Een korte kennismaking met ZINN. zorgt voor ouderen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een korte kennismaking met ZINN. zorgt voor ouderen"

Transcriptie

1 Een korte kennismaking met ZINN zorgt voor ouderen

2 Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand Zorg van ZINN Voor als het thuis niet meer gaat Verpleging ZINN biedt op sfeervolle woonzorglocaties intensieve (somatische of psychogeriatrische) zorg. De bewoners hebben hun eigen appartement en delen een gezamenlijke huiskamer, waar in een huiselijke sfeer dagelijkse activiteiten plaatsvinden. Een team van specialisten biedt hoogwaardige zorg. Revalidatie Na een opname in het ziekenhuis kunnen ouderen revalideren in ZINN locaties De Dilgt, De Brink en De Burcht. Een team van deskundige medewerkers, specialisten en behandelaars werkt samen met de revalidant aan het verbeteren van herstel, mobiliteit en het opbouwen van de zelfredzaamheid. Voorafgaand aan een knie- of heupoperatie kan er gebruik gemaakt worden van pre-operatieve fysiotherapie. Met behulp van deze vorm van fysiotherapie verloopt de revalidatie ná de operatie gemakkelijker.

3 Revalidatie voor mensen met cognitieve problemen ZINN locatie De Brink beschikt over een kleinschalige afdeling waar mensen met cognitieve problemen kunnen revalideren. De ervaring leert dat zij beter revalideren in een aangepaste, veilige setting. Kortdurende opname Een kortdurende opname van maximaal zes weken is bedoeld om te herstellen na een ziekte of ziekenhuisopname of ter overbrugging van een verhuizing. Ook kan een korte opname wenselijk zijn ter ontzorging van de mantelzorger. Zorg bij dementie Binnen ZINN wonen ouderen met dementie in een woongroep. Elke bewoner heeft een appartement. Overdag verblijft men in de gezellig ingerichte gezamenlijke huiskamer waar dagelijkse activiteiten plaatsvinden. In De Cirkel (terrein De Dilgt) en Groenebrink (in De Brink), wordt de mogelijkheid geboden om met bijbetaling in een luxe ambiance extra service te ontvangen. ZINN is medeorganisator van twee Alzheimer Cafés, in Haren en Hoogezand. Het is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Palliatieve zorg ZINN heeft een speciale afdeling ingericht voor palliatieve zorg, als thuis sterven niet wenselijk of mogelijk is. Het team verleent in deze laatste levensfase respectvolle zorg, afgestemd op de persoonlijke wensen. Extra zorg en diensten ZINN biedt de mogelijkheid om, naast de basiszorg, tegen betaling extra zorg, service en diensten in te kopen. Ook thuiswonende ouderen kunnen deze diensten particulier inkopen.

4

5 ZINN Thuis Zo lang mogelijk thuis Persoonsalarmering Persoonsalarmering van ZINN draagt bij aan een veilige thuissituatie en ondersteunt de eigen regie. Een druk op de alarmknop van ZINN geeft de zekerheid dat er hulp komt als er onverwachts iets gebeurt. Verzorging en verpleging ZINN Thuiszorg biedt verzorging en verpleging thuis aan ouderen met een lichamelijke beperking of (beginnende) dementie. De kleine, betrokken teams zijn deskundig in verpleegkundige handelingen als het toedienen van injecties, het verzorgen van een stoma of hulp bij het innemen van medicijnen. Persoonlijke verzorging, zoals ondersteuning bij het aan- en uitkleden, douchen en naar bed gaan, behoort ook tot de mogelijkheden. De thuiszorgteams werken 24 uur per dag vanuit een vertrouwd adres in de buurt. Huishoudelijke verzorging Wanneer de huishoudelijke taken te zwaar worden, kan huishoudelijke verzorging een uitkomst zijn. Een medewerker van ZINN kan helpen bij het organiseren van de huishouding. Deze hulp wordt als particuliere dienst en via een indicatie aangeboden. Palliatieve thuiszorg Met warmte, respect en betrokkenheid bieden thuiszorgmedewerkers zorg rondom het levenseinde thuis. Ook als die zorg intensief is en specialisme vereist. Service en behandeling thuis ZINN biedt allerlei particuliere diensten en behandelingen aan huis. Dat kan variëren van was- en strijkservice, klussen en tuinonderhoud tot fysiotherapie aan huis. ZINN Gezondheidszorg Het team van ZINN Gezondheidszorg bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, tandartsen en mondhygiënisten, psychologen, diëtisten, logopedisten en maatschappelijk werkers. Soms is het mogelijk dat zij bij u thuis komen.

6 ZINN Buurthuiskamers Een gezellig bezoek aan De Buurthuiskamer In De Buurthuiskamers van ZINN kunnen buurtbewoners elkaar ontmoeten, gezamenlijk deelnemen aan activiteiten, een kop koffie drinken en een warme maaltijd nuttigen. Een zinvolle en plezierige dagbesteding in De Buurthuiskamer - met indicatie Er zijn Buurthuiskamers met specifieke professionele begeleiding voor mensen met dementie of mensen die (veel) lichamelijke verzorging/verpleging nodig hebben hebben, maar nog wel thuis wonen. Een bezoek aan De Buurthuiskamer kan ook ter ontzorging van de dagelijkse (mantel)zorg. De dagbesteding wordt bovendien als particuliere dienst aangeboden. Adressen ZINN Buurthuiskamers Kijk op voor een Buurthuiskamer in de buurt. Langer Thuis Pakket In het gratis Langer Thuis Pakket is alle informatie over de ondersteuning van ZINN bij het plezierig langer thuis wonen gebundeld. ZINN Service ZINN Service biedt diensten die het thuis gemakkelijker maken. De diensten zijn gericht op comfort, gezondheid en ontspanning. Bijvoorbeeld: opticien bij u thuis, wasservice, gezelschap en computerservice. Kijk voor alle diensten op

7 Activiteiten bij ZINN Gezelschap, eten & drinken, welbevinden Wat is er te doen Naast sfeervol wonen dragen plezierige bezigheden bij aan het welbevinden van ouderen. WelZINN biedt de mogelijkheid deel te nemen aan allerlei activiteiten en uitstapjes, afgestemd op de wensen van de (buurt)bewoners. De activiteiten variëren van wandelen, biljarten en bridge tot concerten en schilderworkshops. Daarnaast organiseert ZINN Tours allerlei uitstapjes, van een reisje naar Lauwersoog om daar een visje te eten tot een bezoekje aan de Hondsrug van Drenthe. Eten & drinken In sfeervolle en moderne restaurants en cafés biedt ZINN een gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Ook buurtbewoners en bezoekers kunnen hier genieten van bijvoorbeeld een borrel, lunch of warme maaltijd. De restaurants en cafés van ZINN kenmerken zich door een prettige en ontspannen sfeer. Wonen bij ZINN Sfeervol wonen mét of zónder zorg Wonen met zorg Wanneer ouderen niet meer zelfstandig kunnen wonen en de indicatie 'zorg met verblijf' hebben, biedt ZINN intramurale zorg. In de zeven woonzorglocaties van ZINN wordt veel aandacht besteed aan inrichting en aankleding van de gebouwen. De locaties beschikken over ruime appartementen, sfeervol ingerichte huiskamers, restaurants en cafés. Huren met of zonder zorg ZINN verhuurt appartementen nabij of in een woonzorglocatie. Daar kunnen mensen met of zonder zorg(indicatie) zelfstandig wonen. Zij kunnen gebruik maken van alle voorzieningen en activiteiten die ZINN te bieden heeft.

8

9 Woonzorglocaties van ZINN Zo prettig mogelijk oud worden ZINN heeft prachtige woonzorglocaties die elk een eigen karakter en zorgaanbod hebben: De Brink De Brink is een ruime, lichte en gezellige woonzorglocatie. Mede door het restaurant met vleugel en Grand Café is er veel reuring en ruimte voor ontmoeting in het moderne gebouw. Er is aandacht voor elkaar, het is gemoedelijk en levendig. Verpleging, revalidatie, revalidatie voor mensen met cognitieve problemen, zorg bij dementie, palliatieve zorg, huurappartementen. Helper Brink EK Groningen De Es De Es is een ruime, moderne en lichte woonzorglocatie. Mede door het restaurant, de activiteiten, oefenzaal, twee huisartsenpraktijken en een apotheek heeft De Es een buurtfunctie en maakt het daadwerkelijk onderdeel uit van de wijk. Op de begane grond is een gezellig plein waar ruimte is voor ontmoeting en ontspanning. Vanaf het ruime dakterras kan men genieten van het uitzicht. Verpleegzorg, kortdurende opname, dagbegeleiding, zorg bij dementie. Beukenlaan HM Groningen De Pelster De Pelster is een gemoedelijke woonlocatie met 40 appartementen in de bruisende binnenstad. Er is aandacht voor elkaar en het is levendig. In het restaurant komen buurtbewoners, studenten en bewoners van De Pelster regelmatig bijeen. Huur/zorgappartementen, kortdurende opname. Pelsterstraat KK Groningen

10 Platina Platina is een gezellige woonlocatie met 40 ruime appartementen. Het restaurant is een ontmoetingsplek voor (buurt)bewoners, waar ze genieten van elkaars gezelschap en regelmatig bijeenkomen voor activiteiten. Platina ligt naast een groot winkelcentrum. Huurappartementen. Platinalaan GN Groningen Zuiderflat Seniorenflat 'Zuiderflat' is een fijne, rustige woonzorglocatie met drie groepswoningen op twee verdiepingen. De bewoners delen de flat met huurders van de andere verdiepingen. Dit heeft als voordeel dat een echtpaar, waarvan de één langdurige zorg nodig heeft, toch onder één dak kan wonen. ZINN biedt op twee etages zorg en verpleging (somatisch en psychogeriatrisch). Vestdijklaan VP Groningen De Dilgt De bewoners ervaren De Dilgt als een moderne en gezellige woonzorglocatie met een compleet aanbod. Denk hierbij aan appartementen, groepswoningen en voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Door het restaurant, het Grand Café en De Buurthuiskamers is er veel reuring. Daarnaast maakt de groene en landelijke omgeving De Dilgt tot een prachtige woonlocatie. Verpleegzorg, revalidatie, kortdurende opname, dagbegeleiding, zorg bij dementie, huur/zorgappartementen. Dilgtweg ND Haren De Cirkel (terrein De Dilgt) & Groenebrink (in De Brink) In De Cirkel en Groenebrink wonen ouderen met dementie in een luxe ambiance, waar veel aandacht is voor zorg, comfort en welzijn.

11 De Burcht De Burcht is een prettige en sfeervolle locatie met een compleet aanbod. Met appartementen, groepswoningen en voorzieningen zoals een winkeltje, een wekelijkse markt, de kapper, een alzheimertuin en een fysioruimte voor behandeling. Er is aandacht voor elkaar en de Groningse cultuur speelt een belangrijke rol. Het moderne, grote restaurant met prachtige serre, is een aanwinst voor de buurt, bezoekers en bewoners. Verpleegzorg, revalidatie, dagbegeleiding, zorg bij dementie, zorgappartementen. V.d. Duyn van Maasdamweg VT Hoogezand Platina De Es De Pelster De Brink Zuiderflat De Dilgt Meer informatie Voor meer informatie, advies en vragen over (thuis)zorg, wonen, activiteiten, diensten en het aanvragen van indicaties, is ZINN cliëntenservice bereikbaar via of het telefoonnummer De Burcht

12 ZINN (thuis)zorg, wonen en welzijn Postbus AB Haren Augustus 2016

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand Zorg van ZINN Voor als het thuis niet meer gaat Verpleging ZINN

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk thuis Persoonsalarmering Ook liever

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Levendig en veelzijdig Dat is ZINN Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk

Nadere informatie

Als bewegen niet meer vanzelfsprekend is. Fysiotherapie en Ergotherapie

Als bewegen niet meer vanzelfsprekend is. Fysiotherapie en Ergotherapie Als bewegen niet meer vanzelfsprekend is Fysiotherapie en Ergotherapie ZINN Gezondheidszorg staat voor u klaar Een expertiseteam van specialisten vormt samen ZINN Gezondheidszorg. We begeleiden u bij het

Nadere informatie

Expertiseteam ZINN Gezondheidszorg

Expertiseteam ZINN Gezondheidszorg Expertiseteam ZINN Gezondheidszorg Alle (para)medische zorg voor ouderen onder één dak Gezondheidszorg dé specialist voor ouderen Een expertiseteam van specialisten vormt samen ZINN Gezondheidszorg ZINN

Nadere informatie

Mondzorg in de woonzorglocatie

Mondzorg in de woonzorglocatie Mondzorg in de woonzorglocatie Mondzorg voor ouderen Bent u zich er van bewust dat een goede mondgezondheid van groot belang is voor de algemene gezondheid? Wanneer u pijn of ontstekingen in de mond heeft,

Nadere informatie

Diëtisten. Deskundig in ouderenzorg

Diëtisten. Deskundig in ouderenzorg Diëtisten Deskundig in ouderenzorg Vragen over voeding of dieet? Voeding is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Wat en wanneer u eet en met wie, heeft invloed op hoe u zich voelt en hoe het

Nadere informatie

Samen voor maximaal herstel. Revalidatie. Gezondheidszorg dé specialist voor ouderen

Samen voor maximaal herstel. Revalidatie. Gezondheidszorg dé specialist voor ouderen Samen voor maximaal herstel Revalidatie Gezondheidszorg dé specialist voor ouderen Revalidatie Revalideren doet u waarschijnlijk het liefst dichtbij huis of familie. ZINN heeft drie locaties waar u kunt

Nadere informatie

Psychologen. Deskundig in ouderenzorg

Psychologen. Deskundig in ouderenzorg Psychologen Deskundig in ouderenzorg De psychologen van ZINN Gezondheidszorg Eén van de disciplines binnen ZINN Gezondheidszorg is het team psychologen. Zij zijn gespecialiseerd in het herkennen en behandelen

Nadere informatie

Inhoud. Thuiszorg Persoonsalarmering 7. Adressen en openingstijden

Inhoud. Thuiszorg Persoonsalarmering 7. Adressen en openingstijden Inhoud 1. De Buurthuiskamer 2. Warme maaltijd 3. ZINNpas 4. ZINN tours 5. ZINN Behandeldiensten 6. Wat biedt ZINN nog meer? Thuiszorg Persoonsalarmering 7. Adressen en openingstijden 2 Zo lang mogelijk

Nadere informatie

Laurens Simeon en Anna

Laurens Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid Lekker thuis in een vertrouwde omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Simeon en Anna Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Revalideren met een cognitieve beperking Geriatrische revalidatiezorg

Revalideren met een cognitieve beperking Geriatrische revalidatiezorg Revalideren met een cognitieve beperking Geriatrische revalidatiezorg Revalideren met een cognitieve beperking Cliënten met een cognitieve beperking, die na ontslag uit het ziekenhuis niet rechtstreeks

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven

Welkom. Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom Elisabeth Breda helpt u zelfstandig en actief te blijven Welkom bij Stichting Elisabeth Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Stichting Elisabeth biedt de ouderen in Breda en omstreken zorg en ondersteuning

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven

Wonen, welzijn en zorg. ViVa! Zorggroep is er voor u. Kwaliteit van leven Wonen, welzijn en zorg ViVa! Zorggroep is er voor u ViVa! Zorggroep Kwaliteit van leven Voor uzelf, uw partner of ouders wilt u deskundige en persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Nadere informatie

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen De Hassinkhof Appartementen te huur Woonzorgcentrum Tijdelijke zorg Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hassinkhof De Hassinkhof ligt in het kloppend hart van Beltrum en is onderdeel

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg

Laurens De Wilgenborgh. Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling. meer dan zorg Laurens De Wilgenborgh Sfeervolle locatie met reactiveringsafdeling meer dan zorg De Wilgenborgh Laurens De Wilgenborgh is een woonzorglocatie voor ouderen aan de ringdijk in de wijk Schiebroek. De Wilgenborgh

Nadere informatie

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens

Simeon & Anna. Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid. meer dan zorg. Laurens Laurens Simeon & Anna Een gezellige locatie in het levendige Rotterdam-Zuid meer dan zorg Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is een bekende woonzorglocatie gelegen op het kruispunt van de wijken Vreewijk,

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Seniorencongres. Wegwijs in Ouderenzorg 2017 zaterdag 24 juni Antwoord op de meest gestelde vragen over ouderenzorg

Seniorencongres. Wegwijs in Ouderenzorg 2017 zaterdag 24 juni Antwoord op de meest gestelde vragen over ouderenzorg Seniorencongres Wegwijs in Ouderenzorg 2017 zaterdag 24 juni 2017 Antwoord op de meest gestelde vragen over ouderenzorg Voorwoord Welkom op het Seniorencongres Wegwijs in Ouderenzorg. Dit seniorencongres

Nadere informatie

Maak het thuis gemakkelijker met de diensten van ZINN Service.

Maak het thuis gemakkelijker met de diensten van ZINN Service. Maak het thuis gemakkelijker met de diensten van ZINN Service. Wilt u het uzelf thuis gemakkelijker maken? Dan is het goed om te weten dat ZINN Service een uitgebreid aantal diensten biedt. De diensten

Nadere informatie

Laurens De Elf Ranken

Laurens De Elf Ranken Laurens De Elf Ranken Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent Modern gebouw met een levendige sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Elf Ranken Levendige locatie in Carnisselande Laurens

Nadere informatie

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag.

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Als u afhankelijk wordt van de zorg van anderen en thuis wonen niet meer gaat, biedt Kalorama u een prettige woonomgeving. Onze collega s hebben respect,

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

Zelfstandig Wonen met Ondersteuning. Ondersteuning Mantelzorg

Zelfstandig Wonen met Ondersteuning. Ondersteuning Mantelzorg Dagcentrum, Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Molenberg Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Molenberg in hartje Groenlo. De Molenberg is een begrip als het

Nadere informatie

voor zorg dichtbij

voor zorg dichtbij voor zorg dichtbij www.markenheem.nl 1 Markenheem, aangenaam! Thuis bij Markenheem Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg in vijf woonzorgcentra in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst.

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar je je prettig voelt. Waar de omgeving bekend is. En vertrouwd, met wat

Nadere informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart

Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart Revalideren na een ziekenhuisopname in Slotervaart Revalideren na een ziekenhuisopname U gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Tijdens uw verblijf in Slotervaart werkt u aan een verantwoorde terugkeer

Nadere informatie

De Hoge Weide. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Verpleeghuis ZMK15007

De Hoge Weide. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Verpleeghuis ZMK15007 De Hoge Weide Dagcentrum Appartementen te huur Woonzorgcentrum ZMK15007 Verpleeghuis Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hoge Weide Aan de rand van Lochem, in een prachtige bosrijke omgeving,

Nadere informatie

Thuiszorg van Inovum. Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen!

Thuiszorg van Inovum. Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen! Thuiszorg van Inovum Zodat u prettig zelfstandig kunt blijven wonen! Prettig zelfstandig blijven wonen Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Soms is hierbij ondersteuning nodig. Ons brede pakket

Nadere informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname in De Die

Revalideren na een ziekenhuisopname in De Die Revalideren na een ziekenhuisopname in De Die Revalideren na een ziekenhuisopname U gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Tijdens uw verblijf in De Die werkt u aan een verantwoorde terugkeer naar huis.

Nadere informatie

Psychologen. Deskundig in ouderenzorg

Psychologen. Deskundig in ouderenzorg Psychologen Deskundig in ouderenzorg De psychologen van ZINN Gezondheidszorg De psychologen van ZINN Gezondheidszorg richten zich op ouderen en diens naasten. Zij zijn gespecialiseerd in het herkennen

Nadere informatie

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Vredense Hof Dagopvang speciaal Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in de Vredense Hof Aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg

Laurens Borgsate. Locatie met een open en hartelijke sfeer. meer dan zorg Laurens Borgsate Locatie met een open en hartelijke sfeer meer dan zorg Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de Rotterdamse wijk Schiebroek. De locatie kenmerkt zich

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg Laurens Liduina Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg meer dan zorg Liduina Laurens Liduina is een kleinschalige, sfeervolle woonzorglocatie voor ouderen. Liduina bevindt zich in het prachtige

Nadere informatie

Dagbesteding. Dagbesteding. Ondersteuning overdag bij zelfstandig wonen. Evean. Midden in het leven.

Dagbesteding. Dagbesteding. Ondersteuning overdag bij zelfstandig wonen. Evean. Midden in het leven. Dagbesteding Dagbesteding Ondersteuning overdag bij zelfstandig wonen Evean. Midden in het leven. Dagbesteding buitenshuis afgestemd op uw situatie Er gaat niets boven thuis. Toch kan het prettig zijn

Nadere informatie

WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX HET HOGE VEER

WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX HET HOGE VEER HET HOGE VEER WONEN PLUS ZORG AAN HUIS HOGE VEER RIVIERZICHT HOGE VEER COMPLEX U wilt graag zo lang en zo goed mogelijk voor uzelf kunnen zorgen. U wilt de touwtjes in eigen handen houden. Dat begrijpen

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg

Laurens Antonius IJsselmonde. Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg Laurens Antonius IJsselmonde Centrum voor revalidatie en kortdurende zorg meer dan zorg Antonius IJsselmonde Antonius IJsselmonde is een centrum voor revalidatie en kortdurende zorg. Hier krijgt u op individuele

Nadere informatie

Verpleeghuiszorg voor als het thuis niet meer gaat

Verpleeghuiszorg voor als het thuis niet meer gaat Wilt u meer informatie, een rondleiding of kennismaking? Bel ons dan op: 088-97 20 200 (lokaal tarief) Of mail naar: zorgbemiddeling@amstelring.nl Website: www.amstelring.nl/vreugdehof Facebook: www.facebook.com/vreugdehof

Nadere informatie

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Borgsate. Er heerst een open en hartelijke sfeer. Veel groen, ruime lanen en veel singels. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Veel groen, ruime lanen en veel singels Er heerst een open en hartelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Borgsate Woonzorglocatie voor ouderen Laurens Borgsate is een woonzorglocatie

Nadere informatie

Laurens Huize Sint Petrus. Gezellige locatie met een lange traditie. meer dan zorg

Laurens Huize Sint Petrus. Gezellige locatie met een lange traditie. meer dan zorg Laurens Huize Sint Petrus Gezellige locatie met een lange traditie meer dan zorg Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorglocatie voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie bestaat

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Samen herinneringen ophalen. koester het contact Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar u zich prettig voelt.

Nadere informatie

Laurens Stadzicht. Leven zoals u gewend bent. meer dan zorg

Laurens Stadzicht. Leven zoals u gewend bent. meer dan zorg Laurens Stadzicht Leven zoals u gewend bent meer dan zorg Stadzicht Laurens Stadzicht is een gespecialiseerde woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie is gelegen in een parkachtige omgeving

Nadere informatie

Revalideren bij Pleyade

Revalideren bij Pleyade Revalideren bij Pleyade www.pleyade.nl Wat de cliënt wil bereiken, staat bij ons voorop. Jelle Kruysmulder, fysiotherapeut Samenvattend In een prettige omgeving revalideren kan bij Pleyade Revalidatie.

Nadere informatie

Pronsweide. en Meddo. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Verpleeghuis. Revalidatieafdeling Oost Achterhoek.

Pronsweide. en Meddo. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Verpleeghuis. Revalidatieafdeling Oost Achterhoek. Pronsweide en Meddo Dagcentrum Verpleeghuis Revalidatieafdeling Oost Achterhoek Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Pronsweide en in Meddo Nabij het centrum van Winterswijk ligt Pronsweide.

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

Revalideren in een Carintreggeland Huis

Revalideren in een Carintreggeland Huis Revalideren in een Carintreggeland Huis 2 Revalideren in een Carintreggeland Huis Bent u door een beroerte, knie- of heupoperatie of andere ingreep of aandoening beperkter geworden in uw mogelijkheden?

Nadere informatie

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Intensieve zorg in huiselijke sfeer Voelt beter Intensieve zorg in huiselijke sfeer Het eigentijdse Madeleine in Boxmeer biedt als expertisecentrum uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

Wonen in een woongroep

Wonen in een woongroep Wonen in een woongroep Een fijn thuis samen met anderen Beschut thuis Overdag bij ons Herstel bij ons Tijdelijk bij ons Behandeling en expertise huis Nieuw thuis Behoud van eigen regie Aandacht voor welzijn

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

Malburgstaete.

Malburgstaete. Malburgstaete www.pleyade.nl Welkom op Malburgstaete Uw eigen appartement midden in de wijk Malburgen. Met de zorg en ondersteuning die u nodig heeft. U vindt in Malburgstaete ruimte en privacy, maar ook

Nadere informatie

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden

Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden Verzorgd Carintreggeland Huis St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname in Berkenstede

Revalideren na een ziekenhuisopname in Berkenstede Revalideren na een ziekenhuisopname in Berkenstede Revalideren na een ziekenhuisopname U gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Tijdens uw verblijf in Berkenstede werkt u aan een verantwoorde terugkeer

Nadere informatie

Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie

Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie Het Heymanscentrum is een centrum voor wonen, welzijn en zorg in het zuiden van de stad Groningen. Hier kunt u allerlei vormen van zorg

Nadere informatie

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement Stegemanhof Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuiszorg in eigen appartement Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Stegemanhof Op loopafstand van het centrum van Aalten ligt Stegemanhof.

Nadere informatie

Verzorgen en ontzorgen

Verzorgen en ontzorgen Verzorgen en ontzorgen Thuiszorg is niet alleen verzorgen, maar ook ontzorgen. Naast verzorging en verpleging biedt Thuiszorg Inovum hulp bij de grote schoonmaak, een was-en-strijkservice, beweegactiviteiten,

Nadere informatie

THUISZORG DE WIELBORGH PERSOONLIJKE ZORG BIJ U THUIS ZORG MET AANDACHT, AANDACHT MET ZORG!

THUISZORG DE WIELBORGH PERSOONLIJKE ZORG BIJ U THUIS ZORG MET AANDACHT, AANDACHT MET ZORG! THUISZORG DE WIELBORGH PERSOONLIJKE ZORG BIJ U THUIS ZORG MET AANDACHT, AANDACHT MET ZORG! THUISZORG DE WIELBORGH Als door ziekte, een lichamelijke aandoening, ongeluk of vanwege ouderdom het niet meer

Nadere informatie

Dienstverlening voor senioren

Dienstverlening voor senioren Meer weten? Neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. Deze medewerkers van Meriant staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze mogelijkheden. Uiteraard behoort

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. meer dan zorg Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord meer dan zorg Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen in de wijk Ommoord. De locatie kenmerkt zich door de vriendelijke

Nadere informatie

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Liduina. Kleinschalig met een familiaire sfeer. Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Kleinschalig met een familiaire sfeer Gezellig door de huiselijke sfeer en de groenrijke omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Liduina Verpleeghuis voor ouderen Laurens Liduina

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

(voorheen somatische verpleeghuiszorg)

(voorheen somatische verpleeghuiszorg) (voorheen somatische verpleeghuiszorg) Versie 3-17 Van belang is ook de folder Bij ons wonen. 2 1 Langdurige zorg... 5 1.1 Wat is langdurige zorg?... 5 1.2 Appartement... 7 1.3 Team en zorgmanager... 7

Nadere informatie

Kennismaken met Valkenhof compleet in zorg, bij u thuis of bij ons. Kennismaken met Valkenhof

Kennismaken met Valkenhof compleet in zorg, bij u thuis of bij ons. Kennismaken met Valkenhof Kennismaken met Valkenhof compleet in zorg, bij u thuis of bij ons Kennismaken met Valkenhof Inhoud Zorg met 'n zachte g Korte kennismaking Vergoeding Zorg bij u thuis Dagcentra Gezondheidscentrum Valkenhof

Nadere informatie

Informatiebrochure. Het Lorentzhuis. innoforte wonen, zorg en service

Informatiebrochure. Het Lorentzhuis. innoforte wonen, zorg en service Informatiebrochure Het Lorentzhuis innoforte wonen, zorg en service Fijn. Lekker genieten in mijn eigen tuintje! 2 Wooncentrum voor ouderen en Huis van de Buurt in één, dát is het Lorentzhuis in Velp-Zuid.

Nadere informatie

Alles is revalidatie. Revalideren in Madeleine. Voelt beter

Alles is revalidatie. Revalideren in Madeleine. Voelt beter Alles is revalidatie Revalideren in Madeleine Voelt beter Revalideren in Madeleine Een goede revalidatie na bijvoorbeeld een ongeluk, een operatie of een hersenbloeding is van groot belang. Vanzelfsprekend

Nadere informatie

Laurens Stadzicht. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. In de prachtige tuin kun je heerlijk wandelen en buiten zitten.

Laurens Stadzicht. Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent. In de prachtige tuin kun je heerlijk wandelen en buiten zitten. Laurens Stadzicht Zoveel mogelijk leven zoals u gewend bent In de prachtige tuin kun je heerlijk wandelen en buiten zitten. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Stadzicht Woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen Prettig wonen zoals u het wilt In één van onze locaties Wonen Welkom De Uiterton Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten.

Nadere informatie

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Nijeveld. Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord. Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Gezellige locatie in de groene wijk Ommoord Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Nijeveld Laurens Nijeveld is een woonzorglocatie voor ouderen

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Hofstee Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Hofstee Laurens De Hofstee is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie ligt in de groene wijk Ommoord. De Hofstee

Nadere informatie

Laurens Intermezzo Zuid. Revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg

Laurens Intermezzo Zuid. Revalidatie en kortdurende zorg. meer dan zorg Laurens Intermezzo Zuid Revalidatie en kortdurende zorg meer dan zorg Intermezzo Zuid Bij Laurens Intermezzo Zuid kunt u onder professionele begeleiding revalideren, bijvoorbeeld na een operatie, ongeval

Nadere informatie

Revalideren na een ziekenhuisopname in In het Zomerpark

Revalideren na een ziekenhuisopname in In het Zomerpark Revalideren na een ziekenhuisopname in In het Zomerpark Revalideren na een ziekenhuisopname U gaat revalideren na een ziekenhuisopname. Tijdens uw verblijf in In het Zomerpark werkt u aan een verantwoorde

Nadere informatie

Het Zonnelied Ammerzoden

Het Zonnelied Ammerzoden Het Zonnelied Ammerzoden Acute zorg Bij Bij een noodgeval bent u met één druk op op de de alarmknop verzekerd van snelle hulp. U kunt deze service ontvangen als aanvulling op op uw bestaande zorg of of

Nadere informatie

Voor het beste van elk moment

Voor het beste van elk moment Woning huren U wilt het liefst zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Maar soms lukt dat niet meer of voelt u zich niet meer prettig of veilig in uw woning. In dat geval kan Marga

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Logeren, herstellen en revalideren. Herstel bij ons

Logeren, herstellen en revalideren. Herstel bij ons Logeren, herstellen en revalideren hut thuis Overdag bij ons Herstel bij ons Behandeling en expertise is Nieuw thuis Comfortabel logeren met zorg en ondersteuning Revalideren en/of herstellen tijdens ziekte

Nadere informatie

Bennema State: geniet van rust en natuur

Bennema State: geniet van rust en natuur Bennema State: geniet van rust en natuur BENNEMA STATE IK LUISTER MIJN FAVORIETE MUZIEK VIA MIJN LAPTOP OF TABLET. Een prachtige landelijke omgeving, met weidse natuur en een gezellige dierenweide. Een

Nadere informatie

Ons Advies. graag. Zij komen ook bij u thuis. Behandeling & expertise

Ons Advies. graag. Zij komen ook bij u thuis. Behandeling & expertise Ons Advies & Behandelteam helpt u graag Zij komen ook bij u thuis Behandeling & expertise Welkom Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Mevrouw Somers en meneer De Bruijn oefenen samen de passen. Morgen is er een dansavond met buurtgenoten. Wonen bij Vecht en IJssel

Nadere informatie

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag.

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Als u afhankelijk wordt van de zorg van anderen en thuis wonen niet meer gaat, biedt Kalorama u een prettige leefomgeving. Onze collega s hebben respect,

Nadere informatie

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden

Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden Woonzorgcentrum St. Elisabeth Delden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Uw persoonlijke keuze Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Verpleeghuis voor ouderen met psychiatrische problemen Laurens Aesopus is

Nadere informatie

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Maasveld. Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Maasveld Een modern, multicultureel woonzorgcentrum

Nadere informatie

Zorghotels. Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg

Zorghotels. Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg Zorghotels Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg Soms zijn er omstandigheden waardoor u tijdelijk niet thuis kunt wonen. Doordat u herstellende bent van een

Nadere informatie

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland Informatiebrochure Slotjesveste De Riethorst Stromenland Warm welkom 2 In deze folder willen wij u graag kennis laten maken met Slotjesveste en u een idee geven van wat wij kunnen betekenen voor u. Uitgangspunt

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

compleet in zorg, bij u thuis of bij ons Kennismaken met Valkenhof

compleet in zorg, bij u thuis of bij ons Kennismaken met Valkenhof Kennismaken met Valkenhof compleet in zorg, bij u thuis of bij ons Kennismaken met Valkenhof Inhoud Zorg met 'n zachte g Korte kennismaking Vergoeding Zorg bij u thuis Dagcentra Behandelcentrum Valkenhof

Nadere informatie

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus Aesopus, uw persoonlijke keuze laurens Aesopus Aesopus Laurens Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Nadere informatie

Laurens De Beukelaar. Passend bij u en uw cultuur. Het voelt hier vertrouwd, je bent in goede handen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens De Beukelaar. Passend bij u en uw cultuur. Het voelt hier vertrouwd, je bent in goede handen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Beukelaar Passend bij u en uw cultuur Het voelt hier vertrouwd, je bent in goede handen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens De Beukelaar Woonzorglocatie voor ouderen met dementie Laurens

Nadere informatie