1 bestuurslid overleden, te weten Dhr. J. van Andel.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 48 nr

NIEUWSBRIEF. Nummer 48 nr Bewonersvereniging BaBuTi is de belangenvereniging voor de bewoners van de Bastertkamp, de Ten Busschekamp en de Timmermeesterslaan 1-35 (oneven) in Zwolle Adres: Ten Busschekamp 27, 8014 ED Zwolle 06-26624142.

Nadere informatie

Wat vragen wij van u? Betrokkenheid bij de wijk en een inspanning voor het (mogelijk dagelijks) actueel houden van de website.

Wat vragen wij van u? Betrokkenheid bij de wijk en een inspanning voor het (mogelijk dagelijks) actueel houden van de website. BEHEERDER VAN DE WEBSITE ACHTER DE HOVEN. Er gebeurt veel interessants in Achter de Hoven en dat willen we graag met zo veel mogelijk mensen delen. Een wijk in beweging betekent ook dat er veel actuele

Nadere informatie

Verslag Bijeenkomst DIVA

Verslag Bijeenkomst DIVA Verslag Bijeenkomst DIVA 10-10-2017 Aanwezig: Nanny, Angèle, Anjo, Annie, Brigitte, Diane, Elisabeth, Maaike, Manon, Nanda, Netty, Riet, Willie en Madeleine. Ondanks het kleine groepje was de avond zeer

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2014

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2014 DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2014 Vastgesteld door het bestuur op 11 maart 2015 INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 3 BALANS PER 31 DECEMBER 2014 6 STAAT VAN BATEN EN LASTEN 2014

Nadere informatie

Interkerkelijk diaconaal samenwerkingsverband Emmen. Jaarverslag 2010.

Interkerkelijk diaconaal samenwerkingsverband Emmen. Jaarverslag 2010. Interkerkelijk diaconaal samenwerkingsverband Emmen Jaarverslag 2010. Inleiding: Hierbij ontvangt u ons jaarverslag over de gang van zaken in 2010 en de verwachte activiteiten in 2011 e.v. Vanaf 2007 worden

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 14-09-2015

Notulen MR vergadering 14-09-2015 Notulen MR vergadering 14-09-2015 MR-leden: Annet Boomkamp, Onno Diekman, Nicolle Nijmeijer, Ellen Platenkamp, Ilse Stege, Maarten Wegdam. Afwezig m.k.: Denice Klein Haarhuis en Dirk Nolte Directie: Harrie

Nadere informatie

Steenderen vitaal! Persbericht De 8 e Steen (datum )

Steenderen vitaal! Persbericht De 8 e Steen (datum ) Persbericht De 8 e Steen (datum 01-02-2018) Steenderen vitaal! Natuurlijk is Steenderen vitaal. Dat hebben we de afgelopen jaren wel bewezen met honderden vrijwilligers. Op diverse plekken in ons dorp

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen Stichting Vrienden van Nadirkonyen Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Stichting Vrienden van Nadirkonyen Ringbaan West 116 5041 LS Tilburg

Nadere informatie

ANBI Jaarverslag 2013. Van Stichting Wooninitiatief Best. Best

ANBI Jaarverslag 2013. Van Stichting Wooninitiatief Best. Best ANBI Jaarverslag 2013 Van Stichting Wooninitiatief Best Best 1 december 2014 1 Toelichting Algemeen De Stichting is opgericht op 10 december 2008 en is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder dossiernummer

Nadere informatie

Inleiding. En uw parochie kan daaraan meedoen!

Inleiding. En uw parochie kan daaraan meedoen! MaS In de Parochie Inleiding De maatschappelijke stage (MaS) is definitief begonnen en in volle gang. In Nederland zijn middelbare scholieren verplicht gedurende hun middelbare school carrière een maatschappelijke

Nadere informatie

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011 Beleidsplan 2009-2011 1. Voorwoord Stelt u zich voor dat kinderen in Nederland met honger naar school gaan. Niet omdat hun ouders geen tijd nemen om ontbijt te verzorgen voor hun kinderen maar vanwege

Nadere informatie

1. Norbertuswijk De wijk wordt begrensd door de Venrayseweg, Meterikseweg, Irenestraat, en Westerholtstraat en is onderverdeeld in 5 deelbuurten.

