Wonen binnen DE STELLINGSTAETE. 36 Carréwoningen in De Lutte gemeente Losser

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wonen binnen DE STELLINGSTAETE. 36 Carréwoningen in De Lutte gemeente Losser"

Transcriptie

1 Wonen binnen DE STELLINGSTAETE 36 Carréwoningen in De Lutte gemeente Losser

2 DE KEUJER Makelaars & Rentmeesters biedt te koop aan in de prachtige groene omgeving van het kerkdorp DE LUTTE (gemeente Losser) 36 LUXUEUZE DEELS RIETGEDEKTE GESCHAKELDE WONINGEN, prominent gelegen in het verlengde van de toegangsweg naar de wijk Luttermolen met optioneel in de parkeerkelder een eigen parkeergarage en/of op het parkeerdek een eigen parkeerplaats. Deze 36 woningen zijn gebouwd in clusters van 6 in een carrévorm met een gemeenschappelijke binnenplaats maar wel op eigen grond met een eigen tuin, dit juridisch vormgegeven in een zgn. appartementsrecht. Alle woningen zijn volledig onderkelderd waardoor er drie volwaardige woonlagen zijn en de woningen voor deze prijsklasse erg veel volume hebben.

3 Wat maakt wonen in een van deze carréwoningen nu zo bijzonder? - Noordelijk van deze panden is een omvangrijke parkeergarage met daarboven een parkeerdek gerealiseerd voor de bewoners van dit complex. Uitgangspunt is dat er geen auto s in de straat of nabij de woningen worden geparkeerd waarbij een uitzondering wordt gemaakt voor het kortstondig laden en lossen, b.v. van uw wekelijkse boodschappen. Door het ontbreken van auto s in de straat ontstaat er een unieke aanblik van fraaie woningen zonder veelal storend blik kris kras door de straat. - De tuinen behorende bij de woningen worden aangelegd door en voor rekening van de verkoper waarbij kopers de gelegenheid wordt geboden ook het wekelijkse onderhoud voor een relatief klein bedrag uit te besteden, een aantrekkelijke formule wanneer u er graag zo nu en dan een poosje op uit trekt!

4 Door de gekozen systematiek van zes keer zes geschakelde woningen met een gemeenschappelijke binnenplaats (het carré model) in samenhang met de geclusterde parkeergarages/plaatsen zijn alle 36 woningen ondanks de volledige eigendom gekoppeld aan een zgn. Vereniging van Eigenaren (VVE) waarvoor de (spel)regels zijn opgesteld door KienhuisHoving notarissen te Oldenzaal. In de stukken met betrekking tot de VVE vindt u kort gezegd de spelregels welke noodzakelijk zijn om op een aangename wijze en in harmonie met elkaar te wonen en te leven met respect voor ieders bezit. Om zoveel mogelijke keuzevrijheid te bewerkstelligen worden de 36 woningen te koop aangeboden zonder een parkeergarage en zonder een plek op het bovenliggende parkeerdek.

5 Wel worden de kopers van een woning bij voorrang in de gelegenheid gesteld in de kelder en op het dek een parkeerfaciliteit bij te kopen; deze parkeermogelijkheden zijn uitsluitend bedoeld voor en straks eigendom van de eigenaren van de woningen/appartementsrechten en zullen ook worden aangeduid als privéterrein. Een volgend naar onze overtuiging vernieuwend aspect is dat de toekomstige eigenaren de gelegenheid wordt geboden een aantal zaken collectief uit te besteden op basis van een maandelijks te betalen vergoeding waardoor men er zorgeloos op uit kan trekken; ook eventuele (tijdelijke) lichamelijke beperkingen maken deze vernieuwende service tot een weldaad! U mag hierbij denken aan glasbewassing buitenom alsmede het wekelijkse onderhoud van tuin en kavelsloten. De hieraan verbonden kosten worden naar huidig prijspeil geraamd op 95,-- per maand incl. BTW.

6 Modelwoning Stellingmolen nr. 17 Modelwoning Stellingmolen 17A

7 Modelwoning Stellingmolen 17B Reserveringen voor onderhoud, gladheidsbestrijding, schoonmaak parkeerkelder/-dek, opheffen verstoppingen, stroomverbruik parkeerkelder e.d. zullen collectief worden geregeld middels de hiervoor beschreven VVE. Om u een zo helder mogelijk beeld van dit bijzondere project te verschaffen zijn in deze prospectus voorts de volgende aspecten belicht: - Plattegronden van alle drie verdiepingen met in elkaars spiegelbeeld de woningtypes A-D, B-E en C-F; - Overzicht huisnummering; - Kavelverdeling met groottes; - Technische omschrijving/staat van oplevering; - Woningtypes met gebruiksoppervlaktes en inhoud; - Beknopte info over het dorp De Lutte.

8 AANVAARDING: bij voorkeur spoedig. KOOPSOMMEN: Woning/appartementsrecht vrij op naam ,-- Parkeerplaats in de kelder ,-- OF: Afgesloten garage in de parkeerkelder ,-- Eigen parkeerplaats op het parkeerdek 3.000,-- (al deze bedragen zijn inclusief omzetbelasting).

9 N.B.: De koopsom van de woningen is inclusief de tuinaanleg (zie modelwoningen) met een stelpost voor keuken en sanitair overeenkomend met hetgeen u thans in de modelwoningen aantreft; eventuele meerkosten dienaangaande zijn derhalve voor rekening koper. De kelder wordt casco opgeleverd; de meerkosten voor het aanbrengen van een plafond en een sauna/infraroodcabine overeenkomstig de modelwoningen bedragen ,--. incl. BTW. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot: Telefoon: Internet: Deze brochure - te downloaden van onze site - is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

10 UITGELICHT: 1. Het betreft 36 luxueuze rietgedekte woonhuizen prominent gelegen binnen het bestemmingsplan Luttermolenveld waar permanente bewoning is toegestaan. 2. Er zijn 3 types woonhuizen welke variëren van 595 m³ tot 659 m³ van de 36 woningen zijn uitgevoerd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. 4. De 36 woningen zijn gebouwd in clusters van 6 in carrévorm met een gemeenschappelijke binnenplaats maar wel op eigen grond met een eigen tuin, dit alles juridisch vormgegeven in een zgn.: appartementsrecht. 5. In de stukken van de VVE (Vereniging Van Eigenaren) vindt u kort gezegd de spelregels welke noodzakelijk zijn om in harmonie met elkaar te wonen en te leven. 6. In de stukken van de VVE vindt u een diversiteit aan (spel)regels, zowel rechten als plichten. 7. Alle woningen bestaan uit 3 woonlagen en zijn rondom uitgevoerd met ingebouwde elektrisch te bedienen rolluiken en dus volledig afsluitbaar bij afwezigheid. 8. Kopers worden bij voorrang in de gelegen gesteld in de parkeerkelder een afgesloten garage of een open garage en/of op het parkeerdek een eigen parkeerfaciliteit te kopen. 9. Er komt voor fietsen een gemeenschappelijke ruimte in de parkeergarage beschikbaar. 10. De servicekosten met daarin o.a. het schoonhouden van gemeenschappelijke ruimtes, gladheidbestrijding, schoonmaak dakgoten en hemelwaterafvoeren, reservering (groot-)onderhoud e.d. worden geregeld middels de VVE. 11. Kopers wordt de gelegenheid geboden ook het wekelijks onderhoud van de tuin en de maandelijkse glasbewassing uit te besteden voor een bedrag van 95,-- incl. B.T.W. per maand. 12. Uitgangspunt is dat er geen auto s in de straat of nabij de woningen worden geparkeerd waarbij een uitzondering wordt gemaakt voor het kortstondig laden en lossen van bijv. uw wekelijkse boodschappen. Door het ontbreken van auto s in de straat ontstaat er een unieke aanblik van fraaie woningen zonder veelal storend blik kris kras door de straat. 13. De begane grond vloer op de verdiepingsvloer zijn voorzien van vloerverwarming evenals de op-/afrit van de parkeergarage hetgeen ideaal is in relatie tot gladheid. 14. Een traplift en alarminstallatie zijn optioneel.

11 PRIJZEN - De koopsom van alle woningen is ,-- v.o.n. tenzij de juridische levering (=overdracht) plaats vindt voor 1 oktober 2012, dan bespaart u 5.280,-- i.v.m. het lagere BTW tarief! - De koopsom van de woning is inclusief de tuinaanleg (zie modelwoningen) met een stelpost voor keuken en sanitair overeenkomend met hetgeen u thans in de modelwoningen aantreft. - De kelder wordt casco opgeleverd; de meerkosten van het aanbrengen plafond en sauna/infraroodcabine (zie modelwoning) bedragen ,-- incl. BTW. - Kosten afgesloten garage in de kelder ,-- incl. BTW. - Kosten eigen parkeerplaats in de kelder ,-- incl. BTW. - Kosten eigen parkeerplaats op het parkeerdek 3.000,-- incl. BTW LET WEL: vorenstaand overzicht betreft een weergave van enkele kernpunten en beoogt dus niet volledig te zijn; de onderliggende notariële akte blijft leidend.

12

13 Technische omschrijving 36 woningen DE STELLINGMOLEN de Lutte Kelder: De keldervloer is een gewapende, in het werk gestorte, betonvloer op staal gefundeerd. De kelderwanden zijn prefab betonwanden met binnenin een 90 mm. dikke psisolatielaag. De ruwe vloer is voorzien van een zandcement dekvloer. Begane grondvloer: Gewapende breedplaatvloer in het werk afgestort met beton. In en onder de vloer zijn de technische leidingen verwerkt. De ruwe vloer is voorzien van een zwevende cementdekvloer op vloerisolatie. Gevels en buitenwanden: De prefab buiten- en binnenwanden bestaan uit één geheel. De totale dikte is 320 mm. Het buitenblad bestaat uit gevelstenen welke fabrieksmatig in beton worden gegoten. Een 100 mm. dikke PS-isolatie is in het prefab element opgenomen. Het binnenspouwblad is van 120 mm. dik gewapend beton. In de wanden zijn de nodige sparingen aangebracht ten behoeve van de technische installaties. Onder de buitenkozijnen zijn prefab raamdorpels uit één stuk toegepast. De gevels zijn voorzien van een terugliggende geborstelde voeg. Binnenwanden: Dragende tussenwanden zijn uitgevoerd in 120 mm dik kalkzandsteen metselwerk. Niet dragende tussenwanden zijn van 100 mm dikke, gibo blokken. De binnenwanden zijn behangklaar opgeleverd, geschikt voor glasvliesbehang. 1 e Verdiepingsvloer: De vloer is een gewapende breedplaatvloer in het werk afgestort met beton. In de betonvloer zijn de technische leidingen verwerkt. De ruwe vloer is voorzien van een zandcement dekvloer Zoldervloer: De draagconstructie is uitgevoerd in gelamineerde houten liggers. De zoldervloer bestaat uit een houten zolderbalklaag, voorzien van 19 mm. dikke multiplex platen. Dakconstructie: De dakelementen zijn van Isobouw type Slimfix-riet Rc = 4.0, binnenzijde wit gelakt. Het dak is grotendeels voorzien van hoogwaardig riet, dikte 30 cm en voorzien van een keuringscertificaat. Het riet heeft een brandwerende behandeling ondergaan. T.p.v. de dakpannen zijn panlatten toegepast waarop keramisch rood gepatineerde dakpannen zijn aangebracht.

14 Buitenkozijnen, deuren en ramen: De kozijnen, deuren en ramen bestaan uit meranti hardhout. De draaiende delen zijn voorzien van inbraak beveiligd hang- en sluitwerk d.m.v. meervoudige vergrendeling. Er is Maco beslag toegepast. De te openen ramen zijn draai-kiepramen. Alle buitenkozijnen, met uitzondering van de voordeur, zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Beglazing: De toegepaste buitenbeglazing is HR ++, en voorzien van roedes in het glas. Waarnodig zijn de ramen voorzien van handbedienbare Duco ventilatieroosters. Binnenkozijnen: Binnendeuren zijn dichte paneeldeuren, de entreedeur naar de woonkamer is voorzien van enkele beglazing. De binnendeuren zijn voorzien van RVS hang- en sluitwerk. De kozijnen zijn afgewerkt met sierbeleg met neuten. Buitentimmerwerk: De onderzijde van het dakoverstek en buitenterras is afgetimmerd met exterieur geschikt multiplex. De boeien en windveren zijn van red ceder. Binnentimmerwerk: De onderkant van de zolderbalklaag is afgetimmerd met gipskarton platen. De vloeraansluiting, gipsplafonds en wand zijn standaard afgetimmerd. Vensterbanken: Onder de buitenkozijnen zijn composiet natuurstenen vensterbanken toegepast. Trappen: De vaste trappen naar kelder en verdieping zijn van hardhout en wit afgelakt. Het betreft een open trap voorzien van leuningen en traphekken. De traptreden zijn voorzien van anti-slip. In de zoldervloer bevindt zich een vlizotrap. Het toegankelijke balkon is afgeschermd d.m.v. een stalen sierhekwerk, antraciet gemoffeld. Keuken: De in de modelwoning toegepaste keuken is van het fabricaat Bribus en voorzien van een hardstenen aanrechtblad met smetplint en achterplaat t.p.v. de kookplaat. Bovenop de smetplint is een glazen plaat toegepast in de kleur van de wand. De in de keuken toegepaste Whirlpool apparatuur is een keramische kookplaat, vaatwasser, wandschouw afzuigkap met koolstoffilter, koel-vries combinatie en combimagnetron. De spoelbak is voorzien van een Doeco Cambridge tweehendelmengkraan. Incl. schakelbare halogeenset onder de bovenkastjes.

15 Tegelwerk: Het toilet en de badkamers zijn voorzien van tegelwerk, gelijmd en ingevoegd. In de badkamers tot plafond, toilet tot 1,6 meter. De uitwendige hoeken zijn voorzien van RVS profielen. T.p.v. de deuropeningen is een hardstenen dorpel toegepast. Loodgieterwerk: De riolering is aangelegd in een zgn. gescheiden pvc systeem met inbegrip van alle ontstoppingsstukken. Het vuilwaterriool is aangesloten op het gemeentelijk riool. De mastgoten en hemelwaterafvoeren zijn van zink. Het hemelwater wordt afgevoerd naar de kavelsloot. De dakrand van de erker is voorzien van een zinken afdekkap met een kraal. Sanitair en glazen douchedeur zijn geleverd en gemonteerd. Het keramische sanitair is van het merk Villeroy & Boch. De woningen zijn voorzien van diverse warm- en koudwateraansluitingen. Elke woning is voorzien van twee wasmachine aansluitingen, op de begane grond en 1 e verdieping. Verwarming: De woning is voorzien van een gasgestookte Nefit Proline HRC ketel t.b.v. verwarming en warmwatervoorziening. Deze is te regelen middels de Moduline-100 kamerthermostaat. De begane grond en verdieping zijn geheel voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. De vloerverwarmingverdeler bevindt zich op de 1 e verdieping. In de badkamers zijn tevens designradiatoren gemonteerd, als bijverwarming. In de kelder zijn, optioneel, radiatoren bij te plaatsen. Mechanische ventilatie: De woning is voorzien van mechanische ventilatie t.b.v. de badkamers, het toilet en de keuken. Op zolder bevindt zich de ITHO afzuigunit welke d.m.v. een draadloze handzender is te bedienen. Elektra: De woning is voorzien van een bedrijfsklare elektra-installatie die voldoet aan de voorgeschreven eisen. Het schakelmateriaal is van het merk Niko. De elektrische rolluiken kunnen individueel d.m.v. schakelaars worden bediend. T.b.v. een eventuele traplift is een loze leiding opgenomen vanaf de meterkast naar de trap. In diverse ruimtes bevindt zich een tv-aansluiting. De woning is voorzien van rook/brandmelders. Nabij de voordeur is een buitenlamp gemonteerd. Inbraakbeveiliging / toegangscontrole: Elke woning is voorzien van een Niko toegangscontrolesysteem met een videobinnenpost en een buitenpost voorzien van beldrukkers en kleurencamera. De poort welke toegang verschaft tot de binnenplaats is op afstand te openen. De woning kan worden voorzien van een draadloze inbraakbeveiliginginstallatie, optioneel.

16 Schilderwerk: De buitenkozijnen zijn aan de binnen- en buitenzijde volledig af fabriek afgelakt. Al het buitenhoutwerk van de woningen is afgelakt. Binnen in de woning zijn de toegepaste materialen, af fabriek, veelal gegrond aangeleverd. Wandafwerking: Alle binnenwanden zijn gips-gespoten en glad opgeleverd zodat deze behangklaar zijn. Met uitzondering van badkamers en toilet i.v.m. aan te brengen wandtegelwerk. Plafondafwerking: Gipsplafonds zijn vlak gestukadoord. Het betonplafond op de begane grond is vlak gestukadoord en voorzien van een kroonlijst. De houten dakplaten zijn af fabriek wit afgelakt en worden verder niet behandeld. Terreininrichting: De binnenplaats is voorzien van rood keramisch gebakken klinkers, afgewisseld met granieten basalt keien. De terrassen van de woningen zijn voorzien van rood keramisch gebakken klinkers. Tussen de erkers zijn schanskorven toegepast gevuld met antraciet natuursteen. Op de gezamenlijke binnenplaats is tevens een houten bankirai vlonder van 2x7 meter toegepast. Onder deze vlonder zijn 2 putten aangebracht t.b.v. de afvoer van het hemelwater. De binnenplaats is afgeschermd door een antraciet gemoffeld stalen spijlenhekwerk. Bij de toegang tot de binnenplaats is een toegangspoort geplaatst welke vanuit de woning elektrisch geopend kan worden. Nabij de gezamenlijke entreepoort is per woning een RVS brievenbus gemonteerd. Beplanting/tuinaanleg: De aangelegde tuin is voorzien van gras. Op de kavelgrenzen zijn taxus- en beukenhagen met afwisselend een zuilbeuk toegepast.

17

18

19

20

21

22

23

24

25 Dorp De Lutte De Lutte is een klein maar gezellig kerkdorpje van de gemeente Losser, gelegen in de prachtige natuur van Twente. De omgeving van De Lutte is uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten, de meeste routes lopen over de 'Lutterse bergen', dat zijn kleine bergen die ontstaan zijn in de ijstijd. De bekendste is de Tankenberg (85m), andere bergen zijn de Paasberg, Hakenberg en Austieberg. Andere bezienswaardigheden zijn het Arboretum Poortbulten, een bomentuin met honderden verschillende boomsoorten en het Lutterzand, een natuurgebied met mooie zandverstuivingen aan het kleine riviertje 'de Dinkel'. En natuurlijk is de gezellige dorpskern met haar cafés een bezoekje waard. In die dorpskern staat tevens de 'Hellehond', een standbeeld (gemaakt door de beeldhouwer Pieter de Monchy) van een hond die vroeger bij de boeren langs de huizen kwam om de dood aan te kondigen door voor het huis van een stervende te blaffen en te huilen. Nadat Napoleon het Koninkrijk Holland had ingelijfd bij Frankrijk werden op 1 maart 1811 de Franse wetten ook hier van toepassing verklaard. Ook de bestuurlijke organisatie werd op Franse leest geschoeid. De burgerlijke stand werd ingevoerd en iedereen werd verplicht een familienaam aan te nemen. De eeuwen oude markegrenzen werden verbroken en Dorp en marke Losser werden afgescheiden van het richterambt Oldenzaal en werden een zelfstandige gemeente. Zes jaar later werden de marken De Lutte, Beuningen en Berghuizen aan de gemeente toegevoegd. In 1912 werd in De Lutte begonnen met de aanleg van het Arboretum Poortbulten. En hoewel het niet met die intentie werd aangelegd werd het uiteindelijk toch een waardevolle aanvulling op al het natuurlijke moois dat De Lutte zo aantrekkelijk maakt voor toeristen. Vooral na de Tweede Wereldoorlog heeft De Lutte zich dan ook ontwikkeld tot het middelpunt van de toeristische activiteiten van de gemeente Losser. Historie Vóór de Franse tijd bestond Losser uit een aantal marken. De Lutte was eens de machtigste en rijkste marke van Twente. Hier kon men tegen veroordelingen door andere markerichters in beroep gaan. De marke De Lutte was zó groot, dat zij was verdeeld in vier Heurnes, waarvan de namen ook thans nog bestaan, nl. de Rooderheurne, de Molterheurne, de Elfterheurne en de Hengelheurne. Men had in de marken een eigen wetgeving en rechtspraak (het markerecht), waarin het gemeenschappelijk bezit van de markegrond was geregeld. Hierbij moet gedacht worden aan o.a. het hakken van bomen, de hoeveelheid plaggen die gemaaid mochten worden, het regelen van de waterlopen en het aantal beesten dat er mocht grazen op de gemeenschappelijke gronden. In geschriften van rond het jaar 900 werd overigens reeds gesproken van in De Lutte (toen Elviteri ) gelegen boerenerven. De eerste bewoners zijn echter van nog vroegere datum getuige de vondsten van urnenvelden op verschillende plaatsen bij Losser en De Lutte. De Lutte kreeg in 1786 een eigen kerkhuis op erve Varwick en in 1799 stichtte men daar een zelfstandige parochie, waarvan B. van Coevorden de eerste pastoor werd. In 1931 werd de eerste steen gelegd voor een nieuwe kerk, die thans nog het beeld bepaalt in het centrum van De Lutte, dat zich als kerkdorp in feite eerst heeft ontwikkeld na de Tweede Wereldoorlog.

26 Verkoop: Robert Pullen Makelaar Goorseweg 14a, Markelo Dorpsstraat 109, Enter Tel Harold Pullen Rentmeester NVR

Technische omschrijving 36 woningen DE STELLINGMOLEN De Lutte

Technische omschrijving 36 woningen DE STELLINGMOLEN De Lutte Technische omschrijving 36 woningen DE STELLINGMOLEN De Lutte Kelder: De keldervloer is een gewapende, in het werk gestorte, betonvloer op staal gefundeerd. De kelderwanden zijn prefab betonwanden met

Nadere informatie

Te koop. Achterhofweg 48 Enschede.

Te koop. Achterhofweg 48 Enschede. Te koop Achterhofweg 48 Enschede www.dekeujer.nl Te koop ENSCHEDE, Achterhofweg 48 Op een aantrekkelijke kavel van maar liefst 1100 m 2 is dit volledig nieuw gebouwde HERENHUIS gerealiseerd. De inhoud

Nadere informatie

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening.

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening. Algemeen Meewerkende bedrijven Makelaar: Mennink makelaars, Loolaan 14 7315 AA Apeldoorn Ontwerper: Ontwerpstudio IN-STYLL, Platinastraat 23 7334 BD Apeldoorn Aannemer: Timmer Ugchelen, De Cloese 3 7339

Nadere informatie

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR Kenmerkend voor dit totale plan is: 1. Traditioneel gebouwde woningen 2. EPC van 0 3. Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding 4.

Nadere informatie

2-kap Vrijstaand. Exterieur

2-kap Vrijstaand. Exterieur Huizen Exterieur Gevelsteen plint Baksteen, halfsteensverband, Antracietzwart bezand Baksteen, halfsteensverband Antracietzwart bezand Voegwerk plint Verdiept Antracietzwart Verdiept Antracietzwart Gevelsteen

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance

Zwaag / Hoorn. Nieuwbouw 6 huurwoningen. & Nuance+ Type Nuance Zwaag / Hoorn Type Nuance & Nuance+ Nieuwbouw 6 huurwoningen Technische omschrijving Technische omschrijving Omschrijving van het werk Het werk bestaat uit het bouwen van 6 rijwoningen

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd.

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Technische omschrijving Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Woningen Peil Als peil geldt de afgewerkte begane grond vloer. Fundering De bestaande funderingen

Nadere informatie

Technische omschrijving Groeneweg 22h, Heide bouwkavel 8

Technische omschrijving Groeneweg 22h, Heide bouwkavel 8 Technische omschrijving Groeneweg 22h, Heide bouwkavel 8 algemeen: de woning is gebouwd volgens de eisen van goed en deugdelijk werk en voldoet aan de geldende bouwvoorschriften en normen ten tijde van

Nadere informatie

Stakenbergweg 56a 8075 RA Elspeet T. (0577) 49 18 09 F. (0577) 49 25 20 info@vanouwendorp.nl www. vanouwendorp.nl

Stakenbergweg 56a 8075 RA Elspeet T. (0577) 49 18 09 F. (0577) 49 25 20 info@vanouwendorp.nl www. vanouwendorp.nl Stakenbergweg 56a 8075 RA Elspeet T. (0577) 49 18 09 F. (0577) 49 25 20 info@vanouwendorp.nl www. vanouwendorp.nl Verkoopbrochure Voor het bouwen van drie rietgedekte boerderijwoningen aan de Nunspeterweg

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning

GROOTE JONKVROUW MARKIES. 2 e FASE MARKIES 14. dé betaalbare starterswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 7 MARKIES dé betaalbare starterswoning De MARKIES is een ruime, praktische en vooral mooie geschakelde starterswoning. Door de ruimte en de mogelijkheden om die naar eigen wens

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Randewijk Beter Wonen Technische Omschrijving Nieuwbouw waterwoningen te Leeuwarden Inhoud: ALGEMEEN:... 2 GRONDWERK:... 2 FUNDERINGSWERK:... 2 BETONWERK:... 2 RUWBOUW TIMMERWERK:... 2 KOZIJNEN, RAMEN

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn KLEUR- EN MATERIAALSTAAT Burggooi Karmelietenlaan te Alphen aan de Rijn Materiaal/Onderdeel Specificaties Kleur/ type Woning exterieur Gevels type A Baksteen, handvorm waalformaat Rood gemêleerd Gevels

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 5 7 1 RUITER RIJWONING dé ideale gezinswoning De RUITER is een ruime en 6fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld

Nadere informatie

Technische omschrijving woningen

Technische omschrijving woningen Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING. dé ideale gezinswoning met méér 2 e FASE GROOTE JONKVROUW RUITER 2-ONDER-1-KAPWONING dé ideale gezinswoning met méér De RUITER 2-onder-1-kapwoning is een ruime en fraai uitgevoerde gezinswoning met meer buitenruimte én een garage. Ook

Nadere informatie

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland

Te koop. Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin. Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland Te koop Sfeervol afgewerkte eengezinswoning met stenen bergingen in de op het zuiden gelegen achtertuin Dahliastraat 12, 3261 AH Oud-Beijerland Algemeen Deze tussenwoning is gebouwd rond 1962 en staat

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden

GROOTE JONKVROUW BARONES. 2 e FASE BARONES. dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden 2 e FASE GROOTE JONKVROUW BARONES dé riante 2-onder-1-kapwoning met veel ruimte en mogelijkheden De BARONES is de absolute topper in het plan, een riante 2-onder-1-kapwoning met een zee aan ruimte en vele

Nadere informatie

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013 Technische omschrijving kopers Deze technische omschrijving is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van de uitvoering.

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

Zwaag / Hoorn. Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen

Zwaag / Hoorn. Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen Zwaag / Hoorn Type Roerdomp, Zanglijster en Waterhoen Technische omschrijving Technische omschrijving Verhuur Bouwnummer 14 en 15 worden verhuurd door Kuin Vastgoedonmtwikkeling B.V.

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting.

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting. Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24 8 huur woningen Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld Blok 17: Type A20 t/m A24 Algemene projectgegevens Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 8 woningen blok 17 Uitbreidingsplan Veller

Nadere informatie

Ons Belang. Technische omschrijving

Ons Belang. Technische omschrijving Ons Belang Technische omschrijving 1. Algemeen Dit is de technische omschrijving van het project Ons Belang. Deze omschrijving heeft betrekking op het appartementen comple Ons Belangen, bestaande uit 10

Nadere informatie

verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113

verkooptekening Cronenburgh Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 verkooptekening "Cronenburgh" Loenen aan de Vecht blok D, bouw nummer D113 Kappeyne van de Coppellolaan 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 ligtelijnweg Bulthuisweg Chris Schutweg Bastertlaan Bastertlaan

Nadere informatie

Seniorenwoningen Rijperduin. Sociale huurwoningen

Seniorenwoningen Rijperduin. Sociale huurwoningen Informatiebrochure Seniorenwoningen Rijperduin Sociale huurwoningen Stichting SHDH Jansstraat 27 2011 RT Haarlem Informatie: 088-0404103 E-mail: huurzaken@shdh.nl Inhoud Inleiding... 1 Levensloopbestendig...

Nadere informatie

Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler

Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler 6 starterswoningen Kelpen-Oler Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie Liduinahof WONEN IN GEMEENTE LEUDAL Leudal is een gemeente die op

Nadere informatie

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST 17 appartementen GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Horst Aan de Gebroeders van Doornelaan realiseert Wonen Limburg 17 appartementen. Waar tot en met maart 2015 nog

Nadere informatie

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden WWW.NIEUWKIJKDUIN.NL APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden Jan des Bouvrie appartement Type A #1, #8, #15, #22 25,0 m² 79,0 m² SCHEMATISCHE DOORSNEDE DOORNSEDE APPARTEMENTENCOMPLEX

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

Liduinahof. Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler. 9 starterswoningen Kelpen-Oler. Prijzen vanaf e 159.950,- v.o.n.

Liduinahof. Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler. 9 starterswoningen Kelpen-Oler. Prijzen vanaf e 159.950,- v.o.n. Liduinahof Heerlijk wonen in de kern van Kelpen-Oler Prijzen vanaf e 159.950,- v.o.n. Met mogelijkheid voor starterslening 9 starterswoningen Kelpen-Oler Alle woningen worden gebouwd met Woningborg-garantie

Nadere informatie

TE KOOP. Oude-Molenweg 21 5425 VP De Mortel Prijs: 349.000 k.k.

TE KOOP. Oude-Molenweg 21 5425 VP De Mortel Prijs: 349.000 k.k. TE KOOP Oude-Molenweg 21 Prijs: 349.000 k.k. Omschrijving Dit vrijstaand woonhuis met aanbouw en berging is gelegen op een prachtige lokatie in de dorpskern van De Mortel met voorzieningen in de directe

Nadere informatie

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam NR OMSCHRIJVING AANTAL EENHEID algemeen I Alle punten in overeenstemming

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 17 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Blok 1: bnr 202 t/m 206, Blok 2: bnr 207 t/m 213 (beuk breedte 5,1m) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010220 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur

Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur Algemene ruimten Onderdeel Materiaal Kleur Parkeergarage Rijbaan Gebakken klinker dikformaat Parkeerplaatsen Gebakken klinker dikformaat

Nadere informatie

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN 21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN In 2006 is dit appartementencomplex aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

Heerhugowaard Land van Luna. Type Ensemble

Heerhugowaard Land van Luna. Type Ensemble Heerhugowaard Land van Luna Type Ensemble Inhoud In vogelvlucht 2 Situatie 3 Gevel- en blokoverzicht 4 Voorgevel type A/A1 5 Zijgevels 6 Doorsnede 7 Begane grond type A / Asp 8 Begane grond typea4 / A1

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave

T e c h n i s c h e o m s c h r i j v i n g. Inhoudsopgave Technische omschrijving eengezinswoningen Projecttitel: Huurwoningen Majoraanveld en Kervelveld Redactiedatum: 2013/2014 Inhoudsopgave 1. Erf afscheidingen... 2 2. Berging in tuin... 2 3. Fundering...

Nadere informatie

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en woning is gelegen aan de Arent van Lierstraat te Puttershoek. Het garage gedeelte en de woning

Nadere informatie

SUSTEREN WILHELMINALAAN 39

SUSTEREN WILHELMINALAAN 39 SUSTEREN WILHELMINALAAN 39 Moderne vrijstaand geschakelde nieuwbouwwoning, gelegen in de kern van Susteren. Alle centrumvoorzieningen liggen op een steenworp afstand, de omgeving heeft veel te bieden op

Nadere informatie

VERBOUWINGSSPECIFICATIE WESTERSUITES

VERBOUWINGSSPECIFICATIE WESTERSUITES VERBOUWINGSSPECIFICATIE WESTERSUITES! Type to enter text Westersuites, Westerstraat 52-54 Rotterdam Kwalitatief hoogwaardige suites in een pand waar de historie van afstraalt en ontwikkelt naar de wensen

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

ONTWERP STARTERSWONINGEN TE KRUININGEN

ONTWERP STARTERSWONINGEN TE KRUININGEN ONTWERP STARTERSWONINGEN TE KRUININGEN 28 augustus 2008 Bouwraadhuis ontwerpers ingenieurs Oude Plein 1, Kruiningen tel. (0113) 39 000 Markt 2, Kruiningen tel. (0113) 71 78 Vierstraat 22, Yerseke tel.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 17.000,00 Het realiseren van een uitbouw van circa 1,2 meter op de begane grond aan de achterzijde

Nadere informatie

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met Marktstraat 22 Made Twee-onder-een-kap woning in het centrum van Made met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, garage en tuin op ca. 324 m² grond. Situering In het centrum op loopafstand van

Nadere informatie

Standaard meer- en minderwerklijst:

Standaard meer- en minderwerklijst: Standaard meer- en minderwerklijst: datum: 28/11/2013 datum gewijzigd: KAVEL EN TYPE: NAAM: ADRES: WOONPLAATS: TELEFOON: GSM: E- MAIL: Beslismomenten Keukenopties Sanitairshowroom Tegelshowroom Gevelopties

Nadere informatie

+ Rockanjestraat 21 te TILBURG Vraagprijs 369.000,-- k.k.

+ Rockanjestraat 21 te TILBURG Vraagprijs 369.000,-- k.k. + Rockanjestraat 21 te TILBURG Vraagprijs 369.000,-- k.k. Rockanjestraat 21 te TILBURG Ruimte en klasse. Dat zijn de kenmerken van deze halfvrijstaande woning met garage. De ligging van de woning is werkelijk

Nadere informatie

Middelaar, Dorpsstraat, 2 halfvrijstaande woningen

Middelaar, Dorpsstraat, 2 halfvrijstaande woningen Middelaar, Dorpsstraat, 2 halfvrijstaande woningen Verkoop: Hermsen Garantiemakelaars Berg en Dalseweg 174-a 6522 CC Nijmegen Telefoon: 024-3233200 www.hermsen.garantiemakelaars.nl www.funda.nl Uitvoering:

Nadere informatie

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW)

OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) OPTIEPRIJZEN (RUWBOUW) A100 A200a A200b A201a A201b A300a A300b A301a A301b Prefab kelder Het aanbrengen van een prefab betonkelder (ongeïsoleerd) onder de woning, in een standaard afmeting van circa 3,2

Nadere informatie

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp Te koop In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp Deze woning is gebouwd in 1973 en staat in een rustige en gezellige straat. De woning is gesitueerd

Nadere informatie

Middelaar, Kerkpad, 2 split-level woningen

Middelaar, Kerkpad, 2 split-level woningen Middelaar, Kerkpad, 2 split-level woningen Verkoop: Hermsen Garantiemakelaars Berg en Dalseweg 174-a 6522 CC Nijmegen Telefoon: 024-3233200 www.hermsen.garantiemakelaars.nl www.funda.nl Uitvoering: Bouwbedrijf

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : 269.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Blauwgras 18 Deze verzorgde 2-ONDER-1-KAPWONING is sinds 2004 nagenoeg geheel gerenoveerd! De woning beschikt over een brede OPRIT, een GARAGE, 3 slaapkamers, een

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 TE KOOP Breda Octave van Rijsselberghestraat 35 Op rustige en gunstige locatie gelegen zéér royale hoekwoning met aangebouwde serre, vrijstaande stenen garage en diepe achtertuin met voldoende privacy

Nadere informatie

Weert - Egmondstraat 6. Vraagprijs: ,-

Weert - Egmondstraat 6. Vraagprijs: ,- Weert - Egmondstraat 6 Vraagprijs: 388.888,- "ONE OF A KIND" ZÉÉR RUIM WOONHUIS VOLLEDIG UITGEBOUWD TIJDENS DE BOUW! Hoogwaardig afgewerkt, uitgebouwd, zéér ruim halfvrijstaand woonhuis met prachtig aangelegde

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Modern wonen in historisch groen

Modern wonen in historisch groen Park Bolnes Modern wonen in historisch groen Technische omschrijving Park Bolnes fase 1 Voor meer informatie: Ontwikkeling van: PARK BOLNES BV. 2 Algemene Technische Informatie Fundering en heiwerk De

Nadere informatie

Omschrijving Opmerkingen Buiten Kruipruimte Woonkamer Keuken

Omschrijving Opmerkingen Buiten Kruipruimte Woonkamer Keuken CHECKLIST OPLEVERING Omschrijving Buiten Kruipruimte Woonkamer Keuken Gevelmetselwerk Voegwerk Raamdorpels Geveltimmerwerk Kozijnen Ramen Buitendeuren Dakpannen Dakgoten Hemelwaterafvoeren Schoorsteen

Nadere informatie

Koninginneplein 15 - Belfeld

Koninginneplein 15 - Belfeld Koninginneplein 15 - Belfeld "Vooroorlogse 2/1 kapwoning met garage, royale achtertuin op het noorden met zwembad (10X5), overdekt terras met inbouwkeuken, prieeltje en berging met zolder en technische

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING TECHNISCHE OMSCHRIJVING Technische omschrijving Calandhuys Voor het totale project geldt De woning wordt traditioneel gerenoveerd met hoogwaardige bouwmaterialen. Wijzigingen ter voldoening aan overheidseisen

Nadere informatie

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURPRIJS 695,- EXCL. 5 appartementen begane grond : nummers 29, 31, 33, 35, 37 5 appartementen 1e woonlaag : nummers 49, 51, 53, 55, 57 Op een prachtige centrale locatie in

Nadere informatie

Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare

Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare Appartementen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject

Nadere informatie

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Debussyring 13, 3261 JA Oud-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

Betaalbaar & Duurzaam wonen in het Drentse landschap.

Betaalbaar & Duurzaam wonen in het Drentse landschap. Betaalbaar & Duurzaam wonen in het Drentse landschap. Prachtig wonen in een, onder architectuur ontworpen, VRIJSTAANDE SCHUURWONING op uw eigen bouwkavel. Hoog afwerkingsniveau en energiezuinig d.m.v.

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT

PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT PODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PODUCT 6330 6020 3305 2410 615 2255 1040 685 1200 840 5930 1125 1080 250 1040 2325 PODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PODUCT 2930+ 2700+ 1990+ 2951+ 5 0 4000 1750 4080

Nadere informatie

Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht

Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht CCConcept Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht Algemeen Deze schitterende villa, type Verano, met inpandige garage en prachtige tuin rondom is gebouwd

Nadere informatie

KRIJTENBERG alf)vrijstaand geschakelde woningen (H

KRIJTENBERG alf)vrijstaand geschakelde woningen (H KRIJTENBERG (Half)vrijstaand geschakelde woningen In Beegden wordt een heel bijzonder woongebied gerealiseerd: Krijtenberg. Ruimte, groen en historische elementen zijn karakteristiek voor dit fraaie stukje

Nadere informatie

Er is bijzonder veel mogelijk qua maatwerk in plattegronden, uitstraling, afwerking, enzovoorts.

Er is bijzonder veel mogelijk qua maatwerk in plattegronden, uitstraling, afwerking, enzovoorts. VELLER WONEN OP MAAT IN BARNEVELD Maatwerk in Nieuwbouw Zogenaamd levensloop bestendig wonen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze referentiewoning dient ter inspiratie 371.000 VON In

Nadere informatie

8 Cirkel Woningen. Schout van Heeckerenring Heerlen

8 Cirkel Woningen. Schout van Heeckerenring Heerlen 8 Cirkel Woningen Schout van Heeckerenring Heerlen 1 Lekker buiten wonen met de voordelen van een stad binnen handbereik. Litscherveld is heerlijk rustig gelegen ten noorden van het centrum van Heerlen

Nadere informatie

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k.

TE KOOP. Elisabethplaats 44 5421 LC Gemert Vraagprijs: 195.000 k.k. TE KOOP Elisabethplaats 44 Vraagprijs: 195.000 k.k. Omschrijving TE KOOP ELISABETHPLAATS 44, GEMERT Dit royaal woonappartement met berging en parkeerplaats is gelegen op de 1e verdieping in het centrum

Nadere informatie

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD 23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD UITBREIDINGSPLAN VELLER TE BARNEVELD. ALGEMENE PROJECTGEGEVENS Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 23 appartementen type 09 t/m 16 Blok

Nadere informatie

Wommels - Skries. 2e Verdieping: Middels vlizotrap bereikbaar, berging. Er is een optie mogelijkheid voor een vaste trap.

Wommels - Skries. 2e Verdieping: Middels vlizotrap bereikbaar, berging. Er is een optie mogelijkheid voor een vaste trap. Wommels - Skries 10 Woningen in het uitbreidingsplan Wommels Noordoost? Deze kans is perfect voor de starter. De woningen worden compleet opgeleverd met kunststof kozijnen, badkamer geheel betegeld, toilet

Nadere informatie

Jan Kooymanstraat 3, Rotterdam Vraagprijs 217.500,- k.k.

Jan Kooymanstraat 3, Rotterdam Vraagprijs 217.500,- k.k. Jan Kooymanstraat 3, Rotterdam Vraagprijs 217.500,- k.k. Overdracht Vraagprijs 217.500,- Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Eigendomssituatie Volledig Bouw Soort woning Tussenwoning Soort bouw

Nadere informatie

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond ONTWIKKELING VERKOOPINFORMATIE STRAAKVEN 17 WONINGEN TE HELMOND Bots Bouwmanagement B.V. Energiestraat 21 5753 RN Deurne Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond T F E 0493-341 521 0493-310

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden

Informatiebrochure. Akerdijk 37 Lijnden Informatiebrochure Akerdijk 37 Lijnden Akerdijk 37 Lijnden Aan de RINGVAART gelegen VRIJSTAANDE woning (1989) gelegen op een bijzonder perceel van 388 m2. Aan de voorzijde heeft u weids uitzicht over de

Nadere informatie

Marinapark Tacozijl. Projectontwikkeling Tacozijl

Marinapark Tacozijl. Projectontwikkeling Tacozijl impressie d.d. dec 2006 woningtype 1 d.d. dec 2006 slaapkamer berging verklaring: entree 1,9 m² badkamer slaapkamer woonkamer keuken 29,5 m² 5,5 m² keuken entree mk toilet gang 13685 gang toilet badkamer

Nadere informatie

Te koop. Ruim 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging in de garage. Weegje 251, 3295 CT s-gravendeel

Te koop. Ruim 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging in de garage. Weegje 251, 3295 CT s-gravendeel Te koop Ruim 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging in de garage Weegje 251, 3295 CT s-gravendeel Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementengebouw Den Hartog-erf

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder Garage C1 139 m 2 31,7 m 2 16,4 m 2 22,6 m 2 17,2 m 2 15 m 2 19,7 m 2 C3 153,6 m 2 31,7 m 2 17,6 m 2 22,6

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Breda Oranjesingel 3B

Breda Oranjesingel 3B Breda Oranjesingel 3B DEZE WERKELIJK INSTAPKLARE STADSVILLA MET FRAAI UITZICHT OP DE BREDASE SINGELS IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRAAL STATION, HET STADSPARK VALKENBERG EN DE GROTE MARKT VAN BREDA.

Nadere informatie

Residentie Azuree 24 4847JA Teteringen 279.000,- k.k. Appartement In de dorpskern van Teteringen, bieden wij namens één van onze relaties te koop aan op de mooiste locatie in het kleinschalige appartementencomplex

Nadere informatie

Plattegronden en informatie

Plattegronden en informatie Plattegronden en informatie 94 moderne nieuwbouw appartementen Woning Woning buitenruimte met NW-zonligging 1e verdieping, 25-3 en 29-3 2e verdieping, 25-8 en 29-8 3e verdieping, 25-14 en 29-14 4e verdieping,

Nadere informatie

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 www.schepregistergoed.nl Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en

Nadere informatie

2-kap Vrijstaand. Exterieur

2-kap Vrijstaand. Exterieur Huizen Exterieur Gevelsteen plint Baksteen, halfsteensverband, Antracietzwart bezand Baksteen, halfsteensverband Antracietzwart bezand Voegwerk plint Verdiept Antracietzwart Verdiept Antracietzwart Gevelsteen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10

Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10 Bergen op Zoom, Geweldigerstraat 10 Geweldigerstraat 10 4611 RT Bergen op Zoom Vraagprijs: 369.000,- v.o.n. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING De Engelse Hof is een kleinschalig appartementen complex,

Nadere informatie