Dames1 gaat voor 2 e plek:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dames1 gaat voor 2 e plek:"

Transcriptie

1 Dames1 gaat voor 2 e plek: Na de puntendeling tegen de competitiewinnaar afgelopen zaterdag is DSS kampioen en promoveert. Roef! SB1 staat nog steeds op de 2 e plek. Bij 2 wins komend weekend maakt SB1 aanspraak op het promotie/degradatieduel tegen UVV in een best of 5. Hieronder enkele wedstrijdsamenvattingen:

2 Een keurige prestatie! Zaterdag staat de allesbepalende dubbel (uit) tegen Ban Topa Future Stars op het programma! 5 van de 6 wedstrijden tegen Ban Topa werden reeds gewonnen. Maar wees gewaarschuwd, onderschatting is een slechte raadgever! Honkbal Aspiranten: Ook de honkbal aspiranten draaien dit jaar lekker mee. Alle wedstrijden werd er leuk gespeeld, lekker geslagen en steeds weer wat geleerd. Met nog 4 wedstrijden voor de boeg, waarvan 3 wedstrijden tegen de top 3: nog uitdaging genoeg, dus!

3 Helaas gaan we na dit jaar afscheid nemen van 3 spelers: Koen (Bixie), Niels (Hockey) en Luc. We wensen hen alvast veel succes. Dit betekent voor de rest van het team nieuwe uitdagingen en weer meer mogelijkheden voor pitchers. Respectievelijk 2 wins (Gryphons1 en Stags), dit weekend een 5-10 verlies (Hazenkamp), door slechts 1 mindere inning.

4

5

6 Kundig, Gemotiveerd, Enthousiast, Trots en Super Mooi Wat was het mooi een paar jaar geleden, een enthousiast team van trainers, spelers van Heren 1 -zelf nog jonge honden- altijd al op de velden van Roef! te vinden, besloten een paar jaar geleden om de jeugdspelers van Roef! training te gaan geven. Want, aldus Hylke Hooghiemstra, als ik ooit wil stoppen bij Heren 1, dan moet er wel opvolging zijn. En dat hebben we geweten. Zij waren er iedere week om training te geven, zowel in de winter als in de zomer. Iedere keer weer wisten zij de jongens te motiveren om het beste van zichzelf te laten zien. Heel veel wedstrijden stonden de trainers langs de kant om te kijken hoe het geleerde in de praktijk werd gebracht. Onze jeugdspelers hebben ontzettend veel van hun geleerd. Een aantal van deze kinderen werden zelfs gevraagd om te komen spelen bij Bixie (talenten school), kwalificeerden zich voor Little League of speelden afgelopen zomer in het toernooi voor honkbaltalent, Battle at the Castle in Oosterhout. Hylke Hooghiemstra, Stijn van de Wiel en Fabian Therou waren de kern van dit trainersgroepje, bijna iedere week geassisteerd door Luuk van de Wiel. Ze werden zowel bij de binnentrainingen als bij de buiten trainingen bijgestaan door verschillende andere enthousiaste Roef! leden. Maar de vaste kern is toch echt Hylke, Stijn, Fabian en Luuk. Onlangs hebben ze aangegeven dat er binnenkort een einde komt aan deze inzet. In verband met studie en werk zal er voor hun geen tijd meer zijn om structureel training te kunnen geven. Daarom zijn we nu echt heel erg op zoek naar mensen die de jeugdleden van Roef! training kunnen en willen geven. Heel logisch, zonder trainers is er voor de jeugdleden geen training! Hylke heeft aangegeven dat er in de winter een soort van opleiding bij de huidige trainers gevolgd kan worden. Gewoon, lekker meedraaien met de trainingen en zo de spelersgroep leren kennen en kennis maken met het geven van honkbaltrainingen. Bij deze dan ook een serieuze oproep aan iedereen die de honkbalsport een warm hart toedraagt: denk er eens over na om jeugdtrainer te worden. Wil of kun je niet wekelijks, laat dat geen belemmering zijn om te informeren of dit iets voor jou zou kunnen zijn. Geef je op en we kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kun je terecht bij Wilco Heessels, coach van het honkbal aspiranten team; wilcoheessels@home.nl