1. Norbertuswijk De wijk wordt begrensd door de Venrayseweg, Meterikseweg, Irenestraat, en Westerholtstraat en is onderverdeeld in 5 deelbuurten. JAARVERSLAG 2010 1. Norbertuswijk De wijk wordt begrensd door de Venrayseweg, Meterikseweg, Irenestraat, en Westerholtstraat en is onderverdeeld in 5 deelbuurten. 2. Wijkcomité Norbertus Doel van het Wijkcomité

Nadere informatie

Stichting Platform Waspik J A A R V E R S L A G 2013

Stichting Platform Waspik J A A R V E R S L A G 2013 Jaarverslag 2013 Stichting Platform Waspik J A A R V E R S L A G 2013 1. Inleiding: Het jaar 2013 stond in het teken van consolidatie, d.w.z.: - we zijn doorgegaan met bestaande activiteiten; - we hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Oproep Werkgroep Buurtpreventie Molenbeke. Activiteiten georganiseerd door de activiteiten commissie.

Oproep Werkgroep Buurtpreventie Molenbeke. Activiteiten georganiseerd door de activiteiten commissie. Oproep Werkgroep Buurtpreventie Molenbeke. Het gaat over het vervallen schoolgebouw aan de Sasboutstraat. De sloopvergunning is er, laten we zorgen dat er ook gesloopt wordt. De werkgroep buurtpreventie

Nadere informatie

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. P. Overtoom, mevr. M. Elzinga-Hage, dhr. J. Wijnker, dhr. P. de Boer en dhr. P. Groenveld.

GEMEENTE SCHAGEN. Afwezig: mevr. P. Overtoom, mevr. M. Elzinga-Hage, dhr. J. Wijnker, dhr. P. de Boer en dhr. P. Groenveld. GEMEENTE SCHAGEN Verslag van het Platform Wmo, gehouden op 23 november 2009. Vastgesteld op de vergadering van 22 februari 2010. Aanwezig: dhr. M. Nijssen, dhr. Geel, dhr. E. Hoekstra, dhr. E. van Leeuwen,

Nadere informatie

SAMEN DE GRENZEN VERLEGGEN

SAMEN DE GRENZEN VERLEGGEN SAMEN DE GRENZEN VERLEGGEN CLIËNTEN GAAN SURVIVALLEN IN DE ARDENNEN in dit artikel: > rinkelend belletje > weekend Ardennen > stuk sterker geworden > iedereen geweldig bijgedragen Al een aantal jaren worden

Nadere informatie

Concept Verslag. Afwezig met berichtgeving. Omschrijving

Concept Verslag. Afwezig met berichtgeving. Omschrijving Concept Verslag Vergadering Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Datum Woensdag 14 november 2018, aanvang 13.30 uur, gehouden Gebouw De Ark te Oost-Souburg Nr. 1 t/m 5 Aanwezig Zie presentielijst

Nadere informatie

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM

BEEK FM. Beleidsplan Vastgesteld op Beleidsplan Beek FM BEEK FM Beleidsplan 2018 Vastgesteld op 8-11-2018 INLEIDING Dit is het eerste beleidsplan van de in het najaar van 2018 opgerichte stichting Beek FM. De oprichting van de stichting en het opstellen van

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2016 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ)

JAARVERSLAG 2016 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ) JAARVERSLAG 2016 Zorgcoöperatie en Samen Anders Zorg (SAZ) Inhoud In dit jaarverslag zijn de activiteiten voor zowel de Zorgcoöperatie als de Stichting SAZ (Samen Anders Zorg) beschreven. De stichting

Nadere informatie

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2013

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2013 DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2013 Vastgesteld door het bestuur op 26 februari 2014 INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 3 BALANS PER 31 DECEMBER 2013 5 STAAT VAN BATEN EN LASTEN 2013

Nadere informatie

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst Verslag Vergadering Locatie Datum Aanwezig Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Woensdag 7 april 2010, aanvang 19.30 uur Miranda Verweij (voorzitter), Dick

Nadere informatie

Informatie. over. Fotoclub Rapenland

Informatie. over. Fotoclub Rapenland Informatie over Fotoclub Rapenland 1 Inhoudsopgave Pagina 3 : algemeen : geschiedenis : waarom een fotoclub Pagina 4 : het bestuur : verloop van een clubavond : forumavonden : forumavond met afdrukken

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 Stichting "Als kanker je raakt"

Jaarverslag 2013 Stichting Als kanker je raakt Jaarverslag 2013 Stichting "Als kanker je raakt" Inhoudsopgave Bladzijde Voorwoord 3 Bestuurssamenstelling 3 Doelstelling en beleid 4 Organisatie en beloningsbeleid 4 Verslag activiteiten 4 Doelen voor

Nadere informatie

Inhoudelijk jaarverslag 2016

Inhoudelijk jaarverslag 2016 Inhoudelijk jaarverslag 2016 Januari 2017 Voorwoord Voor u ligt het inhoudelijk jaarverslag over het jaar 2016. Alle activiteiten en ontwikkelingen in het jaar 2016 worden met u gedeeld. Sinds jaren is

Nadere informatie

SENIORENRAAD LISSE CONCEPT.

SENIORENRAAD LISSE CONCEPT. SENIORENRAAD LISSE CONCEPT. Notulen van de vergadering van de Seniorenraad Lisse (S. L.), gehouden op maandag 11 maart 2019 in de raadzaal van het gemeentehuis te Lisse. Aanwezig: H. Michel, H. Hoogkamer,

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor in onze Kids on tour werkgroep:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor in onze Kids on tour werkgroep: Stichting Welzijn Baarn Stichting Welzijn Baarn is de brede welzijnsinstelling in de gemeente Baarn. Welzijn Baarn zet zich in voor activiteiten op het gebied van ontspanning, ontmoeting, informatie en

Nadere informatie

Moeder- en kindcentrum

Moeder- en kindcentrum Moeder- en kindcentrum Jaarverslag 2012 'Een Duurzame Toekomst 2011-2014' Februari 2013 Moeder- en Kindcentrum Bij-1 Schimmelweg 1 2524 VT Den Haag 070 785 58 20 06 19 45 43 47 info@bij-1.nl Stichting

Nadere informatie

Besluitenlijst Regiegroep Wijkenwensen West 2 februari 2017

Besluitenlijst Regiegroep Wijkenwensen West 2 februari 2017 2 februari 2017 Nummer Naam wijkwens Gevraagd Aanvrager Advies regiegroep Motivatie Toegekend 2017.1 Aanvraag kweekkast om plantjes voor de tuin Crabbehoeve 4.320,10 Bewoner Goedgekeurd Gezien het verdwijnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Sociaal jaarverslag 2013

Sociaal jaarverslag 2013 Sociaal jaarverslag 2013 Vereniging Buurthuis Bloemenwijk Boschgeest Voorschoten 11 april 2014 Het bestuur Inleiding In het jaar 2013 heeft de vereniging weer vele activiteiten ontplooid. Daarmee heeft

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Goed te keuren op de Algemene Ledenvergadering van 28 mei 2018

Jaarverslag 2017 Goed te keuren op de Algemene Ledenvergadering van 28 mei 2018 Jaarverslag 2017 Goed te keuren op de Algemene Ledenvergadering van 28 mei 2018 Algemeen Opgericht 12 februari 2001 Statutair opgericht 12 juli 2001 Kamer van Koophandel nr 37096780 Bankrekeningnummer:

Nadere informatie

Weesp Dementievriendelijk

Weesp Dementievriendelijk Weesp Dementievriendelijk NIEUWSBRIEF, april 2018, jaargang 3 Synagoge Weesp 1. Het Alzheimer café Weesp van 3 mei 2018. Vanavond is het thema: bewegen en dementie. Gastspreekster is Dionne Soesbergen,

Nadere informatie

JAARVERSLAG. GMR STICHTING AKKOORD!-po. Beesel Horst a/d Maas Peel en Maas Venlo. Secretariaat p/a Omnibus Huissen 4 5991 PX Baarlo

JAARVERSLAG. GMR STICHTING AKKOORD!-po. Beesel Horst a/d Maas Peel en Maas Venlo. Secretariaat p/a Omnibus Huissen 4 5991 PX Baarlo Beesel Horst a/d Maas Peel en Maas Venlo Secretariaat p/a Omnibus Huissen 4 5991 PX Baarlo T (077) 4778239 E info@omnibus.akkoord-po.nl JAARVERSLAG GMR STICHTING AKKOORD!-po Inhoud Inleiding Samenstelling

Nadere informatie

Jaarverslag Mantelzorg Adviesraad Zwolle

Jaarverslag Mantelzorg Adviesraad Zwolle Jaarverslag 2014 Mantelzorg Adviesraad Zwolle Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. De Mantelzorg Adviesraad... 4 3. PR en communicatie... 4 4. Activiteiten... 4 5. Advisering... 5 6. Deskundigheidsbevordering...

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

1. VOORWOORD. Februari 2014 Ankie van Rongen-Olsthoorn voorzitter

1. VOORWOORD. Februari 2014 Ankie van Rongen-Olsthoorn voorzitter 1. VOORWOORD Hoewel wij verwachtten, dat er wegens de crisis veel meer aanvragen binnen zouden komen dan andere jaren, was dit niet het geval. Er werd dit jaar ongeveer hetzelfde aantal aanvragen gedaan

Nadere informatie

Wijkberaad Kerkeveld. Welkom. 14 maart 2016

Wijkberaad Kerkeveld. Welkom. 14 maart 2016 Welkom 14 maart 2016 20.10 Welkom - Voorstelronde bestuursleden LBG - Terugblik jaarplan 2015 - -groepen - jaarplan 2016 - jaarplan 2016 en leefbaarheid - Verkeer 21.30 Afsluiting met een drankje Irma

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

SOCIAAL JAARVERSLAG 2013 STICHTING NEDERLANDS DRUKKERIJ MUSEUM

SOCIAAL JAARVERSLAG 2013 STICHTING NEDERLANDS DRUKKERIJ MUSEUM SOCIAAL JAARVERSLAG 2013 STICHTING NEDERLANDS DRUKKERIJ MUSEUM ALGEMEEN - Het bestuur bestond op 1 januari 2013 uit: Rien van Heck, voorzitter Cees Jochems, secretaris Jef Lazaroms, penningmeester Wil

Nadere informatie

Er gebeurt hartstikke veel. En de ontmoetingen tijdens deze bijeenkomst vind ik heel waardevol! Lisette (bewoner / vrijwilliger)

Er gebeurt hartstikke veel. En de ontmoetingen tijdens deze bijeenkomst vind ik heel waardevol! Lisette (bewoner / vrijwilliger) Op 23 juni organiseerde Vooruit een bijeenkomst in Fort Luna, waarbij bewoners, vrijwilligers en professionals uit de wijk elkaar konden ontmoeten. Het doel van deze ochtend was het bedenken van activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl

Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Schooljaar 2014 2015 nr 9 9 1 2014 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Even bijpraten Wat gaat 2015 ons brengen? In ieder geval nog een volgend stukje

Nadere informatie

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen 1 of 5 25/06/2015 20:54 Share Forward Digitaal Beste vrienden van Hellabeem, Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Helène

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAARVERSLAG 2014 WMO-RAAD BRUNSSUM Wmo-raad Brunssum Postbus 280 6440 AG Brunssum Inhoud www.smo-brunssum.nl info@smo-brunssum.nl 1 Nr. Omschrijving Pagina 1. Voorwoord door de voorzitter 3 2. Samenstelling

Nadere informatie

5e jaargang - november 2017

5e jaargang - november 2017 5e jaargang - november 2017 Inkoop Verkoop Taxatie Reparatie Onderhoud APK-keurstation Vakkundige reparatie met de juiste kennis en apparatuur Rondeboslaan 28a 9936 BK Delfzijl Tel. 0596-630509 info@autobedrijfhoefsmit.nl

Nadere informatie

Buurtvereniging Het Oude Buurtje Hoofddorp

Buurtvereniging Het Oude Buurtje Hoofddorp Verslag Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Het Oude Buurtje Nr. : 1 Datum : 11 juni 2015 Aanwezig bestuur : Leo Spruit (voorzitter), Larissa Dortland (penningmeester), Harm van Nieuwenhuijzen (algemeen

Nadere informatie

3. Vertegenwoordigingen Mw. M. Huttinga-Klein en hr. J. van Andel hebben ons in het afgelopen jaar in Ieder-INN vertegenwoordigd.

3. Vertegenwoordigingen Mw. M. Huttinga-Klein en hr. J. van Andel hebben ons in het afgelopen jaar in Ieder-INN vertegenwoordigd. NCB Jaarverslag 2015 1. Het Bondsbestuur Op 14 juni 2014 bestond het bestuur uit de volgende personen: Mw. M. Huttinga-Klein voorzitter a.i. Hr. J. van Andel, penningmeester Mw.. A.N. Leeuwenhage, secretaris,

Nadere informatie

Sint Anthonis, 26 januari Voor u ligt de verantwoording die wij publiceren in het kader van de ANBI regeling.

Sint Anthonis, 26 januari Voor u ligt de verantwoording die wij publiceren in het kader van de ANBI regeling. Jaarverslag 2015 Sint Anthonis, 26 januari 2016 Voor u ligt de verantwoording die wij publiceren in het kader van de ANBI regeling. EHBO vereniging Sint Anthonis Het Zwaluwstaartje Contact informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 05 februari 2010

NIEUWSBRIEF 05 februari 2010 NIEUWSBRIEF 05 februari 2010 Computerstoring AGENDA WOENSDAG 10 FEB Opening stadsplein: leerlingen groep 3 t/m 8 VRIJDAG 12 FEB Carnaval: Alle leerlingen om 12 uur vrij ACTIE HAÏTI 2.872,00 GEVONDEN Elke

Nadere informatie

PARK DE OUDE KWEKERIJ

PARK DE OUDE KWEKERIJ Geachte lezer of aspirant-lid PARK DE OUDE KWEKERIJ EEN PARK VOOR EN DOOR BEWONERS NIEUWSBRIEF No. 2 - MAART 2013 Jazeker, u leest het goed, we kunnen bijna over leden gaan spreken. De laatste versie van

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Openingswoord van de voorzitter Geachte lezer, Hierbij onze 2e nieuwsbrief van de EHBO vereniging Westerbork. In deze nieuwsbrief staan de activiteiten die geweest zijn en die

Nadere informatie

Wijkraad de Brabander

Wijkraad de Brabander Wijkraad de Brabander Notulen: nummer 07 en 08 gecombineerd 2014 Datum overleg: 10-03-2014 & 12 mei 2014 Aanwezig:, Dorus van Rooij (Penningmeester), Mark van Dalen (nieuw lid), Bas Gorissen, Rolf van

Nadere informatie

Wijk Overleg Platform SCHOLLEVAAR

Wijk Overleg Platform SCHOLLEVAAR Wijk Overleg Platform SCHOLLEVAAR Profielen van bestuursfuncties binnen het WijkOverlegPlatform Schollevaar Dit document bevat een omschrijving van de diverse bestuursfuncties binnen het WijkOverlegPlatform

Nadere informatie

Nieuwe afdeling Rode Kruis Zeeuws-Vlaanderen

Nieuwe afdeling Rode Kruis Zeeuws-Vlaanderen Nieuwsbrief van de afdeling Midden en West Zeeuws Vlaanderen Nummer 4-2017 Nieuwe afdeling Rode Kruis Zeeuws-Vlaanderen De besturen van de Rode Kruis afdeling en Midden en West Zeeuws Vlaanderen en de

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Februari 2017

Agenda Het Korennieuws Februari 2017 Agenda 2017 Het Korennieuws Februari 2017 Donderdag 26 Januari 20.00 Kaarten Vrijdag 27 Januari 18.30 Discozwemmen Donderdag 09 Februari 20.00 Kaarten Maandag 13 Februari 20.30 Kienen Vrijdag 17 Februari

Nadere informatie

Agenda 2017 Het Korennieuws April 2017

Agenda 2017 Het Korennieuws April 2017 Agenda 2017 Het Korennieuws April 2017 Vrijdag 31 Maart 18:30 Filmavond Maandag 17 April 10:30 Paaseieren zoeken Donderdag 20 April 20:00 Kaarten Maandag 24 April 20:30 Kienen Maandag 15 Mei 20:30 Kienen

Nadere informatie

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2015

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2015 DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2015 Vastgesteld door het bestuur op 14 april 2016 INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 3 BALANS PER 31 DECEMBER 2015 6 STAAT VAN BATEN EN LASTEN 2015

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2010 Vastgesteld te Rijsenhout, 7 juni 2011 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2010 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie