ALLES BINNEN HANDBEREIK.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALLES BINNEN HANDBEREIK."

Transcriptie

1 OPEL INSIGNIA

2

3 ALLES BINNEN HANDBEREIK. Voor de Opel Insignia schieten woorden tekort. De manier waarop je met je auto samenwerkt zal revolutionair veranderen. Dat is te danken aan het innovatieve infotainment systeem van de Insignia, dat je helemaal aan je eigen wensen kunt aanpassen. Het vormt een naadloos verlengstuk van je digitale wereld, zodat je je thuisvoelt zodra je instapt. En dat is nog maar het begin. De Insignia verlegt op veel meer terreinen de grenzen, met zijn aerodynamische design, geavanceerde ondersteunende systemen, luxueuze bekledingen en de betrouwbaarheid en verfijnde rijeigenschappen die het voordeel zijn van Duitse techniek. Tijdens een proefrit merk je meteen hoe subliem dit alles gecombineerd is, zodat je geniet van een onovertroffen rijervaring. De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan (07/2016). Opel behoudt zich het recht voor specificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Je Opel dealer geeft je graag de meest recente informatie. Sommige velgen die op de foto's in deze brochure getoond worden, zijn in Nederland niet leverbaar. INHOUD OPEL INSIGNIA 04 De Insignia 20 Uitrustingsniveaus 30 Comfort en gemak 32 Adaptive Forward Lighting (AFL) 34 Assistentiesystemen 36 Veiligheid 38 4-wielaandrijving 40 Infotainment 42 Geavanceerde displays 44 Opel OnStar en myopel 48 Accessoires 50 OPC Line-pakketten 52 Motoren en versnellingsbakken 54 Velgen en banden 58 Bekleding en interieur 62 Carrosseriekleuren 64 Opel Service 66 Baanbrekende innovaties

4 INSPIRATIE MET INHOUD LEIDT TOT DE ABSOLUTE TOP.

5 De Opel Insignia heeft in elke uitvoering een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Je hebt de keuze uit vier carrosserievarianten: de elegante 4-deurs, de gestroomlijnde 5-deurs, de extra ruime Sports Tourer en de stoere Country Tourer met offroad-bescherming. Welke uitvoering je ook kiest, je bent verzekerd van een schitterend design en baanbrekende techniek.

6

7 ADEMBENEMENDE KLASSE. De Insignia heeft een klassieke uitstraling met unieke details. Aan de top van het aanbod staat de Country Tourer, die bewijst dat stoer en stijlvol uitstekend samen gaan. Geavanceerde veiligheids systemen zorgen dat je zijn kracht in elke situatie goed in de hand houdt. Het unieke design van voor- en achterbumper en wielkasten maakt hem extra robuust. De Country Tourer biedt je bovendien de keuze tussen standaard voorwielaan drijving en de optionele 4-wielaandrijving, optioneel voorzien van FlexRide en een elektronisch sperdifferentieel dat garant staat voor een echt offroad-gevoel.

8 GERAFFINEERD AFGESTEMD OP DE HOOGSTE VERWACHTINGEN. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, hebben we in de Insignia aandacht geschonken aan ieder detail. Het luxueuze interieur met zorgvuldig gekozen materialen maakt in één oogopslag duidelijk dat je in de Insignia geniet van comfort op het hoogste niveau. Een goed voorbeeld zijn de meervoudig verstel bare ergonomische comfort stoelen met AGR-certificaat 1, die ervoor zorgen dat je elke dag in je eigen business-class reist. 1 Het AGR-certificaat is een kwaliteitszegel dat wordt toegekend door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugspecialisten Aktion Gesunder Rücken e. V.

9

10 REVOLUTIONAIR INFOTAINMENTSYSTEEM. De Insignia biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor aansluiting van je digitale apparatuur. Dankzij geavanceerde, gebruikersvriendelijke infotainmentsystemen is er geen enkel verschil meer tussen thuis en onderweg zijn. Eén druk op de knop, een lichte tik op het touchscreen of een gesproken opdracht is genoeg om moeiteloos een handsfree telefoongesprek te voeren, muziek te streamen en naar je bestemming te navigeren. Het scherm van je mobiele telefoon wordt zelfs ultrascherp op het touch screen getoond. Het systeem reageert ultrasnel en de bediening is intuïtief en logisch. Zo kun je genieten van alle infotainment-functies terwijl je je handen veilig aan het stuur en je ogen op de weg houdt. Dat maakt het leven wel zo gemakkelijk!

11

12

13 ONTWIKKELD OM KILOMETERS TE MAKEN. De Insignia loopt voorop als het om milieubewuste prestaties gaat. Dankzij de geavanceerde motortechnologie van Opel rijdt de Insignia niet alleen bijzonder zuinig, maar blijft ook de uitstoot beperkt. Zo zijn vrijwel alle motoren voorzien van Start/Stop, dat brandstof bespaart door de motor automatisch uit te schakelen zodra je stilstaat, bijvoorbeeld voor een stoplicht, en direct weer op te starten als je wilt wegrijden. Voor dieselfans is er bijvoorbeeld de 2.0 CDTI-motor met 125 kw (170 pk) en een koppel van 400 Nm. Deze motor maakt gebruik van de Blue Injection-technologie: door de toevoeging van AdBlue wordt NO x (stikstofoxide) omgezet in onschadelijke stikstof en waterdamp. 1 Maar ook als je de voorkeur geeft aan een benzinemotor, heb je volop keuze. De 2.0 Turbo levert met 184 kw (250 pk) en een koppel van 400 Nm het toppunt van kracht, terwijl het optionele FlexRide-onderstel je in staat stelt het onderste uit de kan te halen wat dynamiek betreft. Welke motor ook jouw voorkeur heeft en wat je rijstijl ook is, de kilometers vliegen voorbij in de Insignia. 1 Voor een correcte werking van de BlueInjection-technologie is het nodig regelmatig (ook tussen de voorgeschreven onderhoudsbeurten) AdBlue bij te vullen. Een indicatielampje in de boordcomputer waarschuwt je wanneer het tijd is om AdBlue bij te vullen. Kijk voor meer informatie op AdBlue is een gedeponeerd handelsmerk van Verband der Automobilindustrie e.v. (VDA), de Duitse branche organisatie voor de auto-industrie.

14 KLAAR OM HET AVONTUUR AAN TE GAAN. Deze Insignia voelt zich ook buiten het asfalt helemaal in zijn element. De Country Tourer heeft een ruig offroad-karakter, dat nog versterkt wordt door de optionele 4-wielaandrijving, FlexRide en een elektronisch sperdifferentieel op de achteras. Die robuuste eigenschappen combineert hij met een stijlvol design, waarin zilverkleurige platen aan voor- en achterzijde, een verhoogd chassis en chroomaccenten rondom de koplampen opvallen. En dankzij de zwarte anti-steenslagbekleding rondom ziet hij er altijd onberispelijk uit.

15

16

17 VERSCHERPTE CONTROLE. Slimme sensoren maken het je bijzonder gemakkelijk. De Insignia is voorzien van de meest geavanceerde systemen om je tijdens het rijden te ondersteunen. Optionele radargestuurde systemen zoals Rear Cross Traffic Alert, dode-hoekwaarschuwing en Lane Change Alert helpen je om veilig van rijstrook te wisselen of achteruit te rijden. Dankzij dit soort proactieve systemen kun je je in elke rijsituatie meer ontspannen.

18 JE HANDEN VEILIG AAN HET STUUR. De geavanceerde multimediasystemen in de Insignia doen alle grenzen tussen bestuurder, auto en digitale apparatuur vervagen. Ze bieden je revolutionaire nieuwe mogelijkheden om met je auto samen te werken. In plaats van een informatiedisplay met een vaste indeling beschik je over een digitaal instrumentencluster dat je zelf kunt indelen, zodat je met één klik toegang krijgt tot de door jou gewenste informatie. Een blikvanger is het grote, ultrascherpe kleuren-touchscreen, dat ongekende mogelijkheden biedt. En nog een groot voordeel: je hebt overal en altijd draadloos toegang tot je digitale apparatuur. Dankzij Phone projection kun je de functies van je smartphone weergeven op het touch screen, voor nog meer bedieningsgemak en veiligheid. Om ervoor te zorgen dat je zo weinig mogelijk wordt afgeleid, biedt Navi 900 IntelliLink je de mogelijkheid om de belangrijkste navigatie-, telefoon- en audio-functies aan te sturen met korte gesproken commando s. De instrumenten in de Insignia bieden je vanuit je auto toegang tot al je gegevens, thuis én op je werk. En omdat ieder mens weer andere voorkeuren heeft, kan het systeem volledig naar wens worden ingericht. Je kunt de volgorde van symbolen instellen en met één vinger het gewenste item kiezen, net als op de nieuwste computers en tablets. En je kunt tot 60 persoonlijke favorieten opslaan, van contacten tot radiostations, afspeellijsten of bijvoorbeeld de adressen van je klanten. Blader voor meer informatie naar blz Revolutionaire integratie

19

20 1. EDITION. 2. Het luxueuze, comfortabele interieur is één van de dingen die de Insignia zo bijzonder maken. De Edition-uitvoering is standaard voorzien van een lederen stuurwiel met stuurwiel bediening voor het infotainment-systeem en de cruise control. Daarnaast geniet je van het comfort van Electronic Climate Control en een bestuurdersstoel met 4-voudig elektrisch verstelbare lendensteun. En ook het gemak van parkeersensoren en een elektrische handrem zijn in de Edition standaard. Om je onderweg te kunnen ontspannen en op de hoogte te blijven is de Edition uitgerust met het RF400 infotainmentsysteem met grafisch kleurenscherm en Bluetooth -, USB- en externe stereo-aansluiting. 1. Electronic Climate Control (ECC). Wanneer je je ideale temperatuur hebt ingesteld, zorgt het ECC-systeem in de Insignia dat deze automatisch wordt gehandhaafd inch bi-color velgen. De Edition is standaard uitgerust met stijlvolle bi-color design-velgen met 5 dubbele spaken, die uitstekend passen bij het elegante silhouet van de Insignia. Op de foto s zijn mogelijk opties afgebeeld. 20 Edition

21

22 BUSINESS+. De Insignia Business+ is volledig afgestemd op wie veel achter het stuur zit. Bovenop de uitgebreide standaarduitrusting van de Edition biedt hij waardevolle extra s, die ook de langste rit uiterst comfortabel maken. Zo is de Business+ standaard voorzien van Electronic Climate Control (ECC) met twee afzonderlijk regelbare zones (zie blz. 27). Eveneens standaard is het veelzijdige Navi 900 IntelliLink systeem met 8-inch touch screen, dat naast trefzekere navigatie de mogelijkheid biedt al je digitale apparatuur eenvoudig en naadloos te integreren met het infotainmentsysteem van je Insignia (zie voor meer details blz. 40). Wat is, als je veel onderweg bent, fijner dan altijd te kunnen terug vallen op je persoonlijke assistent? Daarom is de Business+ standaard uitgerust met het baanbrekende Opel OnStar dat je in tal van situaties met raad en daad helpt (zie blz. 44). Op de foto s zijn mogelijk opties afgebeeld. 22 Business+

23 Navi 900 IntelliLink. De Business+ is standaard uitgerust met het meest veelzijdige en complete infotainmentsysteem dat we ooit gemaakt hebben. Het royale 8-inch touch screen geeft niet alleen alle navigatiegegevens haarscherp weer, maar biedt ook toegang tot al je muziek en andere bestanden op je smartphone of tablet, die je via USB of Bluetooth eenvoudig in het systeem kunt integreren. Zie voor meer informatie blz inch bi-color velgen. Om zijn zakelijke luxe te benadrukken is de Business+ standaard uitgerust met 17-inch bi-color design-velgen inch lichtmetalen velgen. Optioneel voor de Business+, standaard voor de Country Tourer Business+, voor een extra stijlvol accent. Business+ 23

24 1. 2. INNOVATION. 3. De Insignia Innovation gaat nog een flinke stap verder op het gebied van persoonlijke luxe en comfort. Er is bijna geen wens te bedenken die door de Innovation niet vervuld wordt. Van Electronic Climate Control met twee afzonderlijk regelbare zones tot verfijnde details als een chromen sierrand rondom de zijramen: de Innovation biedt het allemaal. Standaard is ook het Adaptive Forward Lighting (AFL) systeem met 8 lichtfuncties. En ook exclusieve bekledingen zijn in de Innovation een vanzelfsprekendheid. 1. Electronic Climate Control (ECC) met twee zones. Het ECC-systeem is voorzien van twee afzonderlijk regelbare zones links en rechts en werkt met een geavanceerde compressor die het brandstofverbruik (en daarmee ook de uitstoot) vermindert door alleen te koelen als het nodig is. 2. Praktisch opbergvak. Door de compacte vormgeving van de standaard elektrische handrem komt achter de schakelpook ruimte vrij voor een extra opberg vak met deksel inch lichtmetalen velgen. De Innovation is standaard uitgerust met stijlvolle 7-spaaks lichtmetalen velgen, die zijn elegante profiel benadrukken. Op de foto s zijn mogelijk opties afgebeeld. 24 Innovation

25

26 1. Business Executive. Dé keuze van zakelijk Nederland. In de Insignia Business Executive geniet je van een ongekend hoog niveau van luxe en comfort, om zakelijk rijden extra aantrekkelijk te maken. Dat begint met het uitgebreide Navi 900 IntelliLink infotainmentsysteem, inclusief een 8-inch informatiedisplay tussen de tellers (zie blz. 43). Ook Opel OnStar, je persoonlijke online- en serviceassistent is standaard. Om parkeren en manoeuvreren veiliger en gemakkelijker te maken, is deze uitvoering van de Insignia daarnaast voorzien van een achteruitrijcamera en Rear Cross Traffic Allert (zie blz. 34). 2. Het glazen panoramadak in de Sports Tourer en Country Tourer Business Executive zorgt voor veel lichtinval in het interieur. Het voorste gedeelte van het dak is elektrisch te openen, zodat je een comfortabel briesje kunt laten binnenstromen. De 4- en 5-deurs versies van de Business Executive hebben standaard een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak met getint glas. Om hem van de massa te onderscheiden is de Business Executive bovendien uitgerust met elegante 17-inch lichtmetalen velgen. 1. Licht in overvloed. Het grote panoramadak met getint glas is standaard op de Sports Tourer en Country Tourer Business Executive. Het schept een uniek gevoel van ruimte en zorgt voor een verkoelend briesje op warme dagen. 2. Navi 900 IntelliLink met 8-inch touchscreen. Eveneens standaard is het veelzijdige, intuïtieve Navi 900 IntelliLink infotainmentsysteem, met onder meer navigatiekaarten voor heel Europa, moeiteloze integratie van je smartphone of tablet en digitale radio (DAB+). Zie voor meer details blz. 40. Op de foto s zijn mogelijk opties afgebeeld. 26 Business Executive

27

28 1. Country Tourer De Insignia Country Tourer combineert een ruig offroad-karakter met stijlvol comfort. Het is een atletische allrounder die voorzien is van trefzekere techniek. De Country Tourer is standaard uitgerust met een krachtige 1.6 Turbo-benzinemotor met 125 kw (170 pk) en voorwielaandrijving. Wil je zijn avontuurlijke capaciteiten ten volle benutten, kies dan voor de 4x4-versie met de imponerende 2.0 Turbo-motor met 184 kw (250 pk), FlexRide en een elektronisch sper differentieel op de achteras. Ben je avontuurlijk ingesteld en rijd je zakelijk? Dan is de royaal uitgeruste Country Tourer Business+ jouw perfecte partner. 1. Onderstelbescherming. De Country Tourer is standaard voorzien van uitgebreide maatregelen om hem ook buiten de gebaande paden uitstekend te beschermen, zoals zwarte anti-steenslagbescherming rondom en verzegelde lagers. Stijlvolle zilverkleurige platen aan voor- en achterzijde benadrukken zijn robuuste karakter. 2. Krachtige verschijning. Het 20 mm verhoogde chassis zorgt dat de Insignia Country Tourer ook op ruig terrein moeiteloos zijn weg vindt en geeft hem nog meer sportieve allure inch lichtmetalen velgen. Opvallende lichtmetalen velgen versterken de sportieve uitstraling van de Country Tourer. De Country Tourer Business+ is standaard voorzien van 17-inch lichtmetalen velgen (zie blz. 24). Op de foto s zijn mogelijk opties afgebeeld. 28 Country Tourer

29

30 1. PRIVILEGES VOOR WIE VEEL ONDERWEG IS. Het business-class interieur van de Insignia biedt veel meer dan een luxe uitstraling en exclusieve, hoogwaardige materialen. Ook wat gemak betreft heeft de Insignia het niveau van een 5-sterren hotel, van de royale bagageruimte en regelbare verlichting tot verstelbare stoelen en integratie van je mobiele apparatuur Deze stoelen zijn vanwege hun speciale rugvriendelijke eigenschappen gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen AGR ( Aktion Gesunder Rücken e. V. ). 30 Hoogwaardig comfort

31 Panoramadak met getint glas. Een aantrekkelijke optie voor de Sports Tourer en Country Tourer, die lange reizen nog aangenamer maakt. Het grote panoramadak zorgt voor extra licht op donkere dagen en een verkoelend briesje als het buiten warm is. 2. Ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat. 1 Deze voorstoelen bieden uitstekende steun aan de meest gevoelige delen van de rug en de bovenbenen. Dankzij de uitgebreide verstelmogelijkheden, waaronder een verstelbare lendensteun en in lengte verstelbaar zitgedeelte, kun je altijd de optimale zitpositie bereiken. 3. Royale bagageruimte. Welke carrosserievariant je ook kiest, de bagageruimte is één van de troeven van de Insignia. De 4-deurs en 5-deurs bieden een indrukwekkende 500 resp. 530 liter, dat wil zeggen ruimte voor minstens 4 flinke koffers. Wanneer de achterbank wordt neergeklapt, ontstaat nog meer ruimte. De Tourer-modellen spannen de kroon met een maximale inhoud van liter. 4. Stuurwielbediening. Alle infotainment-systemen voor de Insignia zijn voorzien van bedieningsknoppen aan het stuurwiel, waarmee je comfortabel en veilig de belangrijkste functies van je audio systeem, telefoon en cruise control kunt aansturen. 5. Starten met een druk op de knop. Zonder sleutel de auto openen en starten: sneller, gemakkelijker en bijzonder veilig. Hoogwaardig comfort 31

32 KOPLAMPEN MET EEN VOORUITZIENDE BLIK. Een van de geavanceerde systemen waarmee de Insignia de bestuurder ondersteunt, is Adaptive Forward Lighting (AFL) met Bi-Xenon koplampen. Met behulp van een aan de voor zijde geplaatste camera en een regensensor en op basis van de stuurhoek stemt AFL de richting en lichtsterkte van de koplampen continu af op de snelheid, stuurhoek, weer- en verkeerssituatie. Dat maakt rijden in het donker minder vermoeiend en aanzienlijk veiliger.

33 Het AFL koplampsysteem gaat samen met LED-dagrijverlichting, een automatisch dimmende binnenspiegel en tunneldetectie, waardoor de koplampen automatisch worden ingeschakeld zodra je een tunnel binnenrijdt. Ook een wasinstallatie op de koplampen is bij AFL inbegrepen Statische hoekverlichting. Verlicht 90 graden links of rechts van de auto, voor beter zicht naar de zijkant. 2. Dynamische bochtverlichting. Geactiveerd door de stuurhoek en rijsnelheid zwenken de koplampen in de bocht tot 15 graden naar links of rechts. 3. Grootlicht-assistent. Schakelt automatisch over van grootlicht op dimlicht zodra tegen liggers of verkeer vóór de auto worden opgemerkt, en weer terug zodra de weg vrij is. 4. Slecht-weer-verlichting. Wordt geactiveerd door de ruitenwissers of regensensor. Verbetert het zicht bij slecht weer. 5. Snelwegverlichting. Reikt 140 meter ver, met een hogere, fellere lichtbundel dan conventioneel dimlicht, zonder anderen te verblinden. 6. Verlichting voor secundaire wegen. Bredere en fellere lichtbundel dan conventioneel dimlicht. Reikt 70 meter ver zonder andere weggebruikers te verblinden. 7. Stadsverlichting. Een bredere en lager gerichte lichtbundel, geactiveerd door de snelheid van de auto in combinatie met de straatverlichting. 8. Woonerfverlichting. Een bredere lichtbundel (8 graden extra naar links en rechts) zorgt ervoor dat je gevaarlijke situaties sneller opmerkt. 1 AFL is standaard op de Innovation en Country Tourer, en is als onderdeel van het optionele Business Class pakket beschikbaar voor de Edition, (Country Tourer) Business+ én Business Executive. Adaptive Forward Lighting 33

34 INTELLIGENTE ASSISTENTIE. Wie vooruit kijkt, hoeft niet achterom te kijken. De optionele assistentiesystemen van de Insignia helpen je om maximale controle te houden en het rijden minder inspannend te maken. Zoals Adaptive Cruise Control (ACC) met snelheidsbegrenzer, dat je helpt om de gewenste afstand tot de auto voor je aan te houden en dat zelfs automatisch kan starten, stoppen en afremmen in zeer dicht verkeer. 1 Naast bekende en veel geroemde systemen als Opel Eye en AFL biedt de Insignia drie innovatieve systemen die gebruik maken van radar: Lane Change Alert, dode-hoekwaarschuwing en Rear Cross Traffic Alert. Adaptive Cruise Control (ACC) met Forward Collision Alert (FCA). ACC is een geavanceerde versie van de traditionele cruise control en helpt om bij snelheden tussen de 25 en 180 km/u kop-staartaanrijdingen te voorkomen. Het systeem maakt gebruik van een radarsensor om te zorgen dat je automatisch een veilige (zelf in te stellen) afstand houdt tot de auto voor je. ACC is ook voorzien van Forward Collision Alert, dat auto matisch waarschuwt met een geluidssignaal en een lampje zodra je een langzamer rijdend voertuig met te hoge snelheid nadert. FCA bevat ook Collision Imminent Braking dat de Insignia automatisch geleidelijk afremt als het nodig is en zorgt dat de remmen sneller reageren als je zelf hard moet remmen. Lane Change Alert (LCA). LCA maakt gebruik van een krachtig radarsignaal om de rijstroken naast je te bewaken, tot een afstand van ca. 70 meter achter je auto. Zodra je richting aangeeft om van rijstrook te veranderen, gaat een lampje in de buitenspiegel knipperen om je te waarschuwen voor snel naderend verkeer dat je mogelijk niet hebt opgemerkt. Rear Cross Traffic Alert (RCTA). Dit systeem gebruikt radartechnologie om je bij het achteruitrijden te waarschuwen voor verkeer dat aan de achterzijde of van opzij nadert. Het detecteert over een afstand tot 20 meter, in een hoek van 90 graden aan beide zijden en waarschuwt met een geluidssignaal aan de betreffende kant en een symbool aan die kant van het display van de achteruitrijcamera. 1 Met de optionele Full Speed Range Adaptive Cruise Control (FSRA), alleen leverbaar in combinatie met de automatische versnellingsbak. 34 Ondersteunende systemen

35 1. 2. Dode-hoekwaarschuwing. Dit systeem maakt gebruik van radar in de achterbumper. Het bewaakt de dode hoeken aan beide zijden en waarschuwt met een lampje in de buitenspiegel wanneer een voertuig wordt opgemerkt dat zich minder dan 5 meter achter of 3,5 meter opzij van de buitenspiegel bevindt. Zodra je richting aangeeft, gaat het lampje in de betreffende buitenspiegel knipperen om je extra te waarschuwen. 1. Traffic Sign Assistant (TSA, via Opel Eye). Dit systeem herkent verkeersborden en maakt je continu opmerkzaam op de maximumsnelheid en andere beperkingen, zelfs bij tijdelijke markeringen. Deze verbeterde versie van TSA kan meer soorten borden lezen, in meer landen en leest bijvoorbeeld ook elektronische borden boven de snelweg. 2. Achteruitrijcamera. De optionele achteruitrijcamera maakt parkeren een stuk gemakkelijker, doordat hij bij het achteruitrijden helder zicht geeft op het gebied achter de auto. Dit wordt weergegeven op een ultrascherp display met een schaalverdeling, die het gemakkelijker maakt afstanden en hoeken juist in te schatten. Ondersteunende systemen 35

36 1. VEILIGHEID? aan alles gedacht. 2. Proactieve bescherming. Alles in de Insignia is erop gericht jou en je passagiers optimale veiligheid te bieden en de kans op een aanrijding zo klein mogelijk te houden. Dankzij de stuurwielbediening kun je het infotainment- en navigatiesysteem intuïtief bedienen, terwijl je je ogen op de weg en je handen aan het stuur houdt. Optionele assistentiesystemen als Park Expert maken het rijden in de Insignia comfortabeler, gemakkelijker en veiliger. Veiligheid rondom. De Insignia is voorzien van geavanceerde systemen om zowel volwassenen als kinderen optimaal te beschermen. Zoals airbags die de kracht van een aanrijding dempen, ISOFIX-bevestigingspunten voor kinder zitjes en ondersteunende systemen die de veiligheid bevorderen. Zo verminderen de actieve hoofdsteunen op de voorstoelen het risico van nekletsel bij een aanrijding van achteren aanzienlijk. Zodra de sensor in de rugleuning van de stoel een aanrijding signaleert, beweegt de hoofdsteun onmiddellijk een stukje naar voren om hoofd en nek zacht op te vangen. 1. Park Expert. Deze parkeerhulp vindt niet alleen een geschikte parkeerplek, maar geeft ook met grafische aanwijzingen en geluidssignalen aan hoe ver je vooruit en achteruit kunt rijden en zelfs hoe ver je het stuurwiel moet draaien. Alles wat je zelf moet doen is het gaspedaal bedienen, de auto in de eerste versnelling of de achteruit schakelen en sturen. 2. Bandenspanning-controlesysteem. Dit systeem meet continu de spanning van elke afzonderlijke band. Zodra de spanning in één van de banden te laag is, wordt dit weergegeven op het centrale informatiedisplay achter het stuurwiel. Het systeem geeft ook aan welke band het betreft. 36 Rondom beschermd

37 Rondom beschermd 37

38 VARIABELE KOPPELVERDELING, ROTSVASTE WEGLIGGING. De ondersteltechnologie van de Insignia zet elke liefhebber van een sportieve rijstijl in vuur en vlam. Het krachtige vermogen van de motoren komt in combinatie met het optionele adaptieve 4x4-systeem en het bijbehorende verlaagde onderstel nog beter tot zijn recht. Adaptief 4x4-systeem. Met de optionele intelligente vierwielaandrijving (4x4) gedraagt de Insignia zich nog stabieler, zelfs in de meest veeleisende situaties. Het 4x4-systeem controleert door middel van sensoren de relatieve snelheid van elk wiel en zorgt er vervolgens voor dat het koppel automatisch optimaal over voor- en achterwielen wordt verdeeld. De grotere stabiliteit en trekkracht van de vierwielaandrijving worden nog versterkt door het elektronische sperdifferentieel op de achteras, dat het koppel naar behoefte over het linker en rechterwiel verdeelt. Samen zorgen ze voor een snellere acceleratie en een onvervalst racegevoel. 1. FlexRide met elektronische dempingsregeling. Elke Insignia met vierwielaandrijving is eveneens voorzien van een FlexRide-onderstel, dat de mogelijkheid biedt om de dynamiek van het volledige onderstel helemaal naar je hand te zetten van Normaal of Tour naar Sport en weer terug. In combinatie met de elektronische dempingsregeling (CDC) stemt FlexRide de schokdempers in elke situatie optimaal af op de door jou ge kozen rijstijl, voor een superieure wegligging. In de Tour -modus worden de beste instellingen gekozen voor ontspannen rijden, bijvoorbeeld op de snelweg. Met één druk op de Sport -knop kies je voor een stuggere vering en sportievere reacties van de stuurinrichting, het gaspedaal en (indien van toepassing) de automatische versnellingsbak. 38 Adaptief 4x4-systeem

39 1. Adaptief 4x4-systeem 39

40 ALLE SYSTEMEN GEÏNTEGREERD. De infotainmentsystemen voor de Insignia zijn ongeëvenaard veelzijdig. Het meest geavanceerde systeem is Navi 900 IntelliLink, dat moeiteloos al je digitale media integreert, via een groot kleuren-touchscreen met een doorsnede van 20 cm (8 inch) in de middenconsole. Audio streamen vanaf je mobiele apparatuur, die via Bluetooth met je infotainmentsysteem verbonden is, je eigen video s afspelen 1 en contact houden met familie, vrienden, klanten en collega s: het gaat allemaal even gemakkelijk! Uniek voor de Insignia is het grote 8-inch kleurenscherm in het digitale instrumentencluster, dat je helemaal naar wens kunt configureren. Dankzij de centrale positie biedt het perfect zicht op de door jou geselecteerde informatie. Standaard in de Insignia Business+, Business Executive, Innovation en OPC, in combinatie met het Navi 900 IntelliLink-systeem. 1 Video s afspelen via Bluetooth is alleen mogelijk wanneer de auto stationair draait en is alleen beschikbaar voor apparatuur met het Android-besturingssysteem. 40 Infotainment

41 Apple CarPlay. Dit systeem stelt je in staat bepaalde apps en functies van je iphone op het touchscreen van het IntelliLink-systeem weer te geven, voor het toppunt van bedieningsgemak Spraakherkenning. Om het nog gemakkelijker en veiliger te maken, reageert Navi 900 IntelliLink ook op korte gesproken commando s om de bestemming in te voeren, muziek te selecteren, een telefoonnummer te kiezen vanuit je telefoonboek en andere veel gebruikte functies te activeren. 3. Sms-berichten voorlezen. Beluister inkomende sms-berichten en kies met een druk op de knop of je handsfree wilt terugbellen of een standaard-bericht terug wilt sturen. Wanneer de Insignia stilstaat, kunnen berichten ook op het kleurenscherm worden weergegeven. 1 Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. 1 De compatibiliteit en de beschikbaarheid van bepaalde functies zijn afhankelijk van het type toestel en de versie van het besturingssysteem. Infotainment 41

42 PROFESSIONELE INSTRUMENTEN. Voor de instrumenten in de Insignia is baanbrekend nog te zacht uitgedrukt. Het digitale instrumentencluster achter het stuurwiel biedt mogelijkheden waarvan je misschien zelfs nog nooit had durven dromen. Zo kun je de displays zelf indelen, zodat je precies over de informatie beschikt waaraan je behoefte hebt. Ook informatie die tot nu toe alleen op het display in de middenconsole getoond werd, zoals radiostations, wordt nu weergegeven op het instrumenten cluster. De bediening is intuïtief, met één druk op de knop aan het stuurwiel, en alle informatie is in één oogopslag af te lezen. Mooier kan het toch niet? Instrumenten naar wens. Afhankelijk van het infotainmentsysteem kun je de displays aan je eigen wensen aanpassen. Het geavanceerde instrumentencluster is speciaal ontwikkeld om samen te werken met de nieuwste apparatuur, zoals Navi 900 IntelliLink. Het is kinderspel om het systeem naar je hand te zetten. Je kunt gebruik maken van informatie op CD s of je mobiele apparatuur, die je kunt aansluiten via de standaard USB- en externe stereo-aansluiting, of via Bluetooth. ios, Windows Mobile of Android, smartphone of tablet: het maakt geen verschil. Alles waarvan je thuis gebruik maakt, kun je voortaan ook in je Insignia gebruiken. 1 1 Welke functies precies toegankelijk zijn, hangt af van het infotainmentsysteem en de aangesloten mobiele apparatuur. 2 Het 8-inch cluster is standaard in de Insignia Business+, Business Executive, Innovation en OPC, in combinatie met het Navi 900 IntelliLink-systeem. 42 Geavanceerde displays

43 Digitaal 4,2-inch (10,7 cm) informatiecluster. Dit grote kleurenscherm, dat standaard is op alle infotainmentsystemen, biedt naast de gebruikelijke informatie over brandstofverbruik en gereden afstand, toegang tot het audiosysteem, je telefoonboek en andere door jou gekozen informatie inch (20 cm) informatiecluster in analoge Sport -modus. Het royale scherm biedt desgewenst ook de mogelijkheid om de informatie weer te geven via traditionele ronde wijzerplaten. Als je Insignia is uitgerust met het optionele FlexRide, kan het display zodra je de Sport - modus selecteert overschakelen op analoge weergave inch (20 cm) informatiecluster in digitale Tour -modus. Wanneer je in het optionele FlexRide de Tour -modus selecteert, schakelt het digitale instrumentencluster over naar digitale weergave van de voertuiginformatie, infotainment- en telefoonfuncties, instellingen en prestatiegegevens BOSE -geluidssysteem. Dit systeem met 8 of 9 luidsprekers verandert je Insignia in een mobiele concertzaal. Dankzij een superieure, natuurgetrouwe weergave en rondom geplaatste luidsprekers genieten jij en je passagiers voorin en achterin van een verbluffende geluidskwaliteit. Geavanceerde displays 43

44 OPEL Uw persoonlijke online & service-assistent. Opel OnStar geeft je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een uniek gevoel van veiligheid. Deze geavanceerde dienstverlening is vrijwel overal in Europa met één druk op de knop beschikbaar. 1 En het allermooiste: het is de eerste 12 maanden gratis! Zelfs de Wi-Fi Hotspot kun je 3 maanden lang gratis uitproberen. 2 Autorijden is revolutionair veranderd. 44 Opel OnStar

45 WAT KAN OPEL ONSTAR VOOR JE DOEN? Automatic Crash Response. Als je bij een ongeval betrokken raakt, maken de sensoren in de auto automatisch contact met de Opel OnStar adviseur, die direct toegang heeft tot de gegevens van je auto. De adviseur beoordeelt de situatie en schakelt indien nodig de noodhulpdiensten in, waaraan direct de juiste GPScoördinaten worden doorgegeven uurs Noodoproep Dienst en Pechhulp. Bij een medisch noodgeval of pech onderweg maak je met één druk op de knop contact met de Opel OnStar adviseur. Afhan kelijk van de benodigde hulp stuurt de adviseur direct de juiste hulpteams naar de locatie waar je je bevindt. 1 Wi-Fi Hotspot. Via de extra krachtige Opel OnStar dakantenne beschik je over een stabiele en snelle internetverbinding, die tot 7 apparaten kan ondersteunen. 1 Smartphone-app. Met één druk op de knop op afstand de deuren vergrendelen of ontgrendelen, de resterende levensduur van de olie controleren, de claxon bedie nen en je lichten laten knipperen, zodat je je auto des te sneller kunt terugvinden. 1 Hulp bij gestolen voertuig. Bel bij diefstal van je auto de Opel OnStar adviseur en geef het dossiernummer dat je van de politie hebt gekregen door. De adviseur geeft de locatie van je auto dan door aan de politie. 1 JOUW PRIVACY. JOUW BESLISSING. Jij bepaalt zelf wat Opel OnStar wel en niet kan doen! Zodra je je bij Opel OnStar hebt aangemeld en je account hebt geactiveerd, heb je toegang tot alle Opel OnStar diensten. Voor je veiligheid wordt je bij sommige diensten gevraagd om je PIN-code te geven. Je kunt op elk moment besluiten om de locatie van je auto af te schermen, door de Privacy-knop ca. 5 seconden ingedrukt te houden. Verander je van gedachten, druk dan nogmaals ca. 5 seconden op de Privacy-knop om je locatie weer met Opel OnStar te delen. Alleen in een noodsituatie 4 zal Opel OnStar deze voorkeur negeren. Opel OnStar zal je gegevens nooit verkopen. Jouw informatie wordt uitsluitend verstrekt aan Opel OnStar, aan bedrijven die aan General Motors verbonden zijn, door jou geselecteerde Opel dealers, retailers en bedrijven die namens Opel OnStar werken en eventueel door jou gekozen andere dienstverleners. Voertuigdiagnose. Je kunt Opel OnStar op elk moment vragen om de belangrijkste systemen van je auto te controleren, zoals de motor, versnellingsbak, uitstoot of airbags. Daarnaast kan Opel OnStar je elke maand een sturen met deze diagnose. 1 Bestemming downloaden. Op zoek naar de beste route, een restaurant, tankstation of andere bestemming? Je hoeft alleen op de Service-knop te drukken! De adviseur kan je de gewenste informatie geven en stuurt de locatie automatisch naar je Opel navigatiesysteem. 1,3 1 De Opel OnStar diensten zijn alleen beschikbaar na activering van je account en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk. Na afloop van de gratis proefperiode dient een abonnement te worden afgesloten om gebruik te blijven maken van Opel OnStar. Kijk op voor meer informatie over beschikbaarheid, dekking en kosten, of vraag ernaar bij je Opel dealer. Het gebruik 2 3 van Opel OnStar is onderworpen aan algemene voorwaarden. De gratis proefperiode voor de Wi-Fi Hotspot eindigt na 3 maanden, of eerder wanneer de maximale dataruimte van 3 GB gebruikt is. Voor deze dienst 4 is een geïntegreerd Opel navigatiesysteem vereist. Bij gebeurtenissen als een aanrijding of als je auto gestolen is. Opel OnStar 45

46 HOE KRIJG IK OPEL ONSTAR? Opel OnStar is standaard op elke nieuwe Insignia Innovation, Business Executive, Country Tourer en Country Tourer Business+ en is optioneel beschikbaar voor de Insignia Edition en Business+. Zo profiteer je van alle voordelen van Opel OnStar: 1. Vraag bij het bestellen van je nieuwe Opel Insignia direct Opel OnStar aan. 2. Je ontvangt per een uitnodiging om je Opel OnStar account te activeren. 3. Rond je registratie online af en stel je persoonlijke voorkeuren in. 4. Opel OnStar is nu klaar voor gebruik! Na de gratis kennismaking van 12 maanden kun je je abonnement op Opel OnStar verlengen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Voor de Wi-Fi Hotspot dien je na afloop van de gratis proefperiode 1 databundels te kopen bij de netwerkaanbieder. Kijk voor meer informatie op 1 De gratis proefperiode voor de Wi-Fi Hotspot eindigt na 3 maanden, of eerder wanneer de maximale 3 GB gebruikt is.

47 PROFITEER VAN ALLE EXTRA S VAN MYOPEL. myopel is het exclusieve klantenprogramma van Opel, waar je alles vindt dat met je Opel te maken heeft van je Opel OnStar account tot het maken van een afspraak voor onderhoud, de gegevens van je auto en persoonlijke aanbiedingen. Alles over je Opel online werkplaatsafspraak, voertuiggegevens en digitaal onderhoudsboekje Toegang tot je Opel OnStar diensten voertuigdiagnose, je account beheren en meer Nieuws en exclusieve aanbiedingen speciaal gericht op jou en je Opel Dealer zoeken overal en altijd de dichtstbijzijnde Opel dealer vinden Heb je je bij Opel OnStar aangemeld, dan heb je automatisch toegang tot myopel. Maak je geen gebruik van Opel OnStar, dan kan je je eenvoudig voor myopel aanmelden via Je Opel dealer kan je hierbij helpen. Om ook op je smartphone eenvoudig toegang te hebben tot myopel kun je de myopel app downloaden uit de Google Play Store of via itunes. Volg je nieuwe auto op de voet! Als lid van myopel heb je bovendien exclusief de mogelijkheid om je nieuwe Insignia tijdens het productieproces stap voor stap te volgen. Vanaf het moment dat je auto besteld is bij de fabriek tot aan de aflevering bij je Opel dealer word je regelmatig via berichten op de hoogte gehouden. Zo kun je met nog meer plezier uitkijken naar je nieuwe Opel. Opel OnStar en myopel 47

48 1. Accessoires. De Insignia is niet voor niets het vlaggenschip van Opel. Wie in een Insignia rijdt, mag het werkelijk aan niets ontbreken. En omdat iedereen op het gebied van comfort, kwaliteit en dagelijks gemak zijn eigen voorkeuren heeft, biedt Opel in aanvulling op de royale standaarduitrusting talloze extra s om aan al jouw wensen te voldoen. Met deze hoogwaardige accessoires maak je van de Insignia nóg meer jouw persoonlijke Insignia. Ontdek meer online. Kijk voor een volledig overzicht van de accessoires voor de Insignia op 48 Accessoires

49 Thule fietsendrager. De stevige fietsendrager voor op de trekhaak is eenvoudig te monteren en biedt plaats aan drie fietsen, of met de optionele uitbreidingsset zelfs vier fietsen. De drager kan worden weggeklapt om toegang te krijgen tot de bagageruimte FlexConnect. Dé manier om je auto opgeruimd te houden, kleding netjes mee te nemen én het de passagiers achterin naar de zin te maken. De basishouder van dit modulaire systeem wordt eenvoudig tegen de rug van één van de voorstoelen gemonteerd, waarna je er diverse handige accessoires aan kunt bevestigen. Zoals een kledinghanger (2) om een jasje of vest keurig in model te houden, of een stevige haak voor kleinere bagage of een boodschappentas. Een opklapbaar tafeltje (3) met geïntegreerde bekerhouder en een ipad-houder (4) bieden de achterpassagiers uitstekende mogelijkheden om zich onderweg te ontspannen. 5. Harde beschermschaal voor de bagageruimte. De stevige beschermschaal houdt de bagageruimte schoon en voorkomt dat de bagage gaat schuiven. De opstaande rand voorkomt zelfs dat gemorste vloeistoffen de bekleding vuil maken. 6. Uitschuifbare FlexFloor. Dit slimme accessoire voor de Sports Tourer en Country Tourer maakt het gemakkelijker om zware spullen in en uit te laden zonder dat je ver naar voren moet buigen, met als risico dat je je rug overbelast. Je schuift hem eenvoudig uit over de bumper, plaatst de bagage erop en schuift hem dan met bagage en al weer in de bagageruimte. De uitschuifbare vloer kan tot 120 kg dragen. Accessoires 49

50 1. PAKKETTEN MET POWER. 2. Het atletische silhouet en de gespierde houding van de Insignia wekken een belofte van hoge prestaties en opwindend rijplezier. Die belofte maakt hij in elke uitvoering volledig waar. Wil je dat dynamische karakter graag extra benadrukken, dan zijn er af-fabriek twee OPC Line optiepakketten, samengesteld door de racespecialisten van het Opel Performance Center. 1. OPC Line Interieur-pakket. Indrukwekkend zwart onder je voeten en boven je hoofd, een OPC Line schakelpook en glimmende aluminium OPC Line pedalen. En boven dien: een sportief lederen OPC Line stuurwiel. Ook rijden met een automaat wordt opwindender, dankzij schakelpeddels die je het echte Formule 1-gevoel geven OPC Line Exterieur-pakket. OPC Line achterspoiler 2, OPC Line side skirts en OPC Line spoilers voor de voor- en achter bumper. En het allermooiste? De zichtbare dubbele verchroomde uitlaat 3. Daarvan gaat je hart gegarandeerd sneller kloppen. De OPC Line pakketten kunnen direct af-fabriek worden besteld. Daarnaast zijn de afzonderlijke OPC Line onderdelen als accessoires beschikbaar. 1 Schakelpeddels alleen op automatische versnellingsbak. 2 Niet leverbaar voor Sports Tourer of Country Tourer. 3 Alleen in combinatie met bepaalde motoren. 50 OPC Line

51

52 KRACHTIGE MOTOREN. Zijn hoge prestaties en betrouwbaarheid maken de Insignia zeer aantrekkelijk, maar ook op het gebied van efficiëntie en soepel rijden gooit hij hoge ogen. Zijn CO 2 -uitstoot is opvallend laag en de 1.6-liter benzinemotor met 125 kw (170 pk) stelt nieuwe normen wat betreft de beperking van geluid en trillingen. Je hebt daarbij de keuze tussen voorwielaandrijving en intelligente vierwiel aandrijving en tussen een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een 6-traps automaat. VERBRUIK EN UITSTOOT Motoren 1.6 CDTI Start/Stop 100 kw (136 pk) 1.6 CDTI Start/Stop Business+ 100 kw (136 pk) 2.0 CDTI Start/Stop 125 kw (170 pk) 2.0 CDTI 6-traps automaat 125 kw (170 pk) Beschikbaar voor 4D, 5D, ST CTB+ 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST, CT Aandrijving FWD FWD FWD FWD Versnellingsbak MT-6 MT-6 MT-6 AT-6 Emissienorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 De hieronder gegeven verbruiks- en uitstootcijfers zijn afhankelijk van de uitrusting en gebruikte banden. Zie voor meer informatie de prijslijst of vraag ernaar bij je Opel dealer. Brandstof Diesel Diesel Diesel Diesel Brandstofverbruik in l/100 km 2 In de stad 4,8 4,5 4,9 5,8 5,5 7,8 7,6 Buiten de stad 3,7 3,3 3,7 4,0 3,6 4,4 4,1 Gemiddeld 4,1 3,8 4,1 4,7 4,3 5,7 5,4 Gemiddelde CO 2 -uitstoot in g/km D = 4-deurs sedan; 5D = 5-deurs hatchback; ST = Sports Tourer; CT = Country Tourer; CTB+ = Country Tourer Business+ FWD = voorwielaandrijving, AWD = 4-wielaandrijving, MT-6 = handgeschakelde 6-versnellingsbak, AT-6 = 6-traps automaat Alle cijfers waren correct op het moment van het ter perse gaan. Opel behoudt zich het recht voor om de motorspecificaties te allen tijde te wijzigen, waardoor ook de hier gegeven cijfers kunnen wijzigen. Je Opel dealer geeft je graag de meest recente informatie. Alle cijfers verwijzen naar het EU-basismodel met standaarduitrusting. De gegevens over brandstofverbruik en CO 2-uitstoot werden opgemeten volgens de richtlijnen R (EU) 715/2007 en R (EU) 136/2014 (in de versies die respectievelijk van toepassing zijn), waarbij is uitgegaan van het voertuiggewicht tijdens bedrijf, conform deze richtlijnen. Extra uitrusting en opties kunnen ertoe leiden dat het verbruik en de CO 2-uitstoot iets hoger liggen dan de hier opgegeven waarden. De gegevens over het brandstofverbruik en de CO 2-uitstoot verwijzen niet naar specifieke voertuigen en maken geen deel uit van een commercieel aanbod. Ze worden alleen vermeld om een vergelijking tussen de verschillende varianten mogelijk te maken, maar kunnen afwijken van het reële brandstofverbruik tijdens dagelijks gebruik, dat sterk afhankelijk is van de rijstijl en de omstandigheden. Extra uitrusting en opties kunnen ertoe leiden dat het leeggewicht en in sommige gevallen ook de toelaatbare asbelasting en het toelaatbare totaalgewicht van de auto toenemen en dat de toelaatbare aanhangerlast afneemt. Hierdoor kan de topsnelheid lager liggen en de acceleratietijd toenemen. De opgegeven prestaties gaan uit van een bestuurdersgewicht van 75 kg en een belading van 125 kg. 1 Volgens de richtlijnen R (EU) 715/2007 en R (EU) 136/2014 (in de versies die respectievelijk van toepassing zijn). 52 Motoren en versnellingsbakken

53 Opel werkt continu aan de ontwikkeling van technologieën die het brandstofverbruik en de uitstoot kunnen verminderen. Voorbeelden zijn wiellagers met een lage wrijvingsweerstand en intelligente motorbesturing, die er beide toe bijdragen het brandstof verbruik te beperken. Ook de lage luchtweerstand van de uitzonderlijk aerodynamische Insignia draagt daartoe bij. Efficiënter rijden verlaagt bovendien de gebruikskosten, of je Insignia nu op benzine, diesel of LPG rijdt. VERBRUIK EN UITSTOOT Motoren 1.4 Turbo Start/Stop 103 kw (140 pk) 1.6 Turbo Start/Stop 125 kw (170 pk) 2.0 Turbo Start/Stop 184 kw (250 pk) 2.0 Turbo Start/Stop 184 kw (250 pk) 1.4 BiFuel 103 kw (140 pk) 1.6 Turbo 6-traps automaat 125 kw (170 pk) 2.0 Turbo 6-traps automaat 184 kw (250 pk) 2.0 Turbo 6-traps automaat 184 kw (250 pk) Beschikbaar voor 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST CT 4D, 5D, ST 4D, 5D, ST, CT 4D, 5D, ST CT Aandrijving FWD FWD FWD AWD FWD FWD FWD AWD Versnellingsbak MT-6 MT-6 MT-6 MT-6 MT-6 AT-6 AT-6 AT-6 Emissienorm Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 De hieronder gegeven verbruiks- en uitstootcijfers zijn afhankelijk van de uitrusting en gebruikte banden. Zie voor meer informatie de prijslijst of vraag ernaar bij je Opel dealer. Brandstof Benzine Benzine Benzine Benzine LPG Benzine Benzine Benzine Benzine Brandstofverbruik in l/100 km 2 In de stad 7,5 7,0 8,1 7,7 10,0 9,7 10,5 10,8 10,3 8,1 7,9 9,8 9,4 11,0 10,8 11,5 Buiten de stad 4,8 4,3 5,5 4,9 5,9 5,8 6,6 6,6 6,1 5,2 4,8 5,8 5,2 6,3 6,1 6,6 Gemiddeld 5,8 5,3 6,5 5,9 7,4 7,2 8,0 8,2 7,6 6,3 5,9 7,2 6,7 8,0 7,8 8,4 Gemiddelde CO 2 -uitstoot in g/km Schoner en zuiniger. Meer over de milieubewuste technologie van Opel en hoe deze in de Insignia bijdraagt tot een lager brandstofverbruik en minder schadelijke uitstoot lees je op Efficiënte techniek 53

54 Velgen en banden. De Insignia is onbetwist een van de mooiste en meest begerenswaardige auto s die vandaag de dag op onze wegen rondrijden. Daaraan leveren de schitterend vormgegeven lichtmetalen velgen een belangrijke bijdrage. Lichtmetalen velg, 8,5 J x 20, multispaaks, voorzien van multilaags-lak, bandenmaat 245/35 R 20 (RQ9).

55 Sommige velgen zijn niet leverbaar voor bepaalde carrosserievarianten of in combinatie met bepaalde pakketten, opties of aandrijvingen. Kijk in de online configurator welke combinaties mogelijk zijn of vraag ernaar bij je Opel dealer. Op enkele foto s in deze brochure worden velgen getoond die in Nederland niet leverbaar zijn. Lichtmetalen velg, 8,5 J x 19, multispaaks, glanzend gepolijst, bandenmaat 245/40 R 19 (Q7V). Lichtmetalen velg, 8,5 J x 19, 5 spaken, design-naafkap, bandenmaat 245/40 R 19 (WR8). Of 8,5 J x 19, bandenmaat 245/45 R 19 (WR8 & RKQ). Banden en velgen 55

56 Sommige velgen zijn niet leverbaar voor bepaalde carrosserievarianten of in combinatie met bepaalde pakketten, opties of aandrijvingen. Kijk in de online configurator welke combinaties mogelijk zijn of vraag ernaar bij je Opel dealer. Op enkele foto s in deze brochure worden velgen getoond die in Nederland niet leverbaar zijn. Bi-color design-velg met wieldop, 7 J x 17, 5 dubbele spaken, bandenmaat 225/45 R 17 (PWP). Stalen velg met wieldop, 7 J x 17, 5 spaken en design-naafkap, bandenmaat 225/55 R 17 (RVE). Lichtmetalen velg, 7 J x 17, 7 spaken, bandenmaat 225/55 R 17 (RSB). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, 5 spaken, bandenmaat 245/45 R 18 (RV1). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, 10 spaken, bandenmaat 245/45 R 18 (RED). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, 5 spaken, bicolour, bandenmaat 245/45 R 18 (Q7B). Lichtmetalen velg, 8 J x 18, multispaaks, bicolour, bandenmaat 235/50 R 18 (REP). 56 Velgen en banden

57 EU-bandenlabel Bandenmaat 225/55 R /50 R /45 R 18 Brandstof-efficiëntieklasse E B C E C Klasse grip op nat wegdek B A B Rolgeluid-emissiewaarde (db) Geluidsklasse EU-bandenlabel Bandenmaat 245/40 R /45 R /35 R 20 Brandstof-efficiëntieklasse E C F Klasse grip op nat wegdek B A B Rolgeluid-emissiewaarde (db) Geluidsklasse Velgen en banden 57

58 Bekleding en interieur. De Insignia biedt de verfijnde sfeer en de vakkundige afwerking die je van dit top model van Opel verwacht. Welk interieur je ook kiest, je zult er elke dag met plezier in rijden.

59 Virtuele showroom. Experimenteer naar hartenlust met combinaties van carrosseriekleuren en bekledingen, met behulp van de online configurator op MORA/ATLANTIS JET BLACK Middengedeelte stoelen Mora, Jet Black. Zijkanten Atlantis, Jet Black. Dashboard in Trigo Cool. Bekledingen en interieur 59

60 Bekleding en interieur. RIBBON/ATLANTIS JET BLACK QUANTUM/ATLANTIS JET BLACK Middengedeelte stoelen Ribbon, Jet Black. Zijkanten Atlantis, Jet Black. Dashboard afhankelijk van uitrustingsniveau. Middengedeelte stoelen Quantum, Jet Black. Zijkanten Atlantis stof en Morrocana (leder-look), Jet Black. Dashboard in Echelon Cool of optioneel Rhythm Wood. SIENA GEPERFOREERD LEDER, JET BLACK, ergonomische comfortstoelen 1 SIENA geperforeerd leder, Light neutral beige, erg. comfortstoelen 1 Voorstoelen en buitenste plaatsen achterin: middengedeelte en binnenkant van de zijkanten in Siena leder, Jet Black. Andere delen in Morrocana (leder-look), Jet Black. Dashboard afhankelijk van uitrustingsniveau. Voorstoelen en buitenste plaatsen achterin: middengedeelte en binnenkant van de zijkanten in Siena leder, Light Neutral Beige. Andere delen in Morrocana (leder-look), Light Neutral Beige. Dashboard afhankelijk van uitrustingsniveau. 60 Bekleding en interieur

61 Persoonlijke combinaties. Je Opel dealer kan je precies vertellen welke interieurcombinaties voor de verschillende uitvoeringen van de Insignia leverbaar zijn. 1 Ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat aan bestuurders- en passagierszijde. PREMIUM NAPPA-LEDER INDIAN NIGHT, ERGONOMISCHE COMFORTSTOELEN 1 PREMIUM NAPPA-LEDER BRANDY, ERGONOMISCHE COMFORTSTOELEN 1 Stoelbekleding volledig in premium-nappaleder, Indian Night met accenten in Cashmere. Dashboard in Diamo Black. Stoelbekleding volledig in premium-nappaleder, Brandy met accenten in Cashmere en Corbie Black. Dashboard in Diamo Black. Bekleding en interieur 61

62 CARROSSERIEKLEUREN. De nieuwe Insignia ziet er altijd onweerstaanbaar uit. Je hebt de keuze uit twaalf schitterende carrosseriekleuren en drie laksoorten, die stuk voor stuk uitstekend bij het zelfbewuste design en het verzorgde interieur van de Insignia passen. Basis-lak UNI-lak Briljant-lak TWEELAAGS METALLIC-LAK Royal Blue Summit White Absolute Red Mineral Black TWEELAAGS METALLIC-LAK Magnetic Silver Olive Tree Sovereign Silver Shiny Grey 62 Carrosseriekleuren

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia de nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia Grand Sport en Sports Tourer tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn hoogwaardige design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia De nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn atletische design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende voorsprong op andere auto s in

Nadere informatie

ALLES BINNEN HANDBEREIK.

ALLES BINNEN HANDBEREIK. OPEL INSIGNIA ALLES BINNEN HANDBEREIK. Voor de Opel Insignia schieten woorden tekort. De manier waarop je met je auto samenwerkt zal revolutionair veranderen. Dat is te danken aan het innovatieve infotainment

Nadere informatie

d e n i e u w e Crossland

d e n i e u w e Crossland de nieuwe Crossland DE TIJD VAN JE LEVEN! Tijd om te werken, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor jezelf De nieuwe Crossland X is speciaal voor jou ontworpen. Met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke

Nadere informatie

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ.

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. opel astra GTC GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. De GTC: indrukwekkend vanaf de eerste seconde. Slank en gespierd, met geprononceerde schouders en het brede, lage postuur van een echte sprinter. De

Nadere informatie

ALLES BINNEN HANDBEREIK.

ALLES BINNEN HANDBEREIK. OPEL INSIGNIA ALLES BINNEN HANDBEREIK. Voor de Opel Insignia schieten woorden tekort. Zijn innovatieve interface systeem zal de manier waarop je met je auto samenwerkt revolutionair veranderen. Het infotainment

Nadere informatie

DE NIEUWE opel INSIGNIA

DE NIEUWE opel INSIGNIA DE NIEUWE opel INSIGNIA INSPIRATIE MET INHOUD WIJST DE WEG NAAR DE ABSOLUTE TOP Voor de nieuwe Opel Insignia schieten woorden tekort. Zijn voorganger brak met meer dan 40 onderscheidingen al alle records

Nadere informatie

nog niet uitgekeken? De nieuwe GranDlanD

nog niet uitgekeken? De nieuwe GranDlanD De nieuwe Grandland Kijk je ogen uit! Onder de indruk? Dynamische lijnen, een stoere offroad-uitstraling, elegante details de Grandland X heeft alles om je hart te veroveren. Zijn ultra-heldere LEDkoplampen

Nadere informatie

PresTaTies Om van Te watertanden. De Opel GTC OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen.

PresTaTies Om van Te watertanden. De Opel GTC OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. OPEL GTC OPC Prestaties om van te watertanden. De Opel GTC OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. Zijn 2.0-turbomotor garandeert enorme prestaties en levert moeiteloos een koppel tot 400 Nm.

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

PresTaTies Om van Te watertanden. De Opel GTC OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen.

PresTaTies Om van Te watertanden. De Opel GTC OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. OPEL GTC OPC Prestaties om van te watertanden. De Opel GTC OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. Zijn 2.0-turbomotor garandeert enorme prestaties en levert moeiteloos een koppel tot 400 Nm.

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

DYNAMIEK OP ZIJN MOOIST.

DYNAMIEK OP ZIJN MOOIST. OPEL INSIGNIA OPC DYNAMIEK OP ZIJN MOOIST. KRACHT EN DYNAMIEK. De Insignia OPC oogt niet alleen uiterst sportief, maar maakt de verwachtingen die zijn design schept volledig waar. Zijn aerodynamische

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAAN BREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één keer opladen1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia Sports Tourer Opel met inhoud Autotest De succesformule van Opel is eenvoudig: maak de meest geavanceerde techniek bereikbaar voor het grote publiek. De voordelige modellen van Opel bieden

Nadere informatie

compact en waanzinnig compleet!

compact en waanzinnig compleet! KARL compact en waanzinnig compleet! De Opel KARL trekt overal bewonderende blikken. Dat is geen wonder, want hij biedt veel meer dan u van een auto in deze prijsklasse zou verwachten. Eerst zien, dan

Nadere informatie

Minder praatjes. Meer sport.

Minder praatjes. Meer sport. OPEL INSIGNIA OPC Minder praatjes. Meer sport. PUUR PRESTEREN. De Insignia OPC maakt de verwachtingen die zijn sportieve uiterlijk scheppen, volledig waar. Zijn gestroom lijnde design is niet alleen

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

OMDAT U WEET WAT TELT.

OMDAT U WEET WAT TELT. OPEL INSIGNIA OMDAT U WEET WAT TELT. De Opel Insignia is een uitzonderlijke wagen. Zijn innovatieve interface systeem zal de manier waarop u dagelijks met uw wagen samenwerkt revolutionair veranderen.

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAANBREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één KEER opladen 1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

HAAL HET MAXIMALE UIT JE LEVEN.

HAAL HET MAXIMALE UIT JE LEVEN. MOKKA X HAAL HET MAXIMALE UIT JE LEVEN. De MOKKA X biedt heel veel extra s om van te watertanden: Xtra avontuur, Xtra infotainment, Xtra veiligheid, Xtra comfort én Xtra online innovaties. Plus een Xtra

Nadere informatie

KRANKZINNIG VERSTANDIG.

KRANKZINNIG VERSTANDIG. OPEL Karl KRANKZINNIG VERSTANDIG. Eindelijk een auto die aan al je verlangens tegemoet komt! De vijfdeurs Opel KARL biedt gewoon alles waar je bij een auto in de compacte klasse niet eerder van had durven

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

De foto s en beschrijvingen in deze brochure kunnen opties bevatten. De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan

De foto s en beschrijvingen in deze brochure kunnen opties bevatten. De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan Corsa De foto s en beschrijvingen in deze brochure kunnen opties bevatten. De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan (12/2017). Opel behoudt zich het recht voor specificaties

Nadere informatie

OMDAT U WEET WAT TELT.

OMDAT U WEET WAT TELT. OPEL INSIGNIA OMDAT U WEET WAT TELT. De Opel Insignia is een uitzonderlijke wagen. Zijn innovatieve interface systeem zal de manier waarop u dagelijks met uw wagen samenwerkt revolutionair veranderen.

Nadere informatie

HAAL HET MAXIMALE UIT JE LEVEN.

HAAL HET MAXIMALE UIT JE LEVEN. DE NIEUWE MOKKA X HAAL HET MAXIMALE UIT JE LEVEN. De MOKKA X biedt heel veel extra s om van te watertanden: Xtra avontuur, Xtra infotainment, Xtra veiligheid, Xtra comfort én Xtra online innovaties. Plus

Nadere informatie

KRANKZINNIG VERSTANDIG.

KRANKZINNIG VERSTANDIG. OPEL Karl KRANKZINNIG VERSTANDIG. Eindelijk een auto die aan al je verlangens tegemoet komt! De vijfdeurs Opel KARL biedt gewoon alles waar je bij een auto in deze klasse niet eerder van had durven dromen.

Nadere informatie

HAAL HET MAXIMALE UIT JE LEVEN.

HAAL HET MAXIMALE UIT JE LEVEN. MOKKA HAAL HET MAXIMALE UIT JE LEVEN. De Mokka X biedt heel veel extra s om van te watertanden: Xtra avontuur, Xtra infotainment, Xtra veiligheid, Xtra comfort én Xtra online innovaties. Plus een Xtra

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2017 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,842 4,842 4,920 4,913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

KRANKZINNIG VERSTANDIG.

KRANKZINNIG VERSTANDIG. OPEL Karl KRANKZINNIG VERSTANDIG. Eindelijk een auto die aan al je verlangens tegemoet komt! De vijfdeurs Opel KARL biedt gewoon alles waar je bij een auto in deze klasse niet eerder van had durven dromen.

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

De inhoud van deze brochure was correct op het moment van drukken (juli 2018). De foto s en tekst bevatten mogelijk uitrusting die alleen als optie

De inhoud van deze brochure was correct op het moment van drukken (juli 2018). De foto s en tekst bevatten mogelijk uitrusting die alleen als optie Corsa De inhoud van deze brochure was correct op het moment van drukken (juli 2018). De foto s en tekst bevatten mogelijk uitrusting die alleen als optie verkrijgbaar is of die in Nederland niet leverbaar

Nadere informatie

De foto s en beschrijvingen in deze brochure kunnen opties bevatten. De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan

De foto s en beschrijvingen in deze brochure kunnen opties bevatten. De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan Corsa De foto s en beschrijvingen in deze brochure kunnen opties bevatten. De inhoud van deze brochure was correct op het moment van het ter perse gaan (08/2017). Opel behoudt zich het recht voor specificaties

Nadere informatie

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren beschikt over een reeks intelligente

Nadere informatie

HAAL HET MAXIMALE UIT UW LEVEN.

HAAL HET MAXIMALE UIT UW LEVEN. Mokka HAAL HET MAXIMALE UIT UW LEVEN. De Mokka X biedt heel veel extra s om van te watertanden: Xtra avontuur, Xtra infotainment, Xtra veiligheid, Xtra comfort én Xtra online innovaties. Plus een Xtra

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

7uur. Rustig opstarten met een kop thee.

7uur. Rustig opstarten met een kop thee. De nieuwe Crossland IT S A GOOD LIFE. Tijd om te werken, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor jezelf De nieuwe Crossland X is speciaal voor jou ontworpen. Met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke

Nadere informatie

KRANKZINNIG VERSTANDIG.

KRANKZINNIG VERSTANDIG. OPEL KARL KRANKZINNIG VERSTANDIG. Eindelijk een auto die aan al je verlangens tegemoet komt! De vijfdeurs Opel KARL biedt gewoon alles waar je bij een auto in deze klasse niet eerder van had durven dromen.

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Prestaties om van te watertanden.

Prestaties om van te watertanden. OPEL Astra OPC Prestaties om van te watertanden. De Opel Astra OPC is in alle opzichten een rasechte sportwagen. Zijn 2.0-turbomotor garandeert enorme prestaties en levert moeiteloos een koppel tot 400

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

7uur. Rustig opstarten met een kop thee.

7uur. Rustig opstarten met een kop thee. Crossland IT S A GOOD LIFE. Tijd om te werken, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor uzelf De Crossland X is speciaal voor u ontworpen. Met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke flexibiliteit

Nadere informatie

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren is voorzien van een reeks intelligente

Nadere informatie

topklasse. DUITSE TECHNIEK OP ZIJN BEST.

topklasse. DUITSE TECHNIEK OP ZIJN BEST. ASTRA topklasse. DUITSE TECHNIEK OP ZIJN BEST. De Astra is niet voor niets één van de meest geliefde modellen van Opel. Zowel in de 5-deurs als in de Sports Tourer uitvoering blinkt de Astra uit door

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

7uur. Rustig opstarten met een kop thee.

7uur. Rustig opstarten met een kop thee. Crossland IT S A GOOD LIFE. Tijd om te werken, vrije tijd, tijd voor elkaar, tijd voor uzelf De Crossland X is speciaal voor u ontworpen. Met zijn robuuste crossover-design, uitzonderlijke flexibiliteit

Nadere informatie

Een goed begin. 7 uur. Rustig opstarten met een kop thee.

Een goed begin. 7 uur. Rustig opstarten met een kop thee. Crossland IT S A GOOD LIFE. Werktijd, rusttijd, tijd voor elkaar, tijd voor uzelf de Crossland X is speciaal voor u ontworpen. Met zijn frisse SUV-design, uitzonderlijke flexibiliteit en toonaangevende

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi A Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% Algemene informatie

Audi A Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A7 Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% 88.950 U BESPAART: 13.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A7 Kilometerstand: 1 km Kleur: overig Bekleding:

Nadere informatie

compact en waanzinnig compleet!

compact en waanzinnig compleet! KARL compact en waanzinnig compleet! De Opel KARL trekt overal bewonderende blikken. Dat is geen wonder, want hij biedt alles wat u maar kunt wensen voor een aantrekkelijke prijs. Eerst zien, dan geloven?

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT.

WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT. OPEL MERIVA WELKOM IN VEELZIJDIG COMFORT. In de Opel Meriva voel je je meteen thuis. Geen enkele andere auto in de compacte klasse biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte. De wijd openslaande FlexDoors

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn.

OPEL FLEET. Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. OPEL FLEET Business Line. exclusieve fleetmodellen die ook fiscaal aantrekkelijk zijn. www.opel.be Rij helemaal in lijn met uw business. Bij Opel vinden we dat uw onderneming moet kunnen focussen op haar

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

Matrix-koplampen 1. Innovaties

Matrix-koplampen 1. Innovaties INSIGNIA 2 Insignia Innovaties Intellilux LED Matrix-koplampen 1 Superieure zichtbaarheid en veiligheid. Ontspannen rijden dankzij niet-verblindend grootlicht met een bereik tot 400 meter. 1 Standaard

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. Per 51 januari maart 2014 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA 5 DEURS BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition

OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition Pas op: deze auto is niet voor iedereen. Wil jij een auto die je gewoon van A naar B brengt? Lees dan vooral niet verder. In de Corsa OPC Nürburgring Edition is geen

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport 53.835 U BESPAART: 6.612 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: wit Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

UitrUstingsniveaUs ADAM JAM

UitrUstingsniveaUs ADAM JAM ADAM Uitrustingsn Met jouw persoonlijke ADAM laat je zien hoe uniek je bent! Want jij hebt zelf het laatste woord over het design van je ADAM. Nog veel meer mogelijkheden voor personalisering vind je op

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia De nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia Innovaties Intellilux LED Matrix-koplampen 1 Superieure zichtbaarheid en veiligheid. Ontspannen rijden dankzij niet-verblindend grootlicht met een bereik tot 400

Nadere informatie

DE NIEUWE OPEL ASTRA

DE NIEUWE OPEL ASTRA DE NIEUWE OPEL ASTRA DE NIEUWE BENCHMARK. DUITSE TECHNIEK OP ZIJN BEST. De nieuwe Astra 5-deurs en Sports Tourer zijn veel méér dan twee nieuwe kampioenen van Opel. In beide uitvoeringen is de Astra een

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. "De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen"

Volvo S60. Verantwoordelijkheid nemen. Sport sedan. De nadruk ligt op zaken die daadwerkelijk zinvol zijn, niet op zaken die indruk maken op anderen Volvo S60 Verantwoordelijkheid nemen Autotest Sedans? Die zijn moeilijk te verkopen in West-Europa. Op één uitzondering na: als er een pretentieus logo op de neus staat, dan zijn ze juist heel geliefd.

Nadere informatie

zafira Stijlvol en gastvrij design 04 07 Flexibele indeling, veelzijdige mogelijkheden 08 Innovatieve veiligheid 5 Infotainment en Opel OnStar 6 3 Dynamische rij-eigenschappen 4 5 Uitrustingsniveaus 6

Nadere informatie

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR.

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. DE NIEUWE TOYOTA NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. EEN ENERGIEKE UITSTRALING EN EEN STIJLVOL INTERIEUR DRAGEN BIJ AAN EEN ONTSPANNEN EN COMFORTABELE

Nadere informatie

Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota Land Cruiser volstrekt uniek. Altijd doelgericht

Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota Land Cruiser volstrekt uniek. Altijd doelgericht LAND CRUISER D o e l g e r i c h t e k r a c h t. L e g e n d a r i s c h e n a v o n t u u r l i j k Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

Kia Picanto. Picanter. Ruimte

Kia Picanto. Picanter. Ruimte Kia Picanto Picanter Test Dit is de nieuwe Kia Picanto. Tenminste, zo schijnt het. De nieuwe Picanto is namelijk vrijwel even groot, ziet er vrijwel hetzelfde uit, bedient zich van vrijwel dezelfde techniek

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

Stijlvol en gastvrij design Flexibele indeling, veelzijdige mogelijkheden Innovatieve veiligheid Geavanceerd infotainment 16 23

Stijlvol en gastvrij design Flexibele indeling, veelzijdige mogelijkheden Innovatieve veiligheid Geavanceerd infotainment 16 23 Zafira Stijlvol en gastvrij design 04 07 Flexibele indeling, veelzijdige mogelijkheden 08 Innovatieve veiligheid 2 5 Geavanceerd infotainment 6 23 Dynamische rij-eigenschappen 24 25 Uitrustingsniveaus

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie