aanvraag Nbwetvergunning Melkveehouderij Marco M. da^toj^anpgdijl^y s L A N

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "aanvraag Nbwetvergunning Melkveehouderij Marco M. da^toj^anpgdijl^y s L A N"

Transcriptie

1 rombou aan College van Gedeputeerde Staten van Frysiän Afdeling Stêd en Plattelên Postbus HM LEEUWARDEN betreft aanvraag Nbwetvergunning Melkveehouderij Marco M. da^toj^anpgdijl^y s L A N referentie AS/JV/198/ ^ ^ datum 9 maart 2015 Geachte heer, mevrouw, Doe. nr.: Class, nr.; Ingek.: 1 U M RI ZÜ15 Afdeling. Beh. door; Afd. Hoofd IAWB.. weken voor kennisg. aangenomen/tel, Namens Melkveehouderij Marco M. de Jong, Haerdijk 1 te (8425 SR) Langedijke, doe ik u hierbij in vijfvoud toekomen de aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998 voor de locatie Haerdijk 1 te Langedijke. Ik wil u verzoeken de aanvraag in behandeling te nemen. Graag ontvang ik een ontvangstbevestiging van deze aanvraag. Met vriendelijke groet. ing. A. (Arjan) Sinnige projectleider Zwartewaterallee 14 Postbus 240 t (088) e info@rombou.nl 8000 AE Zwolle f (088) I

2 rombou Provincie Fryslan 1 O MRT 2016 bijlage bl] nummer Aanvraag Nbwetvergunning Locatie: Haerdijk 1 te (8425 SR) Langedijke Opdrachtgever Naam Melkveehouderij Marco M. de Jong Contactpersoon De heer M. de Jong Postadres Haerdijk 1, 8425 SR Langedijke Projectnummer Rombou Bezoekadres Zwartewaterallee 14, 8031 DX Zwolle Postadres ; Postbus 240, 8000 AE Zwolle Datum 9 maart 2015 Status definitief Projectleider ing. A. (Arjan) Sinnige Telefoon (088) Fax (088) info@rombou.nl

3 provinsje fryslän provincie fryslän ^ Natuurbeschermingswet 1998 (Nb-wet) Aanvraag vergunning Dit aanvraagformulier is nodig om een Natuurbeschermingswet (Nb-wet) vergunning aan te vragen. Dat moet als het gaat het om een activiteit (plan of handeling) die een negatief effect kan hebben op (één van) de beschermde natuurgebieden in Fryslän.

4 Algemene gegevens 1.1 Aanvrager of gemachtigde Organisatie Naam Straat Postcode en plaats Telefoonnummer Faxnummer adres : Rombou dhr. O mevr. ing. A. (Arjan) Sinnige : Zwartewaterallee : 8031 DX Zwolle : : : asinnige(grombou.nl huisnr Gebruiker Organisatie Naam Straat Postcode en plaats Telefoonnummer Faxnummer adres : Melkveehouderij Marco M. de Jong dhr. O nfievr. M. de Jong Haerdijk 8425 SR Langedijke huisnr. l 1.3 Locatie activiteit Straat Postcode en plaats Omschrijving locatie* Haerdijk 8425SR Langedijke huisnr. i Kadastrale gegevens. ^ Ligging in gemeente Ooststellingwerf Voeg als bijlage een topografische kaarte bij. Zie 4.1. * Indien locatie niet is gekoppeld aan een huisadres. Vergunningaanvraag Natuurbeschermingswet 1998(Nb-wet)

5 1.4 Natuurgebied(en) waarop project/handeling effect heeft* Naam : Drents Friese Wold & Leggelderveld 1.5 Korte omschrijving hoofdlijnen van de activiteit. De heer De Jong beoogt zijn melkveehouderij uit te breiden. Door de bestaande ligboxenstal te vergroten, ontstaat er op het bedrijf ruimte voor het houden van 142 melkkoeien en 104 stuks jongvee. Het bedrijf beschikt over een Natuurbeschermingswetvergunning uit voor het houden van 140 melkkoeien, 51 stuks jongvee en 2 vleesstieren met een vergunde emissie van 1.543,3 kg NH3. Door zowel de uitbreiding als ook een deel van de bestaande ligboxensta l uit te voeren met een emissiearm stalsysteem, zoals bekend onder RAV-code A , vindt er ondanks de groei in dieren met 1.540,6 kg NH3 geen uitbreiding in emissie plaats. In de nieuwe sima tie wordt geen weidegang toegepast. Voeg als bijlage een situatietekening bij. Zie Welke Nb-wetvergunning vraagt u aan? Nieuwe activiteit, waarvoor niet eerder een Nb-wetvergunning is verleend. Ga door naar vraag 1.9. O Bestaande activiteit, waarvoor niet eerder een Nb-wetvergunning is verleend. Ga door naar vraag 1.9. Ï7\ Bestaande activiteit, waarvoor eerder een Nb-wetvergunning is verleend. 1.7 Gegevens laatst verleende Nb-wetvergunning Naam activiteit Datum vergunning Uitbreiding veehouderij Mts. De Jon g-verdegaal 11 november 2011 Nummer vergunning Voeg een afschrift bij van eerder verleende vergunningen. Zie 4.3. * Maak hiervoor gebruik van de beschikbare gebledsinformatle. Bijvoorbeeld vla: ergunningaanvraag Natuurbeschermingswet 1998 (Nb-wet)

6 1.8 Wat is er veranderd ten opzichte van de laatst verleende vergunning? Vergroting van de ilgboxenstal, en aanpassing van de jong veestal. In de nieuwe situatie is er ruimte voor het houden van 142 melkkoeien en 104 stuks jongvee. Ten opzichte van de vigerende vergunning is dit een groei van 2 melkkoeien en 53 stuks jongvee. Door toepassing van het emissiearm stalsysteem, zoals bekend onder RAV-code A , in de uitbreiding en een bestaand deel van de Ilgboxenstal, blijft de emissie met 1.540,6 kg NH3 nagenoeg gelijk aan de eerder vergunde emissie. 1.9 Gaat het om een vergunning met bepaalde of onbepaalde tijd? n Bepaalde tijd, van tot \7\ Onbepaalde tijd 1.10 Welke andere vergunningen vraagt u aan? Bijvoorbeeld; bouwvergunning, aanlegvergunning, milieuvergunning, vergunning in gevolge de Wet verontreiniging oppervlaktewateren (Wvo), ontheffing Flora- en faunawet, etc. Soort vergunning 1. Omgevingsvergunning 2. Datum aanvraag nog aan te vragen Aanvragen/aangevraagd bij (Instantie en afdeling) Gemeente Ooststellingwerf Ï..1 3R, Voeg zo mogelijk een afschrift toe van (een aanvraag om) andere vereiste vergunningen voor de voorgenomen activiteit. Zie 4.4 Vergunningaanvraag Natuurbeschermingswet 1998(Nb-wet)

7 '»'''M-* ' -_ ' '..Vi'«Beschrijving van de activiteit 2.1 Geef een gedetailleerde beschrijving van uw activiteit. Voor de beoordeling van uw aanvraag is het nodig om de effecten van uw activiteit op het betreffende natuurgebied inzichtelijk te maken. Wij vragen u daarom een gedetailleerde beschrijving te geven van de voorgenomen activiteit. Benoem daarbij de aspecten van de activiteit die effect kunnen hebben op het gebied (habitattypen) en aanwezige relevante soorten.maak bij de beschrijving, indien relevant, onderscheid in de fase die nodig is voor het ontwikketen en voorbereiden van de 'activiteit' (de aanlegfase) en de fase waarin de 'activiteit' wordt gebruikt of uitgevoerd (gebruiksfase).besteed in ieder geval aandacht aan de volgende onderwerpen, indien ze van toepassing zijn: a) Heeft de activiteit effect op de omvang (ruimtebeslag) van het natuurgebied? b) Wordt het gebied door de activiteit verdeeld in meerdere (losse) gebieden (versnippering)? c) Heeft de activiteit effect op de kwaliteit en/ of kwantiteit van het grondwater, zoalswijzigingen in grondwaterstanden of veranderingen in de stroming van het water? d) Heeft de activiteit effect op de kwaliteit en/ of kwantiteit van het oppervlaktewater, bijv. verlaging van het waterpeil? e) Wordt het gebied door de activiteit verstoord als gevolg van verkeersbewegingen? Bijv. door parkeren, (toename van) recreatiedruk, wegafsluitingen, omleidingen, etc. f) Wordt er bij de activiteit gebruik gemaakt van machines of andere apparatuur, zoals bulldozers, kranen, vrachtwagens, etc.? g) Welke werktijden of uitvoeringstijden horen bij de activiteit? Zijn deze werktijden bijv. dagelijks en/ of seizoensgebonden? h) Is er sprake van geluidsbelasting in het gebied door de activiteit? i) Heeft de activiteit invloed op huidige verlichting en duisternis in het gebied? Bijv. door het plaatsen van lichtmasten. j) Is het (bedrijfsmatig) houden van dieren onderdeel van de activiteit? Zo ja, welk effect heeft dit op het gebied? U kunt denken aan verzuring of verontreiniging. k) Is er sprake van ontgronding, egalisering of andere ingrepen in de bodem? I) Ontstaan er trillingen in de bodem door de uitvoering van uw activiteit? m) Hoe past u het uiterlijk en/ of de fysieke omvang van de activiteit in het landschap? n) Betrek bij de beschrijving van de mogelijke effecten de gevoeligheid van habitattypen en soorten voor storingsfactoren, zoals deze in 2.2. zijn beschreven. ergunningaanvraag Natuurbeschermingswet 1998 (Nb-wet)

8 Beschrijving activiteit: Het houden van melk- en jongvee. a) Heeft de activiteit effect op de omvang (ruimtebeslag) van het natuurgebied? Nee, veehouderij ligt op meerdere kilometers van de nabij gelegen gebieden. b) Wordt het gebied door de activiteit verdeeld in meerdere (losse) gebieden (versnippering)? Nee c) Heeft de activiteit effect op de kwaliteit en/ of kwantiteit van het grondwater, zoals wijzigingen in grondwaterstanden of veranderingen in de stroming van het water? Nee d) Heeft de activiteit effect op de kwaliteit en/ of kwantiteit van het oppervlaktewater, bijv. verlaging van het waterpeil? Nee e) Wordt het gebied door de activiteit verstoord als gevolg van verkeersbewegingen? Bijv. door parkeren, (toename van) recreatiedruk, wegafsluitingen, omleidingen, etc. Nee, aan- en afvoerwegen lopen niet door stikstofgevoelige Natura 2000-gebieden. f) Wordt er bij de activiteit gebruik gemaakt van machines of andere apparatuur, zoals bulldozers, kranen, vrachtwagens, etc.? De veehouderij maakt gebruik van tracto ren en reguliere landbouwmachines. g) Welke werktijden of uitvoeringstijden horen bij de activiteit? Zijn deze werktijden bijv. dagelijks en/ of seizoensgebonden? Werkzaamheden vinden voomamelijk plaats in de dag en de avond. Incidenteel in de nacht. h) Is er sprake van geluidsbelasting in het gebied door de activiteit? Nee, de afstand tot de gebieden voorkomt geluidhinder. i) Heeft de aetiviteit invloed op huidige verlichting en duistemis in het gebied? Bijv. door het plaatsen van lichtmasten. Nee, vanuit de stallen vindt geen directe lichtuitstraling plaats. j) Is het (bedrijfsmatig) houden van dieren onderdeel van de aetiviteit? Zo ja, welk effect heeft dit op het gebied? U kunt denken aan verzuring of verontreiniging. Ja, verzuring wordt voorkomen doordat er geen toename plaatsvindt van emissie e n depositie (zie bijlagen). k) Is er sprake van ontgronding, egalisering of andere ingrepen in de bodem? Nee. 1) Ontstaan er trillingen in de bodem door de uitvoering van uw activiteit? Nee. m) Hoe past u het uiterlijk en/ of de fysieke omvang van de activiteit in het landschap? De stal wordt gebouwd binnen het bouwblok. Bij noodzakelijke bouw buiten het bouw blok vindt landschappelijke inpassing plaats conform de provinciale verordening. n) Betrek bij de beschrijving van de mogelijke effe cten de gevoeligheid van habitattypen en soorten voor storingsfactoren, zoals deze in 2.2. zijn beschreven. De depositie is berekend op de relevante stikstofgevoelige habitattypen. f Vergunningaanvraag Natuurbeschermingswet 1998 (Nb-wet)

9 2.2 Welke habitattypen en diersoorten worden mogelijk verstoord? Geef in onderstaande tabel aan op welke soorten natuur (zoals Vochtige Heiden of Blauwgraslanden) en aanwezige diersoorten in het gebied (zie gebiedsinformatie) de voorgenomen activiteit mogelijk een verstorend effect heeft. U kunt de tabel invullen met behulp van informatie op de website Deze site geeft per natuurgebied (Natura-2000 gebieden) informatie over de effecten waarvoor aanwezige habitattypen en soorten gevoelig zijn én in welke mate. Storende factoren Habitattypen Diersoorten 'i0<ï G = Gevoelig voor deze storende factor ZG = Zeer gevoelig voor deze storende factor NG = Niet gevoelig voor deze storende factor? = Niet voldoende informatie om hierover een uitspraak te doen NVT = Deze storende fartor is op deze natuurwaarde niet van toepassing icrgunn ingaanvraag Natuurbeschermingswet 1998 (Nb-wet)

