Wonen binnen DE STELLINGSTAETE. 36 Carréwoningen in De Lutte gemeente Losser

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wonen binnen DE STELLINGSTAETE. 36 Carréwoningen in De Lutte gemeente Losser"

Transcriptie

1 Wonen binnen DE STELLINGSTAETE 36 Carréwoningen in De Lutte gemeente Losser

2 DE KEUJER Makelaars & Rentmeesters biedt te koop aan in de prachtige groene omgeving van het kerkdorp DE LUTTE (gemeente Losser) 36 LUXUEUZE DEELS RIETGEDEKTE GESCHAKELDE WONINGEN, prominent gelegen in het verlengde van de toegangsweg naar de wijk Luttermolen met optioneel in de parkeerkelder een eigen parkeergarage en/of op het parkeerdek een eigen parkeerplaats. Deze 36 woningen zijn gebouwd in clusters van 6 in een carrévorm met een gemeenschappelijke binnenplaats maar wel op eigen grond met een eigen tuin, dit juridisch vormgegeven in een zgn. appartementsrecht. Alle woningen zijn volledig onderkelderd waardoor er drie volwaardige woonlagen zijn en de woningen voor deze prijsklasse erg veel volume hebben.

3 Wat maakt wonen in een van deze carréwoningen nu zo bijzonder? - Noordelijk van deze panden is een omvangrijke parkeergarage met daarboven een parkeerdek gerealiseerd voor de bewoners van dit complex. Uitgangspunt is dat er geen auto s in de straat of nabij de woningen worden geparkeerd waarbij een uitzondering wordt gemaakt voor het kortstondig laden en lossen, b.v. van uw wekelijkse boodschappen. Door het ontbreken van auto s in de straat ontstaat er een unieke aanblik van fraaie woningen zonder veelal storend blik kris kras door de straat. - De tuinen behorende bij de woningen worden aangelegd door en voor rekening van de verkoper waarbij kopers de gelegenheid wordt geboden ook het wekelijkse onderhoud voor een relatief klein bedrag uit te besteden, een aantrekkelijke formule wanneer u er graag zo nu en dan een poosje op uit trekt!

4 Door de gekozen systematiek van zes keer zes geschakelde woningen met een gemeenschappelijke binnenplaats (het carré model) in samenhang met de geclusterde parkeergarages/plaatsen zijn alle 36 woningen ondanks de volledige eigendom gekoppeld aan een zgn. Vereniging van Eigenaren (VVE) waarvoor de (spel)regels zijn opgesteld door KienhuisHoving notarissen te Oldenzaal. In de stukken met betrekking tot de VVE vindt u kort gezegd de spelregels welke noodzakelijk zijn om op een aangename wijze en in harmonie met elkaar te wonen en te leven met respect voor ieders bezit. Om zoveel mogelijke keuzevrijheid te bewerkstelligen worden de 36 woningen te koop aangeboden zonder een parkeergarage en zonder een plek op het bovenliggende parkeerdek.

5 Wel worden de kopers van een woning bij voorrang in de gelegenheid gesteld in de kelder en op het dek een parkeerfaciliteit bij te kopen; deze parkeermogelijkheden zijn uitsluitend bedoeld voor en straks eigendom van de eigenaren van de woningen/appartementsrechten en zullen ook worden aangeduid als privéterrein. Een volgend naar onze overtuiging vernieuwend aspect is dat de toekomstige eigenaren de gelegenheid wordt geboden een aantal zaken collectief uit te besteden op basis van een maandelijks te betalen vergoeding waardoor men er zorgeloos op uit kan trekken; ook eventuele (tijdelijke) lichamelijke beperkingen maken deze vernieuwende service tot een weldaad! U mag hierbij denken aan glasbewassing buitenom alsmede het wekelijkse onderhoud van tuin en kavelsloten. De hieraan verbonden kosten worden naar huidig prijspeil geraamd op 95,-- per maand incl. BTW.

6 Modelwoning Stellingmolen nr. 17 Modelwoning Stellingmolen 17A

7 Modelwoning Stellingmolen 17B Reserveringen voor onderhoud, gladheidsbestrijding, schoonmaak parkeerkelder/-dek, opheffen verstoppingen, stroomverbruik parkeerkelder e.d. zullen collectief worden geregeld middels de hiervoor beschreven VVE. Om u een zo helder mogelijk beeld van dit bijzondere project te verschaffen zijn in deze prospectus voorts de volgende aspecten belicht: - Plattegronden van alle drie verdiepingen met in elkaars spiegelbeeld de woningtypes A-D, B-E en C-F; - Overzicht huisnummering; - Kavelverdeling met groottes; - Technische omschrijving/staat van oplevering; - Woningtypes met gebruiksoppervlaktes en inhoud; - Beknopte info over het dorp De Lutte.

8 AANVAARDING: bij voorkeur spoedig. KOOPSOMMEN: Woning/appartementsrecht vrij op naam ,-- Parkeerplaats in de kelder ,-- OF: Afgesloten garage in de parkeerkelder ,-- Eigen parkeerplaats op het parkeerdek 3.000,-- (al deze bedragen zijn inclusief omzetbelasting).

9 N.B.: De koopsom van de woningen is inclusief de tuinaanleg (zie modelwoningen) met een stelpost voor keuken en sanitair overeenkomend met hetgeen u thans in de modelwoningen aantreft; eventuele meerkosten dienaangaande zijn derhalve voor rekening koper. De kelder wordt casco opgeleverd; de meerkosten voor het aanbrengen van een plafond en een sauna/infraroodcabine overeenkomstig de modelwoningen bedragen ,--. incl. BTW. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot: Telefoon: Internet: Deze brochure - te downloaden van onze site - is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

10 UITGELICHT: 1. Het betreft 36 luxueuze rietgedekte woonhuizen prominent gelegen binnen het bestemmingsplan Luttermolenveld waar permanente bewoning is toegestaan. 2. Er zijn 3 types woonhuizen welke variëren van 595 m³ tot 659 m³ van de 36 woningen zijn uitgevoerd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. 4. De 36 woningen zijn gebouwd in clusters van 6 in carrévorm met een gemeenschappelijke binnenplaats maar wel op eigen grond met een eigen tuin, dit alles juridisch vormgegeven in een zgn.: appartementsrecht. 5. In de stukken van de VVE (Vereniging Van Eigenaren) vindt u kort gezegd de spelregels welke noodzakelijk zijn om in harmonie met elkaar te wonen en te leven. 6. In de stukken van de VVE vindt u een diversiteit aan (spel)regels, zowel rechten als plichten. 7. Alle woningen bestaan uit 3 woonlagen en zijn rondom uitgevoerd met ingebouwde elektrisch te bedienen rolluiken en dus volledig afsluitbaar bij afwezigheid. 8. Kopers worden bij voorrang in de gelegen gesteld in de parkeerkelder een afgesloten garage of een open garage en/of op het parkeerdek een eigen parkeerfaciliteit te kopen. 9. Er komt voor fietsen een gemeenschappelijke ruimte in de parkeergarage beschikbaar. 10. De servicekosten met daarin o.a. het schoonhouden van gemeenschappelijke ruimtes, gladheidbestrijding, schoonmaak dakgoten en hemelwaterafvoeren, reservering (groot-)onderhoud e.d. worden geregeld middels de VVE. 11. Kopers wordt de gelegenheid geboden ook het wekelijks onderhoud van de tuin en de maandelijkse glasbewassing uit te besteden voor een bedrag van 95,-- incl. B.T.W. per maand. 12. Uitgangspunt is dat er geen auto s in de straat of nabij de woningen worden geparkeerd waarbij een uitzondering wordt gemaakt voor het kortstondig laden en lossen van bijv. uw wekelijkse boodschappen. Door het ontbreken van auto s in de straat ontstaat er een unieke aanblik van fraaie woningen zonder veelal storend blik kris kras door de straat. 13. De begane grond vloer op de verdiepingsvloer zijn voorzien van vloerverwarming evenals de op-/afrit van de parkeergarage hetgeen ideaal is in relatie tot gladheid. 14. Een traplift en alarminstallatie zijn optioneel.

11 PRIJZEN - De koopsom van alle woningen is ,-- v.o.n. tenzij de juridische levering (=overdracht) plaats vindt voor 1 oktober 2012, dan bespaart u 5.280,-- i.v.m. het lagere BTW tarief! - De koopsom van de woning is inclusief de tuinaanleg (zie modelwoningen) met een stelpost voor keuken en sanitair overeenkomend met hetgeen u thans in de modelwoningen aantreft. - De kelder wordt casco opgeleverd; de meerkosten van het aanbrengen plafond en sauna/infraroodcabine (zie modelwoning) bedragen ,-- incl. BTW. - Kosten afgesloten garage in de kelder ,-- incl. BTW. - Kosten eigen parkeerplaats in de kelder ,-- incl. BTW. - Kosten eigen parkeerplaats op het parkeerdek 3.000,-- incl. BTW LET WEL: vorenstaand overzicht betreft een weergave van enkele kernpunten en beoogt dus niet volledig te zijn; de onderliggende notariële akte blijft leidend.

12

13 Technische omschrijving 36 woningen DE STELLINGMOLEN de Lutte Kelder: De keldervloer is een gewapende, in het werk gestorte, betonvloer op staal gefundeerd. De kelderwanden zijn prefab betonwanden met binnenin een 90 mm. dikke psisolatielaag. De ruwe vloer is voorzien van een zandcement dekvloer. Begane grondvloer: Gewapende breedplaatvloer in het werk afgestort met beton. In en onder de vloer zijn de technische leidingen verwerkt. De ruwe vloer is voorzien van een zwevende cementdekvloer op vloerisolatie. Gevels en buitenwanden: De prefab buiten- en binnenwanden bestaan uit één geheel. De totale dikte is 320 mm. Het buitenblad bestaat uit gevelstenen welke fabrieksmatig in beton worden gegoten. Een 100 mm. dikke PS-isolatie is in het prefab element opgenomen. Het binnenspouwblad is van 120 mm. dik gewapend beton. In de wanden zijn de nodige sparingen aangebracht ten behoeve van de technische installaties. Onder de buitenkozijnen zijn prefab raamdorpels uit één stuk toegepast. De gevels zijn voorzien van een terugliggende geborstelde voeg. Binnenwanden: Dragende tussenwanden zijn uitgevoerd in 120 mm dik kalkzandsteen metselwerk. Niet dragende tussenwanden zijn van 100 mm dikke, gibo blokken. De binnenwanden zijn behangklaar opgeleverd, geschikt voor glasvliesbehang. 1 e Verdiepingsvloer: De vloer is een gewapende breedplaatvloer in het werk afgestort met beton. In de betonvloer zijn de technische leidingen verwerkt. De ruwe vloer is voorzien van een zandcement dekvloer Zoldervloer: De draagconstructie is uitgevoerd in gelamineerde houten liggers. De zoldervloer bestaat uit een houten zolderbalklaag, voorzien van 19 mm. dikke multiplex platen. Dakconstructie: De dakelementen zijn van Isobouw type Slimfix-riet Rc = 4.0, binnenzijde wit gelakt. Het dak is grotendeels voorzien van hoogwaardig riet, dikte 30 cm en voorzien van een keuringscertificaat. Het riet heeft een brandwerende behandeling ondergaan. T.p.v. de dakpannen zijn panlatten toegepast waarop keramisch rood gepatineerde dakpannen zijn aangebracht.

14 Buitenkozijnen, deuren en ramen: De kozijnen, deuren en ramen bestaan uit meranti hardhout. De draaiende delen zijn voorzien van inbraak beveiligd hang- en sluitwerk d.m.v. meervoudige vergrendeling. Er is Maco beslag toegepast. De te openen ramen zijn draai-kiepramen. Alle buitenkozijnen, met uitzondering van de voordeur, zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Beglazing: De toegepaste buitenbeglazing is HR ++, en voorzien van roedes in het glas. Waarnodig zijn de ramen voorzien van handbedienbare Duco ventilatieroosters. Binnenkozijnen: Binnendeuren zijn dichte paneeldeuren, de entreedeur naar de woonkamer is voorzien van enkele beglazing. De binnendeuren zijn voorzien van RVS hang- en sluitwerk. De kozijnen zijn afgewerkt met sierbeleg met neuten. Buitentimmerwerk: De onderzijde van het dakoverstek en buitenterras is afgetimmerd met exterieur geschikt multiplex. De boeien en windveren zijn van red ceder. Binnentimmerwerk: De onderkant van de zolderbalklaag is afgetimmerd met gipskarton platen. De vloeraansluiting, gipsplafonds en wand zijn standaard afgetimmerd. Vensterbanken: Onder de buitenkozijnen zijn composiet natuurstenen vensterbanken toegepast. Trappen: De vaste trappen naar kelder en verdieping zijn van hardhout en wit afgelakt. Het betreft een open trap voorzien van leuningen en traphekken. De traptreden zijn voorzien van anti-slip. In de zoldervloer bevindt zich een vlizotrap. Het toegankelijke balkon is afgeschermd d.m.v. een stalen sierhekwerk, antraciet gemoffeld. Keuken: De in de modelwoning toegepaste keuken is van het fabricaat Bribus en voorzien van een hardstenen aanrechtblad met smetplint en achterplaat t.p.v. de kookplaat. Bovenop de smetplint is een glazen plaat toegepast in de kleur van de wand. De in de keuken toegepaste Whirlpool apparatuur is een keramische kookplaat, vaatwasser, wandschouw afzuigkap met koolstoffilter, koel-vries combinatie en combimagnetron. De spoelbak is voorzien van een Doeco Cambridge tweehendelmengkraan. Incl. schakelbare halogeenset onder de bovenkastjes.

15 Tegelwerk: Het toilet en de badkamers zijn voorzien van tegelwerk, gelijmd en ingevoegd. In de badkamers tot plafond, toilet tot 1,6 meter. De uitwendige hoeken zijn voorzien van RVS profielen. T.p.v. de deuropeningen is een hardstenen dorpel toegepast. Loodgieterwerk: De riolering is aangelegd in een zgn. gescheiden pvc systeem met inbegrip van alle ontstoppingsstukken. Het vuilwaterriool is aangesloten op het gemeentelijk riool. De mastgoten en hemelwaterafvoeren zijn van zink. Het hemelwater wordt afgevoerd naar de kavelsloot. De dakrand van de erker is voorzien van een zinken afdekkap met een kraal. Sanitair en glazen douchedeur zijn geleverd en gemonteerd. Het keramische sanitair is van het merk Villeroy & Boch. De woningen zijn voorzien van diverse warm- en koudwateraansluitingen. Elke woning is voorzien van twee wasmachine aansluitingen, op de begane grond en 1 e verdieping. Verwarming: De woning is voorzien van een gasgestookte Nefit Proline HRC ketel t.b.v. verwarming en warmwatervoorziening. Deze is te regelen middels de Moduline-100 kamerthermostaat. De begane grond en verdieping zijn geheel voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. De vloerverwarmingverdeler bevindt zich op de 1 e verdieping. In de badkamers zijn tevens designradiatoren gemonteerd, als bijverwarming. In de kelder zijn, optioneel, radiatoren bij te plaatsen. Mechanische ventilatie: De woning is voorzien van mechanische ventilatie t.b.v. de badkamers, het toilet en de keuken. Op zolder bevindt zich de ITHO afzuigunit welke d.m.v. een draadloze handzender is te bedienen. Elektra: De woning is voorzien van een bedrijfsklare elektra-installatie die voldoet aan de voorgeschreven eisen. Het schakelmateriaal is van het merk Niko. De elektrische rolluiken kunnen individueel d.m.v. schakelaars worden bediend. T.b.v. een eventuele traplift is een loze leiding opgenomen vanaf de meterkast naar de trap. In diverse ruimtes bevindt zich een tv-aansluiting. De woning is voorzien van rook/brandmelders. Nabij de voordeur is een buitenlamp gemonteerd. Inbraakbeveiliging / toegangscontrole: Elke woning is voorzien van een Niko toegangscontrolesysteem met een videobinnenpost en een buitenpost voorzien van beldrukkers en kleurencamera. De poort welke toegang verschaft tot de binnenplaats is op afstand te openen. De woning kan worden voorzien van een draadloze inbraakbeveiliginginstallatie, optioneel.

16 Schilderwerk: De buitenkozijnen zijn aan de binnen- en buitenzijde volledig af fabriek afgelakt. Al het buitenhoutwerk van de woningen is afgelakt. Binnen in de woning zijn de toegepaste materialen, af fabriek, veelal gegrond aangeleverd. Wandafwerking: Alle binnenwanden zijn gips-gespoten en glad opgeleverd zodat deze behangklaar zijn. Met uitzondering van badkamers en toilet i.v.m. aan te brengen wandtegelwerk. Plafondafwerking: Gipsplafonds zijn vlak gestukadoord. Het betonplafond op de begane grond is vlak gestukadoord en voorzien van een kroonlijst. De houten dakplaten zijn af fabriek wit afgelakt en worden verder niet behandeld. Terreininrichting: De binnenplaats is voorzien van rood keramisch gebakken klinkers, afgewisseld met granieten basalt keien. De terrassen van de woningen zijn voorzien van rood keramisch gebakken klinkers. Tussen de erkers zijn schanskorven toegepast gevuld met antraciet natuursteen. Op de gezamenlijke binnenplaats is tevens een houten bankirai vlonder van 2x7 meter toegepast. Onder deze vlonder zijn 2 putten aangebracht t.b.v. de afvoer van het hemelwater. De binnenplaats is afgeschermd door een antraciet gemoffeld stalen spijlenhekwerk. Bij de toegang tot de binnenplaats is een toegangspoort geplaatst welke vanuit de woning elektrisch geopend kan worden. Nabij de gezamenlijke entreepoort is per woning een RVS brievenbus gemonteerd. Beplanting/tuinaanleg: De aangelegde tuin is voorzien van gras. Op de kavelgrenzen zijn taxus- en beukenhagen met afwisselend een zuilbeuk toegepast.

17

18

19

20

21

22

23

24

25 Dorp De Lutte De Lutte is een klein maar gezellig kerkdorpje van de gemeente Losser, gelegen in de prachtige natuur van Twente. De omgeving van De Lutte is uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten, de meeste routes lopen over de 'Lutterse bergen', dat zijn kleine bergen die ontstaan zijn in de ijstijd. De bekendste is de Tankenberg (85m), andere bergen zijn de Paasberg, Hakenberg en Austieberg. Andere bezienswaardigheden zijn het Arboretum Poortbulten, een bomentuin met honderden verschillende boomsoorten en het Lutterzand, een natuurgebied met mooie zandverstuivingen aan het kleine riviertje 'de Dinkel'. En natuurlijk is de gezellige dorpskern met haar cafés een bezoekje waard. In die dorpskern staat tevens de 'Hellehond', een standbeeld (gemaakt door de beeldhouwer Pieter de Monchy) van een hond die vroeger bij de boeren langs de huizen kwam om de dood aan te kondigen door voor het huis van een stervende te blaffen en te huilen. Nadat Napoleon het Koninkrijk Holland had ingelijfd bij Frankrijk werden op 1 maart 1811 de Franse wetten ook hier van toepassing verklaard. Ook de bestuurlijke organisatie werd op Franse leest geschoeid. De burgerlijke stand werd ingevoerd en iedereen werd verplicht een familienaam aan te nemen. De eeuwen oude markegrenzen werden verbroken en Dorp en marke Losser werden afgescheiden van het richterambt Oldenzaal en werden een zelfstandige gemeente. Zes jaar later werden de marken De Lutte, Beuningen en Berghuizen aan de gemeente toegevoegd. In 1912 werd in De Lutte begonnen met de aanleg van het Arboretum Poortbulten. En hoewel het niet met die intentie werd aangelegd werd het uiteindelijk toch een waardevolle aanvulling op al het natuurlijke moois dat De Lutte zo aantrekkelijk maakt voor toeristen. Vooral na de Tweede Wereldoorlog heeft De Lutte zich dan ook ontwikkeld tot het middelpunt van de toeristische activiteiten van de gemeente Losser. Historie Vóór de Franse tijd bestond Losser uit een aantal marken. De Lutte was eens de machtigste en rijkste marke van Twente. Hier kon men tegen veroordelingen door andere markerichters in beroep gaan. De marke De Lutte was zó groot, dat zij was verdeeld in vier Heurnes, waarvan de namen ook thans nog bestaan, nl. de Rooderheurne, de Molterheurne, de Elfterheurne en de Hengelheurne. Men had in de marken een eigen wetgeving en rechtspraak (het markerecht), waarin het gemeenschappelijk bezit van de markegrond was geregeld. Hierbij moet gedacht worden aan o.a. het hakken van bomen, de hoeveelheid plaggen die gemaaid mochten worden, het regelen van de waterlopen en het aantal beesten dat er mocht grazen op de gemeenschappelijke gronden. In geschriften van rond het jaar 900 werd overigens reeds gesproken van in De Lutte (toen Elviteri ) gelegen boerenerven. De eerste bewoners zijn echter van nog vroegere datum getuige de vondsten van urnenvelden op verschillende plaatsen bij Losser en De Lutte. De Lutte kreeg in 1786 een eigen kerkhuis op erve Varwick en in 1799 stichtte men daar een zelfstandige parochie, waarvan B. van Coevorden de eerste pastoor werd. In 1931 werd de eerste steen gelegd voor een nieuwe kerk, die thans nog het beeld bepaalt in het centrum van De Lutte, dat zich als kerkdorp in feite eerst heeft ontwikkeld na de Tweede Wereldoorlog.

26 Verkoop: Robert Pullen Makelaar Goorseweg 14a, Markelo Dorpsstraat 109, Enter Tel Harold Pullen Rentmeester NVR

Beethove. .nl klassiek wonen nieuwe stijl. Wegwijzer bij aankoop. 7 herenhuizen I 5 stadswoningen I 2 appartementen

Beethove. .nl klassiek wonen nieuwe stijl. Wegwijzer bij aankoop. 7 herenhuizen I 5 stadswoningen I 2 appartementen B Oog Beethove.nl klassiek wonen nieuwe stijl in Al I Utrecht Wegwijzer bij aankoop Verkoop: Lauteslager makelaars bv makelaars@lauteslager.nl www.lauteslager.nl Tel: 030-2315186 Ontwikkelaar: 7 herenhuizen

Nadere informatie

SANS SOUCI WONEN ZONDER ZORGEN WONEN ZONDER ZORGEN

SANS SOUCI WONEN ZONDER ZORGEN WONEN ZONDER ZORGEN SANS SOUCI WONEN ZONDER ZORGEN WONEN ZONDER ZORGEN INHOUDSOPGAVE IDONGEN 4 DE BELJAART 5 GEMEENTE 6 SANS SOUCI 7 ARCHITECT 8 SITUATIE EN VOGELVLUCHT 10 VRIJSTAANDE WONINGEN 12 Vrijstaande woning (1 en

Nadere informatie

De Rietkraag Waddinxveen

De Rietkraag Waddinxveen De Rietkraag Waddinxveen 31 woningen type Patrijs, Roerdomp 48 en 54 Technische omschrijving bouwnummers 60 t/m 90 Informatie locatie De Rietkraag en Waddinxveen. Algemene informatie. Technische omschrijving.

Nadere informatie

Waddinxveen plan De Triangel deelplan De Rietkraag

Waddinxveen plan De Triangel deelplan De Rietkraag Waddinxveen plan De Triangel deelplan De Rietkraag 26 MGE woningen type Rietgors TECHNISCHE OMSCHRIJVING EN ALGEMENE INFORMATIE Informatie Locatie De Rietkraag en Waddinxveen WADDINXVEEN Een goed huwelijk

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING KWALITEITSOMSCHRIJVING KLEURENSTAAT WEGWIJZER Van toepassingen op fase I (23 woningen) en fase II (21 woningen) Hoge Weide Leidsche Rijn te Utrecht Datum: 1 maart 2014 MyOwnHome

Nadere informatie

15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen

15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen 15 woningen sfeervolle, ruime en zeer complete woningen 3 volwaardige woonlagen met 4 5 ruime slaapkamers standaard dakkapel en een ruime bergzolder inclusief luxe greeploze keuken met alle apparatuur

Nadere informatie

Creëer. jouw ideale woning. 12 klassieke en stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen

Creëer. jouw ideale woning. 12 klassieke en stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen VEERALLEE ZWOLLE VEERALLEE ZWOLLE VE Creëer jouw ideale woning 12 klassieke en stijlvolle twee-onder-een-kapwoningen Twee-onder-een-kapwoningen 3 Een wijk met een rijke historie Veerallee De Veerallee

Nadere informatie

BRANSVEEN DEDEMSVAART

BRANSVEEN DEDEMSVAART Langewijk 47 7701 AB Dedemsvaart mail@vrieling.nl 0523-282728 J.C. Kellerlaan 22 7772 SG Hardenberg info@vandijkgroep.com 0523-263949 BRANSVEEN DEDEMSVAART 12 twee-onder-één-kap woningen Schokker Mittendorffwerf

Nadere informatie

Verwondering. 26 woningen. J&R Wonen realiseert De Verwondering in de prachtige woonwijk Emmelhage te Emmeloord

Verwondering. 26 woningen. J&R Wonen realiseert De Verwondering in de prachtige woonwijk Emmelhage te Emmeloord De Verwondering 26 woningen J&R Wonen realiseert De Verwondering in de prachtige woonwijk Emmelhage te Emmeloord 2 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Emmeloord en de wijk Emmelhage... 5 Situatieschets... 6 Woning

Nadere informatie

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap

Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap Stepekolk te Brandevoort - Helmond Geschakeld Drie-onder-één-kap Twee-onder-één-kap ALGEMENE KOPERSINFORMATIE TECHNISCHE OMSCHRIJVING STAAT VAN AFWERKING Woningtypen A t/m E d.d. 12 juni 2013 Geachte heer

Nadere informatie

De duurzame bouwers. Introductie

De duurzame bouwers. Introductie De duurzame bouwers Introductie Voor u ligt de brochure voor de realisatie van 4 halfvrijstaande nieuwbouw woningen op de prachtige locatie Harinxmahof, het terrein van de voormalige St. Jozefschool te

Nadere informatie

Algemene Informatie en Technische Omschrijving

Algemene Informatie en Technische Omschrijving Algemene Informatie en Technische Omschrijving Datum E-mail 9 februari 2015 verkoop.delft@bpd.nl Project, Woningtypen Kotter type F6 bouwnummers 165, 167, 309 type F6s bouwnummer 164, 166, 168 Ontwikkeling:

Nadere informatie

Twee vrijstaande hoekwoningen

Twee vrijstaande hoekwoningen www.planindenbosch.nl Twee vrijstaande hoekwoningen In den Bosch II Maasbree Verkoopbrochure In den Bosch fase II: 2 vrijstaande hoekwoningen Inhoudsopgave Opdrachtgever: Aannemer: Architect: Verkoop

Nadere informatie

Pagina 2 Inhoudsopgave. Pagina 4-5 Ligging. Pagina 6-7 Omgeving. Pagina 8-9 Een locatie met historie. Pagina 10 Initiatief. Pagina 11 Inspiratie

Pagina 2 Inhoudsopgave. Pagina 4-5 Ligging. Pagina 6-7 Omgeving. Pagina 8-9 Een locatie met historie. Pagina 10 Initiatief. Pagina 11 Inspiratie Pagina 2 Inhoudsopgave Pagina 4-5 Ligging Pagina 6-7 Omgeving Pagina 8-9 Een locatie met historie Pagina 10 Initiatief Pagina 11 Inspiratie Pagina 13 ontwikkeling Pagina 14-15 Situatie en impressies Pagina

Nadere informatie

Park kwartier. Noord. 12 twee-onder-één-kapwoningen Polderwijk in Zeewolde

Park kwartier. Noord. 12 twee-onder-één-kapwoningen Polderwijk in Zeewolde Park kwartier Noord 12 twee-onder-één-kapwoningen Polderwijk in Zeewolde Wonen in Zeewolde, water, groen en ruimte Zeewolde, een nog relatief jong en dynamische dorp ligt aan de randmeren en midden in

Nadere informatie

Diever. 8 ruime eengezinswoningen. Hof van Kalteren Diever

Diever. 8 ruime eengezinswoningen. Hof van Kalteren Diever Diever 8 ruime eengezinswoningen Hof van Kalteren Diever 8 ruime eengezinswoningen Hof van Kalteren Diever 2 Hof van Kalteren INHOUD Diever.... 3 Buurtschap ten westen van Diever. Bronnen vermelden: Calthorne

Nadere informatie

Starten in het hart van Noordwijk. Morgenster. 31 aantrekkelijke, comfortabele koopappartementen

Starten in het hart van Noordwijk. Morgenster. 31 aantrekkelijke, comfortabele koopappartementen Starten in het hart van Noordwijk Morgenster 31 aantrekkelijke, comfortabele koopappartementen Nieuwbouw De Morgenster De locatie 2 Morgenster biedt comfortabel wonen op fraaie locatie 31 aantrekkelijke,

Nadere informatie

Sliedrecht plan Baanhoek West

Sliedrecht plan Baanhoek West Sliedrecht plan Baanhoek West 12 woningen Vivaldi type V1, V2 en V3 TECHNISCHE OMSCHRIJVING EN ALGEMENE INFORMATIE Wijzigingen voorbehouden d.d. 01-06-2015 Technische Omschrijving en Algemene Informatie

Nadere informatie

villa s woelwijklaan v o o r s c h o t e n Zeer ruime, complete en sfeervolle villa s Ruim 260 m 2 vloeroppervlak incl. garage

villa s woelwijklaan v o o r s c h o t e n Zeer ruime, complete en sfeervolle villa s Ruim 260 m 2 vloeroppervlak incl. garage villa s Zeer ruime, complete en sfeervolle villa s Ruim 260 m 2 vloeroppervlak incl. garage Ruime kavels van minimaal 700 m 2 Nabij de oude dorpskern van Voorschoten Woonkamer en keuken compleet met serre

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. 27 woningen Nieuw Hooijkaas

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. 27 woningen Nieuw Hooijkaas TECHNISCHE OMSCHRIJVING Versie 2.0 27 woningen Nieuw Hooijkaas te Schoonhoven TECHNISCHE OMSCHRIJVING 11-5-2015 Project NIEUW HOOIJKAAS te Schoonhoven Pagina 0 INHOUDSOPGAVE Peil, grondwerk en terreininventaris

Nadere informatie

23 koopappartementen in het mooie Kampen. Comfortabel wonen in. De Wederick

23 koopappartementen in het mooie Kampen. Comfortabel wonen in. De Wederick 23 koopappartementen in het mooie Kampen Comfortabel wonen in De Wederick Inhoud 1 Welkom in Kampen 2 2 Wonen in De Wederick 3 3 Comfort en woonplezier 5 4 De appartementen 6 5 Dienstverlening en service

Nadere informatie

Technische omschrijving en Algemene informatie

Technische omschrijving en Algemene informatie Technische omschrijving en Algemene informatie 13 Watervilla s in 6 verschillende typen Oegstgeest aan de Rijn Wijzigingen voorbehouden d.d. 08-06-2015 www.adriaanvanerk.nl Technische Omschrijving en Algemene

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

Appartementengebouwen Castor & Pollux. Appartementengebouwen Castor & Pollux

Appartementengebouwen Castor & Pollux. Appartementengebouwen Castor & Pollux Appartementengebouwen Castor & Pollux Appartementengebouwen Castor & Pollux Wonen in Rustenborch: comfort, rust en service 34 riante koopappartementen in het groene hart van Oegstgeest Inhoudsopgave Heerlijk

Nadere informatie

25 RIJWONINGEN. inhoud

25 RIJWONINGEN. inhoud 25 RIJWONINGEN 25 RIJWONINGEN inhoud 04 Het beste van 2 werelden 06 In gesprek met de projectontwikkelaar 09 Ons mooie Son en Breugel 11 De wijk Sonniuspark 12 De architect aan het woord 14 De landschapsarchitect

Nadere informatie

38 appartementen nabij het centrum van Nieuwkoop

38 appartementen nabij het centrum van Nieuwkoop Het mooiste plekje van de Vaartsche Hoek in Nieuwkoop 38 appartementen nabij het centrum van Nieuwkoop Het mooiste plekje van de Vaartsche Hoek in Nieuwkoop Inhoud 2. Artist impressie woonkamer type E

Nadere informatie

Technische omschrijving en algemene (verkoop-)informatie

Technische omschrijving en algemene (verkoop-)informatie Technische omschrijving en algemene (verkoop-)informatie Ontwikkeld door: Meer weten? Punt Makelaars Weerdsingel O.Z. 48 3514 AD Utrecht Tel. 030 273 74 64 nieuwbouw@puntmakelaars.nl Lauteslager Makelaars

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. 12 herenhuizen aan de Vecht

TECHNISCHE OMSCHRIJVING. 12 herenhuizen aan de Vecht TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 herenhuizen aan de Vecht TECHNISCHE OMSCHRIJVING 12 herenhuizen aan de Vecht KWALITEITSOMSCHRIJVING KLEURENSTAAT WEGWIJZER Van toepassingen op 12 herenhuizen Zijdebalen te Utrecht

Nadere informatie

TO-verkoop 10 woningen, type Tjotter 8 woningen, type Stadhouder

TO-verkoop 10 woningen, type Tjotter 8 woningen, type Stadhouder TO-verkoop 10 woningen, type Tjotter 8 woningen, type Stadhouder Blok 34 en 35 Plan Nieuwland-Oost, Brielle 22 juni 2015 Afbeelding blok 35 Rehorst Bouw Algemene Informatie en Technische Omschrijving Datum

Nadere informatie

cætshage a r c h i t e c t e n b u r e a u

cætshage a r c h i t e c t e n b u r e a u Situatie Rijnbandijk 213 te Rijswijk (schaal 1 : 500) Rijnbandijk gras gras gras gras geasfalteerd 213 rooilijn optie carport (vergunningsvrij) zone van 2,5 m om hoofdgebouw is vergunningsvrij zone van

Nadere informatie