Huldenberg Passiefappartementen Verkooplastenboek MVG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huldenberg Passiefappartementen Verkooplastenboek MVG"

Transcriptie

1 Huldenberg Passiefappartementen Verkooplastenboek MVG duurzaam in bouwen mvgbouw.be

2

3 O V E R Z I C H T Passiefappartementen Het bouwproject bestaat uit 4 passiefappartementen met carport en een ruime tuin. De site bevindt zich in het centrum van Huldenberg, in de onmiddellijke nabijheid van de dorpsschool, een supermarkt en het handelscentrum van de gemeente. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers, zijn voorzien van een ruim terras en zijn vlot toegangkelijk voor minder mobiele bewoners. Het gebouw is compact en hedendaags ontworpen, met een combinatie van buitenschrijnwerk in hout-aluminium en witte buitenbepleistering. De vier appartementen voldoen aan de passiefhuisnorm. Deze doorgedreven vorm van energiezuinigheid wordt onder meer bereikt door een compact ontwerp, een heel dikke isolatieschil en een uitstekende luchtdichtheid. Alle ramen zijn bovendien voorzien van driedubbele beglazing. Er wordt gebruik gemaakt van materialen met een zo beperkt mogelijke milieu-impact, onder meer door het gebruik van isolatie in EPS, minerale wol en XPS, muren in kalkzandsteen en inheems houten buitenschrijnwerk. De carport wordt uitgevoerd met een groendak en gaat dankzij beplanting op de drie gevels volledig op in het achtergelegen natuurgebied. Vooruitstrevende technieken De appartementen worden verwarmd met een compacttoestel met warmtepomp. Naast een bijzonder aangenaam wooncomfort levert dit efficiente en plaatsbesparende systeem ook een stevige besparing op de energiefactuur op. Voor de ventilatie werd gekozen voor mechanische balansventilatie met warmterecuperatie (Type D), waardoor de woningen enerzijds continue van gezonde binnenlucht worden voorzien en er anderzijds zo weinig mogelijk energie verloren gaat. Ligging Het project bevindt zich in het centrum van Huldenberg, vlakbij de lokale kleinhandelszaken, de dorpsschool en de gemeentelijke administratieve diensten. Ook een moderne sporthal en een aantal horeca-gelegenheden bevinden zich op wandelafstand. Zowel Brussel als Leuven zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

4 F I N A N C I Ë L E F I C H E E-Peil K-Peil Verwarming/koeling (Kwhr/(m2*jr)) Verkoopprijs (excl. BTW en reg.) Bouwdeel Gronddeel BTW-Bouwdeel Registratie-Gronddeel Verkoopprijs (incl. BTW en reg.) Subsidies Na Ingebruikname Premie E-Peil (Netbeheerder) Gespreid over 5 jaar % Onroerende Voorheffing (Voor KI=1000 EUR) Verkoopprijs na Subsidies Duplex-L Duplex-R App-L App-R Noot: De prijs is inclusief 1 overdekte autostaanplaats. I N D E L I N G E N OPPER V L A K T E S Aantal Slaapkamers Oppervlaktes (m2) Woonkamer/keuken/Salon Slaapkamer Slaapkamer Slaapkamer Badkamer Trapruimte Afzonderl. Wc's Inkom, vestiaire, gangen Bergruimte(n) Netto-Oppervlakte (m2) Bruto-Oppervlakte (m2) Terras Netto-Oppervlakte (m2) De oppervlakte binnen de binnenkant van de binnemuren, per ruimte. Bruto-Oppervlakte (m2) De oppervlakte binnen het beschermd volume (inclusief isolatieschil).

5 E N E R G I E Duplex-L Duplex-R App-L App-R E-Peil K-Peil Verwarming/koeling (Kwhr/m2jaar) 15,0 15,0 15,0 15,0 Thermisch rendement ventilatie (EN308) 80% 80% 80% 80% De vier appartementen zijn passiefwoningen. Dit houdt het volgende in: De totale energievraag voor ruimteverwarming en koeling blijft beperkt tot 15kWh/m² geklimatiseerde vloeroppervlakte. Bij een luchtdichtheidsproef (overeenkomstig de norm NBN EN 13829) met een drukverschil tussen binnen- en buitenomgeving van 50 pascal is het luchtverlies niet groter dan 60 procent van het volume van de woning per uur (n50 niet groter dan 0,6 per uur). Het E-Peil is een maat voor de energieprestatie van een woning. Hoe lager het E-Peil, hoe energiezuiniger de woning. Van huidige nieuwbouwwoningen wordt een E-Peil van 70 verwacht; vanaf 2014 wordt dit verstrengd naar 60. De 4 passiefaapartementen halen een E-Peil van 25, wat betekent dat ze drie keer energiezuiniger zijn dan de huidige norm. Het lage K-peil wijst erop dat de energiezuinigheid in grote mate wordt bereikt door het beperken van de warmteverliezen. Alle wooneenheden hebben dan ook een dikke en efficiënte isolatieschil en driedubbele beglazing. Daarnaast wordt bijzondere aandacht aan de luchtdichtheid besteed. Onderstaand overzicht geeft het gesimuleerde energieverbruik op jaarbasis weer voor het grootste appartement van het project. Er werd uitgegaan van een electriciteitsprijs van 22 cent/kwhr. Bruto Verwarming/Jaar kwh 2237,25 Warmtepomp Rendement 250% VERWARMING kwh ,88 16,41 Warm water/dag 180 Verschil temperatuur Aanvoer/Afgifte Verbruik Wh/L/ C Verbruik SWW/dag-kWhr Bruto SWW-Jaar-kWhr 30 1,16 6, Warmtepomp Rendement 250% SANITAIR WARM WATER kwh ,67 16,81 Gemiddeld ventilatiedebiet m3 Verbuik/m3 Wh 180 0,40 Ventilatie kwh ,76 11,56 TOTAAL-Verwarming/SWW/Ventilatie ,30 44,78

6 Gelijkvloers-Schaal:1/100 MVG d u u r z a a m i n b o u w e n m v g b o u w. b e

7 Verdieping-Schaal:1/100 MVG d u u r z a a m i n b o u w e n m v g b o u w. b e

8

9 Gevels-Schaal:1/100 MVG d u u r z a a m i n b o u w e n m v g b o u w. b e

10 R U W B O U W Grondwerken/Funderingen De teelaarde wordt afgegraven over de volledige oppervlakte. Er wordt een funderingsplaat op volle grond uitgevoerd (of op funderingspalen indien de stabiliteitsstudie dit vereist). De aardelektrode omvat een lus onder de funderingszool volgens AREI. Een reglementaire aansluitbocht met wachtbuizen voor elektriciteit, water, telefoon, teledistributie enz. zijn voorzien vanaf het gebouw tot de rooilijn. Riolering De riolering wordt uitgevoerd conform de gemeentelijke bepalingen en is voorbereid voor een opsplitsing tussen sanitair afvalwater en regenwater volgens het principe van een gescheiden stelsel. Er is een gemeenschappelijke regenwaterput van 2x liter voor de appartementen voorzien. Gewapend beton en metselwerk Het betreft dragende muren in kalkzandsteen, met vloerplaten in breedplaatvloeren. De gevel bestaat uit met buitenpleisterwerk (Sto Lotusan of Knauff Skapp Ultra of gelijkwaardig) afgewerkte isolatie. De binnenruimtes zijn bepleisterd. De ondervloer wordt beschermd tegen opstijgend vocht door een polyethyleenfilm. De buitenmuren worden onderaan beschermd door een laag asfaltroofing. De nodige bijkomende beschermingen tegen opstijgend vocht in het metselwerk zijn voorzien. De uitvoering van gewapend beton gebeurt conform de stabiliteitsstudie. Dorpels De dorpels van de deuren en ramen zijn deels uitgevoerd in blauwe hardsteen, opgekit en met druiplijst, en deels in aluminium. Isolatie Muurisolatie: 20cm grijze EPS (lambda 0.032) (of gelijkwaardig) Dakisolatie: 16cm PUR (lambda 0.027) en 18cm Rotswol (lambda 0.035) Vloerisolatie: 20cm XPS (lambda 0.035) Driedubbele beglazing met U-waarde 0,6 Noot: Het isolatiepakket kan door de Verkoper ten allen tijde worden aangepast, voor zover de berekende behoefte aan verwarming/koeling van elk individueel appartement de 15 kwhr/m2 vloeroppervlakte/jaar niet overschrijdt. Dak De dakopbouw bestaat uit een hellende dakstructuur aangebracht uit gedrenkt Douglas of gelijkwaardig, een onderdak voorzien van stoflatten en panlatten, waarop dakpannen worden geplaatst. Buitenschrijnwerk De ramen en deuren zijn uitgevoerd in thermisch onderbroken hout, voorzien van een aluminium buitenprofiel. De dikte van de profielen bedraagt 78mm. Alle ramen zijn voorzien van driedubbele beglazing, U-waarde 0,6.

11 T E C H N I E K E N Verwarming Compacttoestel Nilan Compact P of gelijkwaardig. In de gelijkvloerse appartementen wordt de verwarming aangevuld met handdoekwarmers in de keuken en badkamer. In de overige appartementen is er aanvullend vloer/plafondverwarming voorzien. Het systeem is zodanig gedimensioneerd dat bij een buitentemperatuur van -10 gradenc de volgende temperaturen kunnen bereikt worden: toilet, hal: 18 gradenc; berging en slaaplamers: 20 gradenc, keuken en leefruimte: 21 gradenc; badkamer: 24 gradenc. Ventilatie Mechanische balansventilatie met warmterecuperatie type Nilan Compact P of gelijkwaardig. Nachtkoeling in de zomer (volledige bypass). Toevoer: Leefruimte-Slaapkamers Afvoer: Keuken-Berging-Toilet-Badkamer Electriciteit De installatie geschiedt volgens de voorschriften van het AREI en wordt gekeurd door een onafhankelijk controlemechanisme. 24 lichtpunten - 39 stopcontacten Driefazige voeding kookfornuis - Voeding ventilatie Meterkast 25S60-2 differentieelschakelaars van maximum 40A 1 bel-installatie Leidingen voor teledistributie en telecommunicatie zijn voorzien in de leefruimte. aarding bad - aarding douche Keuken In de aankoopprijs is een keuken voorzien, volgens de plannen ontworpen door Keukens Theyssens te Huldenberg (specificaties op aanvraag). Optioneel kan de voorziene keuze binnen het aanbod van onze leverancier ge-individualiseerd worden. Sanitair De aanvoerleidingen zijn uitgevoerd in polyethyleenbuizen, de afvoerleidingen in pvc. Er zijn toestellen en meubilair ter waarde van 3000 EUR excl. BTW voorzien, naar keuze te kiezen bij een door de Verkoper aangeduide leverancier. Optioneel kan de sanitaire inrichting binnen het aanbod van onze leverancier ge-individualiseerd worden. A F W E R K I N G Vloerbekleding/ Tegelwerken Alle ruimtes: tegels met handelswaarde 20 EUR excl. BTW (naar keuze binnen het relevante aanbod van onze leverancier). Muurtegels badkamer: er wordt betegeling met een handelswaarde van 20 EUR excl. BTW voorzien op volgende plaatsen: douchewanden tot 2m hoogte, badwand tot 1m boven de badrand, ruimte tussen wastafel en spiegel.

12 Schilderwerken Niet begrepen in de verkoopprijs. Binnenschrijnwerk Plamuurdeur met MDF omlijsting, voorzien van scharnieren, slot en deurkruk. De handelswaarde van een binnendeur, inclusief beslag, bedraagt 200 EUR, excl. BTW. Trap Gesloten of open trap (volgens plan). Omgevingsaanleg Parkings en terrassen worden in waterdoorlatende klinkers of tegels voorzien. Afwerking Gemene Delen De muren van de inkomhal en trapzaal worden bepleisterd en afgewerkt met een schilderlaag. De kleuren worden bepaald door de Verkoper. De inkomdeur heeft een deurtrekker en kan vanuit de appartementen worden geopend met een parlofooninstallatie. Er worden individuele brievenbussen voorzien die voldoende groot zijn voor een A4 omslag. De trap wordt uitgevoerd in zichtbeton, waarbij de treden worden afgewerkt met een trapneus. De volledige afwerking van de gemene delen gebeurt volgens de keuze van de Verkoper. Een verdeelkast groepeert de voeding voor de verlichting van de gemeenschappelijke delen, de gemeenschappelijke stopcontacten, de lift en de parlofooninstallatie. Het verbruik zal gebeuren via een specifieke telling en verdeeld tussen de kopers van de appartementen (cf. Infra). Alle gemeenschappelijke delen zijn volledig uitgerust met basisverlichting. De verlichting van de traphallen wordt bediend door middel van automatische uitdoving. De gemene delen worden voorzien van decoratieve lichtarmaturen, naar keuze van de Verkoper. Er wordt een algemeen slotenplan uitgewerkt waarmee elke Koper toegang krijgt tot de ruimtes die noodzakelijk zijn. A D M I N I S T R AT I E V E B E P A L I N G E N Algemeen De verkoop betreft het bouwen van eenappartement volgens de koopovereenkomst en onderhavig verkooplastenboek. Alleen wat specifiek vermeld staat in de koopovereenkomst is inbegrepen in de verkoopprijs. De koopovereenkomst heeft voorrang op het verkooplastenboek en het verkooplastenboek heeft voorrang op de plannen. Naast de koopovereenkomst (conform de wet Breyne) en het verkooplastenboek ontvangt de koper de plannen en het post-interventiedossier, conform het KB van 25/01/2001, betreffende de Tijdelijke of Mobiele Bouwplaatsen. Erelonen De erelonen van de architect, de ingenieur, de veiligheidscoordinator en de EPB-verslaggever zijn inbegrepen in de verkoopprijs. Nutsvoorzieningen De aankoppeling, aansluiting, indienststelling en keuring van de nutsvoorzieningen (water/gas/electriciteit/telecommunicatie/riolering) is niet begrepen in de verkoopprijs en is ten laste van de koper.

13 Toegang tot de bouwplaats Alleen de leden van het bouwteam en hun medewerkers hebben vrije toegang tot de bouwplaats. De koper mag de bouwplaats alleen betreden onder begeleiding van een vertegenwoordiger van MVG Bouwbedrijf. Deze bezoeken gebeuren steeds op eigen risico. Wijzigingen tijdens de werken De verkoper heeft het recht wijzigingen aan te brengen die noodzakelijk blijken tijdens de uitvoering, voor zover zij geen afbreuk doen aan de waarde, de kwaliteit en de bruikbaarheid van het gebouw. Mogelijke verschillen in afmetingen ten opzichte van de plannen, hetzij plus of min, moeten beschouwd worden als aanvaardbare afwijkingen en kunnen geen aanleiding geven tot verhaal tegenover de verkoper. Het op de plannen weergegeven meubilair, evenals de afgebeelde toestellen zijn louter illustratief. Verkoopprijs, betaling en subsidies De verkoopprijs bestaat uit een gronddeel en een bouwdeel. Op het gronddeel dienen registratierechten betaald te worden, op het bouwdeel is BTW van toepassing. De registratierechten en BTW zijn niet in de verkoopprijs begrepen. Daarnaast zullen er ook notariskosten geheven worden, die eveneens niet in de verkoopprijs begrepen zijn. De betaling van de verkoopprijs gebeurt in schijven, conform de wet Breyne: Schijf 1 Bij het ondertekenen van de aankoopbelofte/compromis Schijf 2 Bij het verlijden van de akte Schijf 3 Na ruwbouw vloerplaat Schijf 4 Na ruwbouw vloerplaat verdieping Schijf 5 Na ruwbouw dak Schijf 6 Na plaatsing van het buitenschrijnwerk Schijf 7 Na plaatsing van de chappe Schijf 8 Na plaatsing van het binnenschrijnwerk Schijf 9 Bij voorlopige oplevering Meerwerken 5% van de verkoopprijs Saldo Gronddeel +al uitgevoerde bouwdelen 17% bouwdeel 17% bouwdeel 17% bouwdeel 17% bouwdeel 17% bouwdeel 10% bouwdeel 5% bouwdeel Volgens vordering Er zijn verschillende subsidies van toepassing. Een volledig overzicht van de beschikbare subsidies is te vinden op MVG is niet verantwoordelijk voor het toekennen van subsidies en premies. Vereniging van mede-eigenaars De koper engageert zich tot het oprichten van een Vereniging van Mede-eigenaars, samen met de verschillende kopers van de appartementenbinnen het op te richten gebouw, conform de artikelen tot en met Burgerlijk Wetboek. Hij engageert zich binnen deze Vereniging van Medeeigenaars tevens tot het aanstellen van een Syndicus, om zodoende te voorzien in het beheer van de niet-privatieve gedeeltes van de gebouwen en terreinen. In de statuten van de Vereniging van Mede-eigenaars wordt opgenomen dat de verdeling van de beheerskosten van de niet-privatieve ruimtes geschiedt volgens een verdeelsleutel waarbij de kopers van de gelijkvloerse appartementen vrijgesteld zijn van elke bijdrage tot de kosten die gerelateerd zijn aan de lift.

14 B O U W T E A M Ontwikkeling-Aannemer-Stabiliteit-Veiligheid-EPB MVG Bouwbedrijf Wolfshagen 35b B-3040 Huldenberg 016/ BTW: BE Reg: / RPR Leuven Architect Architectenbureau Dirk Gillekens Sint Jansbergsteenweg Huldenberg

Jezus-Eik Laagenergie appartementen Commerciële ruimtes Verkooplastenboek. MVG d u u r z a a m i n b o u w e n. m v g b o u w. b e

Jezus-Eik Laagenergie appartementen Commerciële ruimtes Verkooplastenboek. MVG d u u r z a a m i n b o u w e n. m v g b o u w. b e Jezus-Eik Laagenergie appartementen Commerciële ruimtes Verkooplastenboek MVG d u u r z a a m i n b o u w e n m v g b o u w. b e 3D-ontwerp: Vos Visualisaties I N H O U D S O P G AV E Overzicht...3 Ruime

Nadere informatie

Attenrode Passiefwoningen MVG

Attenrode Passiefwoningen MVG Attenrode Passiefwoningen MVG duurzaam in bouwen I N H O U D S O P G AV E Overzicht...3 Ruime, moderne laagenergiewoningen...3 Vooruitstrevende technieken...3 Ligging...3 Duurzaam Bouwen...3 Vlabo-Project...3

Nadere informatie

MVG DUURZAME LAAGENERGIEWONING VERKOOPLASTENBOEK MVG. VERKOOPLASTENBOEK: Waversesteenweg 87 1560 Hoeilaart

MVG DUURZAME LAAGENERGIEWONING VERKOOPLASTENBOEK MVG. VERKOOPLASTENBOEK: Waversesteenweg 87 1560 Hoeilaart DUURZAME LAAGENERGIEWONING VERKOOPLASTENBOEK I N H O U D S O P G AV E Bouwteam... 2 Ontwikkeling-Aannemer-Stabiliteit-Veiligheid-EPB...2 Architect... 2 Overzicht Project... 3 Ruime, moderne laagenergiewoning...3

Nadere informatie

RESIDENTIE DE MANDENMAKERIJ

RESIDENTIE DE MANDENMAKERIJ RESIDENTIE DE MANDENMAKERIJ Lagesteenweg 24, 1850 Grimbergen Verkoop: Prinsenstraat 24 te 1850 Grimbergen Tel 02/270.90.75 Email: immotoye@era.be Website : www.era.be/immotoye 1/20 HET PROJECT Lagesteenweg

Nadere informatie

Koperslastenboek. Beneluxlaan 40-42, 8700 Tielt. GC-Architecten bvba, Veldstraat 11, 8760 Meulebeke. Verkoop:

Koperslastenboek. Beneluxlaan 40-42, 8700 Tielt. GC-Architecten bvba, Veldstraat 11, 8760 Meulebeke. Verkoop: Koperslastenboek Bouwplaats: Bouwheer: Ontwerp: Klantencoördinatie: Verkoop: Lambert Invest bvba GC-Architecten bvba, Veldstraat 11, 8760 Meulebeke BVBA Vlato, Sint-Janstraat 185, 8700 Tielt VLAEMYNCK

Nadere informatie

PROJECT BARA B8. Lastenboek Appartementen. Overeenkomstig artikel 7 van de Wet Breyne. Cityline

PROJECT BARA B8. Lastenboek Appartementen. Overeenkomstig artikel 7 van de Wet Breyne. Cityline PROJECT BARA B8 Lastenboek Appartementen Overeenkomstig artikel 7 van de Wet Breyne Cityline Antoon Van Osslaan 1 bus 2-1120 Brussel Tel 02-749 95 46 - Fax 02-749 95 25 www.immobam.be Inhoudsopgave 1 Algemeen...4

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. T VEER te Tielrode Burgermeester A. Heymanstraat 84 Antwerpsesteenweg 97. 19/05/2014 Gvg / Wg / Gdv / Vkr / Gvv

VERKOOPLASTENBOEK. T VEER te Tielrode Burgermeester A. Heymanstraat 84 Antwerpsesteenweg 97. 19/05/2014 Gvg / Wg / Gdv / Vkr / Gvv VERKOOPLASTENBOEK T VEER te Tielrode Burgermeester A. Heymanstraat 84 Antwerpsesteenweg 97 19/05/2014 Gvg / Wg / Gdv / Vkr / Gvv Inhoud I. PROJECTTEAM... 3 II. ALGEMEEN... 4 1) Projectteam... 4 2) Leidinggevend

Nadere informatie

1. VOORBEREIDENDE WERKEN

1. VOORBEREIDENDE WERKEN 1. VOORBEREIDENDE WERKEN a. AFBRAAK De kosten voor de sloop zijn inbegrepen in de koopprijs. b. BEMALING In functie van de heersende grondwaterstand worden de eventueel nodige bemalingswerken uitgevoerd

Nadere informatie

Residentie Koningin Astrid

Residentie Koningin Astrid Residentie Koningin Astrid Cvba Vobis Aalbeeksesteenweg 15 8 B-8500 Kortrijk T 056/25 25 25 www.vobis.be Residentie Koningin Astrid 2 appartementen met 1 slaapkamer & terras 2 dakappartementen met riant

Nadere informatie

Residentie De enbosschen Residentie Capellenhof Verkoopslastenboek

Residentie De enbosschen Residentie Capellenhof Verkoopslastenboek Residentie De enbosschen Residentie Capellenhof Verkoopslastenboek Index Blz 1. Voorwoord 3 2. Beschrijving van het project 4 3. Bouwkundig lastenboek 5 3.1. Afbraak en voorbereidende werken 3.2. Ondergrondse

Nadere informatie

Project NIEUWE ERVEN

Project NIEUWE ERVEN Verkoopslastenboek BLOK C Project NIEUWE ERVEN TURNHOUT 25 Februari 2013 Dit verkoopslastenboek en/of plannen architect kan (kunnen) op latere datum steeds aangepast worden in functie van bouwvergunning,

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Residentie De Meuleman 1

Verkoopslastenboek Residentie De Meuleman 1 Verkoopslastenboek Residentie De Meuleman 1 1. K a r a k t e r i s t i e k e n v a n h e t gebouw 1.1 ALGEMENE VOORZIENINGEN EN AFWERKINGEN VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN De afwerkingsmaterialen voor

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK Turnhout Residentie Kruisberg

VERKOOPSLASTENBOEK Turnhout Residentie Kruisberg VERKOOPSLASTENBOEK Residentie Kruisberg MAKELAAR: Century 21 Bruyninckx Vastgoed Rubensstraat 157 2300 ARCHITECT: Office 48 Koning Albertstraat 48 2440 Geel AANNEMER: Pluym Van Loon Kanaaldijk 16c 2380

Nadere informatie

Verkooplastenboek. Residentie Terra Verde. Winksele. Projectontwikkelaar-verkoper:

Verkooplastenboek. Residentie Terra Verde. Winksele. Projectontwikkelaar-verkoper: Verkooplastenboek Residentie Terra Verde Winksele Projectontwikkelaar-verkoper: www.lgv.be verkoopslastenboek Residentie Terra Verde pagina 1 www.lgv.be verkoopslastenboek Residentie Terra Verde pagina

Nadere informatie

TURNHOUT HOOGSTRATEN TURNHOUT NIEF HOUT TURNHOUT

TURNHOUT HOOGSTRATEN TURNHOUT NIEF HOUT TURNHOUT BR Commercieel lastenboek Appartementen Zomerlinde, Diksmuidestraat 76-78 Lijsterbes, Dokter Nand Peetersstraat 16-18 Vogelkers, Guldensporenlei 33-37 PARTNERS: Bouwheer Hecta bvba of een aan haar gelieerde

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE STATIO Wolvertem

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE STATIO Wolvertem VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE STATIO Wolvertem 30/10/2013 Vg / Wg / Gdv / Gvkr / Gvv 1 Inhoud I. PROJECTTEAM... 3 ALGEMEEN... 4 1) Projectteam... 4 2) Leidinggevend architect... 4 3) Technische studies...

Nadere informatie

Residentie Oud Ghent LASTENBOEK. Durmelaan 6, 9880 AALTER Tel. 09/325.73.50 e-mail: info@mevaco.be URL: www.mevaco.be

Residentie Oud Ghent LASTENBOEK. Durmelaan 6, 9880 AALTER Tel. 09/325.73.50 e-mail: info@mevaco.be URL: www.mevaco.be Burgstraat - Perkamentstraat, GENT LASTENBOEK INLICHTINGEN EN VERKOOP MEVACO Bouwbedrijf nv AANNEMER - PROMOTOR MEVACO Bouwbedrijf nv Durmelaan 6, 9880 AALTER Tel. 09/325.73.50 e-mail: info@mevaco.be URL:

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. ARTEVELDE - PLAZA De Panne

VERKOOPLASTENBOEK. ARTEVELDE - PLAZA De Panne VERKOOPLASTENBOEK ARTEVELDE - PLAZA De Panne 20/11/2013 Vg / Wg / Gdv / Gvkr / Gvv 1 Inhoud I. PROJECTTEAM... 3 II. ALGEMEEN... 4 1) Projectteam... 4 2) Leidinggevend architect... 4 3) Technische studies...

Nadere informatie

Residentie Hertshoorn

Residentie Hertshoorn Residentie Hertshoorn Verkoopslastenboek Verkoopslastenboek Nieuwbouw Handelsruimte met 7 appartementen, gelegen op de hoek van de Adegemstraat en de Hertshoornstraat te 2800 Mechelen Verkoop: ERA Vijfhoek

Nadere informatie

RESIDENTIE PEUTIEBOS Aarschotsestraat 50 1800 Peutie

RESIDENTIE PEUTIEBOS Aarschotsestraat 50 1800 Peutie RESIDENTIE PEUTIEBOS Aarschotsestraat 50 1800 Peutie IMMO TOYE Tel 02/270.90.75 Prinsenstraat 24 Fax 02/270.80.74 1850 Grimbergen Email: immotoye@era.be L A S T E N B O E K BOUWEN VAN 4 RESIDENTIELE GEBOUWEN

Nadere informatie

Residentie Swellendam Veerstraat 28 te 9290 Berlare

Residentie Swellendam Veerstraat 28 te 9290 Berlare Veerstraat 28 te COMMERCIEEL LASTENBOEK BOUWHEER : NV Hyboma Wilgenlaan 39-8610 Kortemark tel : 051/56.74.01 info@hyboma.be ARCHITECT : Architectenburo Berkein Bellemstraat 50 9880 Aalter Tel : 09/227

Nadere informatie

OTEGEMVELDE. Hogenakkerhoekstraat 1 9150 Kruibeke Tel.: 03/773.26.80 www.berg-invest.be

OTEGEMVELDE. Hogenakkerhoekstraat 1 9150 Kruibeke Tel.: 03/773.26.80 www.berg-invest.be RESIDENTIE LARGO OTEGEMVELDE Project: Bouwheer: Projectcoördinatie: Architect: Ingenieursburo: Veiligheidscoördinatie: Basisakte: Verkoop: Residentie Largo Kouterstraat 56-58-60 9240 Zele Berg Real Estate

Nadere informatie

PRESTIGE NIEUWBOUW. Residentie t Kasteelken Avelgemstraat 80 82 te Zwevegem. Beschrijving van de werken

PRESTIGE NIEUWBOUW. Residentie t Kasteelken Avelgemstraat 80 82 te Zwevegem. Beschrijving van de werken PRESTIGE NIEUWBOUW Residentie t Kasteelken Avelgemstraat 80 82 te Zwevegem Beschrijving van de werken Coördinatie Architect Beyaert Projects Geert Vleeschouwers Otegemstraat 235 Speibeekstraat 5 8720 Dentergem

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK. Project : Diestsestraat 167-169-171 3000 LEUVEN Appartement. 0301

VERKOOPSLASTENBOEK. Project : Diestsestraat 167-169-171 3000 LEUVEN Appartement. 0301 VERKOOPSLASTENBOEK Project : Diestsestraat 167-169-171 3000 LEUVEN Appartement. 0301 INHOUDSTAFEL 1 RUWBOUW EN OMGEVINGSWERKEN... 2 1.1 Grondwerken... 2 1.2 Funderingen... 2 1.3 Riolering... 2 1.4 Ondergrondse

Nadere informatie

PRUYTENSHOF. Verkaveling Pruytenshof 9260 WICHELEN-SERSKAMP. Tel. 09 233 15 30 Tel. 09 325 73 50 URL: www.urbis.be URL: www.mevaco.

PRUYTENSHOF. Verkaveling Pruytenshof 9260 WICHELEN-SERSKAMP. Tel. 09 233 15 30 Tel. 09 325 73 50 URL: www.urbis.be URL: www.mevaco. RESIDENTIE PRUYTENSHOF Verkaveling Pruytenshof 9260 WICHELEN-SERSKAMP LASTENBOEK INLICHTINGEN EN VERKOOP URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103, 9000 GENT AANNEMER PROMOTOR MEVACO BOUWBEDRIJF nv Durmelaan

Nadere informatie

RESIDENTIE De Biezen - BESTEK

RESIDENTIE De Biezen - BESTEK RESIDENTIE De Biezen - BESTEK HOOFDSTUK 1 ONDERGRONDSE RUWBOUWWERKEN 1. Grond- en funderingswerken : De grondwerken worden volgens de gewenste afmetingen uitgevoerd ten einde de funderingswerken, kanalisatie-

Nadere informatie

Lastenboek ROBOSS ALGEMEEN. b) Aanleg van de riolering

Lastenboek ROBOSS ALGEMEEN. b) Aanleg van de riolering Lastenboek ROBOSS ALGEMEEN De appartementen en penthouses, verkocht met sleutel op de deur, zijn conform aan de plannen en tekeningen van de architect, aan de "beknopte technische beschrijving", (die een

Nadere informatie

DOMEIN DE STEELANDER TECHNISCHE OMSCHRIJVING FASE 3 en 4 APPARTEMENTEN. LIGGING: Gravin Adelahof 8530 Harelbeke

DOMEIN DE STEELANDER TECHNISCHE OMSCHRIJVING FASE 3 en 4 APPARTEMENTEN. LIGGING: Gravin Adelahof 8530 Harelbeke 1/24 DOMEIN DE STEELANDER TECHNISCHE OMSCHRIJVING FASE 3 en 4 APPARTEMENTEN LIGGING: Gravin Adelahof 8530 Harelbeke BOUWHEER: PROMOTOR HARBO BVBA Gentsesteenweg 71 8530 Harelbeke ARCHITECT ARCHITECTENBURO

Nadere informatie

Residentie RODERICK OUDENBURG L A S T E N B O E K

Residentie RODERICK OUDENBURG L A S T E N B O E K Residentie RODERICK OUDENBURG L A S T E N B O E K RESIDENTIE RODERICK OMSCHRIJVING APPARTEMENTEN LIGGING: ZANDVOORDSESTRAAT 32 8460 OUDENBURG BOUWHEER: DE RUYTTER BVBA Vaartdijk Noord 25B 8432 LEFFINGE

Nadere informatie

PULDERHOF LASTENBOEK AFGEWERKT VERKOOPSLASTENBOEK: A. BESCHRIJVING VAN DE MATERIALEN ALGEMEEN B. BESCHRIJVING EN AFWERKING VAN DE

PULDERHOF LASTENBOEK AFGEWERKT VERKOOPSLASTENBOEK: A. BESCHRIJVING VAN DE MATERIALEN ALGEMEEN B. BESCHRIJVING EN AFWERKING VAN DE LASTENBOEK AFGEWERKT PULDERHOF VERKOOPSLASTENBOEK: A. BESCHRIJVING VAN DE MATERIALEN ALGEMEEN B. BESCHRIJVING EN AFWERKING VAN DE GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN C. AFWERKING DER PRIVATE WOONGELEGENHEDEN D. ALGEMENE

Nadere informatie