10 2.3 Van welke stapeling van negatieve effecten Is er sprake? Het is mogelijk dat er in een gebied meer activiteiten zijn of worden uitgevoerd. Dit kande (negatieve) effecten op het gebied versterken omdat ze zich opstapelen(cumulatie). Geef aan of én in welke mate er sprake is van een stapeling van negatieve effecten op de habitattypen en op de aanwezige relevante soorten. Bij de beoordeling van uw aanvraag wordt (alleen) uitgegaan van voorgenomen of reeds uitgevoerde activiteiten in of nabij het betreffende gebied waarover een formeel besluit genomen is. Voor informatie hierover kunt u vaak terecht bij de gemeente. n.v.t. 2.4 Middels welke maatregelen kunt u de verstoringen beperken? Welke maatregelen kunt u binnen de uitvoering van uw activiteit ondernemen omeventuele schade en/of verstoring te beperken (mitigatie)? Geef aan op welke wijze deze maatregelen de negatieve effecten op het gebied (habitattypen) en/ of aanwezige relevante soorten verminderen. Maak bij de beschrijving onderscheid in de fase die nodig is voor het ontwikkelen en voorbereiden van de 'activiteit' (de aanlegfase) en de fase waarin de 'activiteit' wordt gebruikt of uitgevoerd (gebruiksfase). Let op! Maatregelen kunnen door u zelf meegenomen worden binnen de opzet van uw activiteit en/of opgelegd worden via de voorwaarden die verbonden zijn aan de verleende vergunning. Voorbeelden van mitigerende maatregelen; het tijdsschema (timing en duur) van de uitvoering. Bijvoorbeeld geen werkzaamheden tijdens het voortplantingsseizoen van een bepaalde soort; de wijze van uitvoering (in termen van werkzaamheden) en het gebruiktematerieel. Bijvoorbeeld het gebruik van een bepaald type baggermachine op eenovereengekomen afstand van de oever; alternatieve bouwtechnieken. Bijvoorbeeld boren in plaats van heien, afscherming van geluid, licht en andere verstoringsbronnen. afbakening van delen van het gebied die in geen geval mogen worden betreden I Vergunningaanvraag Natuurbeschermingswet 1998 (Nb-wet)

11 n.v.t. Let op! Indien uit de aanvraag blijkt dat de activiteit onherstelbare, negatieve effecten kan hebben op het gebied en/of aanwezige relevante soorten, kan de provincie Fryslén u vragen om een aanvullende analyse: de zogenaamde 'passende beoordeling'. De provincie neemt in dat geval contact met u op. Heeft u voor het indienen van uw aanvraag vragen over het uitvoeren van een eventuele 'passende beoordeling', dan adviseren wij u om zelf contact op te nemen met de provincie Fryslên. ergunningaanvraag Natuurbeschermingswet 1998 (Nb-wet)

12 ** * > - it.-.v».. - Voorwaarden en verplichtingen -t De aanvrager verklaart: 3.1 alle gegevens naar waarheid te hebben verstrekt. 3.2 bekend te zijn met het feit dat bij wijziging in de omstandigheden die van belang zijnvoor de beoordeling van de vergunningaanvraag, dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de provincie Fryslén onder vermelding van het nummer waaronder de aanvraag in behandeling is; 3.3 dat de aanvrager alle gewenste inlichtingen met betrekking tot de voor de beoordelingen controle benodigde gegevens ter stond en naar waarheid zal verstrekken aan demet behandeling en controle van de aanvraag en vergunning belaste ambtenaren; 3.4 ermee bekend te zijn, dat de vergunning meteen wordt ingetrokken indien hij/zij één of meer uit zijn/haar vergunning voortvloeiende verplichtingen niet nakomt, dan wel in het kader van de aanvraag van deze vergunning onjuiste gegevens heeft verstrekt; voortsdat de vergunning kan worden gewijzigd of ingetrokken als de omstandigheden zodanig zijn gewijzigd dat deze niet verleend zou zijn op het tijdstip waarop de vergunning is verleend; Ondertekening Ondergetekende, de aanvrager of degene die bevoegd is namens de aanvrager te handelen via machtiging, verklaart deze aanvraag en de daarbij behorende bijlage(n) naar waarheid te hebben opgesteld. Plaats: Datum: Naam ondertekenaar: Functie / hoedanigheid ondertekenaar: Zwolle 9 maart 2015 ing. A. (Arjan) Sinnige adviseur (gemachtigde) Machtiging (bijvoegen indiende aanvraag niet door de aanvrager zelf is ondertekend): Handtekening : Vergunningaanvraag Natuurbeschermingswet 1998 (Nb-wet)

13 rombou Machtiging Ondergetekende, de heer M.M. de Jong, wonende aan de Haerdijk 1 te (8425 SR) Langedijke, machtigt hierbij de heer ing. A. Sinnige, werkzaam bij Rombou B.V., Zwartewaterallee 14 te Zwolle, om namens hem de aanvraag voor de Natuurbeschermingswetvergunning in te dienen. Daarbij machtigt ondergetekende de heer ing. A. Sinnige voornoemd om namens hem nadere stukken in te dienen ofte ontvangen en desgewenst een nadere mondelinge toelichting te geven. Eén en ander met het recht van substitutie. Aldus verklaard en ondertekend te (Langedijke), dd^iij-vx'-zols De heer M.M. de Jon{;

14 romb u Bijlage 1 Tekeningen uitbreiding

15 Voorgevel: Rechter zijgevel: Achtergevel: Linker zijgevel: Project: Bouwtekening Jong de HacrOMil 842S SR langet«: Eg:..Tg Weritnr.: I4-I26»A' Blatinr.: ivans wvtw.sgrwslal.com

16 258QQ Vooraanzicht: Rechter zijaanzicht; Achteraanzicht: Linker zijaanzicht: Project: Bouwtekening Jong de. M.aajong tvartov »^ 8425SRljn BMnr : 7vanS

17 peil = O Project: bouwtekening Jong de Opdrachtaever: M HP.InnQ Werknr.: MV >ig^ro haerdijk SR Langedijk Bladnr.: z van 5 Gebruiksfunctie: Bouwtekenina www. serrestal. com Onderdeei: Mestsilo Schaai 1:1501:1000 Gew. ; Gew. : Constructleweg GA Lemelerveld Get. DZ Gew. : Gew. : fax: +31 (0) tel: +31 (0 ) Datum Gew. : Gew. ; Niets uil deze tekening mag gaheol of godmliolijk worden ovorgsnoman an vormsnigvuldigd zonder voorafgabndb schriftelijke toe. nldagrobv.

18 ,^nnnn ^ g ir. ^ ir: LT CS r: bezinkbak 'r pomp c S cc 1 ^. IfiOO ir N CS c*: ^ ^ ^ 2550 peil = p 80- peil = O loopgang p30* Y/////////////A PVC buis 400mm op 0.5% afschot 397?S \25ü Doorsnede A: Project: Bouwtekening Jong de Opdrachtoever: M. de Jong Werknr.: MV JoAg Haerdijk 1 ro 8425 SR Langedijk Bladnr.: 4 van s Gebruiksfunctie: Bouwtekening www. serrestal. com Onderdeel: Bezinkbak Schaai 1:100 1:30 Geiv., Gew. ; Constructieweg GA Lemelerveld Get. DZ Geiv. Gew. fax: ) tel: +31 ( Datum Gew. Gew. Niets uit deze tekening mag geheel of gedoeliolijk worden overgenomen M vermanigvuldiga zonder voorafgaaryds schriftelijke toestemming van ID Agro BV.

19 /«T' fifinn Doorsnede A: Project: Bouwtekening Jong de Opdrachtqever: M de.innn Werknr. : MV IgAyru Haerdijk SR Langedijk Bladnr. : 5 van 5 Gebruiksfunctie: Bouwtekenina Onderdeel: Mestolaat Schaal 1:100 Gew. ; Gew. ; Constructieweg GA Lemelerveld Get. DZ Gew. ; Gew..' fax: +31 (0) tel: +31 (0) Niels u<t deze tekeninct mattaeheelofgedeelreliik worrfeo«datum Gew.. Gew. ; V!n/0/)frt.ev,

20 romb u Bijlage 2 Ligging bedrijf t.o.v. nabije vindplaats

21 rombdu Ligging bedrijf t.o.v. nabije vindplaats

22 Bijlage 3 AAgro-Stacks De Jong vergund 2011 rombiu

23 Gegenereerd op: met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: De Jong Nbw vergunde situatie Gemaakt op: :01:48 Zwaartepunt X: 214,400 Y: 552,700 Cluster naam: De Jong, Langedijke Berekende ruwheid: 0,22 m Emissie Punten: Volgnr. BronlD X-coord. Y-coord. Hoogte Gem.geb. hoogte Diam. Uittr. snelheid Emissie 1 Ligboxenstal best ,5 1,5 0,5 1, jongveestal ,5 1,5 0,5 1, Gevoelige locaties: Volgnummer Naam X coördinaat Y coördinaat Depositie 1 H6230vka ,71 Details van Emissie Punt: Ligboxenstal best. (1071) Volgnr. Code Type Aantal Emissie Totaal 1 Al melkkoeien Details van Emissie Punt: Jongveestal (1072) Volgnr. Code Type Aantal Emissie Totaal 1 A3 Jongvee A6 Vleesstieren r a i \ ( \ / \ \ \ \ / \ y... s 3 ' 'Vin "" OivU A " Ipü olc \ / 1 / ) ) / / / ( / / / ( 'N / r y C A 9.0 V. y / r y A\ A ^ ILO A r - 9,5 OIOOIOOIOOIJOOU>^SO*"<0'-(0^ ö *- <o co Oi oot-t-<mcmcoco^'ïmir><o<orx.h^cqooö»ö>

24 Bijlage 4 AAgro-Stacks De Jong beoogde situatie rombou

25 Gegenereerd op: met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: De Jong beoogde situatie Gemaakt op: :45:04 Zwaartepunt X: 214,400 Y: 552,700 Cluster naam: De Jong, Langedijke Berekende ruwheid: 0,22 m Emissie Punten: Volgnr. BronlD X-coord. Y-coord. Hoogte Gem.geb. hoogte Diam. Uittr. snelheid Emissie 1 Ligboxenstal nw ,5 1,5 0,5 1, Jongveestal ,5 1,5 0,5 1, Gevoelige locaties: Volgnummer Naam X coördinaat Y coördinaat Depositie 1 H6230vka ,64 Details van Emissie Punt: Ligboxenstal nw. (1071) Volgnr. Code Type Aantal Emissie Totaal 1 A Melkkoeien A3 Jongvee Al Droge melkkoeien Details van Emissie Punt: Jongveesta! (1072) Volgnr. Code Type Aantal Emissie Totaal 1 A3 Jongvee % ( i ) t \ - OWU 3 ) 'fi^n V Ipu, 1 i TO \ L \ / \ T \ V * t nr / n / ) / / / ( L / / y- r f ri i\ 9.0 { N / / / y 2,5 A\ A - ILO J O» ö» a» o>

26 Zwartewaterallee 14 Postbus AE Zwolle t (088) f (088) e info@rombou.nl I

Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998

Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Vergunningaanvraag ex art. 16 (beschermde natuurmonumenten) Algemene aanwijzingen - Wij adviseren u vooraf de informatie uit het informatiepakket goed door

Nadere informatie

Beb. door: I Afd. Hoofd i. lisä.. weken. yoor kennisg. aangenomen/tel. afgauaan

Beb. door: I Afd. Hoofd i. lisä.. weken. yoor kennisg. aangenomen/tel. afgauaan rombou awovin«jg ^RVPkAN aan College van Gedeputeerde Statin! DOC. nr.: van de provincie Frysiän! Class, ClaSS. nr. Afdeling Stêd en Piattelên Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN ingek. 2 1 SEP Z015 Afdeling.

Nadere informatie

PROVINSJE FRYSLAN. Doe. nr.: Class, nr.: Ingek.: 1! JAN 2016. Afdelir'1. I Afd. Huwid 1/ voor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan

PROVINSJE FRYSLAN. Doe. nr.: Class, nr.: Ingek.: 1! JAN 2016. Afdelir'1. I Afd. Huwid 1/ voor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan rombou aan College van Gedeputeerde Staten van de provincie Frysiän Afdeling Stêd en Plattelan Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN PROVINSJE FRYSLAN Doe. nr.: Class, nr.: Ingek.: 1! JAN 2016 Afdelir'1. I

Nadere informatie

Gegenereerd op: 6-11-2014 met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: 6-11 nav 2006 min 2 stuks vleesv Gemaakt op: 6-11-2014 15:46:02 Zwaartepunt X: 236,700 Y: 554,700 Cluster naam: Deurze 35,

Nadere informatie

Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998

Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Vergunningaanvraag ex art. 19d (Natura 2000-gebieden) Algemene aanwijzingen - Wij adviseren u vooraf de informatie uit het informatiepakket goed door te lezen,

Nadere informatie

Gegenereerd op: 30-12-2014 met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: Vergunde situatie Mulder Wijster Gemaakt op: 30-12-2014 16:58:04 Zwaartepunt X: 231,300 Y: 538,600 Cluster naam: Wijster,

Nadere informatie

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid Afdeling Toezicht en Handhaving Team Groen Postbus 550 3300 AN Dordrecht

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid Afdeling Toezicht en Handhaving Team Groen Postbus 550 3300 AN Dordrecht I N F O R M A T I E B L A D behorend bij een vergunning krachtens artikel 16 en/of 19d van de Natuurbeschermingswet '98 (Nbwet) of Verklaring van geen bedenkingen (VVGB) o.g.v. de Natuurbeschermingswet

Nadere informatie

Gegenereerd op: 5-12-2014 met AAgro-Stacks Versie 1.0. Volgnr. BronID X-coord. Y-coord. Hoogte Gem.geb. hoogte Diam. Uittr.

Gegenereerd op: 5-12-2014 met AAgro-Stacks Versie 1.0. Volgnr. BronID X-coord. Y-coord. Hoogte Gem.geb. hoogte Diam. Uittr. Gegenereerd op: 5-12-2014 met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: 287 vergund Gemaakt op: 5-12-2014 15:46:12 Zwaartepunt X: 241,700 Y: 527,400 Cluster naam: 287 J.J. Renting Berekende ruwheid:

Nadere informatie

Gegenereerd op: 4-03-2015 met AAgro-Stacks Versie 1.0. Volgnr. BronID X-coord. Y-coord. Hoogte Gem.geb. hoogte Diam. Uittr.

Gegenereerd op: 4-03-2015 met AAgro-Stacks Versie 1.0. Volgnr. BronID X-coord. Y-coord. Hoogte Gem.geb. hoogte Diam. Uittr. Gegenereerd op: 4-03-2015 met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: 3-3 kroeze vergund Gemaakt op: 3-03-2015 16:15:54 Zwaartepunt X: 248,600 Y: 561,900 Cluster naam: Eexterzandvoort, Kroeze Berekende

Nadere informatie

Gegenereerd op: 22-01-2015 met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: AagroSt_vdBerg_Gewenst Gemaakt op: 22-01-2015 16:03:23 Zwaartepunt X: 210,300 Y: 527,500 Cluster naam: 206057 Vd Berg Berekende

Nadere informatie

Formulier voor aanvraag vergunning Wet natuurbescherming Onderdeel: Natura 2000-gebieden (hoofdstuk 2 Wnb)

Formulier voor aanvraag vergunning Wet natuurbescherming Onderdeel: Natura 2000-gebieden (hoofdstuk 2 Wnb) Formulier voor aanvraag vergunning Wet natuurbescherming Onderdeel: Natura 2000-gebieden (hoofdstuk 2 Wnb) Het formulier heeft betrekking op het verzoek Wet natuurbescherming, Natura 2000-gebieden (Hoofdstuk

Nadere informatie

Aanvraag verginning Natuurbeschermingswet 1998 (Nb-wet)

Aanvraag verginning Natuurbeschermingswet 1998 (Nb-wet) Voordat u de aanvraag indient, verzoeken wij unadrukkelijk om contact op te nemen Let op!. 2OVi vragen. Dat moet als het gaat het om een activiteit (plan of handeling) die een negatlpffectkan hebben op

Nadere informatie

epoc. nr.: Class, nr. : ingek.: 1 6 S EP Afdelirn. Beh. door; Afd. Hoofd AWB.. weken voor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan

epoc. nr.: Class, nr. : ingek.: 1 6 S EP Afdelirn. Beh. door; Afd. Hoofd AWB.. weken voor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan ronnbou aan College van Gedeputeerde Sta van de provincie Fryslan Afdeling Stêd en Plattelan Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN epoc. nr.: Class, nr. : ingek.: 1 6 S EP 2 015 Afdelirn. Beh. door; Afd. Hoofd

Nadere informatie

Gegenereerd op: 11-06-2014 met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: Hogenesch - gewenst Gemaakt op: 11-06-2014 10:57:11 Zwaartepunt X: 254,500 Y: 558,600 Cluster naam: 0644010 - Hogenesch (Gasselternboerveenschemond)

Nadere informatie

Het melkveebedrijf van maatschap De Jong zal uitbreiden tot 175 melkkoeien en 103 stuks jongvee.

Het melkveebedrijf van maatschap De Jong zal uitbreiden tot 175 melkkoeien en 103 stuks jongvee. ^cconeavm / J ito adviseurs en accountants ACCONaAVM ACCOUNTANTS B V. KVK NUMMER 91739260000 SIMMERDYK19 POSTBUS 349 8600 AH SNEEK TEL 0515-42 42 42 FAX 0515-41 92 24 WWW ACCONAVM NL un'trfte'veaf DSitftfrti'ftn

Nadere informatie

al/a ^ Doe, nr: Class, nr.; Ingek.: 2 3 OKT 2015 A'delir r

al/a ^ Doe, nr: Class, nr.; Ingek.: 2 3 OKT 2015 A'delir r al/a ^ accountants en adviseurs PROVINSJE FRYSLAN Doe, nr: Class, nr.; Ingek.: 2 3 OKT 2015 A'delir r Ban. door; i Aid. Hoofd r.w6,.m«k

Nadere informatie

Aanvraagnatuurbeschermingswetvergunning Melkveebedrijf Buitenwiek mts.h. en L. Wiegersma - Landman Wierewei 30, 9105AW Rinsumageast

Aanvraagnatuurbeschermingswetvergunning Melkveebedrijf Buitenwiek mts.h. en L. Wiegersma - Landman Wierewei 30, 9105AW Rinsumageast I uuanmuji w^um Doc. nr.: Class, nr.: Ingek.: 1 1 DEC 2013 Afdeling. Beh. door: Afd. Hoofd AWB..w«lwn 2013 M **/& Aanvraagnatuurbeschermingswetvergunning Melkveebedrijf Buitenwiek mts.h. en L. Wiegersma

Nadere informatie

8900 HM LEEUWA. BETREFT Aanvuliendc gegevens vergunningaanvraag Natuurbeschermingswet 1998, Mts. Osinga te Menaldum Aanvraagnummer 01210659

8900 HM LEEUWA. BETREFT Aanvuliendc gegevens vergunningaanvraag Natuurbeschermingswet 1998, Mts. Osinga te Menaldum Aanvraagnummer 01210659 ^ccon =avm e)/ adviseurs en accountants Ruimte voor ondernemen. ACCONaAVM JURIDISCH ADVIES B V. KVK NUMMER 9114594 SIXMASTRAAT4 POSTBUS 2330 8901 JH LEEUWARDEN TEL 058-28 87 887 FAX 058-2890211 WWWACCONAVM.NL

Nadere informatie

alfa Doe. nr.: Class, nr. Ingek.: 2 3 OKT 2015 Afdqling. Afdeling Stêd en Plattelan Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

alfa Doe. nr.: Class, nr. Ingek.: 2 3 OKT 2015 Afdqling. Afdeling Stêd en Plattelan Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN alfa accountants en adviseurs Het College van Gedeputeerde Staten van Afdeling Stêd en Plattelan Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN PROVIN8JB PRY6LAN Doe. nr.: Class, nr. Ingek.: 2 3 OKT 2015 Afdqling. Böli.

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergunning Natuurbeschermingswet 1998

Aanvraagformulier vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Aanvraagformulier vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Invulinstructies Vul het formulier volledig in en verstrek alle gegevens in de Nederlandse taal en stuur het naar: natuurbeschermingswet@provinciegroningen.nl.

Nadere informatie

Ingek.: 1 <1 SEP 2015

Ingek.: 1 <1 SEP 2015 1 Dop, nr.; Class, nr.: Ingek.: 1

Nadere informatie

Aanvraag vergunning inzake de Natuurbeschermingswet. swet. R. Harke en stal Harke Domineesakker RD Punthorst

Aanvraag vergunning inzake de Natuurbeschermingswet. swet. R. Harke en stal Harke Domineesakker RD Punthorst Aanvraag vergunning inzake de Natuurbeschermingswet swet R. Harke en stal Harke Domineesakker 20 7715 RD Punthorst Opgesteld door: In opdracht van: H.J. Hof R. Harke en stal Harke Mobiel: 06-5332 1893

Nadere informatie

;. nr.; - 2 MRT aoor. 1 Afd. Hoofd. ,,n sj. aangenomen/tel. afgedaan

;. nr.; - 2 MRT aoor. 1 Afd. Hoofd. ,,n sj. aangenomen/tel. afgedaan BOUWKUNDIG BUREAU HAVERKAMP B.V. SINT NICOLAASGA Het college van Gedeputeerde Staten van Frysian Afdeling: Stad en platteland ^ SJE FRY S Team: Vergunningen en beheer Postbus 20120 8900 HM L EEUWARDEN

Nadere informatie

P n O V I N 9 j r. "r ^ \ Doe. nr.: Class, nr.;, ingek.: " O DEC 20 U. Afdeling. Beh.door; j Afd, Hoofd

P n O V I N 9 j r. r ^ \ Doe. nr.: Class, nr.;, ingek.:  O DEC 20 U. Afdeling. Beh.door; j Afd, Hoofd saccon Bavin adviseurs en accountants P n O V I N 9 j r. "r ^ \ Doe. nr.: Class, nr.;, ingek.: " O DEC 20 U Afdeling. Beh.door; j Afd, Hoofd AWB.. weken ACCONBAVM ACCOUNTANTS B.V. KVK NUMMER 91739260000

Nadere informatie

Aanvraag Nbwetvergunning. locatie: Steggerdaweg 51 te Steggerda

Aanvraag Nbwetvergunning. locatie: Steggerdaweg 51 te Steggerda Aanvraag Nbwetvergunning locatie: Steggerdaweg 51 te Steggerda Opdrachtgever Naam : J.M. ten Berge Postadres : Steggerdaweg 51, 8395 PJ Steggerda Intake : 112-55212 Rombou Bezoekadres : Zwartewaterallee

Nadere informatie

DOQ. nr.: Class, nr. < Ingek.; 1 ^ SEP Afdelirn. Boh. door: Afd. Hoofd AWB.. weken. voor kenn sg. aangenomen/tel. afgedaan

DOQ. nr.: Class, nr. < Ingek.; 1 ^ SEP Afdelirn. Boh. door: Afd. Hoofd AWB.. weken. voor kenn sg. aangenomen/tel. afgedaan rombou aan College van Gedeputeerde Staten van de provincie Fryslan Afdeling Stêd en Plattelan Postbus 2020 8900 HM LEEUWARDEN DOQ. nr.: Class, nr. < Ingek.; ^ SEP 205 Afdelirn. Boh. door: Afd. Hoofd AWB..

Nadere informatie

AANVRAAG OM NB-WETVERGUNNING EEMSTER 34 DWINGELOO Januari 2014 Johan Keizer Agrifirm Exlan Baaiman Eemster 34 Dwingeloo Bijlagen bij de aanvraag Natuurbeschermingswet AANVRAGER: H. en A. Baaiman en J.

Nadere informatie

Ydermade 3, De Punt. Zwolle. Ing. A. DE HAAN. Specialist Ruimtelijke Ordening en Milieu. Formulier Ondertekening aanvraag.

Ydermade 3, De Punt. Zwolle. Ing. A. DE HAAN. Specialist Ruimtelijke Ordening en Milieu. Formulier Ondertekening aanvraag. Formulier Ondertekening aanvraag Adres locatie: Ydermade 3, De Punt De aanvrager verklaart dat: 1 hij/zij wijzigingen in de aanvraag zo spoedig mogelijk doorgeeft aan de provincie Drenthe onder vermelding

Nadere informatie

der Werf Opdrachtgever: Dhr. J.H. van Werknr: datum:

der Werf Opdrachtgever: Dhr. J.H. van Werknr: datum: AANVULLINGEN AANVRAAG NB- VERGUNNING Aanvraag NB- vergunning voor dhr. J.H. van der Werf aan de Meenscharweg 27 te Vegelinsoord Opdrachtgever: Dhr. J.H. van der Werf Meenscharweg 27 8467 SC Vegelinsoord

Nadere informatie

>»no\/)najb F R Y S L A N. ' Ingek.: 1 7 AUG Afd. Hoofd IAWB.. weken. /oor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan

>»no\/)najb F R Y S L A N. ' Ingek.: 1 7 AUG Afd. Hoofd IAWB.. weken. /oor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan Provincie Friesland Afd. Stad en Platteland Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN >»no/)najb F R Y S L A N Poq, nr.: Class, nr.: ' ngek.: 1 7 AUG 2015 Afdeling. Beh. door: Afd. Hoofd AWB.. weken /oor kennisg.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Vergunning ex artikel 16 en 19d Natuurbeschermingswet 1998 Natura 2000-gebieden en Beschermde Natuurmonumenten

AANVRAAGFORMULIER Vergunning ex artikel 16 en 19d Natuurbeschermingswet 1998 Natura 2000-gebieden en Beschermde Natuurmonumenten AANVRAAGFORMULIER Vergunning ex artikel 16 en 19d Natuurbeschermingswet 1998 Natura 2000-gebieden en Beschermde Natuurmonumenten Algemene aanwijzingen: - Gedeputeerde Staten van Gelderland moeten aan de

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergunning Wet natuurbescherming Bescherming van Natura 2000

Aanvraagformulier vergunning Wet natuurbescherming Bescherming van Natura 2000 Aanvraagformulier vergunning Wet natuurbescherming Bescherming van Natura 2000 Kruis aan wat voor uw aanvraag van toepassing is (meerdere opties mogelijk): Is er ontwikkelingsruimte 1 in relatie tot stikstofdepositie

Nadere informatie

rarmers / FarmConsult

rarmers / FarmConsult rarmers / FarmConsult the toto/feed business / Provincie Friesland - Afdeling Stad en Platte Postbus 20120 8900 HM Leeuwarden FRVSLAN 1 Doe. nr.; 1 Class, nr.: [ ingek.: 2 4 AUG 2015 Afdeling. Beh. door:

Nadere informatie

Op 4 augustus zond u ons een brief toe waarin die termijn verlenging is bevestigd. Deze brief hebben wij voor kennisgeving aangenomen.

Op 4 augustus zond u ons een brief toe waarin die termijn verlenging is bevestigd. Deze brief hebben wij voor kennisgeving aangenomen. f^hans RIETVELD ADVIES Het College van Gedeputeerde Staten van Fryslan ta.v. Afdeling Stêd en Plattelan, dhr. G. Wijnsma Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Meerkerk, 31 augustus 2015 p R V1N s -jnr-ètö-vwi

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 21 augustus 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2015-004219 - gemeente Ede Activiteit

Nadere informatie

BESCHIKKING D.D. 1 OKTOBER 2012 - ZAAKNUMMER 2012-002786 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESCHIKKING D.D. 1 OKTOBER 2012 - ZAAKNUMMER 2012-002786 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESCHIKKING D.D. 1 OKTOBER 2012 - ZAAKNUMMER 2012-002786 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Natuurbeschermingswet 1998 Artikel 19d en 19e Betreft een melkveehouderij aan de Weusdijk 2,4 & 6 te Ruurlo,

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 5 april 2016 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2016-002289 - gemeente Leusden Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 23 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-017309 - gemeente Ermelo Activiteit

Nadere informatie

Overzicht toegevoegde bijlagen

Overzicht toegevoegde bijlagen Overzicht toegevoegde bijlagen Bijlage 1; Algemeen...2 Bijlage 2; Kaart ligging bedrijf t.o.v. Natura 2000-gebieden...3 Bijlage 3; Kaart met depositiepunten binnen Natura-2000 gebieden...4 Bijlage 4; Toelichting

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 16 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-003086 - gemeente Hof van Twente

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 22 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-005160 - gemeente Putten Activiteit

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 30 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-007675 - gemeente Almere Activiteit

Nadere informatie

Let op. Heeft u vragen bij het invullen?

Let op. Heeft u vragen bij het invullen? Dit aanvraagformulier is nodig om een Natuurbeschermingswet (IMbwet) vergunning aan te vragen. Dat moet als het gaat het om een activiteit (plan of handeling) die een negatief effect kan hebben op (een

Nadere informatie

Aanvraagformulier Natuurbeschermingswet provincie Utrecht voor: veehouderijen met krimp in ammoniakemissie ten opzichte van referentiesituatie

Aanvraagformulier Natuurbeschermingswet provincie Utrecht voor: veehouderijen met krimp in ammoniakemissie ten opzichte van referentiesituatie Aanvraagformulier Natuurbeschermingswet provincie Utrecht voor: veehouderijen met krimp in ammoniakemissie ten opzichte van referentiesituatie Let op! Dit formulier mag alleen gebruikt worden bij het aanvragen

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 27 januari 2016 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2016-001222 - gemeente Woudenberg

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd, lid 1, onder b Datum : 23 januari 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-010311 - gemeente

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 31 maart 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-013646 - gemeente Barneveld Activiteit

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 5 juni 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-003923 - gemeente Maasdriel Activiteit

Nadere informatie

2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND. Artikelen 19d en 19e

2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND. Artikelen 19d en 19e 2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikelen 19d en 19e Datum : 1 augustus 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2013-018427 - gemeente Dronten Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 14 juli 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-016928 - gemeente Hof van Twente Activiteit

Nadere informatie

f^hans RIETVELD Aanvulling depositie berekening (PAS ) Bouma Veehandel B.V. Sluytermanwei 6 - Jorwert

f^hans RIETVELD Aanvulling depositie berekening (PAS ) Bouma Veehandel B.V. Sluytermanwei 6 - Jorwert f^hans RIETVELD AGRARISCH ADVlESj Aan: College van Gedeputeerde Staten van Friesland Afdeling Stad en Platteland Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Meerkerk, 30 november 2015 PROVINSÜEFRYSLAN Doe. nr.: Class,

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 17 maart 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-013911 - gemeente Ede

Nadere informatie

Doe. nr.: Class, nr. ; Ingek.: 0 8 SEP Afdelirn. voor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan

Doe. nr.: Class, nr. ; Ingek.: 0 8 SEP Afdelirn. voor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan nrmers / FarmConsult the total feed business Provincie Friesland - Afdeling Stad en Platteland Tweebaksmarkt 52 8911 KZ Leeuwarden PROVINSJE FRYSLAN Doe. nr.: Class, nr. ; Ingek.: 0 8 SEP 2 015 ForFarmers

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 18 november 2013 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2013-011300 - gemeente Aalten Activiteit : het

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 21 januari 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2013-014115 - gemeente Putten Activiteit : het

Nadere informatie

Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning

Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 De heer H.A. Luchtenberg Zuidelijke Kanaaldijk 5 7447

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 27 november 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2015-009212 - gemeente Amersfoort Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 27 oktober 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-003821 - gemeente Putten Activiteit : het

Nadere informatie

AANVRAAG VVGB DRENTHE

AANVRAAG VVGB DRENTHE AANVRAAG VVGB DRENTHE HOOFDSTRAAT 52 EEN Projectleider: Ing. A.S. Dijkstra Juni 2015 Bijlagen bij aanvraag VVGB Natuurbeschermingswet Drenthe AANVRAGER: Maatschap R. Feringa & R.J. & S.R.E. Meursing Hoofdstraat

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 21 januari 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-010894 - gemeente Ermelo Activiteit

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19f/g Datum besluit : 31 maart 2016 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2016-002238 - gemeente Bunschoten-

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 20 april 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-001015 - gemeente Berkelland Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 7 augustus 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-001235 - gemeente Oost

Nadere informatie

goe, nr.; Clasa, nr.: /oor kennisg. aangonomen/tnl. lonomen/ibi, «[ceaaan «föerjaa

goe, nr.; Clasa, nr.: /oor kennisg. aangonomen/tnl. lonomen/ibi, «[ceaaan «föerjaa ^cconhavm adviseurs en accountants ACCON.AVM ACCOUNTANTS B V KVK NUMMER 91739260000 PHQVIIÜ&-4I:: FBVSLAN goe, nr.; Clasa, nr.: ' Ingek.; 2 3 S EP Z OIB Afdeling. Beh. door: Afd. Hoofd AWB.. 1 tuimte voor

Nadere informatie

Onderzoek ammoniakdepositie melkveehouderijbedrijf P. van der Valk voor aanmelding Natuurbeschermingswet - aanvulling

Onderzoek ammoniakdepositie melkveehouderijbedrijf P. van der Valk voor aanmelding Natuurbeschermingswet - aanvulling Onderzoek ammoniakdepositie melkveehouderijbedrijf P. van der Valk voor aanmelding Natuurbeschermingswet - aanvulling Onderzoek ammoniakdepositie melkveehouderijbedrijf P. van der Valk voor aanmelding

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 30 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-006217 - gemeente Ede Activiteit

Nadere informatie

provincie grofiingen Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Vergunningaanvraag ex art. 19d (Natura 2000-gebieden)

provincie grofiingen Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Vergunningaanvraag ex art. 19d (Natura 2000-gebieden) provincie grofiingen Gemeente Del/zijl Bijlage 1 - ^ Marconi Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Vergunningaanvraag ex art. 19d (Natura 2000-gebieden) Algemene aanwijzingen - Wij adviseren u

Nadere informatie

VERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN NATUURBESCHERMINGSWET 1998

VERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN NATUURBESCHERMINGSWET 1998 Aanvrager : Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Oost Gelre Datum besluit : 16 december 2015 Onderwerp : I.M. Klein Avinck-Reijerink

Nadere informatie

2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND. Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b

2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND. Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b 2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 13 november 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-000192 -

Nadere informatie

BESCHIKKING D.D. 7 MEI ZAAKNUMMER VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESCHIKKING D.D. 7 MEI ZAAKNUMMER VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESCHIKKING D.D. 7 MEI 2012 - ZAAKNUMMER 2011-020003 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Natuurbeschermingswet 1998 Rundveehouderij aan de Schurinklaan 49 te Eefde. Aanvraag en procesverloop Bij brief

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 23 januari 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-010547 - gemeente Haaksbergen

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 28 juli 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2015-002219 - gemeente Bronckhorst Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 19 september 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-00078 - gemeente Nunspeet

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 30 maart 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-011635 - gemeente Ermelo

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 11 december 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-012145 - gemeente Oude IJsselstreek

Nadere informatie

"'nnisg. eangenomen/tel. efssössn

'nnisg. eangenomen/tel. efssössn Gedeputeerde Staten van Frysiän Afdeling Landelijk Gebied Postbus 20120 8900 HM Leeuwarden p R OVlIMSJE F B Doc. nr.: Class, nr.: gek.: 1 1 UEL ZOU ^^Hplina. i^h.door:' lafd. Hoofd l AWB, weken "'nnisg.

Nadere informatie

30 sept OU

30 sept OU VERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN NATUURBESCHERMINGSWET 1998 Behoort bij besluit van burgemeester en wethouders van Berkelland datum: zaaknr: nr: 30 sept 2014 65848 OU2010006 Aanvrager : Het college van

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 27 februari 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-012145 - gemeente Oude IJsselstreek

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 25 maart 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-014198- gemeente Hof van

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 18 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2015-005202 - gemeente Ede Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 14 oktober 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-008334 - gemeente Aalten

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 9 februari 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-010956 - gemeente Voorst Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 22 september 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2015-006833 - gemeente Woudrichem Activiteit

Nadere informatie

De bevestiging van ontvangst zien wij graag op korte termijn van u tegemoet.

De bevestiging van ontvangst zien wij graag op korte termijn van u tegemoet. Zelden ru/l YROflI-cidyie/ Projeclmonogemenl PROVINSJE FRYSLAN Doe. nr.: Class, nr.: ingek.: O 6 MEI 2015 Afdeling. Beh. door: Afd. Hoofd AWB.. weken Aan Ged. Statetrvaw Fryslair jcnomen/tel. afgedaan

Nadere informatie

Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning

Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning Luttenbergstraat Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 45 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 11 Opfokbedrijf Morsink T.a.v. de heer G.H. Morsink Larenseweg

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 8 september 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-002524 - gemeente Ede Activiteit : het

Nadere informatie

Bijlagen bij de aanvraag

Bijlagen bij de aanvraag Bijlagen bij de aanvraag Natuurbeschermingswet AANVRAGER: R.J. Tissingh Dorpsstraat 74 7948 BT Nijeveen Onderstaande bijlagen dienen ter ondersteuning aan de vergunningaanvraag in het kader van de Natuurbeschermingswet:

Nadere informatie

Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998

Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Provincie Brabant Maatschap P.J.M. Feller & J.H.T.A.M. Feller- van de Wetering Buntseweg 5 5757 PP Liessel Opdrachtgever Contactpersoon Projectleider Maatschap

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 20 januari 2016 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-009440 - gemeente

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 24 februari 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-012442 - gemeente Doetinchem

Nadere informatie

PROVINSJE P ff V g IAKT. Doe. nr.: 'ngek.: 1 3 QKT 20H. Afd. Hoofd IAWB.. weiten. /oor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan

PROVINSJE P ff V g IAKT. Doe. nr.: 'ngek.: 1 3 QKT 20H. Afd. Hoofd IAWB.. weiten. /oor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan rombou aan College van Gedeputeerde Staten van de provincie Fryslan Afdeling Landelijk Gebied Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN PROVINSJE P ff V g IAKT Doe. nr.: ' Class. i nr.: 11 «, 1 'ngek.: 1 3 QKT

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 4 maart 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-016268 - gemeente Winterswijk

Nadere informatie

BESCHIKKING D.D. 15 APRIL 2013 - ZAAKNUMMER 2013-001167 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESCHIKKING D.D. 15 APRIL 2013 - ZAAKNUMMER 2013-001167 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESCHIKKING D.D. 15 APRIL 2013 - ZAAKNUMMER 2013-001167 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Natuurbeschermingswet 1998 Drempelwaarden op grond van beleidsregels stikstof Gelderland 2013-001167 - gemeente

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 14 juli 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-016115 - gemeente Ede Activiteit

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 26 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2015-002937 gemeente

Nadere informatie

Formulier Natuurbeschermingswet artikel 19d

Formulier Natuurbeschermingswet artikel 19d 20140331.R02e Bijlage 5A Formulier Natuurbeschermingswet artikel 19d 02-01-2015 1 / 8 1 Gegevens aanvrager Naam J. Jakobsen (Post)Adres Oude Schroeweg 124 Postcode 4339 PV Plaats Nieuw- en St. Joosland

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 24 juli 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2015-000028 - gemeente Maasdriel Activiteit

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum : 8 oktober 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-005393 - gemeente Barneveld Activiteit :

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 16 juni 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-013173 - gemeente Oss Activiteit

Nadere informatie

Aanvraag Wet Natuurbescherming - Basismodule

Aanvraag Wet Natuurbescherming - Basismodule Dit formulier wordt regelmatig als gevolg van gewijzigde inzichten aangepast; raadpleeg voor de meest recente versie daarom www.zeeland.nl FORMULIER Postadres Postbus 6001 4330 LA Middelburg E provincie@zeeland.nl

Nadere informatie