7 Woensdagmiddag, honk- en softbalmiddag! Laptop, Ipad, Playstation, Xbox, Wii, Smartphone of tablet De hele middag stil zitten op de bank? Niks aan toch? Kom lekker bewegen bij Roef! Een middagje slaan, stelen, gooien, vangen, uitmaken en punten maken. Gezellig met je vrienden en teammaten lekker buiten bezig zijn. We spelen een mix van Beeball, honkbal en softbal. Niet te moeilijk zodat het toegankelijk is voor kinderen die nog niet eerder hebben meegedaan. Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en zit je op de basisschool, dan ben jij welkom op woensdag: 17 september 25 september 2 oktober 9 oktober 16 oktober tussen en uur bij Roef! Tenzij het pijpenstelen regent natuurlijk. Dus, activeer in plaats van je account al je vrienden en kom naar Roef! and join in. Aanmelden is niet vereist. Meer informatie bij jessicajansen@home.nl. Vrijwilligers gezocht die één of meerdere dagen willen helpen bij de begeleiding

8 Filmavond: Zin in een avondje uit? Een filmpje pikken? Daarvoor hoef je nu eens niet ons dorp uit. Voor één avond wordt de Roef! kantine omgebouwd tot bioscoop. Op het witte doek zal er een film vertoond worden die aantrekkelijk is voor jong en oud. We kunnen alvast beloven dat het een echte honkbalfilm is. Dus zin in een avondje uit, kom op vrijdagavond 20 september naar Roef! en kom genieten. Kantine open: Aanvang film: uur uur Tot dan.

9 Familie Softbaltoernooi 2013 Op zondag 13 oktober is er weer het familiesoftbaltoernooi. De teams die meedoen, kunnen worden samengesteld uit vrienden, collega s, ouders, teamgenoten, kennissen, buren, noem maar op Een team kan worden samengesteld uit de meest gekke combinaties. Gezelligheid staat dan ook voorop in dit toernooi. Je kunt spelen op verschillende niveaus: gevorderd, half gevorderd of beginners. We kunnen poules samenstellen die bestaan uit bv kinderen, kinderen met ouders. We hebben afgelopen jaar zelfs veteranen poule gehad. Het een en ander is afhankelijk van de teams die inschrijven. Je kunt je aanmelden voor 7 oktober bij mij lhekker@home.nl Vermeld hierbij wat voor soort team je hebt, hoe de samenstelling is en natuurlijk de naam van het team. Ook individueel inschrijven is mogelijk. Hopelijk kunnen we rekenen op veel teams en natuurlijk weer prachtig weer. FAMILIESOFTBALTOERNOOI ROEF! STAAT VOOR GEZELLIGHEID TEN TOP Groetjes Annie Hekker

10 Aspirantenduel: Op donderdag 29 augustus speelden onze softbal aspiranten hun eerste officieuze softbalwedstrijd tegen de honkbalaspiranten. Onder leiding van de scheidsrechters Wilco Heessels (eerste gedeelte) en Annie Hekker (tweede gedeelte) werd er om de puntjes gevochten. Het softbalteam, kwam zoals altijd professioneel voor de dag, gekleed in wedstrijdtenue. Daar konden de jongens nog iets van leren. Het pitchen was voor de meiden natuurlijk een eitje, voor de jongens een onhandigheidje. Ook de softbalregels waren wennen voor de honkballers, onder andere het niet voortijdig loslaten van het honk was even opletten. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 7 14 beslist in het voordeel van de honkballers. Donderdag 5 oktober was de revanche: de jongens tegen de meisjes in een honkbalwedstrijd. Het team van de meiden werd versterkt door 1 honkballer en er werd gepitched door de coach. Hierdoor ontstond een echte wedstrijd, waarbij de eindstand eindigde in 11-7 voor de honkballers.

11 HB 2 en de 2 e plaats: 4 Clubs strijden (ook al is het de 5 e klasse) om de 2 e plaats. Cardinals, Starlights, Uden Red Sox en Roef! staan allen op 2 punten van elkaar. 3 van de 5 wedstrijden speelt Roef! nog tegen 1 van deze concurrenten. Kom dus op 14 of 28 september of 6 oktober kijken naar deze ongemeen spannende honkbal wedstrijden. Na de vakantie werd er geen wedstrijd meer verloren. Komt dit door de versterking van enkele oudgedienden, die de weg naar Roef! weer hebben gevonden. Arjen Marchand speelt al enige tijd, maar ook Jeroen (bezig met een comeback?) en Carlo hebben het spelletje weer enkele keren meegespeeld en niet zonder succes! Respectievelijk (een auto-generated) wedstrijdverslag van Gemert-Roef1, Starlights-Roef! en Roef!-Tilburg:

12

13

14 Advertentie: Ga je mee naar Taizé Ben je tussen de 18 en 30 jaar? Dan ben je uitgenodigd om mee te gaan naar Taizé Frankrijk. Van 29 april tot en met 4 mei Kosten 150 euro. Vrienden en vriendinnen van buiten Moergestel zijn ook welkom Jaarlijks trekken duizenden jongeren uit de hele wereld naar Frankrijk naar hét klooster in Taizé. Wat zoeken zij daar? Een jongere antwoordt: Je moet daar niks. In Taizé wordt geen geloof uitgedragen, er wordt geen mening verkondigd, er wordt geen oplossing geboden, maar je wordt geholpen om vanuit jezelf naar de kern, naar de vragen van jouw bestaan te zoeken. Ons aanbod: Een plek van inspiratie, rust en stilte. De wereld draait door, maar even zonder mij. Even tijd nemen voor jezelf. Een paar dagen meeleven in het ritme van de broeders van Taizé. Meer informatie? Vrijdag 1 november van 19.30u tot 21.30u: presentatie van deze Taizé reis. Ben je geïnteresseerd of weet je het nog niet, of wil je ons en elkaar eerst ontmoeten? Kom dan op vrijdag 1 november naar: Huize Nieuwenhof, Kloosterdreef 4, 5066 AA Moergestel. Laat even weten dat je komt of heb je nog vragen, stel ze gerust: via mailadres: j.ketven@planet.nl of bel /sms (Jeanne Ketelaars) JongerenInspiratie Moergestel Jeanne Ketelaars, Theo te Wierik, Ben Dobbelaer Kijk ook op:

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 8 SB1: Afgelopen zaterdag (20 april) speelde SB1 haar 1 e twee thuiswedstrijden van seizoen 2013. De 1th pitch werd gegooid door Gaby Hutten en de pupil van de week: Mayke van Doleweerd (zie inzet). Batgirls:

Nadere informatie

Binnentrainingen voorbij:

Binnentrainingen voorbij: Binnentrainingen voorbij: In november startte SB1 en de HB pitchers en catchers al met hun trainingen in de zaal. In december sloten daar de overige teams bij aan, hetgeen betekende dat de meeste leden

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13

Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 6, nummer 13 Vakantie voorbij. Hij begint en is zoweer voorbij de vakantie. Nu we allemaal weer uitgerust zijn hebben we ook weer zin om onze mooie sport te beoefenen en weer mooie wedstrijden te gaan spelen. Voorbereidingen

Nadere informatie

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail.

Vraag een team genoot om samen de wedstrijd als batgirl/boy mee te maken en meld je aan! Wil je meer informatie? Email bakelj@gmail. BAT GIRLS Ik wil graag in deze nieuwsbrief een oproep doen aan alle meiden en jongens van de pupillen en aspiranten teams van Roef!. Voor de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 zoeken we Batgirls en

Nadere informatie

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017

Talk. pmc europark. Start of the Season toernooi voor. U20 teams 1. 3 april 2017 HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING DE GLASKONING TWINS Jaargang 18, nummer 11 Talk 3 april 2017 In deze editie: Start of the Season toernooi voor U20 teams Start of the Season toernooi

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. 30 maart Jaargang 16, nummer 9. Laatste pitch Remco Gorisse

Talk HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS. 30 maart Jaargang 16, nummer 9. Laatste pitch Remco Gorisse HET INFORMATIEBUL- LETIN VAN HONK- EN SOFTBALVERENIGING TWINS In deze editie: Laatste pitch Remco Gorisse.. 1 Daniel en Chris winning the Aussie championship.......... 1 Wedstrijden Honkbal...... 2 Wedstrijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi.

Ook dit jaar organiseert The Orioles het Warming-Up jeugd honkbaltoernooi. Versie 21-03-2016 Inhoudsopgave Welkom 3 The Orioles.. 4 Adres Parkeren Toernooi organisatie Contact informatie Algemene mededelingen.. 4 Kantine Foto s Veldindeling 5 Toernooireglement Warming-up Toernooi

Nadere informatie

Handleiding Slowpitch Softbal

Handleiding Slowpitch Softbal KNBSB Handleiding Slowpitch Softbal Een handleiding voor het opstarten van Slowpitch Softbal binnen uw honkbal- en softbalvereniging Corinne van de Griendt en Yaelle van Blanken 26-7-2017 Inhoud Wat is

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe!

HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe! HSB Roef! wenst alle leden, vrienden en bekenden een heel sportief, gelukkig & uitdagend 2014 toe! Let s Play Ball & have fun Roef! Kleding informatie: Nu de wintertrainingen in volle gang zijn, is hier

Nadere informatie

December, tijd voor familie en vrienden

December, tijd voor familie en vrienden December, tijd voor familie en vrienden Waar er in het voorjaar en zomer veel tijd in onze sport gaat zitten zijn we in de december maand weer graag bij onze familie en vrienden thuis en genieten van de

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 4 april 2019 Het voetbalteam van onze school is tijdens de eilandfinale op een prachtige zesde plaats geëindigd.

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een

Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een Nieuwsbrief Biento oktober 2017 We hebben een roerige tijd achter de rug. Helaas houdt dit in dat we afscheid zullen nemen van Chaly Gordon en een groep Aspiranten leden. 10 jaar lang heeft Chaly zich

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

De competitie is ten einde

De competitie is ten einde De competitie is ten einde Terugblik op afgelopen jaar Afgelopen jaar hebben we weer een ontzettend leuk seizoen gehad. Ondanks dat we geen kampioenen hebben dit jaar is het wel een erg geslaagd jaar geweest.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Beste clubleden, Voorwoord van de voorzitter Ik voldoe graag aan het verzoek van de redactie van de nieuwsbrieven, om als voorzitter van het hoofdbestuur, mijn wensen voor het nieuwe jaar kenbaar te maken.

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Landelijke BEEBALLdag. 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging

Landelijke BEEBALLdag. 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging Landelijke BEEBALLdag 7 juni 2015 Royals Honkbal- en Softbal Vereniging WELKOM OP DE LANDELIJKE BEEBALL DAG BIJ DE ROYALS Beste Sportvrienden, 7 juni staat Beeball centraal op 7 lokaties in Nederland.

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Honkbal Pupillen (door Ad van Gils)

Honkbal Pupillen (door Ad van Gils) Honkbal Pupillen (door Ad van Gils) Het gaat goed met de pupillen. Nadat we vorig jaar als vijfde van de acht geëindigd waren in de competitie doen we dit jaar met de besten mee. We hebben alleen de pech

Nadere informatie

Ondanks dat het weer niet altijd de indruk wekt zitten we midden in de zomer en ligt de competitie even stil.

Ondanks dat het weer niet altijd de indruk wekt zitten we midden in de zomer en ligt de competitie even stil. Zomerstop: Ondanks dat het weer niet altijd de indruk wekt zitten we midden in de zomer en ligt de competitie even stil. Gelegenheid om terug te blikken naar de 1 e competitiehelft of bij te komen van

Nadere informatie

Leo Geluk Jeugd Toernooi. 1 & 2 september 2018 Delft

Leo Geluk Jeugd Toernooi. 1 & 2 september 2018 Delft 1 & 2 september 2018 Delft Voorwoord Welkom op het 1e. Wij zijn zeer verheugd dat wij de betere jeugd opleidingen van Nederland mogen verwelkomen op ons vernieuwde, maar nog steeds in aanbouw zijnde complex

Nadere informatie

Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen. Geachte (wedstrijd)secretaris,

Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen. Geachte (wedstrijd)secretaris, Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen Afdeling: Contactpersoon: Referentie: Competitiezaken Jacco Lansbergen 2016/323 Datum: E-mail: Onderwerp: 4 januari 2017 competitie@knbsb.nl

Nadere informatie

Illustraties Sandra Rozendaal

Illustraties Sandra Rozendaal Welkom bij Rood - Wit Illustraties Sandra Rozendaal 2 Dit ben jij Je bent lid geworden van Rood-Wit en je gaat hier een geweldige tijd beleven. Je leert hockeyen op een van de mooiste complexen van Nederland

Nadere informatie

Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond)

Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) De OGTB organiseert een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Uit deze brochure blijkt dat de aandacht van de OGTB zowel naar de jeugd als naar de

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

Bart van der Zalm Memorial

Bart van der Zalm Memorial Bart van der Zalm Memorial 1&2 april 2017 Beste Honkballers, Bedankt voor jullie inschrijving voor deelname aan het 4 e Bart van der Zalm Memorial Tournament van HSC Tilburg. Dit toernooi wordt periodiek

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic Beste ouders,- verzorgers, Inhoud Vic Impressie kerst 2016 Impressie schoolont bijt 9 januari Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! 29 december zijn juf Geertje en haar man Roel de trotse ouders

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Met veel plezier organiseert Basketbalvereniging Forwodians en De Combibrug het streetballtoernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 2 juni 2018 in de

Nadere informatie

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Kasten ordenen en garage opruimen:

Kasten ordenen en garage opruimen: Vakantie-editie: Met deze nieuwsbrief start voor iedereen de vakantieperiode en dat betekent eventjes rust en geen honk- of softbal (tenminste voor de meesten). Enkele fanatiekelingen zullen via de Little

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsorvoorstel Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsoring van honkbal en softbal Club Almere 90 Stel je voor Alle mogelijkheden die een sportclub kan bieden zoals naamsbekendheid voor jouw merk in de

Nadere informatie

Nieuws uit het Bestuur

Nieuws uit het Bestuur Seizoen 2018/2019 nummer 4 16 mei 2019 Inhoud Nieuws uit het Bestuur Online enquête Wist je dat (met veel info over evenementen) Jeugdkamp Open Dagen Sportpark De Contreie Ledenadministratie Agenda 25/26

Nadere informatie

Open vergadering SMS Lubbeek

Open vergadering SMS Lubbeek Open vergadering SMS Lubbeek 07-02-2019 Een vereniging heeft vrijwilligers nodig Enkele Cijfers Meer dan 200 actieve leden 140 Jeugdspelers 40 senioren heren 15 senioren dames 14 wedstrijden per weekend

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

www.maascourt.nl DAVISCUP COMPETITIE 2015 / 2016

www.maascourt.nl DAVISCUP COMPETITIE 2015 / 2016 www.maascourt.nl DAVISCUP COMPETITIE 2015 / 2016 Doel Maascourt Daviscupcompetitie: Het blijft moeilijk voor spelers om in de winterperiode veel wedstrijden te spelen. Behoudens een korte periode in het

Nadere informatie

2 juni 2019 Twins Oosterhout

2 juni 2019 Twins Oosterhout 2 juni 2019 Twins Oosterhout Welkom OP DE LANDELIJKE BEEBALL DAG BIJ TWINS OOSTERHOUT Beste Sportvrienden, 2 juni 2019 staat Beeball centraal in Oosterhout. Twins is trots dat zij vandaag heel veel jong

Nadere informatie

Openstaande vacatures

Openstaande vacatures Openstaande vacatures Als eerste wil ik iedereen bedanken die op 25 februari op de ingelaste Algemene Leden Vergadering (ALV) van HSB is geweest. Het is mooi om te zien dat de interesse in HSB en de plannen

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

Roken verboden in sportkantines. 11 april, 2008. Beste leden en donateurs van O.V.V.O.

Roken verboden in sportkantines. 11 april, 2008. Beste leden en donateurs van O.V.V.O. 11 april, 2008 Opgericht: 17 oktober 1915 Jaargang 8 Nr. 2 Girorekening: 45 05 898 Internet:www. OVVO-Amsterdam.nl Kamer van Koophandel: 34153612 Voorzitter: Penningmeester: Josée van Erve 020-6933220

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Tussenstand competitie: HB1: HB2: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 10.

Tussenstand competitie: HB1: HB2: Nieuwsbrief HSB Roef Jaargang 5, nummer 10. Tussenstand competitie: Nu de competitie bijna halverwege is, nemen we even de gelegenheid om kort terug te blikken naar de prestaties van onze teams. Alle Honkbal teams draaien goed mee in hun klasses

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht

Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Heb je nog vragen? Ook op de velden kun je met jouw vraag terecht Welkom bij WSB! Ben je net lid geworden van WSB? Of denk jij of jouw zoon of dochter erover na om te gaan honk- of softballen bij WSB? Lees dan dit informatiepakket door. Hier vind je alle informatie voor

Nadere informatie

Informatie Jeugdtoernooien

Informatie Jeugdtoernooien Informatie Jeugdtoernooien Geschreven door Jet van der Heiden Jeugdcommissie, Phido 2018 Inhoudsopgave Inloggen Inschrijven toernooi RCJT Toernooien spelen Wat neem je mee naar een toernooi? 1 2 5 6 Inloggen

Nadere informatie

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26 Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang september 2011 nr 26 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Op Facebook, onder Batse voetbaltoernooi, kunnen jullie de (actie) foto s die gemaakt zijn van het toernooi terug vinden. Like dus de pagina

Op Facebook, onder Batse voetbaltoernooi, kunnen jullie de (actie) foto s die gemaakt zijn van het toernooi terug vinden. Like dus de pagina Beste sportvrienden! Blij dat jullie er weer zijn! Met jullie bedoel ik natuurlijk als eerste de spelers maar zeker ook de trainers, leiders, ouders en supporters. Welkom! Ook dit jaar gaan we voetballen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

De school die snapt wat jij kunt en wilt GROU

De school die snapt wat jij kunt en wilt GROU De school die snapt wat jij kunt en wilt GROU Je doet ertoe! DE SCHOOL DIE SNAPT WAT JIJ KUNT EN WILT Nog even en dan ga je van groep 8 naar de middelbare school. Bye bye basisschool! Hoe vind je dat eigenlijk?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Scholentoernooi! Beste sporters, ouders en begeleiders,

Scholentoernooi! Beste sporters, ouders en begeleiders, Scholentoernooi! Beste sporters, ouders en begeleiders, Zoals ieder jaar in de kerstvakantie, wordt ook dit jaar het scholen Basketball scool toernooi weer gehouden! Het toernooi wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Twins Gala maart Jaargang 11, nummer 10

Twins Gala maart Jaargang 11, nummer 10 Het informatiebulletin van honk- en softbalvereniging twins In deze editie: Twins Gala 2010....... 1 Wedstrijden Honkbal... 2 Gevonden!........... 2 Wedstrijden Softbal.... 3 Bardiensten 2010 per team

Nadere informatie

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 e TopJeugdtoernooi 15 www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 15 e TopJeugdToernooi Dit jaar organiseert alweer voor de 15 e keer het Topjeugdtoernooi. Dit toernooi is bedoeld als

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi NIEUWSBRIEF Hoeksche Waardse Volleybalvereniging BeneVia Mei 2017 Einde seizoen De laatste wedstrijden zijn gespeeld. De resultaten van het seizoen zijn als volgt: Heren 1-9e (22 wedstrijden - 51 punten)

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2017

Nieuwsbrief Jeugd November 2017 Nieuwsbrief Jeugd November 2017 Hallo Allemaal, Dit is de tweede nieuwsbrief van het nieuwe seizoen voor alle jeugdspelers van de BV Almere. De competitie heeft inmiddels zijn 5 de speelweek gehad en hopelijk

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten.

We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten. Welkom op het Jeugd Lente Toernooi 2017 van Tex Town Tigers! We zijn trots dat we dankzij uw aanmelding weer een mooi toernooi kunnen neerzetten. Gezien de invulling van de teams belooft het weer een sterk

Nadere informatie

Nummer augustus In deze Eye Catcher o.a.

Nummer augustus In deze Eye Catcher o.a. Nummer 14 31 augustus 2015 In deze Eye Catcher o.a. De ziekenboeg HB2 op kampioenenspoor?? Afsluiting van het seizoen Zet alvast in je agenda: Jeugdtoernooi 17 oktober After-Season Toernooi Familie/vrienden

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

2. Brede basis Om het bovengenoemd aantal op te vangen zal er een brede basis moet zijn aan trainers.

2. Brede basis Om het bovengenoemd aantal op te vangen zal er een brede basis moet zijn aan trainers. Doel van deze avond Eerste aanzet tot het opzetten van een 10 jaren plan Basisidee Visie wat over 10 jaar 1. Jeugd is de toekomst Het doel is om in elke leeftijdgroep 2 teams te hebben zodat je ieder niveau

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

EINDE MAAND TOERNOOI AUGUSTUS Zaterdag 28 augustus Aanvang 13.00u. Zondag 29 augustus - Geen boulen!!! i.v.m. BoeCult

EINDE MAAND TOERNOOI AUGUSTUS Zaterdag 28 augustus Aanvang 13.00u. Zondag 29 augustus - Geen boulen!!! i.v.m. BoeCult Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 8 e jaargang augustus 2010 nr 23 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Nieuwsbrief TC Groot Driene

Nieuwsbrief TC Groot Driene Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 12 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Clemens Tenniglo start als nieuwe trainer bij ons per 1-1-2017, hij volgt Gerco Hensema op. Helaas wordt

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 1) De Jeugd Clubkampioenschappen 2014 worden gehouden van maandag 2 juni tot en met zondag

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 16 29 maart 2018 Schoolvoetbaltoernooi 2019 Zegetocht voor alle drie de voetbalteams van de Maria Reginaschool. Woensdagmiddag 27 maart werd op een met

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam Groep School : : : BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 22 februari 2017 Groep 5 t/m 8 Mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor: Blauw Wit, is één van de twee volleybalverenigingen in de

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie